an online Instagram web viewer

#bawalchiffon medias

Photos

Cantik takk tudung yang seri pakai ni? Ni dari @houseofbawalchiffon @houseofbawalchiffon tau😍😍. Memang lembut dan best kain ni! 'Cap' tudung pon jadi tau. Hanya RM13 sahaja sehelai. RM13 sahaja! Beli banyak lagi murah tau! and sis ni selalu buat sales tau. Jom beli dekat @houseofbawalchiffon @houseofbawalchiffon . Konfem puas hati 😍😍😍😍
.
#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#bawalmurah#bawalchiffonbidang50#bawalchiffonnaelofar#bawalchiffonplain#bawalchiffonrm15#bawalchiffonmalaysia
.
#giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia
Cantik takk tudung yang seri pakai ni? Ni dari @houseofbawalchiffon @houseofbawalchiffon tau😍😍. Memang lembut dan best kain ni! 'Cap' tudung pon jadi tau. Hanya RM13 sahaja sehelai. RM13 sahaja! Beli banyak lagi murah tau! and sis ni selalu buat sales tau. Jom beli dekat @houseofbawalchiffon @houseofbawalchiffon . Konfem puas hati 😍😍😍😍 . #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonnaelofar #bawalchiffonplain #bawalchiffonrm15 #bawalchiffonmalaysia  . #giftreview  #giftreviewmurah  #giftreviewmalaysia 
MasyaAllah! Allah bagi cantik. Allah bagi lawa. Allah bagi cun melecun. Tiada la daya upaya dan kekuatan melainkan dari-Nya Ya Mutakabbir!
.
Alhamdulillah semangat rasanya hari ni pakai Ellmaa Diamond ni. Terjaga rapi je aurat. Kiri kanan depan belakang tertutup indah
.
Kalau awak nam tengok warna apa yang available, awak wasap je kami terus okee. Boleh wasap kami di +60134579745 atau awak klik je wasap link di bio kami tuu tauu!o
.
#khimarmalaysia #khimarmurah #khimarterengganu #bawalchiffon #shawl #instantshawl #bawalmurah #niqab #niqabis #instagram #niqabmalaysia #purdah #tudungberdagu #tudungcantik #tudunglabuh #bawalbidang60
MasyaAllah! Allah bagi cantik. Allah bagi lawa. Allah bagi cun melecun. Tiada la daya upaya dan kekuatan melainkan dari-Nya Ya Mutakabbir! . Alhamdulillah semangat rasanya hari ni pakai Ellmaa Diamond ni. Terjaga rapi je aurat. Kiri kanan depan belakang tertutup indah . Kalau awak nam tengok warna apa yang available, awak wasap je kami terus okee. Boleh wasap kami di +60134579745 atau awak klik je wasap link di bio kami tuu tauu!o . #khimarmalaysia  #khimarmurah  #khimarterengganu  #bawalchiffon  #shawl  #instantshawl  #bawalmurah  #niqab  #niqabis  #instagram  #niqabmalaysia  #purdah  #tudungberdagu  #tudungcantik  #tudunglabuh  #bawalbidang60 
“Half of my heart is in Havana”
-
Bawal chiffon @araisya.co dah restock boleh pi tgok, jangan tanya banyak😝
-
#exilim #exilimcasio #exilimzr3500 #bawalchiffon #lightingispenting #janganpercayaskinsis #teamjarigemok #jaricomel #throwbackjamampu
HOT ITEM yg selalu je kena restock so apa lagi jom grab sementara YES ni ok ?  #bawalSophia
HOT ITEM yg selalu je kena restock so apa lagi jom grab sementara YES ni ok ? #bawalSophia 
Share ur smile 😊 with people around u. It's a symbol of love & peace ✌🌼. #smiles #mondayblues #symbol #peace #happyholiday #quote #bawalchiffon
@pastel_funky  @pastel_funky  @pastel_funky

Ig shop @pastel_funky ada jual barang² cantik, murah, comel, trend dan berpatutan. 
Backpack, handbag, pencil box, tudung shawl chiffon, bawal chiffon, bawal crepe dan lain² lagi💝. Folow kalau nak dapatkan barang² yang tengah trend sekarang ni 😊
@pastel_funky
@pastel_funky
@pastel_funky
#pencilbox #handback #bagback #tudungshawl #bawalcrepe #bawalchiffon #purse
@pastel_funky @pastel_funky @pastel_funky Ig shop @pastel_funky ada jual barang² cantik, murah, comel, trend dan berpatutan. Backpack, handbag, pencil box, tudung shawl chiffon, bawal chiffon, bawal crepe dan lain² lagi💝. Folow kalau nak dapatkan barang² yang tengah trend sekarang ni 😊 @pastel_funky @pastel_funky @pastel_funky #pencilbox  #handback  #bagback  #tudungshawl  #bawalcrepe  #bawalchiffon  #purse 
Morning! Black Princess mini skirt spotted😍 available gais! shop now via whatsapp link in our bio😉 @sc.album
Morning! Black Princess mini skirt spotted😍 available gais! shop now via whatsapp link in our bio😉 @sc.album
Code - Sable 😎

Dolphin
Light grey
Khaki
Beige
Blueblack
Baby blue
Nude pink
Cotton candy
Pink belacan
Rosewood 
Dusty rose
Maroon
Belacan
Bubblegum
___
Postage: 1-5helai Rm7sm, Rm10ss // 1-10helai Rm10sm, Rm12ss
Material: Chiffon mix voile/ Double hicon
Size: 1.1cm x 1.1cm (Bidang45)
____
Finishing: Jahitan halus
Ironless
Mudah dibentuk
Tidak panas
___
Please kindly provide your detail first for fast response 
Name: 
Address:
Phone num:
Colour:
Quantity:

#bawalchiffon
Code - Sable 😎 Dolphin Light grey Khaki Beige Blueblack Baby blue Nude pink Cotton candy Pink belacan Rosewood Dusty rose Maroon Belacan Bubblegum ___ Postage: 1-5helai Rm7sm, Rm10ss // 1-10helai Rm10sm, Rm12ss Material: Chiffon mix voile/ Double hicon Size: 1.1cm x 1.1cm (Bidang45) ____ Finishing: Jahitan halus Ironless Mudah dibentuk Tidak panas ___ Please kindly provide your detail first for fast response Name: Address: Phone num: Colour: Quantity: #bawalchiffon 
MERAHNYA MAK NGAH.
NAK PI MANA TU?
.
.
#TudungBawalKakGee 
#syukurselalu
Bawal chiffon voile by reisyascarves 
Colour terbaru -
Material : chiffon voile - 
Bidang 45 - 
Square scarf - senang dibentuk - tidak licin - color yang pastel 
Harga: RM15
Postage : RM 8 sm / RM 12 ss

COLOUR SOLD OUT

DARKNESS ROSE 
AFRICA VIOLET

#bazar #bazarpaknil #bazarartis #bazariklan #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonborong
Bawal chiffon voile by reisyascarves 
Colour terbaru -
Material : chiffon voile - 
Bidang 45 - 
Square scarf - senang dibentuk - tidak licin - color yang pastel 
Harga: RM15
Postage : RM 8 sm / RM 12 ss

COLOUR SOLD OUT

DARKNESS ROSE 
AFRICA VIOLET

#bazar #bazarpaknil #bazarartis #bazariklan #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonborong
Selamat Pagi 😊 Coming Soon #armeescarves #bazaarpaknil #bawalchiffon #scarves #onlineshopping
Menyesal beli satu je 🙄 Kan dh ckp grab banyak trus sbb CONFIRM TAKKAN NYESAL. Ni nyesal sbb beli satu je 💯

#bawalchiffonmurah #bawalchiffon #buynoworcrylater
' Senang nak bentuk dan terletak kemas je ' 
Kalau customer dh ckp mcm ni, takkan korang nak tgk je. 
#buynoworcrylater #bawalchiffonmurah #bawalchiffon
60 SAAT JE DAH SIAP DENGAN CHIFFON  NI. WOW 😱  Dolphin
Light grey
Khaki
Beige
Blueblack
Baby blue
Nude pink
Cotton candy
Pink belacan
Rosewood 
Dusty rose
Maroon
Belacan
Bubblegum
___
Postage: 1-5helai Rm7sm, Rm10ss // 1-10helai Rm10sm, Rm12ss
Material: Chiffon mix voile/ Double hicon
Size: 1.1cm x 1.1cm (Bidang45)
____
Finishing: Jahitan halus
Ironless
Mudah dibentuk
Tidak panas
___
Please kindly provide your detail first for fast response 
Name: 
Address:
Phone num:
Colour:
Quantity:

#bawalchiffon #bawalchiffonmurah
60 SAAT JE DAH SIAP DENGAN CHIFFON NI. WOW 😱 Dolphin Light grey Khaki Beige Blueblack Baby blue Nude pink Cotton candy Pink belacan Rosewood Dusty rose Maroon Belacan Bubblegum ___ Postage: 1-5helai Rm7sm, Rm10ss // 1-10helai Rm10sm, Rm12ss Material: Chiffon mix voile/ Double hicon Size: 1.1cm x 1.1cm (Bidang45) ____ Finishing: Jahitan halus Ironless Mudah dibentuk Tidak panas ___ Please kindly provide your detail first for fast response Name: Address: Phone num: Colour: Quantity: #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah 
Bawal Berlian Renyai 💎
.
💎MYR25
.
🎁FREEGIFT 3PCS👆🏻
💎90% copy swarovski
🌈Mix colour & design
🧣PREMIUM VOILE & BAWAL ASLI
🧣BIDANG 45” & 55”
.
📩60134562743
.
🛵 KB.PC.BACHOK
#bawal #bawalsatin #bawalcrepe #bawallovers #bawallabuh #bawalplain #bawalchiffon #bawalprinted #bawalinstant #bawalexclusive #bawaldiamond #bawalbeads #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #tudungborong #tudungonline #tudungcantik #tudungsatin #shawl #shawlmurah #shawlkeknis #shawls #shawlchiffon #shawllabuh #shawllace #shawlcantik #shawllover #shawlinstant
Bawal Berlian Renyai 💎 . 💎MYR25 . 🎁FREEGIFT 3PCS👆🏻 💎90% copy swarovski 🌈Mix colour & design 🧣PREMIUM VOILE & BAWAL ASLI 🧣BIDANG 45” & 55” . 📩60134562743 . 🛵 KB.PC.BACHOK #bawal  #bawalsatin  #bawalcrepe  #bawallovers  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalprinted  #bawalinstant  #bawalexclusive  #bawaldiamond  #bawalbeads  #tudung  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungborong  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungsatin  #shawl  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawls  #shawlchiffon  #shawllabuh  #shawllace  #shawlcantik  #shawllover  #shawlinstant 
Bawal Berlian Renyai 💎
.
💎MYR25
.
🎁FREEGIFT 3PCS👆🏻
💎90% copy swarovski
🌈Mix colour & design
🧣PREMIUM VOILE & BAWAL ASLI
🧣BIDANG 45” & 55”
.
📩60134562743
.
🛵 KB.PC.BACHOK
#bawal #bawalsatin #bawalcrepe #bawallovers #bawallabuh #bawalplain #bawalchiffon #bawalprinted #bawalinstant #bawalexclusive #bawaldiamond #bawalbeads #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #tudungborong #tudungonline #tudungcantik #tudungsatin #shawl #shawlmurah #shawlkeknis #shawls #shawlchiffon #shawllabuh #shawllace #shawlcantik #shawllover #shawlinstant
Bawal Berlian Renyai 💎 . 💎MYR25 . 🎁FREEGIFT 3PCS👆🏻 💎90% copy swarovski 🌈Mix colour & design 🧣PREMIUM VOILE & BAWAL ASLI 🧣BIDANG 45” & 55” . 📩60134562743 . 🛵 KB.PC.BACHOK #bawal  #bawalsatin  #bawalcrepe  #bawallovers  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalprinted  #bawalinstant  #bawalexclusive  #bawaldiamond  #bawalbeads  #tudung  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungborong  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungsatin  #shawl  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawls  #shawlchiffon  #shawllabuh  #shawllace  #shawlcantik  #shawllover  #shawlinstant 
Bawal Berlian Renyai 💎
.
💎MYR25
.
🎁FREEGIFT 3PCS👆🏻
💎90% copy swarovski
🌈Mix colour & design
🧣PREMIUM VOILE & BAWAL ASLI
🧣BIDANG 45” & 55”
.
📩60134562743
.
🛵 KB.PC.BACHOK
#bawal #bawalsatin #bawalcrepe #bawallovers #bawallabuh #bawalplain #bawalchiffon #bawalprinted #bawalinstant #bawalexclusive #bawaldiamond #bawalbeads #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #tudungborong #tudungonline #tudungcantik #tudungsatin #shawl #shawlmurah #shawlkeknis #shawls #shawlchiffon #shawllabuh #shawllace #shawlcantik #shawllover #shawlinstant
Bawal Berlian Renyai 💎 . 💎MYR25 . 🎁FREEGIFT 3PCS👆🏻 💎90% copy swarovski 🌈Mix colour & design 🧣PREMIUM VOILE & BAWAL ASLI 🧣BIDANG 45” & 55” . 📩60134562743 . 🛵 KB.PC.BACHOK #bawal  #bawalsatin  #bawalcrepe  #bawallovers  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalprinted  #bawalinstant  #bawalexclusive  #bawaldiamond  #bawalbeads  #tudung  #tudungbawal  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungborong  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungsatin  #shawl  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawls  #shawlchiffon  #shawllabuh  #shawllace  #shawlcantik  #shawllover  #shawlinstant 
Selamat Pagi ! 
Jom mulakan hari dgn perkara yang positive 😊

Yakin la dengan diri anda! 
Bergaya tak perlu peraturan tau! Selagi aurat anda terjaga ! 
So guys! Bergaya la dengan bebas dan mengikut keselesaan anda! 😉

#positivepagi 
#therynahshop 
#bawalmurah 
#bawalchiffon 
#shawlmurah 
#shawlrm9
.
🦋🦋Bawal Butterfly🦋🦋
.
🌟Material: Heavy chiffon
🌟Size: Bidang45
🌟Mudah bentuk
🌟Tak singkat
🌟Warna cantik
.
💲Price: RM30
📮Postage: RM8 (sm) / RM12 (ss)
.
📲WHATSAPP 0145098417/0199612661 untuk order dan pertanyaan.
.
#tudungbawal #tudungmurah #irononmetal #tudunglawa #tudung #heavychiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #hotfix #tudungmurahmalaysia #tudungmurah2 #mutiaramurnicollection #murah #tudungkelantan #tudungempatsegi #bawalbutterfly #bawalribbonmurah #pasirpekan #kb #melor #tudung #bawal #bawalmudahbentuk
. 🦋🦋Bawal Butterfly🦋🦋 . 🌟Material: Heavy chiffon 🌟Size: Bidang45 🌟Mudah bentuk 🌟Tak singkat 🌟Warna cantik . 💲Price: RM30 📮Postage: RM8 (sm) / RM12 (ss) . 📲WHATSAPP 0145098417/0199612661 untuk order dan pertanyaan. . #tudungbawal  #tudungmurah  #irononmetal  #tudunglawa  #tudung  #heavychiffon  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #hotfix  #tudungmurahmalaysia  #tudungmurah2  #mutiaramurnicollection  #murah  #tudungkelantan  #tudungempatsegi  #bawalbutterfly  #bawalribbonmurah  #pasirpekan  #kb  #melor  #tudung  #bawal  #bawalmudahbentuk 
Shawl Bawal 
Material Shawl : Double Chiffon
Material Awning : Premium Voile 
_
Price : RM39 exclude postage
_
Details:-
_
Finishing : baby seam 
Premium Voile ( not required starch ) 
Kalau pakai starch terlalu keras nanti. 
Hand wash ( best suggestion lah ) 
Tak jarang bila dah lilit
_
Kindly WA for purchase @ 60123176065

#bawal #bruneishop #tudungtutorial 
#bawallovers #tudungmurah #buangbalik
#bawalchiffon #hijabi #buangbalik #ganukite #sarawak #sabah #johor #umt #unisza
#bawalmurah #bazarpaknil #bazarmalaysia #hijabi #uitm #unimas #ums #bawalshawl
#lokalah #hijabstyle #shawlbawal #shawl
#muslimah #tudungtutorial
Shawl Bawal Material Shawl : Double Chiffon Material Awning : Premium Voile _ Price : RM39 exclude postage _ Details:- _ Finishing : baby seam Premium Voile ( not required starch ) Kalau pakai starch terlalu keras nanti. Hand wash ( best suggestion lah ) Tak jarang bila dah lilit _ Kindly WA for purchase @ 60123176065 #bawal  #bruneishop  #tudungtutorial  #bawallovers  #tudungmurah  #buangbalik  #bawalchiffon  #hijabi  #buangbalik  #ganukite  #sarawak  #sabah  #johor  #umt  #unisza  #bawalmurah  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #hijabi  #uitm  #unimas  #ums  #bawalshawl  #lokalah  #hijabstyle  #shawlbawal  #shawl  #muslimah  #tudungtutorial 
THANK YOU SO MUCH dear @fatinnabilaasri sudi tag ❤️
_
She’s wearing code color: Buttercream from the previous batch. Dah habis sudah color ni. Tapi tapi tapi, Dont Worry girlss. Kita ada baanyak color baru utk this batch tone Nude mcm adik ni pakai. 
_
Kalau korang loveeee sangat dgn color nude, boleh whatsapp utk order okay 😉 have a great Tuesday everyone 🌷
THANK YOU SO MUCH dear @fatinnabilaasri sudi tag ❤️ _ She’s wearing code color: Buttercream from the previous batch. Dah habis sudah color ni. Tapi tapi tapi, Dont Worry girlss. Kita ada baanyak color baru utk this batch tone Nude mcm adik ni pakai. _ Kalau korang loveeee sangat dgn color nude, boleh whatsapp utk order okay 😉 have a great Tuesday everyone 🌷
🔥BAWAL DEWI BATCH 5🔥
.
🌷Code : Dewi Melia (Fushia Pink)
🌷Tak jarang & Senang bentuk
🌷Taburan 20 batu Swarovski pada tudung
🌷Material : High Quality Thick Chiffon
🌷Jahitan tepi : Baby seam
🌷Size : Bidang 48, 50 & 55
🌷Price : RM45 exclude postage
. --------------------------------------------------------
🌟 HARGA POSTAGE 🌟

Semenanjung
👉 1 - 2 helai : RM 8
👉 3 helai ke atas : RM 11
.
Sabah Sarawak
👉 1 - 2 helai : RM 11 .
👉 3 helai atas : RM 14

Order 👉 📲 Whatsapp : 013-6033195 atau klik link di bio ig shop @pastelle_hijab 😉
.
Note :-
🌻 Colour slightly may be differ due to the lighting.
🌻 No booking, No reserve
🌻 First paid, First serve !!!
.
#tudungbawal #bawallabuh #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #tudungbawallabuhmurah #bawalmurah #tudungbawalchiffon #bawalchiffon #tudungbawalplainlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonlabuhmurah  #bawalbidang50 #bawalbidang55 #BawalDewi #DewiCatalogue #HawwaSoul #KesayanganHawwa #HawwaOfficial #HawwaOfficialDropshipper
🔥BAWAL DEWI BATCH 5🔥 . 🌷Code : Dewi Melia (Fushia Pink) 🌷Tak jarang & Senang bentuk 🌷Taburan 20 batu Swarovski pada tudung 🌷Material : High Quality Thick Chiffon 🌷Jahitan tepi : Baby seam 🌷Size : Bidang 48, 50 & 55 🌷Price : RM45 exclude postage . -------------------------------------------------------- 🌟 HARGA POSTAGE 🌟 Semenanjung 👉 1 - 2 helai : RM 8 👉 3 helai ke atas : RM 11 . Sabah Sarawak 👉 1 - 2 helai : RM 11 . 👉 3 helai atas : RM 14 Order 👉 📲 Whatsapp : 013-6033195 atau klik link di bio ig shop @pastelle_hijab 😉 . Note :- 🌻 Colour slightly may be differ due to the lighting. 🌻 No booking, No reserve 🌻 First paid, First serve !!! . #tudungbawal  #bawallabuh  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuhmurah  #bawalmurah  #tudungbawalchiffon  #bawalchiffon  #tudungbawalplainlabuh  #bawalplain  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonlabuhmurah  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #BawalDewi  #DewiCatalogue  #HawwaSoul  #KesayanganHawwa  #HawwaOfficial  #HawwaOfficialDropshipper 
PAGI NI NAK PAYUNG DESIGN TERBARU LAGI....
.
.
Nice sangat. Kak Gee tengok pun, kalau boleh semua design  nak simpan jadi koleksi😂😂😂
.
.
Awak rasa kalau awak pakai tudung ni cantik tak?
.
.
Whatsapp Kak Gee untuk dapatkan design terbaru ni tau. 011-1656-1886.
.
.
#TudungBawalKakGee #syukurselalu #rezekiallah
PAGI NI NAK PAYUNG DESIGN TERBARU LAGI.... . . Nice sangat. Kak Gee tengok pun, kalau boleh semua design nak simpan jadi koleksi😂😂😂 . . Awak rasa kalau awak pakai tudung ni cantik tak? . . Whatsapp Kak Gee untuk dapatkan design terbaru ni tau. 011-1656-1886. . . #TudungBawalKakGee  #syukurselalu  #rezekiallah 
🔥BAWAL DEWI BATCH 5🔥
.
🌷Code : Dewi Ayu (Dusty Pink)
🌷Tak jarang & Senang bentuk
🌷Taburan 20 batu Swarovski pada tudung
🌷Material : High Quality Thick Chiffon
🌷Jahitan tepi : Baby seam
🌷Size : Bidang 48, 50 & 55
🌷Price : RM45 exclude postage
. --------------------------------------------------------
🌟 HARGA POSTAGE 🌟

Semenanjung
👉 1 - 2 helai : RM 8
👉 3 helai ke atas : RM 11
.
Sabah Sarawak
👉 1 - 2 helai : RM 11 .
👉 3 helai atas : RM 14

Order 👉 📲 Whatsapp : 013-6033195 atau klik link di bio ig shop @pastelle_hijab 😉
.
Note :-
🌻 Colour slightly may be differ due to the lighting.
🌻 No booking, No reserve
🌻 First paid, First serve !!!
.
#tudungbawal #bawallabuh #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #tudungbawallabuhmurah #bawalmurah #tudungbawalchiffon #bawalchiffon #tudungbawalplainlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonlabuhmurah  #bawalbidang50 #bawalbidang55 #BawalDewi #DewiCatalogue #HawwaSoul #KesayanganHawwa #HawwaOfficial #HawwaOfficialDropshipper
🔥BAWAL DEWI BATCH 5🔥 . 🌷Code : Dewi Ayu (Dusty Pink) 🌷Tak jarang & Senang bentuk 🌷Taburan 20 batu Swarovski pada tudung 🌷Material : High Quality Thick Chiffon 🌷Jahitan tepi : Baby seam 🌷Size : Bidang 48, 50 & 55 🌷Price : RM45 exclude postage . -------------------------------------------------------- 🌟 HARGA POSTAGE 🌟 Semenanjung 👉 1 - 2 helai : RM 8 👉 3 helai ke atas : RM 11 . Sabah Sarawak 👉 1 - 2 helai : RM 11 . 👉 3 helai atas : RM 14 Order 👉 📲 Whatsapp : 013-6033195 atau klik link di bio ig shop @pastelle_hijab 😉 . Note :- 🌻 Colour slightly may be differ due to the lighting. 🌻 No booking, No reserve 🌻 First paid, First serve !!! . #tudungbawal  #bawallabuh  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuhmurah  #bawalmurah  #tudungbawalchiffon  #bawalchiffon  #tudungbawalplainlabuh  #bawalplain  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonlabuhmurah  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #BawalDewi  #DewiCatalogue  #HawwaSoul  #KesayanganHawwa  #HawwaOfficial  #HawwaOfficialDropshipper 
Hai 😊  Wahh banyaknyeeee warnaa bawal chiffon dkt sini 🤩 murah plk tuu RM 13 jee😱 Jadi cepat2 pilih warna yg korang suka & terus WS no (011 55774941) sebelum terlambat 
Ps : Kalau beli 3 helai & ke atas harga blh murah lagii 
#bawalchiffonplain 
#bawalchiffonmurah 
#tudungbawal 
#bawallovers 
#bawalchiffoncharm
#bawalchiffon
YES DATANG GAIISS 😍😍😍
.
Harga paling murah abad ini. Bila lagi nak bergaya TudungKampung Chiffon cik kiah ni?
.
Jom whatsapp cik kiah cecepat 👉🏻 0175069981
.
#kedaikampung #tudungkampung #bawalneelofa #tudungbawal #bawalchiffon #bawalchiffonpastel #nealofarhijab #chiffonaritachi #sayajual #bawalplain  #igersmalaysia #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit  #tudungbawalmurah #moodrepublik #hijab #tudungbawalmurah #yasminebynh #chiffonsakura
YES DATANG GAIISS 😍😍😍 . Harga paling murah abad ini. Bila lagi nak bergaya TudungKampung Chiffon cik kiah ni? . Jom whatsapp cik kiah cecepat 👉🏻 0175069981 . #kedaikampung  #tudungkampung  #bawalneelofa  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalchiffonpastel  #nealofarhijab  #chiffonaritachi  #sayajual  #bawalplain  #igersmalaysia  #igshopmalaysia  #supportlokal  #sayajualmurah  #sayajual  #moodrepublik  #uitmshahalam  #sayajualmurah  #youcanduit  #tudungbawalmurah  #moodrepublik  #hijab  #tudungbawalmurah  #yasminebynh  #chiffonsakura 
Assalamualaikum . Morning gais . Harinih birthday Mak sis. Jom sama2 doa kan yg baik2 untuk mak kita nih. Kita doa yg baik2 untuk org in syaa Allah nanti yg baik2 jgk dtg kat kita. Tq gais. Much love! 💞then sempena bufday my sis nih rasa mcm nk bagi diskaun untuk setiap pembelian . Tapi untuk harinih sehingga 12 malam nih shj tau. Sooo lets check out my ig gais. Cepat2!!!!! #bawalplain #bawalchiffon #bawalsatin #bawalchiffonvoile #bawalcrepe #bawalorganza #bawalinstan #bawalpucci #bawalovers #bawalcottonmurah #bawaltabur #bawalkangaroo #bawalrania #bawaldragonfly
Assalamualaikum . Morning gais . Harinih birthday Mak sis. Jom sama2 doa kan yg baik2 untuk mak kita nih. Kita doa yg baik2 untuk org in syaa Allah nanti yg baik2 jgk dtg kat kita. Tq gais. Much love! 💞then sempena bufday my sis nih rasa mcm nk bagi diskaun untuk setiap pembelian . Tapi untuk harinih sehingga 12 malam nih shj tau. Sooo lets check out my ig gais. Cepat2!!!!! #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalsatin  #bawalchiffonvoile  #bawalcrepe  #bawalorganza  #bawalinstan  #bawalpucci  #bawalovers  #bawalcottonmurah  #bawaltabur  #bawalkangaroo  #bawalrania  #bawaldragonfly 
Nak warna-warna sweet cubalah 'Dusty Rose'.
.
Pasti korang akan nampak muda 10 tahun daripada usia sebenar😉.
.
Price : RM25/piece EXCLUDE postage
Material : Chiffon Double Hikon
Bidang : 48'
@bellezzasofia_kualalumpur @bellezzasofia_kualalumpur 
@bellezzasofia_kualalumpur

WhatsApp 018 2383 222 to order
#dusty rose color
#bellezzasofia #bellezzasofialovers
#AgentHebatBS #agentbellezzasofiakl #agentbellezzasofiakualalumpur #bellezzasofiakl  #bellezzasofiakualalumpur #tudungbawal #basicsquare #bawalchiffon #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain  #bawalchiffon48  #bawalchiffonviral  #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonmudahbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmalaysia #tudungbawalmudahbentuk #tudungbawalberpatutan #tudungbawalberkualiti #tudungbawalkainsejuk #tudungbawaluntuksemua
Nak warna-warna sweet cubalah 'Dusty Rose'. . Pasti korang akan nampak muda 10 tahun daripada usia sebenar😉. . Price : RM25/piece EXCLUDE postage Material : Chiffon Double Hikon Bidang : 48' @bellezzasofia_kualalumpur @bellezzasofia_kualalumpur @bellezzasofia_kualalumpur WhatsApp 018 2383 222 to order #dusty  rose color #bellezzasofia  #bellezzasofialovers  #AgentHebatBS  #agentbellezzasofiakl  #agentbellezzasofiakualalumpur  #bellezzasofiakl  #bellezzasofiakualalumpur  #tudungbawal  #basicsquare  #bawalchiffon  #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #bawalchiffon48  #bawalchiffonviral  #bawalchiffonmalaysia  #bawalchiffonmudahbentuk  #bawalchiffonpastel  #bawalchiffoncantik  #bawalchiffonmalaysia  #tudungbawalmudahbentuk  #tudungbawalberpatutan  #tudungbawalberkualiti  #tudungbawalkainsejuk  #tudungbawaluntuksemua 
Mudah Bentuk Tak Banyak Songeh😱.
.
Itulaaa dia Tudung Bawal Bellezzasofia😉.
.

Code : Pale pink
Price : RM25/piece EXCLUDE postage
Material : Chiffon Double Hikon
Bidang : 48'
@bellezzasofia_kualalumpur @bellezzasofia_kualalumpur 
@bellezzasofia_kualalumpur

WhatsApp 018 2383 222 to order
#palepinkcolor
#bellezzasofia #bellezzasofialovers
#AgentHebatBS #agentbellezzasofiakl #agentbellezzasofiakualalumpur #bellezzasofiakl  #bellezzasofiakualalumpur #tudungbawal #basicsquare #bawalchiffon #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain  #bawalchiffon48  #bawalchiffonviral  #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonmudahbentuk #bawalchiffonpastel #bawalchiffoncantik #bawalchiffonmalaysia #tudungbawalmudahbentuk #tudungbawalberpatutan #tudungbawalberkualiti #tudungbawalkainsejuk #tudungbawaluntuksemua
Mudah Bentuk Tak Banyak Songeh😱. . Itulaaa dia Tudung Bawal Bellezzasofia😉. . Code : Pale pink Price : RM25/piece EXCLUDE postage Material : Chiffon Double Hikon Bidang : 48' @bellezzasofia_kualalumpur @bellezzasofia_kualalumpur @bellezzasofia_kualalumpur WhatsApp 018 2383 222 to order #palepinkcolor  #bellezzasofia  #bellezzasofialovers  #AgentHebatBS  #agentbellezzasofiakl  #agentbellezzasofiakualalumpur  #bellezzasofiakl  #bellezzasofiakualalumpur  #tudungbawal  #basicsquare  #bawalchiffon  #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #bawalchiffon48  #bawalchiffonviral  #bawalchiffonmalaysia  #bawalchiffonmudahbentuk  #bawalchiffonpastel  #bawalchiffoncantik  #bawalchiffonmalaysia  #tudungbawalmudahbentuk  #tudungbawalberpatutan  #tudungbawalberkualiti  #tudungbawalkainsejuk  #tudungbawaluntuksemua 
PROMO ONLY FOR THIS COLOUR. RM7 SEHELAI. BELI DUA HELAI RM22 include postage ! Cepat promo ony for this two colours. 
Code colour : Light Green and Mustard
Materials :
Bawal Chiffon 45'
Jahitan baby seam
.
.
Cepat! Ramai dah borong nanti menyesal tengok orang lain beli and pakai tauuu! Sebab kain mmg bestt
.
. #bawalchiffon#bawalchiffonmurah#bawalmurah#bawalchiffonbidang50#bawalchiffonnaelofar#bawalchiffonplain#bawalchiffonrm15#bawalchiffonmalaysia#bawalchiffonmalaysiamurah#bajukurungmurah#bajukurungmoden#bajukurungmodenmurah#shawlrm5#shawllabuh#shawlkeknis#shawlkeknismurah#shawlkeknisborong#bawalchiffonbidang45#bawalchiffonbidang48#bawalchiffonborong#bawalchiffonborongmurah#bawalchiffonbidang60#bawalborong#bawalchiffonrm9#bawalchiffonrm10#bawalborongmalaysia#bajunikah#bajubridesmaid
PROMO ONLY FOR THIS COLOUR. RM7 SEHELAI. BELI DUA HELAI RM22 include postage ! Cepat promo ony for this two colours. Code colour : Light Green and Mustard Materials : Bawal Chiffon 45' Jahitan baby seam . . Cepat! Ramai dah borong nanti menyesal tengok orang lain beli and pakai tauuu! Sebab kain mmg bestt . . #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonnaelofar #bawalchiffonplain #bawalchiffonrm15 #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonmalaysiamurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #shawlrm5 #shawllabuh #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlkeknisborong #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbidang48 #bawalchiffonborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonbidang60 #bawalborong #bawalchiffonrm9 #bawalchiffonrm10 #bawalborongmalaysia #bajunikah #bajubridesmaid 
BAWAL CHIFFON
.
🔹Material : Chiffon Cerutti Georgette
🔹Size : Bidang45
🔹Finishing : Baby seam (kelim)
🔹Mudah Dibentuk
🔹Tak jarang & Licin
🔹Ironless
.
PRICE : RM10
Add postage : RM8 SM | RM12 SS
.
📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM)
Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process
.
#bawalchiffonmurah#bawalchiffonvoile#bawalkosong#bawalscarf#bawalchiffonbidang45#bawalchiffonbasic#chiffonvoile#bawalchiffonneelofa#bawallofa#bawalchiffonviral#bawalchiffoncantikmurah#bawalchiffonborong#bawalplain#chiffonplain#bawalchiffon#bawalchiffonmurahmalaysia#bawalmurah#bawalviral#bawalheavychiffon#bawalborong#bawalmalaysia
BAWAL CHIFFON . 🔹Material : Chiffon Cerutti Georgette 🔹Size : Bidang45 🔹Finishing : Baby seam (kelim) 🔹Mudah Dibentuk 🔹Tak jarang & Licin 🔹Ironless . PRICE : RM10 Add postage : RM8 SM | RM12 SS . 📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM) Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process . #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoile #bawalkosong #bawalscarf #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbasic #chiffonvoile #bawalchiffonneelofa #bawallofa #bawalchiffonviral #bawalchiffoncantikmurah #bawalchiffonborong #bawalplain #chiffonplain #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurah #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalborong #bawalmalaysia 
BAWAL CHIFFON
.
🔹Material : High Quality Chiffon Voile
🔹Size : Bidang45
🔹Finishing : Baby seam (kelim)
🔹Mudah Dibentuk
🔹Tak jarang & Licin
🔹Ironless
.
PRICE : RM10
Add postage : RM8 SM | RM12 SS
.
📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM)
Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process
.
#bawalchiffonmurah#bawalchiffonvoile#bawalkosong#bawalscarf#bawalchiffonbidang45#bawalchiffonbasic#chiffonvoile#bawalchiffonneelofa#bawallofa#bawalchiffonviral#bawalchiffoncantikmurah#bawalchiffonborong#bawalplain#chiffonplain#bawalchiffon#bawalchiffonmurahmalaysia#bawalmurah#bawalviral#bawalheavychiffon#bawalborong#bawalmalaysia
BAWAL CHIFFON . 🔹Material : High Quality Chiffon Voile 🔹Size : Bidang45 🔹Finishing : Baby seam (kelim) 🔹Mudah Dibentuk 🔹Tak jarang & Licin 🔹Ironless . PRICE : RM10 Add postage : RM8 SM | RM12 SS . 📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM) Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process . #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoile #bawalkosong #bawalscarf #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbasic #chiffonvoile #bawalchiffonneelofa #bawallofa #bawalchiffonviral #bawalchiffoncantikmurah #bawalchiffonborong #bawalplain #chiffonplain #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurah #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalborong #bawalmalaysia 
Setiap insan yg bergelar manusia , ujian yg Allah bag ada bermacam cara . Tak seorang pun yg terlepas daripada ujian . Tapi Allah tak kejam 💝 Sebab Allah bagi ujian mengikut kemampuan diri sendiri 💕 tambah pulak mesti ada kebaikan disebalik kesulitan .
.
bajumuslimah #bajulabuh #basicteeameena #basictee #teamlovehazna #teamnurulsgallery #teamapplescarf #bajutshirt #tshirt #mosscrepe #simple #unique #exclusive #luxurymuslimah #niqabis #niqab #terapiinstagram #ajimaura #purdah #jubah #dress #bawalchiffon #bidang50 #bidang55 #bawalpetak #tshirtmuslimah #kedah #pestakonvo  #tipsbyLM #santaiwithLM
Setiap insan yg bergelar manusia , ujian yg Allah bag ada bermacam cara . Tak seorang pun yg terlepas daripada ujian . Tapi Allah tak kejam 💝 Sebab Allah bagi ujian mengikut kemampuan diri sendiri 💕 tambah pulak mesti ada kebaikan disebalik kesulitan . . bajumuslimah #bajulabuh  #basicteeameena  #basictee  #teamlovehazna  #teamnurulsgallery  #teamapplescarf  #bajutshirt  #tshirt  #mosscrepe  #simple  #unique  #exclusive  #luxurymuslimah  #niqabis  #niqab  #terapiinstagram  #ajimaura  #purdah  #jubah  #dress  #bawalchiffon  #bidang50  #bidang55  #bawalpetak  #tshirtmuslimah  #kedah  #pestakonvo  #tipsbyLM  #santaiwithLM 
BAWAL CHIFFON
.
🔹Material : High Quality Chiffon Voile
🔹Size : Bidang45
🔹Finishing : Baby seam (kelim)
🔹Mudah Dibentuk
🔹Tak jarang & Licin
🔹Ironless
.
PRICE : RM10
Add postage : RM8 SM | RM12 SS
.
📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM)
Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process
.
#bawalchiffonmurah#bawalchiffonvoile#bawalkosong#bawalscarf#bawalchiffonbidang45#bawalchiffonbasic#chiffonvoile#bawalchiffonneelofa#bawallofa#bawalchiffonviral#bawalchiffoncantikmurah#bawalchiffonborong#bawalplain#chiffonplain#bawalchiffon#bawalchiffonmurahmalaysia#bawalmurah#bawalviral#bawalheavychiffon#bawalborong#bawalmalaysia
BAWAL CHIFFON . 🔹Material : High Quality Chiffon Voile 🔹Size : Bidang45 🔹Finishing : Baby seam (kelim) 🔹Mudah Dibentuk 🔹Tak jarang & Licin 🔹Ironless . PRICE : RM10 Add postage : RM8 SM | RM12 SS . 📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM) Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process . #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoile #bawalkosong #bawalscarf #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbasic #chiffonvoile #bawalchiffonneelofa #bawallofa #bawalchiffonviral #bawalchiffoncantikmurah #bawalchiffonborong #bawalplain #chiffonplain #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurah #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalborong #bawalmalaysia 
BAWAL CHIFFON
.
🔹Material : High Quality Chiffon Voile
🔹Size : Bidang45
🔹Finishing : Baby seam (kelim)
🔹Mudah Dibentuk
🔹Tak jarang & Licin
🔹Ironless
.
PRICE : RM10
Add postage : RM8 SM | RM12 SS
.
📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM)
Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process
.
#bawalchiffonmurah#bawalchiffonvoile#bawalkosong#bawalscarf#bawalchiffonbidang45#bawalchiffonbasic#chiffonvoile#bawalchiffonneelofa#bawallofa#bawalchiffonviral#bawalchiffoncantikmurah#bawalchiffonborong#bawalplain#chiffonplain#bawalchiffon#bawalchiffonmurahmalaysia#bawalmurah#bawalviral#bawalheavychiffon#bawalborong#bawalmalaysia
BAWAL CHIFFON . 🔹Material : High Quality Chiffon Voile 🔹Size : Bidang45 🔹Finishing : Baby seam (kelim) 🔹Mudah Dibentuk 🔹Tak jarang & Licin 🔹Ironless . PRICE : RM10 Add postage : RM8 SM | RM12 SS . 📲 ORDER | 019-5639802 (⛔DM) Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process . #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoile #bawalkosong #bawalscarf #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbasic #chiffonvoile #bawalchiffonneelofa #bawallofa #bawalchiffonviral #bawalchiffoncantikmurah #bawalchiffonborong #bawalplain #chiffonplain #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalmurah #bawalviral #bawalheavychiffon #bawalborong #bawalmalaysia 
Assalamualaikum..
.
PALAZZO CREPE
.
MATERIAL POLY CREPE..FREE SIZE
.
1PCS RM37 EXCLUDE POSTAGE
.
3PCS RM100 FREE POSTAGE
.
WHATSAPP 01137575791 atau cara senang tekan je link di bio :-) Hurry up guys sebelum kaler faveret korang sold out :-)
.
#blouse #blousemurah #blousecantikmurah #blousepastel #blouseiyliamalek #palazzo #palazzopants #palazzomurah #palazzopastel #palazzobbotcut #palazzoloose #palazzoiyliamalek #straightcutpants #straightcutpantsiyliamalek #bawal #bawalmurah #bawalcantikmurah #bawalsenangbentuk #bawalantistarch #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffongeorgette  #bawalchiffonsakura #bawalaritachi #jeansbootcut #jeansmurah #jeanscantikmurah #jeansiyliamalek
Assalamualaikum.. . PALAZZO CREPE . MATERIAL POLY CREPE..FREE SIZE . 1PCS RM37 EXCLUDE POSTAGE . 3PCS RM100 FREE POSTAGE . WHATSAPP 01137575791 atau cara senang tekan je link di bio :-) Hurry up guys sebelum kaler faveret korang sold out :-) . #blouse  #blousemurah  #blousecantikmurah  #blousepastel  #blouseiyliamalek  #palazzo  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzopastel  #palazzobbotcut  #palazzoloose  #palazzoiyliamalek  #straightcutpants  #straightcutpantsiyliamalek  #bawal  #bawalmurah  #bawalcantikmurah  #bawalsenangbentuk  #bawalantistarch  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffongeorgette  #bawalchiffonsakura  #bawalaritachi  #jeansbootcut  #jeansmurah  #jeanscantikmurah  #jeansiyliamalek 
Assalamualaikum dan selamat pagi

Dalam apa jua yang berlaku, tetaplah kepada ALLAH yang satu hanya dia sebaik pertolongan.

Jangan pernah alpa padaNYA.
Assalamualaikum dan selamat pagi Dalam apa jua yang berlaku, tetaplah kepada ALLAH yang satu hanya dia sebaik pertolongan. Jangan pernah alpa padaNYA.
Less is more! Cantiknya awak pakai Inara.. Sape lagi peminat tudung bawal plain? Jom dapatkan sekarang! Gerenti MENYESAL BELI satu sebab material best sangat.. Patut beli banyak sikit tau..boleh cukupkan stock tudung banyak2..hehe
.
.
Price 👉RM 19.00 each
.
Order & enquiry 👉0192723729
.
.
#bawalbest#tudungbawalbest#bawalchiffon#bawalkainjatuh#bawalterletak#bawalsenangbentuk#bawalxpayahgosokpuntakpe#hijab#squarescarf#chiffonsquarescarf#tudunglawa#tudungcantik#bawallover#bawalfan#peminattudungbawal#squarescarf#plainbawal#plainbawalchiffon
Less is more! Cantiknya awak pakai Inara.. Sape lagi peminat tudung bawal plain? Jom dapatkan sekarang! Gerenti MENYESAL BELI satu sebab material best sangat.. Patut beli banyak sikit tau..boleh cukupkan stock tudung banyak2..hehe . . Price 👉RM 19.00 each . Order & enquiry 👉0192723729 . . #bawalbest #tudungbawalbest #bawalchiffon #bawalkainjatuh #bawalterletak #bawalsenangbentuk #bawalxpayahgosokpuntakpe #hijab #squarescarf #chiffonsquarescarf #tudunglawa #tudungcantik #bawallover #bawalfan #peminattudungbawal #squarescarf #plainbawal #plainbawalchiffon 
❗❗ YEAR END SALE ❗❗
-
BAWAL ENCHANTRESS 👑
Normal price : RM 39
SALE PRICE : RM 29
Material : Chiffon Georgette
Color : Jessica alba
Bidang : 45
Jahitan : Baby seam
_
-BAWAL ENCHANTRESS-
-BAWAL MERELIP RELIP- -BAWAL ENCHANTRESS-
..............................
🌸 kain mudah sangat nak gosok
🌸 senang taauuu nak bentuk
🌸 batu dye size 16mm 🌸 batu dye merelap merelipp  wehh
🌸 10 colors semuanya
🌸 ni tudung bawal tauu -
#bawalilanura #bawaltashafatnin #bawalchiffon #bawalchiffonmudahbentuk #bawalcantik #amalinshawl #shawlchiffon #shawlmurah #bawaldanshawl #bawalechantress #bawsenangbentuk #bawallovers #shawllovers #teamtashafatnin #tashafatnin #princesswearootd
❗❗ YEAR END SALE ❗❗ - BAWAL ENCHANTRESS 👑 Normal price : RM 39 SALE PRICE : RM 29 Material : Chiffon Georgette Color : Jessica alba Bidang : 45 Jahitan : Baby seam _ -BAWAL ENCHANTRESS- -BAWAL MERELIP RELIP- -BAWAL ENCHANTRESS- .............................. 🌸 kain mudah sangat nak gosok 🌸 senang taauuu nak bentuk 🌸 batu dye size 16mm 🌸 batu dye merelap merelipp wehh 🌸 10 colors semuanya 🌸 ni tudung bawal tauu - #bawalilanura  #bawaltashafatnin  #bawalchiffon  #bawalchiffonmudahbentuk  #bawalcantik  #amalinshawl  #shawlchiffon  #shawlmurah  #bawaldanshawl  #bawalechantress  #bawsenangbentuk  #bawallovers  #shawllovers  #teamtashafatnin  #tashafatnin  #princesswearootd 
ACTUAL COLOUR ✨
.
.
Amacam hampaa semua tergoda ke tidakk ??? 😱
.
.
Tipu laa kalau cakap tak rambang mata nak pilih colour kann😝
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
ACTUAL COLOUR ✨ . . Amacam hampaa semua tergoda ke tidakk ??? 😱 . . Tipu laa kalau cakap tak rambang mata nak pilih colour kann😝 . . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
RM 100 + FREE POSTAGE >> 4 HELAI TUDUNG PLAIN
RM 100 + FREE POSTAGE >> 4 HELAI TUDUNG PLAIN
Our Aara Basic dari material CHIFFON ARITACHI girlsss😍😍😍
.
.
Material yang confirm mudah bentuk😉
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 017-9854728
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 017-9854728
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
Our Aara Basic dari material CHIFFON ARITACHI girlsss😍😍😍 . . Material yang confirm mudah bentuk😉 . . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 017-9854728 📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 017-9854728 📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
Ok nahhh kali ni kita belanja actual colour yang serious deboomm ✨
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
Ok nahhh kali ni kita belanja actual colour yang serious deboomm ✨ . . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
NEW COLOR
🌸Bawal Chiffon🌸
.
💰Price 
20pcs = RM180 (SM) / RM190 (SS)
10pcs = RM120 (SM) / RM130 (SS)
.
🚚 FREE POS 1 MALAYSIA
🌎 Pos worldwide
.
ℹ️ Material heavy chiffon
ℹBidang 45"
❌ No tag/label
.
👉Minimum wholesale 10pcs
👉Boleh pilih color [tanda je kat gambar]
.
📌To order :- Printscreen & DM
📲 WhatsApp 0146842858
.
#tudungborong #tudungborongmurah #borongtudung #tudungbawalborong #bawalborongmurah #bawalchiffon
NEW COLOR 🌸Bawal Chiffon🌸 . 💰Price 20pcs = RM180 (SM) / RM190 (SS) 10pcs = RM120 (SM) / RM130 (SS) . 🚚 FREE POS 1 MALAYSIA 🌎 Pos worldwide . ℹ️ Material heavy chiffon ℹBidang 45" ❌ No tag/label . 👉Minimum wholesale 10pcs 👉Boleh pilih color [tanda je kat gambar] . 📌To order :- Printscreen & DM 📲 WhatsApp 0146842858 . #tudungborong  #tudungborongmurah  #borongtudung  #tudungbawalborong  #bawalborongmurah  #bawalchiffon 
Do not have time to wear a complicated style? Do not have the confidence to wear other colour than black? Insecure of your skin tone? 
DONT WORRY WE GOT YOUR BACK! 
#ent241section5 #ent241sect5 #ent241sec5 #ent241section5kuptmkl #ent241sect5kuptmkl #ent241sec5kuptmkl #entrepeneurship #instantshawl #longshawl #shawlchiffon #shawlcantik #shawllabuh #shawlkeknis #tudungmurah #terapiinstagram #neelofa #lofattah #fattzura #blousemurah #tudungonline #tudungmurah #tudunginstant #bawalchiffon #bawalchiffonmurah
Do not have time to wear a complicated style? Do not have the confidence to wear other colour than black? Insecure of your skin tone? DONT WORRY WE GOT YOUR BACK! #ent241section5  #ent241sect5  #ent241sec5  #ent241section5kuptmkl  #ent241sect5kuptmkl  #ent241sec5kuptmkl  #entrepeneurship  #instantshawl  #longshawl  #shawlchiffon  #shawlcantik  #shawllabuh  #shawlkeknis  #tudungmurah  #terapiinstagram  #neelofa  #lofattah  #fattzura  #blousemurah  #tudungonline  #tudungmurah  #tudunginstant  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah