an online Instagram web viewer

#bawalcorak medias

Photos

Part 1
Bawal kekaboo for January collection💖

#bawalkekaboo #kekabooplain #bawalcotton #bawalcorak #bawalcantik #tudungbawal
Hot item 😍

LUXE MASYA LASERCUT CURVE END WIDESHAWL
Material bubble satin premium
Material sgt2 best 😘

Belian 20helai
Rm215 SM
RM220 SS

Harga sudah termasuk postage 👍

Boleh whatsapp kami
+60135432364

#bawalsatinmatte #bawalsatinmurah #bawalscallop #bawalsatin #bawalcorak #bawallasercut #borongtudungmurah #bawalcottontabur #bawalcotton #bawalchiffon #bawalkangaroo #bawallasercut #shawlariani #shawllasercut
Assalamualaikum #kekaboolovers #mirabellas #bawallovers

Design2 ni...ade yang nak SINGLE PURCHASE tak? Kak Zarith kasi chance kalau awak nak beli selai je pon bole!

HARGA ⏩ RM25.00 ~ RM30.00
POSTAGE (1~5 PCS) ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS
.
❗FAST PAYMENT ONLY❗
.
Kalau ade yang awak minat, whatsapp terus 019-7041466 📲
.
Nota Kaki :
CEPAT GRAB SEBELUM KAK ZARITH UBAH FIKIRAN 🙄

#tudungkekaboo #mirabellebawal #bawalkekaboo #kekabooXmirabelle #tudungbawal #bawalcorak #tudungcantik #meleTOP #terlajaklaris #sayapakaikekaboo #terapiinstagram #ajimaura #fattzura #cikgusekolah #cikgucikgi #ctdk #aaisyahdhiarana #kekasihpaksarela #shakleekl #marykaykl #johorbahru #kualaterengganu #alorsetar #unimas #unimap #saccmall #bangigateway
Assalamualaikum #kekaboolovers  #mirabellas  #bawallovers  Design2 ni...ade yang nak SINGLE PURCHASE tak? Kak Zarith kasi chance kalau awak nak beli selai je pon bole! HARGA ⏩ RM25.00 ~ RM30.00 POSTAGE (1~5 PCS) ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS . ❗FAST PAYMENT ONLY❗ . Kalau ade yang awak minat, whatsapp terus 019-7041466 📲 . Nota Kaki : CEPAT GRAB SEBELUM KAK ZARITH UBAH FIKIRAN 🙄 #tudungkekaboo  #mirabellebawal  #bawalkekaboo  #kekabooXmirabelle  #tudungbawal  #bawalcorak  #tudungcantik  #meleTOP  #terlajaklaris  #sayapakaikekaboo  #terapiinstagram  #ajimaura  #fattzura  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #ctdk  #aaisyahdhiarana  #kekasihpaksarela  #shakleekl  #marykaykl  #johorbahru  #kualaterengganu  #alorsetar  #unimas  #unimap  #saccmall  #bangigateway 
Hot item 😍

LUXE MASYA LASERCUT CURVE END WIDESHAWL
Material sgt2 best 😘

Belian 20helai
Rm215 SM
RM220 SS

Harga sudah termasuk postage 👍

Boleh whatsapp kami
+60135432364

#bawalsatinmatte #bawalsatinmurah #bawalscallop #bawalsatin #bawalcorak #bawallasercut #borongtudungmurah #bawalcottontabur #bawalcotton #bawalchiffon #bawalkangaroo #bawallasercut
Purdah dan purdah dan purdah . 
MASIH ADAAAAA !! .
Stok tudung pun makin sikit😭
Purdah ada lagi. Niqab pun ada lagi. .
Jom jom 😄😄 #AnnurHijrati #Bawalprinted #instantshawllabuh #Superlabuh  #tudunglabuhpalinglaris #tudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuhmurah #hijabmalaysia #hijabmurah #bawalprintedmurah #bawalprintedlabuh #bawallabuh #bawalcorak #bawalcomel #Tudungpatuhsyariah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
New Arrival! ❤ 🌹BAWAL COTTON FLORA DAISY

Price : RM22 only!

Material : Cotton 
Size : Bidang 45 standard bawal 🌷Mudah Bentuk
🌷Tak Mudah Tertarik
🌷Iron less
🌷Tak Jarang

Wasap untuk order ye
📲+60182152757

#tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #tudungcantik #tudunginstant #tudunglabuh #tudungborong #tudungbidang50 #bawal #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcotton #bawalvoile #bawallovers #bawalpucci #bawalprinted #bawallovers #bawallabuh #bawalmurah #bawalchiffonplain #bawalcorak #bawalsatin #bawalsaree #bawalchiffon #bawalchiffon #bawalscarf #bawalscarf #bawalsquare #bawalsatinmurah #bawalcottonmurah
New Arrival! ❤ 🌹BAWAL COTTON FLORA DAISY Price : RM22 only! Material : Cotton Size : Bidang 45 standard bawal 🌷Mudah Bentuk 🌷Tak Mudah Tertarik 🌷Iron less 🌷Tak Jarang Wasap untuk order ye 📲+60182152757 #tudungbawal  #tudungraya  #tudungonline  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudunginstant  #tudunglabuh  #tudungborong  #tudungbidang50  #bawal  #bawalcrepe  #bawalchiffon  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalvoile  #bawallovers  #bawalpucci  #bawalprinted  #bawallovers  #bawallabuh  #bawalmurah  #bawalchiffonplain  #bawalcorak  #bawalsatin  #bawalsaree  #bawalchiffon  #bawalchiffon  #bawalscarf  #bawalscarf  #bawalsquare  #bawalsatinmurah  #bawalcottonmurah 
BAWAL W A R D A 🌹

CODE :  BROWN 🌹Material : chiffon geogette 🌹Design bunga timbul pada permukaan tudung.. nampak kelainan bila dipakai 🌹Available bidang 50,55 & 60
🌹Bucu tajam dan jahitan tepi yang kemas
🌹Semestinya ironless, jimat elektrik 🌹Harga mampu milik ( RM29 EXCLUDE POSTAGE)

Wasap 0139462142

#el_saidasouq #bawalwarda #bawalcrepe #bawalbidang60cantik #bawalcorak #bawalbidang50 #bawalbidang55 #HanaShop
BAWAL W A R D A 🌹

CODE : NAVY BLUE 🌹Material : chiffon geogette 🌹Design bunga timbul pada permukaan tudung.. nampak kelainan bila dipakai 🌹Available bidang 50,55 & 60
🌹Bucu tajam dan jahitan tepi yang kemas
🌹Semestinya ironless, jimat elektrik 🌹Harga mampu milik ( RM29 EXCLUDE POSTAGE)

Wasap 0139462142

#el_saidasouq #bawalwarda #bawalcrepe #bawalbidang60cantik #bawalcorak #bawalbidang50 #bawalbidang55 #HanaShop
BAWAL W A R D A 🌹

CODE : GREY 🌹Material : chiffon geogette 🌹Design bunga timbul pada permukaan tudung.. nampak kelainan bila dipakai 🌹Available bidang 50,55 & 60
🌹Bucu tajam dan jahitan tepi yang kemas
🌹Semestinya ironless, jimat elektrik 🌹Harga mampu milik ( RM29 EXCLUDE POSTAGE)

Wasap 0139462142

#el_saidasouq #bawalwarda #bawalcrepe #bawalbidang60cantik #bawalcorak #bawalbidang50 #bawalbidang55 #HanaShop
Assalammualaikum.
🍁DULL SATIN WIDESHAWL🍁

Material: dull satin 
Measurement: approximately 1.8m x 0.7m

BORONG SAHAJA. 20 helai. 
HARGA: RM 120 SM/ RM 125 SS

HARGA TERMASUK POS
.
Material lembut,tidak tebal dan senang bentuk.

Whatsapp 0163327143 utk order.

#sayajual #sayajualborong #sayajualmurah #borongtudung #borongshawl #bawalsaree #bawalsatin #bawalmonochrome #bawalsatin #bawalcrepe #shawlkeknis #shawlmonochrome #borongbawal #bawalprinted #bawalcorak #sarawak #sabah #brunei #shawlcrepe #arabicshawl #hmshawl #tudungmurah #shawlmurah #instantshawl #bawalcorak #bawalprinted #tudunginstant #borongmonochrome #borongarabicshawl
Assalammualaikum. 🍁DULL SATIN WIDESHAWL🍁 Material: dull satin Measurement: approximately 1.8m x 0.7m BORONG SAHAJA. 20 helai. HARGA: RM 120 SM/ RM 125 SS HARGA TERMASUK POS . Material lembut,tidak tebal dan senang bentuk. Whatsapp 0163327143 utk order. #sayajual  #sayajualborong  #sayajualmurah  #borongtudung  #borongshawl  #bawalsaree  #bawalsatin  #bawalmonochrome  #bawalsatin  #bawalcrepe  #shawlkeknis  #shawlmonochrome  #borongbawal  #bawalprinted  #bawalcorak  #sarawak  #sabah  #brunei  #shawlcrepe  #arabicshawl  #hmshawl  #tudungmurah  #shawlmurah  #instantshawl  #bawalcorak  #bawalprinted  #tudunginstant  #borongmonochrome  #borongarabicshawl 
BAWAL WARDA 
CODE GREY 
Warna favourite founder @el_saidasouq ..sebab senang naknmatch dengan baju 😅 masa pergi holiday di Cameron, Puan founder kita ni pakai bawal warda.. masyaallah senangnya bawak warda ni.. cuba tengok apa kelebihan si warda yang comel ni :
🌹Travel friendly ,tak mudah kedut, walaupun dukung baby 🌹Ironless, tak perlu iron, jimat masa untuk bersiap, jimat elektrik 🌹Material mudah bentuk dan senang jadi kat muka 🌹corak bunga yang timbul menaikkan seri wajah bila dipakai 😘

so, untuk korang yg kaki travel tu, bolehla bawak stok warda banyak² dalam beg, semua ada 5 warna.. meh pilih nak kaler ape 😄

nak order, wasap 0139462142

#el_saidasouq
#bawalwarda
#bawalbidang60cantik 
#bawalcorak 
#HanaShop
BAWAL WARDA CODE GREY Warna favourite founder @el_saidasouq ..sebab senang naknmatch dengan baju 😅 masa pergi holiday di Cameron, Puan founder kita ni pakai bawal warda.. masyaallah senangnya bawak warda ni.. cuba tengok apa kelebihan si warda yang comel ni : 🌹Travel friendly ,tak mudah kedut, walaupun dukung baby 🌹Ironless, tak perlu iron, jimat masa untuk bersiap, jimat elektrik 🌹Material mudah bentuk dan senang jadi kat muka 🌹corak bunga yang timbul menaikkan seri wajah bila dipakai 😘 so, untuk korang yg kaki travel tu, bolehla bawak stok warda banyak² dalam beg, semua ada 5 warna.. meh pilih nak kaler ape 😄 nak order, wasap 0139462142 #el_saidasouq  #bawalwarda  #bawalbidang60cantik  #bawalcorak  #HanaShop 
.
Haii You Ollz😍 
Yea!! Stok Baru Dah Masuk Kilang Tau. Sakit Hati Wehhh!! Makin Lama Makin Cantik Corak & Designnya. Makin Rambang Mata Nak Memilih😂. Meh Tengok Koleksi Tudung Borong Dari Nurul.
.
.
Macam Biase Yer. BORONG Sahaja.. Warna RANDOM. Minima Order 10-20 pcs. Boleh Rujuk Gambar Untuk Min Order, Harga, Material & Saiz.
.
Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉
.
Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝
.
=============================
.
NURUL
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
.
=============================
. Haii You Ollz😍 Yea!! Stok Baru Dah Masuk Kilang Tau. Sakit Hati Wehhh!! Makin Lama Makin Cantik Corak & Designnya. Makin Rambang Mata Nak Memilih😂. Meh Tengok Koleksi Tudung Borong Dari Nurul. . . Macam Biase Yer. BORONG Sahaja.. Warna RANDOM. Minima Order 10-20 pcs. Boleh Rujuk Gambar Untuk Min Order, Harga, Material & Saiz. . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
.
Haii You Ollz😍 
Yea!! Stok Baru Dah Masuk Kilang Tau. Sakit Hati Wehhh!! Makin Lama Makin Cantik Corak & Designnya. Makin Rambang Mata Nak Memilih😂. Meh Tengok Koleksi Tudung Borong Dari Nurul.
.
.
Macam Biase Yer. BORONG Sahaja.. Warna RANDOM. Minima Order 10-20 pcs. Boleh Rujuk Gambar Untuk Min Order, Harga, Material & Saiz.
.
Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉
.
Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝
.
=============================
.
NURUL
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
.
=============================
. Haii You Ollz😍 Yea!! Stok Baru Dah Masuk Kilang Tau. Sakit Hati Wehhh!! Makin Lama Makin Cantik Corak & Designnya. Makin Rambang Mata Nak Memilih😂. Meh Tengok Koleksi Tudung Borong Dari Nurul. . . Macam Biase Yer. BORONG Sahaja.. Warna RANDOM. Minima Order 10-20 pcs. Boleh Rujuk Gambar Untuk Min Order, Harga, Material & Saiz. . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
👯👯 BAWAL MUDAH BENTUK RM15😍😍 Corak NAYLI kaler pulak ELEGANT je😍
Cantik kan bawal NAYLI bidang 60 ni 😍

Nampak anggun jee corak ni 🎀 sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak style gituu 😉
Boleh dipadankan dengan baju plain. Takkan nak plain je en😆

Kain material cotton embose, mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau , so tak perlu pakai inner dahh😍😊 Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊

Harga hanya rm15!! 😊 
#bawalturkilabuh
#bawallabuh #bawallovers #bawallabuhmurah #bawalturkimurah #bawalribbon #bawalcantik #bawalcottonembosse #bawalturki #bawalcorak #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudung #tudungbawallabuh #tudungbidang60 #tudungbawal #tudunghargamurah #bawalmudahbentuk #tudungmudahbentuk
👯👯 BAWAL MUDAH BENTUK RM15😍😍 Corak NAYLI kaler pulak ELEGANT je😍 Cantik kan bawal NAYLI bidang 60 ni 😍 Nampak anggun jee corak ni 🎀 sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak style gituu 😉 Boleh dipadankan dengan baju plain. Takkan nak plain je en😆 Kain material cotton embose, mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau , so tak perlu pakai inner dahh😍😊 Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊 Harga hanya rm15!! 😊 #bawalturkilabuh  #bawallabuh  #bawallovers  #bawallabuhmurah  #bawalturkimurah  #bawalribbon  #bawalcantik  #bawalcottonembosse  #bawalturki  #bawalcorak  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #tudung  #tudungbawallabuh  #tudungbidang60  #tudungbawal  #tudunghargamurah  #bawalmudahbentuk  #tudungmudahbentuk 
👯👯 BAWAL MUDAH BENTUK RM15😍😍 Corak NAYLI kaler pulak ELEGANT je😍
Cantik kan bawal NAYLI bidang 60 ni 😍

Nampak anggun jee corak ni 🎀 sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak style gituu 😉
Boleh dipadankan dengan baju plain. Takkan nak plain je en😆

Kain material cotton embose, mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau , so tak perlu pakai inner dahh😍😊 Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊

Harga hanya rm15!! 😊 
#bawalturkilabuh
#bawallabuh #bawallovers #bawallabuhmurah #bawalturkimurah #bawalribbon #bawalcantik #bawalcottonembosse #bawalturki #bawalcorak #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudung #tudungbawallabuh #tudungbidang60 #tudungbawal #tudunghargamurah #bawalmudahbentuk #tudungmudahbentuk
👯👯 BAWAL MUDAH BENTUK RM15😍😍 Corak NAYLI kaler pulak ELEGANT je😍 Cantik kan bawal NAYLI bidang 60 ni 😍 Nampak anggun jee corak ni 🎀 sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak style gituu 😉 Boleh dipadankan dengan baju plain. Takkan nak plain je en😆 Kain material cotton embose, mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau , so tak perlu pakai inner dahh😍😊 Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊 Harga hanya rm15!! 😊 #bawalturkilabuh  #bawallabuh  #bawallovers  #bawallabuhmurah  #bawalturkimurah  #bawalribbon  #bawalcantik  #bawalcottonembosse  #bawalturki  #bawalcorak  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #tudung  #tudungbawallabuh  #tudungbidang60  #tudungbawal  #tudunghargamurah  #bawalmudahbentuk  #tudungmudahbentuk 
👯👯 BAWAL MUDAH BENTUK RM15😍😍 Corak NAYLI kaler pulak ELEGANT je😍
Cantik kan bawal NAYLI bidang 60 ni 😍

Nampak anggun jee corak ni 🎀 sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak style gituu 😉
Boleh dipadankan dengan baju plain. Takkan nak plain je en😆

Kain material cotton embose, mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau , so tak perlu pakai inner dahh😍😊 Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊

Harga hanya rm15!! 😊 
#bawalturkilabuh
#bawallabuh #bawallovers #bawallabuhmurah #bawalturkimurah #bawalribbon #bawalcantik #bawalcottonembosse #bawalturki #bawalcorak #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudung #tudungbawallabuh #tudungbidang60 #tudungbawal #tudunghargamurah #bawalmudahbentuk #tudungmudahbentuk
👯👯 BAWAL MUDAH BENTUK RM15😍😍 Corak NAYLI kaler pulak ELEGANT je😍 Cantik kan bawal NAYLI bidang 60 ni 😍 Nampak anggun jee corak ni 🎀 sesuai sangat untuk gadis2 atau wanita yang nak nampak style gituu 😉 Boleh dipadankan dengan baju plain. Takkan nak plain je en😆 Kain material cotton embose, mudah bentuk n xjarang walaupun warna muda tau , so tak perlu pakai inner dahh😍😊 Berminat? Tekan link di ig profile ye untuk fast reply😊 Harga hanya rm15!! 😊 #bawalturkilabuh  #bawallabuh  #bawallovers  #bawallabuhmurah  #bawalturkimurah  #bawalribbon  #bawalcantik  #bawalcottonembosse  #bawalturki  #bawalcorak  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #tudung  #tudungbawallabuh  #tudungbidang60  #tudungbawal  #tudunghargamurah  #bawalmudahbentuk  #tudungmudahbentuk 
Alooo malu malu pulak @mintea.m  nim 😂 .
.

Hihi. Simple but nice kan colour mcm ni, senang nk masok dlm semua colour lain. .

BAWAL RAINBOW :
✅Available bidang 60 sahaja
✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa
✅Minimal Ironing
✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang
✅Sangat mudah dibentuk
✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton)
🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok
------------------
🌺HARGA :

1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage)
4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage)

Cara Order : (Pilih salah satu sahaja)
.
1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow

2)Dm ig @syuky_house
. .
Jangan lupa follow instagram : @syuky_house

Ws 0199895824 (link di bio)

#bawal #bawalbidang60 #bawal60 #bawalmurahmalaysia #bawalmudahbentuk #bawalsatin #bawalpucci #bawalchiffonmurah #bawalbidangbesar #bawal60 #tudungbidang60 #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungtutupdada #bawalhelwa #bawalcotton #bawalprintedmurah #bawalprinted #bawalprintedlabuh #bawalcantik #bawalcorak #muslim #muslimahwear
Alooo malu malu pulak @mintea.m nim 😂 . . Hihi. Simple but nice kan colour mcm ni, senang nk masok dlm semua colour lain. . BAWAL RAINBOW : ✅Available bidang 60 sahaja ✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa ✅Minimal Ironing ✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang ✅Sangat mudah dibentuk ✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton) 🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok ------------------ 🌺HARGA : 1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage) 4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage) Cara Order : (Pilih salah satu sahaja) . 1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow 2)Dm ig @syuky_house . . Jangan lupa follow instagram : @syuky_house Ws 0199895824 (link di bio) #bawal  #bawalbidang60  #bawal60  #bawalmurahmalaysia  #bawalmudahbentuk  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffonmurah  #bawalbidangbesar  #bawal60  #tudungbidang60  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tudungbawallabuh  #tudungtutupdada  #bawalhelwa  #bawalcotton  #bawalprintedmurah  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #bawalcantik  #bawalcorak  #muslim  #muslimahwear 
Bosan dengan tudung plain? Ada tudung baru lah you all~ Bawal bidang 50" ( labuh ) bercorak munge munge vintage😄 materials dia Ya Allah! Lembut, sejuk, selesa~~~😊🍥 harga dia? Ini Dollces lah, mestilah tudung berkualiti pada harga murah mampu milik.😉
Tunggu kita release ok
Watch this space😘👌 - Dollces💕
Bosan dengan tudung plain? Ada tudung baru lah you all~ Bawal bidang 50" ( labuh ) bercorak munge munge vintage😄 materials dia Ya Allah! Lembut, sejuk, selesa~~~😊🍥 harga dia? Ini Dollces lah, mestilah tudung berkualiti pada harga murah mampu milik.😉 Tunggu kita release ok Watch this space😘👌 - Dollces💕
Tq customer 😘😘
. 
Ni feedback cust yang beli 3 helai tudung corak sis. Alhamdulillah feedback memang puas hati. Tudung bawal sis tkpayah gosok pun kalau nak kluar memana dh lambat terus sarung je tkpayah nak gosok dah. 
Uollss yang lain tunggu apa lagi meh la order corak yang mana ada lagi ☺️☺️ #bawalmurah #bawalsquare #bawalscarf #bawalcorak #bawalsatin #bawal #tudungbawal #tudungcorak #bawalovers #bawalsatinprinted #bawal #bawalborong #tudungborongmurah #bawalpuccisatin #tudungbawal #tudungcorak #tudungpucci #tudungsatin #tudungborong #tudung #tudungmurah #murah #bawalmurah #tudungviral #bawalviral
Tq customer 😘😘 . Ni feedback cust yang beli 3 helai tudung corak sis. Alhamdulillah feedback memang puas hati. Tudung bawal sis tkpayah gosok pun kalau nak kluar memana dh lambat terus sarung je tkpayah nak gosok dah. Uollss yang lain tunggu apa lagi meh la order corak yang mana ada lagi ☺️☺️ #bawalmurah  #bawalsquare  #bawalscarf  #bawalcorak  #bawalsatin  #bawal  #tudungbawal  #tudungcorak  #bawalovers  #bawalsatinprinted  #bawal  #bawalborong  #tudungborongmurah  #bawalpuccisatin  #tudungbawal  #tudungcorak  #tudungpucci  #tudungsatin  #tudungborong  #tudung  #tudungmurah  #murah  #bawalmurah  #tudungviral  #bawalviral 
Hi purple lovers ! Dah ada TRUE FEELING dlm koleksi korang ?Alaaa ruginya kalau takde lagi. Design yg simple padanan corak bunga frame di sekeliling tudung sure korang kelihatan santai dan anggun..
-
Pssssttt , FREE GIFT BRACELET 💎 masih ada lagi tau utk pembelian setiap 3 helai tudung bawal Tia Lovely. Grab it fast uolls ! 
www.wasap.my/60145032658 .
#freegift #fashionhijab #printedbawal #squarescarves #premiumscarves #bawalcorak #tudungbawal #agentTiaLovely
Tq customer 😘😘
. 
Ni feedback cust yang beli 3 helai tudung corak sis. Alhamdulillah feedback memang puas hati. Tudung bawal sis tkpayah gosok pun kalau nak kluar memana dh lambat terus sarung je tkpayah nak gosok dah. 
Uollss yang lain tunggu apa lagi meh la order corak yang mana ada lagi ☺️☺️ #bawalmurah #bawalsquare #bawalscarf #bawalcorak #bawalsatin #bawal #tudungbawal #tudungcorak #bawalovers #bawalsatinprinted #bawal #bawalborong #tudungborongmurah #bawalpuccisatin #tudungbawal #tudungcorak #tudungpucci #tudungsatin #tudungborong #tudung #tudungmurah #murah #bawalmurah #tudungviral #bawalviral
Tq customer 😘😘 . Ni feedback cust yang beli 3 helai tudung corak sis. Alhamdulillah feedback memang puas hati. Tudung bawal sis tkpayah gosok pun kalau nak kluar memana dh lambat terus sarung je tkpayah nak gosok dah. Uollss yang lain tunggu apa lagi meh la order corak yang mana ada lagi ☺️☺️ #bawalmurah  #bawalsquare  #bawalscarf  #bawalcorak  #bawalsatin  #bawal  #tudungbawal  #tudungcorak  #bawalovers  #bawalsatinprinted  #bawal  #bawalborong  #tudungborongmurah  #bawalpuccisatin  #tudungbawal  #tudungcorak  #tudungpucci  #tudungsatin  #tudungborong  #tudung  #tudungmurah  #murah  #bawalmurah  #tudungviral  #bawalviral 
Tq customer 😘😘
. 
Ni feedback cust yang beli 3 helai tudung corak sis. Alhamdulillah feedback memang puas hati. Tudung bawal sis tkpayah gosok pun kalau nak kluar memana dh lambat terus sarung je tkpayah nak gosok dah. 
Uollss yang lain tunggu apa lagi meh la order corak yang mana ada lagi ☺️☺️ #bawalmurah #bawalsquare #bawalscarf #bawalcorak #bawalsatin #bawal #tudungbawal #tudungcorak #bawalovers #bawalsatinprinted #bawal #bawalborong #tudungborongmurah #bawalpuccisatin #tudungbawal #tudungcorak #tudungpucci #tudungsatin #tudungborong #tudung #tudungmurah #murah #bawalmurah #tudungviral #bawalviral
Tq customer 😘😘 . Ni feedback cust yang beli 3 helai tudung corak sis. Alhamdulillah feedback memang puas hati. Tudung bawal sis tkpayah gosok pun kalau nak kluar memana dh lambat terus sarung je tkpayah nak gosok dah. Uollss yang lain tunggu apa lagi meh la order corak yang mana ada lagi ☺️☺️ #bawalmurah  #bawalsquare  #bawalscarf  #bawalcorak  #bawalsatin  #bawal  #tudungbawal  #tudungcorak  #bawalovers  #bawalsatinprinted  #bawal  #bawalborong  #tudungborongmurah  #bawalpuccisatin  #tudungbawal  #tudungcorak  #tudungpucci  #tudungsatin  #tudungborong  #tudung  #tudungmurah  #murah  #bawalmurah  #tudungviral  #bawalviral 
Hi purple lovers ! Dah ada TRUE FEELING dlm koleksi korang ?Alaaa ruginya kalau takde lagi. Design yg simple padanan corak bunga frame di sekeliling tudung sure korang kelihatan santai dan anggun..
-
Pssssttt , FREE GIFT BRACELET 💎 masih ada lagi tau utk pembelian setiap 3 helai tudung bawal Tia Lovely. Grab it fast uolls ! 
www.wasap.my/60145032658 .
#freegift #fashionhijab #printedbawal #squarescarves #premiumscarves #bawalcorak #tudungbawal #agentTiaLovely
Psssttt.... 😙😙😙
Korang yang suka bawal printed corak bunga2, haa ni dia design letops dari Tia Lovely. .
Dihiasi dengan taburan batu korean crystal buatkan korang nampak lebih anggun dan kelihatan ekslusif.
.
Harga? Tengah promo lagi. RM38 je. Harga biasa RM59 tau. Rugi lah siapa yang x grab.
.
Material kain pulak daripada korean silk. So, sangat selesa dipakai, ringan, senang bentuk dan terletak elok. Kain silk ni tak sama tau macam kain satin yang kilat2 tu. yang penting bila pakai pendengaran korang tak terjejas 😂
.
Apa lagi... cepat WhatsApp. Link ada di Bio 😘
.
#TiaLovely #AgentTiaLovely #tudung #tudungbawal #shawl #tudungbawalprinted #bawalprinted #bawalcorak #bawalbatutabur #squarebawal
Psssttt.... 😙😙😙 Korang yang suka bawal printed corak bunga2, haa ni dia design letops dari Tia Lovely. . Dihiasi dengan taburan batu korean crystal buatkan korang nampak lebih anggun dan kelihatan ekslusif. . Harga? Tengah promo lagi. RM38 je. Harga biasa RM59 tau. Rugi lah siapa yang x grab. . Material kain pulak daripada korean silk. So, sangat selesa dipakai, ringan, senang bentuk dan terletak elok. Kain silk ni tak sama tau macam kain satin yang kilat2 tu. yang penting bila pakai pendengaran korang tak terjejas 😂 . Apa lagi... cepat WhatsApp. Link ada di Bio 😘 . #TiaLovely  #AgentTiaLovely  #tudung  #tudungbawal  #shawl  #tudungbawalprinted  #bawalprinted  #bawalcorak  #bawalbatutabur  #squarebawal 
Sale 🎉🎊
Sale Price : RM15
Normal Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
.
Type : Bawal
Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) 
Size: Bidang 45
.
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
.
P/s: boleh scroll ig untuk gambar full setiap design
------------------------------------
How to order?
Whatsapp +6013 6377022
------------------------------------
👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #mirabellebawal #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #bawalmirabelle #mirabelle #kekabooXmirabelle #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Sale 🎉🎊 Sale Price : RM15 Normal Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss . Type : Bawal Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) Size: Bidang 45 . ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ . P/s: boleh scroll ig untuk gambar full setiap design ------------------------------------ How to order? Whatsapp +6013 6377022 ------------------------------------ 👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #mirabellebawal  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #bawalmirabelle  #mirabelle  #kekabooXmirabelle  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
Sale 🎉🎊
Sale Price : RM15
Normal Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
.
Type : Bawal
Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) 
Size: Bidang 45
.
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
.
P/s: boleh scroll ig untuk gambar full setiap design
------------------------------------
How to order?
Whatsapp +6013 6377022
------------------------------------
👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #mirabellebawal #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #bawalmirabelle #mirabelle #kekabooXmirabelle #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Sale 🎉🎊 Sale Price : RM15 Normal Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss . Type : Bawal Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) Size: Bidang 45 . ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ . P/s: boleh scroll ig untuk gambar full setiap design ------------------------------------ How to order? Whatsapp +6013 6377022 ------------------------------------ 👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #mirabellebawal  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #bawalmirabelle  #mirabelle  #kekabooXmirabelle  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
Restock
*limited. First pay, first get 😊
-
Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
-
Status : readystock
Type : Bawal
Material : Kekaboo Customized Printed Cotton Paris Voile (Premium Hand Printing Bright Colors)
Size : bidang 45 plus
-
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
-
#tbkgoldtag
------------------------------------
How to order?
Whatsapp +6013 6377022
------------------------------------
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #tudungaj #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #tudunganaqeen #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #bawalpucci #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Restock *limited. First pay, first get 😊 - Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss - Status : readystock Type : Bawal Material : Kekaboo Customized Printed Cotton Paris Voile (Premium Hand Printing Bright Colors) Size : bidang 45 plus - ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ - #tbkgoldtag  ------------------------------------ How to order? Whatsapp +6013 6377022 ------------------------------------ . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #tudungaj  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #tudunganaqeen  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #bawalpucci  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
Restock
*limited. First pay, first get 😊
-
Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
-
Status : readystock
Type : Bawal
Material : Kekaboo Customized Printed Cotton Paris Voile (Premium Hand Printing Bright Colors)
Size : bidang 45 plus
-
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
-
#tbkgoldtag
------------------------------------
How to order?
Whatsapp +6013 6377022
------------------------------------
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #tudungaj #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #tudunganaqeen #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #bawalpucci #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Restock *limited. First pay, first get 😊 - Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss - Status : readystock Type : Bawal Material : Kekaboo Customized Printed Cotton Paris Voile (Premium Hand Printing Bright Colors) Size : bidang 45 plus - ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ - #tbkgoldtag  ------------------------------------ How to order? Whatsapp +6013 6377022 ------------------------------------ . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #tudungaj  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #tudunganaqeen  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #bawalpucci  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
Restock
*limited. First pay, first get 😊
-
Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
-
Status : readystock
Type : Bawal
Material : Kekaboo Customized Printed Cotton Paris Voile (Premium Hand Printing Bright Colors)
Size : bidang 45 plus
-
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
-
#tbkgoldtag
------------------------------------
How to order?
Whatsapp +6013 6377022
------------------------------------
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #tudungaj #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #tudunganaqeen #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #bawalpucci #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Restock *limited. First pay, first get 😊 - Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss - Status : readystock Type : Bawal Material : Kekaboo Customized Printed Cotton Paris Voile (Premium Hand Printing Bright Colors) Size : bidang 45 plus - ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ - #tbkgoldtag  ------------------------------------ How to order? Whatsapp +6013 6377022 ------------------------------------ . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #tudungaj  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #tudunganaqeen  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #bawalpucci  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
Hi purple lovers ! Dah ada TRUE FEELING dlm koleksi korang ?Alaaa ruginya kalau takde lagi. Design yg simple padanan corak bunga frame di sekeliling tudung sure korang kelihatan santai dan anggun..
-
Pssssttt , FREE GIFT BRACELET 💎 masih ada lagi tau utk pembelian setiap 3 helai tudung bawal Tia Lovely. Grab it fast uolls !  Morning uolls ! Sarapan apa pagi ni ? Sis belum sarapan lagi 😥 tapi bila tengok design "Dolca Roses" ni berdesup masuk order , serta merta sis terus kekenyangan 😎 hihi.
-
Ramai juga admire dengan design ni kan..yela.. umpama beli satu dpt 2 tau !  Pilih je nk pakai style mana. Tak rugi membeli malah menang memakai 💕
.
NAK ORDER ??
www.wasap.my/60175527706 
atau layari website 👉https://www.facebook.com/susukdaraon9/

#freegift #fashionhijab #printedbawal #squarescarves #premiumscarves #bawalcorak #tudungbawal #agenttialovely
Hi purple lovers ! Dah ada TRUE FEELING dlm koleksi korang ?Alaaa ruginya kalau takde lagi. Design yg simple padanan corak bunga frame di sekeliling tudung sure korang kelihatan santai dan anggun.. - Pssssttt , FREE GIFT BRACELET 💎 masih ada lagi tau utk pembelian setiap 3 helai tudung bawal Tia Lovely. Grab it fast uolls ! Morning uolls ! Sarapan apa pagi ni ? Sis belum sarapan lagi 😥 tapi bila tengok design "Dolca Roses" ni berdesup masuk order , serta merta sis terus kekenyangan 😎 hihi. - Ramai juga admire dengan design ni kan..yela.. umpama beli satu dpt 2 tau ! Pilih je nk pakai style mana. Tak rugi membeli malah menang memakai 💕 . NAK ORDER ?? www.wasap.my/60175527706 atau layari website 👉https://www.facebook.com/susukdaraon9/ #freegift  #fashionhijab  #printedbawal  #squarescarves  #premiumscarves  #bawalcorak  #tudungbawal  #agenttialovely 
Tudung Mirabelle
Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
.
Type : Bawal
Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) 
Size: Bidang 45 extra
.
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
.
#tbkmirabelle <---- Tudung Mirabelle di sini
------------------------------------
How to order?
Whatsapp +6013 6377022
------------------------------------
👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #mirabellebawal #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #bawalmirabelle #mirabelle #kekabooXmirabelle #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Tudung Mirabelle Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss . Type : Bawal Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) Size: Bidang 45 extra . ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ . #tbkmirabelle  <---- Tudung Mirabelle di sini ------------------------------------ How to order? Whatsapp +6013 6377022 ------------------------------------ 👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #mirabellebawal  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #bawalmirabelle  #mirabelle  #kekabooXmirabelle  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
Tudung Mirabelle
Price : RM25
Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss
.
Type : Bawal
Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) 
Size: Bidang 45 extra
.
■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■
.
#tbkmirabelle <---- Tudung Mirabelle di sini
------------------------------------
How to order?
1. Read full caption 👆
2. Whatsapp +6013 6377022
❌ No call / No dm ❌
------------------------------------
👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback
.
Premium Reseller ❤
.
#tudungkekaboo #bawalkekaboo #bawalcorak #bawalplain #tudungprinted #kekaboolovers #mirabellebawal #tudungbawalmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungaidijuma #prkekaboo #kekaboopr #bawalmirabelle #mirabelle #kekabooXmirabelle #anaqeen #bawalprinted #bawalmurah #tudungbawalcorak #resellerkekaboo #resellertudungkekaboo #tudungbawal #kekaboo #aidijuma #tudungonline #tudungkekaboomurah #tudungbawalkekaboo #kekaboobrunei
Tudung Mirabelle Price : RM25 Postage (1-5pcs) : RM7sm/RM10ss . Type : Bawal Material : Custom-made Cotton Paris Voile (Imported directly from Oversea) Size: Bidang 45 extra . ■ Senang bentuk ■ Ringan ■ Sejuk ■ Jahit tepi halus ■ Prewashed ■ Tak luntur ■ Tak berkedut ■ Tak jarang ■ . #tbkmirabelle  <---- Tudung Mirabelle di sini ------------------------------------ How to order? 1. Read full caption 👆 2. Whatsapp +6013 6377022 ❌ No call / No dm ❌ ------------------------------------ 👭 Our Feedback - @tudungbawalkekaboo_feedback . Premium Reseller ❤ . #tudungkekaboo  #bawalkekaboo  #bawalcorak  #bawalplain  #tudungprinted  #kekaboolovers  #mirabellebawal  #tudungbawalmurah  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungaidijuma  #prkekaboo  #kekaboopr  #bawalmirabelle  #mirabelle  #kekabooXmirabelle  #anaqeen  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudungbawalcorak  #resellerkekaboo  #resellertudungkekaboo  #tudungbawal  #kekaboo  #aidijuma  #tudungonline  #tudungkekaboomurah  #tudungbawalkekaboo  #kekaboobrunei 
DESIGN RARE. HARGA MURAHHH!!!
.
.
💮BAWAL ORKIDLICIOUS
💮MATERIAL CHIFFON
💮MUDAH BENTUK
💮BIDANG 45
.
.
💵PRICE
💮RM25 + RM8 POS SM/ RM11
💮4LAI RM100 FREE POS
.
.
📲WHATSAPP UNTUK PILIHAN DESIGN YANG MASIH ADA
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550

#bawalmurah #bawalchiffon #bawalcorak #bawalchiffonmurah #tudungborong #bawalborong #bawalruffle #tudungruffle #tudungbawal #bawalborong #bawalbidang45 #tudungmurah #bawalbidang60 #instantshawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlborong #like4like #follow4follow #bawalcantik
DESIGN RARE. HARGA MURAHHH!!! . . 💮BAWAL ORKIDLICIOUS 💮MATERIAL CHIFFON 💮MUDAH BENTUK 💮BIDANG 45 . . 💵PRICE 💮RM25 + RM8 POS SM/ RM11 💮4LAI RM100 FREE POS . . 📲WHATSAPP UNTUK PILIHAN DESIGN YANG MASIH ADA ✔www.wasap.my/601119946550 ✔www.wasap.my/601119946550 ✔www.wasap.my/601119946550 #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawalcorak  #bawalchiffonmurah  #tudungborong  #bawalborong  #bawalruffle  #tudungruffle  #tudungbawal  #bawalborong  #bawalbidang45  #tudungmurah  #bawalbidang60  #instantshawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #shawlborong  #like4like  #follow4follow  #bawalcantik 
DESIGN RARE. HARGA MURAHHH!!!
.
.
💮BAWAL ORKIDLICIOUS
💮MATERIAL CHIFFON
💮MUDAH BENTUK
💮BIDANG 45
.
.
💵PRICE
💮RM25 + RM8 POS SM/ RM11
💮4LAI RM100 FREE POS
.
.
📲WHATSAPP UNTUK PILIHAN DESIGN YANG MASIH ADA
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550

#bawalmurah #bawalchiffon #bawalcorak #bawalchiffonmurah #tudungborong #bawalborong #bawalruffle #tudungruffle #tudungbawal #bawalborong #bawalbidang45 #tudungmurah #bawalbidang60 #instantshawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlborong #like4like #follow4follow #bawalcantik
DESIGN RARE. HARGA MURAHHH!!! . . 💮BAWAL ORKIDLICIOUS 💮MATERIAL CHIFFON 💮MUDAH BENTUK 💮BIDANG 45 . . 💵PRICE 💮RM25 + RM8 POS SM/ RM11 💮4LAI RM100 FREE POS . . 📲WHATSAPP UNTUK PILIHAN DESIGN YANG MASIH ADA ✔www.wasap.my/601119946550 ✔www.wasap.my/601119946550 ✔www.wasap.my/601119946550 #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawalcorak  #bawalchiffonmurah  #tudungborong  #bawalborong  #bawalruffle  #tudungruffle  #tudungbawal  #bawalborong  #bawalbidang45  #tudungmurah  #bawalbidang60  #instantshawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #shawlborong  #like4like  #follow4follow  #bawalcantik 
DESIGN RARE. HARGA MURAHHH!!!
.
.
💮BAWAL ORKIDLICIOUS
💮MATERIAL CHIFFON
💮MUDAH BENTUK
💮BIDANG 45
.
.
💵PRICE
💮RM25 + RM8 POS SM/ RM11
💮4LAI RM100 FREE POS
.
.
📲WHATSAPP UNTUK PILIHAN DESIGN YANG MASIH ADA
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550

#bawalmurah #bawalchiffon #bawalcorak #bawalchiffonmurah #tudungborong #bawalborong #bawalruffle #tudungruffle #tudungbawal #bawalborong #bawalbidang45 #tudungmurah #bawalbidang60 #instantshawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlborong #like4like #follow4follow #bawalcantik
DESIGN RARE. HARGA MURAHHH!!! . . 💮BAWAL ORKIDLICIOUS 💮MATERIAL CHIFFON 💮MUDAH BENTUK 💮BIDANG 45 . . 💵PRICE 💮RM25 + RM8 POS SM/ RM11 💮4LAI RM100 FREE POS . . 📲WHATSAPP UNTUK PILIHAN DESIGN YANG MASIH ADA ✔www.wasap.my/601119946550 ✔www.wasap.my/601119946550 ✔www.wasap.my/601119946550 #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawalcorak  #bawalchiffonmurah  #tudungborong  #bawalborong  #bawalruffle  #tudungruffle  #tudungbawal  #bawalborong  #bawalbidang45  #tudungmurah  #bawalbidang60  #instantshawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #shawlborong  #like4like  #follow4follow  #bawalcantik 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Hi purple lovers ! Dah ada TRUE FEELING dlm koleksi korang ?Alaaa ruginya kalau takde lagi. Design yg simple padanan corak bunga frame di sekeliling tudung sure korang kelihatan santai dan anggun..
-
Pssssttt , FREE GIFT BRACELET 💎 masih ada lagi tau utk pembelian setiap 3 helai tudung bawal Tia Lovely. Grab it fast uolls ! *slide kanan for more pic*
.
#freegift #fashionhijab #printedbawal #squarescarves #premiumscarves #bawalcorak #tudungbawal #agentTiaLovely
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
[TERBARU DILANCARKAN!!] - SIS, TUDUNG BUNGA 3D NILAH GAYA PALING GOJES, EKSKLUSIF & "DIGILAI” RAMAI TAHUN 2018 NI”
.
Tahun BARU, Azam BARU, Tudung MESTILAH Baru😍
.
Jom LIKE, TAG & SHARE dgn kwn2 & opismate anda utk sopink tudung MAMPU MILIK ni berjemaah!!
.
🌟Natalia double loop (2x sarung)
🌟2m x 75 cm
🌟High quality chiffon
🌟End curve eksklusif di hujung shawl
🌟Labuh menutup dada & syariah compliance
🌟Ironless & solah friendly
.
RM 39 / helai
3 for RM 100 (PROMO jimat RM 18😱)
Harga tak termasuk pos
.
SAYA BERMINAT SIS!
Wassap ke 0124959597 SKRG!! BERTINDAK PANTAS 🚀🚀
.
.
#tudungraya #tudung #shawl #instantshawl #shawlmurah #tudungcorak #shawlcorak #tudungmurah #tudungrayamurah #selendang #shawlcantik #tudungbunga #shawlcurve #bawalruffle #shawlchiffon #tudungchiffon #bawalchiffon #bawalcorak #tudungbawal #tudunginstant #printedshawl #printedscarf #shawllabuh #ariani #duckscarf #jakel #bajukurung #blousemurah #minikurung
[TERBARU DILANCARKAN!!] - SIS, TUDUNG BUNGA 3D NILAH GAYA PALING GOJES, EKSKLUSIF & "DIGILAI” RAMAI TAHUN 2018 NI” . Tahun BARU, Azam BARU, Tudung MESTILAH Baru😍 . Jom LIKE, TAG & SHARE dgn kwn2 & opismate anda utk sopink tudung MAMPU MILIK ni berjemaah!! . 🌟Natalia double loop (2x sarung) 🌟2m x 75 cm 🌟High quality chiffon 🌟End curve eksklusif di hujung shawl 🌟Labuh menutup dada & syariah compliance 🌟Ironless & solah friendly . RM 39 / helai 3 for RM 100 (PROMO jimat RM 18😱) Harga tak termasuk pos . SAYA BERMINAT SIS! Wassap ke 0124959597 SKRG!! BERTINDAK PANTAS 🚀🚀 . . #tudungraya  #tudung  #shawl  #instantshawl  #shawlmurah  #tudungcorak  #shawlcorak  #tudungmurah  #tudungrayamurah  #selendang  #shawlcantik  #tudungbunga  #shawlcurve  #bawalruffle  #shawlchiffon  #tudungchiffon  #bawalchiffon  #bawalcorak  #tudungbawal  #tudunginstant  #printedshawl  #printedscarf  #shawllabuh  #ariani  #duckscarf  #jakel  #bajukurung  #blousemurah  #minikurung 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
Assalamualaikum..
Hi aidijuma lovers 😍
New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘
Design masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Murah2 aje ye❤❤
💕Bawal Printed Love (BPL)
💕Harga RM20
Berminat bole dm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #kelabpersonaaidijuma #zawara #lajujer #casualbusinesspartner #kpajcbp
Assalamualaikum.. Hi aidijuma lovers 😍 New ready stock tudung bawal aidijuma😍😘 Design masih available lagi ye. Cepat2 order sblm sold out. Murah2 aje ye❤❤ 💕Bawal Printed Love (BPL) 💕Harga RM20 Berminat bole dm/whatsapp 0182447556 #aidijuma  #aidijumalover  #tudung  #tudungbawal  ##tudungprinted  #bawal  #bawalprinted  #bawalmurah  #hijab  #hijabfashion  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungmurah  #tudungcorak  #tudungcantik  #tudungcotton  #bawalbidang45  #bawalcorak  #bawalcotton  #hijab  #hijaber  #hijabfashion  #retail  #wholesale  #agentselangor  #kelabpersonaaidijuma  #zawara  #lajujer  #casualbusinesspartner  #kpajcbp 
BAWAL MATTE SATIN
🎈 SMALL SCALLOP CUT
🎈 NAMPAK EXCLUSIVE
🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI
🎈 TAK LICIN
🎈 BERPELUH XNAMPAK
🎈 BIDANG 50

Price : RM38 exclude pstge
.
.
Postge price 
1-3 pcs SM RM8
4-6 pcs SM RM10
7-10 pcs SM RM15

1-3 pcs SS RM10
4-8 pcs SS RM15

Whtsapp 0124959597
.
.
#tudungraya #tudung  #tudungcorak #tudungmurah #tudungrayamurah  #tudungbunga #shawlcurve #bawalruffle #tudungchiffon #bawalchiffon #bawalcorak #tudungbawal #tudungplain #basicshawl #shawlkosong #bawalsatin #bawalplain #tudungbawal #mattesatin #sukansea2017 #bawalbidang50 #bawallabuh #bidang50 #tudungbidang50 #duckscarfmurah #nahijabista #ariani #arianiscarf #duckscarf
BAWAL MATTE SATIN 🎈 SMALL SCALLOP CUT 🎈 NAMPAK EXCLUSIVE 🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI 🎈 TAK LICIN 🎈 BERPELUH XNAMPAK 🎈 BIDANG 50 Price : RM38 exclude pstge . . Postge price 1-3 pcs SM RM8 4-6 pcs SM RM10 7-10 pcs SM RM15 1-3 pcs SS RM10 4-8 pcs SS RM15 Whtsapp 0124959597 . . #tudungraya  #tudung  #tudungcorak  #tudungmurah  #tudungrayamurah  #tudungbunga  #shawlcurve  #bawalruffle  #tudungchiffon  #bawalchiffon  #bawalcorak  #tudungbawal  #tudungplain  #basicshawl  #shawlkosong  #bawalsatin  #bawalplain  #tudungbawal  #mattesatin  #sukansea2017  #bawalbidang50  #bawallabuh  #bidang50  #tudungbidang50  #duckscarfmurah  #nahijabista  #ariani  #arianiscarf  #duckscarf 
BAWAL MATTE SATIN
🎈 SMALL SCALLOP CUT
🎈 NAMPAK EXCLUSIVE
🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI
🎈 TAK LICIN
🎈 BERPELUH XNAMPAK
🎈 BIDANG 50

Price : RM38 exclude pstge
.
.
Postge price 
1-3 pcs SM RM8
4-6 pcs SM RM10
7-10 pcs SM RM15

1-3 pcs SS RM10
4-8 pcs SS RM15

Whtsapp 0124959597
.
.
#tudungraya #tudung  #tudungcorak #tudungmurah #tudungrayamurah  #tudungbunga #shawlcurve #bawalruffle #tudungchiffon #bawalchiffon #bawalcorak #tudungbawal #tudungplain #basicshawl #shawlkosong #bawalsatin #bawalplain #tudungbawal #mattesatin #sukansea2017 #bawalbidang50 #bawallabuh #bidang50 #tudungbidang50 #duckscarfmurah #nahijabista #ariani #arianiscarf #duckscarf
BAWAL MATTE SATIN 🎈 SMALL SCALLOP CUT 🎈 NAMPAK EXCLUSIVE 🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI 🎈 TAK LICIN 🎈 BERPELUH XNAMPAK 🎈 BIDANG 50 Price : RM38 exclude pstge . . Postge price 1-3 pcs SM RM8 4-6 pcs SM RM10 7-10 pcs SM RM15 1-3 pcs SS RM10 4-8 pcs SS RM15 Whtsapp 0124959597 . . #tudungraya  #tudung  #tudungcorak  #tudungmurah  #tudungrayamurah  #tudungbunga  #shawlcurve  #bawalruffle  #tudungchiffon  #bawalchiffon  #bawalcorak  #tudungbawal  #tudungplain  #basicshawl  #shawlkosong  #bawalsatin  #bawalplain  #tudungbawal  #mattesatin  #sukansea2017  #bawalbidang50  #bawallabuh  #bidang50  #tudungbidang50  #duckscarfmurah  #nahijabista  #ariani  #arianiscarf  #duckscarf 
BAWAL MATTE SATIN
🎈 SMALL SCALLOP CUT
🎈 NAMPAK EXCLUSIVE
🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI
🎈 TAK LICIN
🎈 BERPELUH XNAMPAK
🎈 BIDANG 50

Price : RM38 exclude pstge
.
.
Postge price 
1-3 pcs SM RM8
4-6 pcs SM RM10
7-10 pcs SM RM15

1-3 pcs SS RM10
4-8 pcs SS RM15

Whtsapp 0124959597
.
.
#tudungraya #tudung  #tudungcorak #tudungmurah #tudungrayamurah  #tudungbunga #shawlcurve #bawalruffle #tudungchiffon #bawalchiffon #bawalcorak #tudungbawal #tudungplain #basicshawl #shawlkosong #bawalsatin #bawalplain #tudungbawal #mattesatin #sukansea2017 #bawalbidang50 #bawallabuh #bidang50 #tudungbidang50 #duckscarfmurah #nahijabista #ariani #arianiscarf #duckscarf
BAWAL MATTE SATIN 🎈 SMALL SCALLOP CUT 🎈 NAMPAK EXCLUSIVE 🎈 TAK PEKAK BILA PAKAI 🎈 TAK LICIN 🎈 BERPELUH XNAMPAK 🎈 BIDANG 50 Price : RM38 exclude pstge . . Postge price 1-3 pcs SM RM8 4-6 pcs SM RM10 7-10 pcs SM RM15 1-3 pcs SS RM10 4-8 pcs SS RM15 Whtsapp 0124959597 . . #tudungraya  #tudung  #tudungcorak  #tudungmurah  #tudungrayamurah  #tudungbunga  #shawlcurve  #bawalruffle  #tudungchiffon  #bawalchiffon  #bawalcorak  #tudungbawal  #tudungplain  #basicshawl  #shawlkosong  #bawalsatin  #bawalplain  #tudungbawal  #mattesatin  #sukansea2017  #bawalbidang50  #bawallabuh  #bidang50  #tudungbidang50  #duckscarfmurah  #nahijabista  #ariani  #arianiscarf  #duckscarf 
BAWAL RAINBOW :
✅Available bidang 60 sahaja
✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa
✅Minimal Ironing
✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang
✅Sangat mudah dibentuk
✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton)
🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok
------------------
🌺HARGA :

1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage)
4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage)

Cara Order : (Pilih salah satu sahaja)
.
1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow

2)Dm ig @syuky_house
. .
Jangan lupa follow instagram : @syuky_house

Ws 0199895824 (link di bio)

#bawal #bawalbidang60 #bawal60 #bawalmurahmalaysia #bawalmudahbentuk #bawalsatin #bawalpucci #bawalchiffonmurah #bawalbidangbesar #bawal60 #tudungbidang60 #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungtutupdada #bawalhelwa #bawalcotton #bawalprintedmurah #bawalprinted #bawalprintedlabuh #bawalcantik #bawalcorak #muslim #muslimahwear
BAWAL RAINBOW : ✅Available bidang 60 sahaja ✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa ✅Minimal Ironing ✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang ✅Sangat mudah dibentuk ✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton) 🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok ------------------ 🌺HARGA : 1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage) 4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage) Cara Order : (Pilih salah satu sahaja) . 1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow 2)Dm ig @syuky_house . . Jangan lupa follow instagram : @syuky_house Ws 0199895824 (link di bio) #bawal  #bawalbidang60  #bawal60  #bawalmurahmalaysia  #bawalmudahbentuk  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffonmurah  #bawalbidangbesar  #bawal60  #tudungbidang60  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tudungbawallabuh  #tudungtutupdada  #bawalhelwa  #bawalcotton  #bawalprintedmurah  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #bawalcantik  #bawalcorak  #muslim  #muslimahwear 
Colour blue black ni senang je masok semua baju, .
Biru merah pun ok je kan ? Hihi .

Siapa nk cantik mcm sis tu, pm lekaih. 
BAWAL RAINBOW :
✅Available bidang 60 sahaja
✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa
✅Minimal Ironing
✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang
✅Sangat mudah dibentuk
✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton)
🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok
------------------
🌺HARGA :

1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage)
4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage)

Cara Order : (Pilih salah satu sahaja)
.
1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow

2)Dm ig @syuky_house
. .
Jangan lupa follow instagram : @syuky_house

Ws 0199895824 (link di bio)

#bawal #bawalbidang60 #bawal60 #bawalmurahmalaysia #bawalmudahbentuk #bawalsatin #bawalpucci #bawalchiffonmurah #bawalbidangbesar #bawal60 #tudungbidang60 #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungtutupdada #bawalhelwa #bawalcotton #bawalprintedmurah #bawalprinted #bawalprintedlabuh #bawalcantik #bawalcorak #muslim #muslimahwear
Colour blue black ni senang je masok semua baju, . Biru merah pun ok je kan ? Hihi . Siapa nk cantik mcm sis tu, pm lekaih. BAWAL RAINBOW : ✅Available bidang 60 sahaja ✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa ✅Minimal Ironing ✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang ✅Sangat mudah dibentuk ✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton) 🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok ------------------ 🌺HARGA : 1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage) 4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage) Cara Order : (Pilih salah satu sahaja) . 1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow 2)Dm ig @syuky_house . . Jangan lupa follow instagram : @syuky_house Ws 0199895824 (link di bio) #bawal  #bawalbidang60  #bawal60  #bawalmurahmalaysia  #bawalmudahbentuk  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffonmurah  #bawalbidangbesar  #bawal60  #tudungbidang60  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tudungbawallabuh  #tudungtutupdada  #bawalhelwa  #bawalcotton  #bawalprintedmurah  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #bawalcantik  #bawalcorak  #muslim  #muslimahwear 
SARUNG SAHAJA!
MUDAH BUKAN?

ADA ZIP BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PELBAGAI GAYA.
Labuh elok molek je taw.kak bulan suka sangaat.

Harga pun murah ajee

Rm25 free postage 
Untuk bulan januari ni sahaja ye.

WHATSAPP 01137180640

#khimarcorak #khimarplain #tudunglabuh #bawalzip #bawalcorak #bawalchiffon #bawalruffle #bawalturki #bawalreben #tudungruffle #bawallovers #sajat #moodrepublik #fattzura #aisyahdhiarana #laralana
New Designnn HoT HoT HoT 😋😋
#hajaraishahcollection 
WA-0133530507
BAWAL RAINBOW :
✅Available bidang 60 sahaja
✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa
✅Minimal Ironing
✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang
✅Sangat mudah dibentuk
✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton)
🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok
------------------
🌺HARGA :

1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage)
4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage)

Cara Order : (Pilih salah satu sahaja)
.
1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow

2)Dm ig @syuky_house
. .
Jangan lupa follow instagram : @syuky_house

Ws 0199895824 (link di bio)

#bawal #bawalbidang60 #bawal60 #bawalmurahmalaysia #bawalmudahbentuk #bawalsatin #bawalpucci #bawalchiffonmurah #bawalbidangbesar #bawal60 #tudungbidang60 #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungtutupdada #bawalhelwa #bawalcotton #bawalprintedmurah #bawalprinted #bawalprintedlabuh #bawalcantik #bawalcorak #muslim #muslimahwear
BAWAL RAINBOW : ✅Available bidang 60 sahaja ✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa ✅Minimal Ironing ✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang ✅Sangat mudah dibentuk ✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton) 🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok ------------------ 🌺HARGA : 1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage) 4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage) Cara Order : (Pilih salah satu sahaja) . 1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow 2)Dm ig @syuky_house . . Jangan lupa follow instagram : @syuky_house Ws 0199895824 (link di bio) #bawal  #bawalbidang60  #bawal60  #bawalmurahmalaysia  #bawalmudahbentuk  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffonmurah  #bawalbidangbesar  #bawal60  #tudungbidang60  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tudungbawallabuh  #tudungtutupdada  #bawalhelwa  #bawalcotton  #bawalprintedmurah  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #bawalcantik  #bawalcorak  #muslim  #muslimahwear 
COMBO ONLY!
(COMBO FIX. NO CHANGING DESIGN)
.
♡ MARTHA + AMMARIS

PRICE ⏩ RM55.00 EXC POSTAGE
POSTAGE ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS
.
❗NO BOOKING. FAST PAYMENT ONLY❗
.
Whatsapp 019-7041466 untuk tempahan

#kekaboo #bawalovers #bawalcorak #bawalmirabelle #bawalcotton #tudungonline #tudungcantikmurah #officialdropshipkekaboo #sayajualsayapakai #resellersahkekaboo #jannanick #mirafilzah #aaisyahdhiarana #kekasihpaksarela #maryjardin #marykaykl #shawllovers #ajimaura #instaseleb #kualaterengganu #kotabharu #alorsetar #langkawi #pulaupinang #unimas #unimap #instashopping #instaartis #syukurselalu #instaseller
COMBO ONLY! (COMBO FIX. NO CHANGING DESIGN) . ♡ MARTHA + AMMARIS PRICE ⏩ RM55.00 EXC POSTAGE POSTAGE ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS . ❗NO BOOKING. FAST PAYMENT ONLY❗ . Whatsapp 019-7041466 untuk tempahan #kekaboo  #bawalovers  #bawalcorak  #bawalmirabelle  #bawalcotton  #tudungonline  #tudungcantikmurah  #officialdropshipkekaboo  #sayajualsayapakai  #resellersahkekaboo  #jannanick  #mirafilzah  #aaisyahdhiarana  #kekasihpaksarela  #maryjardin  #marykaykl  #shawllovers  #ajimaura  #instaseleb  #kualaterengganu  #kotabharu  #alorsetar  #langkawi  #pulaupinang  #unimas  #unimap  #instashopping  #instaartis  #syukurselalu  #instaseller 
COMBO ONLY!
(COMBO FIX. NO CHANGING DESIGN)
.
♡ MARTHA + HARWANNIE + WARDHA

PRICE ⏩ RM85.00 EXC POSTAGE
POSTAGE ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS
.
❗NO BOOKING. FAST PAYMENT ONLY❗
.
Whatsapp 019-7041466 untuk tempahan

#kekaboo #bawalovers #bawalcorak #bawalmirabelle #bawalcotton #tudungonline #tudungcantikmurah #officialdropshipkekaboo #sayajualsayapakai #resellersahkekaboo #jannanick #mirafilzah #aaisyahdhiarana #kekasihpaksarela #maryjardin #marykaykl #shawllovers #ajimaura #instaseleb #kualaterengganu #kotabharu #alorsetar #langkawi #pulaupinang #unimas #unimap #instashopping #instaartis #syukurselalu #instaseller
COMBO ONLY! (COMBO FIX. NO CHANGING DESIGN) . ♡ MARTHA + HARWANNIE + WARDHA PRICE ⏩ RM85.00 EXC POSTAGE POSTAGE ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS . ❗NO BOOKING. FAST PAYMENT ONLY❗ . Whatsapp 019-7041466 untuk tempahan #kekaboo  #bawalovers  #bawalcorak  #bawalmirabelle  #bawalcotton  #tudungonline  #tudungcantikmurah  #officialdropshipkekaboo  #sayajualsayapakai  #resellersahkekaboo  #jannanick  #mirafilzah  #aaisyahdhiarana  #kekasihpaksarela  #maryjardin  #marykaykl  #shawllovers  #ajimaura  #instaseleb  #kualaterengganu  #kotabharu  #alorsetar  #langkawi  #pulaupinang  #unimas  #unimap  #instashopping  #instaartis  #syukurselalu  #instaseller 
🌸BAWAL AIRIS🌸
🌺 Material : DullSatin
🌺 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
🌺 CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalairis
.
🌺HARGA : RM 35 only
.
💗 Ironless
💗 Tak Jarang
💗 Tak Panas
💗 Kain Tak Nipis
💗 Sangat Mudah Bentuk
💗 Material Tak Panas
.
Wasap laju laju sis
📲 01119997813
📲 01119997813
📲 01119997813
.
#bawalmurah#bawallovers#bawalrm35#bawalcantikmurah#bawalscarft#bawallover#bawalmurahmalaysia#bawalviral#bawalcantik#bawalterkini#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalsquare#tudungbawal#bawalmalaysia#bawalsatin#bawaldullsatin#tudungsatin#tudungbawalsatin#tudungbawalcantik#tudungcantik#tudungborong#tudungsatinborong#tudungsatinborongmurah#tudungcorak#tudunglawa#tudungborongmurah#tudungsatinborongmurah#bawalcorak
🌸BAWAL AIRIS🌸 🌺 Material : DullSatin 🌺 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m (TAK ADA BIDANG BESAR) 🌺 CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalairis  . 🌺HARGA : RM 35 only . 💗 Ironless 💗 Tak Jarang 💗 Tak Panas 💗 Kain Tak Nipis 💗 Sangat Mudah Bentuk 💗 Material Tak Panas . Wasap laju laju sis 📲 01119997813 📲 01119997813 📲 01119997813 . #bawalmurah #bawallovers #bawalrm35 #bawalcantikmurah #bawalscarft #bawallover #bawalmurahmalaysia #bawalviral #bawalcantik #bawalterkini #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalsquare #tudungbawal #bawalmalaysia #bawalsatin #bawaldullsatin #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungcantik #tudungborong #tudungsatinborong #tudungsatinborongmurah #tudungcorak #tudunglawa #tudungborongmurah #tudungsatinborongmurah #bawalcorak 
🌸BAWAL AIRIS🌸
🌺 Material : DullSatin
🌺 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
🌺 CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalairis
.
🌺HARGA : RM 35 only
.
💗 Ironless
💗 Tak Jarang
💗 Tak Panas
💗 Kain Tak Nipis
💗 Sangat Mudah Bentuk
💗 Material Tak Panas
.
Wasap laju laju sis
📲 01119997813
📲 01119997813
📲 01119997813
.
#bawalmurah#bawallovers#bawalrm35#bawalcantikmurah#bawalscarft#bawallover#bawalmurahmalaysia#bawalviral#bawalcantik#bawalterkini#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalsquare#tudungbawal#bawalmalaysia#bawalsatin#bawaldullsatin#tudungsatin#tudungbawalsatin#tudungbawalcantik#tudungcantik#tudungborong#tudungsatinborong#tudungsatinborongmurah#tudungcorak#tudunglawa#tudungborongmurah#tudungsatinborongmurah#bawalcorak
🌸BAWAL AIRIS🌸 🌺 Material : DullSatin 🌺 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m (TAK ADA BIDANG BESAR) 🌺 CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalairis  . 🌺HARGA : RM 35 only . 💗 Ironless 💗 Tak Jarang 💗 Tak Panas 💗 Kain Tak Nipis 💗 Sangat Mudah Bentuk 💗 Material Tak Panas . Wasap laju laju sis 📲 01119997813 📲 01119997813 📲 01119997813 . #bawalmurah #bawallovers #bawalrm35 #bawalcantikmurah #bawalscarft #bawallover #bawalmurahmalaysia #bawalviral #bawalcantik #bawalterkini #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalsquare #tudungbawal #bawalmalaysia #bawalsatin #bawaldullsatin #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungcantik #tudungborong #tudungsatinborong #tudungsatinborongmurah #tudungcorak #tudunglawa #tudungborongmurah #tudungsatinborongmurah #bawalcorak 
🌸BAWAL AIRIS🌸
🌺 Material : DullSatin
🌺 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
🌺 CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalairis
.
🌺HARGA : RM 35 only
.
💗 Ironless
💗 Tak Jarang
💗 Tak Panas
💗 Kain Tak Nipis
💗 Sangat Mudah Bentuk
💗 Material Tak Panas
.
Wasap laju laju sis
📲 01119997813
📲 01119997813
📲 01119997813
.
#bawalmurah#bawallovers#bawalrm35#bawalcantikmurah#bawalscarft#bawallover#bawalmurahmalaysia#bawalviral#bawalcantik#bawalterkini#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalsquare#tudungbawal#bawalmalaysia#bawalsatin#bawaldullsatin#tudungsatin#tudungbawalsatin#tudungbawalcantik#tudungcantik#tudungborong#tudungsatinborong#tudungsatinborongmurah#tudungcorak#tudunglawa#tudungborongmurah#tudungsatinborongmurah#bawalcorak
🌸BAWAL AIRIS🌸 🌺 Material : DullSatin 🌺 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m (TAK ADA BIDANG BESAR) 🌺 CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalairis  . 🌺HARGA : RM 35 only . 💗 Ironless 💗 Tak Jarang 💗 Tak Panas 💗 Kain Tak Nipis 💗 Sangat Mudah Bentuk 💗 Material Tak Panas . Wasap laju laju sis 📲 01119997813 📲 01119997813 📲 01119997813 . #bawalmurah #bawallovers #bawalrm35 #bawalcantikmurah #bawalscarft #bawallover #bawalmurahmalaysia #bawalviral #bawalcantik #bawalterkini #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalsquare #tudungbawal #bawalmalaysia #bawalsatin #bawaldullsatin #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungcantik #tudungborong #tudungsatinborong #tudungsatinborongmurah #tudungcorak #tudunglawa #tudungborongmurah #tudungsatinborongmurah #bawalcorak 
#bawalpremiumTiaLovely
#printedbawal
-
AVAILABLE DESIGN
-
How tu purchase : ws 012-5991146 (klik link di profile bio)

HARGA SALE RM38 ONLY ! 😱
NP : RM59
(exc postage)
-
*colors maybe slightly different due to lighting
-
FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS
.
#bawalprinted #tudungbawallovers
#hijabcollection #bawalcantik #bawalcorak #aidijumalover #kekaboolovers #bawalshawl
#prelovedbawal #printedhijab #tudungsquare #tudungbawal #hijabprinted #hijablover #sayajual #tudunglabuh #tudungmurah #bawalmurah #bridetobe #bridesmaids #pinkpastel #tudungcorak #homestay #preloveditem #newitem #jualanmurah #agenttialovely
#bawalpremiumTiaLovely  #printedbawal  - AVAILABLE DESIGN - How tu purchase : ws 012-5991146 (klik link di profile bio) HARGA SALE RM38 ONLY ! 😱 NP : RM59 (exc postage) - *colors maybe slightly different due to lighting - FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS . #bawalprinted  #tudungbawallovers  #hijabcollection  #bawalcantik  #bawalcorak  #aidijumalover  #kekaboolovers  #bawalshawl  #prelovedbawal  #printedhijab  #tudungsquare  #tudungbawal  #hijabprinted  #hijablover  #sayajual  #tudunglabuh  #tudungmurah  #bawalmurah  #bridetobe  #bridesmaids  #pinkpastel  #tudungcorak  #homestay  #preloveditem  #newitem  #jualanmurah  #agenttialovely 
#bawalpremiumTiaLovely
#printedbawal
-
AVAILABLE DESIGN
-
How tu purchase : ws 012-5991146 (klik link di profile bio)

HARGA SALE RM38 ONLY ! 😱
NP : RM59
(exc postage)
-
*colors maybe slightly different due to lighting
-
FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS
.
#bawalprinted #tudungbawallovers
#hijabcollection #bawalcantik #bawalcorak #aidijumalover #kekaboolovers #bawalshawl
#prelovedbawal #printedhijab #tudungsquare #tudungbawal #hijabprinted #hijablover #sayajual #tudunglabuh #tudungmurah #bawalmurah #bridetobe #bridesmaids #pinkpastel #tudungcorak #homestay #preloveditem #newitem #jualanmurah #agenttialovely
#bawalpremiumTiaLovely  #printedbawal  - AVAILABLE DESIGN - How tu purchase : ws 012-5991146 (klik link di profile bio) HARGA SALE RM38 ONLY ! 😱 NP : RM59 (exc postage) - *colors maybe slightly different due to lighting - FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS . #bawalprinted  #tudungbawallovers  #hijabcollection  #bawalcantik  #bawalcorak  #aidijumalover  #kekaboolovers  #bawalshawl  #prelovedbawal  #printedhijab  #tudungsquare  #tudungbawal  #hijabprinted  #hijablover  #sayajual  #tudunglabuh  #tudungmurah  #bawalmurah  #bridetobe  #bridesmaids  #pinkpastel  #tudungcorak  #homestay  #preloveditem  #newitem  #jualanmurah  #agenttialovely 
#bawalpremiumTiaLovely
#printedbawal
-
AVAILABLE DESIGN
-
How tu purchase : ws 012-5991146 (klik link di profile bio)

HARGA SALE RM38 ONLY ! 😱
NP : RM59
(exc postage)
-
*colors maybe slightly different due to lighting
-
FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS
.
#bawalprinted #tudungbawallovers
#hijabcollection #bawalcantik #bawalcorak #aidijumalover #kekaboolovers #bawalshawl
#prelovedbawal #printedhijab #tudungsquare #tudungbawal #hijabprinted #hijablover #sayajual #tudunglabuh #tudungmurah #bawalmurah #bridetobe #bridesmaids #pinkpastel #tudungcorak #homestay #preloveditem #newitem #jualanmurah #agenttialovely
#bawalpremiumTiaLovely  #printedbawal  - AVAILABLE DESIGN - How tu purchase : ws 012-5991146 (klik link di profile bio) HARGA SALE RM38 ONLY ! 😱 NP : RM59 (exc postage) - *colors maybe slightly different due to lighting - FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS . #bawalprinted  #tudungbawallovers  #hijabcollection  #bawalcantik  #bawalcorak  #aidijumalover  #kekaboolovers  #bawalshawl  #prelovedbawal  #printedhijab  #tudungsquare  #tudungbawal  #hijabprinted  #hijablover  #sayajual  #tudunglabuh  #tudungmurah  #bawalmurah  #bridetobe  #bridesmaids  #pinkpastel  #tudungcorak  #homestay  #preloveditem  #newitem  #jualanmurah  #agenttialovely 
BAWAL RAINBOW :
✅Available bidang 60 sahaja
✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa
✅Minimal Ironing
✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang
✅Sangat mudah dibentuk
✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton)
🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok
------------------
🌺HARGA :

1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage)
4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage)

Cara Order : (Pilih salah satu sahaja)
.
1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow

2)Dm ig @syuky_house
. .
Jangan lupa follow instagram : @syuky_house

Ws 0199895824 (link di bio)

#bawal #bawalbidang60 #bawal60 #bawalmurahmalaysia #bawalmudahbentuk #bawalsatin #bawalpucci #bawalchiffonmurah #bawalbidangbesar #bawal60 #tudungbidang60 #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungtutupdada #bawalhelwa #bawalcotton #bawalprintedmurah #bawalprinted #bawalprintedlabuh #bawalcantik #bawalcorak #muslim #muslimahwear
BAWAL RAINBOW : ✅Available bidang 60 sahaja ✅Exclusive hanya di Ranna Rasyeeqa ✅Minimal Ironing ✅Disarankan memakai Inner Neck untuk warna soft. ✅Warna gelap tidak jarang ✅Sangat mudah dibentuk ✅Kain lembut dan sejuk dipakai (soft cotton) 🌼Material soft cotton, mudah bentuk, mudah gosok ------------------ 🌺HARGA : 1 HELAI : RM32 (tidak termasuk postage) 4 HELAI : RM100 (tidak termasuk postage) Cara Order : (Pilih salah satu sahaja) . 1) Klik disini utk wassap terus : www.wasap.my/60199895824/bawalrainbow 2)Dm ig @syuky_house . . Jangan lupa follow instagram : @syuky_house Ws 0199895824 (link di bio) #bawal  #bawalbidang60  #bawal60  #bawalmurahmalaysia  #bawalmudahbentuk  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalchiffonmurah  #bawalbidangbesar  #bawal60  #tudungbidang60  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tudungbawallabuh  #tudungtutupdada  #bawalhelwa  #bawalcotton  #bawalprintedmurah  #bawalprinted  #bawalprintedlabuh  #bawalcantik  #bawalcorak  #muslim  #muslimahwear