an online Instagram web viewer

#eyepencil medias

Photos

Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics
Giveaway alert !!!!!!!!⚠️⚠️⚠️ in collaboration with @aschbianca
1. Follow me @darinadavidmua and @aschbianca 
2. Like this post and @aschbianca 's giveaway post
3. Tag 2 friends (makeuplovers)
End date 30.11.2017
Products:
1. Sephora strobing palette
2. Sephora eye pencil 04 midnight blue
3. Sephora color lip last nr 34
4. Sephora lip tint nr 10
5. Sephora loose powder 
6. 3 x fizzing cubes
7. Estee foam cleanser
8. Sephora anti age face cream

#makeupgiveaway
Giveaway alert !!!!!!!!⚠️⚠️⚠️ in collaboration with @aschbianca 1. Follow me @darinadavidmua and @aschbianca 2. Like this post and @aschbianca 's giveaway post 3. Tag 2 friends (makeuplovers) End date 30.11.2017 Products: 1. Sephora strobing palette 2. Sephora eye pencil 04 midnight blue 3. Sephora color lip last nr 34 4. Sephora lip tint nr 10 5. Sephora loose powder 6. 3 x fizzing cubes 7. Estee foam cleanser 8. Sephora anti age face cream #makeupgiveaway 
Double trouble eye pencil

Description 
Turn up the heat with double the colour in one pencil for the hottest looks. Perfect for lining your inner lash line. Five new colour combos for ultra dazzle.

Actual Price: 599/

Sale Price: 369/
Inbox to order.

#eyepencil #doubleendedeyepencil #pigmentedeyepencil #waterlinepencil #kajal #eyeliner #eyemarker #eyemakeup #oriflame #drugstoremakeup
Double Wear
Stay-in-Place Eye Pencil
Wears for 12 hours. Sets in seconds. A long-wearing eye pencil for precision lining and defining. Smooth, even color glides on effortlessly, looks fresh all day. Water-resistant.
Ophthalmologist-tested
Fragrance-free
Water-resistant.
#esteebeautyadvisor #esteewishlist #eyepencil
Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil Wears for 12 hours. Sets in seconds. A long-wearing eye pencil for precision lining and defining. Smooth, even color glides on effortlessly, looks fresh all day. Water-resistant. Ophthalmologist-tested Fragrance-free Water-resistant. #esteebeautyadvisor  #esteewishlist  #eyepencil 
Right eyebrow is done! @miriam_kamiie
.
.
Featuring our cream concealer and multitask brush to accentuate your brow arch 💖
.
.
Fill in only the gaps of hair using our brow pencil for a natural look
.
.
www.trimandprissy.com .
.
#trimandprissy #beautytips #makeupinspo #concealer #makeupbrushes #browpencil #brows #eyepencil #pigmented #longwear #luxury #hypoallergenic #abuja #lagos #lekki #ikoyi #festac #ikeja #wuse #jabi #maitama #asokoro #calabar #edo #ogun #portharcourt #enugu #kano #kaduna
Right eyebrow is done! @miriam_kamiie . . Featuring our cream concealer and multitask brush to accentuate your brow arch 💖 . . Fill in only the gaps of hair using our brow pencil for a natural look . . www.trimandprissy.com . . #trimandprissy  #beautytips  #makeupinspo  #concealer  #makeupbrushes  #browpencil  #brows  #eyepencil  #pigmented  #longwear  #luxury  #hypoallergenic  #abuja  #lagos  #lekki  #ikoyi  #festac  #ikeja  #wuse  #jabi  #maitama  #asokoro  #calabar  #edo  #ogun  #portharcourt  #enugu  #kano  #kaduna 
Être une fille .. 💄💅🏻 Je suis sûr que vous aussi vous en avez une collection entière même si, comme moi, vous ne les utilisez pas tous quotidiennement . 
@yvesrocherfr 
@kikomilano 
@rimmellondonfrance
@birchbox
@beautysuccessfrance 
@rimmellondonuk @rimmellondonus #makeup #maquillage #cosmetics  #eyeshadow #eyepencil #lipstick #katemoss #yvesrocher #kikomilano #birchbox #beautysuccess #rimmellondon #beauty  #makeupcollection #makeupaddict  #mabirchbox  #influencer #instabeauty #beautyblog #beautycommunity #makeupporn #beautyaddict #makeuplover #blogger #beautygram #igbeauty
Être une fille .. 💄💅🏻 Je suis sûr que vous aussi vous en avez une collection entière même si, comme moi, vous ne les utilisez pas tous quotidiennement . @yvesrocherfr @kikomilano @rimmellondonfrance @birchbox @beautysuccessfrance @rimmellondonuk @rimmellondonus #makeup  #maquillage  #cosmetics  #eyeshadow  #eyepencil  #lipstick  #katemoss  #yvesrocher  #kikomilano  #birchbox  #beautysuccess  #rimmellondon  #beauty  #makeupcollection  #makeupaddict  #mabirchbox  #influencer  #instabeauty  #beautyblog  #beautycommunity  #makeupporn  #beautyaddict  #makeuplover  #blogger  #beautygram  #igbeauty 
Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics
АВТОМАТИЧЕСКИЙ КАРАНДАШ ДЛЯ ГЛАЗ И ГУБ
"DOUBLE LINE" DIVAGE
💰159 грн.
➡️www.Divage.com.ua
📩Direct
📞viber/whats app ‎+380675668184
ХАРАКТЕРИСТИКИ
🌺Производитель: Divage
🇮🇹Страна производитель: Италия
#divage #divageukraine #eyepencil #lippencil #2in1 #makeup http://divage.com.ua/eyes/eyes_pencil?product_id=85
АВТОМАТИЧЕСКИЙ КАРАНДАШ ДЛЯ ГЛАЗ И ГУБ "DOUBLE LINE" DIVAGE 💰159 грн. ➡️www.Divage.com.ua 📩Direct 📞viber/whats app ‎+380675668184 ХАРАКТЕРИСТИКИ 🌺Производитель: Divage 🇮🇹Страна производитель: Италия #divage  #divageukraine  #eyepencil  #lippencil  #2in1  #makeup  http://divage.com.ua/eyes/eyes_pencil?product_id=85
There are SO many ways to wear white eyeliner but look how @bellamakeup has incorporated it with this #green eye. Definitely a must have for any eye look ✌🏼️☺️ Product used:  Multitasker in Marshmallow, link to site in bio.

#whiteeyeliner #eyelook #makeup #bbloggers #mua #makeupjunkie #beauty #crueltyfree #friday #makeupjunkie #eyepencil #satcolcosmetics #uk #crueltyfree #bellamakeup#motd
Brosse rétractable, Coating protecteur et Mascara volume & longueur ❤ notre trio de choc pour prendre soin de vos extensions 😊
Brosse rétractable, Coating protecteur et Mascara volume & longueur ❤ notre trio de choc pour prendre soin de vos extensions 😊
Paket Cantik Cerah 
Terdiri dari : - Gel Wash - Face Cream - Scrub - Sop Bar - Body Lotion - Powder - Lipstik - Eyepencil (free) 
Harga Rp304.900 
Produk untuk perawatan wajah dan mencerahkan 
Fix order : 
WA - 085247024735 
Balikpapan

#oriflame #oriflameid #oriflamebalikpapan #makeup #kosmetik #murah #pakethemat #cantikcerah #gelwash #facecream #scrub #soapbar #bodylotion #powder #lipstik #eyepencil #freeproduk #lfl
Paket Sehidup Sewangi 
Buat yg sudah punya pasangan

Terdiri dari : - Parfum wanita - Parfum laki-laki
- Shampo + Tonic - Shower gel - Shower cream - Eyepencil (free 2pc) 
Harga Rp854.800 sudah bisa dapatin semuanya 
Fix order: 
WA - 085247024735 
Balikpapan 
#oriflame #oriflameid #oriflamebalikpapan #makeup #kosmetik #parfumcowo #parfumcewe #shampo #tonic #showergel #showercream #eyepencil #freeproduk #lfl
Ragazze sul mio blog:
http://blog.pianetadonna.it/anneglam/october-favorites2017-fondotinta-matite-sopracciglia-more/ trovate il post completo sui TOP di Ottobre 2017.
#essencecosmetics #biofficinatoscana #mousse #skincare #alkemilla #bloggers #bodylove #bodycare #scrub #cellulite #work #organicshop #purobiocosmetics #liptintmatte #crema #cremaviso #moisture #eyes #eyepencil #brow
Maapkan kenarsisan ini ya teman temaaannn 🙈
Hihihiiiii

Abisnya lg jatuh cinta siiihhhh sama COLOURBOX EYEPENCIL yang neng beli cuma dengan harga 1 rupiah aja 😍

Mulai dari
ALIS
EYELINER
GARIS BAWAH MATA

Cuma pakai 1 produk ini ajaaaaaaaaa 😍
Love it!

#oriflame #oriflameid #eyepencil #colourbox #colourboxeyepencil #mom #happymom #picoftheday #colourcosmetics #alis #naturalmakeup
#dailymakeup #black #hijab #fujifilm #fujifilmxa2 #instadaily #photooftheday
Maapkan kenarsisan ini ya teman temaaannn 🙈 Hihihiiiii Abisnya lg jatuh cinta siiihhhh sama COLOURBOX EYEPENCIL yang neng beli cuma dengan harga 1 rupiah aja 😍 Mulai dari ALIS EYELINER GARIS BAWAH MATA Cuma pakai 1 produk ini ajaaaaaaaaa 😍 Love it! #oriflame  #oriflameid  #eyepencil  #colourbox  #colourboxeyepencil  #mom  #happymom  #picoftheday  #colourcosmetics  #alis  #naturalmakeup  #dailymakeup  #black  #hijab  #fujifilm  #fujifilmxa2  #instadaily  #photooftheday 
Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics
Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics #_kesfett
Fr.o.m. idag (fredag 17/11) får ni 2 för 1 på vår nyhet Shower Gel Foam som är en väldoftande och behaglig dusch foam man inte kan sluta arbeta in för att den blir så mjuk & härlig 😍 
Du får då alltså 2st Shower Gel Foam för 95kr istället för 190kr! Perfekta julklappen då man ger något fint och får något fint till sig själv 💋🌟 (Erbjudandet gäller t.o.m. 30/11-17)
Fr.o.m. idag (fredag 17/11) får ni 2 för 1 på vår nyhet Shower Gel Foam som är en väldoftande och behaglig dusch foam man inte kan sluta arbeta in för att den blir så mjuk & härlig 😍 Du får då alltså 2st Shower Gel Foam för 95kr istället för 190kr! Perfekta julklappen då man ger något fint och får något fint till sig själv 💋🌟 (Erbjudandet gäller t.o.m. 30/11-17)
Matita color burro della collezione Asian Touch di @kikomilano 
Ancora non ho avuto modo di provarla ma dallo swatch che ho fatto sulla mano vi posso dire che è molto morbida🤓
.
.
ENG
This is a butter colored eyepencil by @kikomilano from the Asian Touch collection. 
I haven’t tried it yet but, from the swatch I did on my hand , I can say that it is very soft. 🤓
.
.
.
.

#kiko#butter#eyepencil#packaging#makeup#beauty#bellezza#trucco#cosmetics#cosmetici#beautyadvisor#beautyaddict#makeuplover#makeupjunkie#instabeauty#dailymakeup#beautyroutine#instagood#followme#likeme#photo#focus
Matita color burro della collezione Asian Touch di @kikomilano Ancora non ho avuto modo di provarla ma dallo swatch che ho fatto sulla mano vi posso dire che è molto morbida🤓 . . ENG This is a butter colored eyepencil by @kikomilano from the Asian Touch collection. I haven’t tried it yet but, from the swatch I did on my hand , I can say that it is very soft. 🤓 . . . . #kiko #butter #eyepencil #packaging #makeup #beauty #bellezza #trucco #cosmetics #cosmetici #beautyadvisor #beautyaddict #makeuplover #makeupjunkie #instabeauty #dailymakeup #beautyroutine #instagood #followme #likeme #photo #focus 
Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics
Good Morning!!Hope you have a Fantastic Friday!!Today you kick butt and take names. Today you can take on anything.  You got this. it starts with your confidence in yourself. My Wake-up to Make-up 😘Perfect Precision Eye Pencil $15 😘Epic One Step Mascara $24

Tell me your Wake-up to Make-up look.#makeupartist #makeuplovers #makeup #Younique #youniquelife #eyepencil #Precisioneyepencil #mascara #epiconestepmascara #epicmascara #skincare #beauty #beautiful #inspiration #linkinbio
Good Morning!!Hope you have a Fantastic Friday!!Today you kick butt and take names. Today you can take on anything. You got this. it starts with your confidence in yourself. My Wake-up to Make-up 😘Perfect Precision Eye Pencil $15 😘Epic One Step Mascara $24 Tell me your Wake-up to Make-up look.#makeupartist  #makeuplovers  #makeup  #Younique  #youniquelife  #eyepencil  #Precisioneyepencil  #mascara  #epiconestepmascara  #epicmascara  #skincare  #beauty  #beautiful  #inspiration  #linkinbio 
Promo bulan November!
Belanja Rp. 299.000,- DAPATKAN COLOURBOX EYE PENCIL HANYA RP.1,-
HARGA ASLI COLOURBOX EYE PENCIL : RP.75.000!
#Promobulannovember #promooriflame #oriflamebali #eyepencil
Pertama liat gambar nya tuh Penasaran bngt  sama Colourbox eye pencil ini ..produk baru d bulan ini ... tan ternyata imut" gt bentuk nya 😂 pad nyoba d aplikasan hasil nya bagus banget..d pake pun enak ..gak keras atau pun lunak 👍👍 ..Recomend banget buat yang suka pake eye pensil 
Apa lagi aq dapet ini dengan harga Rp 1,- aja lho... 😍😍😍😍😍😍 Kamu mau juga dapet Colourbox eye pencil dgn harga Rp 1 ,- Mau tau cara nya ?? Hub.Azizah 
085719003233 ( WA only )

#eyepencil #oriflame #jualeyepencil #jualoriflamediskon #bisnissimpel #bisnisanakmuda #bisniskekinian #bisnis #instagood #instapicture #mybisnis #oriflamesemarang #oriflameindonesia  #like4like #oriflame #diskon #murah
Pertama liat gambar nya tuh Penasaran bngt sama Colourbox eye pencil ini ..produk baru d bulan ini ... tan ternyata imut" gt bentuk nya 😂 pad nyoba d aplikasan hasil nya bagus banget..d pake pun enak ..gak keras atau pun lunak 👍👍 ..Recomend banget buat yang suka pake eye pensil Apa lagi aq dapet ini dengan harga Rp 1,- aja lho... 😍😍😍😍😍😍 Kamu mau juga dapet Colourbox eye pencil dgn harga Rp 1 ,- Mau tau cara nya ?? Hub.Azizah 085719003233 ( WA only ) #eyepencil  #oriflame  #jualeyepencil  #jualoriflamediskon  #bisnissimpel  #bisnisanakmuda  #bisniskekinian  #bisnis  #instagood  #instapicture  #mybisnis  #oriflamesemarang  #oriflameindonesia  #like4like  #oriflame  #diskon  #murah 
Silver Linings für deine Augen gibt's von @und_gretel_cosmetics ✨ 100% natural & organic .
.
.
.
.
#undgretel #100percent #natural #organic #cosmetics #holt #silver #eyepencil #eye #eyes #eyedrawing #inlove #eyemakeup #instaeyes #eyeliner #prettyeyes #brighteyes #makeupaddict #eyesmakeup #angeleyes #liebe #hannover #liebehannover #parfümerie #parfümerieliebe #hannoverliebt #keintagohneliebe #potd
repost @und_gretel_cosmetics
COLOUR BOX EYE PENCIL BLACK 
Colourbox Eye Pencil menghadirkan warna pekat, begitu nyaman digunakan dan memberi efek tegas pada mata Anda. Semua mata pasti tertuju pada Anda! 0,7 gr.

Ingredients: HYDROGENATED PALM OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CERA ALBA, TRIPALMITIN, MICA, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 77266 (NANO)

#eyepencil #pensilmata #jualeyepencil #oriflame #oriflameid #oriflameindonesia
COLOUR BOX EYE PENCIL BLACK Colourbox Eye Pencil menghadirkan warna pekat, begitu nyaman digunakan dan memberi efek tegas pada mata Anda. Semua mata pasti tertuju pada Anda! 0,7 gr. Ingredients: HYDROGENATED PALM OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CERA ALBA, TRIPALMITIN, MICA, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 77266 (NANO) #eyepencil  #pensilmata  #jualeyepencil  #oriflame  #oriflameid  #oriflameindonesia 
Soulskin Eye Pencil 😍😍 .
เนื้อดินสอนิ่มมาก ทาง่าย กันน้ำแถมติดทนนาน ใช้เป็นทั้งอายไลนเนอร์และอินไลเนอร์ได้เลย
มี 2 สีให้เลือกใช้
01 สีดำ 
02 น้ำตาลเข้ม 
ราคาแท่งละ 199 บาทเท่านั้น .
สั่งซื้อหรือสมัครตัวแทนจำหน่ายได้ที่ ID Line:@anniebeautyshop (มี@คะ) หรือคลิ๊ก -->https://line.me/R/ti/p/%40anniebeautyshop
.
#anniebeautyshop #eyepencil #ดินสอเขียนขอบตา #สินค้าเกาหลี #สินค้าญี่ปุ่น #soulskin #soulcare
Soulskin Eye Pencil 😍😍 . เนื้อดินสอนิ่มมาก ทาง่าย กันน้ำแถมติดทนนาน ใช้เป็นทั้งอายไลนเนอร์และอินไลเนอร์ได้เลย มี 2 สีให้เลือกใช้ 01 สีดำ 02 น้ำตาลเข้ม ราคาแท่งละ 199 บาทเท่านั้น . สั่งซื้อหรือสมัครตัวแทนจำหน่ายได้ที่ ID Line:@anniebeautyshop (มี@คะ) หรือคลิ๊ก -->https://line.me/R/ti/p/%40anniebeautyshop . #anniebeautyshop  #eyepencil  #ด ินสอเขียนขอบตา #ส ินค้าเกาหลี #ส ินค้าญี่ปุ่น #soulskin  #soulcare 
ช่วงเทศกาลรื่นเริง งานปาร์ตี้ก็ต้องมาแล้วธีมส่วนใหญ่ก็ต้องสีสดๆ กลิตเตอร์วิ้งวับอะเนอะ ลอรีอัลเลยออก  L'oreal Paris Infallible Gel Crayon  ดินสอเขียนตาที่มีหลากหลายสีเพิ่มความสนุกให้กับชีวิตตตตตตต มีทั้งหมด8เฉดสี ไล่ตั้งแต่โทนอ่อนจนถึงโทนเข้ม เลยจ้าราคาน่ารัก 348บาทค่า
@lorealmakeup #lorealparismakeup #eyepencil #crayon #bownewitem #colorfull #party #happynewyear #thaiblogger #beautyblogger #cosmetics #makeup #momybowy
ช่วงเทศกาลรื่นเริง งานปาร์ตี้ก็ต้องมาแล้วธีมส่วนใหญ่ก็ต้องสีสดๆ กลิตเตอร์วิ้งวับอะเนอะ ลอรีอัลเลยออก  L'oreal Paris Infallible Gel Crayon  ดินสอเขียนตาที่มีหลากหลายสีเพิ่มความสนุกให้กับชีวิตตตตตตต มีทั้งหมด8เฉดสี ไล่ตั้งแต่โทนอ่อนจนถึงโทนเข้ม เลยจ้าราคาน่ารัก 348บาทค่า @lorealmakeup #lorealparismakeup  #eyepencil  #crayon  #bownewitem  #colorfull  #party  #happynewyear  #thaiblogger  #beautyblogger  #cosmetics  #makeup  #momybowy 
Make up lengkap by Oriflame.. Terdapat foundation, bedak, eyeshadow,  maskara, lipstick... Dan GRATIS eye pencil lagi 😍😍
Bisa di pake sendiri atau kado buat si doi... Harganya juga terjangkau... Dan kualitasnya oke punya... Pemesanan bisa inbox atau hubungi 083861991381 
#paketoriflame 
#shineon
#bedak
#foundation
#lipstick 
#maskara 
#eyepencil
#eyeshadow 
#diskon 
#murahmeriah
#oriflame
✨⚡️@patmcgrathreal ✨💫you are my #obsession #patmcgrath #patmcgrathlabs no one keeps it popping like a rockstar more than the mothership of makeup #patmcgrathreal #eyeshadowpalettes #mothership 1subliminal 11sublime 111Subversive #makeupmusthaves  #PMGlablove #addictedtomakeup
PENSIL MATA (EYELINER) SEKALIGUS PENSIL ALIS 🎉🎉🎉 Pagi ini mauu riview ttg riasan mata dan aliss nihh..
Pake 1 produk aja bisa buat 2 macam riasan..
THE ONE KOHL EYE PENCIL ( Brown, kode 32292)

Pensil ini sebenarnya  adalah pensil mata.. Jadi dipake buat celak kalo org jawa bilang.. Atau bahasa keren nya eyeliner 😂😂 Bisa dipake buat mempertegas garis mata biar keliatan lebih menyala. Selain itu juga bisa dipake buat pensil alis.. Ada beberapa shade warna pensil mata ini. Tapi kalo yg cocok  buat alis yaa warna coklat atau hitam aja.
.
Texturenya lembut,  jadi gak bikin mata & alis sakit saat diaplikasikan. Ukurannya panjang jadi lumayan awet dan murah. Karena bisa dipake setaun. Enaknya beli produk2 oriflame itu harganya memang lebih tinggi dr produk lokal yg lain tapiii awettnya 2-3 kali lipat dr produk lain 👍👍 Jadii yg lagi nyari2 pensil alis dr oriflame.. Bisa beli ini THE ONE KOHL EYE PENCIL 👍👍👍
Bulan ini lagi promo potongan harga 40% lohh. .
Jadi makin hemaatt deh kalo beli skrg jugaa 😍😍
Order hub:
WA : 089635090500
BBM : D4C632E9
PENSIL MATA (EYELINER) SEKALIGUS PENSIL ALIS 🎉🎉🎉 Pagi ini mauu riview ttg riasan mata dan aliss nihh.. Pake 1 produk aja bisa buat 2 macam riasan.. THE ONE KOHL EYE PENCIL ( Brown, kode 32292) Pensil ini sebenarnya adalah pensil mata.. Jadi dipake buat celak kalo org jawa bilang.. Atau bahasa keren nya eyeliner 😂😂 Bisa dipake buat mempertegas garis mata biar keliatan lebih menyala. Selain itu juga bisa dipake buat pensil alis.. Ada beberapa shade warna pensil mata ini. Tapi kalo yg cocok buat alis yaa warna coklat atau hitam aja. . Texturenya lembut, jadi gak bikin mata & alis sakit saat diaplikasikan. Ukurannya panjang jadi lumayan awet dan murah. Karena bisa dipake setaun. Enaknya beli produk2 oriflame itu harganya memang lebih tinggi dr produk lokal yg lain tapiii awettnya 2-3 kali lipat dr produk lain 👍👍 Jadii yg lagi nyari2 pensil alis dr oriflame.. Bisa beli ini THE ONE KOHL EYE PENCIL 👍👍👍 Bulan ini lagi promo potongan harga 40% lohh. . Jadi makin hemaatt deh kalo beli skrg jugaa 😍😍 Order hub: WA : 089635090500 BBM : D4C632E9
Eye Pencil Jafra ini berfungsi untuk mempertegas mata tanpa coreng atau memudar. Mengandung vitamin E dan dapat diaplikasikan dengan mudah,tahan lama dan anti coreng 😍

Varian warna nya 
1. Black (15722)
2. Brown (15732)
3. Silver (15723)
4. Dark Purple (15729)

Kontak:
Wa/sms: 081224359390
Bbm: 5CE6C8E9
Line: nyla.jafra 
#jafra #jafraid #jafraindonesia #jualjafra #tanyajafra #skincare #bodycare #konsultanresmi #joinjafra #katalogjafra #jafrajabodetabek #jafrapurwakarta #jafrabandung #jafratasik #jafraciamis #jafrabanjarpatroman #jaframalang #jafrayogyakarta #jafrasurabaya #jafrabali #jafralombok #jafrapalembang #eyepencil
Eye Pencil Jafra ini berfungsi untuk mempertegas mata tanpa coreng atau memudar. Mengandung vitamin E dan dapat diaplikasikan dengan mudah,tahan lama dan anti coreng 😍 Varian warna nya 1. Black (15722) 2. Brown (15732) 3. Silver (15723) 4. Dark Purple (15729) Kontak: Wa/sms: 081224359390 Bbm: 5CE6C8E9 Line: nyla.jafra #jafra  #jafraid  #jafraindonesia  #jualjafra  #tanyajafra  #skincare  #bodycare  #konsultanresmi  #joinjafra  #katalogjafra  #jafrajabodetabek  #jafrapurwakarta  #jafrabandung  #jafratasik  #jafraciamis  #jafrabanjarpatroman  #jaframalang  #jafrayogyakarta  #jafrasurabaya  #jafrabali  #jafralombok  #jafrapalembang  #eyepencil 
Had some fun one last time at @colorfactoryco (before it closes for good) thanks to @urbandecaycosmetics - Can't wait to try out my new 24/7 Glide-On Eye Pencils. #urbandecay #colorfactory #sf
Had some fun one last time at @colorfactoryco (before it closes for good) thanks to @urbandecaycosmetics - Can't wait to try out my new 24/7 Glide-On Eye Pencils. #urbandecay  #colorfactory  #sf 
Alat make up murah meriah dibawah 50ribuan tapi kualitas import aman terbukti 😉?Dari mulai Bedak, Kutex, Eye shadow, Lip balm, Masker wajah pun ada, bahan produk alami dan teruji klinis 😙😙😙 Yuks di order mumpung lagi DISKON
Bulan depan harga kembali normal 😊😊😊 Langsung Tanya ya, Nayla 👉 085692950477
Ada harga spesia kalau beli banyak ☺☺☺
#oriflame #id.Oriflame #oriflameidonesia #oriflamejakartaselatan #oriflamebekasibarat #nailpolishaddict #nailpolishart #bibirsexy #bibir #bibirkeringpecah #lipbalm #eyeshadow #eye #eyepencil #precission #masker #maskerwajah #powder #bedak #bedakpadat #promooriflame #diskon #murmer
Alat make up murah meriah dibawah 50ribuan tapi kualitas import aman terbukti 😉?Dari mulai Bedak, Kutex, Eye shadow, Lip balm, Masker wajah pun ada, bahan produk alami dan teruji klinis 😙😙😙 Yuks di order mumpung lagi DISKON Bulan depan harga kembali normal 😊😊😊 Langsung Tanya ya, Nayla 👉 085692950477 Ada harga spesia kalau beli banyak ☺☺☺ #oriflame  #id .Oriflame #oriflameidonesia  #oriflamejakartaselatan  #oriflamebekasibarat  #nailpolishaddict  #nailpolishart  #bibirsexy  #bibir  #bibirkeringpecah  #lipbalm  #eyeshadow  #eye  #eyepencil  #precission  #masker  #maskerwajah  #powder  #bedak  #bedakpadat  #promooriflame  #diskon  #murmer 
starlightstudionyc.com Eye Pencil Promotional Comp “Fake Pencil” for Photography.
“Will not break under extreme photographer mishandling.”
#tbt #StrategicCompingSolutions #prototype #comps #cosmetics #forPhotography
#EyePencil #packaging #starlightstudionyc
Some of MORPHE  holiday collection ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. OMGGGG LOVE EVERYTHING  @morphebrushes @morphebrushes  #morpheeyeshadow #metallicshadows #facebrushes #eyepencil #lipliner #settingspray #newformula #creamy #cantwait #makeuplover #makeupartist #mua #loveit #yesimobsessed #extra #daretocreate39A #drawattention #neutral #complexiongoals #brushset #masterofmetallics #continuoussettingmist #bigpalette #obsessed
Mua @arfamian 
Designer #asmasalman 
Model @afshha
 @morphebrushes #35fpalette @anastasiabeverlyhills @tartecosmetics  #mascara #highlighter #contour @inglot_usa #blushon @sephora #lipshade @toofaced
#eyepencil @katvondbeauty #concelar #lovemakeup #lovemyjob #lovedubai #dubailifestyle#dubaimagazine #dubaimedia #fashionblogger #blogger #vlogger #photography #lovephotography #dubailifestyle #models #for #more #update #follow #hangoutz #with #miyans #sisters
Mua @arfamian Designer #asmasalman  Model @afshha @morphebrushes #35fpalette  @anastasiabeverlyhills @tartecosmetics #mascara  #highlighter  #contour  @inglot_usa #blushon  @sephora #lipshade  @toofaced #eyepencil  @katvondbeauty #concelar  #lovemakeup  #lovemyjob  #lovedubai  #dubailifestyle #dubaimagazine  #dubaimedia  #fashionblogger  #blogger  #vlogger  #photography  #lovephotography  #dubailifestyle  #models  #for  #more  #update  #follow  #hangoutz  #with  #miyans  #sisters 
Мы хотим ближе познакомить вас с ассортиментом водостойких карандашей для глаз Avenir. Широкая палитра позволит подобрать оттенок для любого цветотипа и настроения. Активная ссылка на наш сайт в шапке профиля 🔝#карандаш #карандашдляглаз #макияжглаз #макияжкиев #сделановукраине #украинскаякосметика #нишеваякосметика #киевмакияж #авенир #красивыймакияж #косметикаоптом #киевкосметика #eyemakeup #makeupkiev #eyepencil
Мы хотим ближе познакомить вас с ассортиментом водостойких карандашей для глаз Avenir. Широкая палитра позволит подобрать оттенок для любого цветотипа и настроения. Активная ссылка на наш сайт в шапке профиля 🔝#карандаш  #карандашдляглаз  #макияжглаз  #макияжкиев  #сделановукраине  #украинскаякосметика  #нишеваякосметика  #киевмакияж  #авенир  #красивыймакияж  #косметикаоптом  #киевкосметика  #eyemakeup  #makeupkiev  #eyepencil 
Если вы хотите сделать взгляд более выразительным, а макияжу глаз придать изысканности, воспользуйтесь водостойкими карандашами для глаз Avenir. Широкая палитра позволит подобрать оттенок для любого цветотипа и настроения. Активная ссылка на наш сайт в шапке профиля 🔝#карандаш #карандашдляглаз #макияжглаз #макияжкиев #сделановукраине #украинскаякосметика #нишеваякосметика #киевмакияж #авенир #красивыймакияж #косметикаоптом #киевкосметика #eyemakeup #makeupkiev #eyepencil
Если вы хотите сделать взгляд более выразительным, а макияжу глаз придать изысканности, воспользуйтесь водостойкими карандашами для глаз Avenir. Широкая палитра позволит подобрать оттенок для любого цветотипа и настроения. Активная ссылка на наш сайт в шапке профиля 🔝#карандаш  #карандашдляглаз  #макияжглаз  #макияжкиев  #сделановукраине  #украинскаякосметика  #нишеваякосметика  #киевмакияж  #авенир  #красивыймакияж  #косметикаоптом  #киевкосметика  #eyemakeup  #makeupkiev  #eyepencil 
Fall in love with @lancomeofficial beauty! 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 Start your day with amazing make-up! .
.
.
.
. 
#beauty #blush #lancome #makeup #art #makeupinspiration #beautiful #eyeshadow #eyepencil #brushes #style #amazing #pictureoftheday #nature #love
Gorgeous ❤️ Love this makeup by @itsmatin on the stunning @annehathaway using Antonym Eye Pencil 😍🙏🏻 #antonymcosmetics #annehathaway #makeup #makeupartist #eyepencil #eyemakeup #eyepencils #eyeliner #eyeliners
#Repost @esteelauder (@get_repost)
・・・
💙 Mix up your winged liner with our #DoubleWear Stay-in-Place #EyePencil in Teal & new Pure Color Envy Lash #Mascara. #LashesToEnvy
40% off in November

Very Me Double Trouble #Eyepencil

In two shades of #Purple

Actual Price Rs 600
Sale Price Rs 370

For order Dm
40% off in November Very Me Double Trouble #Eyepencil  In two shades of #Purple  Actual Price Rs 600 Sale Price Rs 370 For order Dm
Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics
Party eyes! 💜💜 Double Wear Stay In Place Eyeliner - Night Violet. Pure Colour Envy Shadow Paint - Mood. #esteelauder #Stockport #Debenhams #BeautyClub #present #gift #cosmetics #healthandbeauty #Christmas #letstalkbeauty #eyeshadow #eyemakeup #eyes #eyeliner #makeup #eyepencil
För en magiskt varm glow i höstmörkret. 🍁
Sculpt Excellence, Blush Sugar PInk, Strobe Glow Aspen, Microshadows Bronze, Meteor, Eyedust Copper, Tri Brow Dark och Lip Pencil Tangelo Twist.
För en magiskt varm glow i höstmörkret. 🍁 Sculpt Excellence, Blush Sugar PInk, Strobe Glow Aspen, Microshadows Bronze, Meteor, Eyedust Copper, Tri Brow Dark och Lip Pencil Tangelo Twist.
#Repost @esteelauder (@get_repost)
・・・
💙 Mix up your winged liner with our #DoubleWear Stay-in-Place #EyePencil in Teal & new Pure Color Envy Lash #Mascara. #LashesToEnvy#esteeteam#esteelauder #eyeliner
💙 Mix up your winged liner with our #DoubleWear Stay-in-Place #EyePencil in Teal & new Pure Color Envy Lash #Mascara. #LashesToEnvy
In my @ultabeauty order a few months ago, I decided to grab some eye pencils from @essence, a brand I hadn’t really ever tried before! The latest #reivew + #swatch is live on the blog! | #linkinbio
In my @ultabeauty order a few months ago, I decided to grab some eye pencils from @essence, a brand I hadn’t really ever tried before! The latest #reivew  + #swatch  is live on the blog! | #linkinbio 
So finally I am posting this picture. I always want to post my eye makeup pictures but never do because these picture never do justice! My makeup looks way better in real life than pictures but @marii_630 forced me to post... so here u go! Will really appreciate if u show some love xx
@anastasiabeverlyhills dipbrow
@nyxcosmetics eye pencil
@ardell_lashes 
@dazzlize dusk pallet 
@morphebrushes
#eyemakeup#eyeshadow#ardelllashes#nyx#eyepencil #morphe350palette #dazzlize#anastasiabeverlyhills#lovemakeup
So finally I am posting this picture. I always want to post my eye makeup pictures but never do because these picture never do justice! My makeup looks way better in real life than pictures but @marii_630 forced me to post... so here u go! Will really appreciate if u show some love xx @anastasiabeverlyhills dipbrow @nyxcosmetics eye pencil @ardell_lashes @dazzlize dusk pallet @morphebrushes #eyemakeup #eyeshadow #ardelllashes #nyx #eyepencil  #morphe350palette  #dazzlize #anastasiabeverlyhills #lovemakeup 
Natale si avvicina... THE SMILE vi aspetta con tante novità e con questa magnifica cesta composta da:
- Profumo Moschino da 100ml
- Bubble Bath & Shower gel Moschino
- Silk body lotion Moschino
- Shimmering body gel Moschino
- 2 Smalti Divage “Satin Touch” (Red/Gold)
- Matita occhi Metallic Divage
- Lipgloss Divage
- Trousse Pupa Pierrot - Foulard 
Costo biglietto 2€
Primo estratto Bari - 19/12/2017!
#christmas #christmas2017 #christamstime #christamasiscoming #moschino #moschinoparfum #moschinoshowergel #moschinobodylotion #foulard #troussepupa #pupapierrot #nailvarnish #lipgloss #eyepencil #divage 🔝🔝🔝
Natale si avvicina... THE SMILE vi aspetta con tante novità e con questa magnifica cesta composta da: - Profumo Moschino da 100ml - Bubble Bath & Shower gel Moschino - Silk body lotion Moschino - Shimmering body gel Moschino - 2 Smalti Divage “Satin Touch” (Red/Gold) - Matita occhi Metallic Divage - Lipgloss Divage - Trousse Pupa Pierrot - Foulard Costo biglietto 2€ Primo estratto Bari - 19/12/2017! #christmas  #christmas2017  #christamstime  #christamasiscoming  #moschino  #moschinoparfum  #moschinoshowergel  #moschinobodylotion  #foulard  #troussepupa  #pupapierrot  #nailvarnish  #lipgloss  #eyepencil  #divage  🔝🔝🔝
Tarte kit. Foundation is the wrong colour, but lightening drops save the day! Thanks to @dannigoddard ❤️#xproii #filter #filtered #filteredphoto #salisbury #uk #wilts #wiltshire #makeup #cosmetics #tarte #tartecosmetics #specialoffer #foundation #lipstick #mascara #eyepencil #kabukibrush #america #lightscameralashes #maneater #tarteistlippaint #hybridgelfoundation @tartecosmetics
Prove trucco di qualche settimana fa😄ecco i prodotti utilizzati👇🤗
Primer viso : #poreprofessional di  @benefitcosmetics 
Fondotinta : #zerodifetti beige 100 di @yvesrocheritalia 
Correttore : #ultrahdmufe y23
@makeupforeverofficial 
Primer occhi: base preparatrice occhi all' olio di camelia di @yvesrocheritalia 
Occhi: #palette #eletric di @urbandecaycosmetics 
Matita nera : #eyepencil #ebony di @maccosmeticsitalia 
Mascara : #mascarawaterproof
#betterthansex di @toofaced 
Sopracciglia : goof proof brow pencil nr.3 @benefitcosmeticsitaly 
Blush e terra : blush &contour palette
Perfection powder palette di  @mesauda_milano 
Illuminante:#creamcolourbase #pearl di @maccosmeticsitalia 
Labbra : #liprougewheel #f di @kryolanitaly 
Nell' ultima foto ho aggiunto una riga di eyeliner in gel @maccosmeticsitalia e un po' di gloss @mesauda_milano al centro delle labbra per un effetto volume 😉 #makeup #mymakeup #mymakeupwork #mywork #lovecolors🎨 #makeupartist #makeupartistacireale #arteintuttelesuesfumature #instalike #instagram
Prove trucco di qualche settimana fa😄ecco i prodotti utilizzati👇🤗 Primer viso : #poreprofessional  di @benefitcosmetics Fondotinta : #zerodifetti  beige 100 di @yvesrocheritalia Correttore : #ultrahdmufe  y23 @makeupforeverofficial Primer occhi: base preparatrice occhi all' olio di camelia di @yvesrocheritalia Occhi: #palette  #eletric  di @urbandecaycosmetics Matita nera : #eyepencil  #ebony  di @maccosmeticsitalia Mascara : #mascarawaterproof  #betterthansex  di @toofaced Sopracciglia : goof proof brow pencil nr.3 @benefitcosmeticsitaly Blush e terra : blush &contour palette Perfection powder palette di @mesauda_milano Illuminante:#creamcolourbase  #pearl  di @maccosmeticsitalia Labbra : #liprougewheel  #f  di @kryolanitaly Nell' ultima foto ho aggiunto una riga di eyeliner in gel @maccosmeticsitalia e un po' di gloss @mesauda_milano al centro delle labbra per un effetto volume 😉 #makeup  #mymakeup  #mymakeupwork  #mywork  #lovecolors 🎨 #makeupartist  #makeupartistacireale  #arteintuttelesuesfumature  #instalike  #instagram 
Farmasi Velvet Göz Kalemleri ile her gün başka bir renkte bakın!  @farmasiofficial @farmasicosmetics #eyepencil #gozkalemi #beauty #makyaj #makeup #skincare #bloggerkesiftagi #farmasi #kozmetik #cosmetics
Precision Eyelinerpen Mineral Botanica
*smooth and waterproof*
so easy to play
pleased order in here @niyoka_cosmeticjogja *price : 63K

#eyelinerpensil #mineralbotanicaeyeliner #eyelinerjogja #jogjaeyelash #eyeliners #eyepencil #makeuptutorial #jogjamakeup #kosmetikmineralbotanica #jogjakarta #linerpen #olshop #olshoporiginal #jogjaolshop
Green high impact eyepencil @99/- only

#dm to order

Intense colour eye liner.Glides on smoothly and lasts all day without fading, slipping or smudging.Retractable tip never needs sharpening.

#green#eyepencil#impact#highimpact#greeneyepencil#eyemakeup#oriflamemakeup#eyemakeup#kajal#eyeliner#makeupblog#oriflameindia#oriflameinstaworld#sale99
#Repost @licafensomemakeup ・・・
Seriously smudgy. @maccosmeticsuk .
.
.
.

Photos @vikkigrant #brows #eyepencil 
#MUA #makeupartist #gloss #tbt #beautyphotography #smokeyeyes #bbloggers #closeup #nofreckles #macrophotography #lashes #smudging #beauty #makeup #beautyphotography
I got nothing to say so here is something inspirational: don't waste time being someone you've not.

#cute #kawaii #bluehair #black #blue #lilac #pastel #goth #eyes #eye #blackshirt #mascara #eyepencil #blueeyes #alternative #pastelgoth #emo #alternativegirl #gothgirl #emogirl #alternativemakeup #emomakeup #scenemakeup #kawaiiaf
Seriously smudgy. @maccosmeticsuk .
.
.
.

Photos @vikkigrant #brows #eyepencil 
#MUA #makeupartist #gloss #tbt #beautyphotography #smokeyeyes #bbloggers #closeup #macro #lashes #smudging #black #blackandwhitephotography