an online Instagram web viewer

#makeuptutorial medias

Photos

Nyx brow gel kat von d serpentina  eyeshadow with morphe 35B higher elf
Brushes morphe with others 
#morphebrushes #morphe35B #nyxbrow #nyxcosmetics #makeuptutorial #makeup #eyemakeup #katvond #serpentina
・・・
🚨 FACE MAP GLAM 🚨

Are you experiencing breakouts in any of these face zones? Scroll down and refer to the "Face Map Breakdown" to get a better understanding of where your breakouts are coming from:

Zone 1 & 3: Bladder And Digestive System
Zone 2: Liver
Zone 4 & 8: Respiratory System
Zone 5 & 6: Kidneys
Zone 7: Heart
Zone 9 and 11: Ovaries
Zone 10: Small Intestine
Zone 12 & 13 (EARS): Kidneys
Zone 14: Adrenals

@paintdatface ❤️
・・・ 🚨 FACE MAP GLAM 🚨 Are you experiencing breakouts in any of these face zones? Scroll down and refer to the "Face Map Breakdown" to get a better understanding of where your breakouts are coming from: Zone 1 & 3: Bladder And Digestive System Zone 2: Liver Zone 4 & 8: Respiratory System Zone 5 & 6: Kidneys Zone 7: Heart Zone 9 and 11: Ovaries Zone 10: Small Intestine Zone 12 & 13 (EARS): Kidneys Zone 14: Adrenals @paintdatface ❤️
tag the best slime accounts that have under 1K followers!
-
[ via : @glitter.slimes ]
-
FC: 5.1K!  Oh, my, GOODNESS.  Thank you ALL so much! 🤗❤️
-
follow me @shimaslimes for more satisfying content! 🏝
-
#slime #slimes #slimey #talisatossell #asmr #satisfy #satisfyingvideos #crunch #crunchy #sleepysounds #glitterslime #slimevideo #slimeasmr #asmrvideo #asmrtingles #asmrsounds #sleepaid #calmdown #anxietyhelp #satisfying #floam #galaxyslime #slimerecipe #popular #makeuptutorial #talisatossell #viral #butterslime #slimesmoothie
tag the best slime accounts that have under 1K followers! - [ via : @glitter.slimes ] - FC: 5.1K! Oh, my, GOODNESS. Thank you ALL so much! 🤗❤️ - follow me @shimaslimes for more satisfying content! 🏝 - #slime  #slimes  #slimey  #talisatossell  #asmr  #satisfy  #satisfyingvideos  #crunch  #crunchy  #sleepysounds  #glitterslime  #slimevideo  #slimeasmr  #asmrvideo  #asmrtingles  #asmrsounds  #sleepaid  #calmdown  #anxietyhelp  #satisfying  #floam  #galaxyslime  #slimerecipe  #popular  #makeuptutorial  #talisatossell  #viral  #butterslime  #slimesmoothie 
Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤❤❤
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ INFO/ ORDER : 0109014536(ZZATY)

#teamdyxy #makeupartist #makeuptutorial
#bccreambydyana
#myrajerfamily
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxy #dyxydamansara #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxysgbuloh #dyxygombak 
#bccream 
#bccreambydyana 
#foundation
#dyxylipstik 
#dyxycosmetics #dyxyklsentral #dyxykl #dyxydamansara #dyxydamansaradamai #dyxycombo #dyxydamansarautama #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxy #dyxydamansaradamai #dyxydamansara #dyxysubang
Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭 . Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘 . DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream  ❤❤❤ . Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ INFO/ ORDER : 0109014536(ZZATY) #teamdyxy  #makeupartist  #makeuptutorial  #bccreambydyana  #myrajerfamily  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxydamansara  #dyxykl  #dyxykualalumpur  #dyxysgbuloh  #dyxygombak  #bccream  #bccreambydyana  #foundation  #dyxylipstik  #dyxycosmetics  #dyxyklsentral  #dyxykl  #dyxydamansara  #dyxydamansaradamai  #dyxycombo  #dyxydamansarautama  #dyxydamansaraperdana  #dyxykepong  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxydamansaradamai  #dyxydamansara  #dyxysubang 
My braids are bomb asf 🤙🏼🤘🏼💇🏽💅🏽#beautybylizhaSwipe ...I just had to try these Jumbo 🍋 lemonade 🍋 Braids get the look 😍"Lemonade braids🍋🍋"😍 Monica braids Done By Me💅🏽💇🏽 🗣 BOOK ME 💅🏽💇🏽#monicabraids#celebritystyles#celebrityhairstyles #braids#cornrows #cornrowstyles #cornrowbraids #cornrowsonfleek #cornrowsbk#brooklyn #brooklynhairstylist #hair#blackgirlshair#protectivestyles #popularstyles#hairtutorial #hairstyletutorial #makeuptutorial Hey Brooklyn east newyork#braids#bkbraids#creativebraids#feedingbraids #xpressionhair #xpressionshair #sidecornrows #sidebraids
My braids are bomb asf 🤙🏼🤘🏼💇🏽💅🏽#beautybylizhaSwipe  ...I just had to try these Jumbo 🍋 lemonade 🍋 Braids get the look 😍"Lemonade braids🍋🍋"😍 Monica braids Done By Me💅🏽💇🏽 🗣 BOOK ME 💅🏽💇🏽#monicabraids #celebritystyles #celebrityhairstyles  #braids #cornrows  #cornrowstyles  #cornrowbraids  #cornrowsonfleek  #cornrowsbk #brooklyn  #brooklynhairstylist  #hair #blackgirlshair #protectivestyles  #popularstyles #hairtutorial  #hairstyletutorial  #makeuptutorial  Hey Brooklyn east newyork#braids #bkbraids #creativebraids #feedingbraids  #xpressionhair  #xpressionshair  #sidecornrows  #sidebraids 
Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤❤❤
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ INFO/ ORDER : 0109014536(ZZATY)

#teamdyxy #makeupartist #makeuptutorial
#bccreambydyana
#myrajerfamily
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxy #dyxydamansara #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxysgbuloh #dyxygombak 
#bccream 
#bccreambydyana 
#foundation
#dyxylipstik 
#dyxycosmetics #dyxyklsentral #dyxykl #dyxydamansara #dyxydamansaradamai #dyxycombo #dyxydamansarautama #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxy #dyxydamansaradamai #dyxydamansara #dyxysubang
Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭 . Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘 . DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream  ❤❤❤ . Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ INFO/ ORDER : 0109014536(ZZATY) #teamdyxy  #makeupartist  #makeuptutorial  #bccreambydyana  #myrajerfamily  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxydamansara  #dyxykl  #dyxykualalumpur  #dyxysgbuloh  #dyxygombak  #bccream  #bccreambydyana  #foundation  #dyxylipstik  #dyxycosmetics  #dyxyklsentral  #dyxykl  #dyxydamansara  #dyxydamansaradamai  #dyxycombo  #dyxydamansarautama  #dyxydamansaraperdana  #dyxykepong  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxydamansaradamai  #dyxydamansara  #dyxysubang 
My beautiful bride👰👰👰
Hair & makeup & jewelry by me :)
איפור תסרוקת ועיצוב תכשיטים אנה שור
🌸Anna Shor Hair & Makeup Art🌸
050-7532015
#bride #bridesmaids #bridalmakeup #jewelrydesigner #hairaccessories #makeup #hairstyles #bridalhair #eyelashextensions #makeuptutorial #eyebrow #bridaldress #hair #hairstyle #hairstylist #likeforlike #instamakeupartist #instahairstyle #instabride #wedding #shimmer #bridalphotography #glow #beauty #white #follow4follow #like4like #likeforlike
My beautiful bride👰👰👰 Hair & makeup & jewelry by me :) איפור תסרוקת ועיצוב תכשיטים אנה שור 🌸Anna Shor Hair & Makeup Art🌸 050-7532015 #bride  #bridesmaids  #bridalmakeup  #jewelrydesigner  #hairaccessories  #makeup  #hairstyles  #bridalhair  #eyelashextensions  #makeuptutorial  #eyebrow  #bridaldress  #hair  #hairstyle  #hairstylist  #likeforlike  #instamakeupartist  #instahairstyle  #instabride  #wedding  #shimmer  #bridalphotography  #glow  #beauty  #white  #follow4follow  #like4like  #likeforlike 
Gold 🏆
Gold 🏆
Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤❤❤
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ INFO/ ORDER : 0109014536(ZZATY)

#teamdyxy #makeupartist #makeuptutorial
#bccreambydyana
#myrajerfamily
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxy #dyxydamansara #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxysgbuloh #dyxygombak 
#bccream 
#bccreambydyana 
#foundation
#dyxylipstik 
#dyxycosmetics #dyxyklsentral #dyxykl #dyxydamansara #dyxydamansaradamai #dyxycombo #dyxydamansarautama #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxy #dyxydamansaradamai #dyxydamansara #dyxysubang
Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭 . Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘 . DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream  ❤❤❤ . Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ INFO/ ORDER : 0109014536(ZZATY) #teamdyxy  #makeupartist  #makeuptutorial  #bccreambydyana  #myrajerfamily  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxydamansara  #dyxykl  #dyxykualalumpur  #dyxysgbuloh  #dyxygombak  #bccream  #bccreambydyana  #foundation  #dyxylipstik  #dyxycosmetics  #dyxyklsentral  #dyxykl  #dyxydamansara  #dyxydamansaradamai  #dyxycombo  #dyxydamansarautama  #dyxydamansaraperdana  #dyxykepong  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxydamansaradamai  #dyxydamansara  #dyxysubang 
Paris et moi edp JAFRA
Perfume's yang di nanti* akhirnya launching juga di INDONESIA 😍😍😍edition no.1 💎TOP 5 finalist Popular womens category at the fragrance foundation
💎Finalist awards at the cosmetics executive woman organization 💎Best seller JAFRA GLOBAL
Terinspirasi oleh pemandangan menawan dan aroma manis yang hanya di temukan di paris 🍓🍓perpaduan wewangian dari aroma strawberry mara,Rose petal macaron,dan creamy silky woods😍😍keharumannya membuat kamu merasa berada di city of light ( PARIS ) pokoknya Must have Item

Konsultasi,order,joint with jafra
WA 0823 1077 4701
#jafra #skincare #makeup #makeupartist#makeuptutorial #skincareroutine #skincare #skinny #skinfood #parfume #parfumori
Paris et moi edp JAFRA Perfume's yang di nanti* akhirnya launching juga di INDONESIA 😍😍😍edition no.1 💎TOP 5 finalist Popular womens category at the fragrance foundation 💎Finalist awards at the cosmetics executive woman organization 💎Best seller JAFRA GLOBAL Terinspirasi oleh pemandangan menawan dan aroma manis yang hanya di temukan di paris 🍓🍓perpaduan wewangian dari aroma strawberry mara,Rose petal macaron,dan creamy silky woods😍😍keharumannya membuat kamu merasa berada di city of light ( PARIS ) pokoknya Must have Item Konsultasi,order,joint with jafra WA 0823 1077 4701 #jafra  #skincare  #makeup  #makeupartist #makeuptutorial  #skincareroutine  #skincare  #skinny  #skinfood  #parfume  #parfumori 
Mais mais de @marykay as sombras mais lindas da vida!
Mais mais de @marykay as sombras mais lindas da vida!
#Repost @febieananda (@get_repost)
・・・
Giveaway 15.000 Subscriber
WAJIB BACA Ketentuan GIVEAWAY!!!
1. Subscribe Channel Youtube Cikal Ananda
2. Like Video Q & A dan video lainnya
3. Follow Instagram @febieananda
4. Repost (bukan upload biasa) Foto  beserta caption dan hashtagnya Giveaway 15.000 Subscriber dan Tag Ke 7 Teman Kamu (tidak termasuk tag ke aku) . 
5. Tulis Done di video Q &A beserta nama Instagram Kamu
6. Pemenang diumumkan pada Tanggal 31 Oktober 2017.
.
.
.
#youtuber #youtuberindo #maskerwajah#tutorialmakeup #makeuptutorial #indobeauty #hijabtutorial #indovidgram
#beautyvlogger #indobeautygram #ibv#muabogor #bogor #hijabers #hijabinstan #makeupori #makeupbrushset #mybeautystoryid #wardah #catriceindonesia #purbasari #emina #qlcosmetic #silkygirlindonesia
#giveawayindonesia #giveawaycikalananda
#Repost  @febieananda (@get_repost) ・・・ Giveaway 15.000 Subscriber WAJIB BACA Ketentuan GIVEAWAY!!! 1. Subscribe Channel Youtube Cikal Ananda 2. Like Video Q & A dan video lainnya 3. Follow Instagram @febieananda 4. Repost (bukan upload biasa) Foto beserta caption dan hashtagnya Giveaway 15.000 Subscriber dan Tag Ke 7 Teman Kamu (tidak termasuk tag ke aku) . 5. Tulis Done di video Q &A beserta nama Instagram Kamu 6. Pemenang diumumkan pada Tanggal 31 Oktober 2017. . . . #youtuber  #youtuberindo  #maskerwajah #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #indobeauty  #hijabtutorial  #indovidgram  #beautyvlogger  #indobeautygram  #ibv #muabogor  #bogor  #hijabers  #hijabinstan  #makeupori  #makeupbrushset  #mybeautystoryid  #wardah  #catriceindonesia  #purbasari  #emina  #qlcosmetic  #silkygirlindonesia  #giveawayindonesia  #giveawaycikalananda 
More of a natural look..🌹
More of a natural look..🌹
Mau Rambut Bermodel, Bervolume, Pakai BELLE HAIRCLIP Sayy.. Instagram @BELLEWONDERFULHAIR Premium Quality (CURLY, WAVE, STRAIGHT) Semua Ready Stock
JAKARTA - JNE & GOJEK

#Makeupsale #makeupmurah #jualkosmetikmurah #jualcaseiphone6 #terusanimport #dressimport #tunikkatun #tanktopmurah #koreanhair #jualcasemurah #makeuptutorial #onlineshopjakarta #jakartashop #shoppe #gelangcewe #kalungchoker #cincinmurah #fashionjakarta #tasfashion #jualtasbranded
Mau Rambut Bermodel, Bervolume, Pakai BELLE HAIRCLIP Sayy.. Instagram @BELLEWONDERFULHAIR Premium Quality (CURLY, WAVE, STRAIGHT) Semua Ready Stock
JAKARTA - JNE & GOJEK

#Makeupsale #makeupmurah #jualkosmetikmurah #jualcaseiphone6 #terusanimport #dressimport #tunikkatun #tanktopmurah #koreanhair #jualcasemurah #makeuptutorial #onlineshopjakarta #jakartashop #shoppe #gelangcewe #kalungchoker #cincinmurah #fashionjakarta #tasfashion #jualtasbranded
Brows on fleek!
@bysphilippines Liquid Brow pen
💄
💄
💄
💄
💄
💄
💄
#browonfleek #onfleek #bys #motd #fotd #pinayyoutuber #youtuber #makeupph #makeuplover #makeuptutorial #makeupmess #makeupjunkie #apieceofLave
✨✨🌟Dewy look by @itsisabelbedoya 🔥
#makeup #beauty #inspiration #tutorial #makeuptutorial #glow #dewy #highlight #iconiclondon#morphebrushes #smashbox
Terimakasih customer ku 😍 ( Make up by Me ) 😍😍 bulu mata by @winalashes  #makeuptutorial #makeupartist
Cc# to all my gorgoues girl i know. Hope you guys stay pretty as well 😍 loveyou ya ! - candy .
#matte #makeupartis #makeupseller #makeupmurah #makeupmalaysia #mua #girlday #girltool #lovemakeup #makeuptutorial #makeupseller #nars #narsmalaysia #nakedmakeup #mophe #lipstik
Mau Rambut Bermodel, Bervolume, Pakai BELLE HAIRCLIP Sayy.. Instagram @BELLEWONDERFULHAIR Premium Quality (CURLY, WAVE, STRAIGHT) Semua Ready Stock
JAKARTA - JNE & GOJEK

#Makeupsale #makeupmurah #jualkosmetikmurah #jualcaseiphone6 #terusanimport #dressimport #tunikkatun #tanktopmurah #koreanhair #jualcasemurah #makeuptutorial #onlineshopjakarta #jakartashop #shoppe #gelangcewe #kalungchoker #cincinmurah #fashionjakarta #tasfashion #jualtasbranded
Have you checked out my latest video on @colourpopcosmetics ❔❕❔
.
.
If not, make sure you head on over by clicking the 👉🏼 link in my bio. 👈🏼 I'll be doing a Look book on some of the items I recently purchasing during my @colourpopcosmetics Haul. ✨✨✨✨🦄 .
.
#colourpop #colourpopcosmetics #highlighter #highlights #slay #sparkling #youtuber #youtube #vlogger #sub4sub #subscribe #followme #wakeupandmakeup #kimkardashian #kyliejenner #makeuptutorial #haul #makeupmafia #makeupdolls #makeupartist #makeuphaul #beautyblogger #blogger
Have you checked out my latest video on @colourpopcosmetics ❔❕❔ . . If not, make sure you head on over by clicking the 👉🏼 link in my bio. 👈🏼 I'll be doing a Look book on some of the items I recently purchasing during my @colourpopcosmetics Haul. ✨✨✨✨🦄 . . #colourpop  #colourpopcosmetics  #highlighter  #highlights  #slay  #sparkling  #youtuber  #youtube  #vlogger  #sub4sub  #subscribe  #followme  #wakeupandmakeup  #kimkardashian  #kyliejenner  #makeuptutorial  #haul  #makeupmafia  #makeupdolls  #makeupartist  #makeuphaul  #beautyblogger  #blogger 
RepostBy @adict_charmery: "Ladies, are you ready for Sept. 16th's 'Painting Pretty' Paint & Sip pop-up?? #OWWWW ▫
Grab your girls and join us for cocktails, henna, boutique vendors, a dessert station, a taco bar and swag bags! 🍹🎨🍰
▫
Abeni Baths is one of the proud sponsors of our swag bags. Their line of body scrubs, whipped body butters and bath bombs are heavenly! See more at www.abenibaths.com. ▫
For tix, click link in bio. See ya there! 
#paintandsip #cocktails #wine #lasvegasevents #losangelesevents #mixing #networking #vendors #bracelets #fashion #popupshop #accessories #curlyhair #naturalhair #setlife #actress #shopping #makeupartist #makeuptutorial #lipstick #eyeshadow #etsy #photography" (via #InstaRepost @EasyRepost)
RepostBy @adict_charmery: "Ladies, are you ready for Sept. 16th's 'Painting Pretty' Paint & Sip pop-up?? #OWWWW  ▫ Grab your girls and join us for cocktails, henna, boutique vendors, a dessert station, a taco bar and swag bags! 🍹🎨🍰 ▫ Abeni Baths is one of the proud sponsors of our swag bags. Their line of body scrubs, whipped body butters and bath bombs are heavenly! See more at www.abenibaths.com. ▫ For tix, click link in bio. See ya there! #paintandsip  #cocktails  #wine  #lasvegasevents  #losangelesevents  #mixing  #networking  #vendors  #bracelets  #fashion  #popupshop  #accessories  #curlyhair  #naturalhair  #setlife  #actress  #shopping  #makeupartist  #makeuptutorial  #lipstick  #eyeshadow  #etsy  #photography " (via #InstaRepost  @EasyRepost)
Дорогие мои девочки !👩🏻👩🏼👩🏽👩🏿
В сентябре ухожу в мини ОТПУСК! Поэтому советую поторопится записаться 🙌🏼
Макияж/ Брови / Курс Сам Себе Визажист ❤️
Осталось меньше свободных окошек 📆
Жду Вас красотки 💋💋💋
✍🏼запись + 7 778 100 82 12 (WhatsApp )
#aisafistudio #мысоздаемкрасотуслюбовью💕 #brows #browning #browhenna #коррекциябровейнитью #коррекциябровей #моделированиебровей #петропавловск #брови#makeup#makeupbyme #makeupbota#makeuptutorial #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #beauty #girls#makeuplover #макияж#визаж#визажист#курссамсебевизажист
Дорогие мои девочки !👩🏻👩🏼👩🏽👩🏿 В сентябре ухожу в мини ОТПУСК! Поэтому советую поторопится записаться 🙌🏼 Макияж/ Брови / Курс Сам Себе Визажист ❤️ Осталось меньше свободных окошек 📆 Жду Вас красотки 💋💋💋 ✍🏼запись + 7 778 100 82 12 (WhatsApp ) #aisafistudio  #мысоздаемкрасотуслюбовью 💕 #brows  #browning  #browhenna  #коррекциябровейнитью  #коррекциябровей  #моделированиебровей  #петропавловск  #брови #makeup #makeupbyme  #makeupbota #makeuptutorial  #hudabeauty  #anastasiabeverlyhills  #beauty  #girls #makeuplover  #макияж #визаж #визажист #курссамсебевизажист 
Make up'nya tipis aja yg penting gk pucet...lg gk fit...radang tenggorokan,,demam,,batuk,,pilek,,flu... Lengkaplah sdh...Smoga perjalanan ini menyenangkan meski gk fit...🤗🤗 One brand make up tutorial ala @wardahcosmetic 😘😘 #makeupnatural #fakeeyelash #makeuptutorial #makeupjalan2
Make up'nya tipis aja yg penting gk pucet...lg gk fit...radang tenggorokan,,demam,,batuk,,pilek,,flu... Lengkaplah sdh...Smoga perjalanan ini menyenangkan meski gk fit...🤗🤗 One brand make up tutorial ala @wardahcosmetic 😘😘 #makeupnatural  #fakeeyelash  #makeuptutorial  #makeupjalan2 
Wow hard to believe we have had the privilege of working with over 700 models, muas, bloggers and influencers!! Thank you to all of you for supporting an helping our brand grow 😘 As a thank you we will be doing a large giveaway contest. Thanks again to all our models bloggers and influencers we ❤️ you! #gisellecosmetics #thankyou #models #bloggers #influencers
-
-
-
-
-
#giveaway #giveaways #giveawaycontest #modelphotography #makeup #makeuptutorial  #makeupdolls #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplove #makeupmafia #mua #makeupbyme #makeupforever #beautymakeup #makeupartists #makeupturorials #makeupreview #makeuplook #makeuptips #makeupworld
Wow hard to believe we have had the privilege of working with over 700 models, muas, bloggers and influencers!! Thank you to all of you for supporting an helping our brand grow 😘 As a thank you we will be doing a large giveaway contest. Thanks again to all our models bloggers and influencers we ❤️ you! #gisellecosmetics  #thankyou  #models  #bloggers  #influencers  - - - - - #giveaway  #giveaways  #giveawaycontest  #modelphotography  #makeup  #makeuptutorial  #makeupdolls  #makeupaddict  #makeupjunkie  #makeuplove  #makeupmafia  #mua  #makeupbyme  #makeupforever  #beautymakeup  #makeupartists  #makeupturorials  #makeupreview  #makeuplook  #makeuptips  #makeupworld 
Alhamdulillah.. Finally sampai jugak.. Sangat puas hati.. .
Thanks @beautybydania_official for the best free gift...free gift.. Free gift. Free gift.. Love love love.. (sebab bnyk sngt free gift nye 😍) berbaloi²..
.
.
.
#makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupdinner #muakl #muapj #muaselangor #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeuptutorial #makeupnikah #makeupsanding #makeuptunang #makeupdinner #malaywedding #solemnization #engagement #preweddingmakeup #photoshootmakeup #sobellacosmetics #naturalmakeup #sweetmakeup #simplemakeup #nars #mac #fame #sobellacosmetics #sobella #teamdada #gengberusmakeup
Alhamdulillah.. Finally sampai jugak.. Sangat puas hati.. . Thanks @beautybydania_official for the best free gift...free gift.. Free gift. Free gift.. Love love love.. (sebab bnyk sngt free gift nye 😍) berbaloi².. . . . #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupdinner  #muakl  #muapj  #muaselangor  #makeupartistmalaysia  #makeupartist  #makeuptutorial  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeuptunang  #makeupdinner  #malaywedding  #solemnization  #engagement  #preweddingmakeup  #photoshootmakeup  #sobellacosmetics  #naturalmakeup  #sweetmakeup  #simplemakeup  #nars  #mac  #fame  #sobellacosmetics  #sobella  #teamdada  #gengberusmakeup 
[ PAKET ACNE ] THERASKIN ACNE SKINCARE CREAM

IDR : 105.000

Theraskin adalah cream racikan dokter yg aman karena sudah berijin BPOM ya.

Membantu mengatasi jerawat ringan, sedang dan parah. Baik karena hormon ataupun keturunan.

1paket terdiri dari :
1. Suncare with brightener (pagi) POM NA18111700155
2. Acne cream (malam) POM NA1814012994
3. Facial wash acne POM NA 18141201903
4. Acne toner POM NA18111201472

CARA PEMAKAIAN:
- Jerawat meradang bisa meninggalkan bekas yang susah diatasi. Segera ganti sabun Anda dengan Theraskin Acne Wash. Best seller untuk mengatasi jerawat meradang. - kemudian Basahi wajah dengan air bersih yg hangat. Tuangkan sedikit toner pada kapas, kemudian usapkan atau tepuk-tepuk pada kulit wajah. - Krim tabir surya yang bermanfaat untuk membantu melindungi kulit wajah dari pengaruh buruk sinar matahari (kulit kemerahan, rasa terbakar, bintik hitam, kekeringan & efek penuaan dini) - Gunakan cream malam tipis dan merata, cocok untuk jerawat dengan tingkat keparahan 1-3 (ditandai komedo, papul & pustul), terutama yang didominasi komedo terbuka & tertutup (blackhead & whitehead)

#theraskinasli #theraskinori #theraskin #theraskinoriginal #theraskinmurah #makeup #makeupartist #makeupori #makeuptutorial #makeupart #jualmakeup #kosmetik #kosmetiktop #kosmetika #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikaman #kosmetikkorea #kosmetikhalal #jualkosmetik #jualkosmetikkorea #jualkosmetikmurah #kecantikan #kecantikanmurah #kecantikanwajah #kecantikanwanita #jualkecantikanmurah #jualkecantikan
[ PAKET ACNE ] THERASKIN ACNE SKINCARE CREAM IDR : 105.000 Theraskin adalah cream racikan dokter yg aman karena sudah berijin BPOM ya. Membantu mengatasi jerawat ringan, sedang dan parah. Baik karena hormon ataupun keturunan. 1paket terdiri dari : 1. Suncare with brightener (pagi) POM NA18111700155 2. Acne cream (malam) POM NA1814012994 3. Facial wash acne POM NA 18141201903 4. Acne toner POM NA18111201472 CARA PEMAKAIAN: - Jerawat meradang bisa meninggalkan bekas yang susah diatasi. Segera ganti sabun Anda dengan Theraskin Acne Wash. Best seller untuk mengatasi jerawat meradang. - kemudian Basahi wajah dengan air bersih yg hangat. Tuangkan sedikit toner pada kapas, kemudian usapkan atau tepuk-tepuk pada kulit wajah. - Krim tabir surya yang bermanfaat untuk membantu melindungi kulit wajah dari pengaruh buruk sinar matahari (kulit kemerahan, rasa terbakar, bintik hitam, kekeringan & efek penuaan dini) - Gunakan cream malam tipis dan merata, cocok untuk jerawat dengan tingkat keparahan 1-3 (ditandai komedo, papul & pustul), terutama yang didominasi komedo terbuka & tertutup (blackhead & whitehead) #theraskinasli  #theraskinori  #theraskin  #theraskinoriginal  #theraskinmurah  #makeup  #makeupartist  #makeupori  #makeuptutorial  #makeupart  #jualmakeup  #kosmetik  #kosmetiktop  #kosmetika  #kosmetikmurah  #kosmetikori  #kosmetikaman  #kosmetikkorea  #kosmetikhalal  #jualkosmetik  #jualkosmetikkorea  #jualkosmetikmurah  #kecantikan  #kecantikanmurah  #kecantikanwajah  #kecantikanwanita  #jualkecantikanmurah  #jualkecantikan 
My Makeup 💄 #buzzamakeup #makeup #makeuptutorial #weddingmakeup #makeuplover #makeuplover #makeupartist #แต่งหน้า #แต่งหน้ารับปริญญา #แต่งหน้าเจ้าสาว #ช่างแต่งหน้า #ช่างแต่งหน้ารับปริญญา #ช่างแต่งหน้าเจ้าสาว #beautiful
RED makeup and hair VUNGUYENART | Costume Errickkim | Photo DUYPHOTOGRAPHY #photographer #photography #photoshoot #fashionshow #fashion #mua #mode #model #makeup #models #magazine #makeupartist #makeuptutorial #vogue #beauty #lookbook #fashion #fashionshow
REPOST 😘😘😘 With Tim MakeUp Upie Wardhani MOKA JABAR...
.
.
.
#moka #mokajabar #makeuptutorial #sundasiger #green #touch #timeflieswhenyourehavingfun #bandungbanget #mojang #jajaka #mojangjajaka #2016
hahaha that's definitely me😅 
#qotd: when do you start school?
hahaha that's definitely me😅 #qotd : when do you start school?
Big thanks to my amazing and best friend Amanda for always supporting me and being my face model!! ✨🌸 #beautyybysaj
Big thanks to my amazing and best friend Amanda for always supporting me and being my face model!! ✨🌸 #beautyybysaj 
Pantang beredar sblm alis cetar 😂

Para wanita, wajib nih punya eye brow ny JAFRA. Pensil yg memberikan definisi dan kontir pada alis mata dengan tampilan alami dan sempurna ❤

Mudah diaplikasikan, lembut, tahan lama dan anti coreng. Jd cocok jg buat kamu yg baru mau belajar atau sedang belajar ngalis. Dan pastinya walau udah siang,  alis ttp awet 😍

Kamu masih blm punya?  Yuk miliki produk ini sekarang juga ❤

More info contact me. Konsultan Resmi JAFRA 🙋
Wa 085773490643

#jafra #jafraindo #jafrabandung #jafraindonesia #jualjafra #jaframurah #jafrabdg #scrub #joinjafra #kosmetikaman #kosmetikbandung #makeuptutorial #bisnisrumahan #bisnisibu #jafratasik #jafrajakarta #jafrabogor #jafraciamis #jafrajabodetabek #jafratangerang #royaljelly #cremeblush #jafraskincare #jafrakosmetik #mudmask #bisnissampingan #kosmetikbusuy #katalogjafraskincarebdg #eyebrow
Pantang beredar sblm alis cetar 😂 Para wanita, wajib nih punya eye brow ny JAFRA. Pensil yg memberikan definisi dan kontir pada alis mata dengan tampilan alami dan sempurna ❤ Mudah diaplikasikan, lembut, tahan lama dan anti coreng. Jd cocok jg buat kamu yg baru mau belajar atau sedang belajar ngalis. Dan pastinya walau udah siang, alis ttp awet 😍 Kamu masih blm punya? Yuk miliki produk ini sekarang juga ❤ More info contact me. Konsultan Resmi JAFRA 🙋 Wa 085773490643 #jafra  #jafraindo  #jafrabandung  #jafraindonesia  #jualjafra  #jaframurah  #jafrabdg  #scrub  #joinjafra  #kosmetikaman  #kosmetikbandung  #makeuptutorial  #bisnisrumahan  #bisnisibu  #jafratasik  #jafrajakarta  #jafrabogor  #jafraciamis  #jafrajabodetabek  #jafratangerang  #royaljelly  #cremeblush  #jafraskincare  #jafrakosmetik  #mudmask  #bisnissampingan  #kosmetikbusuy  #katalogjafraskincarebdg  #eyebrow 
@meltcosmetics @lora_arellano @danabomar so as I was swatching this beautiful shade, I noticed how soft it is. As I pressed down on it, I noticed I can leave indentation marks like this and now my eyeshadow is a little dusty with fallout. My only suggestion with this stack is that Bogart is pressed a little firmer into the pan like Indica or Haze. I did contact melt cosmetics via email (great customer service by the way🌟) and I was told that this formula concerning Bogart specifically is "softer and more delicate" and that I have to be more gentle when pressing on it because if I press too hard it can crumble apart. The fallout isn't the problem, it's the feeling that this eyeshadow is maybe too "delicate". Can I work with this eyeshadow and is it still useable? Absolutely! I just wanted to clarify that it is a little too soft for travel and can get messy because the powder is so soft and loose feeling. And I also just wanted to give melt cosmetics feedback as a customer while also sharing my experience with Bogart. 😃I recommend using a damp brush to help with fallout because there is quite a bit of it especially when you compare it to the other shades...so just a FYI, be gentle using this eyeshadow and don't press down on it like I did 😂mind you, I didn't press that hard 🤗do I still recommend it? Yes✨👌🏻I personally really loved this color and I can work with it. #meltcosmetics #makeup #makeupartist #eyeshadow #eyeshadows #mua #makeuplover #makeuptutorial #makeupjunkie #makeuptalk #beautyblogger #beautyguru #beautytip #beautytips #crueltyfree #crueltyfreemakeup #cosmetics #bogart #hazestack #instalikes #makeupbyme #blogger #blog #beautyguru #Sephora #ulta #undiscovered_muas
@meltcosmetics @lora_arellano @danabomar so as I was swatching this beautiful shade, I noticed how soft it is. As I pressed down on it, I noticed I can leave indentation marks like this and now my eyeshadow is a little dusty with fallout. My only suggestion with this stack is that Bogart is pressed a little firmer into the pan like Indica or Haze. I did contact melt cosmetics via email (great customer service by the way🌟) and I was told that this formula concerning Bogart specifically is "softer and more delicate" and that I have to be more gentle when pressing on it because if I press too hard it can crumble apart. The fallout isn't the problem, it's the feeling that this eyeshadow is maybe too "delicate". Can I work with this eyeshadow and is it still useable? Absolutely! I just wanted to clarify that it is a little too soft for travel and can get messy because the powder is so soft and loose feeling. And I also just wanted to give melt cosmetics feedback as a customer while also sharing my experience with Bogart. 😃I recommend using a damp brush to help with fallout because there is quite a bit of it especially when you compare it to the other shades...so just a FYI, be gentle using this eyeshadow and don't press down on it like I did 😂mind you, I didn't press that hard 🤗do I still recommend it? Yes✨👌🏻I personally really loved this color and I can work with it. #meltcosmetics  #makeup  #makeupartist  #eyeshadow  #eyeshadows  #mua  #makeuplover  #makeuptutorial  #makeupjunkie  #makeuptalk  #beautyblogger  #beautyguru  #beautytip  #beautytips  #crueltyfree  #crueltyfreemakeup  #cosmetics  #bogart  #hazestack  #instalikes  #makeupbyme  #blogger  #blog  #beautyguru  #Sephora  #ulta  #undiscovered_muas 
Setuju kan yaaaa kalau alis itu bingkainya wajah? .
Setuju kan yaaaa kalau ngalis itu butuh konsentrasi tinggi? .
Setuju kan yaaaa kalau butuh sekitar 4 sks lebih untuk khatam belajar ngalis? .
Setuju kan yaaaa kalau kita butuh pensil alis yg lunak dan gampang ngeblend? .
.
#pensilalis #pensilalisjafra #pensilalisrekomended #makeup #makeuplover #makeupjunkie #instamakeup #nomakeup #wakeupandmakeup #makeupforever #makeupblogger #makeupgeek #makeupmafia #makeuptutorial #lovemakeup #makeuplook #makeuplovers #makeupobsessed #naturalmakeup #jafraamuntai #jafrabanjarmasin #jafrakalimantan #jafra #eyeshadow #lfl #fff
Setuju kan yaaaa kalau alis itu bingkainya wajah? . Setuju kan yaaaa kalau ngalis itu butuh konsentrasi tinggi? . Setuju kan yaaaa kalau butuh sekitar 4 sks lebih untuk khatam belajar ngalis? . Setuju kan yaaaa kalau kita butuh pensil alis yg lunak dan gampang ngeblend? . . #pensilalis  #pensilalisjafra  #pensilalisrekomended  #makeup  #makeuplover  #makeupjunkie  #instamakeup  #nomakeup  #wakeupandmakeup  #makeupforever  #makeupblogger  #makeupgeek  #makeupmafia  #makeuptutorial  #lovemakeup  #makeuplook  #makeuplovers  #makeupobsessed  #naturalmakeup  #jafraamuntai  #jafrabanjarmasin  #jafrakalimantan  #jafra  #eyeshadow  #lfl  #fff 
Mau Rambut Bermodel, Bervolume, Pakai BELLE HAIRCLIP Sayy.. Instagram @BELLEWONDERFULHAIR Premium Quality (CURLY, WAVE, STRAIGHT) Semua Ready Stock
JAKARTA - JNE & GOJEK

#Makeupsale #makeupmurah #jualkosmetikmurah #jualcaseiphone6 #terusanimport #dressimport #tunikkatun #tanktopmurah #koreanhair #jualcasemurah #makeuptutorial #onlineshopjakarta #jakartashop #shoppe #gelangcewe #kalungchoker #cincinmurah #fashionjakarta #tasfashion #jualtasbranded
Mau Rambut Bermodel, Bervolume, Pakai BELLE HAIRCLIP Sayy.. Instagram @BELLEWONDERFULHAIR Premium Quality (CURLY, WAVE, STRAIGHT) Semua Ready Stock
JAKARTA - JNE & GOJEK

#Makeupsale #makeupmurah #jualkosmetikmurah #jualcaseiphone6 #terusanimport #dressimport #tunikkatun #tanktopmurah #koreanhair #jualcasemurah #makeuptutorial #onlineshopjakarta #jakartashop #shoppe #gelangcewe #kalungchoker #cincinmurah #fashionjakarta #tasfashion #jualtasbranded
#CountdowntoHult - 15 days to go! Makeup lessons with the inept. Trying to get them prepared for when I'm not here to do their makeup for them. 💄😘💋 @hultbusinessschool @dittoearl @kaylaheartsturtles #makeuptutorial #makeuplessons #20yearsandcounting #whatislove
Mau Rambut Bermodel, Bervolume, Pakai BELLE HAIRCLIP Sayy.. Instagram @BELLEWONDERFULHAIR Premium Quality (CURLY, WAVE, STRAIGHT) Semua Ready Stock
JAKARTA - JNE & GOJEK

#Makeupsale #makeupmurah #jualkosmetikmurah #jualcaseiphone6 #terusanimport #dressimport #tunikkatun #tanktopmurah #koreanhair #jualcasemurah #makeuptutorial #onlineshopjakarta #jakartashop #shoppe #gelangcewe #kalungchoker #cincinmurah #fashionjakarta #tasfashion #jualtasbranded
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Divinos Los #highlighter  de @colourpopcosmetics sin lugar a dudas estos iluminadores hablan por si solos aparte de ser expectaculares su precio es muy economico 😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Creditos @jetty.sherly 
#colourpopcosmetics #colourpop #colourpopcult #colourpoint #colourpophaul #colourpopaddict #colourpopcosmetic #highlights #highlighter #highlightandcontour #colourpophighlighter #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupjunkie #makeupartistworldwide #makeupjunkie #makeupartist #makeupporn #makeupguru #makeupblog #makeupart #makeupcollection #makeupcommunity #makeupparty #makeupfun #iluminadores #iluminador #paletadeiluminadores #iluminadorespalette #ilovehighlighters
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Divinos Los #highlighter  de @colourpopcosmetics sin lugar a dudas estos iluminadores hablan por si solos aparte de ser expectaculares su precio es muy economico 😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Creditos @jetty.sherly #colourpopcosmetics  #colourpop  #colourpopcult  #colourpoint  #colourpophaul  #colourpopaddict  #colourpopcosmetic  #highlights  #highlighter  #highlightandcontour  #colourpophighlighter  #makeuptutorial  #makeup  #makeupartist  #makeupjunkie  #makeupartistworldwide  #makeupjunkie  #makeupartist  #makeupporn  #makeupguru  #makeupblog  #makeupart  #makeupcollection  #makeupcommunity  #makeupparty  #makeupfun  #iluminadores  #iluminador  #paletadeiluminadores  #iluminadorespalette  #ilovehighlighters 
NGALIS? It's a must😂😂😂
Kayanya sekarang ini pantang keluar rumah kalo belum ngalis ya😅😅😅
.
.
Biasa kalo belajar make up, ngalis adalah pekerjaan yg butuh konsentrasi tinggi. Apalagi untuk beginner ya, perlu pensil alis yg lunak dan mudah dihapus. Naaah.. kalo soal tekstur yg gini, jafra bisa jadi pilihan kamu.
.
.
#pensilalis #pensilalisjafra #pensilalisrekomended #makeup #makeuplover #makeupjunkie #instamakeup #nomakeup #wakeupandmakeup #makeupforever #makeupblogger #makeupgeek #makeupmafia #makeuptutorial #lovemakeup #makeuplook #makeuplovers #makeupobsessed #naturalmakeup #jafraamuntai #jafrabanjarmasin #jafrakalimantan #jafra #eyeshadow #lfl #fff
NGALIS? It's a must😂😂😂 Kayanya sekarang ini pantang keluar rumah kalo belum ngalis ya😅😅😅 . . Biasa kalo belajar make up, ngalis adalah pekerjaan yg butuh konsentrasi tinggi. Apalagi untuk beginner ya, perlu pensil alis yg lunak dan mudah dihapus. Naaah.. kalo soal tekstur yg gini, jafra bisa jadi pilihan kamu. . . #pensilalis  #pensilalisjafra  #pensilalisrekomended  #makeup  #makeuplover  #makeupjunkie  #instamakeup  #nomakeup  #wakeupandmakeup  #makeupforever  #makeupblogger  #makeupgeek  #makeupmafia  #makeuptutorial  #lovemakeup  #makeuplook  #makeuplovers  #makeupobsessed  #naturalmakeup  #jafraamuntai  #jafrabanjarmasin  #jafrakalimantan  #jafra  #eyeshadow  #lfl  #fff 
Please go and check out my makeup tutorial on my YouTube channel .. hope you guys enjoy it !! Please like, comment , & subscribe !!! 😊😘
Link in my bio 👍🏾💋💄
#mua #makeuptutorials #exquisitebeautybar #makeuptutorial #bayareamakeupartist #bayarea #makeupartist #makeup #freelance #bookme #booktoday #makeupbyajea #makeupbyajeabreann #melanin #milani #mac #lagirl #nyx #melaninpoppin #makeuplover #dailymakeup #makeupgoals #loveglore #sza #ajeabreann #beauty #makeupaddiction
Please go and check out my makeup tutorial on my YouTube channel .. hope you guys enjoy it !! Please like, comment , & subscribe !!! 😊😘 Link in my bio 👍🏾💋💄 #mua  #makeuptutorials  #exquisitebeautybar  #makeuptutorial  #bayareamakeupartist  #bayarea  #makeupartist  #makeup  #freelance  #bookme  #booktoday  #makeupbyajea  #makeupbyajeabreann  #melanin  #milani  #mac  #lagirl  #nyx  #melaninpoppin  #makeuplover  #dailymakeup  #makeupgoals  #loveglore  #sza  #ajeabreann  #beauty  #makeupaddiction 
😍💗 add some sparkle and glitter gloss on top of your matte lipstick 💄💋 video @mua_ashley_ 💖 #inspired #facingbeautystudios #motd #lotd #hudabeauty #shophudabeauty #lips #vegas_nay #dressyourface #video #tutorial #glam #lips #kylie #kylielipkit #lipkit #strobe #glitter #lipgloss #lipstick #liquidlipstick #glitter #makeupvideo #makeuptutorial
Ladiessss. You need this tool in your arsenal of makeup! 
It's a silica gel brush and it's available for a limited time only! Get yours today!
@supernovasc 
#makeup#makeuptutorial#makeupartist#beautyguru#beautytips#beautiful#cute#eyeliner#brush
[ PAKET FLEK ] THERASKIN FLEK SKINCARE CREAM

IDR : 105.000

100% ORI YAAA.. GAK USAH DI TANYA .. INI BRG BPOM. DAN JELAS TERSEGEL VAKUM SEMUA (TERLARIS)
Theraskin adalah cream racikan dokter yg aman karena sudah berijin BPOM ya.

Theraskin paket flek untuk membantu menghilangkan flek di wajah karena keturunan ataupun faktor usia.
1paket terdiri dari :

PAKET TERDIRI DARI :
1. Theraskin suncare with aha (pagi) POM NA18111700158
2. Theraskin aha cream (malam) POM NA18110100919
3. Toner aha POM NA18111201471
4. Cleanser aha POM NA 18111200979

Cara Pemakaian :
Pagi :
> Cuci wajah dengan facial wash
> Usap wajah dengan toner menggunakan kapas
> Oleskan cream pagi ke seluruh wajah secara merata, Krim siang tabir surya yang bermanfaat untuk membantu melindungi kulit wajah dari pengaruh buruk sinar matahari dengan kandungan SPF 30 (kulit kemerahan, rasa terbakar, bintik hitam, kekeringan & efek penuaan dini)

Malam :
> Cuci wajah dengan facial wash
> Usap wajah dengan toner menggunakan kapas
> Gunakan cream malam whitening berfungsi menjadikan kulit tampak lebih bersih cerah dan membantu mengurangi flek-flek ringan pada kulit normal cenderung kering. Oleskan merata pada seluruh kulit wajah pada malam hari setelah toner, wajah akan menjadi bersih dan bersinar.

#theraskinasli #theraskinori #theraskin #theraskinoriginal #theraskinmurah #makeup #makeupartist #makeupori #makeuptutorial #makeupart #jualmakeup #kosmetik #kosmetiktop #kosmetika #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikaman #kosmetikkorea #kosmetikhalal #jualkosmetik #jualkosmetikkorea #jualkosmetikmurah #kecantikan #kecantikanmurah #kecantikanwajah #kecantikanwanita #jualkecantikanmurah #jualkecantikan
[ PAKET FLEK ] THERASKIN FLEK SKINCARE CREAM IDR : 105.000 100% ORI YAAA.. GAK USAH DI TANYA .. INI BRG BPOM. DAN JELAS TERSEGEL VAKUM SEMUA (TERLARIS) Theraskin adalah cream racikan dokter yg aman karena sudah berijin BPOM ya. Theraskin paket flek untuk membantu menghilangkan flek di wajah karena keturunan ataupun faktor usia. 1paket terdiri dari : PAKET TERDIRI DARI : 1. Theraskin suncare with aha (pagi) POM NA18111700158 2. Theraskin aha cream (malam) POM NA18110100919 3. Toner aha POM NA18111201471 4. Cleanser aha POM NA 18111200979 Cara Pemakaian : Pagi : > Cuci wajah dengan facial wash > Usap wajah dengan toner menggunakan kapas > Oleskan cream pagi ke seluruh wajah secara merata, Krim siang tabir surya yang bermanfaat untuk membantu melindungi kulit wajah dari pengaruh buruk sinar matahari dengan kandungan SPF 30 (kulit kemerahan, rasa terbakar, bintik hitam, kekeringan & efek penuaan dini) Malam : > Cuci wajah dengan facial wash > Usap wajah dengan toner menggunakan kapas > Gunakan cream malam whitening berfungsi menjadikan kulit tampak lebih bersih cerah dan membantu mengurangi flek-flek ringan pada kulit normal cenderung kering. Oleskan merata pada seluruh kulit wajah pada malam hari setelah toner, wajah akan menjadi bersih dan bersinar. #theraskinasli  #theraskinori  #theraskin  #theraskinoriginal  #theraskinmurah  #makeup  #makeupartist  #makeupori  #makeuptutorial  #makeupart  #jualmakeup  #kosmetik  #kosmetiktop  #kosmetika  #kosmetikmurah  #kosmetikori  #kosmetikaman  #kosmetikkorea  #kosmetikhalal  #jualkosmetik  #jualkosmetikkorea  #jualkosmetikmurah  #kecantikan  #kecantikanmurah  #kecantikanwajah  #kecantikanwanita  #jualkecantikanmurah  #jualkecantikan 
Próximamente Colourpop en Olive & Lu💄⭐️😍
Próximamente Colourpop en Olive & Lu💄⭐️😍
Strawberries and cream slime💗🙄
--
Your 5th frequently used emoji is your reaction in a zombie apocalypse |💗(haha why tho)|
--
✏️Yes I made slime! I always failed but this time I used elmers glue and it was easy. I may do a tutorial but I really don't know. Also I don't post a lot because my filming set up is just, sigh, complicated. I'm moving it though and making it easier for myself and I'll have better lighting!  The sound gets a big extra at times so ya...
--
☺️If you're still reading tell your friend "The potatoes are attacking" --
--ignore these-- #cringe#firstpost#dailydoseofcringe#trendy#fail#slime#putty#likes#selfie#summer#kylieturns20#notmyrodrick#fidgetspinner#tutorial#makeup#blending#share#photography#fidgetspinner#makeuptutorial#sccnotice#satisfying#floam#oddlysatisfying#dance#insider#calming#soothing#sounds#calmingsounds#doughslime
Strawberries and cream slime💗🙄 -- Your 5th frequently used emoji is your reaction in a zombie apocalypse |💗(haha why tho)| -- ✏️Yes I made slime! I always failed but this time I used elmers glue and it was easy. I may do a tutorial but I really don't know. Also I don't post a lot because my filming set up is just, sigh, complicated. I'm moving it though and making it easier for myself and I'll have better lighting! The sound gets a big extra at times so ya... -- ☺️If you're still reading tell your friend "The potatoes are attacking" -- --ignore these-- #cringe #firstpost #dailydoseofcringe #trendy #fail #slime #putty #likes #selfie #summer #kylieturns20 #notmyrodrick #fidgetspinner #tutorial #makeup #blending #share #photography #fidgetspinner #makeuptutorial #sccnotice #satisfying #floam #oddlysatisfying #dance #insider #calming #soothing #sounds #calmingsounds #doughslime 
3customer terawal whatsApp! akan dpat harga RM55 ! -
🎁 MakeUp Organizer Box ✨
.
POSTAGE DIKENAKAN 💵💸
---------------------------
WhatsApp 📩📲 : 0173255193 (Nurul) ---------------------------
.
PROMOTION 👑😍 -
PM HARGA IF YOU NAK SUPERB MURAH
---------------------------
Beli banyak, Dapat banyak harga promotion! 
Beli Satu, Harga Boleh kurangkan lagi.
---------------------------
semua makeup organizer box saya jual.. tidak kecil ! sangat besar. dan organizer saya jual original!!
.
Ready Stock, Makeup Organizer Paling murah Setakat ini✨🙈
PM harga... Owner boleh kasi harga kaw kaw murahhh#makeuptutorial #makeupmurah #organizermurah #organizermurahmalaysia #asyallie #neelofa #loffattah #nurfazura #murah #malaysia #makeupmakeup #organizerpalingmurah #makeuprak #Rakrakmakeup #promosi #bajuraya #bajuraya2017 #promosi2017 #qiemilio #haqiemrusli #fattahamin  #sayajualmurahmurahje
3customer terawal whatsApp! akan dpat harga RM55 ! - 🎁 MakeUp Organizer Box ✨ . POSTAGE DIKENAKAN 💵💸 --------------------------- WhatsApp 📩📲 : 0173255193 (Nurul) --------------------------- . PROMOTION 👑😍 - PM HARGA IF YOU NAK SUPERB MURAH --------------------------- Beli banyak, Dapat banyak harga promotion! Beli Satu, Harga Boleh kurangkan lagi. --------------------------- semua makeup organizer box saya jual.. tidak kecil ! sangat besar. dan organizer saya jual original!! . Ready Stock, Makeup Organizer Paling murah Setakat ini✨🙈 PM harga... Owner boleh kasi harga kaw kaw murahhh#makeuptutorial  #makeupmurah  #organizermurah  #organizermurahmalaysia  #asyallie  #neelofa  #loffattah  #nurfazura  #murah  #malaysia  #makeupmakeup  #organizerpalingmurah  #makeuprak  #Rakrakmakeup  #promosi  #bajuraya  #bajuraya2017  #promosi2017  #qiemilio  #haqiemrusli  #fattahamin  #sayajualmurahmurahje 
Ladies and Gents make sure you wash your face before going to bed!!! Making this a routine every night 🌙⭐️🌙⭐️ Good night world!!! 🌸🌸🌸
.
.
.
.
#Zvinebeautyfeatures #instanakeup #tagsforlikes #beautyblogger #instabeauty #beauty #makeuptutorial #photooftheday
#beautyqueen #mua #makeupjunkie #styleblogger #styleoftheday #beautycare #beautyguru #makeupaddict #makeuplover
#makeupbyme #peachyqueenblog #wakeupandmakeup #hudabeauty #instabeeyou #makeupartistworldwide #talkthatmakeup #makeupoftheday #motd
Ladies and Gents make sure you wash your face before going to bed!!! Making this a routine every night 🌙⭐️🌙⭐️ Good night world!!! 🌸🌸🌸 . . . . #Zvinebeautyfeatures  #instanakeup  #tagsforlikes  #beautyblogger  #instabeauty  #beauty  #makeuptutorial  #photooftheday  #beautyqueen  #mua  #makeupjunkie  #styleblogger  #styleoftheday  #beautycare  #beautyguru  #makeupaddict  #makeuplover  #makeupbyme  #peachyqueenblog  #wakeupandmakeup  #hudabeauty  #instabeeyou  #makeupartistworldwide  #talkthatmakeup  #makeupoftheday  #motd 
Thanks for the shout out @brewingla xo 💋🍻We can't wait to see you all Tomorrow!
#Repost @brewingla
・・・
#BrewingLA news from @frogtownbeer:
Tomorrow night @empowermentinheels and
@lifestyle_boudoir are partnering up to bring F.E.M: Female Empowerment Mixer to the brewery from 7 to 10pm!! 👠💪🏼 This unique #LadiesNight Event features Music, Dance Performances, Make-up Tutorials, Boudoir Modeling Demos, Yoga, Empowerment in Heels Burlesque, Self defense, Beer, Beer Cocktails, BBQ and more!
#empoweringwomen #empoweredwomen #mixer #empowerment #burlesqueclass #modeling #Boudior #burlesque #yoga #selfdefense #makeuptutorial #independentbeer #frogtownbeer #frogtownbrewery
.
#LABeer #LABrewed
Thanks for the shout out @brewingla xo 💋🍻We can't wait to see you all Tomorrow! #Repost  @brewingla ・・・ #BrewingLA  news from @frogtownbeer: Tomorrow night @empowermentinheels and @lifestyle_boudoir are partnering up to bring F.E.M: Female Empowerment Mixer to the brewery from 7 to 10pm!! 👠💪🏼 This unique #LadiesNight  Event features Music, Dance Performances, Make-up Tutorials, Boudoir Modeling Demos, Yoga, Empowerment in Heels Burlesque, Self defense, Beer, Beer Cocktails, BBQ and more! #empoweringwomen  #empoweredwomen  #mixer  #empowerment  #burlesqueclass  #modeling  #Boudior  #burlesque  #yoga  #selfdefense  #makeuptutorial  #independentbeer  #frogtownbeer  #frogtownbrewery  . #LABeer  #LABrewed 
Soft and glowy look ✨ 
@paox33 
What time is it where you're from?🌎
Soft and glowy look ✨ @paox33 What time is it where you're from?🌎