an online Instagram web viewer

#FLAWLESS medias

Photos

Pela dignidade e bem estar das mulheres negras.
Marcharemos até que todas as mulheres negras sejam livres de imposições racistas e machistas.

Marcha do Empoderamento Crespo - O coletivo que TOMBA, LACRA E EMPODERA! 
#crespas #cacheadas #afrohair #blackgirlmagic #blackgirl #blackwoman #flawless #movimentonegro #salvador#feminismonegro #blackfeminism #crespa #curly #movimento #antiracism #mulheresnegras #negras
@georgiijones by @krakenmediacollective Please tag with #model_perth to submit your shots #beautiful #beauty #stunning #stunner #gorgeous #babe #hot #model #perfect #perfection #flawless #girl #dropdeadgorgeous #westernaustralia
Happy thanksgiving to everyone who's celebrating it
#beckygomez #beasters #beckyg #bg #beckymariegomez #rmg #rebbecamariegomez #rg #rebbecagomez #flawless
Bookings available next week, happy Friday everyone ☀️
www.samanthaj.com.au
#perth #friday #fridays #happy #sunny #weekendishere #eyebrows #brows #browsperth #beautifulbrows #flawless #samanthajeyebrows #samanthajade #comegetyourbrowsdid #book #now
H B D 🎂 M I L E Y 🎁 C Y R U S 
_____________________
#mileycyrus #blackandwhite #happybirthday #hbd ##queen #swipe #miley #picoftheday #instadaily #instagood #happy #loveher #flawless #hbd🎂
Photoshoot for our dear client @alitaa23 
Organized by @arthway.production 
#arthwayteam

For more info and booking inquiries please contact +6281234580769. No DM please. #brushedbyteresa #teresamakeup #teresaefferin #teresaeff #makeupartist #muasurabaya #mua #flawless #partymakeup #bridestory #surabayamakeupartist #graduationmakeup #photoshootmakeup #photoshootsby
Photoshoot for our dear client @alitaa23 
Organized by @arthway.production 
#arthwayteam

For more info and booking inquiries please contact +6281234580769. No DM please. #brushedbyteresa #teresamakeup #teresaefferin #teresaeff #makeupartist #muasurabaya #mua #flawless #partymakeup #bridestory #surabayamakeupartist #graduationmakeup #photoshootmakeup #photoshootsby
Haiiii kesayangan AQUA...!!! .
JANGAN LUPA...!!! Dapatkan akhbar KOSMO dan SINAR HARIAN edisi JUMAAT, 27 November 2017.

Didalamnya kisah benar testimoni pulih JERAGAT dan JERAWAT hanya dengan AQUA di muka surat 15 (kosmo) dan muka surat 5 (sinar).
.
Terus SMS / Whatapps :
0179062769  #aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop
#flawless #jerawatkecut #porecleaner #poreeraser #porecleanser #aqualuminous
Photoshoot for our dear client @alitaa23 
Organized by @arthway.production 
#arthwayteam

For more info and booking inquiries please contact +6281234580769. No DM please. #brushedbyteresa #teresamakeup #teresaefferin #teresaeff #makeupartist #muasurabaya #mua #flawless #partymakeup #bridestory #surabayamakeupartist #graduationmakeup #photoshootmakeup #photoshootsby
Semua terpaksa setuju dengan keberkesanan Elysian👏👏
.
Panau, parut, jerawat, jeragat, kulit sensitif.. Semua boleh yuols.
.
Serum booster ni dah 2 tahun dalam pasaran. Dan merupakan best seller Elysian tau.
.
Tak perlu kata apa apa.. Cuba dan rasai keberkesanannya😊
.
Dm atau Whatsapp
📲📲 0106619475
.
Cod:Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
Semua terpaksa setuju dengan keberkesanan Elysian👏👏 . Panau, parut, jerawat, jeragat, kulit sensitif.. Semua boleh yuols. . Serum booster ni dah 2 tahun dalam pasaran. Dan merupakan best seller Elysian tau. . Tak perlu kata apa apa.. Cuba dan rasai keberkesanannya😊 . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . Cod:Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
“Dear Black/Brown girl, put down the bleach.. Your skin is not dirt that needs to be cleaned out like yesterday’s laundry. Don’t be afraid to shine. Your skin is divine. Never let them tell you otherwise. Greatest love, Kehinde” @kehinde_smith 👏🏾✨ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✨
✨
✨
✨
#melaningirljoy #blackgirljoy #flawless #blackgirlmagic #blackgirlsrock #problack #melanin #blackgirlsarelit #melaninonfleek #melaningold #blackqueen #darkskingirls #fleek #blackgirlsaremagic #blackgirlpositivity #carefreeblackgirl #nubian #ebony #melaninpower #blackisbeautiful
#beauty #prettygirls #melaninonfleek #slay #melaninaire #melaninpopping #gorgeous  #golden  #skinglo #melaningoddess
“Dear Black/Brown girl, put down the bleach.. Your skin is not dirt that needs to be cleaned out like yesterday’s laundry. Don’t be afraid to shine. Your skin is divine. Never let them tell you otherwise. Greatest love, Kehinde” @kehinde_smith 👏🏾✨ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✨ ✨ ✨ ✨ #melaningirljoy  #blackgirljoy  #flawless  #blackgirlmagic  #blackgirlsrock  #problack  #melanin  #blackgirlsarelit  #melaninonfleek  #melaningold  #blackqueen  #darkskingirls  #fleek  #blackgirlsaremagic  #blackgirlpositivity  #carefreeblackgirl  #nubian  #ebony  #melaninpower  #blackisbeautiful  #beauty  #prettygirls  #melaninonfleek  #slay  #melaninaire  #melaninpopping  #gorgeous  #golden  #skinglo  #melaningoddess 
MORNING SUNSHINE 🌤
.
Ramai customer tanya sis APA beza colour setiap lipstick yang ade pada DYXY, ni sis da sertakan gambar untuk rujukan customer tersayang 😍😍
.
❤KELEBIHAN DYXY MATTE LIPSTICK ❤ 💋💄💄💄
.
Apa yang MEMBEZAKAN lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain?

Of couse BEZA!

ada TIGA warna cantik 👇
🌹 SEXY NUDE
🌹 FLIRTY ME
🌹 CHERRY RED
.
DANNN kelebihan nya
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
MEH LA SAYANG SAYANG grab diskaun special dengan PRICE & GIFT yang SPECIALLLL bangattt!!
.
Boleh booking deposit RM20 sahaja 😍😍
.
WhatsApp je sis fanna 📲 019-2725813
📫Mon- Fri
🚗UPM, UKM, UITM Dengkel, MMU Cyberjaya, area SERI KEMBANGAN & SERDANG

#dyxy 
#dyxykajang 
#coddyxy 
#dyxybangi 
#dyxybukitjalil 
#dyxypuncakjalil 
#dyxyputrajaya 
#dyxycyberjaya 
#dyxybalakong 
#dyxythemines 
#dyxypuchong
#dyxymmu
#weekendvibes 
#mua 
#muafollowtrain 
#makeup 
#makeuptutorial 
#makeupartist 
#trending 
#viralcosmetic 
#insta
#sayang
#kulitcantik
#flawless
#awesomeday
#personaltrainers
#anggun 
#viralcosmetic 
#sale
#intrendmalaysia
#codukm
MORNING SUNSHINE 🌤 . Ramai customer tanya sis APA beza colour setiap lipstick yang ade pada DYXY, ni sis da sertakan gambar untuk rujukan customer tersayang 😍😍 . ❤KELEBIHAN DYXY MATTE LIPSTICK ❤ 💋💄💄💄 . Apa yang MEMBEZAKAN lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain? Of couse BEZA! ada TIGA warna cantik 👇 🌹 SEXY NUDE 🌹 FLIRTY ME 🌹 CHERRY RED . DANNN kelebihan nya 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . MEH LA SAYANG SAYANG grab diskaun special dengan PRICE & GIFT yang SPECIALLLL bangattt!! . Boleh booking deposit RM20 sahaja 😍😍 . WhatsApp je sis fanna 📲 019-2725813 📫Mon- Fri 🚗UPM, UKM, UITM Dengkel, MMU Cyberjaya, area SERI KEMBANGAN & SERDANG #dyxy  #dyxykajang  #coddyxy  #dyxybangi  #dyxybukitjalil  #dyxypuncakjalil  #dyxyputrajaya  #dyxycyberjaya  #dyxybalakong  #dyxythemines  #dyxypuchong  #dyxymmu  #weekendvibes  #mua  #muafollowtrain  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #trending  #viralcosmetic  #insta  #sayang  #kulitcantik  #flawless  #awesomeday  #personaltrainers  #anggun  #viralcosmetic  #sale  #intrendmalaysia  #codukm 
RM 35 sm, ss (freepostage)
.
..KELEBIHAN..
🐐Kulit menjadi halus
🐐 Membantu mencegah penyakit  Alzheimer
🐐Merawat penyakit gastrik
🐐Membantu merawat penyakit kulit
🐐Mencerahkan kulit satu badan.
🐐Mencegah penyakit barah
🐐Membantu dalam pembentukan  tulang dan gigi
🐐Kaya dengan protein
🐐Memulihkan tenaga
🐐Baik untuk kesihatan
🐐Sesuai untuk ibu hamil
🐐Sesuai untuk seisi keluarga
.
Pm 01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826
.
#skkm#susukambing#susukambingkurmamadu#skkmoriginal#susukambingoriginal#skkmfreepostage#susukambingfreepostage#skkmmurah#susukambingmurah#supplimentjerawat#bajukurungmurah#serummuma#cantik#gebu#flawless#cantikdangebu#kurus#whitebooster#slimmingbooster#hilangkanjerawat#hilangkankulitberminyak
RM 35 sm, ss (freepostage) . ..KELEBIHAN.. 🐐Kulit menjadi halus 🐐 Membantu mencegah penyakit Alzheimer 🐐Merawat penyakit gastrik 🐐Membantu merawat penyakit kulit 🐐Mencerahkan kulit satu badan. 🐐Mencegah penyakit barah 🐐Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi 🐐Kaya dengan protein 🐐Memulihkan tenaga 🐐Baik untuk kesihatan 🐐Sesuai untuk ibu hamil 🐐Sesuai untuk seisi keluarga . Pm 01121555826 . http://www.wasap.my/601121555826 . #skkm #susukambing #susukambingkurmamadu #skkmoriginal #susukambingoriginal #skkmfreepostage #susukambingfreepostage #skkmmurah #susukambingmurah #supplimentjerawat #bajukurungmurah #serummuma #cantik #gebu #flawless #cantikdangebu #kurus #whitebooster #slimmingbooster #hilangkanjerawat #hilangkankulitberminyak 
Herra Treatment Foundation membuatkan si pemakai terasa dan kelihatan muda dari umur sebenar.

BONUS dengan memiliki Herra Treatment Foundation sekarang, korang layak dapat Beauty Blender kualiti sangat lembut. GRED TERBAIK ok, kalau basahkan die mengembang.

Jom dapatkan sekarang dengan whatsapp Admin Herra di 012-4577127.

#HERRA #jerawat #jeragat  #cantik #cun #mua #perak  #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor  #muamalaysia #FoundationViral #HerraTreatmentFoundation  #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah  #arganoil #flawless #vitaminc #sayajualsayapakai
Herra Treatment Foundation membuatkan si pemakai terasa dan kelihatan muda dari umur sebenar. BONUS dengan memiliki Herra Treatment Foundation sekarang, korang layak dapat Beauty Blender kualiti sangat lembut. GRED TERBAIK ok, kalau basahkan die mengembang. Jom dapatkan sekarang dengan whatsapp Admin Herra di 012-4577127. #HERRA  #jerawat  #jeragat  #cantik  #cun  #mua  #perak  #instashop  #treatmentFD  #bazarpaknil  #produkhalal  #instamalaysia  #sayajual  #putih  #muaselangor  #muamalaysia  #FoundationViral  #HerraTreatmentFoundation  #instamalaysia  #bazarmalaysia  #sayajualmakeup  #produkkecantikan  #foundationmurah  #kosmetikoriginal  #kosmetikmalaysia  #makeupnikah  #arganoil  #flawless  #vitaminc  #sayajualsayapakai 
Silicon Cleanser .
💛Teknik denyutan berganda dengan 8000 denyutan setiap 1 minit. .
💛Disalurkan melalui titik sentuhan silikon lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati secara menyeluruh, cucian yang lebih bersih sambil mengurut wajah. .
💛Membuka liang pori dan membersihkan 99.5% kotoran yang berasal daripada minyak, sisa makeup dan habuk dari persekitaran. .
💛Memberi kesan urutan yang lembut dan selesa dan serta meningkatkan keanjalan pada kulit wajah (anti penuaan).
.
 #PromoRM120PercumaVCGC 😍😍
.
#vitamincserum #vitaminc #serum #cleanser #moisturiser #skincare #beauty #beautytools #flawless #onlinelovers #onlinebazar #onlineshopping #shoppingonline #bazarpaknil #bazaronline #bazarpaknilmurah #fattzura #fattahamin #fazura #vcanorarosli
Silicon Cleanser . 💛Teknik denyutan berganda dengan 8000 denyutan setiap 1 minit. . 💛Disalurkan melalui titik sentuhan silikon lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati secara menyeluruh, cucian yang lebih bersih sambil mengurut wajah. . 💛Membuka liang pori dan membersihkan 99.5% kotoran yang berasal daripada minyak, sisa makeup dan habuk dari persekitaran. . 💛Memberi kesan urutan yang lembut dan selesa dan serta meningkatkan keanjalan pada kulit wajah (anti penuaan). . #PromoRM120PercumaVCGC  😍😍 . #vitamincserum  #vitaminc  #serum  #cleanser  #moisturiser  #skincare  #beauty  #beautytools  #flawless  #onlinelovers  #onlinebazar  #onlineshopping  #shoppingonline  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarpaknilmurah  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #vcanorarosli 
Look if I’m going to be thankful for anything it’s going @katvondbeauty because this my lipstick AFTER my giant thanksgiving meal. Thanks for having my back, girl. #katvondliquidlipstick #outlaw #flawless #thankful
This beautiful model for @trelisecooper was tanned by us for their event at Soul Bar this Tuesday. We tan the girls in our @blackmagictan Vibe Ultra Rapid Tan. Natural ingredients & No animal testing #model #show #soulbar #tan #tanning #spraytan #bronzed #beauty #flawless #faketan #spring #catwalk #fashion #designer #love
RM 35 sm, ss (freepostage)
.
..KELEBIHAN..
🐐Kulit menjadi halus
🐐 Membantu mencegah penyakit  Alzheimer
🐐Merawat penyakit gastrik
🐐Membantu merawat penyakit kulit
🐐Mencerahkan kulit satu badan.
🐐Mencegah penyakit barah
🐐Membantu dalam pembentukan  tulang dan gigi
🐐Kaya dengan protein
🐐Memulihkan tenaga
🐐Baik untuk kesihatan
🐐Sesuai untuk ibu hamil
🐐Sesuai untuk seisi keluarga
.
Pm 01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826
.
#skkm#susukambing#susukambingkurmamadu#skkmoriginal#susukambingoriginal#skkmfreepostage#susukambingfreepostage#skkmmurah#susukambingmurah#supplimentjerawat#bajukurungmurah#serummuma#cantik#gebu#flawless#cantikdangebu#kurus#whitebooster#slimmingbooster#hilangkanjerawat#hilangkankulitberminyak
RM 35 sm, ss (freepostage) . ..KELEBIHAN.. 🐐Kulit menjadi halus 🐐 Membantu mencegah penyakit Alzheimer 🐐Merawat penyakit gastrik 🐐Membantu merawat penyakit kulit 🐐Mencerahkan kulit satu badan. 🐐Mencegah penyakit barah 🐐Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi 🐐Kaya dengan protein 🐐Memulihkan tenaga 🐐Baik untuk kesihatan 🐐Sesuai untuk ibu hamil 🐐Sesuai untuk seisi keluarga . Pm 01121555826 . http://www.wasap.my/601121555826 . #skkm #susukambing #susukambingkurmamadu #skkmoriginal #susukambingoriginal #skkmfreepostage #susukambingfreepostage #skkmmurah #susukambingmurah #supplimentjerawat #bajukurungmurah #serummuma #cantik #gebu #flawless #cantikdangebu #kurus #whitebooster #slimmingbooster #hilangkanjerawat #hilangkankulitberminyak 
✨#MechasBelezaria em tom incomparável! Trabalho #FLAWLESS by @nattyligia. #BelezariaNatal
RM 35 sm, ss (freepostage)
.
..KELEBIHAN..
🐐Kulit menjadi halus
🐐 Membantu mencegah penyakit  Alzheimer
🐐Merawat penyakit gastrik
🐐Membantu merawat penyakit kulit
🐐Mencerahkan kulit satu badan.
🐐Mencegah penyakit barah
🐐Membantu dalam pembentukan  tulang dan gigi
🐐Kaya dengan protein
🐐Memulihkan tenaga
🐐Baik untuk kesihatan
🐐Sesuai untuk ibu hamil
🐐Sesuai untuk seisi keluarga
.
Pm 01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826
.
#skkm#susukambing#susukambingkurmamadu#skkmoriginal#susukambingoriginal#skkmfreepostage#susukambingfreepostage#skkmmurah#susukambingmurah#supplimentjerawat#bajukurungmurah#serummuma#cantik#gebu#flawless#cantikdangebu#kurus#whitebooster#slimmingbooster#hilangkanjerawat#hilangkankulitberminyak
RM 35 sm, ss (freepostage) . ..KELEBIHAN.. 🐐Kulit menjadi halus 🐐 Membantu mencegah penyakit Alzheimer 🐐Merawat penyakit gastrik 🐐Membantu merawat penyakit kulit 🐐Mencerahkan kulit satu badan. 🐐Mencegah penyakit barah 🐐Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi 🐐Kaya dengan protein 🐐Memulihkan tenaga 🐐Baik untuk kesihatan 🐐Sesuai untuk ibu hamil 🐐Sesuai untuk seisi keluarga . Pm 01121555826 . http://www.wasap.my/601121555826 . #skkm #susukambing #susukambingkurmamadu #skkmoriginal #susukambingoriginal #skkmfreepostage #susukambingfreepostage #skkmmurah #susukambingmurah #supplimentjerawat #bajukurungmurah #serummuma #cantik #gebu #flawless #cantikdangebu #kurus #whitebooster #slimmingbooster #hilangkanjerawat #hilangkankulitberminyak 
🍽 happy thanksgiving everyone!!
_____________________________________________________
#hannahs // #hoco2k17 #happythanksgiving
_____________________________________________________
 #houseofwu  #dotd #fashionista #modellife #prom #prom2018 #prom18 #fashionblogger #instafashion #alldressedup #lastprom #seniorprom #selfiequeen #flawless #style #fallready #psl #redcarpet  #homecoming #prettyinpink #princess #perf #thanksgiving #thanks #thankful
🍽 happy thanksgiving everyone!! _____________________________________________________ #hannahs  // #hoco2k17  #happythanksgiving  _____________________________________________________ #houseofwu  #dotd  #fashionista  #modellife  #prom  #prom2018  #prom18  #fashionblogger  #instafashion  #alldressedup  #lastprom  #seniorprom  #selfiequeen  #flawless  #style  #fallready  #psl  #redcarpet  #homecoming  #prettyinpink  #princess  #perf  #thanksgiving  #thanks  #thankful 
With less than 10% available, we can see the future, and it’s telling us our first holiday bundle will be gone within the hour! Grab your Eye Can See the Future kit at the link below featuring #MOODSTRUCKEPIC mascara and #MOODSTRUCKPRECISION DIP & DRAW™ eyeliner in Psychic. Look at you, being a clairvoyant cutie.
https://www.youniqueproducts.com/alejandrazappone/party/8268190/view

#fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tarte #concealer #foundation #flawless #smokeyeyes #eyebrows #mua #contouring #beautyblogger #glitter #instaglam  #primers #instabeauty #beauty #beautiful #slayallday
With less than 10% available, we can see the future, and it’s telling us our first holiday bundle will be gone within the hour! Grab your Eye Can See the Future kit at the link below featuring #MOODSTRUCKEPIC  mascara and #MOODSTRUCKPRECISION  DIP & DRAW™ eyeliner in Psychic. Look at you, being a clairvoyant cutie. https://www.youniqueproducts.com/alejandrazappone/party/8268190/view #fashion  #eyeshadow  #lipstick  #gloss  #mascara  #palettes  #eyeliner  #lip  #lips  #tarte  #concealer  #foundation  #flawless  #smokeyeyes  #eyebrows  #mua  #contouring  #beautyblogger  #glitter  #instaglam  #primers  #instabeauty  #beauty  #beautiful  #slayallday 
Herra Treatment Foundation merupakan foundation viral dengan fungsi merawat, mudah blend, full coverage dan effect glowing pada kulit.

Dengan HTF tiada lagi masalah crack bila pakai lama, tak ada lagi masalah jerawat walaupun pun pakai setiap jari dan tak ada masalah bercapuk sebab tak pandai blend. Sebab dengan HTF dan ada bahan2 yang memudahkan sapuan n dah ada bahan yang merawat jerawat n parut jerawat .

BONUS dengan memiliki Herra Treatment Foundation sekarang, korang layak dapat Beauty Blender kualiti sangat lembut. GRED TERBAIK ok, kalau basahkan die mengembang.

Jom dapatkan sekarang dengan whatsapp Admin Herra di 012-4577127

#HERRA #jerawat #jeragat  #cantik #cun #mua #perak  #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor  #muamalaysia #FoundationViral #HerraTreatmentFoundation  #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah  #arganoil #flawless #vitaminc #sayajualsayapakai
Herra Treatment Foundation merupakan foundation viral dengan fungsi merawat, mudah blend, full coverage dan effect glowing pada kulit. Dengan HTF tiada lagi masalah crack bila pakai lama, tak ada lagi masalah jerawat walaupun pun pakai setiap jari dan tak ada masalah bercapuk sebab tak pandai blend. Sebab dengan HTF dan ada bahan2 yang memudahkan sapuan n dah ada bahan yang merawat jerawat n parut jerawat . BONUS dengan memiliki Herra Treatment Foundation sekarang, korang layak dapat Beauty Blender kualiti sangat lembut. GRED TERBAIK ok, kalau basahkan die mengembang. Jom dapatkan sekarang dengan whatsapp Admin Herra di 012-4577127 #HERRA  #jerawat  #jeragat  #cantik  #cun  #mua  #perak  #instashop  #treatmentFD  #bazarpaknil  #produkhalal  #instamalaysia  #sayajual  #putih  #muaselangor  #muamalaysia  #FoundationViral  #HerraTreatmentFoundation  #instamalaysia  #bazarmalaysia  #sayajualmakeup  #produkkecantikan  #foundationmurah  #kosmetikoriginal  #kosmetikmalaysia  #makeupnikah  #arganoil  #flawless  #vitaminc  #sayajualsayapakai 
Scarborough Thursdays! I hate this dress.... but I need to get some use out of it! #gay #drag #dragqueen #transformation #instagay #instadrag #british #male #tbt #lgbt #gaysnap #gays #gayworld #gayuk #gaycute #gayman #model #instadragqueen #flawless #beautiful #dragrace #rpdr #queenie #queeniebuffay
_______________________________________________________________
. . . I wasn’t kidding when I said I loved this @sooae.official gold hydrogel mask!  Picked up a few more and also excited to try their black charcoal hydrogel mask tonight 💛🖤 . . .
_______________________________________________________________
.
key features include:
•  detoxifying, brightening and revitalizing
•  moisture locking hydrogel
•  plant extracts for smoother, more hydrated skin
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________ . . . I wasn’t kidding when I said I loved this @sooae.official gold hydrogel mask! Picked up a few more and also excited to try their black charcoal hydrogel mask tonight 💛🖤 . . . _______________________________________________________________ . key features include: • detoxifying, brightening and revitalizing • moisture locking hydrogel • plant extracts for smoother, more hydrated skin _______________________________________________________________
Natural. (well, almost)
Natural. (well, almost)
kenapa PERLASHINE ada MAL KKM??? sebabnya PERLASHINE setaraf dengan ubat-ubatan lain yang diiktiraf oleh KKM.  Ini bermaksud PERLASHINE selamat untuk dimakan.
kenapa PERLASHINE ada MAL KKM??? sebabnya PERLASHINE setaraf dengan ubat-ubatan lain yang diiktiraf oleh KKM. Ini bermaksud PERLASHINE selamat untuk dimakan.
Nak tahu manfaat kolagen untuk kulit anda? 😊
.
1️⃣Mencerahkan pigmen kulit gelap, kusam beransur cerah
2️⃣Dapat memutihkan kesemua bahagian tubuh
3️⃣Meratakan warna kulit yang belang
4️⃣Melawan bakteria penyebab jerawat
5️⃣Menyamarkan bekas jerawat
6️⃣Memutihkan pelipat tubuh di seperti lutut,siku dan lain-lain
7️⃣Menyamarkan garis kedutan di wajah karena faktor usia
8️⃣ Membuat kulit kelihatan sihat, tegang & bersih
9️⃣Mengurangkan kemerahan akibat sensitif.
🔟Mendetoksifikasi kulit dari penggunaan produk yg mengandungi merkuri
.
▪️COCOA COLLAGEN RM30.75
.
=============================
NAK LEBIH DISKAUN?
Whatsapp +6013-3023800 sekarang!
=============================
.
.
#collagen #kolagen #jeragat #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #cocoacollagen #flawless #rambutsihat #awetmuda #cantik #skincare #setjeragat #sendayutinggi #dealersendayutinggi #sendayutinggionline
Nak tahu manfaat kolagen untuk kulit anda? 😊 . 1️⃣Mencerahkan pigmen kulit gelap, kusam beransur cerah 2️⃣Dapat memutihkan kesemua bahagian tubuh 3️⃣Meratakan warna kulit yang belang 4️⃣Melawan bakteria penyebab jerawat 5️⃣Menyamarkan bekas jerawat 6️⃣Memutihkan pelipat tubuh di seperti lutut,siku dan lain-lain 7️⃣Menyamarkan garis kedutan di wajah karena faktor usia 8️⃣ Membuat kulit kelihatan sihat, tegang & bersih 9️⃣Mengurangkan kemerahan akibat sensitif. 🔟Mendetoksifikasi kulit dari penggunaan produk yg mengandungi merkuri . ▪️COCOA COLLAGEN RM30.75 . ============================= NAK LEBIH DISKAUN? Whatsapp +6013-3023800 sekarang! ============================= . . #collagen  #kolagen  #jeragat  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #parutjerawat  #cocoacollagen  #flawless  #rambutsihat  #awetmuda  #cantik  #skincare  #setjeragat  #sendayutinggi  #dealersendayutinggi  #sendayutinggionline 
Luscious Lips

Need to plump your pout. 
Enhance your smile.
Or make your lips just  well PERFECT.

@nickibelletoday 
@facetodaycairns 
Call up and make an appointment for your lips,  with any of our Amazing Practitioners at FACE TODAY MEDICLINIC CAIRNS, QLD.

#lips #lipstick #injectables #filler #botox #antiaging #nickibelletoday #facetodaymediclinic #cairns #perfectpout #smile #kiss #kissable #flawless #lushes #beauty #beautyblogger #pink #glitter #makeup #tattoo #cosmetics
Luscious Lips Need to plump your pout. Enhance your smile. Or make your lips just well PERFECT. @nickibelletoday @facetodaycairns Call up and make an appointment for your lips, with any of our Amazing Practitioners at FACE TODAY MEDICLINIC CAIRNS, QLD. #lips  #lipstick  #injectables  #filler  #botox  #antiaging  #nickibelletoday  #facetodaymediclinic  #cairns  #perfectpout  #smile  #kiss  #kissable  #flawless  #lushes  #beauty  #beautyblogger  #pink  #glitter  #makeup  #tattoo  #cosmetics 
Makeover lover
Order dan pertanyaan langsung via wa atau DM 😘
.
Perfect cover TWC 145.000
Corective base make up 79.000
Hydration serum 109.000
Silky Smooth translt. Powder 115.000
Cover Liquid 135.000
Face concealer 135.000
Eyeliner pencil Rp. 80.000
Eyeshadow single Rp. 85.000
Blush on single Rp. 85.000
Lipcream Rp. 98.000
Eyeshadow smokey/nudes Rp. 195.000
.
Order WA 085743409076 
#flawless #complexion
#wianzshopmakeover
Makeover lover Order dan pertanyaan langsung via wa atau DM 😘 . Perfect cover TWC 145.000 Corective base make up 79.000 Hydration serum 109.000 Silky Smooth translt. Powder 115.000 Cover Liquid 135.000 Face concealer 135.000 Eyeliner pencil Rp. 80.000 Eyeshadow single Rp. 85.000 Blush on single Rp. 85.000 Lipcream Rp. 98.000 Eyeshadow smokey/nudes Rp. 195.000 . Order WA 085743409076 #flawless  #complexion  #wianzshopmakeover 
Honey B.🐝
Honey B.🐝
🌹Live.Life.The.Way.You.Want.To
🌹Live.Life.The.Way.You.Want.To
Smile.😍
beyonce.com (22) canadá.
✨🍁 #THICCsgiving
See you tomorrow! 😉
See you tomorrow! 😉
"Licorice Serum " is your new best friend if you have sensitive , and irritated skin. 
Licorice and totarol extracts will help calm irritation and balance skins healthy bacteria. Skin will feel smoother to the touch and soothed. .
.
.
.
.

#skin #skincare #skincareroutine #skincareregimen #flawless #flawlessskin #beauty #tips #beautytips #spa #spalife #spaworld #medicalskincare #skincareexpert #beneficial #hydration #chemicalfree #actives #activeingredients #lookyourbest #vancouver #vancity #604 #sensitive #balance
"Licorice Serum " is your new best friend if you have sensitive , and irritated skin. Licorice and totarol extracts will help calm irritation and balance skins healthy bacteria. Skin will feel smoother to the touch and soothed. . . . . . #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincareregimen  #flawless  #flawlessskin  #beauty  #tips  #beautytips  #spa  #spalife  #spaworld  #medicalskincare  #skincareexpert  #beneficial  #hydration  #chemicalfree  #actives  #activeingredients  #lookyourbest  #vancouver  #vancity  #604  #sensitive  #balance 
beyonce.com & instagram (22) canadá.
✨🍁 #THICCsgiving
Pertama kalinya make up in boneka.. tetap harus pake bulu mata,atas bawah pula..yg cowok pun harus pke bulmat jugak.. trnyata tingkat kesulitan nya jg lumayan.. Make up peserta tak boleh trlalu menor,& rambut harus di hair do warna warni.. like professional hair dresser..👍 @hapshalita_dhestika
#nilamsariwedding #tulungagung #makeup #rias #riastari #riasjilbab #riaswisuda #karnaval #riaskarnaval #lombarias #riaspengantin #riaswajah #flawless #flawlessmakeup #mua #kursusriaspengantin #course #makeupcourse #tulungagungsparkling #kediri #trenggalek #muatulungagung #muakediri #riasijab #riasmuslimah #ijabqabul #pengantinmuslim #tulungagunghits #akadnikah #riasakad
Pertama kalinya make up in boneka.. tetap harus pake bulu mata,atas bawah pula..yg cowok pun harus pke bulmat jugak.. trnyata tingkat kesulitan nya jg lumayan.. Make up peserta tak boleh trlalu menor,& rambut harus di hair do warna warni.. like professional hair dresser..👍 @hapshalita_dhestika #nilamsariwedding  #tulungagung  #makeup  #rias  #riastari  #riasjilbab  #riaswisuda  #karnaval  #riaskarnaval  #lombarias  #riaspengantin  #riaswajah  #flawless  #flawlessmakeup  #mua  #kursusriaspengantin  #course  #makeupcourse  #tulungagungsparkling  #kediri  #trenggalek  #muatulungagung  #muakediri  #riasijab  #riasmuslimah  #ijabqabul  #pengantinmuslim  #tulungagunghits  #akadnikah  #riasakad 
@iddaadha_rumahbunda
・・・
Mungkin masih banyak yg menganggap alat ini gak penting.. oh no Anda salah besar yaa.. Bukan karena saya ada di bisnis ini tapi sebelum saya serius dibisnis ini pun udh mengakui kalo Galvanic Spa bener2 gadget dambaan para wanita bahkan pria zaman now.... SAYA PUN TERBEBAS DARI PRODUK KIMIA DAN KETERGANTUNGAN PERAWATAN DOKTER krn alat ini.

Nah sering2 skrg mulai pakai galvanic spa nuskin ya karena simple dan hasilnya sama dgn Alat sejenis yg tarifnya puluhan juta disalon

Soo.. masih mikir..?? Utk info lbh lanjut
#chatme
Wa 0812 8672 8338

#galvanicspa
#setrikawajahnuskin
#nuskinbekasi
#penirusmuka
#alatkecantikan
#supliersalon
#jualalatmakeup
#jualalatsetrikawajah
#distributornuskinresmi
#tegreen
#bandarlampungolshop
#lampunggeh
#salonmuslimah
#mualampungselatan
#nuskinjakarta
#tasikmalaya
#salonmetro
#nuskintoothpaste
#pencerahkulittubuh
#flawless
#potd
#like4like
#likeforfollow
#instagood
#bisnismahasiswa
#ibuibuarisan
#distributorresmigarut
@iddaadha_rumahbunda ・・・ Mungkin masih banyak yg menganggap alat ini gak penting.. oh no Anda salah besar yaa.. Bukan karena saya ada di bisnis ini tapi sebelum saya serius dibisnis ini pun udh mengakui kalo Galvanic Spa bener2 gadget dambaan para wanita bahkan pria zaman now.... SAYA PUN TERBEBAS DARI PRODUK KIMIA DAN KETERGANTUNGAN PERAWATAN DOKTER krn alat ini. Nah sering2 skrg mulai pakai galvanic spa nuskin ya karena simple dan hasilnya sama dgn Alat sejenis yg tarifnya puluhan juta disalon Soo.. masih mikir..?? Utk info lbh lanjut #chatme  Wa 0812 8672 8338 #galvanicspa  #setrikawajahnuskin  #nuskinbekasi  #penirusmuka  #alatkecantikan  #supliersalon  #jualalatmakeup  #jualalatsetrikawajah  #distributornuskinresmi  #tegreen  #bandarlampungolshop  #lampunggeh  #salonmuslimah  #mualampungselatan  #nuskinjakarta  #tasikmalaya  #salonmetro  #nuskintoothpaste  #pencerahkulittubuh  #flawless  #potd  #like4like  #likeforfollow  #instagood  #bisnismahasiswa  #ibuibuarisan  #distributorresmigarut 
Assalamualaikum and Good Morning. Salam Jumaat. On a blessed Friday, i pray that everyone gets the best in your daily routine. Today i wanna share about what your must have eye items. Hope this sharing helps! 😘
Assalamualaikum and Good Morning. Salam Jumaat. On a blessed Friday, i pray that everyone gets the best in your daily routine. Today i wanna share about what your must have eye items. Hope this sharing helps! 😘
beyonce.com & instagram (22) canadá.
✨🍁 #THICCsgiving
beyonce.com (22) canadá.
✨🍁 #THICCsgiving