an online Instagram web viewer

#melodi medias

Photos

Selamat pagi 😊
Kamu yang tak pernah tak aku rindukan ~

#rindu #puisirindu #musikalisasipuisi #puisi #puisicinta #ivgstory #@indovidgram @tasik_vidgram  #melodydalampuisi #puisilirik #videopuisi #video #indonesia #sunda #melodi
Bu gün repertuara yeni bir  beste ekledik 😎 😂😂👍👍
söyledik eğlendik 🎶🎵🎵🎶🎶 Daha nice bestelere gardaş .
Söz . >  Gardaşımla Bana ait 👍
Müzik 
@
#sohbet #muhabbet #kayseri #müzik
#likeforlike #like4like 
#istanbul #melodi #ritim 
#photography #foto
thanks god it's friday
🎶💃🎶
Buray - Sahiden
📢Paylaşımlarımı beğeniyosanız, görmesini istediğiniz arkadaşlarınızı etiketleyerek destek olursanız çok mutlu olurum🌹😇
#birmelodimutluluk #müzik #aşk #hüzün #ayrılık #musicislife #musicislove #instagram #instamusic #isntalove #instalove #melodi #mutluluk #eskiler #yeniler #pop #arabesk #sanat #halk #rock #ulusal #muzikevrenseldir #filmmüzikleri #dizimüzikleri #özgünmüzik #like #likeforlike #miniklipler
🎶💃🎶 Buray - Sahiden 📢Paylaşımlarımı beğeniyosanız, görmesini istediğiniz arkadaşlarınızı etiketleyerek destek olursanız çok mutlu olurum🌹😇 #birmelodimutluluk  #müzik  #aşk  #hüzün  #ayrılık  #musicislife  #musicislove  #instagram  #instamusic  #isntalove  #instalove  #melodi  #mutluluk  #eskiler  #yeniler  #pop  #arabesk  #sanat  #halk  #rock  #ulusal  #muzikevrenseldir  #filmmüzikleri  #dizimüzikleri  #özgünmüzik  #like  #likeforlike  #miniklipler 
.❤A N A M❤
گئجه فیکر و خیال‌دان
گوزو یاشلی باغلادیم
گزدیم یالان رویا دا
یوخو دا دا آغلادیم
.
🔸️بیر تیکه #یالان_رویا شعرینن
SÖZ: ❤ @naser.mohammadian_offic
.
#سئوگی #تورکی_شعر #رویا #گیتار #ملودی 
#azerbaijan #aşk #sevgi #türkü_şeir #roya #gitar #melodi
Ееее, я сейчас чувствую себя прям композитором)))
Целый вечер сидела сочиняла эту мелодию и подбирала на гитаре.
На видео запорола конец, поэтому его обрезала, возможно потом выложу полностью (если вообще стоит эту какаху выкладывать😅)
#мелодия #музыка #гитара #гитарист #guitar #music #melodi #mine
Ееее, я сейчас чувствую себя прям композитором))) Целый вечер сидела сочиняла эту мелодию и подбирала на гитаре. На видео запорола конец, поэтому его обрезала, возможно потом выложу полностью (если вообще стоит эту какаху выкладывать😅) #мелодия  #музыка  #гитара  #гитарист  #guitar  #music  #melodi  #mine 
Mihriban şiirini yazan Abdurrahim Karakoç'a bir röpotajında gazeteci sorar; - Bir gün Mihriban'ı göreceğinize inanıyor musunuz?

Bilmiyorum, görmek de istemiyorum. Değişmiştir şimdi. Ben onun nazarında değiştim, o benim nazarımda değişti. Niye görelim? Öyle kalsın... İnsanların gönülde kalması, gözde kalmasından daha iyidir.

#metinkemalkahraman #metinkahraman #abdurrahimkarakoç #musaeroğlu #mihriban #şiir #türkü #music #müzik #şarkı #stran #deyîr #melodi #enstrumental #sevgi #sevda #aşk #ekim #sonbahar #hüzün #pandora
Mihriban şiirini yazan Abdurrahim Karakoç'a bir röpotajında gazeteci sorar; - Bir gün Mihriban'ı göreceğinize inanıyor musunuz? Bilmiyorum, görmek de istemiyorum. Değişmiştir şimdi. Ben onun nazarında değiştim, o benim nazarımda değişti. Niye görelim? Öyle kalsın... İnsanların gönülde kalması, gözde kalmasından daha iyidir. #metinkemalkahraman  #metinkahraman  #abdurrahimkarakoç  #musaeroğlu  #mihriban  #şiir  #türkü  #music  #müzik  #şarkı  #stran  #deyîr  #melodi  #enstrumental  #sevgi  #sevda  #aşk  #ekim  #sonbahar  #hüzün  #pandora 
Akhirnya ku menemukan mu 
#akustikgitar #indonesia #naff #akhirnyakumenemukanmu #instagram #music #akustic #gitar #by @epodirarizald #melodi #by @hery1406 #vocal @mazwardi73
Tag orang yang lagi anda tunggu..!!
. . “Embun berbisik pada pagi, apakah ada wanita yang lebih baik dari yang selalu menjaga hatinya? Pagi berbisik pada malam, apakah ada pria yang lebih baik dari yang selalu menjaga pandangannya? Malam nanti aku akan menyelundupkan rindu yang tumpah di balik bantalku. Dan kemudian kamu berbisik pada doamu, apakah ada seseorang yang akan datang menemuimu? Ada, itu aku.” ☑
Editor✓ @khairoel_akhy
☑
Follow~ @melodi_dalampuisi
Follow ~@melodi_dalampuisi
Follow ~@melodi_dalampuisi
☑
#melodi_dalampuisi#tingkatkanprestasi #kurangkankontroversi #melodi #iwriting #pencintapuisi #kumpulanpuisi #penulis #penyair #sastera #jiwa #passion #love #soul #instapuisi #instapoem#7starphoto #afektasikata #berontakata #pengarang #puisijiwa #instapoetry #puisikita #puisilovers #puisihati #puisiku #puisirosak#love#bahagia #puisiindonesia#pejuangnikah
________________
video 🔄 @juliorumansi 
audio/cap 🔄@melodydalampuisi 
_________________
Tag orang yang lagi anda tunggu..!! . . “Embun berbisik pada pagi, apakah ada wanita yang lebih baik dari yang selalu menjaga hatinya? Pagi berbisik pada malam, apakah ada pria yang lebih baik dari yang selalu menjaga pandangannya? Malam nanti aku akan menyelundupkan rindu yang tumpah di balik bantalku. Dan kemudian kamu berbisik pada doamu, apakah ada seseorang yang akan datang menemuimu? Ada, itu aku.” ☑ Editor✓ @khairoel_akhy ☑ Follow~ @melodi_dalampuisi Follow ~@melodi_dalampuisi Follow ~@melodi_dalampuisi ☑ #melodi_dalampuisi #tingkatkanprestasi  #kurangkankontroversi  #melodi  #iwriting  #pencintapuisi  #kumpulanpuisi  #penulis  #penyair  #sastera  #jiwa  #passion  #love  #soul  #instapuisi  #instapoem #7starphoto  #afektasikata  #berontakata  #pengarang  #puisijiwa  #instapoetry  #puisikita  #puisilovers  #puisihati  #puisiku  #puisirosak #love #bahagia  #puisiindonesia #pejuangnikah  ________________ video 🔄 @juliorumansi audio/cap 🔄@melodydalampuisi _________________
.
CLASSIC SERIES FOR MAN
.
Classic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya kelihatan lebih kasual dan minimalis . Ringkas dan bersahaja, tidak terlalu kompleks dan kelihatan tenang setiap masa .
.
Senarai Wangian dalam Classic Series M
.
+ CLUBMAN
+ DARK AMBERWOOD
+ MAJESTIC
.

#dexandra #dropship
#minyakwangi
#wangi #minyakwangi #sayajual #sayajualmurah
#perfume #inspiredperfume #perfumemurah #perfumesmalaysia #dexandraoriginal #travel
#sellerSAHdexandra #melodi #tv3 
#baubusuk #bazar #bazarpaknil #kedaionline #onlineshoppe #lofatah #fesyen #cosmetics #dramalovers

Contact:
DM| Whatsapp : 010 982 9171 ( click link kat bio)
. CLASSIC SERIES FOR MAN . Classic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya kelihatan lebih kasual dan minimalis . Ringkas dan bersahaja, tidak terlalu kompleks dan kelihatan tenang setiap masa . . Senarai Wangian dalam Classic Series M . + CLUBMAN + DARK AMBERWOOD + MAJESTIC . #dexandra  #dropship  #minyakwangi  #wangi  #minyakwangi  #sayajual  #sayajualmurah  #perfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumesmalaysia  #dexandraoriginal  #travel  #sellerSAHdexandra  #melodi  #tv3  #baubusuk  #bazar  #bazarpaknil  #kedaionline  #onlineshoppe  #lofatah  #fesyen  #cosmetics  #dramalovers  Contact: DM| Whatsapp : 010 982 9171 ( click link kat bio)
60 yıllık lezzetin sırrı, hammaddesinde saklı. #melodi #çikolata #cacao #cocoapowder #chocolate
رفتي ولي اينو بدون يادت هنوز تو يادمه... كاراي جديد بزودي انشا ا...
رفتي ولي اينو بدون يادت هنوز تو يادمه... كاراي جديد بزودي انشا ا...
MILAD M-AVO
#Melodi of 'aisyiyah voice
#UNISA YOGYA
#Saya bangga menjadi UNISA
Çdo ditë mu ke kujtuuuu... si kjo Melodi💣🎶
-
U killed dat game boo💗 Gonna be Lit🔥 #melodi
Çdo ditë mu ke kujtuuuu... si kjo Melodi💣🎶 - U killed dat game boo💗 Gonna be Lit🔥 #melodi 
Lagu kedua kita masih dalam proses, dan belum ada judul 😂

Semangat daks \m/
Mudah2an diberi kelancaran.
Aamiin... #lagu #ciptalagu #kedua #musikcadas #melodi #metal #bandmetal
SAHABAT
Tegur aku bila mulai menjauh..... #puisi
#melodi
#copas
#musikalisasi
#sahabat 
#bestfriend 
#friends
@melodydalampuisi
Jika malam di temani bintang dan bulan itu serasa sempurna 😊
#indovidgram #indomusikgram  @indomusikgram #bandungvidgram @indovidgram #akustik #gitar #melodi #intro #musik #musikindonesia #solo #musikofficial @payungteduhofficial #vandorblesmusic
هنرجوى خوب و با استعداد : ايمان نيكويى عزيز به همراه استاد خوبشون #استاد_عرفان_اشترايه كه با كاخن نوازى قشنگشون هنرجوهاشون رو سر ذوق ميارن👏👏 و ممنون از #استاد_نيكو كه همه جا پچه هارو همراهى مى كنند#گيتار_پاپ _فلامنكو
‎#آموزشگاه #موسيقي #آموزشگاه_موسيقي #ملوديك #ملودي #موزيك #ساز
#amoozeshgah #moosighi #amoozeshgah_moosighi #melodic #melodi #music #saz #musical_instrument
هنرجوى خوب و با استعداد : ايمان نيكويى عزيز به همراه استاد خوبشون #استاد_عرفان_اشترايه  كه با كاخن نوازى قشنگشون هنرجوهاشون رو سر ذوق ميارن👏👏 و ممنون از #استاد_نيكو  كه همه جا پچه هارو همراهى مى كنند#گيتار_پاپ  _فلامنكو ‎#آموزشگاه  #موسيقي  #آموزشگاه_موسيقي  #ملوديك  #ملودي  #موزيك  #ساز  #amoozeshgah  #moosighi  #amoozeshgah_moosighi  #melodic  #melodi  #music  #saz  #musical_instrument 
Jom kita REHATKAN BADAN dan MINDA serta tenangkan fikiran💆🏻💆🏻
.
Sebelum masuk tidur, jgn lupa sapukan KAISYA SERUM untuk tampil JELITA bila bangun esok. Biar khasiat ALOE VERA tu meresap masuk MENGANJALKAN kulit wajah kt..Tu yg MAKIN MUDA tu..
.
Tak perlu risau klo KAISYA SERUM terkena bantal, kerana texturnya sgt HALUS dan CEPAT MERESAP.
Hanya perlu dap dap dap dan ZASS, bleh terus masuk tidur!
.
Nak JELITA semasa TIDUR, wajib Tekan ni 👇🏻Ada mcm2 PROMO dan FREE GIFT menarik gilez!
☎www.wasap.my/60169032620
☎www.wasap.my/60169032620
☎www.wasap.my/60169032620
.
STOKIS & AGEN DI ALU-ALUKAN DI SELURUH MALAYSIA
.
#mektomey
#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#starglowvitaminc
#laserscrub
#starglow
#misiviralcharms
#thrgegarpantaitimur
#assalamualaikumtvalhijrah 
#nasilemakkopio 
#dramaakasia 
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#foundation 
#foundationmesrasolat
#naturalmakeup
#simplemakeup
#starglowscrub
#lubukkecantikan
#produkviral 
#samarinda
#akasia
#dramasangat
Jom kita REHATKAN BADAN dan MINDA serta tenangkan fikiran💆🏻💆🏻 . Sebelum masuk tidur, jgn lupa sapukan KAISYA SERUM untuk tampil JELITA bila bangun esok. Biar khasiat ALOE VERA tu meresap masuk MENGANJALKAN kulit wajah kt..Tu yg MAKIN MUDA tu.. . Tak perlu risau klo KAISYA SERUM terkena bantal, kerana texturnya sgt HALUS dan CEPAT MERESAP. Hanya perlu dap dap dap dan ZASS, bleh terus masuk tidur! . Nak JELITA semasa TIDUR, wajib Tekan ni 👇🏻Ada mcm2 PROMO dan FREE GIFT menarik gilez! ☎www.wasap.my/60169032620 ☎www.wasap.my/60169032620 ☎www.wasap.my/60169032620 . STOKIS & AGEN DI ALU-ALUKAN DI SELURUH MALAYSIA . #mektomey  #charmsfoundation  #charmsfoundationmalaysia  #solekdanrawat  #raiseyourlife  #starglowvitaminc  #laserscrub  #starglow  #misiviralcharms  #thrgegarpantaitimur  #assalamualaikumtvalhijrah  #nasilemakkopio  #dramaakasia  #tvalhijrah  #meletop  #melodi  #tv3  #tv9  #nona  #foundation  #foundationmesrasolat  #naturalmakeup  #simplemakeup  #starglowscrub  #lubukkecantikan  #produkviral  #samarinda  #akasia  #dramasangat 
#Tips pengambilan perlashine .
✅Make sure consume semasa perut kosong..setengah jam sebelum makan atau 2 jam selepas makan... .
✅Untuk pengambilan sebiji sehari boleh di makan pada waktu pagi sebelum breakfast ATAU pada waktu malam sebelum tidur. .
✅Untuk pengambilan 2 biji sehari, makan sebiji pada sebelah pagi sebelum breakfast dan makan sebiji pada waktu malam sebelum tidur. .
✅Minum at least 2L air putih sehari.. .
✅Tiada pantang larang pengambilan kafein.. .
✅Make sure ambil secara consistent untuk kesan yang awesome. .
✅Kalau datang period stop dulu consume perlashine then boleh continue consume semula pada hari ke 5...
.
#perlashine #perlashinerembau #stokisperlashinenegerisembilan #perlashinebukansupplimentkilo #perlashinekapsulmutiara #sebijidahmelepakduabijilagilamelepaklepak #suppliment #bazarpaknil #bazarmurah #bazarprodukkecantikan #murah #murah2 #moodrepublik #melodi #meletop #tv #astrogempak #astroria
#Tips  pengambilan perlashine . ✅Make sure consume semasa perut kosong..setengah jam sebelum makan atau 2 jam selepas makan... . ✅Untuk pengambilan sebiji sehari boleh di makan pada waktu pagi sebelum breakfast ATAU pada waktu malam sebelum tidur. . ✅Untuk pengambilan 2 biji sehari, makan sebiji pada sebelah pagi sebelum breakfast dan makan sebiji pada waktu malam sebelum tidur. . ✅Minum at least 2L air putih sehari.. . ✅Tiada pantang larang pengambilan kafein.. . ✅Make sure ambil secara consistent untuk kesan yang awesome. . ✅Kalau datang period stop dulu consume perlashine then boleh continue consume semula pada hari ke 5... . #perlashine  #perlashinerembau  #stokisperlashinenegerisembilan  #perlashinebukansupplimentkilo  #perlashinekapsulmutiara  #sebijidahmelepakduabijilagilamelepaklepak  #suppliment  #bazarpaknil  #bazarmurah  #bazarprodukkecantikan  #murah  #murah2  #moodrepublik  #melodi  #meletop  #tv  #astrogempak  #astroria 
Selamat malam sayang sayang semua 😍
•
•
Nak tahu apa yg istimewanya Chocolicious ni? Yang pernah beli mesti tahu kan.Yang tak pernah beli tolong hadam sebelum menyesal 😂
🍫 Bahan yg kami gunakan adalah berkualiti tinggi
.
🍫 Mempunyai 2 lapisan coklat di dalam setiap bekas
.
🍫 Rangup apabila dimakan
.
🍫 Anda boleh beli banyak2 simpan stock di dalam almari. lapar...terus buka dan makan je...
.
🍫 Tidak perlu simpan di dalam peti sejuk
.
🍫 Tak perlu rendam dengan air panas
•
0182480030 ❤️
•
CEPAT..CEPAT..JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA. !!!!
.
.
 #chocolicious  #bazaarpaknil  #ikea #secretrecipe #mcd #uitm #ukm #kuis #uum #sayajualmurah #sayajual #sayajualcoklat #hargamurah #instafamous #igshop #chocoliciouskl #chocolicioussetapak #chocoliciousgombak #support #subway #artistmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #coklatfamous #hantucoklat #tv3 #hlive #melodi #erafm #hotfm
Selamat malam sayang sayang semua 😍 • • Nak tahu apa yg istimewanya Chocolicious ni? Yang pernah beli mesti tahu kan.Yang tak pernah beli tolong hadam sebelum menyesal 😂 🍫 Bahan yg kami gunakan adalah berkualiti tinggi . 🍫 Mempunyai 2 lapisan coklat di dalam setiap bekas . 🍫 Rangup apabila dimakan . 🍫 Anda boleh beli banyak2 simpan stock di dalam almari. lapar...terus buka dan makan je... . 🍫 Tidak perlu simpan di dalam peti sejuk . 🍫 Tak perlu rendam dengan air panas • 0182480030 ❤️ • CEPAT..CEPAT..JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA. !!!! . . #chocolicious  #bazaarpaknil  #ikea  #secretrecipe  #mcd  #uitm  #ukm  #kuis  #uum  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualcoklat  #hargamurah  #instafamous  #igshop  #chocoliciouskl  #chocolicioussetapak  #chocoliciousgombak  #support  #subway  #artistmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #coklatfamous  #hantucoklat  #tv3  #hlive  #melodi  #erafm  #hotfm 
> Kelloggs Rice Krispies, Kelloggs Coco Pops, Kelloggs Cornflakes digabungkan dalam satu bekas. Semuanya dari jenama KELLOGS! Mestilah berkualiti.
.
.
> 100% coklat yang berkualiti. Bukan coklat masakan. Makan pun tak muak tau!
.
.
> Coklat yang berlimpah ruah, sampai orang kata coklat tak kedekut lah 😍 Bahan bahan yang rangup & tak lemau. .
.
> Coklat cair yang tak perlu direndam. Dapat je chocolicious boleh terus ngap! .
.
> Yang penting letak ditempat suhu bilik. Confirm tak keras 😄 Berapa lama boleh tahan? Kalau awak beli sekarang, JUNE tahun depan pun still tak lemau tau! 😊
.
.
#chocolicious  #bazaarpaknil  #ikea #secretrecipe #mcd #uitm #ukm #kuis #uum #sayajualmurah #sayajual #sayajualcoklat #hargamurah #instafamous #igshop #chocoliciouskl #chocolicioussetapak #chocoliciousgombak #support #subway #artistmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #coklatfamous #hantucoklat #tv3 #hlive #melodi #erafm #hotfm
> Kelloggs Rice Krispies, Kelloggs Coco Pops, Kelloggs Cornflakes digabungkan dalam satu bekas. Semuanya dari jenama KELLOGS! Mestilah berkualiti. . . > 100% coklat yang berkualiti. Bukan coklat masakan. Makan pun tak muak tau! . . > Coklat yang berlimpah ruah, sampai orang kata coklat tak kedekut lah 😍 Bahan bahan yang rangup & tak lemau. . . > Coklat cair yang tak perlu direndam. Dapat je chocolicious boleh terus ngap! . . > Yang penting letak ditempat suhu bilik. Confirm tak keras 😄 Berapa lama boleh tahan? Kalau awak beli sekarang, JUNE tahun depan pun still tak lemau tau! 😊 . . #chocolicious  #bazaarpaknil  #ikea  #secretrecipe  #mcd  #uitm  #ukm  #kuis  #uum  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualcoklat  #hargamurah  #instafamous  #igshop  #chocoliciouskl  #chocolicioussetapak  #chocoliciousgombak  #support  #subway  #artistmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #coklatfamous  #hantucoklat  #tv3  #hlive  #melodi  #erafm  #hotfm 
Geçen #kraltv de ilk izlediğimde aşık olmuştum #melodi ve #şarkısözü 'ne ve hemen favorime eklendi 🙆😍 ve artık dilim'de #muhbir den sonra #zakkum "AL GECE YARILARIMI BENDEN" 😊😁😁🎈 Vuu dehşet tşkler #zakkum 😘
Geçen #kraltv  de ilk izlediğimde aşık olmuştum #melodi  ve #şarkısözü  'ne ve hemen favorime eklendi 🙆😍 ve artık dilim'de #muhbir  den sonra #zakkum  "AL GECE YARILARIMI BENDEN" 😊😁😁🎈 Vuu dehşet tşkler #zakkum  😘
.
DYNAMIC SERIES FOR WOMAN - FOR THE ACTIVE BEAUTY
.
Wanita yang menggunakan wangian ini akan tampak sebagai seorang yang aktif, dan mampu berdikari . Wangian ini menyerlahkan sifat dan peribadinya yang cekal dan berpandangan jauh .
.
Senarai wangian Dynamic Series W
.
+ LOZEN
+ LUVIA
+ MERCY
+ POSH

#dexandra #dropship
#minyakwangi
#wangi #minyakwangi #sayajual #sayajualmurah
#perfume #inspiredperfume #perfumemurah #perfumesmalaysia #dexandraoriginal #travel
#sellerSAHdexandra #melodi #tv3 
#baubusuk #bazar #bazarpaknil #kedaionline #onlineshoppe #lofatah #fesyen #cosmetics #dramalovers

Contact:
DM| Whatsapp : 010 982 9171 ( click link kat bio)
. DYNAMIC SERIES FOR WOMAN - FOR THE ACTIVE BEAUTY . Wanita yang menggunakan wangian ini akan tampak sebagai seorang yang aktif, dan mampu berdikari . Wangian ini menyerlahkan sifat dan peribadinya yang cekal dan berpandangan jauh . . Senarai wangian Dynamic Series W . + LOZEN + LUVIA + MERCY + POSH #dexandra  #dropship  #minyakwangi  #wangi  #minyakwangi  #sayajual  #sayajualmurah  #perfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumesmalaysia  #dexandraoriginal  #travel  #sellerSAHdexandra  #melodi  #tv3  #baubusuk  #bazar  #bazarpaknil  #kedaionline  #onlineshoppe  #lofatah  #fesyen  #cosmetics  #dramalovers  Contact: DM| Whatsapp : 010 982 9171 ( click link kat bio)
Kubuka album biru
Penuh debu dan usang
Ku pandangi semua gambar diri
Kecil bersih belum ternoda
Pikirkupun melayang
Dahulu penuh kasih
Teringat semua cerita orang
Tentang riwayatku
. 
Kata mereka diriku slalu dimanja
Kata mereka diriku slalu dtimang
. 
Oh bunda ada dan tiada dirimu
Kan slalu ada di dalam hatiku
. . . .  #not #music #guitar #melodi #mellygoeslaw #fingerstyle #pemula #lol
Kubuka album biru Penuh debu dan usang Ku pandangi semua gambar diri Kecil bersih belum ternoda Pikirkupun melayang Dahulu penuh kasih Teringat semua cerita orang Tentang riwayatku . Kata mereka diriku slalu dimanja Kata mereka diriku slalu dtimang . Oh bunda ada dan tiada dirimu Kan slalu ada di dalam hatiku . . . . #not  #music  #guitar  #melodi  #mellygoeslaw  #fingerstyle  #pemula  #lol 
LIPSTICK PERTAMA DI MALAYSIA YG ADA EKSTRAK BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya. 😍😍😍
.
Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.
.
Apa yg menarik dalam Lipcharms?
.
💋 Matte
💋 Ringan
💋 Tahan lama
💋 Halal
💋 Mesra solat
💋 Merawat bibir
💋 Tak mengeringkan
.
🌹Khasiat🌹
buah tin, shea butter,minyak habbatussauda & argan oil yg melembapkan. .
SATU2NYA LIPMATTE YG MENGANDUNGI KHASIAT BUAH TIN ( FIG) 👍
HEAVEN ON YOUR LIPS 👄 
ONLY WITH LIPCHARSM 💄
.
Dengan Hanya RM45 uolss but NOW PROMO RM30 shj.. SEMENTARA PROMO MSH BERJALAN akan dpt SEMUA KHASIAT yang FIRST CLASS!! Nak ke nak???
.
☎️ www.wasap.my/60126701440
.
#charms
#charmspwtc 
#charmsglow 
#charmsmalaysia 
#charmsfoundation 
#tv3malaysia 
#tvalhijrah114 
#naturalproduk 
#halalkosmetik 
#halal
#kosmetik
#melodi
#NasiLemakKopiO 
#tv9
#lipcharms 
#charmslover
LIPSTICK PERTAMA DI MALAYSIA YG ADA EKSTRAK BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya. 😍😍😍 . Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink. . Apa yg menarik dalam Lipcharms? . 💋 Matte 💋 Ringan 💋 Tahan lama 💋 Halal 💋 Mesra solat 💋 Merawat bibir 💋 Tak mengeringkan . 🌹Khasiat🌹 buah tin, shea butter,minyak habbatussauda & argan oil yg melembapkan. . SATU2NYA LIPMATTE YG MENGANDUNGI KHASIAT BUAH TIN ( FIG) 👍 HEAVEN ON YOUR LIPS 👄 ONLY WITH LIPCHARSM 💄 . Dengan Hanya RM45 uolss but NOW PROMO RM30 shj.. SEMENTARA PROMO MSH BERJALAN akan dpt SEMUA KHASIAT yang FIRST CLASS!! Nak ke nak??? . ☎️ www.wasap.my/60126701440 . #charms  #charmspwtc  #charmsglow  #charmsmalaysia  #charmsfoundation  #tv3malaysia  #tvalhijrah114  #naturalproduk  #halalkosmetik  #halal  #kosmetik  #melodi  #NasiLemakKopiO  #tv9  #lipcharms  #charmslover 
Kulit muka waktu remaja ni yang paling aktif sekali jerawat datang jengah. .
Jangan biarkan kulit adik-adik tak dirawat, sayang muda-muda lagi kulit dah rosak.
. 
Jom start jaga kulit dengan Perlashine 😘😘. Tengok testimoni adik ni, kemain lagi gembira dia bila masalah dia dapat diatasi dengan Perlashine.
.
Nak tahu apa kelebihan Perlashine ni lagi? DM/Whatsapp +6019.257.3574, nanti kita explain kat awak 😍😍😍. #perlashine #perlashinerembau #stokisperlashinenegerisembilan #perlashinebukansupplimentkilo #perlashinekapsulmutiara #sebijidahmelepakduabijilagilamelepaklepak #suppliment #bazarpaknil #bazarmurah #bazarprodukkecantikan #murah #murah2 #moodrepublik #melodi #meletop #tv #astrogempak #astroria
Kulit muka waktu remaja ni yang paling aktif sekali jerawat datang jengah. . Jangan biarkan kulit adik-adik tak dirawat, sayang muda-muda lagi kulit dah rosak. . Jom start jaga kulit dengan Perlashine 😘😘. Tengok testimoni adik ni, kemain lagi gembira dia bila masalah dia dapat diatasi dengan Perlashine. . Nak tahu apa kelebihan Perlashine ni lagi? DM/Whatsapp +6019.257.3574, nanti kita explain kat awak 😍😍😍. #perlashine  #perlashinerembau  #stokisperlashinenegerisembilan  #perlashinebukansupplimentkilo  #perlashinekapsulmutiara  #sebijidahmelepakduabijilagilamelepaklepak  #suppliment  #bazarpaknil  #bazarmurah  #bazarprodukkecantikan  #murah  #murah2  #moodrepublik  #melodi  #meletop  #tv  #astrogempak  #astroria 
Haftanın melodisi : Hümeyra / Sessiz Gemi. Keyifli dinlemeler... https://www.youtube.com/watch?v=X6pGAgKJA68

#peraadali #peraadalimeyhane #meyhaneadabı #nostalji #melodi #meyhane
"Oh my English!!" Auwww! Thank you @zhafheybat ❤️💋keep supporting us ya 😘💋
.
OPEN TONIGHT
UPTOWN DANAU KOTA
Open at 9:00pm till sold out
.
#tanjakcrew #uptowndanaukota #nachoslover #pastikantanjakcrewbarutarik #nachoscheesetarik #tv9 #tapautv #meletopastro #astro #melodi #mhitv3
Tori - Melodi 
Shume suksese " Thjeshte dhe e veçant " @toori #melodi
Tori - Melodi Shume suksese " Thjeshte dhe e veçant " @toori #melodi 
Gene's rock a bye - godhand cover @surya_0207
.
.
.
#like4like #cover #covermusic #gitarakustic  #gitar #melodi
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT?
.
meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal.
.
CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
.
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
.
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
.
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
📮Kos postage RM10 utk 1 jar
.
Total bayaran RM100 shj.
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow 
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream 
#luluskkm
TERCARI-CARI SUPLIMENT YG TERBAIK UNTUK KULIT? . meh cuba Boneeta bukan sahaja untuk kulit tapi untuk berat badan yg ideal. . CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. . 🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal. . 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit.. . ✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur. ✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita. ✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn. . 📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website) . 👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍 . 🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini. . 1 jar tahan 1 bln in shaa Allah. 📣Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!! 📮Kos postage RM10 utk 1 jar . Total bayaran RM100 shj. . 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸 . #charms  #charmsglow  #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #tv3  #ajl31  #melodi  #viral  #naturalscrub  #vitc  #starglowscrubno1malaysia  #charmstarglow  #raiseyourlife  #boneetacharms  #faharaskincare  #charmsfoundationmalaysia  #cleansercharms  #kaisyaserum  #hydradaycream  #nightspatreatmentcream  #luluskkm 
Müziğin susmayacağı,güzel hafta sonlarınız olsun. #segahresim #segah #abrsm #müzik #resim #sanat #segahmüzik #melodi #armoni #keman #gitar #elektrogitar #bağlama #saz #eğitim #piano #sakarya #adapazarı #serdivan
.
RADIANCE (Skin Cell Repair)
📚 Untuk masalah parut & pori yg teruk.
📚Jerawat sikit-sikit.
📚 Kulit oily/dry.
📚 Sangat best untuk parut berlubang.
.
🔸Kandungannya diformulasi dengan estrak Apple Stem Cell, campuran amino asid dan 2 peptida asing untuk memberi kesan yang maksimum.
.
🔸Kandungannya mengaktifkan stem sel kulit wajah untuk membantu pertumbuhan kulit dan sintesis kolagen pada wajah.
.
🔸Garis-garis halus dapat dikurangkan dan kulit kelihatan muda.
.
🔸Mengurangkan kesan parut, baiki sel kulit, dan mengecilkan liang roma.
.
.
Walk-in
.
@promessa_boutique
.
Harga⤵️
🍃Serum 1 bottle (15ml) : RM79 . .
#serum #remedymalaysia #radiancemalaysia #malaysianfood #perlashine #bukansupplementkilo #quputeh #letsbengkung #janganmengataskincare #klfw #MeleTop #melodi  #ootdmalaysia #perempuanfuhh#lapromessaboutique
. RADIANCE (Skin Cell Repair) 📚 Untuk masalah parut & pori yg teruk. 📚Jerawat sikit-sikit. 📚 Kulit oily/dry. 📚 Sangat best untuk parut berlubang. . 🔸Kandungannya diformulasi dengan estrak Apple Stem Cell, campuran amino asid dan 2 peptida asing untuk memberi kesan yang maksimum. . 🔸Kandungannya mengaktifkan stem sel kulit wajah untuk membantu pertumbuhan kulit dan sintesis kolagen pada wajah. . 🔸Garis-garis halus dapat dikurangkan dan kulit kelihatan muda. . 🔸Mengurangkan kesan parut, baiki sel kulit, dan mengecilkan liang roma. . . Walk-in . @promessa_boutique . Harga⤵️ 🍃Serum 1 bottle (15ml) : RM79 . . #serum  #remedymalaysia  #radiancemalaysia  #malaysianfood  #perlashine  #bukansupplementkilo  #quputeh  #letsbengkung  #janganmengataskincare  #klfw  #MeleTop  #melodi  #ootdmalaysia  #perempuanfuhh #lapromessaboutique 
Kenapa awak kena pilih Perlashine sebagai 'penyelesaian' masalah kulit awak? .
1. satu2 nya produk Mutiara yg lulus KKM beserta No MAL yg sah😊 .
2. 100% serbuk mutiara asli😊 .
3. Halal dan selamat digunakan oleh ibu yg breastfeeding dan mengandung (dgn nsihat Dr)😊 .
4. Buang toksin yg dh berkeluarga dlm badan😱 .
5. Berupaya turunkan berat ( jimat xpayah beli produk kuruskan badan)😱😱😱😱
.
6. Kesan seawal 3 hari😱😱😱 .
7. sebotol saja boleh tahan sebulan😱😱
.
8. boleh diambil bersama supplement lain yang paling best, awak bukan saja jimat RM20 tapi sehingga RM60😱😱😱😱😱😱😱😱 tunggu apa lagi?😏😏😏 .
#perlashine #perlashinerembau #stokisperlashinen9 #perlashinebukansupplimentkilo #perlashinekapsulmutiara #sebijidahmelepakduabijilagilamelepaklepak #supplement #bazarpaknil #bazarmurah #bazarprodukkecantikan #murah #murah2 #moodrepublik #melodi #meletop #tv #astrogempak #astroria
Kenapa awak kena pilih Perlashine sebagai 'penyelesaian' masalah kulit awak? . 1. satu2 nya produk Mutiara yg lulus KKM beserta No MAL yg sah😊 . 2. 100% serbuk mutiara asli😊 . 3. Halal dan selamat digunakan oleh ibu yg breastfeeding dan mengandung (dgn nsihat Dr)😊 . 4. Buang toksin yg dh berkeluarga dlm badan😱 . 5. Berupaya turunkan berat ( jimat xpayah beli produk kuruskan badan)😱😱😱😱 . 6. Kesan seawal 3 hari😱😱😱 . 7. sebotol saja boleh tahan sebulan😱😱 . 8. boleh diambil bersama supplement lain yang paling best, awak bukan saja jimat RM20 tapi sehingga RM60😱😱😱😱😱😱😱😱 tunggu apa lagi?😏😏😏 . #perlashine  #perlashinerembau  #stokisperlashinen9  #perlashinebukansupplimentkilo  #perlashinekapsulmutiara  #sebijidahmelepakduabijilagilamelepaklepak  #supplement  #bazarpaknil  #bazarmurah  #bazarprodukkecantikan  #murah  #murah2  #moodrepublik  #melodi  #meletop  #tv  #astrogempak  #astroria 
SoSweetttt 😆😉😊😍😘😁😂😄
.
.
.
#fff #lfl #cover #vivallen #video #album #single #❤ #lagu #cantik #manis #cewek #cute #happy #perfect #musik #perempuan #hits #latepost #indonesia #artis #melodi #music #merdu #kekinian #like4like #followers #good #beauty #cinta
Thjesht edhe e vecant kanga e re e @toori - #melodi 🙌❤️ nice work
Thjesht edhe e vecant kanga e re e @toori - #melodi  🙌❤️ nice work
لایک ونظریادتون نره

ببخشیداگه صداش کیفیت نداره گوشیم خوب نیست....
__________________________________________________________________________________________
امیدوارم لذت ببرید

__________________________________________________________________________________________
نام قطعه:
--------
Rumba

__________________________________________________________________________________________

#guitar #guitarplayer #guitarist #rumba #music #melodi #fingerstyle #musically
#guitarra #finger #riffwars
__________________________________________________________________________________________

#گیتار #گیتاریست #گیتاریست_ایرانی #موسیقی #موسیقی_ما #موسیقی_پاپ #ملودی #رومبا #موزیک #موزیکال #موزیک_پاپ #موزیک_ویدئو #موزیک_جدید #فلامنکو #راسگوادو
لایک ونظریادتون نره ببخشیداگه صداش کیفیت نداره گوشیم خوب نیست.... __________________________________________________________________________________________ امیدوارم لذت ببرید __________________________________________________________________________________________ نام قطعه: -------- Rumba __________________________________________________________________________________________ #guitar  #guitarplayer  #guitarist  #rumba  #music  #melodi  #fingerstyle  #musically  #guitarra  #finger  #riffwars  __________________________________________________________________________________________ #گیتار  #گیتاریست  #گیتاریست_ایرانی  #موسیقی  #موسیقی_ما  #موسیقی_پاپ  #ملودی  #رومبا  #موزیک  #موزیکال  #موزیک_پاپ  #موزیک_ویدئو  #موزیک_جدید  #فلامنکو  #راسگوادو 
Korang kenal tak sape ni? Just nak bagitau 
Kalau artis pun da merisik Perlashine, korang mcm mana pulak? Yang penting kesedaran artis ni pada produk yg ada MAL KKM yang terbukti selamat memang patut kita ikuti .
Korang pun boleh dapatkan Perlashine dengan  wasap ni dibawah
0198151456
.
Okay la nak sambung nyanyi..
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" Oh angin
Kau kirimkan kalimah kasihku
Agar dapat ku dengari kalamnya berbunyi

Biarpun sekadar cuma
Memujuk Hati
Akan Ku terus berdiri hadapi semua ini

Biarlahku Bersendirian
Terkurung Dalam kenangan silamku
Biarlah Aku
Menahan Rindu

#wanihasrita #moieralegacy #dsiempire #testimoniperlashine #luarbiasa #ilmuemas #perlashine #perlashineselangor #kongsirezeki #misi20tahunkenyang #agentwanted #dropshipwanted #perlashinekapsulmutiara #whiteningbooster #mua #uitm #perlashinemurah #kualalumpur #makeupmurah #viral #ootd #zumba #cod #melodi #bodybuilder #klcc #naza
Korang kenal tak sape ni? Just nak bagitau Kalau artis pun da merisik Perlashine, korang mcm mana pulak? Yang penting kesedaran artis ni pada produk yg ada MAL KKM yang terbukti selamat memang patut kita ikuti . Korang pun boleh dapatkan Perlashine dengan wasap ni dibawah 0198151456 . Okay la nak sambung nyanyi.. "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" Oh angin Kau kirimkan kalimah kasihku Agar dapat ku dengari kalamnya berbunyi Biarpun sekadar cuma Memujuk Hati Akan Ku terus berdiri hadapi semua ini Biarlahku Bersendirian Terkurung Dalam kenangan silamku Biarlah Aku Menahan Rindu #wanihasrita  #moieralegacy  #dsiempire  #testimoniperlashine  #luarbiasa  #ilmuemas  #perlashine  #perlashineselangor  #kongsirezeki  #misi20tahunkenyang  #agentwanted  #dropshipwanted  #perlashinekapsulmutiara  #whiteningbooster  #mua  #uitm  #perlashinemurah  #kualalumpur  #makeupmurah  #viral  #ootd  #zumba  #cod  #melodi  #bodybuilder  #klcc  #naza 
.
HARI ISTIMEWA anda hampir tibaa ???
.
Tapii belum plan ape2 untuk suprisekan si dia disebabkan kesibukkan anda 😔😔
.
Jangan risau kami menyediakan byak pakej2 yg menarikkk untuk anda 😍😍
.
Confirm bile buah hati dapat senyum sampai ke telinga .. Hehehe 🤗🤗🤗 .
Jom order dengan kami insyaAllah kami akan buat yg terbaik utk anda 😃
.
Whatsapp 📲 0162836737
Whatsapp 📲 0162836737
Whatsapp 📲 0162836737
.
Jangan tunggu lame2 sebab SLOT DELIVERY adalah terhad !
.
#aleeyafloristagent#suprisemurah#grandbouquet#suprisekl#supriseselangor#supriseputrajaya#suprisecheras#birthdayparty#bazarpaknil#um#uim#meletop#mentor#mlm2017##supriselove#grandbouquet#bouquetsuprise#couple#monthsary#annivessary#suprisecintahati#love#mylove#meletopera#gemagegarvaganza2017#melodi#decomurah#deliverykl#deliveryselangor
. HARI ISTIMEWA anda hampir tibaa ??? . Tapii belum plan ape2 untuk suprisekan si dia disebabkan kesibukkan anda 😔😔 . Jangan risau kami menyediakan byak pakej2 yg menarikkk untuk anda 😍😍 . Confirm bile buah hati dapat senyum sampai ke telinga .. Hehehe 🤗🤗🤗 . Jom order dengan kami insyaAllah kami akan buat yg terbaik utk anda 😃 . Whatsapp 📲 0162836737 Whatsapp 📲 0162836737 Whatsapp 📲 0162836737 . Jangan tunggu lame2 sebab SLOT DELIVERY adalah terhad ! . #aleeyafloristagent #suprisemurah #grandbouquet #suprisekl #supriseselangor #supriseputrajaya #suprisecheras #birthdayparty #bazarpaknil #um #uim #meletop #mentor #mlm2017 ##supriselove #grandbouquet #bouquetsuprise #couple #monthsary #annivessary #suprisecintahati #love #mylove #meletopera #gemagegarvaganza2017 #melodi #decomurah #deliverykl #deliveryselangor 
.
HARI ISTIMEWA anda hampir tibaa ???
.
Tapii belum plan ape2 untuk suprisekan si dia disebabkan kesibukkan anda 😔😔
.
Jangan risau kami menyediakan byak pakej2 yg menarikkk untuk anda 😍😍
.
Confirm bile buah hati dapat senyum sampai ke telinga .. Hehehe 🤗🤗🤗 .
Jom order dengan kami insyaAllah kami akan buat yg terbaik utk anda 😃
.
Whatsapp 📲 0162836737
Whatsapp 📲 0162836737
Whatsapp 📲 0162836737
.
Jangan tunggu lame2 sebab SLOT DELIVERY adalah terhad !
.
#aleeyafloristagent#suprisemurah#grandbouquet#suprisekl#supriseselangor#supriseputrajaya#suprisecheras#birthdayparty#bazarpaknil#um#uim#meletop#mentor#mlm2017##supriselove#grandbouquet#bouquetsuprise#couple#monthsary#annivessary#suprisecintahati#love#mylove#meletopera#gemagegarvaganza2017#melodi#decomurah#deliverykl#deliveryselangor
. HARI ISTIMEWA anda hampir tibaa ??? . Tapii belum plan ape2 untuk suprisekan si dia disebabkan kesibukkan anda 😔😔 . Jangan risau kami menyediakan byak pakej2 yg menarikkk untuk anda 😍😍 . Confirm bile buah hati dapat senyum sampai ke telinga .. Hehehe 🤗🤗🤗 . Jom order dengan kami insyaAllah kami akan buat yg terbaik utk anda 😃 . Whatsapp 📲 0162836737 Whatsapp 📲 0162836737 Whatsapp 📲 0162836737 . Jangan tunggu lame2 sebab SLOT DELIVERY adalah terhad ! . #aleeyafloristagent #suprisemurah #grandbouquet #suprisekl #supriseselangor #supriseputrajaya #suprisecheras #birthdayparty #bazarpaknil #um #uim #meletop #mentor #mlm2017 ##supriselove #grandbouquet #bouquetsuprise #couple #monthsary #annivessary #suprisecintahati #love #mylove #meletopera #gemagegarvaganza2017 #melodi #decomurah #deliverykl #deliveryselangor 
.
HARI ISTIMEWA anda hampir tibaa ???
.
Tapii belum plan ape2 untuk suprisekan si dia disebabkan kesibukkan anda 😔😔
.
Jangan risau kami menyediakan byak pakej2 yg menarikkk untuk anda 😍😍
.
Confirm bile buah hati dapat senyum sampai ke telinga .. Hehehe 🤗🤗🤗 .
Jom order dengan kami insyaAllah kami akan buat yg terbaik utk anda 😃
.
Whatsapp 📲 0162836737
Whatsapp 📲 0162836737
Whatsapp 📲 0162836737
.
Jangan tunggu lame2 sebab SLOT DELIVERY adalah terhad !
.
#aleeyafloristagent#suprisemurah#grandbouquet#suprisekl#supriseselangor#supriseputrajaya#suprisecheras#birthdayparty#bazarpaknil#um#uim#meletop#mentor#mlm2017##supriselove#grandbouquet#bouquetsuprise#couple#monthsary#annivessary#suprisecintahati#love#mylove#meletopera#gemagegarvaganza2017#melodi#decomurah#deliverykl#deliveryselangor
. HARI ISTIMEWA anda hampir tibaa ??? . Tapii belum plan ape2 untuk suprisekan si dia disebabkan kesibukkan anda 😔😔 . Jangan risau kami menyediakan byak pakej2 yg menarikkk untuk anda 😍😍 . Confirm bile buah hati dapat senyum sampai ke telinga .. Hehehe 🤗🤗🤗 . Jom order dengan kami insyaAllah kami akan buat yg terbaik utk anda 😃 . Whatsapp 📲 0162836737 Whatsapp 📲 0162836737 Whatsapp 📲 0162836737 . Jangan tunggu lame2 sebab SLOT DELIVERY adalah terhad ! . #aleeyafloristagent #suprisemurah #grandbouquet #suprisekl #supriseselangor #supriseputrajaya #suprisecheras #birthdayparty #bazarpaknil #um #uim #meletop #mentor #mlm2017 ##supriselove #grandbouquet #bouquetsuprise #couple #monthsary #annivessary #suprisecintahati #love #mylove #meletopera #gemagegarvaganza2017 #melodi #decomurah #deliverykl #deliveryselangor