an online Instagram web viewer

#instafamous medias

Photos

Few from this weekend at the beer festival! Shame about the weather! Dammit Brian!!
.
.
.
#ctcc #beerfestival #weekend #friends #instafamous #instadaily #brunette #blonde #pcc #ebonyandivory #realale #camra
Magazine corner 💫 #milano
Tap 2x
Follow @cocoichu
Follow @cooicu ----------------------------------------------- 8 #genginsapgan #gf #girl #girlfriend #golook #happy #hot_shotz #hugs #ig_bestever #igaddicts #imagin8 #instabeauty #instacool #instafamous #instagain#instagallery #instagood #instalove #instalove #instalovers #instaplus #instasg #kiss #kisses #latergram #life
Greens glorious greens 💚💚 this has got to bee my favorite Mellon flavor so far !!
Greens glorious greens 💚💚 this has got to bee my favorite Mellon flavor so far !!
Red outfit 🔥
Red outfit 🔥
I eat roughly 10kg (22lbs) Nutella each year 😅
.
.
.
#nutella #breakfast #lowcarb #nocarbs #food #foodporn #instafamous #fitfam #healthyfood
La mia persona
La mia persona
On my way home. Borta bra.. Men hemma bäst😍#snapchat #me #yolo #dress #hair #blue #girl #boy #him #roadtrip #sun #sunglasses #glasses #car #bmw #audi #åddi #sweden #swe #dalarna #chihuahua #chihuahuas #nature #selfie #awesome #today #instafamous #human #blackandwhite #love
Королева твоего темного мира 🎶
Королева твоего темного мира 🎶
Today news
46 half century of virat in odi series keep it up virat 
#instagram #insta #instadaily #instafamous #instafashion #instaface #instafamilylove #instafamily❤️ #likeforlike #likeforfollow #like4likes #likeforme
Espera 🌸
Espera 🌸
#Repost @dean_818 (@get_repost)
・・・
PC Love hadir dengan 22 variant warna! Dan tampil dengan 3 hasil akhir yang berbeda!
. .

Ini adalah hasil kreasi saya menggunakan @EsteeLauder PC Love untuk client saya ❤️
Disini saya menggunakan salah satu shade favourite saya dari ke 22 shade yang tersedia di Indonesia!.
. .

Saya menggunakan PC Love dengan seri Crazy Beautiful (No. 430) untuk menampilkan kesan fresh look dan menonjolkan sisi simplicity pada client saya kali ini ❤️. Shade Crazy Beautiful ini menciptakan hasil akhir yang kita sebut sebagai edgy creme!
.
.
____________________________

Kamu berkesempatan untuk memenangkan 3 PC Love Lipstick dari @EsteeLauder untuk 5 orang pemenang yang beruntung!
.
.

Caranya gampang! Kamu hanya perlu regram postingan kali ini dengan menyertakan hashtags #EsteeID #EsteePartner #LoveLipRemix
.
.

Pemenang yang beruntung akan di contact langsung oleh pihak #EsteeID pada akhir November 2017!
.
.

Go and get it!....
.

#muajkt #muajakarta  #muamalaysia #makeupartist #indonesianmakeupartist #muaindonesia  #muawedding  #muapalembang #mualampung  #instafamous #instagram #muabrunei #muasurabaya  #muabali  #professionalmakeupartist #muaindonesia  #tutorial #pengantinpalembang  #privatemakeup #muabali #muabdg #muajakarta #muaindonesia
#Repost  @dean_818 (@get_repost) ・・・ PC Love hadir dengan 22 variant warna! Dan tampil dengan 3 hasil akhir yang berbeda! . . Ini adalah hasil kreasi saya menggunakan @EsteeLauder PC Love untuk client saya ❤️ Disini saya menggunakan salah satu shade favourite saya dari ke 22 shade yang tersedia di Indonesia!. . . Saya menggunakan PC Love dengan seri Crazy Beautiful (No. 430) untuk menampilkan kesan fresh look dan menonjolkan sisi simplicity pada client saya kali ini ❤️. Shade Crazy Beautiful ini menciptakan hasil akhir yang kita sebut sebagai edgy creme! . . ____________________________ Kamu berkesempatan untuk memenangkan 3 PC Love Lipstick dari @EsteeLauder untuk 5 orang pemenang yang beruntung! . . Caranya gampang! Kamu hanya perlu regram postingan kali ini dengan menyertakan hashtags #EsteeID  #EsteePartner  #LoveLipRemix  . . Pemenang yang beruntung akan di contact langsung oleh pihak #EsteeID  pada akhir November 2017! . . Go and get it!.... . #muajkt  #muajakarta  #muamalaysia  #makeupartist  #indonesianmakeupartist  #muaindonesia  #muawedding  #muapalembang  #mualampung  #instafamous  #instagram  #muabrunei  #muasurabaya  #muabali  #professionalmakeupartist  #muaindonesia  #tutorial  #pengantinpalembang  #privatemakeup  #muabali  #muabdg  #muajakarta  #muaindonesia 
Today is a squonker day it’s what makes days a little easier. .
.
@twistedmistvapes @ares_mods_uk @ukvapers @vandy_vape_official @therealmechaddiction @squonklovers @rw_vaper @fucoffee123 @chavvy_1 @thehoopswxxnker @sub0hm_soldier @d1m1tr3_
.
.
.
#aresmodsuk #squonk #squonker #vandyvape
#vapephoto #vapephotography #vapefeed #vapemagazine #therigmod #rigmod #teamriguk #notblowingsmoke #mechmod #18650 #cloudchaser #flavourchaser #sosk #vapehard #dripclub #socalvapers #girlswhovape #cloudchasers #ecig
Today is a squonker day it’s what makes days a little easier. . . @twistedmistvapes @ares_mods_uk @ukvapers @vandy_vape_official @therealmechaddiction @squonklovers @rw_vaper @fucoffee123 @chavvy_1 @thehoopswxxnker @sub0hm_soldier @d1m1tr3_ . . . #aresmodsuk  #squonk  #squonker  #vandyvape  #vapephoto  #vapephotography  #vapefeed  #vapemagazine  #therigmod  #rigmod  #teamriguk  #notblowingsmoke  #mechmod  #18650  #cloudchaser  #flavourchaser  #sosk  #vapehard  #dripclub  #socalvapers  #girlswhovape  #cloudchasers  #ecig 
#autumnvibes 🍁🍁🍁
#fallingdown 🍂🍂🍂
Orang cakap nak cantik cantik kena beli makeup mahal mahal🤔🤔🤔
.
Tengok sayang sismoy nie dah cantik,glowing je pakai Moy'J Flawscure Foundation😍😍😍😍
.
Harga hanya Rm65(sm)/Rm68(ss) je tapi macam makeup harga ratus ratus kan❤❤❤❤❤
.
.
U olls tak nak ke kulit nampak cantik dan glowing macam nie?
👱‍♀✨👱‍♀✨👱‍♀✨👱‍♀✨
.
 whatsapp je sismoy
☎☎☎019-5223172
☎☎☎019-5223172
☎☎☎019-5223172
Orang cakap nak cantik cantik kena beli makeup mahal mahal🤔🤔🤔 . Tengok sayang sismoy nie dah cantik,glowing je pakai Moy'J Flawscure Foundation😍😍😍😍 . Harga hanya Rm65(sm)/Rm68(ss) je tapi macam makeup harga ratus ratus kan❤❤❤❤❤ . . U olls tak nak ke kulit nampak cantik dan glowing macam nie? 👱‍♀✨👱‍♀✨👱‍♀✨👱‍♀✨ . whatsapp je sismoy ☎☎☎019-5223172 ☎☎☎019-5223172 ☎☎☎019-5223172
⚽️✨Questa è un'altra mia grande passione che ho da quando ero alta meno di un metro, quella del calcio ma in particolare per la mia squadra, @officialsscnapoli ! 💙💙💙
Quanta gioia condivisa, quante emozioni, quante lacrime, quante bestemmie... credo che quando si tratta di passione vera, questo è uno degli amori per cui si soffre di più...
Queste foto di ieri sera in occasione di #NapoliVSInter, sono fiera dei progressi che la mia squadra ha fatto in tutti questi anni, ma ricordo ancora e gelosamente quelle partite di tanti anni fa quando giocavamo con Montervino, Rullo e Blasi... #aldiladelrisultatosempreforzaNapoli 💙

#sscnapoli #Napoli #calcio #football #passion #me #contests #filter #filters #follow #followme #fun #igdaily #igers #igersoftheday #implus_daily #insta #instadaily #instafamous #instago #instagood #instagramhub #instagrammers #instalove #instamood #instatalent #photooftheday
⚽️✨Questa è un'altra mia grande passione che ho da quando ero alta meno di un metro, quella del calcio ma in particolare per la mia squadra, @officialsscnapoli ! 💙💙💙 Quanta gioia condivisa, quante emozioni, quante lacrime, quante bestemmie... credo che quando si tratta di passione vera, questo è uno degli amori per cui si soffre di più... Queste foto di ieri sera in occasione di #NapoliVSInter , sono fiera dei progressi che la mia squadra ha fatto in tutti questi anni, ma ricordo ancora e gelosamente quelle partite di tanti anni fa quando giocavamo con Montervino, Rullo e Blasi... #aldiladelrisultatosempreforzaNapoli  💙 #sscnapoli  #Napoli  #calcio  #football  #passion  #me  #contests  #filter  #filters  #follow  #followme  #fun  #igdaily  #igers  #igersoftheday  #implus_daily  #insta  #instadaily  #instafamous  #instago  #instagood  #instagramhub  #instagrammers  #instalove  #instamood  #instatalent  #photooftheday 
At first I used this filter to be funny… then I was all like “Hey! I want to be pretty too“ 😍😂 no wonder all these #instafamous chicks are using em!! 😳
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #FilterGangForLife #sunday #funny #filter #smile #filterlife #sundayfunday #smile #selfie #happyguy #fitfam #guysthatlift #fit #classicphysique #westvalley #bodybuilding #charlotte #npcathlete #whereyouatbae #ineedafilterinperson #photooftheday #filteroftheday
At first I used this filter to be funny… then I was all like “Hey! I want to be pretty too“ 😍😂 no wonder all these #instafamous  chicks are using em!! 😳 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #FilterGangForLife  #sunday  #funny  #filter  #smile  #filterlife  #sundayfunday  #smile  #selfie  #happyguy  #fitfam  #guysthatlift  #fit  #classicphysique  #westvalley  #bodybuilding  #charlotte  #npcathlete  #whereyouatbae  #ineedafilterinperson  #photooftheday  #filteroftheday 
@gold.gypsy 
YES OR NO✨ 
TAG YOUR FRIEND💜
LEAVE A COMMENT🦄 
Follow me @1girl_onejourney for more🙃 
#hot🔥 #bags #hair 
#summer #cute #hot #pretty #fashion #style #outfit #blogger #fashionblogger #beach #wow #beach #instagram #instafamous #cool #lit #fit #workout #hashtag #beautyblogger  #snapchat #highfashion #beauty  #hot #instagood  #slay #hair #hairstyle #love
Simply amazing!
Discover the different Beauties of Mauritius with our selected artists.
Hashtag #beautiesofmauritius by showing us your best shots!
📍Selected artist: @husain5200 .
.
#mauritius #maurice #monilemaurice #ilemaurice  #mauritiusexplored #beautiesofmauritius #mymauritius #beautiful #theglobewanderer #gopro #photography #neverstopexploring #beautifuldestinations #instagood #instafamous #sea #blue #sky #explore #discover #exploretocreate #indianocean #natgeotravel #canon #nikon
Simply amazing! Discover the different Beauties of Mauritius with our selected artists. Hashtag #beautiesofmauritius  by showing us your best shots! 📍Selected artist: @husain5200 . . #mauritius  #maurice  #monilemaurice  #ilemaurice  #mauritiusexplored  #beautiesofmauritius  #mymauritius  #beautiful  #theglobewanderer  #gopro  #photography  #neverstopexploring  #beautifuldestinations  #instagood  #instafamous  #sea  #blue  #sky  #explore  #discover  #exploretocreate  #indianocean  #natgeotravel  #canon  #nikon 
RESTOCK AGAIN ❣
SPORT FLOWER BLUEWHITE READY STOCK 📦 TRUSTED SELLER @ptriblqis__ 
IG SHOP FEEDBACK @adamcllection @adamcllection @adamcllection @adamcllection @adamcllection 
BERMINAT? CLICK LINK WHTSAPP KAT PROFILE 📲

#kasutreadystock #kasutonlinemalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahmalaysia #kasut #ajimaura #terapiinstagram #kasutcantik #kasutperempuan #kasutmurah #kasutpreorderkorea #feedbackadamcllection #adamcllection #instagram #instafamous #kasutpromosi #kasutcouple #kasutcodkl #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysiamurah
RESTOCK AGAIN ❣ SPORT FLOWER BLUEWHITE READY STOCK 📦 TRUSTED SELLER @ptriblqis__ IG SHOP FEEDBACK @adamcllection @adamcllection @adamcllection @adamcllection @adamcllection BERMINAT? CLICK LINK WHTSAPP KAT PROFILE 📲 #kasutreadystock  #kasutonlinemalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahmalaysia  #kasut  #ajimaura  #terapiinstagram  #kasutcantik  #kasutperempuan  #kasutmurah  #kasutpreorderkorea  #feedbackadamcllection  #adamcllection  #instagram  #instafamous  #kasutpromosi  #kasutcouple  #kasutcodkl  #kasutcouplemalaysia  #kasutmalaysiamurah 
Going the extra mile in 2017 is really the best way to arrive at your dream destination. No one ever made it to their dream career, got their job, or started a business without going above and beyond.
Going the extra mile in 2017 is really the best way to arrive at your dream destination. No one ever made it to their dream career, got their job, or started a business without going above and beyond.
E vedendo le vignette di @yaoyaomva , questa su tutte, ti accorgi che non sei la sola ad esser folle: non potete capire quanto sia divertente giocare a nascondino con woody: è imbranatissimo 😂❤❤❤
#bestoftheday #comment #contests #dog #love #follow #followme #fun #gang_family #golook #gramoftheday #hipster #ig_snapshots #ig_watchers #igaddict #igdaily #igers #igersoftheday #implus_daily #insta #insta_global #instadaily #instafamous #instago #instagood #instagramhub #instagrammers #instalove #instamood #instatalent
E vedendo le vignette di @yaoyaomva , questa su tutte, ti accorgi che non sei la sola ad esser folle: non potete capire quanto sia divertente giocare a nascondino con woody: è imbranatissimo 😂❤❤❤ #bestoftheday  #comment  #contests  #dog  #love  #follow  #followme  #fun  #gang_family  #golook  #gramoftheday  #hipster  #ig_snapshots  #ig_watchers  #igaddict  #igdaily  #igers  #igersoftheday  #implus_daily  #insta  #insta_global  #instadaily  #instafamous  #instago  #instagood  #instagramhub  #instagrammers  #instalove  #instamood  #instatalent 
Ciao guys! 😎
Combattiamo questa pioggia insistente con uno scatto di quest’estate..☀️
Thanks to @goldenrich_brand for this fantastic t-shirt 🤙🏻
Ph: @sofiasorbelli
Ciao guys! 😎 Combattiamo questa pioggia insistente con uno scatto di quest’estate..☀️ Thanks to @goldenrich_brand for this fantastic t-shirt 🤙🏻 Ph: @sofiasorbelli
And that's how you throw away all the negativity out😍
It's time to Rise ! 😍

And that's our Love 💋❤
@the_parthsamthaan ❤
Babyy😘 Rise and Shine!😍 #parthsamthaan
#weloveyoups #inspiration
#hoottaayy #him #instafamous #likeforlikes #followme #parths_squad #parthianforlife
—•—•—•—•—•—•—•—•—•
•
•
•
•
•
•
•
•
#stylish #streetfashion #fashionstyle #fashioninsta #instafamous #streetfashion #menwithstyle #boyswithstyle #men #boys #menstyle #boysstyle #details #cloths #outfits #outfitoftheday #casual #fashiondaily #fashionblogger
Assalamualaikum dan selamat petangggg
.
Pengumuman! Sis close order for keychain. Bracelet still bukak lagi. So sesape yg order keychain tapi tak buat payment, sis tak layan, harap maaf ye.😌 Tp sesape yg order and wat payment, sis bg yang terbaik utk buat order customer sis.
.
with love @its.hanacraft.murah
.
#instafamous #lokai #love #gift #keychainmalaysia #positivevibe #alhamdulillah #keychain #diy #pandora #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #letscantik #shahalam #bracelet #tasbihmini #doorgiftbajet #cute #pretty #gelangmurahmalaysia #BraceletMalaysia
Assalamualaikum dan selamat petangggg . Pengumuman! Sis close order for keychain. Bracelet still bukak lagi. So sesape yg order keychain tapi tak buat payment, sis tak layan, harap maaf ye.😌 Tp sesape yg order and wat payment, sis bg yang terbaik utk buat order customer sis. . with love @its.hanacraft.murah . #instafamous  #lokai  #love  #gift  #keychainmalaysia  #positivevibe  #alhamdulillah  #keychain  #diy  #pandora  #terapiinstagram  #ajimaura  #freedom  #lifestyle  #like4like  #follow4follow  #bazaarpaknil  #jutawan  #bussinesswomen  #instagram  #instashop  #letscantik  #shahalam  #bracelet  #tasbihmini  #doorgiftbajet  #cute  #pretty  #gelangmurahmalaysia  #BraceletMalaysia 
Looking for blogging queens, makeup lovers and influencers who'd like to partner with a billion dollar cosmetics and skincare company 👑 
UK, USA, Canada, Australia, New Zealand, Mexico, France, Spain, Italy, Germany and Hong Kong based.
Leave your name below for more information 😘
Looking for blogging queens, makeup lovers and influencers who'd like to partner with a billion dollar cosmetics and skincare company 👑 UK, USA, Canada, Australia, New Zealand, Mexico, France, Spain, Italy, Germany and Hong Kong based. Leave your name below for more information 😘
🚩UBAT PERANGSANG WANITA🚩
_
❤BLUE WIZARD❤
_
🔰Ubat perangsang wanita antara yang  paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah  dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks  secara spontan dan cepat.
🔰Merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada side effect.
_
❎Pantang❎
●Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum ●Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.
●Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
●Tidak boleh campur dalam minuman PANAS
_
☎Contact (whatsapp)
📞0149753345
📞0149753345
📞0149753345
_
#bluewizard #peransangwanita #cecairperansang #bluewizardmurah #sayajualmurah #belisekarang #wanitamestibasah #instabiz #instashop #instafamous #igshop #pepekbasah #ubatperansang #ubatkuat #ubatkuatlelaki #ubatkuatwanita #nafsukuda #ordernow #penikammalam
🚩UBAT PERANGSANG WANITA🚩 _ ❤BLUE WIZARD❤ _ 🔰Ubat perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. 🔰Merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada side effect. _ ❎Pantang❎ ●Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum ●Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu. ●Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam. ●Tidak boleh campur dalam minuman PANAS _ ☎Contact (whatsapp) 📞0149753345 📞0149753345 📞0149753345 _ #bluewizard  #peransangwanita  #cecairperansang  #bluewizardmurah  #sayajualmurah  #belisekarang  #wanitamestibasah  #instabiz  #instashop  #instafamous  #igshop  #pepekbasah  #ubatperansang  #ubatkuat  #ubatkuatlelaki  #ubatkuatwanita  #nafsukuda  #ordernow  #penikammalam 
Selamat petang gaisss. Nak tengok sikit ada ke yang minat pouchbag dUck ni😍🐥
Selamat petang gaisss. Nak tengok sikit ada ke yang minat pouchbag dUck ni😍🐥
Un sabato pomeriggio diverso dagli altri. Voi ce l'avete un amico che vi porta in moto a vedere posti bellissimi?! Io si.. e non ve lo presto 🙅🏽
Un sabato pomeriggio diverso dagli altri. Voi ce l'avete un amico che vi porta in moto a vedere posti bellissimi?! Io si.. e non ve lo presto 🙅🏽
kim yugyeom is a Beautiful Boy <3
kim yugyeom is a Beautiful Boy <3
Morning at the park 🍁🍂
Pom pom hats @dollymix_boutique
Morning at the park 🍁🍂 Pom pom hats @dollymix_boutique
This is your Sunday reminder you can handle whatever this week throws at you. 
@shionfuller in our new collection. 📸 @meiji_nguyen_photography 💇 @hair.by.hatem 💄 @vickienguyen_hmua
This is your Sunday reminder you can handle whatever this week throws at you. @shionfuller in our new collection. 📸 @meiji_nguyen_photography 💇 @hair.by.hatem 💄 @vickienguyen_hmua
Everyone loves a picture of a sunset. Something about them being so different and unique, yet similar at the same time, they cater for all preferences. Sunsets can mean the end, to a day or a time, but they are always followed by a new beginning. Sexuality to me is the same. Everyone has their own preferences and differences which makes them unique, whilst still having one fundamental similarity; we are all human. Our differences make us unique and like sunsets, this is something which should be captured and treasured. I am proud to finally say that I am gay, and this is my sunset. Not because this is the end, but because it’s the link to a beginning for a world where nature and acceptance become one. This is a picture of me in a sunset. This is me and nature being one.
Everyone loves a picture of a sunset. Something about them being so different and unique, yet similar at the same time, they cater for all preferences. Sunsets can mean the end, to a day or a time, but they are always followed by a new beginning. Sexuality to me is the same. Everyone has their own preferences and differences which makes them unique, whilst still having one fundamental similarity; we are all human. Our differences make us unique and like sunsets, this is something which should be captured and treasured. I am proud to finally say that I am gay, and this is my sunset. Not because this is the end, but because it’s the link to a beginning for a world where nature and acceptance become one. This is a picture of me in a sunset. This is me and nature being one.
fear kills love you know
because you may be afraid to love to paranoid what you take and that you give🗝 #adorable #all_pixs #beautiful #bepopular #bestpicture #bf #bff #boy #boyfriend #couple #cute #fabshots #followme #forever #fun #genginsapgan #gf #girl #girlfriend #golook #happy #hot_shotz #hugs #ig_bestever #igaddicts #imagin8 #instabeauty #instacool #instafamous #instagain
Irene Cara
Irene Cara
Lola Falana
Lola Falana
Everyone needs to wear the right footwear which are comfortable and at the same time very chic and I totally trust @ek_agga for it !!
It goes with every outfit and I'm in love with this colour 💗
Footwear @ek_agga 
Indian jacket @houseofnaari 
Photographer @lunaticpassenger 
#shootlife#chapples#heels#instafamous#instafashion#instadaily#lover#blogger#delhi#feet#slippers#flats#divyunnanda#footwear#indianblogger#bellie#fashiongram#entertainment#fashionistas#boots#stylish#delhiblogger#indianlook#photooftheday#picoftheday#juttiswag#classy#faishon#jutti
Everyone needs to wear the right footwear which are comfortable and at the same time very chic and I totally trust @ek_agga for it !! It goes with every outfit and I'm in love with this colour 💗 Footwear @ek_agga Indian jacket @houseofnaari Photographer @lunaticpassenger #shootlife #chapples #heels #instafamous #instafashion #instadaily #lover #blogger #delhi #feet #slippers #flats #divyunnanda #footwear #indianblogger #bellie #fashiongram #entertainment #fashionistas #boots #stylish #delhiblogger #indianlook #photooftheday #picoftheday #juttiswag #classy #faishon #jutti 
• T a s h •
• T a s h •
Get this stupid hat off me mother 🐼
Get this stupid hat off me mother 🐼
Boy : Awak awak nak tahu x kalau kita nak buat goreng pisang cheese kita x boleh guna pisang awak..
Girl : Sebab ape??
Boy : Sebab awak saye punya...
Chia3..
#punchline #instagram #instaseleb #instafamous #yangterindah
Testimoni #bccreambydyana .
Waaa cantiknyaa awakk 😍😍😍
.
Puas hati pakai bc cream n facemist. Mesti la puas hati sbb produk yg baik mesti akan bgi kesan yg positif pada customer yg gunakan 😘😘😘
.
Jomm ramai2 serbu beli DYXY. Jangan lepaskan peluang promosi bulan ni 💕💕💕
.
BERMINAT BOLEH DIRECT NO BWH NI👇🏻
📲WHATSAPP 010-8091748
📲WHATSAPP 010-8091748
📲WHATSAPP 010-8091748
.
❗ RUGI TERUK SAPA TAK TRY BC CREAM + DYXY FACE MIST NI 😘
.
#bccream 
#bccreambydyana
#kosmetikmalaysia
#foundationmalaysia
#teambccreambydyanaselangor
#teamdyxy
#dyxybccream #letscantik #terlajaklaris #takberminyak #ringan #like4like #rugitakcuba #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #instaaura #bazaarpaknil
Testimoni #bccreambydyana  . Waaa cantiknyaa awakk 😍😍😍 . Puas hati pakai bc cream n facemist. Mesti la puas hati sbb produk yg baik mesti akan bgi kesan yg positif pada customer yg gunakan 😘😘😘 . Jomm ramai2 serbu beli DYXY. Jangan lepaskan peluang promosi bulan ni 💕💕💕 . BERMINAT BOLEH DIRECT NO BWH NI👇🏻 📲WHATSAPP 010-8091748 📲WHATSAPP 010-8091748 📲WHATSAPP 010-8091748 . ❗ RUGI TERUK SAPA TAK TRY BC CREAM + DYXY FACE MIST NI 😘 . #bccream  #bccreambydyana  #kosmetikmalaysia  #foundationmalaysia  #teambccreambydyanaselangor  #teamdyxy  #dyxybccream  #letscantik  #terlajaklaris  #takberminyak  #ringan  #like4like  #rugitakcuba  #ajimaura  #terapiinstagram  #instafamous  #instaaura  #bazaarpaknil