an online Instagram web viewer

#chips medias

Photos

We love these quirky little accents which help make @groundcoffeehouse truly unique! •
•
Tag a mate who loves quirky interiors! •
•
•
#bar #unique #fun #quirky #alcohol #gin #prosecco #rum #vodka #whiskey #wedding #party #birthday #event #horsebox #horse #mobilebar #portablebar #drink #cocktail #food #burger #pizza #foodporn #chips #cheese
Tidak ada kamu tidak masalah masih ada ospinachi yang menemani ku setiap saat 😜😜😜 ■ 3 varian rasa > hypno spicy, original magic, cheese nerveous ■ promo FREE ONGKIR pembelian minimal 3 pcs (area makassar) ■ ORDER/OPEN DISTRIBUTOR/RESELLER > WA/📱 : 082193854054

#ospinachi #awasketagihan #makassar #indonesia #cemilan #visitmakassar #reseller #distributor #snack #chips #keripikbayam #keripiksayur #nongkrong #makan #dagelan #kuliner #adakahacaramalangini @sosmedmakassar @makassar__info @infotabedaeng @tumming_abu @dagelan @jajanan_makassar @kuliner_makassar @cerita_kulinerku @makassarkulinercom @supirpete2 @bolang_mks @psm_makassar @chocoliciousindonesia @browcyl_mks @kaoskareba
Tidak ada kamu tidak masalah masih ada ospinachi yang menemani ku setiap saat 😜😜😜 ■ 3 varian rasa > hypno spicy, original magic, cheese nerveous ■ promo FREE ONGKIR pembelian minimal 3 pcs (area makassar) ■ ORDER/OPEN DISTRIBUTOR/RESELLER > WA/📱 : 082193854054 #ospinachi  #awasketagihan  #makassar  #indonesia  #cemilan  #visitmakassar  #reseller  #distributor  #snack  #chips  #keripikbayam  #keripiksayur  #nongkrong  #makan  #dagelan  #kuliner  #adakahacaramalangini  @sosmedmakassar @makassar__info @infotabedaeng @tumming_abu @dagelan @jajanan_makassar @kuliner_makassar @cerita_kulinerku @makassarkulinercom @supirpete2 @bolang_mks @psm_makassar @chocoliciousindonesia @browcyl_mks @kaoskareba
Eine weitere Pizza aus dem TMNT Cookbook gemacht. Schokolade und Chips. Klingt komisch, war aber köstlich! 😉
Made another pizza from the TMNT Cookbook. Chocolate and potato chips. Sounds weird but tasted awesome! 😉
#teenagemutantninjaturtles #ninjaturtles #tmnt #cookbook #pizza #donatello #chocolate #chips #mandms #potatochips #tasty #tmnttalk
Cheesy Chips and Salted Egg Yolk Chips pun available untuk order!✨
.
Cheesy Chip sangat sedap and pedas tapi tak muak. Makan macam snack je. Siapa yang suka cheese dan pedas, wajib cuba cheesy chips ni. Tak rugi!😋
.
Salted Egg Yolk Chips, rasa masin masin, tapi sangaaat sedap! Buat snack dalam office, kat rumah pun sesuai sangat. Siapa yanh suka mengunyah pun wajib try. Sekali kunyah tak berhenti😋
.
🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi dan kawasan sekitarnya.
.
📱whatsapp +6013-7803776 atau click je link whatsapp kat bio untuk order😉
.
💵Payment by bank in ya sebab kita nak secure order dan booking👌🏻
.
.
#SaltedEggsChips #CheesyChips #Cheesy #SaltedEggs #chips #snack #keropokjb #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
Cheesy Chips and Salted Egg Yolk Chips pun available untuk order!✨ . Cheesy Chip sangat sedap and pedas tapi tak muak. Makan macam snack je. Siapa yang suka cheese dan pedas, wajib cuba cheesy chips ni. Tak rugi!😋 . Salted Egg Yolk Chips, rasa masin masin, tapi sangaaat sedap! Buat snack dalam office, kat rumah pun sesuai sangat. Siapa yanh suka mengunyah pun wajib try. Sekali kunyah tak berhenti😋 . 🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi dan kawasan sekitarnya. . 📱whatsapp +6013-7803776 atau click je link whatsapp kat bio untuk order😉 . 💵Payment by bank in ya sebab kita nak secure order dan booking👌🏻 . . #SaltedEggsChips  #CheesyChips  #Cheesy  #SaltedEggs  #chips  #snack  #keropokjb  #BellyTreatsJB  #food  #foodlover  #jb  #joho  #johorbahru  #jdt  #johorean  #johobahru  #kempas  #setiatropika  #datoonn  #tampoi  #bbu  #bandarbaruuda  #tamandaya  #chocolate  #codjb  #fooddeliveryjb  #fooddeliverymalaysia  #foodhunter  #foodhunterjb  #makanjb 
Piggin out with @fiveguysuk. 🐷🍔🤤
How good are the burgers at Five Guys? What’s your favourite burger? .
.
.
#thatfoodielass #edinburghfoodie #foodporn #burger #fiveguys #chips #fries #yummy #foodie #foodblogger #eeeeeats #cheatday #foodfeed #buzzfeedfood #scottishbloggers #love #nofilter #travel #fitness #datenight
Green

Salsa Nitida

#salsa #green #nitida #picante #spicy #homemade #chips
Ok who ate all the Flip City Burgers? Someone has a guilty look on their face.
Ok who ate all the Flip City Burgers? Someone has a guilty look on their face.
So there is Chips 🍟 and Egg 🍳 topped with Herbs 🌿. All in one bowl 😯 And you said there wasn’t a perfect breakfast. Get down to @dirtyboneslondon ASAP.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#friedegf #fried #chips #london #eggg #breakfast #🍟 #carbs #sweet #sweets #eggs #photooftheday #cafe
#runnyeggs #food #foodie #yummy #nom #hungry #herbs #foodporn #amazing #instagood #follow #happyfood #londoncity #instagood #instalike #yum #giveguys
So there is Chips 🍟 and Egg 🍳 topped with Herbs 🌿. All in one bowl 😯 And you said there wasn’t a perfect breakfast. Get down to @dirtyboneslondon ASAP. . . . . . . . . . . . . #friedegf  #fried  #chips  #london  #eggg  #breakfast  #🍟 #carbs  #sweet  #sweets  #eggs  #photooftheday  #cafe  #runnyeggs  #food  #foodie  #yummy  #nom  #hungry  #herbs  #foodporn  #amazing  #instagood  #follow  #happyfood  #londoncity  #instagood  #instalike  #yum  #giveguys 
Resep Fish & Chips Simple by Melz Kitchen (Mellisa H)
Bahan-bahan
- 1/2 sdm  tepung beras
- 150 gr  french fries (Golden Farm)
- 200 gr  ikan dori (potong 3)
- sedikit  bubuk bawang putih+lada+kaldu jamur
- 1 potong  semangka merah (potong kotak2)
- 2 sdm  terigu
- 1 sdm  tepung putri
- Bahan Pencelup:
- secukupnya  mayonaise, saos tomat, sambel botol
- Bahan Pelengkap:
- sedikit  air es (utk melarutkan sampe kental)

Langkah Membuat
1. Potong ikan dori jadi 3. Kasi sedikit bubuk bawang putih+lada+kaldu jamur. Aduk2, diamkan 10 mnt.
2. Siapkan bahan celupan. Aduk sampe rata dan kental. Masukan ikan dori sampe terlapis pencelup semua.
3. Goreng ikan dori di minyak banyak sampe kuning keemasan. Tiriskan. Sisihkan.
4. Goreng french fries sampe kuning keemasan di minyak banyak
5. Voilaa...Fish & Chips is ready!😄 Simply Delicious!

#dapurkreasi #resepmasakan #resepmakanan #resepkueharian #fishandchip #fish&chipssimple #fish #& #chips #simple ##bekalsikecil
Resep Fish & Chips Simple by Melz Kitchen (Mellisa H) Bahan-bahan - 1/2 sdm tepung beras - 150 gr french fries (Golden Farm) - 200 gr ikan dori (potong 3) - sedikit bubuk bawang putih+lada+kaldu jamur - 1 potong semangka merah (potong kotak2) - 2 sdm terigu - 1 sdm tepung putri - Bahan Pencelup: - secukupnya mayonaise, saos tomat, sambel botol - Bahan Pelengkap: - sedikit air es (utk melarutkan sampe kental) Langkah Membuat 1. Potong ikan dori jadi 3. Kasi sedikit bubuk bawang putih+lada+kaldu jamur. Aduk2, diamkan 10 mnt. 2. Siapkan bahan celupan. Aduk sampe rata dan kental. Masukan ikan dori sampe terlapis pencelup semua. 3. Goreng ikan dori di minyak banyak sampe kuning keemasan. Tiriskan. Sisihkan. 4. Goreng french fries sampe kuning keemasan di minyak banyak 5. Voilaa...Fish & Chips is ready!😄 Simply Delicious! #dapurkreasi  #resepmasakan  #resepmakanan  #resepkueharian  #fishandchip  #fish &chipssimple #fish  #& #chips  #simple  ##bekalsikecil 
@kath_is_all_of_the_above killing the game with this impressive spread from The Famished Wolf, come down and feed your pack tonight.
🐺
#spread #burgers #burger #fries #chips #loaded #beef #wings #chicken #chickenwings #food #family #bacon
Extra hot us the only way to go, don't you agree ?

#nandos #food #prize #competition #comp #entertowin #enter #gift #giftcard #giveaway #chicken #chips #bbq #wings
Scegliete quattro pizze, dividetele in cinque e prendete un pezzo da ciascuna. Ecco il risultato😍🍕•
•
•
#pizza #cavadetirreni #pizzadelicious #followme #like4like #sunday #friends #pizzanapoletana #pizzalover #pizzablogger #naples #ilovepizza #pizzatime #pizza🍕 #chips #foodporn #foodlover #crocchè #yummy #italianfood #gnam #dinner #delicious #fonduta #pezzidipizza #comefarmifelice #pornfoods #enjoy #crazy #hungry
《《KISAHSIABANG》》
Percakapan siang menarik hati.. Ada seorang anak kecil bercakap dengan Abangnyaa.. .
AB : Abang 
AK : Adek
.
AK : "bang mau tanyaaaa.. "
AB : "Mau tanya apa nih dek.?"
AK : "Abang udah ada pacar belum bang?"
AB : "punya dek, tapi jauh dek disana dek, hati ini rindu"
(terpoteq2 hati abang dek karena Kangen, hehe.. 😭😭)
AK : "Gimana bang rasanya jauh dari doi.?"
AB : "Kangennya tuh disini, (sambil tunjuk ke jantung)
AK : "Mending makan ini aja bang @gettook_foryou , pereda rindu akut, teman di setiap saat, dan Rasanyapun Nikmat, Nempel dilidah juga nyaman, Krispinya dapet tapi ga sakit saat digigit.. hmmmm.. jos markotop bangg.. hehe.. oiaa,. bisa lho bang di kirim ke cewe abang biar makin lengket 😍😍.." (sambil senyum manis, semanis gula pasir)
AB : "Sa ae loe dekk.. 😝😍 boljug tuuhh.. Sabiii.. Cus aah beli yang banyak kirim ke orang tersayang.. kalau kamu gimana.? udah pesan.? dan makan dengan orang terkasih? 😆😆🎉🎊
.
.
Picture by : @debrakalauserang

Our contact
LINE : @eef8844v
📞 : 08984093927/081328053030
📨 : kripiks.gettook@gmail.com
IG : @gettook_foryou
.
"Teman Sejati di setiap saat"
.
#keripikgethuk #keripik #localfood #indonesia #local #chips #lezat #yogyakarta #worthit #makananringan #ngangenin #makanan #traditional #special #specialtaste #gettook #akudukungUMKM #sahabatsejati #gettook_foryou #jajanan #kuliner #cemilan #temanbelajar #getuk #singkong #edukasi #khas #kekinian #jamannow
《《KISAHSIABANG》》 Percakapan siang menarik hati.. Ada seorang anak kecil bercakap dengan Abangnyaa.. . AB : Abang AK : Adek . AK : "bang mau tanyaaaa.. " AB : "Mau tanya apa nih dek.?" AK : "Abang udah ada pacar belum bang?" AB : "punya dek, tapi jauh dek disana dek, hati ini rindu" (terpoteq2 hati abang dek karena Kangen, hehe.. 😭😭) AK : "Gimana bang rasanya jauh dari doi.?" AB : "Kangennya tuh disini, (sambil tunjuk ke jantung) AK : "Mending makan ini aja bang @gettook_foryou , pereda rindu akut, teman di setiap saat, dan Rasanyapun Nikmat, Nempel dilidah juga nyaman, Krispinya dapet tapi ga sakit saat digigit.. hmmmm.. jos markotop bangg.. hehe.. oiaa,. bisa lho bang di kirim ke cewe abang biar makin lengket 😍😍.." (sambil senyum manis, semanis gula pasir) AB : "Sa ae loe dekk.. 😝😍 boljug tuuhh.. Sabiii.. Cus aah beli yang banyak kirim ke orang tersayang.. kalau kamu gimana.? udah pesan.? dan makan dengan orang terkasih? 😆😆🎉🎊 . . Picture by : @debrakalauserang Our contact LINE : @eef8844v 📞 : 08984093927/081328053030 📨 : kripiks.gettook@gmail.com IG : @gettook_foryou . "Teman Sejati di setiap saat" . #keripikgethuk  #keripik  #localfood  #indonesia  #local  #chips  #lezat  #yogyakarta  #worthit  #makananringan  #ngangenin  #makanan  #traditional  #special  #specialtaste  #gettook  #akudukungUMKM  #sahabatsejati  #gettook_foryou  #jajanan  #kuliner  #cemilan  #temanbelajar  #getuk  #singkong  #edukasi  #khas  #kekinian  #jamannow 
Hungry? 🐟🍟🦐🥖🍽🍴
Sipariş ya da rezervasyon icin hemen arayın 05488602688 🍟🐟🦐
.
.
..
.
.
..
.
.
..
.
.
.. #chips #foodie #girne #healthy #cook #cooking #yummy #instafood #chef #like #hot #foodporn #yemek #follow #food #vinegar #recipe #kktc #healthyfood #video #videofood #friday #yummy #delicious #tasty #hungry #foodgasm #yum #instagood #amazing
Samen op de bank een zak chips delen of in de bios samen 1 héééle grote bak popcorn opeten 🍿, met wie deel jij je snacks? #delen #favorite #snack #sharingiscaring #popcorn #chips #movie #theatre
Yang berbahagia...
Bp/Ibu:  @riyan_to85 -Terimakasih telah berbelanja di toko Kami
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@iyen_foods 🌏WWW.IYENFOODS.COM
mau makanan atau oleh-oleh Lampung? Semua ada di @iyen_foods.PESEN.BAYAR.DIKIRIM SAMPE ALAMAT. Gak perlu ke Lampung lagi.
Yuk buruan pesan di 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼📲☎️0811-22-1846 / 0813-2000-1846.
*Cara belanja di Web IYEN : https://youtu.be/2hPAlagdgXE
_____________________________________________________________
💚THANK YOU FOR LIKE AND COMMENT💚
_____________________________________________________________
#lampung#keripikpisangyenyen#vespa#repost
#yenyen#iyen#manisanyenyen#tokoiyen#chips
#instagood#instagram#foodie#foodstagram
#love#jneid#foodstagram#snack#yummy#eat
#onlineshopping#pramugariindonesia
#travelindonesia#likes#foods
#oleholehlampung#wisataindonesia#iyen
#iyenfoods#kekinian#instafood#jalanjalan#nomnom
Yang berbahagia... Bp/Ibu: @riyan_to85 -Terimakasih telah berbelanja di toko Kami •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• @iyen_foods 🌏WWW.IYENFOODS.COM mau makanan atau oleh-oleh Lampung? Semua ada di @iyen_foods.PESEN.BAYAR.DIKIRIM SAMPE ALAMAT. Gak perlu ke Lampung lagi. Yuk buruan pesan di 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼📲☎️0811-22-1846 / 0813-2000-1846. *Cara belanja di Web IYEN : https://youtu.be/2hPAlagdgXE _____________________________________________________________ 💚THANK YOU FOR LIKE AND COMMENT💚 _____________________________________________________________ #lampung #keripikpisangyenyen #vespa #repost  #yenyen #iyen #manisanyenyen #tokoiyen #chips  #instagood #instagram #foodie #foodstagram  #love #jneid #foodstagram #snack #yummy #eat  #onlineshopping #pramugariindonesia  #travelindonesia #likes #foods  #oleholehlampung #wisataindonesia #iyen  #iyenfoods #kekinian #instafood #jalanjalan #nomnom 
Yang berbahagia...
Ibu Elis -Terimakasih telah berbelanja di toko Kami
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@iyen_foods 🌏WWW.IYENFOODS.COM
mau makanan atau oleh-oleh Lampung? Semua ada di @iyen_foods.PESEN.BAYAR.DIKIRIM SAMPE ALAMAT. Gak perlu ke Lampung lagi.
Yuk buruan pesan di 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼📲☎️0811-22-1846 / 0813-2000-1846.
*Cara belanja di Web IYEN : https://youtu.be/2hPAlagdgXE
_____________________________________________________________
💚THANK YOU FOR LIKE AND COMMENT💚
_____________________________________________________________
#lampung#keripikpisangyenyen#vespa#repost
#yenyen#iyen#manisanyenyen#tokoiyen#chips
#instagood#instagram#foodie#foodstagram
#love#jneid#foodstagram#snack#yummy#eat
#onlineshopping#pramugariindonesia
#travelindonesia#likes#foods
#oleholehlampung#wisataindonesia#iyen
#iyenfoods#kekinian#instafood#jalanjalan#nomnom
Yang berbahagia... Ibu Elis -Terimakasih telah berbelanja di toko Kami •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• @iyen_foods 🌏WWW.IYENFOODS.COM mau makanan atau oleh-oleh Lampung? Semua ada di @iyen_foods.PESEN.BAYAR.DIKIRIM SAMPE ALAMAT. Gak perlu ke Lampung lagi. Yuk buruan pesan di 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼📲☎️0811-22-1846 / 0813-2000-1846. *Cara belanja di Web IYEN : https://youtu.be/2hPAlagdgXE _____________________________________________________________ 💚THANK YOU FOR LIKE AND COMMENT💚 _____________________________________________________________ #lampung #keripikpisangyenyen #vespa #repost  #yenyen #iyen #manisanyenyen #tokoiyen #chips  #instagood #instagram #foodie #foodstagram  #love #jneid #foodstagram #snack #yummy #eat  #onlineshopping #pramugariindonesia  #travelindonesia #likes #foods  #oleholehlampung #wisataindonesia #iyen  #iyenfoods #kekinian #instafood #jalanjalan #nomnom 
That's amore♥️ Il TI AMO più bello♥️
#cheeseburger #lovely #food #chips #hamburger #kitchen #instagood #slurp #photooftheday #like4like #folloforfollow
Steak and Chips #tea #mediumrare #steak #chips #mayonaise
Keripik pisang TerEnak dan TerLengkap

10 Varian Rasa  Favorit
🍫 Sweet Choco 🍗 Garlic Chicken 🍼 Full Cream 🌿 Matcha Latte
🔥Chili Spicy
🍪 Legend Cookies
🌋 Spicy Balado 🍰 Cheese Smile
🍠 Taro Purple
🍓Strawberry Smoothie

Untuk pemesanan dan Join Reseller , silahkan hubungi WA : 0878 7978 9607 atau klik link di bio yaa

@ongkipurwakarta
@ongkikita
@ongkipurwakarta2

Ongki Banana Chips "Gak bakal percaya klo belum ngerasain"

#uploadkompakan#chips#keripik#kefipikenak#cemilanenak#cemilanmurah#keripikpisang#cemilanpurwakarta#sribaduga#ngemilmurah#ngemilenak#jajanan#cemilan#cemilansehat#situbuleud#jajanmurah#purwakartahits#cemilanhits#ongkipurwakarta#kulinerpurwakarta#purwakartaistimewa#testiongkipurwakarta#ongkicrew#oleholehpurwakarta#ongki
Keripik pisang TerEnak dan TerLengkap 10 Varian Rasa Favorit 🍫 Sweet Choco 🍗 Garlic Chicken 🍼 Full Cream 🌿 Matcha Latte 🔥Chili Spicy 🍪 Legend Cookies 🌋 Spicy Balado 🍰 Cheese Smile 🍠 Taro Purple 🍓Strawberry Smoothie Untuk pemesanan dan Join Reseller , silahkan hubungi WA : 0878 7978 9607 atau klik link di bio yaa @ongkipurwakarta @ongkikita @ongkipurwakarta2 Ongki Banana Chips "Gak bakal percaya klo belum ngerasain" #uploadkompakan #chips #keripik #kefipikenak #cemilanenak #cemilanmurah #keripikpisang #cemilanpurwakarta #sribaduga #ngemilmurah #ngemilenak #jajanan #cemilan #cemilansehat #situbuleud #jajanmurah #purwakartahits #cemilanhits #ongkipurwakarta #kulinerpurwakarta #purwakartaistimewa #testiongkipurwakarta #ongkicrew #oleholehpurwakarta #ongki 
Spare ribs and fried yam/chips with pepper sauce anyone? Still taking orders for delivery 2day. #bestseller Dm/click the link in the bio. 
We currently have: 
spare ribs on its own -1800
Pork /beef suya on its-1000 
Spare ribs with chips (fried yam) and coleslaw-2k 
Pork/beef suya with chips (fried yam) and coleslaw-1500
Catfish pepper soup (a whole catfish)with fried yam and pepper sauce-1500
Mixed meat platter (BBQ chicken, spare ribs, pork (beef) suya) -7600
spare ribs platter for 7200 ( which feeds 4) 
#tasteislife #bbqspareribs #catfishpeppersoup #friedyam #chips #coleslaw
Spare ribs and fried yam/chips with pepper sauce anyone? Still taking orders for delivery 2day. #bestseller  Dm/click the link in the bio. We currently have: spare ribs on its own -1800 Pork /beef suya on its-1000 Spare ribs with chips (fried yam) and coleslaw-2k Pork/beef suya with chips (fried yam) and coleslaw-1500 Catfish pepper soup (a whole catfish)with fried yam and pepper sauce-1500 Mixed meat platter (BBQ chicken, spare ribs, pork (beef) suya) -7600 spare ribs platter for 7200 ( which feeds 4) #tasteislife  #bbqspareribs  #catfishpeppersoup  #friedyam  #chips  #coleslaw 
#КaлuфоpнийскuйДоpожныйПатpyль #Chips (2017)
Жанр: #боевик, #комедия, #криминал 
Полицeйcкиe Джoн Бeйкeр и Фpэнк Пoнчeрeлло вмeсте пaтрулируют yлицы городa на мотoциклaх. Пoлучив по рaции cигнал от диcпетчeра, они отпрaвляютcя на мeсто проиcшествия, чтoбы cпасти житeлeй городa от очeрeдного прeступникa или опaсного нaрушитeля. Казaлось бы, их рaботa дaвно cталa рyтиной и потeрялa всe прeлeсти, но aбсолютнaя противoполoжность хaрaктeров нaпaрников и их рaзные прeдпочтeния во всeм нeрeдко cтaвят глaвных гeроев в нeлепыe и дaжe кoмичные ситуaции. Кpoме того, рeгулярно подшучивaя друг нa другом, дрyзья не зaбывают и о взaимовыручкe.
#КaлuфоpнийскuйДоpожныйПатpyль  #Chips  (2017) Жанр: #боевик , #комедия , #криминал  Полицeйcкиe Джoн Бeйкeр и Фpэнк Пoнчeрeлло вмeсте пaтрулируют yлицы городa на мотoциклaх. Пoлучив по рaции cигнал от диcпетчeра, они отпрaвляютcя на мeсто проиcшествия, чтoбы cпасти житeлeй городa от очeрeдного прeступникa или опaсного нaрушитeля. Казaлось бы, их рaботa дaвно cталa рyтиной и потeрялa всe прeлeсти, но aбсолютнaя противoполoжность хaрaктeров нaпaрников и их рaзные прeдпочтeния во всeм нeрeдко cтaвят глaвных гeроев в нeлепыe и дaжe кoмичные ситуaции. Кpoме того, рeгулярно подшучивaя друг нa другом, дрyзья не зaбывают и о взaимовыручкe.
.
<| that weapon tho 🤔 ~ By "lendokhar" |>
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
🌧 My Sis: @janna_of_legends_
🏹 Bestie: @feedervarus
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
➡ Partners: .
•◇ @neko_artlegends •
•◇ @kled_of_legends_ •
•◇ @syxah •
•◇ @phebis_quinn_lol •
•◇ @gentleman_ekko •
•◇ @lux_jinx_of_legends •
•◇ @yuuto_of_legends •
•◇ @kiko_of_legends •
•◇ @kindredtheonlyhuntress •
•◇ @godmaster_yi •
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
▫[T]▫[A]▫[G]▫[S]▫
#leagueoflegends #lol #gamergirl #instagood #comic #art #leaguevine #league_of_legends #sivir #nami #diana #chips
. <| that weapon tho 🤔 ~ By "lendokhar" |> . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 🌧 My Sis: @janna_of_legends_ 🏹 Bestie: @feedervarus . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ➡ Partners: . •◇ @neko_artlegends • •◇ @kled_of_legends_ • •◇ @syxah • •◇ @phebis_quinn_lol • •◇ @gentleman_ekko • •◇ @lux_jinx_of_legends • •◇ @yuuto_of_legends • •◇ @kiko_of_legends • •◇ @kindredtheonlyhuntress • •◇ @godmaster_yi • ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ▫[T]▫[A]▫[G]▫[S]▫ #leagueoflegends  #lol  #gamergirl  #instagood  #comic  #art  #leaguevine  #league_of_legends  #sivir  #nami  #diana  #chips 
Ummm decided to be naughty tonight , fish & Chips 🍟 love our local one , shark attack Fish N Chippery very freshly made #foods #foodporn #foodblogger #food #foodie #takeaway #fishnchips #fishnchip #flake #chips #potatocake #potatocakes #yummy #instagram #australia #aussielife #tasty #tastyfood #greasy #fried
Keripik Kane Kane Nangka udah jadi paling terfavorit banget nih kak! Karena kita menggunakan buah nangka yang bagus sehingga keripik buah kita selalu mempunyai aroma yang bikin orang pada ngiler dan nagih!! Dan No Added Sugar! Makanya sudah pasti nih, keripik buah kane kane aman dan sehat untuk semua kalangan usia!
Penasaran? Langsung beli buruan di 0857-5555-5757 untuk pembelian retail.
Nah buat kalian, yang pingin memulai usaha dengan modal kecil tapi untungnya gila-gilaan? Langsung gabung di Kanefood dan menjadi agen trusted kita! Langsung deh chat di 0851-0825-3007! Jangan buang kesempatanmu untuk sukses bersama-sama kami!
#KaneFood #AgenKeripik #AgenKripik #AgenSnack #AgenKaneKane #KeripikNangka #KeripikSalak #KeripikApel #KeripikBuahMalang
#Kanefood #Chips #Keripik #KeripikNangka #KeripikNangkaMalang #BisnisModalKecil #AgenKeripik #ResellerKeripik #DistributorKeripik #KaneKane #KeripikKaneKane #KeripikMalang #JajananHitzMalang #JajananHitsMalang #JajananMalang #KulinerMalang #SnackHitsMalang #SnackMalang #KeripikApelMalang #KeripikApel #keripiksalak #keripiksalakmalang
Keripik Kane Kane Nangka udah jadi paling terfavorit banget nih kak! Karena kita menggunakan buah nangka yang bagus sehingga keripik buah kita selalu mempunyai aroma yang bikin orang pada ngiler dan nagih!! Dan No Added Sugar! Makanya sudah pasti nih, keripik buah kane kane aman dan sehat untuk semua kalangan usia! Penasaran? Langsung beli buruan di 0857-5555-5757 untuk pembelian retail. Nah buat kalian, yang pingin memulai usaha dengan modal kecil tapi untungnya gila-gilaan? Langsung gabung di Kanefood dan menjadi agen trusted kita! Langsung deh chat di 0851-0825-3007! Jangan buang kesempatanmu untuk sukses bersama-sama kami! #KaneFood  #AgenKeripik  #AgenKripik  #AgenSnack  #AgenKaneKane  #KeripikNangka  #KeripikSalak  #KeripikApel  #KeripikBuahMalang  #Kanefood  #Chips  #Keripik  #KeripikNangka  #KeripikNangkaMalang  #BisnisModalKecil  #AgenKeripik  #ResellerKeripik  #DistributorKeripik  #KaneKane  #KeripikKaneKane  #KeripikMalang  #JajananHitzMalang  #JajananHitsMalang  #JajananMalang  #KulinerMalang  #SnackHitsMalang  #SnackMalang  #KeripikApelMalang  #KeripikApel  #keripiksalak  #keripiksalakmalang 
I don’t take photos of food,but when I do that’s gotta come out from either Heston Blumenthal OR the head chef of KOBE JONES who’s my BROTHER.
#family#sushi#chips#cooperspaleale
I don’t take photos of food,but when I do that’s gotta come out from either Heston Blumenthal OR the head chef of KOBE JONES who’s my BROTHER. #family #sushi #chips #cooperspaleale 
Greek Salad 🥗 من شركة#رينجز_للضيافه ‎للحجز والإستفسار الرجاء التواصل مع 👇
‎واتس أب --> whatsApp --> 0563882112/0564205590
‎#dubai#instfood#dinner#yummy#foodporn#prettyfood#chips#2018#foodlovev#breakfast#mashhad#عشاء#local_food#احتفالات#_#سلطات #عروسه#ضيافة#افراح #mybirthday #mydubai #كيك#فرح#food#انستقرام#فوتو#افراح#ملجه#سبيع#حفل
Greek Salad 🥗 من شركة#رينجز_للضيافه  ‎للحجز والإستفسار الرجاء التواصل مع 👇 ‎واتس أب --> whatsApp --> 0563882112/0564205590 ‎#dubai #instfood #dinner #yummy #foodporn #prettyfood #chips #2018 #foodlovev #breakfast #mashhad #عشاء #local_food #احتفالات #_ #سلطات  #عروسه #ضيافة #افراح  #mybirthday  #mydubai  #كيك #فرح #food #انستقرام #فوتو #افراح #ملجه #سبيع #حفل 
Crispy baked kale chips - healthy option for every chips lover 🌿

#healthyfood #healthyliving #healthylifestyle #food #kale #chips #healthyfastfood
Half chicken, side of chips and coleslaw.  One of our most popular dishes, which ones yours ?

#nandos #chicken #comp #giveaway #food #bbq #win #chips #slaw #prizes #winbig #enter #competition
Lord of the fries🍟
가끔 앞을 지나가면서 다음에 한번 먹어보자고 했던 가게.
처음가서 아무 생각없이 그림만 보고 치킨이랑 칩스랑
시켜놓고 치킨을 먹어보니 뭔가 이상해💢
처음엔 갈은 고기를 쓴건가 했는데 
뒤늦게 vegan 이라는 단어를 발견;;
이곳은 베지테리안 패스트푸드점이었다아아😱
아마도 콩고기인듯! ㅎㅎㅎ 
모양만 치킨이었어..
어쩐지 메뉴에 chick’n 이라고 써있더라😅
맛은 괜찮아서 잘 먹었지만 그래도 진짜 치킨이 더 좋은걸🍗
#치킨인척#콩고기#감자튀김#칩스#베지테리안#비건#lordofthefries#vegan#chips#frenchfries
#vegetarianfood#vegetarian#soy#veganfood
Lord of the fries🍟 가끔 앞을 지나가면서 다음에 한번 먹어보자고 했던 가게. 처음가서 아무 생각없이 그림만 보고 치킨이랑 칩스랑 시켜놓고 치킨을 먹어보니 뭔가 이상해💢 처음엔 갈은 고기를 쓴건가 했는데 뒤늦게 vegan 이라는 단어를 발견;; 이곳은 베지테리안 패스트푸드점이었다아아😱 아마도 콩고기인듯! ㅎㅎㅎ 모양만 치킨이었어.. 어쩐지 메뉴에 chick’n 이라고 써있더라😅 맛은 괜찮아서 잘 먹었지만 그래도 진짜 치킨이 더 좋은걸🍗 #치킨인척 #콩고기 #감자튀김 #칩스 #베지테리안 #비건 #lordofthefries #vegan #chips #frenchfries  #vegetarianfood #vegetarian #soy #veganfood 
Zucchini chips. 30 minutes to place on the tray, 3 seconds to eat 🤣. On the other hand, I have never seen a toddler eat "Zucchini" this fast!
Zucchini chips. 30 minutes to place on the tray, 3 seconds to eat 🤣. On the other hand, I have never seen a toddler eat "Zucchini" this fast!
Tired of the routine packed lunch? Spice it up with a custom lunch from our $12 express menu!
Choose your meat, side, sauce and extras 😋 🍽  Available Mon-Fri from 11.30am
Tired of the routine packed lunch? Spice it up with a custom lunch from our $12 express menu! Choose your meat, side, sauce and extras 😋 🍽  Available Mon-Fri from 11.30am
Tortilla pre-cut yellow 900g, ideal para hacer chips / nachos. Dale un toque diferente a tu botana con #moctezuma
 #latortillademaizdeeuropa #chips #corn
Shop www.moctezuma.at/shop
Dinner last night was good old fish chips and mushy peas also had some watermelon #dinner #fish #chips #mushypeas #watermelon #synfree #freefood #speedfood #healthyfood #onplan #swinsta #swfamily #swmafia #Blean #eatclean #Binspired #getlean #teamcase
#Tafelschokolade und #Chips, das sind unsere Favoriten in Sachen #Süßes. Und wir essen gerade #Schokolade wirklich sehr oft. Wie ist es bei Dir? #sweets #süßes 
https://www.wirtschaftsforum.de/infografiken/012018-die-suesse-suende/012018-die-suesse-suende-36/
Selamat Sore kaka, enak banget kan nih yaa sore sore adem,nyante ditemenin sama si cricheese yang kriuk kriuknya bikin nagihh 😍
.
Oiya mau ngasih tau nih kalo Cricheese lagi ada promo "BUY 3 GET 1 FREE" dari hari ini tgl 17 jan sampai 19 Januari, hari jum'at ya kak jadi promonya cuman 3 hari doang. yuks buruan, kripik nya yang ready terbatas nanti kehabisan lohh 😍😘
.
.
.
Order/Info ? ⤵
Direct Message ( Dm )
Whatsapp : 087824685405
Line@ : @cricheesechips ( pakai '@' ya )
.
.
.
.
#cheese#cheesechips #chips #cricheesechips #cheese #homemade #homesweethome #food #foodporn #foodies #foods #foodie #foodpics #foodpic #snack #foodstagram #instafood #yummyfood #foodcheese #foodgasm #foodgram #snacktime #snackfood #foodtime #meal #foodblogger #fooddiary #crunchy
Selamat Sore kaka, enak banget kan nih yaa sore sore adem,nyante ditemenin sama si cricheese yang kriuk kriuknya bikin nagihh 😍 . Oiya mau ngasih tau nih kalo Cricheese lagi ada promo "BUY 3 GET 1 FREE" dari hari ini tgl 17 jan sampai 19 Januari, hari jum'at ya kak jadi promonya cuman 3 hari doang. yuks buruan, kripik nya yang ready terbatas nanti kehabisan lohh 😍😘 . . . Order/Info ? ⤵ Direct Message ( Dm ) Whatsapp : 087824685405 Line@ : @cricheesechips ( pakai '@' ya ) . . . . #cheese #cheesechips  #chips  #cricheesechips  #cheese  #homemade  #homesweethome  #food  #foodporn  #foodies  #foods  #foodie  #foodpics  #foodpic  #snack  #foodstagram  #instafood  #yummyfood  #foodcheese  #foodgasm  #foodgram  #snacktime  #snackfood  #foodtime  #meal  #foodblogger  #fooddiary  #crunchy 
Spicy chicken wings goes well with #Chips  #Rice #ugali
CUSTOMER REPOST;
“Opened up a savings account for a house deposit...
Goodbye eating out in 2018... sometimes! 😂” @gilliankeough we don’t want you to suffer just because you’re saving for a house, so here’s 30% off on us!!!
Come in store and speak to one of our friendly staff members!!!
#squeezeandgrind #flatlay #food #foodporn #lunch #breakfast #lunch #dinner #salad #bruschetta #burger #chips #customerrepost #wednesday #humpday #cafe #camden #bar #sydney
CUSTOMER REPOST; “Opened up a savings account for a house deposit... Goodbye eating out in 2018... sometimes! 😂” @gilliankeough we don’t want you to suffer just because you’re saving for a house, so here’s 30% off on us!!! Come in store and speak to one of our friendly staff members!!! #squeezeandgrind  #flatlay  #food  #foodporn  #lunch  #breakfast  #lunch  #dinner  #salad  #bruschetta  #burger  #chips  #customerrepost  #wednesday  #humpday  #cafe  #camden  #bar  #sydney 
Thanks you for buying products @strengthkeripiksolo from our marketing.

Only : 13k/pcs

JOIN US :
CS1 08812988085
CS2 082225346043  #batiksolo #bananachips #instafood #chips #meatballchips #macaroni  #snackringan #buyer #people #snack #strengthkeripik #premium #solocity #indonesia #ukm #china #singapore #nye #2018 #holiday
Dear Ladies - Are you ready to get FREE MOCKTAIL? 
#FreeMocktail #TSH #TheSocialHouse #Navsari #Cafe #Coffee #Burger #Sandwich #Chips #Food
Thanks you for buying products @strengthkeripiksolo from our marketing.

Only : 13k/pcs

JOIN US :
CS1 08812988085
CS2 082225346043  #batiksolo #bananachips #instafood #chips #meatballchips #macaroni  #snackringan #buyer #people #snack #strengthkeripik #premium #solocity #indonesia #ukm #china #singapore #nye #2018 #holiday
Thanks you for buying products @strengthkeripiksolo from our marketing.

Only : 13k/pcs

JOIN US :
CS1 08812988085
CS2 082225346043  #batiksolo #bananachips #instafood #chips #meatballchips #macaroni  #snackringan #buyer #people #snack #strengthkeripik #premium #solocity #indonesia #ukm #china #singapore #nye #2018 #holiday
This weather is perfect!
-
Come down and enjoy a sunset and pizza by the beach 🌊☀️
This weather is perfect! - Come down and enjoy a sunset and pizza by the beach 🌊☀️
Really have gotta go shopping today! This was last night's dinner! Still, who's gunna argue with a chip butty?! 💚

#vegan #veganfood #veganism #whatveganseat #chipbutty #chips #dairyfree #crueltyfree #carbs #govegan
Ok, so that happen. We hit 900 followers so we ordered steak n chips 🥩 + 🍟 for dinner. Woohooo!!! Thanks for coming on this journey with us, stay tuned we have more exciting things planned for 2018!!!
Ok, so that happen. We hit 900 followers so we ordered steak n chips 🥩 + 🍟 for dinner. Woohooo!!! Thanks for coming on this journey with us, stay tuned we have more exciting things planned for 2018!!!
Italian date night 
Pan seared Tuna, bruchetta and Pasta 
#squad #spread
.
.
.
#pasta #aldente #tuna
#chips #foodforfoodies #ilovefood #famous  #Melbourne #Melbournefoodies #foodblog #foodblogger #foodie #foodchasers #igers #igersmelbourne #instafood  #delicious #timeoutmelbourne #foodforfoodies #foodgasm #gastronomy #eatfamous #foodilysm #foodporn #nomnomnom @ieatmelbourne @melbourne_explorer @foodie_in_melb @foodhistories @topfoodmelbourne @urbanfoodreview @melbnow @eat_drink_melbourne
@broadsheet_melb  @melbournelunchtips @cityofmelbourne @urbanlistmelb @ediblemelbourne
Italian date night Pan seared Tuna, bruchetta and Pasta #squad  #spread  . . . #pasta  #aldente  #tuna  #chips  #foodforfoodies  #ilovefood  #famous  #Melbourne  #Melbournefoodies  #foodblog  #foodblogger  #foodie  #foodchasers  #igers  #igersmelbourne  #instafood  #delicious  #timeoutmelbourne  #foodforfoodies  #foodgasm  #gastronomy  #eatfamous  #foodilysm  #foodporn  #nomnomnom  @ieatmelbourne @melbourne_explorer @foodie_in_melb @foodhistories @topfoodmelbourne @urbanfoodreview @melbnow @eat_drink_melbourne @broadsheet_melb @melbournelunchtips @cityofmelbourne @urbanlistmelb @ediblemelbourne
No way am i going to eat all this but how good does it look? 🐟🍋🍅🥕☺
#barramundi #salad #parmesan #garlic #basil #chips #summer #food #dinner #yum
Looking for a feed after the Big Bash tonight? 
Come and join us at our North Adelaide store!
We are only a 10 minute walk ✔️
Looking for a feed after the Big Bash tonight? Come and join us at our North Adelaide store! We are only a 10 minute walk ✔️
#memories #hamburger #tonno #patatine #chips #salads #tuna #ilgustoinviaggio #fish #newyork #sesamo @gluten_freeeats @hamburgeraddict @ticktockdiner @ilmioviaggioanewyork