an online Instagram web viewer

#GengBentaraGuru medias

Photos

Sungguh luar biasa @kugiranmasdo ๐ŸŒน#malampestamasdo #gengpakmaon #gengbentaraguru #stilltakbolehmoveon
.
.
Selamat Malam dari Prappp ๐Ÿ™๐Ÿป ๐ŸŽผ๐Ÿ•ด๐Ÿฅ#terunadandara #gengpakmaon #gengbentaraguru #inibarumasdo #frfenomena #academy #cyberjaya #malaysia #my
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
#concert
#concertphotography
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
#concert
#concertphotography
STICKYBOX x HASHTAG MEDIA x MASDO.
Gambar oleh : @hafiedzulahmad 
#inibarumasdo
#malampestamasdo 
#GengPakMaon
#GengBentaraGuru
Sale! 
Dari atas kiri:
1. LACOSTE polo tee | S (19" x 27") | rm55
2. ELEMENT polo tee | M (21" x 27.5") | rm45
3. QUIKSILVER | L (21" x 29") | rm45
4. BEN SHERMAN | M (20" x 29.5") | rm45
.
Harga buleh ejas lagituuu
Www.wasap.my/60136820132 jaQ
.
#jaq_noorstalgia #noorstalgiashop #cbsmache #lacoste #element #quiksilver #bensherman #prelovedtee #rtw17 #ttxrtw #rocktheworld17 #gengbentaraguru #inibarumasdo
Jgn lupa follow ig baru john lenon sdk 
@pakmaoun 
#gengbentaraguru
#luarbiasa
#Repost @kugiranmasdo (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
โ€ข โ€ข โ€ข
"Mulanya cuma bertentang mata,
Nafsu gelora bagai nak gila.
Hati nak cuba peringkat yang seterusnya,
Ala-ala macam malam pertama.
Bila berdua datang ketiga,
Rebah dipelukan asmara.
Janji setia hingga ke hujung nyawa,
Kecundang dalam sekelip mata." - Kecundang @tapautv
#GengPakMaon #GengBentaraGuru
#Repost  @kugiranmasdo (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป โ€ข โ€ข โ€ข "Mulanya cuma bertentang mata, Nafsu gelora bagai nak gila. Hati nak cuba peringkat yang seterusnya, Ala-ala macam malam pertama. Bila berdua datang ketiga, Rebah dipelukan asmara. Janji setia hingga ke hujung nyawa, Kecundang dalam sekelip mata." - Kecundang @tapautv #GengPakMaon  #GengBentaraGuru 
.
.
Bero-bero try jadi geng pak maon ade kiok-kiok tu biasa kita praaap๐Ÿ•ด #intro #gengpakmaon #gengbentaraguru #inibarumasdo #terunadandara #fracademy #cyberjaya #malaysia
Selamat datang menyaksikan Kugiran Masdo,
Semoga anda semua terhibur. ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ
๐Ÿ“ธ:@syamsulariff 
#GengPakMaon #GengBentaraGuru #IniBaruMasdo
๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ. #GengPakMaon #gengbentaraguru . Kugiran Masdo
http://thelevel.my/bootleg-beatles-john-lennon-wants-write-masdo-song/
#KugiranMasdo #BootlegBeatles  #GengPakMaon #GengBentaraGuru #Masdo ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ƒ
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
#concert
#concertphotography
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Masih ingatkah dikau kita bercanda ~
.
.
.
#IniBaruMasdo #JelajahMasdo #MalamPestaRockNRoll
#GengPakMaon
#GengBentaraGuru
๐Ÿ“ธ:@azimamdan from @axis4kerat
Char Kuey Teow... Char Kuey Teow....
Roti Canai... Char Kuey Teow.....
Teh tarik... Teh tarik.....
Roti canai... Char kuey teow.....
#LuarBiasa
Char Kuey Teow... Char Kuey Teow.... Roti Canai... Char Kuey Teow..... Teh tarik... Teh tarik..... Roti canai... Char kuey teow..... #LuarBiasa 
@Regranned from @qayyumabdjalil_ -  Salim: haaaa ini baru dikatakan playboy!!
Pak maon : amacam nampak muda tak aku??
Salim: muda 15 tahun muda pak maon!!
Malam pesta muda mudi geng pak maon sungguh luar biasa #kugiranmasdo ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿผ
#vscocam 
#gengpakmaon 
#gengbentaraguru
@Regranned from @qayyumabdjalil_ - Salim: haaaa ini baru dikatakan playboy!! Pak maon : amacam nampak muda tak aku?? Salim: muda 15 tahun muda pak maon!! Malam pesta muda mudi geng pak maon sungguh luar biasa #kugiranmasdo  ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿผ #vscocam  #gengpakmaon  #gengbentaraguru 
โ—Baca detail dengan teliti dahuluโ—

Brand : Fauna motif shirt

Saiz : M  Pit : 20.5  Labuh : 26

Cond :  9.5/10

Rm20 siap pos sm , ss +Rm5

Berkenan boleh WhatsApp -0143236352 (Fakhrul)

#lads_bundle #bundlemalaysia #sayajualmurah #sayajualbaju #psmza #uitm #preloved #gengpakmaon #gengbentaraguru
ada gaya @putuceri ๐Ÿ˜Ždak
.
#ehkoi
.
.
.
#GengPakMaon
#GengBentaraGuru
#KugiranMasdo
Kugiran Masdo?

Kugiran adalah singkatan dari Kumpulan Gitar Rancak. Nama Masdo diinspirasikan daripada filem Allahyarham Tan Sri P.Ramlee iaitu filem Do Re Mi. Babak dimana pertemuan 3 sahabat yang bertemu selepas kejadian melawan peragut di tepi sungai. "Siapa nama engkau?"
"Nama pendek ke nama panjang?"
"Mana pun bolehlah."
"Nama panjang Masdo, nama pendek Do."
Serba sedikit info tentang nama Kugiran Masdo. ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ
๐Ÿ“ธ: @firdzulkifly

#GengPakMaon #GengBentaraGuru #IniBaruMasdo #LuarBiasa
Kugiran Masdo? Kugiran adalah singkatan dari Kumpulan Gitar Rancak. Nama Masdo diinspirasikan daripada filem Allahyarham Tan Sri P.Ramlee iaitu filem Do Re Mi. Babak dimana pertemuan 3 sahabat yang bertemu selepas kejadian melawan peragut di tepi sungai. "Siapa nama engkau?" "Nama pendek ke nama panjang?" "Mana pun bolehlah." "Nama panjang Masdo, nama pendek Do." Serba sedikit info tentang nama Kugiran Masdo. ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ธ: @firdzulkifly #GengPakMaon  #GengBentaraGuru  #IniBaruMasdo  #LuarBiasa 
Saya bersuafoto bersama seller bundle yang tengah top disebut-sebut namanya seantero malaya iaitu @daddysuwek .. bertuah yakmat bangdeham dapat bergambar dengan ongkaya ni.. bini pun ramai.. apa guna rupa sama mcm yusuf azmi sama mcm sezy seng kalau bini tak ramai ye dak? Masyaallah syukur seorang @daddysuwek.. barakallah hulakuma.. #bangdehampower #bundlemalaysia #gengpakmaon #gengbentaraguru #inibarumasdo #kugiranmasdo #masdo #malampestamudamudi #malampestarockandroll #jelajahmasdo
Saya bersuafoto bersama seller bundle yang tengah top disebut-sebut namanya seantero malaya iaitu @daddysuwek .. bertuah yakmat bangdeham dapat bergambar dengan ongkaya ni.. bini pun ramai.. apa guna rupa sama mcm yusuf azmi sama mcm sezy seng kalau bini tak ramai ye dak? Masyaallah syukur seorang @daddysuwek.. barakallah hulakuma.. #bangdehampower  #bundlemalaysia  #gengpakmaon  #gengbentaraguru  #inibarumasdo  #kugiranmasdo  #masdo  #malampestamudamudi  #malampestarockandroll  #jelajahmasdo 
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Selesai graduasi di Kilang Bateri,
Terima kasih datang kenduri.
Biji durian tersekat di halkum,
Jumpa lagi, assalamualaikum๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ
๐Ÿ“ธ:@firdzulkifly 
#GengPakMaon #Gengbentaraguru #JelajahMasdo #MalamPestaMasdo #IniBaruMasdo
@ali.sariah cobaan kartunkan ali ๐Ÿ˜™
.
#ehkoi
.
#GengPakMaon 
#GengBentaraGuru 
#kugiranmasdo
Belum boleh move on !!!! Ape ni @stickybox @kugiranmasdo kami nak lagi !!!! Hahahahaha... ni time extra song lepas ali dh kebelakang.. emcee pun dh naik stage.. sekali ade RACHUN DUNIA laaa weh ! Chaossss gilaaa time ni ๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป
#kugiranmasdo #gengbentaraguru #inibarumasdo #malampestarockandroll #malampestamudamudi #masdo #stickybox
From @hausboommusic -  Hausboom Music presents.. An exclusive and intimate jamming session by retro pop band #KugiranMasdo atย ATAS by BijanFX (F-5-1, Level 5) on the 19th of November 2017 at 8pm. #hausboom #hausboommusic #inilagiboom #masdo #GengPakMaon #GengBentaraGuru ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ƒ
Ini baru pak maon
@hashtagmalaysia @kugiranmasdo 
#inibarumasdo
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Finale Jelajah Malam Pesta Rock & Roll Kugiran MASDO.
#inibarumasdo
#selamattinggalpujaan
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
Tanggal 18 hari bulan November adalah hari yang tidak akan aku lupakan sampai bila-bila. Taniah buat @kugiranmasdo atas jelajah yang sukses ini semoga korang akan jelajah seluruh dunia pula dimasa hadapan. #gengpakmaon & #gengbentaraguru korang memang gila semoga kita semua dapat berkumpul lagi dan memeriahkan kenduri seterusnya. Juga tidak lupa band band yang lain, ( @orkesahizadin & @thepinholes dan yang lain-lain)korang memang luar biasa!!!!! Kepada @thepinholes , you guys made me a proud singaporean that night may we meet at the next gig! Btw kite masih tak boleh move on so mari ramai ramai doakan semoga saya pulih semula :โ€™)
Tanggal 18 hari bulan November adalah hari yang tidak akan aku lupakan sampai bila-bila. Taniah buat @kugiranmasdo atas jelajah yang sukses ini semoga korang akan jelajah seluruh dunia pula dimasa hadapan. #gengpakmaon  & #gengbentaraguru  korang memang gila semoga kita semua dapat berkumpul lagi dan memeriahkan kenduri seterusnya. Juga tidak lupa band band yang lain, ( @orkesahizadin & @thepinholes dan yang lain-lain)korang memang luar biasa!!!!! Kepada @thepinholes , you guys made me a proud singaporean that night may we meet at the next gig! Btw kite masih tak boleh move on so mari ramai ramai doakan semoga saya pulih semula :โ€™)
Such a big fan of the Malaysiaโ€™s independent music scene since god knows when. Ni first time kita pergi ke seberang tambak just to tgk krg live. Not to forget, supporting our local band, @thepinholes , who did such a great performance๐Ÿ™Œ๐Ÿผ #gengpakmaon dan #gengbentaraguru pun sangat lah friendly dan gerek gerek belaka. Terima kasih @kugiranmasdo @orkesahizadin dan juga band band lain utk persembahan yang sangat hebat! We hope to catch you guys here in Singapore ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ soon!
.
Hari yg sangat bermakna bagi aku. Selamat tinggal bintang-bintang rock n roll ku, sehingga bertemu lagi๐Ÿ’–
.
#jelajahmasdo #inibarumasdo
Such a big fan of the Malaysiaโ€™s independent music scene since god knows when. Ni first time kita pergi ke seberang tambak just to tgk krg live. Not to forget, supporting our local band, @thepinholes , who did such a great performance๐Ÿ™Œ๐Ÿผ #gengpakmaon  dan #gengbentaraguru  pun sangat lah friendly dan gerek gerek belaka. Terima kasih @kugiranmasdo @orkesahizadin dan juga band band lain utk persembahan yang sangat hebat! We hope to catch you guys here in Singapore ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ soon! . Hari yg sangat bermakna bagi aku. Selamat tinggal bintang-bintang rock n roll ku, sehingga bertemu lagi๐Ÿ’– . #jelajahmasdo  #inibarumasdo 
"Never turn back on your family even your family do..." - Dominic Toretto,2013
Cherish what you had, happiness wil come along with it...
#LuarBiasa #SalutDeFamilia #Throwback
"Never turn back on your family even your family do..." - Dominic Toretto,2013 Cherish what you had, happiness wil come along with it... #LuarBiasa  #SalutDeFamilia  #Throwback 
kugiranpakmaon
#gengpakmaon
#gengbentaraguru
#masdo ๐Ÿ•บ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿผ
Cahaya indah membuat kan kenduri #JelajahMasdo lebih meriah ! Korang memang power ! Fuhh . Gua tunggu next performance lu orang ! ๐Ÿ’ƒ
#KugiranMasdo #JelajahMasdo
#GengPakMaon #GengBentaraGuru
KU-GI-RAN MASDO! - Selamat Tinggal Pujaan 
Ini Baru Masdo! Memang LUAR BIASA.
@kugiranmasdo 
#Masdo #KugiranMasdo #SelamatTinggalPujaan 
#IniBaruMasdo #GengPakMaon #GengBentaraGuru #MalamPestaRockNRoll #Twist 
#LuarBiasa
Memang luar biasa #gengpakmaon #gengbentaraguru  #luarbiasa ๐Ÿ’™๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’Ž @hausboommusic @kugiranmasdo
Biar gambar yang berbicara. ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ
๐Ÿ“ธ:@firdzulkifly
#GengPakMaon #GengBentaraGuru #JelajahMasdo #IniBaruMasdo #MalamPestaMasdo #LuarBiasa
Jelajah Malam Pesta Rock & Roll telah berakhir dengan jayanya. Penonton yang hadir berpakaian ala-ala Pak Maon sambil menari twist. Rasa seperti di zaman dulu kala pada hari kejadian. Jutaan terima kasih buat semua yang hadir  kenduri tempoh hari. Kami dengan rendah diri memohon maaf jika ada kekurangan/terkasar bahasa semasa persembahan berlangsung. Anda semua memang luar biasaaa!!! ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ
๐Ÿ“ธ:@firdzulkifly
#GengPakMaon #GengBentaraGuru #JelajahMasdo #IniBaruMasdo #MalamPestaMasdo #LuarBiasa
Jelajah Malam Pesta Rock & Roll telah berakhir dengan jayanya. Penonton yang hadir berpakaian ala-ala Pak Maon sambil menari twist. Rasa seperti di zaman dulu kala pada hari kejadian. Jutaan terima kasih buat semua yang hadir kenduri tempoh hari. Kami dengan rendah diri memohon maaf jika ada kekurangan/terkasar bahasa semasa persembahan berlangsung. Anda semua memang luar biasaaa!!! ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ธ:@firdzulkifly #GengPakMaon  #GengBentaraGuru  #JelajahMasdo  #IniBaruMasdo  #MalamPestaMasdo  #LuarBiasa 
Final #JelajahMasdo memang #LuarBiasa. Daripada pintu masuk sampai ke penghujung kenduri, #gengpakmaon #GengBentaraGuru bertenaga.

Kami sangat menghargai @KugiranMasdo kerana mengizinkan kami menumpang rasa detik indah kalian.

Terima kasih M A S D O! 
#IniBaruMasdo.
.
O.T.W
jelajah malam pesta rock & roll @kugiranmasdo at kilang bateri, johor

#jelajahmasdo #malampestamasdo #inibarumasdo #gangpakmaon #gengbentaraguru #justgoshoot #peoplecreatives #vsco #vscocam #hypebeastxvsco #kugiranmasdo#johor #kilangbateri
#KugiranMasdo ~ FINALE JELAJAH MALAM PESTA ROCK & ROLL ~ 18/Nov/2017 di Kilang Bateri, JB, JDT ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ƒ #GengPakMaon #GengBentaraGuru #JelajahMasdo #IniBaruMasdo #Masdo #SelamatTinggalPujaan #RockandRoll ๐Ÿค˜
Korang dah move on blom dengan Jelajah Masdo ni?? Ni ada highlight dari finale Jelajah Kugigran Masdo di Kilang Bateri.

@kugiranmasdo .

Credit ๐ŸŽฅ : @hanifmuslimismail
.
#masdo #kugiranmasdo #inibarumasdo #gengpakmaon #gengbentaraguru #selamattinggalpujaan #malampestamasdo #luarbiasa #kilangbateri #sapotlokalband
โ€œWanita racun dunia. Karena dia butakan semua. Racun.โ€ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ•ด๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป
@kugiranmasdo 
#racundunia
#GengPakMaon
#GengBentaraGuru
#GengNora
#JelajahMasdo
#IniBaruMasdo
#LuarBiasa
#SelamatTinggalPujaan
#masdoXstickybox
*sorry ada bunyi pecah sikit
Tak menang fesyen gerek takpe,janji menang kat hati awak.. ciaaaaa! .
.
Ni pengalaman pertama bawak anak pegi niaga kat booth.. alhamdulillah dina memang bagi kerjasama setelah seharian dinasihat "dina jadi budak baik ya takmo nangis ya"... syukur sangat bangdeham dengan wife dapat anak faham bahasa ni.. .
.
#throwback #gengbentaraguru #inibarumasdo #malampestarockandroll #malampestamudamudi #masdo #kugiranmasdo #bangdehampower
.
SEKIAN!
jelajah malam pesta rock & roll @kugiranmasdo at kilang bateri, johor

#jelajahmasdo #malampestamasdo #inibarumasdo #gangpakmaon #gengbentaraguru #justgoshoot #peoplecreatives #vsco #vscocam #hypebeastxvsco #kugiranmasdo
budak2 @kapowmy pun riot stage jelajah malam pesta rock & roll kugiran masdo!! #jelajahmasdo #malampestamasdo #inibarumasdo #gangpakmaon #gengbentaraguru #justgoshoot #peoplecreatives #vsco #vscocam #hypebeastxvsco #kugiranmasdo #kapowmy
.
berkicap, riot, demam & fun!!
jelajah malam pesta rock & roll @kugiranmasdo at kilang bateri luarrrr biasaaa.. #jelajahmasdo #malampestamasdo #inibarumasdo #gangpakmaon #gengbentaraguru #justgoshoot #peoplecreatives #vsco #vscocam #hypebeastxvsco #kugiranmasdo