an online Instagram web viewer

#sarawakian medias

Photos

CUSTOMER FEEDBACK 😍😍
.
.
Haaa apa macam MAGIC PAINT kami?! Merecik habis brooo! 😱😝😍
.
Pape wasap untuk pertanyaan.
CLICK LINK DI BIO untuk wasep atau di 011-28504287

#sayajual #hobikamimahal #matrempit #matmotor #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #familiaridergroup #wilayahpermotoran #pejuangdarat 
#pejuanghighway #peminatshoeiarai #kamitakramai #magicpaint #magicchromeliquid #sabahan #sarawakian #125zr #doubleR #rr150 #ex5 #matmotor #kakilajak #selangor #magicpaintmurah #magicpaintoriginal #gshockmurah #catchromemurah #bazaarpaknil
CUSTOMER FEEDBACK 😍😍 . . Haaa apa macam MAGIC PAINT kami?! Merecik habis brooo! 😱😝😍 . Pape wasap untuk pertanyaan. CLICK LINK DI BIO untuk wasep atau di 011-28504287 #sayajual  #hobikamimahal  #matrempit  #matmotor  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #kapcaijahat  #pelesitrayaumalaysia  #familiaridergroup  #wilayahpermotoran  #pejuangdarat  #pejuanghighway  #peminatshoeiarai  #kamitakramai  #magicpaint  #magicchromeliquid  #sabahan  #sarawakian  #125zr  #doubleR  #rr150  #ex5  #matmotor  #kakilajak  #selangor  #magicpaintmurah  #magicpaintoriginal  #gshockmurah  #catchromemurah  #bazaarpaknil 
Yang ni PREMIUM QUALITY LV RED TRUNK 😍. Didatangkan sekali dengan Lanyard, Box 😋
.
Material pun HIGH QUALITY. Memang tak rugi kalau grab 1 ni 😁
Yang ni PREMIUM QUALITY LV RED TRUNK 😍. Didatangkan sekali dengan Lanyard, Box 😋 . Material pun HIGH QUALITY. Memang tak rugi kalau grab 1 ni 😁
CUSTOMER FEEDBACK 😍😍
.
.
Haaa apa macam MAGIC PAINT kami?! Merecik habis brooo! 😱😝😍
.
Pape wasap untuk pertanyaan.
CLICK LINK DI BIO untuk wasep atau di 011-28504287

#sayajual #hobikamimahal #matrempit #matmotor #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #familiaridergroup #wilayahpermotoran #pejuangdarat 
#pejuanghighway #peminatshoeiarai #kamitakramai #magicpaint #magicchromeliquid #sabahan #sarawakian #125zr #doubleR #rr150 #ex5 #matmotor #kakilajak #selangor #magicpaintmurah #magicpaintoriginal #gshockmurah #catchromemurah #bazaarpaknil
CUSTOMER FEEDBACK 😍😍 . . Haaa apa macam MAGIC PAINT kami?! Merecik habis brooo! 😱😝😍 . Pape wasap untuk pertanyaan. CLICK LINK DI BIO untuk wasep atau di 011-28504287 #sayajual  #hobikamimahal  #matrempit  #matmotor  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #kapcaijahat  #pelesitrayaumalaysia  #familiaridergroup  #wilayahpermotoran  #pejuangdarat  #pejuanghighway  #peminatshoeiarai  #kamitakramai  #magicpaint  #magicchromeliquid  #sabahan  #sarawakian  #125zr  #doubleR  #rr150  #ex5  #matmotor  #kakilajak  #selangor  #magicpaintmurah  #magicpaintoriginal  #gshockmurah  #catchromemurah  #bazaarpaknil 
PREMIUM QUALITY SUPREME COBRA.
.
🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 .
.
Price: RM70 + FREE POSTAGE
.
OFFER: BUY 2 FREE 1 😱 Can mix with other case (same price).
.
Material: HARDCASE
.
Available: 
iPhone 6 ➡️ iPhone X
.
To order WA us 010.884.4242
PREMIUM QUALITY SUPREME COBRA. . 🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 . . Price: RM70 + FREE POSTAGE . OFFER: BUY 2 FREE 1 😱 Can mix with other case (same price). . Material: HARDCASE . Available: iPhone 6 ➡️ iPhone X . To order WA us 010.884.4242
CUSTOMER FEEDBACK 😍😍
.
.
Haaa apa macam MAGIC PAINT kami?! Merecik habis brooo! 😱😝😍
.
Pape wasap untuk pertanyaan.
CLICK LINK DI BIO untuk wasep atau di 011-28504287

#sayajual #hobikamimahal #matrempit #matmotor #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #familiaridergroup #wilayahpermotoran #pejuangdarat 
#pejuanghighway #peminatshoeiarai #kamitakramai #magicpaint #magicchromeliquid #sabahan #sarawakian #125zr #doubleR #rr150 #ex5 #matmotor #kakilajak #selangor #magicpaintmurah #magicpaintoriginal #gshockmurah #catchromemurah #bazaarpaknil
CUSTOMER FEEDBACK 😍😍 . . Haaa apa macam MAGIC PAINT kami?! Merecik habis brooo! 😱😝😍 . Pape wasap untuk pertanyaan. CLICK LINK DI BIO untuk wasep atau di 011-28504287 #sayajual  #hobikamimahal  #matrempit  #matmotor  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #kapcaijahat  #pelesitrayaumalaysia  #familiaridergroup  #wilayahpermotoran  #pejuangdarat  #pejuanghighway  #peminatshoeiarai  #kamitakramai  #magicpaint  #magicchromeliquid  #sabahan  #sarawakian  #125zr  #doubleR  #rr150  #ex5  #matmotor  #kakilajak  #selangor  #magicpaintmurah  #magicpaintoriginal  #gshockmurah  #catchromemurah  #bazaarpaknil 
👻INNER SNOWCAP BERHANTU 👻
by fyza couture ✔ material kain viscose: sangat selesa, menyerap peluh, kain sejuk, tak mudah berkedut, strechable
✔ tidak sakit telinga / kepala : sbb kain yg ringan dan lembut
✔ jahitan lebar: jika pkai shawl jahitan benang x akan nmpk, lebih kemas dan melekat elok di kepala
✔ tiada lubang: full cover agar lebih kemas menutup seluruh kepala dan rambut
✔kenapa dipanggil "berhantu" ?: sebab bila dah cuba sehelai, confirm nak lagi berhelai-helai😁

RM10 selai 
#snowcapsuperselesa
#snowcapberhantu
#fyzacouture

pastikan SNOWCAP BERHANTU yang ada label tau korang grab

Whatsapp 0137241042
.
#innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian #beautycommunity #kdrama #homes #beautymakeup #gowns
👻INNER SNOWCAP BERHANTU 👻 by fyza couture ✔ material kain viscose: sangat selesa, menyerap peluh, kain sejuk, tak mudah berkedut, strechable ✔ tidak sakit telinga / kepala : sbb kain yg ringan dan lembut ✔ jahitan lebar: jika pkai shawl jahitan benang x akan nmpk, lebih kemas dan melekat elok di kepala ✔ tiada lubang: full cover agar lebih kemas menutup seluruh kepala dan rambut ✔kenapa dipanggil "berhantu" ?: sebab bila dah cuba sehelai, confirm nak lagi berhelai-helai😁 RM10 selai #snowcapsuperselesa  #snowcapberhantu  #fyzacouture  pastikan SNOWCAP BERHANTU yang ada label tau korang grab Whatsapp 0137241042 . #innersnow  #snowcap  #inner  #innerhantu  #byfyzacouture  #utm  #uitm  #uitmsegamat  #uitmshahalam  #uia  #um  #usm  #ukm  #politeknik  #kolejkomuniti  #innerhantuviral  #terapinstagram  #sayajual  #bazzarpaknil  #johor  #malaysia  #sarawakian  #beautycommunity  #kdrama  #homes  #beautymakeup  #gowns 
Dapat gaji pagi. 
Tengahari dah habis WOAHAHAHAHA 😱😱.
--poket kosong tengah bulan
--kering kontang..
Mula fikir side income .

MINDA POSITIF, 
TINDAKAN POSITIF, 
BISNES PUN POSITIF .

9/10 rezeki adalah drpd perniagaan.

Personal Whatsapp 013-4344208
.
.
.
.
#agentwanted#agentneeded#noraessential#perfumemulut#viral#kelantan#upsi#luaskankuasamu#jdt#gomokelategomo#trw#malaysia#kualalumpur#selangorian#singaporemodel#borneo#bruneimodel#bruneidarussalam#sarawakian#sabahan#kelantanese#penang#like4like#likeforfollow#bazarpaknil#shopping#onlineshop#millionaire#terapiinstagram
Dapat gaji pagi. Tengahari dah habis WOAHAHAHAHA 😱😱. --poket kosong tengah bulan --kering kontang.. Mula fikir side income . MINDA POSITIF, TINDAKAN POSITIF, BISNES PUN POSITIF . 9/10 rezeki adalah drpd perniagaan. Personal Whatsapp 013-4344208 . . . . #agentwanted #agentneeded #noraessential #perfumemulut #viral #kelantan #upsi #luaskankuasamu #jdt #gomokelategomo #trw #malaysia #kualalumpur #selangorian #singaporemodel #borneo #bruneimodel #bruneidarussalam #sarawakian #sabahan #kelantanese #penang #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #shopping #onlineshop #millionaire #terapiinstagram 
Sale!!! Bawal fringe 😍😍RM130/20 pcs😍pos add rm10/sm rm20 / ss 😚😚whatsapp 0174077125😊limited stock#bawalfringe#bawalfringeborong#sarawakian#sabahan#bawallover#bawalmurah#bawalfringemurah
SALE!!!!shawl fringe 😍😍RM125/20 pcs😍pos add rm10/sm rm20 / ss 😚😚whatsapp 0174077125😊limited stock#bawalfringe#bawalfringeborong#sarawakian#sabahan#bawallover#bawalmurah#bawalfringemurah#shawlfringe#shawlfringemurah#shawlfringeborong
#amandarfaa3pcs100
.
ERIN HIDDEN BUTTON TOP
.
Material : Chiffon moss-crepe
.
Other : Hidden functional button at front and functional button at sleeve
.
Measurement :
Length 69cm
Shoulder 38cm
Sleeve 57cm
Bust 102cm
Armhole 44cm
Hip 108cm
.
Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100
Free postage SM
Add RM5 SS
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #blouse3pcsrm100 #motifviral #latifadzpastimaju #sabahan #viralmalaysia #acahacahhipster #unikl #sarawakian #baju3rm100 #blousetrendingmalaysia #blousetrendingmurah #perakian #orangkedah #bajutrendingmalaysia #studentpoli #bajuhipstermurahmalaysia #butikonlinemalaysia #bajuhipster #kptmbangi #hipsterblouse #awaksukasayatak #beli3dapatmurah #bajulenganpanjangmurahmalaysia #bajulenganpanjangmalaysia #kptmkuantan
#amandarfaa3pcs100  . ERIN HIDDEN BUTTON TOP . Material : Chiffon moss-crepe . Other : Hidden functional button at front and functional button at sleeve . Measurement : Length 69cm Shoulder 38cm Sleeve 57cm Bust 102cm Armhole 44cm Hip 108cm . Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bismillah  #blouse3pcsrm100  #motifviral  #latifadzpastimaju  #sabahan  #viralmalaysia  #acahacahhipster  #unikl  #sarawakian  #baju3rm100  #blousetrendingmalaysia  #blousetrendingmurah  #perakian  #orangkedah  #bajutrendingmalaysia  #studentpoli  #bajuhipstermurahmalaysia  #butikonlinemalaysia  #bajuhipster  #kptmbangi  #hipsterblouse  #awaksukasayatak  #beli3dapatmurah  #bajulenganpanjangmurahmalaysia  #bajulenganpanjangmalaysia  #kptmkuantan 
Now you can grab a cup of #wheychillin Healthy Ice Cream at The Spring! Find us at booth no.7 🍦🍦 The Spring 也有【吃不肥】健康冰淇淋了。我们就在第7档🍦🍦
Now you can grab a cup of #wheychillin  Healthy Ice Cream at The Spring! Find us at booth no.7 🍦🍦 The Spring 也有【吃不肥】健康冰淇淋了。我们就在第7档🍦🍦
❤️❤️#(made by @mimi.quraisyah with @musical.ly )🎵original sound- @heyimsukiyuu 
inspired by @heyimsukiyuu 
@musical.ly 
@transitioncrew_my @musical.lymalaysiavibes 
@selebmuser_ @malaysian_.musically 
@newgeneration_muser @newgeneration_muser 
@musically.mas @catmusers 
@bestmusermalaysia @transitionly 
@savages.crew 
#crewsavages#MYmuser
#malaysia#sarawakian
#featureme#badgeme
#transitionerbadge##badgeme
#muserLit
#musically.mas
#lipsync#bestofmydayMY#teamsushi
Kehidupan seorang anak traveler. Terima Kasih sayang jadi seorang peneman setia mama.. #travelersnotebook borneoisland #holiday #vacationtime #entertainmentindustry #astro #mediamassa #sarawakian #sarawaktravel #foodporn #travelography #travelphotography #asian
Click #amandarfaa3pcs100 for more item
.
MAISARAH BASIC BLOUSE
.
Material : Crepe
.
Measurement :
Length 64cm
Shoulder 39cm
Sleeve 59cm
Bust 104cm
Armhole 46cm
Hip 110cm
.
Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100
Free postage SM
Add RM5 SS
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #blouse3pcsrm100 #motifviral #latifadzpastimaju #sabahan #viralmalaysia #acahacahhipster #freepostagemalaysia #sarawakian #baju3rm100 #blousetrendingmalaysia #blousetrendingmurah #perakian #orangkedah #bajutrendingmalaysia #bajutrendingmurah #bajuhipstermurahmalaysia #butikonlinemalaysia #bajuhipster #bajuhipstermurah #hipsterblouse #awaksukasayatak #beli3dapatmurah #bajulenganpanjangmurahmalaysia #bajulenganpanjangmalaysia #igreviewmalaysia
Click #amandarfaa3pcs100  for more item . MAISARAH BASIC BLOUSE . Material : Crepe . Measurement : Length 64cm Shoulder 39cm Sleeve 59cm Bust 104cm Armhole 46cm Hip 110cm . Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bismillah  #blouse3pcsrm100  #motifviral  #latifadzpastimaju  #sabahan  #viralmalaysia  #acahacahhipster  #freepostagemalaysia  #sarawakian  #baju3rm100  #blousetrendingmalaysia  #blousetrendingmurah  #perakian  #orangkedah  #bajutrendingmalaysia  #bajutrendingmurah  #bajuhipstermurahmalaysia  #butikonlinemalaysia  #bajuhipster  #bajuhipstermurah  #hipsterblouse  #awaksukasayatak  #beli3dapatmurah  #bajulenganpanjangmurahmalaysia  #bajulenganpanjangmalaysia  #igreviewmalaysia 
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada..
💞INSTANT DIAMOND💞
✔material heavy chiffon
✔sarung terus
✔warna menarik dlm sekodi
10 HELAI/ RM150
20 HELAI/ RM240
SM FREE POS
SS PLUS RM15
Www.wasap.my/0143645593
#instantshawl #instantshawlmurah #borong #randomwarna #sarungterus #brunei_ig #singapuracat #sabahan #sarawakian #johorean #perakian #melakabandarayabersejarah #kualalumper #selangorian #pahangnese #kelantandarulnaim #terengganurians #kedahdarulaman #perlisinderakayangan #pulaupinangpulaumutiara
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada.. 💞INSTANT DIAMOND💞 ✔material heavy chiffon ✔sarung terus ✔warna menarik dlm sekodi 10 HELAI/ RM150 20 HELAI/ RM240 SM FREE POS SS PLUS RM15 Www.wasap.my/0143645593 #instantshawl  #instantshawlmurah  #borong  #randomwarna  #sarungterus  #brunei_ig  #singapuracat  #sabahan  #sarawakian  #johorean  #perakian  #melakabandarayabersejarah  #kualalumper  #selangorian  #pahangnese  #kelantandarulnaim  #terengganurians  #kedahdarulaman  #perlisinderakayangan  #pulaupinangpulaumutiara 
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada..
💞INSTANT DIAMOND💞
✔material heavy chiffon
✔sarung terus
✔warna menarik dlm sekodi
10 HELAI/ RM150
20 HELAI/ RM240
SM FREE POS
SS PLUS RM15
Www.wasap.my/0143645593
#instantshawl #instantshawlmurah #borong #randomwarna #sarungterus #brunei_ig #singapuracat #sabahan #sarawakian #johorean #perakian #melakabandarayabersejarah #kualalumper #selangorian #pahangnese #kelantandarulnaim #terengganurians #kedahdarulaman #perlisinderakayangan #pulaupinangpulaumutiara
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada.. 💞INSTANT DIAMOND💞 ✔material heavy chiffon ✔sarung terus ✔warna menarik dlm sekodi 10 HELAI/ RM150 20 HELAI/ RM240 SM FREE POS SS PLUS RM15 Www.wasap.my/0143645593 #instantshawl  #instantshawlmurah  #borong  #randomwarna  #sarungterus  #brunei_ig  #singapuracat  #sabahan  #sarawakian  #johorean  #perakian  #melakabandarayabersejarah  #kualalumper  #selangorian  #pahangnese  #kelantandarulnaim  #terengganurians  #kedahdarulaman  #perlisinderakayangan  #pulaupinangpulaumutiara 
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada..
💞INSTANT AYU💞
✔material cotton
✔sarung 2 kali
✔warna menarik dlm sekodi
10 HELAI/ RM170
20 HELAI/ RM280
SM FREE POS
SS PLUS RM15
Www.wasap.my/0143645593
#instantshawl #instantshawlmurah #borong #randomwarna #sarungterus #brunei_ig #singapuracat #sabahan #sarawakian #johorean #perakian #melakabandarayabersejarah #kualalumper #selangorian #pahangnese #kelantandarulnaim #terengganurians #kedahdarulaman #perlisinderakayangan #pulaupinangpulaumutiara
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada.. 💞INSTANT AYU💞 ✔material cotton ✔sarung 2 kali ✔warna menarik dlm sekodi 10 HELAI/ RM170 20 HELAI/ RM280 SM FREE POS SS PLUS RM15 Www.wasap.my/0143645593 #instantshawl  #instantshawlmurah  #borong  #randomwarna  #sarungterus  #brunei_ig  #singapuracat  #sabahan  #sarawakian  #johorean  #perakian  #melakabandarayabersejarah  #kualalumper  #selangorian  #pahangnese  #kelantandarulnaim  #terengganurians  #kedahdarulaman  #perlisinderakayangan  #pulaupinangpulaumutiara 
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp : +601136213186
📲  Wechat : stokis_peninggi . .Cepat order now. Rmai dah berjaya  ni pruduck.
 cuba nasib korang😍. .
#hariraya #lawa #comel #sado #kulai #melaka #malacca #kasutmurah #kasutlawa #ioiputrajayamall #ioimallputrajaya #ioimall #aeonmallkb #aeonmallbandaraya #terlajaklaris #terlajakmurah #tinggibadan #ubat #ubattinggi #tienspeninggibadan #sabah #sarawakian #sabahan #malacca
Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp : +601136213186 📲 Wechat : stokis_peninggi . .Cepat order now. Rmai dah berjaya ni pruduck. cuba nasib korang😍. . #hariraya  #lawa  #comel  #sado  #kulai  #melaka  #malacca  #kasutmurah  #kasutlawa  #ioiputrajayamall  #ioimallputrajaya  #ioimall  #aeonmallkb  #aeonmallbandaraya  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #tinggibadan  #ubat  #ubattinggi  #tienspeninggibadan  #sabah  #sarawakian  #sabahan  #malacca 
NEW ARRIVAL
💞SARIMA AIDA💞 ✔material denim chiffon
✔wrna menarik sekodi
✔free saiz
✔min borong 10 helai
10 HELAI/ RM210
20 HELAI/ RM360
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/60143645593
#sarima2layer #sarimadenimborong #sarima #freesize #bruneishop #singapuratudung #sabah #sarawakian #likeforlike #follow4like #thailandhijab #jomborong #sayajualtudung #warnawarni #jomcariduit #sayapakaitudung #pemborong #semenanjungmalaysia #jombeli #jombelionline
NEW ARRIVAL 💞SARIMA AIDA💞 ✔material denim chiffon ✔wrna menarik sekodi ✔free saiz ✔min borong 10 helai 10 HELAI/ RM210 20 HELAI/ RM360 FREE POSTAGE S/M RM15 S/S Www.wasap.my/60143645593 #sarima2layer  #sarimadenimborong  #sarima  #freesize  #bruneishop  #singapuratudung  #sabah  #sarawakian  #likeforlike  #follow4like  #thailandhijab  #jomborong  #sayajualtudung  #warnawarni  #jomcariduit  #sayapakaitudung  #pemborong  #semenanjungmalaysia  #jombeli  #jombelionline 
Sarawak King Crap 😂👍#thejunk #sarawakian #kuching
NEW ARRIVAL
💞BAWAL NAILA 💞 ✔material chiffon
✔wrna menarik sekodi
✔bidang 50
✔min borong 10 helai
10 HELAI/ RM170
20 HELAI/ RM280
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/60143645593
#instantbawal #instantborong #likeforfollow #sabah #sarawakian #terengganukite #kelantanese #pahangfa #kualalumpur2017 #selangor #negerisembilandarulkhusus #johordarultakzim #melaka #perak925 #pulaupinangmalaysia #perlisian #kedahan  #bidangbesar #labuh #bidang50
G-Shock Lelong Rm 35.00
G-Shock Lelong Rm 35.00
CEPAT ‼️‼️‼️ Tawaran akan ditutup bila-bila masaa sahajaaaaa ••••••••••••
================================
Spec Ringkas : ==========================================
✔ Batery watch
✔ gred 2AA ✔digital function
✔️ backcase casio ✔️ Date function ✔️ Not included box ====================================================================================== Semenanjung add rm6
Sabah sarawak add rm10
===========================================011 - 55050514 - sofea
011 - 55050514 - sofea
#jammurah #jammalaysia 
#jamraya #batikcap #sarawakian #paparshop #tawaushop #kuchingshop  #mirionlineshop #jammurah #terengganu #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #sayajualonline  #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #sayajualjam #sayajualjammurah 
#jamneelofa #neelofa #fattahamin #shopee #kotakinabalu #sabahanshop #autolight
G-Shock Lelong Rm 35.00 G-Shock Lelong Rm 35.00 CEPAT ‼️‼️‼️ Tawaran akan ditutup bila-bila masaa sahajaaaaa •••••••••••• ================================ Spec Ringkas : ========================================== ✔ Batery watch ✔ gred 2AA ✔digital function ✔️ backcase casio ✔️ Date function ✔️ Not included box ====================================================================================== Semenanjung add rm6 Sabah sarawak add rm10 ===========================================011 - 55050514 - sofea 011 - 55050514 - sofea #jammurah  #jammalaysia  #jamraya  #batikcap  #sarawakian  #paparshop  #tawaushop  #kuchingshop  #mirionlineshop  #jammurah  #terengganu  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #sayajualjam  #sayajualjammurah  #jamneelofa  #neelofa  #fattahamin  #shopee  #kotakinabalu  #sabahanshop  #autolight 
#readystockTKS
#HotComboTKS
.
WARDHA
+ 
ZULAIQHA
.
RM65 SM / RM70 SS
(harga dah termasuk kos pos) .
ORDER?
.
DM INBOX @ WhatsApp +60126854865 ( kay ) / +60134494865 (Anne)
.
#tudungkekaboo #kekaboolovers #mirabelle #mirabellas #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #tudungmurah #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #tudungcantik #tudungraya #sedondon #cikgucikgi #sabah #sarawakian
#readystockTKS
#HotComboTKS
.
WARDHA
+ 
EMMILY
.
RM65 SM / RM70 SS
(harga dah termasuk kos pos) .
ORDER?
.
DM INBOX @ WhatsApp +60126854865 ( kay ) / +60134494865 (Anne)
.
#tudungkekaboo #kekaboolovers #mirabelle #mirabellas #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #tudungmurah #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #tudungcantik #tudungraya #sedondon #cikgucikgi #sabah #sarawakian
#readystockTKS
#HotComboTKS
.
WARDHA
+ 
HUMAIRAH
.
RM65 SM / RM70 SS
(harga dah termasuk kos pos) .
ORDER?
.
DM INBOX @ WhatsApp +60126854865 ( kay ) / +60134494865 (Anne)
.
#tudungkekaboo #kekaboolovers #mirabelle #mirabellas #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #tudungmurah #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #tudungcantik #tudungraya #sedondon #cikgucikgi #sabah #sarawakian
Guess What ??? #sarawakian
Disebalik tabir photographer memberi arahan....
#pre_wedding_photoshoot #ngepan_saribas #sarawakian #borneo
sebelum ni dah masak dabai atau kembayau tumis ikan bilis dan sekarang kita hanya masak ngan air panas je
#borneo #sarawakian #sarawak #buahtempatan #1malaysia #malaysia #instagrammalaysia #instagram #fruits #sayasukamakan #orangkampung
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
Dengan hanya serendah RM150, korang dah boleh dapatkan PERFUME ORIGINAL yang korang hanya mampu pandang and ambil bau dekat mall.
.
Dah ramai kita tipu dengan harga yang MURAH tapi perfume ORIGINAL, boleh save hampir RM200 tahu😎😎Berpeluh tangan nak bayar😱😱 HANYA SERENDAH SERATUS LIMA PULUH SAHAJA💵
.
WhatsApp kami sekarang!!
📲 0193154254
.
📮FREE POSTAGE
⚠CONDITION ORI REJECT
ORI WITH GUARANTEE
.
#sayajual #sayajualmurah #perfumemurah #jualanku #perfumerejectmurah #luaskankuasamu #zizanmall #bazaarpaknil #sabahan #sitinordiana #hantarankahwin #kadkahwin #perfumeoriginal #redvelvet #youcanduit #authenticperfume #ikutcarakita #aydajebat #perfumelovers #sayajualonline #perfumereject #fattzura #sarawakian #dyxy #shahalam #fattahamin #setperfumemurah  #takorisayatakjual #gegarvaganza #lafazkankalimahcintamu
Dengan hanya serendah RM150, korang dah boleh dapatkan PERFUME ORIGINAL yang korang hanya mampu pandang and ambil bau dekat mall. . Dah ramai kita tipu dengan harga yang MURAH tapi perfume ORIGINAL, boleh save hampir RM200 tahu😎😎Berpeluh tangan nak bayar😱😱 HANYA SERENDAH SERATUS LIMA PULUH SAHAJA💵 . WhatsApp kami sekarang!! 📲 0193154254 . 📮FREE POSTAGE ⚠CONDITION ORI REJECT ORI WITH GUARANTEE . #sayajual  #sayajualmurah  #perfumemurah  #jualanku  #perfumerejectmurah  #luaskankuasamu  #zizanmall  #bazaarpaknil  #sabahan  #sitinordiana  #hantarankahwin  #kadkahwin  #perfumeoriginal  #redvelvet  #youcanduit  #authenticperfume  #ikutcarakita  #aydajebat  #perfumelovers  #sayajualonline  #perfumereject  #fattzura  #sarawakian  #dyxy  #shahalam  #fattahamin  #setperfumemurah  #takorisayatakjual  #gegarvaganza  #lafazkankalimahcintamu 
When it rains, it pours, but soon, the sun shines again. Tgif #crossfit #doctor #asian #sarawakian #sarikei #malaysia #malaysian #iifym #mirin #smile #love #instagood #asianguy #doctors #borneo #sarawak #sabah
The consequences of today are determined by the actions of the past, to change your future, alter your decisions today ')
#lol #outfitoftheday #holiyay #family #sarawakian #johorean #dh #simple #lazyoutfit #kotaraya #muahahaha
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
Hi.. Did you miss me? 😍😘
📸: Tq mak cik Joyah @icaerny 😜 also sbb sudi pgg my handbag so that I look teenager-ish 😂
#borneo #sarawak #sarawakian #gadisdesa #anakkampung #anakiban #mixblood #smile #happy #positivevibes #spreadthepositivity #spreadthelove
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
PREMIUM QUALITY CHANEL TRUNK. (Inc BOX, LANYARD & CASE). .
.
🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 .
.
Price: RM70 + FREE POSTAGE
.
OFFER: BUY 2 FREE 1 😱 Can mix with other case (same price).
.
Material: SOFT LEATHER CASE
.
Available: 
iPhone 6 ➡️ iPhone X
.
To order WA us 010.884.4242
PREMIUM QUALITY CHANEL TRUNK. (Inc BOX, LANYARD & CASE). . . 🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 NEW YEAR PROMO 🔥 . . Price: RM70 + FREE POSTAGE . OFFER: BUY 2 FREE 1 😱 Can mix with other case (same price). . Material: SOFT LEATHER CASE . Available: iPhone 6 ➡️ iPhone X . To order WA us 010.884.4242
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF

#dyxykedah #dyxypendang #dyxyalorstar #foundation #teamfl #makeupkedah #sunday #ahad #belajarmakeup #kelasmakeup #dropship #agen #dyxy #dyxymalaysia #dyxyutara #tutorialdyxy #melaka #unitar #unikl #unimas #dyxysabah #sabahan #sarawakian #perlis #dyxypendang #kualaterengganu #machang #labuan #uum #fakultianimasi
KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF #dyxykedah  #dyxypendang  #dyxyalorstar  #foundation  #teamfl  #makeupkedah  #sunday  #ahad  #belajarmakeup  #kelasmakeup  #dropship  #agen  #dyxy  #dyxymalaysia  #dyxyutara  #tutorialdyxy  #melaka  #unitar  #unikl  #unimas  #dyxysabah  #sabahan  #sarawakian  #perlis  #dyxypendang  #kualaterengganu  #machang  #labuan  #uum  #fakultianimasi 
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada..
💞INSTANT SOFIA💞
✔material chiffon
✔sarung terus
✔warna menarik dlm sekodi
10 HELAI/ RM160
20 HELAI/ RM260
SM FREE POS
SS PLUS RM15
Www.wasap.my/0134397742
#instantshawl #instantshawlmurah #borong #randomwarna #sarungterus #brunei_ig #singapuracat #sabahan #sarawakian #johorean #perakian #melakabandarayabersejarah #kualalumper #selangorian #pahangnese #kelantandarulnaim #terengganurians #kedahdarulaman #perlisinderakayangan #pulaupinangpulaumutiara
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada.. 💞INSTANT SOFIA💞 ✔material chiffon ✔sarung terus ✔warna menarik dlm sekodi 10 HELAI/ RM160 20 HELAI/ RM260 SM FREE POS SS PLUS RM15 Www.wasap.my/0134397742 #instantshawl  #instantshawlmurah  #borong  #randomwarna  #sarungterus  #brunei_ig  #singapuracat  #sabahan  #sarawakian  #johorean  #perakian  #melakabandarayabersejarah  #kualalumper  #selangorian  #pahangnese  #kelantandarulnaim  #terengganurians  #kedahdarulaman  #perlisinderakayangan  #pulaupinangpulaumutiara 
🐮day with them~
🐮day with them~
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada..
💞INSTANT SOFIA💞
✔material chiffon
✔sarung terus
✔warna menarik dlm sekodi
10 HELAI/ RM160
20 HELAI/ RM260
SM FREE POS
SS PLUS RM15
Www.wasap.my/0134397742
#instantshawl #instantshawlmurah #borong #randomwarna #sarungterus #brunei_ig #singapuracat #sabahan #sarawakian #johorean #perakian #melakabandarayabersejarah #kualalumper #selangorian #pahangnese #kelantandarulnaim #terengganurians #kedahdarulaman #perlisinderakayangan #pulaupinangpulaumutiara
Stok baru sampai lagi...cantik2 semua kan,harga pn murah kalau beli secara borong,cepat2 borong sekarang smentara stok masih ada.. 💞INSTANT SOFIA💞 ✔material chiffon ✔sarung terus ✔warna menarik dlm sekodi 10 HELAI/ RM160 20 HELAI/ RM260 SM FREE POS SS PLUS RM15 Www.wasap.my/0134397742 #instantshawl  #instantshawlmurah  #borong  #randomwarna  #sarungterus  #brunei_ig  #singapuracat  #sabahan  #sarawakian  #johorean  #perakian  #melakabandarayabersejarah  #kualalumper  #selangorian  #pahangnese  #kelantandarulnaim  #terengganurians  #kedahdarulaman  #perlisinderakayangan  #pulaupinangpulaumutiara 
AIRMAX JANOSKI GREY🙀

Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂

TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal..
Nk bgi murah2

Size 36-45euro

Knp perlu beli dengan kami?
-kami post setiap hari
-kami barang ready di rumah
-kami boleh bgi suggestion untuk anda

Harga?
PROMO NEW YEAR :RM80 
Siap postage utk sm
Ss add rm5
TERHAD untuk 10 orang sahaja!

#adidashuarachelv
#adidashuarachemurah
#kasutmurah #airmaxairmurah
#airmaxmurah #nikeairmaxmurah
#sayajualkasut #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #kasutmurah #kasutadidasmurah #sneakersmurah #kasutmurah #vansmurah #bazaarpaknil #sarawakian #sabahan #readystock #kasutmurah #promotionmalaysia #sayajualonline #sayajualconverse #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia #kasutmurahonline #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah #snikersmurahmalaysia #sayajualsneakersmurah #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah
AIRMAX JANOSKI GREY🙀 Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂 TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal.. Nk bgi murah2 Size 36-45euro Knp perlu beli dengan kami? -kami post setiap hari -kami barang ready di rumah -kami boleh bgi suggestion untuk anda Harga? PROMO NEW YEAR :RM80 Siap postage utk sm Ss add rm5 TERHAD untuk 10 orang sahaja! #adidashuarachelv  #adidashuarachemurah  #kasutmurah  #airmaxairmurah  #airmaxmurah  #nikeairmaxmurah  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemurah  #kasutmurah  #kasutadidasmurah  #sneakersmurah  #kasutmurah  #vansmurah  #bazaarpaknil  #sarawakian  #sabahan  #readystock  #kasutmurah  #promotionmalaysia  #sayajualonline  #sayajualconverse  #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia  #kasutmurahonline  #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah  #snikersmurahmalaysia  #sayajualsneakersmurah  #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah 
AIRMAX JANOSKI BLACK🙀

Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂

TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal..
Nk bgi murah2

Size 36-45euro

Knp perlu beli dengan kami?
-kami post setiap hari
-kami barang ready di rumah
-kami boleh bgi suggestion untuk anda

Harga?
PROMO NEW YEAR :RM80 
Siap postage utk sm
Ss add rm5
TERHAD untuk 10 orang sahaja!

#adidashuarachelv
#adidashuarachemurah
#kasutmurah #airmaxairmurah
#airmaxmurah #nikeairmaxmurah
#sayajualkasut #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #kasutmurah #kasutadidasmurah #sneakersmurah #kasutmurah #vansmurah #bazaarpaknil #sarawakian #sabahan #readystock #kasutmurah #promotionmalaysia #sayajualonline #sayajualconverse #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia #kasutmurahonline #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah #snikersmurahmalaysia #sayajualsneakersmurah #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah
AIRMAX JANOSKI BLACK🙀 Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂 TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal.. Nk bgi murah2 Size 36-45euro Knp perlu beli dengan kami? -kami post setiap hari -kami barang ready di rumah -kami boleh bgi suggestion untuk anda Harga? PROMO NEW YEAR :RM80 Siap postage utk sm Ss add rm5 TERHAD untuk 10 orang sahaja! #adidashuarachelv  #adidashuarachemurah  #kasutmurah  #airmaxairmurah  #airmaxmurah  #nikeairmaxmurah  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemurah  #kasutmurah  #kasutadidasmurah  #sneakersmurah  #kasutmurah  #vansmurah  #bazaarpaknil  #sarawakian  #sabahan  #readystock  #kasutmurah  #promotionmalaysia  #sayajualonline  #sayajualconverse  #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia  #kasutmurahonline  #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah  #snikersmurahmalaysia  #sayajualsneakersmurah  #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah 
AIRMAX JANOSKI DARKBLUE🙀

Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂

TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal..
Nk bgi murah2

Size 36-45euro

Knp perlu beli dengan kami?
-kami post setiap hari
-kami barang ready di rumah
-kami boleh bgi suggestion untuk anda

Harga?
PROMO NEW YEAR :RM80 
Siap postage utk sm
Ss add rm5
TERHAD untuk 10 orang sahaja!

#adidashuarachelv
#adidashuarachemurah
#kasutmurah #airmaxairmurah
#airmaxmurah #nikeairmaxmurah
#sayajualkasut #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #kasutmurah #kasutadidasmurah #sneakersmurah #kasutmurah #vansmurah #bazaarpaknil #sarawakian #sabahan #readystock #kasutmurah #promotionmalaysia #sayajualonline #sayajualconverse #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia #kasutmurahonline #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah #snikersmurahmalaysia #sayajualsneakersmurah #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah
AIRMAX JANOSKI DARKBLUE🙀 Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂 TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal.. Nk bgi murah2 Size 36-45euro Knp perlu beli dengan kami? -kami post setiap hari -kami barang ready di rumah -kami boleh bgi suggestion untuk anda Harga? PROMO NEW YEAR :RM80 Siap postage utk sm Ss add rm5 TERHAD untuk 10 orang sahaja! #adidashuarachelv  #adidashuarachemurah  #kasutmurah  #airmaxairmurah  #airmaxmurah  #nikeairmaxmurah  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemurah  #kasutmurah  #kasutadidasmurah  #sneakersmurah  #kasutmurah  #vansmurah  #bazaarpaknil  #sarawakian  #sabahan  #readystock  #kasutmurah  #promotionmalaysia  #sayajualonline  #sayajualconverse  #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia  #kasutmurahonline  #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah  #snikersmurahmalaysia  #sayajualsneakersmurah  #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah 
AIRMAX JANOSKI NAVY BLUE🙀

Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂

TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal..
Nk bgi murah2

Size 36-45euro

Knp perlu beli dengan kami?
-kami post setiap hari
-kami barang ready di rumah
-kami boleh bgi suggestion untuk anda

Harga?
PROMO NEW YEAR :RM80 
Siap postage utk sm
Ss add rm5
TERHAD untuk 10 orang sahaja!

#adidashuarachelv
#adidashuarachemurah
#kasutmurah #airmaxairmurah
#airmaxmurah #nikeairmaxmurah
#sayajualkasut #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemurah #kasutmurah #kasutadidasmurah #sneakersmurah #kasutmurah #vansmurah #bazaarpaknil #sarawakian #sabahan #readystock #kasutmurah #promotionmalaysia #sayajualonline #sayajualconverse #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia #kasutmurahonline #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah #snikersmurahmalaysia #sayajualsneakersmurah #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah
AIRMAX JANOSKI NAVY BLUE🙀 Wow! STOCK BARU MASUK!! LIMITED NI!! Mmng MERECIKK LH😂 TREND FOR THIS YEAR!! Nk buat promosi 10 org terawal.. Nk bgi murah2 Size 36-45euro Knp perlu beli dengan kami? -kami post setiap hari -kami barang ready di rumah -kami boleh bgi suggestion untuk anda Harga? PROMO NEW YEAR :RM80 Siap postage utk sm Ss add rm5 TERHAD untuk 10 orang sahaja! #adidashuarachelv  #adidashuarachemurah  #kasutmurah  #airmaxairmurah  #airmaxmurah  #nikeairmaxmurah  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemurah  #kasutmurah  #kasutadidasmurah  #sneakersmurah  #kasutmurah  #vansmurah  #bazaarpaknil  #sarawakian  #sabahan  #readystock  #kasutmurah  #promotionmalaysia  #sayajualonline  #sayajualconverse  #kasutmurahonline  #trustedsellermalaysia  #kasutmurahonline  #kasutreadystock  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #trustedsellermalaysia  #snikersmurah  #snikersmurahmalaysia  #sayajualsneakersmurah  #adidasduckcamomurah  #timberlandmurah 
Kek Lapis Pandan Cheese 🧀 .  Kek lapis Sarawk Open order for CNY..size bolh pilih mk full 9*9 @ half...nk dptkn detail bolh ws ke 0104355078 #keklapissarawak #tinakeklapissarawak #keklapis #sarawakian #keklapisoriginalsarawak
Hai mommies!! ..kini mommies2 sekalian blh mendapatkan barang2 bayi dan kanak2 di igshop @wardrobe_mandm .😊Pelbagai pilihan!! Tawaran harga yang murah dan sangat berpatutan!!! Jadi, apa tunggu lagi?? Mari dapatkan segera sementara stok masih ada.❤ Semestinya anda akan berpuas hati 🔥🔥
•
•
•
#babystuff
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#womanbag
#womancollection
#bagmalaysia
#bagonline
#onlinebag
#sayajualonline
#bagscollection
#sayajualmurah
#maribelibeg
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#begtanganmurah
Hai mommies!! ..kini mommies2 sekalian blh mendapatkan barang2 bayi dan kanak2 di igshop @wardrobe_mandm .😊Pelbagai pilihan!! Tawaran harga yang murah dan sangat berpatutan!!! Jadi, apa tunggu lagi?? Mari dapatkan segera sementara stok masih ada.❤ Semestinya anda akan berpuas hati 🔥🔥 • • • #babystuff  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #womanbag  #womancollection  #bagmalaysia  #bagonline  #onlinebag  #sayajualonline  #bagscollection  #sayajualmurah  #maribelibeg  #handbagmurah  #handbagmalaysia  #begtanganmurah 
Meminta Maaf itu satu Keberanian,
Memaafkan itu satu Kekuatan,
Menghubungkan adalah satu Kebahagiaan.
#sarawakian #beyourself #respecteachothers #blackandwhite
Selalu tak cukup duit?
Kerja makan gaji?
Sekarang zaman IT serba GST.. Gaji 3k
Miskin Bandar.
Sampai bila??
Bukan tak bersyukur tapi hidup perlu anjakan paradigma..
Jadi harus berniaga..
Duit dapat.. Pahala pun dapat .

Jom belajar sama sama .
Zati ajar marketing, and buat.
.
Personal Whatsapp 013-4344208
.
.
.
.
#agentwanted#agentneeded#noraessential#perfumemulut#viral#kelantan#upsi#luaskankuasamu#jdt#gomokelategomo#trw#malaysia#kualalumpur#selangorian#singaporemodel#borneo#bruneimodel#bruneidarussalam#sarawakian#sabahan#kelantanese#penang#like4like#likeforfollow#bazarpaknil#shopping#onlineshop#millionaire#terapiinstagram
Selalu tak cukup duit? Kerja makan gaji? Sekarang zaman IT serba GST.. Gaji 3k Miskin Bandar. Sampai bila?? Bukan tak bersyukur tapi hidup perlu anjakan paradigma.. Jadi harus berniaga.. Duit dapat.. Pahala pun dapat . Jom belajar sama sama . Zati ajar marketing, and buat. . Personal Whatsapp 013-4344208 . . . . #agentwanted #agentneeded #noraessential #perfumemulut #viral #kelantan #upsi #luaskankuasamu #jdt #gomokelategomo #trw #malaysia #kualalumpur #selangorian #singaporemodel #borneo #bruneimodel #bruneidarussalam #sarawakian #sabahan #kelantanese #penang #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #shopping #onlineshop #millionaire #terapiinstagram 
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
[ ZBC FEEDBACK ]

One of our satisfied customer & she's planning to have her next facial session at Zie Beauty Care again. We look forward to see you dear 😙

THANK YOU 🌹

#ziebeautycare #spa #facial #massage #mirispa #miri #kuching #limbang #lawas #brunei #sibu #mukah #bintulu #sarawak #sarawakian #ZBCfeedback
Dexandra for him BLAZE
*Dulu dikenali sebagai Aventus Creed
.
Wangian yang menusuk kalbu. Ahaks. Bauan yang berasaskan kemanisan buah2an, disulami dengan bauan bunga dan bauan yang berasaskan woody. Bau yang dihasilkan penuh maskulin, aktif, segar, dan melambangkan kegagahan serta ketampanan seorang lelaki 🤗 .
Dexandra baru ni hampa takyah nk spray bnyk kali dhh. Skali sembur je trus melekat bau okehh sbb patinya lagi PEKAT dan lagi SEDAP. Jimat berganda2 😝
.
🌸 De'xandra Eau De Parfum 🌸
.
📌1 botol RM75/35ml
📌2 botol RM140/35ml . 📌1 botol tester RM10/3ml
.
📮 postage : RM8 | RM10 
To order 
nisa 0134018145 🌸
nisa 0134018145 🌸
nisa 0134018145 🌸

#perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfume #perfumelover #kakiperfume #johorean #kelantanese #sarawakian #nealofarhijab #sayajualperfume #fattahamin #fattzura
Dexandra for him BLAZE *Dulu dikenali sebagai Aventus Creed . Wangian yang menusuk kalbu. Ahaks. Bauan yang berasaskan kemanisan buah2an, disulami dengan bauan bunga dan bauan yang berasaskan woody. Bau yang dihasilkan penuh maskulin, aktif, segar, dan melambangkan kegagahan serta ketampanan seorang lelaki 🤗 . Dexandra baru ni hampa takyah nk spray bnyk kali dhh. Skali sembur je trus melekat bau okehh sbb patinya lagi PEKAT dan lagi SEDAP. Jimat berganda2 😝 . 🌸 De'xandra Eau De Parfum 🌸 . 📌1 botol RM75/35ml 📌2 botol RM140/35ml . 📌1 botol tester RM10/3ml . 📮 postage : RM8 | RM10 To order nisa 0134018145 🌸 nisa 0134018145 🌸 nisa 0134018145 🌸 #perfumeoriginal  #perfumemalaysia  #perfume  #perfumelover  #kakiperfume  #johorean  #kelantanese  #sarawakian  #nealofarhijab  #sayajualperfume  #fattahamin  #fattzura 
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
😘😘swaddle blanket hooded 🍼
.
.
Rm41
Postage rm8sm/12ss
.
.
Suitable: - For new born baby/ infant
.
Material: - 100% cotton , smooth & good quality
.
Size: - 75cm x 75cm .
.
.
.
.
.
.
.
.

#selimutbudakmalaysia
#gbabyblanketmalaysia
#babyblanket
#newbornstuff
#babyshop
#babyonlinestuff
#selimutmalaysia
#bedungbudakmalaysia
#bedungbudak
#ibudananak
#mumandkids
#sabahsarawak
#sabahan
#sarawakian
#followback
#followus
#followme
#like4like
#follow4follow
#barangbudak
#baranganbudak
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#barangbayimurah
#sayajualbarangbudak
😘😘swaddle blanket hooded 🍼 . . Rm41 Postage rm8sm/12ss . . Suitable: - For new born baby/ infant . Material: - 100% cotton , smooth & good quality . Size: - 75cm x 75cm . . . . . . . . . #selimutbudakmalaysia  #gbabyblanketmalaysia  #babyblanket  #newbornstuff  #babyshop  #babyonlinestuff  #selimutmalaysia  #bedungbudakmalaysia  #bedungbudak  #ibudananak  #mumandkids  #sabahsarawak  #sabahan  #sarawakian  #followback  #followus  #followme  #like4like  #follow4follow  #barangbudak  #baranganbudak  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah  #sayajualbarangbudak 
@marx.style Sarawakian youth. 
Kamek miak Sarawak
.
"I'm a state shooter, fitness enthusiasts and also a fulltime student. I once compete in Mr.Gym Fit Malaysia in 2016 Which is the same with @vincentmallangalfred I placed 4th for above 170cm catagory and was entitled as the youngest talent by TegapTv Malaysia. I'm working with my friend under a brand Fighting Fit UK which is a gym clothing line. For me Passion is the key If we're passionate towards something, i believe we will automatically give our best to complete every challenge. NO MATTER how hard it is"
@marx.style 🔥  let's be inspire...
.
.
.
.
#love #instagood #instafam #instagram #ig_shotz #borneobeinspire #beinspire #sarawakinstagram #sarawakian #gym #models #sabahan #sabahbah #sarawak #Kuching #kotakinabalu #sabah #stayhealthy #staystrong #motivation #miri
@marx.style Sarawakian youth. Kamek miak Sarawak . "I'm a state shooter, fitness enthusiasts and also a fulltime student. I once compete in Mr.Gym Fit Malaysia in 2016 Which is the same with @vincentmallangalfred I placed 4th for above 170cm catagory and was entitled as the youngest talent by TegapTv Malaysia. I'm working with my friend under a brand Fighting Fit UK which is a gym clothing line. For me Passion is the key If we're passionate towards something, i believe we will automatically give our best to complete every challenge. NO MATTER how hard it is" @marx.style 🔥 let's be inspire... . . . . #love  #instagood  #instafam  #instagram  #ig_shotz  #borneobeinspire  #beinspire  #sarawakinstagram  #sarawakian  #gym  #models  #sabahan  #sabahbah  #sarawak  #Kuching  #kotakinabalu  #sabah  #stayhealthy  #staystrong  #motivation  #miri