an online Instagram web viewer

#albanians medias

Photos

Follow @SHQIPELIT for more! • @besi1ana • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
I have chusen, chusen, ju nuse 😂 #Byrek #nusestatus #Albanians #Albania
Follow @SHQIPELIT for more! • @rokanlana & @duny.aa (@slayaty) • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
Follow @SHQIPELIT for more! • @daisy.wolanski • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
Follow @SHQIPELIT for more! • @haticee.36 • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
Pick up a free “positive thought”, they said...
Pick up a free “positive thought”, they said...
dal mio profilo privato @_marco_doda_ 
#memalbania #shqip #albanian #albania #meme #albanianmeme #albanians
@sanela.stv ❤❤❤
#sanela #albanian #albania #albanians #albanianboy #albaniangirl.  #albanien #albaniengirl #düsseldorf #dortmund #frankfurt #leverkussen .
Willst du auch dann folg @sanela.stv .
1.folg mir.
2.werbung.
3.schik bild.
@sanela.stv ❤❤❤
#sanela #albanian #albania #albanians #albanianboy #albaniangirl.  #albanien #albaniengirl #düsseldorf #dortmund #frankfurt #leverkussen .
Willst du auch dann folg @sanela.stv .
1.folg mir.
2.werbung.
3.schik bild.
🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱😍😍😍😍😍#albanian #albanians #nails #tedua❤#albania #albaniangirl #albania #albany #ilove#albaniangirl #albania #albanianboy #shqiperi #shqiptare👄💋💋💋❤❤#followforfollow #please#kosovo #shqiptare👄💋💋💋❤❤#tiranam#kidsstylezz #tattoo#perfect#tetto #tatto
Follow @SHQIPELIT for more! • @haticee.36 • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
Programi i Fundvitit ne Tribuna Channel!!!
31Dhjetor, ora 21:45. Stay Tuned.

Special thanks to:

MakeUp: @vesagashi_mua

Hair: @fitahairstylist

Dress: @vildanekamerolli

#tvshow #tvhost #tribuna #instafollow #newyeareve #newyear2018 #ny2018
#amazingshow #shqip #shqipe #albanians #kosovo
Category Pelasgian Symbolism: Snake Tattoo of Illyrian Queen Teuta/ Gjarpri i Teutes 👑
•
@pellazgia.pagane
•
The snake's drawing started with the snake's tail between her shoulders, then went out with its whole body on her right shoulder and snapped tightly around her breasts, which she plugged into two full rings, snorted three times around her waist, and then it ended up unfolding the triangular head to the end of the barrel, while the sharp guitar crossed the forest of Venus down, like the terrific watchtower of the vaulted virgin.
•
Snakes/Seraphim in Pelasgo-Illyrian culture appear to be always connected to gods and very wise and powerful figures.
___
Vizatimi i gjarprit niste me bishtin e gjarprit në mes të shpatullave të saj, i dilte pastaj me tërë trupin e tij përmbi supin e djathtë dhe qarkonte fuqishëm gjinjtë, të cilët i mbyllte në dy unaza të plota, gjarpërohej tri herë rreth belit dhe, mëpastaj, perfundonte duke e shpalosur kokën trekëndore te brezi i fundbarkut, ndërsa guhen e mprehtë e kalonte përmbi malin e Venusës teposhtë, si rojtar i frikshëm i virgjerisë së faltares.
•
Gjarprinjtë/Serafimi duket se në kulturën pellazgo-ilire janë gjithmonë të lidhur me perënditë dhe figurat shumë të mençura dhe të fuqishme.
•
#teuta #queen #mbreteresha #snake #gjarpri #bonupellazg #pagan #paganism #pagansofinstagram #tattoo #tattoosofinstagram #symbolism #wicca #witch #witchcraft #spirituality #thirdeye #shqip #shqiptar #shqiperia #albania #albanian #albanians #pelasgian #dardanian #illyrian #pelasgia #illyria
Category Pelasgian Symbolism: Snake Tattoo of Illyrian Queen Teuta/ Gjarpri i Teutes 👑 • @pellazgia.pagane • The snake's drawing started with the snake's tail between her shoulders, then went out with its whole body on her right shoulder and snapped tightly around her breasts, which she plugged into two full rings, snorted three times around her waist, and then it ended up unfolding the triangular head to the end of the barrel, while the sharp guitar crossed the forest of Venus down, like the terrific watchtower of the vaulted virgin. • Snakes/Seraphim in Pelasgo-Illyrian culture appear to be always connected to gods and very wise and powerful figures. ___ Vizatimi i gjarprit niste me bishtin e gjarprit në mes të shpatullave të saj, i dilte pastaj me tërë trupin e tij përmbi supin e djathtë dhe qarkonte fuqishëm gjinjtë, të cilët i mbyllte në dy unaza të plota, gjarpërohej tri herë rreth belit dhe, mëpastaj, perfundonte duke e shpalosur kokën trekëndore te brezi i fundbarkut, ndërsa guhen e mprehtë e kalonte përmbi malin e Venusës teposhtë, si rojtar i frikshëm i virgjerisë së faltares. • Gjarprinjtë/Serafimi duket se në kulturën pellazgo-ilire janë gjithmonë të lidhur me perënditë dhe figurat shumë të mençura dhe të fuqishme. • #teuta  #queen  #mbreteresha  #snake  #gjarpri  #bonupellazg  #pagan  #paganism  #pagansofinstagram  #tattoo  #tattoosofinstagram  #symbolism  #wicca  #witch  #witchcraft  #spirituality  #thirdeye  #shqip  #shqiptar  #shqiperia  #albania  #albanian  #albanians  #pelasgian  #dardanian  #illyrian  #pelasgia  #illyria 
gud vad jag saknar detta ❤️ #family #albanians 💋✊🏾
Pick up a free “positive thought”, they said...
Pick up a free “positive thought”, they said...
Follow @SHQIPELIT for more! • @summer.cjs • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
dal mio profilo privato @_marco_doda_ 
#memalbania #shqip #albanian #albania #meme #albanianmeme #albanians
Tag te dashurit tuaj! ❤😍 #couple #goals #albanian #zemer #llokum #te #dua #tedua #shqipe #shqiptar #albania #albanian #albanians #shqiperia #shqiponja #kuqezi #illyrian #illyrians #illyrianet 
FOLLOW》 @illyrianet @illyrianet @illyrianet
Tag shokin qe ja kishe qit lindes #😂 #shqipe #albahub #instashqip #albanians #daily #qesh #instaqeshm #follow @albahub.official
😘🇦🇱🔥 FOLLOW》 @illyrianet @illyrianet @illyrianet #shqiptar #krenar #shqiperia #shqiponja #shqipe #vendlindja #diaspora #shqipe #flamuri #kuq #e #zi #illiret #shqiptar #albania #albanian #albanians #shqiperia #shqiponja #kuqezi #illyrian #illyrians #illyrianet
Follow @SHQIPELIT for more! • @daisy.wolanski • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
Category Pelasgian Mythology/Culture: Centauri pellazg SHËRON (Cheiron) 🏥
•
@pellazgia.pagane
•
SHËRON (Cheiron) është në mitologjinë pellazge, biri i Kronit dhe Filyrës, gjysmë vëlla i Zeusit apo Zotit dhe një nga centaurët. 
___
Në Iliadën e Homerit për shkak natyrës së tij të lartë është renditur mbi Centauret të tjerë. Ai konsiderohet i mençur, me dijeni të larte mjekësore dhe më i drejti i centaurëve. Ai ishte një mik i perëndive dhe edukator. Shëron (Cheiron) jetonte në një shpellë në këmbët e malit Pelion në Thesali.
___
Mbajmë në mëndje:
Asklepi konsiderohet djali i Apollonit dhe Koronës, vajza e Mbretit pellazg Flegyan. Kur Korona ishte tashmë shtatzënë nga Zoti Apollon, ajo ndërhyri me një të qeniës njerzore. Si dënim, ajo u vra nga motra binjake e Apollonit Artemisa. Kur trupi i saj ishte djegur në kunj, Hermesi iu afrua dhe ia preu Asklepin e palindur që nga barku i saj. Hermesi për ta shëruar e solli te centauri SHERON (Cheiron), i cili e mori fëmijën dhe mësoi në artet shëruese, të cilat ai kishte mësuar edhe nga Apolloni.
•
#sheron #centaur #bonupellazg #pagan #paganism #pagansofinstagram #symbolism #wicca #spirituality #thirdeye #shqip #shqiptar #shqiperia #kuqezi #albania #albanian #albanians #pelasgian #dardanian #illyrian #pelasgia #illyria #historia
Category Pelasgian Mythology/Culture: Centauri pellazg SHËRON (Cheiron) 🏥 • @pellazgia.pagane • SHËRON (Cheiron) është në mitologjinë pellazge, biri i Kronit dhe Filyrës, gjysmë vëlla i Zeusit apo Zotit dhe një nga centaurët. ___ Në Iliadën e Homerit për shkak natyrës së tij të lartë është renditur mbi Centauret të tjerë. Ai konsiderohet i mençur, me dijeni të larte mjekësore dhe më i drejti i centaurëve. Ai ishte një mik i perëndive dhe edukator. Shëron (Cheiron) jetonte në një shpellë në këmbët e malit Pelion në Thesali. ___ Mbajmë në mëndje: Asklepi konsiderohet djali i Apollonit dhe Koronës, vajza e Mbretit pellazg Flegyan. Kur Korona ishte tashmë shtatzënë nga Zoti Apollon, ajo ndërhyri me një të qeniës njerzore. Si dënim, ajo u vra nga motra binjake e Apollonit Artemisa. Kur trupi i saj ishte djegur në kunj, Hermesi iu afrua dhe ia preu Asklepin e palindur që nga barku i saj. Hermesi për ta shëruar e solli te centauri SHERON (Cheiron), i cili e mori fëmijën dhe mësoi në artet shëruese, të cilat ai kishte mësuar edhe nga Apolloni. • #sheron  #centaur  #bonupellazg  #pagan  #paganism  #pagansofinstagram  #symbolism  #wicca  #spirituality  #thirdeye  #shqip  #shqiptar  #shqiperia  #kuqezi  #albania  #albanian  #albanians  #pelasgian  #dardanian  #illyrian  #pelasgia  #illyria  #historia 
Category Pelasgian Symbolism: SHKOPI I PERËNDISË PELLAZGE ESKULLAPI (Asklepit) ⚕️
•
@pellazgia.pagane
•
Eskullapi (Asklepi) thuhet se ka pasur gjithmonë gjatë jetës së tij, gjatë shëtitjeve ose në rrugën për të sëmurët, një gjarpër hekuri, i cili hodhi rreth shkopit të tij në këmbë. Disa pamje madje tregojnë adhurimin e Eskullapit (Asklepit) vetë në formë gjarpri. Në tempujt pellazge të shërimit të përkushtuar ndaj perëndisë pellazge Eskullapi (Asklepi), u mbajtën gjarpërinj.
___
Eskullapi (Asklepi) konsiderohet djali i Apollonit dhe Koronës, vajza e Mbretit pellazg Flegyan. Kur Korona ishte tashmë shtatzënë nga Perëndia Apollon, ajo ndërhyri me një të qeniës njerzore. Si dënim, ajo u vra nga motra binjake e Apollonit Artemisa. Kur trupi i saj ishte djegur në kunj, Hermesi iu afrua dhe ia preu Asklepin e palindur që nga barku i saj. Hermesi për ta shëruar e solli te Centauri SHËRON (Cheiron), i cili e mori fëmijën dhe mësoi në artet shëruese, të cilat ai kishte mësuar edhe nga Apolloni.
•
#eskullapi #asklepi #perendi #zot #bonupellazg #pagan #paganism #pagansofinstagram #symbolism #wicca #spirituality #thirdeye #shqip #shqiptar #shqiperia #kuqezi #albania #albanian #albanians #pelasgian #dardanian #illyrian #pelasgia #illyria #historia
Category Pelasgian Symbolism: SHKOPI I PERËNDISË PELLAZGE ESKULLAPI (Asklepit) ⚕️ • @pellazgia.pagane • Eskullapi (Asklepi) thuhet se ka pasur gjithmonë gjatë jetës së tij, gjatë shëtitjeve ose në rrugën për të sëmurët, një gjarpër hekuri, i cili hodhi rreth shkopit të tij në këmbë. Disa pamje madje tregojnë adhurimin e Eskullapit (Asklepit) vetë në formë gjarpri. Në tempujt pellazge të shërimit të përkushtuar ndaj perëndisë pellazge Eskullapi (Asklepi), u mbajtën gjarpërinj. ___ Eskullapi (Asklepi) konsiderohet djali i Apollonit dhe Koronës, vajza e Mbretit pellazg Flegyan. Kur Korona ishte tashmë shtatzënë nga Perëndia Apollon, ajo ndërhyri me një të qeniës njerzore. Si dënim, ajo u vra nga motra binjake e Apollonit Artemisa. Kur trupi i saj ishte djegur në kunj, Hermesi iu afrua dhe ia preu Asklepin e palindur që nga barku i saj. Hermesi për ta shëruar e solli te Centauri SHËRON (Cheiron), i cili e mori fëmijën dhe mësoi në artet shëruese, të cilat ai kishte mësuar edhe nga Apolloni. • #eskullapi  #asklepi  #perendi  #zot  #bonupellazg  #pagan  #paganism  #pagansofinstagram  #symbolism  #wicca  #spirituality  #thirdeye  #shqip  #shqiptar  #shqiperia  #kuqezi  #albania  #albanian  #albanians  #pelasgian  #dardanian  #illyrian  #pelasgia  #illyria  #historia 
Weekend. ❄️❄️❄️
.
📷 @iambesnikmustafa 
__________________________
#street #streetstyle #streetwear #streetphotography #streets #pic #pics #picoftheday #pictureoftheday #mensfashion #menstyle #men #menshair #menswear #swiss #switzerland #zürich #aarau #albanian #albanians #shqip #shqipe #shqiperia #kosova #good #goodvibes #vibes
Decebal, last king of the Dacians, who bravely defied the Romans. The #Dacians were a Thraco-Illyrian people, the #Albanians and #Romanians sharing this common ancestry. draculachronicle.com
Decebal, last king of the Dacians, who bravely defied the Romans. The #Dacians  were a Thraco-Illyrian people, the #Albanians  and #Romanians  sharing this common ancestry. draculachronicle.com
Me and my crazy #albanian friends @tongueandgrooveatl for #exceltalent party <3 @lino_dapelli
*
*
*
*
*
#albanians #tongueandgroove #exceltalentagency #Atlanta #buckhead #hookah
Edhe ky kujdeset shkallëve #😂 #qesh #shqipe #albaniancomedy #instashqip #instaalbanian #albanians #humor #daily #instaqeshm #follow @albaniancomedy.official
Follow @SHQIPELIT for more! • @lorenahaliti • #alb #albanians #albaniangirl #shqiptare #shqip #shqipez #shqiponja #bukuroshe #albanianbeauty #albanaise #albanerin
Është e vërtetë? Qka mendoni ju? #fish #dead #alive #albaniancomedy #shqipe #instashqip #shqiptar #albanians #qesh #follow @albaniancomedy.official
SORTEGGI PER LE QUALIFICAZIONI A EURO 2019 PER L’U17 E L’U19

U17: l’Albania 🇦🇱 farà parte del gruppo 8 insieme a Norvegia 🇳🇴, Repubblica Ceca 🇨🇿 e Azerbaijan 🇦🇿. In totale ci sono 13 gruppi: passano le prime due di ogni gruppo e le migliori quattro terze. Le partite si svolgeranno in Albania nelle date 23,26 e 29 Ottobre.

U19: la formazione di Erjon Bogdani affronterà Ucraina 🇺🇦, Norvegia 🇳🇴 e Slovacchia 🇸🇰. Passano le prime di due di ogni gruppo (13 totali). Come per l’U17, anche questo gruppo giocherà le partite in Albania: 10,13 e 16 Ottobre.  #shqiperia #shqip #albania #shqiptar #shqiperietnik #kosovo #kosovar #kosovian  #tetovo #ballistet #plisat #kombetare #tirana #kuqezi #kuqezijeti #shqipe #albanians #albanian #albaniansbelike #albanese #albanesi #shqiperi #albanesiinitalia
#shqipëri #albanianboy #albaniangirlt
SORTEGGI PER LE QUALIFICAZIONI A EURO 2019 PER L’U17 E L’U19 U17: l’Albania 🇦🇱 farà parte del gruppo 8 insieme a Norvegia 🇳🇴, Repubblica Ceca 🇨🇿 e Azerbaijan 🇦🇿. In totale ci sono 13 gruppi: passano le prime due di ogni gruppo e le migliori quattro terze. Le partite si svolgeranno in Albania nelle date 23,26 e 29 Ottobre. U19: la formazione di Erjon Bogdani affronterà Ucraina 🇺🇦, Norvegia 🇳🇴 e Slovacchia 🇸🇰. Passano le prime di due di ogni gruppo (13 totali). Come per l’U17, anche questo gruppo giocherà le partite in Albania: 10,13 e 16 Ottobre. #shqiperia  #shqip  #albania  #shqiptar  #shqiperietnik  #kosovo  #kosovar  #kosovian  #tetovo  #ballistet  #plisat  #kombetare  #tirana  #kuqezi  #kuqezijeti  #shqipe  #albanians  #albanian  #albaniansbelike  #albanese  #albanesi  #shqiperi  #albanesiinitalia  #shqipëri  #albanianboy  #albaniangirlt 
💪🇦🇱❤ #shqiptar #krenar #shqiperia #shqiponja #shqipe #vendlindja #diaspora #shqipe #flamuri #kuq #e #zi #illiret #shqiptar #albania #albanian #albanians #shqiperia #shqiponja #kuqezi #illyrian #illyrians #illyrianet 
FOLLOW》 @illyrianet @illyrianet @illyrianet
Der Albaner auf Slowakisch 🤘  #slovakia #albanians #austria #rapper #hotnas # #alti #shqipe  #salzburgcity #insta #instadaily  #instapic
🇦🇱🇽🇰 #albanischehochzeit #albania #nuse #albanians #dasma
Don’t ever mistake my highly sensitive bad ass sparkly cosmic intuitive awesomeness for some kind of weakness or low self esteem issue.
#friday#winter#cold#photography#blackandwhit#art#artists#nyc#newyork#brooklyn#albanian #albanians#shqipe#shqiptar#kosova#beard#beards#bearded#beardgang#beardthefuckup #real#