an online Instagram web viewer

#infinihoneybeevenom medias

Photos

Holiday essential bak kata pengirim gambar. Honey Bee paling wajib sebab nak rawat sunburn, even dah pakai sunblock, kena apply gak Honey Bee. #infinihoneybeevenom
Holiday essential bak kata pengirim gambar. Honey Bee paling wajib sebab nak rawat sunburn, even dah pakai sunblock, kena apply gak Honey Bee. #infinihoneybeevenom 
Letak magnet yang disediakan kat bahagian dalam kotak yang ada sticker tu (seperti video) untuk cek original ke tak produk nafura yang awak beli. Kalau keluar line kuning tu maknanya original ok. @nafura #infinihoneybeevenom honeybeev
Letak magnet yang disediakan kat bahagian dalam kotak yang ada sticker tu (seperti video) untuk cek original ke tak produk nafura yang awak beli. Kalau keluar line kuning tu maknanya original ok. @nafura #infinihoneybeevenom  honeybeev
Honey Bee Venom Cream ni memang letops. Latest ada beberapa bekas je lagi. Kat HQ selalu sold out😂 Penat nak jawab bila stok takdak.
.
.
HBV ni mosturiser, nampak macam gel tapi bila sapu ke kulit, terus serap cam air. .
Tak caya? Try luuuu sekalih. Pastu baru tahu nape dia salu habis. Jangan nyesal tak beli #infinihoneybeevenom awal awal hikhik
.
.
RM78 inc pos sm
whatsapp 019-4797214
Honey Bee Venom Cream ni memang letops. Latest ada beberapa bekas je lagi. Kat HQ selalu sold out😂 Penat nak jawab bila stok takdak. . . HBV ni mosturiser, nampak macam gel tapi bila sapu ke kulit, terus serap cam air. . Tak caya? Try luuuu sekalih. Pastu baru tahu nape dia salu habis. Jangan nyesal tak beli #infinihoneybeevenom  awal awal hikhik . . RM78 inc pos sm whatsapp 019-4797214
Sooooo flawless and healthy skin! Thank you dear for feedback ✨✨✨✨
.
.
Ft :
Lanolin Agg Tval RM29
Honey Bee Cleanser RM58
Honey Bee Venom Cleanser RM78
Honey Bee Serum RM99
Starglow Laser Scrub RM38
.
To purchase whatsapp 019-4797214 💕
#infinilanolinagg #infinihoneybeecleanser #infinihoneybeevenom #infinihoneybeeserum #infinistarglowlaserscrub
Hello guys. Happy weekend. Just wanna say that i love both Honey Bee Venom & Honey Bee Serum so so so much! 
I jenis takboleh lah muka ada bedak atau mekap (foundietion dan seangkatan dengannya lagi la tak boleh oii) sebab muka ni memang sensitif sangat. Kalau pakai pagi, balik keje tu nampak muka naik jerawat putih tu.

Cerita semalam, teringin nak pakai bedak compact Maybeline, so pakai la sebelum gi keje. Balik keje lepas cuci muka semua, hmm nampak ada naik beberapa biji jerawat kat muka. Terus ambik Honey Bee Serum dua titik je then sapu seluruh muka. Bangun pagi, jerawat berkenaan dah kecut. Ada satu jerawat atas hidung yang agak ketara merah dia, pun dah mengecut.

Maka dengan ini conclusionya i pakai Honey Bee ni aje, lepas tu pakai bedak Harum Nasila jurrrrrr (sapa tau angkat tangan!!) cost me RM8 je bedak tu dah la tahan lama ok. 
Sekarang dah tak kisah tak boleh pakai bedak compact takpe. Janji dapat maintain muka sekarang bebas jerawat dan lama lama nanti bebas parut juga. Kipidap #infinihoneybeeserum #infinihoneybeevenom 
Proud user and agent @nafura 🐝🐝💋💋💪🏻😍
Hello guys. Happy weekend. Just wanna say that i love both Honey Bee Venom & Honey Bee Serum so so so much! I jenis takboleh lah muka ada bedak atau mekap (foundietion dan seangkatan dengannya lagi la tak boleh oii) sebab muka ni memang sensitif sangat. Kalau pakai pagi, balik keje tu nampak muka naik jerawat putih tu. Cerita semalam, teringin nak pakai bedak compact Maybeline, so pakai la sebelum gi keje. Balik keje lepas cuci muka semua, hmm nampak ada naik beberapa biji jerawat kat muka. Terus ambik Honey Bee Serum dua titik je then sapu seluruh muka. Bangun pagi, jerawat berkenaan dah kecut. Ada satu jerawat atas hidung yang agak ketara merah dia, pun dah mengecut. Maka dengan ini conclusionya i pakai Honey Bee ni aje, lepas tu pakai bedak Harum Nasila jurrrrrr (sapa tau angkat tangan!!) cost me RM8 je bedak tu dah la tahan lama ok. Sekarang dah tak kisah tak boleh pakai bedak compact takpe. Janji dapat maintain muka sekarang bebas jerawat dan lama lama nanti bebas parut juga. Kipidap #infinihoneybeeserum  #infinihoneybeevenom  Proud user and agent @nafura 🐝🐝💋💋💪🏻😍
Siapalah agaknya rasa macam saya. Dah rasa tak boleh tinggal HBV, mesti nak pakai sebelum tidur. Bangun pagi je muka cam @neelofa flawless semulajadi

Bareface challenge dengan #infinihoneybeevenom jom. Ok ngantuk dah bye!
Siapalah agaknya rasa macam saya. Dah rasa tak boleh tinggal HBV, mesti nak pakai sebelum tidur. Bangun pagi je muka cam @neelofa flawless semulajadi Bareface challenge dengan #infinihoneybeevenom  jom. Ok ngantuk dah bye!
My current skincare is definitely Honey Bee Venom range!!
.
#infinihoneybeevenom #infinihoneybeeserum #honeybeevenom #honeybeeserum #nafura
After cleansing, ➡️ masker Royal Jelly ➡️ serum Royal Jelly ➡️ mosturiser Bee Venom. Manis macam madu dah kakak 🍯
.
.
Mosturiser dan serum ready stock ok. Goodnight 💋 #infinihoneybeevenom #infinihoneybeeserum
After cleansing, ➡️ masker Royal Jelly ➡️ serum Royal Jelly ➡️ mosturiser Bee Venom. Manis macam madu dah kakak 🍯 . . Mosturiser dan serum ready stock ok. Goodnight 💋 #infinihoneybeevenom  #infinihoneybeeserum 
Alhamdulillah its a perfect duo. HBV dengan Lanolin memang super best dan pilihan ramai. Combo ni RM100 je tak termasuk pos. Postage RM7/sm RM10/ss. .
.
▶️Membersih dengan Lanolin Agg Tval
▶️Merawat dengan Honey Bee Venom .
.
#infinilanolinagg 
#infinihoneybeevenom
Alhamdulillah its a perfect duo. HBV dengan Lanolin memang super best dan pilihan ramai. Combo ni RM100 je tak termasuk pos. Postage RM7/sm RM10/ss. . . ▶️Membersih dengan Lanolin Agg Tval ▶️Merawat dengan Honey Bee Venom . . #infinilanolinagg  #infinihoneybeevenom 
Honey Bee
Cleanser and mosturiser
RM144 inc postage

Whatsapp : 019-4797214

#infinihoneybeevenom #infinihoneybeecleanser
One of my regular customer ada sensitive skin dan dah repeat dah 2 botol sebab serasi dengan kulitnya yang sensitif. Alhamdulillah syukur rezeki dari Mu.
Klik #infinihoneybeevenom for info and testi 😊
#honeybeevenom #nafura #honeybee #beevenom #boyox #acne #sensitiveskin #allergy
Pentingnya packaging bekas sebab ia adalah first impression customer terhadap sesuatu produk itu. Eh ada tau spesis yang tak kesah pon isi dia apa tapi berkenan dekat bekas yg cantik dan unik punya pasal sanggup beli. 
Saya sendiri, pada awal perkenalan pun dah jatuh cinta dengan packaging dia yang unik. Satu simbol berasaskan sarang lebah 🐝Sesuai dengan isi kandungan dia iaitu madu dan racun lebah. Warna pon ikot tema sekali dengan 🐝🐝🐝🐝🐝iaitu warna kuning, sangat menyerlah dan menarik perhatian 💛

Bila susun2 macam tu dah macam sarang lebah. Kalau fikir balek, hebat kan siapa yg mencetuskan idea macam ni 👏 Packaging unik serta isi dalam yg memang dari bahan2 yang selamat dan berkualiti. Memang full package 👍

Lagi cantik bila seketul tu ada di setiap penjuru meja mekap awak2 sekalian. Rm78 je syg

Eh? 😂

#infinihoneybeevenom #honeybeevenom #beevenom #bee #honey #skincare #acne #sensitiveskin #allergy #mosturiser #nightcream #fattzura #moist #dryskin
Pentingnya packaging bekas sebab ia adalah first impression customer terhadap sesuatu produk itu. Eh ada tau spesis yang tak kesah pon isi dia apa tapi berkenan dekat bekas yg cantik dan unik punya pasal sanggup beli. Saya sendiri, pada awal perkenalan pun dah jatuh cinta dengan packaging dia yang unik. Satu simbol berasaskan sarang lebah 🐝Sesuai dengan isi kandungan dia iaitu madu dan racun lebah. Warna pon ikot tema sekali dengan 🐝🐝🐝🐝🐝iaitu warna kuning, sangat menyerlah dan menarik perhatian 💛 Bila susun2 macam tu dah macam sarang lebah. Kalau fikir balek, hebat kan siapa yg mencetuskan idea macam ni 👏 Packaging unik serta isi dalam yg memang dari bahan2 yang selamat dan berkualiti. Memang full package 👍 Lagi cantik bila seketul tu ada di setiap penjuru meja mekap awak2 sekalian. Rm78 je syg Eh? 😂 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #beevenom  #bee  #honey  #skincare  #acne  #sensitiveskin  #allergy  #mosturiser  #nightcream  #fattzura  #moist  #dryskin 
Honey Bee Venom boleh jadi pelembap siang, make up base, perawat masalah kulit dan jadi krim malam. All in one dan cooling and repairing. Tak heran la yg pakai HBv masing masing kulitnya cantik dah 😍🤗
.
.

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura #fattzura
Honey Bee Venom boleh jadi pelembap siang, make up base, perawat masalah kulit dan jadi krim malam. All in one dan cooling and repairing. Tak heran la yg pakai HBv masing masing kulitnya cantik dah 😍🤗 . . #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura  #fattzura 
Pentingnya packaging bekas sebab ia adalah first impression customer terhadap sesuatu produk itu. Eh ada tau spesis yang tak kesah pon isi dia apa tapi berkenan dekat bekas yg cantik dan unik punya pasal sanggup beli. 
Saya sendiri, pada awal perkenalan pun dah jatuh cinta dengan packaging dia yang unik. Satu simbol berasaskan sarang lebah 🐝Sesuai dengan isi kandungan dia iaitu madu dan racun lebah. Warna pon ikot tema sekali dengan 🐝🐝🐝🐝🐝iaitu warna kuning, sangat menyerlah dan menarik perhatian 💛

Bila susun2 macam tu dah macam sarang lebah. Kalau fikir balek, hebat kan siapa yg mencetuskan idea macam ni 👏 Packaging unik serta isi dalam yg memang dari bahan2 yang selamat dan berkualiti. Memang full package 👍

Lagi cantik bila seketul tu ada di setiap penjuru meja mekap awak2 sekalian. Rm78 je syg

Eh? 😂

#infinihoneybeevenom #honeybeevenom #beevenom #bee #honey #skincare #acne #sensitiveskin #allergy #mosturiser #nightcream #fattzura #moist #dryskin
Pentingnya packaging bekas sebab ia adalah first impression customer terhadap sesuatu produk itu. Eh ada tau spesis yang tak kesah pon isi dia apa tapi berkenan dekat bekas yg cantik dan unik punya pasal sanggup beli. Saya sendiri, pada awal perkenalan pun dah jatuh cinta dengan packaging dia yang unik. Satu simbol berasaskan sarang lebah 🐝Sesuai dengan isi kandungan dia iaitu madu dan racun lebah. Warna pon ikot tema sekali dengan 🐝🐝🐝🐝🐝iaitu warna kuning, sangat menyerlah dan menarik perhatian 💛 Bila susun2 macam tu dah macam sarang lebah. Kalau fikir balek, hebat kan siapa yg mencetuskan idea macam ni 👏 Packaging unik serta isi dalam yg memang dari bahan2 yang selamat dan berkualiti. Memang full package 👍 Lagi cantik bila seketul tu ada di setiap penjuru meja mekap awak2 sekalian. Rm78 je syg Eh? 😂 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #beevenom  #bee  #honey  #skincare  #acne  #sensitiveskin  #allergy  #mosturiser  #nightcream  #fattzura  #moist  #dryskin 
Siang boleh pakai malam boleh pakai
Cepat je resap pelembap ni
Fefeling macam pakai sleeping mask
Buh dalam peti sejuk untuk lebih cooling effect
Dap dap dap
Ehhehehehe
.
Selamat malam #sispakai #sisjual #infinihoneybeevenom #infinitrueislandalaska
Travel happily with Honey Bee basic set. Free postage for this trio 😍
#infinihoneybeevenom #infinihoneybeeserum #infinihoneybeecleanser
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Combo yang tak lapuk dek zaman, serasi bersama
.
Sabun telur (bersihkan blackhead whitehead kat kulit)
Honey Bee Venom Cream (melembap dan merawat kulit)
.
Both RM110 shj (tak termasuk postage)
Boleh whatsapp 019-4797214 untuk order okay 
#infinihoneybeevenom 
#infinilanolinagg
Combo yang tak lapuk dek zaman, serasi bersama . Sabun telur (bersihkan blackhead whitehead kat kulit) Honey Bee Venom Cream (melembap dan merawat kulit) . Both RM110 shj (tak termasuk postage) Boleh whatsapp 019-4797214 untuk order okay #infinihoneybeevenom  #infinilanolinagg 
Muka berkerak macam mana pun boleh cantek balik chuolls kalau pakai produk bagus dan konsisten. Ramai oiii customer kakak pakai HBV ni, sebelum pakai HBV muka tak siap. Lepas pakai HBV, dah macam orang lepas buat plastik surgery. Cantik sangat banyak sangat improvementnyaaa. .
So why not korang pun pakai instead of baca feedback je kan ahhaha mai beli mai beli barang baek punya. Dah jual berapa banyak dah ntah la since 2014 fuuhhhh #infinihoneybeevenom
Muka berkerak macam mana pun boleh cantek balik chuolls kalau pakai produk bagus dan konsisten. Ramai oiii customer kakak pakai HBV ni, sebelum pakai HBV muka tak siap. Lepas pakai HBV, dah macam orang lepas buat plastik surgery. Cantik sangat banyak sangat improvementnyaaa. . So why not korang pun pakai instead of baca feedback je kan ahhaha mai beli mai beli barang baek punya. Dah jual berapa banyak dah ntah la since 2014 fuuhhhh #infinihoneybeevenom 
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Tq sis repeat order. Insyaallah order harini, esok sampai. Pantas untuk customerku sayang😍

Nak order juga? Meh whatsapp kakak ok 019-4797214 berdesup kakak reply #infinihoneybeevenom
Tq sis repeat order. Insyaallah order harini, esok sampai. Pantas untuk customerku sayang😍 Nak order juga? Meh whatsapp kakak ok 019-4797214 berdesup kakak reply #infinihoneybeevenom 
Hampir putus stock HBV nasib baik dah sampai. Yang mana ada masalah kulit spt jerawat, kulit kering, kulit sensitif dll boleh cuba cream ni. Atau boleh whatsapp untuk consultation 019-4797214
.
Feedback klik hashtag #infinihoneybeevenom 🐝
Hampir putus stock HBV nasib baik dah sampai. Yang mana ada masalah kulit spt jerawat, kulit kering, kulit sensitif dll boleh cuba cream ni. Atau boleh whatsapp untuk consultation 019-4797214 . Feedback klik hashtag #infinihoneybeevenom  🐝
Jerawat cepat je kecut tau bila sapu Honey Bee Venom Cream ni.
.
Gunakan sebagai mosturiser, hasilnya kulit lembut licin dan moist je tau. #infinihoneybeevenom
Jerawat cepat je kecut tau bila sapu Honey Bee Venom Cream ni. . Gunakan sebagai mosturiser, hasilnya kulit lembut licin dan moist je tau. #infinihoneybeevenom 
Savior in dry condition. #infinihoneybeevenom
Orang yang ada alergi kulit je tahu perasaan bila salah pakai produk. Alhamdulillah Honey Bee Venom Cream merawat kulit sis yang alergi.
.
Awak awak yang kulit alergi, nak cuba tak?

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay
Orang yang ada alergi kulit je tahu perasaan bila salah pakai produk. Alhamdulillah Honey Bee Venom Cream merawat kulit sis yang alergi. . Awak awak yang kulit alergi, nak cuba tak? Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay 
Sudahkah anda mencuba krim muka berasaskan sengat lebah pertama di Malaysia ni? Kalau nak tahu, HBV ni tak melekit langsung kat muka. Malah bila sapu kat kulit, tekstur cream bertukar kepada tekstur air yang sangat cepat diserap kulit.

Kalau belum cuba lagi, moh whatsapp kakak 019-4797214 
Feedback HBV klik hashtag #infinihoneybeevenom
Sudahkah anda mencuba krim muka berasaskan sengat lebah pertama di Malaysia ni? Kalau nak tahu, HBV ni tak melekit langsung kat muka. Malah bila sapu kat kulit, tekstur cream bertukar kepada tekstur air yang sangat cepat diserap kulit. Kalau belum cuba lagi, moh whatsapp kakak 019-4797214 Feedback HBV klik hashtag #infinihoneybeevenom 
Tq for sending me this picture. Eksaited tu bukak parcel bau madu🐝Thanks darling!

Grab yours, whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom
Tq for sending me this picture. Eksaited tu bukak parcel bau madu🐝Thanks darling! Grab yours, whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom 
Kalau ada masalah uneven skin, boleh cuba HBV untuk sekatakan warna kulit. HBV bila kita apply kat muka, sejuk dan menyegarkan muka tau. 
Jom try HBV jom #infinihoneybeevenom
Kalau ada masalah uneven skin, boleh cuba HBV untuk sekatakan warna kulit. HBV bila kita apply kat muka, sejuk dan menyegarkan muka tau. Jom try HBV jom #infinihoneybeevenom 
Sudahkah anda mencuba krim muka berasaskan sengat lebah pertama di Malaysia ni? Kalau nak tahu, HBV ni tak melekit langsung kat muka. Malah bila sapu kat kulit, tekstur cream bertukar kepada tekstur air yang sangat cepat diserap kulit.

Kalau belum cuba lagi, moh whatsapp kakak 019-4797214 
Feedback HBV klik hashtag #infinihoneybeevenom
Esok ada postage yeehuu😊😘
Sudahkah anda mencuba krim muka berasaskan sengat lebah pertama di Malaysia ni? Kalau nak tahu, HBV ni tak melekit langsung kat muka. Malah bila sapu kat kulit, tekstur cream bertukar kepada tekstur air yang sangat cepat diserap kulit. Kalau belum cuba lagi, moh whatsapp kakak 019-4797214 Feedback HBV klik hashtag #infinihoneybeevenom  Esok ada postage yeehuu😊😘
Terima kasih sudi bershopping dengan Infini. Lillahi taala semoga HBV dapat membantu anda mendapat kesan yang diidamkan. 
#infinihoneybeevenom
Terima kasih sudi bershopping dengan Infini. Lillahi taala semoga HBV dapat membantu anda mendapat kesan yang diidamkan. #infinihoneybeevenom 
Nak kulit yang 'natural beauty'? Mulakan dengan rutin penjagaan bukannya dengan make up. .
Set basic Honey Bee
🐝Cleanser
🐝Serum
🐝Mosturiser
.
Diperkaya dengan kehebatan madu, royal jelly, propolis, bee venom memberi kulit yang sihat dan cantik tanpa merkuri. .
Nak selit order boleh whatsapp 019-4797214
Boleh beli loose item atau beli satu set 😊
#infinihoneybeevenom 
#infinihoneybeeserum 
#infinihoneybeecleanser
@nafura
Nak kulit yang 'natural beauty'? Mulakan dengan rutin penjagaan bukannya dengan make up. . Set basic Honey Bee 🐝Cleanser 🐝Serum 🐝Mosturiser . Diperkaya dengan kehebatan madu, royal jelly, propolis, bee venom memberi kulit yang sihat dan cantik tanpa merkuri. . Nak selit order boleh whatsapp 019-4797214 Boleh beli loose item atau beli satu set 😊 #infinihoneybeevenom  #infinihoneybeeserum  #infinihoneybeecleanser  @nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Jangan dengki kastemer kakak flawless kalau awak belum try Honey Bee Venom cream 😍 jom selit order esok ok jom whatsapp 019-4797214 
#infinihoneybeevenom
Jangan dengki kastemer kakak flawless kalau awak belum try Honey Bee Venom cream 😍 jom selit order esok ok jom whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom 
SAPE SINI PENCINTA MEKAP?

Sini kakak ada tips sikit. Sebelum apply mekap cecantik, sapukan Honey Bee Venom cream dulu. Tujuannya adalah menjadikan kulit LEBIH LEMBAP & MEKAP TAHAN LAMA.

Bukan kakak cakap tau sebab kakak tak mekap. Ni customer kakak cakap. Mekap tahan lama gittew. Dan tak pecah. Ok cepat jom selit order harini
 whatsapp 019-4797214 untuk purchase HBV #infinihoneybeevenom
SAPE SINI PENCINTA MEKAP? Sini kakak ada tips sikit. Sebelum apply mekap cecantik, sapukan Honey Bee Venom cream dulu. Tujuannya adalah menjadikan kulit LEBIH LEMBAP & MEKAP TAHAN LAMA. Bukan kakak cakap tau sebab kakak tak mekap. Ni customer kakak cakap. Mekap tahan lama gittew. Dan tak pecah. Ok cepat jom selit order harini whatsapp 019-4797214 untuk purchase HBV #infinihoneybeevenom 
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Nak kongsi lagi testimoni ni. Kalau ada jerawat, kita boleh tepek madu kan. Sebab madu ni bersifat antibakterial. Tapi leceh kan tepek madu, belengas. So kita kan ada HBV, sapu je HBV sebelum tidur, bangun tidur jerawat dah kering tau😍😍😍
.
.
Ada nak join selit postage esok tak? Kalau ada meh whatsapp kakak 019-4797214 tauu
.
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak
Nak kongsi lagi testimoni ni. Kalau ada jerawat, kita boleh tepek madu kan. Sebab madu ni bersifat antibakterial. Tapi leceh kan tepek madu, belengas. So kita kan ada HBV, sapu je HBV sebelum tidur, bangun tidur jerawat dah kering tau😍😍😍 . . Ada nak join selit postage esok tak? Kalau ada meh whatsapp kakak 019-4797214 tauu . HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak
Give your skin the best. 
#infinihoneybeeserum 
#infinihoneybeevenom
Makin lama makin ramai yang suka guna HBV sebab HBV memang cream pelembap yang bagus, senang resap dan tak melekit tau. Bahkan kesan dia memang besttttt! Jom try jom yang belum try, serius nak repeat order je nanti hihi
.
.
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeuparti
Makin lama makin ramai yang suka guna HBV sebab HBV memang cream pelembap yang bagus, senang resap dan tak melekit tau. Bahkan kesan dia memang besttttt! Jom try jom yang belum try, serius nak repeat order je nanti hihi . . HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeuparti 
Makin lama makin ramai yang suka guna HBV sebab HBV memang cream pelembap yang bagus, senang resap dan tak melekit tau. Bahkan kesan dia memang besttttt! Jom try jom yang belum try, serius nak repeat order je nanti hihi
.
.
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeuparti
Makin lama makin ramai yang suka guna HBV sebab HBV memang cream pelembap yang bagus, senang resap dan tak melekit tau. Bahkan kesan dia memang besttttt! Jom try jom yang belum try, serius nak repeat order je nanti hihi . . HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeuparti 
Untuk sesiapa yang mengalami kulit normal & dry, Honey Bee Venom Mosturizer ialah mosturizer yang terbaik untuk kulit anda 🐝 .
.
Mosturizer ini juga boleh digunakan as skincare routine day & night dan sebelum make up! Dia akan menjaga kulit anda untuk sentiasa lembap sepanjang hari!
.
RM78 sahaja 
whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom
Untuk sesiapa yang mengalami kulit normal & dry, Honey Bee Venom Mosturizer ialah mosturizer yang terbaik untuk kulit anda 🐝 . . Mosturizer ini juga boleh digunakan as skincare routine day & night dan sebelum make up! Dia akan menjaga kulit anda untuk sentiasa lembap sepanjang hari! . RM78 sahaja whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom 
Kenapa skincare penting?

Cuba biarkan muka seminggu tak pakai apa apa. Apa yang naik? Macam macam kan?
.
.
So muka kena dilindungi selalu. Jangan skip pakai skincare sebelum awak nak mekap mekap tu. Paling basic layer adalah skincare. Kita mulai dengan cuci muka dan sudahi dengan pelembap. Barulah gojes macam ai😘🐝🍯 #infinihoneybeevenom #infinihoneybeeserum
Kenapa skincare penting? Cuba biarkan muka seminggu tak pakai apa apa. Apa yang naik? Macam macam kan? . . So muka kena dilindungi selalu. Jangan skip pakai skincare sebelum awak nak mekap mekap tu. Paling basic layer adalah skincare. Kita mulai dengan cuci muka dan sudahi dengan pelembap. Barulah gojes macam ai😘🐝🍯 #infinihoneybeevenom  #infinihoneybeeserum 
Dah sapu HBV hari ni?
.

Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
Kebaikan Honey Bee Venom Cream
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
Dah sapu HBV hari ni? . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . Kebaikan Honey Bee Venom Cream . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Korang meh scroll scroll ig akak dulu. Nah akak cadangkan dua magic item ni untuk korang!
.
LANOLIN AGG TVAL - sbg pencuci muka dan masker
HONEY BEE VENOM CREAM - mosturiser and repair
.
Dua ni dah boleh completekan rutin skincare dah. Cukup sangat. Kalau nak extra care, boleh add on toner, scrub semua. .
Serius fall in love hari hari dgn kulit lepas jumpa dua item ni. Tak minat mosturiser melekit pekat tu, just simple me✌🏻️
#infinilanolinagg #infinihoneybeevenom
Korang meh scroll scroll ig akak dulu. Nah akak cadangkan dua magic item ni untuk korang! . LANOLIN AGG TVAL - sbg pencuci muka dan masker HONEY BEE VENOM CREAM - mosturiser and repair . Dua ni dah boleh completekan rutin skincare dah. Cukup sangat. Kalau nak extra care, boleh add on toner, scrub semua. . Serius fall in love hari hari dgn kulit lepas jumpa dua item ni. Tak minat mosturiser melekit pekat tu, just simple me✌🏻️ #infinilanolinagg  #infinihoneybeevenom 
HONEY BEE VENOM CREAM MEMANG MENYELESAIKAN MASALAH KULIT
.
✅kulit kering
✅tona tak sekata
✅bekas jerawat
✅bintik hitam
✅kulit alergik
✅kulit ruam
✅kulit ezcema
.
Madu memang sangat bagis untuk kulit kerana ciri ciri madu itu sendiri ada healing properties
.
So korang yang ragu ragu nak try, boleh la try insyaallah banyak masalah kulit boleh diselesaikan insyaallah
.
Berminat nak dapatkan Honey Bee Venom Cream ni boleh terus whatsapp 019-4797215 #infinihoneybeevenom
#ezcema #ruam #kulit
HONEY BEE VENOM CREAM MEMANG MENYELESAIKAN MASALAH KULIT . ✅kulit kering ✅tona tak sekata ✅bekas jerawat ✅bintik hitam ✅kulit alergik ✅kulit ruam ✅kulit ezcema . Madu memang sangat bagis untuk kulit kerana ciri ciri madu itu sendiri ada healing properties . So korang yang ragu ragu nak try, boleh la try insyaallah banyak masalah kulit boleh diselesaikan insyaallah . Berminat nak dapatkan Honey Bee Venom Cream ni boleh terus whatsapp 019-4797215 #infinihoneybeevenom  #ezcema  #ruam  #kulit 
Produk Honey Bee sering menjadi pilihan MUA kerana ia menjaga kulit disamping menjadikan mekap lebih cantik dan berseri

#infinihoneybeevenom 
#infinihoneybeeserum 
#infinihoneybeefixingmist 
Nak mencuba? Jom whatsapp 019-4797214 tauu
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Terima kasih shopping dengan @infinicouture 💕 Beli satu set dapat special price siap pos lagi tau😍

#infinihoneybeevenom 
#infinihoneybeeserum 
#infinihoneybeecleanser 
#infinihoneybeescrub 
#infinihoneybeefixingmist
Hello darls! Bangun pagi tengok cermin, muka masih ada jerawat parut semua? Nah akak cadangkan dua magic item ni!
.
LANOLIN AGG TVAL - sbg pencuci muka dan masker
HONEY BEE VENOM CREAM - mosturiser and repair
.
Dua ni dah boleh completekan rutin skincare dah. Cukup sangat. Kalau nak extra care, boleh add on toner, scrub semua. .
Serius fall in love hari hari dgn kulit lepas jumpa dua item ni. Tak minat mosturiser melekit pekat tu, just simple me✌🏻️
#infinilanolinagg #infinihoneybeevenom
Hello darls! Bangun pagi tengok cermin, muka masih ada jerawat parut semua? Nah akak cadangkan dua magic item ni! . LANOLIN AGG TVAL - sbg pencuci muka dan masker HONEY BEE VENOM CREAM - mosturiser and repair . Dua ni dah boleh completekan rutin skincare dah. Cukup sangat. Kalau nak extra care, boleh add on toner, scrub semua. . Serius fall in love hari hari dgn kulit lepas jumpa dua item ni. Tak minat mosturiser melekit pekat tu, just simple me✌🏻️ #infinilanolinagg  #infinihoneybeevenom 
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay 
Pakai HBV boleh ketagih. Walaupun dia gel based, bila sapu kat muka dia jadi watery sangat. Lembap sangat kulit! Suke giler esp bila pakai lepas cuci muka dengan sabun lanolin. In loveeeeeee 😍 #infinihoneybeevenom
Pakai HBV boleh ketagih. Walaupun dia gel based, bila sapu kat muka dia jadi watery sangat. Lembap sangat kulit! Suke giler esp bila pakai lepas cuci muka dengan sabun lanolin. In loveeeeeee 😍 #infinihoneybeevenom 
Serum dan cream honey bee sesuai dibawa travel untuk memastikan kulit sentiasa moist gebus gebas 💕
.
.
Honey Bee Serum RM99
Honey Bee Venom Cream RM78 .
Whatsapp 019-4797214 to order #infinihoneybeeserum #infinihoneybeevenom
Serum dan cream honey bee sesuai dibawa travel untuk memastikan kulit sentiasa moist gebus gebas 💕 . . Honey Bee Serum RM99 Honey Bee Venom Cream RM78 . Whatsapp 019-4797214 to order #infinihoneybeeserum  #infinihoneybeevenom 
Honey Bee Venom Cream RM78/ whatsapp 019-4797214
#infinihoneybeevenom
Thank you for your purchase💕 Awak order kite poskan aje senang hihi
To order whatsapp 019-4797214 okkk
#infinihoneybeevenom
Thank you for your purchase💕 Awak order kite poskan aje senang hihi To order whatsapp 019-4797214 okkk #infinihoneybeevenom 
Thank you for your purchase💕 Awak order kite poskan aje senang hihi
To order whatsapp 019-4797214 okkk
#infinihoneybeevenom #infinihoneybeeserum
TIPS SUPAYA MEKAP TAK PECAH DAN BERCAPUK
.
1. Apply Honey Bee Venom sebelum anda apply foundation dan mekap
2. Sembur Honey Bee Fixing Spray supaya mekap anda longlasting
.
Simple 😊 #infinihoneybeevenom
TIPS SUPAYA MEKAP TAK PECAH DAN BERCAPUK . 1. Apply Honey Bee Venom sebelum anda apply foundation dan mekap 2. Sembur Honey Bee Fixing Spray supaya mekap anda longlasting . Simple 😊 #infinihoneybeevenom 
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Honey Bee Venom ready stock ya. Sesuai untuk kulit sensitif. Sebekas tahan lebih sebulan, kesan boleh nampak tak sampai sebekas pun. Kulit sihat dan lebih bersih bila rajin pakai Honey Bee Venom
.
Harga RM78 sahaja pos RM8 sm/RM12 ss
#infinihoneybeevenom
Honey Bee Venom ready stock ya. Sesuai untuk kulit sensitif. Sebekas tahan lebih sebulan, kesan boleh nampak tak sampai sebekas pun. Kulit sihat dan lebih bersih bila rajin pakai Honey Bee Venom . Harga RM78 sahaja pos RM8 sm/RM12 ss #infinihoneybeevenom 
Honey Bee Venom Cream RM78.00
.
.
Mekap tak pecah dan bercapuk
Kulit kekal lembap sepanjang hari
In love sangat ❤️
#infinihoneybeevenom
Honey Bee Venom Cream RM78.00 . . Mekap tak pecah dan bercapuk Kulit kekal lembap sepanjang hari In love sangat ❤️ #infinihoneybeevenom 
Memang ade je yang jenis suka keluar bare face. Maka calit HBV dan sapu je bedak nipis nipis sudah memadai. HBV ni memang quite powerful sebab dia repair skin disamping melembapkan dan melembutkan kulit tu sendiri. Tekstur dia mmg tak melekit, dia bila sapu kat muka macam sapu air walaupun kita tgk dia datang dalam bentuk gel.

Kakak cakap banyak pun tak best kalau korang tak merasainya sendiri. Klik hashtag #infinihoneybeevenom tau untuk testi dan info. 😊😊
Memang ade je yang jenis suka keluar bare face. Maka calit HBV dan sapu je bedak nipis nipis sudah memadai. HBV ni memang quite powerful sebab dia repair skin disamping melembapkan dan melembutkan kulit tu sendiri. Tekstur dia mmg tak melekit, dia bila sapu kat muka macam sapu air walaupun kita tgk dia datang dalam bentuk gel. Kakak cakap banyak pun tak best kalau korang tak merasainya sendiri. Klik hashtag #infinihoneybeevenom  tau untuk testi dan info. 😊😊
Hot selling mestilah selalu restock. Topup stok sambil guna juga. Since pregnant pakai ni je tak tukar tukar dah sebab yg lain tak sesuai 😩 Honey bee je ok dengan kulit sensitip pregnant ai. Makin lama pakai makin notice kulit pinkish dan jerawat susah naik. Korang jom try kalau kulit sensitif pun boleh 😊 #infinihoneybeevenom
Hot selling mestilah selalu restock. Topup stok sambil guna juga. Since pregnant pakai ni je tak tukar tukar dah sebab yg lain tak sesuai 😩 Honey bee je ok dengan kulit sensitip pregnant ai. Makin lama pakai makin notice kulit pinkish dan jerawat susah naik. Korang jom try kalau kulit sensitif pun boleh 😊 #infinihoneybeevenom 
Its a must have must try skincare! Infused with great premium ingredient, this set is as sweet as honey!
.
.

Honey benefit for skin :
🍯Fades scar
🍯Treats psoriasis
🍯Heals minor cuts & wounds
🍯Combat acne
🍯Delays skin aging
🍯Softens skin
.
.
All of this benefit you can get in Honey Bee Skincare😍
.
.
#infinihoneybeevenom 
#infinihoneybeeserum 
#infinihoneybeecleanser
Its a must have must try skincare! Infused with great premium ingredient, this set is as sweet as honey! . . Honey benefit for skin : 🍯Fades scar 🍯Treats psoriasis 🍯Heals minor cuts & wounds 🍯Combat acne 🍯Delays skin aging 🍯Softens skin . . All of this benefit you can get in Honey Bee Skincare😍 . . #infinihoneybeevenom  #infinihoneybeeserum  #infinihoneybeecleanser 
Order from customer. Thank you 🌷
.
Honey Bee Venom Cream 55ml
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
Harga : RM78
Postage :
RM8 Semenanjung
RM12 Sabah Sarawak
.
Order :
Whatsapp ONLY 019-4797214
.
Testimoni :
#infinihoneybeevenom
2nd IG @infinicouturefeedback
FB : Infini Couture
.
.
#honeybeevenomcream #SkinCare #nafura #hopegirl #infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
Order from customer. Thank you 🌷 . Honey Bee Venom Cream 55ml . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . Harga : RM78 Postage : RM8 Semenanjung RM12 Sabah Sarawak . Order : Whatsapp ONLY 019-4797214 . Testimoni : #infinihoneybeevenom  2nd IG @infinicouturefeedback FB : Infini Couture . . #honeybeevenomcream  #SkinCare  #nafura  #hopegirl  #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura 
Siang malam asal boleh nak tepek honey bee venom supaya kulit toink toink boink boink anjal macam kena botox gittew. Yang penting bebas jerawat jerawat huduh tu okayyyy. Dah la wangi macam madu macam nak makan je heeee. Goodnight!
.
.
.
Nak order whatsapp cepat cepat okayyyy #infinihoneybeevenom

100% AUTHENTIC
Siang malam asal boleh nak tepek honey bee venom supaya kulit toink toink boink boink anjal macam kena botox gittew. Yang penting bebas jerawat jerawat huduh tu okayyyy. Dah la wangi macam madu macam nak makan je heeee. Goodnight! . . . Nak order whatsapp cepat cepat okayyyy #infinihoneybeevenom  100% AUTHENTIC
Siang malam asal boleh nak tepek honey bee venom supaya kulit toink toink boink boink anjal macam kena botox gittew. Yang penting bebas jerawat jerawat huduh tu okayyyy. Dah la wangi macam madu macam nak makan je heeee. Goodnight!
.
.
.
Nak order whatsapp cepat cepat okayyyy #infinihoneybeevenom
Siang malam asal boleh nak tepek honey bee venom supaya kulit toink toink boink boink anjal macam kena botox gittew. Yang penting bebas jerawat jerawat huduh tu okayyyy. Dah la wangi macam madu macam nak makan je heeee. Goodnight! . . . Nak order whatsapp cepat cepat okayyyy #infinihoneybeevenom 
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja.
.
Kandungan :
.
🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
🐝Vitamin c- skin brilliance
🐝Collagen- untuk kulit yg anjal
🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
.
🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan  bersinar lepas pakai
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar
🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink
🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer
🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka
.
.
.
Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻
.
.

Harga : RM78
55ml
Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak

Whatsapp 019-4797214

#infinihoneybeevenom 
#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom 
#skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer  #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom  #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #mua  #serum  #makeupartist  #madefromkorea  #sayajualhoneybeevenom  #skincare  #beauty  #honeybeevenomcream  #MagicSkinPrimer  #collagen  #makeup  #brunei  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #urbandecay  #nafura