an online Instagram web viewer

#murnidiscoveryshahalam medias

Photos

🍽🍹@ SHAH ALAM
.
Antara kedai makan yang dikenali sebagai portion selambak πŸ˜‚ Menu pun sampai tak tahu nak pilih apa sebab toooooo many choices! Bukan foods je, beverages pun sama. Ramai yang review sini best & berbaloi. Harga setanding apa yang dapat.
.
Order air carrot susu, β€˜Fair Lady’, milo dinosaur, β€˜Dont Worry’, teh o limau asamboi, teh o limau. Fair Lady & Dont Worry tu mocktail, so dia ada mix gitu. Makanan order Spagetti Carbonara add on Chicken Chop, Mee Udon Marryland, roti canai, Mee Indomie, Mee Raja Meletup, Mee Raja Tomyam. So ada 2 je gambar makanan sebab yang lain tak menyempat dah ngap! πŸ˜‚
.
Dan yang paling best, even ramai orang pun service lajuuu πŸ‘πŸΌ
.
Pesanan; sila try dan jangan lupa bawa bala tentera untuk habiskan makanan sekali. Kalau sejenis nak cuba cuba je tak payah! Kang membazir sebab tak dapat nak habiskan πŸ˜‚ #kakmighamenternaklemak #murnidiscovery #murnidiscoveryshahalam
🍽🍹@ SHAH ALAM . Antara kedai makan yang dikenali sebagai portion selambak πŸ˜‚ Menu pun sampai tak tahu nak pilih apa sebab toooooo many choices! Bukan foods je, beverages pun sama. Ramai yang review sini best & berbaloi. Harga setanding apa yang dapat. . Order air carrot susu, β€˜Fair Lady’, milo dinosaur, β€˜Dont Worry’, teh o limau asamboi, teh o limau. Fair Lady & Dont Worry tu mocktail, so dia ada mix gitu. Makanan order Spagetti Carbonara add on Chicken Chop, Mee Udon Marryland, roti canai, Mee Indomie, Mee Raja Meletup, Mee Raja Tomyam. So ada 2 je gambar makanan sebab yang lain tak menyempat dah ngap! πŸ˜‚ . Dan yang paling best, even ramai orang pun service lajuuu πŸ‘πŸΌ . Pesanan; sila try dan jangan lupa bawa bala tentera untuk habiskan makanan sekali. Kalau sejenis nak cuba cuba je tak payah! Kang membazir sebab tak dapat nak habiskan πŸ˜‚ #kakmighamenternaklemak  #murnidiscovery  #murnidiscoveryshahalam 
Teh tarik terapung, RM2.20. .
.
Setakat ni baru jumpa dua je tempat jual teh tarik terapung. Satu kat Terengganu masak zaman kecil dahalu. Lagi satu kat Murni ni haa. Rasa lain sikit dengan teh tarik biasa. Sebagai hantu teh tarik, ni memang 10 bintang akak bagi. .
.
Maaf la lama menghilang. Kami sebok sikit. Entah sebok ke malas. Lepas ni active balik hokay. Tapitakjanjisangatla. .
.
#foodiemelayu #makan #shahalam #makanshahalam #tehtarik #tehtarikterapung #murnidiscovery #murnidiscoveryshahalam #foodreview #cafereview
Teh tarik terapung, RM2.20. . . Setakat ni baru jumpa dua je tempat jual teh tarik terapung. Satu kat Terengganu masak zaman kecil dahalu. Lagi satu kat Murni ni haa. Rasa lain sikit dengan teh tarik biasa. Sebagai hantu teh tarik, ni memang 10 bintang akak bagi. . . Maaf la lama menghilang. Kami sebok sikit. Entah sebok ke malas. Lepas ni active balik hokay. Tapitakjanjisangatla. . . #foodiemelayu  #makan  #shahalam  #makanshahalam  #tehtarik  #tehtarikterapung  #murnidiscovery  #murnidiscoveryshahalam  #foodreview  #cafereview 
ν•œ 그릇을 λ‹€ λͺ» λΉ„μš°λ‹€λ‹ˆ λ‚΄κ°€ .... !! λ‚΄κ°€ μ‹œν‚¨κ±° 무슨 μŠ€νŽ˜μ…œλ©”λ‰΄λΌκ³  그릇 λ»₯μ•ˆμΉ˜κ΅¬ 2인 쟁반짜μž₯ κ·Έλ¦‡κ°™μŒ.. 메뉴 μ—¬μ„―κ°œκ°€ ν•œ μž₯에 λ‹€ μ•ˆ λ‹΄κΈ΄λ‹€λŠ₯ !!!! 🐷 #murnidiscoveryshahalam
ν•œ 그릇을 λ‹€ λͺ» λΉ„μš°λ‹€λ‹ˆ λ‚΄κ°€ .... !! λ‚΄κ°€ μ‹œν‚¨κ±° 무슨 μŠ€νŽ˜μ…œλ©”λ‰΄λΌκ³  그릇 λ»₯μ•ˆμΉ˜κ΅¬ 2인 쟁반짜μž₯ κ·Έλ¦‡κ°™μŒ.. 메뉴 μ—¬μ„―κ°œκ°€ ν•œ μž₯에 λ‹€ μ•ˆ λ‹΄κΈ΄λ‹€λŠ₯ !!!! 🐷 #murnidiscoveryshahalam 
Day out with ms blackbeauty n sista...... #sista
#murnidiscoveryshahalam
Food Tour Continues !!
Off to Shah Alam to try this fusion Mamak. I must say the choices of food were very wide and affordable taste wise was great too 
#coachfitbob 
#shahalam 
#murnidiscovery 
#murnidiscoveryshahalam 
#mamak 
#yummy 
#diethastowait 
#aloetotherescue 
#foodtour 
#goodfood
Smlm mse mknn smp kakak tetibe jer ckp mik gmba dlu bru mkn..pastu pinjm hp daddy πŸ˜‚πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ˜… (sila rujuk 2nd pic) hahhaadoiii..ikut sape la tuh..not me ok..ahakss πŸ€—πŸ™ŠπŸ˜ #foodporn #foodselfie #rotihawai #peberetkakak #murnidiscoveryshahalam #irdinasophea
Mummy Shark doo doo, doo doo doo do having dinner and discussion with her baby Sharks doo doo, doo doo doo doo .....
Lulz!🦈🦈🦈 #nightoutwithcoursemates #murnidiscoveryshahalam #dinner #DiscussionTurnedMerepekPasTu🀣
Makan makann 🍴🍝
.
.
#MurniDiscoveryShahAlam
#MeeRaja
Lou Shu Fan + Grilled Chicken Carbonara + Fair Lady #MurniDiscoveryShahAlam
-
This is my second time eating at @murnidiscovery. At this time im good at ordering food and drink. So here my food! 
#foodhunting #foodhunter #foodporn #foodlovers #foodies #foodie #instagram #instadaily #instafood #murnidiscovery #murnidiscoveryshahalam
-
Well this is my first time eating at @murnidiscovery. The food is nice but a bit crowded here because so many customers came here to enjoy the food.

#murnidiscoveryshahalam #foodhunting #foodhunter #foodporn #foodlovers #foodies #foodie #instagram #instadaily #instafood
Murni Discovery Shah Alam. Ni chicken chop+nasi =rm14.80 ... So sama cam tadi kalau rasa nak datang makan kat sini mmg kena kosongkan perut dulu hokay πŸ˜‰ jujur chicken chop dia agak kurang sikit sbb macam banyak rasa tepung tapi bergantung kepada citarasa memasing kan. #makanan #makanansedap #makananmalaysia #makananenak #reviewmakanan #reviewmakananenak #murnidiscoveryshahalam
This is mee raja. Kat Murni Discovery Shah Alam, berdekatan dengan kuil bukan didalam kuil ok gais. Portion dia takyah cakap lah hg tengok gambar dah tau besar mana kalau rasa perut kecik tu better kongsi berdua lah πŸ˜‚ aku pun terkejut tengok haha! Sampai mintak bungkus bawak balik rumah, boleh ok πŸ‘ŒπŸ» Rasa dia pun ok sedap aku pun tk sangka sedap sebenarnya haha. So boleh pergi try test kalau teringin πŸ’πŸ» nak lepak dengan geng memalam pun ok #makanan #makanansedap #makananmalaysia #makananenak #reviewmakanan #murnidiscoveryshahalam #meeraja
This is mee raja. Kat Murni Discovery Shah Alam, berdekatan dengan kuil bukan didalam kuil ok gais. Portion dia takyah cakap lah hg tengok gambar dah tau besar mana kalau rasa perut kecik tu better kongsi berdua lah πŸ˜‚ aku pun terkejut tengok haha! Sampai mintak bungkus bawak balik rumah, boleh ok πŸ‘ŒπŸ» Rasa dia pun ok sedap aku pun tk sangka sedap sebenarnya haha. So boleh pergi try test kalau teringin πŸ’πŸ» nak lepak dengan geng memalam pun ok #makanan  #makanansedap  #makananmalaysia  #makananenak  #reviewmakanan  #murnidiscoveryshahalam  #meeraja 
Thanx for today ma new happy family 😌.... #catc 
#murnidiscoveryshahalam
#dedekfarizq acah2 suap abah lak...makanan sendiri dia suap dekat org pulak... happy #fathersday everyone.... #ramadan2017 #ramadhan23 #fatherandson #kiddo #kids #murnidiscoveryshahalam #foodie #foodblogger
#throwback dinner mlm semalam di #murnidiscoveryshahalam 
#familygathering tapi tak cukup corum πŸ˜”
Live your life to the fullest.. enjoy while you can. Food is life and happiness.
#foodporn 
#murnidiscoveryshahalam
[Saturday 18/3/2017]
.
.
To all Layar Tusuk King & Queen, we're closed from 5pm - 8pm this coming Saturday for a private party. We are sorry for any inconvenience. We hope to see you after the event. Come hang out with us for a late night dinner πŸ˜™πŸ˜™
.
.
#shelloutshahalam #shelloutkotadamansara #shelloutpuncakalam #shelloutampang #shellout #seafood #jakelshahalam #bangi #putrajaya #uitmshahalam #dulangemas #lawangsari #oldmalaya #nasilemakcintasayang #murnidiscoveryshahalam #nasikakwok
[Saturday 18/3/2017] . . To all Layar Tusuk King & Queen, we're closed from 5pm - 8pm this coming Saturday for a private party. We are sorry for any inconvenience. We hope to see you after the event. Come hang out with us for a late night dinner πŸ˜™πŸ˜™ . . #shelloutshahalam  #shelloutkotadamansara  #shelloutpuncakalam  #shelloutampang  #shellout  #seafood  #jakelshahalam  #bangi  #putrajaya  #uitmshahalam  #dulangemas  #lawangsari  #oldmalaya  #nasilemakcintasayang  #murnidiscoveryshahalam  #nasikakwok 
[Saturday 18/3/2017]
.
.
To all Layar Tusuk King & Queen, we're closed from 5pm - 8pm this coming Saturday for a private party. We are sorry for any inconvenience. We hope to see you after the event. Come hang out with us for a late night dinner πŸ˜™πŸ˜™
.
.
#shelloutshahalam #shelloutkotadamansara #shelloutpuncakalam #shelloutampang #shellout #seafood #jakelshahalam #bangi #putrajaya #uitmshahalam #dulangemas #lawangsari #oldmalaya #nasilemakcintasayang #murnidiscoveryshahalam #nasikakwok
[Saturday 18/3/2017] . . To all Layar Tusuk King & Queen, we're closed from 5pm - 8pm this coming Saturday for a private party. We are sorry for any inconvenience. We hope to see you after the event. Come hang out with us for a late night dinner πŸ˜™πŸ˜™ . . #shelloutshahalam  #shelloutkotadamansara  #shelloutpuncakalam  #shelloutampang  #shellout  #seafood  #jakelshahalam  #bangi  #putrajaya  #uitmshahalam  #dulangemas  #lawangsari  #oldmalaya  #nasilemakcintasayang  #murnidiscoveryshahalam  #nasikakwok 
"I want you. All of you. Your flaws. Your mistakes. Your imperfections. I want you, and only you"
.
.
A sweet way to celebrate your day with your love one at Layar Tusuk Foumous. Call/whatsapp 01132578787.
.
.
#happyanniversary #happybirthday #love #shellout #seafood #shelloutshahalam #shelloutkotadamansara #shelloutpuncakalam #shelloutampang #umrah #shahalam  #uitmshahalam #nilai #bangi #ampang #subang #setiaalam #jakelshahalam #jubahsouq #calaqueens #calaqisya #oldmalayakopitiam #murnidiscoveryshahalam
"I want you. All of you. Your flaws. Your mistakes. Your imperfections. I want you, and only you" . . A sweet way to celebrate your day with your love one at Layar Tusuk Foumous. Call/whatsapp 01132578787. . . #happyanniversary  #happybirthday  #love  #shellout  #seafood  #shelloutshahalam  #shelloutkotadamansara  #shelloutpuncakalam  #shelloutampang  #umrah  #shahalam  #uitmshahalam  #nilai  #bangi  #ampang  #subang  #setiaalam  #jakelshahalam  #jubahsouq  #calaqueens  #calaqisya  #oldmalayakopitiam  #murnidiscoveryshahalam 
The best moment...
Just eat n repeat!! 😍😍
.
.
Muke bulat sy! Ok bye!
#foodhunters #food😍 #murnidiscoveryshahalam #meeraja #imnurulhidayahselamat
Shellout Layar Tusuk Foumous, Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam beroperasi seperti biasa hariini dari jam 5am sehingga 12malam. Jom reserved meja anda sekarang 01132578787.
.
.
.
#layartusuk #layartusukfoumous #fattahamin #jannanick #shelloutshahalam #shelloutsetialam #shelloutdamansara #shelloutdamansaradamai #jakelshahalam #mcdshahalam #kfcseksyen7 #murnidiscoveryshahalam #uitmshahalam #jubahsouq
Wallaweiii, yang ni pun clear. Alhamdulillah. Shellout tusuk pasti menusuk πŸ˜™
.
.
#layartusuk #layartusukfoumous #seksyen7shahalam #shelloutshahalam #andalusiashahalam #andalusia #jakelshahalam #murnidiscoveryshahalam
Power air traffic light ni memang padu, kat mana.....? ok2 kat Murni Discovery Shah Alam. Servis pantas giler sepantas raja pecut pralimpik malaysia, seyes cepat betul....bagus perkara yg x membuatkan pelanggan tak terlalu lama menunggu. Masakan setiap menu dia sedapppppp.......
#murnidiscoveryshahalam #kakimakan #PortMakan #makan #jjcm #foods
Power air traffic light ni memang padu, kat mana.....? ok2 kat Murni Discovery Shah Alam. Servis pantas giler sepantas raja pecut pralimpik malaysia, seyes cepat betul....bagus perkara yg x membuatkan pelanggan tak terlalu lama menunggu. Masakan setiap menu dia sedapppppp....... #murnidiscoveryshahalam  #kakimakan  #PortMakan  #makan  #jjcm  #foods 
Happy birthday ma nigga hahaha. Semoga panjang umo murah rezeki. Sorry lambat wish. Sibuk berkerje kumpul duet nak kawen hahaa #biletahnakdatangselangor #murnidiscoveryshahalam pun best kalau @helmiariff4 belanja hahaha
singgah makan dulu, terubat rindu ku..huhu
#murnidiscoveryshahalam #misirunforbimb