an online Instagram web viewer

#sis medias

Photos

Family is not an important thing its everything 😌😌 #family #fam #mom #dad #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun
@marinadiamonds wedding lol Missing my friends 😩 @gemini_fitness_panania @em.gee199 #family #fam #mom #dad #TagsForLikes #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun
#summer #sea #black #sis #sun 😍😍😍
#tag ur #sis 😅
@faziletmstt #sis
@faziletmstt #sis 
#tbt🔙 #sis#yinetatilolsun #neyedikama 💓🐙🦂🐠🦐
Allah’ım!
Sen Ebedî ve Kadîmsin,
Varlığı, hayâtı devâmlı olan, 
Kullarına keremi ziyâde,
merhameti,
ni’metleri bağışlaması sonsuz yalnız Sensin Allahım!
İşte bu yeni yıldır ki, ben bu yıl boyunca, huzurundan kovulmuş şeytândan korumanı ve dâimâ kötülüğü emreden nefsime gâlip olmam için yardımını ve beni Sana yaklaştıran işlerle meşgûl olmamı Senden dilerim.
Bizleri rahmetinle muamele eyle.
Yeni yılımızı hayırlı kıl..
Iyi insanlar ile karşılaştır.
Amin..
'
'
'
Muharrem ayı ve hicriyılbaşımız hayırlı olsun.
'
Sipariş alımına devam ediyorum.
Toplu siparislerde indirimim devam ediyor.
Kış sezonuna geçeceğim.
Güzel uğraşlar pesindeyim.
En yakin zaman da Allah'in izniyle,sizinle paylaşacagim insAllah😊

#likes #like4like #photos #sis #patik #gül #ceyizhazirligi #nisanbohcasi #nisanhazirligi #damatbohcasi #kaynana #kesfet #istanbul #is #türkiye #heryerekargo #elemegi #tesettur #crochet #tesetturgiyim #siparisalinir #siparisaliyorum #indirim #indirimde #hicriyılbaşı #sezonindirimi #muharremayı
Allah’ım! Sen Ebedî ve Kadîmsin, Varlığı, hayâtı devâmlı olan, Kullarına keremi ziyâde, merhameti, ni’metleri bağışlaması sonsuz yalnız Sensin Allahım! İşte bu yeni yıldır ki, ben bu yıl boyunca, huzurundan kovulmuş şeytândan korumanı ve dâimâ kötülüğü emreden nefsime gâlip olmam için yardımını ve beni Sana yaklaştıran işlerle meşgûl olmamı Senden dilerim. Bizleri rahmetinle muamele eyle. Yeni yılımızı hayırlı kıl.. Iyi insanlar ile karşılaştır. Amin.. ' ' ' Muharrem ayı ve hicriyılbaşımız hayırlı olsun. ' Sipariş alımına devam ediyorum. Toplu siparislerde indirimim devam ediyor. Kış sezonuna geçeceğim. Güzel uğraşlar pesindeyim. En yakin zaman da Allah'in izniyle,sizinle paylaşacagim insAllah😊 #likes  #like4like  #photos  #sis  #patik  #gül  #ceyizhazirligi  #nisanbohcasi  #nisanhazirligi  #damatbohcasi  #kaynana  #kesfet  #istanbul  #is  #türkiye  #heryerekargo  #elemegi  #tesettur  #crochet  #tesetturgiyim  #siparisalinir  #siparisaliyorum  #indirim  #indirimde  #hicriyılbaşı  #sezonindirimi  #muharremayı 
#tbt❤️ me my #moma and my #sis in #detroit
Wishing more love and laughter to everyone ❤️ #flashbackto2yearsago #twinning #sis #oldiesbutgoldies #tbt
謝謝有你們❤️😘
#best#28#2017sep#sis#bbf#schnauzer#cutebaby
Happy birthday ibu🎂😘
Chey..Ibu dh 35 seh😂🙈💕 ibu dh tua seh😹😹😹but to be honest u look young and dont call me old yea😼👍🙅Thankiew for being such a good mum wheater know u always negg at me and adik to blajar,kemas umah and help u😆💋Sorry kalau akak asyik marah ibu,shout at u,beat u back and more😌ik im wrong and hope u forgive me😊now i know why u always negg at me and adik🙆 as u want me and adik to succeed in life and becoming a good girl and boy when we are older🙇💓Sorry ibu kalau akak tk setisfied cause people always say that akak and ibu are  sisters but were not😒😠but thats not the point😂the point is akak nak tunjjukkan ibu yg akak can do well in my studies and can succeed just like u😻💘Akak syg ibu okay ibu😘
Happy birthday once again and love u for the rest of my life👯💋💗
-
-
#family #fam #mom #dad #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun #ibungada #iloveufortherestofmylife
Happy birthday ibu🎂😘 Chey..Ibu dh 35 seh😂🙈💕 ibu dh tua seh😹😹😹but to be honest u look young and dont call me old yea😼👍🙅Thankiew for being such a good mum wheater know u always negg at me and adik to blajar,kemas umah and help u😆💋Sorry kalau akak asyik marah ibu,shout at u,beat u back and more😌ik im wrong and hope u forgive me😊now i know why u always negg at me and adik🙆 as u want me and adik to succeed in life and becoming a good girl and boy when we are older🙇💓Sorry ibu kalau akak tk setisfied cause people always say that akak and ibu are sisters but were not😒😠but thats not the point😂the point is akak nak tunjjukkan ibu yg akak can do well in my studies and can succeed just like u😻💘Akak syg ibu okay ibu😘 Happy birthday once again and love u for the rest of my life👯💋💗 - - #family  #fam  #mom  #dad  #brother  #sister  #brothers  #sisters  #bro  #sis  #siblings  #love  #instagood  #father  #mother  #related  #fun  #photooftheday  #children  #kids  #life  #happy  #familytime  #cute  #smile  #fun  #ibungada  #iloveufortherestofmylife 
Il tempo passa così velocemente.. oggi questa creaturina cicciosetta compie diciotto anni. Ormai è altissimo, palestrato, cattivo e puzzolente, ma per me rimarrà un bambolotto per sempre ❤️🎂
Il tempo passa così velocemente.. oggi questa creaturina cicciosetta compie diciotto anni. Ormai è altissimo, palestrato, cattivo e puzzolente, ma per me rimarrà un bambolotto per sempre ❤️🎂
#tbt to the hardest climb !! I have never never suffered so much 😂 .
#sonotaclimber #cycling #cyclingadventures #bikegirls #borgacycles#sis#fuelledbyscience #cyclingphotos #cyclinglife #ambrosiowheels #aquadro2
ای شاه جسم وجان ما
خندان کن دندان ما
سرمه کش چشمان ما
ای چشم جان راتوتیا

# مولانا  #sis
ای شاه جسم وجان ما خندان کن دندان ما سرمه کش چشمان ما ای چشم جان راتوتیا # مولانا #sis 
Been emptying the draws and boxes hoping I had enough gels knocking about to take with me!  Think I'm ok! 😁✌🏼 #roadtoberlin #berlinmarathon #berlinmarathon2017 #running #runner #twentysixpointtwo #marathon #runningfuel #SiS
Sister and brother tales #sis #sissyslut #bööbs #booty🍑 #widebooty #bro
Когда устала играть! 💋💋💋 #fam #mom #dad #toptags @top.tags #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun
"Que a gente possa ser mais irmão, mais amigo, mais filho e mais pai ou mãe, mais humano, mais simples, mais desejoso de ser e fazer feliz." "Observa o teu cultivo à família e cumpre teus deveres para com teu pai, tua mãe e todos os teus parentes. Educa as crianças e não precisarás castigar os homens." "Honrar o pai e a mãe não é somente respeitá-los, mas também assisti-los nas suas necessidades; proporcionar-lhes o repouso na velhice; cercá-los de solicitude, como eles fizeram por nós na infância." #family #fam #mom #dad #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun #familia
"Que a gente possa ser mais irmão, mais amigo, mais filho e mais pai ou mãe, mais humano, mais simples, mais desejoso de ser e fazer feliz." "Observa o teu cultivo à família e cumpre teus deveres para com teu pai, tua mãe e todos os teus parentes. Educa as crianças e não precisarás castigar os homens." "Honrar o pai e a mãe não é somente respeitá-los, mas também assisti-los nas suas necessidades; proporcionar-lhes o repouso na velhice; cercá-los de solicitude, como eles fizeram por nós na infância." #family  #fam  #mom  #dad  #brother  #sister  #brothers  #sisters  #bro  #sis  #siblings  #love  #instagood  #father  #mother  #related  #fun  #photooftheday  #children  #kids  #life  #happy  #familytime  #cute  #smile  #fun  #familia 
Happy birthday to my dear @whiteman.1993 
謝謝一起歡笑談心訴苦的酒空時光
幾年下來也默默變成現在的我們
人生要進階囉!
未來的時光也請多指教 💙💙💙
Love you all my dears
.
.
#bff #sis #girls #friends #friendship #fun #happy #love #loveyouall #thankyou #instagood #instafriend #photooftheday #me #life #style #lovemylife
就出來放放風啊💗
運氣很好的一天
姐妹剛好可以放假💋💋💋
年底去環島✌️ #老公
#SIS
就出來放放風啊💗 運氣很好的一天 姐妹剛好可以放假💋💋💋 年底去環島✌️ #老公  #SIS 
#throwback in ein Land vor unserer Zeit💞 @inked_dani 😘😘 was ist nur aus uns geworden 😄👼 ich kann glücklicher Weise sagen, dass ich mit meinen 29 Jahren immernoch gerne auf den Spielplatz gehe und dort rutsche, klettere und schaukle oder Seilbahn fahre😍 die Zahl, die einen stets verfolgt bzw das Alter benennt ist halt einfach nur eine Zahl und sagt überhaupt nichts aus über das wahre innere Wesen eines jeden Menschen. Trotzdem oder vlt gerade deshalb sieht die 30 so unglaublich surreal aus😮 aber gut.. Ich schweife ab😃 ich kann mich an mein damaliges Gefühl in diesen Situationen nicht erinnern, aber die Fotos sprechen für sich und wir sehen unbeschwert aus, glücklich und frei💖 das haben wir immernoch in uns🌈🍀 jeder. 
#fluttershyfreeletics #freeleticsgermany #Leben #throwbackthursday #family #sis #siblings #love #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun #sister #sisters #sisterlove #sistertime #sisterforever #mysister #littlesister #soulsister #proudsister #beautiful
#throwback  in ein Land vor unserer Zeit💞 @inked_dani 😘😘 was ist nur aus uns geworden 😄👼 ich kann glücklicher Weise sagen, dass ich mit meinen 29 Jahren immernoch gerne auf den Spielplatz gehe und dort rutsche, klettere und schaukle oder Seilbahn fahre😍 die Zahl, die einen stets verfolgt bzw das Alter benennt ist halt einfach nur eine Zahl und sagt überhaupt nichts aus über das wahre innere Wesen eines jeden Menschen. Trotzdem oder vlt gerade deshalb sieht die 30 so unglaublich surreal aus😮 aber gut.. Ich schweife ab😃 ich kann mich an mein damaliges Gefühl in diesen Situationen nicht erinnern, aber die Fotos sprechen für sich und wir sehen unbeschwert aus, glücklich und frei💖 das haben wir immernoch in uns🌈🍀 jeder. #fluttershyfreeletics  #freeleticsgermany  #Leben  #throwbackthursday  #family  #sis  #siblings  #love  #children  #kids  #life  #happy  #familytime  #cute  #smile  #fun  #sister  #sisters  #sisterlove  #sistertime  #sisterforever  #mysister  #littlesister  #soulsister  #proudsister  #beautiful 
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? "
.
Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang  whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍
. 
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! 
admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘

haa sooooo 
yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ?
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady  #pinkladymurah  #pinkladycapsule  #pinkladyoriginal  #pinkladymalaysia  #pinkladytestimoni  #pinkladybodyperfection  #kualalumpur  #rayalagi  #perlisdarulsunnah  #malaysia  #bazarpaknil  #uum  #uitm  #cantikcantiksemua  #mengancambrooo  #mengapabayarlebih  #sis  #sispakaisisshare  #sispakaisisjual 
有事?
#吃 #午餐 #date #sis #girl #mood
We signed up to do dance together before we were born...♥
@shivanteebhattacharya love u😘
.
.
#dancer #classical #dance #lovetodance #orientation #clg #dairies #sis #love #instagood #insta #like4like #follow4follow 
Pic credit @imkapoor31
秋意🍂
穿搭賣場 蝦皮➡️HaLei select shop
#halei #haleigirls #haleitw #haleselectshop #select #shop #blogger #instasize #instagood #allstagram #girl #taiwannese #dress #sis #couplesister #analogfilm #paris
#sis 😊❤️
Blood AFFAIR 😍
Blood AFFAIR 😍
這陣子真的沒有正臉照...
謝謝假掰照製造機寬仔兒讓我至少還有照片發😈
🤐🤐🤐🤐🤐
Btw葛瑞絲貼心提醒拜託不要更新ios11會哭哭喔~
#cjsj #sis #photography
這陣子真的沒有正臉照... 謝謝假掰照製造機寬仔兒讓我至少還有照片發😈 🤐🤐🤐🤐🤐 Btw葛瑞絲貼心提醒拜託不要更新ios11會哭哭喔~ #cjsj  #sis  #photography 
💕💕💕💕💕💕💕 💜💜💜💜💜💜💜 💚💚💚💚💚💚💚 💛💛💛💛💛💛💛 💙💙💙💙💙💙💚
#SIS #nofilter
💕💕💕💕💕💕💕 💜💜💜💜💜💜💜 💚💚💚💚💚💚💚 💛💛💛💛💛💛💛 💙💙💙💙💙💙💚 #SIS  #nofilter 
А вот и ролик той самой шикарной пары 🤗🤗🤗🤗🤗. Нариман и Аида . Желаю вашей семье безграничного счастья. 📽
Мои работы тут @orduhanov_asad .
📽 ,📽#family #fam #mom #dad #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #fun
А вот и ролик той самой шикарной пары 🤗🤗🤗🤗🤗. Нариман и Аида . Желаю вашей семье безграничного счастья. 📽 Мои работы тут @orduhanov_asad . 📽 ,📽#family  #fam  #mom  #dad  #brother  #sister  #brothers  #sisters  #bro  #sis  #siblings  #love  #instagood  #father  #mother  #related  #fun  #photooftheday  #children  #kids  #life  #happy  #familytime  #cute  #smile  #fun 
9/23(Sat) 
N  E  T  R  A  B  A  S  T  I ✨特別価格 4320 yen✨ ✨VIP会員様 500yen off✨
ネトラバスティとは、インドの伝統医学であるアーユルヴェーダで伝わる療法の一種であり、「目」と「目の周り」のセラピーです。
《目の温泉》とも言われるネトラバスティは、眼球を『ギー』よと呼ばれるバターオイルに浸すという画期的なトリートメント!
ギーオイルで目を洗浄することで目の奥にたまった汚れを押し出し、目に豊かな輝きを取り戻します!
オイルの暖かさと、目を開けた時のキラキラした視界に包まれる不思議な感覚で目の疲れを取って、眼球に栄養を供給し、深いリラクゼーション効果で心身ともにリフレッシュできます♪
♡眼精疲労、花粉症の目のかゆみ
♡ドライアイの乾燥改善 ♡くすみ、クマの緩和
♡白目のホワイトニング効果大!!黒目の境界線くっきりでパッチリ目に♪
♡目元のうるおいやハリを取り戻し、シミ・シワ対策のアンチエイジング☆
#SiS #sisselectbeauty #南堀江 #オレンジストリート #堀江 #セレクトビューティー #ネトラバスティ #目のエステ #美容イベント#トータルビューティー #beauty #healty #netrabasti
9/23(Sat) N E T R A B A S T I ✨特別価格 4320 yen✨ ✨VIP会員様 500yen off✨ ネトラバスティとは、インドの伝統医学であるアーユルヴェーダで伝わる療法の一種であり、「目」と「目の周り」のセラピーです。 《目の温泉》とも言われるネトラバスティは、眼球を『ギー』よと呼ばれるバターオイルに浸すという画期的なトリートメント! ギーオイルで目を洗浄することで目の奥にたまった汚れを押し出し、目に豊かな輝きを取り戻します! オイルの暖かさと、目を開けた時のキラキラした視界に包まれる不思議な感覚で目の疲れを取って、眼球に栄養を供給し、深いリラクゼーション効果で心身ともにリフレッシュできます♪ ♡眼精疲労、花粉症の目のかゆみ ♡ドライアイの乾燥改善 ♡くすみ、クマの緩和 ♡白目のホワイトニング効果大!!黒目の境界線くっきりでパッチリ目に♪ ♡目元のうるおいやハリを取り戻し、シミ・シワ対策のアンチエイジング☆ #SiS  #sisselectbeauty  #南堀江  #オレンジストリート  #堀江  #セレクトビューティー  #ネトラバスティ  #目のエステ  #美容イベント #トータルビューティー  #beauty  #healty  #netrabasti 
Cheers to @scienceinsport for the support! Some more great products to assist our athletes. #fuelledbyscience #sis #triathlonsquad #triathlon #triathletes #triathlontraining #triathletesofinsta #andstill #performance
Mam wspanialego brata, a ona stała się moją siostrą, o której skrycie marzyłam❤ i jest od kogo pobierać buty😊@dianee.w 🙃
•
•
#hello#sister#sis#suprise#friends#longtime#Love#family#familytime#amazing#girl#polishgirl#happiness#smile#instagram#photography#goodtimes#goodmorning#beautiful#wonderfully#photo#instaphoto#autumn#mylife#l4l#perfectbody#face
Нельзя скучать на паре с мисс "золотой кастет" @korolkowakristina  и любимым старостой @gibkin 😹🙃😋😂😱#хтэи_кнтэу #хтэи #пара #типаучимся 👨‍👩‍👦 #family #fam #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #related #fun #photooftheday #life #happy #familytime #cute #smile #fun
孕婦也是要驕傲一下😉😉 #孕麻日常 #mom #sis
#Reunion with my dearly #missed #sis' from other parents @fatouprincesse ❤️
세빈 옆은 누구일까요? 잠시후 9시 30분에 브이앱에서 봐요^^ Guess who next to sebin? See u 9:30 pm at Vapp!!!♡♡ #브이앱 #vapp #sis #에스아이에스 #kpop #아이돌 #뮤직뱅크 #느낌이와 #idol #xxent #걸그룹 #girl #학교 #폭력 #예방 #대기중 #버스킹 #세빈 #가을
Masti####time###with##sis