an online Instagram web viewer

#flawlessskin medias

Photos

Brminat dengan rangkaian produk dyxy?? Tpi tak mampu😫😫..jngn risau sbb skrang kami sedang mengadakan promosi besar²an untuk 3 org pelanggan yng grab awal so apa tunggu lagi meh la order sblum promosi tamat..rugi tak cuba kerana produk ni dah jdi viral ramai artis yng suka mnggunakan dyxy klau tak percaya cuba la sekali psti tak cari lain😍😍😊😊 FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja)
♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO
♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED !! 👸🏼 GLAM LADY COMBO
(  DISCOUNT RM100 Off )
Harga asal : RM365
🌟 Promo : RM265 ONLY
DYXY BCC x 2
DYXY FM x 2
DYXY LIPSTICK x 2
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM ♥ RECOMMENDED TO DYXY LOVER 1st time everrrrr get now
👸🏼 SEXY LADY COMBO
(  DISCOUNT RM55 Off )
Harga asal : RM265
🌟 Promo : RM210 ONLY
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
DYXY LIPSTICK x 2
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM 👸🏼 LIMITED LADY COMBO
(  DISCOUNT RM45 Off )
Harga asal : RM220
🌟 Promo : RM175 ONLY
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
DYXY LIPSTICK x 1
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM ❤BEST SELLER 🔥SET COMBO ASYALIEE 🌟🌟🌟🌟🌟
Promo: RM140 ( harga asal : RM180 )
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
🎁 Free gift
📦 FREE POSTAGE SM

LOVELY SET
🌟 Promo : RM140 ( harga asal: RM180 )
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY LIPSTICK x 1
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM

LOOSE PRICE
💄 RM50 SM
BC CREAM RM80 SM
FACE MIST RM55 SM
BRUSH RM45 SM ** POSTAGE ke Sabah Sarawak tambah + RM5

#dyxymurah. #dyxy #dyxycantik #dyxyterlajakmurah #dyxymurahmalaysia #dyxytersngtmurah #dyxytestimoni  #letscantik #asyalliee #letgrab #promosidyxy  #dudapujaandara #titiancinta #motifviral  #jomcantik #hilangkanparut #hilangkanjerawat  #flawlessskin #freepostage #dyxyoriginal #syajual #sayajualsayapakai
Brminat dengan rangkaian produk dyxy?? Tpi tak mampu😫😫..jngn risau sbb skrang kami sedang mengadakan promosi besar²an untuk 3 org pelanggan yng grab awal so apa tunggu lagi meh la order sblum promosi tamat..rugi tak cuba kerana produk ni dah jdi viral ramai artis yng suka mnggunakan dyxy klau tak percaya cuba la sekali psti tak cari lain😍😍😊😊 FLASH LADY D COMBO DEAL⚡ 👸🏼 The best and complete combo deal of DYXY products.. 1st time dalam DYXY buat deal mcm ni.. limited time only special utk LOVELY DYXY LOVER ♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja) ♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO ♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED !! 👸🏼 GLAM LADY COMBO ( DISCOUNT RM100 Off ) Harga asal : RM365 🌟 Promo : RM265 ONLY DYXY BCC x 2 DYXY FM x 2 DYXY LIPSTICK x 2 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM ♥ RECOMMENDED TO DYXY LOVER 1st time everrrrr get now 👸🏼 SEXY LADY COMBO ( DISCOUNT RM55 Off ) Harga asal : RM265 🌟 Promo : RM210 ONLY DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 DYXY LIPSTICK x 2 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM 👸🏼 LIMITED LADY COMBO ( DISCOUNT RM45 Off ) Harga asal : RM220 🌟 Promo : RM175 ONLY DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 DYXY LIPSTICK x 1 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM ❤BEST SELLER 🔥SET COMBO ASYALIEE 🌟🌟🌟🌟🌟 Promo: RM140 ( harga asal : RM180 ) DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 🎁 Free gift 📦 FREE POSTAGE SM LOVELY SET 🌟 Promo : RM140 ( harga asal: RM180 ) DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY LIPSTICK x 1 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM LOOSE PRICE 💄 RM50 SM BC CREAM RM80 SM FACE MIST RM55 SM BRUSH RM45 SM ** POSTAGE ke Sabah Sarawak tambah + RM5 #dyxymurah . #dyxy  #dyxycantik  #dyxyterlajakmurah  #dyxymurahmalaysia  #dyxytersngtmurah  #dyxytestimoni  #letscantik  #asyalliee  #letgrab  #promosidyxy  #dudapujaandara  #titiancinta  #motifviral  #jomcantik  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #flawlessskin  #freepostage  #dyxyoriginal  #syajual  #sayajualsayapakai 
.
Penangan Ruby Skincare jerawat tak naik, pori-pori makin mengecil & kulit makin cerah! Tudia semua 👍🏻
.
Syukur alhamdulillah. Penangan guna Ruby Skincare Series ni tak perlu guna mekap berkilo kilo bedak dah. Sapuan Support & Protect day cream spf35 dah cukup buat muka berseri.
.
Tipsnya.. Sabar dan konsisten. Inshaallah kulit semakin cantik dan sihat. Yang penting tanpa bahan kimia berbahaya dan natural.
. Penangan Ruby Skincare jerawat tak naik, pori-pori makin mengecil & kulit makin cerah! Tudia semua 👍🏻 . Syukur alhamdulillah. Penangan guna Ruby Skincare Series ni tak perlu guna mekap berkilo kilo bedak dah. Sapuan Support & Protect day cream spf35 dah cukup buat muka berseri. . Tipsnya.. Sabar dan konsisten. Inshaallah kulit semakin cantik dan sihat. Yang penting tanpa bahan kimia berbahaya dan natural.
Hai!!! Korang2 bagi yang dah beli Set kosmetik Dyxy ada free gift yg kami akan bagi💞
Ini antara set kosmetik dyxy beserta free gift💑
Cuba teka yang ni set apa ya? 😀
.
.
.
#teambieena#dyxy #setdyxy #promosidyxy #makeupmurah #flawless #likeforlike #foundation#igers #instalook #happylife #happyquotes#dyxyonline #brushmakeup #setdyxy #selfie #setasyalliee #cute #throwbackthursday #viral #trending #lipstick #makeuptutorial #flawlessskin #happylife #igersmalaysia#muakuantan #makeuptutorial #glowingskin
Hai!!! Korang2 bagi yang dah beli Set kosmetik Dyxy ada free gift yg kami akan bagi💞 Ini antara set kosmetik dyxy beserta free gift💑 Cuba teka yang ni set apa ya? 😀 . . . #teambieena #dyxy  #setdyxy  #promosidyxy  #makeupmurah  #flawless  #likeforlike  #foundation #igers  #instalook  #happylife  #happyquotes #dyxyonline  #brushmakeup  #setdyxy  #selfie  #setasyalliee  #cute  #throwbackthursday  #viral  #trending  #lipstick  #makeuptutorial  #flawlessskin  #happylife  #igersmalaysia #muakuantan  #makeuptutorial  #glowingskin 
Serisoap ready stock!! Pencuci muka berasaskan tomato, chia seed dan grape seed! Bestnyee..
Sesiapa yang ada masalah jerawat, muka berminyak, kulit kusam, yang nak flawless meh2 try serisoap ni. Lepas tu consume seribella mmg mantop gituww hasil dia 😁😁
.
Price serisoap hanya RM29 SAHAJA!! Mampu milik sngt kan.. meh2 cepat2 order! Kalau dah habis stock ni kene tunggu pulak wani restock yang lain. Nak cantik jngn tangguh2 hehe.
.
Whatsapp 0132570479 (link di bio)
.
.
#seribella #seribellaseremban #seribellanilai #seribellaagent #seribellabangi #seribellaukm #seribellakuis #tipscantik #bangi #seremban #nilai #suppliment #flawlessskin
#seribella #seribellaseremban #seribellanilai #seribellaagent #seribellabangi #seribellaukm #seribellakuis #tipscantik #bangi #seremban #nilai #suppliment #flawlessskin #ukm #usim #kuis #uitm #seribellafeedback #seribellamurah #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #seritoks #seribellamurah #seritoksmurah #tipskurus
Serisoap ready stock!! Pencuci muka berasaskan tomato, chia seed dan grape seed! Bestnyee.. Sesiapa yang ada masalah jerawat, muka berminyak, kulit kusam, yang nak flawless meh2 try serisoap ni. Lepas tu consume seribella mmg mantop gituww hasil dia 😁😁 . Price serisoap hanya RM29 SAHAJA!! Mampu milik sngt kan.. meh2 cepat2 order! Kalau dah habis stock ni kene tunggu pulak wani restock yang lain. Nak cantik jngn tangguh2 hehe. . Whatsapp 0132570479 (link di bio) . . #seribella  #seribellaseremban  #seribellanilai  #seribellaagent  #seribellabangi  #seribellaukm  #seribellakuis  #tipscantik  #bangi  #seremban  #nilai  #suppliment  #flawlessskin  #seribella  #seribellaseremban  #seribellanilai  #seribellaagent  #seribellabangi  #seribellaukm  #seribellakuis  #tipscantik  #bangi  #seremban  #nilai  #suppliment  #flawlessskin  #ukm  #usim  #kuis  #uitm  #seribellafeedback  #seribellamurah  #dropshipwanted  #agentwanted  #dropshipneeded  #seritoks  #seribellamurah  #seritoksmurah  #tipskurus 
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝 Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝 Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Our Gorgeous Mehendi bride😍
For the eyes we gave her a #cutcreasemakeup using the @bhcosmeticsofficial #carlibybelpalette and @morphebrushes 35o topped up with @inglotpk pigment
Our Favourite @ardell_lashes #lashes
& @benefitcosmetics #benefitbrows #wingedliner 
For the face we gave her #flawlessskin using the @masarratmakeup @maybelline @esteelauder foundations @makeupatelierpakistan #blush & #contour the famous #100wattskin
For the #lipstick we gave her a #fushia pout @colorstudiopk @maccosmetics @hudabeauty lipsticks
For the hair we gave her #naturalcurls with side #frenchbraids with her gorgeous tika❤
Doesn't she look Gorgeous?xx
MashaAllah❤
Please note that this picture is of a real client any nasty comments will result you in getting banned from the page.
Beautiful Ladies!!
To book appointments for Bridal or party makeup and hair please call the studio on 03318999515 or inbox us on our Facebook/Instagram page. 
Bridal bookings for the month of Oct-Dec are now open with an amazing discount of 20%OFF!!
#lovestudior
#whenwedollupabride #brides #mehendibride #looksgorgeous #slaying #makeupartistpakistan #makeup #makeupbloggers #hairstylistpakistan #makejawsdrop #thestudiorstyle❤
Our Gorgeous Mehendi bride😍 For the eyes we gave her a #cutcreasemakeup  using the @bhcosmeticsofficial #carlibybelpalette  and @morphebrushes 35o topped up with @inglotpk pigment Our Favourite @ardell_lashes #lashes  & @benefitcosmetics #benefitbrows  #wingedliner  For the face we gave her #flawlessskin  using the @masarratmakeup @maybelline @esteelauder foundations @makeupatelierpakistan #blush  & #contour  the famous #100wattskin  For the #lipstick  we gave her a #fushia  pout @colorstudiopk @maccosmetics @hudabeauty lipsticks For the hair we gave her #naturalcurls  with side #frenchbraids  with her gorgeous tika❤ Doesn't she look Gorgeous?xx MashaAllah❤ Please note that this picture is of a real client any nasty comments will result you in getting banned from the page. Beautiful Ladies!! To book appointments for Bridal or party makeup and hair please call the studio on 03318999515 or inbox us on our Facebook/Instagram page. Bridal bookings for the month of Oct-Dec are now open with an amazing discount of 20%OFF!! #lovestudior  #whenwedollupabride  #brides  #mehendibride  #looksgorgeous  #slaying  #makeupartistpakistan  #makeup  #makeupbloggers  #hairstylistpakistan  #makejawsdrop  #thestudiorstyle ❤
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ?
1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃
2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍
3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪
4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖
5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋
6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀
7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬
8. Harga mampu milik. Tahan lama.
9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀
10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja.

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ? 1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃 2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍 3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪 4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖ 5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋ 6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀ 7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬 8. Harga mampu milik. Tahan lama. 9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀ 10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja. Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ?
1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃
2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍
3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪
4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖
5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋
6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀
7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬
8. Harga mampu milik. Tahan lama.
9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀
10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja.

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ? 1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃 2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍 3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪 4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖ 5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋ 6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀ 7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬 8. Harga mampu milik. Tahan lama. 9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀ 10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja. Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️
.
.
Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih!
.
.
Kelebihan Auoliya Emulsion 
1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah
2) menganjalkan Kulit
3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 
4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada
5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit
6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 
7) Lelaki Dan wanita boleh guna
8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 
9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 
10) Bantu untuk melembapkan wajah
.
.
🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍
Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi
🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM
🎈Natural
🎈100% bebas bahan kimia merbahaya
.
.
Cara Penggunaan :-
1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 
2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 
3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️ . . Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih! . . Kelebihan Auoliya Emulsion 1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah 2) menganjalkan Kulit 3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada 5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit 6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 7) Lelaki Dan wanita boleh guna 8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 10) Bantu untuk melembapkan wajah . . 🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍 Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi 🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM 🎈Natural 🎈100% bebas bahan kimia merbahaya . . Cara Penggunaan :- 1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Skin perfection but that summer glow comes at a cost. If you have skin pigmentation we have the answer #flawlessskin #summerglow #skinperfect #perthskinclinic
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️
.
.
Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih!
.
.
Kelebihan Auoliya Emulsion 
1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah
2) menganjalkan Kulit
3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 
4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada
5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit
6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 
7) Lelaki Dan wanita boleh guna
8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 
9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 
10) Bantu untuk melembapkan wajah
.
.
🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍
Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi
🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM
🎈Natural
🎈100% bebas bahan kimia merbahaya
.
.
Cara Penggunaan :-
1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 
2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 
3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️ . . Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih! . . Kelebihan Auoliya Emulsion 1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah 2) menganjalkan Kulit 3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada 5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit 6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 7) Lelaki Dan wanita boleh guna 8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 10) Bantu untuk melembapkan wajah . . 🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍 Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi 🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM 🎈Natural 🎈100% bebas bahan kimia merbahaya . . Cara Penggunaan :- 1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Appointments available from October. Get ready to glow. #southperth #skinclinic #beautiful #flawlessskin
Watch this space!

PEPS ORGANIC BEAUTY PRODUCTS.

SOAPS:

Bar soap  #1000
Big soap #3000
Small soap #1500
Lightening soap #3000
Liquid body wash  #3500

FACE AND BODY CREAMS:

Hydrating face cream #2000
Glow body cream #1500
Moisturising body cream #3000
Lightening body cream #4000
Extreme lightening body cream #8000

SUNBLOCK CREAM:

Spf 60 #2000
Spf 90 #2500

BODY OILS/ SERUM

Brightening serum #1000
Lemon lightening serum #2500
Glow oil #2500
Toning oil #3000

BODY SCRUBS:

Glow scrub #1500
Body scrub with cucumber #1500
Extreme glow body scrub  #2000

STRETCH MARK KIT:

Stretch mark fader #1500
Stretch mark scrub  #2000

FACIAL/ACNE/SUNBURN CREAMS:

Facial scrub with milk and honey#1200
Facial scrub with lemon extract #1200
Facial mask  #1000
Face cleanser  #1500
Dark spot removal  #1500
Dark spot cream  #500

HAIR TREATMENTS:

Hair growth oil  #1000
Hair butter  #1200

FLAT TUMMY:

Flat tummy powder  #3500
________________________________________________
Order via call/ whatsapp 08168166002 or contact our nearest agent to you.

Lagos mainland- karima 08102397904.
Lagos island - Racheal 08026144227.
Ibadan agent 1- chioma 08094413737.
Ibadan agent 2- Damilola 09055240167.
Abeokuta (funnab 1)- Tolulope 08101209602.
Abeokuta (funnab) - Desola 09077283211.
Ile- ife( OAU) - Kabira 08163392818.
Ado-Ekiti - Fisayo 08170103841.
________________________________

You can also order/buy our products on OLX, www.swifferonline.com.ng and www.hoodcom.com.ng 
________________________________

#organic #skincare #healthyskincare #youthfulskin #skincareroutine  #organicbeautyproducts  #beautyproductsinnigeria #buynigeriantogrowthenaira #skincareproductsinnigeria #beautyaddicts #organicaddicts  #nature #loveyourskin #beautifulskin #flawlessskin #flawlessgang #flawlessnation #wedeliver  #deliveryworldwide#pepsgotyourskin
Watch this space! PEPS ORGANIC BEAUTY PRODUCTS. SOAPS: Bar soap  #1000  Big soap #3000  Small soap #1500  Lightening soap #3000  Liquid body wash  #3500  FACE AND BODY CREAMS: Hydrating face cream #2000  Glow body cream #1500  Moisturising body cream #3000  Lightening body cream #4000  Extreme lightening body cream #8000  SUNBLOCK CREAM: Spf 60 #2000  Spf 90 #2500  BODY OILS/ SERUM Brightening serum #1000  Lemon lightening serum #2500  Glow oil #2500  Toning oil #3000  BODY SCRUBS: Glow scrub #1500  Body scrub with cucumber #1500  Extreme glow body scrub  #2000  STRETCH MARK KIT: Stretch mark fader #1500  Stretch mark scrub  #2000  FACIAL/ACNE/SUNBURN CREAMS: Facial scrub with milk and honey#1200  Facial scrub with lemon extract #1200  Facial mask  #1000  Face cleanser  #1500  Dark spot removal  #1500  Dark spot cream  #500  HAIR TREATMENTS: Hair growth oil  #1000  Hair butter  #1200  FLAT TUMMY: Flat tummy powder  #3500  ________________________________________________ Order via call/ whatsapp 08168166002 or contact our nearest agent to you. Lagos mainland- karima 08102397904. Lagos island - Racheal 08026144227. Ibadan agent 1- chioma 08094413737. Ibadan agent 2- Damilola 09055240167. Abeokuta (funnab 1)- Tolulope 08101209602. Abeokuta (funnab) - Desola 09077283211. Ile- ife( OAU) - Kabira 08163392818. Ado-Ekiti - Fisayo 08170103841. ________________________________ You can also order/buy our products on OLX, www.swifferonline.com.ng and www.hoodcom.com.ng ________________________________ #organic  #skincare  #healthyskincare  #youthfulskin  #skincareroutine   #organicbeautyproducts   #beautyproductsinnigeria  #buynigeriantogrowthenaira  #skincareproductsinnigeria  #beautyaddicts  #organicaddicts   #nature  #loveyourskin  #beautifulskin  #flawlessskin  #flawlessgang  #flawlessnation  #wedeliver   #deliveryworldwide #pepsgotyourskin 
.
.
Alhamdulillah...salah seorang testimoni Ina yg sangat sabar dan konsisten dgn produk mary kay ni dan hasilnya woww....hebat😙.
.
🌸Set  ini khas utk kulit berminyak yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk.
.
Ianya digunakan utk  membersihkan kulit wajah daripada kekotoran@chemical dari dalam ... kerana kulit wajah kita dah tercemar dgn pelbagai jenis produk.
.
 Set  ini adalah yang terbaik untuk merawat kulit anda..please please please jangan pakai produk yang mengandungi merkuri & hidrokuinon lagi. Sayangi lah kulit anda okey.
.
Set  ini terdiri drpd:
🌂Cleanser Botanical F3
🌂Oil free hydrating gel
🌂 Liquid Foundation
.
.
Nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar LAH ke produk kecantikan Marykay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..
.
Whatsapp
☎️ 019 6627794 Ina
Mary Kay Beauty Consultant
___________________________________
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat
#flawlessskin
#marykayampang
#marykaywangsamaju
#marykayselangor
#marykaymalaysia
#aidijuma
#tupperware
#marykaybanting
#youcandoit
#uitm
. . Alhamdulillah...salah seorang testimoni Ina yg sangat sabar dan konsisten dgn produk mary kay ni dan hasilnya woww....hebat😙. . 🌸Set ini khas utk kulit berminyak yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk. . Ianya digunakan utk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran@chemical dari dalam ... kerana kulit wajah kita dah tercemar dgn pelbagai jenis produk. . Set ini adalah yang terbaik untuk merawat kulit anda..please please please jangan pakai produk yang mengandungi merkuri & hidrokuinon lagi. Sayangi lah kulit anda okey. . Set ini terdiri drpd: 🌂Cleanser Botanical F3 🌂Oil free hydrating gel 🌂 Liquid Foundation . . Nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar LAH ke produk kecantikan Marykay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral .. . Whatsapp ☎️ 019 6627794 Ina Mary Kay Beauty Consultant ___________________________________ #syukuralhamdulillah  #flawlessmakeup  #masalahjerawat  #flawlessskin  #marykayampang  #marykaywangsamaju  #marykayselangor  #marykaymalaysia  #aidijuma  #tupperware  #marykaybanting  #youcandoit  #uitm 
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️
.
.
Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih!
.
.
Kelebihan Auoliya Emulsion 
1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah
2) menganjalkan Kulit
3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 
4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada
5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit
6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 
7) Lelaki Dan wanita boleh guna
8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 
9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 
10) Bantu untuk melembapkan wajah
.
.
🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍
Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi
🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM
🎈Natural
🎈100% bebas bahan kimia merbahaya
.
.
Cara Penggunaan :-
1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 
2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 
3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️ . . Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih! . . Kelebihan Auoliya Emulsion 1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah 2) menganjalkan Kulit 3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada 5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit 6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 7) Lelaki Dan wanita boleh guna 8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 10) Bantu untuk melembapkan wajah . . 🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍 Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi 🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM 🎈Natural 🎈100% bebas bahan kimia merbahaya . . Cara Penggunaan :- 1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
.
Tengok lah macam mana hasil serum foundation dan treatment lipmatte dari Elysian ni.
.
Memang cantik habis!
.
4 benda paling best tentang SERUM FOUNDATION NI:
.
✔️ mudah blend
✔️ tak capuk
✔️ tak naik jerawat
✔️ makin peluh makin cantik
.
Kualiti dan packaging memang macam international produk😍
. Tengok lah macam mana hasil serum foundation dan treatment lipmatte dari Elysian ni. . Memang cantik habis! . 4 benda paling best tentang SERUM FOUNDATION NI: . ✔️ mudah blend ✔️ tak capuk ✔️ tak naik jerawat ✔️ makin peluh makin cantik . Kualiti dan packaging memang macam international produk😍
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️
.
.
Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih!
.
.
Kelebihan Auoliya Emulsion 
1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah
2) menganjalkan Kulit
3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 
4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada
5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit
6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 
7) Lelaki Dan wanita boleh guna
8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 
9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 
10) Bantu untuk melembapkan wajah
.
.
🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍
Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi
🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM
🎈Natural
🎈100% bebas bahan kimia merbahaya
.
.
Cara Penggunaan :-
1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 
2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 
3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️ . . Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih! . . Kelebihan Auoliya Emulsion 1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah 2) menganjalkan Kulit 3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada 5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit 6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 7) Lelaki Dan wanita boleh guna 8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 10) Bantu untuk melembapkan wajah . . 🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍 Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi 🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM 🎈Natural 🎈100% bebas bahan kimia merbahaya . . Cara Penggunaan :- 1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ?
1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃
2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍
3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪
4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖
5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋
6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀
7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬
8. Harga mampu milik. Tahan lama.
9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀
10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja.

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ? 1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃 2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍 3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪 4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖ 5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋ 6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀ 7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬 8. Harga mampu milik. Tahan lama. 9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀ 10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja. Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ?
1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃
2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍
3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪
4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖
5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋
6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀
7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬
8. Harga mampu milik. Tahan lama.
9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀
10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja.

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ? 1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃 2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍 3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪 4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖ 5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋ 6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀ 7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬 8. Harga mampu milik. Tahan lama. 9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀ 10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja. Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝 Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Formula AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
Formula AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝 Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0146700794 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
The Anti-aging face regenerating cream combats precocious aging skin. This product consists of Natural Barbarie Pear Oil, rich in omega-6, omega-9 and vitamin E. Suitable for all Skin type, the Barbarie Pear Oil or Prickly Pear Oil as it's mostly referred to, is quite beneficial for both skin, hair and nails, yes, your nails....With the inclusion of the Prickly Pear Oil, our Anti-aging face cream is effective for regeneration and restructuring of your skin. 
Prickly Pear Seed Oil is extremely high the natural antioxidant vitamin E and the essential fatty acids (Omega 6 and Omega 9). These components make the Barbary Fig Oil a nourishing, soothing, softening, regenerating, anti-aging and also restore shine and flexibility of the skin. It is also rich in amino acids, which stimulate collagen production to promote faster cell turnover. It also contains vitamin K which brightens under-eye dark circles and promotes skin’s elasticity. For more information or order placement, please send us a DM #beautysecrets #flawlessskin #nature #organic #nigeria #africa #skincare #smoothskin #lagosnigeria #lagos #lekkiphase1 #lekki #everythinglekki
The Anti-aging face regenerating cream combats precocious aging skin. This product consists of Natural Barbarie Pear Oil, rich in omega-6, omega-9 and vitamin E. Suitable for all Skin type, the Barbarie Pear Oil or Prickly Pear Oil as it's mostly referred to, is quite beneficial for both skin, hair and nails, yes, your nails....With the inclusion of the Prickly Pear Oil, our Anti-aging face cream is effective for regeneration and restructuring of your skin. Prickly Pear Seed Oil is extremely high the natural antioxidant vitamin E and the essential fatty acids (Omega 6 and Omega 9). These components make the Barbary Fig Oil a nourishing, soothing, softening, regenerating, anti-aging and also restore shine and flexibility of the skin. It is also rich in amino acids, which stimulate collagen production to promote faster cell turnover. It also contains vitamin K which brightens under-eye dark circles and promotes skin’s elasticity. For more information or order placement, please send us a DM #beautysecrets  #flawlessskin  #nature  #organic  #nigeria  #africa  #skincare  #smoothskin  #lagosnigeria  #lagos  #lekkiphase1  #lekki  #everythinglekki 
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBOTOXSERUM 🍁Merawat kulit wajah hingga ke dalam 🍁Memberikan kelembapan pada kulit
🍁Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍁Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah
🍁Memulihkan masalah kulit sunburn
🍁Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah
🍁Mengecilkan liang pori
🍁Menghilangkan eyebag
🍁Menghilangkan parut parut degil di wajah
🍁Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
🍁Menghilangkan jerawat / jeragat
🍁Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
🍁Melembutkan rambut yang kasar
🍁Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki

Berminat? DM 💌

#teamfarah #mbs #mackinz #botox #serum #mackinzbotoxserum #mackinzserum #mackinzserumoriginal #serumwajah #serummurah #serumjerawat #serumjeragat #makeupbase #kulitkusam #kulitcantik #halal #luluskkm #young #fresh #flawless #flawlessskin #perempuancantik
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBOTOXSERUM 🍁Merawat kulit wajah hingga ke dalam 🍁Memberikan kelembapan pada kulit 🍁Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍁Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah 🍁Memulihkan masalah kulit sunburn 🍁Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah 🍁Mengecilkan liang pori 🍁Menghilangkan eyebag 🍁Menghilangkan parut parut degil di wajah 🍁Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan 🍁Menghilangkan jerawat / jeragat 🍁Merawat ekzema pada kulit wajah / badan 🍁Melembutkan rambut yang kasar 🍁Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki Berminat? DM 💌 #teamfarah  #mbs  #mackinz  #botox  #serum  #mackinzbotoxserum  #mackinzserum  #mackinzserumoriginal  #serumwajah  #serummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #makeupbase  #kulitkusam  #kulitcantik  #halal  #luluskkm  #young  #fresh  #flawless  #flawlessskin  #perempuancantik 
Ptg2 ni ika nak share satu sun protector yg sgt penting untuk kulit kte. Lg2 yg selalu berjemur bwh matahari. Ha meh baca. 😄
.
Protection sangat sangat penting ye. Jika anda tak suka make up tapi still nak protect skin dari sinaran UVA dan UVB , jom applykan sun protector spf 35++ sebelum keluar.
.
Pendedahan terlalu lama di bawah matahari bukan sahaja boleh mengakibatkan tanda penuaan pramatang seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata malah turut menyebabkan keadaan kulit yang lebih serius seperti kanser kulit 😱😱😱
.
Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++
.
🔅Meningkatkan perlindungan kulit wajah anda dan membantu memgekalkan wajah cantik tanpa cela.
.
🔅Ia merupakan 1 lapisan perlindungan (protection) yang sgt baik untuk menjaga kulit anda daripada terus terkena sinar UV berbahaya.
.
🔅Lotion protection ini bole dipakai sebelum anda memakai sebarang base make up.
.
Boleh wassp ika 0132779337.
.
#marykaykl #marykaybeautyconsultant #marykayampang #marykaybotanical
#marykaymalaysia  #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah  #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu #berusmakeupmalaysia
Ptg2 ni ika nak share satu sun protector yg sgt penting untuk kulit kte. Lg2 yg selalu berjemur bwh matahari. Ha meh baca. 😄 . Protection sangat sangat penting ye. Jika anda tak suka make up tapi still nak protect skin dari sinaran UVA dan UVB , jom applykan sun protector spf 35++ sebelum keluar. . Pendedahan terlalu lama di bawah matahari bukan sahaja boleh mengakibatkan tanda penuaan pramatang seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata malah turut menyebabkan keadaan kulit yang lebih serius seperti kanser kulit 😱😱😱 . Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ . 🔅Meningkatkan perlindungan kulit wajah anda dan membantu memgekalkan wajah cantik tanpa cela. . 🔅Ia merupakan 1 lapisan perlindungan (protection) yang sgt baik untuk menjaga kulit anda daripada terus terkena sinar UV berbahaya. . 🔅Lotion protection ini bole dipakai sebelum anda memakai sebarang base make up. . Boleh wassp ika 0132779337. . #marykaykl  #marykaybeautyconsultant  #marykayampang  #marykaybotanical  #marykaymalaysia  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #skincaremurahmalaysia  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #skincaremurah  #jeragathilang  #marykaymurah  #skinvigoratebrush  #poblingmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantikgebu  #berusmakeupmalaysia 
■■■Perfect Nouba Lip Line Pencil■■■
I am in love to New Nouba Lip Line Pencil . I used this fantastic product on my client. 
I cant wait to see the finale project of the beauty shoots. 
Have you used Nouba make up before? 🔽Beauty En•tre•pre•neur: @olimpiabeauty

https://goo.gl/SzL98m

#NoubaOlimpiaBeauty #OlimpiaBeauty #lipstick #vibrantcoloyrs #italy🇮🇹 #creamytouch #quality #gloss #beautifullips #rainbowcolours #quality #luminousfinish #italy #summersixteen #blessed #rich #lipsstick #makeup #clearskin #medik8 #olimpiabeauty #beauty #beautystyling #freeskinconsultation #products #fresh #flawlessskin #yourday #mua💋 #photography #ifeelgood
■■■Perfect Nouba Lip Line Pencil■■■ I am in love to New Nouba Lip Line Pencil . I used this fantastic product on my client. I cant wait to see the finale project of the beauty shoots. Have you used Nouba make up before? 🔽Beauty En•tre•pre•neur: @olimpiabeauty https://goo.gl/SzL98m #NoubaOlimpiaBeauty  #OlimpiaBeauty  #lipstick  #vibrantcoloyrs  #italy 🇮🇹 #creamytouch  #quality  #gloss  #beautifullips  #rainbowcolours  #quality  #luminousfinish  #italy  #summersixteen  #blessed  #rich  #lipsstick  #makeup  #clearskin  #medik8  #olimpiabeauty  #beauty  #beautystyling  #freeskinconsultation  #products  #fresh  #flawlessskin  #yourday  #mua 💋 #photography  #ifeelgood 
New Stuff for @brigittemagazin shot by fabulous @sarawilsonpix @wbroecker @sara_kappel @blossommanagement.gmbh @kevinmurphy @sisleyparisgermany #aristogirl #thecrown #alwaysaredlip #fall2017 #makeuplover #flawlessskin #editorialphotography #editorialmakeup #scarfface #beposh#instamakeup #instahair #hairstylistlife #mua#brigittemagazin
RAWAT SENDIRI KULIT WAJAH ANDA...!!! Tak perlu habis beribu-ribu ringgit ke Salun Kecantikan.
.
Hanya Spray Setiap Hari. Kesan perubahan benar-benar dirasai seawal 5 Minit!!
.
Melalui Swisderm Hidrating Toning Lotion 💦
Anda boleh:-
1. Merawat & membaiki struktur kulit wajah
2. Mencerah wajah secara sekata
3. Menghilangkan jerawat, parut, jeragat, kedutan & eyebag
4. Melembab dan mengurangkan minyak di wajah
5. Mengubati penyakit kulit, eczema, kurap, alergi, selulit & kulit kering.
.
.
√ Sesuai untuk semua jenis kulit, jantina & usia
√ Halal
√ Lulus KKM
√ Lulus Biro Farmaseutikal Negara
.
.

Berminat Nak Dptkan Spray Ajaib Swisderm Ini?
.
SEGERA hubungi 013 989 7669
utk order atau sebarang details lanjut..
.

#spray2teruscantik #swisderm #swisdermspray #swisdermskincare #hydratingtoninglotion #kulitsihatdancantik #awetmuda #kulitcantikincomemashyuk #skincareorganik #mirafilzah#neelofa #aydajebatlovers #sayangketatsendatpadat#jannanick #muabellaz #retis #mukaberminyak#mukacantik #jerawatpasir  #glowingskin #flawlessskin#instantglow #instantflawless #tazkirahmalamjumaat#tvalhijrah #dudapujaandara #titiancinta#dendamaurora #terapiinstagram #ajimaura
RAWAT SENDIRI KULIT WAJAH ANDA...!!! Tak perlu habis beribu-ribu ringgit ke Salun Kecantikan. . Hanya Spray Setiap Hari. Kesan perubahan benar-benar dirasai seawal 5 Minit!! . Melalui Swisderm Hidrating Toning Lotion 💦 Anda boleh:- 1. Merawat & membaiki struktur kulit wajah 2. Mencerah wajah secara sekata 3. Menghilangkan jerawat, parut, jeragat, kedutan & eyebag 4. Melembab dan mengurangkan minyak di wajah 5. Mengubati penyakit kulit, eczema, kurap, alergi, selulit & kulit kering. . . √ Sesuai untuk semua jenis kulit, jantina & usia √ Halal √ Lulus KKM √ Lulus Biro Farmaseutikal Negara . . Berminat Nak Dptkan Spray Ajaib Swisderm Ini? . SEGERA hubungi 013 989 7669 utk order atau sebarang details lanjut.. . #spray2teruscantik  #swisderm  #swisdermspray  #swisdermskincare  #hydratingtoninglotion  #kulitsihatdancantik  #awetmuda  #kulitcantikincomemashyuk  #skincareorganik  #mirafilzah #neelofa  #aydajebatlovers  #sayangketatsendatpadat #jannanick  #muabellaz  #retis  #mukaberminyak #mukacantik  #jerawatpasir  #glowingskin  #flawlessskin #instantglow  #instantflawless  #tazkirahmalamjumaat #tvalhijrah  #dudapujaandara  #titiancinta #dendamaurora  #terapiinstagram  #ajimaura 
Find your perfect skin with a little help from the experts #flawlessskin #beautiful #glowingskin #perthskinclinic
Nak kulit cantik flawless mcm izreen azminda kenalah cuba meeracle gemstone beauty...nak oder just dm or wssp 013-6165680
.
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleserum#meeraclecleanser#rahsiacantikmenawan#nakputih#nakcantik#kulitberseri#flawlessskin#glowingskin#berlian#bersinar#hargaberpatutan
.
Repost @meeracle_stokisshahalam)
.
Nak COD area SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ KLANG boleh text Kak Ijan 019-2227756
.
#Repost @iraammer_ (@get_repost)
・・・
Seriously mmg sis tak sangka! Betul la mmg ajaib serum ni 😱 this is serum yg paling power ingredients dia bagi sis, the new formula yg ada dlm serum mmg sgt2 membantu kulit sis jadi glowing and flawless sgt2😆, tak sangka dlm malaysia pun ada produk sehebat ni..uols mmg kena try! Wajib! @meeraclegemstonebeauty_hq .
www.meeracle.com.my
.
#formulagemstone
#meeraclegemstoneserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
Nak kulit cantik flawless mcm izreen azminda kenalah cuba meeracle gemstone beauty...nak oder just dm or wssp 013-6165680 . #meeraclegemstonebeauty  #meeracleserum #meeraclecleanser #rahsiacantikmenawan #nakputih #nakcantik #kulitberseri #flawlessskin #glowingskin #berlian #bersinar #hargaberpatutan  . Repost @meeracle_stokisshahalam) . Nak COD area SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ KLANG boleh text Kak Ijan 019-2227756 . #Repost  @iraammer_ (@get_repost) ・・・ Seriously mmg sis tak sangka! Betul la mmg ajaib serum ni 😱 this is serum yg paling power ingredients dia bagi sis, the new formula yg ada dlm serum mmg sgt2 membantu kulit sis jadi glowing and flawless sgt2😆, tak sangka dlm malaysia pun ada produk sehebat ni..uols mmg kena try! Wajib! @meeraclegemstonebeauty_hq . www.meeracle.com.my . #formulagemstone  #meeraclegemstoneserum  #meeraclegemstonebeauty  #1stgemstonebeautyproductinasia 
Wozzaaa👌👌👌
Well sincerely  if he wasn't  my client trust me I'll  doubt too😍
This is what happens to you  when u purchase.. -our WHITENING KIT
-WEIGHTLOSS KIT
-BEARD OIL
-PINKLIP BALM
TOTAL TRANSFORMATION 😍😍😍😍
#testimonytuesday 
#flawlessskin
#flawlesstransformation
Wozzaaa👌👌👌 Well sincerely if he wasn't my client trust me I'll doubt too😍 This is what happens to you when u purchase.. -our WHITENING KIT -WEIGHTLOSS KIT -BEARD OIL -PINKLIP BALM TOTAL TRANSFORMATION 😍😍😍😍 #testimonytuesday  #flawlessskin  #flawlesstransformation 
We can definitely grant you the first wish and the second is coming ever so soon #flawlessskin #perfectlips
Akak, sy pakai gel polish semalam best sangat, bangun pagi muka jadi licin, pastu jerawat kat hidung hilang.. 😂😂 Thanks akak!

Iols dah cakap before this.. Gel Polish memang POWERRR !

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#PolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishGlowingSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#ShiningSkin
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#LaserSerum
#IbuPutih
#KopiIbuPutih
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#GelPolishPower
#GelPolish
#LooseItem
#PapayaCleanser
#SnowWhiteDayCream
#PolishBrightNightCream
#PolishDayCream
#PolishNightCream
Akak, sy pakai gel polish semalam best sangat, bangun pagi muka jadi licin, pastu jerawat kat hidung hilang.. 😂😂 Thanks akak! Iols dah cakap before this.. Gel Polish memang POWERRR ! TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual  #PolishNina  #PolishFace  #PolishFaceNina  #PolishGlowingSkincare  #NinaSkincare  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareShop  #ShiningSkin  #GlowingSkin  #FlawlessSkin  #IbuPutihNina  #LaserSerumNina  #LaserSerum  #IbuPutih  #KopiIbuPutih  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation  #GelPolishPower  #GelPolish  #LooseItem  #PapayaCleanser  #SnowWhiteDayCream  #PolishBrightNightCream  #PolishDayCream  #PolishNightCream 
#GelPolishPower sesuai betul dengan nama dia. Semalam.. jerawat naik letak terus kecut pg ni.. bukan kecut je tapi siap tertutup kulit yang luka bekas picit tu.. muka jadi makin cerah ... Beli set lebih jimat RM 70 sahaja uolsss.. 😍😍😍😍
.
TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#PolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishGlowingSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#ShiningSkin
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#Scrub
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#LaserSerum
#IbuPutih
#KopiIbuPutih
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#GelPolishPower  sesuai betul dengan nama dia. Semalam.. jerawat naik letak terus kecut pg ni.. bukan kecut je tapi siap tertutup kulit yang luka bekas picit tu.. muka jadi makin cerah ... Beli set lebih jimat RM 70 sahaja uolsss.. 😍😍😍😍 . TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual  #PolishNina  #PolishFace  #PolishFaceNina  #PolishGlowingSkincare  #NinaSkincare  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareShop  #ShiningSkin  #GlowingSkin  #FlawlessSkin  #Scrub  #IbuPutihNina  #LaserSerumNina  #LaserSerum  #IbuPutih  #KopiIbuPutih  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Luxe Lightening set working wonders on our client. This luxe Lightening milk gives you a flawless 1 - 2 shades lighter. It doesn't just do that, it also makes your skin glow, shine and flawless. This set contains the lightening body scrub, luxe Lightening milk, lightening face cream and whitening bar soap / whitening herbal soap /whitening body wash depending on the soap you prefer. 
Use this set and see the wonders of it. This set is super amazing packed with natural ingredient that would give your skin that tone and shade you desire. Very gentle and mild on the skin. Remember CHRISTMAS is around the corner. Don't wait till December before you look good. Start the journey now before it's too late. 
#skintreatment #skintoneenhancement #skinlightening #skinwhitening #glowingskin #talkingskin #glitteringskin #talkingskin #glitteringskin #evenskin #clearskin #fairydiva #fairyglowdiva #fairyglowtherapy #effectiveproducts #purelyherbal #safeproducts #skincare #flawlessskin #skincareatitsbest #nigeriangirls #ukgirls #africangirls #girlskillingit #instabeauty #instadaily #buyandthankus #wemakeyouflawless #nationwidedelivery #worldwidedelivery #expressdelivery
Luxe Lightening set working wonders on our client. This luxe Lightening milk gives you a flawless 1 - 2 shades lighter. It doesn't just do that, it also makes your skin glow, shine and flawless. This set contains the lightening body scrub, luxe Lightening milk, lightening face cream and whitening bar soap / whitening herbal soap /whitening body wash depending on the soap you prefer. Use this set and see the wonders of it. This set is super amazing packed with natural ingredient that would give your skin that tone and shade you desire. Very gentle and mild on the skin. Remember CHRISTMAS is around the corner. Don't wait till December before you look good. Start the journey now before it's too late. #skintreatment  #skintoneenhancement  #skinlightening  #skinwhitening  #glowingskin  #talkingskin  #glitteringskin  #talkingskin  #glitteringskin  #evenskin  #clearskin  #fairydiva  #fairyglowdiva  #fairyglowtherapy  #effectiveproducts  #purelyherbal  #safeproducts  #skincare  #flawlessskin  #skincareatitsbest  #nigeriangirls  #ukgirls  #africangirls  #girlskillingit  #instabeauty  #instadaily  #buyandthankus  #wemakeyouflawless  #nationwidedelivery  #worldwidedelivery  #expressdelivery 
MACKINZ BOTOX SERUM
.
Serum superb best untuk dijadikan sebagai based makeup.
.
Hanya RM45.00 untuk 30ml dan boleh tahan 1 hingga 2 bulan bergantung pada cara pemakaian.
.
WHATSAPP : 017-2608909
.
#mackinzbotoxserum #mackiz #botox #serum #mbs #mackinzbotoxserumklang #mbsklang #klang #selangor #mackinzbeauty #young #fresh #flawlessskin #feedback #testimoni #teamnurul #letsbeautylikeme
#GelPolishPower sesuai betul dengan nama dia. Semalam.. jerawat naik letak terus kecut pg ni.. bukan kecut je tapi siap tertutup kulit yang luka bekas picit tu.. muka jadi makin cerah ... Beli set lebih jimat RM 70 sahaja uolsss.. 😍😍😍😍
.
TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#PolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishGlowingSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#ShiningSkin
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#Scrub
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#LaserSerum
#IbuPutih
#KopiIbuPutih
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#GelPolishPower  sesuai betul dengan nama dia. Semalam.. jerawat naik letak terus kecut pg ni.. bukan kecut je tapi siap tertutup kulit yang luka bekas picit tu.. muka jadi makin cerah ... Beli set lebih jimat RM 70 sahaja uolsss.. 😍😍😍😍 . TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual  #PolishNina  #PolishFace  #PolishFaceNina  #PolishGlowingSkincare  #NinaSkincare  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareShop  #ShiningSkin  #GlowingSkin  #FlawlessSkin  #Scrub  #IbuPutihNina  #LaserSerumNina  #LaserSerum  #IbuPutih  #KopiIbuPutih  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation 
Akak, sy pakai gel polish semalam best sangat, bangun pagi muka jadi licin, pastu jerawat kat hidung hilang.. 😂😂 Thanks akak!

Iols dah cakap before this.. Gel Polish memang POWERRR !

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#PolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishGlowingSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#ShiningSkin
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#LaserSerum
#IbuPutih
#KopiIbuPutih
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#GelPolishPower
#GelPolish
#LooseItem
#PapayaCleanser
#SnowWhiteDayCream
#PolishBrightNightCream
#PolishDayCream
#PolishNightCream
Akak, sy pakai gel polish semalam best sangat, bangun pagi muka jadi licin, pastu jerawat kat hidung hilang.. 😂😂 Thanks akak! Iols dah cakap before this.. Gel Polish memang POWERRR ! TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual  #PolishNina  #PolishFace  #PolishFaceNina  #PolishGlowingSkincare  #NinaSkincare  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareShop  #ShiningSkin  #GlowingSkin  #FlawlessSkin  #IbuPutihNina  #LaserSerumNina  #LaserSerum  #IbuPutih  #KopiIbuPutih  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation  #GelPolishPower  #GelPolish  #LooseItem  #PapayaCleanser  #SnowWhiteDayCream  #PolishBrightNightCream  #PolishDayCream  #PolishNightCream 
Beautiful Morning lovelies... Sure your day has been Splendid? If you could look back in retrospect, what would you say has been the best decision you've had to make in your life? Please don't hold it back. 😅😅This is to a beautiful day.... #saharasunrise #skincare #flawlessskin #naturalbeauty #beautysecrets #lekki #lagos #nigeria #lagosnigeria #everythinglekki #lekkiphase1
Gel polish power ni memang kuat sikit..mohon paham dan hadam apa iols taip ni.. pakai sikit2 je nipis2 je before night cream polish.. jangan degil nak sapu banyak.. piat telinga kang! masa pakai ade rasa sedikit panas sebab ade hyaluronic acid (ni dibenarkan dlm skincare ye.. boleh google). Ia untuk cepatkn proses putih dan hilang parut dan jeragat... tp x lama pun rasa panas tu.. jap je dah ok.. lepas gel, sapu night cream.. ok dah siap.. esok bangun lepas cuci ngan papaya skin makin cerahh putih... 😊😊
.
TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#PolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#PolishGlowingSkincare
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#ShopWithUsMy
#ShiningSkin
#GlowingSkin
#FlawlessSkin
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#LaserSerum
#IbuPutih
#KopiIbuPutih
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#GelPolishPower
#GelPolish
#LooseItem
#PapayaCleanser
#SnowWhiteDayCream
#PolishBrightNightCream
#PolishDayCream
#PolishNightCream
Gel polish power ni memang kuat sikit..mohon paham dan hadam apa iols taip ni.. pakai sikit2 je nipis2 je before night cream polish.. jangan degil nak sapu banyak.. piat telinga kang! masa pakai ade rasa sedikit panas sebab ade hyaluronic acid (ni dibenarkan dlm skincare ye.. boleh google). Ia untuk cepatkn proses putih dan hilang parut dan jeragat... tp x lama pun rasa panas tu.. jap je dah ok.. lepas gel, sapu night cream.. ok dah siap.. esok bangun lepas cuci ngan papaya skin makin cerahh putih... 😊😊 . TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #SayaJual  #PolishNina  #PolishFace  #PolishFaceNina  #PolishGlowingSkincare  #NinaSkincare  #AgentNinaSkincare  #ShopWithUsMy  #ShiningSkin  #GlowingSkin  #FlawlessSkin  #IbuPutihNina  #LaserSerumNina  #LaserSerum  #IbuPutih  #KopiIbuPutih  #Skincare  #BeautyCare  #BeautyAddict  #HyperPigmentation  #Exfoliate  #SkinRejuvenation  #GelPolishPower  #GelPolish  #LooseItem  #PapayaCleanser  #SnowWhiteDayCream  #PolishBrightNightCream  #PolishDayCream  #PolishNightCream 
Beauty comes from the small things we do on a daily basis but we all need a little help sometimes #perthskin #flawlessskin #beautiful
The only tool you will ever need 🙌👩🏼.. The AMP MD Derma Roller will lift, firm & tighten 💯
The only tool you will ever need 🙌👩🏼.. The AMP MD Derma Roller will lift, firm & tighten 💯
Cakkkk! Dah ada Seri Soap ni? Tersgtla rugi kalau takde lagiiiiii 😊

RM 29.00 jeeee

Contact 📲 +60194795751 @ klik je link whatsapp kat profile instagram kami okeh!

#seribella #serisoap #seristars #seribellalovers #seribellabeauty #seribellafeedback #seristarsfeedback #sugarbellelovers #bellaammaralovers #bellealyahya #flawless #flawlessskin #cantik #cantiksemulajadi #seribellaparitbuntar #serisoapparitbuntar #paritbuntarismyhometown #paritbuntar #bandarbaharu #nibongtebal #bisnescikgu #jerawat #jeragat #kulitcantik #codparitbuntar
Cakkkk! Dah ada Seri Soap ni? Tersgtla rugi kalau takde lagiiiiii 😊 RM 29.00 jeeee Contact 📲 +60194795751 @ klik je link whatsapp kat profile instagram kami okeh! #seribella  #serisoap  #seristars  #seribellalovers  #seribellabeauty  #seribellafeedback  #seristarsfeedback  #sugarbellelovers  #bellaammaralovers  #bellealyahya  #flawless  #flawlessskin  #cantik  #cantiksemulajadi  #seribellaparitbuntar  #serisoapparitbuntar  #paritbuntarismyhometown  #paritbuntar  #bandarbaharu  #nibongtebal  #bisnescikgu  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #codparitbuntar 
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ?
1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃
2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍
3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪
4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖
5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋
6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀
7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬
8. Harga mampu milik. Tahan lama.
9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀
10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja.

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0198545900
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA COLLAGEN FOUNDATION. APA KELEBIHAN NYA ? 1. Mengandungi collagen berasaskan rumpai laut. 💃 2. Texture yang sangat lembut, seperti aiskrim. 😍 3. Menghasilkan effect GEBU serta merta. 💪 4. Tak perlu pakai bedak lagi. Collagen Foundation dah ada bedak. 👩‍⚖ 5. Sangat mudah diratakan. Guna jari pun boleh. ✋ 6. Sangat sesuai untuk anda yang sukakan gaya ringkas dan nak pantas. 🏃‍♀ 7. Tidak mengandungi silikon dan bahan kimia berbahaya. 👩‍🔬 8. Harga mampu milik. Tahan lama. 9. Terdapat 2 pilihan warna. Natural biege untuk color wajah wanita melayu. Light pink untuk menghasilkan kesan pinkish. 👱‍♀ 10. Didatangkan di dalam bekas yang mudah di bawa ke mana sahaja. Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0198545900 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️
.
.
Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih!
.
.
Kelebihan Auoliya Emulsion 
1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah
2) menganjalkan Kulit
3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 
4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada
5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit
6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 
7) Lelaki Dan wanita boleh guna
8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 
9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 
10) Bantu untuk melembapkan wajah
.
.
🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍
Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi
🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM
🎈Natural
🎈100% bebas bahan kimia merbahaya
.
.
Cara Penggunaan :-
1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 
2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 
3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0198545900
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
AUOLIYA EMULSION MEMANG POWER‼️‼️ . . Kulit rosak akibat terguna kosmetik Yang tinggi bahan kimia kini pulih! . . Kelebihan Auoliya Emulsion 1) Membantu mengecut Dan menghilangjan jerawat pada wajah 2) menganjalkan Kulit 3) Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 4) Boleh digunakan pada wajah Dan seluruh bada 5) Merawat gatal-gatal Dan ruam pada kulit 6) Semua peringkat usia termasuk baby seawal usia 6 bulab boleh menggunakannya 7) Lelaki Dan wanita boleh guna 8) Menghilangkan Dan memudarkan parut jerawat Dan jeragat 9) Mengawal lebihan minyak pada wajah 10) Bantu untuk melembapkan wajah . . 🎈Bahan Terkandung Dalam Auoliya Emulsion 😍😍 Aloevera, canadian willow herba, beauty water sym calmin, sym relieve Dan banyak lagi 🎈Semestinya HALAL Dan mendapat kelulusan HALAL dan KKM 🎈Natural 🎈100% bebas bahan kimia merbahaya . . Cara Penggunaan :- 1. Ratakan Auoliya pada seluruh muka Dan leher 2x sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur 2. Lepas rata tu dab dabkan Auoliya dengan lembut pada wajah 3. Boleh pakai sebagai make up based juga sebelum pakai foundation untuk kulit lebih lembap, flawless Dan glowing Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0198545900 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝

Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0198545900
#jom 
#cantik 
#manis 
#hebat 
#malaysia 
#love 
#awesome 
#beautiful 
#cosmetichalal 
#makeup 
#primers 
#kosmetikmurahmalaysia 
#putihgebu 
#glowingskin 
#flawlessskin 
#kulitputih 
#ubatjerawat 
#lelakibolehguna 
#jeragat 
#auoliyakecantikanku
Formula asal AUOLIYA Aquatic Soap kaya dengan Aquateen, sel dari pokok cactus yang terbukti mampu memerangkap kelembapan kulit. Kini, upgrade dan ditambah khasiat apple stem sell yang berfungsi macam seterika wap... sekali jalan je hilang kedutan. 😝 Rugi baq ang kalau tak grap ni cepat2 whatsapp sekarang :0198545900 #jom  #cantik  #manis  #hebat  #malaysia  #love  #awesome  #beautiful  #cosmetichalal  #makeup  #primers  #kosmetikmurahmalaysia  #putihgebu  #glowingskin  #flawlessskin  #kulitputih  #ubatjerawat  #lelakibolehguna  #jeragat  #auoliyakecantikanku 
Dengan DYXY ni segala cela kat muka dapat dicover sepenuhnya😍 plus nampak natural jeee..
.
.
Dengan DYXY ni jugak...
.
● TAK PERLU COMPACT POWDER
● NO FILTER / CAMERA 360
● TIADA PARUT JERAWAT
● TIADA LAGI JERAGAT
● NO SUNBURN
● BYE2 KULIT KUSAM

Cepat..Pantas...Jimat Masa ❗❗ .
Nak cantik? Wasap KZ sekarang
www.wasap.my/0133222038

#foundation
#dyxycosmetic
#flawlessskin
#teamdilla #makeupmurah #skincare #muashahalam #mua #glowingskin
Eindelijk geen fijne lijntjes meer onder mijn ogen of donkere kringen! @quanisdermafiller  #flawlessskin#hylauronicacid#happy 😊
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
FEEDBACK LAGI❗

BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱
.
Kann dah kata #BoosterWhitening memang menjadi❗
.
🌸 Manfaat Booster Whitening
.
🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥 Putih sepantas injection
🍥 Tidak ada kesan sampingan
🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥 Menghapuskan toksin dalam badan
🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥 Mengecutkan jerawat
🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish
.
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719
www.wasap.my/60176513719

#BOOSTERWHITENINGORIGINAL #BOOSTERWHITENINGMELAKA #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA #UBATPUTIH #UBATJERAWAT #UBATPARUT #UBATPUTIHGEBU #UBATFLAWLESS #FLAWLESSSKIN #LETSCANTIK #CERAHGEBU #VITAMINC #SUPPLEMENTPUTIH #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN #PUTIHKEKAL #PINKISHSKIN #BOOSTERWHITENINGVIRAL #BOOSTERWHITENINGTERBAIK #CODMELAKA #CODALORGAJAH #CODMERLIMAU #CODTAMPIN
FEEDBACK LAGI❗ BARU 2 CAPSULES DAH CERAHH❗ 😱😱 . Kann dah kata #BoosterWhitening  memang menjadi❗ . 🌸 Manfaat Booster Whitening . 🍥 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal 🍥 Putih sepantas injection 🍥 Tidak ada kesan sampingan 🍥 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi 🍥 Menghapuskan toksin dalam badan 🍥 Menaikkan seri rona pink pada kulit 🍥 Mengecutkan jerawat 🍥 Menghilangkan parut hitam yang lama 🍥 Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah 🍥 Kulit jadi putih, gebu dan pinkish . www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 www.wasap.my/60176513719 #BOOSTERWHITENINGORIGINAL  #BOOSTERWHITENINGMELAKA  #AGENTBOOSTERWHITENINGMELAKA  #UBATPUTIH  #UBATJERAWAT  #UBATPARUT  #UBATPUTIHGEBU  #UBATFLAWLESS  #FLAWLESSSKIN  #LETSCANTIK  #CERAHGEBU  #VITAMINC  #SUPPLEMENTPUTIH  #SUPPLEMENTPUTIHSELURUHBADAN  #PUTIHKEKAL  #PINKISHSKIN  #BOOSTERWHITENINGVIRAL  #BOOSTERWHITENINGTERBAIK  #CODMELAKA  #CODALORGAJAH  #CODMERLIMAU  #CODTAMPIN 
What Skincare Products do you use? .
.
Did you know that your skin absorbs ingredients faster than your digestive system digests food? 
What have you been feeding your skin with? Are you part of those who go to just anyone to purchase skincare products or do you get products from the right brand?

Have you been misled by everyone who think they have an opinion over your skin? 
About two weeks ago, during a virtual consultation, a client who thought she had an oily skin because of misleading opinions found out during our consultation that she had a combination skin. .
.
When you get misled, you'd end up getting the wrong dose of Skincare Products and sometimes getting harsh chemical based products from those who misled you. .
.
No matter your skin type or skin condition, you'd need to get a professional Skincare Therapist. .
.
Do you have a professional Skincare therapist? What skincare products do you use? Comment below to share your experience with us. .
.
Don't forget to contact us for a professional skincare experience. .
.
#TheSkincareGoddess 
#skincareregimen #skincarecoach #beautytherapy #beauty #gwarimpa #safeproducts #abujaskincare #abuja #lagos #antiaging #antioxidant #wuse #kaduna #flawlessskin #creammaking #creams #soapmaking #onlinecoach #organicskincare
What Skincare Products do you use? . . Did you know that your skin absorbs ingredients faster than your digestive system digests food? What have you been feeding your skin with? Are you part of those who go to just anyone to purchase skincare products or do you get products from the right brand? Have you been misled by everyone who think they have an opinion over your skin? About two weeks ago, during a virtual consultation, a client who thought she had an oily skin because of misleading opinions found out during our consultation that she had a combination skin. . . When you get misled, you'd end up getting the wrong dose of Skincare Products and sometimes getting harsh chemical based products from those who misled you. . . No matter your skin type or skin condition, you'd need to get a professional Skincare Therapist. . . Do you have a professional Skincare therapist? What skincare products do you use? Comment below to share your experience with us. . . Don't forget to contact us for a professional skincare experience. . . #TheSkincareGoddess  #skincareregimen  #skincarecoach  #beautytherapy  #beauty  #gwarimpa  #safeproducts  #abujaskincare  #abuja  #lagos  #antiaging  #antioxidant  #wuse  #kaduna  #flawlessskin  #creammaking  #creams  #soapmaking  #onlinecoach  #organicskincare 
.
*Pakai mekap tapi tak rata?* Foundation Primer Sunscreen *SPF15* boleh bantu awakkk! 
Ini step pertama untuk anda tampil flawless, primer mampu membantu kurangkan tampilan garis halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakaian bedak .

Primer ni jernih , tiada warna dan ia membantu untuk makeup jadi rata dan tak bercapuk. Juga bertindak untuk tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadikan makeup tak berminyak .

Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder , terus flawlessss 😍😍😍
.
Your beauty consultant 📲01119327717 mimi
Free consultation 😉
.
#marykaykl #marykaybeautyconsultant #marykaykuantan #marykaybotanical
#marykaymalaysia  #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah  #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu #berusmakeupmalaysia
. *Pakai mekap tapi tak rata?* Foundation Primer Sunscreen *SPF15* boleh bantu awakkk! Ini step pertama untuk anda tampil flawless, primer mampu membantu kurangkan tampilan garis halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakaian bedak . Primer ni jernih , tiada warna dan ia membantu untuk makeup jadi rata dan tak bercapuk. Juga bertindak untuk tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadikan makeup tak berminyak . Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder , terus flawlessss 😍😍😍 . Your beauty consultant 📲01119327717 mimi Free consultation 😉 . #marykaykl  #marykaybeautyconsultant  #marykaykuantan  #marykaybotanical  #marykaymalaysia  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #skincaremurahmalaysia  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #skincaremurah  #jeragathilang  #marykaymurah  #skinvigoratebrush  #poblingmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantikgebu  #berusmakeupmalaysia 
SET KECANTIKAN LENGKAP
.
.
Antara manfaat Set Kecantikan Lengkap:
➡️Bantu bina sel kulit baru yang lebih sihat
➡️Bantu mengawal masalah jerawat
➡️Bantu menyamaratakan tona kulit
➡️Bantu memudarkan parut dan jeragat
➡️Bantu membina kolagen
➡️Kulit lebih cerah dan anjal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,

Faezah
01120259686
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #ESP #esp #setkecantikanlengkap #setkecantikan
SET KECANTIKAN LENGKAP . . Antara manfaat Set Kecantikan Lengkap: ➡️Bantu bina sel kulit baru yang lebih sihat ➡️Bantu mengawal masalah jerawat ➡️Bantu menyamaratakan tona kulit ➡️Bantu memudarkan parut dan jeragat ➡️Bantu membina kolagen ➡️Kulit lebih cerah dan anjal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . #tipscantik  #beautifultips  #vitaminC  #vitaminE  ##flawlessskin  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #ESP  #esp  #setkecantikanlengkap  #setkecantikan 
A lightweight, oil-free serum that addresses skin discolorations and redness! Have you tried our Iluma Intense Lightening Serum yet? .
.
.
.
.
.
#antiageing #skincare #beauty #skin #antiwrinkle #aesthetics #glowingskin #antiaging #beautyblogger #skincareroutine #instabeauty #healthyskin #wellness #crueltyfree #cosmetic #youthful #ageing #beautifulskin #cosmetics #bblogger #clearskin #beautyblog #wrinkles #beautyproducts #beautytips #pigmentation #beautycare #flawlessskin #lookgood #skincarelondon
A lightweight, oil-free serum that addresses skin discolorations and redness! Have you tried our Iluma Intense Lightening Serum yet? . . . . . . #antiageing  #skincare  #beauty  #skin  #antiwrinkle  #aesthetics  #glowingskin  #antiaging  #beautyblogger  #skincareroutine  #instabeauty  #healthyskin  #wellness  #crueltyfree  #cosmetic  #youthful  #ageing  #beautifulskin  #cosmetics  #bblogger  #clearskin  #beautyblog  #wrinkles  #beautyproducts  #beautytips  #pigmentation  #beautycare  #flawlessskin  #lookgood  #skincarelondon 
SET KECANTIKAN LENGKAP
.
.
Antara manfaat Set Kecantikan Lengkap:
➡️Bantu bina sel kulit baru yang lebih sihat
➡️Bantu mengawal masalah jerawat
➡️Bantu menyamaratakan tona kulit
➡️Bantu memudarkan parut dan jeragat
➡️Bantu membina kolagen
➡️Kulit lebih cerah dan anjal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,

Faezah
01120259686
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #ESP #esp #setkecantikanlengkap #setkecantikan
SET KECANTIKAN LENGKAP . . Antara manfaat Set Kecantikan Lengkap: ➡️Bantu bina sel kulit baru yang lebih sihat ➡️Bantu mengawal masalah jerawat ➡️Bantu menyamaratakan tona kulit ➡️Bantu memudarkan parut dan jeragat ➡️Bantu membina kolagen ➡️Kulit lebih cerah dan anjal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . #tipscantik  #beautifultips  #vitaminC  #vitaminE  ##flawlessskin  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #ESP  #esp  #setkecantikanlengkap  #setkecantikan 
Mackinzbotoxserum yang menjadi viral dan kegilaan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah ‼‼
.
SERUM YANG MENGANDUNGI VITAMIN C & E 
sangat sangat membantu dalam merawat masalah seperti 👇🏽👇🏽👇🏽
.
1. Parut 
2. Liang pori terbuka
3. Kulit wajah yang rosak akibat salah guna kosmetik 
4. Jeragat pada kulit
5. Tona kulit tak sekata
6. Kulit kusam
.
anda perlu cuba dan rasai sendiri kehebatan mackinzbotoxserum 😘😘
.
HARGA ASAL RM45 sm / RM50 ss
postage add rm8 sm / rm10 ss
.
DM 💌
.
#teamfarah #mbs #mackinz #botox #serum #mackinzbotoxserum #mackinzserum #mackinzserumoriginal #serumwajah #serummurah #serumjerawat #serumjeragat #makeupbase #kulitkusam #kulitcantik #halal #luluskkm #young #fresh #flawless #flawlessskin #perempuancantik
Mackinzbotoxserum yang menjadi viral dan kegilaan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah ‼‼ . SERUM YANG MENGANDUNGI VITAMIN C & E sangat sangat membantu dalam merawat masalah seperti 👇🏽👇🏽👇🏽 . 1. Parut 2. Liang pori terbuka 3. Kulit wajah yang rosak akibat salah guna kosmetik 4. Jeragat pada kulit 5. Tona kulit tak sekata 6. Kulit kusam . anda perlu cuba dan rasai sendiri kehebatan mackinzbotoxserum 😘😘 . HARGA ASAL RM45 sm / RM50 ss postage add rm8 sm / rm10 ss . DM 💌 . #teamfarah  #mbs  #mackinz  #botox  #serum  #mackinzbotoxserum  #mackinzserum  #mackinzserumoriginal  #serumwajah  #serummurah  #serumjerawat  #serumjeragat  #makeupbase  #kulitkusam  #kulitcantik  #halal  #luluskkm  #young  #fresh  #flawless  #flawlessskin  #perempuancantik 
EDS Derma Pen treats :- Pigmentation, Acne Scarring, wrinkles, saggy skin to eyes and hands.  Book a free consultation with our Advanced Aesthetics of London Nurse Practitioner with over 10 years experience call Beauty Barn on 0151 924 0416. Next Clinic is this Friday 29th September. Morning appointments available. 
#dermapen #freshskin #flawlessskin #wrinklefree #scartreatment #acnetreatment #acnefree #nomorewrinkles #liverpoolbeauty #crosby #medispa #skinclinic #harleystreet #beautybarnbb #obagi
EDS Derma Pen treats :- Pigmentation, Acne Scarring, wrinkles, saggy skin to eyes and hands. Book a free consultation with our Advanced Aesthetics of London Nurse Practitioner with over 10 years experience call Beauty Barn on 0151 924 0416. Next Clinic is this Friday 29th September. Morning appointments available. #dermapen  #freshskin  #flawlessskin  #wrinklefree  #scartreatment  #acnetreatment  #acnefree  #nomorewrinkles  #liverpoolbeauty  #crosby  #medispa  #skinclinic  #harleystreet  #beautybarnbb  #obagi