an online Instagram web viewer

#lovestory medias

Photos

Hugs and kisses!!! 💋👧🏻🐔❤️ Маленькая хозяйка 👧🏻не видела меня 🐔очень-очень долго ... целых 5 часов!😆Встреча после долгой разлуки!🤣💘#kiss #kissing #kissme #поцелуй #поцелуи #питомец #целовашки #обнимашки #любимыйпитомец #любимыймалыш #попугай #cockatoo #cockatoos #cockatoosofinstagram #cockatoopeter #parrots_life #ilovebirds #iloveparrots #birdstagram #мимими #любовь #любовьморковь #lovestory #юмор #смешныеживотные #люблюего #люблюнемогу #💋
Hugs and kisses!!! 💋👧🏻🐔❤️ Маленькая хозяйка 👧🏻не видела меня 🐔очень-очень долго ... целых 5 часов!😆Встреча после долгой разлуки!🤣💘#kiss  #kissing  #kissme  #поцелуй  #поцелуи  #питомец  #целовашки  #обнимашки  #любимыйпитомец  #любимыймалыш  #попугай  #cockatoo  #cockatoos  #cockatoosofinstagram  #cockatoopeter  #parrots_life  #ilovebirds  #iloveparrots  #birdstagram  #мимими  #любовь  #любовьморковь  #lovestory  #юмор  #смешныеживотные  #люблюего  #люблюнемогу  #💋
#Virushka...their love put into words and spoken like a poem. Watch this with the SOUND ON 🔊

#VirushkaKiShaadi @virat.kohli @anushkasharma 
#poetry #poetryslam #loveslam
Up close and personal with Jasmin Serendipity 💗 😍  Double tap if you like it! ...
.
.
Ring from @phantomjewels
.
.
#ringselfie #engagementring #weddingring #weddingband #proposal #engagement #bridetobe #lovestory #gettingmarried #isaidyes #accessories #nailsart #nailstagram #nailstyle #finejewelry #jewelrydesigner #jewellery #diamond #fiance #dreamscometrue #diamondring #engagementrings #loveit #musthave #trendy #princess #gorgeous #balenciaga #fendi #whitegold
So I died many times that year.
In the cold, in the storm, on the run or on the drunk for my heart did not want to beat
but kept on beating anyway
and my pain was as real as real can be,
and I tried to learn and deal and run and feel
but nothing really worked. 
I built a comfortable home in my sorrow and settled into a quiet living. No sparks or grand gestures, just a simple daily hymn to comfort. The leaves fell off the trees and coloured this city in all kinds of pretty, and some days that was enough to make me smile at least a little bit, within. || from my book “Another Vagabond Lost To Love” ♡
www.CharlotteEriksson.com
So I died many times that year. In the cold, in the storm, on the run or on the drunk for my heart did not want to beat but kept on beating anyway and my pain was as real as real can be, and I tried to learn and deal and run and feel but nothing really worked. I built a comfortable home in my sorrow and settled into a quiet living. No sparks or grand gestures, just a simple daily hymn to comfort. The leaves fell off the trees and coloured this city in all kinds of pretty, and some days that was enough to make me smile at least a little bit, within. || from my book “Another Vagabond Lost To Love” ♡ www.CharlotteEriksson.com
Декабрь в самом разгаре, а я с головой окунулась в такой важный и сладкий для меня сентябрь. .
P.S.: сердечное спасибо фотографам @rolianskii @aroma_of_peonies за осуществление мечты! 💕
.
.
.
.
#love #lovestory #happy #wedding #weddingtime #montenegro #goodfamily #beautiful #travel #любовь #вместе #счастливывместе #свадебноеплатье #enjoy #медовыймесяц #свадьба #мужижена #счастье #жизньпрекрасна #черногория
Декабрь в самом разгаре, а я с головой окунулась в такой важный и сладкий для меня сентябрь. . P.S.: сердечное спасибо фотографам @rolianskii @aroma_of_peonies за осуществление мечты! 💕 . . . . #love  #lovestory  #happy  #wedding  #weddingtime  #montenegro  #goodfamily  #beautiful  #travel  #любовь  #вместе  #счастливывместе  #свадебноеплатье  #enjoy  #медовыймесяц  #свадьба  #мужижена  #счастье  #жизньпрекрасна  #черногория 
😅😅😅😅
😅😅😅😅
«Чтобы сказать "Я тебя люблю", надо научиться произносить "Я"» - моя любимая цитата о любви, автором которой является Айн Ренд. Хотя она не столько о любви, сколько об объективных принципах самодостаточности, которые я поддерживаю.
А у вас какая любимая? Делитесь💌🔍
«Чтобы сказать "Я тебя люблю", надо научиться произносить "Я"» - моя любимая цитата о любви, автором которой является Айн Ренд. Хотя она не столько о любви, сколько об объективных принципах самодостаточности, которые я поддерживаю. А у вас какая любимая? Делитесь💌🔍
Buddy.
.
10000km in one month and still in love. Seems like the beginning of a long  and good story.
.
.
#vanlife #roadtrip #bulli #suisse #france #spain #portugal #moonlight #mediterraneansea #scenery #romantic #lovestory #california #thule #surf #nomad #onelife #yolo #portugram with @nicbi79
*crush vs move on part 1*
Aku yakin semua orang pernah rasa perasaan crushkan? Aku pun macam tu. Crush tu sebenarnya best tapi sakit kalau kau crush serious. Perempuan memang banyak crush. Everywhere dia pergi mostly akan ada crush marks dia kat situ.😅 (Gatal! Hahaha) tapi hari nie dia crush esok dah lupa.(majoriti)
Crush nie paling lama adalah dalam tempoh 4 bulan sahaja mengikut kajian. Tapi kalau kau crush lebih dari 4 bulan means kau dah jatuh cinta dear. .
Pengalaman crush aku? First crush aku macam biasa zaman sekolah rendah. Hahaha...(kecil2 dah gatal!) Tapi..ku just suka sebab dia baik dengan aku. So aku assume, kitorg adalah kawan baik. But then i realize for 7 years aku fikirkan dia je. Baru la ku boleh move on. So is it my first love?? 😱Tu zaman budak so tak matang lagi. But then, it was really hard for me. Kitorg selepas habis sekolah rendah bawa haluan masing2. Means tak berjumpa sebab dia budak pandai masuk sbp. Aku nie budak biasa2 sekolah harian. So kitorg lost contact.
.
.
Tapikan..baru2 nie aku ada heavy crush dengan someone after long time i didnt felt like this. It felt really hurt deep inside bcoz i know once again how it felt. 💔Dulu tak terasa sangat sebab ye la zaman budak2 hingusan lagi. But now im adult. Sakit tu Allah je tahu. I dont know either i only heavy crush or fallen in love. For the moment i always stalk insta dia. Before tido and after wake up the first thing is look at gambar dia. When the first time aku tengok dia aku macam "Ya Allah indahnya ciptaanMu." Ciri2 idaman fully ada dekat dia. .
.
Sampaikan kawan2 yang tak rapat dengan aku tegur aku. Aku nampak makin berseri-seri and bahagia. Then i realize. Its really happen to me. Because before this aku memang tak layan, tak pandang bende2 macam nie. Bcoz it too typical for me. Tapi..bila aku yang rasa sendiri it was bahagia sangat rasa. Aku stalk dia lama jugak la. Dari dia tak famous sampai sekarang nie dah famous kat insta dia. Dia tak ade girlfriend. Semua gambar dia aku scroll down. Paling suka gambar dia dengan mak dia. So sweet...😍😍😍 To be continued.. #lovestory #crush #moveon
*crush vs move on part 1* Aku yakin semua orang pernah rasa perasaan crushkan? Aku pun macam tu. Crush tu sebenarnya best tapi sakit kalau kau crush serious. Perempuan memang banyak crush. Everywhere dia pergi mostly akan ada crush marks dia kat situ.😅 (Gatal! Hahaha) tapi hari nie dia crush esok dah lupa.(majoriti) Crush nie paling lama adalah dalam tempoh 4 bulan sahaja mengikut kajian. Tapi kalau kau crush lebih dari 4 bulan means kau dah jatuh cinta dear. . Pengalaman crush aku? First crush aku macam biasa zaman sekolah rendah. Hahaha...(kecil2 dah gatal!) Tapi..ku just suka sebab dia baik dengan aku. So aku assume, kitorg adalah kawan baik. But then i realize for 7 years aku fikirkan dia je. Baru la ku boleh move on. So is it my first love?? 😱Tu zaman budak so tak matang lagi. But then, it was really hard for me. Kitorg selepas habis sekolah rendah bawa haluan masing2. Means tak berjumpa sebab dia budak pandai masuk sbp. Aku nie budak biasa2 sekolah harian. So kitorg lost contact. . . Tapikan..baru2 nie aku ada heavy crush dengan someone after long time i didnt felt like this. It felt really hurt deep inside bcoz i know once again how it felt. 💔Dulu tak terasa sangat sebab ye la zaman budak2 hingusan lagi. But now im adult. Sakit tu Allah je tahu. I dont know either i only heavy crush or fallen in love. For the moment i always stalk insta dia. Before tido and after wake up the first thing is look at gambar dia. When the first time aku tengok dia aku macam "Ya Allah indahnya ciptaanMu." Ciri2 idaman fully ada dekat dia. . . Sampaikan kawan2 yang tak rapat dengan aku tegur aku. Aku nampak makin berseri-seri and bahagia. Then i realize. Its really happen to me. Because before this aku memang tak layan, tak pandang bende2 macam nie. Bcoz it too typical for me. Tapi..bila aku yang rasa sendiri it was bahagia sangat rasa. Aku stalk dia lama jugak la. Dari dia tak famous sampai sekarang nie dah famous kat insta dia. Dia tak ade girlfriend. Semua gambar dia aku scroll down. Paling suka gambar dia dengan mak dia. So sweet...😍😍😍 To be continued.. #lovestory  #crush  #moveon 
Happy Friday 😊❤️🌈 #adventcalendar ☀️⭐️ #christmas 🎄❤️ #video 🐥🍃 #ClaireCoffee #DavidGiuntoli #Nadalind #Grimm #fanart #AdalindSchade #NickBurkhardt #love #tbt #beautiful #cute #happy #fashion #girl #fun #smile #blonde #art #photography #lovestory
Nada como la original pero me encanta la versión de #LoveStory del #1989worldtour 💁🏻‍♂️ -
-
-
@taylornation #taylorswift #taytay #swiftie #swifties #followme #follow4follow #taylor #lookwhatyoumademedo #readyforit #taylurking #gainpost #followforfollow #reputation
Parabéns pro Brenoooooooooooooo
4 meses de muita alegria em nossas vidas!

#breno #4meses #euteamo #filhao #felicidadesempre #meugaroto #meuamigo #lovestory #toy #store
Assalamualaikum teman teman semoga weekend kali ini membawa keberkahan dan keindahan💕💕
.
.

Seperti indahnya perawatan mabello saat wekeend, perawatan alami dan  menyehatkan kulit, membuat hati bahagia merasakan weekend,

Ada juga promo Menarik yah, di akhir tahun khusus nya paket2 hemat mabello,

Setiap orderan paket hemat, dapat DISKON ONGKIR 10RB SELURUH INDONESIA, jadi ongkir agak sedikit berkurang dan harga paketpun bersahabat.

Yuk buruan di order guys jangan sampai ketinggalan dan kehabisan yahh, stok terbatas lohhh..... KONTAK ORDER :
📞 082292448886 (WHATSAPP)
📕 PUSAT MABELLO INDONESIA (WHATSAPPG 📍BTP RUKO PELANGI BLOK F1 JALAN LANIANG. MAKASSAR

#mabellojpromohemat#weekend#akhirtahun#pakethemat#diskonongkir#grosirmabello#lovestory#alami#halal#alami#Pusatmabelloindonesia
Assalamualaikum teman teman semoga weekend kali ini membawa keberkahan dan keindahan💕💕 . . Seperti indahnya perawatan mabello saat wekeend, perawatan alami dan menyehatkan kulit, membuat hati bahagia merasakan weekend, Ada juga promo Menarik yah, di akhir tahun khusus nya paket2 hemat mabello, Setiap orderan paket hemat, dapat DISKON ONGKIR 10RB SELURUH INDONESIA, jadi ongkir agak sedikit berkurang dan harga paketpun bersahabat. Yuk buruan di order guys jangan sampai ketinggalan dan kehabisan yahh, stok terbatas lohhh..... KONTAK ORDER : 📞 082292448886 (WHATSAPP) 📕 PUSAT MABELLO INDONESIA (WHATSAPPG 📍BTP RUKO PELANGI BLOK F1 JALAN LANIANG. MAKASSAR #mabellojpromohemat #weekend #akhirtahun #pakethemat #diskonongkir #grosirmabello #lovestory #alami #halal #alami #Pusatmabelloindonesia 
Creating love does not need to start with perfection. It is our presence to perfect.
#simple #prewedding
.
.
.
.
#preweddingpekalongan #preweddingphoto #lovestory #preweddinghijab #authenticlovemag #weddingphotomag #artofvisuals #agameoftones #liveauthentic #lookslikefilm #folk #peoplefun_photography #pekalongan
Mais um lindo casamento...
#photonline #viniciusdavis #viniciusdavisfotoevideo #wedding #lovestory
✨✨✨
New Hours:
Monday - Saturday 
10AM - 5:30PM
✨✨✨ New Hours: Monday - Saturday 10AM - 5:30PM
A couple 😍😍😍. Bryan Tanaka is shaking 😍💀.
#mariahcarey #nickcannon #Lambily #theone #lovestory #bryriahwho?
It’s been two months since we’ve gotten married and every day since has been better than the last. Love you.
It’s been two months since we’ve gotten married and every day since has been better than the last. Love you.
Selamat pagi❣maaf baru sempet upload:( #quotesgram #quotesoftheday #snapgram #relationshipchat #galauquotes #lovequotes #poem #sajakrindu #likeforlike #likeforfollow #likeforfun #malamsendu #wattpad #wattpadindo #tumblr #katakatagalau #kumpulanpuisi #tentangkamu #lovestory #romanticlove #poetry #missyou #katagalau #katarindu #tereliye #boycandra #pengabdisastra

Mau kata-kata keren lainnya? Follow my partner 👇
@catataninspirasi_
@pecandu_sendu 
@catatankecil_99 
@catatankecil_4 
@gadis_laraa 
@sela_jemari 
@lukamembisu
@lewat_aksara
@penikmat.hujann
@lupa_kata2
@hidupihari
Selamat pagi❣maaf baru sempet upload:( #quotesgram  #quotesoftheday  #snapgram  #relationshipchat  #galauquotes  #lovequotes  #poem  #sajakrindu  #likeforlike  #likeforfollow  #likeforfun  #malamsendu  #wattpad  #wattpadindo  #tumblr  #katakatagalau  #kumpulanpuisi  #tentangkamu  #lovestory  #romanticlove  #poetry  #missyou  #katagalau  #katarindu  #tereliye  #boycandra  #pengabdisastra  Mau kata-kata keren lainnya? Follow my partner 👇 @catataninspirasi_ @pecandu_sendu @catatankecil_99 @catatankecil_4 @gadis_laraa @sela_jemari @lukamembisu @lewat_aksara @penikmat.hujann @lupa_kata2 @hidupihari
VeeCha (1st) Scene Special Moment VeeCha Last Romance Before Ichcha Killed Avinash When She Saves Veer and Veer Gets Lost Memory & He Doesn't Remember Of Ichcha Last Part 😢😢😢😂😂😂 #Uttaran #OriBedi #SindhuBhairavi #MoqtaKarma #Merjvace #VeeCha #VeeChaCouple #VeeChaScene #VeerIchcha #Veersinghbundela #IchchaVeerSinghBundela #NandishSandhu #TinaaDattaa #NandIna #Gorgeous #Handsome #RomanticScene #TouchedScene #FavoriteScene #BestCouple #TrueLove #LoveStory
VeeCha (1st) Scene Special Moment VeeCha Last Romance Before Ichcha Killed Avinash When She Saves Veer and Veer Gets Lost Memory & He Doesn't Remember Of Ichcha Last Part 😢😢😢😂😂😂 #Uttaran  #OriBedi  #SindhuBhairavi  #MoqtaKarma  #Merjvace  #VeeCha  #VeeChaCouple  #VeeChaScene  #VeerIchcha  #Veersinghbundela  #IchchaVeerSinghBundela  #NandishSandhu  #TinaaDattaa  #NandIna  #Gorgeous  #Handsome  #RomanticScene  #TouchedScene  #FavoriteScene  #BestCouple  #TrueLove  #LoveStory 
Ngủ dậy gặp người lạ nằm chình ình trong nhà 😳 !!!! #dinosaurdiary #ôngchú #ironmeo #pikameo #lovestory #lover #madboy
We make your wedding dream come true.
•
The Wedding of Salman & Alvita
•
Venue @gedongputih_bdg 
WO @5ekawan_allstars 
Catering @gedongputih_bdg & @zulfataste 
Music @wijayamusic 
Decoration @mutierwin_organdi 
Photographer @visuelproject ---------------------------------
Jl. Sersan Bajuri Villa Trinity km 4.7 Bandung
Come visit us www.gedongputih.id/
Contact us at 082262696177
We make your wedding dream come true. • The Wedding of Salman & Alvita • Venue @gedongputih_bdg WO @5ekawan_allstars Catering @gedongputih_bdg & @zulfataste Music @wijayamusic Decoration @mutierwin_organdi Photographer @visuelproject --------------------------------- Jl. Sersan Bajuri Villa Trinity km 4.7 Bandung Come visit us www.gedongputih.id/ Contact us at 082262696177
Depois de 35 anos eles ainda se olham como da primeira vez que seus olhares se cruzaram. Um amor assim, nem todo mundo encontra... que honra registrar esse casal lindo que transborda fofura e boa energia a quem os rodeia 💙
#
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#canon #canon80d #canon18135stm #canonphoto #canonpowershot #love #click_vision #smile #teamcanon #artphotograph #canonphotography #bodasdecoral #casais #lovestory #rj #parquelage
Если сильно ждёшь, ничего не происходит...
#aioka #taraz #цитаты #lovestory #люблюинсту #👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑 #😼😼 #🔥🔥❤❤
Absolutely Smitten❣️
•
•
•
•
#love #disney #disneyworld #inlove #bf #bae #babe #goals #lovestory
Happy Friyay✨ how gorgeous is this set up!? So much inspo. Repost from @quierounabodaperfecta
Happy Friyay✨ how gorgeous is this set up!? So much inspo. Repost from @quierounabodaperfecta
예전에는 이렇게 매일찍었는뎀 다시 찍어볼까\(>o<)/ #집앞 #사진 #럽스타그램 #일상
#photo #lovestory #daily
VeeCha (1st) Scene Special Moment VeeCha Last Romance Before Ichcha Killed Avinash When She Saves Veer and Veer Gets Lost Memory & He Doesn't Remember Of Ichcha Part 2 😢😢😢😂😂😂 #Uttaran #OriBedi #SindhuBhairavi #MoqtaKarma #Merjvace #VeeCha #VeeChaCouple #VeeChaScene #VeerIchcha #Veersinghbundela #IchchaVeerSinghBundela #NandishSandhu #TinaaDattaa #NandIna #Gorgeous #Handsome #RomanticScene #TouchedScene #FavoriteScene #BestCouple #TrueLove #LoveStory
VeeCha (1st) Scene Special Moment VeeCha Last Romance Before Ichcha Killed Avinash When She Saves Veer and Veer Gets Lost Memory & He Doesn't Remember Of Ichcha Part 2 😢😢😢😂😂😂 #Uttaran  #OriBedi  #SindhuBhairavi  #MoqtaKarma  #Merjvace  #VeeCha  #VeeChaCouple  #VeeChaScene  #VeerIchcha  #Veersinghbundela  #IchchaVeerSinghBundela  #NandishSandhu  #TinaaDattaa  #NandIna  #Gorgeous  #Handsome  #RomanticScene  #TouchedScene  #FavoriteScene  #BestCouple  #TrueLove  #LoveStory 
Tag someone special 😍😍😘😘 #Follow_for_more

#followme  @my_status_club_

@my_status_club_

@my_status_club_

@my_status_club_
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nazm #nazm #sa #mere
#bareli #ki #barfi #love #music #lovestory #love_song #bareli_ki_barfi #nice_song
Kamu ada dalam pikiran saya 
Sebesar apa aku mengagumi mu
Menatap mu aku seperti memiliki mu utuh 
Kamu ada dalam pandangan ku
~couple story~

Photo by @arviyanti_photography 
#couplestory #couple #enjoytime #enjoylife #moments #lifestory #lovestory #nicemoments #love #photography #potrait #moments #jakartaphotography #engagement #engagementmoment #story #lifestory #lovestory #nicemoments #preweddphoto
#photoprewedd #preweddingphoto #preweddphoto #preweddingjakarta
Kamu ada dalam pikiran saya Sebesar apa aku mengagumi mu Menatap mu aku seperti memiliki mu utuh Kamu ada dalam pandangan ku ~couple story~ Photo by @arviyanti_photography #couplestory  #couple  #enjoytime  #enjoylife  #moments  #lifestory  #lovestory  #nicemoments  #love  #photography  #potrait  #moments  #jakartaphotography  #engagement  #engagementmoment  #story  #lifestory  #lovestory  #nicemoments  #preweddphoto  #photoprewedd  #preweddingphoto  #preweddphoto  #preweddingjakarta 
Makasih kesayangan, selalu seperti ini ya 😘😘😘 #lovestory #instagood #fridaynigth #jalanjalan #maulagi
#Repost@ fefe87_: True story💯
SWYD 👣👣👣👣 @beachgirltilidi_ 
@beachgirltilidi_
@beachgirltilidi_
That's true love...💯💯💯💯
STOP and Follow Me 👣
@beachgirltilidi_ 👙💏💔😂
@beachgirltilidi_ 👙💏💔😂
and my backup page 👣
@beachgirltilidie 👙

#beachgirltilidi #love #lovestory #truelove #reallove #real #true #respect #loyalty #commitment #truth # nolies #relationship  #relationships #loveofmylife #worldtome #myman #mylady #us #couple #couples #quotes #quote #meandyou #youandme #loveyou #weather #Regrann
#Repost @ fefe87_: True story💯 SWYD 👣👣👣👣 @beachgirltilidi_ @beachgirltilidi_ @beachgirltilidi_ That's true love...💯💯💯💯 STOP and Follow Me 👣 @beachgirltilidi_ 👙💏💔😂 @beachgirltilidi_ 👙💏💔😂 and my backup page 👣 @beachgirltilidie 👙 #beachgirltilidi  #love  #lovestory  #truelove  #reallove  #real  #true  #respect  #loyalty  #commitment  #truth  # nolies #relationship  #relationships  #loveofmylife  #worldtome  #myman  #mylady  #us  #couple  #couples  #quotes  #quote  #meandyou  #youandme  #loveyou  #weather  #Regrann