an online Instagram web viewer

#TeamWD medias

Photos

Night guys ,tommorow our latest articles are officially for sale ,so dont missed out ,cause there's not much stock ,so be fast ,and get this DISORDER shoes. 🔥🔥🔥🔥🔥 #worddivisionshoes 
#worddivisionfootwear 
#wdlegion
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523E
Night guys ,tommorow our latest articles are officially for sale ,so dont missed out ,cause there's not much stock ,so be fast ,and get this DISORDER shoes. 🔥🔥🔥🔥🔥 #worddivisionshoes  #worddivisionfootwear  #wdlegion  #teamwd  for order cont us @ ph/whtsup: +6287823440580 Line id : diyproject Bbm : D735523E
Urban shield ,coluring your night ,with some playground tees,

ARTICLES :URBAN SHIELD

SIZE : 41,42

MATTERIALS CANVAS AND SYNTH LEATHER FOR THE UPPER ,DOWN SECTION USING GUM SOLE WITH WITH RUBBER FOXING. 
#worddivisionshoes 
#worddivisionfootwear 
#wdlegion
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523E
Urban shield ,coluring your night ,with some playground tees, ARTICLES :URBAN SHIELD SIZE : 41,42 MATTERIALS CANVAS AND SYNTH LEATHER FOR THE UPPER ,DOWN SECTION USING GUM SOLE WITH WITH RUBBER FOXING. #worddivisionshoes  #worddivisionfootwear  #wdlegion  #teamwd  for order cont us @ ph/whtsup: +6287823440580 Line id : diyproject Bbm : D735523E
ARTICLES : LEGION CLASSIC

SIZE : 39,40,41,42,43

MATTERIALS CANVAS AND SYNTH LEATHER FOR THE UPPER ,DOWN SECTION USING GUM SOLE WITH WITH RUBBER FOXING. 
#worddivisionshoes 
#worddivisionfootwear 
#wdlegion
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523E
ARTICLES : LEGION CLASSIC SIZE : 39,40,41,42,43 MATTERIALS CANVAS AND SYNTH LEATHER FOR THE UPPER ,DOWN SECTION USING GUM SOLE WITH WITH RUBBER FOXING. #worddivisionshoes  #worddivisionfootwear  #wdlegion  #teamwd  for order cont us @ ph/whtsup: +6287823440580 Line id : diyproject Bbm : D735523E
Happy monday guys,start your holidays with clean shoes and cool clothes and start to hangin out,enjoy your weekends.

ARTICLES : LEGION CLASSIC

SIZE : 39,40,41,42,43

MATTERIALS CANVAS AND SYNTH LEATHER FOR THE UPPER ,DOWN SECTION USING GUM SOLE WITH WITH RUBBER FOXING. 
#worddivisionshoes 
#worddivisionfootwear 
#wdlegion
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523E
Happy monday guys,start your holidays with clean shoes and cool clothes and start to hangin out,enjoy your weekends. ARTICLES : LEGION CLASSIC SIZE : 39,40,41,42,43 MATTERIALS CANVAS AND SYNTH LEATHER FOR THE UPPER ,DOWN SECTION USING GUM SOLE WITH WITH RUBBER FOXING. #worddivisionshoes  #worddivisionfootwear  #wdlegion  #teamwd  for order cont us @ ph/whtsup: +6287823440580 Line id : diyproject Bbm : D735523E
ARTICLES : WL CLASSIC SHIELD

SIZE : 39,40,41,42

PRICE : 289K

MATTERIALS UPPER CANVAS WITH ,RUBBER TOECAP PROTECTION,RUBBER FOXING AND GUM SOLE

#worddivisionshoes

#worddivisionfootwear

#wdlegion

#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523
ARTICLES : WL CLASSIC SHIELD SIZE : 39,40,41,42 PRICE : 289K MATTERIALS UPPER CANVAS WITH ,RUBBER TOECAP PROTECTION,RUBBER FOXING AND GUM SOLE #worddivisionshoes  #worddivisionfootwear  #wdlegion  #teamwd  for order cont us @ ph/whtsup: +6287823440580 Line id : diyproject Bbm : D735523
ARTICLES : WL CLASSIC SHIELD

SIZE : 39,40,41,42

PRICE : 289K

MATTERIALS UPPER CANVAS WITH ,RUBBER TOECAP PROTECTION,RUBBER FOXING AND GUM SOLE

#worddivisionshoes

#worddivisionfootwear

#wdlegion

#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523
ARTICLES : WL CLASSIC SHIELD SIZE : 39,40,41,42 PRICE : 289K MATTERIALS UPPER CANVAS WITH ,RUBBER TOECAP PROTECTION,RUBBER FOXING AND GUM SOLE #worddivisionshoes  #worddivisionfootwear  #wdlegion  #teamwd  for order cont us @ ph/whtsup: +6287823440580 Line id : diyproject Bbm : D735523
🔸 Cliente: TH Promo/Kaio Oliveira (@thpromo/@kaiooliveiracantor) 🔸 Campanha: Música “Moça do Espelho”. #TeamWD #WineDesign #Agency #ArtCreation
🔸 Cliente: TH Promo/Kaio Oliveira (@thpromo/@kaiooliveiracantor) 🔸 Campanha: Música “Moça do Espelho”. #TeamWD #WineDesign #Agency #ArtCreation
Thx you so much to the one and only,
@winkywiryawan912  for reppin our WL Classic shoes,big respect and once again thx you.

#worddivisionshoes 
#worddivisionfootwear 
#wdlegion 
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523
Floral custom slip on shoes ,suits with this summer breeze ,feels like bringin some ,beach flavour.

#worddivisionshoes 
#worddivisionfootwear 
#worddivisioncatalogue
#wordlegion 
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523
Sway with this urban shield,

#worddivisionshoes 
#worddivisionapparel 
#worddivisioncatalogue
#wordlegion
#teamwd

for order cont us @

ph/whtsup: +6287823440580
Line id : diyproject
Bbm : D735523
Creating a pictogram with your portraits can help you customize other wedding elements: invitations, table numbers, cake toppers...
#WeddingDetails #echipaWD #retrochicwedding
The favors with a thank you note will make your guest feel special.
#WeddingDetails #echipaWD #highschoolsweethearts
Cliente Novo? Campanha nova com certeza! 👊🏼#WineDesign #Agency #TeamWD
Cliente Novo? Campanha nova com certeza! 👊🏼#WineDesign #Agency #TeamWD
Cliente Novo? Campanha nova com certeza! 👊🏼#WineDesign #Agency #TeamWD
#testimoniwd
_
Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi
Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd sebagai Dealer Adleesya Beauty. 
_
Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin).
_
Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA!
Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ).
Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam.
_
Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan!
Jom calit caliy WD utk awet muda😘
Whatsapp kakak segera 0177948951
#testimoniwd  _ Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd  sebagai Dealer Adleesya Beauty. _ Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin). _ Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA! Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ). Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam. _ Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan! Jom calit caliy WD utk awet muda😘 Whatsapp kakak segera 0177948951
Terus berkarya, untuk hal yg baru 💪
#teamWD
Terus berkarya, untuk hal yg baru 💪 #teamWD 
Postcard from Bucovina, Gura Humorului.
#WeddingDetails #echipaWD #ontheroad
In the mood for weddings!
#WeddingDetails #echipaWD #bohowedding
Centerpiece for a burgundy autumn wedding.
#WeddingDetails #echipaWD #burgundywedding
Centerpiece sample for the last wedding of the season. It will be spectacular!
#WeddingDetails #echipaWD #ivywedding
#testimoniwd
_
Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi
Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd sebagai Dealer Adleesya Beauty. 
_
Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin).
_
Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA!
Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ).
Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam.
_
Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan!
Jom calit caliy WD utk awet muda😘
Whatsapp kakak segera 0177948951
#testimoniwd  _ Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd  sebagai Dealer Adleesya Beauty. _ Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin). _ Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA! Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ). Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam. _ Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan! Jom calit caliy WD utk awet muda😘 Whatsapp kakak segera 0177948951
#testimoniwd
_
Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi
Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd sebagai Dealer Adleesya Beauty. 
_
Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin).
_
Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA!
Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ).
Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam.
_
Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan!
Jom calit caliy WD utk awet muda😘
Whatsapp kakak segera 0177948951
#testimoniwd  _ Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd  sebagai Dealer Adleesya Beauty. _ Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin). _ Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA! Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ). Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam. _ Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan! Jom calit caliy WD utk awet muda😘 Whatsapp kakak segera 0177948951
#testimoniwd
_
Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi
Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd sebagai Dealer Adleesya Beauty. 
_
Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin).
_
Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA!
Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ).
Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam.
_
Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan!
Jom calit caliy WD utk awet muda😘
Whatsapp kakak segera 0137332595
#testimoniwd  _ Eh ada terselit testimoni LELAKI plak kat sini. Sesat ke ni? Hihihi Tidak la saiyangg. Iya ini memang testimoni REAL LELAKI. Sebelum ini bro ni memang pengguna WD, tapi sekarang dah join #teamwd  sebagai Dealer Adleesya Beauty. _ Bukan senang lelaki nak percaya dan guna sesuatu produk tu kan. Tapi bro ni berjaya buktikan yang krim WD bukan sahaja utk wanita, tapi lelaki juga boleh calit calit. Bukan calit calit utk jadi auwww tu yer tapi calit calit utk awet muda dan putih cerah. Nampak kan gambar sebelum bro ni berWD, kulit wajah gelap, berminyak, dan ada lelemak di bawah dagu tu (double chin). _ Cara guna WD untuk lelaki sama juga cuma bahagian ari-ari(perut) tak perlu sapu lah. Hanya 2 point nadi sahaja iaitu NADI LEHER & NADI TANGAN SAHAJA! Air masak minum seperti biasa ( ikut keperluan berat badan masing masing ). Calit sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi pagi dan malam. _ Jadi bro bro kat luar sana, jangan takut dan keliru utk cuba krim kecantikan WD. Bro nizam ni dah buktikan! Jom calit caliy WD utk awet muda😘 Whatsapp kakak segera 0137332595
J'Ouvert 
Enjoy Labor Day...Be Safe!  #TeamWD 
@rcharlemagne #labordayweekend #laborday2017 #jouvert
It's all about details. StarWars details.
#WeddingDetails #echipaWD #naturalwedding
Tasty surprise from us!
#WeddingDetails #echipaWD #naturalwedding
Eid Mubarak to all friends and family members. May Almighty ALLAH accept our sacrifices, prayers and grant peace, prosperity and best of health in life here and hereafter. Ameen.

#EidAlAdha2k17 #qurbani #messageofsacrifice #TeamWD #AnIntentionOfPerfection
Cliente: Santa Villa (@santavillarestaurante)
Segmento: Restaurante
📍Morro de São Paulo
#TeamWD #WineDesign #Agency
Cliente: Santa Villa (@santavillarestaurante) Segmento: Restaurante 📍Morro de São Paulo #TeamWD  #WineDesign  #Agency 
Cliente: Roberto Alban (@robertoalbangaleria) 
Segmento: Galeria de Arte
📍Salvador-BA
#TeamWD #WineDesign #Agency
Cliente: TH Promo (@thpromo) 
Segmento: Gerenciamento Artístico 📍Vitória da Conquista-BA
#TeamWD #WineDesign #Agency
Cliente: TH Promo (@thpromo) Segmento: Gerenciamento Artístico 📍Vitória da Conquista-BA #TeamWD  #WineDesign  #Agency 
Repost @evovapinguk ・・・
The absolute perfect day to day set up! Paranormal 75watt mod with the Pandora RDA! 
And just look at the awesome packaging too! 👀♥️
-
Find them at: www.evolutionvaping.co.uk
Repost @evovapinguk ・・・ The absolute perfect day to day set up! Paranormal 75watt mod with the Pandora RDA! And just look at the awesome packaging too! 👀♥️ - Find them at: www.evolutionvaping.co.uk
Delicious and personalized eclairs that will make the day sweeter.
#WeddingDetails #echipaWD #venuswedding
The season finale is full with beautiful weddings, stay tuned!
#WeddingDetails #echipaWD #weddingsbyWD
When you create magic with flowers.
#WeddingDetails #echipaWD #starswedding
Il est grand temps de rallumer les étoiles!
#WeddingDetails #echipaWD #starswedding
The beauty of autumn captured in these lovely bouquet.
#WeddingDetails #echipaWD #darkautumnwedding
Custom made bridal headpiece for a modern look inspired by scandinavian design.
#WeddingDetails #echipaWD #scandinavianwedding
Always together for sunny or cloudy days.
#WeddingDetails #echipaWD #catswedding
Personalised table number with the names of romanian vineyards.
#WeddingDetails #echipaWD #winerywedding
Jashmita ♥ Piyush

This gorgeous couple's Pre-wedding video will be out soon.. So stay tuned.. 😊

PROMOTIONAL OFFER ON PRE-WEDDING SHOOT

We are offering 25% Discount on all our Pre-wedding Packages!! 😊😊
Offer valid till end of August.. So hurry!!
DM for queries..
.
.
.
.
.
#prewedding #preweddingshoot #preweddingideas #coupleshoot #couplegoals #love #romance #monsoon #rain #outfitgoals #photooftheday #weddingsutra #shaadisaga #wedabout #zowed #wedmegood #weddingz #weddingnet #canvera #photography #indianweddingphotography #indianweddingphotographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingdiaries #kolkataweddingdiaries #TeamWD #instagood #instalike #instalove
Jashmita ♥ Piyush This gorgeous couple's Pre-wedding video will be out soon.. So stay tuned.. 😊 PROMOTIONAL OFFER ON PRE-WEDDING SHOOT We are offering 25% Discount on all our Pre-wedding Packages!! 😊😊 Offer valid till end of August.. So hurry!! DM for queries.. . . . . . #prewedding  #preweddingshoot  #preweddingideas  #coupleshoot  #couplegoals  #love  #romance  #monsoon  #rain  #outfitgoals  #photooftheday  #weddingsutra  #shaadisaga  #wedabout  #zowed  #wedmegood  #weddingz  #weddingnet  #canvera  #photography  #indianweddingphotography  #indianweddingphotographer  #weddingphotography  #weddingphotographer  #weddingdiaries  #kolkataweddingdiaries  #TeamWD  #instagood  #instalike  #instalove 
An ice cream bicycle is a great idea for a summer wedding. 
#WeddingDetails #echipaWD #fairytalewedding
The best accessory a woman can have is her smile.
#WeddingDetails #echipaWD #urbanwedding
A sweet kiss for a sweet moment!
#WeddingDetails #echipaWD #retrochicwedding
PROMOTIONAL OFFER ON PRE-WEDDING SHOOT

A big hello to all the love-birds out there! 
We are offering 25% Discount on all our Pre-wedding Packages!! 😊😊
Offer valid till end of August.. So hurry!!
DM for queries..
.
.
.
.
.
#prewedding #preweddingshoot #preweddingideas #coupleshoot #couplegoals #love #togetherness #romance #outfitgoals #ethnic #photooftheday #weddingsutra #shaadisaga #wedabout #zowed #wedmegood #weddingz #weddingnet #canvera #photography #indianweddingphotography #indianweddingphotographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingdiaries #kolkataweddingdiaries #TeamWD #instagood #instalike #instalove
PROMOTIONAL OFFER ON PRE-WEDDING SHOOT A big hello to all the love-birds out there! We are offering 25% Discount on all our Pre-wedding Packages!! 😊😊 Offer valid till end of August.. So hurry!! DM for queries.. . . . . . #prewedding  #preweddingshoot  #preweddingideas  #coupleshoot  #couplegoals  #love  #togetherness  #romance  #outfitgoals  #ethnic  #photooftheday  #weddingsutra  #shaadisaga  #wedabout  #zowed  #wedmegood  #weddingz  #weddingnet  #canvera  #photography  #indianweddingphotography  #indianweddingphotographer  #weddingphotography  #weddingphotographer  #weddingdiaries  #kolkataweddingdiaries  #TeamWD  #instagood  #instalike  #instalove 
PROMOTIONAL OFFER ON PRE-WEDDING SHOOT

Yayyyy!! We reached 2000+ likes on our Facebook page!! A huge thanks to all those who supported and encouraged us.. 😊😊
To share our happiness even further, we have decided to offer 25% Discount on all our Pre-wedding Packages..
Offer valid till end of this month.. So hurry!!
DM for queries..
.
.
.
.
.
#prewedding #preweddingshoot #preweddingideas #coupleshoot #couplegoals #love #togetherness #romance #outfitgoals #photooftheday #weddingsutra #shaadisaga #wedabout #zowed #wedmegood #weddingz #weddingnet #canvera #photography #indianweddingphotography #indianweddingphotographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingdiaries #kolkataweddingdiaries #TeamWD #discount #instagood #instalike #instalove
PROMOTIONAL OFFER ON PRE-WEDDING SHOOT Yayyyy!! We reached 2000+ likes on our Facebook page!! A huge thanks to all those who supported and encouraged us.. 😊😊 To share our happiness even further, we have decided to offer 25% Discount on all our Pre-wedding Packages.. Offer valid till end of this month.. So hurry!! DM for queries.. . . . . . #prewedding  #preweddingshoot  #preweddingideas  #coupleshoot  #couplegoals  #love  #togetherness  #romance  #outfitgoals  #photooftheday  #weddingsutra  #shaadisaga  #wedabout  #zowed  #wedmegood  #weddingz  #weddingnet  #canvera  #photography  #indianweddingphotography  #indianweddingphotographer  #weddingphotography  #weddingphotographer  #weddingdiaries  #kolkataweddingdiaries  #TeamWD  #discount  #instagood  #instalike  #instalove 
What do you think about this beauty in a bridal bouquet?
#WeddingDetails #echipaWD #bridalbouquets
How can someone resist this?
#WeddingDetails #echipaWD #venuswedding