an online Instagram web viewer

#ootmalaysia medias

Photos

ANAK_KUCING_HABUK_UDARA KOTOR🏭

Hadapi masalah seperti di bawah ni?Wajib ada penapis udara di rumah .
#Anak kecil mengalami eczema dan asthma samada baru nak kena @ telah kena
.
#kucing dirumah tapi bulu bertebaran sampai tahap dah rimas tapi sayangkan kucing terpaksa telan juga
.
#habuk dirumah tak terbendung baru bersih seminggu je dah berabuk perabut dan kipas
.
🏭#Udara di rumah tak sihat dan segar kerana rumah dekat dengan jalan utama dan kawasan perindustrian
.
Perkara diatas ada penyumbang tahap kesihatan yang teruk terutama anak2 kecil
.
Dah lah tahap udara dluar rumah kurang baik atleast biarlah udara di rumah bersih dan menyegarkan
.
Tambahan pula ancaman influenza a & H1N1
Virus ni mudah tersebar dan berjangkit dengan pantas melalui udara ================== jom nyah bau,bulu & kuman di ruang udara rumah anda dengan '' AIR PURIFIER C MODEL DARI CUCKOO"

Apa yang C MODEL mampu lakukan?
. 👉Membunuh 99.99% bacteria dalam udara
.
👉Menapis debu habuk .
👉Membunuh microorganism yang menyebabkan alahan
.
👉Menyerap bau yang kurang menyenangkan
.
👉Mencegah flu dan asma =================
Semua mampu memiliki C MODEL dengan : 👉free upah servis,tukar filter setiap 4 bulan .
👉free warranty selama 3 tahun 
Anda boleh miliki CMODEL ini dengan)
bayaran BULANAN siap service 
Di jamin tiada extra cost
@
Pembelian TUNAI percuma SETAHUN. .
#ootmalaysia #penapisairmurah #cuckoomalaysia #cuckoojohor #cuckoomurah #cuckoopromosi #alkaliniringan #kelengkapanbayi #kelengkapanrumah #onlineshopping #bazar #bazarpaknil #bazarkarat #bazarkaratjb #johor #bazarmurah #bazarmalaysia #moodrebuplik #sabah #sarawak #cuckoo
ANAK_KUCING_HABUK_UDARA KOTOR🏭 Hadapi masalah seperti di bawah ni?Wajib ada penapis udara di rumah . #Anak  kecil mengalami eczema dan asthma samada baru nak kena @ telah kena . #kucing  dirumah tapi bulu bertebaran sampai tahap dah rimas tapi sayangkan kucing terpaksa telan juga . #habuk  dirumah tak terbendung baru bersih seminggu je dah berabuk perabut dan kipas . 🏭#Udara  di rumah tak sihat dan segar kerana rumah dekat dengan jalan utama dan kawasan perindustrian . Perkara diatas ada penyumbang tahap kesihatan yang teruk terutama anak2 kecil . Dah lah tahap udara dluar rumah kurang baik atleast biarlah udara di rumah bersih dan menyegarkan . Tambahan pula ancaman influenza a & H1N1 Virus ni mudah tersebar dan berjangkit dengan pantas melalui udara ================== jom nyah bau,bulu & kuman di ruang udara rumah anda dengan '' AIR PURIFIER C MODEL DARI CUCKOO" Apa yang C MODEL mampu lakukan? . 👉Membunuh 99.99% bacteria dalam udara . 👉Menapis debu habuk . 👉Membunuh microorganism yang menyebabkan alahan . 👉Menyerap bau yang kurang menyenangkan . 👉Mencegah flu dan asma ================= Semua mampu memiliki C MODEL dengan : 👉free upah servis,tukar filter setiap 4 bulan . 👉free warranty selama 3 tahun Anda boleh miliki CMODEL ini dengan) bayaran BULANAN siap service Di jamin tiada extra cost @ Pembelian TUNAI percuma SETAHUN. . #ootmalaysia  #penapisairmurah  #cuckoomalaysia  #cuckoojohor  #cuckoomurah  #cuckoopromosi  #alkaliniringan  #kelengkapanbayi  #kelengkapanrumah  #onlineshopping  #bazar  #bazarpaknil  #bazarkarat  #bazarkaratjb  #johor  #bazarmurah  #bazarmalaysia  #moodrebuplik  #sabah  #sarawak  #cuckoo 
Hi semua.. Sis nak belanja kowg semua. Kowg beli sis bayarkan postage sm sahaja okey!! Jualan akhir tahun.. Jangan lupa yee whstp sis.. Sis tunggu order dari uoolss semua..😘
.
whtsapp sis for order.011 26363256📲
whtsapp sis for order.011 26363256📲
whtsapp sis for order.011 26363256📲
whtsapp sis for order.011 26363256📲
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store .
#palazzotulangmurah #seluarvintagemurah #ootmalaysia #ootd #palazo #andabelikitabayar #alhamdulillah #rezekiallah #weekend #vintagepants #neelofa #sajat #izaraaishah #jannahnick #melaka #kl #johor #n9 #perak #jdt #vscom
Hi semua.. Sis nak belanja kowg semua. Kowg beli sis bayarkan postage sm sahaja okey!! Jualan akhir tahun.. Jangan lupa yee whstp sis.. Sis tunggu order dari uoolss semua..😘 . whtsapp sis for order.011 26363256📲 whtsapp sis for order.011 26363256📲 whtsapp sis for order.011 26363256📲 whtsapp sis for order.011 26363256📲 @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store . #palazzotulangmurah  #seluarvintagemurah  #ootmalaysia  #ootd  #palazo  #andabelikitabayar  #alhamdulillah  #rezekiallah  #weekend  #vintagepants  #neelofa  #sajat  #izaraaishah  #jannahnick  #melaka  #kl  #johor  #n9  #perak  #jdt  #vscom 
Pastinya ramai berdiri di depan cermin, pelbagai andaian dan persoalan terlintas di fikiran. Adakah saya bergaya atau berpakaian seperti ibu atau anak? Adakah saya bergaya sesuai umur? Adakah saya memaksimumkan kelebihan rupa paras yang ada? atau mungkin juga merasakan pakaian yang dipakai kelihatan seperti dipinjam daripada orang lain?
.

Paling takut adakah gaya kita lebih tua daripada usia sebenar. Apa sebenarnya gaya dalam interpretasi ketrampilan wanita kontemporari
.

Bagi wanita berusia 20an💃. Anda beruntung kerana inilah masanya untuk berfesyen tanpa had dan sempadan (Selagi ia sesuai dengan latar belakang dan budaya). Segala-galanya tentang gaya individu yang unik dan tersendiri
.

Disini sis nak bagi idea untuk wanita yang ingin bergaya. Zaleeqa bootcut palazzo ❤️ini sangat sesuai untuk wanita yang suka ootd or bergaya waktu pergi kerja. Keyakinan diri boleh datang dari penampilan diri kita.❤️ .
Gaya sesuatu yang peribadi. Rasa yakin untuk menggayakan sesuatu rekaan, teruskan niat dan bereksperimen dengan fesyen. .JANGAN LUPA FOLLOW ThePakai.Store💋💃👉🏼
.
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store .
http://Www.wasap.my/01126363256
http://Www.wasap.my/01126363256
http://Www.wasap.my/01126363256
.
#palazzotulangmurah #seluarvintagemurah #ootmalaysia #ootd #palazo #vintagepants #melaka #kl #selangor #kedah #jb #n9 #perlis #alhamdulillah
Pastinya ramai berdiri di depan cermin, pelbagai andaian dan persoalan terlintas di fikiran. Adakah saya bergaya atau berpakaian seperti ibu atau anak? Adakah saya bergaya sesuai umur? Adakah saya memaksimumkan kelebihan rupa paras yang ada? atau mungkin juga merasakan pakaian yang dipakai kelihatan seperti dipinjam daripada orang lain? . Paling takut adakah gaya kita lebih tua daripada usia sebenar. Apa sebenarnya gaya dalam interpretasi ketrampilan wanita kontemporari . Bagi wanita berusia 20an💃. Anda beruntung kerana inilah masanya untuk berfesyen tanpa had dan sempadan (Selagi ia sesuai dengan latar belakang dan budaya). Segala-galanya tentang gaya individu yang unik dan tersendiri . Disini sis nak bagi idea untuk wanita yang ingin bergaya. Zaleeqa bootcut palazzo ❤️ini sangat sesuai untuk wanita yang suka ootd or bergaya waktu pergi kerja. Keyakinan diri boleh datang dari penampilan diri kita.❤️ . Gaya sesuatu yang peribadi. Rasa yakin untuk menggayakan sesuatu rekaan, teruskan niat dan bereksperimen dengan fesyen. .JANGAN LUPA FOLLOW ThePakai.Store💋💃👉🏼 . @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store . http://Www.wasap.my/01126363256 http://Www.wasap.my/01126363256 http://Www.wasap.my/01126363256 . #palazzotulangmurah  #seluarvintagemurah  #ootmalaysia  #ootd  #palazo  #vintagepants  #melaka  #kl  #selangor  #kedah  #jb  #n9  #perlis  #alhamdulillah 
Hi uolls ☺️ Kat sini sis nak bagitahu cara nak order barang supaya tidak salah saiz or colour. Sila baca detail dekat captions seluar. Enjoy ur shopping online.💃💃
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
#seluarvintagemurah #seluarmurah #vintagepantsmurah #palazzotulangmurah #melaka #kl #perlis #perak #pahang #johorbharu #ootd #ootmalaysia #vscom #instagood #instatag #alhamdulillah
KORANG NAK TAK KALAU SIS BUAT GIVEAWAY??
.
KALAU NAK CER LIKE SIKIT THEN COMMENT ‘SAYA NAK”
. KALAU RAMAI YANG NAK SIS OPEN GIVEAWAY, KALAU TAK RAMAI MAKSUDNYA TAKDE LAH YANG SUDI TERIMA HADIAH BOOTCUT PALAZZO NI KAN 😍😎 .
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store 
@thepakai.store .
#palazzotulangmurah #seluarvintagemurah #ootmalaysia #ootd #palazo #bootcutpalazzo #zaleeqabootcutpalazzo #vscom #hijabstyle #instadaily #instafamous #instafashion #murah #selesa #yakipadadiri #melaka #selangor #johor #jdt #tokgajah #jebatderhaka #kualalumpur #giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawayseluar #giveaway2017 #giveawaymalaysia #giveaway2k17
KORANG NAK TAK KALAU SIS BUAT GIVEAWAY?? . KALAU NAK CER LIKE SIKIT THEN COMMENT ‘SAYA NAK” . KALAU RAMAI YANG NAK SIS OPEN GIVEAWAY, KALAU TAK RAMAI MAKSUDNYA TAKDE LAH YANG SUDI TERIMA HADIAH BOOTCUT PALAZZO NI KAN 😍😎 . @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store @thepakai.store . #palazzotulangmurah  #seluarvintagemurah  #ootmalaysia  #ootd  #palazo  #bootcutpalazzo  #zaleeqabootcutpalazzo  #vscom  #hijabstyle  #instadaily  #instafamous  #instafashion  #murah  #selesa  #yakipadadiri  #melaka  #selangor  #johor  #jdt  #tokgajah  #jebatderhaka  #kualalumpur  #giveaway  #giveawaycontest  #giveaways  #giveawayseluar  #giveaway2017  #giveawaymalaysia  #giveaway2k17 
Sepetang gais ! Meh sis belanje bidio #behindthescene masa photoshoot #zaleeqabootcutpalazzo.
.
Sambil sambil Yang tengah melayan jammed balik kerja tu, or tengah layan milo +biskut kering (peh sedap) , meh scroll ig kita mana tahu ade yang melekat dek hati 😘.
#palazzotulangmurah #palazzopants #bootcutpalazzomurah #ootd #palazo #ootmalaysia #malaysiatrending #uitm #giatmara #melaka #politeknik #malaysia #vscom
Double tap if korang rasa statement tu betul tertusuk dihati korang . 👆🏻👆🏻👍🏻
Kan ? Buat apaa kita nak hiraukan apa yang orang kata tentang diri kita. Dulikkan ! Live in your life, in sha allah. Allah akan mudahkan urusan apa yang telah di rancang , Move on keep your head up. No one can stop u. U go girl😘😘😘 #palazzotulangmurah #ootmalaysia #ootd #palazo #seluarvintagemurah #melaka #instafashion #seluar
Double tap if korang rasa statement tu betul tertusuk dihati korang . 👆🏻👆🏻👍🏻 Kan ? Buat apaa kita nak hiraukan apa yang orang kata tentang diri kita. Dulikkan ! Live in your life, in sha allah. Allah akan mudahkan urusan apa yang telah di rancang , Move on keep your head up. No one can stop u. U go girl😘😘😘 #palazzotulangmurah  #ootmalaysia  #ootd  #palazo  #seluarvintagemurah  #melaka  #instafashion  #seluar 
Kaler kaler soft gini memang kesukaan gadis gadis sekaranggg . Lets grab gais ! 😍 .
.
#palazzotulangmurah #bootcutpalazzomurah #palazzopants #bootcutpalazzomurah #ootmalaysia #ootd #palazo #seluarmurah #melaka #uitm #giatmara #politeknik
Wanna look more comfort?? Choose these three colours ! Senang nak matching dengan baju/ tudung , BAK KATA ORANG KALER SELAMAT !TETAP CONFIDENT gitchuuu😘
.
#bootcutpalazzo #zaleeqabootcutpalazzo #pallazopant #bootcut #bootpalazzobertulang #palazzotulangmurah #ootd #palazo #ootmalaysia #melaka #uitm #giatmara #politeknik #vscom #thepakaistore
Stripe Straight Cut Pants (KR091204)

Pre Order 
Shop Price: RM55.00	
Weight: 480g 
Material: Polyester Fibers

S: 
Waistline: 64CM
Pants Length: 98CM
Hips: 88CM

M: 
Waistline: 68CM
Pants Length: 99CM
Hips: 92CM

L: 
Waistline: 72CM
Pants Length: 100CM
Hips: 96CM

XL: 
Waistline: 76CM
Pants Length: 104CM
Hips: 100CM

#chantekboutique #newarrival #fashionblogger #straightcutpants #trendyclothes #fashionblogger #ootdfashion #ootmalaysia #officewear
“Style is away to say who you are without saying a word” ~ Rachel Zoe

#ootd #ootdfashion #ootmalaysia #outfitoftheday #lookbook #lookoftheday #malaysianblogger #blogger #workoutfit #style #styleblogger #fashionblogger #fashionstyle #unfairandlovely
Korean Fashion:
Code F0007
Short sleeve cotton dress
.
.

RM35
Pos 13 ss16
.
.

M:long 94,bust 92,shoulder 38,sleeve 19

L: L95, B96, S39, S19.5

Xl: L97, B100, S 40, S20

2xl: L98.5, B104, S41, S20.5

3xl: L100, B106, S42, S21
.
.

#dressmurahmalaysia
#bajumurah
#tshirtcantik 
#blousecantikmalaysia 
#blousemurah 
#cardiganmurah 
#longskirt 
#skirtlabuh 
#bajumuslimah 
#bajuhipster 
#bazarpaknil 
#bazaronline 
#bazarmuslimah 
#sayajual 
#onlineshopmalaysia 
#igshopmalaysiamurah 
#instashopmalaysiamurah 
#sayajualmurah 
#moodrepublik 
#ootmalaysia
Korean Fashion: Code F0007 Short sleeve cotton dress . . RM35 Pos 13 ss16 . . M:long 94,bust 92,shoulder 38,sleeve 19 L: L95, B96, S39, S19.5 Xl: L97, B100, S 40, S20 2xl: L98.5, B104, S41, S20.5 3xl: L100, B106, S42, S21 . . #dressmurahmalaysia  #bajumurah  #tshirtcantik  #blousecantikmalaysia  #blousemurah  #cardiganmurah  #longskirt  #skirtlabuh  #bajumuslimah  #bajuhipster  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarmuslimah  #sayajual  #onlineshopmalaysia  #igshopmalaysiamurah  #instashopmalaysiamurah  #sayajualmurah  #moodrepublik  #ootmalaysia 
Korean Fashion:
Code F0008
Loose collar long sleeve
Cotton
.
.

RM45
Pos 13 ss16
.
.

S:long 54,bus 104,shoulder 32,sleeve 57

M:L55, B106, S32.5, S58

L:L56, B110, S33, S60

XL:L57, B114,S33.5, S62
.
.

#bajumalaysia 
#blousecantikmalaysia 
#blousemalaysiamurah 
#blousemurah 
#blousecotton 
#tshirtperempuan 
#skirtmurahmalaysia 
#skirtlabuh 
#setblousemurah 
#blousemuslimahmalaysia #longskirt
#bazarmuslimah 
#bazarpaknil 
#bazaronline 
#terapiinstagram 
#instashopmalaysiamurah 
#igshopmalaysiamurah 
#onlineshopmalaysia 
#ootmalaysia 
#moodrepublik
Korean Fashion: Code F0008 Loose collar long sleeve Cotton . . RM45 Pos 13 ss16 . . S:long 54,bus 104,shoulder 32,sleeve 57 M:L55, B106, S32.5, S58 L:L56, B110, S33, S60 XL:L57, B114,S33.5, S62 . . #bajumalaysia  #blousecantikmalaysia  #blousemalaysiamurah  #blousemurah  #blousecotton  #tshirtperempuan  #skirtmurahmalaysia  #skirtlabuh  #setblousemurah  #blousemuslimahmalaysia  #longskirt  #bazarmuslimah  #bazarpaknil  #bazaronline  #terapiinstagram  #instashopmalaysiamurah  #igshopmalaysiamurah  #onlineshopmalaysia  #ootmalaysia  #moodrepublik 
Vax Power Shot 240 Steam Iron
Powerful steam ironing from UK's
Price RM399
Including delivery (klang velly only)
Origanal from london...get ready for next shipment.
Booking skrg...limited stock
•Capacity of water tank : 400ml
•Ceramic soleplate with button groove
•Anti-drip system to protect your clothes
•Weight : 1.3kg
•Includes water jug
•Temperature ready indicator
#london
#londontechnology
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootd
Vax Power Shot 240 Steam Iron Powerful steam ironing from UK's Price RM399 Including delivery (klang velly only) Origanal from london...get ready for next shipment. Booking skrg...limited stock •Capacity of water tank : 400ml •Ceramic soleplate with button groove •Anti-drip system to protect your clothes •Weight : 1.3kg •Includes water jug •Temperature ready indicator #london  #londontechnology  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootd 
Russell Pro Electric Steam Iron
Price RM290
Including delivery (klang velly only)
Origanal from london...get ready for next shipment
Booking cepat limited stock and log the price
•Capacity of water tank : 310ml
•Ceramic soleplate
•Anti-drip system to protect your clothes
•Weight : 1.17kg
•Temperature ready indicator
#london
#londontechnology
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootd
Russell Pro Electric Steam Iron Price RM290 Including delivery (klang velly only) Origanal from london...get ready for next shipment Booking cepat limited stock and log the price •Capacity of water tank : 310ml •Ceramic soleplate •Anti-drip system to protect your clothes •Weight : 1.17kg •Temperature ready indicator #london  #londontechnology  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootd 
Morphy Steam Iron....
memudahkan kerja anda👌👍warganegara
Price RM450 including delivery (klang velly only)
Origanal from london...get ready for next shipment
Booking cepat limited stock and log the price
•Ceramic soleplate
•A steam tip makes it easy to use
•Anti-drip system to protect your clothes
•Weight : 1.7kg
#london
#londontechnology
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootd
Morphy Steam Iron.... memudahkan kerja anda👌👍warganegara Price RM450 including delivery (klang velly only) Origanal from london...get ready for next shipment Booking cepat limited stock and log the price •Ceramic soleplate •A steam tip makes it easy to use •Anti-drip system to protect your clothes •Weight : 1.7kg #london  #londontechnology  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootd 
The Cupla Duo second seat...origanal from London🔊🔊🔊
Import direct from london for my next shipment...sape2 berinat plse book segera ya cepat..awal bulan 9 delivery
Price RM2500 up to door delivery (lembah Klang area shj)
•Front seat suitable from birth to 3 year
•Suitable for children up to 15KG
•4 recline positions
•Pushchair accessoriesincluded RAINCOVER
#london
#londontechnology
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootd
The Cupla Duo second seat...origanal from London🔊🔊🔊 Import direct from london for my next shipment...sape2 berinat plse book segera ya cepat..awal bulan 9 delivery Price RM2500 up to door delivery (lembah Klang area shj) •Front seat suitable from birth to 3 year •Suitable for children up to 15KG •4 recline positions •Pushchair accessoriesincluded RAINCOVER #london  #londontechnology  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootd 
Bukan shj beg mewah kita bwk balik...nah sabun cuci baju pom pom pom...teknologi UK...RM45/unit...meh try pasti berbeza
Byk lg brg yg kami proceed bwk masuk...tunggu ya satu satu kami up kan huhu 💕💖💗💙💚💜💝💞💟💛
#luxuriastationreadystock
#paris
#london
#poslajustaff 
#poslaju
#luxuriastationcustomer 
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootdmag
Bukan shj beg mewah kita bwk balik...nah sabun cuci baju pom pom pom...teknologi UK...RM45/unit...meh try pasti berbeza Byk lg brg yg kami proceed bwk masuk...tunggu ya satu satu kami up kan huhu 💕💖💗💙💚💜💝💞💟💛 #luxuriastationreadystock  #paris  #london  #poslajustaff  #poslaju  #luxuriastationcustomer  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootdmag 
Hai...jom kopi kopi petang ini...now we offer Coffee Maker (Dolce Gusto) & free Pod holder & Pods..and add on nine (9) box replacement flutter...its free juga...hahhaa
Price RM 599 only complete with accessories...kita bwk terus dar london. ORIGINAL
#luxuriastationreadystock
#paris
#london
#poslajustaff 
#poslaju
#luxuriastationcustomer 
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootdmag
Hai...jom kopi kopi petang ini...now we offer Coffee Maker (Dolce Gusto) & free Pod holder & Pods..and add on nine (9) box replacement flutter...its free juga...hahhaa Price RM 599 only complete with accessories...kita bwk terus dar london. ORIGINAL #luxuriastationreadystock  #paris  #london  #poslajustaff  #poslaju  #luxuriastationcustomer  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootdmag 
This MK jet set medium travel tote currently on sale with limited time only.
Preoder with us to get this bag at sale price.
Rm850 only (dis colour,beige n dark blue)
WA/DM 0122740534 to purchase
#luxuriastationpreoder #preordermichaelkors
#luxuriastationpreoder
#paris
#london
#poslajustaff 
#poslaju
#limitedpieces
#luxuria_station #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #streetwear #kkpersonalshopper #origanalbrand #mensfashion #womenfashion #outwear #ootmalaysia #fashionmalaysia #streetstyle #mensfashion #womenfashion #peniagaonline #anakmalaysia #origanalbrand
#tutorialhijab #fashionhijab #pink #fashiondiaries #ootdmen #ootdshare #ootd
This MK jet set medium travel tote currently on sale with limited time only. Preoder with us to get this bag at sale price. Rm850 only (dis colour,beige n dark blue) WA/DM 0122740534 to purchase #luxuriastationpreoder  #preordermichaelkors  #luxuriastationpreoder  #paris  #london  #poslajustaff  #poslaju  #limitedpieces  #luxuria_station  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #streetwear  #kkpersonalshopper  #origanalbrand  #mensfashion  #womenfashion  #outwear  #ootmalaysia  #fashionmalaysia  #streetstyle  #mensfashion  #womenfashion  #peniagaonline  #anakmalaysia  #origanalbrand  #tutorialhijab  #fashionhijab  #pink  #fashiondiaries  #ootdmen  #ootdshare  #ootd