an online Instagram web viewer

#arganoil medias

Photos

VERY LIGHT & EASY TO APPLY ❤️
.
Bukan sahaja HARGA MAMPU MILIK, malah anda akan jimat berbaloi baloi sebab #hdcreamfoundationbyeverdeenss ini normal used mampu bertahan sehingga 2 bulan. (Bergantung pada cara pemakaian) .
.
Tahan sampai 12 BULAN pun ada tau ‼️ Tapi ituu sebab foundation dia hilang lahh. 12 bulan kemudian baru jumpa 😂😂
.
🌸 HD Cream mempunyai 3 tone yg sesuai utk kulit asia
✅ Ivory ( putih cina )
✅ Nude ( cerah )
✅ Honey ( sawa matang )
.
Price : RM49 shj (excluded postage) .
.
♥️ DM or Whatsapp 013-3701078 skrg utk order! 💐
.
✅ Postage seluruh Malaysia
✅ COD : Putrajaya .
.
.
#HDCREAM
#lipbaitbyhaniszalikha 
#HDcreammalaysia
#shadedoughbyhaniszalikha 
#makeupbrushmurah 
#dyxybccreambydyana 
#foundationkakmigha
#HDCreamFoundationbyEverdeenss #HDCreamByEverdeenss
#bccreambydyana #viral #nabeautytestimoni #arganoil #arganoilserum #dollyspinky #bccreambydyana #kyliemalaysia  #codputrajaya #satinskinz #sugarbelle #famecosmeticsMY #skincare #marykaymalaysia #beautyblendermurah  #makeupbrushmurah #nabeautylovers  #perlashinepromosi #naoralipstickmatte
VERY LIGHT & EASY TO APPLY ❤️ . Bukan sahaja HARGA MAMPU MILIK, malah anda akan jimat berbaloi baloi sebab #hdcreamfoundationbyeverdeenss  ini normal used mampu bertahan sehingga 2 bulan. (Bergantung pada cara pemakaian) . . Tahan sampai 12 BULAN pun ada tau ‼️ Tapi ituu sebab foundation dia hilang lahh. 12 bulan kemudian baru jumpa 😂😂 . 🌸 HD Cream mempunyai 3 tone yg sesuai utk kulit asia ✅ Ivory ( putih cina ) ✅ Nude ( cerah ) ✅ Honey ( sawa matang ) . Price : RM49 shj (excluded postage) . . ♥️ DM or Whatsapp 013-3701078 skrg utk order! 💐 . ✅ Postage seluruh Malaysia ✅ COD : Putrajaya . . . #HDCREAM  #lipbaitbyhaniszalikha  #HDcreammalaysia  #shadedoughbyhaniszalikha  #makeupbrushmurah  #dyxybccreambydyana  #foundationkakmigha  #HDCreamFoundationbyEverdeenss  #HDCreamByEverdeenss  #bccreambydyana  #viral  #nabeautytestimoni  #arganoil  #arganoilserum  #dollyspinky  #bccreambydyana  #kyliemalaysia  #codputrajaya  #satinskinz  #sugarbelle  #famecosmeticsMY  #skincare  #marykaymalaysia  #beautyblendermurah  #makeupbrushmurah  #nabeautylovers  #perlashinepromosi  #naoralipstickmatte 
Pernah dengar 1001 kebaikan minyak argan?? Diekstrak 100% dari buah argan semulajadi berasal dari morocco untuk kebaikan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki.

ARGAN OIL by AH Beauty®  berfungsi sebagai: ✅bahan anti oksidan dan bahan aktif triterpenoids yang sangat tinggi
✅anti penuaan yang sangat berkesan
✅mengubati penyakit kulit
✅menyelesaikan masalah JERAWAT , JERAGAT , PARUT JERAWAT , KULIT KERING , TONA TAK SEKATA , EYEBAG , STRECTH MARK , KELEMUMUR .

KHASIAT ARGAN OIL . 🌰 kulit nampak lebih muda
🌰 sebagai pelembap untuk kulit luka kerana kaya dengan lemak essential dan sterol dan mudah untuk meresap kedalam kulit tanpa rasa berminyak .
🌰 untuk menjaga kulit agar tidak kering kerana mengandungi triterpenoid yang effective , melindungi kulit , kotoran dan cahaya matahari
🌰 merawat kulit bermasalah untuk kembali normal
🌰 menghilangkan bekas luka atau parut pada kulit.

Bukan itu sahaja!!
Argan oil ✔juga merawat masalah rambut dari akar (kering,rapuh,kusut & bercabang)
✔juga merawat masalah kuku yang lemah dan mudah pecah

Cara penggunaan: •Bersihkan kawasan kulit yang dikehendaki
•Picit sedikit minyak argan pada tapak tangan
•Ratakan dan sapukan pada bahagian kulit yang mengalami masalah
• Usap perlahan-lahan sehingga minyak argan meresap kedalam kulit. 👍Boleh digunakan pada waktu siang dan malam sebagai pelembap. 👍Blh digunakan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki.

Harga pengenalan
RM60/30ml

#ahbeauty #ahbeautykl #ahbeautylover #ahbeautystokiskl #ahbeautyskincare #arganoil
Pernah dengar 1001 kebaikan minyak argan?? Diekstrak 100% dari buah argan semulajadi berasal dari morocco untuk kebaikan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. ARGAN OIL by AH Beauty® berfungsi sebagai: ✅bahan anti oksidan dan bahan aktif triterpenoids yang sangat tinggi ✅anti penuaan yang sangat berkesan ✅mengubati penyakit kulit ✅menyelesaikan masalah JERAWAT , JERAGAT , PARUT JERAWAT , KULIT KERING , TONA TAK SEKATA , EYEBAG , STRECTH MARK , KELEMUMUR . KHASIAT ARGAN OIL . 🌰 kulit nampak lebih muda 🌰 sebagai pelembap untuk kulit luka kerana kaya dengan lemak essential dan sterol dan mudah untuk meresap kedalam kulit tanpa rasa berminyak . 🌰 untuk menjaga kulit agar tidak kering kerana mengandungi triterpenoid yang effective , melindungi kulit , kotoran dan cahaya matahari 🌰 merawat kulit bermasalah untuk kembali normal 🌰 menghilangkan bekas luka atau parut pada kulit. Bukan itu sahaja!! Argan oil ✔juga merawat masalah rambut dari akar (kering,rapuh,kusut & bercabang) ✔juga merawat masalah kuku yang lemah dan mudah pecah Cara penggunaan: •Bersihkan kawasan kulit yang dikehendaki •Picit sedikit minyak argan pada tapak tangan •Ratakan dan sapukan pada bahagian kulit yang mengalami masalah • Usap perlahan-lahan sehingga minyak argan meresap kedalam kulit. 👍Boleh digunakan pada waktu siang dan malam sebagai pelembap. 👍Blh digunakan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. Harga pengenalan RM60/30ml #ahbeauty  #ahbeautykl  #ahbeautylover  #ahbeautystokiskl  #ahbeautyskincare  #arganoil 
Apa rahsia untuk kulit gebu dan bersih?

Rahsianya adalah mengamalkan scrub muka! Scrub muka amat penting jika anda semua mahukan kulit yang gebu dan bersih kerana ia dapat membantu membuang sel-sel kulit mati. MORA Milky Almond Scrub pula, boleh digunakan setiap hari ataupun selang satu hari kerana scrub ini sangat gentle ❤️
•
•
•
•
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil
Apa rahsia untuk kulit gebu dan bersih? Rahsianya adalah mengamalkan scrub muka! Scrub muka amat penting jika anda semua mahukan kulit yang gebu dan bersih kerana ia dapat membantu membuang sel-sel kulit mati. MORA Milky Almond Scrub pula, boleh digunakan setiap hari ataupun selang satu hari kerana scrub ini sangat gentle ❤️ • • • • #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil 
¿No sabes que shampoo es el indicado? Aquí te dejamos algo que puede ayudar a decidirte

#modaguatemala #modaguate #modagt #fashiongt #arganoil #argan #fashionblogger #beautyblogger #visitguatemala, #huntgramguatemala #quepeladoguate 👧
Selamat pagi dan السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ .
Nak citer ckit pasal argan oil, argan oil ni bagus utk merawat kulit dan rambut, nk sapu satu badan pun boleh, nk kening dan bulu mata lebat, sapu jerk minyak argan oil. Nk guna argan oil sebelum make up pun bole juga, hasilnya lg wow, kulit pn terpelihara.
.
Nak tahu tak? minyak argan oil ah beauty 100% pure oil dan import dr morroco, harga pn berpatutan rm60 shj utk 30ml. .
Jom guna argan oil AH Beauty® utk penjagaan exclusive anda☺
.
#ahbeautyskincare #ahbeautylover #ahbeautykl #ahbeauty #ahbeautylover #arganoil
Selamat pagi dan السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . Nak citer ckit pasal argan oil, argan oil ni bagus utk merawat kulit dan rambut, nk sapu satu badan pun boleh, nk kening dan bulu mata lebat, sapu jerk minyak argan oil. Nk guna argan oil sebelum make up pun bole juga, hasilnya lg wow, kulit pn terpelihara. . Nak tahu tak? minyak argan oil ah beauty 100% pure oil dan import dr morroco, harga pn berpatutan rm60 shj utk 30ml. . Jom guna argan oil AH Beauty® utk penjagaan exclusive anda☺ . #ahbeautyskincare  #ahbeautylover  #ahbeautykl  #ahbeauty  #ahbeautylover  #arganoil 
PANTAS KECUTKAN JERAWAT. SCAR PUN SENANG HILANG. YAYY😍
KORANG PUN ADA MASALAH NI? MEH MORA SELESAIKAN ❤
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
. 
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Boleh order terus dengan kami di;
+60146211280
+60146211280
+60146211280
.
Atau boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil
PANTAS KECUTKAN JERAWAT. SCAR PUN SENANG HILANG. YAYY😍 KORANG PUN ADA MASALAH NI? MEH MORA SELESAIKAN ❤ . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback  . MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco) RM30 per bottle (5ml) RM60 per bottle (15ml) . MORA Argan Facial cleanser RM60 per bottle (50ml) . MORA Milky Almond Scrub RM65 (150ml) . MORA Chocolate Scrub RM45 (150gm) . MORA Beauty Kit 1 (RM170) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Milky Almond Scrub 150ml . MORA Beauty Kit 2 (RM150) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Chocolate Scrub 150gm . Boleh order terus dengan kami di; +60146211280 +60146211280 +60146211280 . Atau boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents  . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts  #MORAfeedback  . untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents  & #MORAstokistlist  . #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil 
Penuhi hidup anda bersama MORA Scrubs! Kedua-dua MORA Scrub mempunyai kebaikan masing-masing. Jom lihat apa yang sesuai dengan anda!
.
MORA Chocolate Scrub
-sesuai untuk kulit normal
- mempunyai bahan-bahan diperkaya dengan antioksidant yang dapat membantu mengembalikan anjalan kulit
.
MORA Milky Almond Scrub
- sesuai untuk kulit yang sensitive dan kering
- bahan utama didalam scrub ini membantu anda eksfoliate kulit dengan lembut kerana ia sesuai untuk kulit sensitif
•
•
•
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #skincare #scrub #facialscrub #facescrub
Penuhi hidup anda bersama MORA Scrubs! Kedua-dua MORA Scrub mempunyai kebaikan masing-masing. Jom lihat apa yang sesuai dengan anda! . MORA Chocolate Scrub -sesuai untuk kulit normal - mempunyai bahan-bahan diperkaya dengan antioksidant yang dapat membantu mengembalikan anjalan kulit . MORA Milky Almond Scrub - sesuai untuk kulit yang sensitive dan kering - bahan utama didalam scrub ini membantu anda eksfoliate kulit dengan lembut kerana ia sesuai untuk kulit sensitif • • • #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil  #skincare  #scrub  #facialscrub  #facescrub 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0123627546
📲0123627546
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0123627546 📲0123627546 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0123627546
📲0123627546
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0123627546 📲0123627546 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
Is it sad that i'm actually excited about my new Hair Care Products??!! It's the small things eh haha!! Love the smell of them all too!!! Eugh... I just wanna bath in and smell like Moroccan oil ERRRYday!!!!! ✅🔥✅🔥✅🔥 #haircare #hairproducts #blonde #icyblonde #olaplex #olaplextreatment #doinyathing #moroccanoil #arganoil #fanolanoyellowshampoo #keepitashyAF @moroccanoil
Bagi wanita/lelaki yang bermasalah .
➡ rambut gugur
➡ rambut jarang
➡  sebelum usia
.
Meh try guna ini feryal
.
Walau murah tapi berkesan..100ML pulak tu..Rambut gugur dah hampir tak wujud..Anak-anak rambut nampak mula tumbuh..bau wangi rasa segar walau rambut duk dlm tudung sekali pun..
.
Berminat?
WHATSAP 014 2937658

RM60
+ pos rm8 sm
+ pos rm12 ss

#feryal #arganoil #feryaloil #hairproblem #hairrevitalizer #hairtreatment #antikelemumur #agencatalyst #vcocatalyst #vco #sethamilcatalyst #catalystkuantan #catalyst #virgincoconutoil #vcosoftgel #stokiscatalyst #vcodelima #kuin #insaniahkualaketil #minyakkelapadaracatalyst
Bagi wanita/lelaki yang bermasalah . ➡ rambut gugur ➡ rambut jarang ➡ sebelum usia . Meh try guna ini feryal . Walau murah tapi berkesan..100ML pulak tu..Rambut gugur dah hampir tak wujud..Anak-anak rambut nampak mula tumbuh..bau wangi rasa segar walau rambut duk dlm tudung sekali pun.. . Berminat? WHATSAP 014 2937658 RM60 + pos rm8 sm + pos rm12 ss #feryal  #arganoil  #feryaloil  #hairproblem  #hairrevitalizer  #hairtreatment  #antikelemumur  #agencatalyst  #vcocatalyst  #vco  #sethamilcatalyst  #catalystkuantan  #catalyst  #virgincoconutoil  #vcosoftgel  #stokiscatalyst  #vcodelima  #kuin  #insaniahkualaketil  #minyakkelapadaracatalyst 
Formulasi 'skin solution' berasaskan 100% pure oil yang dirumus khas hasil gabungan asli minyak apricot, minyak argan dan minyak bunga rose dimana mampu menyelesaikan masalah kulit berjerawat, kusam, kering, berminyak, pori terbuka, parut jerawat dan banyak lagi.
.
Selain itu boleh juga digunakan untuk
✔ Menguatkan rambut
✔ Mencantikkan kuku
✔ Merawat tumit kaki yang pecah
✔ Menghilangkan stretchmark

Whatsapp, 018-4028697
Price : RM55(SM), RM60(SS)
Postage, add RM7
*Pembelian 2 kotak ke atas postage percuma & disertakan free gift 😍

#skinpotionoil #agentskinpotionoil #multiuseoil #faceoil #serumoilbased #arganoil #apricotoil #roseoil #organicoil #skincare #naturalskincare #madeinmalaysia #beautyinsta #igshop #bazaarpaknil #bazaaronline #makeuplover #mua #makeupprimer #makeupbase
Formulasi 'skin solution' berasaskan 100% pure oil yang dirumus khas hasil gabungan asli minyak apricot, minyak argan dan minyak bunga rose dimana mampu menyelesaikan masalah kulit berjerawat, kusam, kering, berminyak, pori terbuka, parut jerawat dan banyak lagi. . Selain itu boleh juga digunakan untuk ✔ Menguatkan rambut ✔ Mencantikkan kuku ✔ Merawat tumit kaki yang pecah ✔ Menghilangkan stretchmark Whatsapp, 018-4028697 Price : RM55(SM), RM60(SS) Postage, add RM7 *Pembelian 2 kotak ke atas postage percuma & disertakan free gift 😍 #skinpotionoil  #agentskinpotionoil  #multiuseoil  #faceoil  #serumoilbased  #arganoil  #apricotoil  #roseoil  #organicoil  #skincare  #naturalskincare  #madeinmalaysia  #beautyinsta  #igshop  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #makeuplover  #mua  #makeupprimer  #makeupbase 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0175866485
📲0175866485
📲0175866485
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0175866485 📲0175866485 📲0175866485 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
Selamat pagi ❤️
Sudahkah scrubbing bibir minimal 3x seminggu? 
Kalau belum, yuk scrub bibir kamu pagi ini sebelum pakai Tinted Lipbalm dan melanjutkan aktivitas hari ini ❤️
Selamat hari kamis ❤️
Selamat pagi ❤️ Sudahkah scrubbing bibir minimal 3x seminggu? Kalau belum, yuk scrub bibir kamu pagi ini sebelum pakai Tinted Lipbalm dan melanjutkan aktivitas hari ini ❤️ Selamat hari kamis ❤️
Aufgebraucht

#batiste – Trockenshampoo – Fruity & Cheeky Cherry
Trockenshampoos benutze ich nicht, als Haarwäsche für Zwischendurch, sonder eher, um Volumen in mein Haar zu bekommen.Dafür finde ich es klasse.

#syoss – Aufheller
Diesen Aufheller finde ich toll und kaufe ihn immer wieder nach.Er macht ein tolles Finish und brennt nicht auf der Kopfhaut.

#loreal – Elvital – Schaumbalsam – Ginkgo
Dieser Schaumfestiger hat einen schönen frischen Duft und eine fluffig-cremige Konsistenz.Er lässt sich gut in den Haaren verteilen, ohne zu verkleben.Da ich diesen Schaumfestiger schon ewig habe, weiß ich garnicht, ob man diesen noch nachkaufen könnte.

#swissopar – Haarkur – Arganöl
Diese Haarkur habe ich nun ein zweites Mal aufgebraucht und finde sie einfach nur klasse.Sie hat zwar keinen schönen Duft, aber sie pflegt die Haare so schön, dass ich sie wieder nachkaufen werde.

#balea Professional – Oil Repair – Spülung
Diese Spülung hat einen schönen warmen Duft und pflegt die Haare sehr gut.Meine Haare sahen selten so gesund und strahlend aus.

#aufgebraucht #müll #leergemacht #beauty #haare #haarpflege #trockenshampoo #aufheller #blondierung #blond #schaumbalsam #schaumfestiger #haarkur #arganoil #haarspülung #haarshampoo #shampoo #conditioner
Aufgebraucht #batiste  – Trockenshampoo – Fruity & Cheeky Cherry Trockenshampoos benutze ich nicht, als Haarwäsche für Zwischendurch, sonder eher, um Volumen in mein Haar zu bekommen.Dafür finde ich es klasse. #syoss  – Aufheller Diesen Aufheller finde ich toll und kaufe ihn immer wieder nach.Er macht ein tolles Finish und brennt nicht auf der Kopfhaut. #loreal  – Elvital – Schaumbalsam – Ginkgo Dieser Schaumfestiger hat einen schönen frischen Duft und eine fluffig-cremige Konsistenz.Er lässt sich gut in den Haaren verteilen, ohne zu verkleben.Da ich diesen Schaumfestiger schon ewig habe, weiß ich garnicht, ob man diesen noch nachkaufen könnte. #swissopar  – Haarkur – Arganöl Diese Haarkur habe ich nun ein zweites Mal aufgebraucht und finde sie einfach nur klasse.Sie hat zwar keinen schönen Duft, aber sie pflegt die Haare so schön, dass ich sie wieder nachkaufen werde. #balea  Professional – Oil Repair – Spülung Diese Spülung hat einen schönen warmen Duft und pflegt die Haare sehr gut.Meine Haare sahen selten so gesund und strahlend aus. #aufgebraucht  #müll  #leergemacht  #beauty  #haare  #haarpflege  #trockenshampoo  #aufheller  #blondierung  #blond  #schaumbalsam  #schaumfestiger  #haarkur  #arganoil  #haarspülung  #haarshampoo  #shampoo  #conditioner 
Pakai seharian makeup pun masih maintain cantik. Tidak pudar malah makin GLOWING. Tidak  bercapuk mahupun merekah.

Yang paling best Herra Treatment Foundation mencantikkan kulit sambil merawat kulit. Untuk rasai sendiri keunikan Herra boleh terus whatsapp sis ke 0133766855

#HERRA #jerawat #jeragat  #cantik #cun #mua #perak  #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor  #muamalaysia #FoundationViral #HerraTreatmentFoundation  #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationoriginal #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah  #arganoil #flawless #vitaminc #sayajualsayapakai
Pakai seharian makeup pun masih maintain cantik. Tidak pudar malah makin GLOWING. Tidak bercapuk mahupun merekah. Yang paling best Herra Treatment Foundation mencantikkan kulit sambil merawat kulit. Untuk rasai sendiri keunikan Herra boleh terus whatsapp sis ke 0133766855 #HERRA  #jerawat  #jeragat  #cantik  #cun  #mua  #perak  #instashop  #treatmentFD  #bazarpaknil  #produkhalal  #instamalaysia  #sayajual  #putih  #muaselangor  #muamalaysia  #FoundationViral  #HerraTreatmentFoundation  #instamalaysia  #bazarmalaysia  #sayajualmakeup  #produkkecantikan  #foundationoriginal  #kosmetikoriginal  #kosmetikmalaysia  #makeupnikah  #arganoil  #flawless  #vitaminc  #sayajualsayapakai 
The sweeping side part is a timeless trend. Achieve a chic, updated look for your hair using this step-by-step guide.
1. Spray the roots of wet hair with JUSTICE Professional™ Sea Salt Spray.  Spritz JUSTICE Professional™ Argan Oil through your ends to leave hair soft and shiny. Choose a side and then, using a wide toothcomb, align your part with the arch of your eyebrow.
2. Comb the smaller section of hair behind the ear and work a larger part of hair slightly forward so that it falls across the face to the opposite ear.
3. Blow–dry the hair across with a round ceramic brush until it sits in the side swept motion position. Finish with a spritz of JUSTICE Professional™ Workable Hairspray to hold your look in place. #sidepart #hairtips #styletips #justiceprofessional #justcuts #hairtutorial #arganoil #seasaltspray #workablehairspray
The sweeping side part is a timeless trend. Achieve a chic, updated look for your hair using this step-by-step guide. 1. Spray the roots of wet hair with JUSTICE Professional™ Sea Salt Spray.  Spritz JUSTICE Professional™ Argan Oil through your ends to leave hair soft and shiny. Choose a side and then, using a wide toothcomb, align your part with the arch of your eyebrow. 2. Comb the smaller section of hair behind the ear and work a larger part of hair slightly forward so that it falls across the face to the opposite ear. 3. Blow–dry the hair across with a round ceramic brush until it sits in the side swept motion position. Finish with a spritz of JUSTICE Professional™ Workable Hairspray to hold your look in place. #sidepart  #hairtips  #styletips  #justiceprofessional  #justcuts  #hairtutorial  #arganoil  #seasaltspray  #workablehairspray 
Get your nails ready for the holidays with 15% off Sally Hansen Color Therapy at Target!!! @target @sally_hansen #target #targetstyle #targetdeals #targetdoesitagain #ilovetarget #targetrun #sallyhansen #sallyhansennailpolish #colortherapy #nailpolish #deals #color #holidaynails #arganoil #christmasiscoming #snowglobe #foxy
Good morning girls ❤
.
Lately Cikfa busy memanjang dan tak sempat nak sharing dengan uolls😅
.
So, pagi ni Cikfa share basic skincare routine yang korang kena ada Cleanser , Toner , Moisturiser , Serum & Scrub. .
Korang tak perlu pening pening nak cari skincare yang mahal mahal, MORA kan adooo! Just invest tak sampai RM200 pun. Nak cantik memang kena berkorban okay😂
.
MORA ada set Beauty Kit yang sangat jimat , murah & barbaloi. Sesiapa yang nak tahu lebih details , boleh whatapps Cikfa cecepat hokayyyy😝
.
📲 WHATAPPS : +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN : 
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN : 
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
PUTRAJAYA
🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moracalissaoil #calissaoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #chocolatescrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #pelembab #serumwajah #scrub #scrubwajah #scrubbadan #MORAagents #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna
Good morning girls ❤ . Lately Cikfa busy memanjang dan tak sempat nak sharing dengan uolls😅 . So, pagi ni Cikfa share basic skincare routine yang korang kena ada Cleanser , Toner , Moisturiser , Serum & Scrub. . Korang tak perlu pening pening nak cari skincare yang mahal mahal, MORA kan adooo! Just invest tak sampai RM200 pun. Nak cantik memang kena berkorban okay😂 . MORA ada set Beauty Kit yang sangat jimat , murah & barbaloi. Sesiapa yang nak tahu lebih details , boleh whatapps Cikfa cecepat hokayyyy😝 . 📲 WHATAPPS : +60145120898 . COD Area : . 🍃KELANTAN : Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar . SELANGOR 🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar . 🍃NEGERI SEMBILAN : Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM . PUTRAJAYA 🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar . #moraessential  #arganoil  #purearganoil  #moracalissaoil  #calissaoil  #moraargancleanser  #moramilkyalmondscrub  #chocolatescrub  #bestselling  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitkering  #pelembab  #serumwajah  #scrub  #scrubwajah  #scrubbadan  #MORAagents  #MORAfeedback  #MORAagent  #MORAkelantan  #MORAselangor  #MORAkl  #MORAputrajaya  #MORAnegerisembilan  #MORAagentteamhanna  #MORAstokisteamhanna 
💋 8pcs Zoeva Set
🌈 Rose Gold
🌸 Quantity : 8pcs
💰 RM 48.00 only / each
📦 Postage : RM8 sm RM10 ss
📲 Whatsapp : Klik link bio ☝
🌟 Screenshot gambar sekali 😘

#eyeshadowbrushmalaysia#skincaremalaysia#iflawless#minyakarganemas#arganoilmalaysia#kulitkering#naturalmakeup#kulitsensitif#brushbag#kabukibrush#beautyblender#kualaselangor#klang#duckcosmetics#facialsteamer#glowing#arganoil#makeup#flawless#beauty#makeuptools#makeuptutorials#makeupmalaysia#fishbrush#makeuplover
💋 8pcs Zoeva Set 🌈 Rose Gold 🌸 Quantity : 8pcs 💰 RM 48.00 only / each 📦 Postage : RM8 sm RM10 ss 📲 Whatsapp : Klik link bio ☝ 🌟 Screenshot gambar sekali 😘 #eyeshadowbrushmalaysia #skincaremalaysia #iflawless #minyakarganemas #arganoilmalaysia #kulitkering #naturalmakeup #kulitsensitif #brushbag #kabukibrush #beautyblender #kualaselangor #klang #duckcosmetics #facialsteamer #glowing #arganoil #makeup #flawless #beauty #makeuptools #makeuptutorials #makeupmalaysia #fishbrush #makeuplover 
Janganlah sesekali korang buat orang perempuan menangis... ... Sebab di sebalik air mata orang perempuan itu ada nilaian yang sangat mahal
.
.

Di sebalik air mata wanita itu sesungguhnya ada... Mascara : rm89
Eyeshadow: rm45
Eyeliner: rm29.90
Serum: rm55
Foundation: rm119
Bedak: rm39

Itu belum lagi amek kira contact lens yang beraneka warna. 
Hari ni mata hijau,  esok mata biru,  lusa mata kelabu.

Morning🌼🌼
#hannahfoundation
#chanteqserum
#hannahfoundationbyhs 
#mua
#muabellaz 
#muailli 
#arganoil 
#nomercury
#organicfoundation 
#nochemical
#kkmapproved
#mdec
#usahawanmuda
#dropshipwelcome
#dropshipper
#dropshipping
#dropship
#dropshipmalaysia
#droshiphannahfoundation
Janganlah sesekali korang buat orang perempuan menangis... ... Sebab di sebalik air mata orang perempuan itu ada nilaian yang sangat mahal . . Di sebalik air mata wanita itu sesungguhnya ada... Mascara : rm89 Eyeshadow: rm45 Eyeliner: rm29.90 Serum: rm55 Foundation: rm119 Bedak: rm39 Itu belum lagi amek kira contact lens yang beraneka warna. Hari ni mata hijau, esok mata biru, lusa mata kelabu. Morning🌼🌼 #hannahfoundation  #chanteqserum  #hannahfoundationbyhs  #mua  #muabellaz  #muailli  #arganoil  #nomercury  #organicfoundation  #nochemical  #kkmapproved  #mdec  #usahawanmuda  #dropshipwelcome  #dropshipper  #dropshipping  #dropship  #dropshipmalaysia  #droshiphannahfoundation 
Hi dolls. 💕
.
▣ Small Colourful Double Zip Bag ▣
.
Haa siapa yang tengah cari bag yang comel tapi funky? This one sangat sesuai untuk uols tau. Sumbat phone, powerbank, purse atau dompet, or any of your personal things here! Muat uols. Jangan risau. Nampak cuuuutee je tau! 🌸
.
▣ FREE POSTAGE ▣
💶 RM 33 SM | RM 37 SS •
• High Quality Materials •
.
Click #SmallColourfulDoubleZipBag for more colors •
.
Cara nak order : →
• Screenshot gambar item •
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 •
.
#PipiPink #HudaBeauty #KL #Pony #ArganOil #BeeVenom #Promosi #MUA #MUABellaz #NYX #Dyxy #Blackpink #BTS #MakeUpTutorial #KoreanBag #MekapMurah #Kylie #Morphe #BihanGirlyMakeup #NayBlusher #Dexandra #EmanPerfume #Gucci #BagMurah #BegMurah #Lizkook #Chocolate #DreamCatcher #DsHelny
Hi dolls. 💕 . ▣ Small Colourful Double Zip Bag ▣ . Haa siapa yang tengah cari bag yang comel tapi funky? This one sangat sesuai untuk uols tau. Sumbat phone, powerbank, purse atau dompet, or any of your personal things here! Muat uols. Jangan risau. Nampak cuuuutee je tau! 🌸 . ▣ FREE POSTAGE ▣ 💶 RM 33 SM | RM 37 SS • • High Quality Materials • . Click #SmallColourfulDoubleZipBag  for more colors • . Cara nak order : → • Screenshot gambar item • 📲 Whatsapp : +6011-100-82547 • . #PipiPink  #HudaBeauty  #KL  #Pony  #ArganOil  #BeeVenom  #Promosi  #MUA  #MUABellaz  #NYX  #Dyxy  #Blackpink  #BTS  #MakeUpTutorial  #KoreanBag  #MekapMurah  #Kylie  #Morphe  #BihanGirlyMakeup  #NayBlusher  #Dexandra  #EmanPerfume  #Gucci  #BagMurah  #BegMurah  #Lizkook  #Chocolate  #DreamCatcher  #DsHelny 
El tratamiento Dry Scalp ayuda a reducir el picor y la sequedad en el cuero cabelludo al mismo tiempo que hidrata el cabello y lo deja saludable y manejable. #BaBylissPRO #ArganOil #Colombia #Argan #Aceite #Cabello #Hair #CuidadoCapilar #Belleza #Peinado #Woman #DryScalp
"Anda ada masalah kulit kering ataupun sensitif? Tahukah anda, MORA Calissa Oil boleh membantu anda untuk mengatasi masalah tersebut kerana bahan-bahan semula jadi selamat digunakan untuk kulit yang sensitif.

Anda boleh lihat hashtag di bawah untuk testimoni
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
📱🙋🏻0192467928
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil" (via #InstaRepost @EasyRepost)
"Anda ada masalah kulit kering ataupun sensitif? Tahukah anda, MORA Calissa Oil boleh membantu anda untuk mengatasi masalah tersebut kerana bahan-bahan semula jadi selamat digunakan untuk kulit yang sensitif. Anda boleh lihat hashtag di bawah untuk testimoni #MORAfacts  #MORAfeedback  . 📱🙋🏻0192467928 . #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil " (via #InstaRepost  @EasyRepost)
RepostBy @snh_outfit @snh_cosmetic "PANTAS KECUTKAN JERAWAT. SCAR PUN SENANG HILANG. YAYY😍
KORANG PUN ADA MASALAH NI? MEH MORA SELESAIKAN ❤
.
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
📱🙋🏻0192467928
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil" (via #InstaRepost @EasyRepost)
RepostBy @snh_outfit @snh_cosmetic "PANTAS KECUTKAN JERAWAT. SCAR PUN SENANG HILANG. YAYY😍 KORANG PUN ADA MASALAH NI? MEH MORA SELESAIKAN ❤ . . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts  #MORAfeedback  . 📱🙋🏻0192467928 . #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil " (via #InstaRepost  @EasyRepost)
Skin Potion Oil [SPO] adalah serum oil based / face oil yang direka khas untuk merawat masalah kulit muka seperti jerawat, parut, jeragat, tona kulit tidak sekata, ruam-ruam. Ia juga diguna pakai sebagai pelembap solekan untuk mendapatkan kesan glowing yang maksima dan dalam masa yang sama ia merawat.
.
Selain itu, kelebihan lain ia juga boleh digunakan pada rambut, kuku, bibir dan seluruh anggota badan. Seperti masalah rambut gugur, bibir hitam merekah, tumit pecah, kuku kering, stretchmark dan lain-lain lagi.
.
Kuantiti :15 ml
Tekstur : Oil (tapi tak berminyak)
KKM number : NOT170806471K
.
NO COLOURANT !!
NO FRAGRANCE !!
NO MERCURY !!
NO MINERAL OIL !!
.
Whatsapp, 018-4028697
Price : RM55(SM), RM60(SS)
Postage, add RM7
*Pembelian 2 kotak ke atas postage percuma

#skinpotionoil #agentskinpotionoil #multiuseoil #faceoil #serumoilbased #arganoil #roseoil #apricotoil #organicskincare #skincare #naturalskincare #madeinmalaysia #beautyinsta #igshop #bazaarpaknil #bazaaronline #makeuplover #mua #makeupprimer #makeupbase
Skin Potion Oil [SPO] adalah serum oil based / face oil yang direka khas untuk merawat masalah kulit muka seperti jerawat, parut, jeragat, tona kulit tidak sekata, ruam-ruam. Ia juga diguna pakai sebagai pelembap solekan untuk mendapatkan kesan glowing yang maksima dan dalam masa yang sama ia merawat. . Selain itu, kelebihan lain ia juga boleh digunakan pada rambut, kuku, bibir dan seluruh anggota badan. Seperti masalah rambut gugur, bibir hitam merekah, tumit pecah, kuku kering, stretchmark dan lain-lain lagi. . Kuantiti :15 ml Tekstur : Oil (tapi tak berminyak) KKM number : NOT170806471K . NO COLOURANT !! NO FRAGRANCE !! NO MERCURY !! NO MINERAL OIL !! . Whatsapp, 018-4028697 Price : RM55(SM), RM60(SS) Postage, add RM7 *Pembelian 2 kotak ke atas postage percuma #skinpotionoil  #agentskinpotionoil  #multiuseoil  #faceoil  #serumoilbased  #arganoil  #roseoil  #apricotoil  #organicskincare  #skincare  #naturalskincare  #madeinmalaysia  #beautyinsta  #igshop  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #makeuplover  #mua  #makeupprimer  #makeupbase 
RepostBy @moraessential: @snh_cosmetic @snh_outfit "Jangan lupa untuk gunakan MORA Chocolate Scrub malam ini ya? Supaya hari minggu ini, kulit anda kelihatan sihat dan cantik ✨ Teksture Chocolate Scrub yang kadar sesuai digunakan 2-3 kali seminggu sahaja dan pastikan anda mengurut muka anda perlahan-lahan •
•
•📱🙋🏻0192467928
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #skincare #scrub #facialscrub #facescrub" (via #InstaRepost @EasyRepost)
RepostBy @moraessential: @snh_cosmetic @snh_outfit "Jangan lupa untuk gunakan MORA Chocolate Scrub malam ini ya? Supaya hari minggu ini, kulit anda kelihatan sihat dan cantik ✨ Teksture Chocolate Scrub yang kadar sesuai digunakan 2-3 kali seminggu sahaja dan pastikan anda mengurut muka anda perlahan-lahan • • •📱🙋🏻0192467928 #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil  #skincare  #scrub  #facialscrub  #facescrub " (via #InstaRepost  @EasyRepost)
RepostBy @moraessential: "Size MORA Argan Cleanser amat sesuai untuk dibawa travel. Anda boleh sahaja simpan di dalam handbag. Mudah untuk menanggal makeup dan mencuci muka untuk mengambil wudhu’. Salam Jumaat semua! •
•
•📱🙋🏻0192467928
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #skincare #scrub #facialscrub #facescrub" (via #InstaRepost @EasyRepost)
RepostBy @moraessential: "Size MORA Argan Cleanser amat sesuai untuk dibawa travel. Anda boleh sahaja simpan di dalam handbag. Mudah untuk menanggal makeup dan mencuci muka untuk mengambil wudhu’. Salam Jumaat semua! • • •📱🙋🏻0192467928 #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil  #skincare  #scrub  #facialscrub  #facescrub " (via #InstaRepost  @EasyRepost)
#gracyhair #arganoil  Sold Out!!!!!!!!! Thanks to all our #gracyhair customers. We appreciate you all 🌹 #backsoon
Cyber Monday Sale!!!! No code needed! All Aureum products will be 30% off!! Pain Ease Spray normal price $50, cyber Monday price is ONLY $35😱🙌 Great Products, great prices! Don’t miss AURUEM’s Cyber Monday SALE!! #cybermonday#sale#30%off#hawaiiproducts#suportlocal#handcrafted#handmade#arganoil#painease#painkillers#jumbolipbalm#lipcare#holidaygift#easygiftshopping
Listen up sweaty people.  I need to share. Sweating as much as I do, (and with extremely sensitive skin) I’ve had the hardest time finding a skin care product that I could actually use without getting dried out, red, & super sensitive.  I’ve tried a lot of products recently and THIS one wins!  Fré is a MUST for women who sweat👌🏼
—
Exhibit A: Fré Skincare. I’ve been using this routine twice a day for 2 weeks now and I AM OBSESSED. It’s vegan, cruelty-free, and full of Argan oil, leaf water extract & Argan stem cells. It smells ah-mazing, is so soothing and gentle, not to mention with every purchase an Argan tree is planted to empower women communities that harvest Argan in Morocco, and to protect the environment.  The set will last you 3 months- you’ll be good through Valentines Day😍. —
Just in time for holiday shopping if you know a sweaty human that would enjoy it, use code: jfitjamie and receive 25% off!  This code is good for 48 hours so get on it. Click on the link in my bio to purchase the set for yourself, your girlfriend, or your sweaty best friend & don’t forget to use my code! 💃🏼 @freskincare
Listen up sweaty people. I need to share. Sweating as much as I do, (and with extremely sensitive skin) I’ve had the hardest time finding a skin care product that I could actually use without getting dried out, red, & super sensitive. I’ve tried a lot of products recently and THIS one wins! Fré is a MUST for women who sweat👌🏼 — Exhibit A: Fré Skincare. I’ve been using this routine twice a day for 2 weeks now and I AM OBSESSED. It’s vegan, cruelty-free, and full of Argan oil, leaf water extract & Argan stem cells. It smells ah-mazing, is so soothing and gentle, not to mention with every purchase an Argan tree is planted to empower women communities that harvest Argan in Morocco, and to protect the environment. The set will last you 3 months- you’ll be good through Valentines Day😍. — Just in time for holiday shopping if you know a sweaty human that would enjoy it, use code: jfitjamie and receive 25% off! This code is good for 48 hours so get on it. Click on the link in my bio to purchase the set for yourself, your girlfriend, or your sweaty best friend & don’t forget to use my code! 💃🏼 @freskincare
Be vibrant this Autumn! All you need is a few golden droplets of our organic golden goodness and you’re good to go! Our liquid gold Pure Argan oil is now available in Rabat Morocco @salon.casoria. Gorgeous @imanemsaaf happily holding our bottle. #ameeralondon #arganoil #liquidgold #rabat #morocco
Be vibrant this Autumn! All you need is a few golden droplets of our organic golden goodness and you’re good to go! Our liquid gold Pure Argan oil is now available in Rabat Morocco @salon.casoria. Gorgeous @imanemsaaf happily holding our bottle. #ameeralondon  #arganoil  #liquidgold  #rabat  #morocco 
Mi Birchbox de Noviembre trae este mes :
🍂 Lápiz para cejas en dos colores de Lord & Berry. 🍂 La mascarilla de Luseta, gracias al aceite de argán y la proteïna de trigo, hidratará tu cabello y lo dejará más brillante y suave. Ya la probé en otra ocasión , además no contiene sulfatos ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍂Limpiador facial @balancemebeauty es totalmente increíble, desmaquilla y limpia el rostro en profundidad , además , ayuda a mantener el pH de la piel. 🍂 Gel de ducha con olor a guayaba de @korresspain 🍂Crema facial de noche de thermaliv con mantexa de karite, extrato de papiro y aceite de jojoba. 
Ademas trae un regalo extra 10 fotos gratis en cheerz.

Muchas gracias @birchboxes ❤ ¡No os quedéis sin la vuestra!

#uncuentodeotoño #birchbox #birchboxes #luseta #lusetabeauty #arganoil #kueshi #aloevera #aceitedejojoba #rosamosqueta #mantecadekarite #cosmeticanatural #thermaliv #balanceme #cheerz #new #nuevasadqusiciones #haul #instahaul #instacompras #maquillaje #makeup #instagramers #instamakeup #beauty #instabeauty #cosmetic ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mi Birchbox de Noviembre trae este mes : 🍂 Lápiz para cejas en dos colores de Lord & Berry. 🍂 La mascarilla de Luseta, gracias al aceite de argán y la proteïna de trigo, hidratará tu cabello y lo dejará más brillante y suave. Ya la probé en otra ocasión , además no contiene sulfatos ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍂Limpiador facial @balancemebeauty es totalmente increíble, desmaquilla y limpia el rostro en profundidad , además , ayuda a mantener el pH de la piel. 🍂 Gel de ducha con olor a guayaba de @korresspain 🍂Crema facial de noche de thermaliv con mantexa de karite, extrato de papiro y aceite de jojoba. Ademas trae un regalo extra 10 fotos gratis en cheerz. Muchas gracias @birchboxes ❤ ¡No os quedéis sin la vuestra! #uncuentodeotoño  #birchbox  #birchboxes  #luseta  #lusetabeauty  #arganoil  #kueshi  #aloevera  #aceitedejojoba  #rosamosqueta  #mantecadekarite  #cosmeticanatural  #thermaliv  #balanceme  #cheerz  #new  #nuevasadqusiciones  #haul  #instahaul  #instacompras  #maquillaje  #makeup  #instagramers  #instamakeup  #beauty  #instabeauty  #cosmetic  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
İçeriğindeki Argan yağı sayesinde saçların kırılmasını önlemeye yardımcı olur,saçı besler ve parlaklık verir. Normal ve kuru saçlarda kullanılır.

Çok yağlı saçlara önerilmez. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlarda oldukça etkilidir. 
Argan Yağı, içerisinde barındırdığı Omega 9, Omega 6, Steroller, felurik asit, E vitamini ve güçlü antioksidanlar sayesinde gençlik iksiri olarak da görülebilir. 
Son yıllarda (anti-aging) yaşlanmaya karşı kullanılan Argan Yağı, sizi geçmiş güzelliğinize geri götürecek. 
Özellikle nemlendirici özelliği ile daha kullanır kullanmaz etkisini gösteren Argan yağı, kuru ciltlerin nemlenmesine, yağlı ciltlerin yağ dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Zaten kozmetik üretiminde de kullanılan Argan Yağı, çok kısa bir sürede cildi nemlendirebilen, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan bir özelliğe sahip.
Saçı doğal bir şekilde nemlendirir, karışmasını engeller ve daha kolay şekil almasını sağlar. Saçın nemli havalarda kabarmasını engeller.

Saç kökü gözeneklerine nüfuz ederek saçın elastikiyetini arttırır. Özellikle uzun saçları olanlarda fırçalama, kurutma ve fön çekme sırasında yaşanan koparak dökülmeleri azaltır.

E vitamini bakımından zengindir ve E vitamini sağlıklı saçlar için en önemli vitaminler arasında yer almaktadır. Antioksidan etkisi bulunan E vitamini güneşten, boyadan yıpranan saçların toparlanma sürecini kısaltır.

Omega 3 ve omega 9 gibi doymamış yağ asitleri bakımından zengin içeriği ile saç gözenekleri ve köklerini besler. Saçın yapısını güçlendirir. #ersag #ersağ #arganoil #arganyağı #şampuan #saçbakımı #saglikliyasam #saglik  #bitkiselurunler #kimyasalyok #temizlik #deterjan #titiz #kozmetik
İçeriğindeki Argan yağı sayesinde saçların kırılmasını önlemeye yardımcı olur,saçı besler ve parlaklık verir. Normal ve kuru saçlarda kullanılır. Çok yağlı saçlara önerilmez. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlarda oldukça etkilidir. Argan Yağı, içerisinde barındırdığı Omega 9, Omega 6, Steroller, felurik asit, E vitamini ve güçlü antioksidanlar sayesinde gençlik iksiri olarak da görülebilir. Son yıllarda (anti-aging) yaşlanmaya karşı kullanılan Argan Yağı, sizi geçmiş güzelliğinize geri götürecek. Özellikle nemlendirici özelliği ile daha kullanır kullanmaz etkisini gösteren Argan yağı, kuru ciltlerin nemlenmesine, yağlı ciltlerin yağ dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Zaten kozmetik üretiminde de kullanılan Argan Yağı, çok kısa bir sürede cildi nemlendirebilen, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan bir özelliğe sahip. Saçı doğal bir şekilde nemlendirir, karışmasını engeller ve daha kolay şekil almasını sağlar. Saçın nemli havalarda kabarmasını engeller. Saç kökü gözeneklerine nüfuz ederek saçın elastikiyetini arttırır. Özellikle uzun saçları olanlarda fırçalama, kurutma ve fön çekme sırasında yaşanan koparak dökülmeleri azaltır. E vitamini bakımından zengindir ve E vitamini sağlıklı saçlar için en önemli vitaminler arasında yer almaktadır. Antioksidan etkisi bulunan E vitamini güneşten, boyadan yıpranan saçların toparlanma sürecini kısaltır. Omega 3 ve omega 9 gibi doymamış yağ asitleri bakımından zengin içeriği ile saç gözenekleri ve köklerini besler. Saçın yapısını güçlendirir. #ersag  #ersağ  #arganoil  #arganyağı  #şampuan  #saçbakımı  #saglikliyasam  #saglik  #bitkiselurunler  #kimyasalyok  #temizlik  #deterjan  #titiz  #kozmetik 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0199187252
📲0199187252
📲0199187252
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0199187252 📲0199187252 📲0199187252 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0199187252
📲0199187252
📲0199187252
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0199187252 📲0199187252 📲0199187252 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲0199187252
📲0199187252
📲0199187252
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium  #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲0199187252 📲0199187252 📲0199187252 . #boosterwhitening  #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium  #bwpremium #shhazbeauty  #boosterwhiteningterengganu #bwpremium  #boosterwhiteningpremium  #bccream #boosterwhiteningoriginal  #ajimaura #terapiinstagram  #arganoil  #okaya  #foundation #kosmetikmurah 
Hair-care after showering is vital; especially if you frequently use heat to style your hair! Here’s a top tip: while your hair is still wet, add a few drops our Liquid Gold pure Argan oil to the ends and scalp in order to condition and hydrate efficiently. #ameeralondon #arganoil #liquidgold
Hair-care after showering is vital; especially if you frequently use heat to style your hair! Here’s a top tip: while your hair is still wet, add a few drops our Liquid Gold pure Argan oil to the ends and scalp in order to condition and hydrate efficiently. #ameeralondon  #arganoil  #liquidgold 
Black Friday Sale starts now! ~ 20% OFF ~ Promo Code: Thanks20 [Valid at marrakeshhaircare.com. Cannot be combined with other offers and not applicable to sale items. While supplies last. Valid from Wed. Nov. 22 to Mon. Nov. 27, 2017 at 11:59 pm PST]

#blackfriday #blackfridaysale #blackwednesday #blackwednesdaysale #sale #thanksgiving #thanksgivingsale #happythanksgiving #marrakesh #marrakeshhair #marrakeshhaircare #finite #arganoil #marrakeshoil #marrakeshx #moroccanoil #haircare #hairproducts #vegan #crueltyfree #detangler #promocode #shinemist #volumizingspray #curlcream #seasaltspray #endz #kahm #hairspray
Black Friday Sale starts now! ~ 20% OFF ~ Promo Code: Thanks20 [Valid at marrakeshhaircare.com. Cannot be combined with other offers and not applicable to sale items. While supplies last. Valid from Wed. Nov. 22 to Mon. Nov. 27, 2017 at 11:59 pm PST] #blackfriday  #blackfridaysale  #blackwednesday  #blackwednesdaysale  #sale  #thanksgiving  #thanksgivingsale  #happythanksgiving  #marrakesh  #marrakeshhair  #marrakeshhaircare  #finite  #arganoil  #marrakeshoil  #marrakeshx  #moroccanoil  #haircare  #hairproducts  #vegan  #crueltyfree  #detangler  #promocode  #shinemist  #volumizingspray  #curlcream  #seasaltspray  #endz  #kahm  #hairspray 
Introducing the new range of organic facial reflexology oils. This handmade organic oil is a blend of golden moisturising jojoba, anti-oxidant rich argan, soothing pomegranate, rejuvenating rich red rosehip, with added vitamin E.

The oil is available in a pure unscented version containing no essential oils or with added rose otto essential oil. The unscented version is ideal for very sensitive skin and for clients for whom essential oils are not recommended such as when pregnant or when undergoing chemotherapy. Rose otto is especially beneficial for mature and sensitive complexions and wrinkles. This very precious oil  works with the bodies own self healing function to provide a feeling of well-being and happiness when used in massage and reflexology. 
www.flyingwild.ie
#reflexology #facialoil #facialreflexology #organic #holistictherapy #rose #essentialoils
#jojobaoil #arganoil #pomegranateseedoil  #rosehipoil #holisticfacial
Introducing the new range of organic facial reflexology oils. This handmade organic oil is a blend of golden moisturising jojoba, anti-oxidant rich argan, soothing pomegranate, rejuvenating rich red rosehip, with added vitamin E. The oil is available in a pure unscented version containing no essential oils or with added rose otto essential oil. The unscented version is ideal for very sensitive skin and for clients for whom essential oils are not recommended such as when pregnant or when undergoing chemotherapy. Rose otto is especially beneficial for mature and sensitive complexions and wrinkles. This very precious oil  works with the bodies own self healing function to provide a feeling of well-being and happiness when used in massage and reflexology. www.flyingwild.ie #reflexology  #facialoil  #facialreflexology  #organic  #holistictherapy  #rose  #essentialoils  #jojobaoil  #arganoil  #pomegranateseedoil  #rosehipoil  #holisticfacial 
LENEY (LEMON+HONEY) GLITTER SOAP✨ by @marissa_cosmetic 🎉🎉🎉🎉
.
🌷 Whitening
🌸 Anti Wrinkle
🌷 Anti Acne
🌸 Anti Aging
🌷 Anti Pigment
.
Bahan-bahan:
1. Lemon extract✔
2. Honey extract✔
3. Vitamin E✔
4. Vitamin C✔
.
Berat bersih: 35 gm
.
Paling penting, NO COLOURING & NO CHEMICAL!! 👌
.
Berminat? Jgn malu2 untuk pm sis😉 Meh mehh. Sis tak makan org ehhh🙈🙈
.
💖💖💖💖💖
Boleh DM atau
Whatsapp saya utk lebih lanjut:👇
ROZA. .01151661007
ROZA. .01151661007
ROZA. .01151661007
.
@roza_marissacosmetic 💋
#marissacosmetic #kamitahudanberiapawanitamahu
#flawless #glowingskin #makeup #makeuplover #facesoap #foundation #serum #arganoil #lipmatte #lipstick #beautiful #beauty #buatanmalaysia #halal #mesrawuduk 
#belumcubabelumtahu #trustedseller
LENEY (LEMON+HONEY) GLITTER SOAP✨ by @marissa_cosmetic 🎉🎉🎉🎉 . 🌷 Whitening 🌸 Anti Wrinkle 🌷 Anti Acne 🌸 Anti Aging 🌷 Anti Pigment . Bahan-bahan: 1. Lemon extract✔ 2. Honey extract✔ 3. Vitamin E✔ 4. Vitamin C✔ . Berat bersih: 35 gm . Paling penting, NO COLOURING & NO CHEMICAL!! 👌 . Berminat? Jgn malu2 untuk pm sis😉 Meh mehh. Sis tak makan org ehhh🙈🙈 . 💖💖💖💖💖 Boleh DM atau Whatsapp saya utk lebih lanjut:👇 ROZA. .01151661007 ROZA. .01151661007 ROZA. .01151661007 . @roza_marissacosmetic 💋 #marissacosmetic  #kamitahudanberiapawanitamahu  #flawless  #glowingskin  #makeup  #makeuplover  #facesoap  #foundation  #serum  #arganoil  #lipmatte  #lipstick  #beautiful  #beauty  #buatanmalaysia  #halal  #mesrawuduk  #belumcubabelumtahu  #trustedseller 
اجمل هدايا عيد الاتحاد، زيت ارجان مغربي اصلي، اسعار خاصة يوجد كميات كبيره للتواصل علي الديركت او واتس اب 0558510142
❤️❤️🇦🇪🇦🇪🇦🇪❤️❤️ #uaenationalday45 #arganoil #mydubai #moroccan #loveuae
اجمل هدايا عيد الاتحاد، زيت ارجان مغربي اصلي، اسعار خاصة يوجد كميات كبيره للتواصل علي الديركت او واتس اب 0558510142 ❤️❤️🇦🇪🇦🇪🇦🇪❤️❤️ #uaenationalday45  #arganoil  #mydubai  #moroccan  #loveuae 
Afraid of heat styling?
☑ Satinique Styling Cream : KuKui oil leaves hair looking healthy
☑ Satinique Straightening Balm : Leaves hair up to 6 times smoother
☑Satinique Hair Oil Serum : Featuring an exquisite blend of Argan, Avacado and Kukui seed oils to restore and for healthier hair
#amwaywithallie #satinique #hairstyle #hairserum #arganoil #melbourne #Australia #haircare #haircaretips #followme #followingback #follow
24K GOLD MIRACLE SOAP✨ by @marissa_cosmetic 🎉🎉🎉🎉
.
🌷 Whitening
🌸 Anti Aging
🌷 Radiant & Young Skin
🌸 Lighten Dark Spot
🌷 Skin Repair
🌸 Reduce wrinkles
🌷 Retain Collagen
.
Bahan-bahan:
1. Gold flakes✔
2. Gold ekstract✔
3. Ginseng ekstract✔
4. Honey✔
5. Coconut oil✔
6. Aloe vera gel✔
7. Protein✔
8. Kalsium✔
9. Vitamin B2, B6✔
.
Berat bersih: 50 gm
.
Paling penting, NO COLOURING & NO CHEMICAL!! 👌
.
Berminat? Jgn malu2 untuk pm sis😉 Meh mehh. Sis tak makan org ehhh🙈🙈
.
💖💖💖💖💖
Boleh DM atau
Whatsapp saya utk lebih lanjut:👇
ROZA. .01151661007
ROZA. .01151661007
ROZA. .01151661007
.
@roza_marissacosmetic 💋
#marissacosmetic #kamitahudanberiapawanitamahu
#flawless #glowingskin #makeup #makeuplover #facesoap #foundation #serum #arganoil #lipmatte #lipstick #beautiful #beauty #buatanmalaysia #halal #mesrawuduk  #belumcubabelumtahu #trustedseller
24K GOLD MIRACLE SOAP✨ by @marissa_cosmetic 🎉🎉🎉🎉 . 🌷 Whitening 🌸 Anti Aging 🌷 Radiant & Young Skin 🌸 Lighten Dark Spot 🌷 Skin Repair 🌸 Reduce wrinkles 🌷 Retain Collagen . Bahan-bahan: 1. Gold flakes✔ 2. Gold ekstract✔ 3. Ginseng ekstract✔ 4. Honey✔ 5. Coconut oil✔ 6. Aloe vera gel✔ 7. Protein✔ 8. Kalsium✔ 9. Vitamin B2, B6✔ . Berat bersih: 50 gm . Paling penting, NO COLOURING & NO CHEMICAL!! 👌 . Berminat? Jgn malu2 untuk pm sis😉 Meh mehh. Sis tak makan org ehhh🙈🙈 . 💖💖💖💖💖 Boleh DM atau Whatsapp saya utk lebih lanjut:👇 ROZA. .01151661007 ROZA. .01151661007 ROZA. .01151661007 . @roza_marissacosmetic 💋 #marissacosmetic  #kamitahudanberiapawanitamahu  #flawless  #glowingskin  #makeup  #makeuplover  #facesoap  #foundation  #serum  #arganoil  #lipmatte  #lipstick  #beautiful  #beauty  #buatanmalaysia  #halal  #mesrawuduk  #belumcubabelumtahu  #trustedseller 
@mylilhomemadeshop I have made this cream,perfect for eczema, dry itchy skin cant go wrong with #lavender and #arganoil for a soft glowing skin and  always, always remember no matter where you end up getting your body and face  lotions.  Be aware if you are allergic to any essential oils or natural oils. 
I use #coconutoilforeverything and as you can see its parts of a #beautyproduct 
#followmeback so you are tune to my homemadeproducts😉💖
.
.
.
#naturallotions #naturaleza #cremasnaturales #cremasantiarrugas #natural #essentialoilsrock #essentialoils #lavender #peppermint #coconutoil #coconutoilbenefits
#essenseoflife #purenaturals #purenatural #hechoencasa #eczema #dryskincare #anxietysolutions #headacheremedies #eczemaremedies #essentialoilsremedies #wellness #aromatherapy #bodyandmind
@mylilhomemadeshop I have made this cream,perfect for eczema, dry itchy skin cant go wrong with #lavender  and #arganoil  for a soft glowing skin and always, always remember no matter where you end up getting your body and face lotions. Be aware if you are allergic to any essential oils or natural oils. I use #coconutoilforeverything  and as you can see its parts of a #beautyproduct  #followmeback  so you are tune to my homemadeproducts😉💖 . . . #naturallotions  #naturaleza  #cremasnaturales  #cremasantiarrugas  #natural  #essentialoilsrock  #essentialoils  #lavender  #peppermint  #coconutoil  #coconutoilbenefits  #essenseoflife  #purenaturals  #purenatural  #hechoencasa  #eczema  #dryskincare  #anxietysolutions  #headacheremedies  #eczemaremedies  #essentialoilsremedies  #wellness  #aromatherapy  #bodyandmind 
SHINNY TURMERIC SOAP✨ by @marissa_cosmetic 🎉🎉🎉🎉
.
🌷 Anti Aging
🌸 Anti Pigment
🌷 Anti Acne
🌸 Anti Wrinkle
🌷 Whitening
.
Bahan-bahan:
1. Ekstrak kunyit✔
2. Susu✔
3. Rose essense✔
4. Arbutin✔
.
Berat bersih: 35 gm
.
Paling penting, NO COLOURING & NO CHEMICAL!! 👌
.
Berminat? Jgn malu2 untuk pm sis😉 Meh mehh. Sis tak makan org ehhh🙈🙈
.
💖💖💖💖💖
Boleh DM atau
Whatsapp saya utk lebih lanjut:👇
ROZA. .01151661007
ROZA. .01151661007
ROZA. .01151661007
.
@roza_marissacosmetic 💋
#marissacosmetic #kamitahudanberiapawanitamahu
#flawless #glowingskin #makeup #makeuplover #facesoap #foundation #serum #arganoil #lipmatte #lipstick #beautiful #beauty #buatanmalaysia #halal #mesrawuduk 
#belumcubabelumtahu #trustedseller
SHINNY TURMERIC SOAP✨ by @marissa_cosmetic 🎉🎉🎉🎉 . 🌷 Anti Aging 🌸 Anti Pigment 🌷 Anti Acne 🌸 Anti Wrinkle 🌷 Whitening . Bahan-bahan: 1. Ekstrak kunyit✔ 2. Susu✔ 3. Rose essense✔ 4. Arbutin✔ . Berat bersih: 35 gm . Paling penting, NO COLOURING & NO CHEMICAL!! 👌 . Berminat? Jgn malu2 untuk pm sis😉 Meh mehh. Sis tak makan org ehhh🙈🙈 . 💖💖💖💖💖 Boleh DM atau Whatsapp saya utk lebih lanjut:👇 ROZA. .01151661007 ROZA. .01151661007 ROZA. .01151661007 . @roza_marissacosmetic 💋 #marissacosmetic  #kamitahudanberiapawanitamahu  #flawless  #glowingskin  #makeup  #makeuplover  #facesoap  #foundation  #serum  #arganoil  #lipmatte  #lipstick  #beautiful  #beauty  #buatanmalaysia  #halal  #mesrawuduk  #belumcubabelumtahu  #trustedseller 
I always get asked how I look after my long thick hair. The secret...hair oil. I drench my hair and scalp in oil overnight then wash it out in the morning. I do this 2-3 times a week and let my hair dry naturally the day I wash it. I only use heat tools on day 2. This way I don't feel so guilt that I am damaging my locks. Currently I am using pure Argan oil from Moroccan but any oil usually does the trick. Coconut oil is cheap and good but the best oil is Black seed oil!! This may be a little more difficult to find but it's definely worth it. #hairtreatment #arganoil #oil #hair #blackseedoil #overnight  #useatowelonyourpillow
I always get asked how I look after my long thick hair. The secret...hair oil. I drench my hair and scalp in oil overnight then wash it out in the morning. I do this 2-3 times a week and let my hair dry naturally the day I wash it. I only use heat tools on day 2. This way I don't feel so guilt that I am damaging my locks. Currently I am using pure Argan oil from Moroccan but any oil usually does the trick. Coconut oil is cheap and good but the best oil is Black seed oil!! This may be a little more difficult to find but it's definely worth it. #hairtreatment  #arganoil  #oil  #hair  #blackseedoil  #overnight  #useatowelonyourpillow 
Have you ever thought about why Moroccan/ Argan oil is so expensive?
Well there’s good reason for it. The oil is literally made by hand, by wonderful hard working women, such as the women in this photo. They pick the nuts from the tree, crack the shells, and grind them BY HAND until the oil comes out. In this photo, these ladies are making argan oil peanut butter, and argan oil soap. So many products out of the same #nut 👌🏼😀
Have you ever thought about why Moroccan/ Argan oil is so expensive? Well there’s good reason for it. The oil is literally made by hand, by wonderful hard working women, such as the women in this photo. They pick the nuts from the tree, crack the shells, and grind them BY HAND until the oil comes out. In this photo, these ladies are making argan oil peanut butter, and argan oil soap. So many products out of the same #nut  👌🏼😀
#naturalcare #macrovita grécka prírodná kozmetika www.natutalcare.sk #kozmetika #cosmetics #naturalcosmetics #prirodnakozmetika #arganoil
To produce 1lt of pure Argan oil these wonderful women work very hard peeling by hand 25-30 Kg of Argan fruits #arganoil #wonderfulwomen #agadir #lovemorocco #swellsurfmorocco
❄️Masque infuse au collagène , pour les cheveux fins, secs & dévitalisés. ❄️Riche en huile d'argan Bio pour hydrater et nourrir vos cheveux. ❄️infuse au collagène pour rebooster l'elastine du cheveu et apporter volume et légèreté. 
#soincheveux#haircare#arganicare#arganoil#argan#collagen#thin#damaged#hair#boost#volume#love#hair
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
The perfect way to end the week 😇
Enjoy a relaxing and exquisite @belaraofficial hammam ritual treatment that will purify your body and make your skin glow ✨ #BELARA #RevealYourInnerYouth
.
#moroccanoil #arganoil #barbaryfig #liquid #gold #oil #natural #luxury #organic #antiaging #skincare #beauty #spa #oud #scent #body #scrub #hammam #ritual #lifestyle #luxurylifestyle #hotel #beautifuldestination #destination #morocco
D'ici lundi opération BLACK FRIDAY, le flacon est a 25€ au lieu de 30€, livraison toujours gratuite en France, et paiement PayPal . Profitez-en ! Pour commander envoyer moi un message direct ! 😘
D'ici lundi opération BLACK FRIDAY, le flacon est a 25€ au lieu de 30€, livraison toujours gratuite en France, et paiement PayPal . Profitez-en ! Pour commander envoyer moi un message direct ! 😘
¡Visita nuestra página web! Y entérate de todos los productos que tenemos para ti. 👉 http://www.smachine.com.co #StrongMachine #BaBylissPRO #OliviaGarden #ArganOil #Belleza #DondeNaceLaBelleza #HerramientasDeBelleza
Silk Oil Of Morocco Shopping just got so much easier...
Great new tab on our website
BEST SELLERS👉http://www.silkoilofmorocco.com.au/product-category/best-sellers/?soom_utm_source=102293
PLUS we have zippay and AFTERPAY 😍
🎄🎅🏻HoHoHoHo Xmas shopping just got so much easier👌🏻
#bestsellers #silkoilofmoroccobybecca #silkoilofmorocco #xmas2017 #easyshopping #afterpay #zippay #soeasy #onlineshopping #comfort #home #arganoil #vegan #haircare #skincare #cosmetics
Silk Oil Of Morocco Shopping just got so much easier... Great new tab on our website BEST SELLERS👉http://www.silkoilofmorocco.com.au/product-category/best-sellers/?soom_utm_source=102293 PLUS we have zippay and AFTERPAY 😍 🎄🎅🏻HoHoHoHo Xmas shopping just got so much easier👌🏻 #bestsellers  #silkoilofmoroccobybecca  #silkoilofmorocco  #xmas2017  #easyshopping  #afterpay  #zippay  #soeasy  #onlineshopping  #comfort  #home  #arganoil  #vegan  #haircare  #skincare  #cosmetics 
"Achieve satin-soft skin enveloped in nourishing argan oil!" A best-selling dry body oil with nourishing Argan oil! After the purifying experience of the Hammam, oriental women massage themselves with Argan oil. The Sumptuous Dry Body Oil, contains a balanced blend of Argan, Sesame, and Olive oil to deeply nourish the skin, while leaving behind a delicate scent of Cinnamon, Eucalyptus and Cedar. This quick-absorbing oil provides long lasting nourishment. Ideal to use after the shower or bath. #spa #spagirls #wellness #beautyblogger #wellnessblogger #relaxing #luxurylifestyle #fine #perfect #spatime #massagetime #spa #massage #beautyblog #beautyday #beautytreatment #palacasino #beautifulplaces #cinqmondes2017 #girlboss #girlpower #sanfrancisco #ilovemyjob  #skincare #spagirls #cinqmondes #annkarendayspa #womensretreat #girlboss #hotelspa #creativerafast #arganoil
"Achieve satin-soft skin enveloped in nourishing argan oil!" A best-selling dry body oil with nourishing Argan oil! After the purifying experience of the Hammam, oriental women massage themselves with Argan oil. The Sumptuous Dry Body Oil, contains a balanced blend of Argan, Sesame, and Olive oil to deeply nourish the skin, while leaving behind a delicate scent of Cinnamon, Eucalyptus and Cedar. This quick-absorbing oil provides long lasting nourishment. Ideal to use after the shower or bath. #spa  #spagirls  #wellness  #beautyblogger  #wellnessblogger  #relaxing  #luxurylifestyle  #fine  #perfect  #spatime  #massagetime  #spa  #massage  #beautyblog  #beautyday  #beautytreatment  #palacasino  #beautifulplaces  #cinqmondes2017  #girlboss  #girlpower  #sanfrancisco  #ilovemyjob  #skincare  #spagirls  #cinqmondes  #annkarendayspa  #womensretreat  #girlboss  #hotelspa  #creativerafast  #arganoil