an online Instagram web viewer

#repost medias

Photos

プレゼント企画🎁
*
@aaa.15_ さんのプレゼント企画に応募させて頂きます❤︎
*
B希望です⸜( ´ ꒳ ` )⸝♡︎
ご縁がありますよぉに🙏🏻✨
*
#Repost @aaa.15_ (@get_repost)
・・・
㊗フォロワー様600人記念❤
プレゼント企画やりたいと思います😊💓
*
*
今年の3月くらいからプラバンを始め、約半年が経とうとしてますが、まだまだ未熟な私の作品に、いいね!してくださったり、コメントしてくださったり、フォローしてくださったり、オーダーしてくださったり、お譲りに参加してくださったり、本当に嬉しくて嬉しくて、感謝しています😢💓💓
*
*
まだまだ未熟な私の作品にはなりますが、フォロワー様限定で、どちらか1つ、計2名様にプレゼントしたいと思います😊🌠✨✨
*
*
★応募資格・応募方法★
⭐フォロワー様であること(これからフォローしてくださる方でも🆗です🙆)
⭐当選・発送後、お名前を伏せずに作品をpostしてもいいよーという方
⭐ハンドメイド品にご理解頂ける方(レジンの気泡、埃、プラバンの歪み等)
⭐日本在住の方
*
*
⭐AかBどちらかご希望の方をコメント欄にご記入下さい✨
お名前・ご希望であれば誕生日をお入れし、バッチかキーホルダーにしてプレゼント致します😊💓
*
*
✔こちらにコメント頂き、さらに、こちらをスクショして頂き@aaa.15_  をタグ付けしてpostして頂いた方は、当選倍数2倍にさせていただきます❤その際、必ず#aaa15プレゼント企画 の記入、A・Bどちらの希望もよろしくお願い致します😊💓
私からいいね!が付けば応募完了です🙆💓 もし、いいね!がつかない場合、上手くタグ付けれていない可能性がありますので、よくご確認をお願い致します🙇
*
*
もちろん、コメントだけでの応募でも大丈夫ですので、たくさんの応募お待ちしております😊💕
*
*
今回、オーダーと平行しての作業となりますので、当選後、発送までにお時間頂きます🙇🙇✨9月中に、誕生日インがあるので、その日までに~🙏という方は、間に合わない可能性もございますので、大変申し訳ないのですが、お時間に余裕のある方でお願い致します🙇🙇✨
*
*
只今~8月24日pm21:0 0まで
*
*
そして、これからもどうぞ@aaa.15_をよろしくお願い致します🙇💓
*
#プラバン#バースデーシール#ディズニーバースデーシール#バースデーシール風ネームプレート#ハンドメイド#ディズニー#ディズニーランド#誕生日#お誕生日#プレゼント企画#aaa15プレゼント企画
プレゼント企画🎁 * @aaa.15_ さんのプレゼント企画に応募させて頂きます❤︎ * B希望です⸜( ´ ꒳ ` )⸝♡︎ ご縁がありますよぉに🙏🏻✨ * #Repost  @aaa.15_ (@get_repost) ・・・ ㊗フォロワー様600人記念❤ プレゼント企画やりたいと思います😊💓 * * 今年の3月くらいからプラバンを始め、約半年が経とうとしてますが、まだまだ未熟な私の作品に、いいね!してくださったり、コメントしてくださったり、フォローしてくださったり、オーダーしてくださったり、お譲りに参加してくださったり、本当に嬉しくて嬉しくて、感謝しています😢💓💓 * * まだまだ未熟な私の作品にはなりますが、フォロワー様限定で、どちらか1つ、計2名様にプレゼントしたいと思います😊🌠✨✨ * * ★応募資格・応募方法★ ⭐フォロワー様であること(これからフォローしてくださる方でも🆗です🙆) ⭐当選・発送後、お名前を伏せずに作品をpostしてもいいよーという方 ⭐ハンドメイド品にご理解頂ける方(レジンの気泡、埃、プラバンの歪み等) ⭐日本在住の方 * * ⭐AかBどちらかご希望の方をコメント欄にご記入下さい✨ お名前・ご希望であれば誕生日をお入れし、バッチかキーホルダーにしてプレゼント致します😊💓 * * ✔こちらにコメント頂き、さらに、こちらをスクショして頂き@aaa.15_ をタグ付けしてpostして頂いた方は、当選倍数2倍にさせていただきます❤その際、必ず#aaa15プレゼント企画  の記入、A・Bどちらの希望もよろしくお願い致します😊💓 私からいいね!が付けば応募完了です🙆💓 もし、いいね!がつかない場合、上手くタグ付けれていない可能性がありますので、よくご確認をお願い致します🙇 * * もちろん、コメントだけでの応募でも大丈夫ですので、たくさんの応募お待ちしております😊💕 * * 今回、オーダーと平行しての作業となりますので、当選後、発送までにお時間頂きます🙇🙇✨9月中に、誕生日インがあるので、その日までに~🙏という方は、間に合わない可能性もございますので、大変申し訳ないのですが、お時間に余裕のある方でお願い致します🙇🙇✨ * * 只今~8月24日pm21:0 0まで * * そして、これからもどうぞ@aaa.15_をよろしくお願い致します🙇💓 * #プラバン #バースデーシール #ディズニーバースデーシール #バースデーシール風ネームプレート #ハンドメイド #ディズニー #ディズニーランド #誕生日 #お誕生日 #プレゼント企画 #aaa15プレゼント企画 
👏😸 #Repost @cdsglobal (@get_repost)
・・・
Fierce ⚡⚡
#repost from @28models of the brilliant @davidsmaruj @synergyscouting ♥
.
.
.
#malemodel #malebeauty #mensfashion #mensgrooming #menswear #mcm #fashiongram #potd #editorial #instasexy #instastyle #tokyojames #menshair #platinum #mensjacket #cds #weloveourclients #bookingsoftware #fashiontechnology #websites #models #fashion #regram
#Repost from @dukunsaka
.
Part 2
Bismillah 
Alhamdulillah,syukur pada Allah
.
Instagram Adalah sekadar medium sahaja.Ingat ye..Ianya media sosial.Tempat orang bersosial dialam Maya.
.
AMBIL PELUANG
.
1) SEBAB FOC
2) RAMAI ARTIS GUNA.FOLLOWERS MEREKA SASARAN KITA
3) BESARKAN JENAMA ANDA
4) TUMPU PADA GAMBAR DAN VIDEO
5) PEMINAT GAMBAR DAN VIDEO AMAT RAMAI .MEREKA AMBIL GAMBAR TERUS UPLOAD.
6) SANGAT MUDAH NAK GUNA
7) JIKA ANDA PENIAGA, TAMBAH ILMU UNTUK EDIT GAMBAR DAN VIDEO
.
JANGAN TUNGGU LAGI.INILAH MASANYA.
.
ANDA DAH YAKIN INSTAGRAM BOLEH BERI KEUNTUNGAN KEPADA ANDA?
.
Adakah anda rasa, saya perlu meneruskan part 3 untuk menambah ilmu anda ?
.
Jika perlu sila tag seramai mungkin kenalan anda pada posting ini.Ajak mereka bersama kita.Makin ramai,Maka makin ramai Yang Akan belajar.in shaa Allah.
.
Salam sayang dari saya
@ajimaura
@akademi.insta 
@ig_sokongan
@sifucilik
.
Buka Minda anda  Bukan
Buka mulut anda
#Repost  from @dukunsaka . Part 2 Bismillah Alhamdulillah,syukur pada Allah . Instagram Adalah sekadar medium sahaja.Ingat ye..Ianya media sosial.Tempat orang bersosial dialam Maya. . AMBIL PELUANG . 1) SEBAB FOC 2) RAMAI ARTIS GUNA.FOLLOWERS MEREKA SASARAN KITA 3) BESARKAN JENAMA ANDA 4) TUMPU PADA GAMBAR DAN VIDEO 5) PEMINAT GAMBAR DAN VIDEO AMAT RAMAI .MEREKA AMBIL GAMBAR TERUS UPLOAD. 6) SANGAT MUDAH NAK GUNA 7) JIKA ANDA PENIAGA, TAMBAH ILMU UNTUK EDIT GAMBAR DAN VIDEO . JANGAN TUNGGU LAGI.INILAH MASANYA. . ANDA DAH YAKIN INSTAGRAM BOLEH BERI KEUNTUNGAN KEPADA ANDA? . Adakah anda rasa, saya perlu meneruskan part 3 untuk menambah ilmu anda ? . Jika perlu sila tag seramai mungkin kenalan anda pada posting ini.Ajak mereka bersama kita.Makin ramai,Maka makin ramai Yang Akan belajar.in shaa Allah. . Salam sayang dari saya @ajimaura @akademi.insta @ig_sokongan @sifucilik . Buka Minda anda Bukan Buka mulut anda
#Repost @lisapimentel1
・・・
Gozadera en @pops_rstrnt
#Repost  @lisapimentel1 ・・・ Gozadera en @pops_rstrnt
#Repost @sissitv (@get_repost)
・・・
#hellohungary ##BuenosDias desde #danubio #budapest #parlament no se puede creer tanta belleza .. #solucky la vida da muchas vueltas solo hay que estar preparada para girar con ellas #hellobudapest 😘💋🌺
Respect to our fav leader 😗
The best leader in the world 😍❤
-
-
Follow @btsofficial.ig 🔥
Like my other post ❤
Tag your friends
-
Also follow
📚@bts.learnkorean 👽@taeplanet95
-
©owner
#v #taehyung #jungkook #jimin #jhope #rapmonster #jin #suga #bts #bangtan #bangtanboys #btsf4f #kpop #kpopf4f #kpopfff #kpopexlikes #kpopshoutout #kpopmemes #방탄소년단 #태형 #l4l #kpopfollow #kpoplike4like #likeforlike  #like4like #precious #adorable #cool #swag #repost
Respect to our fav leader 😗 The best leader in the world 😍❤ - - Follow @btsofficial.ig 🔥 Like my other post ❤ Tag your friends - Also follow 📚@bts.learnkorean 👽@taeplanet95 - ©owner #v  #taehyung  #jungkook  #jimin  #jhope  #rapmonster  #jin  #suga  #bts  #bangtan  #bangtanboys  #btsf4f  #kpop  #kpopf4f  #kpopfff  #kpopexlikes  #kpopshoutout  #kpopmemes  #방탄소년단  #태형  #l4l  #kpopfollow  #kpoplike4like  #likeforlike   #like4like  #precious  #adorable  #cool  #swag  #repost 
#Repost @tambah_followers_co (@get_repost)
・・・
💞REPOST, TAG & WIN 100 FREE FOLLOWERS @tambah_followers_co BAGI. MANE NAK CARI 100 FOLLOWERS FREE BEB! 😍😍😘😘 .
.
.
💞SYARAT REPOST!💯
Sape repost post (pic n caption) ni, @tambah_followers_co akan bagi 100 follower FREE. 2 orang akan dipilih setiap hari. Guna app #repostapp atau #regrann untuk lebih senang repost, tolong unprivate ig jugak ye. (repost tu jangan lupa tag admin , nanti admin xperasan)
.
.
💞YANG MALU NAK REPOST TU  TAKUT KAWAN KUTUK BOLEH GUNA Tips ni nak meramaikan follower.  Ikut je step BAWAH ni BULAT2 komPem dapat BANYAK FOLLOWERS.💯😊
.
💞1) Follow @tambah_followers_com
.
✅2) Follow semua account dalam senarai "Following" @tambah_followers_co
.
⏰3) Tunggu lebih kurang 30-45 minit.
.
❎4) Selepas 30 minit , unfollow senarai"Following" @tambah_followers_co dan Follow semula.
.
♻5) Ulang semula dari step No.2
.
🕘6) Pastikan timing betul.(9Pg,12Tghari,9Mlm) atau nak buat setiap 1jam pon boleh. Lagi rajin, lagi banyak dapat. Tp pastikan jarak masa 30minit dan keatas bagi mengalak dari kena ban.
.
🆒Semoga berjaya😘😊
.
Nak follower percuma dengan mudah? 
Klik link di bio...
.
.
#powerfollowers #bytambah_followers_co #sayangraya
#Repost  @tambah_followers_co (@get_repost) ・・・ 💞REPOST, TAG & WIN 100 FREE FOLLOWERS @tambah_followers_co BAGI. MANE NAK CARI 100 FOLLOWERS FREE BEB! 😍😍😘😘 . . . 💞SYARAT REPOST!💯 Sape repost post (pic n caption) ni, @tambah_followers_co akan bagi 100 follower FREE. 2 orang akan dipilih setiap hari. Guna app #repostapp  atau #regrann  untuk lebih senang repost, tolong unprivate ig jugak ye. (repost tu jangan lupa tag admin , nanti admin xperasan) . . 💞YANG MALU NAK REPOST TU TAKUT KAWAN KUTUK BOLEH GUNA Tips ni nak meramaikan follower. Ikut je step BAWAH ni BULAT2 komPem dapat BANYAK FOLLOWERS.💯😊 . 💞1) Follow @tambah_followers_com . ✅2) Follow semua account dalam senarai "Following" @tambah_followers_co . ⏰3) Tunggu lebih kurang 30-45 minit. . ❎4) Selepas 30 minit , unfollow senarai"Following" @tambah_followers_co dan Follow semula. . ♻5) Ulang semula dari step No.2 . 🕘6) Pastikan timing betul.(9Pg,12Tghari,9Mlm) atau nak buat setiap 1jam pon boleh. Lagi rajin, lagi banyak dapat. Tp pastikan jarak masa 30minit dan keatas bagi mengalak dari kena ban. . 🆒Semoga berjaya😘😊 . Nak follower percuma dengan mudah? Klik link di bio... . . #powerfollowers  #bytambah_followers_co  #sayangraya 
21 สิงหาคม 2560 เวลา 20.13 น.ไม่คิดไม่ฝันว่าจะมีวันนี้ เจมส์มาร์ กลายเป็น เจมส์มาร์ ผู้มีไอจี....🎉🎉🎉
#Repost @james_jamesma
・・・
I think its about time i started...welcome to my official instagram page!!! I will try my best to share my lifestyle and thoughts to all of you:) i hope this will be a great journey...thankyou everyone for waiting :)
#jamesma #jamesisgem #ttj0817 #ttjspecial
21 สิงหาคม 2560 เวลา 20.13 น.ไม่คิดไม่ฝันว่าจะมีวันนี้ เจมส์มาร์ กลายเป็น เจมส์มาร์ ผู้มีไอจี....🎉🎉🎉 #Repost  @james_jamesma ・・・ I think its about time i started...welcome to my official instagram page!!! I will try my best to share my lifestyle and thoughts to all of you:) i hope this will be a great journey...thankyou everyone for waiting :) #jamesma  #jamesisgem  #ttj0817  #ttjspecial 
#Repost @missgeorgiapetite (@get_repost)
・・・
Georgia is in the path of the 8.21.17 total Solar Eclipse! Where will you be?🌘🌎🍑#totalsolareclipse2017 #totalsolareclipse #solareclipse #eclipse #georgia #missgeorgiapetite
#Repost @miaguiazevedo (@get_repost)
・・・
Ninguem nunca disse que seria fácil e isso que me faz amar esse esporte, porém não é o fim do mundo como muitos dizem, sim tem que ter disciplina, sofrer abdicações  e sim tem que amar o que se faz caso contrário vai "nadar, nadar contra correnteza" quem decide competir muito antes de ter maturidade tanto física quanto mental geralmente sai frustrado ou arruma vários problemas "psicológicos e até mesmo físicos" sim todos tem capacidade porém tudo tem seu tempo... treine por anos sem errar e aí se vc viu que é isso mesmo que vc ama fazer pode ser a hora de subir num palco... essa é minha opinião pela vivência que tenho e pelo que vejo em outros atletas... outra coisa que depois de bater a cabeça aprendi que esse esporte não permite vida paralela ou vc se doa 100% a ele ou não será competitivo, não existe essa de "dar um tempo" e depois querer se preparar ou tu é bodybuilder ou tu é marombeiro, que são duas coisas bem distintas, isso não quer dizer que um body é melhor que um maromba, mas sim que são #lifestyles diferentes e cada pessoa é feliz de um jeito, eu já fui marombeiro mas hoje me considero bodybuilder pois meu esporte vem antes de qualquer coisa na minha vida! ⚔️☠️#king #kingstrongfitclan #kingstrongofficial #regata #roupasfitness #roupasdeacademia #qualidade #estilo #estilodevida #gymlife #gym #mylife #vemmonstro #tamojunto #ifbbsc #ifbbsp #ifbb #treino #esmagaquecresce #fitness #ficagrandeporra #noismemo #di#Repost #bestrong #instafit #balneariocamboriu @kingstrongofficial
#Repost  @miaguiazevedo (@get_repost) ・・・ Ninguem nunca disse que seria fácil e isso que me faz amar esse esporte, porém não é o fim do mundo como muitos dizem, sim tem que ter disciplina, sofrer abdicações e sim tem que amar o que se faz caso contrário vai "nadar, nadar contra correnteza" quem decide competir muito antes de ter maturidade tanto física quanto mental geralmente sai frustrado ou arruma vários problemas "psicológicos e até mesmo físicos" sim todos tem capacidade porém tudo tem seu tempo... treine por anos sem errar e aí se vc viu que é isso mesmo que vc ama fazer pode ser a hora de subir num palco... essa é minha opinião pela vivência que tenho e pelo que vejo em outros atletas... outra coisa que depois de bater a cabeça aprendi que esse esporte não permite vida paralela ou vc se doa 100% a ele ou não será competitivo, não existe essa de "dar um tempo" e depois querer se preparar ou tu é bodybuilder ou tu é marombeiro, que são duas coisas bem distintas, isso não quer dizer que um body é melhor que um maromba, mas sim que são #lifestyles  diferentes e cada pessoa é feliz de um jeito, eu já fui marombeiro mas hoje me considero bodybuilder pois meu esporte vem antes de qualquer coisa na minha vida! ⚔️☠️#king  #kingstrongfitclan  #kingstrongofficial  #regata  #roupasfitness  #roupasdeacademia  #qualidade  #estilo  #estilodevida  #gymlife  #gym  #mylife  #vemmonstro  #tamojunto  #ifbbsc  #ifbbsp  #ifbb  #treino  #esmagaquecresce  #fitness  #ficagrandeporra  #noismemo  #di #Repost  #bestrong  #instafit  #balneariocamboriu  @kingstrongofficial
Readystock Gb Pockit Plus Red Dragon @momsandkidsstore 0197916037. GET FREE Postage sepanjang Musim Haji and Merdeka ! 
#Repost @gbglobalofficial (@get_repost)
・・・
@evglamazon running errands in Nottinghill wit her #gbPockitplus. 👍
: @evglamazon
Readystock Gb Pockit Plus Red Dragon @momsandkidsstore 0197916037. GET FREE Postage sepanjang Musim Haji and Merdeka ! #Repost  @gbglobalofficial (@get_repost) ・・・ @evglamazon running errands in Nottinghill wit her #gbPockitplus . 👍 : @evglamazon
先日お作りしたリボンの首輪を、可愛い可愛いマノちゃんが付けてくれています🐈💕
ふわっふわで可愛い猫ちゃん♡♡
近くだったら会いに行きたい可愛さ!!
もう1枚お写真upしていただいたので、そちらも載せます¨̮⑅*
@mano12.14 様、いつもありがとうございます✨✨
.
#Repost @mano12.14 (@get_repost)
・・・
新しい首輪~😻しかしむにゃ毛で隠れる😭このリボン大きいのに😭
トリミングだそうかしら😭 写真撮り直そう≡≡≡ヘ(*--)ノ
首輪は  @navyribbonさん😍 
#ミヌエット#短足#耳折れ#ミヌエット猫#ねこ#猫#🐱#にゃんすたグラム#マンチカン#cat#pecon #ペコねこ部#らぶにゃんるうむ#picneko#みんねこ部#ふわもこ部#ネコ部#関西にゃんこ組#ウェブキャットショー2#ウェブキャットショー #ジウィピーク食べたい
先日お作りしたリボンの首輪を、可愛い可愛いマノちゃんが付けてくれています🐈💕 ふわっふわで可愛い猫ちゃん♡♡ 近くだったら会いに行きたい可愛さ!! もう1枚お写真upしていただいたので、そちらも載せます¨̮⑅* @mano12.14 様、いつもありがとうございます✨✨ . #Repost  @mano12.14 (@get_repost) ・・・ 新しい首輪~😻しかしむにゃ毛で隠れる😭このリボン大きいのに😭 トリミングだそうかしら😭 写真撮り直そう≡≡≡ヘ(*--)ノ 首輪は @navyribbonさん😍 #ミヌエット #短足 #耳折れ #ミヌエット猫 #ねこ #猫 #🐱#にゃんすたグラム #マンチカン #cat #pecon  #ペコねこ部 #らぶにゃんるうむ #picneko #みんねこ部 #ふわもこ部 #ネコ部 #関西にゃんこ組 #ウェブキャットショー2 #ウェブキャットショー  #ジウィピーク食べたい 
#Repost @arifahmunirah (@get_repost)
・・・
Waktu diploma dulu terkial kial nk buat form, nak buat validate nak keluar kan date, nak play around dgn css.
.
Allah, waktu tu rasa-
Kenapa lah susah sangat-
Kenapa kenapa-

Lepas tu, Allah campakkn dalam FIK-
Awal awal dulu takut juga salah buat pilihan-
Tapi, bila dh ada disini jadi kita teruskn-

Kadang kadang Allah memang atur untuk kita susah dahulu,

Sebab apa?

Sebab Allah nak kita belajar, belajar dan belajar-

Pembelajaran tidak akan pernah berhenti selagi kita masih punya nafas.

Teruslah berlajar agar kita menjadi lebih baik dari sebelumnya.

Dan belajarlah bersungguh-sungguh, agar menjadi seorang insan yg bermanfaat pada orang lain.

Terima kasih dr atas bimbingan dan ilmu ilmu yang dr ajarkn pada kami. Moga Allah merahmati dan mengurniakan kesihatan yang baik buat dr.

#KTYS2017 #ThankYouSensei  #studentfinalyear #alhamdulillah #kenapanmpkkitakeciksgttu #buatreportcepat
#Repost  @arifahmunirah (@get_repost) ・・・ Waktu diploma dulu terkial kial nk buat form, nak buat validate nak keluar kan date, nak play around dgn css. . Allah, waktu tu rasa- Kenapa lah susah sangat- Kenapa kenapa- Lepas tu, Allah campakkn dalam FIK- Awal awal dulu takut juga salah buat pilihan- Tapi, bila dh ada disini jadi kita teruskn- Kadang kadang Allah memang atur untuk kita susah dahulu, Sebab apa? Sebab Allah nak kita belajar, belajar dan belajar- Pembelajaran tidak akan pernah berhenti selagi kita masih punya nafas. Teruslah berlajar agar kita menjadi lebih baik dari sebelumnya. Dan belajarlah bersungguh-sungguh, agar menjadi seorang insan yg bermanfaat pada orang lain. Terima kasih dr atas bimbingan dan ilmu ilmu yang dr ajarkn pada kami. Moga Allah merahmati dan mengurniakan kesihatan yang baik buat dr. #KTYS2017  #ThankYouSensei  #studentfinalyear  #alhamdulillah  #kenapanmpkkitakeciksgttu  #buatreportcepat 
#Repost @ashandaspens (@get_repost)
・・・
Ash and Aspens Grand Opening and Solar Eclipse sale!  Final day of our grand opening sale.  Today only save on our entire shop with code: SOLAR25 Want a even bigger discount?  Head on over to our VIP page for a special VIP sale!  bit.ly/ashandaspensvip Stock up for your littles during this awesome sale. #solareclipsesale #solareclipse2017 #solareclipse #sale #shoplocal #shopsmall #handmade #brandreppin #brandrep #igkiddies #kidsfashion #babyfashion #babiesofinstagram #brandrepbaby #ootd #toddlerfashion #letthembelittle #kidsofinstagram #thereppinlife #kidzootd #momlife #fashion #brandenthusiast #igbabies
#Repost  @ashandaspens (@get_repost) ・・・ Ash and Aspens Grand Opening and Solar Eclipse sale! Final day of our grand opening sale. Today only save on our entire shop with code: SOLAR25 Want a even bigger discount? Head on over to our VIP page for a special VIP sale! bit.ly/ashandaspensvip Stock up for your littles during this awesome sale. #solareclipsesale  #solareclipse2017  #solareclipse  #sale  #shoplocal  #shopsmall  #handmade  #brandreppin  #brandrep  #igkiddies  #kidsfashion  #babyfashion  #babiesofinstagram  #brandrepbaby  #ootd  #toddlerfashion  #letthembelittle  #kidsofinstagram  #thereppinlife  #kidzootd  #momlife  #fashion  #brandenthusiast  #igbabies 
Lokal brand owners. Korang dah register untuk @tempatanfest ke belum? .
Hari ni last day for registration
.
Terlepas TF Melaka ni nak kena tunggu next event la plak
.
For more info boleh check out FB diorang and find more details. Tapi confirm terbaik macam TF yang lepas lepas jugak
.
#repost #tempatanfest #tf #tfmelaka #sapotlokal #katasapot #madeinmalaysia #streetwear #iger #streetbae #hype #clothingline #streetwearkl#streetstyle #ootn
A little Monday motivation for the week! #Repost @bobbymaximus (@get_repost)
・・・
Sunday Sermon: Do you want to be mediocre? Do you want to coast through life without fulfilling the potential that lives within you? Do you really want to wake up one day and realize that all of the dreams you had have passed you by? Hell no. Nobody wants that. No one has ever woke up and said I just want to be mediocre. Each one of us has dreams , passions and things we want to accomplish. Maybe it's a better job, maybe it's to be more fit, or maybe it's to have a better relationship with our children or our spouse. Either way there's something out there I know that you want. The question is how bad do you want it and what are you willing to do to get it? Your dreams aren't going to come true on their own so get your ass to work. You didn't wake up to be mediocre so start acting accordingly. #thebookofbobbymaximus #thechurchofbobbymaximus
A little Monday motivation for the week! #Repost  @bobbymaximus (@get_repost) ・・・ Sunday Sermon: Do you want to be mediocre? Do you want to coast through life without fulfilling the potential that lives within you? Do you really want to wake up one day and realize that all of the dreams you had have passed you by? Hell no. Nobody wants that. No one has ever woke up and said I just want to be mediocre. Each one of us has dreams , passions and things we want to accomplish. Maybe it's a better job, maybe it's to be more fit, or maybe it's to have a better relationship with our children or our spouse. Either way there's something out there I know that you want. The question is how bad do you want it and what are you willing to do to get it? Your dreams aren't going to come true on their own so get your ass to work. You didn't wake up to be mediocre so start acting accordingly. #thebookofbobbymaximus  #thechurchofbobbymaximus 
#Repost @theteambbc (@get_repost)
・・・
The 2017 The Team BBC Middle School Combine this week with many hopefuls trying to impress our coaches on Tuesday August 22, 2017 in on-court activity. The combine will feature five-on-five games, drills and more from the Morrell Park Community Center in Baltimore (2601 Tolley St, Baltimore, MD 21230)....
Student Athletes are going through multiple drills during the combine throughout Tuesday. Please arrive by 5:40pm.... #TheTeamBBC #Lafamilia #AdidasUprising
#Repost  @theteambbc (@get_repost) ・・・ The 2017 The Team BBC Middle School Combine this week with many hopefuls trying to impress our coaches on Tuesday August 22, 2017 in on-court activity. The combine will feature five-on-five games, drills and more from the Morrell Park Community Center in Baltimore (2601 Tolley St, Baltimore, MD 21230).... Student Athletes are going through multiple drills during the combine throughout Tuesday. Please arrive by 5:40pm.... #TheTeamBBC  #Lafamilia  #AdidasUprising 
#Repost from @usainbolt ・・・
What time to be alive 🙌🏽🙌🏽 champagne shower 💫💯🤣⚡️#BirthdayVibe #blessed

#GiveThanks #FollowUs #LikeUs #TweetUs #Jamaican  #OhZeen #EntertainmentYourWay!
#Repost @heatherllove (@get_repost)
・・・
Headed to college this fall? Read this: 🎀
#Repost  @heatherllove (@get_repost) ・・・ Headed to college this fall? Read this: 🎀
@santana_raissa ❤️ #Repost @santana_raissa (@get_repost)
・・・
"Um dia como apresentadora" haha. Obrigada @cassioreis por me ajudar nessa experiência incrível!  Foi um prazer dividir o palco do @missbrasilbeemotion com você!🎬📽
#missbrasil #missbrasil2017 #missbrasilbeemotion2017
@santana_raissa ❤️ #Repost  @santana_raissa (@get_repost) ・・・ "Um dia como apresentadora" haha. Obrigada @cassioreis por me ajudar nessa experiência incrível! Foi um prazer dividir o palco do @missbrasilbeemotion com você!🎬📽 #missbrasil  #missbrasil2017  #missbrasilbeemotion2017 
#Repost @shopp.k2 (@get_repost)
・・・
Sabun khusus buat mandi busa

BUSA MELIMPAH💭💭💭
HARGA EKONOMIS💰
WITH PREMIUN ESSETIAL OIL😍
AMAN BUAT ANAK2 👦👧 Si best seller Strawberry🍓
Apple🍏
Vanilla🍂
Peach🍑
Green tea 🌱

MAU MANDI BUSA ?
MAU BELI BUBBLE BATH DENGAN HARGA TERJANGKAU ?
MAU BELI BUBBLE BATH Paling murah se IG ?
MAU CARI BUBBLE BATH YG MURCE DAN HEMAT ? 
1.  YUK CUSSS KEPOIN IG @SHOPP.K2

KLU UD INTIP2 MAU VARIANT YG MANA

2. ORDER WA /SMS 0896 950 96972

3. REKAPAN...TOTALAN..TRANSFER TRUS BARANG DIKIRIM DEH KERUMAH

SIAP MANDI BUSA DIRUMAH 😜

HAPPY BUBBLE BATHING 😊😊 Salam Bubble lovers  #jualbubblebath#bubblebathmurah#jualsabunmandi#jualsabunbusa##jualbubblebathmurah#jualbubblebath#jualsabunbubble#mandibusa#sabunanak#jualsabun#jualsabunbubble#spaanak#kidsspa#jualsabunanak#sabunmothercare#cetapil#avenno
#Repost  @shopp.k2 (@get_repost) ・・・ Sabun khusus buat mandi busa BUSA MELIMPAH💭💭💭 HARGA EKONOMIS💰 WITH PREMIUN ESSETIAL OIL😍 AMAN BUAT ANAK2 👦👧 Si best seller Strawberry🍓 Apple🍏 Vanilla🍂 Peach🍑 Green tea 🌱 MAU MANDI BUSA ? MAU BELI BUBBLE BATH DENGAN HARGA TERJANGKAU ? MAU BELI BUBBLE BATH Paling murah se IG ? MAU CARI BUBBLE BATH YG MURCE DAN HEMAT ? 1. YUK CUSSS KEPOIN IG @SHOPP.K2 KLU UD INTIP2 MAU VARIANT YG MANA 2. ORDER WA /SMS 0896 950 96972 3. REKAPAN...TOTALAN..TRANSFER TRUS BARANG DIKIRIM DEH KERUMAH SIAP MANDI BUSA DIRUMAH 😜 HAPPY BUBBLE BATHING 😊😊 Salam Bubble lovers #jualbubblebath #bubblebathmurah #jualsabunmandi #jualsabunbusa ##jualbubblebathmurah #jualbubblebath #jualsabunbubble #mandibusa #sabunanak #jualsabun #jualsabunbubble #spaanak #kidsspa #jualsabunanak #sabunmothercare #cetapil #avenno 
#Repost @mhmd_azi (@get_repost)
・・・
Dan kini ku tak mampu berkata:v
-Trio Scorpion Holidays
Chasis: Mercedes Benz OH 1626
- 📷FileLawas
#sch#sleepbusindo#gallerybisindonesia#buslovers#busphotograph#buskeceindo#scorpionholidays#emonracun#eatsleepbustelolet#eatsleepbusindo#indonesia.bus.lovers#mybusmyadventure
#Repost from @tresbeautresbelle_palingmanis by @BatchSave
•••
.
Waduuhhh melting sungguh 😍
Igs @imantang75
#Repost  from @tresbeautresbelle_palingmanis by @BatchSave ••• . Waduuhhh melting sungguh 😍 Igs @imantang75
#repost @baby_jozef22 .
Rakaputra, boy, 7m, sidoarjo
.
#jozef4Kfollowers_GA
#Repost @trashcompactorcollectibles Has For Sale on IG a 1983 Speeder Bike $12, DM them if interested #collectibles_network #starwars #speederbike
Shouts to @FootballHiphopshow for making this .. Apparently this was the line of the year! But thank God Our President is back! #BabaOyoyo #PresidentBuhari #Buhari
#MyPresidentIsBack 😆😆. #newmusic out today! #DidYouSee .. #Repost from @FootballHipHopShow with @InstaRepost ...
#Repost @lea_carsesories
CAR SET Karakter 3in1 - Boneka Timbul
.
Spesifikasi bahan
Luar : Velboa
Dalam : Dacron
.
Paket Kemasan berisi :
2 Sarung Sandaran Kepala
2 Sarung Safety Belt
1 Sarung Tissue
.
Motif :
Lilo & Stitch
.
.
#carset#jualcarset#jualsarungmobil#sarungmobilkarater #carset8in1#carsetmurah #carset8in1murah #carsettazmania #carsetmobil #sarungjokmobil #sarungjokmobilunik #carsetlucu #carsetkeropi #jualcarset8in1 #carsetliverpool #carsetmu #carsetdoraemon#bantalmobil #bantaljokmobil #bantalmobillucu#carsetlilostitch  #carset3in1lilostitch #bantalmobillilostitch
#Repost  @lea_carsesories CAR SET Karakter 3in1 - Boneka Timbul . Spesifikasi bahan Luar : Velboa Dalam : Dacron . Paket Kemasan berisi : 2 Sarung Sandaran Kepala 2 Sarung Safety Belt 1 Sarung Tissue . Motif : Lilo & Stitch . . #carset #jualcarset #jualsarungmobil #sarungmobilkarater  #carset8in1 #carsetmurah  #carset8in1murah  #carsettazmania  #carsetmobil  #sarungjokmobil  #sarungjokmobilunik  #carsetlucu  #carsetkeropi  #jualcarset8in1  #carsetliverpool  #carsetmu  #carsetdoraemon #bantalmobil  #bantaljokmobil  #bantalmobillucu #carsetlilostitch  #carset3in1lilostitch  #bantalmobillilostitch 
#Repost @aprllc (@get_repost)
・・・
650HP | 435FTLBS | E85 | 9,000RPM --- Now Available from APR. #goapr #lamborghini #lamborghinihuracan #huracan #lp610 #lp610_4 #audi #r8 #r8v10plus #r8plus #52fsi #52fsiv10 #GoAPR #rmperformanceQro
#Repost @iam_fotografi (@get_repost)
・・・
" Yuk sini neng foto...."
Talent :: @putriindriiana
Foto by :: iamphotography
#hijabstyle #hijaberstyle #explorepekalonganhits #hijabootd
#repost @ichakhaza (get_repost)
Bila kau tak pernah berbuat dosa silahkan hina ku sepuasnya ! Kalian semua suci, aku penuh dosa!😚
Despacito
@igoy_racing_saayana
@kawasakininjajarijari
@motobikestylethailand
@modifikasininja_kawasaki
@modifikasi_cantik
@indonesia.modifikasi
#ninjamodifikasi_fine
@ninjamodifikasi_fine 
@knjjpalabuhanratu @kawasaki_ninja_jari_jari #kawasakininjajarijariindonesia
#knjjladies
#knjjallbase
#knjj
#kawasakininjajarijaripelabuhanratu
#knjjpalabuhanratu
#indonesiamodification
#indonesiamodified
#ninja_jabodetabek
#ninjajabotabek
#galerimodifikasi
#galerimodifikasi_id
#minimalis_ninjamodifikasi
#enthusiast_modified
#racingsaayana
#repost  @ichakhaza (get_repost) Bila kau tak pernah berbuat dosa silahkan hina ku sepuasnya ! Kalian semua suci, aku penuh dosa!😚 Despacito @igoy_racing_saayana @kawasakininjajarijari @motobikestylethailand @modifikasininja_kawasaki @modifikasi_cantik @indonesia.modifikasi #ninjamodifikasi_fine  @ninjamodifikasi_fine @knjjpalabuhanratu @kawasaki_ninja_jari_jari #kawasakininjajarijariindonesia  #knjjladies  #knjjallbase  #knjj  #kawasakininjajarijaripelabuhanratu  #knjjpalabuhanratu  #indonesiamodification  #indonesiamodified  #ninja_jabodetabek  #ninjajabotabek  #galerimodifikasi  #galerimodifikasi_id  #minimalis_ninjamodifikasi  #enthusiast_modified  #racingsaayana 
🎀Treino de Paquita🎀
Muito bem Paquita linda,  fechou o final de semana com chave de ouro. Parabéns pelo treino 👏👏👏👏❤🎀🏃♀😍😘
.
#Repost @letalverakimura (@get_repost)
・・・
E assim eu fecho meu domingo, treino entregue agora a semana segue com treinos leves e curtos pois domingo que vem tem maratona. 🏃🙏👊🎯
.
Boa noite gente 🙋😘
.
#euatleta #esportemundo #estilocorrida #eucorropontocom #elascorrem #elasrun #esportepratique #eueacorrida #corridaderua #runningwoman #runninggirl #viciadosemcorridaderua #oscorredoresderua #maniadecorrida #maiscorra #athletegate #teamrunone #Running_for_life_ #mechamaqueeucorro #runningcommunity #instarunning #MundoDaCorrida #boadacorrida #corremulherada #100limitesparacorrer #sportclick #paquitasquecorrem #amantesdecorrida #wrunbr
🎀Treino de Paquita🎀 Muito bem Paquita linda, fechou o final de semana com chave de ouro. Parabéns pelo treino 👏👏👏👏❤🎀🏃♀😍😘 . #Repost  @letalverakimura (@get_repost) ・・・ E assim eu fecho meu domingo, treino entregue agora a semana segue com treinos leves e curtos pois domingo que vem tem maratona. 🏃🙏👊🎯 . Boa noite gente 🙋😘 . #euatleta  #esportemundo  #estilocorrida  #eucorropontocom  #elascorrem  #elasrun  #esportepratique  #eueacorrida  #corridaderua  #runningwoman  #runninggirl  #viciadosemcorridaderua  #oscorredoresderua  #maniadecorrida  #maiscorra  #athletegate  #teamrunone  #Running_for_life_  #mechamaqueeucorro  #runningcommunity  #instarunning  #MundoDaCorrida  #boadacorrida  #corremulherada  #100limitesparacorrer  #sportclick  #paquitasquecorrem  #amantesdecorrida  #wrunbr 
#Repost @dream750211 (@get_repost)
・・・
小可愛-奇奇
你喜歡哪個奇奇呢?
Pattern @jossa_handmade
#Repost  @dream750211 (@get_repost) ・・・ 小可愛-奇奇 你喜歡哪個奇奇呢? Pattern @jossa_handmade
#Repost @style_by_korea (@get_repost)
・・・
🍀В честь открытия нашего нового проекта Panda Style - мы запускаем супер giveaway!
Выиграй 5000р на новый гардероб в Panda Style! Поспешите, конкурс проводится до 21 августа!
🔶Для участия необходимо выполнить ВСЕ ПРАВИЛА:
💕1. быть/стать нашим подписчиком в Инстаграмм @style_by_korea 💕2. Сделать репост этого фото с хэштегами #корейскиедизайнеры и #style
💕3. Отметить @style_by_korea НА фото.
💕4. В комментарии под этим постом отметь 2х своих реальных друзей.
💕5. Ваш профиль должен быть открыт. Иначе мы Вас не увидим и не сможем присвоить Вам номер.
👉А ещё Все участники получают скидку 3️⃣5️⃣%на весь ассортимент. Скидка будет действовать в розничном магазине Panda Shop ул. Суворова, 63(Скидка с картой не суммируется). Или при заказе в деректе.
☝Победителя выберем при помощи генератора случайных чисел. Удачи в конкурсе! 🍀🍀🍀 Участвуют только реальные аккаунты. 
Доставка подарка по РФ за наш счёт 💋 
#корейскаякосметикаростов #хочу #бьютиблог #бьютиблогер #косметика #макияж #ростов #блог #корейскиедизайнеры #fashion #мамочкивдекрете #ростовмама #мамочки #мода2017 #одеждаизкореи #азиатскаямода #корея #конкурс #салонкрасотыростов #инстамамаростов #дорама #кпоп
#Repost  @style_by_korea (@get_repost) ・・・ 🍀В честь открытия нашего нового проекта Panda Style - мы запускаем супер giveaway! Выиграй 5000р на новый гардероб в Panda Style! Поспешите, конкурс проводится до 21 августа! 🔶Для участия необходимо выполнить ВСЕ ПРАВИЛА: 💕1. быть/стать нашим подписчиком в Инстаграмм @style_by_korea 💕2. Сделать репост этого фото с хэштегами #корейскиедизайнеры  и #style  💕3. Отметить @style_by_korea НА фото. 💕4. В комментарии под этим постом отметь 2х своих реальных друзей. 💕5. Ваш профиль должен быть открыт. Иначе мы Вас не увидим и не сможем присвоить Вам номер. 👉А ещё Все участники получают скидку 3️⃣5️⃣%на весь ассортимент. Скидка будет действовать в розничном магазине Panda Shop ул. Суворова, 63(Скидка с картой не суммируется). Или при заказе в деректе. ☝Победителя выберем при помощи генератора случайных чисел. Удачи в конкурсе! 🍀🍀🍀 Участвуют только реальные аккаунты. Доставка подарка по РФ за наш счёт 💋 #корейскаякосметикаростов  #хочу  #бьютиблог  #бьютиблогер  #косметика  #макияж  #ростов  #блог  #корейскиедизайнеры  #fashion  #мамочкивдекрете  #ростовмама  #мамочки  #мода2017  #одеждаизкореи  #азиатскаямода  #корея  #конкурс  #салонкрасотыростов  #инстамамаростов  #дорама  #кпоп 
#Repost @____tanpanama (@get_repost)
・・・
Yang keras kepala menemanimu berjuang,,, selalu layak menjadi rumah untuk pulang,,,
#robbyy_ketchil #susukanhits #exploresusukan
#Repost @accessories2die4 (@get_repost)
・・・
Saturdays are for sunnies! Look chic with some stylish sunglasses from #Accessories2Die4 today 😎💗
*
*
*
#Sunglasses #Sunshine #Shades #Glam #Slay #Style #Chic #A2D4 #Accessories2Die4
Desayuno saludable #Repost @thecurlycucumber (@get_repost)
・・・
Brunch after taking spin and barre class this morning. I was starving when I got home and this definitely hit the spot! @barelybread cinnamon raisin #bagel. One side with mashed #avocado 🥑tomato and a @vitalfarms #egg. The other with @kitehillfoods almond milk cream cheese, @bilinskisausage breakfast sausage and arugula.
Desayuno saludable #Repost  @thecurlycucumber (@get_repost) ・・・ Brunch after taking spin and barre class this morning. I was starving when I got home and this definitely hit the spot! @barelybread cinnamon raisin #bagel . One side with mashed #avocado  🥑tomato and a @vitalfarms #egg . The other with @kitehillfoods almond milk cream cheese, @bilinskisausage breakfast sausage and arugula.
#Repost @selma.kiraz57 (@get_repost)
・・・
Arkadaşlarım, "İNSANSI TAŞLAR MÜZESİ" için destek verelim mi? Ben bilet almadan sizlerin bilet almasını isteyemezdim, bu sabah biletimi aldım😀 Mutluyum, huzurluyum.
#Repost  @selma.kiraz57 (@get_repost) ・・・ Arkadaşlarım, "İNSANSI TAŞLAR MÜZESİ" için destek verelim mi? Ben bilet almadan sizlerin bilet almasını isteyemezdim, bu sabah biletimi aldım😀 Mutluyum, huzurluyum.
#Repost @agel.commckenzie (@get_repost)
・・・
#lfl  #pykhits 
#fff #sumbarsegeh
Syarat Mudah Follow Aja Gua!
Follback👌

MediaPartner
@young_minanghits 
@minangstate 
@alahanpanjang.hits 
@minang.taruih 
@explore.padang
#Repost  @agel.commckenzie (@get_repost) ・・・ #lfl  #pykhits  #fff  #sumbarsegeh  Syarat Mudah Follow Aja Gua! Follback👌 MediaPartner @young_minanghits @minangstate @alahanpanjang.hits @minang.taruih @explore.padang
ЗАКАЛЯШКИ!!! 😆🚿⛅
|
#Repost @levon_anna_ilyushina
・・・
В 6 утра уже купаемся под дождем с бабулей и дедулей)
ЗАКАЛЯШКИ!!! 😆🚿⛅ | #Repost  @levon_anna_ilyushina ・・・ В 6 утра уже купаемся под дождем с бабулей и дедулей)
#Repost @overthefirecooking
・・・
A 96oz/2.7kg tomahawk steak. Holy cow that's massive!!!
.
Credit to @jeferson_finger
・・・
Testando Tomahawk Argentino🔪🔪esse com quase 2.7 kg! Sabor incrível🔥🔪🐂
.
.
#Grill #Grilling #GrillPorn #GrillLife #GrillMaster #Meat #MeatPorn #MeatLover #MeatSweats #BBQ #BBQPorn #Barbecue #EEEEEATS #ForkYeah #Carnivore #Beef #Carne #FireCooking #ManFood #Survival #OutdoorCooking #FoodPorn #InstaFood #OutdoorLiving #Steak #MeatLover #SteakLover #Tomahawk #TomahawkSteak
#Repost  @overthefirecooking ・・・ A 96oz/2.7kg tomahawk steak. Holy cow that's massive!!! . Credit to @jeferson_finger ・・・ Testando Tomahawk Argentino🔪🔪esse com quase 2.7 kg! Sabor incrível🔥🔪🐂 . . #Grill  #Grilling  #GrillPorn  #GrillLife  #GrillMaster  #Meat  #MeatPorn  #MeatLover  #MeatSweats  #BBQ  #BBQPorn  #Barbecue  #EEEEEATS  #ForkYeah  #Carnivore  #Beef  #Carne  #FireCooking  #ManFood  #Survival  #OutdoorCooking  #FoodPorn  #InstaFood  #OutdoorLiving  #Steak  #MeatLover  #SteakLover  #Tomahawk  #TomahawkSteak 
#Repost @_iirohanstagramii_ (@get_repost)
・・・
And there,my soul spoke to the Mother Nature.
In lap of mountains....every time I feel so special there.I wish could my last breath there at some beautiful mountains...with a cup of coffee...playing some fav tracks....and slowly she'll take my soul in her arms leaving my body there for y'all.
I am Raw.....raw forever 
P.S shot was taken in a moving bus ✌️
#pic #picoftheday #photographerlife #p #instadaily #instagood #nature #naturephotography #wild #shotononeplus5 #shotononeplus #sunrise #sun #clouds #cloud #cloudporn #insta #instgram
.
.
⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪🔘
To get featured - use #storiesofoneplus
🔘⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪
#Repost  @_iirohanstagramii_ (@get_repost) ・・・ And there,my soul spoke to the Mother Nature. In lap of mountains....every time I feel so special there.I wish could my last breath there at some beautiful mountains...with a cup of coffee...playing some fav tracks....and slowly she'll take my soul in her arms leaving my body there for y'all. I am Raw.....raw forever P.S shot was taken in a moving bus ✌️ #pic  #picoftheday  #photographerlife  #p  #instadaily  #instagood  #nature  #naturephotography  #wild  #shotononeplus5  #shotononeplus  #sunrise  #sun  #clouds  #cloud  #cloudporn  #insta  #instgram  . . ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪🔘 To get featured - use #storiesofoneplus  🔘⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪
A few peeks behind the scenes from shenanigans. THANK YOU to our friends at @chinookcityrollerderby for making our shenanigans game possible! #Repost @crdaallstars with @repostapp
・・・
Today one derby league helped out another derby league. @chinookcityrollerderby and the Glenmore Reservoir Dogs helped us with a Shenanigans about that broke all the rules. The fans heavily influenced the outcome of the game and helped us raise funds to travel to Sweden. It's a pretty cool community of #rollerderby that's being created here with #yycderby and today, we are really grateful for your support. Thanks Dogs! You are great! #123AndThenDogs #reservoirboz #YouGoFirst #IWill #okthen #shenanigans #darkhorse
A few peeks behind the scenes from shenanigans. THANK YOU to our friends at @chinookcityrollerderby for making our shenanigans game possible! #Repost  @crdaallstars with @repostapp ・・・ Today one derby league helped out another derby league. @chinookcityrollerderby and the Glenmore Reservoir Dogs helped us with a Shenanigans about that broke all the rules. The fans heavily influenced the outcome of the game and helped us raise funds to travel to Sweden. It's a pretty cool community of #rollerderby  that's being created here with #yycderby  and today, we are really grateful for your support. Thanks Dogs! You are great! #123AndThenDogs  #reservoirboz  #YouGoFirst  #IWill  #okthen  #shenanigans  #darkhorse 
#Repost @cintaqurantv 
Keimanan yang Hakiki 
Dari video Ustadz @aharunalrasyid kali ini, sahabat mesti tahu apakah yang dimaksud dengan Iman yang Hakiki itu, dan mesti tahu apa ciri-cirinya.
Satu Hati Menggemakan #IndonesiaCintaQuran #tausiyah #iman #hakiki
#Repost  @cintaqurantv Keimanan yang Hakiki Dari video Ustadz @aharunalrasyid kali ini, sahabat mesti tahu apakah yang dimaksud dengan Iman yang Hakiki itu, dan mesti tahu apa ciri-cirinya. Satu Hati Menggemakan #IndonesiaCintaQuran  #tausiyah  #iman  #hakiki 
#Repost @dakwah_tauhid (@get_repost)
・・・
Jerat-Jerat Iblis Dalam Pakaian Muslimah
.
Oleh : Ustadz Kholid Syamhudi
. .
Alhamdulillah, hijab syar'i kini mulai
semarak dan mulai menjadi trend.Ini adalah kebaikan dan kemuliaan.
.
» Tapi setan ga mau ketinggalan.
.
» Dia terus berusaha tetap menyesatkan
walau hijab sudah syar'i.
.
Setan menumbuh kan semangat di hati para
muslimah untuk mengoleksi hijab syar'i dengan berbagai mode.
.
Serta membuatnya lupa dengan semangat
memperbaiki akhlaq.
.
» Setan menjerat nya dengan senang
menumpuk-numpuk pakaian dan mengurangi
sedekahnya.
.
» Setan terus menumbuhkan semangatnya
untuk tampil cantik dan syar'i namun
melupakan diri untuk menambah ilmu agama.
.
» Belum puas dengan itu, setan menyemangati
agar para wanita yang berhijab syar'i untuk
hadir di majelis-2 ta'lim dengan tujuan,
memamerkan koleksi hijab syar'i miliknya.
.
» Setan pun semakin senang karena wanita
muslimah sudah melupakan ilmu tawadhu dan
kesederhanaan.
.
» Hijabnya memang syar'i tapi mahalnya ga ketulungan. Wanita muslimah pun menabung
sedikit-2 untuk beli hijab syar'i, dan melupakan
tabungan ke tanah suci.
.
» Lupa menabung untuk qurban, bahkan mudah menabung untuk beli baju daripada keluar
untuk sedekah.
.
» Ketika hijab syar'i yang baru dibelinya,ada
sedikit cacatnya, pikirannya resah penuh kecewa.
.
» Setan telah membuatnya lupa dengan cacat
shalatnya.
Cacat sedekahnya dan cacatnya baca Qur'an.
.
» Jika hijab syar'i yang dimilikinya memiliki
keindahan sempurna, ia tidak siap
menyedekahkan nya.
.
» Hatinya telah menikah dg dunia dan bercerai dari 
Rabb-Nya.
.
--> Jika sudah demikian, masihkah punya keinginan mengoleksinya?
.
-» Milikilah hijab syar'i seperlunya.
.
-» Sederhanakan lah penampilan.
.
-» Belilah yang harganya tidak terlalu jauh dengan harga kain kafan... .
.
#dakwahtauhid #dakwah #tauhid #jilbasyari #hijabsyari #jilbab #hijab #hijabers
#Repost  @dakwah_tauhid (@get_repost) ・・・ Jerat-Jerat Iblis Dalam Pakaian Muslimah . Oleh : Ustadz Kholid Syamhudi . . Alhamdulillah, hijab syar'i kini mulai semarak dan mulai menjadi trend.Ini adalah kebaikan dan kemuliaan. . » Tapi setan ga mau ketinggalan. . » Dia terus berusaha tetap menyesatkan walau hijab sudah syar'i. . Setan menumbuh kan semangat di hati para muslimah untuk mengoleksi hijab syar'i dengan berbagai mode. . Serta membuatnya lupa dengan semangat memperbaiki akhlaq. . » Setan menjerat nya dengan senang menumpuk-numpuk pakaian dan mengurangi sedekahnya. . » Setan terus menumbuhkan semangatnya untuk tampil cantik dan syar'i namun melupakan diri untuk menambah ilmu agama. . » Belum puas dengan itu, setan menyemangati agar para wanita yang berhijab syar'i untuk hadir di majelis-2 ta'lim dengan tujuan, memamerkan koleksi hijab syar'i miliknya. . » Setan pun semakin senang karena wanita muslimah sudah melupakan ilmu tawadhu dan kesederhanaan. . » Hijabnya memang syar'i tapi mahalnya ga ketulungan. Wanita muslimah pun menabung sedikit-2 untuk beli hijab syar'i, dan melupakan tabungan ke tanah suci. . » Lupa menabung untuk qurban, bahkan mudah menabung untuk beli baju daripada keluar untuk sedekah. . » Ketika hijab syar'i yang baru dibelinya,ada sedikit cacatnya, pikirannya resah penuh kecewa. . » Setan telah membuatnya lupa dengan cacat shalatnya. Cacat sedekahnya dan cacatnya baca Qur'an. . » Jika hijab syar'i yang dimilikinya memiliki keindahan sempurna, ia tidak siap menyedekahkan nya. . » Hatinya telah menikah dg dunia dan bercerai dari Rabb-Nya. . --> Jika sudah demikian, masihkah punya keinginan mengoleksinya? . -» Milikilah hijab syar'i seperlunya. . -» Sederhanakan lah penampilan. . -» Belilah yang harganya tidak terlalu jauh dengan harga kain kafan... . . #dakwahtauhid  #dakwah  #tauhid  #jilbasyari  #hijabsyari  #jilbab  #hijab  #hijabers 
#Repost @shannonmurrell95 ・・・
I am so excited I could explode! Thank you @sheppard95 Can't wait for our Baby Dean to arrive 💙#33weekspregnant #notlongnow #disneynursery #clouds #babyboy
#Repost @30000_darom (@get_repost)
・・・
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸Мы  рады приветствовать всех желающих участвовать в нашем конкурсе!!😊😊
В прошлом конкурсе мы уже подарили 30000 и много полезных подарков🎁🎁🎁
🌸Выполнив условия конкурса,вы становитесь претендентом на наши подарочные места:
🌸1место-10000 рублей🔥
🌸2место-10000 рублей🔥
🌸3 место-10000 рублей🔥
🌸Подарок за репост-2000 рублей🔥
🌸Подарки от спонсоров.🔥
Шансы у участников равные 🤗🤗🤗
🌸Как будут определяться победители??
🌸Победителей будет выбирать программа,созданная на принципе случайного выбора.
🌸 Розыгрыш будет проводиться в прямом эфире 6 сентября.
🌸Каждому участнику будет выдаваться порядковый  номерок, это также сделает программа.
#конкурс#конкурс30000даром#дагестан#махачкала#каспийск#хасавюрт#чечня#дербент#кизилюрт#победа#розыгрыш#выигрыш#шанс#деньги#подарки#удача#тутдагестан#тутмахачкала#голосдагестана#доллар#евро#туткавказ
#Repost  @30000_darom (@get_repost) ・・・ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸Мы рады приветствовать всех желающих участвовать в нашем конкурсе!!😊😊 В прошлом конкурсе мы уже подарили 30000 и много полезных подарков🎁🎁🎁 🌸Выполнив условия конкурса,вы становитесь претендентом на наши подарочные места: 🌸1место-10000 рублей🔥 🌸2место-10000 рублей🔥 🌸3 место-10000 рублей🔥 🌸Подарок за репост-2000 рублей🔥 🌸Подарки от спонсоров.🔥 Шансы у участников равные 🤗🤗🤗 🌸Как будут определяться победители?? 🌸Победителей будет выбирать программа,созданная на принципе случайного выбора. 🌸 Розыгрыш будет проводиться в прямом эфире 6 сентября. 🌸Каждому участнику будет выдаваться порядковый номерок, это также сделает программа. #конкурс #конкурс30000даром #дагестан #махачкала #каспийск #хасавюрт #чечня #дербент #кизилюрт #победа #розыгрыш #выигрыш #шанс #деньги #подарки #удача #тутдагестан #тутмахачкала #голосдагестана #доллар #евро #туткавказ 
MIRA EL ECLIPSE AQUI DESDE LAS 2PM 
#Repost @unikradio (@get_repost)
・・・
Disfruta del eclipse solar sin riesgos en vivo y HD por nuestro Facebook Live hoy desde las 2pm. facebook.com/Unikradiord/ y listo desde tu celular, computadora o tablet. Somos radio como tú. #eclipsesolar2017 #eclipse #lanasayunik #lanasa
MIRA EL ECLIPSE AQUI DESDE LAS 2PM #Repost  @unikradio (@get_repost) ・・・ Disfruta del eclipse solar sin riesgos en vivo y HD por nuestro Facebook Live hoy desde las 2pm. facebook.com/Unikradiord/ y listo desde tu celular, computadora o tablet. Somos radio como tú. #eclipsesolar2017  #eclipse  #lanasayunik  #lanasa 
#Rensta #Repost: @wahyu_tswr via @renstapp ···
“ Ribet dan masih bingung antara kenal, tidak kenal he..he.. 😄😄jika ada yg gak suka ataupun anggap inilah itulah..silakan.. tapi yg jelas.. awalnya fans juga taunya dari tayangan silet dan youtube ada bahasan mengenai ayu dan andi, mulailah kepo dan cari2 tau.. trus mulai deh seru2an.. semasih belum ada yg punya.. Kalau udah ada yg punya dan jelas diperkenalkan..semua akan berhenti sendirinya.. jgn terlalu seriuslah... nyantai brow... nyantai... aja... slowwwww....ha..ha.. namanya juga seru2an... Kalau masih ada yg nyir2.. perlu terapi senyum dan bahagia he..he...😄😄😜😜 ”
#Rensta  #Repost : @wahyu_tswr via @renstapp ··· “ Ribet dan masih bingung antara kenal, tidak kenal he..he.. 😄😄jika ada yg gak suka ataupun anggap inilah itulah..silakan.. tapi yg jelas.. awalnya fans juga taunya dari tayangan silet dan youtube ada bahasan mengenai ayu dan andi, mulailah kepo dan cari2 tau.. trus mulai deh seru2an.. semasih belum ada yg punya.. Kalau udah ada yg punya dan jelas diperkenalkan..semua akan berhenti sendirinya.. jgn terlalu seriuslah... nyantai brow... nyantai... aja... slowwwww....ha..ha.. namanya juga seru2an... Kalau masih ada yg nyir2.. perlu terapi senyum dan bahagia he..he...😄😄😜😜 ”
#Repost @benkeyfimvekahvesi (@get_repost)
・・・
😅günlerden perşembeyse bir #tbt de benden gelsin Can'lar 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Not: orda kapakta duran sucuğum çok eleştirilmişti🙈 onu görmeyin bu sefer🙊 ne sucukmuş ya onca kişi tüm düzeni bıraktı sucuktur gidiyo😂😂😂
#Repost  @benkeyfimvekahvesi (@get_repost) ・・・ 😅günlerden perşembeyse bir #tbt  de benden gelsin Can'lar 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Not: orda kapakta duran sucuğum çok eleştirilmişti🙈 onu görmeyin bu sefer🙊 ne sucukmuş ya onca kişi tüm düzeni bıraktı sucuktur gidiyo😂😂😂
#Repost @mom_square (@get_repost)
・・・
먼치킨 오리욕조튜브 쏩니다!!
[오늘만! 리그램! 이벤트]
.
.
[참여방법]
1)/ @mom_square 팔로우하기
2)/ 본 게시물 리그램 하기
3)/ 리그램 후 게시물에 <팔로우, 리그램 완료> 댓글을 남겨주세요!
.
[참여기간]
2017.08.21. 딱 하루!.
[당첨자발표]
2017.08.23(수) 댓글 내 발표, 개별연락
.
[당첨상품]
먼치킨 오리욕조튜브 1개
.
.
.
#리그램 #맘스퀘어 #맘스타그램#육아대디#육아맘#리그램이벤트#육아정보#육아상식#초보아빠#육아스타그램 #소르베베#힙시트#아기띠#아기띠추천 #먼치킨 #먼치킨오리욕조튜브 #오리튜브 #오리욕조튜브 #munchkin
#Repost  @mom_square (@get_repost) ・・・ 먼치킨 오리욕조튜브 쏩니다!! [오늘만! 리그램! 이벤트] . . [참여방법] 1)/ @mom_square 팔로우하기 2)/ 본 게시물 리그램 하기 3)/ 리그램 후 게시물에 <팔로우, 리그램 완료> 댓글을 남겨주세요! . [참여기간] 2017.08.21. 딱 하루!. [당첨자발표] 2017.08.23(수) 댓글 내 발표, 개별연락 . [당첨상품] 먼치킨 오리욕조튜브 1개 . . . #리그램  #맘스퀘어  #맘스타그램 #육아대디 #육아맘 #리그램이벤트 #육아정보 #육아상식 #초보아빠 #육아스타그램  #소르베베 #힙시트 #아기띠 #아기띠추천  #먼치킨  #먼치킨오리욕조튜브  #오리튜브  #오리욕조튜브  #munchkin 
#Repost @gusfink
・・・
Art auction. Comment with your bid  Starts at $8.  PayPal perfered.  Signed art print.  #skullgnome #creepy #halloween #darkart #gothic #goth #colorful #grave #graveyard #strange #gothgirl #hottopic #tattooart #moon #grimreaper #grim #illustration #artist #art #gusfink #artista #drawing #draw #wacom #wacomtablet
¡Activados en el respaldo y apoyo 💯% !... .
. . FUNCIONA, LA #PNL FUNCIONA!.. #Repost @esacniven ・・・
La PNL es un sistema para preparar -programar-, sistemáticamente nuestra mente -neuro-, y lograr que comunique de manera eficaz lo que pensamos con lo que hacemos -lingüística-, logrando así una congruencia y comunicación eficaz a través de una estrategia que se enfoca al desarrollo humano.

Estudia cómo nos comunicamos con nosotros mismos -comunicación intrapersonal- y cómo nos comunicamos con otros -comunicación interpersonal-

#somosacniven #PNL #coaching #capacitación #aprendizaje #motivación #Maturín  #Monagas #Venezuela
¡Activados en el respaldo y apoyo 💯% !... . . . FUNCIONA, LA #PNL  FUNCIONA!.. #Repost  @esacniven ・・・ La PNL es un sistema para preparar -programar-, sistemáticamente nuestra mente -neuro-, y lograr que comunique de manera eficaz lo que pensamos con lo que hacemos -lingüística-, logrando así una congruencia y comunicación eficaz a través de una estrategia que se enfoca al desarrollo humano. Estudia cómo nos comunicamos con nosotros mismos -comunicación intrapersonal- y cómo nos comunicamos con otros -comunicación interpersonal- #somosacniven  #PNL  #coaching  #capacitación  #aprendizaje  #motivación  #Maturín  #Monagas  #Venezuela 
It was an honor to be a part of such a momentous occasion. Love you guys!!
@judypnguyen @iceiso 
#Repost @thejonwang (@get_repost)
・・・
Kevin & Judy ❤️
It was an honor to be a part of such a momentous occasion. Love you guys!! @judypnguyen @iceiso #Repost  @thejonwang (@get_repost) ・・・ Kevin & Judy ❤️
Вот уже несколько лет пользуюсь услугами Центра Лазерной косметологии "Олимп" @salon_olimp  До недавнего времени,удаление волос было процедурой сложной и болезненной ,и почти невозможно было провести без побочных эффектов!
В центре "Олимп "я нашла решение-лазерная эпиляция!
Индивидуальный подход в зависимости от типа кожи и волос,профессионализм врачей не оставят вас без внимания и вы будете возвращаться  к ним снова и снова! @salon_olimp #Repost @ellabartsueva__makeupp__ with @insta.save.repost • • •

Нас посетила великолепная ЭЛЛА БАРЦУЕВА😍😍😍.Как всегда она довольна нашими процедурами😘😘.Мы ей желаем процветания и дальше дарить людям красоту и уверенность в себе.
Вот уже несколько лет пользуюсь услугами Центра Лазерной косметологии "Олимп" @salon_olimp До недавнего времени,удаление волос было процедурой сложной и болезненной ,и почти невозможно было провести без побочных эффектов! В центре "Олимп "я нашла решение-лазерная эпиляция! Индивидуальный подход в зависимости от типа кожи и волос,профессионализм врачей не оставят вас без внимания и вы будете возвращаться к ним снова и снова! @salon_olimp #Repost  @ellabartsueva__makeupp__ with @insta.save.repost • • • Нас посетила великолепная ЭЛЛА БАРЦУЕВА😍😍😍.Как всегда она довольна нашими процедурами😘😘.Мы ей желаем процветания и дальше дарить людям красоту и уверенность в себе.
#Repost @winnercity (@get_repost)
・・・
[カン愛らしい子] 雨の月曜日には#雨が降る を聴かなければならないという(ユンちゃんのデビュー曲)#愛らしい子 の宣伝を今日はちょっと目をつぶってあげましょう😌 #可愛いので どうも時間が進まないように感じるこの時間、もうちょっと頑張ってみます 私達우리!💙 #事実一番頑張らなければならない#チームうぃの#頑張れ瞼#TBT #シュインユニがまた行きたいハワイ🌴 #君が行けと言ったハワイ #行ったは行ったが仕事ばかりしてた#キュ#ぴょん#メイクアップしに行くよ#お客様待機しなければなりません#あそだ#ご飯食べるよ🐣 #YOON #WINNER #WINNERCITY #TEAMWINNER
#Repost  @winnercity (@get_repost) ・・・ [カン愛らしい子] 雨の月曜日には#雨が降る  を聴かなければならないという(ユンちゃんのデビュー曲)#愛らしい子  の宣伝を今日はちょっと目をつぶってあげましょう😌 #可愛いので  どうも時間が進まないように感じるこの時間、もうちょっと頑張ってみます 私達우리!💙 #事実一番頑張らなければならない #チームうぃの #頑張れ瞼 #TBT  #シュインユニがまた行きたいハワイ 🌴 #君が行けと言ったハワイ  #行ったは行ったが仕事ばかりしてた #キュ #ぴょん #メイクアップしに行くよ #お客様待機しなければなりません #あそだ #ご飯食べるよ 🐣 #YOON  #WINNER  #WINNERCITY  #TEAMWINNER 
Feliz inicio de semana #Repost @ornelladelarosa (@get_repost)
・・・
Cada detalle del día tiene su magia! Lugares, sabores, flores, los sonidos naturales, la lluvia, el sol, sonrisas, momentos, el amor...🌺💚
_
Chaqueta: @lifestyle_ccs😍
Feliz inicio de semana #Repost  @ornelladelarosa (@get_repost) ・・・ Cada detalle del día tiene su magia! Lugares, sabores, flores, los sonidos naturales, la lluvia, el sol, sonrisas, momentos, el amor...🌺💚 _ Chaqueta: @lifestyle_ccs😍
#Repost @vakinthadp (@get_repost)
・・・
Sebesar apapun kepercayaan yang anda berikan kepada seseorang,akan rusak karna  KEBOHONGANNYA SENDIRI👌
.
.
.
Is it true? Of course
#makassarbugis_cantik
#Repost  @vakinthadp (@get_repost) ・・・ Sebesar apapun kepercayaan yang anda berikan kepada seseorang,akan rusak karna KEBOHONGANNYA SENDIRI👌 . . . Is it true? Of course #makassarbugis_cantik 
#Repost @sara___style #Repost @sara___style (@get_repost)
・・・ #مسابقة_مع_سارة_ستايل 
الي يحب المسابقات يشترك مع @sara___style
#follow#insta#makeup#iraq#sara__style
Качество люкс!!! Цену спрашивайте в личку !!! Жду вас с радостью ❗️🌞Ваши заказы мои любимые клиенты выполняю с радостью и любовью к вам ❗️Ценю вас ❗️Спасибо вам за то что доверяете мне ❗️Люкс качество ❗️Копии люкс ❗️Ватсап 89054680777 #копии#копиилюкс#люкскопия#сумки#кожалюкс#отправкасумокпочтойроссии#отправляювлюбуюточку#магазиннадиване#качествокожилюкс#заказневыходяиздома#шоурумo#love#instagood#tbt#cute#me#repost#sky#сумка
Качество люкс!!! Цену спрашивайте в личку !!! Жду вас с радостью ❗️🌞Ваши заказы мои любимые клиенты выполняю с радостью и любовью к вам ❗️Ценю вас ❗️Спасибо вам за то что доверяете мне ❗️Люкс качество ❗️Копии люкс ❗️Ватсап 89054680777 #копии #копиилюкс #люкскопия #сумки #кожалюкс #отправкасумокпочтойроссии #отправляювлюбуюточку #магазиннадиване #качествокожилюкс #заказневыходяиздома #шоурумo #love #instagood #tbt #cute #me #repost #sky #сумка 
あー\(^o^)/ジランドール👍あのおくの窓際にランチの折りは案内していただいてました😆

#ジランドール
#飾らない佇まい
#ラグジュアリー感は抜群
#repost
#パークハイアット東京