an online Instagram web viewer

#pahalaproject medias

Photos

Ujian itu sering memberi hujanan tangisan.
Namun, tangisan itu sebenarnya tanda kekuatan.

Makin Allah uji,
Makin Allah sayang,
Makin Allah beri kekuatan. 
#thedaiegraphy #pahalaproject #vsco #vscomalaysia #HatiBiarLawaImanBiarLegend
Love me for myself.

Bukan pada luaran.
Atau pada apa yang aku berikan.

Sebab luaran akan pudar seiring dengan berputarnya waktu. 
Dan apa yang aku berikan akan susut dan mungkin akan habis.

Aku tidak menjanjikan apa-apa untuk kekal di dunia ini.
Kerna setiap di dunia pasti ada tarikh luputnya termasuk hayat kita. 
Tetapi-- cintailah aku kerna diriku.
Diri yang masih mencari makna kehidupan.
Diri yang masih terkapai dalam mencari ilmu.
Diri yang masih perlukan dorongan dan sokongan.

Dan bersamalah dengan diriku, 
Dalam mencari makna-makna ini.

Dan bersamalah dengan diriku, 
Dalam mencari ilmu dunia dan akhirat. 
Dan bersamalah dengan diriku,
Dalam menggapai redha Ilahi. 
Kerna itu sudah lebih daripada mencukupi. 
Wahai sahabat,
Mari gapai tanganku ini? 
Adshf 
#pahalaproject #dearukhty #ukhwahfillah
Love me for myself. Bukan pada luaran. Atau pada apa yang aku berikan. Sebab luaran akan pudar seiring dengan berputarnya waktu. Dan apa yang aku berikan akan susut dan mungkin akan habis. Aku tidak menjanjikan apa-apa untuk kekal di dunia ini. Kerna setiap di dunia pasti ada tarikh luputnya termasuk hayat kita. Tetapi-- cintailah aku kerna diriku. Diri yang masih mencari makna kehidupan. Diri yang masih terkapai dalam mencari ilmu. Diri yang masih perlukan dorongan dan sokongan. Dan bersamalah dengan diriku, Dalam mencari makna-makna ini. Dan bersamalah dengan diriku, Dalam mencari ilmu dunia dan akhirat. Dan bersamalah dengan diriku, Dalam menggapai redha Ilahi. Kerna itu sudah lebih daripada mencukupi. Wahai sahabat, Mari gapai tanganku ini? Adshf #pahalaproject  #dearukhty  #ukhwahfillah 
Jom basuh baju... jam 3 pagi.. bahaha... gambar diambil tanpa kerelaan hati oleh @harun_mohamad_ , HAHAHA..
.
BRO, dah solat ke belum? huhu...
#pahalaproject #dobidoo #jombasuhbaju #selamatmalam 
#brodahsolatkebelum
" Tak rimas ke pakai stoking, pakai handsock?" , dia bertanya kepada aku ketika aku sedang ralit memakai handsock. 
Perlakuanku terhenti. Aku menoleh ke arah dia. "Tak punnn." , aku tersengih ke arahnya sambil membuat jari isyarat 'peace' . "Serious laaa? Aku tengok pun aku rasa rimas." , dia membalas. 
Aku hanya menghadiahkan senyuman sebagai balasan. 
Suatu pernah dulu-- aku juga begitu. 
Mempersoalkan.
Penuh dengan kekeliruan.

Kenapa kena pakai handsock?
Kenapa kena pakai stoking?
Kenapa kena pakai tudung labuh bawah dada? 
Sampai satu tahap,
Terlihat yang berhandsock itu kolot pada mata aku.
Yang bertudung labuh itu tidak fashionable pada pandangan aku. 
Kerna itu aku memahami, apakah sebab dia bertanyakan kepada aku. 
Jauh sekali untuk aku rasa terhina dengan pertanyaan -pertanyaannya.

Kerna dia tidak tahu.
Tidak mengerti.
Sama seperti seorang aku yang dahulu. 
Jawapan simple;
Sebab Allah SWT suruh.
Sebab Allah SWT dah perintahkan dalam Al-Quran. 
Dan bila tahu itu perintah Allah SWT--
Susah macamana pun kita cuba juga untuk rasa selesa redha seadanya.

Kerna yakin setiap satunya;
Ada ganjaran di sana.

That's it. 
Dan barulah diikuti sebab-sebab logikal yang mula dihadam akal manusia-- Bila tutup aurat; maruah kita terjaga.
Bila kita tutup aurat; perhiasan tak didedah dengan sewenangnya.

Dan banyak lagi sebab--
Yang jika kita cari,
Pasti dan pasti.
Kita akan jumpa. 
Ingat,
Pakai handsock, stoking dan tudung labuh bukan sebab alim --
Tapi sebab Allah SWT suruh kita pelihara kesemuanya kecuali wajah dan kedua telapak tangan  ya awak๐Ÿฆ. Senyum. 
Adshf, 2017 
#selfreminder #adshfstory #pahalaproject #herpinkpaper 
P/s: Ni gambar kat landasan ๐Ÿš‚๐Ÿ˜‚
" Tak rimas ke pakai stoking, pakai handsock?" , dia bertanya kepada aku ketika aku sedang ralit memakai handsock. Perlakuanku terhenti. Aku menoleh ke arah dia. "Tak punnn." , aku tersengih ke arahnya sambil membuat jari isyarat 'peace' . "Serious laaa? Aku tengok pun aku rasa rimas." , dia membalas. Aku hanya menghadiahkan senyuman sebagai balasan. Suatu pernah dulu-- aku juga begitu. Mempersoalkan. Penuh dengan kekeliruan. Kenapa kena pakai handsock? Kenapa kena pakai stoking? Kenapa kena pakai tudung labuh bawah dada? Sampai satu tahap, Terlihat yang berhandsock itu kolot pada mata aku. Yang bertudung labuh itu tidak fashionable pada pandangan aku. Kerna itu aku memahami, apakah sebab dia bertanyakan kepada aku. Jauh sekali untuk aku rasa terhina dengan pertanyaan -pertanyaannya. Kerna dia tidak tahu. Tidak mengerti. Sama seperti seorang aku yang dahulu. Jawapan simple; Sebab Allah SWT suruh. Sebab Allah SWT dah perintahkan dalam Al-Quran. Dan bila tahu itu perintah Allah SWT-- Susah macamana pun kita cuba juga untuk rasa selesa redha seadanya. Kerna yakin setiap satunya; Ada ganjaran di sana. That's it. Dan barulah diikuti sebab-sebab logikal yang mula dihadam akal manusia-- Bila tutup aurat; maruah kita terjaga. Bila kita tutup aurat; perhiasan tak didedah dengan sewenangnya. Dan banyak lagi sebab-- Yang jika kita cari, Pasti dan pasti. Kita akan jumpa. Ingat, Pakai handsock, stoking dan tudung labuh bukan sebab alim -- Tapi sebab Allah SWT suruh kita pelihara kesemuanya kecuali wajah dan kedua telapak tangan ya awak๐Ÿฆ. Senyum. Adshf, 2017 #selfreminder  #adshfstory  #pahalaproject  #herpinkpaper  P/s: Ni gambar kat landasan ๐Ÿš‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Regrann from @pahalaprojectshop -  Mesti ada yang pernah lalui momen-momen sebegini๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. .
Jomm..ke Karnival Geng Masjid pada 28-30 April nanti.
.

Padat dengam pengisian ilmu yang bermanfaat dengan barisan pendakwah dan selebriti yang sememang cukup mantap.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.

Tak pergi rugi.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Jumpa di sana ya!
#karnivalgengmasjid
#pahalaproject - #regrann
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Regrann from @pahalaprojectshop - Mesti ada yang pernah lalui momen-momen sebegini๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. . Jomm..ke Karnival Geng Masjid pada 28-30 April nanti. . Padat dengam pengisian ilmu yang bermanfaat dengan barisan pendakwah dan selebriti yang sememang cukup mantap.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Tak pergi rugi.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Jumpa di sana ya! #karnivalgengmasjid  #pahalaproject  - #regrann 
"Kehidupan di universiti adalah satu ujian." Ujian keimanan.

Aku menyaksikan banyak perkara dan mendengar banyak cerita.

Dan aku mengakui kebenaran kata-kata itu. 
Berapa ramai yang kecundang ketika berada di universiti? ( ada jugak yang berjaya sebenarnya, depends) 
Di universiti-- jauh dari mak ayah. Jauh dari keluarga. 
Tiada orang nak pantau dengan siapa kita bergaul, dengan siapa kita keluar, kemana kita nak pergi, apa kita nak buat;
Masing-masing dengan hal masing-masing sebenarnya.

Tiada siapa peduli.
Kita yang mencorakkan hidup kita.
Kita yang pegang iman kita.

Kalau kita futur-- time tu semua kita nak balun.
Ikhtilat ke laut. Solat entah kemana. Keluar malam-malam lepak sia-sia; yeah cause no one cares. 
Masing-masing dengan tagline; "Kau berani buat, kau berani tanggung." Tanggung lah kalau esok paginya bangun lewat ke kuliah-- takda siapa yang nak peduli kalau kau masih nyenyak tidur berselimut di atas katil.

Semua orang sedang berjuang--
Dan orang yang paling rugi adalah orang yang cepat alpa dan leka.

Tapi tak semua macam tu-- terpulang.

Kalau kau dapat sahabat yang baik,
Kau berada dalam bulatan orang yang baik-baik,
Dan kau turut ter-influenced untuk menjadi baik;
Maka kehidupan di universiti akan menjadi satu medan untuk meningkatkan keimanan sebenarnya.

Kau bergaul dengan orang yang positif,
Yang sentiasa termotivasi untuk belajar bersungguh-sungguh nawaitu lillahita'ala,
Kau juga akan terpengaruh untuk melakukan yang sama, kan? 
Di universiti-- takda Emak nak berleter dekat kita kalau kita ada buat benda tak kena.
Takda Ayah nak nasihat kita kalau-kalau benda yang kita buat tu salah;
Yang ada hanyalah sahabat.

Salah pilih kawan; kita mungkin terjebak sama.

Pilih sahabat yang baik--
In Shaa Allah diri juga terdidik untuk menjadi baik.

Sahabat yang baik juga adalah sahabat yang memberi nasihat dan teguran,
Di saat diri sedang kealpaan.

In Shaa Allah,
Moga kita dapat mengharungi alam universiti dengan baik,
Dan semoga kehidupan itu menjadi satu medan meningkatkan keimanan.

Moga Allah redha.

Adshf, 2017 
#pahalaproject #selfreminder #studentslife #students #adshfwords
"Kehidupan di universiti adalah satu ujian." Ujian keimanan. Aku menyaksikan banyak perkara dan mendengar banyak cerita. Dan aku mengakui kebenaran kata-kata itu. Berapa ramai yang kecundang ketika berada di universiti? ( ada jugak yang berjaya sebenarnya, depends) Di universiti-- jauh dari mak ayah. Jauh dari keluarga. Tiada orang nak pantau dengan siapa kita bergaul, dengan siapa kita keluar, kemana kita nak pergi, apa kita nak buat; Masing-masing dengan hal masing-masing sebenarnya. Tiada siapa peduli. Kita yang mencorakkan hidup kita. Kita yang pegang iman kita. Kalau kita futur-- time tu semua kita nak balun. Ikhtilat ke laut. Solat entah kemana. Keluar malam-malam lepak sia-sia; yeah cause no one cares. Masing-masing dengan tagline; "Kau berani buat, kau berani tanggung." Tanggung lah kalau esok paginya bangun lewat ke kuliah-- takda siapa yang nak peduli kalau kau masih nyenyak tidur berselimut di atas katil. Semua orang sedang berjuang-- Dan orang yang paling rugi adalah orang yang cepat alpa dan leka. Tapi tak semua macam tu-- terpulang. Kalau kau dapat sahabat yang baik, Kau berada dalam bulatan orang yang baik-baik, Dan kau turut ter-influenced untuk menjadi baik; Maka kehidupan di universiti akan menjadi satu medan untuk meningkatkan keimanan sebenarnya. Kau bergaul dengan orang yang positif, Yang sentiasa termotivasi untuk belajar bersungguh-sungguh nawaitu lillahita'ala, Kau juga akan terpengaruh untuk melakukan yang sama, kan? Di universiti-- takda Emak nak berleter dekat kita kalau kita ada buat benda tak kena. Takda Ayah nak nasihat kita kalau-kalau benda yang kita buat tu salah; Yang ada hanyalah sahabat. Salah pilih kawan; kita mungkin terjebak sama. Pilih sahabat yang baik-- In Shaa Allah diri juga terdidik untuk menjadi baik. Sahabat yang baik juga adalah sahabat yang memberi nasihat dan teguran, Di saat diri sedang kealpaan. In Shaa Allah, Moga kita dapat mengharungi alam universiti dengan baik, Dan semoga kehidupan itu menjadi satu medan meningkatkan keimanan. Moga Allah redha. Adshf, 2017 #pahalaproject  #selfreminder  #studentslife  #students  #adshfwords 
Trusting in Him plans.
.
Mencari-cari hadiah untuk diberi kepada guru sempena hari guru nanti?
Hadiah yg simple tapi sungguh bermakna?
Mari dapatkan pencil case dari #pahalaproject ini! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Oh ya! Kami ada PROMOSI pencil case sempena pre Ramadhan ini. Beli 5 dan anda dpt 1 free pencil case.

Anda hanya perlu bayar RM83sm/RM86ss termasuk postage & free 1 pencil case ๐Ÿ˜Š. Boleh pakat dengan kawan2 beli pencil case utk hadiah guru nanti kan kan๐Ÿ˜‰.
.
.
๐Ÿ’ฅ BUY 5 FREE 1 !!! ๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ฅ BUY 5 FREE 1 !!! ๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ฅ BUY 5 FREE 1 !!! ๐Ÿ’ฅ
.
.
Stok pencil case ni terHAD aje taw!
.
So, jom grab cepat-cepat pencil case ini sementara stok masih ada!
Siapa CEPAT ORDER, CEPAT BAYAR, dia yang DAPAT dulu!
.
Material : Hitam Cotton Canvas.
Ukuran: 10inch ร— 6inch
.
Whatsapp untuk order!
๐Ÿ“ฒ 019-304 6207
,
Atau klik link di bio!
Trusting in Him plans. . Mencari-cari hadiah untuk diberi kepada guru sempena hari guru nanti? Hadiah yg simple tapi sungguh bermakna? Mari dapatkan pencil case dari #pahalaproject  ini! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Oh ya! Kami ada PROMOSI pencil case sempena pre Ramadhan ini. Beli 5 dan anda dpt 1 free pencil case. Anda hanya perlu bayar RM83sm/RM86ss termasuk postage & free 1 pencil case ๐Ÿ˜Š. Boleh pakat dengan kawan2 beli pencil case utk hadiah guru nanti kan kan๐Ÿ˜‰. . . ๐Ÿ’ฅ BUY 5 FREE 1 !!! ๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ’ฅ BUY 5 FREE 1 !!! ๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ’ฅ BUY 5 FREE 1 !!! ๐Ÿ’ฅ . . Stok pencil case ni terHAD aje taw! . So, jom grab cepat-cepat pencil case ini sementara stok masih ada! Siapa CEPAT ORDER, CEPAT BAYAR, dia yang DAPAT dulu! . Material : Hitam Cotton Canvas. Ukuran: 10inch ร— 6inch . Whatsapp untuk order! ๐Ÿ“ฒ 019-304 6207 , Atau klik link di bio!
Alhamdulillah. Thank you WeR1 Center Crews. Lots of love UPNM.

#alhamdulillah #positivethinking #positivevibes #upnmkunegaraku #upnm #picoftheday #hustle #hustling #charity #hardwork #jumaat #pahalaproject
Alhamdulillah. Thank you WeR1 Center Crews. Lots of love UPNM.

#alhamdulillah #positivethinking #positivevibes #upnmkunegaraku #upnm #picoftheday #hustle #hustling #charity #hardwork #jumaat #pahalaproject
Antara mutiara kata dalam Al-Falah Planner๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tahun Baru 2017 berbaki  16 hari lagi untuk melabuhkan tirainya.

Tapi admin dah  tak sabar nak menulis dalam Al-Falah Planner 2018 ni.๐Ÿ˜ƒ.
.
.

Mukasurat demi mukasurat dibelek,
memang banyak quotes menarik dan coloum -column yang bermanfaat .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
.
Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi.
Whatsapp to order 0163226263.

Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018.

#planner2018murah 
#pahalaproject
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Antara mutiara kata dalam Al-Falah Planner๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tahun Baru 2017 berbaki 16 hari lagi untuk melabuhkan tirainya. Tapi admin dah tak sabar nak menulis dalam Al-Falah Planner 2018 ni.๐Ÿ˜ƒ. . . Mukasurat demi mukasurat dibelek, memang banyak quotes menarik dan coloum -column yang bermanfaat .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . . Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi. Whatsapp to order 0163226263. Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018. #planner2018murah  #pahalaproject  #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
. .
Untuk yang teruja nak tahu content Al-Falah Planner ni ,meh kami belanja short video ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ Silau mata tengok video Al Falah Planner yang sungguh berwarna-warni ni kan?.
.
.
Sahabat-sahabat yang dah beli Al-Falah Planner ni kan dah mention,
Al Falah Planner ni memang SANGAT MENARIK๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
. ๐Ÿ˜ƒ Istimewa buat sahabat-sahabat yang sedang mencari planner 2018.

Terbaik juga sebagai hadiah buat best friend till Jannah,adik -beradik dan ahli keluarga yang lain.
mesti ramai yang suka dapat hadiah yang menarik dan bermanfaat macam planner ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ..
.
Hadiah istimewa untuk Tahun Baru.

Benda baik dan bermanfaat  wajib share dengan kawan-kawan !๐Ÿ˜ƒ
.
Sebuah Planner yang TERBAIK  untuk semua peringkat umur.

Tag kawan-kawan dan beli bersama untuk jimat harga postage๐Ÿ‘

Harga?
Tiada rahsia!
RM 20 sahaja
Exclude postage. .

Whatsapp 0163226263..
.
.

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
. . Untuk yang teruja nak tahu content Al-Falah Planner ni ,meh kami belanja short video ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ Silau mata tengok video Al Falah Planner yang sungguh berwarna-warni ni kan?. . . Sahabat-sahabat yang dah beli Al-Falah Planner ni kan dah mention, Al Falah Planner ni memang SANGAT MENARIK๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . ๐Ÿ˜ƒ Istimewa buat sahabat-sahabat yang sedang mencari planner 2018. Terbaik juga sebagai hadiah buat best friend till Jannah,adik -beradik dan ahli keluarga yang lain. mesti ramai yang suka dapat hadiah yang menarik dan bermanfaat macam planner ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .. . Hadiah istimewa untuk Tahun Baru. Benda baik dan bermanfaat wajib share dengan kawan-kawan !๐Ÿ˜ƒ . Sebuah Planner yang TERBAIK untuk semua peringkat umur. Tag kawan-kawan dan beli bersama untuk jimat harga postage๐Ÿ‘ Harga? Tiada rahsia! RM 20 sahaja Exclude postage. . Whatsapp 0163226263.. . . #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah 
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing,
usrah ,kelas kokurikulum dan tuisyen .....totebeg #pahalaprojectshop inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.

Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes.
Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
.
 Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. 
Design :Ikhlas 
Warna:Beige
Material : cotton canvas 
Ukuran: 36 cmร—36cm
Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran)

Postage ;
RM8 sm
RM11SS

Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263
.
.

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop 
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia
#bazaarpaknil - #regrann - #regrann - #regrann
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing, usrah ,kelas kokurikulum dan tuisyen .....totebeg #pahalaprojectshop  inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop  antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. . . Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes. Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. Design :Ikhlas Warna:Beige Material : cotton canvas Ukuran: 36 cmร—36cm Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran) Postage ; RM8 sm RM11SS Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263 . . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing,
usrah ,kelas kokurikulum dan tuisyen .....totebeg #pahalaprojectshop inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.

Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes.
Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
.
Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. 
Design :Ikhlas 
Warna:Beige
Material : cotton canvas 
Ukuran: 36 cmร—36cm
Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran)

Postage ;
RM8 sm
RM11SS

Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263
.
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia
#bazaarpaknil - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing, usrah ,kelas kokurikulum dan tuisyen .....totebeg #pahalaprojectshop  inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop  antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. . . Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes. Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . . Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. Design :Ikhlas Warna:Beige Material : cotton canvas Ukuran: 36 cmร—36cm Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran) Postage ; RM8 sm RM11SS Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263 . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Ramai isteri salah faham, mereka kata aib suami itu merujuk kepada perkara yang dedahkan keburukan suami di media sosial sahaja. Tapi mereka tidak sedar, apabila mereka upload gambar yang tidak menutup aurat, ataupun gambar yang menutup aurat tapi dalam keadaan (tabarruj) sehingga menarik perhatian lelaki lain. Maka itu juga aib bagi suami. Orang akan nampak betapa suami kalian gagal dalam mendidik. Bila sebut aib suami bukan sekadar menjaga tutur kata kita agar tidak memburukkan suami, tapi dari segala sudut yang kecil kepada yang besar. Kena faham. .
Pesanan utk diri sendiri juga ๐Ÿค— 
#feelfreetoshare #SharingFromNH #islam #deen #dunya #dakwah #daie #dakwah_islam #dakwahsantai #thedaiegraphy #pahalaproject #dakwahislamic #muhasabah #my_genggua #sunnah #teamdakwah #igers_islamic #igers #igersmy #vscocam #vsco #vscophile #vscoigers #instavsco #vscogood #instagoods #syukurselalu
Ramai isteri salah faham, mereka kata aib suami itu merujuk kepada perkara yang dedahkan keburukan suami di media sosial sahaja. Tapi mereka tidak sedar, apabila mereka upload gambar yang tidak menutup aurat, ataupun gambar yang menutup aurat tapi dalam keadaan (tabarruj) sehingga menarik perhatian lelaki lain. Maka itu juga aib bagi suami. Orang akan nampak betapa suami kalian gagal dalam mendidik. Bila sebut aib suami bukan sekadar menjaga tutur kata kita agar tidak memburukkan suami, tapi dari segala sudut yang kecil kepada yang besar. Kena faham. . Pesanan utk diri sendiri juga ๐Ÿค— #feelfreetoshare  #SharingFromNH  #islam  #deen  #dunya  #dakwah  #daie  #dakwah_islam  #dakwahsantai  #thedaiegraphy  #pahalaproject  #dakwahislamic  #muhasabah  #my_genggua  #sunnah  #teamdakwah  #igers_islamic  #igers  #igersmy  #vscocam  #vsco  #vscophile  #vscoigers  #instavsco  #vscogood  #instagoods  #syukurselalu 
AL-FALAH PLANNER 2018.

KOD : J

Untuk sahabat-sahabat yang sukakan design  bunga-bunga ๐Ÿ˜ƒ

Serious..memang cantik  bebunga kecil ni sebagai cover design planner,sejuk mata memandang dan tambah semangat nak buka planner ni hari-hari๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
 Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi 
dengan harga yang cukup.EKONOMIK.

RM 20 sahaja.
exclude postage

WA to order 0163226263.
.

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
AL-FALAH PLANNER 2018. KOD : J Untuk sahabat-sahabat yang sukakan design bunga-bunga ๐Ÿ˜ƒ Serious..memang cantik bebunga kecil ni sebagai cover design planner,sejuk mata memandang dan tambah semangat nak buka planner ni hari-hari๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi dengan harga yang cukup.EKONOMIK. RM 20 sahaja. exclude postage WA to order 0163226263. . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Ada ketika ,apa yang kita rancang menemui kegagalan.
Pun begitu , adalah lebih baik demikian daripada kita gagal untuk merancang.

Be organised ,be prepared untuk Tahun Baru 2018.

Sebuah planner yang cukup komprehensif dan menarik untuk sahabat semua.

Sangat sesuai dan istimewa sebagai hadiah dan cenderahati buat BFF till Jannah,ahli keluarga dan insan tersayang.๐Ÿ˜ƒ .
.
.
Sebuah planner yang sungguh istimewa ,bercirikan Islamik dan kotemporari yang sungguh komprehensif..
.

Membuatkan anda pasti takkan jemu untuk menulis dan terus menulis setiap hari๐Ÿ˜ƒ.
.
.
.
 Harga terbaek di pasaran.
Anda pasti sukakannya
.
.

RM20 exclude postage.
Stok adalah terhad.

WA to order 0163226263

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Ada ketika ,apa yang kita rancang menemui kegagalan. Pun begitu , adalah lebih baik demikian daripada kita gagal untuk merancang. Be organised ,be prepared untuk Tahun Baru 2018. Sebuah planner yang cukup komprehensif dan menarik untuk sahabat semua. Sangat sesuai dan istimewa sebagai hadiah dan cenderahati buat BFF till Jannah,ahli keluarga dan insan tersayang.๐Ÿ˜ƒ . . . Sebuah planner yang sungguh istimewa ,bercirikan Islamik dan kotemporari yang sungguh komprehensif.. . Membuatkan anda pasti takkan jemu untuk menulis dan terus menulis setiap hari๐Ÿ˜ƒ. . . . Harga terbaek di pasaran. Anda pasti sukakannya . . RM20 exclude postage. Stok adalah terhad. WA to order 0163226263 #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Assalammualaikum Sahabat..
.

Salam Jumaat.
Selamat berhujung minggu dengan pengisian yang bermanfaat.

Moga hari ini,tiap langkah kita dipenuhi lapis-lapis keberkahan.

#selfreminder 
#pahalaproject 
#salaminspirasi - #regrann - #regrann
Al-Falah Combo..
.

Get 1 totebag plus 1 pcs of Al-Falah Planner and 1pcs of Zine for FREE!

RM42 only (exclude postage)
Normal Price RM45.

Grab while stock last.
Limited stocks,limited time๐Ÿ˜ƒ .
Whatsapp to order 0163226263.
.
.

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Al-Falah Combo.. . Get 1 totebag plus 1 pcs of Al-Falah Planner and 1pcs of Zine for FREE! RM42 only (exclude postage) Normal Price RM45. Grab while stock last. Limited stocks,limited time๐Ÿ˜ƒ . Whatsapp to order 0163226263. . . #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Kami nak bagi harga istimewa sempena Tahun Baru 2018 ni..
. .
Beli kombo Al-Falah Planner 2018 dengan totebeg #sabrseries  yang memang hot selling item kami๐Ÿ˜ƒ

Dan yang paling BEST dapat free gift sebuah Zine Dari Hati Untuk Hati#zinedhuh yang merupakan himpunan monolog dan puisi tarbiyah beserta doodles dakwah yang sangat comey๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .

Boleh pilih mana-mana design cover planner pilihan anda yang masih available.
.
Whatsapp admin segera di 0163226263
untuk  harga istimewa .๐Ÿ˜ƒ. .

RM42 exclude postage. 
Jangan lepaskan peluang ini.
Sementara stok masih ada.

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 #regrann#islamicplanner2018 - #regrann - #regrann
Kami nak bagi harga istimewa sempena Tahun Baru 2018 ni.. . . Beli kombo Al-Falah Planner 2018 dengan totebeg #sabrseries  yang memang hot selling item kami๐Ÿ˜ƒ Dan yang paling BEST dapat free gift sebuah Zine Dari Hati Untuk Hati#zinedhuh  yang merupakan himpunan monolog dan puisi tarbiyah beserta doodles dakwah yang sangat comey๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Boleh pilih mana-mana design cover planner pilihan anda yang masih available. . Whatsapp admin segera di 0163226263 untuk harga istimewa .๐Ÿ˜ƒ. . RM42 exclude postage. Jangan lepaskan peluang ini. Sementara stok masih ada. #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  #regrann #islamicplanner2018  - #regrann  - #regrann 
Untuk yang masih belum memiliki Planner
untuk tahun baru  2018 ,apa tunggu lagi!!!.
๐Ÿ˜ƒ.
.
.  Order Al-Falah Planner ni dengan segera,kerana ianya sungguh menarik dan ekonomik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..
.
.
 Jom saksikan KEISTIMEWAAN planner ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
APA YANG MENARIK DALAM AL FALAH PLANNER  ni?

ADA ruangan.
โœ”Set Goal 2018
โœ”Calender 2018 & 2019
โœ”Calender Hijri
โœ”2018 Planning Chart
โœ”Info islamik dan trivia
โœ”monthly plan
โœ”Weekly plan
โœ”Mood tracker
โœ”Exercise Log
โœ”Mutabaah Amal
โœ”Prayer times
โœ”Finance Tracker
โœ”Month review
โœ”Ramdhan zone
โœ”Hafaz Quran in 365 days
โœ”52 Weeks (1 year) money saving
โœ”4x free note (setiap bulan)
โœ”Cash flow duit bulanan
Best bukan?๐Ÿ˜ƒ
โœ”Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI
โœ”Size standard A5 size
โœ”208 page
โœ”Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
โœ”Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
โœ”Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy
โœ”Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% menggunakan planner ini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Wah..memang tersangat awesome๐Ÿ‘

Harga memang terbaek.
RM20 exclude postage

Whatsapp to order 0163226263 - #regrann

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil 
#planner2018
#plannermurah2018
Untuk yang masih belum memiliki Planner untuk tahun baru 2018 ,apa tunggu lagi!!!. ๐Ÿ˜ƒ. . . Order Al-Falah Planner ni dengan segera,kerana ianya sungguh menarik dan ekonomik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.. . . Jom saksikan KEISTIMEWAAN planner ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . APA YANG MENARIK DALAM AL FALAH PLANNER ni? ADA ruangan. โœ”Set Goal 2018 โœ”Calender 2018 & 2019 โœ”Calender Hijri โœ”2018 Planning Chart โœ”Info islamik dan trivia โœ”monthly plan โœ”Weekly plan โœ”Mood tracker โœ”Exercise Log โœ”Mutabaah Amal โœ”Prayer times โœ”Finance Tracker โœ”Month review โœ”Ramdhan zone โœ”Hafaz Quran in 365 days โœ”52 Weeks (1 year) money saving โœ”4x free note (setiap bulan) โœ”Cash flow duit bulanan Best bukan?๐Ÿ˜ƒ โœ”Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI โœ”Size standard A5 size โœ”208 page โœ”Setiap muka surat adalah FULL COLOUR โœ”Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi โœ”Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy โœ”Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% menggunakan planner ini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Wah..memang tersangat awesome๐Ÿ‘ Harga memang terbaek. RM20 exclude postage Whatsapp to order 0163226263 - #regrann  #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  #planner2018  #plannermurah2018 
Serious...rugi kalau tak grab Al-Falah Planner yang sungguh kiut-miut ni๐Ÿ˜ƒ

Nanti jangan jeolous pulak,bila tengok roomates...housemates....classmates ataupun usrahmates berplanner bagai๐Ÿ˜Ž

Selain daripada design cover planner ni yang sungguh RARE,contentnya pun  memang SUPERB.

Rata-rata pembeli kami menyatakan kepuasan hati mereka  terhadap Al-Falah Planner ni!

Jom,grab sebelum stok akhir ni habis!.
.
.

Ready stock.
3 design sahaja (B,J dan I)

WA 0163226263.

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Serious...rugi kalau tak grab Al-Falah Planner yang sungguh kiut-miut ni๐Ÿ˜ƒ Nanti jangan jeolous pulak,bila tengok roomates...housemates....classmates ataupun usrahmates berplanner bagai๐Ÿ˜Ž Selain daripada design cover planner ni yang sungguh RARE,contentnya pun memang SUPERB. Rata-rata pembeli kami menyatakan kepuasan hati mereka terhadap Al-Falah Planner ni! Jom,grab sebelum stok akhir ni habis!. . . Ready stock. 3 design sahaja (B,J dan I) WA 0163226263. #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Bait-bait perkataan dalam zine ini lahir dari sudut hati yang paling dalam.
.
Semoga ia perlahan-lahan meresap masuk tembus ke dalam hati pembaca untuk berfikir, tersentak, tersedar lalu mencari,
.
Cari apa?
Anda akan tahu selepas membaca zine ini, dipersilakan.
.
๐Ÿ RM 12 sahaja
.
โœ… NAK ORDER?
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 0134094859
.
โ€ผ๏ธATAU
.
๐Ÿ“ฉDM @heart.rope
.
๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @heart.rope
๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @heart.rope
.
#DariHtiUntukHatiVol1 #DariHatiUntukHati #pahalaproject #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati
Bait-bait perkataan dalam zine ini lahir dari sudut hati yang paling dalam. . Semoga ia perlahan-lahan meresap masuk tembus ke dalam hati pembaca untuk berfikir, tersentak, tersedar lalu mencari, . Cari apa? Anda akan tahu selepas membaca zine ini, dipersilakan. . ๐Ÿ RM 12 sahaja . โœ… NAK ORDER? . ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0134094859 . โ€ผ๏ธATAU . ๐Ÿ“ฉDM @heart.rope . ๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @heart.rope ๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @heart.rope . #DariHtiUntukHatiVol1  #DariHatiUntukHati  #pahalaproject  #TaliHatiBookStore  #TeamTaliHati  #TaliHati 
Tinggal 17 hari lagi,Tahun Baru 2018 akan  tiba.
.
.

Be organized be Prepared๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Nukilkan kesemua perancangan dan azam tahun baru sahabat di Al-Falah Planner yang sungguh awesome ni.
.
.
Sebuah planner yang sungguh istimewa ,bercirikan Islamik dan kotemporari yang sungguh komprehensif.
Membuatkan anda pasti takkan jemu untuk menulis dan terus menulis setiap hari๐Ÿ˜ƒ.
.
.
.
 Harga terbaek di pasaran.
Anda pasti sukakannya
.
.

RM20 exclude postage.
Stok adalah terhad.

WA to order 0163226263

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Tinggal 17 hari lagi,Tahun Baru 2018 akan tiba. . . Be organized be Prepared๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Nukilkan kesemua perancangan dan azam tahun baru sahabat di Al-Falah Planner yang sungguh awesome ni. . . Sebuah planner yang sungguh istimewa ,bercirikan Islamik dan kotemporari yang sungguh komprehensif. Membuatkan anda pasti takkan jemu untuk menulis dan terus menulis setiap hari๐Ÿ˜ƒ. . . . Harga terbaek di pasaran. Anda pasti sukakannya . . RM20 exclude postage. Stok adalah terhad. WA to order 0163226263 #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Being Happy Doesn't Mean That Everything Is Perfect๐Ÿ˜ƒ .
.
 Tahun Baru 2017 berbaki  16 hari lagi untuk melabuhkan tirainya.
.
.

Tapi admin dah tak sabar nak menulis dalam Al-Falah Planner 2018 ni.๐Ÿ˜ƒ.
.
.

Mukasurat demi mukasurat dibelek,
memang banyak quotes menarik dan coloum -column yang bermanfaat .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..
.
 Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi.

Design pun tinggal B ,J dan I sahaja.

Jom Whatsapp admin laju-laju
 0163226263.

Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018.

#planner2018murah 
#pahalaproject
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Being Happy Doesn't Mean That Everything Is Perfect๐Ÿ˜ƒ . . Tahun Baru 2017 berbaki 16 hari lagi untuk melabuhkan tirainya. . . Tapi admin dah tak sabar nak menulis dalam Al-Falah Planner 2018 ni.๐Ÿ˜ƒ. . . Mukasurat demi mukasurat dibelek, memang banyak quotes menarik dan coloum -column yang bermanfaat .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.. . Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi. Design pun tinggal B ,J dan I sahaja. Jom Whatsapp admin laju-laju 0163226263. Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018. #planner2018murah  #pahalaproject  #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Mana nak dapat sebuah planner yang serba lengkap sebegini dengan harga yang MURAH๐Ÿ˜ƒ

Admin nak share content yang menarik dalam Al-Falah Planner ni๐Ÿ˜ƒ

Untuk Month Review page ni, ada 5 column yang menarik; .
.
๐Ÿ‘‰Big Wins
 untuk catit kejayaan/pencapaian kita sepanjang bulan..
.
. ๐Ÿ‘‰Important Lessons,
.  Pengajaran/Ibrah  yang kita kutip sepanjang bulan. . .
.
๐Ÿ‘‰Do More
Elemens dan perkara-perkara yang perlu di tingkatkan . .
.
. ๐Ÿ‘‰Do less
Elemens / perkara-perkara /aktiviti yang perlu diminimakan.
.
. ๐Ÿ‘‰The Best 
Yang ni  paling best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
momen/pencapaian/aktiviti yang terbaik dan terindah  buat kita sepanjang bulan.
.
.

Dan perkara yang paling admin suka sangat tentang planner ni ialah tiap pages ada inspirational /motivational  quotes ๐Ÿ˜—
"Knowing is not enough ;we must apply,
Willing is not enough; we must do"๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.

Best tak.?๐Ÿ˜ƒ
WA to order 0163226263
Stok adalah terhad.

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
Mana nak dapat sebuah planner yang serba lengkap sebegini dengan harga yang MURAH๐Ÿ˜ƒ Admin nak share content yang menarik dalam Al-Falah Planner ni๐Ÿ˜ƒ Untuk Month Review page ni, ada 5 column yang menarik; . . ๐Ÿ‘‰Big Wins untuk catit kejayaan/pencapaian kita sepanjang bulan.. . . ๐Ÿ‘‰Important Lessons, . Pengajaran/Ibrah yang kita kutip sepanjang bulan. . . . ๐Ÿ‘‰Do More Elemens dan perkara-perkara yang perlu di tingkatkan . . . . ๐Ÿ‘‰Do less Elemens / perkara-perkara /aktiviti yang perlu diminimakan. . . ๐Ÿ‘‰The Best Yang ni paling best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ momen/pencapaian/aktiviti yang terbaik dan terindah buat kita sepanjang bulan. . . Dan perkara yang paling admin suka sangat tentang planner ni ialah tiap pages ada inspirational /motivational quotes ๐Ÿ˜— "Knowing is not enough ;we must apply, Willing is not enough; we must do"๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Best tak.?๐Ÿ˜ƒ WA to order 0163226263 Stok adalah terhad. #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik 
Perkara baik,mesti share๐Ÿ˜ƒ

Al -Falah Planner ni ada page Mutabaah Amal tau!.
.

Memang planner ni lah yang dicari-cari selama ini.
Just tick di ruangan yang disediakan ,mudahkan๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
So, kita boleh audit berapakah score amalan  kita setiap hari.
๐Ÿ‘‰Istigfar
๐Ÿ‘‰Baca Mathurat
๐Ÿ‘‰Solat sunat Dhuha
๐Ÿ‘‰puasa sunat
๐Ÿ‘‰Baca Al-Quran
๐Ÿ‘‰Sedekah/Infak
Dan banyak lagi๐Ÿ˜ƒ

Banyak betul features menarik dan bermanfaat dalam Al-Falah Planner 2018 ni,rugi kalau tak beli.๐Ÿ˜Ž .
.
.
Untuk yang masih tercari-cari planner 2018 yang komprehensif dan menarik tapi dengan harga yang berpatutan ,Al-Falah Plannerlah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .

RM20 only exclude postage.
.
Jom order cepat sebab stok terakhir ni agak terhad.

WA 0163226263

Free delivery ke  KUIS,UKM Bangi, UPM.
Minimum 30pcs.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘.
.
.
 #totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Perkara baik,mesti share๐Ÿ˜ƒ Al -Falah Planner ni ada page Mutabaah Amal tau!. . Memang planner ni lah yang dicari-cari selama ini. Just tick di ruangan yang disediakan ,mudahkan๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . So, kita boleh audit berapakah score amalan kita setiap hari. ๐Ÿ‘‰Istigfar ๐Ÿ‘‰Baca Mathurat ๐Ÿ‘‰Solat sunat Dhuha ๐Ÿ‘‰puasa sunat ๐Ÿ‘‰Baca Al-Quran ๐Ÿ‘‰Sedekah/Infak Dan banyak lagi๐Ÿ˜ƒ Banyak betul features menarik dan bermanfaat dalam Al-Falah Planner 2018 ni,rugi kalau tak beli.๐Ÿ˜Ž . . . Untuk yang masih tercari-cari planner 2018 yang komprehensif dan menarik tapi dengan harga yang berpatutan ,Al-Falah Plannerlah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . RM20 only exclude postage. . Jom order cepat sebab stok terakhir ni agak terhad. WA 0163226263 Free delivery ke KUIS,UKM Bangi, UPM. Minimum 30pcs.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘. . . #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Admin paling suka bahagian Weekly Plan ni๐Ÿ˜—
Ada column untuk ๐Ÿ‘‰goals ๐Ÿ‘‰to do list ๐Ÿ‘‰daily  checklist ๐Ÿ‘‰memorize Quran ๐Ÿ‘‰tadabbur Quran.
.

Dan ada inspirational quotes yang berbeza  untuk setiap bulan . .
"Nilai manusia semahal nilai  Matlamatnya".. . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jom bermatlamat dengan membuat perancangan  dengan Al-Falah Planner 2018. .
.

Ready stock.
RM20 only
exclude postage

Anda pasti sukakannya๐Ÿ˜ƒ
WA to order  016322623

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Admin paling suka bahagian Weekly Plan ni๐Ÿ˜— Ada column untuk ๐Ÿ‘‰goals ๐Ÿ‘‰to do list ๐Ÿ‘‰daily checklist ๐Ÿ‘‰memorize Quran ๐Ÿ‘‰tadabbur Quran. . Dan ada inspirational quotes yang berbeza untuk setiap bulan . . "Nilai manusia semahal nilai Matlamatnya".. . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jom bermatlamat dengan membuat perancangan dengan Al-Falah Planner 2018. . . Ready stock. RM20 only exclude postage Anda pasti sukakannya๐Ÿ˜ƒ WA to order 016322623 #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Assalammualaikum Sahabat. .

Asbab,ramai yang whatsapp tentang Al-Falah planner ni,
kami restock utk last batch.
Tapi limited  untuk  3 design ni  sahaja. .

Design B,J dan I sahaja.๐Ÿ˜ƒ.
.
. .
.. AL-FALAH PLANNER 2018. .

KOD : J .

Untuk sahabat-sahabat yang sukakan design  bunga-bunga ๐Ÿ˜ƒ .

Serious..memang cantik  bebunga kecil ni sebagai cover design planner,sejuk mata memandang dan tambah semangat nak buka planner ni . .
.
Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi 
dengan harga yang cukup.EKONOMIK. .

RM 20 sahaja.
exclude postage .

WA to order sekarang 0137701840 .

Stok memang sangat limited..
. .

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
Assalammualaikum Sahabat. . Asbab,ramai yang whatsapp tentang Al-Falah planner ni, kami restock utk last batch. Tapi limited untuk 3 design ni sahaja. . Design B,J dan I sahaja.๐Ÿ˜ƒ. . . . .. AL-FALAH PLANNER 2018. . KOD : J . Untuk sahabat-sahabat yang sukakan design bunga-bunga ๐Ÿ˜ƒ . Serious..memang cantik bebunga kecil ni sebagai cover design planner,sejuk mata memandang dan tambah semangat nak buka planner ni . . . Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi dengan harga yang cukup.EKONOMIK. . RM 20 sahaja. exclude postage . WA to order sekarang 0137701840 . Stok memang sangat limited.. . . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah 
Yang mana 1 sebab kita? ๐Ÿ˜
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject
Assalammualaikum Sahabat.

Moga redha Allah sentiasa mengiringi tiap langkah kita hari ini.

#salaminspirasi 
#pahalaproject
#muhasabahdiri - #regrann
โ€œWe hope in Allah Most High, to whom be Praise, who leads the hearts of Muslims to calm what torments them and ruins their prosperity. Where is the sense of honour of the Muslims? The pride of the Believers? The zeal of the Faithful?

We shall never cease to be amazed at how the disbelievers for their part have shown trusts, and it is the Muslims who have been lacking in zeal."
- Salahuddin Al Ayyubi

#savealaqsa #savepalestine #baitulmaqdis #masjidilaqsa #islam #deen #dunya #dakwah #daie #dakwah_islam #dakwahsantai #thedaiegraphy #pahalaproject #dakwahislamic #muhasabah #my_genggua #sunnah #gengdakwah #teamdakwah #igers_islamic #igers #igersdaie #ig_islamic #igersmy #vscocam #vsco
โ€œWe hope in Allah Most High, to whom be Praise, who leads the hearts of Muslims to calm what torments them and ruins their prosperity. Where is the sense of honour of the Muslims? The pride of the Believers? The zeal of the Faithful? We shall never cease to be amazed at how the disbelievers for their part have shown trusts, and it is the Muslims who have been lacking in zeal." - Salahuddin Al Ayyubi #savealaqsa  #savepalestine  #baitulmaqdis  #masjidilaqsa  #islam  #deen  #dunya  #dakwah  #daie  #dakwah_islam  #dakwahsantai  #thedaiegraphy  #pahalaproject  #dakwahislamic  #muhasabah  #my_genggua  #sunnah  #gengdakwah  #teamdakwah  #igers_islamic  #igers  #igersdaie  #ig_islamic  #igersmy  #vscocam  #vsco 
Allahu..terkesima admin tatkala membuka lembaran pertama Al-Falah Planner ni๐Ÿ˜”

Sesungguhnya ALLAH  sangat mudah memberikan keampunan sekalipun kepada insan yang mempunyai jutaan kesalahan meskipun kesalahannya memenuhi langit dan bumi.

Rahmat Allah selalu mendahului murkaNYA untuk orang yang benar-benar BERTAUBAT.

Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi dan limited design
Whatsapp to order 0163226263.

Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018.

#planner2018murah 
#pahalaproject
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Allahu..terkesima admin tatkala membuka lembaran pertama Al-Falah Planner ni๐Ÿ˜” Sesungguhnya ALLAH sangat mudah memberikan keampunan sekalipun kepada insan yang mempunyai jutaan kesalahan meskipun kesalahannya memenuhi langit dan bumi. Rahmat Allah selalu mendahului murkaNYA untuk orang yang benar-benar BERTAUBAT. Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi dan limited design Whatsapp to order 0163226263. Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018. #planner2018murah  #pahalaproject  #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Raynald, a King of Jerusalem's man, insulted the Islamic prophet,ย Muhammad, before murdering and torturing a number of them. Upon hearing this, Saladin swore an oath to personally execute Raynald.ย Guy of Lusignan, a King of Jerusalem was also captured. Seeing the execution of Raynald, he feared he would be next.

However, his life was spared by Saladin, who said of Raynald, "it is not the wont of kings, to kill kings, but that man had transgressed all bounds, and therefore did I treat him thus."
- Salahuddin The Wise.

Let us not forget this memorial victorious history, a very powerful man, of what he had sacrificed for Islam. The Israel took back our land, and we shall take it back and bring a victory to Islam.

And that time our world is ending, the Judgement Day is coming. Question is, how STRONG is your IMAAN? How STRONG you can fight for your ISLAM RELIGION?
#savealaqsa #savepalestine #baitulmaqdis #masjidilaqsa #islam #deen #dunya #dakwah #daie #dakwah_islam #dakwahsantai #thedaiegraphy #pahalaproject #dakwahislamic #muhasabah #my_genggua #sunnah #gengdakwah #teamdakwah #igers_islamic #igers #igersdaie #ig_islamic #igersmy #vscocam #vsco
Raynald, a King of Jerusalem's man, insulted the Islamic prophet,ย Muhammad, before murdering and torturing a number of them. Upon hearing this, Saladin swore an oath to personally execute Raynald.ย Guy of Lusignan, a King of Jerusalem was also captured. Seeing the execution of Raynald, he feared he would be next. However, his life was spared by Saladin, who said of Raynald, "it is not the wont of kings, to kill kings, but that man had transgressed all bounds, and therefore did I treat him thus." - Salahuddin The Wise. Let us not forget this memorial victorious history, a very powerful man, of what he had sacrificed for Islam. The Israel took back our land, and we shall take it back and bring a victory to Islam. And that time our world is ending, the Judgement Day is coming. Question is, how STRONG is your IMAAN? How STRONG you can fight for your ISLAM RELIGION? #savealaqsa  #savepalestine  #baitulmaqdis  #masjidilaqsa  #islam  #deen  #dunya  #dakwah  #daie  #dakwah_islam  #dakwahsantai  #thedaiegraphy  #pahalaproject  #dakwahislamic  #muhasabah  #my_genggua  #sunnah  #gengdakwah  #teamdakwah  #igers_islamic  #igers  #igersdaie  #ig_islamic  #igersmy  #vscocam  #vsco 
Antarร  feedback daripada customer#Alfalahplanner2018.

Berwarna-warni pages...tambah bersemangat untuk menulis dan terus menulis๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
. 
Stok adalah sangat terhad tau!

WA to order 0163226263

Untuk sahabat di Brunei ,boleh pre-order melalui  distributor kami@dbookhaus.๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 #totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Antarร  feedback daripada customer#Alfalahplanner2018 . Berwarna-warni pages...tambah bersemangat untuk menulis dan terus menulis๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . Stok adalah sangat terhad tau! WA to order 0163226263 Untuk sahabat di Brunei ,boleh pre-order melalui distributor kami@dbookhaus.๐Ÿ˜ƒ. . . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Terharu betul customer ni dapat Planner yang cantik,menarik dengan harga Mampu Milik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
.
Stok akhir kami memang sangat terhad tau!

WA to order 0163226263

Untuk sahabat di Brunei ,boleh pre-order melalui  distributor kami@dbookhaus.๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 #totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Terharu betul customer ni dapat Planner yang cantik,menarik dengan harga Mampu Milik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . . Stok akhir kami memang sangat terhad tau! WA to order 0163226263 Untuk sahabat di Brunei ,boleh pre-order melalui distributor kami@dbookhaus.๐Ÿ˜ƒ. . . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Jom,order Al-Falah Planner asbab stock planner kali ni  sangat terhad.
.
 Lepas ni jangan asyik nak whatsapp kami tanya stock Planner ni ya!

Stock sangat terhad untuk batch terakhir.

Cover yang available B,J dan I sahaja.๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 Apakah  ciri-cirii yang kita inginkan dalam sebuah Planner?

Meh sini,kami explain sikit๐Ÿ˜ƒ

Al-Falah Planner ni ada page untuk  Weekly Plan ๐Ÿ˜—
Ada column untuk . ๐Ÿ‘‰goals . .
.. ๐Ÿ‘‰to do list ..
. ๐Ÿ‘‰daily  checklist . .
.
.
๐Ÿ‘‰memorize Quran .
..
. . ๐Ÿ‘‰tadabbur Quran.
.

Dan ada inspirational quotes yang berbeza  untuk setiap bulan . .
"Nilai manusia semahal nilai  Matlamatnya".
.
. .
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jom bermatlamat dengan membuat perancangan  dengan Al-Falah Planner 2018. .
.

RM20 only
exclude postage

Kami jamin  kalian pasti  sukakannya๐Ÿ˜ƒ
WA to  order  0163226263

#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann
#bazaarpaknil - #regrann
#planner2018
#plannermurah2018#plannerislamik
#islamicplanner2018
Jom,order Al-Falah Planner asbab stock planner kali ni sangat terhad. . Lepas ni jangan asyik nak whatsapp kami tanya stock Planner ni ya! Stock sangat terhad untuk batch terakhir. Cover yang available B,J dan I sahaja.๐Ÿ˜ƒ. . . Apakah ciri-cirii yang kita inginkan dalam sebuah Planner? Meh sini,kami explain sikit๐Ÿ˜ƒ Al-Falah Planner ni ada page untuk Weekly Plan ๐Ÿ˜— Ada column untuk . ๐Ÿ‘‰goals . . .. ๐Ÿ‘‰to do list .. . ๐Ÿ‘‰daily checklist . . . . ๐Ÿ‘‰memorize Quran . .. . . ๐Ÿ‘‰tadabbur Quran. . Dan ada inspirational quotes yang berbeza untuk setiap bulan . . "Nilai manusia semahal nilai Matlamatnya". . . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jom bermatlamat dengan membuat perancangan dengan Al-Falah Planner 2018. . . RM20 only exclude postage Kami jamin kalian pasti sukakannya๐Ÿ˜ƒ WA to order 0163226263 #totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  #bazaarpaknil  - #regrann  #planner2018  #plannermurah2018 #plannerislamik  #islamicplanner2018 
Tahun  2017 berbaki  18 hari lagi untuk melabuhkan tirainya.

Tapi admin dah tak sabar nak menulis dalam Al-Falah Planner 2018 ni.๐Ÿ˜ƒ.
.
.

Mukasurat demi mukasurat dibelek,
memang banyak quotes menarik dan coloum -column yang bermanfaat .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..
.
 Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi,sebab memang laku keras๐Ÿ˜ƒ

Limited untuk.design B,J dan I sahaja.

Whatsapp to order 0163226263.

Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018.

#planner2018murah 
#pahalaproject
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Tahun 2017 berbaki 18 hari lagi untuk melabuhkan tirainya. Tapi admin dah tak sabar nak menulis dalam Al-Falah Planner 2018 ni.๐Ÿ˜ƒ. . . Mukasurat demi mukasurat dibelek, memang banyak quotes menarik dan coloum -column yang bermanfaat .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.. . Planner Al-Falah Kami tinggal beberapa buah sahaja lagi,sebab memang laku keras๐Ÿ˜ƒ Limited untuk.design B,J dan I sahaja. Whatsapp to order 0163226263. Grab cepat..supaya kita semua bersiap sedia merancang untuk Tahun Baru 2018. #planner2018murah  #pahalaproject  #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Ramai yang tanya dan nak tengok content Al-Falah Planner ni.๐Ÿ˜ƒ.
.
.
.
Meh..admin belanja antara pages dan column yang terkandung dalam Planner yang sungguh awesome ni.

Pendekata,memang sebuah planner yang KOMPREHENSIF dan LENGKAP.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
semua sahabat mesti memilikinya especially STUDENT๐Ÿ˜ƒ.
Tak lengkap hidup tanpa planner 2018 ni.
Harga pun....memang harga student kan๐Ÿ˜Ž. .
.
ล”M20 sahaja
Exclude postage ..
.
๐Ÿ˜Ž. WA to order 0163226263.
.
.

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia 
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018#usim#kuis#ukm#uiam
#planner2018#plannermurah - #regrann - #regrann - #regrann
Ramai yang tanya dan nak tengok content Al-Falah Planner ni.๐Ÿ˜ƒ. . . . Meh..admin belanja antara pages dan column yang terkandung dalam Planner yang sungguh awesome ni. Pendekata,memang sebuah planner yang KOMPREHENSIF dan LENGKAP.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . semua sahabat mesti memilikinya especially STUDENT๐Ÿ˜ƒ. Tak lengkap hidup tanpa planner 2018 ni. Harga pun....memang harga student kan๐Ÿ˜Ž. . . ล”M20 sahaja Exclude postage .. . ๐Ÿ˜Ž. WA to order 0163226263. . . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018 #usim #kuis #ukm #uiam  #planner2018 #plannermurah  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
. . .
Untuk yang teruja nak tahu content Al-Falah Planner ni ,meh kami belanja short video ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ Silau mata tengok video Al Falah Planner yang sungguh berwarna-warni ni kan?.
.
.
Sahabat-sahabat yang dah beli Al-Falah Planner ni kan dah mention,
Al Falah Planner ni memang SANGAT MENARIK๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
. ๐Ÿ˜ƒ Istimewa buat sahabat-sahabat yang sedang mencari planner 2018.

Terbaik juga sebagai hadiah buat best friend till Jannah,adik -beradik dan ahli keluarga yang lain.
mesti ramai yang suka dapat hadiah yang menarik dan bermanfaat macam planner ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ..
.

Hadiah istimewa untuk Tahun Baru.

Benda baik dan bermanfaat  wajib share dengan kawan-kawan !๐Ÿ˜ƒ
.
Sebuah Planner yang TERBAIK  untuk semua peringkat umur.

Tag kawan-kawan dan beli bersama untuk jimat harga postage๐Ÿ‘

Harga?
Tiada rahsia!
RM 20 sahaja
Exclude postage

Whatsapp 0163226263..
. . .#totebags#bazaarpaknil#sayajualonline
#totebagmurah#planner2018#pahalaproject
#totebagdakwah #pencilcasedakwah
#promosi#pencilcase#promosi#
#sayajualmurah - #regrann
#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#pencilcase
#pencilcasedakwah
#pencilcasemurah
#sayajualonline
#sayajualmurah - #regrann
. . . Untuk yang teruja nak tahu content Al-Falah Planner ni ,meh kami belanja short video ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ Silau mata tengok video Al Falah Planner yang sungguh berwarna-warni ni kan?. . . Sahabat-sahabat yang dah beli Al-Falah Planner ni kan dah mention, Al Falah Planner ni memang SANGAT MENARIK๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . ๐Ÿ˜ƒ Istimewa buat sahabat-sahabat yang sedang mencari planner 2018. Terbaik juga sebagai hadiah buat best friend till Jannah,adik -beradik dan ahli keluarga yang lain. mesti ramai yang suka dapat hadiah yang menarik dan bermanfaat macam planner ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .. . Hadiah istimewa untuk Tahun Baru. Benda baik dan bermanfaat wajib share dengan kawan-kawan !๐Ÿ˜ƒ . Sebuah Planner yang TERBAIK untuk semua peringkat umur. Tag kawan-kawan dan beli bersama untuk jimat harga postage๐Ÿ‘ Harga? Tiada rahsia! RM 20 sahaja Exclude postage Whatsapp 0163226263.. . . .#totebags #bazaarpaknil #sayajualonline  #totebagmurah #planner2018 #pahalaproject  #totebagdakwah  #pencilcasedakwah  #promosi #pencilcase #promosi # #sayajualmurah  - #regrann  #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #pencilcase  #pencilcasedakwah  #pencilcasemurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  - #regrann 
Tahun Baru 2018 pun dah semakin hampir.

Untuk yang belum memiliki planner,rebut peluang untuk memiliki sebuah planner berciri Islamik dan Kontemporari. . .
.
AL -Falah Planner 2018.
A few pieces left!

KOD :I
.
Less is Better๐Ÿ‘.Buat minimalist,tentu design ini menjadi pilihan hati๐Ÿ˜ƒ

Bertemakan seakan-akan bebintang di cakrawala,dengan tona warna biru dan unggu yang meredupkan pandangan. .
.
 Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi 
dengan harga yang cukup.EKONOMIK.

RM 20 sahaja.
exclude postage

WA to order 0163226263
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Tahun Baru 2018 pun dah semakin hampir. Untuk yang belum memiliki planner,rebut peluang untuk memiliki sebuah planner berciri Islamik dan Kontemporari. . . . AL -Falah Planner 2018. A few pieces left! KOD :I . Less is Better๐Ÿ‘.Buat minimalist,tentu design ini menjadi pilihan hati๐Ÿ˜ƒ Bertemakan seakan-akan bebintang di cakrawala,dengan tona warna biru dan unggu yang meredupkan pandangan. . . Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi dengan harga yang cukup.EKONOMIK. RM 20 sahaja. exclude postage WA to order 0163226263 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Tinggal 18 hari saja lagi sebelum Tahun Baru 2018! .
.

Untuk yang belum memiliki planner,
Grab cepat,asbab stock planner kami sangat terhad๐Ÿ˜ƒ

Al-Falah Planner 2018,

KOD : B

Design ni memang menarik seakan-akan wall paper ๐Ÿ˜ƒ
Bebunga pink diselang seli dengan  kehijauan dedaun  dengan  berlatar belakangkan bentuk geometri yang ringkas ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
 Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi 
dengan harga yang cukup.EKONOMIK.

RM 20 sahaja.
exclude postage

WA to order 0163226263
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Tinggal 18 hari saja lagi sebelum Tahun Baru 2018! . . Untuk yang belum memiliki planner, Grab cepat,asbab stock planner kami sangat terhad๐Ÿ˜ƒ Al-Falah Planner 2018, KOD : B Design ni memang menarik seakan-akan wall paper ๐Ÿ˜ƒ Bebunga pink diselang seli dengan kehijauan dedaun dengan berlatar belakangkan bentuk geometri yang ringkas ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi dengan harga yang cukup.EKONOMIK. RM 20 sahaja. exclude postage WA to order 0163226263 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Assalammualaikum Sahabat.

Asbab,ramai yang whatsapp tentang Al-Falah planner ni,
kami restock utk last batch.
Tapi limited  untuk  3 design ni  sahaja.

Design B,J dan I sahaja.๐Ÿ˜ƒ.
.
. .
.. AL-FALAH PLANNER 2018.

KOD : J

Untuk sahabat-sahabat yang sukakan design  bunga-bunga ๐Ÿ˜ƒ

Serious..memang cantik  bebunga kecil ni sebagai cover design planner,sejuk mata memandang dan tambah semangat nak buka planner ni . .
.
Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi 
dengan harga yang cukup.EKONOMIK.

RM 20 sahaja.
exclude postage

WA to order sekarang 0163226263

Stok memang sangat limited..
.

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Assalammualaikum Sahabat. Asbab,ramai yang whatsapp tentang Al-Falah planner ni, kami restock utk last batch. Tapi limited untuk 3 design ni sahaja. Design B,J dan I sahaja.๐Ÿ˜ƒ. . . . .. AL-FALAH PLANNER 2018. KOD : J Untuk sahabat-sahabat yang sukakan design bunga-bunga ๐Ÿ˜ƒ Serious..memang cantik bebunga kecil ni sebagai cover design planner,sejuk mata memandang dan tambah semangat nak buka planner ni . . . Miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi dengan harga yang cukup.EKONOMIK. RM 20 sahaja. exclude postage WA to order sekarang 0163226263 Stok memang sangat limited.. . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing,
usrah ,kelas koku .....totebeg #pahalaprojectshop inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.

Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes.
Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
.
Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. 
Design :Ikhlas 
Warna:Beige
Material : cotton canvas 
Ukuran: 36 cmร—36cm
Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran)

Postage ;
RM8 sm
RM11SS

Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263
.
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia
#bazaarpaknil - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing, usrah ,kelas koku .....totebeg #pahalaprojectshop  inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop  antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. . . Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes. Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . . Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. Design :Ikhlas Warna:Beige Material : cotton canvas Ukuran: 36 cmร—36cm Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran) Postage ; RM8 sm RM11SS Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263 . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing,
usrah ,kelas koku .....totebeg #pahalaprojectshop inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.

Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ.
.
.
 Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes.
Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
.
 Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. 
Design :Ikhlas 
Warna:Beige
Material : cotton canvas 
Ukuran: 36 cmร—36cm
Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran)

Postage ;
RM8 sm
RM11SS

Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263
.
.

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop 
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia
#bazaarpaknil - #regrann - #regrann - #regrann
Untuk yang tercari -cari totebeg yang sesuai untuk ke kuliah,tutorial ,outing, usrah ,kelas koku .....totebeg #pahalaprojectshop  inilah jawapannya.๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . Material kain yang tahan lasak dengan kepanjangan tali yang selesa di bahu menjadikan totebeg kami #pahalaprojectshop  antara totebeg favourite sahabat-sahabat, baik di sekolah ,maahad tahfiz,mahupun IPT ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. . . Dan yang esklusifnya....printed dengan pelbagai inspirational/dakwah quotes. Sebagai medium dakwah untuk diri sendiri dan juga sahabat lain yang memandang dan terpandang.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . Harga : 1 pcs RM 25 sahaja. Design :Ikhlas Warna:Beige Material : cotton canvas Ukuran: 36 cmร—36cm Panjang Tali : 66cm (lebih panjang daripada totebeg lain di pasaran) Postage ; RM8 sm RM11SS Whatsapp to order now๐Ÿ‘‰0163226263 . . #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
SABAR saat di uji dan IKHLAS dalam berbuat kebaikan.
Bersangka baik selalu..In shaa Allah kita akan KUAT dan TENANG dalam mengharungi  kehidupan ini.

Moga Redha Allah  mengiringi setiap  inci  langkah kita.

Grab Totebeg dakwah kami ;
RM25 each exclude postage

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann - #regrann - #regrann
SABAR saat di uji dan IKHLAS dalam berbuat kebaikan. Bersangka baik selalu..In shaa Allah kita akan KUAT dan TENANG dalam mengharungi kehidupan ini. Moga Redha Allah mengiringi setiap inci langkah kita. Grab Totebeg dakwah kami ; RM25 each exclude postage #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Peliharalah hati & diri kita sebaiknya ๐Ÿ˜
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject
Deanโ€™s Partner: โ€œKami pun ada flaws hokayyyโ€ ๐Ÿ’ฏ

#PCESUiTMPP 
#PCESxFKA
#DeansAward
8.12.17 | Majlis Apresiasi FKA & Anugerah Dekan Sesi 2016/2017 โœจ
.
Interframed: @abbas_cadree 
#PCESxFKA
#DeansAward
#PCESUiTMPP
regram @alquranshop
Keep praying ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject
AL-FALAH Planner 2018 ๐Ÿ“•
.
Buat minimalist di luar sana, tentu design ini menjadi pilihan hati ๐Ÿ˜ƒ Bertemakan seakan-akan bintang2 di angkasa, dengan kombinasi tona biru dan ungu yang meredupkan pandangan ๐Ÿ˜ Ditambah dengan quote yg sangat memberi inspirasi utk terus berjaya ๐Ÿ’Ž
.
Jom miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi harga yang cukup EKONOMIK utk sesiapa sahaja terutama student ๐Ÿค—
.
๐Ÿ’ฐRM20 exclude postage
.
๐ŸŽ‰ PROMO ITEM ๐ŸŽ‰
1. Totebag + planner Al Falah = RM42 + free buku #zinedhuh
2. Kombo Tee muslimah + Tee muslimin + Tee kids = RM70
.
๐Ÿ“ฎPostage :
RM8 Semenanjung
RM11 Sabah&Sarawak
RM16 Brunei, Singapore & Indonesia
.
Any inquiries & more details โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒwhatsapp 019-3639597 or click je link kat bio ๐Ÿ‘†
.
#kuis #planner2018 #utmskudai #kotabharu #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #uitmshahalam #usim #uniklmicet #sepang #uitmseremban3 #politeknikkotabharu #ruangrezekihanania #pahalaproject #merchandisedakwah #uitmdengkil #kptmbangi #unisza #upmserdang #ukmbangi #nilai #iiumgombak #kptmipoh #politeknikmerlimau #banting #islamicplanner2018 #nilaiimpian #uiam #uumsintok
AL-FALAH Planner 2018 ๐Ÿ“• . Buat minimalist di luar sana, tentu design ini menjadi pilihan hati ๐Ÿ˜ƒ Bertemakan seakan-akan bintang2 di angkasa, dengan kombinasi tona biru dan ungu yang meredupkan pandangan ๐Ÿ˜ Ditambah dengan quote yg sangat memberi inspirasi utk terus berjaya ๐Ÿ’Ž . Jom miliki sebuah planner yang bukan sahaja MENARIK dan KOMPREHENSIF tetapi harga yang cukup EKONOMIK utk sesiapa sahaja terutama student ๐Ÿค— . ๐Ÿ’ฐRM20 exclude postage . ๐ŸŽ‰ PROMO ITEM ๐ŸŽ‰ 1. Totebag + planner Al Falah = RM42 + free buku #zinedhuh  2. Kombo Tee muslimah + Tee muslimin + Tee kids = RM70 . ๐Ÿ“ฎPostage : RM8 Semenanjung RM11 Sabah&Sarawak RM16 Brunei, Singapore & Indonesia . Any inquiries & more details โคต๏ธ ๐Ÿ“ฒwhatsapp 019-3639597 or click je link kat bio ๐Ÿ‘† . #kuis  #planner2018  #utmskudai  #kotabharu  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #uitmshahalam  #usim  #uniklmicet  #sepang  #uitmseremban3  #politeknikkotabharu  #ruangrezekihanania  #pahalaproject  #merchandisedakwah  #uitmdengkil  #kptmbangi  #unisza  #upmserdang  #ukmbangi  #nilai  #iiumgombak  #kptmipoh  #politeknikmerlimau  #banting  #islamicplanner2018  #nilaiimpian  #uiam  #uumsintok 
@Regranned from @alquranshop -  Keep praying ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject - #regrann
Keep praying ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject
KITA SEMUA PENDOSA ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.

Namun, adakah AMALAN YANG MAMPU MENGHAPUSKAN DOSA-DOSA KECIL MAHUPUN BESAR KITA?

Jika anda INGIN ketahui lebih lanjut cara menghapuskan dosa kita daripada Imam Ibn Al-Dayba' , naskhah ini diharap dapat membantu.
Sesuai juga dihadiahkan pada rakan/kenalan demi menaikkan semangat mereka menjadi lebih baik.

Hanya RM22 selepas DISKAUN 12%. WhatsApp/Telegram: 013-6786571

Sinopsis:
Harapan tertinggi seorang Muslim adalah meninggalkan dunia ini dengan senyuman yang terukir di wajah. Puas selepas mempersembahkan yang terbaik sepanjang hidupnya. Hari kematian menjadi saat yang paling dinanti-nantikan. Kedatangan malaikat maut akan disambut dengan gembira. Roh keluar ibarat seseorang yang hendak bercuti selepas penat bekerja. Buku ini menghimpukan ayat-ayat al-Quran, hadis-hadis, kalam ulama serta syair-syair berkenaan amalan menghapuskan dosa. 
Kami melihat kitab ini amat wajar diterjemahkan sebagai pendorong kepada kita, umat manusia yang sering terpalit dengan dosa. Boleh dikatakan setiap hari kita melakukan dosa. Sama ada dosa dengan Allah atau yang bersangkutan dengan manusia. 
#amalan #amalanpenghapusdosa #dosa #hadis #alquran #syair #kalam #kalamulama #ulama #imamibnaldayba #telagabiru #bukumurah #onlinebookstore #booksville #bukudiskaun #amalanmengangkatdarjat #doa #zikir #pahalaproject #hadiahharijadi #obsesbuku #kakinovel #kuching #miri #bintulu #senawang #klia #putatan
KITA SEMUA PENDOSA ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . Namun, adakah AMALAN YANG MAMPU MENGHAPUSKAN DOSA-DOSA KECIL MAHUPUN BESAR KITA? Jika anda INGIN ketahui lebih lanjut cara menghapuskan dosa kita daripada Imam Ibn Al-Dayba' , naskhah ini diharap dapat membantu. Sesuai juga dihadiahkan pada rakan/kenalan demi menaikkan semangat mereka menjadi lebih baik. Hanya RM22 selepas DISKAUN 12%. WhatsApp/Telegram: 013-6786571 Sinopsis: Harapan tertinggi seorang Muslim adalah meninggalkan dunia ini dengan senyuman yang terukir di wajah. Puas selepas mempersembahkan yang terbaik sepanjang hidupnya. Hari kematian menjadi saat yang paling dinanti-nantikan. Kedatangan malaikat maut akan disambut dengan gembira. Roh keluar ibarat seseorang yang hendak bercuti selepas penat bekerja. Buku ini menghimpukan ayat-ayat al-Quran, hadis-hadis, kalam ulama serta syair-syair berkenaan amalan menghapuskan dosa. Kami melihat kitab ini amat wajar diterjemahkan sebagai pendorong kepada kita, umat manusia yang sering terpalit dengan dosa. Boleh dikatakan setiap hari kita melakukan dosa. Sama ada dosa dengan Allah atau yang bersangkutan dengan manusia. #amalan  #amalanpenghapusdosa  #dosa  #hadis  #alquran  #syair  #kalam  #kalamulama  #ulama  #imamibnaldayba  #telagabiru  #bukumurah  #onlinebookstore  #booksville  #bukudiskaun  #amalanmengangkatdarjat  #doa  #zikir  #pahalaproject  #hadiahharijadi  #obsesbuku  #kakinovel  #kuching  #miri  #bintulu  #senawang  #klia  #putatan 
Pakai atau bawa totebeg dakwah ni  buat kita kelihatan 'cool' je kan?๐Ÿ˜ƒ Di samping sebagai "gentle reminder' buat kita yang sering alpa dan lupa, juga sebagai dakwah kecil buat insan lain yang memandang dan terpandang.

RM25 exclude postage

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada dunia.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Whatsapp to order 0163226263

#totebags
#totebagmurah
#totebagdakwah 
#promosi
#sayajualmurah
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysi - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Pakai atau bawa totebeg dakwah ni buat kita kelihatan 'cool' je kan?๐Ÿ˜ƒ Di samping sebagai "gentle reminder' buat kita yang sering alpa dan lupa, juga sebagai dakwah kecil buat insan lain yang memandang dan terpandang. RM25 exclude postage Jom sebarkan mesej kebaikan kepada dunia.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Whatsapp to order 0163226263 #totebags  #totebagmurah  #totebagdakwah  #promosi  #sayajualmurah  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysi  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Bait-bait perkataan dalam zine ini lahir dari sudut hati yang paling dalam.
.
Semoga ia perlahan-lahan meresap masuk tembus ke dalam hati pembaca untuk berfikir, tersentak, tersedar lalu mencari,
.
Cari apa?
Anda akan tahu selepas membaca zine ini, dipersilakan.
.
๐Ÿ RM 12 sahaja
.
โœ… NAK ORDER?
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 01151984887 โ€ผ๏ธATAU
๐Ÿ“ฉDM @lisya_bookstore
โ€ผ๏ธATAU
๐Ÿ“Komen dibawah ini. Kami akan DM anda
.
๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @lisya_bookstore
๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @lisya_bookstore
.
#DariHtiUntukHatiVol1 #DariHatiUntukHati #pahalaproject #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati #lisyabookstore
Bait-bait perkataan dalam zine ini lahir dari sudut hati yang paling dalam. . Semoga ia perlahan-lahan meresap masuk tembus ke dalam hati pembaca untuk berfikir, tersentak, tersedar lalu mencari, . Cari apa? Anda akan tahu selepas membaca zine ini, dipersilakan. . ๐Ÿ RM 12 sahaja . โœ… NAK ORDER? . ๐Ÿ“ฒWhatsApp 01151984887 โ€ผ๏ธATAU ๐Ÿ“ฉDM @lisya_bookstore โ€ผ๏ธATAU ๐Ÿ“Komen dibawah ini. Kami akan DM anda . ๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @lisya_bookstore ๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @lisya_bookstore . #DariHtiUntukHatiVol1  #DariHatiUntukHati  #pahalaproject  #TaliHatiBookStore  #TeamTaliHati  #TaliHati  #lisyabookstore 
@Regranned from @alquranshop -  We โ™ฅ Allah..
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject - #regrann
Pre order Tee Muslimah 2018. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘.
Pre order close 9/12
.
 Untuk yang dah biasa order Tee Muslimah kami,pasti dah tahu kualiti meterial Tee Muslimah kami yang 'sejuk dan lembut'๐Ÿ‘ .
.
Bertemakan Tahun 2018
dengan quotes "To Be A Better Ummah"
Dengan Gold Printed Yang sungguh esklusif.๐Ÿ˜— Promotion ๐Ÿ˜ƒRM33 exclude postage.
Add RM1 for 2XL -3XL
(Normal price RM35)

Silkscreen printed.
Colour :Black with  Gold printed
Material.: 100% cotton t-shirt
(quite  strecthable)

Wajib ada untuk setiap orang sebagai pemangkin semangat Tahun Baru 2018.

Lets to be a Better Ummah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
.
 #teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah

#sizechartTM - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Pre order Tee Muslimah 2018. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘. Pre order close 9/12 . Untuk yang dah biasa order Tee Muslimah kami,pasti dah tahu kualiti meterial Tee Muslimah kami yang 'sejuk dan lembut'๐Ÿ‘ . . Bertemakan Tahun 2018 dengan quotes "To Be A Better Ummah" Dengan Gold Printed Yang sungguh esklusif.๐Ÿ˜— Promotion ๐Ÿ˜ƒRM33 exclude postage. Add RM1 for 2XL -3XL (Normal price RM35) Silkscreen printed. Colour :Black with Gold printed Material.: 100% cotton t-shirt (quite strecthable) Wajib ada untuk setiap orang sebagai pemangkin semangat Tahun Baru 2018. Lets to be a Better Ummah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . #teemuslimahKhadijah  #teemuslimahKunAnta  #teemuslimah  #teemuslimahpahalaproject  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sizechartTM  #tipsukurbajuTM #teemuslimah2018  #teemuslimahtobeabetterummah  #sizechartTM  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Jom pakai sedondon menjelang Tahun Baru 2018 ni๐Ÿ‘.
.
Moga  1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang๐Ÿ˜ƒ.
.
๐Ÿ‘ "To Be A Better  Ummah"

Harga terbaik daripada kami

RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘
exclude postage.

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

WA to 0163226263.

#tee2018
#2018
#tshirt
#tshirtdesign
#tshirtshop
#teemuslimah 
#teemuslimin
#tshirt 
#tshirtdesign
#kidstshirt
#teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah
#oasistmj

#sizechartTM - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Jom pakai sedondon menjelang Tahun Baru 2018 ni๐Ÿ‘. . Moga 1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang๐Ÿ˜ƒ. . ๐Ÿ‘ "To Be A Better Ummah" Harga terbaik daripada kami RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ exclude postage. Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua. WA to 0163226263. #tee2018  #2018  #tshirt  #tshirtdesign  #tshirtshop  #teemuslimah  #teemuslimin  #tshirt  #tshirtdesign  #kidstshirt  #teemuslimahKhadijah  #teemuslimahKunAnta  #teemuslimah  #teemuslimahpahalaproject  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sizechartTM  #tipsukurbajuTM #teemuslimah2018  #teemuslimahtobeabetterummah  #oasistmj  #sizechartTM  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Bait-bait perkataan dalam zine ini lahir dari sudut hati yang paling dalam.
.
Semoga ia perlahan-lahan meresap masuk tembus ke dalam hati pembaca untuk berfikir, tersentak, tersedar lalu mencari,
.
Cari apa?
Anda akan tahu selepas membaca zine ini, dipersilakan.
.
๐Ÿ RM 12 sahaja
.
โœ… NAK ORDER?
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 0148176424 โ€ผ๏ธATAU
๐Ÿ“ฉDM@bybellabookshopโ€ผ๏ธATAU
๐Ÿ“Komen dibawah ini. Kami akan DM anda
.
๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @bybellabookshop
๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @bybellabookshop
.
#DariHtiUntukHatiVol1 #DariHatiUntukHati #pahalaproject #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati
Bait-bait perkataan dalam zine ini lahir dari sudut hati yang paling dalam. . Semoga ia perlahan-lahan meresap masuk tembus ke dalam hati pembaca untuk berfikir, tersentak, tersedar lalu mencari, . Cari apa? Anda akan tahu selepas membaca zine ini, dipersilakan. . ๐Ÿ RM 12 sahaja . โœ… NAK ORDER? . ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0148176424 โ€ผ๏ธATAU ๐Ÿ“ฉDM@bybellabookshopโ€ผ๏ธATAU ๐Ÿ“Komen dibawah ini. Kami akan DM anda . ๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @bybellabookshop ๐Ÿ‘‰DM/FOLLOW @bybellabookshop . #DariHtiUntukHatiVol1  #DariHatiUntukHati  #pahalaproject  #TaliHatiBookStore  #TeamTaliHati  #TaliHati 
Moga  1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang๐Ÿ˜ƒ.
.
๐Ÿ‘ "To Be A Better  Ummah"

Harga terbaik daripada kami

RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘
exclude postage.

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

WA to 0163226263.

#tee2018
#2018
#tshirt
#tshirtdesign
#tshirtshop
#teemuslimah 
#teemuslimin
#tshirt 
#tshirtdesign
#kidstshirt
#teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah
#oasistmj

#sizechartTM - #regrann - #
Moga 1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang๐Ÿ˜ƒ. . ๐Ÿ‘ "To Be A Better Ummah" Harga terbaik daripada kami RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ exclude postage. Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua. WA to 0163226263. #tee2018  #2018  #tshirt  #tshirtdesign  #tshirtshop  #teemuslimah  #teemuslimin  #tshirt  #tshirtdesign  #kidstshirt  #teemuslimahKhadijah  #teemuslimahKunAnta  #teemuslimah  #teemuslimahpahalaproject  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sizechartTM  #tipsukurbajuTM #teemuslimah2018  #teemuslimahtobeabetterummah  #oasistmj  #sizechartTM  - #regrann  - #
Assalammualaikum Sahabat Semua.๐Ÿ˜ƒ
Last Call untuk Tee 2018.

Bertemakan Tahun 2018
dengan quotes "To Be A Better Ummah"
Dengan Gold Printed Yang sungguh esklusif.๐Ÿ˜— Promotion ๐Ÿ˜ƒRM33 exclude postage.
Add RM1 for 2XL -3XL
(Normal price RM35)

Silkscreen printed.
Colour :Black with  Gold printed
Material.: 100% cotton t-shirt
(quite  strecthable)

Wajib ada untuk setiap orang sebagai pemangkin semangat Tahun Baru 2018.

Lets to be a Better Ummah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
.
.
 #teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah

#sizechartTM - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Assalammualaikum Sahabat Semua.๐Ÿ˜ƒ Last Call untuk Tee 2018. Bertemakan Tahun 2018 dengan quotes "To Be A Better Ummah" Dengan Gold Printed Yang sungguh esklusif.๐Ÿ˜— Promotion ๐Ÿ˜ƒRM33 exclude postage. Add RM1 for 2XL -3XL (Normal price RM35) Silkscreen printed. Colour :Black with Gold printed Material.: 100% cotton t-shirt (quite strecthable) Wajib ada untuk setiap orang sebagai pemangkin semangat Tahun Baru 2018. Lets to be a Better Ummah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . . #teemuslimahKhadijah  #teemuslimahKunAnta  #teemuslimah  #teemuslimahpahalaproject  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sizechartTM  #tipsukurbajuTM #teemuslimah2018  #teemuslimahtobeabetterummah  #sizechartTM  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
Jom...bertekad untuk menjadi lebih baik pada tahun akan datang๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘..
. . . Bertemakan Tahun 2018
dengan quotes "To Be A Better Ummah"

Tee Muslimin ni bukan sahaja bergaya untuk dipakai bahkan sebagai inspirasi buat diri kita.
Gold Printed tau!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

RM22 exclude postage.
Add RM1 for 3XL-5XL

Silkscreen printed.
Colour :Black and Gold.
Material.: 100% cotton t-shirt

Wajib ada untuk setiap orang sebagai pemangkin semangat Tahun Baru 2018.

Lets to be a Better Ummah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..
.
 Pre-order dilanjutkan sehingga 9 Disember 2017.
.
.  #teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah

#sizechartTM - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Jom...bertekad untuk menjadi lebih baik pada tahun akan datang๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘.. . . . Bertemakan Tahun 2018 dengan quotes "To Be A Better Ummah" Tee Muslimin ni bukan sahaja bergaya untuk dipakai bahkan sebagai inspirasi buat diri kita. Gold Printed tau!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua. RM22 exclude postage. Add RM1 for 3XL-5XL Silkscreen printed. Colour :Black and Gold. Material.: 100% cotton t-shirt Wajib ada untuk setiap orang sebagai pemangkin semangat Tahun Baru 2018. Lets to be a Better Ummah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.. . Pre-order dilanjutkan sehingga 9 Disember 2017. . . #teemuslimahKhadijah  #teemuslimahKunAnta  #teemuslimah  #teemuslimahpahalaproject  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sizechartTM  #tipsukurbajuTM #teemuslimah2018  #teemuslimahtobeabetterummah  #sizechartTM  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann