an online Instagram web viewer

#honey medias

Photos

Marina Social - Dubai
On the Caramel Guide: 🍮🍮🍮🍮
*We had the Goat’s cheese “churros". The truffle honey was subtle, yet it suited the churros well.*
Hungry for more: https://saltedcaramel85.wordpress.com/2017/11/22/marina-social-dubai/

#saltedcaramel #yum #food #foodie #foodporn #instafood #instagood #foodblogger #lebanese #livelovelebanon #foodforlife #livelovefood #foodstagram #followforfollow #likeforlike #foodcritic @marinasocialdubai #goat #cheese #honey #churros #truffle #appetizer #snack #marina #dubai #social #atherton #restaurant
Marina Social - Dubai On the Caramel Guide: 🍮🍮🍮🍮 *We had the Goat’s cheese “churros". The truffle honey was subtle, yet it suited the churros well.* Hungry for more: https://saltedcaramel85.wordpress.com/2017/11/22/marina-social-dubai/ #saltedcaramel  #yum  #food  #foodie  #foodporn  #instafood  #instagood  #foodblogger  #lebanese  #livelovelebanon  #foodforlife  #livelovefood  #foodstagram  #followforfollow  #likeforlike  #foodcritic  @marinasocialdubai #goat  #cheese  #honey  #churros  #truffle  #appetizer  #snack  #marina  #dubai  #social  #atherton  #restaurant 
เราไม่ได้คิดถึงเธอขนาดนั้นหรอก...
.
แต่ถ้าให้อยู่กับเธอ 24 ชั่วโมงได้...เราก็เอา 😉
#honey
เราไม่ได้คิดถึงเธอขนาดนั้นหรอก... . แต่ถ้าให้อยู่กับเธอ 24 ชั่วโมงได้...เราก็เอา 😉 #honey 
Zobaczcie jaki piękny #honey #miód #nature #plastermiodu #miodek @india.polska
Home-made lemon, cinnamon, cardamom Green tea! 
#green #tea #cinnamon #cardamom
#honey
#lemon #homemade #kitchentales #braahmigoa #healthy #delicious
Black Friday? Oh Honey! More like; Black & White Thursday #thwoorp #tbt #throwback #blackandwhite #areyouready #closeup #honey #dutch #paris #instagay Photo: @marssiek
Last drop of delicious honey 🐝

#honey #tea #bees #purenature
Meet my Honey Bass Tracklist 🍯🍯🍯 I started working on my album in 2014. Conceptualising,  playing with ideas, writing, writing, re-writing and more writing. I met people I felt a connection to. People I felt I could create with, and I did. Some of these songs were made in a few hours, some took years. I still haven't met some of the producers on my album. That's the magic of technology. Sometimes the realisation of my dream seemed so far from me. Whether it was a 12 hour shift teaching English online, walking miles to a store just to set up a table and promo pies for 8 hours, serving people food in a restaurant or walking back in the pitch black from the taxi to the house. I kept my dream and my family in the forefront of my mind. I knew this day would come, and it has. I'm forever greatful. Thank you Universe💜 
#Honey #honeybass#lovewhatyoudo #debut #album #independent #artist #passion #passionate #craft #skill #avantgarde #nouveau #newwave #Fresh #southafrica #durban #jozi #capetown #newyork #London #Tokyo #limitless #foshinisebenzagirl #hustle #queen #mondaymotivation #ShowUsYourHustle #artwork #newmusicalert
Meet my Honey Bass Tracklist 🍯🍯🍯 I started working on my album in 2014. Conceptualising, playing with ideas, writing, writing, re-writing and more writing. I met people I felt a connection to. People I felt I could create with, and I did. Some of these songs were made in a few hours, some took years. I still haven't met some of the producers on my album. That's the magic of technology. Sometimes the realisation of my dream seemed so far from me. Whether it was a 12 hour shift teaching English online, walking miles to a store just to set up a table and promo pies for 8 hours, serving people food in a restaurant or walking back in the pitch black from the taxi to the house. I kept my dream and my family in the forefront of my mind. I knew this day would come, and it has. I'm forever greatful. Thank you Universe💜 #Honey  #honeybass #lovewhatyoudo  #debut  #album  #independent  #artist  #passion  #passionate  #craft  #skill  #avantgarde  #nouveau  #newwave  #Fresh  #southafrica  #durban  #jozi  #capetown  #newyork  #London  #Tokyo  #limitless  #foshinisebenzagirl  #hustle  #queen  #mondaymotivation  #ShowUsYourHustle  #artwork  #newmusicalert 
Head to The Facial Boutique and receive a free Vanilla and Honey Mask when you spend $120 or more! You will find me at Creative Edge, 246-248 High Street, Melton. #free #skincare @skinjuice #melton #melbourne #natural #blackfriday #organic #honey #beauty #salon
.
Χειμώνας είπατε;
.
.
#bee #honey #flower #tree #winter #sun #sunny #leaf
ЗИНЭТУЛА ХАЙДЯРОВИЧ БИЛЯЛЕТДИНОВ  Легендарный Советский хоккеист и  Российский хоккейный тренер. В составе сборной СССР провел 253 матча в период с 1976-1988 г.
Олимпийский чемпион в составе сборной СССР  1984 г. В Сараево. Воспитанник Московского *Динамо* #динаиомосква
 С 2004 года гл.тренер ХК Акбарс @hcakbars
 Под его руководством Акбарс завоевал золото чемпионата России,  Кубок европейских чемпионов, и стала первым в истории обладателем кубка Гагарина а КХЛ! @khl
20 мая 2012 года сборная России под его руководством стала чемпионом мира. 
Легендарный спортсмен и тренер!
А еще оказалось что Зинэтула Хайдярович оказался человеком который любит , ценит  и разбирается в мёде!
#ufa#ufacity#hockeygame#bashkortostan#honey#baskirhoney#башкортостан#башкирия#мед#татарстан#акбарс#мёд#башкирскиймед#башкирскиймёд#apiculture#uralbeekeeper#hockey#хоккей#russianhockey
ЗИНЭТУЛА ХАЙДЯРОВИЧ БИЛЯЛЕТДИНОВ Легендарный Советский хоккеист и Российский хоккейный тренер. В составе сборной СССР провел 253 матча в период с 1976-1988 г. Олимпийский чемпион в составе сборной СССР 1984 г. В Сараево. Воспитанник Московского *Динамо* #динаиомосква  С 2004 года гл.тренер ХК Акбарс @hcakbars Под его руководством Акбарс завоевал золото чемпионата России, Кубок европейских чемпионов, и стала первым в истории обладателем кубка Гагарина а КХЛ! @khl 20 мая 2012 года сборная России под его руководством стала чемпионом мира. Легендарный спортсмен и тренер! А еще оказалось что Зинэтула Хайдярович оказался человеком который любит , ценит и разбирается в мёде! #ufa #ufacity #hockeygame #bashkortostan #honey #baskirhoney #башкортостан #башкирия #мед #татарстан #акбарс #мёд #башкирскиймед #башкирскиймёд #apiculture #uralbeekeeper #hockey #хоккей #russianhockey 
6 #Honey Glazed #Hams in total 😓🐷😋🔥❤️ #ChefGee
➖Ma gourmandise préférée du moment : le coconut bowl 🥥 🍓 C’est bon, beau et sain, que demander de plus ?! 😉
______________________________________________________________
#braunnotescoffee #braunnotes #granola #coconut #coconutbowl #fruits #berries #strawberry #mint #muesli #honey #yoghurt #granolabowl #veganbowl #instafood #coconutyoghurt #healthyfood #feedfeed #healthyeat #healthyeating #goodfood #yummy #feedme #foodstagram #foodpost #foodaddict #foodlover #foodporn #foodphotography #foodoftheday
➖Ma gourmandise préférée du moment : le coconut bowl 🥥 🍓 C’est bon, beau et sain, que demander de plus ?! 😉 ______________________________________________________________ #braunnotescoffee  #braunnotes  #granola  #coconut  #coconutbowl  #fruits  #berries  #strawberry  #mint  #muesli  #honey  #yoghurt  #granolabowl  #veganbowl  #instafood  #coconutyoghurt  #healthyfood  #feedfeed  #healthyeat  #healthyeating  #goodfood  #yummy  #feedme  #foodstagram  #foodpost  #foodaddict  #foodlover  #foodporn  #foodphotography  #foodoftheday 
We had the chance to try @truehoneyco @foodmatters yesterday ☝️What a great product, we would love you to join us at todelli.com .
.
.
.
.
#todelli #finefood #makers #producers #artisans #newzealand #honey #truehoney #manuka #marketplace #b2bmarketplace
". .Adek sayang, perkara materi adalah rahasia Illahi, mari ber-Revolusi, ber-Evolusi, dan memperkaya hati terlebih dahulu, untuk gugarpa masa depan. Jangan dibalik nanti "kesumpet" (terjungkal) dan "kuwalik" (terbalik), jangan "mendengak" (menghadapkan muka ke langit) mulu ntar "kecengklak" (patah tulang leher), merunduklah selalu, sesekali saja kita "mendengak" agar  tidak digulung dan diseret oleh arus balik sejarah. ." 😀😎 (Lovember story, 19 Nov' 2017)

#lovember
#klorofilbasecamp
#myeverything
#lovestory 
#lovelyday 
#batikcouple 
#havefunday 
#honey 
#honeyme 
#lovering 
#story 
#canon
". .Adek sayang, perkara materi adalah rahasia Illahi, mari ber-Revolusi, ber-Evolusi, dan memperkaya hati terlebih dahulu, untuk gugarpa masa depan. Jangan dibalik nanti "kesumpet" (terjungkal) dan "kuwalik" (terbalik), jangan "mendengak" (menghadapkan muka ke langit) mulu ntar "kecengklak" (patah tulang leher), merunduklah selalu, sesekali saja kita "mendengak" agar tidak digulung dan diseret oleh arus balik sejarah. ." 😀😎 (Lovember story, 19 Nov' 2017) #lovember  #klorofilbasecamp  #myeverything  #lovestory  #lovelyday  #batikcouple  #havefunday  #honey  #honeyme  #lovering  #story  #canon 
Buttermilk + Honey Marinated Roast Chicken tray.
Over 16 hours of buttermilk marination with a lovely drizzle of Honey plus the herbs! 
Happy Thanksgiving!🍽
#instagram #igers #ig #instalike #instacook #instaclick #instafood #marinated #buttermilk #honey #roast #chicken #tender #cooking #happiness #foodphotograpy #foodporn #foodie #thanksgiving #familygoals #HomeMade #chintu
That #morning when you wake up and pretend you are a #Healty person 😂
#yogurt and #honey #tisane with #ginger and #soy #cappuccino at #HomeSweetHome 🏡 🇮🇹 ❤️ #Italy
Winter tea at caras
I'm still not feeling better #fml 
#caras #tea #winter #ginger #orange #lemongrass #anis #pepper #honey #sick
Produit sur la chaine montagneuse du Fako, le #MielduMontCameroun exalte les senteurs de la biodiversité du sommet le plus élévé d'#Afriquecentrale. Ce produit #MielRoyal est disponible dans les grandes surfaces. #Honey #madeincameroon and #delicious
Tu voulais la couronne je l’ai volé, désolée j’ai gagné. 
#aya#curlyhairstyles#snapchatme#redlips#curlyhairdontcare#queen#honey#badbitches#lifegoals
#Honey "half face" 😁
Keeping #breakfast simple this morning. Gluten-free toast. Peanut butter. And some local honey. And I feel obligated to tell you, this honey has the best flavour!! https://www.bee17.bz/
.
.
.
.
.
#honey #bee17 #localproduce #peanutbutter #nutrition #glutenfree #dairyfree #nutritionaltherapy #nutritionist #breakfastideas #beepollen #walthamstow #e17 #eatlocal #health #wellness #vegan #vegetarian
aojo流ラフなワンカール✨を動画で細かく解説しています!!!
これで巻きが苦手な人も克服できます( ͡° ͜ʖ ͡°)❤️ 質問あったらコメントにどーぞ♪ "
cut ¥2200〜
cut&color ¥3500〜
cut&highlight ¥12200〜
"

ご予約はプロフィールTOPのURLからお願いします🙇‍♀️💕 #ヘアスタイル#ヘアアレンジ#ヘアアレンジ動画#セルフヘアアレンジ#ロングヘア#グラデーションカラー#ハイライト#コーデ#メイク#メイク動画#ハーフ#ヘルシー#ヘアカラー#hairstyle #haircolor #hair #haircut #makeup #make #autumn #winter #cute #beach #surf #honey #ロングヘア #ootd #fashion
aojo流ラフなワンカール✨を動画で細かく解説しています!!! これで巻きが苦手な人も克服できます( ͡° ͜ʖ ͡°)❤️ 質問あったらコメントにどーぞ♪ " cut ¥2200〜 cut&color ¥3500〜 cut&highlight ¥12200〜 " ご予約はプロフィールTOPのURLからお願いします🙇‍♀️💕 #ヘアスタイル #ヘアアレンジ #ヘアアレンジ動画 #セルフヘアアレンジ #ロングヘア #グラデーションカラー #ハイライト #コーデ #メイク #メイク動画 #ハーフ #ヘルシー #ヘアカラー #hairstyle  #haircolor  #hair  #haircut  #makeup  #make  #autumn  #winter  #cute  #beach  #surf  #honey  #ロングヘア  #ootd  #fashion 
Pentingnya packaging bekas sebab ia adalah first impression customer terhadap sesuatu produk itu. Eh ada tau spesis yang tak kesah pon isi dia apa tapi berkenan dekat bekas yg cantik dan unik punya pasal sanggup beli. 
Saya sendiri, pada awal perkenalan pun dah jatuh cinta dengan packaging dia yang unik. Satu simbol berasaskan sarang lebah 🐝Sesuai dengan isi kandungan dia iaitu madu dan racun lebah. Warna pon ikot tema sekali dengan 🐝🐝🐝🐝🐝iaitu warna kuning, sangat menyerlah dan menarik perhatian 💛

Bila susun2 macam tu dah macam sarang lebah. Kalau fikir balek, hebat kan siapa yg mencetuskan idea macam ni 👏 Packaging unik serta isi dalam yg memang dari bahan2 yang selamat dan berkualiti. Memang full package 👍

Lagi cantik bila seketul tu ada di setiap penjuru meja mekap awak2 sekalian. Rm78 je syg

Eh? 😂

#infinihoneybeevenom #honeybeevenom #beevenom #bee #honey #skincare #acne #sensitiveskin #allergy #mosturiser #nightcream #fattzura #moist #dryskin
Pentingnya packaging bekas sebab ia adalah first impression customer terhadap sesuatu produk itu. Eh ada tau spesis yang tak kesah pon isi dia apa tapi berkenan dekat bekas yg cantik dan unik punya pasal sanggup beli. Saya sendiri, pada awal perkenalan pun dah jatuh cinta dengan packaging dia yang unik. Satu simbol berasaskan sarang lebah 🐝Sesuai dengan isi kandungan dia iaitu madu dan racun lebah. Warna pon ikot tema sekali dengan 🐝🐝🐝🐝🐝iaitu warna kuning, sangat menyerlah dan menarik perhatian 💛 Bila susun2 macam tu dah macam sarang lebah. Kalau fikir balek, hebat kan siapa yg mencetuskan idea macam ni 👏 Packaging unik serta isi dalam yg memang dari bahan2 yang selamat dan berkualiti. Memang full package 👍 Lagi cantik bila seketul tu ada di setiap penjuru meja mekap awak2 sekalian. Rm78 je syg Eh? 😂 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #beevenom  #bee  #honey  #skincare  #acne  #sensitiveskin  #allergy  #mosturiser  #nightcream  #fattzura  #moist  #dryskin 
Juice or Juicé 🧐🧐🧐
#juice #Honey #oloongtea
SAPO TAK SYG BINI OIII!!!
.
Haa.. korg tu, nak ister yg lawa2 je. Bila isteri kedut sikit dh komplen. Pernah ke terpikir nak beli kan dia apa2 untuk dia kekal cantik?
.
Sape setuju yg bro ni sweet? 
Yg belum kawin mesti rasa nk cari ciri2 mcm abg ni kan? 
Cuba tgk point2 penting yg dia tulis kat situ (eh mcm cikgu plak): .
1. Nak isteri berkeyakinan
2. Tak percya produk lain yg rebranding 
3. dr. yg jual dr. yg buat, dia percaya
4. Tak nak cari lain..isteri kena la cantik
.
Sweet nye.. sorg suami yg tau apa isteri dia perlu..
.
Yes produk ni mmg selamat sbb guna bahan2 natural sahaja. Kami bukan produk rebranding yg tepek2 stiker kt botol je tau. Bagus bro ni nak isteri dia cntik dgn cara selamat.  #DrAnneSkincare
#madukelulut
#HoneygoldLab
#organicskincare
#naturalskincare
#natural
#organic
#claymask
#serum
#honey
#jerawat
#acne
SAPO TAK SYG BINI OIII!!! . Haa.. korg tu, nak ister yg lawa2 je. Bila isteri kedut sikit dh komplen. Pernah ke terpikir nak beli kan dia apa2 untuk dia kekal cantik? . Sape setuju yg bro ni sweet? Yg belum kawin mesti rasa nk cari ciri2 mcm abg ni kan? Cuba tgk point2 penting yg dia tulis kat situ (eh mcm cikgu plak): . 1. Nak isteri berkeyakinan 2. Tak percya produk lain yg rebranding 3. dr. yg jual dr. yg buat, dia percaya 4. Tak nak cari lain..isteri kena la cantik . Sweet nye.. sorg suami yg tau apa isteri dia perlu.. . Yes produk ni mmg selamat sbb guna bahan2 natural sahaja. Kami bukan produk rebranding yg tepek2 stiker kt botol je tau. Bagus bro ni nak isteri dia cntik dgn cara selamat. #DrAnneSkincare  #madukelulut  #HoneygoldLab  #organicskincare  #naturalskincare  #natural  #organic  #claymask  #serum  #honey  #jerawat  #acne 
Close up of the beautiful honeybee illustration by artist @jessica_albarn9 which features on the label of our new Amber Pharmacy Glass Pure Beeswax Candle 
#gifts #christmas2017 #candles #beeswax #candles #beeswaxcandles #beeswax #jarcandles #glasscandle #glasscandles #christmas2017 #christmas2017🎄🎅🎁 #giftshop #giftsforhim #giftsforher #honey #honeybee #illustration #beesofig #beesofinstagram #beeillustration
By Popular Demand, we are creating a new product...... The WICKEDLY DELICIOUS..... SWEET SPICY AND TANGY CHILLI by Chef Collin Pereira Collin Pereira

India in a Jar

INDIA IN A JAR DEVOTEES! THE CONSCIOUSNESS OF THE CHEF INFLUENCES THE EATER

India In a Jar Buy India in a Jar
India in a Jar group
#indiainajar #inj #injBUYinj #DIYcurry #NesCurry #curry #korma #QuormaSutra #inneedindeed #Christmas #christmasgifts #Christmashamper #festive #turmeric #turmericchutney #freshturmeric #rootturmeric #blackpepper #honey #sweetchillisauce
By Popular Demand, we are creating a new product...... The WICKEDLY DELICIOUS..... SWEET SPICY AND TANGY CHILLI by Chef Collin Pereira Collin Pereira India in a Jar INDIA IN A JAR DEVOTEES! THE CONSCIOUSNESS OF THE CHEF INFLUENCES THE EATER India In a Jar Buy India in a Jar India in a Jar group #indiainajar  #inj  #injBUYinj  #DIYcurry  #NesCurry  #curry  #korma  #QuormaSutra  #inneedindeed  #Christmas  #christmasgifts  #Christmashamper  #festive  #turmeric  #turmericchutney  #freshturmeric  #rootturmeric  #blackpepper  #honey  #sweetchillisauce 
So yeah, now we're feeding our meat ants honey lol. Kids and I went around today and filled caps and leaves with honey for all of our resident mound keepers.  #entomology #insect #insects #ant #ants #honey #australianinsects #australianants #Iridomyrmexpurpureus #hymenoptera #formicidae #meatant #biology #nature #naturelovers #naturelover
Well.. it’s cold and flu season and there’s nothing worse than not being able to sleep when trying to fight off a cold and or flu.  Everybody usually has a slight tweak on this recipe but this one works for me.  What do you think @drtaracnd ?????? 😊 #sick #remedy #naturopathicmedicine #alcohol #lemon #honey #sugarandspice #sleep #cold  #flu #bedtime #hottoddy #bulletbourbon #bourbon #whiskey #scotch
Banana pancakes for breakfast at the balcony this morning 👌 Tasty, healthy and good looking 😉
------------------------------------------------
#bananapancakes #pancakes #berries #honey #tea #breakfast #food #instafood #foodinspo #foodpics #foodphotography #healthy #healthyfood #healthymama #healthyfamily #nyttigt #hälsosam
Что лучше согреет осенью и зимой, чем чашечка алтайского чая Сагандайля с ложечкой вкуснейшей медовой смеси Happymix? @sagandailia рекомендует @happymix.honey - смесь из орехов, ягод и сухофруктов с органическим медом. Состав смесей даёт невероятный заряд энергии на весь день, защищает от болезней натуральным путем, и просто отличная замена вредным сладостям! В общем, это лучший полезный десерт к нашему чаю! 🍯☕😋💕
#чай #мед #украина #органическаяеда #полезнаяеда #зож #сагандайля #happymix #honey #tea #instafood #вкусноиполезно #осень #зима #одесса #харьков #киев #украина #sweet #food #заказатьеду
Что лучше согреет осенью и зимой, чем чашечка алтайского чая Сагандайля с ложечкой вкуснейшей медовой смеси Happymix? @sagandailia рекомендует @happymix.honey - смесь из орехов, ягод и сухофруктов с органическим медом. Состав смесей даёт невероятный заряд энергии на весь день, защищает от болезней натуральным путем, и просто отличная замена вредным сладостям! В общем, это лучший полезный десерт к нашему чаю! 🍯☕😋💕 #чай  #мед  #украина  #органическаяеда  #полезнаяеда  #зож  #сагандайля  #happymix  #honey  #tea  #instafood  #вкусноиполезно  #осень  #зима  #одесса  #харьков  #киев  #украина  #sweet  #food  #заказатьеду 
どことなく怪しさ漂う
可愛い黒猫のモチーフ(=^x^=)
『黒猫cafe』さんへ…
♡蜂蜜とりんごの
ジンジャーレモネード
♡3種のたっぷりキノコと
秋鮭のパングラタン
お会計後にいただいた
丸川製菓のフーセンガム🎈
(フィリックスFelix)
懐かしい〜( ◠‿◠ )
#日本 #名古屋 #栄 #黒猫cafe #黒猫カフェ #カフェ #はちみつ #りんご #ジンジャーレモネード #グラタン #キノコ #名古屋インスタ交流会 #ナゴレコ #食べログ #丸川製菓 #フィリックス #風船ガム #japan #cafe #bubblegum #felix #honey #apple #gingerlemonade #gratin #instagram #food #like4like
どことなく怪しさ漂う 可愛い黒猫のモチーフ(=^x^=) 『黒猫cafe』さんへ… ♡蜂蜜とりんごの ジンジャーレモネード ♡3種のたっぷりキノコと 秋鮭のパングラタン お会計後にいただいた 丸川製菓のフーセンガム🎈 (フィリックスFelix) 懐かしい〜( ◠‿◠ ) #日本  #名古屋  #栄  #黒猫cafe  #黒猫カフェ  #カフェ  #はちみつ  #りんご  #ジンジャーレモネード  #グラタン  #キノコ  #名古屋インスタ交流会  #ナゴレコ  #食べログ  #丸川製菓  #フィリックス  #風船ガム  #japan  #cafe  #bubblegum  #felix  #honey  #apple  #gingerlemonade  #gratin  #instagram  #food  #like4like 
杉本彩さんの本「それでも命を買いますか?」を読みました😭
どう行動うつしていいのやら分からない。
。
殺処分ゼロを目指すのではなく殺処分廃止を求めるべき。という文には納得させられました(*´Д`*)たしかに殺処分前提としてるもんなー🤔
Japan is a country that kills animals
Rather than aim for 0, you should seek to abolish
Do you know your dog's father and mother? Do you know how you came to the pet shop?
I do not say that all pet shops are bad, but I would like you to know facts like this
全てのペットショップが悪いとは思わないです。私もこの子をもらう前はペットショップへも出向いて話を聞きに行った事あります。そこで親身に話をしてくれた場所もあるので、そういったペットショップが全てとは思わないですがペットショップの裏側が残酷やと思ってしまいました😭😭
ネットや雑誌の情報をスポンジのように吸収してしまう私なのでより一層😱😱
The fact that animals are killed is the same as human beings being killed
How would you feel if your beloved person was killed by the parents without permission?
Hundreds of animals in Japan are being killed like that
Sad, but it is a fact
全ての動物が幸せになりますように。
この子も幸せかなー??
いつも怒られてるけど😜
#愛犬#室内犬#ミックス犬 #family#dogs#partner#iloveyou#straydog#Protective_facility#iloveyou#love#lovedog#pet#honey#kinako#mixdog#mix犬#保護施設出身#杉本彩#それでも命を買いますか
杉本彩さんの本「それでも命を買いますか?」を読みました😭 どう行動うつしていいのやら分からない。 。 殺処分ゼロを目指すのではなく殺処分廃止を求めるべき。という文には納得させられました(*´Д`*)たしかに殺処分前提としてるもんなー🤔 Japan is a country that kills animals Rather than aim for 0, you should seek to abolish Do you know your dog's father and mother? Do you know how you came to the pet shop? I do not say that all pet shops are bad, but I would like you to know facts like this 全てのペットショップが悪いとは思わないです。私もこの子をもらう前はペットショップへも出向いて話を聞きに行った事あります。そこで親身に話をしてくれた場所もあるので、そういったペットショップが全てとは思わないですがペットショップの裏側が残酷やと思ってしまいました😭😭 ネットや雑誌の情報をスポンジのように吸収してしまう私なのでより一層😱😱 The fact that animals are killed is the same as human beings being killed How would you feel if your beloved person was killed by the parents without permission? Hundreds of animals in Japan are being killed like that Sad, but it is a fact 全ての動物が幸せになりますように。 この子も幸せかなー?? いつも怒られてるけど😜 #愛犬 #室内犬 #ミックス犬  #family #dogs #partner #iloveyou #straydog #Protective_facility #iloveyou #love #lovedog #pet #honey #kinako #mixdog #mix犬 #保護施設出身 #杉本彩 #それでも命を買いますか 
Что лучше согреет осенью и зимой, чем чашечка алтайского чая Сагандайля с ложечкой вкуснейшей медовой смеси Happymix? @sagandailia рекомендует @happymix.honey - смесь из орехов, ягод и сухофруктов с органическим медом. Состав смесей даёт невероятный заряд энергии на весь день, защищает от болезней натуральным путем, и просто отличная замена вредным сладостям! В общем, это лучший полезный десерт к нашему чаю! 🍯☕😋💕
#чай #мед #украина #органическаяеда #полезнаяеда #зож #сагандайля #happymix #honey #tea #instafood #вкусноиполезно #осень #зима #одесса #харьков #киев #украина #sweet #food #заказатьеду
Что лучше согреет осенью и зимой, чем чашечка алтайского чая Сагандайля с ложечкой вкуснейшей медовой смеси Happymix? @sagandailia рекомендует @happymix.honey - смесь из орехов, ягод и сухофруктов с органическим медом. Состав смесей даёт невероятный заряд энергии на весь день, защищает от болезней натуральным путем, и просто отличная замена вредным сладостям! В общем, это лучший полезный десерт к нашему чаю! 🍯☕😋💕 #чай  #мед  #украина  #органическаяеда  #полезнаяеда  #зож  #сагандайля  #happymix  #honey  #tea  #instafood  #вкусноиполезно  #осень  #зима  #одесса  #харьков  #киев  #украина  #sweet  #food  #заказатьеду 
У меня твёрдое, сформировавшееся годами и собственным опытом убеждение, что люди на фото выглядят хуже, чем на самом деле. Искренне удивляюсь, что некоторые думают иначе.
Лично я в жизни нравлюсь себе больше, чем на любом самом кайфовом проф. снимке.
Можно сколько угодно выбирать выгодные ракурсы и освещение, стать магистром кафедры фотошопа, но ни одна фотография не передаст то, что цепляет в реале.
Поэтому держите половину моего лица без мэйка, вторую половину которого закрыли мои выцвевщие волосы, и вдохновляйтесь живыми людьми, а не тем, что вам показывают в интернетах.
.
.
.
.
.
.
.
#selfie #selfies #loveselfie #selfielover #love #me #followme #selfienation #workout #tattoos #likeforfollowers #girl #today #amazing #life #picture #photo #photography #work #ekb_selfie #instadaily #instacool #honey #selfietime #hipstergirl #fashion #nomakeup
У меня твёрдое, сформировавшееся годами и собственным опытом убеждение, что люди на фото выглядят хуже, чем на самом деле. Искренне удивляюсь, что некоторые думают иначе. Лично я в жизни нравлюсь себе больше, чем на любом самом кайфовом проф. снимке. Можно сколько угодно выбирать выгодные ракурсы и освещение, стать магистром кафедры фотошопа, но ни одна фотография не передаст то, что цепляет в реале. Поэтому держите половину моего лица без мэйка, вторую половину которого закрыли мои выцвевщие волосы, и вдохновляйтесь живыми людьми, а не тем, что вам показывают в интернетах. . . . . . . . #selfie  #selfies  #loveselfie  #selfielover  #love  #me  #followme  #selfienation  #workout  #tattoos  #likeforfollowers  #girl  #today  #amazing  #life  #picture  #photo  #photography  #work  #ekb_selfie  #instadaily  #instacool  #honey  #selfietime  #hipstergirl  #fashion  #nomakeup 
I’m soon going to be launching a few silver pieces in to the atmosphere and this is an sketch inspiration page for one of them! I am super excited 😆 #silver #jewellery #gold #shape #colour #bee #honey #honeycomb #pentagon #hexagon #beautiful #silverjewllery #gemstones #gold #lovewhatyoudo #designer #artist #art #jewelleryart #ellieloves #eladore
Sore hari memang paling pas ditemenin sama camilan nikmat dan sehat nih goodfriends!

Kamu pilih yang mana?
Varian Sweat and Spicy yang pedes manisnya bikin ketagihan, atau rasa rumput laut yang gurih dan bagus untuk kesehatan

Cobain yuk lezatnya Goodliving Chips!

Info pemesanan :
Whatsapp: 081386206454
Line: goodlivingchips
Email: goodlivingchips@gmail.com
Tokopedia : tokopedia.com/Goodlivingchips

Dapatkan penghasilan tambahan dengan menjadi :
👉 Reseller
👉 Agen
👉 Distributor

Tersedia juga di :
Soulbox | Kempchicks PP | Yoga 42 Senayan, Kemang | Crossfit SCBD | Mom and Jo PIK | Market City PIK | Rejeki | Capital Fruit | Alder Gym | Natural Farm | Tokopedia | Go Food

#goodlivingchips #keripikpisang #makanmalam #doyanmakan #anakjajan #doyanngemil #food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #manis #makanansehat #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #honey #eat #hungry #foodgasm #foods #eat #healthyfood
Sore hari memang paling pas ditemenin sama camilan nikmat dan sehat nih goodfriends! Kamu pilih yang mana? Varian Sweat and Spicy yang pedes manisnya bikin ketagihan, atau rasa rumput laut yang gurih dan bagus untuk kesehatan Cobain yuk lezatnya Goodliving Chips! Info pemesanan : Whatsapp: 081386206454 Line: goodlivingchips Email: goodlivingchips@gmail.com Tokopedia : tokopedia.com/Goodlivingchips Dapatkan penghasilan tambahan dengan menjadi : 👉 Reseller 👉 Agen 👉 Distributor Tersedia juga di : Soulbox | Kempchicks PP | Yoga 42 Senayan, Kemang | Crossfit SCBD | Mom and Jo PIK | Market City PIK | Rejeki | Capital Fruit | Alder Gym | Natural Farm | Tokopedia | Go Food #goodlivingchips  #keripikpisang  #makanmalam  #doyanmakan  #anakjajan  #doyanngemil  #food  #foodporn  #yum  #instafood  #yummy  #amazing  #instagood  #photooftheday  #sweet  #manis  #makanansehat  #tasty  #food  #delish  #delicious  #eating  #foodpic  #honey  #eat  #hungry  #foodgasm  #foods  #eat  #healthyfood 
.
#teatime 171123
發明吉拿棒的人該得諾貝爾獎吧
而且staff很貼心的問需要拍照嗎
就換到大理石桌  溫馨
.
.
#sweets #dessert #churros #cafe 
#coffee #latte #caramel #apple #ice
#cinnamon #toffee #honey #strawberry 
#ティータイム #スイーツ #デザート
#チュロス #カフェ #コーヒー #ラテ
#キャラメル #アップル #アイス #シナモン
#トフィー #ハニー #ストロベリー