an online Instagram web viewer

#instadairy medias

Photos

可愛い🐶🌼笑.
.
2017.10.21.
.
#いぬ #お花 #バルーンアート #instadairy
#balloon #balloonart #dog #flower
Only Selfies are not enough these days to Reveals Cute Memories It's only Food Food which been with Bestie that too world most Hunger Friend ForEver👭😛😂😂😘❤😎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#indianphotography #motivation #photooftheday #picoftheday #inspiration #moodygrams #tonesbox #visual #foodporn #instafood #fastfood #foodie #hungergames #taste #tasty #freak #traveldaries  #happiness #feelings #instamood #love #food #friendindeed #friends #forever #goals #dare #dream #instadairy ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Only Selfies are not enough these days to Reveals Cute Memories It's only Food Food which been with Bestie that too world most Hunger Friend ForEver👭😛😂😂😘❤😎 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #indianphotography  #motivation  #photooftheday  #picoftheday  #inspiration  #moodygrams  #tonesbox  #visual  #foodporn  #instafood  #fastfood  #foodie  #hungergames  #taste  #tasty  #freak  #traveldaries  #happiness  #feelings  #instamood  #love  #food  #friendindeed  #friends  #forever  #goals  #dare  #dream  #instadairy  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pakai WD kena banyak bersabar. Tak boleh set dalam kepala pakai sebotol aje kulit dan cantik..flawless. .maverlous..Memang ada individu yang macam tu tapi tak semua orang macam tu.Mungkin individu tu memang amalkan gaya hidup sihat iaitu suka bersenam,minum air putih 3 liter sehari,banyak makan buah2an dan sayuran.

Kalau kita makan macam-macam..minum ais..makan jajan..makan fast food..makan nasi ikut suka hati nak banyak mana..makan lagi..dan lagi..minum coke..minum air manis..makan kek..
Camne nak nampak keberkesanan  WD tu.

Sebab pengambilan  makanan yang tak seimbang dan gula yang berlebihan dalam tubuh juga punca masalah kulit dan jerawat tau

Kita disarankan minum air putih yang banyak dan lebihkan makan buah dan sayuran yang berserat tinggi.

Semoga kita sama-sama dapat manfaat dari WD.

Bukan senang nak sihat dan cantik.Semua kena ada azam ada usaha. Teruskan istiqomah guna WD..In shaa Allah

Nak try WD jugak 🙋
📲 Whatsapp 011 285 116 31
📲 Whatsapp 011 285 116 31
📲 Whatsapp 011 285 116 31 
HARGA PROMOSI tauu.
PENGEDAR DIPERLUKAN.
Pakai WD kena banyak bersabar. Tak boleh set dalam kepala pakai sebotol aje kulit dan cantik..flawless. .maverlous..Memang ada individu yang macam tu tapi tak semua orang macam tu.Mungkin individu tu memang amalkan gaya hidup sihat iaitu suka bersenam,minum air putih 3 liter sehari,banyak makan buah2an dan sayuran. Kalau kita makan macam-macam..minum ais..makan jajan..makan fast food..makan nasi ikut suka hati nak banyak mana..makan lagi..dan lagi..minum coke..minum air manis..makan kek.. Camne nak nampak keberkesanan WD tu. Sebab pengambilan makanan yang tak seimbang dan gula yang berlebihan dalam tubuh juga punca masalah kulit dan jerawat tau Kita disarankan minum air putih yang banyak dan lebihkan makan buah dan sayuran yang berserat tinggi. Semoga kita sama-sama dapat manfaat dari WD. Bukan senang nak sihat dan cantik.Semua kena ada azam ada usaha. Teruskan istiqomah guna WD..In shaa Allah Nak try WD jugak 🙋 📲 Whatsapp 011 285 116 31 📲 Whatsapp 011 285 116 31 📲 Whatsapp 011 285 116 31 HARGA PROMOSI tauu. PENGEDAR DIPERLUKAN.
✔デニーズ『巨峰』デザート🍇
①枚目📷。ゼリーとレアチーズ
②ミニパルフェ
③ミニだから一人占めな息子👦
*
#デニーズ#期間限定
#巨峰#パフェ
#ゼリー#レアチーズ
#ぶどう#フルーツ
#スイーツ#デザート
#ファッション#コーデ
#gu#シャツ #セール
#dennys#restaurant
#grape#fruit
#parfait#jelly
#sweets#dessert
#food#delicious
#sweets#dessert
#instapic#instadairy 
#instagood#instagram
✔デニーズ『巨峰』デザート🍇 ①枚目📷。ゼリーとレアチーズ ②ミニパルフェ ③ミニだから一人占めな息子👦 * #デニーズ #期間限定  #巨峰 #パフェ  #ゼリー #レアチーズ  #ぶどう #フルーツ  #スイーツ #デザート  #ファッション #コーデ  #gu #シャツ  #セール  #dennys #restaurant  #grape #fruit  #parfait #jelly  #sweets #dessert  #food #delicious  #sweets #dessert  #instapic #instadairy  #instagood #instagram 
*
寒くなると
車もポカポカで
少しのお買い物でも
すぐに撃沈な2人
*
*
*
#子育て#子供 #instakids#子供#ig_japan#instadairy#ig_oyabakabu #ig_baby#kids_japan#insta_kids#ig_kidsphoto #Instagram_kids#子育て#こども#子育て#親バカ#親バカ
#ぱっつん#5歳児 #2歳児#2歳7ヶ月#寝落ち
* 寒くなると 車もポカポカで 少しのお買い物でも すぐに撃沈な2人 * * * #子育て #子供  #instakids #子供 #ig_japan #instadairy #ig_oyabakabu  #ig_baby #kids_japan #insta_kids #ig_kidsphoto  #Instagram_kids #子育て #こども #子育て #親バカ #親バカ  #ぱっつん #5歳児  #2歳児 #2æ­³7ヶ月 #寝落ち 
☔️☔️☔️💦
プリおれチョコビも暇そー(*pωq*) 明日はもっと大雨っぽいから、買い物行って、山盛りの洗濯物持って乾燥機かけに。
でも、どこのコインランドリーも大盛況💦
何とか終えて帰宅🏠
はぁー疲れた💦
・
#chihuahua#chihuahualover #instachihuahua#instadog #instadairy#love#happy #west_dog_japan#todayswanko #チワワ#チワワ部#ロンチー 
#ロングコートチワワ#チョコタン
#チワックス#多頭飼い#親ばか
#一姫二太郎#癒しわんこ
#愛犬#退屈#台風
#ワンコなしでは生きていけません会
#ぷりん#オレオ#チョコビ
☔️☔️☔️💦 プリおれチョコビも暇そー(*pωq*) 明日はもっと大雨っぽいから、買い物行って、山盛りの洗濯物持って乾燥機かけに。 でも、どこのコインランドリーも大盛況💦 何とか終えて帰宅🏠 はぁー疲れた💦 ・ #chihuahua #chihuahualover  #instachihuahua #instadog  #instadairy #love #happy  #west_dog_japan #todayswanko  #チワワ #チワワ部 #ロンチー  #ロングコートチワワ #チョコタン  #チワックス #多頭飼い #親ばか  #一姫二太郎 #癒しわんこ  #愛犬 #退屈 #台風  #ワンコなしでは生きていけません会  #ぷりん #オレオ #チョコビ 
Brand : Daniel Wellington 
Model : Couple Set
Grade : AA
Strap : Nylon
Warranty : 3 Month
 Price : RM60
Sabah Sarawak tambah rm5
.
Set sahaja
www.wasap.my/60142685092

#jam #jamtangan #onlineseller #ootd #gred #cun.#instagram.#instagram #instadairy #instafamous #lelaki #babycomel #erezeki #terapiinstagram #model #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #smart #Im4u #trustedseller #poslaju #jombeli #wak #akusuka #syukurselalu #onlineshopping
Brand : Daniel Wellington Model : Couple Set Grade : AA Strap : Nylon Warranty : 3 Month Price : RM60 Sabah Sarawak tambah rm5 . Set sahaja www.wasap.my/60142685092 #jam  #jamtangan  #onlineseller  #ootd  #gred  #cun .#instagram .#instagram  #instadairy  #instafamous  #lelaki  #babycomel  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #smart  #Im4u  #trustedseller  #poslaju  #jombeli  #wak  #akusuka  #syukurselalu  #onlineshopping 
#Repost from @ajimaura by @quicksave.app
・・・
Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik
.
Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka
.
Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta
.
.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #InstaSaveApp #QuickSaveApp
#Repost  from @ajimaura by @quicksave.app ・・・ Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . . . #instagram  #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #InstaSaveApp  #QuickSaveApp 
お料理と習い事教室Sayanchi Cooking Salonのさやんちです!

今日は基礎レッスンでした♡
カフェメニュー。

生徒さんたちが
彼氏ができたり、婚約したり、みんなめでたいね!! 20代30代のための
恋愛運・家庭運がみるみる上がる
お料理教室♡成婚7組!!→もうすぐ9組!
さやんちクッキングサロン
名古屋市中区
最寄り駅 山王駅、東別院駅

#instadairy#sayanchicookingsalon #homecooking #japanesecookingschool#cookingschooljapan
#follow  #ife #毎日が最高#happy#さやんちクッキングサロン #手料理 #名古屋料理教室 
#料理教室#料理基礎 #家庭料理#お料理教室#料理下手#味おんち#婚活#ビクトリアライフスタイル#家庭的#教室 #andGIRL掲載#美人百花掲載 #キラキラ女子#VictoriaLifestyle#婚活名古屋 #婚活岐阜#東別院料理教室
お料理と習い事教室Sayanchi Cooking Salonのさやんちです! 今日は基礎レッスンでした♡ カフェメニュー。 生徒さんたちが 彼氏ができたり、婚約したり、みんなめでたいね!! 20代30代のための 恋愛運・家庭運がみるみる上がる お料理教室♡成婚7組!!→もうすぐ9組! さやんちクッキングサロン 名古屋市中区 最寄り駅 山王駅、東別院駅 #instadairy #sayanchicookingsalon  #homecooking  #japanesecookingschool #cookingschooljapan  #follow  #ife  #毎日が最高 #happy #さやんちクッキングサロン  #手料理  #名古屋料理教室  #料理教室 #料理基礎  #家庭料理 #お料理教室 #料理下手 #味おんち #婚活 #ビクトリアライフスタイル #家庭的 #教室  #andGIRL掲載 #美人百花掲載  #キラキラ女子 #VictoriaLifestyle #婚活名古屋  #婚活岐阜 #東別院料理教室 
シンプルな長皿です
チョコとクルミのビスコッティをのせました

#ceramics#handmade#clay#dish#tableware#potter#craft#livinglife#slowlife#homemade#instadairy#organic#皿#器#土の器#手作り陶器#手作りおやつ#暮らし#スローライフ#うつわ
おはようございます!
今朝は起きたら10時半だった💦💦💦💦 💦
休みの日の方が早起く起きてる私にとってはとても珍しいこと。
ビックリしたー😳
でランチもこんな時間になっちゃった。

#スンドゥブ チゲ
#あげだし豆腐 
#緑黄色野菜 サラダ🥗アーモンドスライス添え
#生ゆば 
桜ゼリー
キムチ
スパイダー🕷チョコ

#クッキングラム#デリスタグラマー#おうちカフェ#ランチ#おうちごはん#朝ごはん#朝食#キヤノン
#homecooking#delicious#eat#food#foodstagram#foodgasm#hungry#instadairy#foodies#instafood#lunch#breakfast#tasty#japanesefood#canon#carlzeiss#ios5dmarkiii #楽しんでる?
おはようございます! 今朝は起きたら10時半だった💦💦💦💦 💦 休みの日の方が早起く起きてる私にとってはとても珍しいこと。 ビックリしたー😳 でランチもこんな時間になっちゃった。 #スンドゥブ  チゲ #あげだし豆腐  #緑黄色野菜  サラダ🥗アーモンドスライス添え #生ゆば  桜ゼリー キムチ スパイダー🕷チョコ #クッキングラム #デリスタグラマー #おうちカフェ #ランチ #おうちごはん #朝ごはん #朝食 #キヤノン  #homecooking #delicious #eat #food #foodstagram #foodgasm #hungry #instadairy #foodies #instafood #lunch #breakfast #tasty #japanesefood #canon #carlzeiss #ios5dmarkiii  #楽しんでる ï¼Ÿ
.
.
.
With my date today. 😘 .
.
.
Right one tastes so good i swear. Punah ranah diet i. 😂😂 .
.
.
Padahal initial plan nak minum air masak or sugarless fruit juice jee 🙊🙊🙊. .
.
.
Ada tak yang acah acah diet macam saya ni? Hihi🙋
.
.
.
. . . With my date today. 😘 . . . Right one tastes so good i swear. Punah ranah diet i. 😂😂 . . . Padahal initial plan nak minum air masak or sugarless fruit juice jee 🙊🙊🙊. . . . Ada tak yang acah acah diet macam saya ni? Hihi🙋 . . .
Wallet fendi
Rm65 include box 
Sabah Sarawak tambah rm5
www.wasap.my/60142685092

#jam #bag #kasut #igshop  #fendi #onlineseller #ootd #gred #cun #mantap #merecik #murah #malaysia #negaraku #trustedseller #poslaju #jombeli #wak #akusuka #jutawan #businessman #love #man #bazaarpaknil #youcanduit #murah #instagram #instadairy #instafamous #lelaki
👜 READY STOCK 👜
_
PURSE PHONE
_
Size : 18x10cm (can fix 5'5 phone)
_
Colour : Blue, Black, Brown & Red
_
Price : RM30 (exc postage)
_
Postage RM7 sm / RM9 ss
_
📲 HOW TO ORDER? 
_
1. Please screenshot item that you want 👛👜👝💼
2. Send screenshot to whatsapp +60177323034 (Shu) or klik link WhatsApp on bio. 📱
3. Wait for the reply. 📩
_
#ShuPurseMurah
👜 READY STOCK 👜 _ PURSE PHONE _ Size : 18x10cm (can fix 5'5 phone) _ Colour : Blue, Black, Brown & Red _ Price : RM30 (exc postage) _ Postage RM7 sm / RM9 ss _ 📲 HOW TO ORDER? _ 1. Please screenshot item that you want 👛👜👝💼 2. Send screenshot to whatsapp +60177323034 (Shu) or klik link WhatsApp on bio. 📱 3. Wait for the reply. 📩 _ #ShuPurseMurah 
.
.
Sabtu 21/10/2017.
Selamat diposkan ke Melaka.
Smartwatch V8
Warna Hitam
.
.
Semoga cepat sampai.
Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami😘😘.
.
.
Berminat nak milikinya?
Whatsap 012-9093449
. . Sabtu 21/10/2017. Selamat diposkan ke Melaka. Smartwatch V8 Warna Hitam . . Semoga cepat sampai. Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami😘😘. . . Berminat nak milikinya? Whatsap 012-9093449
SEJUK + Wangi + Segar ! 
Pilihan anak dara dan isteriii.
.
.
Ada lagi nak try #femininewashgold terbaru ni ?️
Kalau belum boleh dapatkan sekarang sebab tengah promosi 😘
.
.
Jom follow sekarang ⤵
@miss.v.perfume
@miss.v.perfume
@miss.v.perfume
.
.
EIDA LAURA FEMININE WASH
✔ sesuai untuk anak dara, wanita berkahwin, ibu mengandung dan dalam pantang.
✔ mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara.
✔ memulihkan luka selepas bersalin.
✔ menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit.
✔ mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri.
✔ mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj.
.
.
Harga beli 3 botol Murah sangat.. sebotol boleh guna sehingga 3 bulan.. share share dengan kawan2 beli lagi jimat !!
.
💟 FW gold, Pasti si dia jatuh cinta 💟
.
JANGAN BELI KALAU TAK TENGOK LAGI FEEDBACK DEKAT @miss.v.perfume okeyhh
.
.
SEJUK + Wangi + Segar ! Pilihan anak dara dan isteriii. . . Ada lagi nak try #femininewashgold  terbaru ni ?️ Kalau belum boleh dapatkan sekarang sebab tengah promosi 😘 . . Jom follow sekarang ⤵ @miss.v.perfume @miss.v.perfume @miss.v.perfume . . EIDA LAURA FEMININE WASH ✔ sesuai untuk anak dara, wanita berkahwin, ibu mengandung dan dalam pantang. ✔ mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara. ✔ memulihkan luka selepas bersalin. ✔ menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit. ✔ mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri. ✔ mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj. . . Harga beli 3 botol Murah sangat.. sebotol boleh guna sehingga 3 bulan.. share share dengan kawan2 beli lagi jimat !! . 💟 FW gold, Pasti si dia jatuh cinta 💟 . JANGAN BELI KALAU TAK TENGOK LAGI FEEDBACK DEKAT @miss.v.perfume okeyhh . .
***
21 Oct.2017
・
今日は娘の18歳のバースデー🎂
ギリ選挙権をゲットしご満悦😑
・
・
29週で生まれNICU出身の娘
元気にさえ育てばいいと思っていたのに
欲はどんどん芽生える
あんなふうにこんなふうに‥
一年に一度生まれた時の気持ちを思い出して
毎年リセットし直す
・
・
・
結婚してもしなくても
子どもがいてもいなくても
お金持ちでもそうじゃなくても
管理職でもヒラ社員でも
平凡な毎日が幸せに感じる心があれば
万々歳🙌
・
・
・
おめでとうとありがとうの日❤︎
・
・
・
・

#foodpics#foodie#foodporn#instafood#instadairy#instalike#instagood#daily#onmytable#onthetable#yummy#goodfood#simplelife#feedfeed#eats#morningslikethese#igers#happylife#暮らし#picoftheday#pfotooftheday#instagram#theartofslowliving#sweet #cake #happybirthday
*** 21 Oct.2017 ・ 今日は娘の18歳のバースデー🎂 ギリ選挙権をゲットしご満悦😑 ・ ・ 29週で生まれNICU出身の娘 元気にさえ育てばいいと思っていたのに 欲はどんどん芽生える あんなふうにこんなふうに‥ 一年に一度生まれた時の気持ちを思い出して 毎年リセットし直す ・ ・ ・ 結婚してもしなくても 子どもがいてもいなくても お金持ちでもそうじゃなくても 管理職でもヒラ社員でも 平凡な毎日が幸せに感じる心があれば 万々歳🙌 ・ ・ ・ おめでとうとありがとうの日❤︎ ・ ・ ・ ・ #foodpics #foodie #foodporn #instafood #instadairy #instalike #instagood #daily #onmytable #onthetable #yummy #goodfood #simplelife #feedfeed #eats #morningslikethese #igers #happylife #暮らし #picoftheday #pfotooftheday #instagram #theartofslowliving #sweet  #cake  #happybirthday 
Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik
.
Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka
.
Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta
.
.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit #irfankhairi
Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . . . #instagram  #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #youcanduit  #irfankhairi 
初めての梅割り♪
飲みやすくて後から効く〜
これは酔う💦

#肉祭り
#金精
#梅割り
#food
#instadairy
#yummy 
#Delicious
#pictureoftheday
#lfl 
#l4l 
#instagood
Assalamualaikum kekakak.. Emmmmm berbaloi  ke tak?
Dengan #gulasuburstrawberi
kekakak dapat.. ⤵⤵
.
.
👉Mantapkan cik V & cik B
👉Dapat atasi masalah rahim
👉Kulit berseri & gebu gebas
👉Dapat stabil berat badan
👉Suami semakin sayang
.
.
Best ke tak best...tak nak cakap lebih..hanya yang mengamalkan  je merasai semua nikmat tersebut .
.
PROMOSI : RM55/30sachet
ORDER : 01120915471
_________________________________
Assalamualaikum kekakak.. Emmmmm berbaloi ke tak? Dengan #gulasuburstrawberi  kekakak dapat.. ⤵⤵ . . 👉Mantapkan cik V & cik B 👉Dapat atasi masalah rahim 👉Kulit berseri & gebu gebas 👉Dapat stabil berat badan 👉Suami semakin sayang . . Best ke tak best...tak nak cakap lebih..hanya yang mengamalkan je merasai semua nikmat tersebut . . PROMOSI : RM55/30sachet ORDER : 01120915471 _________________________________
#Repost @ajimaura (@get_repost)
・・・
Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik
.
Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka
.
Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta
.
.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit
#Repost  @ajimaura (@get_repost) ・・・ Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . . . #instagram  #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #youcanduit 
@Regranned from @ajimaura -  Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik
.
Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka
.
Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta
.
.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit #irfankhairi
@Regranned from @ajimaura - Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . . . #instagram  #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #youcanduit  #irfankhairi 
Hai kekakak.. 😊😘
Kalau dah namanya perempuan, memang tak boleh lari daripada masalah keputihan/gatal2 kat area tuttt kan, tapi tak kan nak biarkan je, nanti cik abang awak tu lari baru tahu 😅
.
.
⏩ Nak Cik Bunga harum mewangi dengan aroma Rose & Strawberi ?
⏩ Feminine Wash Gold Eida Laura ni pilihan TERBAIKKK ❤
.
.
JOM BACA KELEBIHAN .
✔ Menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit.
✔ Mengawal keputihan dan menyegarkan faraj.
✔ Mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara.
✔ Memulihkan luka selepas bersalin.
✔ Mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri.
✔ Boleh buat sabun payudara utk menegangkan
✔ Boleh buat bertangas
✔ Kecutkan buasir
.
.
SIAPA BOLEH GUNA ?
📌 Anak Dara
📌 Bakal Pengantin .
📌 Isteri .
📌 Ibu Hamil
📌 Ibu Dalam Pantang
.
.
👉PROMOSI : RM48sm/55ss
👉1 BOTOL : 130ml
👉Beli 2 botol : Free FemWash Mini
👉Order : +601120915471
.
Jangan BELI kalau belum tengok testimoni dekat @miss.v.perfume
.
.
💋💋Pasti Sidia Jatuh Cinta💋💋 .
Hai kekakak.. 😊😘 Kalau dah namanya perempuan, memang tak boleh lari daripada masalah keputihan/gatal2 kat area tuttt kan, tapi tak kan nak biarkan je, nanti cik abang awak tu lari baru tahu 😅 . . ⏩ Nak Cik Bunga harum mewangi dengan aroma Rose & Strawberi ? ⏩ Feminine Wash Gold Eida Laura ni pilihan TERBAIKKK ❤ . . JOM BACA KELEBIHAN . ✔ Menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit. ✔ Mengawal keputihan dan menyegarkan faraj. ✔ Mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara. ✔ Memulihkan luka selepas bersalin. ✔ Mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri. ✔ Boleh buat sabun payudara utk menegangkan ✔ Boleh buat bertangas ✔ Kecutkan buasir . . SIAPA BOLEH GUNA ? 📌 Anak Dara 📌 Bakal Pengantin . 📌 Isteri . 📌 Ibu Hamil 📌 Ibu Dalam Pantang . . 👉PROMOSI : RM48sm/55ss 👉1 BOTOL : 130ml 👉Beli 2 botol : Free FemWash Mini 👉Order : +601120915471 . Jangan BELI kalau belum tengok testimoni dekat @miss.v.perfume . . 💋💋Pasti Sidia Jatuh Cinta💋💋 .
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Diharapkan kita semua sama sama bahagia dan berjaya hari ini️💕
.
Doakan kebaikan orang lain, malaikat mendoakan kebaikan untuk kita juga. Surely, what you give, you gets back 😘
.
.
.
.
.
.
.
#selamatpagi #quoteslife #instafamous #instadairy #morningtips #life #doa #morningbreakfast #sabtuday #bazaarpaknil #jannahnickers #belajarinstagram #muslimahootd #like4like #muslimlife #quran #greentea #kopihijau #nurraysa #furaiha #viralmalaysia #senyum #niqabis #tudunglabuhhitam #pakaianumrah #selfiehati #suratputuscinta #khimarmurah #tudunglabuhmalaysia #muslimahfashion
. . Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Diharapkan kita semua sama sama bahagia dan berjaya hari ini️💕 . Doakan kebaikan orang lain, malaikat mendoakan kebaikan untuk kita juga. Surely, what you give, you gets back 😘 . . . . . . . #selamatpagi  #quoteslife  #instafamous  #instadairy  #morningtips  #life  #doa  #morningbreakfast  #sabtuday  #bazaarpaknil  #jannahnickers  #belajarinstagram  #muslimahootd  #like4like  #muslimlife  #quran  #greentea  #kopihijau  #nurraysa  #furaiha  #viralmalaysia  #senyum  #niqabis  #tudunglabuhhitam  #pakaianumrah  #selfiehati  #suratputuscinta  #khimarmurah  #tudunglabuhmalaysia  #muslimahfashion 
しんどくて気分悪くて悲しかった日の気持ちの、「絵」by次女
#そんな時でも
#うさぎ 🐰
#とにかく動物が好き(ぬいぐるみも)
#蛙🐸も触ってたー 
ヒィー😭😭😭
そのかわりでもないけれど、クモ🕷を毛嫌いする。「でもスパイダーマンのトムホは結婚したいぐらい好き💒」だ、そう。
で、みんな〜起きろ〜〜
#雨続き
#毎日降る
#おまけに台風 🌪
#コインランドリー
#満杯
洗濯が干せない主婦の気持ちの「絵」でもあるな〜💧💧💧💧💧💧
#instalove#instalike
#japan#photo#gallery 
#instagram#instagood
#art#instadiary
#instadairy#world
#次女#お絵描き#土曜日
しんどくて気分悪くて悲しかった日の気持ちの、「絵」by次女 #そんな時でも  #うさぎ  🐰 #とにかく動物が好き (ぬいぐるみも) #蛙 ðŸ¸ã‚‚触ってたー ヒィー😭😭😭 そのかわりでもないけれど、クモ🕷を毛嫌いする。「でもスパイダーマンのトムホは結婚したいぐらい好き💒」だ、そう。 で、みんな〜起きろ〜〜 #雨続き  #毎日降る  #おまけに台風  🌪 #コインランドリー  #満杯  洗濯が干せない主婦の気持ちの「絵」でもあるな〜💧💧💧💧💧💧 #instalove #instalike  #japan #photo #gallery  #instagram #instagood  #art #instadiary  #instadairy #world  #次女 #お絵描き #土曜日 
Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik
.
Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka
.
Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta
.
.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit #irfankhairi
Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . . . #instagram  #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #youcanduit  #irfankhairi 
Assalamualaikum. Hai saya baby #setHamilMampuMilik Jsp gold dan Arjuna gold.
Alhamdulillah.
.
.
Set hamil ni rasa strawberi dan oren tauuu.. sedap & mudah !
Usaha itu tugas kita.
Hasil pastinya milik DIA.
.
.
Serius Nak tambah bilangan isi rumah ?
Jom ikhtiar bersama set hamil kami.
.
.
TESTIMONI : @hamil.my
TESTIMONI : @hamil.my
TESTIMONI : @hamil.my
.
_______________________
Assalamualaikum. Hai saya baby #setHamilMampuMilik  Jsp gold dan Arjuna gold. Alhamdulillah. . . Set hamil ni rasa strawberi dan oren tauuu.. sedap & mudah ! Usaha itu tugas kita. Hasil pastinya milik DIA. . . Serius Nak tambah bilangan isi rumah ? Jom ikhtiar bersama set hamil kami. . . TESTIMONI : @hamil.my TESTIMONI : @hamil.my TESTIMONI : @hamil.my . _______________________
2017.10.21
📍Tokyo midtown 
夜の紅葉もライトアップされるとキレイ🍁
都会の真ん中に自然がいっぱいのところがなんだか好き。
.
.
.
_ _ _ _ _
#東京 #東京散歩 #アート #建築 #六本木 #東京ミッドタウン #紅葉 #art #instadairy #instagood #instalove #instantrip #instatravel #japan #visitjapan #exciting #illumination #tokyomidtown
2017.10.21 📍Tokyo midtown 夜の紅葉もライトアップされるとキレイ🍁 都会の真ん中に自然がいっぱいのところがなんだか好き。 . . . _ _ _ _ _ #東京  #東京散歩  #アート  #建築  #六本木  #東京ミッドタウン  #紅葉  #art  #instadairy  #instagood  #instalove  #instantrip  #instatravel  #japan  #visitjapan  #exciting  #illumination  #tokyomidtown 
⛪⛪⛪
ニッカ♡もんちゃん
happywedding
#結婚式#happywedding
#instadairy
🍦🍦🍦
スーパーフライデー♡
#SoftBank#スーパーフライデー
#サーティーワン#31#ice
#yummy#instadairy
✉✉✉
愛たっぷりお手紙♡
#loveletter#letter#お手紙
#Thankyou#ありがとう
#4thboy
名前のとおり愛に溢れた男の子♡
私の好きなもの覚えてくれてて
好きな色の青い字と
黄色いコスモスと
美味しそうないちご
ありがとう 彩先生は頑張るよ♡
#instadairy
✉✉✉ 愛たっぷりお手紙♡ #loveletter #letter #お手紙  #Thankyou #ありがとう  #4thboy  名前のとおり愛に溢れた男の子♡ 私の好きなもの覚えてくれてて 好きな色の青い字と 黄色いコスモスと 美味しそうないちご ありがとう 彩先生は頑張るよ♡ #instadairy 
‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 ??"Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍 konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow promil yukk.. Cek ig nya.. sudah bnyak yg berhasil 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 bunda👍👍👍 Pin: 5D590C11
Wa: 085331426792 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram 
#syukurselalu
‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 ??"Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍 konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow promil yukk.. Cek ig nya.. sudah bnyak yg berhasil 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 bunda👍👍👍 Pin: 5D590C11 Wa: 085331426792 #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda  #freedom  #gainpost  #love  #lifestyle  #instadairy  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #dms360  #nurraysabeauty  #toneexcel  #testimoni  #jsd  #ukhwahti  #instagood  #eusahawan  #instafamous  #ukhwahti  #usahawan  #bisnesonline  #seminar  #ajimaura Â  #terapiinstagram  #syukurselalu 
‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 ⏩ cek I G ya bunda.👈👈👈 Banyak yg sdh terbukti nyata bunda" positif 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 🍃🍃 Menunda = Menghilangkan kesempatan keberhasilan.👏👏👏Bersama kami mari wujudkan impian bunda & suami. Pin: 5D590C11
Wa: 085331426792 
#terapiinstagram 
#syukurselalu 
#usahawanonline 
#viral
#belajarinstagram 
#usahawanmuda 
#freedom
#gainpost 
#love 
#lifestyle
#instadairy 
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood 
#eusahawan 
#instafamous 
#ukhwahti 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram 
#syukurselalu
‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 ⏩ cek I G ya bunda.👈👈👈 Banyak yg sdh terbukti nyata bunda" positif 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 🍃🍃 Menunda = Menghilangkan kesempatan keberhasilan.👏👏👏Bersama kami mari wujudkan impian bunda & suami. Pin: 5D590C11 Wa: 085331426792 #terapiinstagram  #syukurselalu  #usahawanonline  #viral  #belajarinstagram  #usahawanmuda  #freedom  #gainpost  #love  #lifestyle  #instadairy  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #dms360  #nurraysabeauty  #toneexcel  #testimoni  #jsd  #ukhwahti  #instagood  #eusahawan  #instafamous  #ukhwahti  #usahawan  #bisnesonline  #seminar  #ajimaura Â  #terapiinstagram  #syukurselalu 
Verano ya te siento 🌞😎
Verano ya te siento 🌞😎
Cyniczny uśmiech bywa parawanem załzawionych oczu.
#innaja #rozkminymarceliny #psychoart #psychopath #mojeprzemyślenia #gitgut #borderline #blackandwhite #ja #autumn🍁🍂 #grubaja #gothstyle #mystyle #lfl🙄 #fff🙄 #polskakobieta #instadairy #introwertyzmtozaleta #introwertyzm #printowertyzm #cosnowego #💀
Kennt ihr diesen Moment wenn man sich eigentlich zusammen reißen will & diesmal keine dieser Kerzen kaufen möchte?  Jaa so in etwa dachte ich's mir dieses Jahr. Aber klappte nicht so richtig. 
Ich liebe solche Duftkerzen,dazu noch einen Tee oder Kaffee und in die Decke gekuschelt-perfekt! 😍👌 #duftkerze #villaerde #apfelzimt #cinnamoncandle #smellsgood  #instapics #autumn🍁 #herbst #cozy  #red #colorful #instadairy #instagood #instadaily #instagram #cozyhome #gemütlicherabend #candlelight #candles
Kennt ihr diesen Moment wenn man sich eigentlich zusammen reißen will & diesmal keine dieser Kerzen kaufen möchte? Jaa so in etwa dachte ich's mir dieses Jahr. Aber klappte nicht so richtig. Ich liebe solche Duftkerzen,dazu noch einen Tee oder Kaffee und in die Decke gekuschelt-perfekt! 😍👌 #duftkerze  #villaerde  #apfelzimt  #cinnamoncandle  #smellsgood  #instapics  #autumn ðŸ #herbst  #cozy  #red  #colorful  #instadairy  #instagood  #instadaily  #instagram  #cozyhome  #gemütlicherabend  #candlelight  #candles 
Blondie👸🏼and Brownie 👸🏽finally made it 🙌🏾🇻🇳❤️#friendshipgoals #vietnam #girlstrip #exploring #islandhopping #backpacking #travelasia #lovelife #culture #south #traveldiary #instadairy #instagood #instatravel #tourists #british #manchester #german #hamburg #indian #pakistani #ontour #touring #excursions #streetlife #saignon #hochiminh #fun #happyus 👭☺️
💙💛IKEA💛💙
💙💛IKEA💛💙
O melhor ainda está por vir, os dias brilharam como a alva luz. Mantenha a fé pois Deus vai honrar teus sonhos! 👊👊😉
#instadairy #faith #heero #falloutboy
O melhor ainda está por vir, os dias brilharam como a alva luz. Mantenha a fé pois Deus vai honrar teus sonhos! 👊👊😉 #instadairy  #faith  #heero  #falloutboy