an online Instagram web viewer

#syukur medias

Photos

Done shopping brg dpr.. Alhamdulillah dia xlupa tnggjwb.. #syukur
Done shopping brg dpr.. Alhamdulillah dia xlupa tnggjwb.. #syukur 
๐Ÿ’—NIANA SUIT๐Ÿ’—
.
==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa, tak sendat di punggung, potongan A CUT. Confirm longgar!
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu.
โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu.
โœ” ada poket dibaju & seluar
โœ” terdapat 6 warna yg gojes
โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
.
NIANA SUIT RM119 SAHAJA!
POS KAMI TANGGUNG!!!
.
Jom dapatkan Niana Suit ni! Harga PROMOSI hanya RM119 dari harga asal RM139 tau! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ .
.
============
CEPAT! CEPAT!
============
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ 
http://www.wasap.my/60199847249
http://www.wasap.my/60199847249
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada. .
tq ๐Ÿ˜˜

#nadalitihijab #suitmurah #palazzopants #suitcantik #setblouse #palazo #blouse #nursingblouse #ajimaura #blousenursingfriendly #baju #palazomurah #terapiinstagram #terlajaklaris #brunei #sabah #sarawak  #pinggantakretaknasitakdingin #dramasangat #jualanmurah #sale #saleraya #bajumuslimah #likeforfollow #instafamous #aurainsta #uitmshahalam #pantai #barangmurah #syukur
๐Ÿ’—NIANA SUIT๐Ÿ’— . ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa, tak sendat di punggung, potongan A CUT. Confirm longgar! โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu. โœ” ada poket dibaju & seluar โœ” terdapat 6 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . NIANA SUIT RM119 SAHAJA! POS KAMI TANGGUNG!!! . Jom dapatkan Niana Suit ni! Harga PROMOSI hanya RM119 dari harga asal RM139 tau! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ . . ============ CEPAT! CEPAT! ============ . Whatsapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60199847249 http://www.wasap.my/60199847249 . InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian. Sementara stok masih ada. . tq ๐Ÿ˜˜ #nadalitihijab  #suitmurah  #palazzopants  #suitcantik  #setblouse  #palazo  #blouse  #nursingblouse  #ajimaura  #blousenursingfriendly  #baju  #palazomurah  #terapiinstagram  #terlajaklaris  #brunei  #sabah  #sarawak  #pinggantakretaknasitakdingin  #dramasangat  #jualanmurah  #sale  #saleraya  #bajumuslimah  #likeforfollow  #instafamous  #aurainsta  #uitmshahalam  #pantai  #barangmurah  #syukur 
๐Ÿ’—NIANA SUIT๐Ÿ’—
.
==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa, tak sendat di punggung, potongan A CUT. Confirm longgar!
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu.
โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu.
โœ” ada poket dibaju & seluar
โœ” terdapat 6 warna yg gojes
โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
.
NIANA SUIT RM119 SAHAJA!
POS KAMI TANGGUNG!!!
.
Jom dapatkan Niana Suit ni! Harga PROMOSI hanya RM119 dari harga asal RM139 tau! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ .
.
============
CEPAT! CEPAT!
============
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ 
http://www.wasap.my/60199847249
http://www.wasap.my/60199847249
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada. .
tq ๐Ÿ˜˜

#nadalitihijab #suitmurah #palazzopants #suitcantik #setblouse #palazo #blouse #nursingblouse #ajimaura #blousenursingfriendly #baju #palazomurah #terapiinstagram #terlajaklaris #paka #temerloh #pinggantakretaknasitakdingin #dramasangat #jualanmurah #sale #saleraya #bajumuslimah #likeforfollow #instafamous #aurainsta #uitmshahalam #pantai #barangmurah #syukur
๐Ÿ’—NIANA SUIT๐Ÿ’— . ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa, tak sendat di punggung, potongan A CUT. Confirm longgar! โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu. โœ” ada poket dibaju & seluar โœ” terdapat 6 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . NIANA SUIT RM119 SAHAJA! POS KAMI TANGGUNG!!! . Jom dapatkan Niana Suit ni! Harga PROMOSI hanya RM119 dari harga asal RM139 tau! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ . . ============ CEPAT! CEPAT! ============ . Whatsapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60199847249 http://www.wasap.my/60199847249 . InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian. Sementara stok masih ada. . tq ๐Ÿ˜˜ #nadalitihijab  #suitmurah  #palazzopants  #suitcantik  #setblouse  #palazo  #blouse  #nursingblouse  #ajimaura  #blousenursingfriendly  #baju  #palazomurah  #terapiinstagram  #terlajaklaris  #paka  #temerloh  #pinggantakretaknasitakdingin  #dramasangat  #jualanmurah  #sale  #saleraya  #bajumuslimah  #likeforfollow  #instafamous  #aurainsta  #uitmshahalam  #pantai  #barangmurah  #syukur 
๐Ÿ’—NIANA SUIT๐Ÿ’—
.
==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa, tak sendat di punggung, potongan A CUT. Confirm longgar!
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu.
โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu.
โœ” ada poket dibaju & seluar
โœ” terdapat 6 warna yg gojes
โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
.
NIANA SUIT RM119 SAHAJA!
POS KAMI TANGGUNG!!!
.
Jom dapatkan Niana Suit ni! Harga PROMOSI hanya RM119 dari harga asal RM139 tau! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ .
.
============
CEPAT! CEPAT!
============
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ 
http://www.wasap.my/60199847249
http://www.wasap.my/60199847249
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada. .
tq ๐Ÿ˜˜

#nadalitihijab #suitmurah #palazzopants #suitcantik #setblouse #palazo #blouse #nursingblouse #ajimaura #blousenursingfriendly #baju #palazomurah #terapiinstagram #terlajaklaris #langkawi #kedah #johor #pinggantakretaknasitakdingin #dramasangat #jualanmurah #sale #saleraya #bajumuslimah #likeforfollow #instafamous #aurainsta #uitmshahalam #pantai #barangmurah #syukur
๐Ÿ’—NIANA SUIT๐Ÿ’— . ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa, tak sendat di punggung, potongan A CUT. Confirm longgar! โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu. โœ” ada poket dibaju & seluar โœ” terdapat 6 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . NIANA SUIT RM119 SAHAJA! POS KAMI TANGGUNG!!! . Jom dapatkan Niana Suit ni! Harga PROMOSI hanya RM119 dari harga asal RM139 tau! ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ . . ============ CEPAT! CEPAT! ============ . Whatsapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60199847249 http://www.wasap.my/60199847249 . InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian. Sementara stok masih ada. . tq ๐Ÿ˜˜ #nadalitihijab  #suitmurah  #palazzopants  #suitcantik  #setblouse  #palazo  #blouse  #nursingblouse  #ajimaura  #blousenursingfriendly  #baju  #palazomurah  #terapiinstagram  #terlajaklaris  #langkawi  #kedah  #johor  #pinggantakretaknasitakdingin  #dramasangat  #jualanmurah  #sale  #saleraya  #bajumuslimah  #likeforfollow  #instafamous  #aurainsta  #uitmshahalam  #pantai  #barangmurah  #syukur 
Nak,, Ketika Nanti Berada di Atas, Sejenak Lihatlah ke Bawah supaya Kita Lebih Bersyukur atas Nikmat & Karunia yang Allah Berikan Kepada Kita. 
#syukur #refleksidiri
Nak,, Ketika Nanti Berada di Atas, Sejenak Lihatlah ke Bawah supaya Kita Lebih Bersyukur atas Nikmat & Karunia yang Allah Berikan Kepada Kita. #syukur  #refleksidiri 
Haaa tengok ni guys. Insyirah palazzo dah sampai luar negara dah. Meh la cepat cepat grab sementara ada promosi 3pasang Rm100 INCLUDE POSTAGE ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ rugi tau kalau tak grab awal awal. Nnt tak sempat dgn harga promosi jgn salahkan akak ye ๐Ÿ˜ฏ
.
Kalau berminat jgn segan segan utk ws 0105796546 (alia). .
#palazzocrepe #palazzo #palazzoinsyirah #palazzomurah #teamIM #bazarpaknil #supportmember #rezeki #syukur
Anda ada masalah SENGGUGUT YANG TERUK ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
TAK PERLU MENONGGENG KESAKITAN DAH ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Kami faham sakit nya tu macam mana, kadang kadang tak boleh nak buat kerja, tak boleh nak buat apa2 tau ๐Ÿ˜ซ
Sakit tu Allah je laa yang tahu
.
TAPIII
Selepas pakai CFSW ni
ALHAMDULILLAH
Sakit tu dah tiada lagi
Tak perlu dah nak takot kalau datang bulan lagi
.
Jum whatsapp untuk selesai kan masalah SENGGUGUT dalam masa yang sama MERAWAT MASALAH MASALAH LAIN
.
#alhamdulillah #syukur
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera
Anda ada masalah SENGGUGUT YANG TERUK ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . TAK PERLU MENONGGENG KESAKITAN DAH ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Kami faham sakit nya tu macam mana, kadang kadang tak boleh nak buat kerja, tak boleh nak buat apa2 tau ๐Ÿ˜ซ Sakit tu Allah je laa yang tahu . TAPIII Selepas pakai CFSW ni ALHAMDULILLAH Sakit tu dah tiada lagi Tak perlu dah nak takot kalau datang bulan lagi . Jum whatsapp untuk selesai kan masalah SENGGUGUT dalam masa yang sama MERAWAT MASALAH MASALAH LAIN . #alhamdulillah  #syukur  #skinstories  #celebrityfemininescrubwash  #cfsw  #skinstoriesbeautycare  #pencuciwanita  #pembersihwanita  #femininewash  #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #malaysia  #singapore  #brunei  #indonesia  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual  #cfsw  #missvperfumemurah  #missv  #skinstoriesbeautycare  #skinstories  #sayajual  #csfw  #sayajual  #originalproduct  #femininewash  #missvperfumemurah  #penjagaanwanita  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukansegera 
Anda ada masalah SENGGUGUT YANG TERUK ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
TAK PERLU MENONGGENG KESAKITAN DAH ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Kami faham sakit nya tu macam mana, kadang kadang tak boleh nak buat kerja, tak boleh nak buat apa2 tau ๐Ÿ˜ซ
Sakit tu Allah je laa yang tahu
.
TAPIII
Selepas pakai CFSW ni
ALHAMDULILLAH
Sakit tu dah tiada lagi
Tak perlu dah nak takot kalau datang bulan lagi
.
Jum whatsapp untuk selesai kan masalah SENGGUGUT dalam masa yang sama MERAWAT MASALAH MASALAH LAIN
.
#alhamdulillah #syukur
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera
Anda ada masalah SENGGUGUT YANG TERUK ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . TAK PERLU MENONGGENG KESAKITAN DAH ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Kami faham sakit nya tu macam mana, kadang kadang tak boleh nak buat kerja, tak boleh nak buat apa2 tau ๐Ÿ˜ซ Sakit tu Allah je laa yang tahu . TAPIII Selepas pakai CFSW ni ALHAMDULILLAH Sakit tu dah tiada lagi Tak perlu dah nak takot kalau datang bulan lagi . Jum whatsapp untuk selesai kan masalah SENGGUGUT dalam masa yang sama MERAWAT MASALAH MASALAH LAIN . #alhamdulillah  #syukur  #skinstories  #celebrityfemininescrubwash  #cfsw  #skinstoriesbeautycare  #pencuciwanita  #pembersihwanita  #femininewash  #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #malaysia  #singapore  #brunei  #indonesia  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual  #cfsw  #missvperfumemurah  #missv  #skinstoriesbeautycare  #skinstories  #sayajual  #csfw  #sayajual  #originalproduct  #femininewash  #missvperfumemurah  #penjagaanwanita  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukansegera 
Anda ada masalah SENGGUGUT YANG TERUK ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Kami faham sakit nya tu macam mana, kadang kadang tak boleh nak buat kerja, tak boleh nak buat apa2 tau ๐Ÿ˜ซ
Sakit tu Allah je laa yang tahu
.
TAPIII
Selepas pakai CFSW ni
ALHAMDULILLAH
Sakit tu dah tiada lagi
Tak perlu dah nak takot kalau datang bulan lagi
.
Jum whatsapp untuk selesai kan masalah SENGGUGUT dalam masa yang sama MERAWAT MASALAH MASALAH LAIN
.
#alhamdulillah #syukur
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera
Anda ada masalah SENGGUGUT YANG TERUK ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Kami faham sakit nya tu macam mana, kadang kadang tak boleh nak buat kerja, tak boleh nak buat apa2 tau ๐Ÿ˜ซ Sakit tu Allah je laa yang tahu . TAPIII Selepas pakai CFSW ni ALHAMDULILLAH Sakit tu dah tiada lagi Tak perlu dah nak takot kalau datang bulan lagi . Jum whatsapp untuk selesai kan masalah SENGGUGUT dalam masa yang sama MERAWAT MASALAH MASALAH LAIN . #alhamdulillah  #syukur  #skinstories  #celebrityfemininescrubwash  #cfsw  #skinstoriesbeautycare  #pencuciwanita  #pembersihwanita  #femininewash  #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #malaysia  #singapore  #brunei  #indonesia  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual  #cfsw  #missvperfumemurah  #missv  #skinstoriesbeautycare  #skinstories  #sayajual  #csfw  #sayajual  #originalproduct  #femininewash  #missvperfumemurah  #penjagaanwanita  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukansegera 
Senja mengajarkan kita bahwa sesuatu yang terlihat indah sebagian besar hanya sementara.....๐ŸŒ†๐ŸŒ‡๐ŸŽ‘
#Syukur#Bersyukur#nikmatinaja#senyuminaja๐Ÿ˜Š
Sebermula maka di paksa diam,dengar patuh dan terpaku tunduk,Selesakan di bawah sujudnya rujuk telunjuk,tenagamu kencanaku katanya fitrah kawan,kedanamu ketawaku dekahnya hingga sawan...#friday #rememberthat #lifeisaboutmoments #budak2AtasBlok #blessed #syukur
Tumpeng Hari Kemerdekaan
*
Bersyukurlah kita lahir dan hidup di negara merdeka. Karunia Tuhan yang harus kita jaga dan syukuri. Karena kemerdekaan memberikan kesempatan kita untuk berkarya.
*
Mari berkarya untuk Indonesia.. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ชโ˜
#indonesia 
#indonesiaraya 
#merdeka
#indonesiamerdeka
#tumpeng 
#syukur
#syukuran
#instagood
#instadaily 
#hokkysportcentre 
#ngawi 
#jawatimur 
#kurniajatimgroup
Alhamdullilah syukur feedback customer yg positif ... #syukur #originalhandbag #hakakjualygori #longchamporiginal
Happy birthday "Arfan Nail Salam" yg ke 4 
#Ultah
#18agustus2013-18agustus2017
#Jagoan Bunda
#Anak Soleh
#Anak Pintar & Baik
#AdesliaFamily
#Thanks Mama udah masak buat arfan Nasi kuning...Kasih sayang Mama sangat besar tuk k2 cucu mama
#Kesederhanaan 
#Syukur Alhamdulillah
Jangan jadikan pandangan mata Ini seperti mata LALAT yg hanya mencari sesuatu yg busuk dan buruk yakni yg hanya melihat keburukan dan kesalahan org lain...
Jadikanlah pandangan mata Ini seperti mata LEBAH yg hanya memandang kewangian dan keindahan yakni yg memandang kebaikan org lain sehingga melupakan keburukan org lain...
#budakbudakbarunakup 
#salamjumaat #makanmakan #minumminumsihat #gambarhiasan #sekadarrenungan #Alhamdulillah #syukur
MasyaAllah ุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡ . sesapa yg nak order, boleh follow ig kak @wati_kitchen ๐Ÿ˜‰. boleh whatsapp terusss. kuih siput legend wehhh ๐Ÿ˜‰. MasyaAllah Alhamdulillah Beautiful Life โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
#AllahIsGreat
#MasyaAllahAlhamdulillahBeautifulLife
#Alhamdulillah
#AlhamdulillahForEverything
#InsyaAllah
#MasyaAllah 
#ALLAHadaKuasaMakhlukTakAdaKuasa
#RezekiSemuaDariAllah
#RezekiSemuaDariAllahBukanDariManusia
#insyaAllah
#LensaOkida 
#BackOnTrack 
#Positivity
#PositiveVibes
#PositiveMind
#PositiveLife
#PositiveThoughts
#PositiveEnergy
#PositiveVibration
#Positiveness
#Syukur
#SyukurAlhamdulillah
#AllahIsTheBestPlanner
#HaazaMinFadliRabbi
#YaAllahGatherMeWithMyFamilyAndFriendsInJannah
#AmeeeenYaRabb
MasyaAllah ุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡ . sesapa yg nak order, boleh follow ig kak @wati_kitchen ๐Ÿ˜‰. boleh whatsapp terusss. kuih siput legend wehhh ๐Ÿ˜‰. MasyaAllah Alhamdulillah Beautiful Life โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ #AllahIsGreat  #MasyaAllahAlhamdulillahBeautifulLife  #Alhamdulillah  #AlhamdulillahForEverything  #InsyaAllah  #MasyaAllah  #ALLAHadaKuasaMakhlukTakAdaKuasa  #RezekiSemuaDariAllah  #RezekiSemuaDariAllahBukanDariManusia  #insyaAllah  #LensaOkida  #BackOnTrack  #Positivity  #PositiveVibes  #PositiveMind  #PositiveLife  #PositiveThoughts  #PositiveEnergy  #PositiveVibration  #Positiveness  #Syukur  #SyukurAlhamdulillah  #AllahIsTheBestPlanner  #HaazaMinFadliRabbi  #YaAllahGatherMeWithMyFamilyAndFriendsInJannah  #AmeeeenYaRabb 
Assalamualaikum, slmt mlm semua. Apa khabar shbt ig? Harapยฒ semuanya sihat. Minggu ni saya agak sibuk. Terlalu byk appointment dgn doktor, kebetulan ada org tempah baby dress, sarung botol air, ada pula shbt yg minta tolong ajar mengait & anak pula minta kaitkan beg utk alat tulis. Alhamdulillah, kerana setiap hari masa saya diisi dgn aktiviti yg menggembirakan saya walaupun pd masa kesihatan saya kurang memuaskan. Apa pun alhamdulillah kerana saya masih mampu bergerak bg memenuhi aktiviti harian. Okjumpa lg nnt, insyaallah. 
#assalamualaikum #syukur #alhamdulillah #slmtmlm #crochetlove #crocheting #instacrochet #status #happyme #behappywithyourself #stressrelief #anxiety
Assalamualaikum, slmt mlm semua. Apa khabar shbt ig? Harapยฒ semuanya sihat. Minggu ni saya agak sibuk. Terlalu byk appointment dgn doktor, kebetulan ada org tempah baby dress, sarung botol air, ada pula shbt yg minta tolong ajar mengait & anak pula minta kaitkan beg utk alat tulis. Alhamdulillah, kerana setiap hari masa saya diisi dgn aktiviti yg menggembirakan saya walaupun pd masa kesihatan saya kurang memuaskan. Apa pun alhamdulillah kerana saya masih mampu bergerak bg memenuhi aktiviti harian. Okjumpa lg nnt, insyaallah. #assalamualaikum  #syukur  #alhamdulillah  #slmtmlm  #crochetlove  #crocheting  #instacrochet  #status  #happyme  #behappywithyourself  #stressrelief  #anxiety 
Dirgahayu Indonesia, negara dimana aku lahir, tinggal dan hidup.
Tak henti-hentinya ku panjatkan syukur pada Allah SWT, yang telah menakdirkan kelahiranku di negeri yang indah, subur, dan damai ini.
Doaku, semoga negeri ini senantiasa di beri kedamaian, kerukunan, serta kesejahteraan, baik negaranya maupun masyarakatnya. Amiiin....
.
.
#dirgahayuindonesia #dirgahayuindonesiake72 #kemerdekaanindonesia #kemerdekaanindonesiake72 #ulangtahunindonesia  #hutri #hutrike72 #harimerdeka  #indonesia #negaraaindonesia #republikindonesia  #indonesiaraya #syukur #bersyukur #doa #berdoa
Dirgahayu Indonesia, negara dimana aku lahir, tinggal dan hidup. Tak henti-hentinya ku panjatkan syukur pada Allah SWT, yang telah menakdirkan kelahiranku di negeri yang indah, subur, dan damai ini. Doaku, semoga negeri ini senantiasa di beri kedamaian, kerukunan, serta kesejahteraan, baik negaranya maupun masyarakatnya. Amiiin.... . . #dirgahayuindonesia  #dirgahayuindonesiake72  #kemerdekaanindonesia  #kemerdekaanindonesiake72  #ulangtahunindonesia  #hutri  #hutrike72  #harimerdeka  #indonesia  #negaraaindonesia  #republikindonesia  #indonesiaraya  #syukur  #bersyukur  #doa  #berdoa 
Whitening, Repair, Reboots, Dry acne! Anti aging, all in 1 Face serum moisturizer 
Sell in Retail, wholesale and in bulk kilogram very cheap and affordable price with premium quality. No hydroquinone, No Mercury, No steroid.

The best healing face repair and rebuild and brightening treatment ever!!!!!
Intensive Vitamin E Facial treatment plus aloe vera serum โ˜˜โ˜˜โ˜˜Natural serum that come with lot of vitamin ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€Vitamin E from the gold bead pure vitamin E ๐Ÿ‘ถ๐Ÿปhelps skin young and healthy, moisturizer, soft and smooth. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐ŸƒAloe vera is the best for healing sun damaging skin and detox skin ๐Ÿ’ŠRepair and rebuild skin from steroid, mercury, and hydroquinone damaging.
Dry the acne  and reduce redness and acne scar
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠVitamin B3 helps skin brightening natural whitening
And reboots skin for brigthening nicely. ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ฆserum fast absorbed, not causing acne. *mercury, steroid, and hydroquinone damaging must rest skin by stop using any skin products at all for 1 month before using our cream. To make skin rest and breath thru without anything touch. 
But can use the white egg soap or white egg mask on face or our 100% natural spray during that time to reduce redness and allergic.
Result depend on person.

01127775950

#serumbadan
#bodyserum
#body treatment
#jenamasendiri
#serumkilo
#serumselamat
#serumdirectkilang
#serumputihbadan
#serumputih
#jenamasendirikilo
#pembekaljenamasendiri
#krimkilomurah
#scrubkilo
#bananascrub
#krimkiloscrub
#pembekalkrimkilo
#jenamasendiri
#scrubputib
#scrubpisang
#scrubdirectkilang
#scrubbest
#johor
#malaysia
#sakitperut
#alhamdulillah
#syukur
Whitening, Repair, Reboots, Dry acne! Anti aging, all in 1 Face serum moisturizer Sell in Retail, wholesale and in bulk kilogram very cheap and affordable price with premium quality. No hydroquinone, No Mercury, No steroid. The best healing face repair and rebuild and brightening treatment ever!!!!! Intensive Vitamin E Facial treatment plus aloe vera serum โ˜˜โ˜˜โ˜˜Natural serum that come with lot of vitamin ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€Vitamin E from the gold bead pure vitamin E ๐Ÿ‘ถ๐Ÿปhelps skin young and healthy, moisturizer, soft and smooth. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐ŸƒAloe vera is the best for healing sun damaging skin and detox skin ๐Ÿ’ŠRepair and rebuild skin from steroid, mercury, and hydroquinone damaging. Dry the acne and reduce redness and acne scar ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠVitamin B3 helps skin brightening natural whitening And reboots skin for brigthening nicely. ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ฆserum fast absorbed, not causing acne. *mercury, steroid, and hydroquinone damaging must rest skin by stop using any skin products at all for 1 month before using our cream. To make skin rest and breath thru without anything touch. But can use the white egg soap or white egg mask on face or our 100% natural spray during that time to reduce redness and allergic. Result depend on person. 01127775950 #serumbadan  #bodyserum  #body  treatment #jenamasendiri  #serumkilo  #serumselamat  #serumdirectkilang  #serumputihbadan  #serumputih  #jenamasendirikilo  #pembekaljenamasendiri  #krimkilomurah  #scrubkilo  #bananascrub  #krimkiloscrub  #pembekalkrimkilo  #jenamasendiri  #scrubputib  #scrubpisang  #scrubdirectkilang  #scrubbest  #johor  #malaysia  #sakitperut  #alhamdulillah  #syukur 
โ€œTidak akan masuk surga seseorang yang di dalam hatinya terdapat kesombongan sebesar debu.โ€ Ada seseorang yang bertanya, โ€œBagaimana dengan seorang yang suka memakai baju dan sandal yang bagus?โ€ Beliau menjawab, โ€œSesungguhnya Allah itu indah dan menyukai keindahan. Sombong adalah menolak kebenaran dan meremehkan orang lain.โ€ (HR. Muslim). #pemudahijrah #syukur #bogor #merdeka #indonesia
โ€œTidak akan masuk surga seseorang yang di dalam hatinya terdapat kesombongan sebesar debu.โ€ Ada seseorang yang bertanya, โ€œBagaimana dengan seorang yang suka memakai baju dan sandal yang bagus?โ€ Beliau menjawab, โ€œSesungguhnya Allah itu indah dan menyukai keindahan. Sombong adalah menolak kebenaran dan meremehkan orang lain.โ€ (HR. Muslim). #pemudahijrah  #syukur  #bogor  #merdeka  #indonesia 
#Syukur Sllu
TELEMOVIE SEBELUM AJAL MUSIC SCORE ... Sungguh-sungguh selepas 4tahun tidak mengarah... Mungkin ini adalah kesungguhan dalam sejenak pengertian iaitu peluang... Hujan lebat music Dan hujan lebat sdn bhd menyediakan perkhidmatan post production, music scoring, music ost, soundtrack and color grade untuk filem. DM UNTUK KETERANGAN LANJUT.  #sayamestirajin 
#hujanlebatsdnbhd 
#hujanlebatmusic 
#syukur
TELEMOVIE SEBELUM AJAL MUSIC SCORE ... Sungguh-sungguh selepas 4tahun tidak mengarah... Mungkin ini adalah kesungguhan dalam sejenak pengertian iaitu peluang... Hujan lebat music Dan hujan lebat sdn bhd menyediakan perkhidmatan post production, music scoring, music ost, soundtrack and color grade untuk filem. DM UNTUK KETERANGAN LANJUT. #sayamestirajin  #hujanlebatsdnbhd  #hujanlebatmusic  #syukur 
Syukur kepada ALLAH, karena karuniaNya yang tak terkatakan itu ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™‡
2 korintus 9:15
#Syukur#KepadaAllah#YesusBaik#TuhanBaik#Godbless ๐Ÿ˜™๐Ÿ™‡๐Ÿ‘ฉ
๏ทฝ Terkadang sy turut bahagia n sangat bersyukur atas berkat rahmat Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang karena sy dilahirkan di negeri yg telah aman, yg telah merdeka, yg kaya raya, beradat, bertahta, berlembaga, berketurunan yg tak lapuk di hujan dan tak lekang di panas. Di 72 tahun negeri ini, sy melihat semua warga masyarakat yg merayakan hari kemenangan dengan penuh suka cita. Bertatap muka dan saling berbagi kasih dg sesamanya. Tapi di sisi lain saat sy lihat vidio ini saya sangat prihatin n kembali berpikir, bagaimana keadaan mereka yg juga saudara2 kita? Apakah mereka masih bisa merasakan & merayakan hari kemenangan seperti kita suatu saat nanti? Atau justru kemenangan hanyalah sebuah mimpi bagi mereka?
Jangankan kemenangan, bermimpi untuk menang saja mungkin sangat sulit bagi mereka. Mendapatkan sehirup udara dan seteguk air untuk bisa bertahan, itu sudah merupakan keajaiban, n juga kemenangan.. Sampai sesederhana itu!! ๐Ÿ˜ž
Negerinya yg besar dan juga kaya masih terjajah hingga saat ini, tanah nya yg selalu terbakar api peperangan, kemerdekaan nya dirampas, bendera negaranya sangat sulit untuk berkibar di negerinya sendiri, infrastruktur nya selalu hancur, n masyarakat nya yg selalu tertindas. 
Sedangkan disini Alhamdulillah sy bisa sampai kuliah dg lancar, kesehatan yg mudah, semuanya serba ada walaupun mungkin untuk saat ini masih blm merata ke seluruh pelosok tanah air. Tetapi sy tetap bersyukur dan selalu terbayang "fabi ayi alla irobbikuma tukadziba" tetapi tidak hanya cukup dg bersyukur tetapi sy akan berusaha utk menjadi yg terbaik dan dapat memberikan yg terbaik utk Indonesiaku di masa yg akan datang. Sy tetap akan menjaga, mempertahankan, melindungi, dan mencintai negeri ini semampu sy hingga akhir hayat sy. 
Sy terlanjur cinta dg negeri ini, dengan masyarakatnya, dengan adat nya, dengan keberagaman nya, dg kekayaan nya, dg carut marut pemerintahannya, n dg segala macam problematika nya. Sy terlanjur cinta pada bangsa ini. Semoga kemenangan juga bisa dirasakan oleh semua umat manusia di muka bumi ini, dan alam pun senantiasa menyalurkan kedamaian di dalamnya, termasuk kami Indonesia.

#syukur #salamdavidahmad #semangatindonesiaku
๏ทฝ Terkadang sy turut bahagia n sangat bersyukur atas berkat rahmat Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang karena sy dilahirkan di negeri yg telah aman, yg telah merdeka, yg kaya raya, beradat, bertahta, berlembaga, berketurunan yg tak lapuk di hujan dan tak lekang di panas. Di 72 tahun negeri ini, sy melihat semua warga masyarakat yg merayakan hari kemenangan dengan penuh suka cita. Bertatap muka dan saling berbagi kasih dg sesamanya. Tapi di sisi lain saat sy lihat vidio ini saya sangat prihatin n kembali berpikir, bagaimana keadaan mereka yg juga saudara2 kita? Apakah mereka masih bisa merasakan & merayakan hari kemenangan seperti kita suatu saat nanti? Atau justru kemenangan hanyalah sebuah mimpi bagi mereka? Jangankan kemenangan, bermimpi untuk menang saja mungkin sangat sulit bagi mereka. Mendapatkan sehirup udara dan seteguk air untuk bisa bertahan, itu sudah merupakan keajaiban, n juga kemenangan.. Sampai sesederhana itu!! ๐Ÿ˜ž Negerinya yg besar dan juga kaya masih terjajah hingga saat ini, tanah nya yg selalu terbakar api peperangan, kemerdekaan nya dirampas, bendera negaranya sangat sulit untuk berkibar di negerinya sendiri, infrastruktur nya selalu hancur, n masyarakat nya yg selalu tertindas. Sedangkan disini Alhamdulillah sy bisa sampai kuliah dg lancar, kesehatan yg mudah, semuanya serba ada walaupun mungkin untuk saat ini masih blm merata ke seluruh pelosok tanah air. Tetapi sy tetap bersyukur dan selalu terbayang "fabi ayi alla irobbikuma tukadziba" tetapi tidak hanya cukup dg bersyukur tetapi sy akan berusaha utk menjadi yg terbaik dan dapat memberikan yg terbaik utk Indonesiaku di masa yg akan datang. Sy tetap akan menjaga, mempertahankan, melindungi, dan mencintai negeri ini semampu sy hingga akhir hayat sy. Sy terlanjur cinta dg negeri ini, dengan masyarakatnya, dengan adat nya, dengan keberagaman nya, dg kekayaan nya, dg carut marut pemerintahannya, n dg segala macam problematika nya. Sy terlanjur cinta pada bangsa ini. Semoga kemenangan juga bisa dirasakan oleh semua umat manusia di muka bumi ini, dan alam pun senantiasa menyalurkan kedamaian di dalamnya, termasuk kami Indonesia. #syukur  #salamdavidahmad  #semangatindonesiaku 
TELEMOVIE SEBELUM AJAL MUSIC SCORE ... PERTAMA KALI DALAM SEJARAH HUJAN LEBAT MUSIC, SCORING MUSIC OKESTRA UNTUK BACKGROUND TELEMOVIE.... IMAGINASI DI LUAR KOTAK MINDA SEDAR.

#sayamestirajin 
#hujanlebatsdnbhd 
#hujanlebatmusic 
#syukur 
#sunguh-sunguh
Ada banyak hal yang tak dapat di ungkapkan dengan kata-kata...
Bagaikan Gunung yang membisu... sekalipun di terpa badai, di selimuti kabut, di bungkus embun, di sinari Mentari, di guyur hujan ... Gunung Itu tetap membisu... Diam seribu bahasa.
*
*
#gunung #bukit #kabut #embun #dingin #mentari #matahari #pelangi #hatiku #diamseribubahasa #bahasakalbu #doa #trimakasihtuhan #mengucap #syukur  #kekuatandoa #hills #mountain #mist #dauw #wind #cold #coldwind #sunrise #sunset #byyourgrace #panoramaview
Ada banyak hal yang tak dapat di ungkapkan dengan kata-kata... Bagaikan Gunung yang membisu... sekalipun di terpa badai, di selimuti kabut, di bungkus embun, di sinari Mentari, di guyur hujan ... Gunung Itu tetap membisu... Diam seribu bahasa. * * #gunung  #bukit  #kabut  #embun  #dingin  #mentari  #matahari  #pelangi  #hatiku  #diamseribubahasa  #bahasakalbu  #doa  #trimakasihtuhan  #mengucap  #syukur  #kekuatandoa  #hills  #mountain  #mist  #dauw  #wind  #cold  #coldwind  #sunrise  #sunset  #byyourgrace  #panoramaview 
IvMist Oil sebagai minyak serba guna untuk pelbagai masalah anda sekeluarga, terutamanya masalah luaran.

Buat keputusan yg bijak.
Pilihan di tangan anda. 
Sy bantu dgn IvMist. 
Berminat???
Whatsapp 0193066500 / 0194549550

RM25 sebotol
Harga tidak termasuk pos.

#iv_alorsetar #ivmistmujarab #batukberkahak #selsema #SatuRumahSatuIVMist #sygunasyjual #syukur #catlover #ivmistpenawarresdungdanserbaguna
#ivmist #LisYusofStokisIvMistKedah
[1/3] Aku mau sharing aja, soalnya mau curhat sama temen jadi gak enak hehe ๐Ÿ˜ฌ.
.
Mungkin ini sedikit cuplikan aja tentang apa yg terjadi di hidupku. Jadi hanya sebagian kecil dari film yg dibuat Tuhan dengan pemeran utama diriku ๐Ÿ˜Š.
.
Aku pernah bersyukur, bersyukur banget malah atas anugrah, rejeki dan terutama keberuntungan serta kemudahan yg diberikan Tuhan kepadaku ๐Ÿ™. Namun karena sifat manusia yg kadang tak luput dari salah, kadang pula rasa syukur itu malah mendekati takabur ๐Ÿค”. Emang pada dasarnya yg berlebihan itu tidak baik ya ๐Ÿ˜†. Maka Tuhan pun sudah menyiapkan nerakanya (konsekuensi lebih tepatnya) bisa dibilang saat itu juga. Karena tidak perlu menunggu 1 minggu kemudian, 1 bulan atau bahkan 1 tahun, aku langsung dapat konsekuensinya dari semua itu ๐Ÿค“๐Ÿ˜ญ. Rencana, kehendak, dan kuasa Tuhan, siapa yg tahu?
.
.
.
#syukur #jangantakabur #tuban #indonesian #selfreminder #girl #selfie #happygirl #happyweekend
[1/3] Aku mau sharing aja, soalnya mau curhat sama temen jadi gak enak hehe ๐Ÿ˜ฌ. . Mungkin ini sedikit cuplikan aja tentang apa yg terjadi di hidupku. Jadi hanya sebagian kecil dari film yg dibuat Tuhan dengan pemeran utama diriku ๐Ÿ˜Š. . Aku pernah bersyukur, bersyukur banget malah atas anugrah, rejeki dan terutama keberuntungan serta kemudahan yg diberikan Tuhan kepadaku ๐Ÿ™. Namun karena sifat manusia yg kadang tak luput dari salah, kadang pula rasa syukur itu malah mendekati takabur ๐Ÿค”. Emang pada dasarnya yg berlebihan itu tidak baik ya ๐Ÿ˜†. Maka Tuhan pun sudah menyiapkan nerakanya (konsekuensi lebih tepatnya) bisa dibilang saat itu juga. Karena tidak perlu menunggu 1 minggu kemudian, 1 bulan atau bahkan 1 tahun, aku langsung dapat konsekuensinya dari semua itu ๐Ÿค“๐Ÿ˜ญ. Rencana, kehendak, dan kuasa Tuhan, siapa yg tahu? . . . #syukur  #jangantakabur  #tuban  #indonesian  #selfreminder  #girl  #selfie  #happygirl  #happyweekend 
Menikmati keindahan Tuhan, adalah salah satu bentuk #syukur kami kepadaMu
.
Btw kok kita gak bikin vidio berdua ya yank??? @renggaas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#iamherbalife 
#veloclub 
#renggaevionvacation 
#bromo
Salam malam๐Ÿ˜Ž

Khazanah lama + mesin waktu purba.. jasa yang besar untuk di kenang..pahlawan pengejek bunyi๐Ÿค˜

#syukur 
#rezekiallahtuluas 
#casiojpn 
#casiolover 
#gshockvintage 
#demisecupakberas 
#pejuangwasisanpurba 
#butterfingers 
#royalbutterfingers 
#butterfingerโŒ
#grunge 
#weird_garage_watch
Belajar dari hal yg tak terduga

Mungkin kita sering tak menduga hal besar akan lahir dari sesuatu yg sebelumnya kita anggap tak menghasilkan apapun. Seperti buah salak ini, dari tampak luarnya berduri. tak menyangka isi dalamnya enak untuk di santap, begitu pula ketika kita memandang kepada kehidupan. 
Suatu hari dokter wanita dari saudi berkata "seorang lelaki datang kepadaku namanya Muhammad berumur 30 tahun". Dia membawa ibunya dengan dipeluk, karena ia ingin kabur, lalu dia melempar jilbabnya lalu sang anak merapikannya, menggigit dan mencakar anaknya, juga meludahinya. Namun Muhammad selalu tersenyum.
Sang ibu masuk klinik dan melempar jilbabnya. Sang ibu tertawa sebab ia termasuk org yg kekurangan jiwanya, lalu mengelilingin meja dokter. dokter bertanya kepada sang ibu, "siapa dia?" Dia jawab "Ibuku" knp dia? "ibuku terlahir tnpa akal" jwb sng anak, bagaimana dia melahirkanmu? "Kakekku menikahi ibuku dengan ayahku, mudah2an ibuku bisa melahirkan anak, maka ayahku menikahinya kemudian ayahku menceraikannya di tahun pertama, ternyata ibuku mengandung diriku dan melahirkanku. Sejak umur 10 tahun akulah yg mengurusnya, aku yg mengurus kehidupannya." Begitulah Allah mengatur takdir setiap hambanya, semua indah.
Tapi kita selalu saja tak pandai berfikir dan qanaah dalam hidup, sehingga mudah menyalahkan takdir yg ada tanpa berfikir bagaimana sebenarnya Allah adalah Sang Maha Pengatur.

#Syukur
#Takdir
#Hariini
Belajar dari hal yg tak terduga Mungkin kita sering tak menduga hal besar akan lahir dari sesuatu yg sebelumnya kita anggap tak menghasilkan apapun. Seperti buah salak ini, dari tampak luarnya berduri. tak menyangka isi dalamnya enak untuk di santap, begitu pula ketika kita memandang kepada kehidupan. Suatu hari dokter wanita dari saudi berkata "seorang lelaki datang kepadaku namanya Muhammad berumur 30 tahun". Dia membawa ibunya dengan dipeluk, karena ia ingin kabur, lalu dia melempar jilbabnya lalu sang anak merapikannya, menggigit dan mencakar anaknya, juga meludahinya. Namun Muhammad selalu tersenyum. Sang ibu masuk klinik dan melempar jilbabnya. Sang ibu tertawa sebab ia termasuk org yg kekurangan jiwanya, lalu mengelilingin meja dokter. dokter bertanya kepada sang ibu, "siapa dia?" Dia jawab "Ibuku" knp dia? "ibuku terlahir tnpa akal" jwb sng anak, bagaimana dia melahirkanmu? "Kakekku menikahi ibuku dengan ayahku, mudah2an ibuku bisa melahirkan anak, maka ayahku menikahinya kemudian ayahku menceraikannya di tahun pertama, ternyata ibuku mengandung diriku dan melahirkanku. Sejak umur 10 tahun akulah yg mengurusnya, aku yg mengurus kehidupannya." Begitulah Allah mengatur takdir setiap hambanya, semua indah. Tapi kita selalu saja tak pandai berfikir dan qanaah dalam hidup, sehingga mudah menyalahkan takdir yg ada tanpa berfikir bagaimana sebenarnya Allah adalah Sang Maha Pengatur. #Syukur  #Takdir  #Hariini 
Entah apa yang terjadi antara kita

Aku sendiri pun tak mengerti apalagi untuk mengungkapkanya

Biarlah Allah yang menunjukan segalanya dan menjawab setiap tanya yang ada

Tak ada yang tak mungkin dalam kuasaNya

Kita hanya perlu saling menguatkan dalam do'a dan sabar juga ikhtiar ๐Ÿ˜Š

#quote #selfreminder #hijrah #keephijrah #moveon #wonderlife #letshijrah #syukur #sabar 
#flower #flowercrown #flowers #flowersPhotography #picgram #naturegram #iamindonesia #nikonindonesia #latepost #yellow #green #backtonature #colors #photography
Entah apa yang terjadi antara kita Aku sendiri pun tak mengerti apalagi untuk mengungkapkanya Biarlah Allah yang menunjukan segalanya dan menjawab setiap tanya yang ada Tak ada yang tak mungkin dalam kuasaNya Kita hanya perlu saling menguatkan dalam do'a dan sabar juga ikhtiar ๐Ÿ˜Š #quote  #selfreminder  #hijrah  #keephijrah  #moveon  #wonderlife  #letshijrah  #syukur  #sabar  #flower  #flowercrown  #flowers  #flowersPhotography  #picgram  #naturegram  #iamindonesia  #nikonindonesia  #latepost  #yellow  #green  #backtonature  #colors  #photography 
Edisi merah putih yeeeeaaa
#MK#BSD#syukur
Terbuka tertutup #syukur #alhamdulillah #spongebob
NEW ARRIVALS
ARISSA SUIT
.
Harga asal satu sut ni, RM148
Tapi....
Nak bagi PROMOSI kasih sayang,
Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ
.
Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat.
.
๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN
.
๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan!
.
๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby!
.
๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2.
.
๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh!
.
๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜
.
ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants
๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari!
๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse.
๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan
๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant.
๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki.
๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun.
๐Ÿ‘‰Size S - XXL
๐Ÿ‘‰Confirm x jarang!
๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga.
.
HARGA ARISSA TUNIC
๐Ÿ‘‰Sehelai RM79
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM70 (sehelai)
.
HARGA ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰Sehelai RM69
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM60 (sehelai)
.
HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–)
๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
WHATSAPP
๐Ÿ“ฑ019-3180441
๐Ÿ“ฑ019-3180441
.
#blouse #blousemurah #sayajual #blousemuslimahmalaysia #blousecantik #blousesimple #blousetakpanas #syukurselalu #blouseironless # pants #seluarmuslimahmurah #blousemuslimah #blouselover #blousemoden #syukur #bazaar #tunicblouse #fesyen #fesyenterkini #muslimahwear #tunic #tunicmuslimah #tunicmoden
NEW ARRIVALS ARISSA SUIT . Harga asal satu sut ni, RM148 Tapi.... Nak bagi PROMOSI kasih sayang, Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ . Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat. . ๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers! . ๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN . ๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan! . ๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA! . ๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby! . ๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2. . ๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh! . ๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜ . ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants ๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari! ๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse. ๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan ๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant. ๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki. ๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun. ๐Ÿ‘‰Size S - XXL ๐Ÿ‘‰Confirm x jarang! ๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga. . HARGA ARISSA TUNIC ๐Ÿ‘‰Sehelai RM79 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM70 (sehelai) . HARGA ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰Sehelai RM69 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM60 (sehelai) . HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–) ๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ . WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ019-3180441 ๐Ÿ“ฑ019-3180441 . #blouse  #blousemurah  #sayajual  #blousemuslimahmalaysia  #blousecantik  #blousesimple  #blousetakpanas  #syukurselalu  #blouseironless  # pants #seluarmuslimahmurah  #blousemuslimah  #blouselover  #blousemoden  #syukur  #bazaar  #tunicblouse  #fesyen  #fesyenterkini  #muslimahwear  #tunic  #tunicmuslimah  #tunicmoden 
NEW ARRIVALS
ARISSA SUIT
.
Harga asal satu sut ni, RM148
Tapi....
Nak bagi PROMOSI kasih sayang,
Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ
.
Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat.
.
๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN
.
๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan!
.
๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby!
.
๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2.
.
๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh!
.
๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜
.
ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants
๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari!
๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse.
๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan
๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant.
๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki.
๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun.
๐Ÿ‘‰Size S - XXL
๐Ÿ‘‰Confirm x jarang!
๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga.
.
HARGA ARISSA TUNIC
๐Ÿ‘‰Sehelai RM79
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM70 (sehelai)
.
HARGA ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰Sehelai RM69
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM60 (sehelai)
.
HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–)
๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
WHATSAPP
๐Ÿ“ฑ019-3180441
๐Ÿ“ฑ019-3180441
.
#blouse #blousemurah #sayajual #blousemuslimahmalaysia #blousecantik #blousesimple #blousetakpanas #syukurselalu #blouseironless # pants #seluarmuslimahmurah #blousemuslimah #blouselover #blousemoden #syukur #bazaar #tunicblouse #fesyen #fesyenterkini #muslimahwear #tunic #tunicmuslimah #tunicmoden
NEW ARRIVALS ARISSA SUIT . Harga asal satu sut ni, RM148 Tapi.... Nak bagi PROMOSI kasih sayang, Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ . Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat. . ๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers! . ๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN . ๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan! . ๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA! . ๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby! . ๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2. . ๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh! . ๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜ . ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants ๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari! ๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse. ๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan ๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant. ๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki. ๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun. ๐Ÿ‘‰Size S - XXL ๐Ÿ‘‰Confirm x jarang! ๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga. . HARGA ARISSA TUNIC ๐Ÿ‘‰Sehelai RM79 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM70 (sehelai) . HARGA ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰Sehelai RM69 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM60 (sehelai) . HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–) ๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ . WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ019-3180441 ๐Ÿ“ฑ019-3180441 . #blouse  #blousemurah  #sayajual  #blousemuslimahmalaysia  #blousecantik  #blousesimple  #blousetakpanas  #syukurselalu  #blouseironless  # pants #seluarmuslimahmurah  #blousemuslimah  #blouselover  #blousemoden  #syukur  #bazaar  #tunicblouse  #fesyen  #fesyenterkini  #muslimahwear  #tunic  #tunicmuslimah  #tunicmoden 
Beauty place for pray, dont forget read Al-Kahfi!
.
.
please check our facebook www.facebook.com/dscpln.co and get ur favorit wear, dont forget to shop, sukron๐Ÿ™
.
.
Order and Info:
โ—‹ Text/WA: 0812-2013-4338
โ—‹ Line id: dscpln.
โ—‹ Line@: @tfy5548q ( use '@' )
โ—‹ Website: www.dscplnid.com
โ—‹ FB: facebook.com/dscpln.co
.
.
#muslimbrand #prayontime #prayontimecampaign #hijrah #dscpln #beraniberhijrah #dailymuslim #syukur #islamworldwide #fashion #passion #streetwear #maleshirt #malemuslim #muslimah #muslimbrand #muslimculture #inspiring
Beauty place for pray, dont forget read Al-Kahfi! . . please check our facebook www.facebook.com/dscpln.co and get ur favorit wear, dont forget to shop, sukron๐Ÿ™ . . Order and Info: โ—‹ Text/WA: 0812-2013-4338 โ—‹ Line id: dscpln. โ—‹ Line@: @tfy5548q ( use '@' ) โ—‹ Website: www.dscplnid.com โ—‹ FB: facebook.com/dscpln.co . . #muslimbrand  #prayontime  #prayontimecampaign  #hijrah  #dscpln  #beraniberhijrah  #dailymuslim  #syukur  #islamworldwide  #fashion  #passion  #streetwear  #maleshirt  #malemuslim  #muslimah  #muslimbrand  #muslimculture  #inspiring 
โœ”MINI KURTA SOFT YELLOW โœ”Ready stock & pre-order โœ”Dari saiz XS, S, M, L, XL, XXL & XXXL
โœ”Cotton import custom made =================
๐Ÿ‘‰Design ni khas utk uols yg xnak nmpak lbih kurang macam orang lain. ๐Ÿ‘‰Custom made dari kain cotton yg diimport.. ๐Ÿ‘‰Conferm awak2 semua puas hati๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰saiz S hingga XXXL tau..
๐Ÿ‘‰ puas hati bole terus smbar ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‰Yg BEST sebab brand #BajuKurtaMurah sendiri tau๐Ÿ˜. ๐Ÿ‘‰Nak tau best dia tu dkt mana boleh try beli dulu sehelai n rasa dulu kesedapan kain dia insyaAllah akn repeat oder  punya ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰Stock mmg limited, 1st come 1st serve.. ๐Ÿ‘‰kalau ad warna/pattern yg habis awal, mmg tak restok dah. ๐Ÿ‘‰Apa lagi, @Cik_kurta dah bagitaukan jom terus serbu page #BajuKurtaMurah dan iG @Cik_kurta sebelum design & warna yg uolls nak kena ambil dgn org lain ๐Ÿ‘‰Harga termurah dipasaran serendah Rm35-Rm50 terus harga borong kami bagi๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ‘‰Jangan lupa tau shopping  dengan @Cik_kurta ๐Ÿ˜‰

WASAP
www.wasap.my/+60165357430
www.wasap.my/+60165357430
www.wasap.my/+60165357430

#kurtamurahborong #bajukurta #kurta terkini #kurtaraya2017 #Bajumurah #bajuraya2017murah #bajuonline #bajulelaki #bajuibadah #syukur #Alhamdulillah
โœ”MINI KURTA SOFT YELLOW โœ”Ready stock & pre-order โœ”Dari saiz XS, S, M, L, XL, XXL & XXXL โœ”Cotton import custom made ================= ๐Ÿ‘‰Design ni khas utk uols yg xnak nmpak lbih kurang macam orang lain. ๐Ÿ‘‰Custom made dari kain cotton yg diimport.. ๐Ÿ‘‰Conferm awak2 semua puas hati๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰saiz S hingga XXXL tau.. ๐Ÿ‘‰ puas hati bole terus smbar ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‰Yg BEST sebab brand #BajuKurtaMurah  sendiri tau๐Ÿ˜. ๐Ÿ‘‰Nak tau best dia tu dkt mana boleh try beli dulu sehelai n rasa dulu kesedapan kain dia insyaAllah akn repeat oder punya ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰Stock mmg limited, 1st come 1st serve.. ๐Ÿ‘‰kalau ad warna/pattern yg habis awal, mmg tak restok dah. ๐Ÿ‘‰Apa lagi, @Cik_kurta dah bagitaukan jom terus serbu page #BajuKurtaMurah  dan iG @Cik_kurta sebelum design & warna yg uolls nak kena ambil dgn org lain ๐Ÿ‘‰Harga termurah dipasaran serendah Rm35-Rm50 terus harga borong kami bagi๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ‘‰Jangan lupa tau shopping dengan @Cik_kurta ๐Ÿ˜‰ WASAP www.wasap.my/+60165357430 www.wasap.my/+60165357430 www.wasap.my/+60165357430 #kurtamurahborong  #bajukurta  #kurta  terkini #kurtaraya2017  #Bajumurah  #bajuraya2017murah  #bajuonline  #bajulelaki  #bajuibadah  #syukur  #Alhamdulillah 
BUKTI !
Celebrity Feminine Scrub Wash terbaik.
Ke.puti.han takde lagi.
Suami makin suke.
Mcm bau VICTORIA SECRET Body Mist lagi.
Celebrity Feminine Scrub Wash mmg superbbbbbbb tau. ๐Ÿ˜Œ.
.
.
.
Jadi, tunggu apa lagi
Whatsapp 01116303238  sementara stok masih ada ๐Ÿ˜‰
.
#alhamdulillah #syukur
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera
BUKTI ! Celebrity Feminine Scrub Wash terbaik. Ke.puti.han takde lagi. Suami makin suke. Mcm bau VICTORIA SECRET Body Mist lagi. Celebrity Feminine Scrub Wash mmg superbbbbbbb tau. ๐Ÿ˜Œ. . . . Jadi, tunggu apa lagi Whatsapp 01116303238 sementara stok masih ada ๐Ÿ˜‰ . #alhamdulillah  #syukur  #skinstories  #celebrityfemininescrubwash  #cfsw  #skinstoriesbeautycare  #pencuciwanita  #pembersihwanita  #femininewash  #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #malaysia  #singapore  #brunei  #indonesia  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual  #cfsw  #missvperfumemurah  #missv  #skinstoriesbeautycare  #skinstories  #sayajual  #csfw  #sayajual  #originalproduct  #femininewash  #missvperfumemurah  #penjagaanwanita  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukansegera 
NEW ARRIVALS
ARISSA SUIT
.
Harga asal satu sut ni, RM148
Tapi....
Nak bagi PROMOSI kasih sayang,
Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ
.
Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat.
.
๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN
.
๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan!
.
๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby!
.
๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2.
.
๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh!
.
๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜
.
ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants
๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari!
๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse.
๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan
๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant.
๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki.
๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun.
๐Ÿ‘‰Size S - XXL
๐Ÿ‘‰Confirm x jarang!
๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga.
.
HARGA ARISSA TUNIC
๐Ÿ‘‰Sehelai RM79
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM70 (sehelai)
.
HARGA ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰Sehelai RM69
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM60 (sehelai)
.
HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–)
๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
WHATSAPP
๐Ÿ“ฑ019-3180441
๐Ÿ“ฑ019-3180441
.
#blouse #blousemurah #sayajual #blousemuslimahmalaysia #blousecantik #blousesimple #blousetakpanas #syukurselalu #blouseironless # pants #seluarmuslimahmurah #blousemuslimah #blouselover #blousemoden #syukur #bazaar #tunicblouse #fesyen #fesyenterkini #muslimahwear #tunic #tunicmuslimah #tunicmoden
NEW ARRIVALS ARISSA SUIT . Harga asal satu sut ni, RM148 Tapi.... Nak bagi PROMOSI kasih sayang, Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ . Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat. . ๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers! . ๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN . ๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan! . ๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA! . ๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby! . ๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2. . ๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh! . ๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜ . ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants ๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari! ๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse. ๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan ๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant. ๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki. ๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun. ๐Ÿ‘‰Size S - XXL ๐Ÿ‘‰Confirm x jarang! ๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga. . HARGA ARISSA TUNIC ๐Ÿ‘‰Sehelai RM79 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM70 (sehelai) . HARGA ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰Sehelai RM69 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM60 (sehelai) . HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–) ๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ . WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ019-3180441 ๐Ÿ“ฑ019-3180441 . #blouse  #blousemurah  #sayajual  #blousemuslimahmalaysia  #blousecantik  #blousesimple  #blousetakpanas  #syukurselalu  #blouseironless  # pants #seluarmuslimahmurah  #blousemuslimah  #blouselover  #blousemoden  #syukur  #bazaar  #tunicblouse  #fesyen  #fesyenterkini  #muslimahwear  #tunic  #tunicmuslimah  #tunicmoden 
NEW ARRIVALS
ARISSA SUIT
.
Harga asal satu sut ni, RM148
Tapi....
Nak bagi PROMOSI kasih sayang,
Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ
.
Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat.
.
๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN
.
๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan!
.
๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA!
.
๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby!
.
๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2.
.
๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh!
.
๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜
.
ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants
๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari!
๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse.
๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan
๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant.
๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki.
๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun.
๐Ÿ‘‰Size S - XXL
๐Ÿ‘‰Confirm x jarang!
๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga.
.
HARGA ARISSA TUNIC
๐Ÿ‘‰Sehelai RM79
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM70 (sehelai)
.
HARGA ARISSA PANTS
๐Ÿ‘‰Sehelai RM69
๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih
RM60 (sehelai)
.
HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–)
๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
WHATSAPP
๐Ÿ“ฑ019-3180441
๐Ÿ“ฑ019-3180441
.
#blouse #blousemurah #sayajual #blousemuslimahmalaysia #blousecantik #blousesimple #blousetakpanas #syukurselalu #blouseironless # pants #seluarmuslimahmurah #blousemuslimah #blouselover #blousemoden #syukur #bazaar #tunicblouse #fesyen #fesyenterkini #muslimahwear #tunic #tunicmuslimah #tunicmoden
NEW ARRIVALS ARISSA SUIT . Harga asal satu sut ni, RM148 Tapi.... Nak bagi PROMOSI kasih sayang, Satu set RM130 sajaaaa tak termasuk postage. ๐Ÿ˜ฑ . Boleh bawak SET ini utk menunaikan ibadah di masjid atau di Tanah Suci sebab labuh, tak jarang dan menutup aurat. . ๐ŸŽ€ HIGH QUALITY COMO CREPE MATERIAL. Material PALING BEST kata semua regular customers! . ๐ŸŽ€ HIDDEN POCKET KIRI KANAN . ๐ŸŽ€ TAK JARANG LANGSUNG (SYARIAH COMPLIANCE). X perlu susah2 pakai inner. Labuh menutup punggung dan x melekat di badan! . ๐ŸŽ€ TAK SUSAH NK IRON BAGAI. MUDAH DIJAGA! . ๐ŸŽ€ HIDDEN ZIP PANJANG & SELESA. Zip yg cukup pnjg utk ibu2 yg menyusu! Zip panjang 14 inci ya. Panjang yg sesuai utk nursing baby! . ๐ŸŽ€ KUALITI JAHITAN YG TIP TOP! Yes, kualiti sama dgn standard INTERNATIONAL! Gerenti kemas sgt2. . ๐ŸŽ€ BOLEH BELI SET ATAU ASING2. Nak beli satu sut boleh, nak beli blouse saja boleh, nak beli seluar saja pun boleh! . ๐ŸŽ€ BLOUSE dan PANTS boleh beli size lain2. Kami memahami sgt! Tak semua orang, size atas bawah dia sama. Best kan boleh pilih size ikut kesesuaian? ๐Ÿ˜ . ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰ Straight Cut Pants ๐Ÿ‘‰Menggunakan High Quality Crepe material yg sgt2 digemari! ๐Ÿ‘‰Sesuai digayakan dgn semua jenis blouse. ๐Ÿ‘‰ Side pocket kiri & kanan ๐Ÿ‘‰Flowy, selesa & nmpk elegant. ๐Ÿ‘‰ Loose concept. Potongan yg loose,utk keselesaan & x melekap di kaki. ๐Ÿ‘‰Stretchable waist. Menggunakan high quality getah yg sgt selesa. X sakit bila pakai. X rasa mcm ada getah pun. ๐Ÿ‘‰Size S - XXL ๐Ÿ‘‰Confirm x jarang! ๐Ÿ‘‰Material yg mudah dijaga. . HARGA ARISSA TUNIC ๐Ÿ‘‰Sehelai RM79 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM70 (sehelai) . HARGA ARISSA PANTS ๐Ÿ‘‰Sehelai RM69 ๐Ÿ‘‰Combo DUA helai atau lebih RM60 (sehelai) . HARGA Combo 1 SUT (๐Ÿ‘š+๐Ÿ‘–) ๐Ÿ‘‰RM130 saja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ . WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ019-3180441 ๐Ÿ“ฑ019-3180441 . #blouse  #blousemurah  #sayajual  #blousemuslimahmalaysia  #blousecantik  #blousesimple  #blousetakpanas  #syukurselalu  #blouseironless  # pants #seluarmuslimahmurah  #blousemuslimah  #blouselover  #blousemoden  #syukur  #bazaar  #tunicblouse  #fesyen  #fesyenterkini  #muslimahwear  #tunic  #tunicmuslimah  #tunicmoden 
@Regrann from @huda_basir -  ADUHAIIIIIII.....
.
Kebanyakan snek petang atau minum petang sarat dengan minyak sebab ia bergoreng. Kalau nak kurus dengan sihat, pilihlah minum petang yang ringan. Bukan ringan dari segi saiz makanan tersebut tapi dari segi kalori nya, pastikan yang tinggi serat dan mudah dihadam. Kalau makan makanan yang dalam gambar ni... aduhaiii aduhaiiiii... .
Sebiji goreng pisang pun dah hampir sama dengan kalori segenggam nasi putih... aduhaiiii kalau makan goreng pisang bukannya makan sebiji... aduhaiii
Aduhai aduhai...
.
WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE
.
COACH HUDA
.
019 650 6106
.
#motifviral #melaka #astroria #sabah #syukur #astroriaHD #astro #sinarfm #sayasuka #tv3 #dramasangat #putrajaya #johor #kurusfit #coachhuda #shahalam #fattzura #kualalumpur #mekah #bajukurungmoden #raya #jannanick #pdrm #tudungkanak2 #tudungbidang60 #tudungmurah #rayahaji - #regrann
@Regrann from @huda_basir - ADUHAIIIIIII..... . Kebanyakan snek petang atau minum petang sarat dengan minyak sebab ia bergoreng. Kalau nak kurus dengan sihat, pilihlah minum petang yang ringan. Bukan ringan dari segi saiz makanan tersebut tapi dari segi kalori nya, pastikan yang tinggi serat dan mudah dihadam. Kalau makan makanan yang dalam gambar ni... aduhaiii aduhaiiiii... . Sebiji goreng pisang pun dah hampir sama dengan kalori segenggam nasi putih... aduhaiiii kalau makan goreng pisang bukannya makan sebiji... aduhaiii Aduhai aduhai... . WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE . COACH HUDA . 019 650 6106 . #motifviral  #melaka  #astroria  #sabah  #syukur  #astroriaHD  #astro  #sinarfm  #sayasuka  #tv3  #dramasangat  #putrajaya  #johor  #kurusfit  #coachhuda  #shahalam  #fattzura  #kualalumpur  #mekah  #bajukurungmoden  #raya  #jannanick  #pdrm  #tudungkanak2  #tudungbidang60  #tudungmurah  #rayahaji  - #regrann 
[QS 2:152]
__
Karena itu, ingatlah kamu kepada-Ku niscaya Aku ingat (pula) kepadamu, dan bersyukurlah kepada-Ku, dan janganlah kamu mengingkari (niโ€™mat)-Ku.โ€œ
__
#syukur #grateful
[QS 2:152] __ Karena itu, ingatlah kamu kepada-Ku niscaya Aku ingat (pula) kepadamu, dan bersyukurlah kepada-Ku, dan janganlah kamu mengingkari (niโ€™mat)-Ku.โ€œ __ #syukur  #grateful 
๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰PROMO MERDEKA & RAYA HAJI๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ .
.
โœ”๏ธ NAK KURUS (Tanpa berlapar) ๐Ÿ˜ฒ
โœ” BERTENAGA
โœ” CERGAS
โœ” KULIT KUSAM
โœ” JERAWAT ๐Ÿ˜ญ
โœ” PUTIH GEBU โœ” FREEGIFT MYSTERY ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ .
.
Cepat cepat grab promo kaw kaw ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
.
DBELLA PREMIUM COLLAGEN adalah UNISEX di mana x kira jantina boleh mengambilnya ======================
โœ” Tiada pantang
โœ” Kesan cepat seawal 3-7 hari
โœ” 100% selamat
โœ” GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!
====================== Aturcara makan: ยค Koyakkan 1 sachet dan dibancuh dgn 200ml air. ยค Atau diminum bersama jus. ยค 1 hari sekali sebelum sarapan atau sebelum tidur .

Wahhhhhh 3 hari sekali jer boleh PUTIH GEBU GITEW...Biar betul!!!!! Memanglah betul takkanlah nak tipu nanti x berkat rezeki Allah yang kita dapat

Camana cara nak dapatkannya โ™กโ™กโ™ก DBELLA PREMIUM COLLAGEN โ™กโ™กโ™ก
.
Direct Whatsapp:
.
"DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381
"DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381
.
.
"DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 "DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 .
.
"DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381
.
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#putihgebu #DbellaPremiumCollagen #Retiss #Artismalaysia #Pelakonmalaysia #selebriti #pilputihgebudbella #jomcantikputihgebu #Flawless #hapuskanjerawat  #hapuskanparut  #Beautyispain  #beautyisourchoice #alhamdulillah #Syukur #VIRAL
๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰PROMO MERDEKA & RAYA HAJI๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . . โœ”๏ธ NAK KURUS (Tanpa berlapar) ๐Ÿ˜ฒ โœ” BERTENAGA โœ” CERGAS โœ” KULIT KUSAM โœ” JERAWAT ๐Ÿ˜ญ โœ” PUTIH GEBU โœ” FREEGIFT MYSTERY ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ . . Cepat cepat grab promo kaw kaw ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . DBELLA PREMIUM COLLAGEN adalah UNISEX di mana x kira jantina boleh mengambilnya ====================== โœ” Tiada pantang โœ” Kesan cepat seawal 3-7 hari โœ” 100% selamat โœ” GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan! ====================== Aturcara makan: ยค Koyakkan 1 sachet dan dibancuh dgn 200ml air. ยค Atau diminum bersama jus. ยค 1 hari sekali sebelum sarapan atau sebelum tidur . Wahhhhhh 3 hari sekali jer boleh PUTIH GEBU GITEW...Biar betul!!!!! Memanglah betul takkanlah nak tipu nanti x berkat rezeki Allah yang kita dapat Camana cara nak dapatkannya โ™กโ™กโ™ก DBELLA PREMIUM COLLAGEN โ™กโ™กโ™ก . Direct Whatsapp: . "DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 "DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 . . "DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 "DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 . . "DBELLA" ๐Ÿ“ฒ---> 0111.528.3381 . . . Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @amylia.nastasha.aziz . . #GlamorousByT  #GlamorousByTasha  #amyliaNAStashaStory  . . #putihgebu  #DbellaPremiumCollagen  #Retiss  #Artismalaysia  #Pelakonmalaysia  #selebriti  #pilputihgebudbella  #jomcantikputihgebu  #Flawless  #hapuskanjerawat  #hapuskanparut  #Beautyispain  #beautyisourchoice  #alhamdulillah  #Syukur  #VIRAL 
GBPJPY.
.
H1.
You can see the chart pattern is head and shoulder.
.
Right shoulder reach supply zone at H4 but the candle didnt break and close below previous high.
.

#syukuralhamdulilah #syukur #forextrader #fulltimeforextrader #forextrading #forextradermalaysia #forextraderlifestyle #forexmalaysia #forexbroker #forexprofit #forexmarket #forexlifestyle #forex #forexlife #forexsignals #wavetrading #waves #luxury #luxurylifestyle #luxurylife #luxuryliving #money #rich #millionaire #millionairemindset #millionairelifestyle #billionaire #kualalumpur #malaysia
GBPJPY. . H1. You can see the chart pattern is head and shoulder. . Right shoulder reach supply zone at H4 but the candle didnt break and close below previous high. . #syukuralhamdulilah  #syukur  #forextrader  #fulltimeforextrader  #forextrading  #forextradermalaysia  #forextraderlifestyle  #forexmalaysia  #forexbroker  #forexprofit  #forexmarket  #forexlifestyle  #forex  #forexlife  #forexsignals  #wavetrading  #waves  #luxury  #luxurylifestyle  #luxurylife  #luxuryliving  #money  #rich  #millionaire  #millionairemindset  #millionairelifestyle  #billionaire  #kualalumpur  #malaysia 
luck & always luck ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽ€๐ŸŽ†โœจ #alhamdulillah #syukur #gotlucky #solucky #luck #cabutanbertuah ##tuah #awesome #haripersaraan #pengurusan #untungbadan