an online Instagram web viewer

#discovery medias

Photos

A SOLITARY ROSE welcomes a balmy #saturdaymorning in #rochester #NY #flowerpower #roclove #flowers #garden #peace Photo captured by @lizgareri when no one was watching #discovery #love #nofilter #torontophotographer #crossborderconnections 🇨🇦🇺🇸
Arches National Park.
One of the most beautiful national parks in the us!
#myguyde spirit
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#usa #utah #moab #archesnationalpark #canyon #beautiful #amazingview #landscape #explore #discovery #vacation #holidays #tourism #myguyde
Perdersi per ritrovarsi, stupirsi, alimentare gli occhi affamati di novità, di nuovi tratti, nuovi suoni, nuove curve, nuove necessità, nuove certezze, specchiarsi in sguardi stranieri, sopravvivere ad ogni temporale, curare le ferite, farsene di nuove, scoprire un nuovo sapore, un nuovo profumo che sappia di te, solo di te e nessun'altro. Vita🍀 
#thinkingabout #viaggiarenutrelanima #sfamateivostriocchi #amsterdam #myplacetolive #comingsoon #travellife #travelblogger #travel #thedscvrr #discovery #girl #italiangirl #martagram #martamarino #dancer
Perdersi per ritrovarsi, stupirsi, alimentare gli occhi affamati di novità, di nuovi tratti, nuovi suoni, nuove curve, nuove necessità, nuove certezze, specchiarsi in sguardi stranieri, sopravvivere ad ogni temporale, curare le ferite, farsene di nuove, scoprire un nuovo sapore, un nuovo profumo che sappia di te, solo di te e nessun'altro. Vita🍀 #thinkingabout  #viaggiarenutrelanima  #sfamateivostriocchi  #amsterdam  #myplacetolive  #comingsoon  #travellife  #travelblogger  #travel  #thedscvrr  #discovery  #girl  #italiangirl  #martagram  #martamarino  #dancer 
Montana Baby Shop & Galerie 😊
@montana_colors @montanashopmontpellier 
#baby #colors #94 #discovery #waterbase #graffiti #montpelliergraffiti 
Marius Baby
My love of #daftpunk is coming back round again. So much to love about the robots. #daftpunkalive #dafter #dafters #daftpunkfans #daftpunkfan #homework #discovery #humanafterall #randomaccessmemories
A chegada na lagoa azul é sempre uma alegria! 
Para saber mais informações acesse: www.chapadadosguimaraes.com 
65 99678-4606 whatsapp

#viveravida #chapadadadosguimaraes #chapada #chapadosguimaraes_mt #photo #photograger #trilha #travelalone #hiking #trekking #bike #yoga #nature #discovery #aquiesemwifi #aventuraemfamilia
~Cosa vedere a Los Angeles? Andiamo alla scoperta dei quartieri, delle attrazioni e dei must da non perdere! Esploriamo qualche set dei film più famosi ambientati a L.A, come le case di Beverly Hills 90210, l'osservatorio del film La La Land o la casa Cohen di O.C! 🌏LINK IN BIO ⬆

Los Angeles è una costante sorpresa, un turbine di euforia e di vita, una corsa contro il tempo...
.
Cinema, vip, tappeti rossi e vita notturna senza fine: sono queste le prime cose che ci vengono in mente quando pensiamo a Los Angeles, la città degli angeli, la città del successo e della ricchezza! .
E’ questo quello che ci inculcano i film americani. Spiagge larghissime, strade costeggiate da una lunga serie di palme, le giornate calde che durano fino alle nove di sera, i tramonti mozzafiato sull’oceano e gli inconfondibili rumori del chiacchiericcio incessante delle persone. Ma è veramente così? Sì, Los Angeles è questo e molto altro! Scopritelo nell'articolo!
.
.
.
.
.
#losangeles #urbanexploring  #urbanstreet #rodeodrive #visitloangeles #travelworld #world_captures #bestpic #bestplace #beautifulplace #DiscoverGlobe #travelandleisure #travelchannel #unitedstates #thediscoverer #jj_allportraits #trip_beautifulsail #aroundtheworld #doyoutravel #gototravel #passionpassport #postcardsfromworld #makemoments #discovery #wearetravelers #travelgram #traveldiary #bestvacation #traveladdicted
~Cosa vedere a Los Angeles? Andiamo alla scoperta dei quartieri, delle attrazioni e dei must da non perdere! Esploriamo qualche set dei film più famosi ambientati a L.A, come le case di Beverly Hills 90210, l'osservatorio del film La La Land o la casa Cohen di O.C! 🌏LINK IN BIO ⬆ Los Angeles è una costante sorpresa, un turbine di euforia e di vita, una corsa contro il tempo... . Cinema, vip, tappeti rossi e vita notturna senza fine: sono queste le prime cose che ci vengono in mente quando pensiamo a Los Angeles, la città degli angeli, la città del successo e della ricchezza! . E’ questo quello che ci inculcano i film americani. Spiagge larghissime, strade costeggiate da una lunga serie di palme, le giornate calde che durano fino alle nove di sera, i tramonti mozzafiato sull’oceano e gli inconfondibili rumori del chiacchiericcio incessante delle persone. Ma è veramente così? Sì, Los Angeles è questo e molto altro! Scopritelo nell'articolo! . . . . . #losangeles  #urbanexploring  #urbanstreet  #rodeodrive  #visitloangeles  #travelworld  #world_captures  #bestpic  #bestplace  #beautifulplace  #DiscoverGlobe  #travelandleisure  #travelchannel  #unitedstates  #thediscoverer  #jj_allportraits  #trip_beautifulsail  #aroundtheworld  #doyoutravel  #gototravel  #passionpassport  #postcardsfromworld  #makemoments  #discovery  #wearetravelers  #travelgram  #traveldiary  #bestvacation  #traveladdicted 
Amaneciendo en el cerro de la Cruz, Antigua Guatemala...
.
Fotografia: @silviamilian ,
.
#gtmagica #natgeo #discovery #guatemala #guate #guatemaya #instaguatemala #instaguatemaya #instalike #travel #antigua
It might not be the right time
I might not be the right one
But there's something about us, I want to say
Cause there's something between us anyway...
#dafter #dafters #daftpunk #daftpunkfans #daftpunkhelmet #daftpunktribute #thomasbangalter #guymanueldehomenchristo #discovery #thomashelmet #guymanhelmet #somethingaboutus #robots #music
A lovely and rare pair of 19th century watercolours  drawn by a French soldier while stationed in Cambodia (collected by Jean Moura, a French public servant there) #drawing #drawings #botanic #botanicdrawing  #botanical #botanique #khmer #cambodia #colonial #colonialart #tiongbahru #exploration #discovery #19thcenturyart #sketchbook #fruitdrawing #fruitpainting #pinapple #mango #mangoustan #asiancivilisationsmuseum #christies #redoute #redouté #botanicgarden #companyschool
A lovely and rare pair of 19th century watercolours drawn by a French soldier while stationed in Cambodia (collected by Jean Moura, a French public servant there) #drawing  #drawings  #botanic  #botanicdrawing  #botanical  #botanique  #khmer  #cambodia  #colonial  #colonialart  #tiongbahru  #exploration  #discovery  #19thcenturyart  #sketchbook  #fruitdrawing  #fruitpainting  #pinapple  #mango  #mangoustan  #asiancivilisationsmuseum  #christies  #redoute  #redouté  #botanicgarden  #companyschool 
Weekly turbo change, done 😂
#landrover #discovery #disco #d2 #4x4 #offroad #modified #truck #liftedtrucks
school festival & athletic festival 2017!
・
・
・
文化祭!🎉「オマエノセイダ」お化け屋敷👻(haunted house)!
・
・
・
D団!「discovery」!*⋆✈︎
総合優勝🏆
ダンス優勝、競技優勝!

くっそ楽しい日々でした!
最高の思い出です!!!
#文化祭 #体育祭 #2017 #おかこー #お化け屋敷 #オマエノセイダ #discovery #総合優勝🏆
Così.. senza che te lo aspetti 🌾 #discovery #river
@nasa astronaut Joe Acaba is seen during a #spacewalk in March 2009. He was working on the Starboard-1 truss structure while space shuttle #Discovery was docked to the space station during STS-119. Repost from @iss (International Space Station) 
#nasa #international #space #station #astronaut #spacewalk #outofthisworld
Celebrating Reading in School Day with my best Harry Potter style from my closet. I love these kids! Thank you @msjoseyrosey  for the magic wand! We had to pass it around to make one wish each. Lol! #mckennabug #mollyloumelon #harrypotter #magicwand #readabook #discovery #houseiba #compassionandstatistics
Perché stare a Milano a noi non piace 🙌...dispersi nel pavese 🌾👩🏻‍🌾☀️#certosadipavia #weout #neverstop #discovery #igersitalia
Détente dans mon kayak !! 🚣🏽‍♀️#isolabella #kayak #trip #sicily #discovery
He's very busy pull all of the tp off the roll 😫#discovery #busyboy #noprivacyhere #walkerreign #11monthsold #cutestboyintheworld
Peaceful in the Glens of Antrim...
Peaceful in the Glens of Antrim...
Good Design is of course based on real empathy with users! This afternoon we played with foam bats, chair bats and flip flop bats! 🏏🏖🚣🏼‍♀️ #beachcricket #empathy #designthinking #humancentereddesign #beachlife
Las pequeñas cosas que nos da la vida 🌱
Las pequeñas cosas que nos da la vida 🌱
絵の時計。

常常弄丟東西,
交通卡不見,有找回來,
錢包不見,差點哭出來,
然後錢包也無事找回,
這次是手錶不見,還沒回來,
我和日本朋友聊天時告訴他,
手錶不見了,有些無奈,
他說畫一個給我,
真的很好可愛啊日本人,
東西不見,能找回來,
因為這裡是日本,
日本朋友告訴我,
還是有日本人會偷的,
但是大部分日本人認為拿別人的東西,會天打雷霹,
所以大部分都會歸還(笑)

我只有錢包那次最害怕,
手錶不見了,雖然難過,
可是有些東西,不見了再努力就好
有些太過重要的東西,
不見可不行😉
不知道是不是在異地生活,
好像想的比較開🤗

明年生日,
再買來當自己的禮物吧❤️
暫時用這隻錶代替🙈
#taiwangirl #workingholiday #happy #nice #japan #東京生活日記 #我來我拍我分享 #japan #japanesegirl #loves_japan #life #sky #dream#taiwangirl#art_of_japan_#girl #instagood #photo #art_of_japan_ #我來我拍我分享 #instagood #girl#beauty#art_photo #makeup #love #流浪的365天#world #我來我拍我分享 #東京生活日記 #旅行的意義 #zekkeijapan #discoverjapan #discovery #japan #loves_japan #love #likeit #taiwangirl #taiwan #instagood
絵の時計。 常常弄丟東西, 交通卡不見,有找回來, 錢包不見,差點哭出來, 然後錢包也無事找回, 這次是手錶不見,還沒回來, 我和日本朋友聊天時告訴他, 手錶不見了,有些無奈, 他說畫一個給我, 真的很好可愛啊日本人, 東西不見,能找回來, 因為這裡是日本, 日本朋友告訴我, 還是有日本人會偷的, 但是大部分日本人認為拿別人的東西,會天打雷霹, 所以大部分都會歸還(笑) 我只有錢包那次最害怕, 手錶不見了,雖然難過, 可是有些東西,不見了再努力就好 有些太過重要的東西, 不見可不行😉 不知道是不是在異地生活, 好像想的比較開🤗 明年生日, 再買來當自己的禮物吧❤️ 暫時用這隻錶代替🙈 #taiwangirl  #workingholiday  #happy  #nice  #japan  #東京生活日記  #我來我拍我分享  #japan  #japanesegirl  #loves_japan  #life  #sky  #dream #taiwangirl #art_of_japan_ #girl  #instagood  #photo  #art_of_japan_  #我來我拍我分享  #instagood  #girl #beauty #art_photo  #makeup  #love  #流浪的365天 #world  #我來我拍我分享  #東京生活日記  #旅行的意義  #zekkeijapan  #discoverjapan  #discovery  #japan  #loves_japan  #love  #likeit  #taiwangirl  #taiwan  #instagood 
Замок в Германии
----------------------------------------
Лучшие фотографии с разных уголков планеты📸📱
⬇️Подписывайся⬇️
🌎 @turizm_blog 🌍
🌎 @turizm_blog 🌍
🌎 @turizm_blog 🌍
.
.
.

#travel #travelblogger #instatravel #beautifulworld #worldtravel #worldtour #discovery #geography #nature #bestdestinations #location #travelling #traveller #igtravel #touring #путешествие #туризм #вокругсвета #мир #земля #планета #флораифауна #природа #красота #замок #германия #европа #europe #germany
Замок в Германии ---------------------------------------- Лучшие фотографии с разных уголков планеты📸📱 ⬇️Подписывайся⬇️ 🌎 @turizm_blog 🌍 🌎 @turizm_blog 🌍 🌎 @turizm_blog 🌍 . . . #travel  #travelblogger  #instatravel  #beautifulworld  #worldtravel  #worldtour  #discovery  #geography  #nature  #bestdestinations  #location  #travelling  #traveller  #igtravel  #touring  #путешествие  #туризм  #вокругсвета  #мир  #земля  #планета  #флораифауна  #природа  #красота  #замок  #германия  #европа  #europe  #germany 
Do you know the story behind Trip Tam?

When planning a trip, Laila loves to turn to her friends who live all over the world for advice, recommendations and travel destinations. Sharing travel itineraries between friends and travel-dwellers is a powerful tool which is how the idea of Trip Tam is born. 
If you are an explorer like Laila and enjoy planning your own voyages, this is the place for you to share your journeys and get inspired by other travelers for your next trip!
Do you know the story behind Trip Tam? When planning a trip, Laila loves to turn to her friends who live all over the world for advice, recommendations and travel destinations. Sharing travel itineraries between friends and travel-dwellers is a powerful tool which is how the idea of Trip Tam is born. If you are an explorer like Laila and enjoy planning your own voyages, this is the place for you to share your journeys and get inspired by other travelers for your next trip!
Orang asing : "Mas boleh minta tolong fotoin gak ntar gantian saya motoin mas nya?" .
.
The monk : "Oiya boleh,mas nya cari background yg bagus buat difoto nya dulu ya,okey siap satu dua tiga... Jeprett"
.
Orang asing : "wah makasih mas sekarang mas nya gantian saya fotoin"
.
The monk : "ohya bentar mas saya ngehapusin dulu foto yg gak genah soal nya memory nya penuh"
.
Orang asing : "(pura pura gak denger) okey saya fotoin mas satu dua tiga... Jeprett"
.
The monk : "Udh selesai ngehapus foto di galeri nih mas yuh fotoin mas"
.
Orang asing : "Udah saya foto mas nya kendit"
.
The monk : "ohya makasih  banget mas (dalam hati : vangke banget mase )"😂 .
.
.
#throwback 
#janganpanikmaripiknik 
#jalanjalanmen 
#dolancilacap
#cilacapkekinian
#happyeveryday 
#explorecilacap 
#exploreindonesia 
#wisataindonesia 
#wisatacilacap 
#discovery 
#jalanjalanterus 
#wdzg
Orang asing : "Mas boleh minta tolong fotoin gak ntar gantian saya motoin mas nya?" . . The monk : "Oiya boleh,mas nya cari background yg bagus buat difoto nya dulu ya,okey siap satu dua tiga... Jeprett" . Orang asing : "wah makasih mas sekarang mas nya gantian saya fotoin" . The monk : "ohya bentar mas saya ngehapusin dulu foto yg gak genah soal nya memory nya penuh" . Orang asing : "(pura pura gak denger) okey saya fotoin mas satu dua tiga... Jeprett" . The monk : "Udh selesai ngehapus foto di galeri nih mas yuh fotoin mas" . Orang asing : "Udah saya foto mas nya kendit" . The monk : "ohya makasih banget mas (dalam hati : vangke banget mase )"😂 . . . #throwback  #janganpanikmaripiknik  #jalanjalanmen  #dolancilacap  #cilacapkekinian  #happyeveryday  #explorecilacap  #exploreindonesia  #wisataindonesia  #wisatacilacap  #discovery  #jalanjalanterus  #wdzg 
Fiesta de la Virgen, Cusco
Fiesta de la Virgen, Cusco
Staying in a beautiful house in Penzance while I'm waiting for my little cottage to be free next week. 
#deco #design #penzance #cornwall #england #british #cornish #trendy #pure #cosy #cute #fireplace #potd #newlife #newjob #belgiangirl #belgian #happy #discovery #travelling