an online Instagram web viewer

#semangattahunbaru medias

Photos

#HelloBeautiful !!!
Resolusi wajah cerahku ditahun 2018 yaitu mengurangi segala keribetan dalam urusan perawatan wajah, salah satunya bersihin wajah pakai Ovale Micellar Water yang bisa menghapus make up secepat kilat tanpa ribet karena cukup satu langkah aja seperangkat make up dan kotoran yang nemplok diwajah bisa terangkat. Ovale Micellar Water ini keren banget karena ada kandungan bunga magnolia yang bisa mencerahkan kulit, jadi dalam 1 botol ini udah paket lengkap banget buat aku. Kulit jadi sehat, cerah, terawat dan #BersihTanpaRibet ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #ovaledreamchallenge #halfmakeupchallenge #micellarwater #ovalemicellarwater #skincare #wishmeluck #pembersihwajahpraktis #yukcobain #semangattahunbaru
#HelloBeautiful  !!! Resolusi wajah cerahku ditahun 2018 yaitu mengurangi segala keribetan dalam urusan perawatan wajah, salah satunya bersihin wajah pakai Ovale Micellar Water yang bisa menghapus make up secepat kilat tanpa ribet karena cukup satu langkah aja seperangkat make up dan kotoran yang nemplok diwajah bisa terangkat. Ovale Micellar Water ini keren banget karena ada kandungan bunga magnolia yang bisa mencerahkan kulit, jadi dalam 1 botol ini udah paket lengkap banget buat aku. Kulit jadi sehat, cerah, terawat dan #BersihTanpaRibet  ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #ovaledreamchallenge  #halfmakeupchallenge  #micellarwater  #ovalemicellarwater  #skincare  #wishmeluck  #pembersihwajahpraktis  #yukcobain  #semangattahunbaru 
Hai😁✨
~~
Selamat pagi uolss. Buat apa tu? Dah makan ke belum? Haa. 2018 ni more juicy lah lipscrub kite sbb apa tau, senang nak apply and boleh dimakan begitu saje. No chemical. Uolss boleh jilat lagi tau. Comes with 3 flavours and you may choose. New price, new weight content and even more smoothier than the previous one. Semua patut grab each tau. Sebab tahan lama and isi nya lebih banyak. Best gila uolss, jom dapatkan sekarang.😘💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Hai😁✨ ~~ Selamat pagi uolss. Buat apa tu? Dah makan ke belum? Haa. 2018 ni more juicy lah lipscrub kite sbb apa tau, senang nak apply and boleh dimakan begitu saje. No chemical. Uolss boleh jilat lagi tau. Comes with 3 flavours and you may choose. New price, new weight content and even more smoothier than the previous one. Semua patut grab each tau. Sebab tahan lama and isi nya lebih banyak. Best gila uolss, jom dapatkan sekarang.😘💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
istadewatacrew, meeting today with crew @idtourbali #semangattahunbaru #2018 #positifthingking #istadewatatour #workoutmotivation💪 selamat bekerja!
Hai lovelies😁
~~
Dah guna sabun temyracle ke belum uolss? Rindu betul dengan sabun ni kan sebab bau dia Ya Rabbi best gila. Uolss tahu tak, sabun ni mampu mencerahkan kulit uolss, buang daki and deep cleansing tau. Tak perlu nak guna makeup removal , just guna sabun ni dah cukup nak bersihkan kulit uolss tau. Haa. Senang kan. Jom dapatkan sekarang rm16 je . Murah amatttt😘
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Hai lovelies😁 ~~ Dah guna sabun temyracle ke belum uolss? Rindu betul dengan sabun ni kan sebab bau dia Ya Rabbi best gila. Uolss tahu tak, sabun ni mampu mencerahkan kulit uolss, buang daki and deep cleansing tau. Tak perlu nak guna makeup removal , just guna sabun ni dah cukup nak bersihkan kulit uolss tau. Haa. Senang kan. Jom dapatkan sekarang rm16 je . Murah amatttt😘 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋 Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Life is like candy is always sweet if we are grateful ⭐️ ⭐️ ⭐️ #newyearquotes #semangattahunbaru #instadaily
Alhamdulillah👏👏👏
#kesha #nyawamama 
#semangattahunbaru #2018
Morning😁✨
~~
Hai uolss pagi ni dah scrub ke belum? Jangan lupa scrub sebelum cuci muka. Pagi pagi dah scrub confirm segar lepas tu tau sebab apa coffee dan coconut oil yang digunakan mampu meredakan kemerahan, mengecutkan jerawat serta melembapkan kulit. Jadi , jangan lupa dapatkan sekarang sebelum promosi tamat hari rabu ini 10hb Jan 2018!😘
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Morning😁✨ ~~ Hai uolss pagi ni dah scrub ke belum? Jangan lupa scrub sebelum cuci muka. Pagi pagi dah scrub confirm segar lepas tu tau sebab apa coffee dan coconut oil yang digunakan mampu meredakan kemerahan, mengecutkan jerawat serta melembapkan kulit. Jadi , jangan lupa dapatkan sekarang sebelum promosi tamat hari rabu ini 10hb Jan 2018!😘 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Pergantian Tahun..semakin membuat sedih, karena usia berkurang 1.semoga kita semua diberikan kesehatan dan umur yang barokah ya guys.. aminn.. #duludankini #whatsthedifferent #memyselfandi #semangattahunbaru
Tahun baru,dapat semangat baru..#deqta#semangattahunbaru
Selamat pagi😁✨
~~
Detox mask yang dirumus khas daripada geranium essential oil, pure turmeric and manuka honey. Texture yang paling best seluruh alam gittew. Calit2 je senang kan. Jerawat kecut, muka bersih, resdung pun kurang. Semua bahan organic, kita dah bongkarkan rahsia ni, kalau tak yakin lagi tak tahu lah uolss hehe. Pure turmeric yang mana anti inflammation memang bantu merawat muka yang selalu kemerahan dan keradangan, eczema. Jom dapatkan sekarang!😘
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Selamat pagi😁✨ ~~ Detox mask yang dirumus khas daripada geranium essential oil, pure turmeric and manuka honey. Texture yang paling best seluruh alam gittew. Calit2 je senang kan. Jerawat kecut, muka bersih, resdung pun kurang. Semua bahan organic, kita dah bongkarkan rahsia ni, kalau tak yakin lagi tak tahu lah uolss hehe. Pure turmeric yang mana anti inflammation memang bantu merawat muka yang selalu kemerahan dan keradangan, eczema. Jom dapatkan sekarang!😘 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
6.01.18
Misi memburu setitik keringat.. permulaan lembaran baru... jalan2 sepak dedaunan berguguran.. Orang kata hidup itu umpama mkn aiskrim.. nikmatila ia sblum cair... #betterthannothing #feelbetter #feelthefield #feelthefresh #backtonature #backtobasic #caraku #carakita  #semangathutan #semangattahunbaru #bukitpermatangkumbang
Hi uolls . 😘 
Selamat nikmati hujung minggu bersama yang tersayang . Ha, tengok adik dah beli detox mask. 😍 
Apa tujuan detox mask ? Haa . Meh sini nak cerita sikit, detox mask ni mampu untuk menegangkan kulit muka, mencerahkan kulit, melicinkan kulit, sehingga dapat membuang segala pori. Ini lah dia . Detox mask by Temyracle yang sekarang masih dalam harga promosi buat uolls semua 😘 💕
Cepat, stock tak banyak dah ni . 😩
Temyracle, made fresh for you. Cepat join #teamhanie untuk kawasan taiping dan kuala kangsar utk cod. Bebas bahan kimia, homemade dan natural giteww . ✨ 
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Hi uolls . 😘 Selamat nikmati hujung minggu bersama yang tersayang . Ha, tengok adik dah beli detox mask. 😍 Apa tujuan detox mask ? Haa . Meh sini nak cerita sikit, detox mask ni mampu untuk menegangkan kulit muka, mencerahkan kulit, melicinkan kulit, sehingga dapat membuang segala pori. Ini lah dia . Detox mask by Temyracle yang sekarang masih dalam harga promosi buat uolls semua 😘 💕 Cepat, stock tak banyak dah ni . 😩 Temyracle, made fresh for you. Cepat join #teamhanie  untuk kawasan taiping dan kuala kangsar utk cod. Bebas bahan kimia, homemade dan natural giteww . ✨ Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Selamat Hujung Minggu buat semua . 🤗 
Dengar kata Temyracle dah nak habis stock. Cepatnya laku . 😱 Tinggal tak banyak dah ni and akan restock dengan barang baru pada 11hb ni . 😇 
Promosi YEAR END SALE ada lagi ni . Tunggu apa lagi grab it now babe . 😍 Takkan 2018 ni tanak ada azam utk flawless kan diri pula kan . ☺️ Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Selamat Hujung Minggu buat semua . 🤗 Dengar kata Temyracle dah nak habis stock. Cepatnya laku . 😱 Tinggal tak banyak dah ni and akan restock dengan barang baru pada 11hb ni . 😇 Promosi YEAR END SALE ada lagi ni . Tunggu apa lagi grab it now babe . 😍 Takkan 2018 ni tanak ada azam utk flawless kan diri pula kan . ☺️ Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Awatla laku keras fd lamora ni 😂😂😂..makin akak x mo ambik..makin ramai founder kejar akak minta juga fd ni 😍😍😍..rezeki kan akak terima juga .
Serius nohh..fd ni tekstur full coverage..tahan lama 😍😍😍..sekali pakai aduh mak aiihh jatuh cinta la 😚😚😚
.
Moq 50pcs boleh..100pcs pun boleh 💞💞
.
📱01116428163

#jenamapiihananda 
#brandjenamaanda
#semangattahunbaru
#jombuatduit
#agentdropshipdiperlukan
Awatla laku keras fd lamora ni 😂😂😂..makin akak x mo ambik..makin ramai founder kejar akak minta juga fd ni 😍😍😍..rezeki kan akak terima juga . Serius nohh..fd ni tekstur full coverage..tahan lama 😍😍😍..sekali pakai aduh mak aiihh jatuh cinta la 😚😚😚 . Moq 50pcs boleh..100pcs pun boleh 💞💞 . 📱01116428163 #jenamapiihananda  #brandjenamaanda  #semangattahunbaru  #jombuatduit  #agentdropshipdiperlukan 
Sesuatu Yang Tidak Mungkin,
Bisa Saja Terjadi.

#SemangatTahunBaru
Ayo Semangat, !! #2018 #semangattahunbaru
Kembali ke rutinitas
#semangattahunbaru 
#TYM
Assalamualaikum Sahabat De' Tata Shop....
Semoga Sahabat senantiasa Sehat, lancar Rejekinya, selalu dalam Lindungan Allah SWT....aamiin

#semangat#semangatawalbulan
#semangattahunbaru#2018
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Masih dengan suasana tahun baru, semangatnya juga harus baru, tidak boleh leyeh-leyeh dan loyo untuk menjadi lebih baik dan bermanfaat. 
#netizenlanyalla #lanyallamattalitti #lanyallajatim1 #calongubernurjatim #semangattahunbaru
Semua orang bisa mengungkapkan bahagiannya,tetapi tidak semua orang mau berbagi rasa sedihnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷#yustinusdanu_ #lampunghits #lampunggeh#omksidomulyo #ngalay#semangattahunbaru
School is fun. 😂
Alhamdulillah 1st day tahun 1 semalam berjalan lancar. 😍
Harap2 semangat nak ke sekolah tu berpanjangan sampai akhir tahun. 😅

#firstdayofschool #semangattahunbaru
School is fun. 😂 Alhamdulillah 1st day tahun 1 semalam berjalan lancar. 😍 Harap2 semangat nak ke sekolah tu berpanjangan sampai akhir tahun. 😅 #firstdayofschool  #semangattahunbaru 
Kami keluarga besar KPKNL Semarang mengucapkan "SELAMAT TAHUN BARU 2018"
 Semoga Tahun ini membawa Berkah bagi kita semua..Amiinnn😇🎉🎉👏👏
#bigfamily#keluargabesar#kpknlsemarang#happyfamily#semangattahunbaru#jayaterus#janganlupabersyukur#janganlupabahagia#
Buku kehidupan 2017 sdh tertutup rapi, byk cerita di sana ..Siap membuka lembaran baru 2018 dan menuliskan cerita2 indah di sini 🤗
#resolusitahunbaru
#semangattahunbaru
#tahun2018
#semangatbaru
#ceritabaru
Terasa sempurna awal tahun ini 
#semangattahunbaru
Jika permasalahanmu sebesar kapal, maka yakinlah nikmat Allah SWT sebesar lautan🆙. .

Setiap manusia selalu memiliki masalah dalam hidupnya. Meski itu hanya sesederhana bolpen satu-satunya yang hilang hingga orang paling terkasih yang menghilang. Selalu ada masa di mana manusia dipancing untuk meluapkan emosi dan keluhannya sehingga lupa akan kalimat syukur yang sering diajarkan kepadanya.
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا
“Karena sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.” (QS. Al-Insyiroh: 5)

Maka, ingatlah sahabat bahwa setiap kita merasa benar-benar menjadi sempit, terasa dada kian menyesak. Sesungguhnya, Allah telah menjanjikkan kemudahan. Dan Allah sekali-kali tidak pernah tidur dan mengetahui setiap hal kecil yang terjadi padamu. Mungkinkah Allah membiarkan suatu masalah datang padamu jika itu hanya menimbulkan keburukan?

So, jangan pernah menyerah pada masalahmu! Jika kau kesulitan menyelesaikannya dari jalan depan, maka bunuh dia dari belakang!

Tetap tersenyum dan percaya pada Allah SWT bahwa ia takkan membebanimu lebih dari yang kau mampu, dan tidak akan membiarkanmu kecuali kau yang menganggapnya begitu! 
Keep spirit and happy wednesday!

03 Januari 2018

#indonesiatanahairku #hukumekonomisyariah
#tahunbaru2018 #semangattahunbaru #meseumbankindonesia #sejarahindonesia #jasmerah #penuhsejarah #instagood #like4like #liikeforlike #likeforlove #like4love #fff #fff #fff
Jika permasalahanmu sebesar kapal, maka yakinlah nikmat Allah SWT sebesar lautan🆙. . Setiap manusia selalu memiliki masalah dalam hidupnya. Meski itu hanya sesederhana bolpen satu-satunya yang hilang hingga orang paling terkasih yang menghilang. Selalu ada masa di mana manusia dipancing untuk meluapkan emosi dan keluhannya sehingga lupa akan kalimat syukur yang sering diajarkan kepadanya. فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا “Karena sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.” (QS. Al-Insyiroh: 5) Maka, ingatlah sahabat bahwa setiap kita merasa benar-benar menjadi sempit, terasa dada kian menyesak. Sesungguhnya, Allah telah menjanjikkan kemudahan. Dan Allah sekali-kali tidak pernah tidur dan mengetahui setiap hal kecil yang terjadi padamu. Mungkinkah Allah membiarkan suatu masalah datang padamu jika itu hanya menimbulkan keburukan? So, jangan pernah menyerah pada masalahmu! Jika kau kesulitan menyelesaikannya dari jalan depan, maka bunuh dia dari belakang! Tetap tersenyum dan percaya pada Allah SWT bahwa ia takkan membebanimu lebih dari yang kau mampu, dan tidak akan membiarkanmu kecuali kau yang menganggapnya begitu! Keep spirit and happy wednesday! 03 Januari 2018 #indonesiatanahairku  #hukumekonomisyariah  #tahunbaru2018  #semangattahunbaru  #meseumbankindonesia  #sejarahindonesia  #jasmerah  #penuhsejarah  #instagood  #like4like  #liikeforlike  #likeforlove  #like4love  #fff  #fff  #fff 
This is so me!!! So i'm not alone! Lets make the most out of 2018!
Repost @thesmartmamas
#resolusi2018 #momsdream #stayhealthy #befit #beslim #letsdoit #semangattahunbaru
Hari esok harus lebih baik dari hari ini dan kmrn..😎
#semangattahunbaru 
#esokkanbahagia 
#happyfamily
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Sudah mulai beraktivitas lagi #semangattahunbaru #rabuceria
Acah2 serius le tu😂😜 kasi semngt skit💪😁
#assalammualaikum #slmtpgi 
#tahapa2 #kipadap #janjihappy #semangattahunbaru
Good Morning Everyone😇

Mentari pagi kembali menyinari semangat membara dari dalam hati.
*Dear friends*
'Yuuk yuuk... semangat Semangat & semangat memulai aktivitas di Tahun yang baru😇

#aktivitasditahunygbaru
#semangattahunbaru #bersyukur #030118 #Tuhanbaik #grateful #thanksGodforeverything
Yay! Kids are all in school and I can have some me time. Happy New Year people 😎 #semangattahunbaru
Yay! Kids are all in school and I can have some me time. Happy New Year people 😎 #semangattahunbaru 
Kesegaran aroma tahun baru  memang memberi semangat baru seperti pegawai kantor ini yg sdh bersiap jauh sblm jam pelayanan. Semoga semangat ini menular dan bertahan sampai akhir tahun 😊😊
#semangatpagi #semangattahunbaru #pelayanpublik
Kesegaran aroma tahun baru memang memberi semangat baru seperti pegawai kantor ini yg sdh bersiap jauh sblm jam pelayanan. Semoga semangat ini menular dan bertahan sampai akhir tahun 😊😊 #semangatpagi  #semangattahunbaru  #pelayanpublik 
Selamat Pagi..
Pace Sipayung / Mace br Purba😘😘
Sehat Nassiam Dah. Ge Pe Nai au ijon. ..
..
..
#selamatpagi #selamatharirabu #batikkece #batik #nusantara #halakhita #batak #sipayung #purba #simalungun #jayapura #papua #semangattahunbaru
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼
_________________
Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸
😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍
Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍
Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩
Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . 
#TemyracleDropship#Temyracle#TeamHanie#Temyracle2018#TemyracleMalaysia#TemyraclePerak#TemyracleTaiping#TemyracleKualaKangsar#TaipingBandarWarisan#KualaKangsarBandarDiraja#2018#Cantik#Gebu#KulitMulus#RahsiaKecantikan#RahsiaMenawan#SupportLocal#SupportAnakMuda#SupportAnakMelayu#Azam2018#SemangatTahunBaru#ProdukTerbaik#ProdukMurah#ProdukKecantikanMurah#ProdukLelakiDanWanita#SayaJual
Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 . #TemyracleDropship #Temyracle #TeamHanie #Temyracle2018 #TemyracleMalaysia #TemyraclePerak #TemyracleTaiping #TemyracleKualaKangsar #TaipingBandarWarisan #KualaKangsarBandarDiraja #2018 #Cantik #Gebu #KulitMulus #RahsiaKecantikan #RahsiaMenawan #SupportLocal #SupportAnakMuda #SupportAnakMelayu #Azam2018 #SemangatTahunBaru #ProdukTerbaik #ProdukMurah #ProdukKecantikanMurah #ProdukLelakiDanWanita #SayaJual 
Semoga kesuksesan senantiasa menyertai di tahun 2018. #go2018 #semangattahunbaru #fhbumn
Bila mood tgh happy ini la jadinya...
#semangattahunbaru
#22