an online Instagram web viewer

#sayajualhbag medias

Photos

πŸ’πŸ’ Ade lagi yg masih tak tau hadiah giveaway bulan ni? Slide tepi! πŸ’πŸ’•
.
3 org pemenang akann di umumkan pada 5/10/2017 ni ye! 🌸😍😍
.
Siapa belum join, still belum terlambat utk dpt kan hadiah menarik ni! Mane tau rezeki korang! πŸ˜‡πŸ’™ Syarat ade kt bawah! πŸ‘‡πŸ’•
.
Terima kasih semua! Really appreciate your support! πŸ˜πŸ˜˜πŸƒπŸ’˜πŸ’š
.
Hadiah #nardygaleriagiveaway II :
1 - Rose Sneakers
2 - Anello Inspired Backpack
3 - 4pcs Plain Totebag
.
πŸ“’ Ha #nardygaleriagiveaway akan dijalankan setiap bulan tauu lepas ni! πŸŽ‰βœ¨ Bulan ni 5/10/2017 kita akan umumkann pemenang! πŸ™†πŸ’•πŸŽ‰ Kami masih dalam misi mencari followers yg selalu menonjolkan dirii and bertuah utk dpt kan hadiah menarik #nardygaleriagiveaway !! πŸ’πŸŽπŸŽ‰πŸ˜ Tak lambat lah korang, still ada masa! Just ikut syarat mudah kat bawah okay! πŸ™ˆπŸ‘‘πŸŒΈπŸŽŠπŸŽ‰
.
Kali ni NG nak buat sikit giveaway utk korang, followers NG yg active! πŸ™†πŸ’• Hadiah confirm lah best! πŸ˜‹πŸŽπŸ’
.
SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway :
🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’—
🎁 Tag 5 org kawan dekat mana² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! 😊🌸
.
Mudah kan? πŸ’™
Pemenang akan diumumkan pada 5 Oct 2017 ni! So start now! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 5-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah
πŸ’πŸ’ Ade lagi yg masih tak tau hadiah giveaway bulan ni? Slide tepi! πŸ’πŸ’• . 3 org pemenang akann di umumkan pada 5/10/2017 ni ye! 🌸😍😍 . Siapa belum join, still belum terlambat utk dpt kan hadiah menarik ni! Mane tau rezeki korang! πŸ˜‡πŸ’™ Syarat ade kt bawah! πŸ‘‡πŸ’• . Terima kasih semua! Really appreciate your support! πŸ˜πŸ˜˜πŸƒπŸ’˜πŸ’š . Hadiah #nardygaleriagiveaway  II : 1 - Rose Sneakers 2 - Anello Inspired Backpack 3 - 4pcs Plain Totebag . πŸ“’ Ha #nardygaleriagiveaway  akan dijalankan setiap bulan tauu lepas ni! πŸŽ‰βœ¨ Bulan ni 5/10/2017 kita akan umumkann pemenang! πŸ™†πŸ’•πŸŽ‰ Kami masih dalam misi mencari followers yg selalu menonjolkan dirii and bertuah utk dpt kan hadiah menarik #nardygaleriagiveaway  !! πŸ’πŸŽπŸŽ‰πŸ˜ Tak lambat lah korang, still ada masa! Just ikut syarat mudah kat bawah okay! πŸ™ˆπŸ‘‘πŸŒΈπŸŽŠπŸŽ‰ . Kali ni NG nak buat sikit giveaway utk korang, followers NG yg active! πŸ™†πŸ’• Hadiah confirm lah best! πŸ˜‹πŸŽπŸ’ . SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway  : 🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’— 🎁 Tag 5 org kawan dekat manaΒ² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! 😊🌸 . Mudah kan? πŸ’™ Pemenang akan diumumkan pada 5 Oct 2017 ni! So start now! πŸŽ‰πŸŽ‰ . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 5-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah 
GIVEAWAY ALERT! πŸŽ‰πŸ˜πŸŽ Pening nak bagi hadiah ape! 😰✨ Nak mintak korang cadangkan hadiah product NG yg mane yg sesuai utk 3 org pemenang nanti! πŸ’—πŸ˜˜ Komen kt bawah ye korang nak hadiah ape! Cepat bagi cadangan! Lepas ni nak umum hadiahh! πŸ˜‡πŸ’˜
.
Btw, kami juga sedang mencari pemenang giveaway utk 5 Oct 2017 ni ya! Dalam masa sebulan ni tgk siapa yg paling active, positive, ikut syarat kt bawah, andddd tak spam bende same je! 😝 Belum terlambat! Jom join skrg! Good luck!! πŸ™†πŸ’•
.
SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway :
🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk like, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’—
🎁 Tag 5 org kawan dekat mana² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! Kita akan check tauu! 😊🌸
.
Mudah kan? πŸ’™
Pemenang akan diumumkan pada 5 Oct 2017 ni! So start now! 10 followers paling active and menepati syarat akan dipilih utk lucky draw! Yeay! Maybe the next winner is you! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 5-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
GIVEAWAY ALERT! πŸŽ‰πŸ˜πŸŽ Pening nak bagi hadiah ape! 😰✨ Nak mintak korang cadangkan hadiah product NG yg mane yg sesuai utk 3 org pemenang nanti! πŸ’—πŸ˜˜ Komen kt bawah ye korang nak hadiah ape! Cepat bagi cadangan! Lepas ni nak umum hadiahh! πŸ˜‡πŸ’˜ . Btw, kami juga sedang mencari pemenang giveaway utk 5 Oct 2017 ni ya! Dalam masa sebulan ni tgk siapa yg paling active, positive, ikut syarat kt bawah, andddd tak spam bende same je! 😝 Belum terlambat! Jom join skrg! Good luck!! πŸ™†πŸ’• . SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway  : 🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk like, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’— 🎁 Tag 5 org kawan dekat manaΒ² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! Kita akan check tauu! 😊🌸 . Mudah kan? πŸ’™ Pemenang akan diumumkan pada 5 Oct 2017 ni! So start now! 10 followers paling active and menepati syarat akan dipilih utk lucky draw! Yeay! Maybe the next winner is you! πŸŽ‰πŸŽ‰ . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 5-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
// RM35 // Any of Nardy GalerΓ­a's 4pcs Handbag will worth your money over anything else in this world! πŸ˜πŸ’— Termasuklah si cantik manis Jubilee Handbag ni! Besar tau bag ni! Senang! πŸ˜πŸ’• Dapat 4 jenis bag ya! Slide tepi! πŸ’–πŸŒΌ
.
πŸƒ 4pcs Jubilee Handbag
πŸƒ Price : RM35 (Exc Postage)
πŸƒ Material : PU
πŸƒ Size (cm) : 38x15x28
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹πŸ’¨
.
IMPORTANT NOTES :
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 7-14 work days
🌸 Affordable and quality products only! πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
// RM35 // Any of Nardy GalerΓ­a's 4pcs Handbag will worth your money over anything else in this world! πŸ˜πŸ’— Termasuklah si cantik manis Jubilee Handbag ni! Besar tau bag ni! Senang! πŸ˜πŸ’• Dapat 4 jenis bag ya! Slide tepi! πŸ’–πŸŒΌ . πŸƒ 4pcs Jubilee Handbag πŸƒ Price : RM35 (Exc Postage) πŸƒ Material : PU πŸƒ Size (cm) : 38x15x28 . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹πŸ’¨ . IMPORTANT NOTES : 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 7-14 work days 🌸 Affordable and quality products only! πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
// RM37 // Sweet17 Slingbag, sgt sgt comel tapi mcm² boleh muat tau! Cantik sgt! 😘🌸
πŸƒ Sweet17 Handbag
πŸƒ Price : RM37 (Exc Postage)
πŸƒ Material : PU
πŸƒ Size (cm) : 22x10x17
πŸƒ Shipping 7-14 work days
.
Whtsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹πŸ’¨
.
πŸ”Ή All price exclude postage
πŸ”Ή Postage SM RM9 / SS RM15
πŸ”Ή Delivery within 5-14 work days
πŸ”Ή Affordable and Quality products only πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
// RM37 // Sweet17 Slingbag, sgt sgt comel tapi mcmΒ² boleh muat tau! Cantik sgt! 😘🌸 πŸƒ Sweet17 Handbag πŸƒ Price : RM37 (Exc Postage) πŸƒ Material : PU πŸƒ Size (cm) : 22x10x17 πŸƒ Shipping 7-14 work days . Whtsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹πŸ’¨ . πŸ”Ή All price exclude postage πŸ”Ή Postage SM RM9 / SS RM15 πŸ”Ή Delivery within 5-14 work days πŸ”Ή Affordable and Quality products only πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
// RM35 // Hi korang yg dah ada 4pcs Plain Totebag tu! πŸ’• Tgk ni antara caraΒ² korang nak gayakan bag tu! BerbaloiΒ²! Eh ade yg belum grab? Cepat grab skrg! πŸ˜πŸŒΈπŸŒ·πŸƒπŸ’™πŸ™†πŸ’˜πŸ’•
.
Cepat DM/Whatsapp 01137729223! πŸ’ŒπŸ˜‹πŸ˜˜
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Shipping : 1-7 or 7-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
// RM35 // Hi korang yg dah ada 4pcs Plain Totebag tu! πŸ’• Tgk ni antara caraΒ² korang nak gayakan bag tu! BerbaloiΒ²! Eh ade yg belum grab? Cepat grab skrg! πŸ˜πŸŒΈπŸŒ·πŸƒπŸ’™πŸ™†πŸ’˜πŸ’• . Cepat DM/Whatsapp 01137729223! πŸ’ŒπŸ˜‹πŸ˜˜ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Shipping : 1-7 or 7-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
#Repost @nardygaleria (@get_repost)
・・・
GIVEAWAY ALERT AGAIN! πŸŽ‰πŸ˜πŸŽ Tapi kali ni nak mintak korang cadangkan hadiah product NG yg mane yg sesuai utk 3 org pemenang nanti? 😘🌸 Komen kt bawah ye korang nak hadiah ape! πŸ™†πŸ’•
.
πŸŽ‰ G I V E A W A Y πŸŽ‰
.
SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway :
🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk like, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’—
🎁 Tag 5 org kawan dekat mana² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! Kita akan check tauu! 😊🌸
.
Mudah kan? πŸ’™
Pemenang akan diumumkan pada 5 Oct 2017 ni! So start now! 10 followers paling active and menepati syarat akan dipilih utk lucky draw! Yeay! Maybe the next winner is you! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 5-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #supportnardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
#Repost  @nardygaleria (@get_repost) ・・・ GIVEAWAY ALERT AGAIN! πŸŽ‰πŸ˜πŸŽ Tapi kali ni nak mintak korang cadangkan hadiah product NG yg mane yg sesuai utk 3 org pemenang nanti? 😘🌸 Komen kt bawah ye korang nak hadiah ape! πŸ™†πŸ’• . πŸŽ‰ G I V E A W A Y πŸŽ‰ . SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway  : 🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk like, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’— 🎁 Tag 5 org kawan dekat manaΒ² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! Kita akan check tauu! 😊🌸 . Mudah kan? πŸ’™ Pemenang akan diumumkan pada 5 Oct 2017 ni! So start now! 10 followers paling active and menepati syarat akan dipilih utk lucky draw! Yeay! Maybe the next winner is you! πŸŽ‰πŸŽ‰ . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 5-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #supportnardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
// RM40 // Ada yg minat Prada Flexi Ribbon Inspired ni? 😘🌸🌷😍 Cepat whatsapp, murahΒ² nii limited stock! πŸ’•
πŸƒ Prada Flexi Ribbon Inspired Slingbag
πŸƒ Price : RM40 (Exc Postage)
πŸƒ Material : PU
πŸƒ Size (cm) : 20x7x16
πŸƒ Delivery : 5-14 work days
πŸƒ Black / Gray
.
DM or whatsapp 01137729223 for fast reply! πŸ’ŒπŸ˜‹πŸ˜˜
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Shipping : 1-7 or 7-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
// RM40 // Ada yg minat Prada Flexi Ribbon Inspired ni? 😘🌸🌷😍 Cepat whatsapp, murahΒ² nii limited stock! πŸ’• πŸƒ Prada Flexi Ribbon Inspired Slingbag πŸƒ Price : RM40 (Exc Postage) πŸƒ Material : PU πŸƒ Size (cm) : 20x7x16 πŸƒ Delivery : 5-14 work days πŸƒ Black / Gray . DM or whatsapp 01137729223 for fast reply! πŸ’ŒπŸ˜‹πŸ˜˜ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Shipping : 1-7 or 7-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
#Repost @nardygaleria (@get_repost)
・・・
πŸ“’ Ha #nardygaleriagiveaway akan dijalankan setiap bulan tauu lepas ni! πŸŽ‰βœ¨ Bulan ni 5/9/2017 kita akan umumkann pemenang! πŸ™†πŸ’•πŸŽ‰ Kami masih dalam misi mencari followers yg selalu menonjolkan dirii and bertuah utk dpt kan hadiah menarik #nardygaleriagiveaway !! πŸ’πŸŽπŸŽ‰πŸ˜ Tak lambat lah korang, still ada masa! Just ikut syarat mudah kat bawah okay! πŸ™ˆπŸ‘‘πŸŒΈπŸŽŠπŸŽ‰
.
Assalamualaikum, hi! 😘😍🌸
Kali ni NG nak buat sikit giveaway utk korang, followers NG yg active! πŸ™†πŸ’• Hadiah confirm lah best! πŸ˜‹πŸŽπŸ’
.
HADIAH #nardygaleriagiveaway :
1 - Rose Sneakers (Ikut saiz awak)
2 - 4pcs Plain Totebag (Awak pilih warna)
3 - Cosmetics Pouch (Awak pilih warna)
.
SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway :
🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’—
🎁 Tag 5 org kawan dekat mana² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! 😊🌸
.
Mudah kan? πŸ’™
Pemenang akan diumumkan pada 5 Sept 2017 (Selasa) ni! So start now! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 5-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #supportnardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
#Repost  @nardygaleria (@get_repost) ・・・ πŸ“’ Ha #nardygaleriagiveaway  akan dijalankan setiap bulan tauu lepas ni! πŸŽ‰βœ¨ Bulan ni 5/9/2017 kita akan umumkann pemenang! πŸ™†πŸ’•πŸŽ‰ Kami masih dalam misi mencari followers yg selalu menonjolkan dirii and bertuah utk dpt kan hadiah menarik #nardygaleriagiveaway  !! πŸ’πŸŽπŸŽ‰πŸ˜ Tak lambat lah korang, still ada masa! Just ikut syarat mudah kat bawah okay! πŸ™ˆπŸ‘‘πŸŒΈπŸŽŠπŸŽ‰ . Assalamualaikum, hi! 😘😍🌸 Kali ni NG nak buat sikit giveaway utk korang, followers NG yg active! πŸ™†πŸ’• Hadiah confirm lah best! πŸ˜‹πŸŽπŸ’ . HADIAH #nardygaleriagiveaway  : 1 - Rose Sneakers (Ikut saiz awak) 2 - 4pcs Plain Totebag (Awak pilih warna) 3 - Cosmetics Pouch (Awak pilih warna) . SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway  : 🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’— 🎁 Tag 5 org kawan dekat manaΒ² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! 😊🌸 . Mudah kan? πŸ’™ Pemenang akan diumumkan pada 5 Sept 2017 (Selasa) ni! So start now! πŸŽ‰πŸŽ‰ . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 5-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #supportnardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
#Repost @nardygaleria (@get_repost)
・・・
πŸ“’ Ha #nardygaleriagiveaway akan dijalankan setiap bulan tauu lepas ni! πŸŽ‰βœ¨ Bulan ni 11/9/2017 kita akan umumkann pemenang! πŸ™†πŸ’•πŸŽ‰ Kami masih dalam misi mencari followers yg selalu menonjolkan dirii and bertuah utk dpt kan hadiah menarik #nardygaleriagiveaway !! πŸ’πŸŽπŸŽ‰πŸ˜ Tak lambat lah korang, still ada masa! Just ikut syarat mudah kat bawah okay! πŸ™ˆπŸ‘‘πŸŒΈπŸŽŠπŸŽ‰
.
Assalamualaikum, hi! 😘😍🌸
Kali ni NG nak buat sikit giveaway utk korang, followers NG yg active! πŸ™†πŸ’• Hadiah confirm lah best! πŸ˜‹πŸŽπŸ’
.
HADIAH #nardygaleriagiveaway :
1 - Rose Sneakers (Ikut saiz awak)
2 - 4pcs Plain Totebag (Awak pilih warna)
3 - Cosmetics Pouch (Awak pilih warna)
.
SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway :
🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’—
🎁 Tag 5 org kawan dekat mana² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! 😊🌸
.
Mudah kan? πŸ’™
Pemenang akan diumumkan pada 5 Sept 2017 (Selasa) ni! So start now! πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 5-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #supportnardygaleria#handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
#Repost  @nardygaleria (@get_repost) ・・・ πŸ“’ Ha #nardygaleriagiveaway  akan dijalankan setiap bulan tauu lepas ni! πŸŽ‰βœ¨ Bulan ni 11/9/2017 kita akan umumkann pemenang! πŸ™†πŸ’•πŸŽ‰ Kami masih dalam misi mencari followers yg selalu menonjolkan dirii and bertuah utk dpt kan hadiah menarik #nardygaleriagiveaway  !! πŸ’πŸŽπŸŽ‰πŸ˜ Tak lambat lah korang, still ada masa! Just ikut syarat mudah kat bawah okay! πŸ™ˆπŸ‘‘πŸŒΈπŸŽŠπŸŽ‰ . Assalamualaikum, hi! 😘😍🌸 Kali ni NG nak buat sikit giveaway utk korang, followers NG yg active! πŸ™†πŸ’• Hadiah confirm lah best! πŸ˜‹πŸŽπŸ’ . HADIAH #nardygaleriagiveaway  : 1 - Rose Sneakers (Ikut saiz awak) 2 - 4pcs Plain Totebag (Awak pilih warna) 3 - Cosmetics Pouch (Awak pilih warna) . SYARATΒ² #nardygaleriagiveaway  : 🎁 Follow NG and Like sebanyak mana post dari NG yg korang nak! Lagi byk, lagi besar peluang utk menang ya! πŸ˜˜πŸ’— 🎁 Tag 5 org kawan dekat manaΒ² post NG! Pastikan 5 org yg korang tag tu follow NG jugak! 😊🌸 . Mudah kan? πŸ’™ Pemenang akan diumumkan pada 5 Sept 2017 (Selasa) ni! So start now! πŸŽ‰πŸŽ‰ . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 5-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #supportnardygaleria #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki 
// RM55 // Fall in love with this beautiful Sneakers! 😍🌸🌷
πŸƒ Loras Sneakers
πŸƒ Price : RM55 (Exc Postage)
πŸƒ Material : Synthetic / Rubber
πŸƒ Size : 35-40 (Standard Size)
πŸƒ Heel High : 3 cm
πŸƒ Shipping 7-14 work days
πŸƒ Black / White
.
Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹
.
🌸 All price exclude postage
🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15
🌸 Delivery within 5-14 work days
🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’•
.
#nardygaleria #handbagmurah #bagmurahmalaysia #sayajualhbag #sayajual #lv #dior #slingbag #totebag #bucketbag #backpackmurah #backpackmurah #travellingbagmurah #travellingbag #sneakersmurah #kakijalan #sayajualbag #kasutcantik #baglelaki #walletmurah #totebagmurah #sneakerslawa #kasutmurah #kasutlelakimurah #kasutlelaki
// RM55 // Fall in love with this beautiful Sneakers! 😍🌸🌷 πŸƒ Loras Sneakers πŸƒ Price : RM55 (Exc Postage) πŸƒ Material : Synthetic / Rubber πŸƒ Size : 35-40 (Standard Size) πŸƒ Heel High : 3 cm πŸƒ Shipping 7-14 work days πŸƒ Black / White . Whatsapp 011-37729223 for fast reply! πŸ˜‹ . 🌸 All price exclude postage 🌸 Postage : SM RM9 / SS RM15 🌸 Delivery within 5-14 work days 🌸 We sell affordable but quality products, so you won't regret waiting πŸ’• . #nardygaleria  #handbagmurah  #bagmurahmalaysia  #sayajualhbag  #sayajual  #lv  #dior  #slingbag  #totebag  #bucketbag  #backpackmurah  #backpackmurah  #travellingbagmurah  #travellingbag  #sneakersmurah  #kakijalan  #sayajualbag  #kasutcantik  #baglelaki  #walletmurah  #totebagmurah  #sneakerslawa  #kasutmurah  #kasutlelakimurah  #kasutlelaki