an online Instagram web viewer

#beautifulcuisine medias

Photos

Guys, skrg ada cara praktis buat nikmatin Boncafe Steak & Ice Cream dimanapun dan kapanpun lohh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kalian tinggal download aplikasi โ€˜Boncafe To Goโ€™ di :
- Playstore (Android)
- Appstore (iOS)
- www.boncafe.co.id/boncafetogo
.
Apalagi untuk 250 orang pertama yg order melalui Boncafe To Go dengan minim transaksi 50rebu, kalian bakal lgsg dapetin FREE 1 Porsi POTATO CROQUETTES โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan juga kalian punya kesempatan untuk mengikuti Lucky Draw dengan hadiah dining voucher Rp. 200.000,- untuk 10 pemenang..
.
So, buruan download dan order langsung dari apps Boncafe To Go.. dan jangan lupa follow IG @boncafesteak untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰
#boncafetogo #boncafesteak
#eatandjourney #sinyokuliner #kulinersby #kulinersurabaya
.
Jangan lupa Tap Tap โ™ฅ dan Mention Teman" Kalian Yah Disini โฌ‡
Guys, skrg ada cara praktis buat nikmatin Boncafe Steak & Ice Cream dimanapun dan kapanpun lohh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kalian tinggal download aplikasi โ€˜Boncafe To Goโ€™ di : - Playstore (Android) - Appstore (iOS) - www.boncafe.co.id/boncafetogo . Apalagi untuk 250 orang pertama yg order melalui Boncafe To Go dengan minim transaksi 50rebu, kalian bakal lgsg dapetin FREE 1 Porsi POTATO CROQUETTES โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan juga kalian punya kesempatan untuk mengikuti Lucky Draw dengan hadiah dining voucher Rp. 200.000,- untuk 10 pemenang.. . So, buruan download dan order langsung dari apps Boncafe To Go.. dan jangan lupa follow IG @boncafesteak untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰ #boncafetogo  #boncafesteak  #eatandjourney  #sinyokuliner  #kulinersby  #kulinersurabaya  . Jangan lupa Tap Tap โ™ฅ dan Mention Teman" Kalian Yah Disini โฌ‡
Mau makan puassss dan ENYAKK enyakkkโ€™ cuss rekk budalo ke @bbqfrenzy yaww ๐Ÿคค
Apalagiโ€™ di @bbqfrenzy awakmu sisan iso milih lohh antara paket All u can eat ato Value Package yang dijamin SUPERP kuYy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
On Frame ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
- All You Can Eat
Price: Mulai dari 100k bisa makan sepuasnya
โ€”
*NB:
- Terdapat juga Value Package yang harganya dimulai dari 50k per orang, Harga Value Package bisa berubah tergantung Pilihan Paket nya ๐Ÿ‘Œ
.
Mau Mukbang bersama kawan kawan?! jangan lupa double tap โค๏ธ dan share โœŒ๐Ÿป
.
๐Ÿ : "BBQ Frenzy"
๐Ÿ“: Jl. Imam Bonjol no. 125, Surabaya
โŒ›: Setiap Hari 11.00 - 22.00
IG: @bbqfrenzy
TELP: 031-5678328
Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories
#surabaya
#kokobuncitrestaurant
#kulinersurabaya
#surabayakuliner
Mau makan puassss dan ENYAKK enyakkkโ€™ cuss rekk budalo ke @bbqfrenzy yaww ๐Ÿคค Apalagiโ€™ di @bbqfrenzy awakmu sisan iso milih lohh antara paket All u can eat ato Value Package yang dijamin SUPERP kuYy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . On Frame ๐Ÿ‘‡๐Ÿป - All You Can Eat Price: Mulai dari 100k bisa makan sepuasnya โ€” *NB: - Terdapat juga Value Package yang harganya dimulai dari 50k per orang, Harga Value Package bisa berubah tergantung Pilihan Paket nya ๐Ÿ‘Œ . Mau Mukbang bersama kawan kawan?! jangan lupa double tap โค๏ธ dan share โœŒ๐Ÿป . ๐Ÿ : "BBQ Frenzy" ๐Ÿ“: Jl. Imam Bonjol no. 125, Surabaya โŒ›: Setiap Hari 11.00 - 22.00 IG: @bbqfrenzy TELP: 031-5678328 Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories #surabaya  #kokobuncitrestaurant  #kulinersurabaya  #surabayakuliner 
[ BAKSO BOEDJANGAN BUKAK DI SURABAYA ]
.
PECINTA BAKSO / PEDAS? Kuuuy, Mampir ke @baksoboedjangan cabang ke-22 di Surabaya!
.
๐Ÿ  Jl. Manyar No. 85 - 87 (Seberang Terminal Bratang)
๐Ÿ•˜ 10 siang - 10 malam
.
Bingung mau nikmatin menu yang mana? Nih Mamang kenalin yaaa Baksonya :
๐Ÿœ BAKSO SUPER PEDAS: olahan cabai dan daging cincang yang lumer di kuah kaldu
๐Ÿœ BAKSO SUPER KEJU: isian bakso daging dengan gurihnya keju
๐Ÿœ BAKSO SUPER URAT: bakso urat terbaik yang selalu jadi favorit!
๐Ÿœ BAKSO SUPER WAGYU CINCANG: kangen bakso cincang gerobakan? wajib coba ini loh
๐Ÿœ BAKSO SUPER MOZARELLA: kombinasi bakso + mozarella bikin kangen setiap saat!
๐Ÿœ Mie Instan Ala Boedjangan : Mie Instan favorit kamu yang dipadukan dengan Bakso Super, duh pasti nikmat banget ini!
๐Ÿœ Yamin Spesial Taichan Boedjangan : Yamin yang udah diaduk rata dengan sambal spesial Taichan super per per pedaaaaas.
๐Ÿœ KUAH KALDU / KUAH RAWON PEDAS / KUAH TAICHAN : 3 kuah fenomenal, nih. Silahkan dipilih sesuai selera
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ dan masihhh banyaaaak lagi
.
Cabang Lainnya:
.
JAKARTA | TANGERANG SELATAN | BANDUNG | JATINANGOR | GARUT | CIMAHI | BOGOR | CIBUBUR | MAKASSAR
.
Bakso Boedjangan Uratnya Nyoss, Pedesnya Joss, Kejunya Coss!
.
For Daily Updates Everywhere Else:
.
Twitter & Instagram : @BaksoBoedjangan
Facebook : BaksoBoedjangan
Youtube : Bakso Boedjangan
www.baksoboedjangan.com
.
Telepon SEKARANG juga untuk bermitra dengan Bakso Boedjangan!
๐Ÿ“ž: 081 2222 77 800
.
#baksoboedjangan #baksoboedjangansurabaya #kulinersurabaya 
#infosurabaya
[ BAKSO BOEDJANGAN BUKAK DI SURABAYA ] . PECINTA BAKSO / PEDAS? Kuuuy, Mampir ke @baksoboedjangan cabang ke-22 di Surabaya! . ๐Ÿ  Jl. Manyar No. 85 - 87 (Seberang Terminal Bratang) ๐Ÿ•˜ 10 siang - 10 malam . Bingung mau nikmatin menu yang mana? Nih Mamang kenalin yaaa Baksonya : ๐Ÿœ BAKSO SUPER PEDAS: olahan cabai dan daging cincang yang lumer di kuah kaldu ๐Ÿœ BAKSO SUPER KEJU: isian bakso daging dengan gurihnya keju ๐Ÿœ BAKSO SUPER URAT: bakso urat terbaik yang selalu jadi favorit! ๐Ÿœ BAKSO SUPER WAGYU CINCANG: kangen bakso cincang gerobakan? wajib coba ini loh ๐Ÿœ BAKSO SUPER MOZARELLA: kombinasi bakso + mozarella bikin kangen setiap saat! ๐Ÿœ Mie Instan Ala Boedjangan : Mie Instan favorit kamu yang dipadukan dengan Bakso Super, duh pasti nikmat banget ini! ๐Ÿœ Yamin Spesial Taichan Boedjangan : Yamin yang udah diaduk rata dengan sambal spesial Taichan super per per pedaaaaas. ๐Ÿœ KUAH KALDU / KUAH RAWON PEDAS / KUAH TAICHAN : 3 kuah fenomenal, nih. Silahkan dipilih sesuai selera ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ dan masihhh banyaaaak lagi . Cabang Lainnya: . JAKARTA | TANGERANG SELATAN | BANDUNG | JATINANGOR | GARUT | CIMAHI | BOGOR | CIBUBUR | MAKASSAR . Bakso Boedjangan Uratnya Nyoss, Pedesnya Joss, Kejunya Coss! . For Daily Updates Everywhere Else: . Twitter & Instagram : @BaksoBoedjangan Facebook : BaksoBoedjangan Youtube : Bakso Boedjangan www.baksoboedjangan.com . Telepon SEKARANG juga untuk bermitra dengan Bakso Boedjangan! ๐Ÿ“ž: 081 2222 77 800 . #baksoboedjangan  #baksoboedjangansurabaya  #kulinersurabaya  #infosurabaya 
[TELUR PUYUH GORENG]
Wiii liat videoโ€™nya @eatandjournal jadii pengen banget cobain telur puyuh goreng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ada yg pernahh cobain blm, share dong gimana rasanya? ๐Ÿค”๐Ÿค” jd penasaran, plus ada yg tau beli makanan ini dimanaa ya?
.
Video credit by @eatandjournal
Jangan lupa TAP ๐Ÿ’– dan mention temen"mu yukkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#surabaya_foodies
#surabaya_foodies_kakilima
[TELUR PUYUH GORENG] Wiii liat videoโ€™nya @eatandjournal jadii pengen banget cobain telur puyuh goreng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada yg pernahh cobain blm, share dong gimana rasanya? ๐Ÿค”๐Ÿค” jd penasaran, plus ada yg tau beli makanan ini dimanaa ya? . Video credit by @eatandjournal Jangan lupa TAP ๐Ÿ’– dan mention temen"mu yukkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #surabaya_foodies  #surabaya_foodies_kakilima 
One of the memorable dish I ever had from Gyukatsu Motomura ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #urukyujapan #japan #japanholiday #gojapan #visitjapan #gyukatsu #gyukatsumotomura #osaka #japanfood #foodnetwork #foodjournal #fooddiary
Mie Ayam Enak Dimana Ya Shaaaay ? ๐Ÿ˜˜
Kali ini nongkrong lagi nyari pangsit mie yang enak" gemesssh di Surabaya ๐Ÿ˜ Nah, buat kalian yang mau rekomendasiin Pangsit Mie Ayam yang enak ke akuuuh, yok komen" di bawah yah shaaay ๐Ÿ’•
.
#nongkrong_surabaya #nongkrongsurabaya #mieayam
Mie Ayam Enak Dimana Ya Shaaaay ? ๐Ÿ˜˜ Kali ini nongkrong lagi nyari pangsit mie yang enak" gemesssh di Surabaya ๐Ÿ˜ Nah, buat kalian yang mau rekomendasiin Pangsit Mie Ayam yang enak ke akuuuh, yok komen" di bawah yah shaaay ๐Ÿ’• . #nongkrong_surabaya  #nongkrongsurabaya  #mieayam 
aaaaaa... enjoy with sunset yesterday ๐ŸŠ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ
yuk yg mau swimming manjah bersih dan nyaman atau nyunset sambil makan pizza ter-indehoyyy di Jepara ๐Ÿคค
ga pake lama deh cusss ke @dianasbay @dianasbay 
seeyaaa๐Ÿ™Œ

#FoodArt
#Culinary
#WorldCulinary
#BeautifulCuisine
#AsianCulinary
#JeparaCulinary
#BeachFood
#JeparaBeach
#RestaurantJepara
#Sunset
#jeparahits
#explorejepara
#makananjepara
#jeparafood
Pentaroti @penta_gallery BAGI-BAGI 1200 ROTI GRATIS ! ๐Ÿ˜
Catat tanggal nya, only 1-3 Desember 2017 yaitu minggu depan guys! Tepatnya dilokasi baru Pentaroti di RAYA DHARMAHUSADA 181 Surabaya yah!
Akan ada 2 sesi per hari yaitu jam 11-12 siang dan jam 5-6 sore. Terbuka utk semua masyarakat umum, dan km bisa antri 30 menit sebelum acara dimulai! Mau dapet VOUCHER juga? Khusus utk pekerja kantoran segera daftarkan diri km, cukup kasih kartu nama via @penta_gallery dan langsung dapetin voucher gratis deh! Jadi double kan enaknya!
Yuk tandai kalender km buat minggu depan yah! Lebih jelasnya bisa follow insta @penta_gallery ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“Penta Roti @penta_gallery
๐Ÿ“Jalan Raya Dharmahusada 181, Surabaya
๐Ÿ“ฒ info : 08181818181
#FoodMaxSby #FoodMaxPentaRoti #pentaroti #susahsenangingatpenta #rotigratis
Pentaroti @penta_gallery BAGI-BAGI 1200 ROTI GRATIS ! ๐Ÿ˜ Catat tanggal nya, only 1-3 Desember 2017 yaitu minggu depan guys! Tepatnya dilokasi baru Pentaroti di RAYA DHARMAHUSADA 181 Surabaya yah! Akan ada 2 sesi per hari yaitu jam 11-12 siang dan jam 5-6 sore. Terbuka utk semua masyarakat umum, dan km bisa antri 30 menit sebelum acara dimulai! Mau dapet VOUCHER juga? Khusus utk pekerja kantoran segera daftarkan diri km, cukup kasih kartu nama via @penta_gallery dan langsung dapetin voucher gratis deh! Jadi double kan enaknya! Yuk tandai kalender km buat minggu depan yah! Lebih jelasnya bisa follow insta @penta_gallery ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“Penta Roti @penta_gallery ๐Ÿ“Jalan Raya Dharmahusada 181, Surabaya ๐Ÿ“ฒ info : 08181818181 #FoodMaxSby  #FoodMaxPentaRoti  #pentaroti  #susahsenangingatpenta  #rotigratis 
Nak Cipinang tunjuk tangan! โ˜
Sel nomer berapa? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ
Candaaa yaa.. yg ini baru serius ada tempat makan baru (tepatnya sismin baru liat ๐Ÿ˜) namanya @taichan_bang_panjul yg menunya cukup menarik ada sate taichan, robak, indomie, snack dan cemilan gitu bisa lah ya skalian nongkrong meski siap siap duit receh karna banyak pengamen boo.
Sate taichannya sendiri ada beberapa varian, dibakar atau digoreng, sate kulit, sate buntel, sate gurih, sate mozarella. Sismin cobain sate taichan bakar mozarella, dibakarnya masih pake arang which is nilai plus ya pasti ada burning taste yg beda. Satenya masih juicy ga kering dicocol pake sambelnya oke banget, fyi sambelnya ini pedes banget sesuai sama selera sismin yg pecinta pedas makanya habis ga bersisa ๐Ÿ˜‚
Buat yg bingung lokasi dimana udah ada di gmaps kok, pinggir jalan persis ga susah carinya.
.
.
๐ŸดBang Panjul Sate Taichan dan Roti Panggang @taichan_bang_panjul
Jl. Cipinang Jaya GG Blok U no 354 Cipinang, Jakarta Timur
โฐ 11.00-22.00 (senin-sabtu) minggu tutup
#onthetable :
Taichan Mozarella 30.000
Lontong 4.000
Rate: โœฏโœฏโœฏโœฏโœฉ
Ciamik-level: ciamiiiiiiiiiiiik
#dolandanjajan #kulinerjakarta #kulinerjkt #kuliner #satetaichan #delicious #explorejakarta #jakarta
Nak Cipinang tunjuk tangan! โ˜ Sel nomer berapa? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ Candaaa yaa.. yg ini baru serius ada tempat makan baru (tepatnya sismin baru liat ๐Ÿ˜) namanya @taichan_bang_panjul yg menunya cukup menarik ada sate taichan, robak, indomie, snack dan cemilan gitu bisa lah ya skalian nongkrong meski siap siap duit receh karna banyak pengamen boo. Sate taichannya sendiri ada beberapa varian, dibakar atau digoreng, sate kulit, sate buntel, sate gurih, sate mozarella. Sismin cobain sate taichan bakar mozarella, dibakarnya masih pake arang which is nilai plus ya pasti ada burning taste yg beda. Satenya masih juicy ga kering dicocol pake sambelnya oke banget, fyi sambelnya ini pedes banget sesuai sama selera sismin yg pecinta pedas makanya habis ga bersisa ๐Ÿ˜‚ Buat yg bingung lokasi dimana udah ada di gmaps kok, pinggir jalan persis ga susah carinya. . . ๐ŸดBang Panjul Sate Taichan dan Roti Panggang @taichan_bang_panjul Jl. Cipinang Jaya GG Blok U no 354 Cipinang, Jakarta Timur โฐ 11.00-22.00 (senin-sabtu) minggu tutup #onthetable  : Taichan Mozarella 30.000 Lontong 4.000 Rate: โœฏโœฏโœฏโœฏโœฉ Ciamik-level: ciamiiiiiiiiiiiik #dolandanjajan  #kulinerjakarta  #kulinerjkt  #kuliner  #satetaichan  #delicious  #explorejakarta  #jakarta 
when in doubt try our classic rum raisin. its served on real pineapple bowl

#bragapermai
when in doubt try our classic rum raisin. its served on real pineapple bowl #bragapermai 
I hope everyone had an amazing #ThanksLiving! ๐Ÿ‚Here's my quintessential loaded plate filled with all the classic goodies...sweet potato marshmallow casserole, green bean casserole, cornbread leek stuffing, @fieldroast Celebration Roast with mushroom gravy and roasted veggies, Irish soda bread, pomegranate maple brussels sprouts, truffled mashed potatoes with shiitake bacon and roasted kabocha squash. I totally didn't save room for all the epic desserts but I've never met a leftover pumpkin pie I didn't like. ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
.
.
#theveganspy #veganthanksgiving #vegancincinnati #cincinnativegan #veganrecipe #pumpkincookies #vegnews #thrivemags #imhorngry #nycvegan #thefeedfeedvegan #dandies #letscookvegan #eatdrinkvegan #theveganizers #thanksliving #veganizercincy #veganpower #veganshares #vegangirl #plantpowered #eattherainbow #vegancookies #pumpkinseason #veganmarshmallows #vegannyc #alylaughlin #publicspyfortheprivateeye
I hope everyone had an amazing #ThanksLiving ! ๐Ÿ‚Here's my quintessential loaded plate filled with all the classic goodies...sweet potato marshmallow casserole, green bean casserole, cornbread leek stuffing, @fieldroast Celebration Roast with mushroom gravy and roasted veggies, Irish soda bread, pomegranate maple brussels sprouts, truffled mashed potatoes with shiitake bacon and roasted kabocha squash. I totally didn't save room for all the epic desserts but I've never met a leftover pumpkin pie I didn't like. ๐Ÿ˜Ž . . . . . . #theveganspy  #veganthanksgiving  #vegancincinnati  #cincinnativegan  #veganrecipe  #pumpkincookies  #vegnews  #thrivemags  #imhorngry  #nycvegan  #thefeedfeedvegan  #dandies  #letscookvegan  #eatdrinkvegan  #theveganizers  #thanksliving  #veganizercincy  #veganpower  #veganshares  #vegangirl  #plantpowered  #eattherainbow  #vegancookies  #pumpkinseason  #veganmarshmallows  #vegannyc  #alylaughlin  #publicspyfortheprivateeye 
KAGOSHIMA A5 WAGYU.  SEARED PETIT STRIP LOIN.  Potato confit, sea salt, white truffle oil. @_o_ya_
KAGOSHIMA A5 WAGYU. SEARED PETIT STRIP LOIN. Potato confit, sea salt, white truffle oil. @_o_ya_
Chocolate Raspberry Almond  Porridge๐Ÿ’•
Can't help but I simply love it๐Ÿ˜…
The basic recipe is only two post away!
What's your favorite porridge combo?
Hope y'all had a great Thanksgiving!
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช
Schoko Himbeer Mandel Porridge๐Ÿ’•
Ich kann nix dafรผr, ich liebe es einfach๐Ÿ˜… Das Basisrezept findet ihr zwei Beitrรคge weiter!
Welche Porridgekombi mรถgt ihr am liebsten?
Hoffe ihr hattet ein schรถnes Thanksgiving!
.
.
.
#foods4thought #veganfoodhares #veganfoodlovers #plantbased #organic #nutrition #onthetable #glutenfree #beautifulcuisine #comfortfood #breakfast #nourish#foodpics #homemade #fromthescratch #dairyfree #vegansofig #foodstagram #wholesome #buzzfeedfood #inthekitchen #bestofvegan #feedfeed #f52grams #brekkie #veganfood #plantbased #eatclean @beautifulcuisines @yumvegantreats @veganvultures @foodfluffer @breakfast_inspo @f52grams @breakfast_bowls_ @veganzone @worldhealthycuisines
Chocolate Raspberry Almond Porridge๐Ÿ’• Can't help but I simply love it๐Ÿ˜… The basic recipe is only two post away! What's your favorite porridge combo? Hope y'all had a great Thanksgiving! ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช Schoko Himbeer Mandel Porridge๐Ÿ’• Ich kann nix dafรผr, ich liebe es einfach๐Ÿ˜… Das Basisrezept findet ihr zwei Beitrรคge weiter! Welche Porridgekombi mรถgt ihr am liebsten? Hoffe ihr hattet ein schรถnes Thanksgiving! . . . #foods4thought  #veganfoodhares  #veganfoodlovers  #plantbased  #organic  #nutrition  #onthetable  #glutenfree  #beautifulcuisine  #comfortfood  #breakfast  #nourish #foodpics  #homemade  #fromthescratch  #dairyfree  #vegansofig  #foodstagram  #wholesome  #buzzfeedfood  #inthekitchen  #bestofvegan  #feedfeed  #f52grams  #brekkie  #veganfood  #plantbased  #eatclean  @beautifulcuisines @yumvegantreats @veganvultures @foodfluffer @breakfast_inspo @f52grams @breakfast_bowls_ @veganzone @worldhealthycuisines
#udang jumbo for lunch. Dipped in in spicy and sweet soy sauce.
Only at Sari Ratu Restaurant .
.
.
.
.
.
.
.
#foodgasm #foodstagram #onthetable #starvingtime #beautifulcuisine #eeeeeats #nasipadang #prawn #lobsterprawn #bango #unilever #lunch
Tanggal semakin besar tanda dompet semakin tipis tapi jangan kuatir, krn kmi punya solusi untuk perut keroncongan dan dompet tipis kamuu๐Ÿ˜˜
Yukkkk mampir rame2 ke Mie Mapan Plaza Surabaya guysss, ada PROMO ASIK nih. Diserbu yaah, kami tunggu kedatangannya๐Ÿ™๐Ÿป
.
Mie Mapan
๐Ÿ“ Plaza Surabaya Lt. 1/rest-C/1
โ˜Ž 031-5347679/ 081336055858
 100% HALAL
๐Ÿ•˜ Setiap Hari, sesuai operasional mall
.
.
#miemapan
#miemapansurabaya
#kulinersby
Tanggal semakin besar tanda dompet semakin tipis tapi jangan kuatir, krn kmi punya solusi untuk perut keroncongan dan dompet tipis kamuu๐Ÿ˜˜ Yukkkk mampir rame2 ke Mie Mapan Plaza Surabaya guysss, ada PROMO ASIK nih. Diserbu yaah, kami tunggu kedatangannya๐Ÿ™๐Ÿป . Mie Mapan ๐Ÿ“ Plaza Surabaya Lt. 1/rest-C/1 โ˜Ž 031-5347679/ 081336055858 100% HALAL ๐Ÿ•˜ Setiap Hari, sesuai operasional mall . . #miemapan  #miemapansurabaya  #kulinersby 
Mau nongkrong ala ala anak HITZ soerabaya kuy?! ๐Ÿ˜œ
Cuss budalo hari iki ke @ramaramadinelounge yaa gengsss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ biar hitZ gitchuu
.
On Frame ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
- Rawon Sedap Malam 50k
- Lumpia Ikat Sayur 30k
- Creamy Margherita Shake 70k
- Bailey's Freakshake 70k
- Blue Lagoon 40k
.
Mau Nongkrong!? jangan lupa double tap โค๏ธ dan share โœŒ๐Ÿป
.
๐Ÿ : "Rama-Rama Dine & Lounge"
๐Ÿ“: Grand Darmo Suite Jl. Progo no. 1 - 3 Surabaya (Belakang Taman Bungkul)
IG: @ramaramadinelounge
WA: 0857.0617.5038 (Thea)
TELP: 031-5611611
HALAL โœ”
Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories
#surabaya
#kokobuncitcafe
#kulinersurabaya
#surabayakuliner
Mau nongkrong ala ala anak HITZ soerabaya kuy?! ๐Ÿ˜œ Cuss budalo hari iki ke @ramaramadinelounge yaa gengsss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ biar hitZ gitchuu . On Frame ๐Ÿ‘‡๐Ÿป - Rawon Sedap Malam 50k - Lumpia Ikat Sayur 30k - Creamy Margherita Shake 70k - Bailey's Freakshake 70k - Blue Lagoon 40k . Mau Nongkrong!? jangan lupa double tap โค๏ธ dan share โœŒ๐Ÿป . ๐Ÿ : "Rama-Rama Dine & Lounge" ๐Ÿ“: Grand Darmo Suite Jl. Progo no. 1 - 3 Surabaya (Belakang Taman Bungkul) IG: @ramaramadinelounge WA: 0857.0617.5038 (Thea) TELP: 031-5611611 HALAL โœ” Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories #surabaya  #kokobuncitcafe  #kulinersurabaya  #surabayakuliner 
Yokk ngeksis duluu ke event Halal on Top di GC yg ada cuma sampe hari Minggu lo rekk.. ๐Ÿ˜Ž jangan lupa buat cobain nasi cuma cumi inii sisan rekk, apalagii khusus d bazar ini kalian bisa dapetin free minum juga setiap pembelian nasi cuma cumi iki rekk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
๐Ÿ™ NASI CUMA CUMI - IDR 25k (termasuk minum khusus di Event Halal on Top)
Variant Product: Cutam (Cumi Hitam), Ebi Furai, Chicken Popcorn ๐Ÿ  @cumacumiisby
๐Ÿ“ย online - Surabaya
๐Ÿ“ Event Halal On Top di GC, 24-26 Nov 2017
๐Ÿ‘„ Taste : ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
โš ๏ธ HALAL
.
More info & order :
๐Ÿ“ฒ IG : @cumacumiisby ๐Ÿ“ฒ WA : 0812 3308 1177
๐Ÿ“ฒ Line@ : @fjo6678o
.
Jangan lupa TAP ๐Ÿ’– dan mention temen"mu buat cobain ini yukkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#surabaya_foodies
#surabaya_foodies_online
Yokk ngeksis duluu ke event Halal on Top di GC yg ada cuma sampe hari Minggu lo rekk.. ๐Ÿ˜Ž jangan lupa buat cobain nasi cuma cumi inii sisan rekk, apalagii khusus d bazar ini kalian bisa dapetin free minum juga setiap pembelian nasi cuma cumi iki rekk ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . ๐Ÿ™ NASI CUMA CUMI - IDR 25k (termasuk minum khusus di Event Halal on Top) Variant Product: Cutam (Cumi Hitam), Ebi Furai, Chicken Popcorn ๐Ÿ  @cumacumiisby ๐Ÿ“ย online - Surabaya ๐Ÿ“ Event Halal On Top di GC, 24-26 Nov 2017 ๐Ÿ‘„ Taste : ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ โš ๏ธ HALAL . More info & order : ๐Ÿ“ฒ IG : @cumacumiisby ๐Ÿ“ฒ WA : 0812 3308 1177 ๐Ÿ“ฒ Line@ : @fjo6678o . Jangan lupa TAP ๐Ÿ’– dan mention temen"mu buat cobain ini yukkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #surabaya_foodies  #surabaya_foodies_online 
Black truffle bacon kway teow with truffle jam 
Price : 140.000+
Score : 4/5
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#truffle #bacon #kwetiaw #kwayteow #union #unionpik #jktfoodbang #jktfooddestination #foodporn #buzzfeedfood #beautifulcuisine #destinasijajan #laperbaper #laperbener #foodgasm #foodstagram #instafood #lenkafoodies
This is how our family celebrate Thanksgiving!๐Ÿ–๐Ÿ๐Ÿค๐Ÿก๐Ÿข
So blessed and thankful.. Im so full and so happy!! ๐Ÿ˜Š#happythanksgiving ๐Ÿ๐Ÿ‚๐ŸŠ
.:
.ํ•ดํ”ผ#๋•ก์Šค๊ธฐ๋น™  ์˜ฌํ•ด๋„ ์˜ค๋น ์ง‘์—์„œ ์ €ํฌ์นœ์ •์‹๊ตฌ๋“ค์ด ๋ชจ์ด๋Š”๋ฐ ์š”๋ฒˆ์—” @puppy_songyi ์˜ค๋น ์™€์–ธ๋‹ˆ๊ฐ€ ์ €ํฌ ์‹œ๋Œ์‹๊ตฌ๊นŒ์ง€ ์ดˆ์ฒญํ•ด ์ฃผ์…”์„œ.. ํ•œ๋ฒˆ์œผ๋กœ ํƒฑ์Šค๊ธฐ๋นˆ์ด๋ฅผ ์น˜๋ฃฐ ์ˆ˜ ์žˆ์–ด์„œ ๋” ๊ฐ์‚ฌํ•˜๋„ค์š”.๐Ÿ™ํ…Œ์ด๋ธ”์— ๋ณด์ด๋Š” ์Œ์‹๋“ค์€ ์ €ํฌ ํ˜•๋‹˜,์–ธ๋‹ˆ,์กฐ์นด๋”ธ๊นŒ์ง€ 5๋ช…์ด ํ•จ๊ป˜ ์ฐจ๋ฆฐ ํ…Œ์ด๋ธ”์ด์ง€๋งŒ.๊ทธ์ค‘์—๋„ ์˜ฌ์ผ€์–ธ๋‹ˆ๊ฐ€ ์ œ์ผ ๋งŽ์ด ํ–ˆ๊ณ ..#๊ฐ์‚ฌํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค#์ˆ˜๊ณ ํ•˜์…จ์–ด์š”@puppy_songyi @kaykim1264 @littlehavensoap @susan.yoon
.. .
. :#Koreanfood#asianfood#cooking#homecook #thekitchen #f52grams #homecooking #homeabking#beautifulcuisine #feedfeed #foodpic #onthetable#์ง‘๋ฐฅ #์š”๋ฆฌ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ธ์Šคํƒ€ํ‘ธ๋“œ #ํ™ˆ์ฟก#์˜จ๋”ํ…Œ์ด๋ธ” #์ฟก์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ#๋ง›์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋จน์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๊ฐˆ๋น„์ฐœ#์žก์ฑ„#๋–ก๋ณถ์ด#์ƒ๋Ÿฌ๋“œ#๊ฐ€๋ฆฌ๋น„
This is how our family celebrate Thanksgiving!๐Ÿ–๐Ÿ๐Ÿค๐Ÿก๐Ÿข So blessed and thankful.. Im so full and so happy!! ๐Ÿ˜Š#happythanksgiving  ๐Ÿ๐Ÿ‚๐ŸŠ .: .ํ•ดํ”ผ#๋•ก์Šค๊ธฐ๋น™  ์˜ฌํ•ด๋„ ์˜ค๋น ์ง‘์—์„œ ์ €ํฌ์นœ์ •์‹๊ตฌ๋“ค์ด ๋ชจ์ด๋Š”๋ฐ ์š”๋ฒˆ์—” @puppy_songyi ์˜ค๋น ์™€์–ธ๋‹ˆ๊ฐ€ ์ €ํฌ ์‹œ๋Œ์‹๊ตฌ๊นŒ์ง€ ์ดˆ์ฒญํ•ด ์ฃผ์…”์„œ.. ํ•œ๋ฒˆ์œผ๋กœ ํƒฑ์Šค๊ธฐ๋นˆ์ด๋ฅผ ์น˜๋ฃฐ ์ˆ˜ ์žˆ์–ด์„œ ๋” ๊ฐ์‚ฌํ•˜๋„ค์š”.๐Ÿ™ํ…Œ์ด๋ธ”์— ๋ณด์ด๋Š” ์Œ์‹๋“ค์€ ์ €ํฌ ํ˜•๋‹˜,์–ธ๋‹ˆ,์กฐ์นด๋”ธ๊นŒ์ง€ 5๋ช…์ด ํ•จ๊ป˜ ์ฐจ๋ฆฐ ํ…Œ์ด๋ธ”์ด์ง€๋งŒ.๊ทธ์ค‘์—๋„ ์˜ฌ์ผ€์–ธ๋‹ˆ๊ฐ€ ์ œ์ผ ๋งŽ์ด ํ–ˆ๊ณ ..#๊ฐ์‚ฌํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค #์ˆ˜๊ณ ํ•˜์…จ์–ด์š” @puppy_songyi @kaykim1264 @littlehavensoap @susan.yoon .. . . :#Koreanfood #asianfood #cooking #homecook  #thekitchen  #f52grams  #homecooking  #homeabking #beautifulcuisine  #feedfeed  #foodpic  #onthetable #์ง‘๋ฐฅ  #์š”๋ฆฌ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ  #์ธ์Šคํƒ€ํ‘ธ๋“œ  #ํ™ˆ์ฟก #์˜จ๋”ํ…Œ์ด๋ธ”  #์ฟก์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ง›์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ  #๋จน์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ  #๊ฐˆ๋น„์ฐœ #์žก์ฑ„ #๋–ก๋ณถ์ด #์ƒ๋Ÿฌ๋“œ #๊ฐ€๋ฆฌ๋น„ 
mert our all time best seller, Yin Yang. a good healthy wheat bread for balance your life. you can find it at HERO, SUPERINDO , FARMER, DUTA BUAH, TOTAL BUAH and many more around Jabodetabek and Bandung #gardenbakery
mert our all time best seller, Yin Yang. a good healthy wheat bread for balance your life. you can find it at HERO, SUPERINDO , FARMER, DUTA BUAH, TOTAL BUAH and many more around Jabodetabek and Bandung #gardenbakery 
Happy Thanksgiving everyone! Turkeys on strike because #vegan ! ๐Ÿฆƒ
Happy Thanksgiving everyone! Turkeys on strike because #vegan  ! ๐Ÿฆƒ
It's all in the name of quality we assure you #onlythebest
It's all in the name of quality we assure you #onlythebest 
Selain layanan pesan antar makanan melalui @gofoodbandung, kita juga punya loh armada @kingkongexpress siap mengantar hingga rumah anda
#kingkongexpress
#istanaplaza
Selain layanan pesan antar makanan melalui @gofoodbandung, kita juga punya loh armada @kingkongexpress siap mengantar hingga rumah anda #kingkongexpress  #istanaplaza 
Delicata squash ready for roasting.
Delicata squash ready for roasting.
Kuyyโ€™ tau nggak kalo di Surabaya timur terdapat pujasera Hitz sing bentuke kuii koyo Container lohhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Selain ituโ€™ di tempat iki awakmu juga  bakal dimanjakan oleh makanan makanan yang enyakkk dari @geldboomsby rekk, MANTEP kan?! ๐Ÿ˜
.
Mau Mau Mau?! jangan lupa double tap โค๏ธ dan share wiss โœŒ๐Ÿป
.
๐Ÿ : "Geldboom Surabaya"
๐Ÿ“: Jl. Ir. Dr. Soekarno, Kalijudan Merr No.89, Surabaya (Seberang Dimsum Mbledoss Merr)
โŒ›: Setiap Hari 10.00 - 23.00
IG: @geldboomsby
TELP: 0821.9839.9977
Price Range: 25k - 50k
HALAL โœ”๏ธ
Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories
#surabaya
#kokobuncitcafe
#kulinersurabaya
#surabayakuliner
Kuyyโ€™ tau nggak kalo di Surabaya timur terdapat pujasera Hitz sing bentuke kuii koyo Container lohhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . Selain ituโ€™ di tempat iki awakmu juga bakal dimanjakan oleh makanan makanan yang enyakkk dari @geldboomsby rekk, MANTEP kan?! ๐Ÿ˜ . Mau Mau Mau?! jangan lupa double tap โค๏ธ dan share wiss โœŒ๐Ÿป . ๐Ÿ : "Geldboom Surabaya" ๐Ÿ“: Jl. Ir. Dr. Soekarno, Kalijudan Merr No.89, Surabaya (Seberang Dimsum Mbledoss Merr) โŒ›: Setiap Hari 10.00 - 23.00 IG: @geldboomsby TELP: 0821.9839.9977 Price Range: 25k - 50k HALAL โœ”๏ธ Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories #surabaya  #kokobuncitcafe  #kulinersurabaya  #surabayakuliner 
[PROMO DISKON 20%]
Akhir bulan ga usah takut makan steak shayy, tinggal merapat aja ke @maximumbistro karena ada promo diskon 20% lohh!
Disinj ada aneka steak dengan daging import dari Australia lohh.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kalian juga bisa request tingkat kematangan, trus disajikan dengan saus special MAXIMUM!! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Menuโ€™nya juga beragam bgt.. ada chicken cordon bleu, desserts spt snow ice dgn aneka rasa seperti chocolate, strawberry, mango, durian, cheese dan buanyak lagi dehh..
So, buruan ajakin temenโ€ kalian yawww
.
๐Ÿ  Maximum Bistro Cafe - @maximumbistro
๐Ÿ“ย Jl. Raya Ngagel Jaya 21A, Surabaya
โฐย Setiap hari, 12.00 - 22.00
โš ๏ธ HALAL
โœ”๏ธ Go-Food
๐Ÿ“ž RSVP : 0823 3734 4561 (call)
๐Ÿ“ž WA : 0812 5233 3319
.
โ€ผ๏ธInfo PROMOโ€ผ๏ธ
- Disc 20% 12.00-14.00 all item
- Disc 20% 14.00-22.00 food only
.
Jangan lupa TAP ๐Ÿ’– dan mention temen"mu buat cobain ini yukkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#surabaya_foodies
#surabaya_foodies_paidpromote
[PROMO DISKON 20%] Akhir bulan ga usah takut makan steak shayy, tinggal merapat aja ke @maximumbistro karena ada promo diskon 20% lohh! Disinj ada aneka steak dengan daging import dari Australia lohh.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kalian juga bisa request tingkat kematangan, trus disajikan dengan saus special MAXIMUM!! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ Menuโ€™nya juga beragam bgt.. ada chicken cordon bleu, desserts spt snow ice dgn aneka rasa seperti chocolate, strawberry, mango, durian, cheese dan buanyak lagi dehh.. So, buruan ajakin temenโ€ kalian yawww . ๐Ÿ  Maximum Bistro Cafe - @maximumbistro ๐Ÿ“ย Jl. Raya Ngagel Jaya 21A, Surabaya โฐย Setiap hari, 12.00 - 22.00 โš ๏ธ HALAL โœ”๏ธ Go-Food ๐Ÿ“ž RSVP : 0823 3734 4561 (call) ๐Ÿ“ž WA : 0812 5233 3319 . โ€ผ๏ธInfo PROMOโ€ผ๏ธ - Disc 20% 12.00-14.00 all item - Disc 20% 14.00-22.00 food only . Jangan lupa TAP ๐Ÿ’– dan mention temen"mu buat cobain ini yukkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #surabaya_foodies  #surabaya_foodies_paidpromote 
"One of the best man look is from his hair, it's a crown and pride that show who you really are! We are @defredbarber with so much pleasure will give you the best haircut ever! ๐Ÿ‘Š๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ".
"One of the best man look is from his hair, it's a crown and pride that show who you really are! We are @defredbarber with so much pleasure will give you the best haircut ever! ๐Ÿ‘Š๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ˆ".
[ SARAPAN NASKUN DOLOOO๐Ÿ˜˜ ]
.
Pagi2 kaga bisa nolak deh kalo dikasi nasi kuningnya @mamahermin yang berlimpah gini๐Ÿ˜œ
Apalagi yg lauk ikan pedes2 gimana gitu bikin sarapan jadi makin lahap๐Ÿ˜˜
.
Nasi Kuning Ikan
IDR 17.5k
.
Nasi Kuning Ayam
IDR 17.5k
.
Nasi Campur
IDR 17.5k
.
MAMA HERMIN
๐Ÿ“Jl. Raya Darmo Indah K-9B, Surabaya (satu lokasi dengan Kedai 27 Darmo Indah, deretan imigrasi)
๐Ÿ“ฒ 081336133910/081357890666
๐Ÿ•™ Setiap Hari, jam 08.00-15.00
โœ” Halal
IG: @mamahermin
.
Hayo siapa yg doyan sarapan naskun๐Ÿ‘†
Jangan lupa DoubleTapโค dan Share ke temen2 kamu yaa๐Ÿ˜‰
.
#cecekulinersurabaya
#kulinersby
#kulinersurabaya
[ SARAPAN NASKUN DOLOOO๐Ÿ˜˜ ] . Pagi2 kaga bisa nolak deh kalo dikasi nasi kuningnya @mamahermin yang berlimpah gini๐Ÿ˜œ Apalagi yg lauk ikan pedes2 gimana gitu bikin sarapan jadi makin lahap๐Ÿ˜˜ . Nasi Kuning Ikan IDR 17.5k . Nasi Kuning Ayam IDR 17.5k . Nasi Campur IDR 17.5k . MAMA HERMIN ๐Ÿ“Jl. Raya Darmo Indah K-9B, Surabaya (satu lokasi dengan Kedai 27 Darmo Indah, deretan imigrasi) ๐Ÿ“ฒ 081336133910/081357890666 ๐Ÿ•™ Setiap Hari, jam 08.00-15.00 โœ” Halal IG: @mamahermin . Hayo siapa yg doyan sarapan naskun๐Ÿ‘† Jangan lupa DoubleTapโค dan Share ke temen2 kamu yaa๐Ÿ˜‰ . #cecekulinersurabaya  #kulinersby  #kulinersurabaya 
Today was a busy one! BUT I could not let the day go by without saying how grateful I am. I am thankful for family. I am thankful for friends. I am thankful for each and everyone of you who are on this pinksands ride with me. And I am thankful for life. Wishing you all a wonderful, safe and memorable thanksgiving. 
#nomnom #foodiegawker #foodiegram #instafood #buzzfeedfood #huffposttaste #beautifulfood #beautifulcuisine #internationalfood #goodeats #goodfood #foodadventures #foodmoves #foodiemoves #foodcommunity #wanderlustfood #tastingtable #prettyfood #foodfinds #fatkid #fatkidadventuresย  #myfab5 #foodnetwork #foodiegram #forkyeah #instabs #instafoodie #instafoodguide #foodlovers
Today was a busy one! BUT I could not let the day go by without saying how grateful I am. I am thankful for family. I am thankful for friends. I am thankful for each and everyone of you who are on this pinksands ride with me. And I am thankful for life. Wishing you all a wonderful, safe and memorable thanksgiving. #nomnom  #foodiegawker  #foodiegram  #instafood  #buzzfeedfood  #huffposttaste  #beautifulfood  #beautifulcuisine  #internationalfood  #goodeats  #goodfood  #foodadventures  #foodmoves  #foodiemoves  #foodcommunity  #wanderlustfood  #tastingtable  #prettyfood  #foodfinds  #fatkid  #fatkidadventures ย  #myfab5  #foodnetwork  #foodiegram  #forkyeah  #instabs  #instafoodie  #instafoodguide  #foodlovers 
Thank God Its Friday! ๐Ÿ˜Ž Udah ada rencana mau kemana nih liburan besok? Ahaha kalau temen-temen ada rencana mau ke Bandung kita ada rekomendasi tempat nihh yaituuu @rumah_miring_bandung ๐ŸŽŠ
.
Menurut kita ini tempatnya asik banget buat ngilangin pusing, karena view nya itu loh ijo banget ahaha liat aja tuh di foto. Udah gitu harganya pun gak terlalu mahal jadi gausah khawatir dompet kering kalau kesini ๐Ÿ˜Ž #kayanyaenak #kayaknyaenak
.
๐Ÿ  Rumah Miring
๐Ÿ“Œ Jl Dago Giri no 119 Mekarwangi Bandung ๐Ÿด 19k-99k
๐Ÿ“ท LG G6
Thank God Its Friday! ๐Ÿ˜Ž Udah ada rencana mau kemana nih liburan besok? Ahaha kalau temen-temen ada rencana mau ke Bandung kita ada rekomendasi tempat nihh yaituuu @rumah_miring_bandung ๐ŸŽŠ . Menurut kita ini tempatnya asik banget buat ngilangin pusing, karena view nya itu loh ijo banget ahaha liat aja tuh di foto. Udah gitu harganya pun gak terlalu mahal jadi gausah khawatir dompet kering kalau kesini ๐Ÿ˜Ž #kayanyaenak  #kayaknyaenak  . ๐Ÿ  Rumah Miring ๐Ÿ“Œ Jl Dago Giri no 119 Mekarwangi Bandung ๐Ÿด 19k-99k ๐Ÿ“ท LG G6
On Thanksgiving, when people are posting their turkeys and dressings, itโ€™s important not to forget the simple snacks that keep us eating all day, like the cheese ball. Ok, enough being cheesy, happy thanksgiving to all. โ€ขโ€ขโ€ข
#thanksgiving #thankful #cheese #cheeseball #snacks #appetizers
On Thanksgiving, when people are posting their turkeys and dressings, itโ€™s important not to forget the simple snacks that keep us eating all day, like the cheese ball. Ok, enough being cheesy, happy thanksgiving to all. โ€ขโ€ขโ€ข #thanksgiving  #thankful  #cheese  #cheeseball  #snacks  #appetizers 
Punya kisah sendiri sama yang nama nya nasi hainam
.
.
.
Waktu jaman kuliah setiap hari pasti ada jajan nasi hainam entah makan jam 10an atau makan siang
.
.
.
Walau pusing2 muter2 nyari makanan ujung2nya beli nasi hainam juga .
.
.
Salah satu comfort food ๐Ÿค—
.
.
.
Wee nam kee 
Roasted chicken and Soya sauce chicken in half 118k ++
Fragrance rice 15k ++
Hot plate bean curd 42k ++
Free barley by showing your xxi ticket (the breeze) 
Bsd city .
.
.
#pergikuliner #pergikulinerAJA #qraved #foodyid #yukmakancom #nibbleapp #zomato #foodgasmid #foodporn #foodgasm #kuliner #anakjajan #jktgo #jktfoodbang #beautifulcuisine #asianfoodchannel #eatandgochannel #asianfood #weenamkee #nasihainam #chicken #hainanrice #chinesefood #amateurphotography
Punya kisah sendiri sama yang nama nya nasi hainam . . . Waktu jaman kuliah setiap hari pasti ada jajan nasi hainam entah makan jam 10an atau makan siang . . . Walau pusing2 muter2 nyari makanan ujung2nya beli nasi hainam juga . . . Salah satu comfort food ๐Ÿค— . . . Wee nam kee Roasted chicken and Soya sauce chicken in half 118k ++ Fragrance rice 15k ++ Hot plate bean curd 42k ++ Free barley by showing your xxi ticket (the breeze) Bsd city . . . #pergikuliner  #pergikulinerAJA  #qraved  #foodyid  #yukmakancom  #nibbleapp  #zomato  #foodgasmid  #foodporn  #foodgasm  #kuliner  #anakjajan  #jktgo  #jktfoodbang  #beautifulcuisine  #asianfoodchannel  #eatandgochannel  #asianfood  #weenamkee  #nasihainam  #chicken  #hainanrice  #chinesefood  #amateurphotography 
"We made all of your food fresh from our kitchen, best ingredients, right temperature, and passionate chef.
Because we want to serve you only best of the best @albertos_id! ๐Ÿ‘Š๐ŸŸ".
"We made all of your food fresh from our kitchen, best ingredients, right temperature, and passionate chef. Because we want to serve you only best of the best @albertos_id! ๐Ÿ‘Š๐ŸŸ".
Welcoming a new concept by @soursallycoid: Taiwanese CHEESE TEA from @gulugulu.id. Salah satu minuman kekinian ini baru akan launching bulan Februari 2018 guys. Tapii kamu udah bisa cicipin di SIAL Interfood Expo di JIExpo Kemayoran sampai tanggal 25 November nanti dengan harga spesial IDR 15-20k aja (harga normal 25-30k).
.
.
Aku cobain yg Cheese Umami Matcha & Taiwanese Pineapple Cheese Tea. Rasa matcha-nya of course blend bgt sama umami-nya si cheese. Nah, yg Pineapple ini surprisingly awakening bgt! Sekali teguk kerasa wangi fruity segar dan rasa manis asam nanas, yg buatku sih cocok dipadukan dgn the cheese on top. Yukk cobain๐Ÿ˜‹

Spot: @interfoodexpo
JIExpo Kemayoran, Hall A1 AL010, Jl. Benyamin Suaeb, Kemayoran - North Jakarta

#foodinrupiah #gulugulu #cheesetastic #cheesetea #soursallyid #sialinterfood #interfoodexpo #sialinterfood2017 #handsinframe #foodinhands #eeeeeats #doyanmakan #jajan #kulinerjakarta #kulinerjakartautara #jiexpo #jiexpokemayoran #eventjakarta
Welcoming a new concept by @soursallycoid: Taiwanese CHEESE TEA from @gulugulu.id. Salah satu minuman kekinian ini baru akan launching bulan Februari 2018 guys. Tapii kamu udah bisa cicipin di SIAL Interfood Expo di JIExpo Kemayoran sampai tanggal 25 November nanti dengan harga spesial IDR 15-20k aja (harga normal 25-30k). . . Aku cobain yg Cheese Umami Matcha & Taiwanese Pineapple Cheese Tea. Rasa matcha-nya of course blend bgt sama umami-nya si cheese. Nah, yg Pineapple ini surprisingly awakening bgt! Sekali teguk kerasa wangi fruity segar dan rasa manis asam nanas, yg buatku sih cocok dipadukan dgn the cheese on top. Yukk cobain๐Ÿ˜‹ Spot: @interfoodexpo JIExpo Kemayoran, Hall A1 AL010, Jl. Benyamin Suaeb, Kemayoran - North Jakarta #foodinrupiah  #gulugulu  #cheesetastic  #cheesetea  #soursallyid  #sialinterfood  #interfoodexpo  #sialinterfood2017  #handsinframe  #foodinhands  #eeeeeats  #doyanmakan  #jajan  #kulinerjakarta  #kulinerjakartautara  #jiexpo  #jiexpokemayoran  #eventjakarta 
Friday never be the same with our favourite deal! yes start from 45k (INCLUDE FREE WINE / BEER / MOCKTAIL)

#bragapermai
Friday never be the same with our favourite deal! yes start from 45k (INCLUDE FREE WINE / BEER / MOCKTAIL) #bragapermai 
โ€œThanksgiving is like a Tuesday to us. An insignificant day.โ€ says an Englishman. โ €
โ €
To which I reply: โ€œTsk. This isnโ€™t helping Tuesdayโ€™s declining low self-esteem. Especially when Wednesday is seen with smoking hot ladies every damn week, while Friday is the life of every party and everyone adores him. (If it wasnโ€™t for Monday being regarded as public enemy no. 1 due to his loathsome personality, Tuesday would have truly felt like the most pathetic day of the week.)โ€.
.
.
.
.
#foodsg #sgfoodies #sgeats #sgfood #whati8today #sgfoodporn #sgfooddiary #sgfoodhunt #f52grams #buzzfeedeats #nomz #yummo #whatsfordinner #yumminess #lifeandthyme #thegrowingbelly #whati8todaysg #foodheaven #hypefeast #huffposttaste #sgfoodspotting #food52 #tablesituation #feedfeed #eeeeeatsgiving
โ€œThanksgiving is like a Tuesday to us. An insignificant day.โ€ says an Englishman. โ € โ € To which I reply: โ€œTsk. This isnโ€™t helping Tuesdayโ€™s declining low self-esteem. Especially when Wednesday is seen with smoking hot ladies every damn week, while Friday is the life of every party and everyone adores him. (If it wasnโ€™t for Monday being regarded as public enemy no. 1 due to his loathsome personality, Tuesday would have truly felt like the most pathetic day of the week.)โ€. . . . . #foodsg  #sgfoodies  #sgeats  #sgfood  #whati8today  #sgfoodporn  #sgfooddiary  #sgfoodhunt  #f52grams  #buzzfeedeats  #nomz  #yummo  #whatsfordinner  #yumminess  #lifeandthyme  #thegrowingbelly  #whati8todaysg  #foodheaven  #hypefeast  #huffposttaste  #sgfoodspotting  #food52  #tablesituation  #feedfeed  #eeeeeatsgiving 
Lokasi Pusat @miebasoramdhan berada di Jl. Moch. Ramdhan No.45, kalau kamu bingung lokasi kita disebelah mana, kamu bisa cari direction alamat kita melalui Google Map genks dan papan nama kita cukup keliatan kok di sekitar jalan Ramdhan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“.
.
only at :
Mie Baso Ramdhan @miebasoramdhan
jln Moch Ramdhan no 45
open hour : 08.00-22.00
jln Peta no 178
open hour : 11.00-22.00
-
Baso Goreng Petot
- Festival Citylink lantai 3
.
#miebasoramdhan
Lokasi Pusat @miebasoramdhan berada di Jl. Moch. Ramdhan No.45, kalau kamu bingung lokasi kita disebelah mana, kamu bisa cari direction alamat kita melalui Google Map genks dan papan nama kita cukup keliatan kok di sekitar jalan Ramdhan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“. . only at : Mie Baso Ramdhan @miebasoramdhan jln Moch Ramdhan no 45 open hour : 08.00-22.00 jln Peta no 178 open hour : 11.00-22.00 - Baso Goreng Petot - Festival Citylink lantai 3 . #miebasoramdhan 
No, this isnโ€™t Turkey ๐Ÿฆƒ or the heaviest burger ๐Ÿ” ever!!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰This is called ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ โ€œVegduckenโ€ and itโ€™s apparently a typical vegan meal served on Thanksgiving. It was adapted from the โ€œTurduckenโ€ recipe ( Which consists in encasing a smaller bird into a bigger one etc.) Since, it happens to be Thanksgiving next door ๐Ÿšช๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, I thought ๐Ÿ’ญ Why not switch things up a bit ( Ok, a lot) by making this dish?? It requires a bit of organizing therefore, I Corรฉe & baked my veggies ahead of time. 
Ingredients used :
A Butternut squash 
An eggplant ๐Ÿ†
A Zucchini 
A red bell pepper ๐ŸŒถ
An onion, 2 garlic cloves
Some fresh spinach leaves, some chives,
1 cup of Farro & 1 & 1/4 cup of lentils,
Some salt & pepper,
1 Tbsp of nutmeg, 1 Tbsp of herbes de Provence, 1/2 tsp of basil leaves
Some olive oil & for topping purposes Butternut squash seeds & fresh parsley ๐Ÿƒ
Hmmmm...๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹If you could only taste this? I wonโ€™t elaborate much about directions but basically, I sliced in half & cored all of my veggies.. -I ( separately) sautรฉed the cores portion of my butternut squash with a bit of salt, pepper, nutmeg in some olive oil. The spinach was lightly steamed..
-I cored & sautรฉed the eggplant, onions, garlic until they reached a softer consistency ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝthen mixed in my already cooked Farro , lentils, basil leaves, herbes de Provence, salt & pepper. -I diced the red bell peppers & lightly sautรฉed them with some chives. 
The rest is all about layering all of that goodness according to your heartโ€™s desires & topping it with some roasted seeds ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿพโ€โ™€๏ธ Et Voilร ! Verdict! It would make any vegan or vegetarian โ€œweepโ€ for more... ( unless, thatโ€™s only my imagination ๐Ÿค”๐Ÿ’ญโ˜บ๏ธ) Anyways, Give it a try & let me know what you had for dinner tonight ( whether itโ€™s Thanksgiving on your end or not) Let the feast begin! Bon Appรฉtit to All! Talk to you ( maybe) on my Birthday ๐ŸŽ‚ tomorrow!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐ŸŽ๐ŸŽˆโณLess than 24 hours left on my clock โฐ๐Ÿ˜‰. Sending you All LOTS OF positive vibes, LOVE, cheers ๐Ÿฅ‚ and Blessings ๐ŸŒฌ๐Ÿ’›โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’ž๐Ÿ–ค๐Ÿงก๐Ÿ’™๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ™๐Ÿฝโœจ
No, this isnโ€™t Turkey ๐Ÿฆƒ or the heaviest burger ๐Ÿ” ever!!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰This is called ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ โ€œVegduckenโ€ and itโ€™s apparently a typical vegan meal served on Thanksgiving. It was adapted from the โ€œTurduckenโ€ recipe ( Which consists in encasing a smaller bird into a bigger one etc.) Since, it happens to be Thanksgiving next door ๐Ÿšช๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, I thought ๐Ÿ’ญ Why not switch things up a bit ( Ok, a lot) by making this dish?? It requires a bit of organizing therefore, I Corรฉe & baked my veggies ahead of time. Ingredients used : A Butternut squash An eggplant ๐Ÿ† A Zucchini A red bell pepper ๐ŸŒถ An onion, 2 garlic cloves Some fresh spinach leaves, some chives, 1 cup of Farro & 1 & 1/4 cup of lentils, Some salt & pepper, 1 Tbsp of nutmeg, 1 Tbsp of herbes de Provence, 1/2 tsp of basil leaves Some olive oil & for topping purposes Butternut squash seeds & fresh parsley ๐Ÿƒ Hmmmm...๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹If you could only taste this? I wonโ€™t elaborate much about directions but basically, I sliced in half & cored all of my veggies.. -I ( separately) sautรฉed the cores portion of my butternut squash with a bit of salt, pepper, nutmeg in some olive oil. The spinach was lightly steamed.. -I cored & sautรฉed the eggplant, onions, garlic until they reached a softer consistency ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝthen mixed in my already cooked Farro , lentils, basil leaves, herbes de Provence, salt & pepper. -I diced the red bell peppers & lightly sautรฉed them with some chives. The rest is all about layering all of that goodness according to your heartโ€™s desires & topping it with some roasted seeds ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿพโ€โ™€๏ธ Et Voilร ! Verdict! It would make any vegan or vegetarian โ€œweepโ€ for more... ( unless, thatโ€™s only my imagination ๐Ÿค”๐Ÿ’ญโ˜บ๏ธ) Anyways, Give it a try & let me know what you had for dinner tonight ( whether itโ€™s Thanksgiving on your end or not) Let the feast begin! Bon Appรฉtit to All! Talk to you ( maybe) on my Birthday ๐ŸŽ‚ tomorrow!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐ŸŽ๐ŸŽˆโณLess than 24 hours left on my clock โฐ๐Ÿ˜‰. Sending you All LOTS OF positive vibes, LOVE, cheers ๐Ÿฅ‚ and Blessings ๐ŸŒฌ๐Ÿ’›โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’ž๐Ÿ–ค๐Ÿงก๐Ÿ’™๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ™๐Ÿฝโœจ
steak and snowboarding .... id say it was a great day !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ‚
steak and snowboarding .... id say it was a great day !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ‚
Good Morning Foodtruckerz 
Have you had your Breakfast today?
.
.
.
.
.
.
.
.
#foodgasm #foodstagram #onthetable #starvingtime #beautifulcuisine #eeeeeats #jakartafoodtruck #jakarta
Mau merasakan sensasi minuman yang terdapat keju haujekkk di dalamnya?! ๐Ÿ˜™
Nahโ€™ jika kalian pecinta keju cuss dah cobaen @namacheese iki di bazaar Basha Market Tunjungan Plaza 6 Surabaya yaw rekk ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜Ž
.
[Variant Product @namacheese]
- Chocolate Cheese / without Cheese
- โ€ŽSalted Caramel Cheese / without Cheese
- Irish Coffee Cheese/ without Cheese
- Black Tea Cheese / without Cheese
- Flavoured Cheese Tea / without Cheese
Price: 20 - 25k ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ : "Nama Cheese"
[Bazaar]
๐Ÿ“: Basha Market, Tunjungan Plaza 6 Chameleon Hall, Surabaya
โŒ›: 24 - 26 November 2017
IG: @namacheese
TELP: 0813.3079.2588
HALAL โœ”๏ธ
Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories
#surabaya
#kokobuncitpaidpromote
#kulinersurabaya
#surabayakuliner
Mau merasakan sensasi minuman yang terdapat keju haujekkk di dalamnya?! ๐Ÿ˜™ Nahโ€™ jika kalian pecinta keju cuss dah cobaen @namacheese iki di bazaar Basha Market Tunjungan Plaza 6 Surabaya yaw rekk ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜Ž . [Variant Product @namacheese] - Chocolate Cheese / without Cheese - โ€ŽSalted Caramel Cheese / without Cheese - Irish Coffee Cheese/ without Cheese - Black Tea Cheese / without Cheese - Flavoured Cheese Tea / without Cheese Price: 20 - 25k ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . ๐Ÿ : "Nama Cheese" [Bazaar] ๐Ÿ“: Basha Market, Tunjungan Plaza 6 Chameleon Hall, Surabaya โŒ›: 24 - 26 November 2017 IG: @namacheese TELP: 0813.3079.2588 HALAL โœ”๏ธ Kehidupan alay ko'Buncit klik IG stories #surabaya  #kokobuncitpaidpromote  #kulinersurabaya  #surabayakuliner 
My whole family is eating all these pies. I canโ€™t because of the allergy so I had a little bit slice of my own lemon pie ๐Ÿ˜
Donโ€™t judge my poor photo and terrible light โ˜บ๏ธ
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bhgfood #buzzfeast #buzzfeedfood #canon #canon6d #canonusa #canonfanphoto #cookmagazine #delicious #eatclean #eeeeeats #f52grams #feedfeedย ย #foodaddict #foodandwine #foodgawker #foodgram #foodie #foodie_features #foodinsta #foodlife #foodoftheday #foodphotograph #foodphotographer #foodphotographers #foodphotographie #foodphotography #beautifulcuisine #feedfeed + @thefeedfeed.glutenfree @zeisscameralenses #zeiss
My whole family is eating all these pies. I canโ€™t because of the allergy so I had a little bit slice of my own lemon pie ๐Ÿ˜ Donโ€™t judge my poor photo and terrible light โ˜บ๏ธ .. . . . . . . . . . . . . . . #bhgfood  #buzzfeast  #buzzfeedfood  #canon  #canon6d  #canonusa  #canonfanphoto  #cookmagazine  #delicious  #eatclean  #eeeeeats  #f52grams  #feedfeed ย ย #foodaddict  #foodandwine  #foodgawker  #foodgram  #foodie  #foodie_features  #foodinsta  #foodlife  #foodoftheday  #foodphotograph  #foodphotographer  #foodphotographers  #foodphotographie  #foodphotography  #beautifulcuisine  #feedfeed  + @thefeedfeed.glutenfree @zeisscameralenses #zeiss 
Guys, skrg ada cara praktis buat nikmatin Boncafe Steak & Ice Cream dimanapun dan kapanpun lohh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kalian tinggal download aplikasi โ€˜Boncafe To Goโ€™ di :
- Playstore (Android)
- Appstore (iOS)
- www.boncafe.co.id/boncafetogo
.
Apalagi untuk 250 orang pertama yg order melalui Boncafe To Go dengan minim transaksi 50rebu, kalian bakal lgsg dapetin FREE 1 Porsi POTATO CROQUETTES โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan juga kalian punya kesempatan untuk mengikuti Lucky Draw dengan hadiah dining voucher Rp. 200.000,- untuk 10 pemenang..
.
So, buruan download dan order langsung dari apps Boncafe To Go.. dan jangan lupa follow IG @boncafesteak untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰
#boncafetogo #boncafesteak #surabaya_foodies #surabaya_foodies_paidpromote
Guys, skrg ada cara praktis buat nikmatin Boncafe Steak & Ice Cream dimanapun dan kapanpun lohh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kalian tinggal download aplikasi โ€˜Boncafe To Goโ€™ di : - Playstore (Android) - Appstore (iOS) - www.boncafe.co.id/boncafetogo . Apalagi untuk 250 orang pertama yg order melalui Boncafe To Go dengan minim transaksi 50rebu, kalian bakal lgsg dapetin FREE 1 Porsi POTATO CROQUETTES โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan juga kalian punya kesempatan untuk mengikuti Lucky Draw dengan hadiah dining voucher Rp. 200.000,- untuk 10 pemenang.. . So, buruan download dan order langsung dari apps Boncafe To Go.. dan jangan lupa follow IG @boncafesteak untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰ #boncafetogo  #boncafesteak  #surabaya_foodies  #surabaya_foodies_paidpromote 
Hello guys, skrg ada cara praktis buat nikmatin Boncafe Steak & Ice Cream dimanapun dan kapanpun lohh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ kalian tinggal download aplikasi โ€˜Boncafe To Goโ€™ di:
โ€ข Playstore (Android)
โ€ข Appstore (iOS)
โ€ข www.boncafe.co.id/boncafetogo
.
Apalagi untuk 250 orang pertama yg order melalui Boncafe To Go dengan minim transaksi 50ribu, kalian bakal lgsg dapetin FREE 1 Porsi POTATO CROQUETTES โค๏ธ๐Ÿ‘ dan juga kalian punya kesempatan untuk mengikuti Lucky Draw dengan hadiah dining voucher 200RIBU untuk 10 pemenang!
.
So, buruan download dan order langsung dari apps Boncafe To Go.. dan jangan lupa follow IG @boncafesteak untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰
#boncafetogo #boncafesteak
Hello guys, skrg ada cara praktis buat nikmatin Boncafe Steak & Ice Cream dimanapun dan kapanpun lohh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ kalian tinggal download aplikasi โ€˜Boncafe To Goโ€™ di: โ€ข Playstore (Android) โ€ข Appstore (iOS) โ€ข www.boncafe.co.id/boncafetogo . Apalagi untuk 250 orang pertama yg order melalui Boncafe To Go dengan minim transaksi 50ribu, kalian bakal lgsg dapetin FREE 1 Porsi POTATO CROQUETTES โค๏ธ๐Ÿ‘ dan juga kalian punya kesempatan untuk mengikuti Lucky Draw dengan hadiah dining voucher 200RIBU untuk 10 pemenang! . So, buruan download dan order langsung dari apps Boncafe To Go.. dan jangan lupa follow IG @boncafesteak untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰ #boncafetogo  #boncafesteak 
We will be closed tomorrow, Friday November 24th for a private function. We look forward to welcoming you back on Saturday!
We will be closed tomorrow, Friday November 24th for a private function. We look forward to welcoming you back on Saturday!
Whether you're celebrating a special occasion or simply enjoying an intimate dining experience, we are always thrilled to welcome you to our elegant dining space.

Via @en.minhas | #WestOnSouth
Whether you're celebrating a special occasion or simply enjoying an intimate dining experience, we are always thrilled to welcome you to our elegant dining space. Via @en.minhas | #WestOnSouth 
Happy THANKSGIVING IG friends!  I am thankful for your unconditional support!  Before I stuff my face with turkey today I had @mikesmightygood ramen for lunch ๐Ÿ˜‹ Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿป
.
.
.
.
.
#happythanksgiving#craftramen#ramen#mikemightygood#organicramen#homemade#homecooking#instafood#foodofinstagram#instafood#picoftheday#beautifulfoods#beautifulcuisine#foodie#foodshare#foodporn#vietchef#asianchef#domesticatedbitch#asianmarthastewart#cookingwithk8#homechef#chefsofinstagram#iphonefoodphotos#iphonefoodphotography#eater#tophomecooking#instafood#instacuisine#potd
Happy THANKSGIVING IG friends! I am thankful for your unconditional support! Before I stuff my face with turkey today I had @mikesmightygood ramen for lunch ๐Ÿ˜‹ Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿป . . . . . #happythanksgiving #craftramen #ramen #mikemightygood #organicramen #homemade #homecooking #instafood #foodofinstagram #instafood #picoftheday #beautifulfoods #beautifulcuisine #foodie #foodshare #foodporn #vietchef #asianchef #domesticatedbitch #asianmarthastewart #cookingwithk8 #homechef #chefsofinstagram #iphonefoodphotos #iphonefoodphotography #eater #tophomecooking #instafood #instacuisine #potd 
And I was worried we wouldn't have enough food... ๐ŸŒฝ๐Ÿฅ๐Ÿ—๐Ÿฅง
.
.
.
.
.
#cooking #cook #inthekitchen #instayum #beautifulcuisine #homemade #onmyplate #delicious #chefmode #getinmybelly #tastingtable #forkfeed #nom #foodie #instagood #hungry #yummy #foodstagram #eats #igfood #foodcoma #food #fromscratch #foodaddict #foodieforlife #forkyeah #thanksgiving #lunch
Thanksgiving dinner! roasted turkey, honey glazed sweet potatoes, cornbread stuffing,giblets gravy, Port spiked cranberry sauce , green beans casserole, pecan pie, 
pumpkin pie pls swipe me!

#dinner #eatclean #thanksgiving
#nourish #fish #picoftheday #delicious#healthy #healthychoice#yummyinmytummy #thefeedfeed #yahoofood #myallrecipes#vscofood #buzzfeast #foodstagram #huffposttaste #foodforthought#lobster
#instafood#instalike #beautifulcuisine  #yummy #foodie #foodphotography #f52grams#eeeeeats
 #foodgawker#myallrecipes #vegetables #dinner#holiday
Thanksgiving dinner! roasted turkey, honey glazed sweet potatoes, cornbread stuffing,giblets gravy, Port spiked cranberry sauce , green beans casserole, pecan pie, pumpkin pie pls swipe me! #dinner  #eatclean  #thanksgiving  #nourish  #fish  #picoftheday  #delicious #healthy  #healthychoice #yummyinmytummy  #thefeedfeed  #yahoofood  #myallrecipes #vscofood  #buzzfeast  #foodstagram  #huffposttaste  #foodforthought #lobster  #instafood #instalike  #beautifulcuisine  #yummy  #foodie  #foodphotography  #f52grams #eeeeeats  #foodgawker #myallrecipes  #vegetables  #dinner #holiday 
Cranberry Pie
Cranberry Pie
Happy Thanksgiving to all my followers!
Thanksgiving dinner! roasted turkey, honey glazed sweet potatoes, cornbread stuffing,giblets gravy, Port spiked cranberry sauce , green beans casserole, pecan pie, 
pumpkin pie
#dinner #eatclean #thanksgiving
#nourish #fish #picoftheday #delicious#healthy #healthychoice#yummyinmytummy #thefeedfeed #yahoofood #myallrecipes#vscofood #buzzfeast #foodstagram #huffposttaste #foodforthought#lobster
#instafood#instalike #beautifulcuisine  #yummy #foodie #foodphotography #f52grams#eeeeeats
 #foodgawker#myallrecipes #vegetables #dinner#holiday
Happy Thanksgiving to all my followers! Thanksgiving dinner! roasted turkey, honey glazed sweet potatoes, cornbread stuffing,giblets gravy, Port spiked cranberry sauce , green beans casserole, pecan pie, pumpkin pie #dinner  #eatclean  #thanksgiving  #nourish  #fish  #picoftheday  #delicious #healthy  #healthychoice #yummyinmytummy  #thefeedfeed  #yahoofood  #myallrecipes #vscofood  #buzzfeast  #foodstagram  #huffposttaste  #foodforthought #lobster  #instafood #instalike  #beautifulcuisine  #yummy  #foodie  #foodphotography  #f52grams #eeeeeats  #foodgawker #myallrecipes  #vegetables  #dinner #holiday 
Hoy pase por @indarracocina , un emprendimiento  gastronรณmico en donde sus mismos dueรฑos te atienden y te cocinan. Tuve la suerte de poder registrar como el genio de @arielnemerovsky me preparo unos zarpados bifes a la criolla y me di cuenta tanto por el sabor como por el detalle que le puso a la  preparaciรณn que acรก tienen pasiรณn por la cocina. Este es un pequeรฑo vistazo de lo que se preparรณ.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cocina #cocinavasca #indarra #mediterraneo #temperley #makingof #cocinando #cooking #videooftheday #foodoftheday #theweekoninstagram #beautifulcuisine #foodstyling #tv_simplicity #foodstylist #goodvibesonly #onthetable #thehappynow #gatherandfeast #feedfeed #simplepleasures #handsinframe  #onthetablefood #makemoments #videofood #cooking #bsas #argentina
Hoy pase por @indarracocina , un emprendimiento gastronรณmico en donde sus mismos dueรฑos te atienden y te cocinan. Tuve la suerte de poder registrar como el genio de @arielnemerovsky me preparo unos zarpados bifes a la criolla y me di cuenta tanto por el sabor como por el detalle que le puso a la preparaciรณn que acรก tienen pasiรณn por la cocina. Este es un pequeรฑo vistazo de lo que se preparรณ. . . . . . . . . #cocina  #cocinavasca  #indarra  #mediterraneo  #temperley  #makingof  #cocinando  #cooking  #videooftheday  #foodoftheday  #theweekoninstagram  #beautifulcuisine  #foodstyling  #tv_simplicity  #foodstylist  #goodvibesonly  #onthetable  #thehappynow  #gatherandfeast  #feedfeed  #simplepleasures  #handsinframe  #onthetablefood  #makemoments  #videofood  #cooking  #bsas  #argentina 
Haricots blanc pimpole
Aux Lรฉgumes et semoule en vidรฉo...
Qu'en pensez-vous ? 
___________________
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#love #ecofriendly #breackfastlover #thursday #happy #foodlovers  #energi ##bepositive #beautifulcuisine #feed #instagood #instalike #instafood #photography #photographyfood
#veganfood #health #vegetables #carott  #recettehealthy #recette #preparation #haricot #haricotblanc #semoule #pimpolho #musique #foodmusic #norahjones #laitdecoco
Haricots blanc pimpole Aux Lรฉgumes et semoule en vidรฉo... Qu'en pensez-vous ? ___________________ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #love  #ecofriendly  #breackfastlover  #thursday  #happy  #foodlovers  #energi  ##bepositive  #beautifulcuisine  #feed  #instagood  #instalike  #instafood  #photography  #photographyfood  #veganfood  #health  #vegetables  #carott  #recettehealthy  #recette  #preparation  #haricot  #haricotblanc  #semoule  #pimpolho  #musique  #foodmusic  #norahjones  #laitdecoco 
ๆ–ฐใ—ใ„ใ‚‚ใฎใ‚’่ฆ‹ใฆใ€็Ÿฅใ‚‹ใฃใฆๅˆบๆฟ€็š„ใ ใชใ€‚็Ÿฅใ‚‰ใชใ„ไธ–็•Œใ‚’ใ‚‚ใฃใจ่ฆ‹ใซ่กŒใ‹ใชใใ‚ƒใ€ใจใ‚ใ‚‰ใŸใ‚ใฆๆ„Ÿใ˜ใŸๆ˜จๆ—ฅ๐Ÿ˜—
ไปŠๆ—ฅใ‚‚้ ‘ๅผตใ‚Šใพใ—ใ‚‡ใ†ใ€œ
ๆ–ฐใ—ใ„ใ‚‚ใฎใ‚’่ฆ‹ใฆใ€็Ÿฅใ‚‹ใฃใฆๅˆบๆฟ€็š„ใ ใชใ€‚็Ÿฅใ‚‰ใชใ„ไธ–็•Œใ‚’ใ‚‚ใฃใจ่ฆ‹ใซ่กŒใ‹ใชใใ‚ƒใ€ใจใ‚ใ‚‰ใŸใ‚ใฆๆ„Ÿใ˜ใŸๆ˜จๆ—ฅ๐Ÿ˜— ไปŠๆ—ฅใ‚‚้ ‘ๅผตใ‚Šใพใ—ใ‚‡ใ†ใ€œ
Do you know what it means making Pizza at home? ๐Ÿ• ๐Ÿ˜ โค 
It's special and fun and you can put on top of it anything you like! We choose the simplest topping: Burrata (Italian Cheese from Puglia) and Chili Pepper! A bit of Oregano and Olive Oil and it will be A W E S O M E ๐Ÿ˜
We are Italians and we like it simple โค ๐Ÿ˜„
.
.
.
.
.
.
.
#pizza #homemadepizza #burrata #pizzalover  #italiancheese #italianstyle #italianfoodporn #chilipepper #tomatosauce #goods #foodporn #food4thought #foodstagram #foodheaven #vegeterianrecipes #thefeedfeed #beautifulcuisine #heresmyfood #inthekitchen #healthyfood #healthyfoodporn #eattogrow #pizzatime #pizzagram #pizzaporn
Do you know what it means making Pizza at home? ๐Ÿ• ๐Ÿ˜ โค It's special and fun and you can put on top of it anything you like! We choose the simplest topping: Burrata (Italian Cheese from Puglia) and Chili Pepper! A bit of Oregano and Olive Oil and it will be A W E S O M E ๐Ÿ˜ We are Italians and we like it simple โค ๐Ÿ˜„ . . . . . . . #pizza  #homemadepizza  #burrata  #pizzalover  #italiancheese  #italianstyle  #italianfoodporn  #chilipepper  #tomatosauce  #goods  #foodporn  #food4thought  #foodstagram  #foodheaven  #vegeterianrecipes  #thefeedfeed  #beautifulcuisine  #heresmyfood  #inthekitchen  #healthyfood  #healthyfoodporn  #eattogrow  #pizzatime  #pizzagram  #pizzaporn 
Haricots blanc pimpole
Aux Lรฉgumes et semoule
________________
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#love #ecofriendly #breackfastlover #thursday #happy #foodlovers  #energi ##bepositive #beautifulcuisine #feed #instagood #instalike #instafood #photography #photographyfood
#veganfood #health #vegetables #carott  #recettehealthy #recette #preparation #haricot #haricotblanc #semoule #pimpolho
๐Ÿ‚๐Ÿฅง๐ŸฆƒHappy Thanksgiving๐Ÿฆƒ๐Ÿฅง๐Ÿ‚! Count your blessings! Give thanks everyday๐Ÿ™๐Ÿผ.......What shall we cook/bake? #thanksgiving #thanksgivingdinner #thankful #blessed
Rich, decadent Vegan Chocolate Truffles that will curb any sweet tooth! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
https://www.bakedbyanintrovert.com/vegan-chocolate-truffles/
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #feedfeed #f52grams #buzzfeast #instayum #foodwinewomen #huffposttaste #beautifulcuisine #mycountryliving #foodblog #onmytable #dailyfoodpic #dailyfoodfeed #eeeeeats #forkyeah #bghfood #marthafood #bonappetit #foodstagram #foodgasm #foodphotography #foodspotting #bghcelebrate #TODAYfood #thekitchn #thebakefeed #VSCOfood #foodpics #foodporn #foodstagram #instafood @thekitchn @gastronogram @todayfood @food52 @buzzfeedfood @huffposttaste @thefeedfeed
Rich, decadent Vegan Chocolate Truffles that will curb any sweet tooth! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € https://www.bakedbyanintrovert.com/vegan-chocolate-truffles/ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #feedfeed  #f52grams  #buzzfeast  #instayum  #foodwinewomen  #huffposttaste  #beautifulcuisine  #mycountryliving  #foodblog  #onmytable  #dailyfoodpic  #dailyfoodfeed  #eeeeeats  #forkyeah  #bghfood  #marthafood  #bonappetit  #foodstagram  #foodgasm  #foodphotography  #foodspotting  #bghcelebrate  #TODAYfood  #thekitchn  #thebakefeed  #VSCOfood  #foodpics  #foodporn  #foodstagram  #instafood  @thekitchn @gastronogram @todayfood @food52 @buzzfeedfood @huffposttaste @thefeedfeed
Don't  want to feel bloated after โ˜€lunch at ๐Ÿ’นwork?  Then salads๐Ÿฒ for lunch are your solution. This LENTIL SALAD๐Ÿฒ will have you feeling energised ๐Ÿƒand it will boost your metabolism due to its nutritious benefits๐Ÿƒ. It is so scrumptious and delectable that it will tickle your taste buds. 
Recipe ๐Ÿ“„will soon be up on the blog๐Ÿ’š. .
.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
ยฟNo quieres sentirte hinchado despuรฉs del almuerzo โ˜€en el trabajo๐Ÿ’น? Entonces las ensaladas๐Ÿฒ para el almuerzo son la soluciรณn. Esta ENSALADA DE LENTEJA ๐Ÿฒte harรก sentir lleno de energรญa ๐Ÿƒy aumentarรก tu metabolismo debido a sus beneficios nutritivos๐Ÿƒ. Es tan delicioso y deleitable que le harรก cosquillas a tus papilas gustativas.
La receta๐Ÿ“„ estarรก pronto en el blog.๐Ÿ’š
Don't want to feel bloated after โ˜€lunch at ๐Ÿ’นwork? Then salads๐Ÿฒ for lunch are your solution. This LENTIL SALAD๐Ÿฒ will have you feeling energised ๐Ÿƒand it will boost your metabolism due to its nutritious benefits๐Ÿƒ. It is so scrumptious and delectable that it will tickle your taste buds. Recipe ๐Ÿ“„will soon be up on the blog๐Ÿ’š. . . . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ยฟNo quieres sentirte hinchado despuรฉs del almuerzo โ˜€en el trabajo๐Ÿ’น? Entonces las ensaladas๐Ÿฒ para el almuerzo son la soluciรณn. Esta ENSALADA DE LENTEJA ๐Ÿฒte harรก sentir lleno de energรญa ๐Ÿƒy aumentarรก tu metabolismo debido a sus beneficios nutritivos๐Ÿƒ. Es tan delicioso y deleitable que le harรก cosquillas a tus papilas gustativas. La receta๐Ÿ“„ estarรก pronto en el blog.๐Ÿ’š
๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ."When you love what you have, you have everything you need." โ€” ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’ Wishing you all a Beautiful and Relaxing Thanksgiving...may you be Blessed with a warm home, family and friends and Love.
.
.
.
#seafoodtower #dinnerdate #seafoodlover #oysterlover #appetizers 
#scallops #mussels #prawns #cheers #thanksgivingdinner
#foodlover #foodquotes 
#foodstagram #foodbuzzfeat #foodblogger #foodie
#huffposttaste #f52grams
#beautifulcuisine #hautescuisine #cheflife 
#feedfeed #foodblogfeed 
#foodoftheday #beautifulfood #amazing 
#yummy #delicious 
#buzzfeedfood #foodglooby
๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ."When you love what you have, you have everything you need." โ€” ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ’ Wishing you all a Beautiful and Relaxing Thanksgiving...may you be Blessed with a warm home, family and friends and Love. . . . #seafoodtower  #dinnerdate  #seafoodlover  #oysterlover  #appetizers  #scallops  #mussels  #prawns  #cheers  #thanksgivingdinner  #foodlover  #foodquotes  #foodstagram  #foodbuzzfeat  #foodblogger  #foodie  #huffposttaste  #f52grams  #beautifulcuisine  #hautescuisine  #cheflife  #feedfeed  #foodblogfeed  #foodoftheday  #beautifulfood  #amazing  #yummy  #delicious  #buzzfeedfood  #foodglooby 
What were the skies like when you were young? They went on forever and they, when I, we lived in Arizona and the skies always had little fluffy clouds โ˜๏ธ
What were the skies like when you were young? They went on forever and they, when I, we lived in Arizona and the skies always had little fluffy clouds โ˜๏ธ