an online Instagram web viewer

#mensive medias

Photos

Satu set lengkap rambut rapi dan kemas lebih dari 8 jam dan misai janggut padu!
.
Harga set promosi kali ni beard oil dan pomade!
.
Whatsapp sekarang ke 0139604090 atau klik je link dekat bio admin!
.
#mensive #mensivegentlemenset #mensivepomade #mensivebeardoil #beardoil #beardset #pomade #sayajualpomade #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
SABUN MUKAA LAKI TERLARISS DI PASARAN UNTUK SEMUA JENIS KULITT.
.
.
Ni nak bagitahu Sabun Auramen ni dapat membersih kulitt mukaa yg berminyak tu. Sebab tumbuh jerawatt kerana mukaa berminyak la bro. Guna sabun ni kasi sental kat mukaa mesti boleh nampak kesann bro.
.
Sabun ni all in 1 ada sekali scrub utk membersih dan merawaat masalah kulitt mukaa.Biasa la laki nak senang complete semua fungsi tak perlu nak pakai byk benda kat mukaa.
.
Sabun ni dapat membantu merawatt masalah kulitt yug bermasalah seperti jeerawat dan jeeragat. Ia juga berfungsi membaiki sel-sel kulitt yg mati.
.
Baru la org tengok mukaa kita tak kecewa bro .
.
Laki ni nak senang janji nampak kesann yg penting kulitt nak bersih,tak berminyak,bebas jrawat dan nampak cerah sikit. Cukup utk laki .
.
Baru la bini dan aweks sayang ketatt-ketatt nanti !!
.
Sebelum tu saya nak rungkaikan kelebihan SABUN MUKAA STYLO :
. Merawatt masalah khulit kering
. Menjadikan tona khulit lebih sekata
. Mengurangkan masalah khulit berminyak . Memudarkan parutt jrawat dan jragat
. Mengecutkan dan menghilangkan jrawat
. Memutihkan dan mencerahkan khulit
. Menghalang jrawat tumbuh
.
Nak cubaa?
Tak salah cubaa bro dari kita pakai mak punya sabun mukaa!!
.
.............................................
HARGA?
Sangat berbaloi dan murah .
.
======================
WASAP SABUN STYLO ke 
http://pomadestore.wasap.my
WASAP SABUN STYLO ke 
http://pomadestore.wasap.my
WASAP SABUN STYLO ke 
http://pomadestore.wasap.my
======================
.
Atau komen "NAK" di ruangan komen, nanti sepantass kilat kami reply nak bagi package istimewa.
.
Order sekarang dapat Harga Promosi cepat tinggalkan komen dibawah
.
.
#mensive #mensiveset #mensivefacialandbeardbar #facial #beardbar #cucimuka #sabunmuka #freshman
SABUN MUKAA LAKI TERLARISS DI PASARAN UNTUK SEMUA JENIS KULITT. . . Ni nak bagitahu Sabun Auramen ni dapat membersih kulitt mukaa yg berminyak tu. Sebab tumbuh jerawatt kerana mukaa berminyak la bro. Guna sabun ni kasi sental kat mukaa mesti boleh nampak kesann bro. . Sabun ni all in 1 ada sekali scrub utk membersih dan merawaat masalah kulitt mukaa.Biasa la laki nak senang complete semua fungsi tak perlu nak pakai byk benda kat mukaa. . Sabun ni dapat membantu merawatt masalah kulitt yug bermasalah seperti jeerawat dan jeeragat. Ia juga berfungsi membaiki sel-sel kulitt yg mati. . Baru la org tengok mukaa kita tak kecewa bro . . Laki ni nak senang janji nampak kesann yg penting kulitt nak bersih,tak berminyak,bebas jrawat dan nampak cerah sikit. Cukup utk laki . . Baru la bini dan aweks sayang ketatt-ketatt nanti !! . Sebelum tu saya nak rungkaikan kelebihan SABUN MUKAA STYLO : . Merawatt masalah khulit kering . Menjadikan tona khulit lebih sekata . Mengurangkan masalah khulit berminyak . Memudarkan parutt jrawat dan jragat . Mengecutkan dan menghilangkan jrawat . Memutihkan dan mencerahkan khulit . Menghalang jrawat tumbuh . Nak cubaa? Tak salah cubaa bro dari kita pakai mak punya sabun mukaa!! . ............................................. HARGA? Sangat berbaloi dan murah . . ====================== WASAP SABUN STYLO ke http://pomadestore.wasap.my WASAP SABUN STYLO ke http://pomadestore.wasap.my WASAP SABUN STYLO ke http://pomadestore.wasap.my ====================== . Atau komen "NAK" di ruangan komen, nanti sepantass kilat kami reply nak bagi package istimewa. . Order sekarang dapat Harga Promosi cepat tinggalkan komen dibawah . . #mensive  #mensiveset  #mensivefacialandbeardbar  #facial  #beardbar  #cucimuka  #sabunmuka  #freshman 
Mensive Moustache & Beard Oil
.
Kuantiti : 30mL
.
Bahan – Bahan : White Oil, Sweet Almond Oil, Grapeseed Oil, Jojoba Oil, Fleece Flower, Begamot Essential Oil
.
Fungsi :
.
Merapikan janggut, misai dan jambang
.
Melebatkan lagi janggut, misai dan jambang
.
Membantu pertumbuhan misai, janggut dan jambang
.
Melembutkan misai dan jambang yang tebal
.
Menghindar kelemumur pada jambang
.
Melembabkan kulit dibawah jambang
.
Memastikan misai, jambang dan janggut sentiasa tumbuh
.
.
#mensive #mensivebeardoil #beardoil #jambang #jambanglebat #jambangmalaya #lokalah #bazarpaknil
Mensive Moustache & Beard Oil . Kuantiti : 30mL . Bahan – Bahan : White Oil, Sweet Almond Oil, Grapeseed Oil, Jojoba Oil, Fleece Flower, Begamot Essential Oil . Fungsi : . Merapikan janggut, misai dan jambang . Melebatkan lagi janggut, misai dan jambang . Membantu pertumbuhan misai, janggut dan jambang . Melembutkan misai dan jambang yang tebal . Menghindar kelemumur pada jambang . Melembabkan kulit dibawah jambang . Memastikan misai, jambang dan janggut sentiasa tumbuh . . #mensive  #mensivebeardoil  #beardoil  #jambang  #jambanglebat  #jambangmalaya  #lokalah  #bazarpaknil 
DISKAUN RM30 UTK YG TERPANTAS ❗
.
MENSIVE HAIR TONIC .
.
📋 Adakah anda mengalami masalah rambut yang kian MENIPIS dan seringkali GUGUR dari hari ke hari ? 😱😩
. .
✔ Jika YA, @mensive_exclusive ada cara untuk membantu anda 👍😉
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
KELEBIHAN MENSIVE HAIR TONIC(unisex)
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
✔Mengurangkan rambut gugur.
✔Menguatkan akar rambut.
✔Membantu pertumbuhan rambut baru.
✔Mengurangkan minyak pada kulit kepala.
✔Mengurangkan kelemumur.
✔Mengurangkan pertumbuhan uban.
.
📌 ORIGINAL PRICE; RM90
📌 OFFER PRICE; RM140 (2 UNIT)
[DISCOUNT RM40]


=============================
Jom tempah sekarang dan dapatkan 
SPECIAL OFFER❗❗❗ =============================
.
Whatsapp "HT" Ke ✔ 017-3498681
✔017-3498681
✔017-3498681
✔017-3498681

PURCHASE NOW!
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademurah #sayajualmurah #pomademarketplace #barberlife #bundlemalaya #bundlemalaysia #bazarpaknil #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #facialhair #beardnation #pomade #noshavelife #mensfashion #men #gentlemen #pompadour #igers #instashop #viners #azrelismail #kitasamahero #seagames_kl17
DISKAUN RM30 UTK YG TERPANTAS ❗ . MENSIVE HAIR TONIC . . 📋 Adakah anda mengalami masalah rambut yang kian MENIPIS dan seringkali GUGUR dari hari ke hari ? 😱😩 . . ✔ Jika YA, @mensive_exclusive ada cara untuk membantu anda 👍😉 . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 KELEBIHAN MENSIVE HAIR TONIC(unisex) 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 . ✔Mengurangkan rambut gugur. ✔Menguatkan akar rambut. ✔Membantu pertumbuhan rambut baru. ✔Mengurangkan minyak pada kulit kepala. ✔Mengurangkan kelemumur. ✔Mengurangkan pertumbuhan uban. . 📌 ORIGINAL PRICE; RM90 📌 OFFER PRICE; RM140 (2 UNIT) [DISCOUNT RM40] 
 ============================= Jom tempah sekarang dan dapatkan SPECIAL OFFER❗❗❗ ============================= . Whatsapp "HT" Ke ✔ 017-3498681 ✔017-3498681 ✔017-3498681 ✔017-3498681 PURCHASE NOW! . #mensive  #MensiveExclusiveMalaysia  #pomademurah  #sayajualmurah  #pomademarketplace  #barberlife  #bundlemalaya  #bundlemalaysia  #bazarpaknil  #mensivepomade  #mensivebeardoil  #mensivehairtonic  #facialhair  #beardnation  #pomade  #noshavelife  #mensfashion  #men  #gentlemen  #pompadour  #igers  #instashop  #viners  #azrelismail  #kitasamahero  #seagames_kl17 
Customer feedback 📣📣
.
Cuma rm45 sahaja !! .
Ws - 01121909887
.
.
#mensive #pomademensive
Dapatkan HAIR CARE SET anda sekarang!!!!
.
whatsapp terus ke 01133540601 untuk order
.
#mensive #mensiveshahalam #masalahrambut #haircare #shahalam #penawarmasalahrambut
Mensive Pomade Stronghold..
.
Rambut Basah & Berkilat sepanjang hari!!
.
👉 Waterbased senang diurus & dicuci
👉 X meninggalkan kesan pada kulit kepala slpas dibasuh
👉 Bau Ferragamo yg sangat wangi
👉 StrongHold waterbased
👉 150g ++ (kuantiti banyak dari biasa)
👉 Look wet & shine
.
**RM45 /pcs
**FREE Postage (2pcs) 😍 😍
.
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
.
ATAU klik link 👇👇 www.wasap.my/60165124534
.
Nak FREE Postage?? Klik link ni..
https://shopee.com.my/mensive_hairpro
.
Sila like page fb Mensive Hair Pro for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil
.
Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami
Wsap 0165124534
.
#mensive #pomadestronghold #pompadour #rambutkilat #rambutkemas #sayajualbeardoil #sayajualmensive #sayajualhairtonic #bazarpaknil
Mensive Pomade Stronghold.. . Rambut Basah & Berkilat sepanjang hari!! . 👉 Waterbased senang diurus & dicuci 👉 X meninggalkan kesan pada kulit kepala slpas dibasuh 👉 Bau Ferragamo yg sangat wangi 👉 StrongHold waterbased 👉 150g ++ (kuantiti banyak dari biasa) 👉 Look wet & shine . **RM45 /pcs **FREE Postage (2pcs) 😍 😍 . Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 . ATAU klik link 👇👇 www.wasap.my/60165124534 . Nak FREE Postage?? Klik link ni.. https://shopee.com.my/mensive_hairpro . Sila like page fb Mensive Hair Pro for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil . Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami Wsap 0165124534 . #mensive  #pomadestronghold  #pompadour  #rambutkilat  #rambutkemas  #sayajualbeardoil  #sayajualmensive  #sayajualhairtonic  #bazarpaknil 
Mensive gaya untuk lelaki sejati .

#mensive #kedah #usm #upm #uitm #upnm #viral #hit #muzik #artist #solution #men #rice #girl #hipster #style #styleman #superman #U.S. #Malaysia #sea #seagame #malaysiaseagame
Dah lama rasanya tak ke Pejabat Pos hantar product Mensive ke customer.. Alhamdulillah masih ada yang tetap setia.. TQSM Basir Shah/Basir Shah!

#mensive #createdformen
#mensiveutara #jejakaexclusive
HAIR CARE SET MENSIVE
(hair tonic + shampoo)
PROMOSI HANYA RM110 SAHAJA !!!
(free postage)
.
NAK BELI HAIR TONIC SAHAJA PON BOLEH. Like & tag kawan dulu sebelum pos ini hilang. 👍
.
Klik link wasap sekarang :
www.wasap.my/60192548866
.
9 KEISTIMEWAAN produk ini:
✔ 80% pengguna Hair care set dapat kesan positif seawal 14hari
✔ Mampu kurangkan keguguran rambut
✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut
✔ Mengurangkan pertumbuhan uban
✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan apple stemcell
✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA
✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut
✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak
✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat
.
Berminat hanya klik je link ni , tak perlu susah save no. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866
.
#mensive #mensivecombo #mensivesetjimat #mensivehaircare #mensivehaircaresetjimat #tonicrambut #hairtonic #bajarambut #shampoo #hairshampoo #shampoorambut #setshampoo #settonikshampoo #setshampootonikrambutmurah #settonikrambutmurah #setjimat #combojimat #mensivesainbeauty #pelebatrambutmalaysia #teamsikattepi
HAIR CARE SET MENSIVE (hair tonic + shampoo) PROMOSI HANYA RM110 SAHAJA !!! (free postage) . NAK BELI HAIR TONIC SAHAJA PON BOLEH. Like & tag kawan dulu sebelum pos ini hilang. 👍 . Klik link wasap sekarang : www.wasap.my/60192548866 . 9 KEISTIMEWAAN produk ini: ✔ 80% pengguna Hair care set dapat kesan positif seawal 14hari ✔ Mampu kurangkan keguguran rambut ✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut ✔ Mengurangkan pertumbuhan uban ✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan apple stemcell ✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA ✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut ✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak ✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat . Berminat hanya klik je link ni , tak perlu susah save no. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 . #mensive  #mensivecombo  #mensivesetjimat  #mensivehaircare  #mensivehaircaresetjimat  #tonicrambut  #hairtonic  #bajarambut  #shampoo  #hairshampoo  #shampoorambut  #setshampoo  #settonikshampoo  #setshampootonikrambutmurah  #settonikrambutmurah  #setjimat  #combojimat  #mensivesainbeauty  #pelebatrambutmalaysia  #teamsikattepi 
Siapa ada masalah rambut gugur ?
Botak M ? Botak pulau ? Rambut jarang ? Masalh kulit kepala ? Kelemumur ?
.
Ni dia HAIR CARE SET. Hair tonic + shampoo. Penyelesaian masalah rambut anda.
.
Harga takyah pm2. Ni ha mai nak cita pasal harga 👇👇👇👇
.
Jimat ! Jimat ! Jimat !
Jimat dengan set combo mensive.
HAIR CARE SET (Shampoo + Hair Tonic) hanya Rm110 je !!!
.
Mai dapatkan HAIR CARE SET ni. Lebih jimat.
.
Mana jimat nya ?
Ha! mai kita kira sama2 ye.
.
Hair Treatment Shampoo RM60 (harga dikotak) + Hair Tonic RM90 (harga dikotak) Total = RM150 !
.
TAPI HARGA PROMOSI COMBO SHAMPOO + HAIR TONIC RM110 !!!
Beza RM40 tuuuuu...... 😚😚😚
Jimat bukan !
.
Berminat hanya klik je link ni , tak perlu susah save no. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866
.
#mensive #mensivecombo #mensivesetjimat #mensivehaircare #mensivehaircaresetjimat #tonicrambut #hairtonic #shampoo #hairshampoo #shampoorambut #setshampoo #settonikshampoo #setshampootonikrambutmurah #settonikrambutmurah #setjimat #combojimat #mensivesainbeauty #pelebatrambutmalaysia #teamsikattepi
Siapa ada masalah rambut gugur ? Botak M ? Botak pulau ? Rambut jarang ? Masalh kulit kepala ? Kelemumur ? . Ni dia HAIR CARE SET. Hair tonic + shampoo. Penyelesaian masalah rambut anda. . Harga takyah pm2. Ni ha mai nak cita pasal harga 👇👇👇👇 . Jimat ! Jimat ! Jimat ! Jimat dengan set combo mensive. HAIR CARE SET (Shampoo + Hair Tonic) hanya Rm110 je !!! . Mai dapatkan HAIR CARE SET ni. Lebih jimat. . Mana jimat nya ? Ha! mai kita kira sama2 ye. . Hair Treatment Shampoo RM60 (harga dikotak) + Hair Tonic RM90 (harga dikotak) Total = RM150 ! . TAPI HARGA PROMOSI COMBO SHAMPOO + HAIR TONIC RM110 !!! Beza RM40 tuuuuu...... 😚😚😚 Jimat bukan ! . Berminat hanya klik je link ni , tak perlu susah save no. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 . #mensive  #mensivecombo  #mensivesetjimat  #mensivehaircare  #mensivehaircaresetjimat  #tonicrambut  #hairtonic  #shampoo  #hairshampoo  #shampoorambut  #setshampoo  #settonikshampoo  #setshampootonikrambutmurah  #settonikrambutmurah  #setjimat  #combojimat  #mensivesainbeauty  #pelebatrambutmalaysia  #teamsikattepi 
Siapa ada masalah rambut gugur ?
Botak M ? Botak pulau ? Rambut jarang ? Masalh kulit kepala ? Kelemumur ?
.
Ni dia HAIR CARE SET. Hair tonic + shampoo. Penyelesaian masalah rambut anda.
.
Harga takyah pm2. Ni ha mai nak cita pasal harga 👇👇👇👇
.
Jimat ! Jimat ! Jimat !
Jimat dengan set combo mensive.
HAIR CARE SET (Shampoo + Hair Tonic) hanya Rm110 je !!!
.
Mai dapatkan HAIR CARE SET ni. Lebih jimat.
.
Mana jimat nya ?
Ha! mai kita kira sama2 ye.
.
Hair Treatment Shampoo RM60 (harga dikotak) + Hair Tonic RM90 (harga dikotak) Total = RM150 !
.
TAPI HARGA PROMOSI COMBO SHAMPOO + HAIR TONIC RM110 !!!
Beza RM40 tuuuuu...... 😚😚😚
Jimat bukan !
.
Berminat hanya klik je link ni , tak perlu susah save no. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866
.
#mensive #mensivecombo #mensivesetjimat #mensivehaircare #mensivehaircaresetjimat #tonicrambut #hairtonic #shampoo #hairshampoo #shampoorambut #setshampoo #settonikshampoo #setshampootonikrambutmurah #settonikrambutmurah #setjimat #combojimat #mensivesainbeauty #pelebatrambutmalaysia #teamsikattepi
Siapa ada masalah rambut gugur ? Botak M ? Botak pulau ? Rambut jarang ? Masalh kulit kepala ? Kelemumur ? . Ni dia HAIR CARE SET. Hair tonic + shampoo. Penyelesaian masalah rambut anda. . Harga takyah pm2. Ni ha mai nak cita pasal harga 👇👇👇👇 . Jimat ! Jimat ! Jimat ! Jimat dengan set combo mensive. HAIR CARE SET (Shampoo + Hair Tonic) hanya Rm110 je !!! . Mai dapatkan HAIR CARE SET ni. Lebih jimat. . Mana jimat nya ? Ha! mai kita kira sama2 ye. . Hair Treatment Shampoo RM60 (harga dikotak) + Hair Tonic RM90 (harga dikotak) Total = RM150 ! . TAPI HARGA PROMOSI COMBO SHAMPOO + HAIR TONIC RM110 !!! Beza RM40 tuuuuu...... 😚😚😚 Jimat bukan ! . Berminat hanya klik je link ni , tak perlu susah save no. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 . #mensive  #mensivecombo  #mensivesetjimat  #mensivehaircare  #mensivehaircaresetjimat  #tonicrambut  #hairtonic  #shampoo  #hairshampoo  #shampoorambut  #setshampoo  #settonikshampoo  #setshampootonikrambutmurah  #settonikrambutmurah  #setjimat  #combojimat  #mensivesainbeauty  #pelebatrambutmalaysia  #teamsikattepi 
Keberkesanannya tak diragui lagi!
.
Nak atasi masalah rambut botak tengah! Dah nak give up sebelum jumpa Mensive.
.
Mensive Hair Care Set
======================
✔ 80% pengguna dapat kesan positif seawal 14 hari
✔ Merangsang pertumbuhan rambut baru
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Merawat segala masalah berkaitan kulit kepala
✔ Berasaskan bahan organik
✔ Berbau wangi
✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal
✔ Boleh dibawa solat.
✔ Unisex (sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan)
.
Whatsapp 0139604090 atau klik je link dekat bio admin.
.
FREE GUIDE sehingga mendapatkan kesan positif!
.
#mensive #mensivehaircareset #mensivehairtreatment #mensivehairtonic #mensiveshampoo #hairtonic #hairtreatment #shampoo #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
Keberkesanannya tak diragui lagi! . Nak atasi masalah rambut botak tengah! Dah nak give up sebelum jumpa Mensive. . Mensive Hair Care Set ====================== ✔ 80% pengguna dapat kesan positif seawal 14 hari ✔ Merangsang pertumbuhan rambut baru ✔ Menguatkan akar rambut ✔ Merawat segala masalah berkaitan kulit kepala ✔ Berasaskan bahan organik ✔ Berbau wangi ✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal ✔ Boleh dibawa solat. ✔ Unisex (sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan) . Whatsapp 0139604090 atau klik je link dekat bio admin. . FREE GUIDE sehingga mendapatkan kesan positif! . #mensive  #mensivehaircareset  #mensivehairtreatment  #mensivehairtonic  #mensiveshampoo  #hairtonic  #hairtreatment  #shampoo  #ohmyjanggut  #lokalbrand  #tempatanfest  #lokalah  #sapotlokalah 
ANDA MENGALAMI MASALAH RAMBUT GUGUR?RAMBUT NIPIS?BOTAK TENGAH?
.
.
Spray sahaja rambut tumbuh dalam jangka masa 14 hari.
.
Kelebihan produk ini:
✔Boleh digunakan untuk LELAKI & PEREMPUAN
✔Mampu mengelakkan rambut gugur
✔Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
✔Mudah meresap ke kulit
✔Bau wangi & tidak berminyak
.
.
Whatapps terus ke 011-33540601
.
p/s : whatapps/sms untuk keterangan lebih lanjut berkenaan produk & harga.Kami sedia membantu.
.
#mensive #mensiveshahalam #teambuyamen #penwarrambutgugur #rambutgugur #shahalam
ANDA MENGALAMI MASALAH RAMBUT GUGUR?RAMBUT NIPIS?BOTAK TENGAH? . . Spray sahaja rambut tumbuh dalam jangka masa 14 hari. . Kelebihan produk ini: ✔Boleh digunakan untuk LELAKI & PEREMPUAN ✔Mampu mengelakkan rambut gugur ✔Menggalakkan pertumbuhan rambut baru ✔Mudah meresap ke kulit ✔Bau wangi & tidak berminyak . . Whatapps terus ke 011-33540601 . p/s : whatapps/sms untuk keterangan lebih lanjut berkenaan produk & harga.Kami sedia membantu. . #mensive  #mensiveshahalam  #teambuyamen  #penwarrambutgugur  #rambutgugur  #shahalam 
Nak? Memang Saya Laju cod...deal ja terus pecut!!...janji anda puas Hati...
SEBAB PRODUCT TERBAIK!!
SERVIS PUN TERBAIK!!!
TQ BANG BELI DGN SAYA...#mensivehairtonic #MENSIVE #teamsikattepi #pantas #kilat
Anda ada masalah macam nie?
.
whatsapp terus ke 01133540601
.
#mensive #mensiveshahalam #shahalam #masalahrambut #penawarmasalahrambut  #hairtonic #shampoo
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎

Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. 
Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk  whatsapp
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

Ciri2 diperlukan : -
✅ Ada handphone 📱
✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari?

Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup.
- ❌ Tanpa modal
- ❌ Tak perlu pegi poslaju
- ❌ Tak perlu simpan stock
- ❌ Tak perlu pening2

Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers
.
#jomjadiagentmensive #dropship #droshipmensive #agent #agentmensive #nakduit #tanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #onlinebisnes #tambahpendapatan #sideincome #mensive #teamsikattepi #mensivesainbeauty
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎 Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk whatsapp . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers Ciri2 diperlukan : - ✅ Ada handphone 📱 ✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari? Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup. - ❌ Tanpa modal - ❌ Tak perlu pegi poslaju - ❌ Tak perlu simpan stock - ❌ Tak perlu pening2 Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers . #jomjadiagentmensive  #dropship  #droshipmensive  #agent  #agentmensive  #nakduit  #tanpamodal  #agentwanted  #dropshipwanted  #onlinebisnes  #tambahpendapatan  #sideincome  #mensive  #teamsikattepi  #mensivesainbeauty 
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎

Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. 
Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk  whatsapp
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

Ciri2 diperlukan : -
✅ Ada handphone 📱
✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari?

Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup.
- ❌ Tanpa modal
- ❌ Tak perlu pegi poslaju
- ❌ Tak perlu simpan stock
- ❌ Tak perlu pening2

Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers
.
#jomjadiagentmensive #dropship #droshipmensive #agent #agentmensive #nakduit #tanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #onlinebisnes #tambahpendapatan #sideincome #mensive #teamsikattepi #mensivesainbeauty
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎 Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk whatsapp . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers Ciri2 diperlukan : - ✅ Ada handphone 📱 ✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari? Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup. - ❌ Tanpa modal - ❌ Tak perlu pegi poslaju - ❌ Tak perlu simpan stock - ❌ Tak perlu pening2 Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers . #jomjadiagentmensive  #dropship  #droshipmensive  #agent  #agentmensive  #nakduit  #tanpamodal  #agentwanted  #dropshipwanted  #onlinebisnes  #tambahpendapatan  #sideincome  #mensive  #teamsikattepi  #mensivesainbeauty 
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎

Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. 
Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk  whatsapp
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

Ciri2 diperlukan : -
✅ Ada handphone 📱
✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari?

Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup.
- ❌ Tanpa modal
- ❌ Tak perlu pegi poslaju
- ❌ Tak perlu simpan stock
- ❌ Tak perlu pening2

Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers
.
#jomjadiagentmensive #dropship #droshipmensive #agent #agentmensive #nakduit #tanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #onlinebisnes #tambahpendapatan #sideincome #mensive #teamsikattepi #mensivesainbeauty
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎 Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk whatsapp . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers Ciri2 diperlukan : - ✅ Ada handphone 📱 ✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari? Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup. - ❌ Tanpa modal - ❌ Tak perlu pegi poslaju - ❌ Tak perlu simpan stock - ❌ Tak perlu pening2 Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers . #jomjadiagentmensive  #dropship  #droshipmensive  #agent  #agentmensive  #nakduit  #tanpamodal  #agentwanted  #dropshipwanted  #onlinebisnes  #tambahpendapatan  #sideincome  #mensive  #teamsikattepi  #mensivesainbeauty 
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎

Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. 
Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk  whatsapp
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

Ciri2 diperlukan : -
✅ Ada handphone 📱
✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari?

Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup.
- ❌ Tanpa modal
- ❌ Tak perlu pegi poslaju
- ❌ Tak perlu simpan stock
- ❌ Tak perlu pening2

Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers
.
#jomjadiagentmensive #dropship #droshipmensive #agent #agentmensive #nakduit #tanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #onlinebisnes #tambahpendapatan #sideincome #mensive #teamsikattepi #mensivesainbeauty
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎 Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk whatsapp . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers Ciri2 diperlukan : - ✅ Ada handphone 📱 ✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari? Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup. - ❌ Tanpa modal - ❌ Tak perlu pegi poslaju - ❌ Tak perlu simpan stock - ❌ Tak perlu pening2 Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers . #jomjadiagentmensive  #dropship  #droshipmensive  #agent  #agentmensive  #nakduit  #tanpamodal  #agentwanted  #dropshipwanted  #onlinebisnes  #tambahpendapatan  #sideincome  #mensive  #teamsikattepi  #mensivesainbeauty 
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎

Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. 
Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk  whatsapp
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

Ciri2 diperlukan : -
✅ Ada handphone 📱
✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari?

Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup.
- ❌ Tanpa modal
- ❌ Tak perlu pegi poslaju
- ❌ Tak perlu simpan stock
- ❌ Tak perlu pening2

Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers
.
#jomjadiagentmensive #dropship #droshipmensive #agent #agentmensive #nakduit #tanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #onlinebisnes #tambahpendapatan #sideincome #mensive #teamsikattepi #mensivesainbeauty
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎 Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk whatsapp . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers Ciri2 diperlukan : - ✅ Ada handphone 📱 ✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari? Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup. - ❌ Tanpa modal - ❌ Tak perlu pegi poslaju - ❌ Tak perlu simpan stock - ❌ Tak perlu pening2 Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers . #jomjadiagentmensive  #dropship  #droshipmensive  #agent  #agentmensive  #nakduit  #tanpamodal  #agentwanted  #dropshipwanted  #onlinebisnes  #tambahpendapatan  #sideincome  #mensive  #teamsikattepi  #mensivesainbeauty 
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎

Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. 
Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk  whatsapp
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

Ciri2 diperlukan : -
✅ Ada handphone 📱
✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari?

Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup.
- ❌ Tanpa modal
- ❌ Tak perlu pegi poslaju
- ❌ Tak perlu simpan stock
- ❌ Tak perlu pening2

Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers

www.wasap.my/60192548866/dropshippers
.
#jomjadiagentmensive #dropship #droshipmensive #agent #agentmensive #nakduit #tanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #onlinebisnes #tambahpendapatan #sideincome #mensive #teamsikattepi #mensivesainbeauty
URGENT!! AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN!! Kalau rajin boleh jana RM100 sehari tu. 😎 Kalau 30 hari?? Limited slot. Nak 40 org shj. Tinggalkan no jika berminat atau klik link utk whatsapp . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers Ciri2 diperlukan : - ✅ Ada handphone 📱 ✅ Ada waktu terluang 10-20 minit sehari? Cuma perlu copy paste sahaja. Bahan2 disediakan.👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Dah cukup. - ❌ Tanpa modal - ❌ Tak perlu pegi poslaju - ❌ Tak perlu simpan stock - ❌ Tak perlu pening2 Utk join klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers www.wasap.my/60192548866/dropshippers . #jomjadiagentmensive  #dropship  #droshipmensive  #agent  #agentmensive  #nakduit  #tanpamodal  #agentwanted  #dropshipwanted  #onlinebisnes  #tambahpendapatan  #sideincome  #mensive  #teamsikattepi  #mensivesainbeauty 
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
MOUSTACHE & BEARD OIL RM60 exclude Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
#sukansea
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! MOUSTACHE & BEARD OIL RM60 exclude Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA! #sukansea 
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
PERFUME RM60 exclude Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! PERFUME RM60 exclude Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
FACIAL BEARD RM30 exclude Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! FACIAL BEARD RM30 exclude Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
H. Anniversary 2year's WEST. 😘😍
#mensive #harijadi
Keep consistent! Now you get your result!
.
Solusi kepada janggut dan jambang maskulin!
.
MOUSTACHE & BEARD OIL
=======================.
📌100% Bahan Organik.
📌Kaya dgn bahan pelebat jambang.
📌Kaya dgn Vitamin E.
📌 Kesan sepantas 2 minggu.
📌 Berbau wangi.
📌 Tidak berminyak dan tidak melekit.
📌Lulus KKM.
.
Minyak Jambang No 1 Di Asia ! Bukan Biasa Biasa Ni. 👳🏻
.
whatsapp sekarang ke 0132751627 atau klik saja link di bio admin!
.
#mensive #mensivebeardset #mensivebeardoil #mensivefacialbar #beardoil
#ubatjambangmalaysia #ubatjambang #beardmen #mybojeng #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
Keep consistent! Now you get your result! . Solusi kepada janggut dan jambang maskulin! . MOUSTACHE & BEARD OIL =======================. 📌100% Bahan Organik. 📌Kaya dgn bahan pelebat jambang. 📌Kaya dgn Vitamin E. 📌 Kesan sepantas 2 minggu. 📌 Berbau wangi. 📌 Tidak berminyak dan tidak melekit. 📌Lulus KKM. . Minyak Jambang No 1 Di Asia ! Bukan Biasa Biasa Ni. 👳🏻 . whatsapp sekarang ke 0132751627 atau klik saja link di bio admin! . #mensive  #mensivebeardset  #mensivebeardoil  #mensivefacialbar  #beardoil  #ubatjambangmalaysia  #ubatjambang  #beardmen  #mybojeng  #lokalbrand  #tempatanfest  #lokalah  #sapotlokalah 
Terbaik katanya !! Meh order sekarang 📱📱
.
#mensive #pomademensive #hargamurahmurah
Jasa pahlawan, jasa penuh kenangan
Jasa yang tak akan mampu dibeli dengan harta
Jasa yang punya tujuan “Merdeka atau Mati”
Saudaraku, mari kita bangkit bersama
Membangun negeri tercinta
Selamat HUT ke-72 Kemerdekaan RI...... Dan jg Happy Milad .
Semoga diberikan usia yang panjang dan penuh kebahagiaan.
Waktu berjalan tiada henti
mengiringi rembulan dan mentari
yang terbit nan tenggelam setiap hari
mengiringi usiamu yang terus bertambah dari hari ke hari
hingga saat ini..
Happy Milad tante anna 🙌🏻🎉🎊🎂 Happy mensiveee alsalicious semoga alsalicious nya makin banyak ga ada heaters makin sayang sama alsa,,alsa juga makin go international,,segala yg terbaik buat alsa dan alsalicious🎉🎊💜💛💚💙❀💞💓💗💕💝💘💖 #Hutri27 #17agustus2017 #happy #happymilad #happy #Mensive #alsalicious #repost
Jasa pahlawan, jasa penuh kenangan Jasa yang tak akan mampu dibeli dengan harta Jasa yang punya tujuan “Merdeka atau Mati” Saudaraku, mari kita bangkit bersama Membangun negeri tercinta Selamat HUT ke-72 Kemerdekaan RI...... Dan jg Happy Milad . Semoga diberikan usia yang panjang dan penuh kebahagiaan. Waktu berjalan tiada henti mengiringi rembulan dan mentari yang terbit nan tenggelam setiap hari mengiringi usiamu yang terus bertambah dari hari ke hari hingga saat ini.. Happy Milad tante anna 🙌🏻🎉🎊🎂 Happy mensiveee alsalicious semoga alsalicious nya makin banyak ga ada heaters makin sayang sama alsa,,alsa juga makin go international,,segala yg terbaik buat alsa dan alsalicious🎉🎊💜💛💚💙❀💞💓💗💕💝💘💖 #Hutri27  #17agustus2017  #happy  #happymilad  #happy  #Mensive  #alsalicious  #repost 
Mensive line up 🇲🇟 ‌
DM|WA 0196691729.
.......................................
Mensive® - Created for Men 🇲🇟
No 1 mens grooming product 🎩😎
Wholesale🔰Reseller🔰Retail
#mensive #mensivepomade #pomade #pomademurah #pomademalaysia #pompadour #haircut #hairstyle #hairstuff #mensivemalaysia #beardoil #beardgang #mbo #barbershop #barberlokal #hairloss #haircare #barbershopmalaysia #barber #lokalah #lokalmy #tempatanfest #sapotlokal #azrelismaileb #azrelnizers #bangi #kajang
Mensive line up 🇲🇟 ‌ DM|WA 0196691729. ....................................... Mensive® - Created for Men 🇲🇟 No 1 mens grooming product 🎩😎 Wholesale🔰Reseller🔰Retail #mensive  #mensivepomade  #pomade  #pomademurah  #pomademalaysia  #pompadour  #haircut  #hairstyle  #hairstuff  #mensivemalaysia  #beardoil  #beardgang  #mbo  #barbershop  #barberlokal  #hairloss  #haircare  #barbershopmalaysia  #barber  #lokalah  #lokalmy  #tempatanfest  #sapotlokal  #azrelismaileb  #azrelnizers  #bangi  #kajang 
‌‌‌Spray Spray je‌‌‌
.
Jangan tak percaya dengan spray je Mensive Hair Tonic,mampu menggalakkan penumbuhan rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
.
9 KEISTIMEWAAN produk ini: .
✔ 80% pengguna Mensive Hair Tonic dapat kesan positif seawal 14hari.
✔ Mampu kurangkan keguguran rambut.
✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut.
✔ Mengurangkan pertumbuhan uban.
✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan apple stemcell.
✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA.
✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut.
✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak.
✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat.
.
Whatsapp kami sekarang +0138330787
.
#mensive
#MensiveHairTonic
‌‌‌Spray Spray je‌‌‌ . Jangan tak percaya dengan spray je Mensive Hair Tonic,mampu menggalakkan penumbuhan rambut dan mengurangkan keguguran rambut. . 9 KEISTIMEWAAN produk ini: . ✔ 80% pengguna Mensive Hair Tonic dapat kesan positif seawal 14hari. ✔ Mampu kurangkan keguguran rambut. ✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut. ✔ Mengurangkan pertumbuhan uban. ✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan apple stemcell. ✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA. ✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut. ✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak. ✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat. . Whatsapp kami sekarang +0138330787 . #mensive  #MensiveHairTonic 
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
GENTLEMEN'S BODY SOAP RM35 exclude Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
#sukansea
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! GENTLEMEN'S BODY SOAP RM35 exclude Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA! #sukansea 
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! HARGA YANG SAYA JUAL JAUH LEBIH MURAH!!!
HAIR TONIC RM70 exclude Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
#sukansea
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! HARGA YANG SAYA JUAL JAUH LEBIH MURAH!!! HAIR TONIC RM70 exclude Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA! #sukansea 
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL!! DENGAN SAYA DAPAT LEBIH MURAH!!!
POMADE! RM45 exclude Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
#sukansea
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL!! DENGAN SAYA DAPAT LEBIH MURAH!!! POMADE! RM45 exclude Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA! #sukansea 
DISKAUN RM30 UTK YG TERPANTAS ❗
.
📋 PENING NAK FIKIR SHAMPOO YANG SESUAI DENGAN DIRI SENDIRI..??
.
✔ Jika YA, kini anda TAK PERLU RISAU LAGI
.
MENSIVE HAIR TREATMENT SHAMPOO
.
diformulasikan khas untuk:-
✔ Merangsang pertumbuhan anak rambut
✔ Menyuburkan akar rambut
✔ Merawat permasalahan kulit kepala
✔ Mencegah kebotakan
✔ Rambut kelihatan segar dan lebih bermaya
✔ Haruman yang berpanjangan
✔ Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan
.
Volume : 200ML
.
Ingredients : 
RO Water, Castor Oil,  VCO, Biotin, Aloevera, Piper Betel,  Ginseng, & Fragrance
.
📌 ORIGINAL PRICE; RM60
📌 OFFER PRICE; RM90 (2 UNIT)
[DISKAUN RM30]


Jom tempah sekarang dan dapatkan SPECIAL​ ​OFFER❗❗❗
.
Whatsapp "SHAMPOO" ke ✔ 017-3498681
✔ 017-3498681
✔ 017-3498681
✔ 017-3498681

PURCHASE NOW..!! 👊😎
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademurah #sayajualmurah #pomademarketplace #barberlife #suavecito #bundlemalaya #bundlemalaysia #bazarpaknil #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #facialhair #beardnation #pomade #noshavelife #mensfashion #men #gentlemen #pompadour #igers #villagepeople #instashop #viners #nbk #nasir
DISKAUN RM30 UTK YG TERPANTAS ❗ . 📋 PENING NAK FIKIR SHAMPOO YANG SESUAI DENGAN DIRI SENDIRI..?? . ✔ Jika YA, kini anda TAK PERLU RISAU LAGI . MENSIVE HAIR TREATMENT SHAMPOO . diformulasikan khas untuk:- ✔ Merangsang pertumbuhan anak rambut ✔ Menyuburkan akar rambut ✔ Merawat permasalahan kulit kepala ✔ Mencegah kebotakan ✔ Rambut kelihatan segar dan lebih bermaya ✔ Haruman yang berpanjangan ✔ Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan . Volume : 200ML . Ingredients : RO Water, Castor Oil, VCO, Biotin, Aloevera, Piper Betel, Ginseng, & Fragrance . 📌 ORIGINAL PRICE; RM60 📌 OFFER PRICE; RM90 (2 UNIT) [DISKAUN RM30] 
 Jom tempah sekarang dan dapatkan SPECIAL​ ​OFFER❗❗❗ . Whatsapp "SHAMPOO" ke ✔ 017-3498681 ✔ 017-3498681 ✔ 017-3498681 ✔ 017-3498681 PURCHASE NOW..!! 👊😎 . #mensive  #MensiveExclusiveMalaysia  #pomademurah  #sayajualmurah  #pomademarketplace  #barberlife  #suavecito  #bundlemalaya  #bundlemalaysia  #bazarpaknil  #mensivepomade  #mensivebeardoil  #mensivehairtonic  #facialhair  #beardnation  #pomade  #noshavelife  #mensfashion  #men  #gentlemen  #pompadour  #igers  #villagepeople  #instashop  #viners  #nbk  #nasir 
Happy Mensive 38 Month❀🎂3⃣8⃣💋😍😘 || "keindahanmu membuat bibir ini tak mampu lagi untuk berbicara" - M I H -
#love #setia #mensive
Happy Mensive 38 Month❀🎂3⃣8⃣💋😍😘 || "keindahanmu membuat bibir ini tak mampu lagi untuk berbicara" - M I H - #love  #setia  #mensive 
Anda ada masalah di atas?
.
Jangan tunggu lagi.Whatsapp kami segera di +0138330787.
.
Kami akan bantu anda sehingga masalah anda selesai.
.
#mensive
#MensiveHairTonic
Anda ada masalah di atas? . Jangan tunggu lagi.Whatsapp kami segera di +0138330787. . Kami akan bantu anda sehingga masalah anda selesai. . #mensive  #MensiveHairTonic 
Cina pon leh tumbuh jambang ini kan pulak Melayu.. Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih.

Ws 014-543 9611... #mensive #mensivebeardoil
Cina pon leh tumbuh jambang ini kan pulak Melayu.. Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih. Ws 014-543 9611... #mensive Â #mensivebeardoil 
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
MOUSTACHE & BEARD OIL RM65 inc Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! MOUSTACHE & BEARD OIL RM65 inc Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
PERFUME RM65 inc Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! PERFUME RM65 inc Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT,
MENS GROOMING PRODUCT
•
HOT HOT HOT!
INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!!
FACIAL BEARD RM30 inc Postage.
•
BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'.
•
AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
MENSIVE® PRODUCT, MENS GROOMING PRODUCT • HOT HOT HOT! INI HARGA ASAL! DENGAN SAYA, JAUH LEBIH MURAH!!! FACIAL BEARD RM30 inc Postage. • BERMINAT? JANGAN SEGAN SILU UNTUK WHATSAPP ADMIN +601137755012 ATAUPUN DI BIO, BERSERTA 'NAMA PRODUK'. • AYUHHH KEKALKAN PENAMPILAN MASKULIN LELAKI SEJATI ANDA!
DISKAUN RM40 UTK 20 ORANG YG TERPANTAS ❗
.
MENSIVE MOUSTACHE & BEARD OIL
.
BIAR BETUL!!! 2 MINGGU JEE..!! JAMBANG LEBAT SATU MUKA..!! WOWW..!! 😲😲
.
MINYAK JAMBANG nombor 1 di ASIA.. TERBUKTI BERKESAN dan bertindak LEBIH PANTAS..! .
Bagi saya bantu anda untuk memiliki misai, janggut dan jambang 😎
. .
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
KELEBIHAN MENSIVE MBO
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
✔ Merapikan janggut, misai dan jambang.
✔ Melebatkan lagi janggut, misai dan jambang.
✔ Membantu pertumbuhan misai, janggut dan jambang.
✔ Melembutkn misai dan jambang yg tebal.
✔ Mehindarkan kelemumur pd jambang.
✔ Melembabkan kulit dibawah jambang.
✔ Memastikan misai, jambang dan janggut sentiasa tumbuh dgn sihat( tidak putus, gugur n split end).
✔ Dibuat 100% dari bahan natural oil.
✔ Di jamin HALAL.
.
📌 ORIGINAL PRICE; RM80
📌 OFFER PRICE; RM120 (2 UNIT)
[DISKAUN RM40]
.

Jom tempah sekarang dan dapatkan ​SPECIAL​ ​OFFER​​❗❗❗
.
Whatsapp "JAMBANG" Ke ✔017-3498681
✔017-3498681
✔017-3498681
✔017-3498681
.
PURCHASE NOW..!!
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademurah #sayajualmurah #pomademarketplace #barberlife #suavecito #bundlemalaya #bundlemalaysia #bazarpaknil #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #facialhair #beardnation #pomade #noshavelife #mensfashion #men #gentlemen #pompadour #igers #villagepeople #instashop #viners #azrelismail #azrelnizers
DISKAUN RM40 UTK 20 ORANG YG TERPANTAS ❗ . MENSIVE MOUSTACHE & BEARD OIL . BIAR BETUL!!! 2 MINGGU JEE..!! JAMBANG LEBAT SATU MUKA..!! WOWW..!! 😲😲 . MINYAK JAMBANG nombor 1 di ASIA.. TERBUKTI BERKESAN dan bertindak LEBIH PANTAS..! . Bagi saya bantu anda untuk memiliki misai, janggut dan jambang 😎 . . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 KELEBIHAN MENSIVE MBO 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 . ✔ Merapikan janggut, misai dan jambang. ✔ Melebatkan lagi janggut, misai dan jambang. ✔ Membantu pertumbuhan misai, janggut dan jambang. ✔ Melembutkn misai dan jambang yg tebal. ✔ Mehindarkan kelemumur pd jambang. ✔ Melembabkan kulit dibawah jambang. ✔ Memastikan misai, jambang dan janggut sentiasa tumbuh dgn sihat( tidak putus, gugur n split end). ✔ Dibuat 100% dari bahan natural oil. ✔ Di jamin HALAL. . 📌 ORIGINAL PRICE; RM80 📌 OFFER PRICE; RM120 (2 UNIT) [DISKAUN RM40] . Jom tempah sekarang dan dapatkan ​SPECIAL​ ​OFFER​​❗❗❗ . Whatsapp "JAMBANG" Ke ✔017-3498681 ✔017-3498681 ✔017-3498681 ✔017-3498681 . PURCHASE NOW..!! . #mensive  #MensiveExclusiveMalaysia  #pomademurah  #sayajualmurah  #pomademarketplace  #barberlife  #suavecito  #bundlemalaya  #bundlemalaysia  #bazarpaknil  #mensivepomade  #mensivebeardoil  #mensivehairtonic  #facialhair  #beardnation  #pomade  #noshavelife  #mensfashion  #men  #gentlemen  #pompadour  #igers  #villagepeople  #instashop  #viners  #azrelismail  #azrelnizers 
Promosi sempena Sukan Sea!
.
Pomade Mensive setaraf pomade international, mampu hold rambut lebih dari 8 jam!
.
Harga asal RM60, sekarang promosi hanya RM45!
.
Whatsapp sekarang ke 0139604090 atau klik je link dekat bio admin!
.
#mensive #mensivepomade #mensivehairstyle #pomadelokal #pomade #styleyourhair #mensivestronghold #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
.
PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur !!!
PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur !!!
PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur !!!
.
Dapatkan harga PROMOSI MENSIVE sempena #SEAgame2017
.
HAIR TONIC - RM70
SHAMPOO - RM45
BEARD OIL - RM60
FACIAL & BEARD - BAR RM30
POMADE - RM45
.
Berminat klik je link ni 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866
.
MENSIVE PRODUCT KOSMETIK LELAKI SEJATI 💪 :
.
▪ Pomade Strong Hold
▪ Moustache & Beard Oil
▪ Facial & Beard Bar
▪ Hair Tonic
▪ Hair Treatment Shampoo
.
👀 Agent Mensive ID : MV10343
📊 Ready Stock
📮 Postage Monday-Friday
👥 COD Kuala Selangor, Tanjung Karang dan Sekinchan
📱 PM/DM/WS www.wasap.my/60192548866

https://m.facebook.com/mensive.sainbeauty/?ref=bookmarks
.
#mensive #hairtonic #tonikrambut #pomadestronghold #shampoorambutgugur #minyakjambang #beardoil  #pencucimukalelaki #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur  !!! PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur  !!! PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur  !!! . Dapatkan harga PROMOSI MENSIVE sempena #SEAgame2017  . HAIR TONIC - RM70 SHAMPOO - RM45 BEARD OIL - RM60 FACIAL & BEARD - BAR RM30 POMADE - RM45 . Berminat klik je link ni 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 . MENSIVE PRODUCT KOSMETIK LELAKI SEJATI 💪 : . ▪ Pomade Strong Hold ▪ Moustache & Beard Oil ▪ Facial & Beard Bar ▪ Hair Tonic ▪ Hair Treatment Shampoo . 👀 Agent Mensive ID : MV10343 📊 Ready Stock 📮 Postage Monday-Friday 👥 COD Kuala Selangor, Tanjung Karang dan Sekinchan 📱 PM/DM/WS www.wasap.my/60192548866 https://m.facebook.com/mensive.sainbeauty/?ref=bookmarks . #mensive  #hairtonic  #tonikrambut  #pomadestronghold  #shampoorambutgugur  #minyakjambang  #beardoil  #pencucimukalelaki  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
Hanya 7 Hari Sahaja Rambut Dah Tak Gugur Tapi Makin LEBAT !!!
Penawar Rambut Gugur Dan Nipis NO.1 Di ASIA
.
Spray2 Sahaja Rambut Tumbuh!!!
Penjimatan Yang Hebat Dengan Kesan Seawal 7 - 14 Hari Sahaja !!! ====================================================
SEBELUM TU KAMI NAK ANDA TAHU !
.
9 KEISTIMEWAAN produk ini:
.
✔ Unisex ( Produk Untuk Lelaki Dan Perempuan )
✔ 80% pengguna Mensive Hair Tonic dapat kesan positif seawal 7-14hari
✔ Mampu henikan keguguran rambut
✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
✔ Mengurangkan pertumbuhan uban
✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan Apple Stem Cell
✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA
✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut
✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak
✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat .
.
Warga Kuala selagor , tg karang dan sekinchan Boleh Cod Terus
.
Kami juga Sediakan Khidmat Pos Ke Seluruh Malaysia .
.
Anda Berpeluang Menjadi Customer Bertuah kami untuk dapatkan PS4 dan macam2 lagi.
=========================================
For order HAIR TONIC MENSIVE klik/pm/ws to :
www.wasap.my/+60192548866/HairTonicMensive (tak perlu save no)
.
#mensive #mensivehairtonic #mensivehairtonicoriginal #mensivehairtonicmalaysia #hairtonic #hairtonicmurah #hairtonicoriginal #hairtonicmalaysia #hairtonicterbaik #masalahrambut #ubatrambutgugur #tonikrambut #rawatanrambutgugur #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. Hanya 7 Hari Sahaja Rambut Dah Tak Gugur Tapi Makin LEBAT !!! Penawar Rambut Gugur Dan Nipis NO.1 Di ASIA . Spray2 Sahaja Rambut Tumbuh!!! Penjimatan Yang Hebat Dengan Kesan Seawal 7 - 14 Hari Sahaja !!! ==================================================== SEBELUM TU KAMI NAK ANDA TAHU ! . 9 KEISTIMEWAAN produk ini: . ✔ Unisex ( Produk Untuk Lelaki Dan Perempuan ) ✔ 80% pengguna Mensive Hair Tonic dapat kesan positif seawal 7-14hari ✔ Mampu henikan keguguran rambut ✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut baru ✔ Mengurangkan pertumbuhan uban ✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan Apple Stem Cell ✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA ✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut ✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak ✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat . . Warga Kuala selagor , tg karang dan sekinchan Boleh Cod Terus . Kami juga Sediakan Khidmat Pos Ke Seluruh Malaysia . . Anda Berpeluang Menjadi Customer Bertuah kami untuk dapatkan PS4 dan macam2 lagi. ========================================= For order HAIR TONIC MENSIVE klik/pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/HairTonicMensive (tak perlu save no) . #mensive  #mensivehairtonic  #mensivehairtonicoriginal  #mensivehairtonicmalaysia  #hairtonic  #hairtonicmurah  #hairtonicoriginal  #hairtonicmalaysia  #hairtonicterbaik  #masalahrambut  #ubatrambutgugur  #tonikrambut  #rawatanrambutgugur  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
Mensive Hair Treatment Shampoo
Kuantiti: 200 ml
.
Bahan-bahan: RO water, Castor Oil, VCO, Biotin, Alovera, Piper Betel, Ginseng, Fragrance
.
Fungsi:
✔Kaya dengan biotin
✔Menyuburkan akar rambut
✔Merangsang pertumbuhan anak rambut
✔Mencegah kebotakanMerawat masalah kulit kepala
.
For order Shampoo pm/ws to :
www.wasap.my/+60192548866/ShampooMensive (tak perlu save no)
.
#mensive #mensiveproduct #mensiveshampoo #shampoomensive #mensivemerawatanrambut #rawatanrambut #shampoorawatanrambut #shampooterbaik #tonicrambut #tonikrambut #ubatrambut #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. Mensive Hair Treatment Shampoo Kuantiti: 200 ml . Bahan-bahan: RO water, Castor Oil, VCO, Biotin, Alovera, Piper Betel, Ginseng, Fragrance . Fungsi: ✔Kaya dengan biotin ✔Menyuburkan akar rambut ✔Merangsang pertumbuhan anak rambut ✔Mencegah kebotakanMerawat masalah kulit kepala . For order Shampoo pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/ShampooMensive (tak perlu save no) . #mensive  #mensiveproduct  #mensiveshampoo  #shampoomensive  #mensivemerawatanrambut  #rawatanrambut  #shampoorawatanrambut  #shampooterbaik  #tonicrambut  #tonikrambut  #ubatrambut  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
KEEP THE SUNNAH , menyimpan jambang. Nak jambang lebat dan sihat PM/DM/WS saya ok. InshaaAllah saya akan bantu anda.
=========================================
Antara cara efektif utk percepatkan pertumbuhan bulu di muka disamping menggunakan MOUSTACHE & BEARD OIL MENSIVE. 😄
.
♩Urutan muka*
Banyakkan membuat urutan muka untuk tingkatkan aliran darah supaya bulu lebih mudah tumbuh.
.
♩Banyakkan sayur dan buahan- buahan dalam diet*
Makanan tersebut menyediakan vitamin & mineral yang cukup untuk pertumbuhan bulu.
.
♩Tidur secukupnya*
Dapatkan tidur yang cukup sekurangnya 6 jam sehari.
.
♩Bersihkan kulit*
Pastikan kulit muka dijaga kebersihannya supaya bulu mudah untuk tumbuh. Facial & beard bar Mensive sangat bangus dan dapat membantu masalah kulit disamping meransang pertumbuhan misai, janggut dan jambang.
.
♩Perbanyakkan makanan kaya protein dalam diet*
Contohnya kekacang dan daging merah. Tapi jangan terlebih pula. Takut uric acid level naik.
========================================
For order MBO pm/ws to :
www.wasap.my/+60192548866/MinyakJambangMensive (tak perlu save no)
.
#mensive #mensivemoustachebeardoil #mensivebeardoil #beardoil #minyakjambang #minyakmisai #beardoilmurah #beardoilterbaik #beardoilmensive #beardoilmalaysia #jambangsunnah #productmensive #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. KEEP THE SUNNAH , menyimpan jambang. Nak jambang lebat dan sihat PM/DM/WS saya ok. InshaaAllah saya akan bantu anda. ========================================= Antara cara efektif utk percepatkan pertumbuhan bulu di muka disamping menggunakan MOUSTACHE & BEARD OIL MENSIVE. 😄 . ♩Urutan muka* Banyakkan membuat urutan muka untuk tingkatkan aliran darah supaya bulu lebih mudah tumbuh. . ♩Banyakkan sayur dan buahan- buahan dalam diet* Makanan tersebut menyediakan vitamin & mineral yang cukup untuk pertumbuhan bulu. . ♩Tidur secukupnya* Dapatkan tidur yang cukup sekurangnya 6 jam sehari. . ♩Bersihkan kulit* Pastikan kulit muka dijaga kebersihannya supaya bulu mudah untuk tumbuh. Facial & beard bar Mensive sangat bangus dan dapat membantu masalah kulit disamping meransang pertumbuhan misai, janggut dan jambang. . ♩Perbanyakkan makanan kaya protein dalam diet* Contohnya kekacang dan daging merah. Tapi jangan terlebih pula. Takut uric acid level naik. ======================================== For order MBO pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/MinyakJambangMensive (tak perlu save no) . #mensive  #mensivemoustachebeardoil  #mensivebeardoil  #beardoil  #minyakjambang  #minyakmisai  #beardoilmurah  #beardoilterbaik  #beardoilmensive  #beardoilmalaysia  #jambangsunnah  #productmensive  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
Cust tanye ada free gift tak ?
Of coz ada. Huhuhu. Free gift yang tak seberapa dari saya. Bekas sabun. Huhuhu. 😂
.
Cuci muka dengan SABUN MANDI ? Apa barang bro ! Pakai la MENSIVE FACIAL & BEARD BAR. Baru hensem bro ! 👍
=========================================
FUNGSI / KELEBIHAN :
✔Membersihkan kekotoran, minyak dan sel kulit mati.
✔Mencegah jerawat.
✔Mencerahkan kulit kusam.
✔Melembutkan janggut dan mencegah kegatalan di bawah janggut.
✔Mencegah kelemumur di janggut.
✔Membantu janggut tumbuh lebih sihat.
========================================
For order pm/ws to :

www.wasap.my/+60192548866/Facial&beardbar (klik je link tak perlu save no.fon)
.
#mensive #mensivetestimoni #productmensive #mensiveproduct #mensivefacialandbeardbar #facialandbeardbarmensive #pencucimukalelaki #rawatanmukalelaki #productlelaki #barformen #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. Cust tanye ada free gift tak ? Of coz ada. Huhuhu. Free gift yang tak seberapa dari saya. Bekas sabun. Huhuhu. 😂 . Cuci muka dengan SABUN MANDI ? Apa barang bro ! Pakai la MENSIVE FACIAL & BEARD BAR. Baru hensem bro ! 👍 ========================================= FUNGSI / KELEBIHAN : ✔Membersihkan kekotoran, minyak dan sel kulit mati. ✔Mencegah jerawat. ✔Mencerahkan kulit kusam. ✔Melembutkan janggut dan mencegah kegatalan di bawah janggut. ✔Mencegah kelemumur di janggut. ✔Membantu janggut tumbuh lebih sihat. ======================================== For order pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/Facial&beardbar (klik je link tak perlu save no.fon) . #mensive  #mensivetestimoni  #productmensive  #mensiveproduct  #mensivefacialandbeardbar  #facialandbeardbarmensive  #pencucimukalelaki  #rawatanmukalelaki  #productlelaki  #barformen  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
✔ANDA IMPIKAN GAYA RAMBUT KEKAL STYLO SEHINGGA 8 JAM?
✔SEDANG MENCARI POMADE YANG TAK MELEKIT?
=========================================
🚩Memperkenalkan pomade berkualiti antarabangsa yang pasti tak akan kecewakan anda.
.
🚩MENSIVE POMADE STRONG HOLD
.
👍Keistimewaan Mensive Pomade Stronghold
.
-150gram ++ (Sebulan penggunaan)
-Betul-betul “hold” sehingga 8jam
-Rambut boleh disikat & digayakan semula
-Waterbased (Rambut lebih mudah diurus & dicuci)
-Bau Ferragamo yg sangat wangi
-Tidak meninggalkan kesan pada kulit kepala lepas basuh
-Super high shine & polish look
Ramai yang sudah mencuba Mensive Pomade dan mengalami kehebatannya.
=========================================
📊 Mensive Pomade Strong Hold Ready stock 😉👍
.
For order pm/ws to :

www.wasap.my/+60192548866/PomadeMensive (klik je link tak perlu save no.fon)
.
#mensive #mensiveproduct #mensivepomadestronghold #mensivepomade #pomadeterbaik #pomademalaysia #pomademurah #pomadetahan8jam #pomademensive #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
✔ANDA IMPIKAN GAYA RAMBUT KEKAL STYLO SEHINGGA 8 JAM? ✔SEDANG MENCARI POMADE YANG TAK MELEKIT? ========================================= 🚩Memperkenalkan pomade berkualiti antarabangsa yang pasti tak akan kecewakan anda. . 🚩MENSIVE POMADE STRONG HOLD . 👍Keistimewaan Mensive Pomade Stronghold . -150gram ++ (Sebulan penggunaan) -Betul-betul “hold” sehingga 8jam -Rambut boleh disikat & digayakan semula -Waterbased (Rambut lebih mudah diurus & dicuci) -Bau Ferragamo yg sangat wangi -Tidak meninggalkan kesan pada kulit kepala lepas basuh -Super high shine & polish look Ramai yang sudah mencuba Mensive Pomade dan mengalami kehebatannya. ========================================= 📊 Mensive Pomade Strong Hold Ready stock 😉👍 . For order pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/PomadeMensive (klik je link tak perlu save no.fon) . #mensive  #mensiveproduct  #mensivepomadestronghold  #mensivepomade  #pomadeterbaik  #pomademalaysia  #pomademurah  #pomadetahan8jam  #pomademensive  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
SHAMPOO HAIR TREATMENT
====================== ✔ 80% pengguna dapat kesan positif seawal 14 hari
✔ Merangsang pertumbuhan rambut baru
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Merawat segala masalah berkaitan kulit kepala
✔ Shampoo berasaskan bahan organik
✔ Berbau wangi
✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat.

Nak order? Whatsapp ke 0136031722

#shampoomensive #produkmalaysia #mensive #szteam #senawang #shahalam #seremban #jualanonline #saynotofake #originalproduct #produktempatan
SHAMPOO HAIR TREATMENT ====================== ✔ 80% pengguna dapat kesan positif seawal 14 hari ✔ Merangsang pertumbuhan rambut baru ✔ Menguatkan akar rambut ✔ Merawat segala masalah berkaitan kulit kepala ✔ Shampoo berasaskan bahan organik ✔ Berbau wangi ✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat. Nak order? Whatsapp ke 0136031722 #shampoomensive  #produkmalaysia  #mensive  #szteam  #senawang  #shahalam  #seremban  #jualanonline  #saynotofake  #originalproduct  #produktempatan 
Happy friday💃💃 Brownies cupcake yummyyy😋
Pemesanan cek bio😊😊
#sukabumicakes #sukabumi #cupcakes #kuesukasuka #sukabumiku #mensive #ulangtahun #anniversary
Nak jambang tumbuh dgn lebih cepat?
.
Try Mensive Beard Set
.
Mensive Moustache & Beard Oil merangsang pertumbuhan bulu sepantas 14 hari!!
.
👉🏻 Membantu melebat & menyuburkn janggut serta jambang.
👉🏻Menghalang kelumumur pada jambang
👉🏻Jambang lebih sihat & terurus
.
PROMOSI!!
**Rm60  sebotol
**FREE Postage (2botol) 😍 😍 .
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
.
ATAU klik link 👇👇 www.wasap.my/60165124534
.
Nak FREE Postage?? Klik link ni..
https://shopee.com.my/mensive_hairpro
.
Sila like page fb Mensive Hair Pro for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil
.
Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami
Wsap 0165124534
.
#mensive #beardoil #pelebatjambang #jambang #janggut #pelebatjanggut
#sayajualbeardoil #sayajualmensive #sayajualhairtonic #bazarpaknil
Nak jambang tumbuh dgn lebih cepat? . Try Mensive Beard Set . Mensive Moustache & Beard Oil merangsang pertumbuhan bulu sepantas 14 hari!! . 👉🏻 Membantu melebat & menyuburkn janggut serta jambang. 👉🏻Menghalang kelumumur pada jambang 👉🏻Jambang lebih sihat & terurus . PROMOSI!! **Rm60 sebotol **FREE Postage (2botol) 😍 😍 . Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 . ATAU klik link 👇👇 www.wasap.my/60165124534 . Nak FREE Postage?? Klik link ni.. https://shopee.com.my/mensive_hairpro . Sila like page fb Mensive Hair Pro for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil . Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami Wsap 0165124534 . #mensive  #beardoil  #pelebatjambang  #jambang  #janggut  #pelebatjanggut  #sayajualbeardoil  #sayajualmensive  #sayajualhairtonic  #bazarpaknil 
MENSIVE HAIR TONIC

Anda mempunyai masalah keguguran rambut dan kebotakan?

Whatsapp kami sekarang +0138330787 dan dapatkan FREE GUIDE dari kami sehingga masalah anda selesai

#mensive
#hairtonic
MENSIVE HAIR TONIC Anda mempunyai masalah keguguran rambut dan kebotakan? Whatsapp kami sekarang +0138330787 dan dapatkan FREE GUIDE dari kami sehingga masalah anda selesai #mensive  #hairtonic 
Happy mensive #18 month 😍 
My wish is that you will always be mine. Please. ❀
.
.
#mensive #relationshipgoals #relationshipquotes #banana #swag #swagger #fff #lfl #quotes #bemine
🎉 Salam Sejatera Semua 🎉

Saya Aman MV ID: 10350
Rakan Niaga Mensive bagi kawasan:- ✌🏻Shah Alam | ✌🏻Setia Alam

Juga CoD kwsn berhampiran seperti:- 🚘 Petaling Jaya Sec14
🚘 Klang Sentral
🚘 Meru Klang
🚘 KgGajah Perak
🚘 TelukIntan Perak

FB:DamanhuriHalid | IG: @amanzmensive

Hubungi:017-8979481

#lelakikacak #lelakiidaman #jomkacaksama2 #akupakaiakujual #mensive #produkanaktempatan
#lelakirambutkemaslelakiyangkacak
#pomadeshahalam #pomadesetiaalam
#pomadekggajah #mensiveshahalam #mensivesetialam #mensivekggajah
#teamthegooky
🎉 Salam Sejatera Semua 🎉 Saya Aman MV ID: 10350 Rakan Niaga Mensive bagi kawasan:- ✌🏻Shah Alam | ✌🏻Setia Alam Juga CoD kwsn berhampiran seperti:- 🚘 Petaling Jaya Sec14 🚘 Klang Sentral 🚘 Meru Klang 🚘 KgGajah Perak 🚘 TelukIntan Perak FB:DamanhuriHalid | IG: @amanzmensive Hubungi:017-8979481 #lelakikacak  #lelakiidaman  #jomkacaksama2  #akupakaiakujual  #mensive  #produkanaktempatan  #lelakirambutkemaslelakiyangkacak  #pomadeshahalam  #pomadesetiaalam  #pomadekggajah  #mensiveshahalam  #mensivesetialam  #mensivekggajah  #teamthegooky 
.
PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur !!!
PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur !!!
PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur !!!
.
Dapatkan harga PROMOSI MENSIVE sempena #SEAgame2017
.
HAIR TONIC - RM70
SHAMPOO - RM45
BEARD OIL - RM60
FACIAL & BEARD - BAR RM30
POMADE - RM45
.
Berminat klik je link ni 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866

www.wasap.my/60192548866
.
MENSIVE PRODUCT KOSMETIK LELAKI SEJATI 💪 :
.
▪ Pomade Strong Hold
▪ Moustache & Beard Oil
▪ Facial & Beard Bar
▪ Hair Tonic
▪ Hair Treatment Shampoo
.
👀 Agent Mensive ID : MV10343
📊 Ready Stock
📮 Postage Monday-Friday
👥 COD Kuala Selangor, Tanjung Karang dan Sekinchan
📱 PM/DM/WS www.wasap.my/60192548866

https://m.facebook.com/mensive.sainbeauty/?ref=bookmarks
.
#mensive #hairtonic #tonikrambut #pomadestronghold #shampoorambutgugur #minyakjambang #beardoil  #pencucimukalelaki #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur  !!! PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur  !!! PROMOSI MENSIVE #seagame2017kualalumpur  !!! . Dapatkan harga PROMOSI MENSIVE sempena #SEAgame2017  . HAIR TONIC - RM70 SHAMPOO - RM45 BEARD OIL - RM60 FACIAL & BEARD - BAR RM30 POMADE - RM45 . Berminat klik je link ni 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 www.wasap.my/60192548866 . MENSIVE PRODUCT KOSMETIK LELAKI SEJATI 💪 : . ▪ Pomade Strong Hold ▪ Moustache & Beard Oil ▪ Facial & Beard Bar ▪ Hair Tonic ▪ Hair Treatment Shampoo . 👀 Agent Mensive ID : MV10343 📊 Ready Stock 📮 Postage Monday-Friday 👥 COD Kuala Selangor, Tanjung Karang dan Sekinchan 📱 PM/DM/WS www.wasap.my/60192548866 https://m.facebook.com/mensive.sainbeauty/?ref=bookmarks . #mensive  #hairtonic  #tonikrambut  #pomadestronghold  #shampoorambutgugur  #minyakjambang  #beardoil  #pencucimukalelaki  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
Hanya 7 Hari Sahaja Rambut Dah Tak Gugur Tapi Makin LEBAT !!!
Penawar Rambut Gugur Dan Nipis NO.1 Di ASIA
.
Spray2 Sahaja Rambut Tumbuh!!!
Penjimatan Yang Hebat Dengan Kesan Seawal 7 - 14 Hari Sahaja !!! ====================================================
SEBELUM TU KAMI NAK ANDA TAHU !
.
9 KEISTIMEWAAN produk ini:
.
✔ Unisex ( Produk Untuk Lelaki Dan Perempuan )
✔ 80% pengguna Mensive Hair Tonic dapat kesan positif seawal 7-14hari
✔ Mampu henikan keguguran rambut
✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
✔ Mengurangkan pertumbuhan uban
✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan Apple Stem Cell
✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA
✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut
✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak
✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat .
.
Warga Kuala selagor , tg karang dan sekinchan Boleh Cod Terus
.
Kami juga Sediakan Khidmat Pos Ke Seluruh Malaysia .
.
Anda Berpeluang Menjadi Customer Bertuah kami untuk dapatkan PS4 dan macam2 lagi.
=========================================
For order HAIR TONIC MENSIVE klik/pm/ws to :
www.wasap.my/+60192548866/HairTonicMensive (tak perlu save no)
.
#mensive #mensivehairtonic #mensivehairtonicoriginal #mensivehairtonicmalaysia #hairtonic #hairtonicmurah #hairtonicoriginal #hairtonicmalaysia #hairtonicterbaik #masalahrambut #ubatrambutgugur #tonikrambut #rawatanrambutgugur #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. Hanya 7 Hari Sahaja Rambut Dah Tak Gugur Tapi Makin LEBAT !!! Penawar Rambut Gugur Dan Nipis NO.1 Di ASIA . Spray2 Sahaja Rambut Tumbuh!!! Penjimatan Yang Hebat Dengan Kesan Seawal 7 - 14 Hari Sahaja !!! ==================================================== SEBELUM TU KAMI NAK ANDA TAHU ! . 9 KEISTIMEWAAN produk ini: . ✔ Unisex ( Produk Untuk Lelaki Dan Perempuan ) ✔ 80% pengguna Mensive Hair Tonic dapat kesan positif seawal 7-14hari ✔ Mampu henikan keguguran rambut ✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut baru ✔ Mengurangkan pertumbuhan uban ✔ Kaya dengan ekstrak ginseng dan Apple Stem Cell ✔ Hair tonic Pertama berasakan AQUA ✔ 25X Lebih Serap ke kulit kepala dan folikel rambut ✔ Berbau wangi, selesa dipakai, dan tidak berminyak ✔ Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat . . Warga Kuala selagor , tg karang dan sekinchan Boleh Cod Terus . Kami juga Sediakan Khidmat Pos Ke Seluruh Malaysia . . Anda Berpeluang Menjadi Customer Bertuah kami untuk dapatkan PS4 dan macam2 lagi. ========================================= For order HAIR TONIC MENSIVE klik/pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/HairTonicMensive (tak perlu save no) . #mensive  #mensivehairtonic  #mensivehairtonicoriginal  #mensivehairtonicmalaysia  #hairtonic  #hairtonicmurah  #hairtonicoriginal  #hairtonicmalaysia  #hairtonicterbaik  #masalahrambut  #ubatrambutgugur  #tonikrambut  #rawatanrambutgugur  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
Mensive Hair Treatment Shampoo
Kuantiti: 200 ml
.
Bahan-bahan: RO water, Castor Oil, VCO, Biotin, Alovera, Piper Betel, Ginseng, Fragrance
.
Fungsi:
✔Kaya dengan biotin
✔Menyuburkan akar rambut
✔Merangsang pertumbuhan anak rambut
✔Mencegah kebotakanMerawat masalah kulit kepala
.
For order Shampoo pm/ws to :
www.wasap.my/+60192548866/ShampooMensive (tak perlu save no)
.
#mensive #mensiveproduct #mensiveshampoo #shampoomensive #mensivemerawatanrambut #rawatanrambut #shampoorawatanrambut #shampooterbaik #tonicrambut #tonikrambut #ubatrambut #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. Mensive Hair Treatment Shampoo Kuantiti: 200 ml . Bahan-bahan: RO water, Castor Oil, VCO, Biotin, Alovera, Piper Betel, Ginseng, Fragrance . Fungsi: ✔Kaya dengan biotin ✔Menyuburkan akar rambut ✔Merangsang pertumbuhan anak rambut ✔Mencegah kebotakanMerawat masalah kulit kepala . For order Shampoo pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/ShampooMensive (tak perlu save no) . #mensive  #mensiveproduct  #mensiveshampoo  #shampoomensive  #mensivemerawatanrambut  #rawatanrambut  #shampoorawatanrambut  #shampooterbaik  #tonicrambut  #tonikrambut  #ubatrambut  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
KEEP THE SUNNAH , menyimpan jambang. Nak jambang lebat dan sihat PM/DM/WS saya ok. InshaaAllah saya akan bantu anda.
=========================================
Antara cara efektif utk percepatkan pertumbuhan bulu di muka disamping menggunakan MOUSTACHE & BEARD OIL MENSIVE. 😄
.
♩Urutan muka*
Banyakkan membuat urutan muka untuk tingkatkan aliran darah supaya bulu lebih mudah tumbuh.
.
♩Banyakkan sayur dan buahan- buahan dalam diet*
Makanan tersebut menyediakan vitamin & mineral yang cukup untuk pertumbuhan bulu.
.
♩Tidur secukupnya*
Dapatkan tidur yang cukup sekurangnya 6 jam sehari.
.
♩Bersihkan kulit*
Pastikan kulit muka dijaga kebersihannya supaya bulu mudah untuk tumbuh. Facial & beard bar Mensive sangat bangus dan dapat membantu masalah kulit disamping meransang pertumbuhan misai, janggut dan jambang.
.
♩Perbanyakkan makanan kaya protein dalam diet*
Contohnya kekacang dan daging merah. Tapi jangan terlebih pula. Takut uric acid level naik.
========================================
For order MBO pm/ws to :
www.wasap.my/+60192548866/MinyakJambangMensive (tak perlu save no)
.
#mensive #mensivemoustachebeardoil #mensivebeardoil #beardoil #minyakjambang #minyakmisai #beardoilmurah #beardoilterbaik #beardoilmensive #beardoilmalaysia #jambangsunnah #productmensive #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. KEEP THE SUNNAH , menyimpan jambang. Nak jambang lebat dan sihat PM/DM/WS saya ok. InshaaAllah saya akan bantu anda. ========================================= Antara cara efektif utk percepatkan pertumbuhan bulu di muka disamping menggunakan MOUSTACHE & BEARD OIL MENSIVE. 😄 . ♩Urutan muka* Banyakkan membuat urutan muka untuk tingkatkan aliran darah supaya bulu lebih mudah tumbuh. . ♩Banyakkan sayur dan buahan- buahan dalam diet* Makanan tersebut menyediakan vitamin & mineral yang cukup untuk pertumbuhan bulu. . ♩Tidur secukupnya* Dapatkan tidur yang cukup sekurangnya 6 jam sehari. . ♩Bersihkan kulit* Pastikan kulit muka dijaga kebersihannya supaya bulu mudah untuk tumbuh. Facial & beard bar Mensive sangat bangus dan dapat membantu masalah kulit disamping meransang pertumbuhan misai, janggut dan jambang. . ♩Perbanyakkan makanan kaya protein dalam diet* Contohnya kekacang dan daging merah. Tapi jangan terlebih pula. Takut uric acid level naik. ======================================== For order MBO pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/MinyakJambangMensive (tak perlu save no) . #mensive  #mensivemoustachebeardoil  #mensivebeardoil  #beardoil  #minyakjambang  #minyakmisai  #beardoilmurah  #beardoilterbaik  #beardoilmensive  #beardoilmalaysia  #jambangsunnah  #productmensive  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
Cust tanye ada free gift tak ?
Of coz ada. Huhuhu. Free gift yang tak seberapa dari saya. Bekas sabun. Huhuhu. 😂
.
Cuci muka dengan SABUN MANDI ? Apa barang bro ! Pakai la MENSIVE FACIAL & BEARD BAR. Baru hensem bro ! 👍
=========================================
FUNGSI / KELEBIHAN :
✔Membersihkan kekotoran, minyak dan sel kulit mati.
✔Mencegah jerawat.
✔Mencerahkan kulit kusam.
✔Melembutkan janggut dan mencegah kegatalan di bawah janggut.
✔Mencegah kelemumur di janggut.
✔Membantu janggut tumbuh lebih sihat.
========================================
For order pm/ws to :

www.wasap.my/+60192548866/Facial&beardbar (klik je link tak perlu save no.fon)
.
#mensive #mensivetestimoni #productmensive #mensiveproduct #mensivefacialandbeardbar #facialandbeardbarmensive #pencucimukalelaki #rawatanmukalelaki #productlelaki #barformen #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. Cust tanye ada free gift tak ? Of coz ada. Huhuhu. Free gift yang tak seberapa dari saya. Bekas sabun. Huhuhu. 😂 . Cuci muka dengan SABUN MANDI ? Apa barang bro ! Pakai la MENSIVE FACIAL & BEARD BAR. Baru hensem bro ! 👍 ========================================= FUNGSI / KELEBIHAN : ✔Membersihkan kekotoran, minyak dan sel kulit mati. ✔Mencegah jerawat. ✔Mencerahkan kulit kusam. ✔Melembutkan janggut dan mencegah kegatalan di bawah janggut. ✔Mencegah kelemumur di janggut. ✔Membantu janggut tumbuh lebih sihat. ======================================== For order pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/Facial&beardbar (klik je link tak perlu save no.fon) . #mensive  #mensivetestimoni  #productmensive  #mensiveproduct  #mensivefacialandbeardbar  #facialandbeardbarmensive  #pencucimukalelaki  #rawatanmukalelaki  #productlelaki  #barformen  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
.
✔ANDA IMPIKAN GAYA RAMBUT KEKAL STYLO SEHINGGA 8 JAM?
✔SEDANG MENCARI POMADE YANG TAK MELEKIT?
=========================================
🚩Memperkenalkan pomade berkualiti antarabangsa yang pasti tak akan kecewakan anda.
.
🚩MENSIVE POMADE STRONG HOLD
.
👍Keistimewaan Mensive Pomade Stronghold
.
-150gram ++ (Sebulan penggunaan)
-Betul-betul “hold” sehingga 8jam
-Rambut boleh disikat & digayakan semula
-Waterbased (Rambut lebih mudah diurus & dicuci)
-Bau Ferragamo yg sangat wangi
-Tidak meninggalkan kesan pada kulit kepala lepas basuh
-Super high shine & polish look
Ramai yang sudah mencuba Mensive Pomade dan mengalami kehebatannya.
=========================================
📊 Mensive Pomade Strong Hold Ready stock 😉👍
.
For order pm/ws to :

www.wasap.my/+60192548866/PomadeMensive (klik je link tak perlu save no.fon)
.
#mensive #mensiveproduct #mensivepomadestronghold #mensivepomade #pomadeterbaik #pomademalaysia #pomademurah #pomadetahan8jam #pomademensive #mensivesainbeauty #teamsikattepi #KL2017 #SEAPROMO
. ✔ANDA IMPIKAN GAYA RAMBUT KEKAL STYLO SEHINGGA 8 JAM? ✔SEDANG MENCARI POMADE YANG TAK MELEKIT? ========================================= 🚩Memperkenalkan pomade berkualiti antarabangsa yang pasti tak akan kecewakan anda. . 🚩MENSIVE POMADE STRONG HOLD . 👍Keistimewaan Mensive Pomade Stronghold . -150gram ++ (Sebulan penggunaan) -Betul-betul “hold” sehingga 8jam -Rambut boleh disikat & digayakan semula -Waterbased (Rambut lebih mudah diurus & dicuci) -Bau Ferragamo yg sangat wangi -Tidak meninggalkan kesan pada kulit kepala lepas basuh -Super high shine & polish look Ramai yang sudah mencuba Mensive Pomade dan mengalami kehebatannya. ========================================= 📊 Mensive Pomade Strong Hold Ready stock 😉👍 . For order pm/ws to : www.wasap.my/+60192548866/PomadeMensive (klik je link tak perlu save no.fon) . #mensive  #mensiveproduct  #mensivepomadestronghold  #mensivepomade  #pomadeterbaik  #pomademalaysia  #pomademurah  #pomadetahan8jam  #pomademensive  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi  #KL2017  #SEAPROMO 
Happymensive 10month novianmhmmdikbalQ😍😍 langgeng terus yaaa bosQ😘😘 #botloy#mensive#bahagia#love#citayem#lfl
Dirgahayu Republik Indonesia ke 72!  MERDEKA!
@eleonora_illenia_christa 17 lagi😘
#indonesia #17 #17agustus #2017 #merdeka #mensive #instagood #instadayly #yogyakarta #sleman #pakem #days
Abg² ensem & akak² chantek ade mslah rambut gugur? Atau jarang? Atau botak?.
.
Mesive Hair Tonic..
.
👉  Sesuai utk lelaki & wanita
👉  Melebatkan dan menyuburkan rambut
👉🏻 Kesan sepantas 14 hari!!
👉🏻 Membantu merawat Masalah Kulit kepala gatal, berminyak & kelemumur
👉🏻 Bahan² premium seperti APPLE STEMCELL & GINSENG sangat baik untuk kulit kepala & akar rambut.
.
Harga Promosi!!
**Rm70 sebotol
.
Inginkan hasil terbaik??
Dapatkn Mensive Hair Care Set.. 😍😍
**RM110 Only!!
.
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
.
ATAU klik link 👇👇 www.wasap.my/60165124534
.
Nak FREE Postage?? Klik link ni..
https://shopee.com.my/mensive_hairpro
.
Sila like page fb Mensive Hair Pro for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil
.
Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami
Wsap 0165124534
.
#mensive #hairtonic #rambutgugur #rambutbotak #botak #tonikrambut #gatalkepala #uban #rambutuban #kelemumur #sayajualbeardoil #sayajualmensive #sayajualhairtonic #bazarpaknil
Abg² ensem & akak² chantek ade mslah rambut gugur? Atau jarang? Atau botak?. . Mesive Hair Tonic.. . 👉 Sesuai utk lelaki & wanita 👉 Melebatkan dan menyuburkan rambut 👉🏻 Kesan sepantas 14 hari!! 👉🏻 Membantu merawat Masalah Kulit kepala gatal, berminyak & kelemumur 👉🏻 Bahan² premium seperti APPLE STEMCELL & GINSENG sangat baik untuk kulit kepala & akar rambut. . Harga Promosi!! **Rm70 sebotol . Inginkan hasil terbaik?? Dapatkn Mensive Hair Care Set.. 😍😍 **RM110 Only!! . Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 . ATAU klik link 👇👇 www.wasap.my/60165124534 . Nak FREE Postage?? Klik link ni.. https://shopee.com.my/mensive_hairpro . Sila like page fb Mensive Hair Pro for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil . Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami Wsap 0165124534 . #mensive  #hairtonic  #rambutgugur  #rambutbotak  #botak  #tonikrambut  #gatalkepala  #uban  #rambutuban  #kelemumur  #sayajualbeardoil  #sayajualmensive  #sayajualhairtonic  #bazarpaknil 
17 yg ke 3years❀ HappyAnniversaryyy 3years sayang❀💞❀💞❀💞 doa terbaikss buat kedepannya sayang❀❀
.
.
.
.
.
#selebgramcuople #mensive #3years #bahagia
17 yg ke 3years❀ HappyAnniversaryyy 3years sayang❀💞❀💞❀💞 doa terbaikss buat kedepannya sayang❀❀ . . . . . #selebgramcuople  #mensive  #3years  #bahagia 
Mensive Beard Oil. 
Whatsapp 0165158071

#mensive #mensivebeardoil  #mbo #minyakjambang #wakdoyok