an online Instagram web viewer

#fesyenterkini medias

Photos

Good morning uolsss😍😍😍
Happy Saturday.
.
Hari ni kami tiada pengeposan tau. Next postage, Isnin ya.
.
Jom uolssss!! Grab harga PROMOSI.
PROMOSI MASIH BERJALAN💋💋
.
Whatsapp sis sekarang untuk order/details +6019-471 1709
Good morning uolsss😍😍😍 Happy Saturday. . Hari ni kami tiada pengeposan tau. Next postage, Isnin ya. . Jom uolssss!! Grab harga PROMOSI. PROMOSI MASIH BERJALAN💋💋 . Whatsapp sis sekarang untuk order/details +6019-471 1709
"Saya ni suka pen perfume,sebab mudah bawa ke mana -mana,letak dalam handbag je. Dah cuba banyak jenis pen perfume,tapi semuanya bau tak tahan lama. Dah putus asa nak beli😭😭
.
Alhamdulillah, satu hari, kawan suggest beli PEN PERFUME BY PERFUME PARADISE ni,saya sangat-sangat puas hati.Dah jatuh cinta ok!!😍😍 Wangi memang tahan lama.Kalau spray kat tudung,lusa nya pun masih wangi tau..Terbaik!!🌷🌷👏
Anda pun ada masalah yang sama seperti di atas👆👆
.
👉 Beli lah PEN PERFUME BY PERFUME PARADISE sekarang!!
.
Hanya RM 10 sahaja!!
Hanya RM 10 sahaja!!
.
👉 Ada 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM.
.
Cecepat grab harga promo uolss, jimat dengan harga combo, whatsapp je sis untuk order/details +6019-471 1709
"Saya ni suka pen perfume,sebab mudah bawa ke mana -mana,letak dalam handbag je. Dah cuba banyak jenis pen perfume,tapi semuanya bau tak tahan lama. Dah putus asa nak beli😭😭 . Alhamdulillah, satu hari, kawan suggest beli PEN PERFUME BY PERFUME PARADISE ni,saya sangat-sangat puas hati.Dah jatuh cinta ok!!😍😍 Wangi memang tahan lama.Kalau spray kat tudung,lusa nya pun masih wangi tau..Terbaik!!🌷🌷👏 Anda pun ada masalah yang sama seperti di atas👆👆 . 👉 Beli lah PEN PERFUME BY PERFUME PARADISE sekarang!! . Hanya RM 10 sahaja!! Hanya RM 10 sahaja!! . 👉 Ada 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM. . Cecepat grab harga promo uolss, jimat dengan harga combo, whatsapp je sis untuk order/details +6019-471 1709
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Grey
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Grey . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : White
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : White . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Sapphire
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Sapphire . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Mint (green)
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Mint (green) . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Red
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Red . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Royal blue
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Royal blue . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Brown
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Brown . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Black
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Black . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Light blue
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Light blue . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Heater (light purple)
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Heater (light purple) . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
[SET WARDA KEMBANG]

Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉
.
Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 .
Saiz : Fit to L & small XL
.
Colour : Cantaloupe (light orange)
.
Harga : Rm65
.
Postage : 
Semenanjung - Rm8 
Borneo - Rm12 .
Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections #jubah #blouse #kurungmodern #kebarung #peplum #songket #kebaya #cardigan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blouseterkini #fesyenterkini
[SET WARDA KEMBANG] Cantikkn😍😍😍, sesuai dipakai utk ke office,kelas, jln2 & sesuai utk semua majlis😉 . Material yang kami gunakan sangat2 selesa, lembut, tidak panas, tidak jarang, sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur 😉👌👍 . Saiz : Fit to L & small XL . Colour : Cantaloupe (light orange) . Harga : Rm65 . Postage : Semenanjung - Rm8 Borneo - Rm12 . Whatsapp ---> 019 9974942 #nhcollections  #jubah  #blouse  #kurungmodern  #kebarung  #peplum  #songket  #kebaya  #cardigan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blouseterkini  #fesyenterkini 
Real or fake? Comment kat bawah...
.
.
Promosi buka kedai !
.
Cap
.
RM45 Sahaja!!!
.
FREE POSTAGE SM
.
FOLLOW:
@capnwatch_my (cap n watch)
@sneakerheaven_fa (sneaker)
@wild_factorymy (sukan)
.
#cap #sale #promosi #murah #malaysia #menarik #pakaian #style #likes #power #stylo #lawa #trusted #terbaik #kualititerbaik #halal #hipster #fesyen #fesyenterkini #follow
OVERALL ANOZARA TREND TERBARU BUAT GADIS-GADIS YANG TRENDY !
.
OVERALL ANOZARA
RM 79
Termasuk postage
.
Material overall : cotton strechable 
Material inner : tshirt strechable
. 
Free size fit XS until M
.
MEASUREMENT 👇🏼👇🏼👇🏼
OVERALL :
Dada : 32"-34"
Pinggang : 25" - 34"
Punggung : 35" - 42"
Labuh Kaki : 40.5"
Lilit buku Lali : 12"
(ada poket)
.
INNER (cutting XS-S)
Bahu : 12" - 15.5"
Dada : 32"-34"
Labuh Lengan : 20.5"
Lilit Lengan : 7.5"
Labuh Top : 18"
.
Speciality 💗👇🏼
💕 boleh mix n match overall and inner
💕overall mempunyai poket di kiri dan kanan 💕material sejuk dan strechable 💕mempunyai 5pilihan warna overall ,dan 4 pilihan warna inner .
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
#mikhailcollectionpant #overallanozara #overalmurah #fesyenterkini #fashion #ootd #style #stylo #shopping #likeforlike #instafamous
OVERALL ANOZARA TREND TERBARU BUAT GADIS-GADIS YANG TRENDY ! . OVERALL ANOZARA RM 79 Termasuk postage . Material overall : cotton strechable Material inner : tshirt strechable . Free size fit XS until M . MEASUREMENT 👇🏼👇🏼👇🏼 OVERALL : Dada : 32"-34" Pinggang : 25" - 34" Punggung : 35" - 42" Labuh Kaki : 40.5" Lilit buku Lali : 12" (ada poket) . INNER (cutting XS-S) Bahu : 12" - 15.5" Dada : 32"-34" Labuh Lengan : 20.5" Lilit Lengan : 7.5" Labuh Top : 18" . Speciality 💗👇🏼 💕 boleh mix n match overall and inner 💕overall mempunyai poket di kiri dan kanan 💕material sejuk dan strechable 💕mempunyai 5pilihan warna overall ,dan 4 pilihan warna inner . . Whatsapp 012 393 9938 . . #mikhailcollectionpant  #overallanozara  #overalmurah  #fesyenterkini  #fashion  #ootd  #style  #stylo  #shopping  #likeforlike  #instafamous 
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. 
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . 
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : tinggikejapofficial
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#kasutlelaki #nike #instashop #kasutsukan #sneakers #kasutperempuan #kedaikasut #kasutpreorder #uitm #outfitideas #outfit #ootd #fesyenterkini #fashion #style #fashiondesign #blouse #apparel #onlinesales #igers #onlineboutique #onlinestore #baju #sayajualbaju #kemeja #kebayatop #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM . Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : tinggikejapofficial FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kasutlelaki  #nike  #instashop  #kasutsukan  #sneakers  #kasutperempuan  #kedaikasut  #kasutpreorder  #uitm  #outfitideas  #outfit  #ootd  #fesyenterkini  #fashion  #style  #fashiondesign  #blouse  #apparel  #onlinesales  #igers  #onlineboutique  #onlinestore  #baju  #sayajualbaju  #kemeja  #kebayatop  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Set Kimono Batik

RM159/ SET
(Baju kimono + skirt labuh batik + shawl)

Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 
Pelbagai design batik  ada😊

#setkimono #setbajumurah #setbatik #setbatikmurah #batiklovers #batiklover #couplebatikmurah #couplebatikmodern #couplebatik #couplebatikfashion #batikfashion #fashionbatikmodern #fashionbatik #fashion #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fashionblogger #fashions #styleblogger #batikfashion #batik #couplescostume #couplelover #set #malaysia #malaysian #titiancinta #dendamaurora #bloggerstyle #blogger #styleblogger
Set Kimono Batik RM159/ SET (Baju kimono + skirt labuh batik + shawl) Rm 159.00 SAHAJA!!! Murah Murah Murah!! Hanya dengan Rm159 Sahaja!!! Anda dapat Set Kimono Batik 3 IN 1 !! Sgt sesuai Utk Majlis!!😍 Berminat pm admin 0189822098 Pelbagai design batik ada😊 #setkimono  #setbajumurah  #setbatik  #setbatikmurah  #batiklovers  #batiklover  #couplebatikmurah  #couplebatikmodern  #couplebatik  #couplebatikfashion  #batikfashion  #fashionbatikmodern  #fashionbatik  #fashion  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #fashionblogger  #fashions  #styleblogger  #batikfashion  #batik  #couplescostume  #couplelover  #set  #malaysia  #malaysian  #titiancinta  #dendamaurora  #bloggerstyle  #blogger  #styleblogger 
Nov17
.
.

MS131107 Men's Casual Sweater
.
RM75.00
(free postage sem only)
Size:  M-4XL
Colour:  black/white
.
.
Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp no di bawah atau tekan link di bio.
.
WA:  018-3637947
Nov17 . . MS131107 Men's Casual Sweater . RM75.00 (free postage sem only) Size: M-4XL Colour: black/white . . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp no di bawah atau tekan link di bio. . WA: 018-3637947
Nov17
.
.

MS131107 Men's Casual Sweater
.
RM75.00
(free postage sem only)
Size:  M-4XL
Colour:  black/white
.
.
Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp no di bawah atau tekan link di bio.
.
WA:  018-3637947
Nov17 . . MS131107 Men's Casual Sweater . RM75.00 (free postage sem only) Size: M-4XL Colour: black/white . . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp no di bawah atau tekan link di bio. . WA: 018-3637947
Rendah? 
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. 
Nak tau harga? jom pm 😊.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #kasutlelaki #nike #instashop #kasutsukan #sneakers #kasutperempuan #kedaikasut #kasutpreorder #uitm #outfitideas #outfit #ootd #fesyenterkini #fashion #style #fashiondesign #blouse #apparel #onlinesales #igers #onlineboutique #onlinestore #baju #sayajualbaju #kemeja #kebayatop #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm 😊. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kasutlelaki  #nike  #instashop  #kasutsukan  #sneakers  #kasutperempuan  #kedaikasut  #kasutpreorder  #uitm  #outfitideas  #outfit  #ootd  #fesyenterkini  #fashion  #style  #fashiondesign  #blouse  #apparel  #onlinesales  #igers  #onlineboutique  #onlinestore  #baju  #sayajualbaju  #kemeja  #kebayatop  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Assalamualaikum semua😊..
.
.
.
.
LW 131102
MEN'S CASUAL KNITTED TOP
.
.
🔰RM80
🔰Size : M-2XL
🔰Colour : green/blue
🆓 postage sem only
📝 Pre order 14 working days
.
.
.
NAK ORDER???
Senang jer......😀
👇👇👇👇
Screen shoot gambar
📲whatsapp 011-20795581
📲whatsapp 011-20795581
📲whatsapp 011-20795581
.
.
ATAU
👉Terus klik link kat bio😀
.
.
.
#sayajualmurah
#alorsetar
#bazaronline
#instashop
#malaysiaonlineshop
#pakaianmurah
#youcanduit
#seluarlelaki
#bajulelaki #bajulelakimurah #jaketlelaki #kasutlelaki #kasutlelakimurah #igsokongan  #kemeja #kemejalelaki #tshirtlelaki  #sayajualtshirt #sayajualbajulelaki #kemejamurah #tshirtlawa #gayalelaki #fesyenlelaki #fesyenterkini #lelakimaskulin #jitra #fesyenterbaru #bazaarpaknil
#terapiinstagram
#ajimaura
Assalamualaikum semua😊.. . . . . LW 131102 MEN'S CASUAL KNITTED TOP . . 🔰RM80 🔰Size : M-2XL 🔰Colour : green/blue 🆓 postage sem only 📝 Pre order 14 working days . . . NAK ORDER??? Senang jer......😀 👇👇👇👇 Screen shoot gambar 📲whatsapp 011-20795581 📲whatsapp 011-20795581 📲whatsapp 011-20795581 . . ATAU 👉Terus klik link kat bio😀 . . . #sayajualmurah  #alorsetar  #bazaronline  #instashop  #malaysiaonlineshop  #pakaianmurah  #youcanduit  #seluarlelaki  #bajulelaki  #bajulelakimurah  #jaketlelaki  #kasutlelaki  #kasutlelakimurah  #igsokongan  #kemeja  #kemejalelaki  #tshirtlelaki  #sayajualtshirt  #sayajualbajulelaki  #kemejamurah  #tshirtlawa  #gayalelaki  #fesyenlelaki  #fesyenterkini  #lelakimaskulin  #jitra  #fesyenterbaru  #bazaarpaknil  #terapiinstagram  #ajimaura 
Assalamualaikum semua😊..
.
.
.
.
HL 131101
STRIPE KNITTED MEN'S SWEATER
.
.
🔰RM80
🔰Size : S-2XL
🔰Colour : red/black
🆓 postage sem only
📝 Pre order 14 working days
.
.
.
NAK ORDER???
Senang jer......😀
👇👇👇👇
Screen shoot gambar
📲whatsapp 011-20795581
📲whatsapp 011-20795581
📲whatsapp 011-20795581
.
.
ATAU
👉Terus klik link kat bio😀
.
.
.
#sayajualmurah
#alorsetar
#bazaronline
#instashop
#malaysiaonlineshop
#pakaianmurah
#youcanduit
#seluarlelaki
#bajulelaki #bajulelakimurah #jaketlelaki #kasutlelaki #kasutlelakimurah #igsokongan  #kemeja #kemejalelaki #tshirtlelaki  #sayajualtshirt #sayajualbajulelaki #kemejamurah #tshirtlawa #gayalelaki #fesyenlelaki #fesyenterkini #lelakimaskulin #jitra #fesyenterbaru #bazaarpaknil
#terapiinstagram
#ajimaura
Assalamualaikum semua😊.. . . . . HL 131101 STRIPE KNITTED MEN'S SWEATER . . 🔰RM80 🔰Size : S-2XL 🔰Colour : red/black 🆓 postage sem only 📝 Pre order 14 working days . . . NAK ORDER??? Senang jer......😀 👇👇👇👇 Screen shoot gambar 📲whatsapp 011-20795581 📲whatsapp 011-20795581 📲whatsapp 011-20795581 . . ATAU 👉Terus klik link kat bio😀 . . . #sayajualmurah  #alorsetar  #bazaronline  #instashop  #malaysiaonlineshop  #pakaianmurah  #youcanduit  #seluarlelaki  #bajulelaki  #bajulelakimurah  #jaketlelaki  #kasutlelaki  #kasutlelakimurah  #igsokongan  #kemeja  #kemejalelaki  #tshirtlelaki  #sayajualtshirt  #sayajualbajulelaki  #kemejamurah  #tshirtlawa  #gayalelaki  #fesyenlelaki  #fesyenterkini  #lelakimaskulin  #jitra  #fesyenterbaru  #bazaarpaknil  #terapiinstagram  #ajimaura 
YEAR END SALE 🎉🎉
DRESS FATIMAH 3.0
.
SALE : RM105 FREE POSTAGE SM
*SS ADD RM3
.
NORMAL PRICE : RM129 FREE POSTAGE SM
*SS ADD RM3
.
♥️Material Como crepe premium + Satin silk (corak bunga)
♥️Kombinasi 2 kaler pada baju
♥️Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan)

WHATSAPP📲+6018-2604137
WHATSAPP📲+6018-2604137
WHATSAPP📲+6018-2604137

#jubahmesrawuduk #jubahbffriendly #teamqayjannah #jubahdress #jubahmurah #sayajualonline #kualalumpur #shopping #lazada #shopee #meletop #fesyenterkini #likesforlikes #like4like #sweetmoment #holidays #iloveshopping #bajurayamurah #instashop #jubahprinted #dressmuslimah #muslimahclothing #hannahdelisya #bazaaronline #lelakiitupemilikhatiku
YEAR END SALE 🎉🎉 DRESS FATIMAH 3.0 . SALE : RM105 FREE POSTAGE SM *SS ADD RM3 . NORMAL PRICE : RM129 FREE POSTAGE SM *SS ADD RM3 . ♥️Material Como crepe premium + Satin silk (corak bunga) ♥️Kombinasi 2 kaler pada baju ♥️Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘 ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) ♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan) WHATSAPP📲+6018-2604137 WHATSAPP📲+6018-2604137 WHATSAPP📲+6018-2604137 #jubahmesrawuduk  #jubahbffriendly  #teamqayjannah  #jubahdress  #jubahmurah  #sayajualonline  #kualalumpur  #shopping  #lazada  #shopee  #meletop  #fesyenterkini  #likesforlikes  #like4like  #sweetmoment  #holidays  #iloveshopping  #bajurayamurah  #instashop  #jubahprinted  #dressmuslimah  #muslimahclothing  #hannahdelisya  #bazaaronline  #lelakiitupemilikhatiku 
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo .
.
RM 69 (exc postage) .
.
. **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! .
.
. **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... .
.
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik .
.
. ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo. .
.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo.. wooowwwww bestnyaaaa!! .
.
-Soft Como Crepe with lining .
.
-Elasticized waist .
. -Two side pockets .
.
Product Care: Suitable for machine wash. .
.
.
Whatsapp: 0199679995 or Dm
#bellapalazzo  . . RM 69 (exc postage) . . . **GAYA BARU- Cutting #BellaPalazzo  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . . . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaPalazzo . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww... . . . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww,,, cantik-cantik . . . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron #BellaPalazzo . . . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada #BellaPalazzo  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan #BellaPalazzo .. wooowwwww bestnyaaaa!! . . -Soft Como Crepe with lining . . -Elasticized waist . . -Two side pockets . . Product Care: Suitable for machine wash. . . . Whatsapp: 0199679995 or Dm
FIONA DRESS
RM 75 sm / RM 85 ss
.
.
Free size s to L ( xl fit )
.
Material :cordoruy (baldu)
.
Ukuran dress 
Bahu :free size
Dada :36-38/40
Labuh dress :55
.
.
😻tak jarang
😻sesuai ootd
😻material yg sgt selesa
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
#mikhailcollectiondress #fashiondress #jerdress #plaindress #fionadress #fionadressmurah #ootd #instafemes #viral #fesyenterkini #shopping #likeforlike
Palazo Slim Effect RM 39.00 😘
Cantik tak warna Palazo nie 😍
.
Yang belum cuba boleh la cuba kain best sangat .
.
Sekali beli pasti repeat order lagi..Jatuh cinta sebab puas hati dengan kain berkualiti💕

Untuk lebih details.DM atau whatsapp saya 013-7367110
#palazo #palazotermurah #palazomurah #palazopants #cantik#fesyenmuslimah #fesyenterkini
Palazo Slim Effect RM 39.00 😘
Cantik tak warna Palazo nie 😍
.
Yang belum cuba boleh la cuba kain best sangat .
.
Sekali beli pasti repeat order lagi..Jatuh cinta sebab puas hati dengan kain berkualiti💕

Untuk lebih details.DM atau whatsapp saya 013-7367110
#palazo #palazotermurah #palazomurah #palazopants #cantik#fesyenmuslimah #fesyenterkini
MEN'S STYLE 😎 #SkyhawkApparels Army Jacket : Mix & Match with cotton hoodie, t-shirt, singlet, ripped jeans or even bermuda pants. Shop on 11Street / Lazada / Shopee #Malaysia 
#igers #igersmy #igerkl #fesyenterkini #fesyenlelaki #bajulelaki #hoodies 
Yang berminat boleh DM utk inquiry. 🤘🤘🤘
SALAM ASAR uollss...
Purple in the house..hihi..warna baru CINTA tau ni uollss..so ape tggu lg..meh grab..batch sblum ni mmg licin trus..so mggu ni kami restok lagi..jgn tggu lama2 tau awak..mmg cpt habis tau cinta hati yg cun ni...dmm cinta x abis lagi..rmi yg beli combo terus dgn hakak..so yg dh lm perhati tu..ni la msnye utk korang terkam..
.
✔SEHELAI RM69 je
✔COMBO 3 HELAI RM165..jimat brganda..
📮FREE POS 1 MALAYSIA lagi uollsss...ape lg yg difikirkn..
📱MEH RAPAT2 DGN HAKAK..WASSAP 0126768208
.
.
#cintatunik 
#cintatunic 
#longtop
#blousenursingfriendly 
#blousewudhufriendly 
#blouselabuh 
#blousecantik
#blousemurah
#blousemuslimah 
#warnabarucinta
#bajumuslimah 
#bajucantik 
#blousecasual 
#bajumurah 
#bazarpaknil 
#fesyenterkini 
#fesyenmuslimahterkini 
#fesyenmuslimah 
#teambskaknur
SALAM ASAR uollss... Purple in the house..hihi..warna baru CINTA tau ni uollss..so ape tggu lg..meh grab..batch sblum ni mmg licin trus..so mggu ni kami restok lagi..jgn tggu lama2 tau awak..mmg cpt habis tau cinta hati yg cun ni...dmm cinta x abis lagi..rmi yg beli combo terus dgn hakak..so yg dh lm perhati tu..ni la msnye utk korang terkam.. . ✔SEHELAI RM69 je ✔COMBO 3 HELAI RM165..jimat brganda.. 📮FREE POS 1 MALAYSIA lagi uollsss...ape lg yg difikirkn.. 📱MEH RAPAT2 DGN HAKAK..WASSAP 0126768208 . . #cintatunik  #cintatunic  #longtop  #blousenursingfriendly  #blousewudhufriendly  #blouselabuh  #blousecantik  #blousemurah  #blousemuslimah  #warnabarucinta  #bajumuslimah  #bajucantik  #blousecasual  #bajumurah  #bazarpaknil  #fesyenterkini  #fesyenmuslimahterkini  #fesyenmuslimah  #teambskaknur 
NEW ARRIVAL
Item : BLK69
Colour : 5 colours available
Size : Free saiz
Price : RM69

Measurement : 
Bahu : 15"
Dada : 38"
Tangan : 21"
Labuh : 26" 
For Purchase :
Whatsapp +60134237209 (Alya)
Website www.mywardrobe.com.my

Email : alyasuy@mywardrobe.com.my

Walk in :
MyWardrobe by Alya Suy
3A-2-24 Kompleks Bukit Jambul
11900 Bayan Lepas, Penang.

#blouse #blousecantik #blousemurah #fesyen2017 #fesyen #uptodate #style #lateststyle #ootdmw #artismalaysia #mywardrobe #mywardrobepenang #mywardrobecollection #alyasuy #fesyenterkini #ootdmw #artismalaysia #bukitjambul #bandarperda #penang #vendorbutik #butikvendor #butikvendorpenang
NEW ARRIVAL Item : BLK69 Colour : 5 colours available Size : Free saiz Price : RM69 Measurement : Bahu : 15" Dada : 38" Tangan : 21" Labuh : 26" For Purchase : Whatsapp +60134237209 (Alya) Website www.mywardrobe.com.my Email : alyasuy@mywardrobe.com.my Walk in : MyWardrobe by Alya Suy 3A-2-24 Kompleks Bukit Jambul 11900 Bayan Lepas, Penang. #blouse  #blousecantik  #blousemurah  #fesyen2017  #fesyen  #uptodate  #style  #lateststyle  #ootdmw  #artismalaysia  #mywardrobe  #mywardrobepenang  #mywardrobecollection  #alyasuy  #fesyenterkini  #ootdmw  #artismalaysia  #bukitjambul  #bandarperda  #penang  #vendorbutik  #butikvendor  #butikvendorpenang 
NEW ARRIVAL
Item : BLK69
Colour : 5 colours available
Size : Free saiz
Price : RM69

Measurement : 
Bahu : 15"
Dada : 38"
Tangan : 21"
Labuh : 26" 
For Purchase :
Whatsapp +60134237209 (Alya)
Website www.mywardrobe.com.my

Email : alyasuy@mywardrobe.com.my

Walk in :
MyWardrobe by Alya Suy
3A-2-24 Kompleks Bukit Jambul
11900 Bayan Lepas, Penang.

#blouse #blousecantik #blousemurah #fesyen2017 #fesyen #uptodate #style #lateststyle #ootdmw #artismalaysia #mywardrobe #mywardrobepenang #mywardrobecollection #alyasuy #fesyenterkini #ootdmw #artismalaysia #bukitjambul #bandarperda #penang #vendorbutik #butikvendor #butikvendorpenang
NEW ARRIVAL Item : BLK69 Colour : 5 colours available Size : Free saiz Price : RM69 Measurement : Bahu : 15" Dada : 38" Tangan : 21" Labuh : 26" For Purchase : Whatsapp +60134237209 (Alya) Website www.mywardrobe.com.my Email : alyasuy@mywardrobe.com.my Walk in : MyWardrobe by Alya Suy 3A-2-24 Kompleks Bukit Jambul 11900 Bayan Lepas, Penang. #blouse  #blousecantik  #blousemurah  #fesyen2017  #fesyen  #uptodate  #style  #lateststyle  #ootdmw  #artismalaysia  #mywardrobe  #mywardrobepenang  #mywardrobecollection  #alyasuy  #fesyenterkini  #ootdmw  #artismalaysia  #bukitjambul  #bandarperda  #penang  #vendorbutik  #butikvendor  #butikvendorpenang 
REGALIA EMBROIDERY TOP
.
.

NEW ARRIVAL 
AVAILABLE FREE SIZE & PLUS SIZE
.
.
FREE SIZE
BAHU 15 INCH
DADA 38 INCH
LABUH 27 INCH
LABUH TGN 22 INCH
.
.
L-XL SIZE
BAHU 18 INCH
DADA 44 INCH
LABUH 28 INCH
LABUH TGN 22 INCH
.
MATERIAL COTTON
.
.
JIKA BERMINAT SILA PM KE INBOX CHORAK ATAU WHATSAPP KE 012-7422966
.
.
.
#fesyenmuslimahmalaysia #fashion #fashiontrend #fashionmuslimah #fashionmalaysia #patches #patchjacket #patchstyle #hijabfashion #fesyenmuslimahmalaysia #fesyenterkini #blouse #blousewanita #palazomurah #blousesuit#sayajualbajumurah #sayajual #blousemurah #blousewanita #setbajumurah #warda #palazzo #palazopants #palazomurah #mosscrepe #muslimfashion #fesyenmalaysia #fesyenmuslimah #fesyenhijab #fesyenwanita #fesyenmuslimahmalaysia #fashion #fashiontrend #fashionmuslimah #fashionmalaysia
REGALIA EMBROIDERY TOP . . NEW ARRIVAL AVAILABLE FREE SIZE & PLUS SIZE . . FREE SIZE BAHU 15 INCH DADA 38 INCH LABUH 27 INCH LABUH TGN 22 INCH . . L-XL SIZE BAHU 18 INCH DADA 44 INCH LABUH 28 INCH LABUH TGN 22 INCH . MATERIAL COTTON . . JIKA BERMINAT SILA PM KE INBOX CHORAK ATAU WHATSAPP KE 012-7422966 . . . #fesyenmuslimahmalaysia  #fashion  #fashiontrend  #fashionmuslimah  #fashionmalaysia  #patches  #patchjacket  #patchstyle  #hijabfashion  #fesyenmuslimahmalaysia  #fesyenterkini  #blouse  #blousewanita  #palazomurah  #blousesuit #sayajualbajumurah  #sayajual  #blousemurah  #blousewanita  #setbajumurah  #warda  #palazzo  #palazopants  #palazomurah  #mosscrepe  #muslimfashion  #fesyenmalaysia  #fesyenmuslimah  #fesyenhijab  #fesyenwanita  #fesyenmuslimahmalaysia  #fashion  #fashiontrend  #fashionmuslimah  #fashionmalaysia 
😘Blouse Eshal😘

Retail RM75 termasuk pos
.
+ 5 warna pilihan
+ Nursing dan wudhu' friendly (hidden zip)
+ Material moss crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
+ Poket di sisi kanan baju
+ Tahan lask dan mudah jaga
+ Paling pentingg... ironless 🙂 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ORDER .
📞☎ 019 7906218/012 9584029 .
.
📞☎ 019 7906218/012 9584029 .
.
📞☎ 019 7906218/012 9584029 .

Pm @ whatapps @ telegram
========================
.
💖boleh follow kami di💖
.
💘 instagram @glorycollection.mitcmelaka
.
💘 page: https://www.facebook.com/glorycollectionmitcmelaka
=========================
.
💘Juga boleh walkin di kedai kami :
.
GLORY COLLECTION MITC MELAKA
NO 19 (GF ) JALAN KF2,
KOTA FESYEN MITC
75450 AYER KEROH ,MELAKA
.
(GPS : 2.269236,102.290903) .
(dibuka setiap hari-10.30 am-6.00 pm)

#blousecantik #blousemosscrepe #fesyenterkini #shoppingonline #bazaarpaknill #melakavendor #shoppingonlinemalaysia
😘Blouse Eshal😘 Retail RM75 termasuk pos . + 5 warna pilihan + Nursing dan wudhu' friendly (hidden zip) + Material moss crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai + Poket di sisi kanan baju + Tahan lask dan mudah jaga + Paling pentingg... ironless 🙂 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ORDER . 📞☎ 019 7906218/012 9584029 . . 📞☎ 019 7906218/012 9584029 . . 📞☎ 019 7906218/012 9584029 . Pm @ whatapps @ telegram ======================== . 💖boleh follow kami di💖 . 💘 instagram @glorycollection.mitcmelaka . 💘 page: https://www.facebook.com/glorycollectionmitcmelaka ========================= . 💘Juga boleh walkin di kedai kami : . GLORY COLLECTION MITC MELAKA NO 19 (GF ) JALAN KF2, KOTA FESYEN MITC 75450 AYER KEROH ,MELAKA . (GPS : 2.269236,102.290903) . (dibuka setiap hari-10.30 am-6.00 pm) #blousecantik  #blousemosscrepe  #fesyenterkini  #shoppingonline  #bazaarpaknill  #melakavendor  #shoppingonlinemalaysia 
Rendah? 
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. 
Nak tau harga? jom pm 😊.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #kasutlelaki #nike #instashop #kasutsukan #sneakers #kasutperempuan #kedaikasut #kasutpreorder #uitm #outfitideas #outfit #ootd #fesyenterkini #fashion #style #fashiondesign #blouse #apparel #onlinesales #igers #onlineboutique #onlinestore #baju #sayajualbaju #kemeja #kebayatop #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm 😊. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #kasutlelaki  #nike  #instashop  #kasutsukan  #sneakers  #kasutperempuan  #kedaikasut  #kasutpreorder  #uitm  #outfitideas  #outfit  #ootd  #fesyenterkini  #fashion  #style  #fashiondesign  #blouse  #apparel  #onlinesales  #igers  #onlineboutique  #onlinestore  #baju  #sayajualbaju  #kemeja  #kebayatop  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Alhamdulillah...dah selamat sampai.  Ada rezeki beli lagi ya.😀😀
Alhamdulillah...dah selamat sampai. Ada rezeki beli lagi ya.😀😀
Promosi!!! 🎯📣🔊 Sehelai RM 40
2 helai RM RM 75😘
3 helai RM 100 😱😱😱
Exc pos📦
(Beli 3 kite bagi diskaun pos) 😘

Boleh campur blouse lain2..
Smua cantik2 n lawa2.. Jika berminat boleh pm sy atau tinggalkn no telefon.. #sayajual #sayajualbaju #sayajualtshirt #sayajualblouse #promosi #cantik #menarik #menawan #terpikat #fesyenterkini #pelbagaiwarna #pelbagaibentuk #pleasefollow #cucimata #malaysia
Dress Ruby
material moss crepe

Rm38 
pos 
sm rm8 
ss rm12

Ukuran Baju (inci)
Bahu 14-15
Dada 38-40
Labuh 56 *PRE ORDER SEMUA COLOUR AVAILABLE. STOCK MASUK RABU 22/11/2017_*

#sayajual #sayajualbaju #dressruby #baju #cantik #terpikat #menarik #menawan #malaysia #fesyenterkini #pelbagaiwarna #pleasefollow #followme
Hello kesayangan semua.. Restock hari rabu 22/11/2017
Jika peminat bleh pm sy atau tinggalkn no telefon.. Alice jumpsuit (2in1)
Laku keras

material jeans lembut baldu
rm45 
pos sm rm8 ss rm12

Bahu 14-15
Dada 40
Punggung 42
Labuh 57

#sayajual #sayajualbaju #sayajualjumpsuit #jumpsuitmurah #jumpsuit #jumpsuitcantik #baju #cantik #menarik #malaysia #menawan #pelbagaiwarna #pleasefollow #followme #fesyenterkini #wanita #wanitabergaya
KOLEKSI JUBAH CANTIK 😍😍 🌸 Eliana Jubah 🌸
Code: 2331

HARGA 👉 RM 75
Postage 8sm /11ss

Material: Pearl Crepe + Cotton viscose
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Tangan Getah
🌟Depan Zip Sorok 14"

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#jubahterkini #jubahdress #jubahmoden #elianajubah #bajufesyen #bajumuslimah #fesyenterkini #fesyen2017 #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #bazaaronline #mikhailcollectionjubah
KOLEKSI JUBAH CANTIK 😍😍 🌸 Eliana Jubah 🌸 Code: 2331 HARGA 👉 RM 75 Postage 8sm /11ss Material: Pearl Crepe + Cotton viscose (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Tangan Getah 🌟Depan Zip Sorok 14" Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #jubahterkini  #jubahdress  #jubahmoden  #elianajubah  #bajufesyen  #bajumuslimah  #fesyenterkini  #fesyen2017  #kedaionlinemurah  #kedaionlinemalaysia  #bazaaronline  #mikhailcollectionjubah 
🌸 BATIKA KURUNG 🌸
RM 120 SM / RM 128 SS

Free size s to l

Bahu 14-16'
Dada 38'
Armhole 18'
Sleeve 20.5'
Pinggang 35'
Punggung 40'
Labuh baju 28'

Skirt
Pinggang 27-38'
Punggung 38'
Labuh kain 41' 🎀Material moss crepe🎀

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#kurungmoden #bajufesyen #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaaronline #fesyenterkini #fesyen2017 #kurungterbaru #mikhailcollectionbajukurung
Weekly Sales 📢📢📢 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 (last paymnt 10mlm) 🌸 Kurung Ashley 🌸
HARGA 👉 RM 65
Postage: Rm 8sm/12ss

Size L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)

Material: High quality royal silk
🎀tidak panas dan selesa dipakai
🎀tidak jarang dan tidak melekap dibadan. 🎀Material jenis sederhana berat
🎀zip belakang baju utk mudah pakai
🎀tampak exclusive dengan corak bunga
🎀kombinasi black & white
🎀potongan kurung moden, tampak anggun dan sopan
🎀dat belakang baju, span di bahu nampak kemas dan terletak
🎀skirt mermaid, pinggang full getah
kualiti setanding butik
**warna asal baju mgkin tidak 100% sama seperti gamba atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#kurungmoden #kurungterbaru #kurungashley #fesyenterkini #fesyen2017 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #mikhailcollection #kurungmoden2017 #kurungcantik
Weekly Sales 📢📢📢 Valid 13/11/2017 hingga 17/11/2017 (last paymnt 10mlm) 🌸 Kurung Ashley 🌸 HARGA 👉 RM 65 Postage: Rm 8sm/12ss Size L dan XL (Ukuran rujuk gambar) Material: High quality royal silk 🎀tidak panas dan selesa dipakai 🎀tidak jarang dan tidak melekap dibadan. 🎀Material jenis sederhana berat 🎀zip belakang baju utk mudah pakai 🎀tampak exclusive dengan corak bunga 🎀kombinasi black & white 🎀potongan kurung moden, tampak anggun dan sopan 🎀dat belakang baju, span di bahu nampak kemas dan terletak 🎀skirt mermaid, pinggang full getah kualiti setanding butik **warna asal baju mgkin tidak 100% sama seperti gamba atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #kurungmoden  #kurungterbaru  #kurungashley  #fesyenterkini  #fesyen2017  #kedaionlinemalaysia  #kedaionlinemurah  #mikhailcollection  #kurungmoden2017  #kurungcantik 
1set 
Rm40.00
Post rm10 sm / rm14 ss

Free size fit l

Baju crepe
Ukuran
Bahu 15
Dada 38
Labuh 23

Palazzo
Cotton bubble
Pinggang getah
Pinggang 28
Pinggul 38
Labuh 39

#bajumurah #bajucantik 
#sayajualonline #bazaarpaknil 
#xrugibeli 
#stylobeb #xnakcantikke
#fesyenterkini #on9malaysia
#banyakpilihanwarna

www.wasap.my/60174297532
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurungbunga #bajukurungline #bajukurunggaris #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurungbunga  #bajukurungline  #bajukurunggaris  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurungbunga #bajukurungline #bajukurunggaris #bajukurunghijau
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurungbunga  #bajukurungline  #bajukurunggaris  #bajukurunghijau 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurungbunga #bajukurungline #bajukurunggaris #bajukurunghitam
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurungbunga  #bajukurungline  #bajukurunggaris  #bajukurunghitam 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurungbunga #bajukurungline #bajukurunggaris #bajukurungpurple
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurungbunga  #bajukurungline  #bajukurunggaris  #bajukurungpurple 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurungbunga #bajukurungline #bajukurunggaris #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurungbunga  #bajukurungline  #bajukurunggaris  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurungbunga #bajukurungline #bajukurunggaris #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurungbunga  #bajukurungline  #bajukurunggaris  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurung 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurunghijau
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurunghijau 
🍎HAJAR KURUNG🌹😍
.
Harga : Rm100sm/105ss
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
.
NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️
.
📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
. 📲 0176200432, whatsapp only
.
#bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajuperempuan #bajuwanita #bajumuslimah #bajukurungmoden #fesyenterkini #bajukurungmurah #bajukurungcorak #bajukurung
🍎HAJAR KURUNG🌹😍 . Harga : Rm100sm/105ss . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Royal Silk Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk . NAK BORONG POM BOLEH‼️‼️ . 📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️ 📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED . 📲 0176200432, whatsapp only . #bajukurung  #bajukurungmalaysia  #bajukurungcantik  #bajuperempuan  #bajuwanita  #bajumuslimah  #bajukurungmoden  #fesyenterkini  #bajukurungmurah  #bajukurungcorak  #bajukurung 
Taknak jubah plain? Takpa, uolls boleh cuba Jubah Farhan ni. Lelaki only tau 😊
.
Macam biasa saiz available dari XS hingga 10XL. Labuh tangan dan jubah uolls boleh request.
.
Design tangan dan leher pon boleh request. Cun?
.
📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin)
.
#busanaabayamuslimah #busanaabayamuslimahdearies #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahonline #bajumuslimah #jubahterkini #fesyenjubahterkini #butikmuslimah #muslimahdress #jubahabayamurah #jubahmoden #jubahdress #fesyenmuslimah #fesyenterkini #custommadejubahabaya #jubahsaizxshingga10xl #jubahplussize #jubahbesardisini #jubahmesramenyusu #jubahmesrawudhuk #jubahlelaki #jubahfarhan #jubahkahwin #jubahnikah #jubahtunang
Taknak jubah plain? Takpa, uolls boleh cuba Jubah Farhan ni. Lelaki only tau 😊 . Macam biasa saiz available dari XS hingga 10XL. Labuh tangan dan jubah uolls boleh request. . Design tangan dan leher pon boleh request. Cun? . 📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #busanaabayamuslimah  #busanaabayamuslimahdearies  #jubahmuslimah  #jubahcantik  #jubahonline  #bajumuslimah  #jubahterkini  #fesyenjubahterkini  #butikmuslimah  #muslimahdress  #jubahabayamurah  #jubahmoden  #jubahdress  #fesyenmuslimah  #fesyenterkini  #custommadejubahabaya  #jubahsaizxshingga10xl  #jubahplussize  #jubahbesardisini  #jubahmesramenyusu  #jubahmesrawudhuk  #jubahlelaki  #jubahfarhan  #jubahkahwin  #jubahnikah  #jubahtunang 
Salam Jumaat Perfume Paradise lovers😘😘.
.
Dah berwangi-wangi dengan perfume paradise ke uollss🌷🌷
.
Feeling fresh & confident je kan bila spray perfume paradise😘😘
.
Meh whatsapp sis uols😍  untuk order/details +6019-471 1709
Salam Jumaat Perfume Paradise lovers😘😘. . Dah berwangi-wangi dengan perfume paradise ke uollss🌷🌷 . Feeling fresh & confident je kan bila spray perfume paradise😘😘 . Meh whatsapp sis uols😍 untuk order/details +6019-471 1709
😘Blouse Eshal😘

Retail RM75 termasuk pos
.
+ 5 warna pilihan
+ Nursing dan wudhu' friendly (hidden zip)
+ Material moss crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
+ Poket di sisi kanan baju
+ Tahan lask dan mudah jaga
+ Paling pentingg... ironless 🙂 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ORDER .
📞☎ 019 7906218/012 9584029 .
.
📞☎ 019 7906218/012 9584029 .
.
📞☎ 019 7906218/012 9584029 .

Pm @ whatapps @ telegram
========================
.
💖boleh follow kami di💖
.
💘 instagram @glorycollection.mitcmelaka
.
💘 page: https://www.facebook.com/glorycollectionmitcmelaka
=========================
.
💘Juga boleh walkin di kedai kami :
.
GLORY COLLECTION MITC MELAKA
NO 19 (GF ) JALAN KF2,
KOTA FESYEN MITC
75450 AYER KEROH ,MELAKA
.
(GPS : 2.269236,102.290903) .
(dibuka setiap hari-10.30 am-6.00 pm)

#blousecantik #blousemosscrepe #fesyenterkini #shoppingonline #bazaarpaknill #melakavendor #shoppingonline
😘Blouse Eshal😘 Retail RM75 termasuk pos . + 5 warna pilihan + Nursing dan wudhu' friendly (hidden zip) + Material moss crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai + Poket di sisi kanan baju + Tahan lask dan mudah jaga + Paling pentingg... ironless 🙂 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ORDER . 📞☎ 019 7906218/012 9584029 . . 📞☎ 019 7906218/012 9584029 . . 📞☎ 019 7906218/012 9584029 . Pm @ whatapps @ telegram ======================== . 💖boleh follow kami di💖 . 💘 instagram @glorycollection.mitcmelaka . 💘 page: https://www.facebook.com/glorycollectionmitcmelaka ========================= . 💘Juga boleh walkin di kedai kami : . GLORY COLLECTION MITC MELAKA NO 19 (GF ) JALAN KF2, KOTA FESYEN MITC 75450 AYER KEROH ,MELAKA . (GPS : 2.269236,102.290903) . (dibuka setiap hari-10.30 am-6.00 pm) #blousecantik  #blousemosscrepe  #fesyenterkini  #shoppingonline  #bazaarpaknill  #melakavendor  #shoppingonline