an online Instagram web viewer

#anakmalaysia medias

Photos

"GADJET SALAH 1 PENYEBAB UTAMA ANAK RABUN"
.
Sekarang ni masalah rabun semakin menjadi-jadi,yela dah 24 jam mengadap phone, video game je mana tak rosak mata anak tu..bangun tido je celik mata tengok phone,dah tu malam nak tido je tengok phone lagi dalam bilik gelap plak tu..mmg rosak la mata anak kita ni..
.
Rabun ni boleh buatkan anak kita pening kepala,sbb tu anak kite rasa pening kepala..rupanya sebab mata dah mula rosak nak kena fokus lebih bila tengok sesuatu atau baca sesuatu..
.
Jangan Lepaskan Peluang ini untuk merawat rabun & silau ank anda !
Untuk maklumat lebih detail tentang kelebihan dan tahap keberkesanan #HFocus boleh terus whatsapp sekarang !
.
OPPPS NANTI DULU..INI NILAI YG ANDA PERLU KELUAR KALAU NAK PULIHKAN RABUN SECARA KEBIASAAN TAU..
.
❤❤❤pembedahan laser - rm7000
❤❤❤vitamin2 -rm500-1000 sebulan
❤❤❤cermin mata -rm500-1000 setiap kali power mata naik. (kalau tak buat pemulihan rabun)
.
Anggaran lebih dari RM10 RIBU hanya untuk pulihkan mata shj!!!
.
TAPI SKRG TAK PERLU LG. DENGAN RAWATAN H-FOCUS NI. ANDA MAMPU BERJIMAT BERGANDA GANDA GANDA MURAHNYA
.
Utk maklumat lanjut boleh .
whatsapp "HF" ke 013-4779192
whatsapp "HF" ke 013-4779192
whatsapp "HF" ke 013-4779192
.
#anakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #sayajualmurah #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #brunei #selangor
"GADJET SALAH 1 PENYEBAB UTAMA ANAK RABUN" . Sekarang ni masalah rabun semakin menjadi-jadi,yela dah 24 jam mengadap phone, video game je mana tak rosak mata anak tu..bangun tido je celik mata tengok phone,dah tu malam nak tido je tengok phone lagi dalam bilik gelap plak tu..mmg rosak la mata anak kita ni.. . Rabun ni boleh buatkan anak kita pening kepala,sbb tu anak kite rasa pening kepala..rupanya sebab mata dah mula rosak nak kena fokus lebih bila tengok sesuatu atau baca sesuatu.. . Jangan Lepaskan Peluang ini untuk merawat rabun & silau ank anda ! Untuk maklumat lebih detail tentang kelebihan dan tahap keberkesanan #HFocus  boleh terus whatsapp sekarang ! . OPPPS NANTI DULU..INI NILAI YG ANDA PERLU KELUAR KALAU NAK PULIHKAN RABUN SECARA KEBIASAAN TAU.. . ❤❤❤pembedahan laser - rm7000 ❤❤❤vitamin2 -rm500-1000 sebulan ❤❤❤cermin mata -rm500-1000 setiap kali power mata naik. (kalau tak buat pemulihan rabun) . Anggaran lebih dari RM10 RIBU hanya untuk pulihkan mata shj!!! . TAPI SKRG TAK PERLU LG. DENGAN RAWATAN H-FOCUS NI. ANDA MAMPU BERJIMAT BERGANDA GANDA GANDA MURAHNYA . Utk maklumat lanjut boleh . whatsapp "HF" ke 013-4779192 whatsapp "HF" ke 013-4779192 whatsapp "HF" ke 013-4779192 . #anakrabun  #budakgadget  #silau  #budakkacamata  #budakdegil  #budakmanja  #anakmalaysia  #anakmanja  #anakpemalas  #trustedseller  #promosi  #freepostage  #terlajaklaris  #sayajualmurah  #penawar  #perlis  #kedah  #perak  #kualalumpur  #johor  #pahang  #brunei  #selangor 
''SELALU DENGAR ANAK DAPAT NO AKHIR DALAM KELAS''
.
.

Kecewa anda itu boleh H-Focus selesaikan...
.
" PEK EKONOMI YANG LEBIH JIMAT DAN CERMAT!"
.
Wow!..Untung la...Dah la berkesan! Jimat pulak tu!Mummy n daddy cepat2 beli pek super jimat ni utk anak yang masih bersekolah tu ;)
.
Ape?! Tak risau ke anak gagal semasa exam? Ha..risau kan? Kalau risau meh bantu anak anda utk cuba supplemnt tambahan utk kecergasan minda dan mata #HFocus ni :)
.
Kalau belom beli tu meh ushar sikit testimoni produk buatan bumiputra yang telah mendapat sambutan yang padu ni!
.
KELEBIHAN H-FOCUS MEMBANTU MATA ANAK ANDA MENJADI:-
✅ Mudah bangun tidur .
✅ Mudah tidur bagi yang susah tidur
✅ Lebih fokus
✅ Tidur yang puas .
✅ Memberi tenaga, .
✅ Lebih mentaati ibu bapa
✅ Mudah menghafal,
✅ Mudah faham .
✅ Hilang gagap
✅ Mence.rahkan mata
✅ Membantu memulihkan gugup
✅ Menghilangkan penyakit nyanyuk, .
✅ Ketenangan bertambah .
✅Menghilan.gkan ra.bun
✅ Anak mudah makan nasi.
✅ Minda menjadi aktif, .
✅ Idea bertambah .
✅ Memberikan penglihatan yang lebih jelas
✅ Menjadi bertambah kreatif.
.
Untuk pertanyaan,maklumat serta mendapatkan vaucer diskaun
.
Whatsapp "HF" ke 0162970067
Whatsapp "HF" ke 0162970067
Whatsapp "HF" ke 0162970067
.
. . *Perhatian untuk menebus harga promosi,diskaun dan free postage sila whatsapp kami dahulu ya. Insyallah kami akan respond dgan pantas
.
#hfocus #budakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #makanantambahan #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #selangor #melaka #sabah #sarawak -
''SELALU DENGAR ANAK DAPAT NO AKHIR DALAM KELAS'' . . Kecewa anda itu boleh H-Focus selesaikan... . " PEK EKONOMI YANG LEBIH JIMAT DAN CERMAT!" . Wow!..Untung la...Dah la berkesan! Jimat pulak tu!Mummy n daddy cepat2 beli pek super jimat ni utk anak yang masih bersekolah tu ;) . Ape?! Tak risau ke anak gagal semasa exam? Ha..risau kan? Kalau risau meh bantu anak anda utk cuba supplemnt tambahan utk kecergasan minda dan mata #HFocus  ni :) . Kalau belom beli tu meh ushar sikit testimoni produk buatan bumiputra yang telah mendapat sambutan yang padu ni! . KELEBIHAN H-FOCUS MEMBANTU MATA ANAK ANDA MENJADI:- ✅ Mudah bangun tidur . ✅ Mudah tidur bagi yang susah tidur ✅ Lebih fokus ✅ Tidur yang puas . ✅ Memberi tenaga, . ✅ Lebih mentaati ibu bapa ✅ Mudah menghafal, ✅ Mudah faham . ✅ Hilang gagap ✅ Mence.rahkan mata ✅ Membantu memulihkan gugup ✅ Menghilangkan penyakit nyanyuk, . ✅ Ketenangan bertambah . ✅Menghilan.gkan ra.bun ✅ Anak mudah makan nasi. ✅ Minda menjadi aktif, . ✅ Idea bertambah . ✅ Memberikan penglihatan yang lebih jelas ✅ Menjadi bertambah kreatif. . Untuk pertanyaan,maklumat serta mendapatkan vaucer diskaun . Whatsapp "HF" ke 0162970067 Whatsapp "HF" ke 0162970067 Whatsapp "HF" ke 0162970067 . . . *Perhatian untuk menebus harga promosi,diskaun dan free postage sila whatsapp kami dahulu ya. Insyallah kami akan respond dgan pantas . #hfocus  #budakrabun  #budakgadget  #silau  #budakkacamata  #budakdegil  #budakmanja  #anakmalaysia  #anakmanja  #anakpemalas  #makanantambahan  #trustedseller  #promosi  #freepostage  #terlajaklaris  #penawar  #perlis  #kedah  #perak  #kualalumpur  #johor  #pahang  #selangor  #melaka  #sabah  #sarawak  -
.
Masih tercari-cari lagi supliment yang sesuai untuk anak anda?
.
.
Kurang fokus?
Cepat lupa?
Result teruk?
.
.
jangan biarkan anak anda keseorangan
bantulah mereka dari sekarang
.
Kami sedia membantu dengan gula-gula hfocus 
.
InsyaAllah ianya boleh membantu anak2 kita lebih TENANG, KREATIF DAN CONFIDENCE 😄
.
Tak rugi bg mereka makan H-FOCUS sebab ia akan membantu
.
🌼 Membekalkan darah yg secukupnya ke bahagian otak yg memerlukan OKSIGEN untuk berfikir.
🌼 Menguatkan dan melindungi sistem antibody untuk sentiasa SIHAT
🌼 Membantu mengekalkan minda yang CERDAS dan EMOSI yang seimbang sepanjang hariannya.
.
.
.
.
Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067
Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067
Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067

PM/WHATSAPP kami untuk HARGA PROMOSI LEBIH MURAH, DISKAUN dan FREE POSTAGE.
.
**MUDAH-MUDAHAN USAHA DAN IKHTIAR AYAH IBU SEMUA MENJADI KENYATAAN..IN SHAA ALLAH**
.
.
#hfocus #budakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #makanantambahan #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #selangor #melaka #sabah #sarawak
. Masih tercari-cari lagi supliment yang sesuai untuk anak anda? . . Kurang fokus? Cepat lupa? Result teruk? . . jangan biarkan anak anda keseorangan bantulah mereka dari sekarang . Kami sedia membantu dengan gula-gula hfocus  . InsyaAllah ianya boleh membantu anak2 kita lebih TENANG, KREATIF DAN CONFIDENCE 😄 . Tak rugi bg mereka makan H-FOCUS sebab ia akan membantu . 🌼 Membekalkan darah yg secukupnya ke bahagian otak yg memerlukan OKSIGEN untuk berfikir. 🌼 Menguatkan dan melindungi sistem antibody untuk sentiasa SIHAT 🌼 Membantu mengekalkan minda yang CERDAS dan EMOSI yang seimbang sepanjang hariannya. . . . . Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067 Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067 Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067 PM/WHATSAPP kami untuk HARGA PROMOSI LEBIH MURAH, DISKAUN dan FREE POSTAGE. . **MUDAH-MUDAHAN USAHA DAN IKHTIAR AYAH IBU SEMUA MENJADI KENYATAAN..IN SHAA ALLAH** . . #hfocus  #budakrabun  #budakgadget  #silau  #budakkacamata  #budakdegil  #budakmanja  #anakmalaysia  #anakmanja  #anakpemalas  #makanantambahan  #trustedseller  #promosi  #freepostage  #terlajaklaris  #penawar  #perlis  #kedah  #perak  #kualalumpur  #johor  #pahang  #selangor  #melaka  #sabah  #sarawak 
- Ramai yang tanya kepada kami, apa rasa H-FOCUS??
.
“anak saya tak suka rasa masam”
.
.
Jangan risau ibu2 semua. Insya Allah dengan tablet ni kami yakin anak2 anda akan suka rasa tablet ni.. tak masam, rasa coklat susu yang di gemari kanak-kanak.
.
Dengan pemberian #HFocus setiap pagi ianya memberikan tenaga yang cukup untuk seharian mereka. Apa yang anda akan lihat perubahan si anak?
.
• Bertambah Fokus
• Beri Tenaga (Kurang letih bila belajar)
• Cepat ingat bila baca dan hafal
• Cepat terima apa yang di ajar
• Memperbaiki Sahsiah diri
• Selesaikan masalah anak pelat atau lambat bertutur
• Senang bangun tidur
• Tingkatkan selera makan
• Penglihatan lebih jelas
• Stabilkan emosi
.

BERMINAT UNTUK CUBA KEPADA ANAK ANDA?
.

Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067
Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067
Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067
.
#hfocus #budakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #makanantambahan #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #selangor #melaka #sabah #sarawak
- Ramai yang tanya kepada kami, apa rasa H-FOCUS?? . “anak saya tak suka rasa masam” . . Jangan risau ibu2 semua. Insya Allah dengan tablet ni kami yakin anak2 anda akan suka rasa tablet ni.. tak masam, rasa coklat susu yang di gemari kanak-kanak. . Dengan pemberian #HFocus  setiap pagi ianya memberikan tenaga yang cukup untuk seharian mereka. Apa yang anda akan lihat perubahan si anak? . • Bertambah Fokus • Beri Tenaga (Kurang letih bila belajar) • Cepat ingat bila baca dan hafal • Cepat terima apa yang di ajar • Memperbaiki Sahsiah diri • Selesaikan masalah anak pelat atau lambat bertutur • Senang bangun tidur • Tingkatkan selera makan • Penglihatan lebih jelas • Stabilkan emosi . BERMINAT UNTUK CUBA KEPADA ANAK ANDA? . Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067 Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067 Whatsapp H-FOCUS ke +60162970067 . #hfocus  #budakrabun  #budakgadget  #silau  #budakkacamata  #budakdegil  #budakmanja  #anakmalaysia  #anakmanja  #anakpemalas  #makanantambahan  #trustedseller  #promosi  #freepostage  #terlajaklaris  #penawar  #perlis  #kedah  #perak  #kualalumpur  #johor  #pahang  #selangor  #melaka  #sabah  #sarawak 
Salami Milano Pizza #pizza #opeam #ipoh
Bodyfit Slimming Gel ✔Lengan melebar
✔Punggung besar/jatuh
✔Paha berlaga/besar
✔Perut buncit keras/berlapis
✔Dagu berlapis/double chin

Anda ada masalah seperti di atas? Usah risau usah bimbang, bodyfit slimming gel boleh membantu anda. Sapu² je, dah boleh kurus 😉

www.wasap.my/60134017981
.
#selimminggel #bodyfit #IRBeauty #kurus #malaysia #nakkurus #viral #anakmalaysia #beautiful #ootd #kkm #therapy #gelkurus #jomkurus #malaysiabebasobesiti
Bodyfit Slimming Gel ✔Lengan melebar
✔Punggung besar/jatuh
✔Paha berlaga/besar
✔Perut buncit keras/berlapis
✔Dagu berlapis/double chin

Anda ada masalah seperti di atas? Usah risau usah bimbang, bodyfit slimming gel boleh membantu anda. Sapu² je, dah boleh kurus 😉

www.wasap.my/60134017981
.
#selimminggel #bodyfit #IRBeauty #kurus #malaysia #nakkurus #viral #anakmalaysia #beautiful #ootd #kkm #therapy #gelkurus #jomkurus #malaysiabebasobesiti
Body Fit Slimmimg Gel
.
Pack trial : RM15
Pack besar : RM70
.
POSTAGE 
sm : RM8
ss : RM10
.
Whatsapp 0134017981
.
#selimminggel #bodyfit #IRBeauty #kurus #malaysia #nakkurus #viral #anakmalaysia #beautiful #ootd #kkm #therapy #gelkurus #jomkurus #malaysiabebasobesiti
Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT

Warna Navy
Lengan pendek rm50
Lengan panjang rm55
Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60!
Freepostage
Ready stok
Premium Cotton
Saiz XS hgga 5XL
.
.  #negaraku #malaysia #malaysiaku #kitajuara #anakmalaysia #seagames #tshirtnegaraku #tanahtumpahdarahku #sayajual #tshirt #like4like #love #instagood #follow #fitness #fashion #love #negarakutshirt
Last teen for us😢 Next year will be twentytot😫 Happy Last Teen For Batch '98😁 Nikmatilh sisa2 kehidupan di usia belasan tahun. Hihi😭
#140998 #160998 #hbkl #lastteen #stillfeel #likeyoung #forever #memories #ily #eshley #lee #anakmalaysia #malaysiaday #independenceday
Bersosial di malam hari bersama tersayang di #dataranmerdeka

#anakmalaysia
#negaraku
Senyumanku tersimpan beribu dukaa😅
#dugaanhidup #anakmalaysia #sehatisejiwa #mamuapit #takhandsome #kuriekan
Girls! Ada something best kat sini utk cantikkan rambut bg yg bertudung taw 😉😍
_
Siapa kat sini suka simpan rambut pjg pjg? kita geng taw😘#rambutpjgsampailututEhh
_
So bila simpan pjg & pakai tudung mestilah kena jaga lebih lebih rapi kesihatan rambut kan. Yes. That's why la Mar ke @hairdepot_my ni 🌸💐🌺 #FavouriteMar #Hairdepot #Treatyourhairright
Girls! Ada something best kat sini utk cantikkan rambut bg yg bertudung taw 😉😍 _ Siapa kat sini suka simpan rambut pjg pjg? kita geng taw😘#rambutpjgsampailututEhh  _ So bila simpan pjg & pakai tudung mestilah kena jaga lebih lebih rapi kesihatan rambut kan. Yes. That's why la Mar ke @hairdepot_my ni 🌸💐🌺 #FavouriteMar  #Hairdepot  #Treatyourhairright 
🎵Darimu ku mengenal arti kekuatan. Hadirmu Semua indah 🎵..... Tengok jam nampak 😂😘 Selesai conty petang ni. Ahad petang pulak in sha Allah ❤🏍 104.8
#1muharam1439h #langkawi #kedah #malaysia #RTM #radiomalaysia #LANGKAWIfm #djsuria #cikmatahari #anaklangkawi #anakmalaysia #tv #radio #media #penerbit #penyampai #penyampairadio #presenter #dj #radioannouncer #producer #mymusic #myhighness #cool #ilovemyjob #kerjaibadah #hidupinisementara
🎵Darimu ku mengenal arti kekuatan. Hadirmu Semua indah 🎵..... Tengok jam nampak 😂😘 Selesai conty petang ni. Ahad petang pulak in sha Allah ❤🏍 104.8 #1muharam1439h  #langkawi  #kedah  #malaysia  #RTM  #radiomalaysia  #LANGKAWIfm  #djsuria  #cikmatahari  #anaklangkawi  #anakmalaysia  #tv  #radio  #media  #penerbit  #penyampai  #penyampairadio  #presenter  #dj  #radioannouncer  #producer  #mymusic  #myhighness  #cool  #ilovemyjob  #kerjaibadah  #hidupinisementara 
Shaafiy dh pandai shooping 😂 org nk tolak die pon nk tolak... #anakbaba #anakmama #anakbabamama #jb #johorbharu #malaysia #anakmalaysia #anakbijak #anaksoleh #babyboy #shooping #membelibelah #2017
VITAMIN 2 IN 1 = MINDA + RABUN
================================================
.
.

Memperkenalkan H-FOCUS, vitamin minda yang berasaskan makanan sunnah untuk cerdas minda serta membangunkan sel-sel otak kanak-kanak.
(Sesuai untuk usia 1 tahun ke atas)
========================== .
KELEBIHAN H-FOCUS
========================== .
✔ Lebih fokus dalam pelajaran .
✔ Mengatasi masalah stress .
✔ Mengatasi masalah hiperaktif .
✔ Mengatasi masalah bertutur .
✔ Meningkatkan selera makan .
✔ Mencerdaskan minda .
✔ Menguatkan daya ingatan .
✔ Menambah daya kreativiti .
✔ Menambah daya tenaga mental .
✔ Mewujudkan ketenangan
✔ Mem.berikan penglihatan yang lebih jelas
✔ Mence.rahkan penglihatan mata rab.un jauh.
✔ Mengu.rangkan lingkaran ge.lap bawah mata.
✔ Men.cantik dan melem.babkan mata yang lesu.
✔ Mele.gakan mas.alah gatal mata (res.dung).
✔ Hilan.gkan mas.alah mata kering.
✔ Sem.buhkan mas.alah mata merah.
✔ Pu.lihkan mas.alah Rab.un malam.
✔ Sesuai untuk Mas.alah mata berair.
========================== .
H-FOCUS
==========================
➕ Selamat tanpa bahan terlarang dan kesan sampingan .
➕ Banyak testimoni positif dari ibu-ibu .
➕ Lebih 10,000 unit telah diedarkan di seluruh malaysia selepas baru sahaja dilancarkan .
➕ Repeat order yg tinggi
KAMI ADA OFFER POW.ERR GILA-GILA!
.
.
WHATSAPP UTK DAPATKN DISKAUN SEBANYAK 50% UTK 100 TERAWAL WHATSAPP!!
.
Whatsapp ‘HF’ ke +6013-4779192
Whatsapp ‘HF’ ke +6013-4779192
Whatsapp ‘HF’ ke +6013-4779192
.
#hfocus #budakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #makanantambahan #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #selangor #melaka #sabah #sarawak
VITAMIN 2 IN 1 = MINDA + RABUN ================================================ . . Memperkenalkan H-FOCUS, vitamin minda yang berasaskan makanan sunnah untuk cerdas minda serta membangunkan sel-sel otak kanak-kanak. (Sesuai untuk usia 1 tahun ke atas) ========================== . KELEBIHAN H-FOCUS ========================== . ✔ Lebih fokus dalam pelajaran . ✔ Mengatasi masalah stress . ✔ Mengatasi masalah hiperaktif . ✔ Mengatasi masalah bertutur . ✔ Meningkatkan selera makan . ✔ Mencerdaskan minda . ✔ Menguatkan daya ingatan . ✔ Menambah daya kreativiti . ✔ Menambah daya tenaga mental . ✔ Mewujudkan ketenangan ✔ Mem.berikan penglihatan yang lebih jelas ✔ Mence.rahkan penglihatan mata rab.un jauh. ✔ Mengu.rangkan lingkaran ge.lap bawah mata. ✔ Men.cantik dan melem.babkan mata yang lesu. ✔ Mele.gakan mas.alah gatal mata (res.dung). ✔ Hilan.gkan mas.alah mata kering. ✔ Sem.buhkan mas.alah mata merah. ✔ Pu.lihkan mas.alah Rab.un malam. ✔ Sesuai untuk Mas.alah mata berair. ========================== . H-FOCUS ========================== ➕ Selamat tanpa bahan terlarang dan kesan sampingan . ➕ Banyak testimoni positif dari ibu-ibu . ➕ Lebih 10,000 unit telah diedarkan di seluruh malaysia selepas baru sahaja dilancarkan . ➕ Repeat order yg tinggi KAMI ADA OFFER POW.ERR GILA-GILA! . . WHATSAPP UTK DAPATKN DISKAUN SEBANYAK 50% UTK 100 TERAWAL WHATSAPP!! . Whatsapp ‘HF’ ke +6013-4779192 Whatsapp ‘HF’ ke +6013-4779192 Whatsapp ‘HF’ ke +6013-4779192 . #hfocus  #budakrabun  #budakgadget  #silau  #budakkacamata  #budakdegil  #budakmanja  #anakmalaysia  #anakmanja  #anakpemalas  #makanantambahan  #trustedseller  #promosi  #freepostage  #terlajaklaris  #penawar  #perlis  #kedah  #perak  #kualalumpur  #johor  #pahang  #selangor  #melaka  #sabah  #sarawak 
#tmd60 II @smktamanseraya
... ehem sambungan... Jangan lupakan semua ni tau ! Ingat sampai kau bercucu cicit nak masuk kubur kalau ada rezeki. Dah takde nyanyi2 dalam bas ke apa, dah takde borak dgn abang radin, main tepuk tampar, kecipang kecipung tu, abang air lagi ah tak jumpa, nak usha crush awek semua lagi ah tak kan ? Pastu nak fly gi underground, kena interview, kena marah semua. Dah takde orang tanya " Dah sarapan ke belum ? " Takde dah SENAMROBIK hari2. Pakai baju sama colour and team ! Bangun jam 4 lagi lah tak. Dah takde jumpa budak2 sk sungai pusu tuh. Latihan ramai2 camni mana ada lepas ni. Ni je saat dia. To others sch students, IM GONNA MISS YOU GUYS SO BADLY ! Inshaallah ada rezeki kita jumpa okey ? #teambendera and #teamtn50 would like to thanks a lot to SEMUA JU #tmd60 lagi2 ju @tece_z , ju hafiz , ju on, ju @ayie.azhari_ , ju @ady_hayyan dan lain2 sbb telah berjaya jadi JU yang terbaik utk kiteorang 💗 alhamdulilah, tanpa ju, mungkin kami tak dapat nak buat performance masa hari kejadian. Huhu saya masih belum moveon ! ✨ Okey sudah byebye 😇 #anakmalaysia #tmd60 #teambendera #teamtn50 SAYA SAYANG SEMUA 💖😭🌼
#tmd60  II @smktamanseraya ... ehem sambungan... Jangan lupakan semua ni tau ! Ingat sampai kau bercucu cicit nak masuk kubur kalau ada rezeki. Dah takde nyanyi2 dalam bas ke apa, dah takde borak dgn abang radin, main tepuk tampar, kecipang kecipung tu, abang air lagi ah tak jumpa, nak usha crush awek semua lagi ah tak kan ? Pastu nak fly gi underground, kena interview, kena marah semua. Dah takde orang tanya " Dah sarapan ke belum ? " Takde dah SENAMROBIK hari2. Pakai baju sama colour and team ! Bangun jam 4 lagi lah tak. Dah takde jumpa budak2 sk sungai pusu tuh. Latihan ramai2 camni mana ada lepas ni. Ni je saat dia. To others sch students, IM GONNA MISS YOU GUYS SO BADLY ! Inshaallah ada rezeki kita jumpa okey ? #teambendera  and #teamtn50  would like to thanks a lot to SEMUA JU #tmd60  lagi2 ju @tece_z , ju hafiz , ju on, ju @ayie.azhari_ , ju @ady_hayyan dan lain2 sbb telah berjaya jadi JU yang terbaik utk kiteorang 💗 alhamdulilah, tanpa ju, mungkin kami tak dapat nak buat performance masa hari kejadian. Huhu saya masih belum moveon ! ✨ Okey sudah byebye 😇 #anakmalaysia  #tmd60  #teambendera  #teamtn50  SAYA SAYANG SEMUA 💖😭🌼
(!!! BUKAN PRE-ORDER !!!)
Sweatshirt yang sesuai untuk anda yang selalu berada di dalam pejabat berhawa dingin / di panggung wayang / di tempat cuaca sejuk . Set pasangan pun kami ada . Mahukan yang kosong atau cipta logo anda sendiri pun boleh . 
Kami TIADA HAD MINIMUM ORDER **SATU PUN BOLEH™!** RM 90.00 termasuk pos

Whatsapp 0148140675

#vapemalaysia
#anakmalaysia
#jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #snapbackmurah #snapbackmalaysia #hoodiemurah #hoodiemalaysia #ootd #lokalah #lokalbrand #boek #uia #kptm #uitm #tshirtcustom #tshirtmurah #igersmalaya #igerssarawak #igerssabah #igersjohor #igerskedah #igerspahang #malaysia #malaya #genting #cameronhighland
(!!! BUKAN PRE-ORDER !!!) Sweatshirt yang sesuai untuk anda yang selalu berada di dalam pejabat berhawa dingin / di panggung wayang / di tempat cuaca sejuk . Set pasangan pun kami ada . Mahukan yang kosong atau cipta logo anda sendiri pun boleh . Kami TIADA HAD MINIMUM ORDER **SATU PUN BOLEH™!** RM 90.00 termasuk pos Whatsapp 0148140675 #vapemalaysia  #anakmalaysia  #jammurahmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #snapbackmurah  #snapbackmalaysia  #hoodiemurah  #hoodiemalaysia  #ootd  #lokalah  #lokalbrand  #boek  #uia  #kptm  #uitm  #tshirtcustom  #tshirtmurah  #igersmalaya  #igerssarawak  #igerssabah  #igersjohor  #igerskedah  #igerspahang  #malaysia  #malaya  #genting  #cameronhighland 
(!!! BUKAN PRE-ORDER !!!)
Sweatshirt yang sesuai untuk anda yang selalu berada di dalam pejabat berhawa dingin / di panggung wayang / di tempat cuaca sejuk . Set pasangan pun kami ada . Mahukan yang kosong atau cipta logo anda sendiri pun boleh . 
Kami TIADA HAD MINIMUM ORDER **SATU PUN BOLEH™!** RM 90.00 termasuk pos

Whatsapp 0148140675

#vapemalaysia
#anakmalaysia
#jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #snapbackmurah #snapbackmalaysia #hoodiemurah #hoodiemalaysia #ootd #lokalah #lokalbrand #boek #uia #kptm #uitm #tshirtcustom #tshirtmurah #igersmalaya #igerssarawak #igerssabah #igersjohor #igerskedah #igerspahang #malaysia #malaya #genting #cameronhighland
(!!! BUKAN PRE-ORDER !!!) Sweatshirt yang sesuai untuk anda yang selalu berada di dalam pejabat berhawa dingin / di panggung wayang / di tempat cuaca sejuk . Set pasangan pun kami ada . Mahukan yang kosong atau cipta logo anda sendiri pun boleh . Kami TIADA HAD MINIMUM ORDER **SATU PUN BOLEH™!** RM 90.00 termasuk pos Whatsapp 0148140675 #vapemalaysia  #anakmalaysia  #jammurahmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #snapbackmurah  #snapbackmalaysia  #hoodiemurah  #hoodiemalaysia  #ootd  #lokalah  #lokalbrand  #boek  #uia  #kptm  #uitm  #tshirtcustom  #tshirtmurah  #igersmalaya  #igerssarawak  #igerssabah  #igersjohor  #igerskedah  #igerspahang  #malaysia  #malaya  #genting  #cameronhighland 
(!!! BUKAN PRE-ORDER !!!)
Sweatshirt yang sesuai untuk anda yang selalu berada di dalam pejabat berhawa dingin / di panggung wayang / di tempat cuaca sejuk . Set pasangan pun kami ada . Mahukan yang kosong atau cipta logo anda sendiri pun boleh . 
Kami TIADA HAD MINIMUM ORDER **SATU PUN BOLEH™!** RM 80.00 termasuk pos

Whatsapp 0148140675

#vapemalaysia
#anakmalaysia
#jammurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #snapbackmurah #snapbackmalaysia #hoodiemurah #hoodiemalaysia #ootd #lokalah #lokalbrand #boek #uia #kptm #uitm #tshirtcustom #tshirtmurah #igersmalaya #igerssarawak #igerssabah #igersjohor #igerskedah #igerspahang #malaysia #malaya #genting #cameronhighland
(!!! BUKAN PRE-ORDER !!!) Sweatshirt yang sesuai untuk anda yang selalu berada di dalam pejabat berhawa dingin / di panggung wayang / di tempat cuaca sejuk . Set pasangan pun kami ada . Mahukan yang kosong atau cipta logo anda sendiri pun boleh . Kami TIADA HAD MINIMUM ORDER **SATU PUN BOLEH™!** RM 80.00 termasuk pos Whatsapp 0148140675 #vapemalaysia  #anakmalaysia  #jammurahmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #snapbackmurah  #snapbackmalaysia  #hoodiemurah  #hoodiemalaysia  #ootd  #lokalah  #lokalbrand  #boek  #uia  #kptm  #uitm  #tshirtcustom  #tshirtmurah  #igersmalaya  #igerssarawak  #igerssabah  #igersjohor  #igerskedah  #igerspahang  #malaysia  #malaya  #genting  #cameronhighland 
As one who is dedicated to growth, Roshan Thiran authored "Kembara Kepimpinan", a book on practical ideas along with all manners of knowledge on the subject. He is the founder and CEO of Leaderonomics, a social enterprise dedicated to providing access to leadership development to everyone of all ages in developing nations across Asia Pacific.

ADRIANA THANI is the author of "Babywearing Made Simple", a parenting guide on the practice of carrying, or "wearing", your baby with the right carrier. Though it may not be a practice familiar to everyone in Malaysia, Adriana has found babywearing to be very effective in bonding the parent and the child, and is now one of the leading Malaysian advocates for babywearing. She is also the blogger of "The Diaries of a  Glam Mama", a popular blog for mommies which is also a great reference site for babywearing. Her blog can be found here: http://www.adrianathani.com/

#malaysianauthors #malaysia #parents #hope #future #children #anakmalaysia #celebratingmalaysians #hopefornextgen #leadership #babywearing #parenting #MPHParentingSeries #entreprenuer #babywearingmadesimple
As one who is dedicated to growth, Roshan Thiran authored "Kembara Kepimpinan", a book on practical ideas along with all manners of knowledge on the subject. He is the founder and CEO of Leaderonomics, a social enterprise dedicated to providing access to leadership development to everyone of all ages in developing nations across Asia Pacific. ADRIANA THANI is the author of "Babywearing Made Simple", a parenting guide on the practice of carrying, or "wearing", your baby with the right carrier. Though it may not be a practice familiar to everyone in Malaysia, Adriana has found babywearing to be very effective in bonding the parent and the child, and is now one of the leading Malaysian advocates for babywearing. She is also the blogger of "The Diaries of a Glam Mama", a popular blog for mommies which is also a great reference site for babywearing. Her blog can be found here: http://www.adrianathani.com/ #malaysianauthors  #malaysia  #parents  #hope  #future  #children  #anakmalaysia  #celebratingmalaysians  #hopefornextgen  #leadership  #babywearing  #parenting  #MPHParentingSeries  #entreprenuer  #babywearingmadesimple 
BANGGA DENGAN NEGERI KELAHIRAN ANDA!!
JOM DAPATKAN “SIGNATURE STATE TEES” dari THE MALAYAKU Co.
.
Teringin nk pkai STATE TEES,tapi tak tau mana nak cari! Ada pon design tak kena dgn selera, kain pon tak sedap, Nampak mcm old skool sgt ! Plus…Susah dapat saiz plak.
.
Nah.. kami ade jawapan nye 😁🤗
.
MALAYAKU “SIGNATURE STATE TEES” di JAMIN 200% dpt selesaikan masalah awak!
SEMUA NEGERI DI MALAYSIA ADA.
.
================================
PERGHHH!! TAK YAH TENGOKLAH ORDER JE !!! STOCK TERHAD!
================================
.
CARA ORDER
Klik Link 👉🏻 http://bit.ly/OrderSignatureStateTees S.E.K.A.R.A.N.G
.
Atau
.
PM di ruangan “KOMEN” SEKARANG !
.
.
@officialmalayaku
@officialmalayaku
@officialmalayaku
.
.
#sehatisejiwa #lokalmalaysia  #superspontanallstars #harimaumalaya #anaknogori9 #teammalaysia #ootdlokalah #malaysia #kl2017 #tempatanfest #kitasamahero #bajulokal #theswaggersalon #selangor #harimaumalaysia #lokal #malaysiaboleh #kitajuara #lokalah #lokalbrand
#afmegastar #bajunegeri #letsgetlokal #erafm #projek_Tempatan #tshirtnegeri
#epl #ligamalaysia #anakmalaysia
BANGGA DENGAN NEGERI KELAHIRAN ANDA!! JOM DAPATKAN “SIGNATURE STATE TEES” dari THE MALAYAKU Co. . Teringin nk pkai STATE TEES,tapi tak tau mana nak cari! Ada pon design tak kena dgn selera, kain pon tak sedap, Nampak mcm old skool sgt ! Plus…Susah dapat saiz plak. . Nah.. kami ade jawapan nye 😁🤗 . MALAYAKU “SIGNATURE STATE TEES” di JAMIN 200% dpt selesaikan masalah awak! SEMUA NEGERI DI MALAYSIA ADA. . ================================ PERGHHH!! TAK YAH TENGOKLAH ORDER JE !!! STOCK TERHAD! ================================ . CARA ORDER Klik Link 👉🏻 http://bit.ly/OrderSignatureStateTees S.E.K.A.R.A.N.G . Atau . PM di ruangan “KOMEN” SEKARANG ! . . @officialmalayaku @officialmalayaku @officialmalayaku . . #sehatisejiwa  #lokalmalaysia  #superspontanallstars  #harimaumalaya  #anaknogori9  #teammalaysia  #ootdlokalah  #malaysia  #kl2017  #tempatanfest  #kitasamahero  #bajulokal  #theswaggersalon  #selangor  #harimaumalaysia  #lokal  #malaysiaboleh  #kitajuara  #lokalah  #lokalbrand  #afmegastar  #bajunegeri  #letsgetlokal  #erafm  #projek_Tempatan  #tshirtnegeri  #epl  #ligamalaysia  #anakmalaysia 
BANGGA DENGAN NEGERI KELAHIRAN ANDA!!
JOM DAPATKAN “SIGNATURE STATE TEES” dari THE MALAYAKU Co.
.
Teringin nk pkai STATE TEES,tapi tak tau mana nak cari! Ada pon design tak kena dgn selera, kain pon tak sedap, Nampak mcm old skool sgt ! Plus…Susah dapat saiz plak.
.
Nah.. kami ade jawapan nye 😁🤗
.
MALAYAKU “SIGNATURE STATE TEES” di JAMIN 200% dpt selesaikan masalah awak!
SEMUA NEGERI DI MALAYSIA ADA.
.
================================
PERGHHH!! TAK YAH TENGOKLAH ORDER JE !!! STOCK TERHAD!
================================
.
CARA ORDER
Klik Link 👉🏻 http://bit.ly/OrderSignatureStateTees S.E.K.A.R.A.N.G
.
Atau
.
PM di ruangan “KOMEN” SEKARANG !
.
.
@officialmalayaku
@officialmalayaku
@officialmalayaku
.
.
#sehatisejiwa #lokalmalaysia  #superspontanallstars #harimaumalaya #anaknogori9 #teammalaysia #ootdlokalah #malaysia #kl2017 #tempatanfest #kitasamahero #bajulokal #theswaggersalon #selangor #harimaumalaysia #lokal #malaysiaboleh #kitajuara #lokalah #lokalbrand
#afmegastar #bajunegeri #letsgetlokal #erafm #projek_Tempatan #tshirtnegeri
#epl #ligamalaysia #anakmalaysia
BANGGA DENGAN NEGERI KELAHIRAN ANDA!! JOM DAPATKAN “SIGNATURE STATE TEES” dari THE MALAYAKU Co. . Teringin nk pkai STATE TEES,tapi tak tau mana nak cari! Ada pon design tak kena dgn selera, kain pon tak sedap, Nampak mcm old skool sgt ! Plus…Susah dapat saiz plak. . Nah.. kami ade jawapan nye 😁🤗 . MALAYAKU “SIGNATURE STATE TEES” di JAMIN 200% dpt selesaikan masalah awak! SEMUA NEGERI DI MALAYSIA ADA. . ================================ PERGHHH!! TAK YAH TENGOKLAH ORDER JE !!! STOCK TERHAD! ================================ . CARA ORDER Klik Link 👉🏻 http://bit.ly/OrderSignatureStateTees S.E.K.A.R.A.N.G . Atau . PM di ruangan “KOMEN” SEKARANG ! . . @officialmalayaku @officialmalayaku @officialmalayaku . . #sehatisejiwa  #lokalmalaysia  #superspontanallstars  #harimaumalaya  #anaknogori9  #teammalaysia  #ootdlokalah  #malaysia  #kl2017  #tempatanfest  #kitasamahero  #bajulokal  #theswaggersalon  #selangor  #harimaumalaysia  #lokal  #malaysiaboleh  #kitajuara  #lokalah  #lokalbrand  #afmegastar  #bajunegeri  #letsgetlokal  #erafm  #projek_Tempatan  #tshirtnegeri  #epl  #ligamalaysia  #anakmalaysia 
Wishing You & Your Family The Gift Of Faith & Blessing This Muharram..Selamat Menyambut Tahun Baru Hijriah & Salam Jumaat......
.
.
@officialmalayaku
@officialmalayaku
@officialmalayaku
.
.
#sehatisejiwa #lokalmalaysia  #superspontanallstars #harimaumalaya #awalmuharram #teammalaysia #ootdlokalah #malaysia #kl2017 #tempatanfest #kitasamahero #selamattahunbaruislam #theswaggersalon #selangor #harimaumalaysia #lokal #malaysiaboleh #kitajuara #lokalah #lokalbrand
#afmegastar #bajunegeri #letsgetlokal #erafm #projek_Tempatan #tshirtnegeri
#epl #ligamalaysia #anakmalaysia
Wishing You & Your Family The Gift Of Faith & Blessing This Muharram..Selamat Menyambut Tahun Baru Hijriah & Salam Jumaat...... . . @officialmalayaku @officialmalayaku @officialmalayaku . . #sehatisejiwa  #lokalmalaysia  #superspontanallstars  #harimaumalaya  #awalmuharram  #teammalaysia  #ootdlokalah  #malaysia  #kl2017  #tempatanfest  #kitasamahero  #selamattahunbaruislam  #theswaggersalon  #selangor  #harimaumalaysia  #lokal  #malaysiaboleh  #kitajuara  #lokalah  #lokalbrand  #afmegastar  #bajunegeri  #letsgetlokal  #erafm  #projek_Tempatan  #tshirtnegeri  #epl  #ligamalaysia  #anakmalaysia 
Wishing You & Your Family The Gift Of Faith & Blessing This Muharram..Selamat Menyambut Tahun Baru Hijriah & Salam Jumaat......
.
.
@officialmalayaku
@officialmalayaku
@officialmalayaku
.
.
#sehatisejiwa #lokalmalaysia  #superspontanallstars #harimaumalaya #awalmuharram #teammalaysia #ootdlokalah #malaysia #kl2017 #tempatanfest #kitasamahero #selamattahunbaruislam #theswaggersalon #selangor #harimaumalaysia #lokal #malaysiaboleh #kitajuara #lokalah #lokalbrand
#afmegastar #bajunegeri #letsgetlokal #erafm #projek_Tempatan #tshirtnegeri
#epl #ligamalaysia #anakmalaysia
Wishing You & Your Family The Gift Of Faith & Blessing This Muharram..Selamat Menyambut Tahun Baru Hijriah & Salam Jumaat...... . . @officialmalayaku @officialmalayaku @officialmalayaku . . #sehatisejiwa  #lokalmalaysia  #superspontanallstars  #harimaumalaya  #awalmuharram  #teammalaysia  #ootdlokalah  #malaysia  #kl2017  #tempatanfest  #kitasamahero  #selamattahunbaruislam  #theswaggersalon  #selangor  #harimaumalaysia  #lokal  #malaysiaboleh  #kitajuara  #lokalah  #lokalbrand  #afmegastar  #bajunegeri  #letsgetlokal  #erafm  #projek_Tempatan  #tshirtnegeri  #epl  #ligamalaysia  #anakmalaysia 
Sebab tu jgn duk pandang rendoh ko ore lain 😄 key keno ats Palo molep ter 😂

#syukurselalu#alhamdulillah#anakbondaayahanda#rezekiituluas#anakmalaysia
LIKE, TAG, SHARE DAN MENANG #malaysia #cuci #kusyen #carseat #cucikusyen #cleaning #instagood #anakmalaysia
Happy Birthday Sayyanggggg!!!!
@raziizaki 😘😘😘
.
Kisah serammmm...
Projek nak penuhkan #hotairballoonbouquet Dgn #nabati Gagal.. Dah beli 2 kotak Nabati (dah kena telan dgn bday boy n ank2).. Beli nabati ni 6pcs last2 tinggal..
.
Ni hadiah tambahan yea.. Jgn lupa bday i Bln Oktober nie... #bigbabycraft #trustedsurprisedelivery #birthday🎂 #16thseptember #anakmalaysia #hotairballoonbouquet #bouquethargapatut #bouquetcantik #bantingsurprisedelivery #klangsurprisedelivery #klsurpriseplanner #putrajayasurprisedelivery #cyberjayasurprisebirthday #bangisurpriseplanner #serdangsurpriseplanner
Happy Birthday Sayyanggggg!!!! @raziizaki 😘😘😘 . Kisah serammmm... Projek nak penuhkan #hotairballoonbouquet  Dgn #nabati  Gagal.. Dah beli 2 kotak Nabati (dah kena telan dgn bday boy n ank2).. Beli nabati ni 6pcs last2 tinggal.. . Ni hadiah tambahan yea.. Jgn lupa bday i Bln Oktober nie... #bigbabycraft  #trustedsurprisedelivery  #birthday 🎂 #16thseptember  #anakmalaysia  #hotairballoonbouquet  #bouquethargapatut  #bouquetcantik  #bantingsurprisedelivery  #klangsurprisedelivery  #klsurpriseplanner  #putrajayasurprisedelivery  #cyberjayasurprisebirthday  #bangisurpriseplanner  #serdangsurpriseplanner 
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT

Warna Navy
Lengan pendek rm50
Lengan panjang rm55
Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60!
Freepostage
Ready stok
Premium Cotton
Saiz XS hgga 5XL  #negaraku #malaysia #malaysiaku #kitajuara #anakmalaysia #seagames #tshirtnegaraku #tanahtumpahdarahku #sayajual #tshirt #like4like #love #instagood #follow #fitness #fashion #love #negarakutshirt #maalhijrah #awal
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT Warna Navy Lengan pendek rm50 Lengan panjang rm55 Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60! Freepostage Ready stok Premium Cotton Saiz XS hgga 5XL #negaraku  #malaysia  #malaysiaku  #kitajuara  #anakmalaysia  #seagames  #tshirtnegaraku  #tanahtumpahdarahku  #sayajual  #tshirt  #like4like  #love  #instagood  #follow  #fitness  #fashion  #love  #negarakutshirt  #maalhijrah  #awal 
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT

Warna Navy
Lengan pendek rm50
Lengan panjang rm55
Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60!
Freepostage
Ready stok
Premium Cotton
Saiz XS hgga 5XL  #negaraku #malaysia #malaysiaku #kitajuara #anakmalaysia #seagames #tshirtnegaraku #tanahtumpahdarahku #sayajual #tshirt #like4like #love #instagood #follow #fitness #fashion #love #negarakutshirt #awalmuharram #maalhijrah
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT Warna Navy Lengan pendek rm50 Lengan panjang rm55 Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60! Freepostage Ready stok Premium Cotton Saiz XS hgga 5XL #negaraku  #malaysia  #malaysiaku  #kitajuara  #anakmalaysia  #seagames  #tshirtnegaraku  #tanahtumpahdarahku  #sayajual  #tshirt  #like4like  #love  #instagood  #follow  #fitness  #fashion  #love  #negarakutshirt  #awalmuharram  #maalhijrah 
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT

Warna Navy
Lengan pendek rm50
Lengan panjang rm55
Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60!
Freepostage
Ready stok
Premium Cotton
Saiz XS hgga 5XL  #negaraku #malaysia #malaysiaku #kitajuara #anakmalaysia #seagames #tshirtnegaraku #tanahtumpahdarahku #sayajual #tshirt #like4like #love #instagood #follow #fitness #fashion #love #negarakutshirt #maalhijrah #awalmuharram
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT Warna Navy Lengan pendek rm50 Lengan panjang rm55 Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60! Freepostage Ready stok Premium Cotton Saiz XS hgga 5XL #negaraku  #malaysia  #malaysiaku  #kitajuara  #anakmalaysia  #seagames  #tshirtnegaraku  #tanahtumpahdarahku  #sayajual  #tshirt  #like4like  #love  #instagood  #follow  #fitness  #fashion  #love  #negarakutshirt  #maalhijrah  #awalmuharram 
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT

Warna Navy
Lengan pendek rm50
Lengan panjang rm55
Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60!
Freepostage
Ready stok
Premium Cotton
Saiz XS hgga 5XL  #negaraku #malaysia #malaysiaku #kitajuara #anakmalaysia #seagames #tshirtnegaraku #tanahtumpahdarahku #sayajual #tshirt #like4like #love #instagood #follow #fitness #fashion #love #negarakutshirt
Salam Maal Hijrah.. Seronoknya dapat gmbar customer ceria macam ni.. 😘😘 Baju ada lagi ya ready stok 💃💃 NEGARAKU TSHIRT Warna Navy Lengan pendek rm50 Lengan panjang rm55 Muslimah rm70 - NOW PROMO rm60! Freepostage Ready stok Premium Cotton Saiz XS hgga 5XL #negaraku  #malaysia  #malaysiaku  #kitajuara  #anakmalaysia  #seagames  #tshirtnegaraku  #tanahtumpahdarahku  #sayajual  #tshirt  #like4like  #love  #instagood  #follow  #fitness  #fashion  #love  #negarakutshirt 
nak lepak kat taman tapi hujan still turun rintik2.. singgah pasar je la musim hujan ni lapaq seddiaaa.. #salammaalhijrah #anakmalaysia #anakedah
Our little adventure today... We get the chance to see lots of plants such as strawberry, lavender, mushroom, cactus, flowery pot plants mainly Pharbitis nil Choisy, Hydrangea and parrots & snake as well.😊 .
Registration for 2018 is now open. Come & join our Open Day on the 1st Oct 2017 (Sunday). Sign up our FREE TRIAL class & book your session during Open Day!
.
KinderKaizen is a PLAY enrichment centre for children age 4 until 8 years old. We offer daily play based program from Monday to Friday.

#outing
#playbasedlearning
#creativeschool
#playschool
#preschool
#playcentre
#tadika
#tadikagombak
#play
#kidsactivities
#learnthroughplay
#bermainsambilbelajar
#belajarsambilbermain
#project 
#kidsproject
#schoolwithproject
#kidscientist 
#championingchildhood
#letthemplay
#kanakkanak
#anakmalaysia
#children
#kinderkaizenjourney
#kinderkaizengombak
#gombak #gombaksetia #sentul #setapak #tamanmelati #iium
Our little adventure today... We get the chance to see lots of plants such as strawberry, lavender, mushroom, cactus, flowery pot plants mainly Pharbitis nil Choisy, Hydrangea and parrots & snake as well.😊 . Registration for 2018 is now open. Come & join our Open Day on the 1st Oct 2017 (Sunday). Sign up our FREE TRIAL class & book your session during Open Day! . KinderKaizen is a PLAY enrichment centre for children age 4 until 8 years old. We offer daily play based program from Monday to Friday. #outing  #playbasedlearning  #creativeschool  #playschool  #preschool  #playcentre  #tadika  #tadikagombak  #play  #kidsactivities  #learnthroughplay  #bermainsambilbelajar  #belajarsambilbermain  #project  #kidsproject  #schoolwithproject  #kidscientist  #championingchildhood  #letthemplay  #kanakkanak  #anakmalaysia  #children  #kinderkaizenjourney  #kinderkaizengombak  #gombak  #gombaksetia  #sentul  #setapak  #tamanmelati  #iium 
Happy Belated Birthday to my husband @raziizaki ... I knw u are thr one of Nabati's die hard fan ..😂😂😂
Actually there were about 6 Nabati altogether, but 3 were missing.. I think i knoe who did it...😆😆 #bigbabycraft
#trustedsurprisedelivery #hotairballoonbouquet #16thseptember #anakmalaysia #nabati #birthday🎂 #septemberbabies #myhubby #bouquethargapatut #banting #surprisegift
Penutupan hari kemerdekaan
#anakmalaysia 
#bebaspenjajah
#kawadtakjadi
Bodyfit Slimming Gel ✔Lengan melebar
✔Punggung besar/jatuh
✔Paha berlaga/besar
✔Perut buncit keras/berlapis
✔Dagu berlapis/double chin

Anda ada masalah seperti di atas? Usah risau usah bimbang, bodyfit slimming gel boleh membantu anda. Sapu² je, dah boleh kurus 😉

www.wasap.my/60134017981
.
#selimminggel #bodyfit #IRBeauty #kurus #malaysia #nakkurus #viral #anakmalaysia #beautiful #ootd #kkm #therapy #gelkurus #jomkurus #malaysiabebasobesiti
Peha melecet sebab bergeser semasa berjalan? 
inilah masalah dan rintihan yang selalu kite dengar dari seseorang yang mempunyai masalah kegemukkan dan lebihan lemah di seluruh badan. 
sampai bila tuan-tuan dan puan-puan. Jom kite banteras lemak-lemak degil dengan Bodyfit slimming gel. 
keberkesananya telah menjadi buah mulut orang ramai masa kini :)
.
#selimminggel #bodyfit #IRBeauty #kurus #malaysia #nakkurus #viral #anakmalaysia #beautiful #ootd #kkm #therapy #gelkurus #jomkurus #malaysiabebasobesiti
Peha melecet sebab bergeser semasa berjalan? inilah masalah dan rintihan yang selalu kite dengar dari seseorang yang mempunyai masalah kegemukkan dan lebihan lemah di seluruh badan. sampai bila tuan-tuan dan puan-puan. Jom kite banteras lemak-lemak degil dengan Bodyfit slimming gel. keberkesananya telah menjadi buah mulut orang ramai masa kini :) . #selimminggel  #bodyfit  #IRBeauty  #kurus  #malaysia  #nakkurus  #viral  #anakmalaysia  #beautiful  #ootd  #kkm  #therapy  #gelkurus  #jomkurus  #malaysiabebasobesiti 
🎉Bodyfit slimming gel 🎉

Harga :
Trial pack : RM15
Tube pack : RM70

Postage : RM8 sm ,RM10 ss

www.wasap.my/60134017981
.
#selimminggel #bodyfit #IRBeauty #kurus #malaysia #nakkurus #viral #anakmalaysia #beautiful #ootd #kkm #therapy #gelkurus #jomkurus #malaysiabebasobesiti
''SELALU DENGAR ANAK DAPAT NO AKHIR DALAM KELAS''
.
.

Kecewa anda itu boleh H-Focus selesaikan...
.
" PEK EKONOMI YANG LEBIH JIMAT DAN CERMAT!"
.
Wow!..Untung la...Dah la berkesan! Jimat pulak tu!Mummy n daddy cepat2 beli pek super jimat ni utk anak yang masih bersekolah tu ;)
.
Ape?! Tak risau ke anak gagal semasa exam? Ha..risau kan? Kalau risau meh bantu anak anda utk cuba supplemnt tambahan utk kecergasan minda dan mata #HFocus ni :)
.
Kalau belom beli tu meh ushar sikit testimoni produk buatan bumiputra yang telah mendapat sambutan yang padu ni!
.
klik untuk testimoni kami disini
http://bit.ly/2nENS80
.
KELEBIHAN H-FOCUS MEMBANTU MATA ANAK ANDA MENJADI:-
✅ Mudah bangun tidur .
✅ Mudah tidur bagi yang susah tidur
✅ Lebih fokus
✅ Tidur yang puas .
✅ Memberi tenaga, .
✅ Lebih mentaati ibu bapa
✅ Mudah menghafal,
✅ Mudah faham .
✅ Hilang gagap
✅ Mence.rahkan mata
✅ Membantu memulihkan gugup
✅ Menghilangkan penyakit nyanyuk, .
✅ Ketenangan bertambah .
✅Menghilan.gkan ra.bun
✅ Anak mudah makan nasi.
✅ Minda menjadi aktif, .
✅ Idea bertambah .
✅ Memberikan penglihatan yang lebih jelas
✅ Menjadi bertambah kreatif.
.
Untuk pertanyaan,maklumat serta mendapatkan vaucer diskaun
.
Whatsapp "HF" ke 013-4779192
Whatsapp "HF" ke 013-4779192
Whatsapp "HF" ke 013-4779192
.
. . *Perhatian untuk menebus harga promosi,diskaun dan free postage sila whatsapp kami dahulu ya. Insyallah kami akan respond dgan pantas
.
#hfocus #budakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #makanantambahan #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #selangor #melaka #sabah #sarawak
''SELALU DENGAR ANAK DAPAT NO AKHIR DALAM KELAS'' . . Kecewa anda itu boleh H-Focus selesaikan... . " PEK EKONOMI YANG LEBIH JIMAT DAN CERMAT!" . Wow!..Untung la...Dah la berkesan! Jimat pulak tu!Mummy n daddy cepat2 beli pek super jimat ni utk anak yang masih bersekolah tu ;) . Ape?! Tak risau ke anak gagal semasa exam? Ha..risau kan? Kalau risau meh bantu anak anda utk cuba supplemnt tambahan utk kecergasan minda dan mata #HFocus  ni :) . Kalau belom beli tu meh ushar sikit testimoni produk buatan bumiputra yang telah mendapat sambutan yang padu ni! . klik untuk testimoni kami disini http://bit.ly/2nENS80 . KELEBIHAN H-FOCUS MEMBANTU MATA ANAK ANDA MENJADI:- ✅ Mudah bangun tidur . ✅ Mudah tidur bagi yang susah tidur ✅ Lebih fokus ✅ Tidur yang puas . ✅ Memberi tenaga, . ✅ Lebih mentaati ibu bapa ✅ Mudah menghafal, ✅ Mudah faham . ✅ Hilang gagap ✅ Mence.rahkan mata ✅ Membantu memulihkan gugup ✅ Menghilangkan penyakit nyanyuk, . ✅ Ketenangan bertambah . ✅Menghilan.gkan ra.bun ✅ Anak mudah makan nasi. ✅ Minda menjadi aktif, . ✅ Idea bertambah . ✅ Memberikan penglihatan yang lebih jelas ✅ Menjadi bertambah kreatif. . Untuk pertanyaan,maklumat serta mendapatkan vaucer diskaun . Whatsapp "HF" ke 013-4779192 Whatsapp "HF" ke 013-4779192 Whatsapp "HF" ke 013-4779192 . . . *Perhatian untuk menebus harga promosi,diskaun dan free postage sila whatsapp kami dahulu ya. Insyallah kami akan respond dgan pantas . #hfocus  #budakrabun  #budakgadget  #silau  #budakkacamata  #budakdegil  #budakmanja  #anakmalaysia  #anakmanja  #anakpemalas  #makanantambahan  #trustedseller  #promosi  #freepostage  #terlajaklaris  #penawar  #perlis  #kedah  #perak  #kualalumpur  #johor  #pahang  #selangor  #melaka  #sabah  #sarawak 
Mulakan tahun baru Hijrah dengan menggunakam produk Halal dalam pembersihan muka harian.

Semoga ibadah kita diterima kerana berusaha mencari redha-Nya sentiasa.

Selamat Menyambut Awal Muharram kepada semua umat Islam.

#aquskincare #cool #skincare #healthyskin #coollifestyle #madeinmalaysia #supportlocalbrand #cantik #kulitbersih #anakmalaysia #halalskincare #halalmalaysia #halalproduct

Layari www.aqu.my untuk maklumat lanjut.
Proud enough to be "ANAK MALAYSIA"?? Limited Edition [NEGARAKU] hotfix rhinestone!

RM12.90 sahaja.
Order now - 0129095780
.
.

#ironontransfer #rhinestone #rhinestonehotfix #negaraku #malaysia #anakmalaysia #proudmalaysian
Malaysian 🇲🇾🇲🇾 style delicacy..the famous "roti canai" xkira bangsa xkira agama asalkan anda #anakmalaysia mesti pernah mkn.. dh puas membebel jom mkn dlu 🍽🍽🍽🍽 heheheh #krosot
Malaysian 🇲🇾🇲🇾 style delicacy..the famous "roti canai" xkira bangsa xkira agama asalkan anda #anakmalaysia  mesti pernah mkn.. dh puas membebel jom mkn dlu 🍽🍽🍽🍽 heheheh #krosot 
Outing Day! Let's Go! .
Registration for 2018 is now open. Come & join our Open Day on the 1st Oct 2017 (Sunday). Sign up our FREE TRIAL class & book your session during Open Day!
.
KinderKaizen is a PLAY enrichment centre for children age 4 until 8 years old. We offer daily play based program from Monday to Friday.

#outing
#playbasedlearning
#creativeschool
#playschool
#preschool
#playcentre
#tadika
#tadikagombak
#play
#kidsactivities
#learnthroughplay
#bermainsambilbelajar
#belajarsambilbermain
#project 
#kidsproject
#schoolwithproject
#kidscientist 
#championingchildhood
#letthemplay
#kanakkanak
#anakmalaysia
#children
#kinderkaizenjourney
#kinderkaizengombak
#gombak #gombaksetia #sentul #setapak #tamanmelati #iium
Outing Day! Let's Go! . Registration for 2018 is now open. Come & join our Open Day on the 1st Oct 2017 (Sunday). Sign up our FREE TRIAL class & book your session during Open Day! . KinderKaizen is a PLAY enrichment centre for children age 4 until 8 years old. We offer daily play based program from Monday to Friday. #outing  #playbasedlearning  #creativeschool  #playschool  #preschool  #playcentre  #tadika  #tadikagombak  #play  #kidsactivities  #learnthroughplay  #bermainsambilbelajar  #belajarsambilbermain  #project  #kidsproject  #schoolwithproject  #kidscientist  #championingchildhood  #letthemplay  #kanakkanak  #anakmalaysia  #children  #kinderkaizenjourney  #kinderkaizengombak  #gombak  #gombaksetia  #sentul  #setapak  #tamanmelati  #iium 
ZAN AZLEE is the author of "Journo-dad", a compilation of his column's articles for "The Malaysian Insider" and "Adventures of KL-ite in Afghanistan", a graphic-novel that details the time Zan has spent in that region. Zan is a Mass-Comm Lecturer at several universities and is heavily involved in the media, working as a multimedia journalist, documentary filmmaker and new media content consultant. He runs FATBIDIN MEDIA https://fatbidin.com/ and is previously the Senior Editor for Digital Media at Astro Awani.

CHERYL FERNANDO is the author of "T for Teacher", a book which tells the heartwarming tale of her experiences as a teacher in Sungai Petani, Kedah, after leaving a comfy office job in 2012. Her inspiring story as a teacher has also been transformed into a motion picture—Adiwiraku—which was released in cinemas nationwide on 9 March 2017. She also maintains a blog at https://cherylestt.wordpress.com/

This week, we have asked a few fellow authors who are parents themselves to share with us their hopes for our next generation. What are your hopes for our children? Leave a comment below and let us know!

#malaysianauthors #malaysia #parents #hope #future #children #anakmalaysia #celebratingmalaysians #hopefornextgen #journalism #afghanistan #teacher #teaching #education #journalist
ZAN AZLEE is the author of "Journo-dad", a compilation of his column's articles for "The Malaysian Insider" and "Adventures of KL-ite in Afghanistan", a graphic-novel that details the time Zan has spent in that region. Zan is a Mass-Comm Lecturer at several universities and is heavily involved in the media, working as a multimedia journalist, documentary filmmaker and new media content consultant. He runs FATBIDIN MEDIA https://fatbidin.com/ and is previously the Senior Editor for Digital Media at Astro Awani. CHERYL FERNANDO is the author of "T for Teacher", a book which tells the heartwarming tale of her experiences as a teacher in Sungai Petani, Kedah, after leaving a comfy office job in 2012. Her inspiring story as a teacher has also been transformed into a motion picture—Adiwiraku—which was released in cinemas nationwide on 9 March 2017. She also maintains a blog at https://cherylestt.wordpress.com/ This week, we have asked a few fellow authors who are parents themselves to share with us their hopes for our next generation. What are your hopes for our children? Leave a comment below and let us know! #malaysianauthors  #malaysia  #parents  #hope  #future  #children  #anakmalaysia  #celebratingmalaysians  #hopefornextgen  #journalism  #afghanistan  #teacher  #teaching  #education  #journalist 
Lunch apa hari ni uolls? Pening x tau nak makan apa? Makan lah patin gulai tempoyak 🙊 #lisaisabel #kids #toddler #anakanakpaknil #malaysiankids #anakmalaysia