an online Instagram web viewer

#semimattelipstick medias

Photos

Semi matte lipstick marykay
saya pakai powerful pink

#powerfulpink
#semimattelipstick
#marykaymalaysia
#marykayperak
💙crushed #eyeshadows from last week 📷 @giulianobekor 💇 @robertsteinken1 @criscristina11 #luiscascomakeup #luiscasco #makeup #maquillaje #maquiagem #sombrasazules #beautyeditorial #semimattelipstick #makeupinspo @cloutierremix
More #halloweenmakeup fun 👻🎃💄#graffitizombie Using crushed #eyeshadows from last week 📷 @giulianobekor 💇 @robertsteinken1 @criscristina11 #luiscascomakeup #luiscasco #makeup #maquillaje #maquiagem #sombras #beautyeditorial #semimattelipstick #makeupinspo #maquillajedehalloween
1, 2 & 7 is my fave 💋💋💋
.
.
What's your favorite colour? 😍
.

#semimattelipstick 
#ilovemarykay
Padanan sempurna Lotus & Bamboo💘
.
Loofah Body Cleanser &
Nourishing Body Lotion
.
Mandian harum yang menyegarkan..
losyen lembut bauan mengasyikkan 💛
.
Apa yang best sangat ttg Loofah Body Cleanser Mary Kay ni?😍😍
.
🌺Badan rasa fresh sepanjang hari sbb dia kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa n lotus biru yg exotic,
🌺 membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. 🌺Lagi2 if uols jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, mandi guna ni setiap hari akan bantu utk control bau peluh tu.
.
🌺Loofah Body Cleanser ni sesuai untuk kegunaan harian. Antara bahan yg diadun sekali dalam formula Loofah ni adalah adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit. .
🌺Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit
🌺 mengembalikan seri semula jadi kulit anda.
🌺Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit. .
🍈🍓Paling best bila pakai sekali dgn Lotus & Bamboo Body Lotion ! .
Nak try set KULIT HALUS FRESH ni?😘😘😘
.
.
.
Nak tahu lebih lanjut?
📱Sofia 013-7287714
.
.
marykaymersing #marykayjohor #marykayuser #semimattelipstick #lipstick #skincare #botanicalevo #cccream #foundation #foundationprimer #flawless #makeup #mua #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitnormal #titiancinta #fattzura #igshop #cikguseo #akusuka #cerahkankulit #jeragat #parutjerawat #loofahcleanser #lotion
Padanan sempurna Lotus & Bamboo💘 . Loofah Body Cleanser & Nourishing Body Lotion . Mandian harum yang menyegarkan.. losyen lembut bauan mengasyikkan 💛 . Apa yang best sangat ttg Loofah Body Cleanser Mary Kay ni?😍😍 . 🌺Badan rasa fresh sepanjang hari sbb dia kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa n lotus biru yg exotic, 🌺 membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. 🌺Lagi2 if uols jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, mandi guna ni setiap hari akan bantu utk control bau peluh tu. . 🌺Loofah Body Cleanser ni sesuai untuk kegunaan harian. Antara bahan yg diadun sekali dalam formula Loofah ni adalah adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit. . 🌺Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit 🌺 mengembalikan seri semula jadi kulit anda. 🌺Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit. . 🍈🍓Paling best bila pakai sekali dgn Lotus & Bamboo Body Lotion ! . Nak try set KULIT HALUS FRESH ni?😘😘😘 . . . Nak tahu lebih lanjut? 📱Sofia 013-7287714 . . marykaymersing #marykayjohor  #marykayuser  #semimattelipstick  #lipstick  #skincare  #botanicalevo  #cccream  #foundation  #foundationprimer  #flawless  #makeup  #mua  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitnormal  #titiancinta  #fattzura  #igshop  #cikguseo  #akusuka  #cerahkankulit  #jeragat  #parutjerawat  #loofahcleanser  #lotion 
Nah kasi selfie zoom sikit la haha. Cik Radz guna CC Cream dan Matte Wear Liquid Foundation.
.
Yang ikut jenis kulit kita tu lah. Mary Kay semua buat ikut kategori kulit awak tau.
.
Lipstick wajib semi matte kod "Always apricot"
.
How do I look?
#bestlipstick #semimattelipstick #liquidfoundation #cccream #kotabharu
Nak lipstick matte tapi still  lembab.
Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick
Apa yg best lipstick ni? 💋Tak mengeringkan bibir walaupu ada effects matte 💋bibir nampa segar kerana terdapat Vitamin C dan E dalam kandungan lipstick ini. 💋 Mengandungi extract jojoba yg berfungsi untuk mengatasi masalah bibir kering kerana ianya merupakan pelembap semulajadi.
nak cuba dulu?boleh pm ika ya
eiyqa
+60105414440
#semimattelipstick
Nak lipstick matte tapi still lembab. Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Apa yg best lipstick ni? 💋Tak mengeringkan bibir walaupu ada effects matte 💋bibir nampa segar kerana terdapat Vitamin C dan E dalam kandungan lipstick ini. 💋 Mengandungi extract jojoba yg berfungsi untuk mengatasi masalah bibir kering kerana ianya merupakan pelembap semulajadi. nak cuba dulu?boleh pm ika ya eiyqa +60105414440 #semimattelipstick 
I use the one 5in1 stylist intense semi matte lipstick Fuschia Flamingo.. Love it 💋

#theonelipstick
#theonelipstick5in1 
#semimattelipstick 
#oriflamelipstick 
@id.oriflame 
#ilovelipstick
.
👠pakai heels?
👠berdiri lama?
👠berjalan jauh?
👠terlalu sibuk?
👠lenguh2 bahagian kaki?
.
Jawapannya Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs!! Ramuan pudina sejuk dengan bahan2 utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan & melegakan seluruh bahagian kaki.
.
Juga mampu melembabkan kaki yang keletihan & membantu memyegarkannya dengan serta merta.
.
Yg berminat ape lagi....jgn tunggu lama2..
.
Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘
.
Farha
011 12159223
Mary Kay beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykualaterengganu #marykayskincare #enrichwomenlives #ilovemarykay #foundationmarykay #cccreammk #lipstickmarykay #skincare #bodycare #lotionmarykay #makeupmarykay #mkmen #lipgloss #eyesoothinggel #skinvigoratebrush #timewiseset #letscantik #jomcantik #matalebam #matapanda #peluangkerjaya #skinvigorate #semimattelipstick - #regrann
. 👠pakai heels? 👠berdiri lama? 👠berjalan jauh? 👠terlalu sibuk? 👠lenguh2 bahagian kaki? . Jawapannya Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs!! Ramuan pudina sejuk dengan bahan2 utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan & melegakan seluruh bahagian kaki. . Juga mampu melembabkan kaki yang keletihan & membantu memyegarkannya dengan serta merta. . Yg berminat ape lagi....jgn tunggu lama2.. . Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘 . Farha 011 12159223 Mary Kay beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykaykualaterengganu  #marykayskincare  #enrichwomenlives  #ilovemarykay  #foundationmarykay  #cccreammk  #lipstickmarykay  #skincare  #bodycare  #lotionmarykay  #makeupmarykay  #mkmen  #lipgloss  #eyesoothinggel  #skinvigoratebrush  #timewiseset  #letscantik  #jomcantik  #matalebam  #matapanda  #peluangkerjaya  #skinvigorate  #semimattelipstick  - #regrann 
MARY KAY SUNSCREEN SPF 50 .
.
☀Formula ringan dan bebas minyak melindungi muka dan badan daripada sinaran matahari . ☀Memberi tahap perlindungan tertinggi daripada sinaran UV ☀Menyerap dengan cepat dan meninggalkan kulit berasa lembut dan dan dilembapkan .
☀Ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka dan badan ☀Memberi perlindungan matahari tahap tertinggi untuk pendedahan di luar  seperti aktiviti rekreasi luar, pergi ke pantai dan sebagainya . .
.
.
Berminat? .
.
Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘
.
Farha
011 12159223
Mary Kay beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykualaterengganu #marykayskincare #enrichwomenlives #ilovemarykay #foundationmarykay #cccreammk #lipstickmarykay #skincare #bodycare #lotionmarykay #makeupmarykay #mkmen #lipgloss #eyesoothinggel #skinvigoratebrush #timewiseset #letscantik #jomcantik #matalebam #matapanda #peluangkerjaya #skinvigorate #semimattelipstick - #regrann
MARY KAY SUNSCREEN SPF 50 . . ☀Formula ringan dan bebas minyak melindungi muka dan badan daripada sinaran matahari . ☀Memberi tahap perlindungan tertinggi daripada sinaran UV ☀Menyerap dengan cepat dan meninggalkan kulit berasa lembut dan dan dilembapkan . ☀Ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka dan badan ☀Memberi perlindungan matahari tahap tertinggi untuk pendedahan di luar seperti aktiviti rekreasi luar, pergi ke pantai dan sebagainya . . . . Berminat? . . Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘 . Farha 011 12159223 Mary Kay beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykaykualaterengganu  #marykayskincare  #enrichwomenlives  #ilovemarykay  #foundationmarykay  #cccreammk  #lipstickmarykay  #skincare  #bodycare  #lotionmarykay  #makeupmarykay  #mkmen  #lipgloss  #eyesoothinggel  #skinvigoratebrush  #timewiseset  #letscantik  #jomcantik  #matalebam  #matapanda  #peluangkerjaya  #skinvigorate  #semimattelipstick  - #regrann 
🌸 White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 🌸 🎀
.
.
 Protecting Softener 👉🏼 .
Membantu menyokong penghalang kulit - menguncikan kelembapan👉🏼 .
.
.
Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan
.
. 🎀 Refining Shea Scrub
.
. 👉🏼 Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan - menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering.
.
. 👉🏼 Mengandungi Shea Butter - kulit tampak lebih licin dan cerah 🎀 Nourishing Shea Cream
.
. 👉🏼 Krim yang mengandungi Shea Butter - menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera
.
.
👉🏼 Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam
.
.
👉🏼 Termasuk minyak aprikot, kesumba dan bunga matahari - kesemuanya terbukti bahawa kaya dalam vitamin A, E dan Omega 3s

P/s : Bukan muka je kena jaga, tangan pun kena jaga tauu ♥
.
Yg berminat boleh wsap/dm untuk keterangan lanjut.
.
Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘
.
Farha
011 12159223
Mary Kay beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykualaterengganu #marykayskincare #enrichwomenlives #ilovemarykay #foundationmarykay #cccreammk #lipstickmarykay #skincare #bodycare #lotionmarykay #makeupmarykay #mkmen #lipgloss #eyesoothinggel #skinvigoratebrush #timewiseset #letscantik #jomcantik #matalebam #matapanda #peluangkerjaya #skinvigorate #semimattelipstick - #regrann - #regrann
🌸 White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 🌸 🎀 . . Protecting Softener 👉🏼 . Membantu menyokong penghalang kulit - menguncikan kelembapan👉🏼 . . . Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan . . 🎀 Refining Shea Scrub . . 👉🏼 Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan - menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering. . . 👉🏼 Mengandungi Shea Butter - kulit tampak lebih licin dan cerah 🎀 Nourishing Shea Cream . . 👉🏼 Krim yang mengandungi Shea Butter - menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera . . 👉🏼 Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam . . 👉🏼 Termasuk minyak aprikot, kesumba dan bunga matahari - kesemuanya terbukti bahawa kaya dalam vitamin A, E dan Omega 3s P/s : Bukan muka je kena jaga, tangan pun kena jaga tauu ♥ . Yg berminat boleh wsap/dm untuk keterangan lanjut. . Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘 . Farha 011 12159223 Mary Kay beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykaykualaterengganu  #marykayskincare  #enrichwomenlives  #ilovemarykay  #foundationmarykay  #cccreammk  #lipstickmarykay  #skincare  #bodycare  #lotionmarykay  #makeupmarykay  #mkmen  #lipgloss  #eyesoothinggel  #skinvigoratebrush  #timewiseset  #letscantik  #jomcantik  #matalebam  #matapanda  #peluangkerjaya  #skinvigorate  #semimattelipstick  - #regrann  - #regrann 
So today I chose Powerful Pink from Mary Kay Gel Semi Matte lipstick range. It is long lasting so I really enjoyed my mee soup just now without guilty. This lipstick is a semi matte lipstick with highly pigmented colors. Enhances with gel formula cushion lips for soft, velvety comfort, this lippie deliver soft-focus effect yet sexy 😘 anyone interested?? xx.
.
.
#marykay #marykaymalaysia #leadinglightdecemberchallenge #marykaygelsemimattelipstick #pink #semimattelipstick #cushionlips #sexypink #instadaily #makeup #makeuptutorial
So today I chose Powerful Pink from Mary Kay Gel Semi Matte lipstick range. It is long lasting so I really enjoyed my mee soup just now without guilty. This lipstick is a semi matte lipstick with highly pigmented colors. Enhances with gel formula cushion lips for soft, velvety comfort, this lippie deliver soft-focus effect yet sexy 😘 anyone interested?? xx. . . #marykay  #marykaymalaysia  #leadinglightdecemberchallenge  #marykaygelsemimattelipstick  #pink  #semimattelipstick  #cushionlips  #sexypink  #instadaily  #makeup  #makeuptutorial 
Akibat geram asyik kehabisan stock je, kita borong berpuluh-puluh pulak kali ni. Tiap kali beli, laju menyusut. Rezeki sejak buat bisnes Mary Kay 😍
.
Cute pouch bag, semua ni FREEGIFT untuk customer Mary Kay kita. Reward utk customer, selain dapat produk Mary Kay yg hebat, uolls akan dpt free gift cute dpda Echa. Free sample, free catalog Mary Kay, free postage dan of course free consultation sepanjang bersama Echa 😘😘
.
.
👩🏻‍💼 Aisyah Abu Bakar
📲 011.3223.6142
💼🌺 Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaycosmetics #marykayproduct #igers #janganmengata #lipstick #semimattelipstick #lips #gincu #bibir #makeup #makeuplover #trendyhijabista #girlstuff #gift #hantaran #majalahremaja #student #mua #muamalaysia #makeuplover #neelofa #beautiful #cantik #beautyconsultant #uitm #surirumah
Akibat geram asyik kehabisan stock je, kita borong berpuluh-puluh pulak kali ni. Tiap kali beli, laju menyusut. Rezeki sejak buat bisnes Mary Kay 😍 . Cute pouch bag, semua ni FREEGIFT untuk customer Mary Kay kita. Reward utk customer, selain dapat produk Mary Kay yg hebat, uolls akan dpt free gift cute dpda Echa. Free sample, free catalog Mary Kay, free postage dan of course free consultation sepanjang bersama Echa 😘😘 . . 👩🏻‍💼 Aisyah Abu Bakar 📲 011.3223.6142 💼🌺 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #igers  #janganmengata  #lipstick  #semimattelipstick  #lips  #gincu  #bibir  #makeup  #makeuplover  #trendyhijabista  #girlstuff  #gift  #hantaran  #majalahremaja  #student  #mua  #muamalaysia  #makeuplover  #neelofa  #beautiful  #cantik  #beautyconsultant  #uitm  #surirumah 
.
HUG ME🙈❣️
#semimattelipstick
Pipi pinkish! Limited Edition Baked Cheek Powder Mary Kay. Yang sha pakai ni Giving Heart..ada lagi satu Kind Heart. Natural color. 😊😍
.
Apa yang best pakai blusher ni? Sebab size dia penuh tapak tangan , tahan lama. This is the best part pasal Mary Kay. Boleh guna up to 12month. Then blusher ni ada glow2 gitu..so x payah nak pakai shimmer nak naikkan pipi tu.. pakai je Baked Cheek Powder ni. Color dia sesuai untuk Asian look. Jom la grab satu..😙
.
Mary Kay Beauty Consultant 
www.wasap.my/+60146703660
#ilovemarykay #marykaymakeup #marykaykl #marykaymalaysia #skinsolution #skincareroutine #skinvigorate #botanicaleffect #botanicalevo #timewise #timewiserepair #melacaplus #clearproof #mkmen #beautyconsultant #freeconsultation #freetrial #skincareclass #ajimaura #terapiinstagram #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #foundation #cccream #bestseller #semimattelipstick #marykaylipgloss #5x10sslfiewithproductwithbenafit #letstreatyourskinwithmarykay
Pipi pinkish! Limited Edition Baked Cheek Powder Mary Kay. Yang sha pakai ni Giving Heart..ada lagi satu Kind Heart. Natural color. 😊😍 . Apa yang best pakai blusher ni? Sebab size dia penuh tapak tangan , tahan lama. This is the best part pasal Mary Kay. Boleh guna up to 12month. Then blusher ni ada glow2 gitu..so x payah nak pakai shimmer nak naikkan pipi tu.. pakai je Baked Cheek Powder ni. Color dia sesuai untuk Asian look. Jom la grab satu..😙 . Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/+60146703660 #ilovemarykay  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykaymalaysia  #skinsolution  #skincareroutine  #skinvigorate  #botanicaleffect  #botanicalevo  #timewise  #timewiserepair  #melacaplus  #clearproof  #mkmen  #beautyconsultant  #freeconsultation  #freetrial  #skincareclass  #ajimaura  #terapiinstagram  #sayajualmarykay  #sayajualsayapakai  #foundation  #cccream  #bestseller  #semimattelipstick  #marykaylipgloss  #5x10sslfiewithproductwithbenafit  #letstreatyourskinwithmarykay 
Sape nak kulit cantik ❤❤
.
Kena lah bagi suppliment yang berkhasiat untuk kulit kita seperti penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream 😍 .
.
Seperti anda, kulit juga boleh dehydrated tau. Jadi anda perlu berikan penghidratan yang sepatutnya dengan pelembap untk mengekalkan kulit yang sihat,berseri dan licin! .
.
❤INTENSE MOISTURIZING CREAM❤
.
✔️menghidratkan kulit sehingga 10jam,sesuai untuk kulit kering .
.
✔️intense moiturizing cream membantu meningkatkan kelembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluapan .
.
✔️Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut .
.
.
❤OIL- FREE HYDRATING GEL❤
.
✔️Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi .
.
✔️Tekstur gel yg sangat ringan dan cepat meresap .
.
✔️Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak .
.
✔️Control oil .
.
✔️Dijadikan sebagai makeup base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama .
.
✔️Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk .
.
✔️Meredahkan radang kulit yg cepat merah dan jerawat yg merah-merah .
.
✔️Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat .
.
✔️Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yg mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan) .
.
Dua2 cream ni memang terbaik untuk kulit anda😍👍🏻 .
.
Yg berminat ape lagi....jgn tunggu lama2..
.
Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘
.
Farha
011 12159223
Mary Kay beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykualaterengganu #marykayskincare #enrichwomenlives #ilovemarykay #foundationmarykay #cccreammk #lipstickmarykay #skincare #bodycare #lotionmarykay #makeupmarykay #mkmen #lipgloss #eyesoothinggel #skinvigoratebrush #timewiseset #letscantik #jomcantik #matalebam #matapanda #peluangkerjaya #skinvigorate #semimattelipstick - #regrann - #regrann
Sape nak kulit cantik ❤❤ . Kena lah bagi suppliment yang berkhasiat untuk kulit kita seperti penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream 😍 . . Seperti anda, kulit juga boleh dehydrated tau. Jadi anda perlu berikan penghidratan yang sepatutnya dengan pelembap untk mengekalkan kulit yang sihat,berseri dan licin! . . ❤INTENSE MOISTURIZING CREAM❤ . ✔️menghidratkan kulit sehingga 10jam,sesuai untuk kulit kering . . ✔️intense moiturizing cream membantu meningkatkan kelembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluapan . . ✔️Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut . . . ❤OIL- FREE HYDRATING GEL❤ . ✔️Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi . . ✔️Tekstur gel yg sangat ringan dan cepat meresap . . ✔️Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak . . ✔️Control oil . . ✔️Dijadikan sebagai makeup base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . . ✔️Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk . . ✔️Meredahkan radang kulit yg cepat merah dan jerawat yg merah-merah . . ✔️Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat . . ✔️Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yg mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan) . . Dua2 cream ni memang terbaik untuk kulit anda😍👍🏻 . . Yg berminat ape lagi....jgn tunggu lama2.. . Yg nk grab / yg nak bertanya / yg nk membina peluang kerjaya mcm sis...boleh wsap/dm sis.😘 . Farha 011 12159223 Mary Kay beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykaykualaterengganu  #marykayskincare  #enrichwomenlives  #ilovemarykay  #foundationmarykay  #cccreammk  #lipstickmarykay  #skincare  #bodycare  #lotionmarykay  #makeupmarykay  #mkmen  #lipgloss  #eyesoothinggel  #skinvigoratebrush  #timewiseset  #letscantik  #jomcantik  #matalebam  #matapanda  #peluangkerjaya  #skinvigorate  #semimattelipstick  - #regrann  - #regrann 
Introducing you the Holiday Value Buys😍 Swipe 👉 to see more 💄💄 Grab it now during the holiday at only RM69 ( WHILE STOCK LAST ). Normal price RM98. Link in bio 😘
#lipsticks #beauty #luxurious #cosmetics #makeup #semimattelipstick #velvetpout #valuebuy #onlineexclusive #ultranourishing #follow4follow #like4like 
#lipstickshade #xmas #xmasset #xmasgift #lipstickshades #lipstickslover #holidayvaluebuy
.
@inulbeauty Semi Matte Lipstick punya total 5 warna:
PANDORA: peachy nude (recommended)
HELLEN: soft warm pink (recommended)
FREYA: bright pink
VENUS: classic red (recommended)
CLEOPATRA: wine red
_
Mini Review:
Formulanya creamy, mudah diaplikasikan, dan punya pigmentasi yang baik. Gak perlu ulas berkali-kali untuk dapetin warna yang bisa nutupin seluruh permukaan bibir. Lipstiknya terasa lembut di bibir, gak terasa lengket, dan punya hasil akhir satin atau 'semi-matte', bikin tampilan bibir terlihat lebih natural dan sehat. Yang paling oke dari produk ini menurutku adalah lipstik gak terlihat menggumpal atau tebal sama sekali, biasanya lipstik (non-matte) dengan pigmentasi yang baik itu kadang punya efek tebal di bibir.
_
Untuk ketahanan produk:
Sekitar 4-5 jam tanpa makan makanan berminyak. Untuk warna-warna merah / bright pink akan meninggalkan stain di bibir setelah lipstik fading atau bahkan pas udah dibersihkan pakai oil remover. 😊
_
IDR 55,000 / pcs
Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA.
Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi:
WhatsApp: 082232372609 
Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee.
Akun shopee: vensbeautycosmetic

ALAMAT TOKO:
VENS Beauty and Fashion
Kaza City Mall
Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya
Lantai UG Dekat Token 
#inuldaratista #inulbeauty #inulbeautycosmetics #produkartis #lipstickinulbeauty #lipstikinulbeauty #lipstickmatteinulbeauty #lipstickinul #lipstikinul #lipstickinulbeauty #inulbeautylipmatte #inulbeautysemimatte #semimattelipstick  #inulbeautylipstick #inulbeautylipmatte #lipstickinul #inulbeautysurabaya #distributorinulbeauty
. @inulbeauty Semi Matte Lipstick punya total 5 warna: PANDORA: peachy nude (recommended) HELLEN: soft warm pink (recommended) FREYA: bright pink VENUS: classic red (recommended) CLEOPATRA: wine red _ Mini Review: Formulanya creamy, mudah diaplikasikan, dan punya pigmentasi yang baik. Gak perlu ulas berkali-kali untuk dapetin warna yang bisa nutupin seluruh permukaan bibir. Lipstiknya terasa lembut di bibir, gak terasa lengket, dan punya hasil akhir satin atau 'semi-matte', bikin tampilan bibir terlihat lebih natural dan sehat. Yang paling oke dari produk ini menurutku adalah lipstik gak terlihat menggumpal atau tebal sama sekali, biasanya lipstik (non-matte) dengan pigmentasi yang baik itu kadang punya efek tebal di bibir. _ Untuk ketahanan produk: Sekitar 4-5 jam tanpa makan makanan berminyak. Untuk warna-warna merah / bright pink akan meninggalkan stain di bibir setelah lipstik fading atau bahkan pas udah dibersihkan pakai oil remover. 😊 _ IDR 55,000 / pcs Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA. Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi: WhatsApp: 082232372609 Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee. Akun shopee: vensbeautycosmetic ALAMAT TOKO: VENS Beauty and Fashion Kaza City Mall Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya Lantai UG Dekat Token #inuldaratista  #inulbeauty  #inulbeautycosmetics  #produkartis  #lipstickinulbeauty  #lipstikinulbeauty  #lipstickmatteinulbeauty  #lipstickinul  #lipstikinul  #lipstickinulbeauty  #inulbeautylipmatte  #inulbeautysemimatte  #semimattelipstick  #inulbeautylipstick  #inulbeautylipmatte  #lipstickinul  #inulbeautysurabaya  #distributorinulbeauty 
color-color terlajak laris 
#semimattelipstick
#marykay
#lipstickmarykay
Promosi Promosi. 📣📣📣
.
Jimat RM79.
.
Mana nak dapat promosi yang menjimatkan ni selain sekarang. 😘.
.
Produk berkualiti InshaAllah berpuas hati 🌼.
.
Berminat, pm 0142300260 kayy. Saya tunggu 🙋
.
.
.
.
#furaihabyszm #agentfuraiha
#teamedelweiss #trustedseller #fathiahempire #lipstik #iamheretohelpyou #matte #jomsihatdancantikbersama #premiumproduct #semimattelipstick #organikproduct #worththeprice
Promosi Promosi. 📣📣📣
.
Jimat RM56.
.
Mana nak dapat promosi yang menjimatkan ni selain sekarang. 😘.
.
Produk berkualiti InshaAllah berpuas hati 🌼.
.
Berminat, pm 0142300260 kayy. Saya tunggu 🙋
.
.
.
.
#furaihabyszm #agentfuraiha
#teamedelweiss #trustedseller #fathiahempire #lipstik #iamheretohelpyou #matte #jomsihatdancantikbersama #premiumproduct #semimattelipstick #organikproduct #worththeprice
Promosi Promosi. 📣📣📣
.
Jimat RM80.
.
Mana nak dapat promosi yang menjimatkan ni selain sekarang. 😘.
.
Produk berkualiti InshaAllah berpuas hati 🌼.
.
Berminat, pm 0142300260 kayy. Saya tunggu 🙋
.
.
.
.
#furaihabyszm #agentfuraiha
#teamedelweiss #trustedseller #fathiahempire #lipstik #iamheretohelpyou #matte #jomsihatdancantikbersama #premiumproduct #semimattelipstick #organikproduct #worththeprice
Promosi Promosi. 📣📣📣
.
Jimat RM72. .
Mana nak dapat promosi yang menjimatkan ni selain sekarang. 😘.
.
Produk berkualiti InshaAllah berpuas hati 🌼.
.
Berminat, pm 0142300260 kayy. Saya tunggu 🙋
.
.
.
.
#furaihabyszm #agentfuraiha
#teamedelweiss #trustedseller #fathiahempire #lipstik #iamheretohelpyou #matte #jomsihatdancantikbersama #premiumproduct #semimattelipstick #organikproduct #worththeprice
Promosi Promosi. 📣📣📣
.
Jimat RM57/ RM60.
.
Mana nak dapat promosi yang menjimatkan ni selain sekarang. 😘.
.
Produk berkualiti InshaAllah berpuas hati 🌼.
.
Berminat, pm 0142300260 kayy. Saya tunggu 🙋
.
.
.
.
#furaihabyszm #agentfuraiha
#teamedelweiss #trustedseller #fathiahempire #lipstik #iamheretohelpyou #matte #jomsihatdancantikbersama #premiumproduct #semimattelipstick #organikproduct #worththeprice
Promosi Promosi. 📣📣📣
.
Jimat RM66/ RM69.
.
Mana nak dapat promosi yang menjimatkan ni selain sekarang. 😘.
.
Produk berkualiti InshaAllah berpuas hati 🌼.
.
Berminat, pm 0142300260 kayy. Saya tunggu 🙋
.
.
.
.
#furaihabyszm #agentfuraiha
#teamedelweiss #trustedseller #fathiahempire #lipstik #iamheretohelpyou #matte #jomsihatdancantikbersama #premiumproduct #semimattelipstick #organikproduct #worththeprice
COMBO TAMAT!
Promo RM100 utk 4 barang, dah habesh.....
.
Tapi if nak beli loose pon boleh lagi tau! 😍
.
Jom cantik-cantik dgn Sugarbelle 😍.
.
📲 013-739 7192.
🚘 COD ➡ Puchong - Sunway - Shah Alam - PJ - Bangsar - Pantai Dalam - UM - PPUM - Dengkil - Salak Tinggi - Kota Warisan - Putrajaya - Cyberjaya - K.Klawang.
🎁 Free gift available.
📦 SM (RM8) & SS (RM10) 📫 1-3 hari bekerja.
*Pembayaran sebelum jam 12 tengahari akan diposkan pada hari yg sama.
.
Kaedah Pembayaran :.
1. Cash On Delivery (COD).
2. Online Bank Transfer.
3. Cash Deposit.
.
.
ZULSAFF ENTERPRISE
(002690832-M)
.
#mattelipcream #semimattelipcream #nudelipcream #liquideyeliner #lengtheningmascara #duopaletteeyeshadow #semimattelipstick #eudeparfume #makeupgiftbox #coffeebeansscrub #lipscrub #liquidfoundation #compactpowder

#sugarbellecosmetics #wudhukfriendlyhalalcosmetic #sugarbelletopqueen #sugarbellepuchong #sugarbellesunway #sugarbelleshahalam #sugarbellepj  #sugarbellebangsar #sugarbelleuniversitimalaya #sugarbellepantaidalam #sugarbelledengkil #sugarbellejelebu
COMBO TAMAT! Promo RM100 utk 4 barang, dah habesh..... . Tapi if nak beli loose pon boleh lagi tau! 😍 . Jom cantik-cantik dgn Sugarbelle 😍. . 📲 013-739 7192. 🚘 COD ➡ Puchong - Sunway - Shah Alam - PJ - Bangsar - Pantai Dalam - UM - PPUM - Dengkil - Salak Tinggi - Kota Warisan - Putrajaya - Cyberjaya - K.Klawang. 🎁 Free gift available. 📦 SM (RM8) & SS (RM10) 📫 1-3 hari bekerja. *Pembayaran sebelum jam 12 tengahari akan diposkan pada hari yg sama. . Kaedah Pembayaran :. 1. Cash On Delivery (COD). 2. Online Bank Transfer. 3. Cash Deposit. . . ZULSAFF ENTERPRISE (002690832-M) . #mattelipcream  #semimattelipcream  #nudelipcream  #liquideyeliner  #lengtheningmascara  #duopaletteeyeshadow  #semimattelipstick  #eudeparfume  #makeupgiftbox  #coffeebeansscrub  #lipscrub  #liquidfoundation  #compactpowder  #sugarbellecosmetics  #wudhukfriendlyhalalcosmetic  #sugarbelletopqueen  #sugarbellepuchong  #sugarbellesunway  #sugarbelleshahalam  #sugarbellepj   #sugarbellebangsar  #sugarbelleuniversitimalaya  #sugarbellepantaidalam  #sugarbelledengkil  #sugarbellejelebu 
Adakah LIPSTICK Penting untuk wanita...???
.
Of cause sangat penting...😍tanpa lipstik wajah seseorang akan kelihatan tidak bermaya...tak berseri...pucat.....So!! Lipstik memang sgt penting taw...!😉
.
Semi-Matte Lipstick! Tak pernah tak laku tau! Warna-warna yang memang sangat2 menggoda....😍😍😍
.
Untuk korang yg suka matte lipstick dan juga pencinta Nude & Sexy Colour, wajib dapatkan sekarang taw...!! sebab... .
.
💋 Colour yang lebih intense & tahan lama & sgt awesome .
💋 Tekstur gel yang lembut & mudah dioles dengan kemasan menyeluruh
💋 Mengekalkan kelembapan bibir dengan adanya minyak matahari & jojoba
.
KENAPA MESTI MARYKAY???
.
✔tiada plumbum & bahan kimia berbahaya
✔dijamin selamat
✔sesuai untuk kulit sensitive
.
Ada 8 warna pilihan yang memang cantik-cantik...biarpun kemasan matte tapi masih mengekalkan kelembapan pada bibir kita.
.
Jom seri kan wajah korang dengan semi matte gel lipstick..Pasti nampak gojess uolls....😍 Wtsap @ Dm Ayu cepat2 taw!😉
.
Ayu 012-7960046
Mary Kay Beauty Consultant
.
#lipstick #marykaymalaysia #penjagaankulit #bibirkering #bibirlebam #semimattelipstick #mattelipstick #lipstikmatte #tanpaplumbum #lipstikmarykay
Adakah LIPSTICK Penting untuk wanita...??? . Of cause sangat penting...😍tanpa lipstik wajah seseorang akan kelihatan tidak bermaya...tak berseri...pucat.....So!! Lipstik memang sgt penting taw...!😉 . Semi-Matte Lipstick! Tak pernah tak laku tau! Warna-warna yang memang sangat2 menggoda....😍😍😍 . Untuk korang yg suka matte lipstick dan juga pencinta Nude & Sexy Colour, wajib dapatkan sekarang taw...!! sebab... . . 💋 Colour yang lebih intense & tahan lama & sgt awesome . 💋 Tekstur gel yang lembut & mudah dioles dengan kemasan menyeluruh 💋 Mengekalkan kelembapan bibir dengan adanya minyak matahari & jojoba . KENAPA MESTI MARYKAY??? . ✔tiada plumbum & bahan kimia berbahaya ✔dijamin selamat ✔sesuai untuk kulit sensitive . Ada 8 warna pilihan yang memang cantik-cantik...biarpun kemasan matte tapi masih mengekalkan kelembapan pada bibir kita. . Jom seri kan wajah korang dengan semi matte gel lipstick..Pasti nampak gojess uolls....😍 Wtsap @ Dm Ayu cepat2 taw!😉 . Ayu 012-7960046 Mary Kay Beauty Consultant . #lipstick  #marykaymalaysia  #penjagaankulit  #bibirkering  #bibirlebam  #semimattelipstick  #mattelipstick  #lipstikmatte  #tanpaplumbum  #lipstikmarykay 
Apa yg best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni? 
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 7 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

CALL ME for Free Trial!
#marykay #marykaymalaysia #marykaylipstik #semimattelipstick #laaralana #theangguns #like4like #likeforlike
Apa yg best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 7 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- CALL ME for Free Trial! #marykay  #marykaymalaysia  #marykaylipstik  #semimattelipstick  #laaralana  #theangguns  #like4like  #likeforlike 
Eyeshadow + blusher + lipstick @ lipcream =RM269.

Pilih nak yang mana, #treatmentlipscream atau #semimattelipstick. #divaeyeshadowpallete dan #makemeblush stick blusher yang senang dibawa dan takkan pecah atau tersopek kalau terjatuh. 
RM200 dan anda jimat RM69. Boleh beli item lain pulak, hujung tahun ni selalu ada sale gila gila.
Set skincare + Lotion + lipscream @ lipstick =RM260.

3item hot yang selalu mencuri perhatian netizen. Boleh pilih nak lips jenis mana, #treatmentlipscream atau #semimattelipstick. Dedua punya kebaikan dan merawat masalah bibir korang. 
Beli dengan harga RM200, nanti ara pos out korang punya sekali dengan free gift 😍
Set skincare + Lotion + lipscream @ lipstick =RM260. 3item hot yang selalu mencuri perhatian netizen. Boleh pilih nak lips jenis mana, #treatmentlipscream  atau #semimattelipstick . Dedua punya kebaikan dan merawat masalah bibir korang. Beli dengan harga RM200, nanti ara pos out korang punya sekali dengan free gift 😍
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP03 + BP06
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP03 + BP06 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP06
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP06 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP03
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP03 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP01
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP01 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP03
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP03 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP02
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP02 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP06
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP06 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP07
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP07 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP06
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP06 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP01
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP01 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP03
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP03 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP08
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP08 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP03
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP03 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP04
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP04 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP01
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP01 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
BP08
Organic Lipstick 💄 
ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง
Color : BP08
Price : 390฿ Free shipping
Shipping : 📮 FREE! REG 
2 PCS. 💄 FREE ! EMS
ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ )
. 👄
--------------------------------
#เครื่องสำอาง #ลิปสติก #ออแกนิค #ส่งฟรี #ปลอดภัย #ราคาถูก #รับตัวแทนจำหน่าย #พร้อมส่ง #Lipstick #Makeup #Organic #Fashion#beauty #freeshipping #nude #howtoperfect #cute #me #smile #follow #recommend #semimatte  #semimattelipstick #semimattelips
BP08 Organic Lipstick 💄 ลิปสติกออแกนิคที่ไม่ทดลองกับสัตว์ เนื้อเป็นกึ่งแมท ไม่ทำร้ายปาก ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ทำให้ไม่เกิดอาการแพ้ ปากไม่ลอกและไม่ตกร่อง Color : BP08 Price : 390฿ Free shipping Shipping : 📮 FREE! REG 2 PCS. 💄 FREE ! EMS ID line 📱 : swob. ( มีจุดด้วยนะคะ ) . 👄 -------------------------------- #เคร ื่องสำอาง #ล ิปสติก #ออแกน ิค #ส ่งฟรี #ปลอดภ ัย #ราคาถ ูก #ร ับตัวแทนจำหน่าย #พร ้อมส่ง #Lipstick  #Makeup  #Organic  #Fashion #beauty  #freeshipping  #nude  #howtoperfect  #cute  #me  #smile  #follow  #recommend  #semimatte  #semimattelipstick  #semimattelips 
1, 2 & 7 is my fave 💋💋💋
.
.
What's your favorite colour? 😍
.

#semimattelipstick 
#ilovemarykay
.
Jangan ragu/takut belanja disini, karna kami agen resmi dari bunda Inul Daratista😍
Produk asli 1000%

Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA.
Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi:
WhatsApp: 082232372609 
Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee.
Akun shopee: vensbeautycosmetic

ALAMAT TOKO:
VENS Beauty and Fashion
Kaza City Mall
Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya
Lantai UG Dekat Token 
#inuldaratista #inulbeauty #inulbeautycosmetics #produkartis #lipstickinulbeauty #lipstikinulbeauty #lipstickmatteinulbeauty #lipstickinul #lipstikinul #lipstickinulbeauty #inulbeautylipmatte #inulbeautysemimatte #semimattelipstick  #inulbeautylipstick #inulbeautylipmatte #lipstickinul #inulbeautysurabaya #distributorinulbeauty
. Jangan ragu/takut belanja disini, karna kami agen resmi dari bunda Inul Daratista😍 Produk asli 1000% Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA. Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi: WhatsApp: 082232372609 Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee. Akun shopee: vensbeautycosmetic ALAMAT TOKO: VENS Beauty and Fashion Kaza City Mall Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya Lantai UG Dekat Token #inuldaratista  #inulbeauty  #inulbeautycosmetics  #produkartis  #lipstickinulbeauty  #lipstikinulbeauty  #lipstickmatteinulbeauty  #lipstickinul  #lipstikinul  #lipstickinulbeauty  #inulbeautylipmatte  #inulbeautysemimatte  #semimattelipstick  #inulbeautylipstick  #inulbeautylipmatte  #lipstickinul  #inulbeautysurabaya  #distributorinulbeauty 
.
Lipstick semi matte dari bunda @inul.d emang ga mengecewakan, bagus banget! Padahal harganya cuman 55.000😍
Ayo! Buruan pesan sekarang juga, jangan mau ketinggalan💋

Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA.
Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi:
WhatsApp: 082232372609 
Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee.
Akun shopee: vensbeautycosmetic

ALAMAT TOKO:
VENS Beauty and Fashion
Kaza City Mall
Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya
Lantai UG Dekat Token 
#inuldaratista #inulbeauty #inulbeautycosmetics #produkartis #lipstickinulbeauty #lipstikinulbeauty #lipstickmatteinulbeauty #lipstickinul #lipstikinul #lipstickinulbeauty #inulbeautylipmatte #inulbeautysemimatte #semimattelipstick  #inulbeautylipstick #inulbeautylipmatte #lipstickinul #inulbeautysurabaya #distributorinulbeauty
. Lipstick semi matte dari bunda @inul.d emang ga mengecewakan, bagus banget! Padahal harganya cuman 55.000😍 Ayo! Buruan pesan sekarang juga, jangan mau ketinggalan💋 Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA. Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi: WhatsApp: 082232372609 Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee. Akun shopee: vensbeautycosmetic ALAMAT TOKO: VENS Beauty and Fashion Kaza City Mall Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya Lantai UG Dekat Token #inuldaratista  #inulbeauty  #inulbeautycosmetics  #produkartis  #lipstickinulbeauty  #lipstikinulbeauty  #lipstickmatteinulbeauty  #lipstickinul  #lipstikinul  #lipstickinulbeauty  #inulbeautylipmatte  #inulbeautysemimatte  #semimattelipstick  #inulbeautylipstick  #inulbeautylipmatte  #lipstickinul  #inulbeautysurabaya  #distributorinulbeauty 
.
Testimoni dari mba cantik yang udah pake lipstick semi matte dari bunda @inul.d 😍
Lipstick dengan harga murah cuman 55.000 kualitasnya juga oke💋
Kamu harus coba yaaa!

Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA.
Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi:
WhatsApp: 082232372609 
Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee.
Akun shopee: vensbeautycosmetic

ALAMAT TOKO:
VENS Beauty and Fashion
Kaza City Mall
Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya
Lantai UG Dekat Token

#inuldaratista #inulbeauty #inulbeautycosmetics #produkartis #lipstickinulbeauty #lipstikinulbeauty #lipstickmatteinulbeauty #lipstickinul #lipstikinul #lipstickinulbeauty #inulbeautylipmatte #inulbeautysemimatte #semimattelipstick  #inulbeautylipstick #inulbeautylipmatte #lipstickinul #inulbeautysurabaya #distributorinulbeauty
. Testimoni dari mba cantik yang udah pake lipstick semi matte dari bunda @inul.d 😍 Lipstick dengan harga murah cuman 55.000 kualitasnya juga oke💋 Kamu harus coba yaaa! Kami DISTRIBUTOR resmi SURABAYA. Untuk info dan pemesanan silahkan hubungi: WhatsApp: 082232372609 Mau gratis ongkir sampai 40.000? Belanja via aplikasi shopee. Akun shopee: vensbeautycosmetic ALAMAT TOKO: VENS Beauty and Fashion Kaza City Mall Jalan Kapas Krampung No.45 Surabaya Lantai UG Dekat Token #inuldaratista  #inulbeauty  #inulbeautycosmetics  #produkartis  #lipstickinulbeauty  #lipstikinulbeauty  #lipstickmatteinulbeauty  #lipstickinul  #lipstikinul  #lipstickinulbeauty  #inulbeautylipmatte  #inulbeautysemimatte  #semimattelipstick  #inulbeautylipstick  #inulbeautylipmatte  #lipstickinul  #inulbeautysurabaya  #distributorinulbeauty