an online Instagram web viewer

Images at Ferizaj City

Foto e bërë nga komuna e ferizajit dhe llogoja e ferizajit
#ferizaj #komuna #llogo
Foto e bërë në kohën e ramzanit 
#ferizaj #xhamia #ramazan
Foto e berë në fillim të pranvers në ferizaj
#ferizaj #pranvera #qyteti 
#kosov
Falemnderit Nene e dashun per kete dhurat shume te qmuar 😘
Falemnderit Nene e dashun per kete dhurat shume te qmuar 😘
Ferizaji është qyteti i vetem në botë që kisha dhe xhamia janë në të njejtin oborr
#ferizaj #xhamia #kisha
Ferizaji është qyteti i vetem në botë që kisha dhe xhamia janë në të njejtin oborr #ferizaj  #xhamia  #kisha 
Foto e ber tek tuneli nëntoksor i ferizajit
#ferizaj #tuneli #xhamia
👊👊👊
👊👊👊