an online Instagram web viewer

#UM medias

Photos

NEW ARRIVAL🌸

LIMITED STOCK💕
READY STOCK .
.
CONVERSE LOONEY TUNES .

RM179 INCLUDE POS
SS ADD RM5
.
.

SAIZ 35-44
.
. .
🎁 FREE WOVEN BAG
.

MENGAPA NAK BELI HARGA YANG MAHAL DI BUTIK SEDANGKAN KAMI ADA KASUT YANG BERKUALITI💕
.
BERMINAT?
.

WS +60143026346(SIS WIDA)
WS +60143026346(SIS WIDA)
WS +60143026346(SIS WIDA)
.
ATAU , CLICK LINK DI BIO FOR ORDER

#conversemalaysiamurah#conversemalaysia#converseori#jackpurcellmalaysia#chuckclassic#chucktaylororiginal#sayajualconverse#bazarpaknil#uitm#unisza#utem#um#uum#bundlemalaysia
NEW ARRIVAL🌸 LIMITED STOCK💕 READY STOCK . . CONVERSE LOONEY TUNES . RM179 INCLUDE POS SS ADD RM5 . . SAIZ 35-44 . . . 🎁 FREE WOVEN BAG . MENGAPA NAK BELI HARGA YANG MAHAL DI BUTIK SEDANGKAN KAMI ADA KASUT YANG BERKUALITI💕 . BERMINAT? . WS +60143026346(SIS WIDA) WS +60143026346(SIS WIDA) WS +60143026346(SIS WIDA) . ATAU , CLICK LINK DI BIO FOR ORDER #conversemalaysiamurah #conversemalaysia #converseori #jackpurcellmalaysia #chuckclassic #chucktaylororiginal #sayajualconverse #bazarpaknil #uitm #unisza #utem #um #uum #bundlemalaysia 
NEW ARRIVAL🌸

LIMITED STOCK💕
READY STOCK .
.
CONVERSE LOONEY TUNES .

RM179 INCLUDE POS
SS ADD RM5
.
.

SAIZ 35-44
.
. .
🎁 FREE WOVEN BAG
.

MENGAPA NAK BELI HARGA YANG MAHAL DI BUTIK SEDANGKAN KAMI ADA KASUT YANG BERKUALITI💕
.
BERMINAT?
.

WS +60143026346(SIS WIDA)
WS +60143026346(SIS WIDA)
WS +60143026346(SIS WIDA)
.
ATAU , CLICK LINK DI BIO FOR ORDER

#conversemalaysiamurah#conversemalaysia#converseori#jackpurcellmalaysia#chuckclassic#chucktaylororiginal#sayajualconverse#bazarpaknil#uitm#unisza#utem#um#uum#bundlemalaysia
NEW ARRIVAL🌸 LIMITED STOCK💕 READY STOCK . . CONVERSE LOONEY TUNES . RM179 INCLUDE POS SS ADD RM5 . . SAIZ 35-44 . . . 🎁 FREE WOVEN BAG . MENGAPA NAK BELI HARGA YANG MAHAL DI BUTIK SEDANGKAN KAMI ADA KASUT YANG BERKUALITI💕 . BERMINAT? . WS +60143026346(SIS WIDA) WS +60143026346(SIS WIDA) WS +60143026346(SIS WIDA) . ATAU , CLICK LINK DI BIO FOR ORDER #conversemalaysiamurah #conversemalaysia #converseori #jackpurcellmalaysia #chuckclassic #chucktaylororiginal #sayajualconverse #bazarpaknil #uitm #unisza #utem #um #uum #bundlemalaysia 
One of my favorite places 😁 #UM #lawlibrary
AyeYo! This line up tho🏆! 11/22📍get ya popcorn ready cause the city is bout to be CRAZY! You tryna go? I got you!✊🏾 Use my promo code “ROARR” at trapcircus.com For 10$ off on tix 🎟@trapcircus🎪 FWM🔥🐉 #Miami #Wynwood #TrapCircus #trapmusic #Concerts #Festival #HipHip #Broward #BrowardCounty #DadeCounty #FIU #UM #FAU #BrowardCollege #MiamiDade
@rafaelbrumato esse teu look  de hoje .....😍 kizomba ....#kizomba #Africano #Brasil #um#todos#humanos#lindo#etnico #diversidade#natureza#cultura#amor
What “vogueing” pose exactly are we trying here ? #drunk @vivikahin #what @marczjr #um @sunday.son #chok @siuxsing #areyouready #areyoureyesclosed @stewart992000 again?
Always reppin my city!
Always reppin my city!
Find it- #imfromaplacewhereitdoesnotsnow privileged to see all of our stadiums/arenas/fields within 1 minute during this flight! ⚾️🏀🏈✈️🛳 #miami #heat #dolphins #marlins #UM
Ich will um die welt reisen. Und du? 
#deutschland #welt #world #
#ich #will #um #die #welt  #reisen #versuch 
#asia #euro
Post ke 532
. 
Baju ke 398
. 
Jenama= CO KINO . 
Lebar/bahu= 18/17  INCI . 
Labuh= 26 INCI . 
Made in= XXX . 
Percent cotton= XXX . 
Warna= PUTIH . 
Kain= COTTON . 
Poket= 1 DEPAN . 
Harga= RM 15 . 
Harga post asing mengikut jarak.. . . 
Nk harga murah wasap no 0195459772
. 
Idwechat=alfalahhh 
Fb=alfalah bundle 
Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah #murah 
#bundlejohor #prelovedbranded 
#bundleFest #butikhujungkaki #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia  #up #uptown #preloved #prelovedmurah 
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #jualanmurah  #malaysia #murah #sold #likeforlike #likeforfollow #likers  #jalanrajabot #lokalah #murahmeriah  #barangmurah
Post ke 532 . Baju ke 398 . Jenama= CO KINO . Lebar/bahu= 18/17 INCI . Labuh= 26 INCI . Made in= XXX . Percent cotton= XXX . Warna= PUTIH . Kain= COTTON . Poket= 1 DEPAN . Harga= RM 15 . Harga post asing mengikut jarak.. . . Nk harga murah wasap no 0195459772 . Idwechat=alfalahhh Fb=alfalah bundle Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah  #murah  #bundlejohor  #prelovedbranded  #bundleFest  #butikhujungkaki  #sayajualbundle  #bundlekasutmalaysia  #up  #uptown  #preloved  #prelovedmurah  #kasutbundle  #ukm  #uitm  #um  #uum  #jualanmurah  #malaysia  #murah  #sold  #likeforlike  #likeforfollow  #likers  #jalanrajabot  #lokalah  #murahmeriah  #barangmurah 
Congrats to our very own @ana_dang placing 4th in Bikini at Nationals this weekend
F.A.M is proud
.
Flex Appeal Miami Gym 
______________________________________
"Where Champions are Made" F.A.M.
📍12814 SW 122 AVE MIAMI, FL 33186
📞 786-293-1776
@flexappealmiami
.
#flexappealmiami #flexappealmiamigym #ironFAM #miami #miamigym #hardcoregym #olympia #ifbb #npc #southflorida #bodybuilding #miamimecca #gym #menphysique #npcbikini #aesthetics #westkendall #fiu #um #fitnessdepot #intensesupplements #generationiron #muscles #iron #fitness #squats #workout #hardcoretraining
Congrats to our very own @ana_dang placing 4th in Bikini at Nationals this weekend F.A.M is proud . Flex Appeal Miami Gym ______________________________________ "Where Champions are Made" F.A.M. 📍12814 SW 122 AVE MIAMI, FL 33186 📞 786-293-1776 @flexappealmiami . #flexappealmiami  #flexappealmiamigym  #ironFAM  #miami  #miamigym  #hardcoregym  #olympia  #ifbb  #npc  #southflorida  #bodybuilding  #miamimecca  #gym  #menphysique  #npcbikini  #aesthetics  #westkendall  #fiu  #um  #fitnessdepot  #intensesupplements  #generationiron  #muscles  #iron  #fitness  #squats  #workout  #hardcoretraining 
Post ke 531
. 
Baju ke 397
. 
Jenama= DESLI GARMENT . 
Lebar/bahu= 16/16 INCI
. 
Labuh= 26 INCI . 
Made in= XXX . 
Percent cotton= 100 %
. 
Warna=HITAM . 
Kain=COTTON . 
Poket= XXX . 
Harga= RM 20
. 
Harga post asing mengikut jarak.. . . 
Nk harga murah wasap no 0195459772
. 
Idwechat=alfalahhh 
Fb=alfalah bundle 
Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah #murah 
#bundlejohor #prelovedbranded 
#bundleFest #butikhujungkaki #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia  #up #uptown #preloved #prelovedmurah 
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #jualanmurah  #malaysia #murah #sold #likeforlike #likeforfollow #likers  #jalanrajabot #lokalah #murahmeriah  #barangmurah
Post ke 531 . Baju ke 397 . Jenama= DESLI GARMENT . Lebar/bahu= 16/16 INCI . Labuh= 26 INCI . Made in= XXX . Percent cotton= 100 % . Warna=HITAM . Kain=COTTON . Poket= XXX . Harga= RM 20 . Harga post asing mengikut jarak.. . . Nk harga murah wasap no 0195459772 . Idwechat=alfalahhh Fb=alfalah bundle Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah  #murah  #bundlejohor  #prelovedbranded  #bundleFest  #butikhujungkaki  #sayajualbundle  #bundlekasutmalaysia  #up  #uptown  #preloved  #prelovedmurah  #kasutbundle  #ukm  #uitm  #um  #uum  #jualanmurah  #malaysia  #murah  #sold  #likeforlike  #likeforfollow  #likers  #jalanrajabot  #lokalah  #murahmeriah  #barangmurah 
Siapa suka pakai Mask ?
.
Tak complete rasanya kalau kita sekadar cuci muka dan sapu2 cream pastu mengharapkan skin glowing mowing 😅
.
Mask sangat lah diperlukan untuk dapatkan skin yang sihat. Bru lah kulit glowing dan bersinar😍👍
.
Antara favourite Mask sis adalah Sleeping Mask dari Mary Kay ni atau nama sebenarnyaTimewiese Renewing Gel Mask .
.
Kenapa dipanggil Sleeping Mask. Kerana gel mask ni boleh dipakai semalaman. Lepas cuci2 muka waktu malam, sapu mask ni dan biarkan mask bekerja secara lebih efektif. Waktu malam skin kita juga berehat dan ini adalah masa yang sesuai untuk manjakan kulit wajah.
.
Mask ni sangat2 membantu bagi mereka yang memiliki kulit kering kerana Gel Mask ini purposely dirumus untuk tarik dan kekalkan lembapan tu pada kulit, sebab tu sangat disarankan pakai waktu malam sebagai sleeping mask.
.
Kalau kulit berminyak macam mana pula? Sesuai x? Jangan risau
Gel Mask ni juga dirumus untuk bantu seimbangkan paras lembapan. Ada gliserin sumber tumbuhan yang bertindak sebagai humektan yang berfungsi untuk tarik lembapan dari kulit. Maknanya bila kita apply, Gel Mask akan mampu pastikan lembapan pada kulit kita di paras optima - tak terlalu kering dan tak terlalu oily.
.
Best kan?
Bangun pagi terus terasa kulit makin firm and lembut. Kulit pun rasa tegang n tenang. Tenang? Ha..sbb dlm Gel Mask ni extract biji buah berangan yang mmg terkenal untuk membantu menenangkan kulit sekali gus menjadikan skin makin tegang dan muda 😍
.
Ha..tergoda x dengan fungsi mask ni .
.
Uols jgn malas2 pakai mask tau ..rugi .
.
Nak kulit cantik dan sihat pakai la mask tau. Whatsapp sis for order & consultation ya😘
.
.
Jom pm sis sekarang.. 🤗🤗🤗
.
📞014 9692450 MIRA
Mary Kay Beauty Consultant

#Mirabeautyconsultant #marykaytestimoni
#flawlessmakeup #setjerawat
#flawlessskin #setantipenuaan #marykaykulim #marykayhitech #marykaylovers #masalahjerawat #skinsensitif #ariani #glowingskin #cikgukulim #setskincareremaja #partimeincome #partimejob #ump #uthm #uitm #usm #ptsb #um #utp #utm #ptss #psp
Siapa suka pakai Mask ? . Tak complete rasanya kalau kita sekadar cuci muka dan sapu2 cream pastu mengharapkan skin glowing mowing 😅 . Mask sangat lah diperlukan untuk dapatkan skin yang sihat. Bru lah kulit glowing dan bersinar😍👍 . Antara favourite Mask sis adalah Sleeping Mask dari Mary Kay ni atau nama sebenarnyaTimewiese Renewing Gel Mask . . Kenapa dipanggil Sleeping Mask. Kerana gel mask ni boleh dipakai semalaman. Lepas cuci2 muka waktu malam, sapu mask ni dan biarkan mask bekerja secara lebih efektif. Waktu malam skin kita juga berehat dan ini adalah masa yang sesuai untuk manjakan kulit wajah. . Mask ni sangat2 membantu bagi mereka yang memiliki kulit kering kerana Gel Mask ini purposely dirumus untuk tarik dan kekalkan lembapan tu pada kulit, sebab tu sangat disarankan pakai waktu malam sebagai sleeping mask. . Kalau kulit berminyak macam mana pula? Sesuai x? Jangan risau Gel Mask ni juga dirumus untuk bantu seimbangkan paras lembapan. Ada gliserin sumber tumbuhan yang bertindak sebagai humektan yang berfungsi untuk tarik lembapan dari kulit. Maknanya bila kita apply, Gel Mask akan mampu pastikan lembapan pada kulit kita di paras optima - tak terlalu kering dan tak terlalu oily. . Best kan? Bangun pagi terus terasa kulit makin firm and lembut. Kulit pun rasa tegang n tenang. Tenang? Ha..sbb dlm Gel Mask ni extract biji buah berangan yang mmg terkenal untuk membantu menenangkan kulit sekali gus menjadikan skin makin tegang dan muda 😍 . Ha..tergoda x dengan fungsi mask ni . . Uols jgn malas2 pakai mask tau ..rugi . . Nak kulit cantik dan sihat pakai la mask tau. Whatsapp sis for order & consultation ya😘 . . Jom pm sis sekarang.. 🤗🤗🤗 . 📞014 9692450 MIRA Mary Kay Beauty Consultant #Mirabeautyconsultant  #marykaytestimoni  #flawlessmakeup  #setjerawat  #flawlessskin  #setantipenuaan  #marykaykulim  #marykayhitech  #marykaylovers  #masalahjerawat  #skinsensitif  #ariani  #glowingskin  #cikgukulim  #setskincareremaja  #partimeincome  #partimejob  #ump  #uthm  #uitm  #usm  #ptsb  #um  #utp  #utm  #ptss  #psp 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Parenting Goals - Of course travel dengan anak kecik! 😍😍😍 Trip dari Italy - Swiss - Paris. Backpack masa single, baru kahwin memang senang. Tapi bila backpack dengan budak kecik, macam-macam kerenah yang tak diduga. Jangan la difikirkan sangat kerenah tu, travellah..! 📷 by Leman Lennon

#malaysia #kualalumpur #perlis #kedah #perak #selangor #penang #melaka #negerisembilan #terengganu #kelantan #pahang #johor #sarawak #johor #paidreview #vacation #cutimalaysia #ohmalaysiaku #igshop #igshopmurah #bazarpaknil #sayajual #bolasepak #football #futsal #um #upm #ukm #upsi
Parenting Goals - Of course travel dengan anak kecik! 😍😍😍 Trip dari Italy - Swiss - Paris. Backpack masa single, baru kahwin memang senang. Tapi bila backpack dengan budak kecik, macam-macam kerenah yang tak diduga. Jangan la difikirkan sangat kerenah tu, travellah..! 📷 by Leman Lennon #malaysia  #kualalumpur  #perlis  #kedah  #perak  #selangor  #penang  #melaka  #negerisembilan  #terengganu  #kelantan  #pahang  #johor  #sarawak  #johor  #paidreview  #vacation  #cutimalaysia  #ohmalaysiaku  #igshop  #igshopmurah  #bazarpaknil  #sayajual  #bolasepak  #football  #futsal  #um  #upm  #ukm  #upsi 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
##um mimo##
##um  mimo##
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
#Um bom professor faz 
nascer um artista...
#AuladePintura
#fotografia
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage

kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat, jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Desejo uma semana cheia de energia positiva e o que não for, que o vento leve. #Energia #um momento meu #Boa tarde
Desejo uma semana cheia de energia positiva e o que não for, que o vento leve. #Energia  #um  momento meu #Boa  tarde
Bawal Nasiji

Bidang 60
material : italian nasiji
Harga : RM43 exc postage 
kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah)
- tidak panas
- licin
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Berminat,  jom wsap fika +60175500455
.
#sedekah 
#aurainsta 
#aurainstabatch5 
#teamAH
#bazaarpaknilmurah
#muslimahhijab 
#muslimahkontemperori 
#kualititerbaik 
#cantik 
#bawallabuh
#bawal 
#tudunglabuh 
#uia 
#ukm 
#um 
#usm 
#uitm 
#upm 
#uum 
#usim 
#uitm 
#utem 
#unimap 
#kuin 
#kipsas 
#bawalbidang60
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#tarbiyahcinta
#kernasyurgabukanpercuma
#dramasangat
Bawal Nasiji Bidang 60 material : italian nasiji Harga : RM43 exc postage kelebihan Bawal Nasiji: - tidak jarang (tak perlu pakai inner walaupun warna cerah) - tidak panas - licin - senang bentuk - tidak lembik - tidak nipis - flowy - kain yang berkualiti . Berminat, jom wsap fika +60175500455 . #sedekah  #aurainsta  #aurainstabatch5  #teamAH  #bazaarpaknilmurah  #muslimahhijab  #muslimahkontemperori  #kualititerbaik  #cantik  #bawallabuh  #bawal  #tudunglabuh  #uia  #ukm  #um  #usm  #uitm  #upm  #uum  #usim  #uitm  #utem  #unimap  #kuin  #kipsas  #bawalbidang60  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #viral  #tarbiyahcinta  #kernasyurgabukanpercuma  #dramasangat 
Post ke 530 . 
Baju ke 396
. 
Jenama= COTTON ON . 
Lebar/bahu= 19/18 INCI . 
Labuh= 27 INCI . 
Made in= CHINA . 
Percent cotton= 100 %
. 
Warna= BIRU . 
Kain= COTTON . 
Poket= XXX . 
Harga= RM 30 . 
Harga post asing mengikut jarak.. . . 
Nk harga murah wasap no 0195459772
. 
Idwechat=alfalahhh 
Fb=alfalah bundle 
Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah #murah 
#bundlejohor #prelovedbranded 
#bundleFest #butikhujungkaki #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia  #up #uptown #preloved #prelovedmurah 
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #jualanmurah  #malaysia #murah #sold #likeforlike #likeforfollow #likers  #jalanrajabot #lokalah #murahmeriah  #barangmurah
Post ke 530 . Baju ke 396 . Jenama= COTTON ON . Lebar/bahu= 19/18 INCI . Labuh= 27 INCI . Made in= CHINA . Percent cotton= 100 % . Warna= BIRU . Kain= COTTON . Poket= XXX . Harga= RM 30 . Harga post asing mengikut jarak.. . . Nk harga murah wasap no 0195459772 . Idwechat=alfalahhh Fb=alfalah bundle Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah  #murah  #bundlejohor  #prelovedbranded  #bundleFest  #butikhujungkaki  #sayajualbundle  #bundlekasutmalaysia  #up  #uptown  #preloved  #prelovedmurah  #kasutbundle  #ukm  #uitm  #um  #uum  #jualanmurah  #malaysia  #murah  #sold  #likeforlike  #likeforfollow  #likers  #jalanrajabot  #lokalah  #murahmeriah  #barangmurah 
University of Miami Football Coach Mark Richt had personalized Bibles made for every one of his players and staff #GreatGift #TheWord #Bible #MarkRicht #UM #Hurricanes #JesusSurfedApparelCo
https://www.jesussurfedapparel.com/blogs/news/university-of-miami-football-coach-mark-richt-had-personalized-bibles-made-for-every-one-of-his-players-and-staff
University of Miami Football Coach Mark Richt had personalized Bibles made for every one of his players and staff #GreatGift  #TheWord  #Bible  #MarkRicht  #UM  #Hurricanes  #JesusSurfedApparelCo  https://www.jesussurfedapparel.com/blogs/news/university-of-miami-football-coach-mark-richt-had-personalized-bibles-made-for-every-one-of-his-players-and-staff
Post ke 529 . 
Baju ke 395
. 
Jenama= ACTION BOYS . 
Lebar/bahu= 18/17 INCI . 
Labuh= 24 INCI . 
Made in= XXX . 
Percent cotton= XXX . 
Warna= BIRU GELAP . 
Kain= COTTON . 
Poket= XXX . 
Harga= RM 10 . 
Harga post asing mengikut jarak.. . . 
Nk harga murah wasap no 0195459772
. 
Idwechat=alfalahhh 
Fb=alfalah bundle 
Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah #murah 
#bundlejohor #prelovedbranded 
#bundleFest #butikhujungkaki #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia  #up #uptown #preloved #prelovedmurah 
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #jualanmurah  #malaysia #murah #sold #likeforlike #likeforfollow #likers  #jalanrajabot #lokalah #murahmeriah  #barangmurah
Post ke 529 . Baju ke 395 . Jenama= ACTION BOYS . Lebar/bahu= 18/17 INCI . Labuh= 24 INCI . Made in= XXX . Percent cotton= XXX . Warna= BIRU GELAP . Kain= COTTON . Poket= XXX . Harga= RM 10 . Harga post asing mengikut jarak.. . . Nk harga murah wasap no 0195459772 . Idwechat=alfalahhh Fb=alfalah bundle Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah  #murah  #bundlejohor  #prelovedbranded  #bundleFest  #butikhujungkaki  #sayajualbundle  #bundlekasutmalaysia  #up  #uptown  #preloved  #prelovedmurah  #kasutbundle  #ukm  #uitm  #um  #uum  #jualanmurah  #malaysia  #murah  #sold  #likeforlike  #likeforfollow  #likers  #jalanrajabot  #lokalah  #murahmeriah  #barangmurah 
I just miss you
#ibf#internetbestfriends#miss#you#LainaIsReal#108km#unsere#Zahl#trennen#uns#folgt#alle#mal | |
 V
Unsere Privaten Accounts:
@elaine.wue_ @ala.na11 !!!Alle Folgen!!! !!!#WIRSINDREAL#WENN#IHR#UNS#NICHT#GLAUBT#DANN#DEABONNIERT#ES#GEHT#UNS#NICHT#UM#FAME. !!!
QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

Sehelai RM 69
3 HELAI RM 165 
#bazaarkl #bajumuslimahjeans #bazarkarat #bazarpaknil #takaful #takafulagent #merve #bajumuslimahmurah urah #bajumuslimahterbaru #bajumuslimah #bajucouple #uitm #ukm #um #uia #um #unikl #usim #kuim #kuis #dherbs #fattahamin #muslimah #niqabmurah #niqab #tudungbidang60 #tudungbesar #bawal
QISYAA LONG TOP > DESIGN LABUH SUPER SOPAN Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. > MATERIAL DUBAI MOSS CREPE Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! > WUDHU N BF FRIENDLY Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu Sehelai RM 69 3 HELAI RM 165 #bazaarkl  #bajumuslimahjeans  #bazarkarat  #bazarpaknil  #takaful  #takafulagent  #merve  #bajumuslimahmurah  urah #bajumuslimahterbaru  #bajumuslimah  #bajucouple  #uitm  #ukm  #um  #uia  #um  #unikl  #usim  #kuim  #kuis  #dherbs  #fattahamin  #muslimah  #niqabmurah  #niqab  #tudungbidang60  #tudungbesar  #bawal 
A V A I L 😚
.
.
🎉🎉🎉Bawal Aidijuma #LadyArmy

Price : RM20

Postage :
Rm7.15 (semenanjung)
Rm9.80 (sarawak)
Rm10.50 (sabah)

Material : Cotton

Size : Bidang 45

#sayajual #sayajualbaju #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #hotitem #newitem #fashion #trendy #instashop #igshop #ukm #um #utm #usm #uia #uitm #terlajaklaris #aidijuma #tudungaidijuma #tudungbawalaidijuma #aidijumaoriginal #tudungaidijumaoriginal #aidijumahunting #aidijumalovers #sayajualtudung #tudungmurah #hijab
A V A I L 😚 . . 🎉🎉🎉Bawal Aidijuma #LadyArmy  Price : RM20 Postage : Rm7.15 (semenanjung) Rm9.80 (sarawak) Rm10.50 (sabah) Material : Cotton Size : Bidang 45 #sayajual  #sayajualbaju  #awakbeli  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #visitmyig  #hotitem  #newitem  #fashion  #trendy  #instashop  #igshop  #ukm  #um  #utm  #usm  #uia  #uitm  #terlajaklaris  #aidijuma  #tudungaidijuma  #tudungbawalaidijuma  #aidijumaoriginal  #tudungaidijumaoriginal  #aidijumahunting  #aidijumalovers  #sayajualtudung  #tudungmurah  #hijab 
"O Dia em que pararmos de nos preocupar com a Consciência Negra, Amarela ou Branca e nos preocuparmos com Consciência Humana, o Racismo Desaparecerá." #Um #Sorriso #Negro
#Um #Abraço #Negro
#Traz #Felicidade...
Liberte sua mente de tudo que atrasa, mantenha-se longe de treta e trapaça 🎶🎭😎 #mais #um #dia #de #trampo
Liberte sua mente de tudo que atrasa, mantenha-se longe de treta e trapaça 🎶🎭😎 #mais  #um  #dia  #de  #trampo 
Post ke 528
. 
Baju ke 394
. 
Jenama= BUY ITU
. 
Lebar/bahu= 18/17 INCI . 
Labuh= 26 INCI . 
Made in= XXX . 
Percent cotton= XXX . 
Warna= BIRU GELAP . 
Kain= COTTON . 
Poket= 1 DEPAN . 
Harga= RM 15 . 
Harga post asing mengikut jarak.. . . 
Nk harga murah wasap no 0195459772
. 
Idwechat=alfalahhh 
Fb=alfalah bundle 
Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah #murah 
#bundlejohor #prelovedbranded 
#bundleFest #butikhujungkaki #sayajualbundle #bundlekasutmalaysia  #up #uptown #preloved #prelovedmurah 
#kasutbundle #ukm #uitm #um #uum #jualanmurah  #malaysia #murah #sold #likeforlike #likeforfollow #likers  #jalanrajabot #lokalah #murahmeriah  #barangmurah
Post ke 528 . Baju ke 394 . Jenama= BUY ITU . Lebar/bahu= 18/17 INCI . Labuh= 26 INCI . Made in= XXX . Percent cotton= XXX . Warna= BIRU GELAP . Kain= COTTON . Poket= 1 DEPAN . Harga= RM 15 . Harga post asing mengikut jarak.. . . Nk harga murah wasap no 0195459772 . Idwechat=alfalahhh Fb=alfalah bundle Iginsta=alfalah_bundle . ‌ #bundlemurah  #murah  #bundlejohor  #prelovedbranded  #bundleFest  #butikhujungkaki  #sayajualbundle  #bundlekasutmalaysia  #up  #uptown  #preloved  #prelovedmurah  #kasutbundle  #ukm  #uitm  #um  #uum  #jualanmurah  #malaysia  #murah  #sold  #likeforlike  #likeforfollow  #likers  #jalanrajabot  #lokalah  #murahmeriah  #barangmurah