an online Instagram web viewer

#sneakersbaby medias

Photos

Sneakers soccer baby

Ready size L for 12-18 months
IDR 40k 
#sneakersmalang #sneakersbaby #sepatubayi #sepatubayimurahmalang #sepatubayilucu
Sneakers for baby
Ready in blue
Size L for 12-18 months
IDR 35k
DM for info

#sneakersmurah #sneakersbaby #sneakersmalang
Kasut ni pon mengancam kan?
.
Harga RM22 jugak mommies
.
Tapak lembut boleh lentur tau, jadi tak la sakit kaki baby
.
Ringan & sporty gitu
.
Comes in 3 colour
.
Postage RM11 boleh campur sampai 5 barang lain 🌹🌹 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik #kasutcomel #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersbaby #sneakersmurah #bajucantik #bajumurah #bajubabymurahmalaysia
Kasut ni pon mengancam kan?
.
Harga RM22 jugak mommies
.
Tapak lembut boleh lentur tau, jadi tak la sakit kaki baby
.
Ringan & sporty gitu
.
Comes in 3 colour
.
Postage RM11 boleh campur sampai 5 barang lain 🌹🌹 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik #kasutcomel #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersbaby #sneakersmurah #bajucantik #bajumurah #bajubabymurahmalaysia
Kasut ni pon mengancam kan?
.
Harga RM22 jugak mommies
.
Tapak lembut boleh lentur tau, jadi tak la sakit kaki baby
.
Ringan & sporty gitu
.
Comes in 3 colour
.
Postage RM11 boleh campur sampai 5 barang lain 🌹🌹 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik #kasutcomel #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersbaby #sneakersmurah #bajucantik #bajumurah #bajubabymurahmalaysia
Aduh, lawanya kasut ni
.
Harga tak masuk akal kita bagi
.
RM 22 siyes RM 22 jer mommies
.
Saiz 22-33 ( boleh dm utk ukuran )
.
Ada tiga warna
.
Postage RM11 boleh campur² 5 item
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersmurah #sneakersbaby #sportshoesmurah #bajumurah #bajucantik
Aduh, lawanya kasut ni
.
Harga tak masuk akal kita bagi
.
RM 22 siyes RM 22 jer mommies
.
Saiz 22-33 ( boleh dm utk ukuran )
.
Ada tiga warna
.
Postage RM11 boleh campur² 5 item
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersmurah #sneakersbaby #sportshoesmurah #bajumurah #bajucantik
Aduh, lawanya kasut ni
.
Harga tak masuk akal kita bagi
.
RM 22 siyes RM 22 jer mommies
.
Saiz 22-33 ( boleh dm utk ukuran )
.
Ada tiga warna
.
Postage RM11 boleh campur² 5 item
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersmurah #sneakersbaby #sportshoesmurah #bajumurah #bajucantik
Lip lap lip lap lampunya
.
Anak² mesti suka 😍
.
RM 24 Jerrr
.
Saiz 21-30 (boleh dm utk detail ukuran)
.
Ada 3 colour yg cantekkk
.
Postage RM11 boleh campur sampai 5 barang
.
Klik link kat bio utk order 😘

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutmampumilik #kasutbudak #kasutbudakmurah #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersmurah #sneakersbaby #bajucantik #bajumurah #bajubabymurah #adstore
Lip lap lip lap lampunya
.
Anak² mesti suka 😍
.
RM 24 Jerrr
.
Saiz 21-30 (boleh dm utk detail ukuran)
.
Ada 3 colour yg cantekkk
.
Postage RM11 boleh campur sampai 5 barang
.
Klik link kat bio utk order 😘

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutmampumilik #kasutbudak #kasutbudakmurah #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersmurah #sneakersbaby #bajucantik #bajumurah #bajubabymurah #adstore
Lip lap lip lap lampunya
.
Anak² mesti suka 😍
.
RM 24 Jerrr
.
Saiz 21-30 (boleh dm utk detail ukuran)
.
Ada 3 colour yg cantekkk
.
Postage RM11 boleh campur sampai 5 barang
.
Klik link kat bio utk order 😘

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutmampumilik #kasutbudak #kasutbudakmurah #kasutbaby #kasutbabymurah #sneakersmurah #sneakersbaby #bajucantik #bajumurah #bajubabymurah #adstore
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Alalalalala sweetnya kasut ni
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Alalalalala sweetnya kasut ni
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Alalalalala sweetnya kasut ni
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Alalalalala sweetnya kasut ni
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Alalalalala sweetnya kasut ni
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Mcm cantik je, mcm comel je. Ehhhhhh 😅
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Mcm cantik je, mcm comel je. Ehhhhhh 😅
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Mcm cantik je, mcm comel je. Ehhhhhh 😅
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Mcm cantik je, mcm comel je. Ehhhhhh 😅
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
PRE WALKER
.
Harga RM14
.
Comel je kannn kasut ni mommies? 😁
.
Saiz 11 (0-6m) 12 (6-12m) 13 (12-18m) .
.
Postage RM11(boleh campur barang lain max 5 item)
.
ETA 8-18 HARI
.
Klik link kat bio utk order

#kasutmurah #kasutmampumilik
#kasutcantik #kasutbaby #kasutbabymurah #bajubabymurah #bajubabycantik #bajumurah #sneakersmurah #prewalker #sneakersbaby
Cara mamma,
mi dispiace ma ho già capito come togliermi le scarpe 😂
Muaaaaaaaaaaaaa 😛

Vogliamo parlare di questa meravigliosa cuffietta? 
Tutto handmade by @jubihandmade ✌🏼 Acquistato  @lastanzadeipiccoli 🎈

#EthanWorld💙🍼 #happy6months #sixmonths #6mesi #babyboy #babyboss #babylove #babyphoto #babyclothes #babyphotography #mybabyboy #sweetbaby #cutebaby #happiness #instababy #instamamme #thewomoms #mammeaspillo #littleboy #loveofmylife #myson #loveofmylife #happy #amoredimamma #adidasneo #sneakersbaby #adidasbaby #prenatal #kiabi #kiabi_italia #jubihandmade
Cara mamma, mi dispiace ma ho già capito come togliermi le scarpe 😂 Muaaaaaaaaaaaaa 😛 Vogliamo parlare di questa meravigliosa cuffietta? Tutto handmade by @jubihandmade ✌🏼 Acquistato @lastanzadeipiccoli 🎈 #EthanWorld 💙🍼 #happy6months  #sixmonths  #6mesi  #babyboy  #babyboss  #babylove  #babyphoto  #babyclothes  #babyphotography  #mybabyboy  #sweetbaby  #cutebaby  #happiness  #instababy  #instamamme  #thewomoms  #mammeaspillo  #littleboy  #loveofmylife  #myson  #loveofmylife  #happy  #amoredimamma  #adidasneo  #sneakersbaby  #adidasbaby  #prenatal  #kiabi  #kiabi_italia  #jubihandmade 
INSPEKSI TANTE MIMIN .

Diketemukan seorang gadis cilik keturunan Jepang yang menggunakan sepatu bayi Converse by FOKADOKA. 😍😍😍
.

Sepatu bayi Converse ini adalah hadiah lahiran, dari dek Fumi san umur 0 bulan sampe sekarang dek Fumi san umur 6 bulan dan masih cukup loh... .

Dek Fumisan ini adalah anaknya mamah Anggie owner @goen_snack , Dorayaki Original Jepang yang enak banget. Jadi sekarang mamah dan tante cantik ga perlu jauh-jauh ke Jepang untuk ngerasain makanan favorite nya si Doraemon ini. Hehe... .

Dek Fumi san, doain Tante mimin juga bisa pulang kampung ke Jepang yaaaa... Aamiin 😚😘😘😘
.

#kadounik 
#kado 
#kadobayi 
#kadolahiran 
#hadiahmelahirkan 
#babygirl 
#babygift 
#babyshower 
#perlengkapanbayi 
#babyshop 
#babyshoppontianak 
#fashionbaby 
#babystyle 
#conversebaby 
#sneakersbaby 
#sepatubayi 
#sepatubayikeren 
#babyshoes 
#pontianak 
#pontianakhits 
#pontianakolshop 
#fokadoka 
#dirajutaja 
#mamahmuda 
#newmom 
#ibuhamil
#bayilucu 
#bayijepang
INSPEKSI TANTE MIMIN . Diketemukan seorang gadis cilik keturunan Jepang yang menggunakan sepatu bayi Converse by FOKADOKA. 😍😍😍 . Sepatu bayi Converse ini adalah hadiah lahiran, dari dek Fumi san umur 0 bulan sampe sekarang dek Fumi san umur 6 bulan dan masih cukup loh... . Dek Fumisan ini adalah anaknya mamah Anggie owner @goen_snack , Dorayaki Original Jepang yang enak banget. Jadi sekarang mamah dan tante cantik ga perlu jauh-jauh ke Jepang untuk ngerasain makanan favorite nya si Doraemon ini. Hehe... . Dek Fumi san, doain Tante mimin juga bisa pulang kampung ke Jepang yaaaa... Aamiin 😚😘😘😘 . #kadounik  #kado  #kadobayi  #kadolahiran  #hadiahmelahirkan  #babygirl  #babygift  #babyshower  #perlengkapanbayi  #babyshop  #babyshoppontianak  #fashionbaby  #babystyle  #conversebaby  #sneakersbaby  #sepatubayi  #sepatubayikeren  #babyshoes  #pontianak  #pontianakhits  #pontianakolshop  #fokadoka  #dirajutaja  #mamahmuda  #newmom  #ibuhamil  #bayilucu  #bayijepang 
Aujourd'hui, avec Louise, nous avons fait un shopping tour au centre @les_4_temps !
• on a commencé par un chouette déjeuner avec toutes les ambassadrices du centre au Pepperico, nouveau resto mexicain. On y trouve des burritos, des tacos, des salades ou des crunchy bowls à garnir de plusieurs ingrédients au choix pour 9,9e. Super bon !!!
• ensuite découverte de la boutique @newbalancefrance et coup de cœur pour leurs sneakers bébé trop craquantes !
• on a continué chez @toysrus et fait du repérage pour Noël (oui oui, on est prévoyantes...) !
• pause glace chez @iceroll , un concept de glace que je ne connaissais pas, et c'est une tuerie, j'ai adoré !!!
• on a dévalisé @zarakids (alors que les filles n'avaient besoin de rien bien sûr...)
• puis on a fini notre tour chez @parfois_ et bien sûr j'ai encore acheté une paire de boucles d'oreilles.... 😚
•
•
•
#ambassadeurLes4Temps #les4temps #shopping #ladefense #Pepperico #restaurantmexicain #mexicanfood #fosseth #newbalance #sneakersbaby #sportswear #sneakers #toysrus #ty #peluche #jouets #magasindejouets #iceroll #glace #glaceartisanale #zarakids #zara #parfois #bijoux #parfoisbijoux
Aujourd'hui, avec Louise, nous avons fait un shopping tour au centre @les_4_temps ! • on a commencé par un chouette déjeuner avec toutes les ambassadrices du centre au Pepperico, nouveau resto mexicain. On y trouve des burritos, des tacos, des salades ou des crunchy bowls à garnir de plusieurs ingrédients au choix pour 9,9e. Super bon !!! • ensuite découverte de la boutique @newbalancefrance et coup de cœur pour leurs sneakers bébé trop craquantes ! • on a continué chez @toysrus et fait du repérage pour Noël (oui oui, on est prévoyantes...) ! • pause glace chez @iceroll , un concept de glace que je ne connaissais pas, et c'est une tuerie, j'ai adoré !!! • on a dévalisé @zarakids (alors que les filles n'avaient besoin de rien bien sûr...) • puis on a fini notre tour chez @parfois_ et bien sûr j'ai encore acheté une paire de boucles d'oreilles.... 😚 • • • #ambassadeurLes4Temps  #les4temps  #shopping  #ladefense  #Pepperico  #restaurantmexicain  #mexicanfood  #fosseth  #newbalance  #sneakersbaby  #sportswear  #sneakers  #toysrus  #ty  #peluche  #jouets  #magasindejouets  #iceroll  #glace  #glaceartisanale  #zarakids  #zara  #parfois  #bijoux  #parfoisbijoux 
Siang-siang di weekend yang mendung ini, ngeliat dek Rafa pake sepatu Converse ala FOKADOKA bikin hati tante mimin BAHAGIA... 😍😍😍
.

Makasii ya untuk mamah @ummu_rafassya yang telah mempercayakan sepatu bayi dek Rafa ke FOKADOKA... 😘😘😘
.

Semoga dengan sepatu ini dek Rafa semakin keren, pinter dan jadi anak yang soleh. Aamiin. 🙏 sehat terus ya dek Rafa 😚
.

Oya mah dan ante cantik, tante mimin juga mau kasih info tentang KELEBIHAN sepatu bayi Converse ala FOKADOKA ini terutama untuk baby-baby newborn. 
1. Sepatu ini sangat aman dan nyaman untuk baby newborn walau mamah ordernya dengan ukuran yang agak lebih besar. .Mamah tidak perlu takut sepatunya akan cecer karena ada tali yang akan sebagai pengikatnya. .

2. Walau untuk sepatu bayi, tapi sepatu Converse rajut ala FOKADOKA ini dibuat SEMIRIP mungkin sama sepatu orang dewasanya. Jadi mamah atau papah bisa couple-an sama debaynya.  Keren kan??? 😍😍😍 hehe .

3. Mau pesan ukuran besar atau kecil dengan standar ukuran yang telah ditetapka tante mimin, harga sepatunya flat...alias SAMA!  hehe 😁
.

Yuk mah, pah dan tante-tante cantik kita Lahirkan Dabay-debay KEREN nan soleh dan solehah Pontianak tercinta ini yang dimulai dari kakinya!!! 😍😘🙌 Bikin Pontianak BANGGE!  hehe seperti FOKADOKA yang bikin mamah dan debay Bangga. Aamiin 🙏😁
.

#fokadoka 
#dirajutaja
#sneakers 
#sneakersbaby 
#crochetsneakers 
#converse 
#conversebaby 
#crochetbaby 
#crochetshoes 
#sepatubayi 
#sepatubayikeren 
#sepatubayirajut 
#baby 
#babyboy 
#crochetstyles 
#fashionbaby 
#babystyle 
#babystuff 
#babyshower 
#babygift
#madeinlocal 
#perlengkapanbayi 
#kadobayi 
#kadolahiran 
#hadiahmelahirkan 
#pontianak 
#pontianakhits 
#pontianakolshop 
#pontianakbangge 
#babyshoppontianak
Siang-siang di weekend yang mendung ini, ngeliat dek Rafa pake sepatu Converse ala FOKADOKA bikin hati tante mimin BAHAGIA... 😍😍😍 . Makasii ya untuk mamah @ummu_rafassya yang telah mempercayakan sepatu bayi dek Rafa ke FOKADOKA... 😘😘😘 . Semoga dengan sepatu ini dek Rafa semakin keren, pinter dan jadi anak yang soleh. Aamiin. 🙏 sehat terus ya dek Rafa 😚 . Oya mah dan ante cantik, tante mimin juga mau kasih info tentang KELEBIHAN sepatu bayi Converse ala FOKADOKA ini terutama untuk baby-baby newborn. 1. Sepatu ini sangat aman dan nyaman untuk baby newborn walau mamah ordernya dengan ukuran yang agak lebih besar. .Mamah tidak perlu takut sepatunya akan cecer karena ada tali yang akan sebagai pengikatnya. . 2. Walau untuk sepatu bayi, tapi sepatu Converse rajut ala FOKADOKA ini dibuat SEMIRIP mungkin sama sepatu orang dewasanya. Jadi mamah atau papah bisa couple-an sama debaynya. Keren kan??? 😍😍😍 hehe . 3. Mau pesan ukuran besar atau kecil dengan standar ukuran yang telah ditetapka tante mimin, harga sepatunya flat...alias SAMA! hehe 😁 . Yuk mah, pah dan tante-tante cantik kita Lahirkan Dabay-debay KEREN nan soleh dan solehah Pontianak tercinta ini yang dimulai dari kakinya!!! 😍😘🙌 Bikin Pontianak BANGGE! hehe seperti FOKADOKA yang bikin mamah dan debay Bangga. Aamiin 🙏😁 . #fokadoka  #dirajutaja  #sneakers  #sneakersbaby  #crochetsneakers  #converse  #conversebaby  #crochetbaby  #crochetshoes  #sepatubayi  #sepatubayikeren  #sepatubayirajut  #baby  #babyboy  #crochetstyles  #fashionbaby  #babystyle  #babystuff  #babyshower  #babygift  #madeinlocal  #perlengkapanbayi  #kadobayi  #kadolahiran  #hadiahmelahirkan  #pontianak  #pontianakhits  #pontianakolshop  #pontianakbangge  #babyshoppontianak 
sepatu mickey beli di citylink bandung 329.000 jual 100.000 belom di pakai ternyata kekecilan size 2 buat baby 2-4 bulan tergantung baby nya 
#sepatubaby #sepatumickey #sepatubabybekas #prelovedsepatubaby #sneakersmurah #sneakers #sneakersbaby #preworkout #baby #babyshop #babyshoesmurah #babyshoes
Ready stock
Piyama anak size 8
-Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 8 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 8 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 8 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 7 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 7 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 6 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 6 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 5 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 5 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 4 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 4 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 3 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 3 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 2 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 2 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 1 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 1 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids 
Ready stock
Piyama anak size 1 -Baju lengan pendek
-Celana panjang
Material : katun CVC

Harga :
Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000
Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000

Order : tap link di bio

#dasteranak #dasterlucu #dasteranakmurah #dastermurah #grosirdasteranak #bajubayi #piyamaanakkarakter #piyamaanaklucu #piyamaanak #piyamaanakmurah #piyamakatun #piyamabayi #grosirpiyamaanak #dressanak #dressbayi #dressanakmurah #kadoultah #jualpiyamaanak #bajutiduranak #bajutidurmurah #sleepwear #babysleepwear
#likeforlike #like4like #instakids #instagood #sneakersbaby #sneakerskids #vanskids
Ready stock Piyama anak size 1 -Baju lengan pendek -Celana panjang Material : katun CVC Harga : Size: 1y, 2y,3y,4y = 65.000 Size: 5y,6y,7y,8y = 75.000 Order : tap link di bio #dasteranak  #dasterlucu  #dasteranakmurah  #dastermurah  #grosirdasteranak  #bajubayi  #piyamaanakkarakter  #piyamaanaklucu  #piyamaanak  #piyamaanakmurah  #piyamakatun  #piyamabayi  #grosirpiyamaanak  #dressanak  #dressbayi  #dressanakmurah  #kadoultah  #jualpiyamaanak  #bajutiduranak  #bajutidurmurah  #sleepwear  #babysleepwear  #likeforlike  #like4like  #instakids  #instagood  #sneakersbaby  #sneakerskids  #vanskids