an online Instagram web viewer

#sayajualonlinemurah medias

Photos

Assalamualaikum and hai semua. Ha ni lah produk baru yang sis nak share. #dyxycosmetics 😘. Sekarang ni ada promosi bulan October tau. Siapa nak WA / DM okay😍. . 🦋BC CREAM FOUNDATION🦋
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
.
🌸MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌸SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌸KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌸TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌸ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌸TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌸TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌸Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
KANDUNGAN
.
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
#sayajual #sayajualkosmetik #sayajualmurah #sayajualbrush #kabukibrush #sayajualdyxy #sayajualonlinemurah #brushmurah #dyxycosmetics #dyxyterengganu #dyxygreenteafacemist #kabukimurah #sayajuallipmatte #lipstick #lipcream #lipmatte #kualaterengganu #codkualaterengganu #sayajuallipstick #lipstickmurah #kulitcantik  #makeupaddict #lipstickmatte #bazaarpaknil #sayajualmakeup #kosmetikmurah #terlajaklaris
Assalamualaikum and hai semua. Ha ni lah produk baru yang sis nak share. #dyxycosmetics  😘. Sekarang ni ada promosi bulan October tau. Siapa nak WA / DM okay😍. . 🦋BC CREAM FOUNDATION🦋 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN . 🌸MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌸SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌸KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌸TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌸ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌸TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌸TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌸Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . KANDUNGAN . 🌼MINERAL 🌼WATERBASED 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . #sayajual  #sayajualkosmetik  #sayajualmurah  #sayajualbrush  #kabukibrush  #sayajualdyxy  #sayajualonlinemurah  #brushmurah  #dyxycosmetics  #dyxyterengganu  #dyxygreenteafacemist  #kabukimurah  #sayajuallipmatte  #lipstick  #lipcream  #lipmatte  #kualaterengganu  #codkualaterengganu  #sayajuallipstick  #lipstickmurah  #kulitcantik  #makeupaddict  #lipstickmatte  #bazaarpaknil  #sayajualmakeup  #kosmetikmurah  #terlajaklaris 
Siapa suka chocolate Daim angkat tangan 🙋🏻 Janji kita jual murah murah je hihi
.
Daim minis 280g
Price : Rm25 excluding postage. .
Whatsapp +60172746425 for order or inquiries 💓
#bazaarpaknil #sayajualcoklat #coklatdaim #coklatdaimmalaysia #coklatdaimmurah #sayajualcoklat #sayajualchocolate #coklatviral #bazaronline #sayajualonline #sayajualonlinemurah
lawa💋
ada yng minat nk tempah💋
lawa💋 ada yng minat nk tempah💋
Sept17
.
.
XY190903 English Style Embroided Wedges Shoes
.
.
💥RM80.00
💥Size:  35-39
💥Colour:  black/green
🆓Postage sem only
📝PRE ORDER 14 working days
.
 NAK ORDER??
👇👇👇👇
.
.
Screen shoot gambar .
📲whatsapp 013-4875030
.
atau
.
Klik link whatsapp di bio
Sept17 . . XY190903 English Style Embroided Wedges Shoes . . 💥RM80.00 💥Size: 35-39 💥Colour: black/green 🆓Postage sem only 📝PRE ORDER 14 working days . NAK ORDER?? 👇👇👇👇 . . Screen shoot gambar . 📲whatsapp 013-4875030 . atau . Klik link whatsapp di bio
Sept17
.
.
XY190903 English Style Embroided Wedges Shoes
.
.
💥RM80.00
💥Size:  35-39
💥Colour:  black/green
🆓Postage sem only
📝PRE ORDER 14 working days
.
 NAK ORDER??
👇👇👇👇
.
.
Screen shoot gambar
. 📲whatsapp 013-4875030
.
atau
.
Klik link whatsapp di bio
Sept17 . . XY190903 English Style Embroided Wedges Shoes . . 💥RM80.00 💥Size: 35-39 💥Colour: black/green 🆓Postage sem only 📝PRE ORDER 14 working days . NAK ORDER?? 👇👇👇👇 . . Screen shoot gambar . 📲whatsapp 013-4875030 . atau . Klik link whatsapp di bio
Sept17
.
.
XY190903 English Style Embroided Wedges Shoes
.
.
💥RM80.00
💥Size:  35-39
💥Colour:  black/green
🆓Postage sem only
📝PRE ORDER 14 working days
.
 NAK ORDER??
👇👇👇👇
.
.
Screen shoot gambar .
.
📲whatsapp 013-4875030
.
atau
.
Klik link whatsapp di bio
Sept17 . . XY190903 English Style Embroided Wedges Shoes . . 💥RM80.00 💥Size: 35-39 💥Colour: black/green 🆓Postage sem only 📝PRE ORDER 14 working days . NAK ORDER?? 👇👇👇👇 . . Screen shoot gambar . . 📲whatsapp 013-4875030 . atau . Klik link whatsapp di bio
.
ANASTASIA LIPSTICK 2nd EDITION 1 PCS RM7

Add Pos Rm8sm/Rm12ss

Berminat Pm Inbox / Whatsapp For Order

click link dibawah :

www.wasap.my/60102543369

#sayajual
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
KULIT MAKIN PUTIH PINKISH 😍
.
Rasa macam tak percaya jerr bila tengok balik gambar sekarang. Sebab memang beza sangat kulit dulu dan sekarang. Hehe
.
Kalau korang nak tau ni lah hasilnya. Kulit makin putih pinkish selepas consume Belleza Collagen. Kulit gelap dah takde. Hepi sangat😍
.
Nak perubahan tona kulit jugak? Whatsapp Harlina 0143341850😚
KULIT MAKIN PUTIH PINKISH 😍 . Rasa macam tak percaya jerr bila tengok balik gambar sekarang. Sebab memang beza sangat kulit dulu dan sekarang. Hehe . Kalau korang nak tau ni lah hasilnya. Kulit makin putih pinkish selepas consume Belleza Collagen. Kulit gelap dah takde. Hepi sangat😍 . Nak perubahan tona kulit jugak? Whatsapp Harlina 0143341850😚
KINI SEMUA ORANG BOLEH MEMILIKI KULIT PUTIH MELEPAK!
.
Korang tahu tak ni sape? Ni la pengasas Belleza Collagen, Puan Ainin Sofieya
.
Belleza Collagen ni diperkayakan dengan bahan aktif yg berkualiti tinggi. PREMIUM GRADE! Sebab tu la produk ni dipenuhi dengan testimoni-testimoni berjaya! Tak percaya? Cuba tgk dekat profile Yana penuh tak testimoni.
.
Belleza Collagen ni direkakan KHAS untuk mereka yang mengidamkan KULIT PUTIH, pihak kami tidak menggalakkn anda mencuba produk kami JIKA anda seorang yang selesa orang pandang kulit anda gelap & kusam. MENYESAL nanti kalau cuba tiba-tiba kulit jadi putih. Kami tak tanggung!
.
Now, sesiapa pun boleh putih, janji berusaha untuk berubah. Takat tengok testimoni orang lain berjaya putihkan kulit tak jadi jugak, anda kena cuba baru tahu macam mana kehebatan Belleza Collagen ni
.
SERIOUS!! Jangan takut, Belleza Collagen ni dijamin Halal, diluluskan KKM dan tidak merbahaya.
.
Nak cuba? Whatsapp harlina 0143341850😊
KINI SEMUA ORANG BOLEH MEMILIKI KULIT PUTIH MELEPAK! . Korang tahu tak ni sape? Ni la pengasas Belleza Collagen, Puan Ainin Sofieya . Belleza Collagen ni diperkayakan dengan bahan aktif yg berkualiti tinggi. PREMIUM GRADE! Sebab tu la produk ni dipenuhi dengan testimoni-testimoni berjaya! Tak percaya? Cuba tgk dekat profile Yana penuh tak testimoni. . Belleza Collagen ni direkakan KHAS untuk mereka yang mengidamkan KULIT PUTIH, pihak kami tidak menggalakkn anda mencuba produk kami JIKA anda seorang yang selesa orang pandang kulit anda gelap & kusam. MENYESAL nanti kalau cuba tiba-tiba kulit jadi putih. Kami tak tanggung! . Now, sesiapa pun boleh putih, janji berusaha untuk berubah. Takat tengok testimoni orang lain berjaya putihkan kulit tak jadi jugak, anda kena cuba baru tahu macam mana kehebatan Belleza Collagen ni . SERIOUS!! Jangan takut, Belleza Collagen ni dijamin Halal, diluluskan KKM dan tidak merbahaya. . Nak cuba? Whatsapp harlina 0143341850😊
.
ANASTASIA LIPSTICK 3rd EDITION 1 PCS RM7

Add Pos Rm8sm/Rm12ss

Berminat Pm Inbox / Whatsapp For Order

click link dibawah :

www.wasap.my/60102543369

#sayajual
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
Hai uolls ..
Segan nak keluar rumah ?? Sekarang tak perlu lagi !
Kalau dulu kena sapu foundation/ bb cream tebal2 utk cover kulit kusam n jeragat.. Sekarang tidak lagi...SABUN PEWITT lagii pewitttttt ! Cun gitu !!
SABUN PEWITT Lulus KKM, Selamat & Tanpa pengelupasan !
Bertindak Merawat masalah KULIT KUSAM, SENSITIF, KASAR, JERAWAT & JERAGAT

Jom whatsapp ke >> +601112994115
Jom whatsapp ke >> +601112994115
#glutapanacea 
#glutacapsmurah 
#redbella 
#azcosmetic 
#azcosmeticmurah 
#azcosmetics 
#azcosmeticoriginal 
#uitmshahalam 
#tabitaskincare 
#tabitaskincareoriginal 
#sayajual 
#sayajualmurah 
#sayajualmurah2 
#jualanku 
#bazarpaknil 
#bazarpaknilmurah 
#festival 
#sayajualonline 
#sayajualonlinemurah 
#lokalah 
#malaysiaonlineshop 
#bazaar 
#hajahramlah
Hai uolls .. Segan nak keluar rumah ?? Sekarang tak perlu lagi ! Kalau dulu kena sapu foundation/ bb cream tebal2 utk cover kulit kusam n jeragat.. Sekarang tidak lagi...SABUN PEWITT lagii pewitttttt ! Cun gitu !! SABUN PEWITT Lulus KKM, Selamat & Tanpa pengelupasan ! Bertindak Merawat masalah KULIT KUSAM, SENSITIF, KASAR, JERAWAT & JERAGAT Jom whatsapp ke >> +601112994115 Jom whatsapp ke >> +601112994115 #glutapanacea  #glutacapsmurah  #redbella  #azcosmetic  #azcosmeticmurah  #azcosmetics  #azcosmeticoriginal  #uitmshahalam  #tabitaskincare  #tabitaskincareoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmurah2  #jualanku  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #festival  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #hajahramlah 
DW ORIGINAL CLASSIC & CLASSIC BLACK SHEFFIELD
.
RM 260.00 Complete Set
.
COD - Shah Alam
.
Pos sm Free ss +Rm 10
.
Original Item
Classic & Classic Black
Rosegold & Silver Frame
Size 40mm & 36mm
Warranty 1 Tahun
Complete Set
.
Berminat? Dm atau ws sy 012-9224345
.
#brandedtapimurah #brandedmurah #barangbaek #sayajualjamtangan #sayajualonlinemurah #sayajualjamoriginalmalaysia #sayajualdwmurah #hargamurah #hargapalingmurah #shahalam
DW ORIGINAL CLASSIC SHEFFIELD
.
RM 260.00 Complete Set
.
COD - Shah Alam
.
Pos sm Free ss +Rm 10
.
Original Item
Classic 
Rosegold & Silver Frame
Size 40mm & 36mm
Warranty 1 Tahun
Complete Set
.
Berminat? Dm atau ws sy 012-9224345
.
#brandedtapimurah #brandedmurah #barangbaek #sayajualjamtangan #sayajualonlinemurah #sayajualjamoriginalmalaysia #sayajualdwmurah #hargamurah #hargapalingmurah #shahalam
.
ANASTASIA LIPSTICK 1ST EDITION 1 PCS RM7

Add Pos Rm8sm/Rm12ss

Berminat Pm Inbox / Whatsapp For Order

click link dibawah :

www.wasap.my/60102543369

#anatasia
#anatasialipstick
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
DAPATKAN BLOUSE TERKINI DENGAN DESIGN DAN PAKEJ HARGA YANG MENARIK
================================================================== Satu dunia tahu, 2017 adalah tahun yang mencabar dengan ekonomi semakin merudum
barang mahal, pakaian nak sentiasa bertukar .
.
.
Ramai orang berusaha untuk mendapatkan produk terbaik dengan harga menarik dan mampu beli
.
.
.
Dapatkan koleksi terbaru pakaian Qaseh dengan harga 
1 RM40.00
2 RM70.00
3 RM100.00
Boleh pilih dan campur design
.
.
.
Untuk mendapatkan harga promosi diskaun 20% untuk setiap belian RM50.00
Sila wasap ===> saya berminat nak beli 011 10594101
Sila wasap ===> saya berminat nak beli 011 10594101
Sila wasap ===> saya berminat nak beli 011 10594101

#sayajualonlinemurah#sayajualblouse 
#sayajual#bazaaronline#bazarpaknil 
#visitmyig
DAPATKAN BLOUSE TERKINI DENGAN DESIGN DAN PAKEJ HARGA YANG MENARIK ================================================================== Satu dunia tahu, 2017 adalah tahun yang mencabar dengan ekonomi semakin merudum barang mahal, pakaian nak sentiasa bertukar . . . Ramai orang berusaha untuk mendapatkan produk terbaik dengan harga menarik dan mampu beli . . . Dapatkan koleksi terbaru pakaian Qaseh dengan harga 1 RM40.00 2 RM70.00 3 RM100.00 Boleh pilih dan campur design . . . Untuk mendapatkan harga promosi diskaun 20% untuk setiap belian RM50.00 Sila wasap ===> saya berminat nak beli 011 10594101 Sila wasap ===> saya berminat nak beli 011 10594101 Sila wasap ===> saya berminat nak beli 011 10594101 #sayajualonlinemurah #sayajualblouse  #sayajual #bazaaronline #bazarpaknil  #visitmyig 
OYS Brush Solid Shampoo
.
🌈 RM15
🌈 30g
🌈 DM/WA 0166420774
🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents
🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free
🌈Travel friendly ( no leaking / spilling)
🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualonlinemurah #sayajualbrushbath #brushbath #muamalaysia #muakl #muaselangor #muaklselangor #brushbathagent #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia #kosmetikmalaysia #brushbathagent #brushbathfeedbacks #bazaarpaknil
OYS Brush Solid Shampoo . 🌈 RM15 🌈 30g 🌈 DM/WA 0166420774 🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents 🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free 🌈Travel friendly ( no leaking / spilling) 🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmekap  #sayajualonlinemurah  #sayajualbrushbath  #brushbath  #muamalaysia  #muakl  #muaselangor  #muaklselangor  #brushbathagent  #sayajual  #sayajualsabunpencuciberus  #sayajualpencuciberus  #sayajualmakeupbrush  #sayajualberus  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia  #brushbathagent  #brushbathfeedbacks  #bazaarpaknil 
OYS Brush Solid Shampoo
.
🌈 RM15
🌈 30g
🌈 DM/WA 0166420774
🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents
🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free
🌈Travel friendly ( no leaking / spilling)
🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC 
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualonlinemurah #sayajualbrushbath #brushbath #muamalaysia #muakl #muaselangor #muaklselangor #brushbathagent #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia #kosmetikmalaysia #brushbathagent #brushbathfeedbacks #bazaarpaknil
OYS Brush Solid Shampoo . 🌈 RM15 🌈 30g 🌈 DM/WA 0166420774 🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents 🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free 🌈Travel friendly ( no leaking / spilling) 🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmekap  #sayajualonlinemurah  #sayajualbrushbath  #brushbath  #muamalaysia  #muakl  #muaselangor  #muaklselangor  #brushbathagent  #sayajual  #sayajualsabunpencuciberus  #sayajualpencuciberus  #sayajualmakeupbrush  #sayajualberus  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia  #brushbathagent  #brushbathfeedbacks  #bazaarpaknil 
OYS Brush Solid Shampoo
.
🌈 RM15
🌈 30g
🌈 DM/WA 0166420774
🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents
🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free
🌈Travel friendly ( no leaking / spilling)
🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualonlinemurah #sayajualbrushbath #brushbath #muamalaysia #muakl #muaselangor #muaklselangor #brushbathagent #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia #kosmetikmalaysia #brushbathagent #brushbathfeedbacks #bazaarpaknil
OYS Brush Solid Shampoo . 🌈 RM15 🌈 30g 🌈 DM/WA 0166420774 🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents 🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free 🌈Travel friendly ( no leaking / spilling) 🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmekap  #sayajualonlinemurah  #sayajualbrushbath  #brushbath  #muamalaysia  #muakl  #muaselangor  #muaklselangor  #brushbathagent  #sayajual  #sayajualsabunpencuciberus  #sayajualpencuciberus  #sayajualmakeupbrush  #sayajualberus  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia  #brushbathagent  #brushbathfeedbacks  #bazaarpaknil 
.
NARS EYEBROW & BRUSH 
1 PCS RM7
1 PACK (12pcs) RM25

Add Pos Rm8sm/Rm12ss

Berminat Pm Inbox / Whatsapp For Order

click link dibawah :

www.wasap.my/60102543369

#nars
#narseyebrow
#narseyebrowbrush
#narseyebrowbrushmurah
#sayajual
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
❤️ BLOUSE***BUY 4 RM100SM (+RM13SS ..
MEASUREMENT (INCI)
..
TOP
..
MATERIAL : MOSS CREPE
..
FREESIZE (XS-L)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 44"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGHT 30"
..
..
RM25
ADD POSTAGE RM8 sem,RM10 ss
.
#sayajualbaju #sayajualmurahmalaysia #sayajualonline #sayajualonlinemurah #blouse #blousemurahmalaysia #uitm #ukm #upm #uia
Sudah bersiap sedia untuk tahun 2018?
Apakah perancangan anda dari segi kewangan,peningkatan pencapaian diri,kerjaya ,keluarga dan sebagainya?
Perancangan akan lebih terurus dan berkesan sekiranya dicatat dan dituliskan👍👍👍.
.

Mencari planner 2018 yang sistematik dan menarik?
Al -Falah Planner adalah jawapannya.😃 .

Harga kami memang terbaekk...agar semua sahabat dan ahli keluarga lain mampu memilikinya.
.

RM20 sahaja 
Exclude postage.

Pre order sekarang hingga 29/10 ni agar sahabat dapat memiliki cover design planner pilihan hati😍

WA 0163226263

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018
Sudah bersiap sedia untuk tahun 2018? Apakah perancangan anda dari segi kewangan,peningkatan pencapaian diri,kerjaya ,keluarga dan sebagainya? Perancangan akan lebih terurus dan berkesan sekiranya dicatat dan dituliskan👍👍👍. . Mencari planner 2018 yang sistematik dan menarik? Al -Falah Planner adalah jawapannya.😃 . Harga kami memang terbaekk...agar semua sahabat dan ahli keluarga lain mampu memilikinya. . RM20 sahaja Exclude postage. Pre order sekarang hingga 29/10 ni agar sahabat dapat memiliki cover design planner pilihan hati😍 WA 0163226263 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018 
Assalammualaikum...Morning.
Be prepared...Be organized.

Sudah bersiap sedia untuk tahun 2018?
Apakah perancangan anda dari segi kewangan,peningkatan pencapaian diri,kerjaya ,keluarga dan sebagainya?
Perancangan akan lebih terurus dan berkesan sekiranya dicatat dan dituliskan👍👍👍.
.

Mencari planner 2018 yang sistematik dan menarik?
Al -Falah Planner adalah jawapannya.😃 .

Harga kami memang terbaekk...agar semua sahabat dan ahli keluarga lain mampu memilikinya.
.

RM20 sahaja 
Exclude postage.

Pre order sekarang hingga 29/10 ni agar sahabat dapat memiliki cover design planner pilihan hati😍

WA 0163226263

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018
Assalammualaikum...Morning. Be prepared...Be organized. Sudah bersiap sedia untuk tahun 2018? Apakah perancangan anda dari segi kewangan,peningkatan pencapaian diri,kerjaya ,keluarga dan sebagainya? Perancangan akan lebih terurus dan berkesan sekiranya dicatat dan dituliskan👍👍👍. . Mencari planner 2018 yang sistematik dan menarik? Al -Falah Planner adalah jawapannya.😃 . Harga kami memang terbaekk...agar semua sahabat dan ahli keluarga lain mampu memilikinya. . RM20 sahaja Exclude postage. Pre order sekarang hingga 29/10 ni agar sahabat dapat memiliki cover design planner pilihan hati😍 WA 0163226263 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018 
Siapa yang tak jeles bila dapat Handbouquet macam tu..kan? 😂
.

Handbouquet My CHoCoL@Té memang Ohsem sebab Besar! Sure happy bila dapat. Cantik dan kemas. 😇
. .
_________________

So sweet melting!😘
.

Semua coklat kami boleh di kurier.
.
Selamat untuk di pos Seluruh Malaysia.
.

Tempahan dua minggu sebelum tarikh pos.
.

whatsapp 019 7605487
whatsapp 019 7605487
whatsapp 019 7605487
.

#mychocolatecoklat #chocolatecoklat 
#melaka #malaysian #bouquets #bouquet #hadiahanniversary #bazaarpaknil #birthday #surprise #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajual #sayajualonlinemurah #gift #hadiah #harijadi #harilahir #chocolate #coklat
#igbizmalaysia #igshopmalaysia #lokalah #onlineshopmalaysian #instashop #sayajualcoklat
Siapa yang tak jeles bila dapat Handbouquet macam tu..kan? 😂 . Handbouquet My CHoCoL@Té memang Ohsem sebab Besar! Sure happy bila dapat. Cantik dan kemas. 😇 . . _________________ So sweet melting!😘 . Semua coklat kami boleh di kurier. . Selamat untuk di pos Seluruh Malaysia. . Tempahan dua minggu sebelum tarikh pos. . whatsapp 019 7605487 whatsapp 019 7605487 whatsapp 019 7605487 . #mychocolatecoklat  #chocolatecoklat  #melaka  #malaysian  #bouquets  #bouquet  #hadiahanniversary  #bazaarpaknil  #birthday  #surprise  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajual  #sayajualonlinemurah  #gift  #hadiah  #harijadi  #harilahir  #chocolate  #coklat  #igbizmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalah  #onlineshopmalaysian  #instashop  #sayajualcoklat 
CROSS BAG
.
👉BRAND :  SUPREME
👉QUALITY : HIGH LETHER + PU LEATHER
👉SIZE : 38cm X 25cm X 10cm
👉COLOUR : REFER PICTURE
👉PRE-ORDER 14 DAYS
👉PRICE : RM50.00 EX SHIPPING
.
👉👉👉INTERESTED👈👈👈
.
WHATSAPP : 0111 003 8390
WHATSAPP : 0111 003 8390
WHATSAPP : 0111 003 8390
.
#sayajual
#sayajualbag
#sayajualonlinemurah
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #adidasmurah #nikemurah #murahmurah #kasutsukan #jualanmurah #kasutnikeairmax #kasut #jualanonline #onlineshopmurah #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutonline #kasutbola #sabah #kasutsukanmalaysia #kasutmurahsabah  #saudagarkasut #jualmurahmurah #terobek #matmoto #matmotorepost #matmotor #acah2 #akupunyasukalah
CROSS BAG . 👉BRAND : SUPREME 👉QUALITY : HIGH LETHER + PU LEATHER 👉SIZE : 38cm X 25cm X 10cm 👉COLOUR : REFER PICTURE 👉PRE-ORDER 14 DAYS 👉PRICE : RM50.00 EX SHIPPING . 👉👉👉INTERESTED👈👈👈 . WHATSAPP : 0111 003 8390 WHATSAPP : 0111 003 8390 WHATSAPP : 0111 003 8390 . #sayajual  #sayajualbag  #sayajualonlinemurah  #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #adidasmurah  #nikemurah  #murahmurah  #kasutsukan  #jualanmurah  #kasutnikeairmax  #kasut  #jualanonline  #onlineshopmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #sayajual  #kasutlelaki  #kasutonline  #kasutbola  #sabah  #kasutsukanmalaysia  #kasutmurahsabah   #saudagarkasut  #jualmurahmurah  #terobek  #matmoto  #matmotorepost  #matmotor  #acah2  #akupunyasukalah 
MINYAK RAJA SARAF

Kelebihan Minyak Raja Saraf :
👍strok
👍bengkak
👍lenguh-lenguh badan
👍kejang urat
👍saraf yang lemah
👍kebas kaki
.
💰rm12
📮rm8 sm rm12 ss
.
🆙ready stok‼️
🛵NO COD ❌❌
.
🙋🏻trusted seller. 📩inbox 📞WhatsApp 0192441140
.
#minyakrajasarafmurah #sayajualmurah #bazaar #sayajualonline #minyakrajasarafmalaysia #carousellMY #jualanku #sayajualonlinemurah #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualprodukkecantikan #minyakrajasaraforiginal #minyakrajasarafmurahmalaysia #malaysiaonlineshop
MINYAK RAJA SARAF Kelebihan Minyak Raja Saraf : 👍strok 👍bengkak 👍lenguh-lenguh badan 👍kejang urat 👍saraf yang lemah 👍kebas kaki . 💰rm12 📮rm8 sm rm12 ss . 🆙ready stok‼️ 🛵NO COD ❌❌ . 🙋🏻trusted seller. 📩inbox 📞WhatsApp 0192441140 . #minyakrajasarafmurah  #sayajualmurah  #bazaar  #sayajualonline  #minyakrajasarafmalaysia  #carousellMY  #jualanku  #sayajualonlinemurah  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualprodukkecantikan  #minyakrajasaraforiginal  #minyakrajasarafmurahmalaysia  #malaysiaonlineshop 
MINYAK KELAPA DARA AS SYIFA(D'AURA) LIQUID 
KELEBIHAN -Mengurangkan risiko penyakit jantung.
-Merangsang metabolisme.
-Menyokong fungsi tiroid.
-Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
-Membunuh virus, kulat, bakteria dan protozoa.
-Memiliki sifat antioksidan semulajadi.
-Tidak membebankan organ pankreas.
-Lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA).
-Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.
-Menghasilkan tenaga maksima kerana dihantar terus ke hati.
-Menghasilkan tenaga segera dan cepat.
-Sel jadi cekap dan efisien.
-Bertindak menghalang pembentukan radikal bebas.
-Diproses secara organik, tidak terhasil trans fatty asid beracun yang merosakkan sistem tubuh.
-Tiada LDL kolesterol.
-Mengandungi 45% – 55% asid laurik.
-Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa.
-Pada kulit, bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV) dan menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
-Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
-Meningkatkan metabolisme.
-Meningkatkan daya tahan.
-Memperbaiki pencernaan.
-Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.
-Memudahkan proses bersalin dengan mudah dan tanpa 
sebarang jahitan atau koyakkan
.
💰rm37
📮rm8 sm rm12 ss
.
🆙ready stok‼️
🛵NO COD ❌❌
.
🙋🏻trusted seller. 📩inbox 📞WhatsApp 0192441140
.
#minyakkelapadaraassyifa #sayajualmurah #bazaar #sayajualonline #minyakkelapadaraassyifamurah #carousellMY #jualanku #sayajualonlinemurah #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualprodukkecantikan #minyakkelapadaraassyifamalaysia #riffalotionmurah #riffalotionwhiteningmurah #malaysiaonlineshop
MINYAK KELAPA DARA AS SYIFA(D'AURA) LIQUID KELEBIHAN -Mengurangkan risiko penyakit jantung. -Merangsang metabolisme. -Menyokong fungsi tiroid. -Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal. -Membunuh virus, kulat, bakteria dan protozoa. -Memiliki sifat antioksidan semulajadi. -Tidak membebankan organ pankreas. -Lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA). -Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur. -Menghasilkan tenaga maksima kerana dihantar terus ke hati. -Menghasilkan tenaga segera dan cepat. -Sel jadi cekap dan efisien. -Bertindak menghalang pembentukan radikal bebas. -Diproses secara organik, tidak terhasil trans fatty asid beracun yang merosakkan sistem tubuh. -Tiada LDL kolesterol. -Mengandungi 45% – 55% asid laurik. -Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa. -Pada kulit, bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV) dan menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru. -Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine. -Meningkatkan metabolisme. -Meningkatkan daya tahan. -Memperbaiki pencernaan. -Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin. -Memudahkan proses bersalin dengan mudah dan tanpa sebarang jahitan atau koyakkan . 💰rm37 📮rm8 sm rm12 ss . 🆙ready stok‼️ 🛵NO COD ❌❌ . 🙋🏻trusted seller. 📩inbox 📞WhatsApp 0192441140 . #minyakkelapadaraassyifa  #sayajualmurah  #bazaar  #sayajualonline  #minyakkelapadaraassyifamurah  #carousellMY  #jualanku  #sayajualonlinemurah  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualprodukkecantikan  #minyakkelapadaraassyifamalaysia  #riffalotionmurah  #riffalotionwhiteningmurah  #malaysiaonlineshop 
Chic Style Bucket Bag With Scarf✨ RM42
Texture: PU
Color: Purple l Army Green
Measurement:-
Width l Height l Thickness l Shoulder Strap
21 l 21 l 11 l 120 .
.
Measurement exists 1-3 error 
belong to normal range !!
.
.
Kindly whatsapp us 📲 011-25561112 to place order !
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #sayajualjam #sayajualborong #sayajualbag #sayajualmurah #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #bajumurah #bajumurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #begmurah #sayajualbag
Chic Style Bucket Bag With Scarf✨ RM42 Texture: PU Color: Purple l Army Green Measurement:- Width l Height l Thickness l Shoulder Strap 21 l 21 l 11 l 120 . . Measurement exists 1-3 error belong to normal range !! . . Kindly whatsapp us 📲 011-25561112 to place order ! . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #sayajualjam  #sayajualborong  #sayajualbag  #sayajualmurah  #dressmalaysia  #dressmurahmalaysia  #bajumurah  #bajumurahmalaysia  #handbagmurahmalaysia  #handbagmalaysia  #begmurah  #sayajualbag 
PINK LADY BODY PERFECTION 
Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda 
Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. .
.
KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION
Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak
.
MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION
.
Menjadi kanbentuk badan lebih menarik.
Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
Membantu memulihkan keputihan teruk.
Membantu proses hamil dengan mudah.
Tidak alami hot flashes.
Membantu mengawal stress anda.
Tidak mudah marah.
Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
Membantu mencegah "osteoperosis".
Membantu mengurangkan period pain.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Meremajakan kulit.
Membantu meningkatkan Nafsu wanita.
Memantapkan payudara dan punggung.
.
CARA PENGAMBILAN PINK LADY
BODY PERFECTION 
Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan.
Lebihkan minum air masak.
Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.
Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor 
sebelum mengambil.
.
.
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633749
.
.
#pinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladyhq #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
PINK LADY BODY PERFECTION Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. . . KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak . MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION . Menjadi kanbentuk badan lebih menarik. Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. Membantu memulihkan keputihan teruk. Membantu proses hamil dengan mudah. Tidak alami hot flashes. Membantu mengawal stress anda. Tidak mudah marah. Menjadkan rambut lebat dan berkilat. Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. Membantu mencegah "osteoperosis". Membantu mengurangkan period pain. Membantu melancarkan sistem peredaran darah. Meremajakan kulit. Membantu meningkatkan Nafsu wanita. Memantapkan payudara dan punggung. . CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan. Lebihkan minum air masak. Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan. Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor sebelum mengambil. . . Berminat nak order? Whatsapp 01132633749 . . #pinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfectionmurah  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
PINK LADY BODY PERFECTION 
Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda 
Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. .
.
KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION
Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak
.
MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION
.
Menjadi kanbentuk badan lebih menarik.
Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
Membantu memulihkan keputihan teruk.
Membantu proses hamil dengan mudah.
Tidak alami hot flashes.
Membantu mengawal stress anda.
Tidak mudah marah.
Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
Membantu mencegah "osteoperosis".
Membantu mengurangkan period pain.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Meremajakan kulit.
Membantu meningkatkan Nafsu wanita.
Memantapkan payudara dan punggung.
.
CARA PENGAMBILAN PINK LADY
BODY PERFECTION 
Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan.
Lebihkan minum air masak.
Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.
Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor 
sebelum mengambil.
.
.
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633749
.
.
#pinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladyhq #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
PINK LADY BODY PERFECTION Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. . . KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak . MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION . Menjadi kanbentuk badan lebih menarik. Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. Membantu memulihkan keputihan teruk. Membantu proses hamil dengan mudah. Tidak alami hot flashes. Membantu mengawal stress anda. Tidak mudah marah. Menjadkan rambut lebat dan berkilat. Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. Membantu mencegah "osteoperosis". Membantu mengurangkan period pain. Membantu melancarkan sistem peredaran darah. Meremajakan kulit. Membantu meningkatkan Nafsu wanita. Memantapkan payudara dan punggung. . CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan. Lebihkan minum air masak. Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan. Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor sebelum mengambil. . . Berminat nak order? Whatsapp 01132633749 . . #pinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfectionmurah  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
PINK LADY BODY PERFECTION 
Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda 
Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. .
.
KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION
Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak
.
MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION
.
Menjadi kanbentuk badan lebih menarik.
Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
Membantu memulihkan keputihan teruk.
Membantu proses hamil dengan mudah.
Tidak alami hot flashes.
Membantu mengawal stress anda.
Tidak mudah marah.
Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
Membantu mencegah "osteoperosis".
Membantu mengurangkan period pain.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Meremajakan kulit.
Membantu meningkatkan Nafsu wanita.
Memantapkan payudara dan punggung.
.
CARA PENGAMBILAN PINK LADY
BODY PERFECTION 
Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan.
Lebihkan minum air masak.
Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.
Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor 
sebelum mengambil.
.
.
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633749
.
.
#pinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladyhq #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
PINK LADY BODY PERFECTION Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. . . KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak . MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION . Menjadi kanbentuk badan lebih menarik. Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. Membantu memulihkan keputihan teruk. Membantu proses hamil dengan mudah. Tidak alami hot flashes. Membantu mengawal stress anda. Tidak mudah marah. Menjadkan rambut lebat dan berkilat. Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. Membantu mencegah "osteoperosis". Membantu mengurangkan period pain. Membantu melancarkan sistem peredaran darah. Meremajakan kulit. Membantu meningkatkan Nafsu wanita. Memantapkan payudara dan punggung. . CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan. Lebihkan minum air masak. Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan. Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor sebelum mengambil. . . Berminat nak order? Whatsapp 01132633749 . . #pinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfectionmurah  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
READY PINK LADY BODY PERFECTION .
.
Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda 
Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. .
.
KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION
Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak
.
MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION
.
Menjadi kanbentuk badan lebih menarik.
Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
Membantu memulihkan keputihan teruk.
Membantu proses hamil dengan mudah.
Tidak alami hot flashes.
Membantu mengawal stress anda.
Tidak mudah marah.
Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
Membantu mencegah "osteoperosis".
Membantu mengurangkan period pain.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Meremajakan kulit.
Membantu meningkatkan Nafsu wanita.
Memantapkan payudara dan punggung.
.
CARA PENGAMBILAN PINK LADY
BODY PERFECTION 
Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan.
Lebihkan minum air masak.
Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.
Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor 
sebelum mengambil.
.
.
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633749
.
.
#pinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladyhq #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
READY PINK LADY BODY PERFECTION . . Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam: - MENCANTIKKAN diri, - MEMBESARKAN payudara dan - MENGETATKAN miss V anda Hanya dengan mengamalkan supplement Pink Lady Body Perfection !! Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplement wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik. Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. . . KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION Fenugreek,Mexican Wild Yam,Oat Grass,Pacific Kelp,Fennel,Peuraria Mirifica,Aleppo Oak . MANFAAT PINK LADY BODY PERFECTION . Menjadi kanbentuk badan lebih menarik. Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. Membantu memulihkan keputihan teruk. Membantu proses hamil dengan mudah. Tidak alami hot flashes. Membantu mengawal stress anda. Tidak mudah marah. Menjadkan rambut lebat dan berkilat. Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. Membantu mencegah "osteoperosis". Membantu mengurangkan period pain. Membantu melancarkan sistem peredaran darah. Meremajakan kulit. Membantu meningkatkan Nafsu wanita. Memantapkan payudara dan punggung. . CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan. Lebihkan minum air masak. Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan. Jika hamil atau menyusu,dapatkan segera nasihat doktor sebelum mengambil. . . Berminat nak order? Whatsapp 01132633749 . . #pinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfectionmurah  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
July17
.
.
👠DY300620 Casual Wedges Sandal
.
💰RM75.00
Size:  35,36,37,38,39
(incl postage sem only)
.
Colour: .
Heels height:  5cm
Pre Order:  10-14 working days
.
Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio
.
WA:  016-5379686
July17 . . 👠DY300620 Casual Wedges Sandal . 💰RM75.00 Size: 35,36,37,38,39 (incl postage sem only) . Colour: . Heels height: 5cm Pre Order: 10-14 working days . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio . WA: 016-5379686
July17
.
.
👠DY300620 Casual Wedges Sandal
.
💰RM75.00
Size:  35,36,37,38,39
(incl postage sem only)
.
Colour: .
Heels height:  5cm
Pre Order:  10-14 working days
.
Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio
.
WA:  016-5379686
July17 . . 👠DY300620 Casual Wedges Sandal . 💰RM75.00 Size: 35,36,37,38,39 (incl postage sem only) . Colour: . Heels height: 5cm Pre Order: 10-14 working days . Untuk pertanyaan/pesanan sila whatsapp/klik link di bio . WA: 016-5379686
Sape tengok live DYXY bersama Elfira loy.
Dengan Set DYXY mudah sgt nk bersiap..
Spray ,sapu cream ratakan dan spray sekali lagi..MUDAH,CEPAT DAN WOW HASILNYA!!.Jom dptkan set dyxy dgn harga berbaloi- baloi..
. . .
.
BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA
yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER 
Diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN
yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit

MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural

MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF

ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
DYXY MIST SPRAY BERFUNGSI 5 DALAM 1

Sebagai Toner
Sebagai Face mist
Sebagai Moisturaiser
Sebagai Finishing Spray
Sebagai Make Up Remover.

ISI KANDUNGAN MIST SPRAY 160 ML
.
.
APA YANG HEBATNYA DENGAN DYXY BRUSH NI?

Halal digunakan (BUKAN BULU OINK OINK)

biar mahal sikit janji kita tahu dari mana sumber bahannya

Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk dan padat
Pegangan yang kemas dan bulu yang super lembut
Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
Foundation tidak bercapuk
Senang untuk blend foundation keseluruhan mukaMenjimatkan foundtion sebab tekstur tidakmenyerap ke dalam brush Effect lebih WOW bila dipakai dengan mist spray dan BC foundation Boleh dipakai dengan mana mana foundation pun
.
BERMINAT NAK ORDER?
WHATSAPP 01132633749
. .

#setdyxy #setdyxycosmeticmurah #setdyxybccream #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
Sape tengok live DYXY bersama Elfira loy. Dengan Set DYXY mudah sgt nk bersiap.. Spray ,sapu cream ratakan dan spray sekali lagi..MUDAH,CEPAT DAN WOW HASILNYA!!.Jom dptkan set dyxy dgn harga berbaloi- baloi.. . . . . BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER Diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai TAHAN LAMA sehingga 8 jam . DYXY MIST SPRAY BERFUNGSI 5 DALAM 1 Sebagai Toner Sebagai Face mist Sebagai Moisturaiser Sebagai Finishing Spray Sebagai Make Up Remover. ISI KANDUNGAN MIST SPRAY 160 ML . . APA YANG HEBATNYA DENGAN DYXY BRUSH NI? Halal digunakan (BUKAN BULU OINK OINK) biar mahal sikit janji kita tahu dari mana sumber bahannya Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk dan padat Pegangan yang kemas dan bulu yang super lembut Hanya perlu 2-3 olesan sahaja Foundation tidak bercapuk Senang untuk blend foundation keseluruhan mukaMenjimatkan foundtion sebab tekstur tidakmenyerap ke dalam brush Effect lebih WOW bila dipakai dengan mist spray dan BC foundation Boleh dipakai dengan mana mana foundation pun . BERMINAT NAK ORDER? WHATSAPP 01132633749 . . #setdyxy  #setdyxycosmeticmurah  #setdyxybccream  #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
WOW!! CANTIKNYA DGN SET DYXY JE♡
. ☆MUDAH  DIBAWA KEMANA
☆CEPAT & PANTAS MENGGUNAKANNYA
☆BERKESAN MEYEMBUNYIKAN PARUT DAN MERAWAT KULIT .
.
🎆🎆Dapatkan Set Combo SUPER JIMAT🎆🎆 DYXY COSMETICS adalah Formulasi Foundation Tanpa bedak. 💯 Originally from Korea
✔ KKM APPROVED
🌼 Tepek-tepek je dah flawless dan segar.
. 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 COMBO SET SUPER JIMAT RM125
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
.
.
 1 x DYXY BCCREAM
1 x DYXY Facemist
1 x DYXY Brush . .
.

BERMINAT NAK ORDER?
WHATSAPP 01132633749 
#setdyxy #setdyxycosmeticmurah #setdyxybccream #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
WOW!! CANTIKNYA DGN SET DYXY JE♡ . ☆MUDAH DIBAWA KEMANA ☆CEPAT & PANTAS MENGGUNAKANNYA ☆BERKESAN MEYEMBUNYIKAN PARUT DAN MERAWAT KULIT . . 🎆🎆Dapatkan Set Combo SUPER JIMAT🎆🎆 DYXY COSMETICS adalah Formulasi Foundation Tanpa bedak. 💯 Originally from Korea ✔ KKM APPROVED 🌼 Tepek-tepek je dah flawless dan segar. . 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 COMBO SET SUPER JIMAT RM125 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 . . 1 x DYXY BCCREAM 1 x DYXY Facemist 1 x DYXY Brush . . . BERMINAT NAK ORDER? WHATSAPP 01132633749 #setdyxy  #setdyxycosmeticmurah  #setdyxybccream  #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
WOW!!
SETIA BERSAMA BC CREAM ☆MUDAH  DIBAWA KEMANA
☆CEPAT & PANTAS MENGGUNAKANNYA
☆BERKESAN MEYEMBUNYIKAN PARUT DAN MERAWAT KULIT 
JIKA SELALU DIGUNAKAN..
.
.
🎆🎆Dapatkan Set Combo SUPER JIMAT🎆🎆 DYXY COSMETICS adalah Formulasi Foundation Tanpa bedak. 💯 Originally from Korea
✔ KKM APPROVED
🌼 Tepek-tepek je dah flawless dan segar.
. 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 COMBO SET SUPER JIMAT RM125
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
.
.
 1 x DYXY BCCREAM
1 x DYXY Facemist
1 x DYXY Brush . .
.

BERMINAT NAK ORDER?
WHATSAPP 01132633749 .
.
#setdyxy #setdyxycosmeticmurah #setdyxybccream #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #chefkeknis
#sayajualonline #jualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #amyramar 
#jualanku #shoppingonline 
#bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah 
#brunei #bazarniagaonline #fattzura #bisikpadalangit #ruangrezekihanania #muamalaysia
WOW!! SETIA BERSAMA BC CREAM ☆MUDAH DIBAWA KEMANA ☆CEPAT & PANTAS MENGGUNAKANNYA ☆BERKESAN MEYEMBUNYIKAN PARUT DAN MERAWAT KULIT JIKA SELALU DIGUNAKAN.. . . 🎆🎆Dapatkan Set Combo SUPER JIMAT🎆🎆 DYXY COSMETICS adalah Formulasi Foundation Tanpa bedak. 💯 Originally from Korea ✔ KKM APPROVED 🌼 Tepek-tepek je dah flawless dan segar. . 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 COMBO SET SUPER JIMAT RM125 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 . . 1 x DYXY BCCREAM 1 x DYXY Facemist 1 x DYXY Brush . . . BERMINAT NAK ORDER? WHATSAPP 01132633749 . . #setdyxy  #setdyxycosmeticmurah  #setdyxybccream  #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxybccreamfoundation  #murah2  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualon9  #sayajual  #chefkeknis  #sayajualonline  #jualonline  #sayajualonlinemurah  #visitmyig  #syukurselalu  #amyramar  #jualanku  #shoppingonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah  #brunei  #bazarniagaonline  #fattzura  #bisikpadalangit  #ruangrezekihanania  #muamalaysia 
COMBO SUPER DUPER JIMAT MELETOP KEBABOMM!💥
.
.
Uishh mana yang masih tak dapatkan lagi gandingan produk-produk terkenal Malaysia nih!
.
.
Rugi tauu kalau tak grab sekarang!! Jeng jeng jengg💃🏻
.
.
Boleh buat pilihan tau! Mana yang berkenan di hatii cepat2 grab! Semua ni diformulasikan sendiri Oleh Dr. Aesthetic tau! .
.
SAY NO MORE TO CHEMICAL !🌡
.
.
Tahu tak nak dapatkan Refining Laser Serum and Dr.White ni kat mana? Dengan siapa? Original ke tak?? JANGAN BIMBANG BOLEH TERUS WHATSAPP KE TALIAN 👇🏿
.
📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis)
📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis)
📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis)
.
#dropshipmalaysia #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #klinikhana #lokalah #bazaarpaknil #unisel #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #instashopmalaysia #booster #whitening # pinkish #putih #putihgebu #cantik #cantikjelita #parut #paruthilang #jerawat #skincare #larkinjb #johorbahru #breakouttomakeout #johorekspoberkemajuan2017
COMBO SUPER DUPER JIMAT MELETOP KEBABOMM!💥 . . Uishh mana yang masih tak dapatkan lagi gandingan produk-produk terkenal Malaysia nih! . . Rugi tauu kalau tak grab sekarang!! Jeng jeng jengg💃🏻 . . Boleh buat pilihan tau! Mana yang berkenan di hatii cepat2 grab! Semua ni diformulasikan sendiri Oleh Dr. Aesthetic tau! . . SAY NO MORE TO CHEMICAL !🌡 . . Tahu tak nak dapatkan Refining Laser Serum and Dr.White ni kat mana? Dengan siapa? Original ke tak?? JANGAN BIMBANG BOLEH TERUS WHATSAPP KE TALIAN 👇🏿 . 📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis) 📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis) 📲Dm@whatsapp 018-791 1624(anis) . #dropshipmalaysia  #whiteningbooster  #bazarpaknil  #sayajualonline  #klinikhana  #lokalah  #bazaarpaknil  #unisel  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #instashopmalaysia  #booster  #whitening  # pinkish #putih  #putihgebu  #cantik  #cantikjelita  #parut  #paruthilang  #jerawat  #skincare  #larkinjb  #johorbahru  #breakouttomakeout  #johorekspoberkemajuan2017 
Pre-order closed 29/10/2017.
Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃.
Admin tak menang tangan  nak jawab whatsapp.

Berbaki 6 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup.

WA 0105126864 
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018cantikdanmurah
Pre-order closed 29/10/2017. Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃. Admin tak menang tangan nak jawab whatsapp. Berbaki 6 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup. WA 0105126864 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018cantikdanmurah 
Oct17
.
.
MR171001  Plus Size Strappy Wedges
.
💰RM97.00
Size:  34,35,36,37,38,39 💰RM107.00
Size:  33,40,41,42,43
Colour:  red/green/black
Heels height: 
Pre Order:  10-14 working days
.
.
Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio.
.
WA:  016-5379686
Oct17 . . MR171001 Plus Size Strappy Wedges . 💰RM97.00 Size: 34,35,36,37,38,39 💰RM107.00 Size: 33,40,41,42,43 Colour: red/green/black Heels height: Pre Order: 10-14 working days . . Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio. . WA: 016-5379686
Oct17
.
.
MR171001  Plus Size Strappy Wedges
.
💰RM97.00
Size:  34,35,36,37,38,39 💰RM107.00
Size:  33,40,41,42,43
Colour:  red/green/black
Heels height: 
Pre Order:  10-14 working days
.
.
Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio.
.
WA:  016-5379686
Oct17 . . MR171001 Plus Size Strappy Wedges . 💰RM97.00 Size: 34,35,36,37,38,39 💰RM107.00 Size: 33,40,41,42,43 Colour: red/green/black Heels height: Pre Order: 10-14 working days . . Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio. . WA: 016-5379686
Oct17
.
.
MR171001  Plus Size Strappy Wedges
.
💰RM97.00
Size:  34,35,36,37,38,39 💰RM107.00
Size:  33,40,41,42,43
Colour:  red/green/black
Heels height: 
Pre Order:  10-14 working days
.
.
Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio.
.
WA:  016-5379686
Oct17 . . MR171001 Plus Size Strappy Wedges . 💰RM97.00 Size: 34,35,36,37,38,39 💰RM107.00 Size: 33,40,41,42,43 Colour: red/green/black Heels height: Pre Order: 10-14 working days . . Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio. . WA: 016-5379686
Oct17
.
.
MR171001  Plus Size Strappy Wedges
.
💰RM97.00
Size:  34,35,36,37,38,39 💰RM107.00
Size:  33,40,41,42,43
Colour:  red/green/black
Heels height: 
Pre Order:  10-14 working days
.
.
Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio.
.
WA:  016-5379686
Oct17 . . MR171001 Plus Size Strappy Wedges . 💰RM97.00 Size: 34,35,36,37,38,39 💰RM107.00 Size: 33,40,41,42,43 Colour: red/green/black Heels height: Pre Order: 10-14 working days . . Untuk pertanyaan/order sila whatsapp atau klik link di bio. . WA: 016-5379686
Anda kerap BERSIN SETIAP HARI❓

Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇 ❌Hidung Berair & Tersumbat
❌Gatal Mata
❌Nafas & Mulut Berbau
❌Tidur Berdengkur
❌Hilang Deria Bau
❌Rambut Mula Ada Kelemumur
❌Naik Jerawat
❌Sakit Kepala
❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗
.
Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.
Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊
.
Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍
. 📱WA 013 9761590
Anda kerap BERSIN SETIAP HARI❓ Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇 ❌Hidung Berair & Tersumbat ❌Gatal Mata ❌Nafas & Mulut Berbau ❌Tidur Berdengkur ❌Hilang Deria Bau ❌Rambut Mula Ada Kelemumur ❌Naik Jerawat ❌Sakit Kepala ❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap ❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk . Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗ . Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL? . Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊 . Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍 . 📱WA 013 9761590
Pre-order closed 29/10/2017.
Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃.
Admin tak menang tangan  nak jawab whatsapp.

Berbaki 6 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup.

WA 0105126864 
#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018cantikdanmurah
Pre-order closed 29/10/2017. Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃. Admin tak menang tangan nak jawab whatsapp. Berbaki 6 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup. WA 0105126864 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018cantikdanmurah 
Pre-order closed 29/10/2017.
Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃.
Admin tak menang tangan  nak jawab whatsapp.

Berbaki 7 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup.

WA 0134394796

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018
Pre-order closed 29/10/2017. Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃. Admin tak menang tangan nak jawab whatsapp. Berbaki 7 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup. WA 0134394796 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018 
Pre-order closed 29/10/2017.
Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃.
Admin tak menang tangan  nak jawab whatsapp.

Berbaki 7 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup.

WA 0134394796

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018
Pre-order closed 29/10/2017. Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃. Admin tak menang tangan nak jawab whatsapp. Berbaki 7 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup. WA 0134394796 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018 
Pre-order closed 29/10/2017.
Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃.
Admin tak menang tangan  nak jawab whatsapp.

Berbaki 7 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup.

WA 0134394796

#totebeg
#totebag
#totebegdakwah
#gift
#sayajualonline
#sayajualmurah
#pahalaproject
#pahalaprojectshop
#sayajualonline
#sayajualonlinemurah
#igshopmalaysia
#igshopmurahmalaysia
#bazar#bazaronlinemalaysia - #regrann
#muhasabah
#bazaarpaknil
#planner2018 - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
#planner2018
Pre-order closed 29/10/2017. Pre-order Al-Falah Planner terpaksa di cepatkan kerana order yang melimpah ruah😃. Admin tak menang tangan nak jawab whatsapp. Berbaki 7 hari sahaja lagi sebelum pre-order ditutup. WA 0134394796 #totebeg  #totebag  #totebegdakwah  #gift  #sayajualonline  #sayajualmurah  #pahalaproject  #pahalaprojectshop  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #bazar #bazaronlinemalaysia  - #regrann  #muhasabah  #bazaarpaknil  #planner2018  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  #planner2018 
SALE PECAH GUDANG KEMBALI LAGI‼️‼️ CLEARANCE SALE COMBO BUY 1 FREE 1‼️‼️😱😱😱 JOM CEPAT2 DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN STOCK‼️ RM 120 untuk 2 psg 😱😱(xdk manik)
FREE POSTAGE😱😱😱
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
BUY 1 FREE 1

2 PASANG
ADA MANIK
HARGA : rm190sm/rm195ss

2 PASANG
XDA MANIK
HARGA : rm120sm/130 ss

Haih Murahnya sis ,Tak Grab Rugi pulak, 
Harga Borong Pon x dapat macam ni 😅
Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 je dah dapat FREE 1 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂

WS sis 👇👇👇
0189158920

#bajufashionmurah#bajuglamourmurah#bajumuslimah#bajukurungplain#kurungsongketmurah#kebayaexclusive#bajukurungmoden#dressglamourmurah#jubahmalaysia#blouseterkini#blousesaloma#igshopmalaysia#nursajat#neelofahijabmurah#sayajualonlinemurah
SALE PECAH GUDANG KEMBALI LAGI‼️‼️ CLEARANCE SALE COMBO BUY 1 FREE 1‼️‼️😱😱😱 JOM CEPAT2 DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN STOCK‼️ RM 120 untuk 2 psg 😱😱(xdk manik) FREE POSTAGE😱😱😱 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 BUY 1 FREE 1 2 PASANG ADA MANIK HARGA : rm190sm/rm195ss 2 PASANG XDA MANIK HARGA : rm120sm/130 ss Haih Murahnya sis ,Tak Grab Rugi pulak, Harga Borong Pon x dapat macam ni 😅 Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 je dah dapat FREE 1 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂 WS sis 👇👇👇 0189158920 #bajufashionmurah #bajuglamourmurah #bajumuslimah #bajukurungplain #kurungsongketmurah #kebayaexclusive #bajukurungmoden #dressglamourmurah #jubahmalaysia #blouseterkini #blousesaloma #igshopmalaysia #nursajat #neelofahijabmurah #sayajualonlinemurah 
💦💦💦💦💦
ALDA

Stress depan almari tiap kali nak pergi kerja..
Aduh..nak pakai baju mana ni..
Apa kata ubah gaya skit..pakai baju songket ni..nampak lebih muda tau!

Dan Nampak lebih kurus juga!
Pasti mencuri perhatian..
Cuaca panas skrg..pakai baju coton lah pilihan terbaik..jika tak buat malu je pakai baju kain satin..nampak ketiak basah..yelah..panas dan tak selesa!

Harga : rm100 EXC POS
ADD POSTAGE RM8 SM..RM11SS

For info sis:
*Baju ni material cotton
*Ada dat depan belakang(kasi efek kurus ni sis)
*Ada zip sorok belakang
*Kain mermaid

WS sis 👇👇👇
0189158920

#bajufashionmurah#bajuglamourmurah#bajumuslimah#bajukurungplain#kurungsongketmurah#kebayaexclusive#bajukurungmoden#dressglamourmurah#jubahmalaysia#blouseterkini#blousesaloma#igshopmalaysia#nursajat#neelofahijabmurah#sayajualonlinemurah
💦💦💦💦💦 ALDA Stress depan almari tiap kali nak pergi kerja.. Aduh..nak pakai baju mana ni.. Apa kata ubah gaya skit..pakai baju songket ni..nampak lebih muda tau! Dan Nampak lebih kurus juga! Pasti mencuri perhatian.. Cuaca panas skrg..pakai baju coton lah pilihan terbaik..jika tak buat malu je pakai baju kain satin..nampak ketiak basah..yelah..panas dan tak selesa! Harga : rm100 EXC POS ADD POSTAGE RM8 SM..RM11SS For info sis: *Baju ni material cotton *Ada dat depan belakang(kasi efek kurus ni sis) *Ada zip sorok belakang *Kain mermaid WS sis 👇👇👇 0189158920 #bajufashionmurah #bajuglamourmurah #bajumuslimah #bajukurungplain #kurungsongketmurah #kebayaexclusive #bajukurungmoden #dressglamourmurah #jubahmalaysia #blouseterkini #blousesaloma #igshopmalaysia #nursajat #neelofahijabmurah #sayajualonlinemurah 
Perfume HALAL MESRA SOLAT.
.
.
*For Him*
.

1. Aigner Man 2 by Etienne Aigner
2. Polo Black by Ralph Lauren
3. Aramis New West for him
4. Black XS by Paco Rabanear
5. Kufi Aswad Man by Perfume Heaven
6. Starwalker by Mont Blanc
7. Invictus by Paco Rabanne
8. Cool Water by Davidoff
9. Boss Bottled by Hugo Boss (Boss 6)
10. Allure Homme Sport by Chanel
11. Boss Element by Hugo Boss
12. Boss Bottled Night by Hugo Boss
13. Euphoria Man
14. Acqua Di Gio by Giorgio Armani
15. 212 Sexy Men by Carolina Herrera
16. CK One by Calvin Klein
17. Desire Blue by Alfred Dunhill
18. Desire For A Man by Alfred Dunhill (Desire Red) 
19. 1 Million by Paco Rabanne
20. Polo Blue by Ralph Lauren
21. Essential by Lacoste
22. Polo Sport by Ralph Lauren
23. Eternity For Men by Calvin Klein
24. Bvlgari Man Extreme by Bvlgari
25. Hugo Energise by Hugo Boss
26. I Am King by Sean John
27. Boss Orange For Men by Hugo Boss
28. Guilty black by Gucci
29. Nicos
30. Tom Ford
31. Eros
32. Tommy Man
.
.
Mulberry Perfumes by:
PZ
0182505230 .
#pzxfresh #letopboomsalesig #perfume #bumiputra #produkbumiputera #mulberryperfume #mulberryperfumesshahalam #wangi #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumes #sayajualperfumeset #sayajualonline #sayajualonlinemurah #shahalam #selangor #malaysia #followme #like4follow #sethantaran #hantaranperkahwinan #setnikah #hantarannikah #mulberryperfume #halal #mampumilik #igmalaysia
Perfume HALAL MESRA SOLAT. . . *For Him* . 1. Aigner Man 2 by Etienne Aigner 2. Polo Black by Ralph Lauren 3. Aramis New West for him 4. Black XS by Paco Rabanear 5. Kufi Aswad Man by Perfume Heaven 6. Starwalker by Mont Blanc 7. Invictus by Paco Rabanne 8. Cool Water by Davidoff 9. Boss Bottled by Hugo Boss (Boss 6) 10. Allure Homme Sport by Chanel 11. Boss Element by Hugo Boss 12. Boss Bottled Night by Hugo Boss 13. Euphoria Man 14. Acqua Di Gio by Giorgio Armani 15. 212 Sexy Men by Carolina Herrera 16. CK One by Calvin Klein 17. Desire Blue by Alfred Dunhill 18. Desire For A Man by Alfred Dunhill (Desire Red) 19. 1 Million by Paco Rabanne 20. Polo Blue by Ralph Lauren 21. Essential by Lacoste 22. Polo Sport by Ralph Lauren 23. Eternity For Men by Calvin Klein 24. Bvlgari Man Extreme by Bvlgari 25. Hugo Energise by Hugo Boss 26. I Am King by Sean John 27. Boss Orange For Men by Hugo Boss 28. Guilty black by Gucci 29. Nicos 30. Tom Ford 31. Eros 32. Tommy Man . . Mulberry Perfumes by: PZ 0182505230 . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #perfume  #bumiputra  #produkbumiputera  #mulberryperfume  #mulberryperfumesshahalam  #wangi  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimurahmalaysia  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualperfumes  #sayajualperfumeset  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #shahalam  #selangor  #malaysia  #followme  #like4follow  #sethantaran  #hantaranperkahwinan  #setnikah  #hantarannikah  #mulberryperfume  #halal  #mampumilik  #igmalaysia 
🌸Chanlanya blusher single🌸

HARGA :
RM9 PCS
RM8.50 MIN 5 PCS

HARGA :
RM39 SET
RM36.50 MIN 5 SET

Postage:
RM7SM/RM12SS

W/s order : 010-3237024.
.
🎁BUY 3 PRODUCTS GET FREE GIFT🎁

Inshaa Allah, it worths.. 😘😘 .
.
#malaysiamakeupbar  #sayajualmurah #sayajualonlinemurah #lipstickmurah #lipstickmatte #mekapmurahmalaysia #mekapmurah  #followme #bazarpaknil #bazaarpaknil  #aaisyahdhiarana #kosmetik #cosmeticsale #kosmetikori #kosmetikmurah  #likeforfollow #like4like
#likeforlike #like4follow #mencintaimumrphotographer
🌸Chanlanya blusher single🌸 HARGA : RM9 PCS RM8.50 MIN 5 PCS HARGA : RM39 SET RM36.50 MIN 5 SET Postage: RM7SM/RM12SS W/s order : 010-3237024. . 🎁BUY 3 PRODUCTS GET FREE GIFT🎁 Inshaa Allah, it worths.. 😘😘 . . #malaysiamakeupbar  #sayajualmurah  #sayajualonlinemurah  #lipstickmurah  #lipstickmatte  #mekapmurahmalaysia  #mekapmurah  #followme  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #aaisyahdhiarana  #kosmetik  #cosmeticsale  #kosmetikori  #kosmetikmurah  #likeforfollow  #like4like  #likeforlike  #like4follow  #mencintaimumrphotographer 
Perfume HALAL MESRA SOLAT.
.
.
*For Her*
1. Fantasy by Britney Spears
2. Dior Addict 2 by Dior
3. Be Delicious by DKNY
4. Flora by Gucci
5. Paris Hilton
6. Ralph by Ralph Lauren 
7. Secret Wish by Anna Sui
8. The Apple Blossom by The Body Shop
9. Tommy Girl by Tommy Hilfiger
10. Bright Crystal by Versace
11. Weekend For Woman by Burberry
13. Bombshell by Victoria's Secret
14. Cool Water by Davidoff 
15. Euphoria women
16. Miracle by Lancome
17. L'eau D'Issey by Issey Miyaki
18. Vanilla by Body Shop
19. Amor Amor by Cacher el
20. London by Burberry
21. Midnight Fantasy by Britney Spears
22. J'adore by Dior
23. Kufi Aswad by Perfume Heaven
24. White Musk by The Body Shop
25. Incanto Shine by Salvatore Ferragamo
26. Sunset Heat by Escada
27. Siren by Paris Hilton
28. Lady Million by Paco Rabanne
29. Romance by Ralph Lauren
30. Nina by Nina Ricci
31. Berry Kiss by Victoria's Secret
32. Forbidden Rose by Avril Lavigne
33. Lempicka Lolita
34. La Vie Est Belle by Lancome
35. Boss Woman by Hugo Boss 
36. Chanel No. 5
37. Light Blue by Dolce & Gabbana
38. Midnight Poison by Dior
39. Fresh Blossom be delicious by DKNY 
40. Gucci bamboo
41. Harum Sedap Malam by Perfume Heaven
42. Aura 7 Bunga by Perfume Heaven
43. Pleasures by Estee Lauder
44. Coco Mademoiselle by Chanel
45. Flower by Kenzo
47. Diamonds by Emporio Armani
48. Dior Addict by Dior
49. Miracle - So Magic by Lancome
50. Daisy by Marc Jacobs
51. Guilty women by Gucci
52. Perfume heaven Oud Raudhah
.
.
Mulberry Perfumes by:
PZ
0182505230 .
#pzxfresh #letopboomsalesig #perfume #bumiputra #produkbumiputera #mulberryperfume #mulberryperfumesshahalam #wangi #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumes #sayajualperfumeset #sayajualonline #sayajualonlinemurah #shahalam #selangor #malaysia #harum #haruman #sethantaran #hantaranperkahwinan #setnikah #hantarannikah #halal #bazarpaknilprodukkecantikan #mampumilik #igmalaysia
Perfume HALAL MESRA SOLAT. . . *For Her* 1. Fantasy by Britney Spears 2. Dior Addict 2 by Dior 3. Be Delicious by DKNY 4. Flora by Gucci 5. Paris Hilton 6. Ralph by Ralph Lauren 7. Secret Wish by Anna Sui 8. The Apple Blossom by The Body Shop 9. Tommy Girl by Tommy Hilfiger 10. Bright Crystal by Versace 11. Weekend For Woman by Burberry 13. Bombshell by Victoria's Secret 14. Cool Water by Davidoff 15. Euphoria women 16. Miracle by Lancome 17. L'eau D'Issey by Issey Miyaki 18. Vanilla by Body Shop 19. Amor Amor by Cacher el 20. London by Burberry 21. Midnight Fantasy by Britney Spears 22. J'adore by Dior 23. Kufi Aswad by Perfume Heaven 24. White Musk by The Body Shop 25. Incanto Shine by Salvatore Ferragamo 26. Sunset Heat by Escada 27. Siren by Paris Hilton 28. Lady Million by Paco Rabanne 29. Romance by Ralph Lauren 30. Nina by Nina Ricci 31. Berry Kiss by Victoria's Secret 32. Forbidden Rose by Avril Lavigne 33. Lempicka Lolita 34. La Vie Est Belle by Lancome 35. Boss Woman by Hugo Boss 36. Chanel No. 5 37. Light Blue by Dolce & Gabbana 38. Midnight Poison by Dior 39. Fresh Blossom be delicious by DKNY 40. Gucci bamboo 41. Harum Sedap Malam by Perfume Heaven 42. Aura 7 Bunga by Perfume Heaven 43. Pleasures by Estee Lauder 44. Coco Mademoiselle by Chanel 45. Flower by Kenzo 47. Diamonds by Emporio Armani 48. Dior Addict by Dior 49. Miracle - So Magic by Lancome 50. Daisy by Marc Jacobs 51. Guilty women by Gucci 52. Perfume heaven Oud Raudhah . . Mulberry Perfumes by: PZ 0182505230 . #pzxfresh  #letopboomsalesig  #perfume  #bumiputra  #produkbumiputera  #mulberryperfume  #mulberryperfumesshahalam  #wangi  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimurahmalaysia  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualperfumes  #sayajualperfumeset  #sayajualonline  #sayajualonlinemurah  #shahalam  #selangor  #malaysia  #harum  #haruman  #sethantaran  #hantaranperkahwinan  #setnikah  #hantarannikah  #halal  #bazarpaknilprodukkecantikan  #mampumilik  #igmalaysia 
OYS Brush Solid Shampoo
.
🌈 RM15
🌈 30g
🌈 DM/WA 0166420774
🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents
🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free
🌈Travel friendly ( no leaking / spilling)
🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC .
.

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualonlinemurah #sayajualbrushbath #brushbath #muamalaysia #muakl #muaselangor #muaklselangor #brushbathagent #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia #kosmetikmalaysia #brushbathagent #brushbathfeedbacks #bazaarpaknil
OYS Brush Solid Shampoo . 🌈 RM15 🌈 30g 🌈 DM/WA 0166420774 🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents 🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free 🌈Travel friendly ( no leaking / spilling) 🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC . . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmekap  #sayajualonlinemurah  #sayajualbrushbath  #brushbath  #muamalaysia  #muakl  #muaselangor  #muaklselangor  #brushbathagent  #sayajual  #sayajualsabunpencuciberus  #sayajualpencuciberus  #sayajualmakeupbrush  #sayajualberus  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia  #brushbathagent  #brushbathfeedbacks  #bazaarpaknil 
OYS Brush Solid Shampoo
.
🌈 RM15
🌈 30g
🌈 DM/WA 0166420774
🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents
🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free
🌈Travel friendly ( no leaking / spilling)
🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC .
.

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualonlinemurah #sayajualbrushbath #brushbath #muamalaysia #muakl #muaselangor #muaklselangor #brushbathagent #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia #kosmetikmalaysia #brushbathagent #brushbathfeedbacks #bazaarpaknil
OYS Brush Solid Shampoo . 🌈 RM15 🌈 30g 🌈 DM/WA 0166420774 🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents 🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free 🌈Travel friendly ( no leaking / spilling) 🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC . . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmekap  #sayajualonlinemurah  #sayajualbrushbath  #brushbath  #muamalaysia  #muakl  #muaselangor  #muaklselangor  #brushbathagent  #sayajual  #sayajualsabunpencuciberus  #sayajualpencuciberus  #sayajualmakeupbrush  #sayajualberus  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia  #brushbathagent  #brushbathfeedbacks  #bazaarpaknil 
OYS Brush Solid Shampoo
.
🌈 RM15
🌈 30g
🌈 DM/WA 0166420774
🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents
🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free
🌈Travel friendly ( no leaking / spilling)
🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC .
.

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmekap #sayajualonlinemurah #sayajualbrushbath #brushbath #muamalaysia #muakl #muaselangor #muaklselangor #brushbathagent #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia #kosmetikmalaysia #brushbathagent #brushbathfeedbacks
OYS Brush Solid Shampoo . 🌈 RM15 🌈 30g 🌈 DM/WA 0166420774 🌈Coconut with 🍑 and 🍎 scents 🌈 Homemade / 💯 Vegan & Cruelty Free 🌈Travel friendly ( no leaking / spilling) 🌈 COD AVAILABLE ❗️Ampang Point ↔️ Avenue K ↔️ KLCC . . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmekap  #sayajualonlinemurah  #sayajualbrushbath  #brushbath  #muamalaysia  #muakl  #muaselangor  #muaklselangor  #brushbathagent  #sayajual  #sayajualsabunpencuciberus  #sayajualpencuciberus  #sayajualmakeupbrush  #sayajualberus  #sayajualmakeup  #sayajualkosmetik  #sayajualmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia  #brushbathagent  #brushbathfeedbacks