an online Instagram web viewer

#eyeshadowmurah medias

Photos

Rollover Reaction
RAH - Sueded Lip and Cheek Cream
Harga 140.000

TIPS mengaplikasikannya
- Bibir
Oleskan lapisan dengan tipis dan ratakan dengan ringan di bibir Anda dengan aplikator. Tunggu sampai kering untuk melihat hasil matte beludru.
- Pipi
Tersenyum!
Gambarkan dua titik kecil di pipi pipi Anda dan dengan lembut ratakan dengan ujung jari Anda.

#katalogrolloverreactionbelangi #makeupmurah
#makeupbranded 
#makeupkorea
#makeupshop
#makeupjakarta #milanimurah #mizzumurah #blushedonmurah #nyxmurah #maybellinemurah #urbandecay #urbandecaymurah #urbandecayoriginal #urbandecayorimurah #eyeshadowmurah #urbandecayjakarta #rolloverreactionlipsncheek #thebalmmurah #rolloverreactionmurah
Rollover Reaction RAH - Sueded Lip and Cheek Cream Harga 140.000 TIPS mengaplikasikannya - Bibir Oleskan lapisan dengan tipis dan ratakan dengan ringan di bibir Anda dengan aplikator. Tunggu sampai kering untuk melihat hasil matte beludru. - Pipi Tersenyum! Gambarkan dua titik kecil di pipi pipi Anda dan dengan lembut ratakan dengan ujung jari Anda. #katalogrolloverreactionbelangi  #makeupmurah  #makeupbranded  #makeupkorea  #makeupshop  #makeupjakarta  #milanimurah  #mizzumurah  #blushedonmurah  #nyxmurah  #maybellinemurah  #urbandecay  #urbandecaymurah  #urbandecayoriginal  #urbandecayorimurah  #eyeshadowmurah  #urbandecayjakarta  #rolloverreactionlipsncheek  #thebalmmurah  #rolloverreactionmurah 
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
Tanktop rajut
Harga: 90.000/pcs
ALL SIZE muat ukuran 32-38
.
Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, 
Untuk Fashion
Untuk Gym sebagai sport bra, dll
.
Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi!
.
Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!!
.
READY STOCK
Tanktop rajut Harga: 90.000/pcs ALL SIZE muat ukuran 32-38 . Bisa untuk dalaman sehari2 karena super nyaman, Untuk Fashion Untuk Gym sebagai sport bra, dll . Sudah ada Cup, tidak perlu pakai bra lagi! . Sangat Nyaman, adem banget, super halussss..Fashionable!! . READY STOCK
巧克力甜美香醋的滋味,绝对是让人幸福的滋味💗 不妨化一个巧克力眼妆,让人感觉甜美温柔外 ,咖啡色眼妆也让眼睛看起来更加深邃自然 ~~ 让人忍不住想与你跟加亲近呢😘😘
【28色系眼影盘】
轻松为你打造各种风格 💗
深邃迷人的眼妆 还是甜美可爱系 
都没问题呢[愉快][愉快]

#eyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowkorea #eyeshadows #eyeshadowtutorial #eyeshadowpalette #眼影#眼影盘 #眼影盤 #眼影盒
巧克力甜美香醋的滋味,绝对是让人幸福的滋味💗 不妨化一个巧克力眼妆,让人感觉甜美温柔外 ,咖啡色眼妆也让眼睛看起来更加深邃自然 ~~ 让人忍不住想与你跟加亲近呢😘😘 【28色系眼影盘】 轻松为你打造各种风格 💗 深邃迷人的眼妆 还是甜美可爱系 都没问题呢[愉快][愉快] #eyeshadow  #eyeshadowmurah  #eyeshadowkorea  #eyeshadows  #eyeshadowtutorial  #eyeshadowpalette  #眼影 #眼影盘  #眼影盤  #眼影盒 
Hi dolls. 💕
.
♡ DYXY BC CREAM ♡
.
Rasa mahal nak beli satu set? Takpee. Ni hakak ada jual loose item juga tau. Jangan stress stress uols. Yang penting, jom jadi cantik sama sama. 🌸
.
Our Dyxy BC Cream ni new make up revolution ( waterbased ) dari Korea, combination BB Cream + Concealer tau. No wonder bila sapu jee, terus tertutup cela uols. Plus, this cream diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin also vitamin E so that tona warna kulit uols jadi sekata and dalam masa yang sama, our cream helps rawat skin uols tau. Seronoknyaaaa! 💕
.
▶ Apa kelebihan Dyxy BC Cream ?◀
.
• Mampu menutup segala cela, jeragat dan parut di muka uols •
• Mempunyai SPF 50++ , bagus untuk protect skin uols dari sinaran UV tau •
• Effect glowing and 3D so that uols tak perlu pakai filter bila nak berselfie okeh •
• Texture yang ringan and matte serta mudah diratakan di muka uols, jimat masa uols untuk bersiap •
• Texture yang tak berminyak langsung bila di sapukan ke muka, lekit pun takde •
• Tahan lebih dari 8 jam dan sangat selesa serta tidak tebal di muka •
• Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, the sensitive one pun boleh pakai tau •
.
💶 RM 85 ( Free Postage ) ◆
.
** uols boleh pilih code Beige atau code Natural ya. Boleh refer pic 🌸
.
Cara nak order : →
.
◆ Screenshot gambar item yang uols berminat ◆
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 ◆
.
#PipiPink #Cosmetic #HudaBeauty #BeautyMary #KL #Pony #ArganOil #BeeVenom #Promosi #Sanusis #MUA #MUABellaz #NYX #Dyxy #LetsCantik #Blackpink #BTS #MakeupMurah #MakeupBorong #MakeupLover #MakeUpTutorial #Neelofa #BobbiBrown #brushmekapmurah #Kylie #Morphe #EyeshadowMuraH #TeamKakSiti
Hi dolls. 💕 . ♡ DYXY BC CREAM ♡ . Rasa mahal nak beli satu set? Takpee. Ni hakak ada jual loose item juga tau. Jangan stress stress uols. Yang penting, jom jadi cantik sama sama. 🌸 . Our Dyxy BC Cream ni new make up revolution ( waterbased ) dari Korea, combination BB Cream + Concealer tau. No wonder bila sapu jee, terus tertutup cela uols. Plus, this cream diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin also vitamin E so that tona warna kulit uols jadi sekata and dalam masa yang sama, our cream helps rawat skin uols tau. Seronoknyaaaa! 💕 . ▶ Apa kelebihan Dyxy BC Cream ?◀ . • Mampu menutup segala cela, jeragat dan parut di muka uols • • Mempunyai SPF 50++ , bagus untuk protect skin uols dari sinaran UV tau • • Effect glowing and 3D so that uols tak perlu pakai filter bila nak berselfie okeh • • Texture yang ringan and matte serta mudah diratakan di muka uols, jimat masa uols untuk bersiap • • Texture yang tak berminyak langsung bila di sapukan ke muka, lekit pun takde • • Tahan lebih dari 8 jam dan sangat selesa serta tidak tebal di muka • • Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, the sensitive one pun boleh pakai tau • . 💶 RM 85 ( Free Postage ) ◆ . ** uols boleh pilih code Beige atau code Natural ya. Boleh refer pic 🌸 . Cara nak order : → . ◆ Screenshot gambar item yang uols berminat ◆ 📲 Whatsapp : +6011-100-82547 ◆ . #PipiPink  #Cosmetic  #HudaBeauty  #BeautyMary  #KL  #Pony  #ArganOil  #BeeVenom  #Promosi  #Sanusis  #MUA  #MUABellaz  #NYX  #Dyxy  #LetsCantik  #Blackpink  #BTS  #MakeupMurah  #MakeupBorong  #MakeupLover  #MakeUpTutorial  #Neelofa  #BobbiBrown  #brushmekapmurah  #Kylie  #Morphe  #EyeshadowMuraH  #TeamKakSiti 
日韩流行一种怎么化也不会浮肿的眼妆😘😘
就算整雙眼都用單一色調都不會特別浮腫喔‼️
粉系妝容在今季大熱🔥🔥看起來很fresh呀~給人一種超有活力和活潑感✨✨ #eyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowkorea #eyeshadows #eyeshadowtutorial #眼影#眼影盤 #眼影盒 #眼影盘
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah
生在一年四季都是夏天的你
眼妆当然也要换上明亮粉嫩的色调💗
大地色就暂时放在一边
别老是一层不变的用大地色了[偷笑]
放胆组合使用鲜艳的眼影,画出美美动人的眼妆〜
如橙汁般洋溢着青春活泼的颜色😘😘 【28款色系眼影盘】
日韩最流行的时尚元素色调🔅🔅
怎么搭配都非常好看呢~
快来创造一款属于你自己的风格眼妆吧~~ #eyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadows #eyes #eyeshadowtutorial #眼影 #眼影盤 #眼影盒 #眼影盘
生在一年四季都是夏天的你 眼妆当然也要换上明亮粉嫩的色调💗 大地色就暂时放在一边 别老是一层不变的用大地色了[偷笑] 放胆组合使用鲜艳的眼影,画出美美动人的眼妆〜 如橙汁般洋溢着青春活泼的颜色😘😘 【28款色系眼影盘】 日韩最流行的时尚元素色调🔅🔅 怎么搭配都非常好看呢~ 快来创造一款属于你自己的风格眼妆吧~~ #eyeshadow  #eyeshadowmurah  #eyeshadows  #eyes  #eyeshadowtutorial  #眼影  #眼影盤  #眼影盒  #眼影盘 
Dodora 10 color Eyeshadow IDR 35.000

#eyeshadow#dodora#eyeshadowmurah#hits#yanyan_colection#online
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah
眼就能决定别人对你的印象[色]
想男生都对你一见钟情
就快学学以下简单的眼妆
以迷人眼妆将你的魅力发挥极致吧😘😘 樱花眼妆依旧大热🔥抹上粉嫩色彩桃花运立即来💗💗 赶紧试一试这眼影盘吧~ 绝对不退流行的眼妆色系 ✨

#eyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowkorea #eyeshadowpalette #eyeshadowtutorial #eyes #眼影 #眼影盤 #眼影盒 #眼影盘
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah #thebrowngirlswatches
还是简约眼妆最耐看💗
赶快学一学干净清新眼妆吧〜
粉紅眼妝在平日也可放心化啊😘
甜美又迷人‼️ 一款28色的眼影盘 
颜色应有尽有  全都是日韩系最流行的眼妆呢😘😘 #eyeshadow #koreaeyeshadow #28colour #eyeshadowmurah #eyeshadowpalette #eyeshadowlooks #眼影 #眼影盘 #眼影盤 #眼影盒
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah
HOT ITEM‼️‼️
TO ORDER KINDLY SCREEN SHOT & DO WHATSAPP ME
www.wasap.my/0143217838

ADD ON RM7(SM) RM10(SS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupmurahmalaydia#makemurahkualiti#makeuplover #makeupmurah #eyebrow#eyeshadowmurah#makeuplover #makeupmalaysia #makeuptutorial #hudabeutymurah #narsfoundationmurah #eyelinermurah#beautyblendermurah
MORPHE THE JACLYN HILL PALETTE

Noted ❗❗
Jika barang pecah semasa pengeposan kami tak bertanggungjawab..
(Saya dah bubble & tampal FRAGILE).. TQ😊 .

RM19
POSTAGE RM 7 SEM / RM 12 SS

BORONG 6 X RM17.50

SCREENSHOT PICTURE FOR ORDER

WHATSAPP 0196065930

#jomshopping #beli #belionlinemalaysia #jual #murah #murahmurah #sayajualmacammacam #maribeli #sayajual #sayajualonline #sayajualmurahmurah #cantikcantik #jomshoppingonline #jomborong #jomcantik  #beliboronglagimurah #beliborong #morpheeyeshadow #morpheeyeshadowmurah #morpheeyeshadow35color #morpheeyeshadowmalaysia #eyeshadowmurah #morpheglitter #morpheglittereyeshadow #morpheglittereyeshadowmurah #morphethejaclynhillpalette
MORPHE THE JACLYN HILL PALETTE Noted ❗❗ Jika barang pecah semasa pengeposan kami tak bertanggungjawab.. (Saya dah bubble & tampal FRAGILE).. TQ😊 . RM19 POSTAGE RM 7 SEM / RM 12 SS BORONG 6 X RM17.50 SCREENSHOT PICTURE FOR ORDER WHATSAPP 0196065930 #jomshopping  #beli  #belionlinemalaysia  #jual  #murah  #murahmurah  #sayajualmacammacam  #maribeli  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurahmurah  #cantikcantik  #jomshoppingonline  #jomborong  #jomcantik  #beliboronglagimurah  #beliborong  #morpheeyeshadow  #morpheeyeshadowmurah  #morpheeyeshadow35color  #morpheeyeshadowmalaysia  #eyeshadowmurah  #morpheglitter  #morpheglittereyeshadow  #morpheglittereyeshadowmurah  #morphethejaclynhillpalette 
MORPHE GLITTER

RM27 sahaja!!!
RM27 sahaja!!!
RM27 sahaja!!! whatsapp ☎ 01128200177 mimi
☎ 01115990279 nadia

#eyeshadow #eyeshadowmurah #highliter #highlitermurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetiknars #kosmetikmurahnarsmalaysia #morphemurah #morphemurahmalaysia #glittermurah #glittermurahmalaysia
VIOLET VOSS PRO

RM 25 EXC POSTAGE

PIGMENTED ✔
READYSTOCK ✔

Kindly WhatsApp to 0129259100 for any inquiries and order 💕

#violetvoss #violetvosslauralee #violetvosspalette #violetvossmurah #eyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #makeupmurah #eyeshadowpalette #kosmetikmurah
SUPRA FOUNDATION

RM13 sahaja!!!
RM13 sahaja!!!
RM13 sahaja!!! whatsapp ☎ 01128200177 mimi
☎ 01115990279 nadia

#eyeshadow #eyeshadowmurah #highliter #highlitermurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetiknars #kosmetikmurahnarsmalaysia #foundationmurah
#foundationmurahmalaysia #suprafoundation
Alert 🚨: I jus got a new makeup video up and running on my YouTube channel, please don't forget to check it out, or you can check it out on my bio link.  Finally got some time to do this today, I'm super excited to share more. (^3^) Thank you @vo_xuan and here you go! I hope you like it. ❤️❤️❤️❤️ H. F. &. B. U! •
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
@ardellbeauty -wispies lashes #ardelllashes #ardellwispies #soniakashuk #makeup #makeupbyme #makeupaddict #makeupforever #makeupvideos #makeuptutorial #makeupjunkie #makeupph #makeuptalk #makeupgeek #makeuplook #makeuplove #makeuplook #fall #fashion #makeupartist #makeupmafia #fallfashion #eyeshadowmurah #eyeshadows #darkeyeshadow #toofaced #makeupartist #makeupjunkie #makeuptutorial #makeupguru #makeuptime #makeupbyme #makeupvideos #makeupmess #makeuplook #makeuplovers
Alert 🚨: I jus got a new makeup video up and running on my YouTube channel, please don't forget to check it out, or you can check it out on my bio link. Finally got some time to do this today, I'm super excited to share more. (^3^) Thank you @vo_xuan and here you go! I hope you like it. ❤️❤️❤️❤️ H. F. &. B. U! • • • • • • • • • • • • • @ardellbeauty -wispies lashes #ardelllashes  #ardellwispies  #soniakashuk  #makeup  #makeupbyme  #makeupaddict  #makeupforever  #makeupvideos  #makeuptutorial  #makeupjunkie  #makeupph  #makeuptalk  #makeupgeek  #makeuplook  #makeuplove  #makeuplook  #fall  #fashion  #makeupartist  #makeupmafia  #fallfashion  #eyeshadowmurah  #eyeshadows  #darkeyeshadow  #toofaced  #makeupartist  #makeupjunkie  #makeuptutorial  #makeupguru  #makeuptime  #makeupbyme  #makeupvideos  #makeupmess  #makeuplook  #makeuplovers 
NUDE EYESHADOW

RM27 sahaja!!!
RM27 sahaja!!!
RM27 sahaja!!! whatsapp ☎ 01128200177 mimi
☎ 01115990279 nadia

#eyeshadow #eyeshadowmurah #highliter #highlitermurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetiknars #kosmetikmurahnarsmalaysia
Ready ya sista Huda Beauty Textured Shadow Palette'nya edisi Rose Gold 😍😍
Eyeshadow dengan 18 warna menarik mulai dari yg matte hingga gliter,cocok utk sehari2,kekantor maupun utk pesta..
Barang oke banget pigmented..!!
Price 105rb/pcs
LIMITED STOCK YA SISTA 😄
For order bisa langsung kontak bio ya..
#gloryshop#olshopbandung#trustedolshop#hudabeautytexturedshadowspalette#hudabeautyeyeshadow#hudabeautyeywshadowgoldseries#jualhudabeautyeyeshadow#eyeshadow#eyeshadowmurah#anekaeyeshadow#jualeyeshadow#jualeyeshadowhudabeauty#kosmetikmata#kosmetikbandung#kosmetikjabodetabek#kosmetikjawatengah#kosmetikjawatimur#kosmetikbali#kosmetikbatam#kosmetiklampung#kosmetikmedan#kosmetikmurmer#kosmetiksurabaya#jualankosmetik
Ready ya sista Huda Beauty Textured Shadow Palette'nya edisi Rose Gold 😍😍 Eyeshadow dengan 18 warna menarik mulai dari yg matte hingga gliter,cocok utk sehari2,kekantor maupun utk pesta.. Barang oke banget pigmented..!! Price 105rb/pcs LIMITED STOCK YA SISTA 😄 For order bisa langsung kontak bio ya.. #gloryshop #olshopbandung #trustedolshop #hudabeautytexturedshadowspalette #hudabeautyeyeshadow #hudabeautyeywshadowgoldseries #jualhudabeautyeyeshadow #eyeshadow #eyeshadowmurah #anekaeyeshadow #jualeyeshadow #jualeyeshadowhudabeauty #kosmetikmata #kosmetikbandung #kosmetikjabodetabek #kosmetikjawatengah #kosmetikjawatimur #kosmetikbali #kosmetikbatam #kosmetiklampung #kosmetikmedan #kosmetikmurmer #kosmetiksurabaya #jualankosmetik 
NARS 3 IN 1
🍂 loose powder
🍂 mascara
🍂 eyeliner

RM15 sahaja!!!
RM15 sahaja!!!
RM15 sahaja!!! whatsapp ☎ 01128200177 mimi
☎ 01115990279 nadia

#eyeshadow #eyeshadowmurah #highliter #highlitermurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetiknars #kosmetikmurahnarsmalaysia #mascaramurah #mascaramurahmalaysia #eyeliner #eyelinermurahmalaysia #loosepowdermurah #loosepowdermurahmalaysia
NARS EYESHADOW & HIGHLITER 
RM21 sahaja!!!
RM21 sahaja!!!
RM21 sahaja!!! whatsapp ☎ 01128200177 mimi
☎ 01115990279 nadia

#eyeshadow #eyeshadowmurah #highliter #highlitermurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetiknars #kosmetikmurahnarsmalaysia
Yeay! Barang customer dah sampai ! 🤗
Thanks sebab beli dengan sis 😘
.
Fenty bulus ni memang cantik kan? Ramai yang dah order tauuu. Rugi awak tak beli. 🤦🏻‍♀️😁
.
So, nak tanya? Nak check stock? DM or whatsapp je sis 01112588201📱
. 
#barangmakeupmurah #kosmetikmurah #eyeshadowmurah #eyelinermurah #mascaramurah #blushermurah #foundationmurah #concealermurah #eyebrowmurah #lipstickmurah #lipmattemurah #liptintmurah #maskmurah #highlightermurah #shadingmurah #brushmurah #beautyblendermurah #kasutmurah #adidasfliponmurah #kasutaldomurah #kasutfentymurah #setcombomurah #setmakeupmurah #tymalshoppe #specmurah
Yeay! Barang customer dah sampai ! 🤗 Thanks sebab beli dengan sis 😘 . Fenty bulus ni memang cantik kan? Ramai yang dah order tauuu. Rugi awak tak beli. 🤦🏻‍♀️😁 . So, nak tanya? Nak check stock? DM or whatsapp je sis 01112588201📱 . #barangmakeupmurah  #kosmetikmurah  #eyeshadowmurah  #eyelinermurah  #mascaramurah  #blushermurah  #foundationmurah  #concealermurah  #eyebrowmurah  #lipstickmurah  #lipmattemurah  #liptintmurah  #maskmurah  #highlightermurah  #shadingmurah  #brushmurah  #beautyblendermurah  #kasutmurah  #adidasfliponmurah  #kasutaldomurah  #kasutfentymurah  #setcombomurah  #setmakeupmurah  #tymalshoppe  #specmurah 
💋 ETUDE HOUSE WATER GEL TINT SUMMER EDITION 💋 
Dijamin original karna ada langsung berlabel etude 100%. Liptint keluaran etude house terbaru. Untuk review bisa cek youtube channel @sunnydahye #sunnydahye. Dan liptint ini cocok banget buat anak anak remaja yang mau pakai buat beraktifitas seharian diluar rumah karna hasilnya natural dan tahan lama 😍😍😍 1 BOX = 225.000 !!!! HEMAT = 70.000 !!!!! #etudehouse #etudehousemurah #etudeori #etudehouseready #etudehousejakarta #etudehousejakartamurah #etudehousejakartasupplier #kosmetikkorea #kosmetikkoreaoriginal #snsd #exo #etudeeyebrowmurah #innisfreemurah #zerosebummurah #chicaychicomurah #bbcushionlaneige #bbcushionmaybelline #naked5murah #tonymolyliptint #tonymolymurah #deardarlingicecream #deardarlingwatertint #labiottemurah #eyeshadowmurah #kylielipkit
💋 ETUDE HOUSE WATER GEL TINT SUMMER EDITION 💋 Dijamin original karna ada langsung berlabel etude 100%. Liptint keluaran etude house terbaru. Untuk review bisa cek youtube channel @sunnydahye #sunnydahye . Dan liptint ini cocok banget buat anak anak remaja yang mau pakai buat beraktifitas seharian diluar rumah karna hasilnya natural dan tahan lama 😍😍😍 1 BOX = 225.000 !!!! HEMAT = 70.000 !!!!! #etudehouse  #etudehousemurah  #etudeori  #etudehouseready  #etudehousejakarta  #etudehousejakartamurah  #etudehousejakartasupplier  #kosmetikkorea  #kosmetikkoreaoriginal  #snsd  #exo  #etudeeyebrowmurah  #innisfreemurah  #zerosebummurah  #chicaychicomurah  #bbcushionlaneige  #bbcushionmaybelline  #naked5murah  #tonymolyliptint  #tonymolymurah  #deardarlingicecream  #deardarlingwatertint  #labiottemurah  #eyeshadowmurah  #kylielipkit 
OUT OF STOCK ‼️ Ok kat sini sis nak listkan set lama mana yg dah habis stock ye✌🏻
.
.
❌ SET 2
❌ SET 4
❌ SET 6
❌ SET 7
❌ SET 8
❌ SET 9
❌ SET 10
❌ SET 14
❌ SET 15
❌ SET 16
❌ SET 17
❌ SET 18
❌ SET 19
❌ SET 20
.
.
Untuk set set lain selain dari set yg tertera diatas, boleh ws sis untuk pertanyaan ataupun tempahan 💕
.
.
Whatsapp ⤵
+601137418382
+601137418382
👑 RIN AZIZ
(Malas nak save number sis? Itsokay awak boleh click link number ws sis dekat bio ye)
.
.
✨ HAPPY SHOPPING ✨
.
.
#SETMAKEUP #SETMAKEUPPUCHONG #EYESHADOWMURAH #EYELINERMURAH #MASCARAMURAH #LIPSTICKMAC #LIPSTICKMURAH #MAC #ALOEVERASPRAY
 #KITASAMANAKLAWA #NAKLAWAKENAKORBANDUITSIKIT #KYLIEMAKEUP #MORPHEMAKEUP #MAKEUPMURAH #SETMAKEUP2017 #SETMAKEUPMURAH #SETMAKEUPRM15 #SETMAKEUPRM18 #HUDABEAUTY #SFRCOLOUR #MUA #MAKEUPARTIST #MAKEUP #LIPSTICK #BASICMAKEUP #MAKEUPSUPPLIER #MAKEUPBORONG #COSMETICMURAH #COSMETICBORONG #BEAUTY
OUT OF STOCK ‼️ Ok kat sini sis nak listkan set lama mana yg dah habis stock ye✌🏻 . . ❌ SET 2 ❌ SET 4 ❌ SET 6 ❌ SET 7 ❌ SET 8 ❌ SET 9 ❌ SET 10 ❌ SET 14 ❌ SET 15 ❌ SET 16 ❌ SET 17 ❌ SET 18 ❌ SET 19 ❌ SET 20 . . Untuk set set lain selain dari set yg tertera diatas, boleh ws sis untuk pertanyaan ataupun tempahan 💕 . . Whatsapp ⤵ +601137418382 +601137418382 👑 RIN AZIZ (Malas nak save number sis? Itsokay awak boleh click link number ws sis dekat bio ye) . . ✨ HAPPY SHOPPING ✨ . . #SETMAKEUP  #SETMAKEUPPUCHONG  #EYESHADOWMURAH  #EYELINERMURAH  #MASCARAMURAH  #LIPSTICKMAC  #LIPSTICKMURAH  #MAC  #ALOEVERASPRAY  #KITASAMANAKLAWA  #NAKLAWAKENAKORBANDUITSIKIT  #KYLIEMAKEUP  #MORPHEMAKEUP  #MAKEUPMURAH  #SETMAKEUP2017  #SETMAKEUPMURAH  #SETMAKEUPRM15  #SETMAKEUPRM18  #HUDABEAUTY  #SFRCOLOUR  #MUA  #MAKEUPARTIST  #MAKEUP  #LIPSTICK  #BASICMAKEUP  #MAKEUPSUPPLIER  #MAKEUPBORONG  #COSMETICMURAH  #COSMETICBORONG  #BEAUTY 
Hi dolls. 💕
.
♡ DYXY BC CREAM ♡
.
Rasa mahal nak beli satu set? Takpee. Ni hakak ada jual loose item juga tau. Jangan stress stress uols. Yang penting, jom jadi cantik sama sama. 🌸
.
Our Dyxy BC Cream ni new make up revolution ( waterbased ) dari Korea, combination BB Cream + Concealer tau. No wonder bila sapu jee, terus tertutup cela uols. Plus, this cream diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin also vitamin E so that tona warna kulit uols jadi sekata and dalam masa yang sama, our cream helps rawat skin uols tau. Seronoknyaaaa! 💕
.
▶ Apa kelebihan Dyxy BC Cream ?◀
.
• Mampu menutup segala cela, jeragat dan parut di muka uols •
• Mempunyai SPF 50++ , bagus untuk protect skin uols dari sinaran UV tau •
• Effect glowing and 3D so that uols tak perlu pakai filter bila nak berselfie okeh •
• Texture yang ringan and matte serta mudah diratakan di muka uols, jimat masa uols untuk bersiap •
• Texture yang tak berminyak langsung bila di sapukan ke muka, lekit pun takde •
• Tahan lebih dari 8 jam dan sangat selesa serta tidak tebal di muka •
• Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, the sensitive one pun boleh pakai tau •
.
💶 RM 85 ( Free Postage ) ◆
.
** uols boleh pilih code Beige atau code Natural ya. Boleh refer pic 🌸
.
Cara nak order : →
.
◆ Screenshot gambar item yang uols berminat ◆
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 ◆
.
#PipiPink #Cosmetic #HudaBeauty #BeautyMary #KL #Pony #ArganOil #BeeVenom #Promosi #Sanusis #MUA #MUABellaz #NYX #Dyxy #LetsCantik #Blackpink #BTS #MakeupMurah #MakeupBorong #MakeupLover #MakeUpTutorial #Neelofa #BobbiBrown #brushmekapmurah #Kylie #Morphe #EyeshadowMuraH #TeamKakSiti
Hi dolls. 💕 . ♡ DYXY BC CREAM ♡ . Rasa mahal nak beli satu set? Takpee. Ni hakak ada jual loose item juga tau. Jangan stress stress uols. Yang penting, jom jadi cantik sama sama. 🌸 . Our Dyxy BC Cream ni new make up revolution ( waterbased ) dari Korea, combination BB Cream + Concealer tau. No wonder bila sapu jee, terus tertutup cela uols. Plus, this cream diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin also vitamin E so that tona warna kulit uols jadi sekata and dalam masa yang sama, our cream helps rawat skin uols tau. Seronoknyaaaa! 💕 . ▶ Apa kelebihan Dyxy BC Cream ?◀ . • Mampu menutup segala cela, jeragat dan parut di muka uols • • Mempunyai SPF 50++ , bagus untuk protect skin uols dari sinaran UV tau • • Effect glowing and 3D so that uols tak perlu pakai filter bila nak berselfie okeh • • Texture yang ringan and matte serta mudah diratakan di muka uols, jimat masa uols untuk bersiap • • Texture yang tak berminyak langsung bila di sapukan ke muka, lekit pun takde • • Tahan lebih dari 8 jam dan sangat selesa serta tidak tebal di muka • • Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, the sensitive one pun boleh pakai tau • . 💶 RM 85 ( Free Postage ) ◆ . ** uols boleh pilih code Beige atau code Natural ya. Boleh refer pic 🌸 . Cara nak order : → . ◆ Screenshot gambar item yang uols berminat ◆ 📲 Whatsapp : +6011-100-82547 ◆ . #PipiPink  #Cosmetic  #HudaBeauty  #BeautyMary  #KL  #Pony  #ArganOil  #BeeVenom  #Promosi  #Sanusis  #MUA  #MUABellaz  #NYX  #Dyxy  #LetsCantik  #Blackpink  #BTS  #MakeupMurah  #MakeupBorong  #MakeupLover  #MakeUpTutorial  #Neelofa  #BobbiBrown  #brushmekapmurah  #Kylie  #Morphe  #EyeshadowMuraH  #TeamKakSiti 
💋 ETUDE HOUSE WATER GEL TINT SUMMER EDITION 💋 
Dijamin original karna ada langsung berlabel etude 100%. Liptint keluaran etude house terbaru. Untuk review bisa cek youtube channel @sunnydahye #sunnydahye. Dan liptint ini cocok banget buat anak anak remaja yang mau pakai buat beraktifitas seharian diluar rumah karna hasilnya natural dan tahan lama 😍😍😍 .
.
1 BOX = 225.000 !!!! HEMAT = 70.000 !!!!! .
.
#etudehouse #etudehousemurah #etudeori #etudehouseready #etudehousejakarta #etudehousejakartamurah #etudehousejakartasupplier #kosmetikkorea #kosmetikkoreaoriginal #snsd #exo #etudeeyebrowmurah #innisfreemurah #zerosebummurah #chicaychicomurah #bbcushionlaneige #bbcushionmaybelline #naked5murah #tonymolyliptint #tonymolymurah #deardarlingicecream #deardarlingwatertint #labiottemurah #eyeshadowmurah #kylielipkit
💋 ETUDE HOUSE WATER GEL TINT SUMMER EDITION 💋 Dijamin original karna ada langsung berlabel etude 100%. Liptint keluaran etude house terbaru. Untuk review bisa cek youtube channel @sunnydahye #sunnydahye . Dan liptint ini cocok banget buat anak anak remaja yang mau pakai buat beraktifitas seharian diluar rumah karna hasilnya natural dan tahan lama 😍😍😍 . . 1 BOX = 225.000 !!!! HEMAT = 70.000 !!!!! . . #etudehouse  #etudehousemurah  #etudeori  #etudehouseready  #etudehousejakarta  #etudehousejakartamurah  #etudehousejakartasupplier  #kosmetikkorea  #kosmetikkoreaoriginal  #snsd  #exo  #etudeeyebrowmurah  #innisfreemurah  #zerosebummurah  #chicaychicomurah  #bbcushionlaneige  #bbcushionmaybelline  #naked5murah  #tonymolyliptint  #tonymolymurah  #deardarlingicecream  #deardarlingwatertint  #labiottemurah  #eyeshadowmurah  #kylielipkit 
Siapa Yang Beginiihh ?? Saiaaa ☝️😐
.
Tag teman mu 😄
.
Siapa Yang Beginiihh ?? Saiaaa ☝️😐 . Tag teman mu 😄 .
Ferra Rossa Eyeshadow
Got 6 variety colors which are:

1-Sorbet
2-Rasberry
3-Eclair
4-Caramel
5-Red Velvet
5-Tiramisu

RM45 each pan.
DM or Whatsapp 01128045135 to purchase.
Ferra Rossa Eyeshadow Got 6 variety colors which are: 1-Sorbet 2-Rasberry 3-Eclair 4-Caramel 5-Red Velvet 5-Tiramisu RM45 each pan. DM or Whatsapp 01128045135 to purchase.
Ferra Rossa Eyeshadow
Got 6 variety colors which are:

1-Sorbet
2-Rasberry
3-Eclair
4-Caramel
5-Red Velvet
5-Tiramisu

RM45 each pan.
DM or Whatsapp 01128045135 to purchase.
Ferra Rossa Eyeshadow Got 6 variety colors which are: 1-Sorbet 2-Rasberry 3-Eclair 4-Caramel 5-Red Velvet 5-Tiramisu RM45 each pan. DM or Whatsapp 01128045135 to purchase.
Ferra Rossa Eyeshadow
Got 6 variety colors which are:

1-Sorbet
2-Rasberry
3-Eclair
4-Caramel
5-Red Velvet
5-Tiramisu

RM45 each pan.
DM or Whatsapp 01128045135 to purchase.
Ferra Rossa Eyeshadow Got 6 variety colors which are: 1-Sorbet 2-Rasberry 3-Eclair 4-Caramel 5-Red Velvet 5-Tiramisu RM45 each pan. DM or Whatsapp 01128045135 to purchase.
Beautiful glitter eyeshadow 
Rm45 ✅colour y sgt cantik
✅glitter eyeshadow
✅matte eyeshadow 
#eyeshadowcantik #eyeshadow #eyeshadowmurah
Beautiful glitter eyeshadow 
Rm45 ✅colour y sgt cantik
✅glitter eyeshadow
✅matte eyeshadow 
#eyeshadowcantik #eyeshadow #eyeshadowmurah
Beautiful glitter eyeshadow 
Rm45 ✅colour y sgt cantik
✅glitter eyeshadow
✅matte eyeshadow 
#eyeshadowcantik #eyeshadow #eyeshadowmurah
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳 HUDA BEAUTY🌳
.
🌸TEXTURED PALETTE
ROSE GOLD EDITION🌸
HIGH QUALITY
.
🌸DESERT DUSK PALETTE🌸
HIGH QUALITY
.
🍁 Price : RM45 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #hudabeautyrosegoldpalette #hudabeautydessertdusk
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳 HUDA BEAUTY🌳 . 🌸TEXTURED PALETTE ROSE GOLD EDITION🌸 HIGH QUALITY . 🌸DESERT DUSK PALETTE🌸 HIGH QUALITY . 🍁 Price : RM45 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #hudabeautyrosegoldpalette  #hudabeautydessertdusk 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳JUVIAN'S PLACE : THE MASQUERADE MINI JUVIA'S🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #juvianplace #thenubiancrown byjuvias #thejuvianeyeshadow #themasquerademini
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳JUVIAN'S PLACE : THE MASQUERADE MINI JUVIA'S🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #juvianplace  #thenubiancrown  byjuvias #thejuvianeyeshadow  #themasquerademini 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳JUVIAN'S PLACE : THE NUBIAN 2 JUVIA'S🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #juvianplace #thenubiancrown byjuvias #thejuvianeyeshadow
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳JUVIAN'S PLACE : THE NUBIAN 2 JUVIA'S🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #juvianplace  #thenubiancrown  byjuvias #thejuvianeyeshadow 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳JUVIAN'S PLACE : THE NUBIAN JUVIA'S🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #juvianplace #thenubiancrown byjuvias #thejuvianeyeshadow
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳JUVIAN'S PLACE : THE NUBIAN JUVIA'S🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #juvianplace  #thenubiancrown  byjuvias #thejuvianeyeshadow 
Hiii uollss ❤️
-
HAPPY WEEKEND YOU GUYSS💥
-
Eyeshadow RM15 still AVAILABLE 💜
-
Normal price nyaa ▶️RM30
▶️RM25 ▶️RM26 -
Tapiiii hrga promo sekrang cuma RM15 sahajaa ‼️💥 Lelong habiss ni korangg 😍
-
Uolls yang tngh cari eyeshadow murah & pigmented haaaa dkt @yanashoppeee ada nii 😍😍
-
-
#eyeshadowmurah #inspiredmakeup #makeupkajang #makeupsemenyih #makeupbangi #makeupmurahkajang #makeupmurah #makeupsales
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳JUVIAN'S PLACE : THE MAGIC JUVIA'S🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #juvianplace #themagicbyjuvias #thejuvianeyeshadow
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳JUVIAN'S PLACE : THE MAGIC JUVIA'S🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #juvianplace  #themagicbyjuvias  #thejuvianeyeshadow 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : BROWN EDITION🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #hudabeautymattelipstickmurah #hudabeautyminisliquidmatte
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : BROWN EDITION🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #hudabeautymattelipstickmurah  #hudabeautyminisliquidmatte 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : NUDE EDITION🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #hudabeautymattelipstickmurah #hudabeautyminisliquidmatte
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : NUDE EDITION🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #hudabeautymattelipstickmurah  #hudabeautyminisliquidmatte 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : RED EDITION🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #hudabeautymattelipstickmurah #hudabeautyminisliquidmatte
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : RED EDITION🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #hudabeautymattelipstickmurah  #hudabeautyminisliquidmatte 
📛SALE 22/10-15/11/2017📛
🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : PINK EDITION🌳
🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁
.
🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿
.
🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈
.
📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍
.
🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨
.
#colorpopfemrosamurah #setmakeupmurah #kylielipstickmurah #loracpropalette #kissbeautymurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipmattemurah #makeupkitmura #aloveramurah #smashboxmurah #setmakeupmurahfreepostage #narsmurah #narsconcealermurah #morpheeyeshadowmurah #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #setmorphemurah #makeupfreepostage #morphe35coloreyeshadow #jaclynhillpalette #salegiler #sale #promotionsalemakeup #promotionsales #hudabeautymattelipstickmurah #hudabeautyminisliquidmatte
📛SALE 22/10-15/11/2017📛 🌳HUDA BEAUTY MINIS MATTE : PINK EDITION🌳 🍁 Price : RM35 FREE POSTAGE 🍁 . 🌿 Postage : ADD RM4 ( S/S ) 🌿 . 🎈🎈How To Order ? ⤵🎈🎈 . 📍 Screen Short Which Item Did You Like 📍 . 🚨 WhatsApp Me : 011-6086 0569 🚨 . #colorpopfemrosamurah  #setmakeupmurah  #kylielipstickmurah  #loracpropalette  #kissbeautymurah  #makeupmurah  #eyeshadowmurah  #lipmattemurah  #makeupkitmura  #aloveramurah  #smashboxmurah  #setmakeupmurahfreepostage  #narsmurah  #narsconcealermurah  #morpheeyeshadowmurah  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupmurah  #setmorphemurah  #makeupfreepostage  #morphe35coloreyeshadow  #jaclynhillpalette  #salegiler  #sale  #promotionsalemakeup  #promotionsales  #hudabeautymattelipstickmurah  #hudabeautyminisliquidmatte