an online Instagram web viewer

#unikl medias

Photos

Sekarang ibu-ibu tak perlu risau mencari jubah yang superb selesa dan cantik untuk anak2 kecil.
_
Kerana kini @faraya_series menyediakan jubah yang terbaik untuk anak2 kecil..
_
Seperti yang sedia maklum, @faraya_series sangat mengutamakan keselesaan & gaya yang elegant kepada pengguna..
_
Oleh yang demikian, jom dapatkan jubah keluaran @faraya_series dengan segera sementara stok masih ada!!
_
#jubahcantik #igers #farayaseries #kurtamurah #jubahaidiladha #viral #meletop #hotselling #jubahmurah #ukm #uthm #uia #usim #unikl #unisza #sehatisejiwa #bazarpaknil #AKMAtunic #igshopmalaysia #dekatkanjarakkita #sayajualmurah #sukanseakl2017 #kl2017 #jubahplain #unic #ainulmardhiah #terapiinstagram
Sekarang ibu-ibu tak perlu risau mencari jubah yang superb selesa dan cantik untuk anak2 kecil. _ Kerana kini @faraya_series menyediakan jubah yang terbaik untuk anak2 kecil.. _ Seperti yang sedia maklum, @faraya_series sangat mengutamakan keselesaan & gaya yang elegant kepada pengguna.. _ Oleh yang demikian, jom dapatkan jubah keluaran @faraya_series dengan segera sementara stok masih ada!! _ #jubahcantik  #igers  #farayaseries  #kurtamurah  #jubahaidiladha  #viral  #meletop  #hotselling  #jubahmurah  #ukm  #uthm  #uia  #usim  #unikl  #unisza  #sehatisejiwa  #bazarpaknil  #AKMAtunic  #igshopmalaysia  #dekatkanjarakkita  #sayajualmurah  #sukanseakl2017  #kl2017  #jubahplain  #unic  #ainulmardhiah  #terapiinstagram 
Selain printing kami juga membekal plaque dan medal... Kami juga boleh print sticker untuk plaque damedal anda... So sape2 yang jadi ajk untuk cenderahati event2 sekolah/ipta/pejabat boleh la roger2 kami.. X payah pening2 pegi sana sini compare utk harga yang terbaik

Kami jamin kualiti yang terbaik... Klik link di bio kami untuk tempahan... #medal #plaque #bangkitbersama #sukansea #kl2017 #goldmedal #silvermedal #uitm #uia #um #usm #unitar #unikl #mbi #kptm #printingmedal #printingmurah #ipohprinting #kitasamahero
Selain printing kami juga membekal plaque dan medal... Kami juga boleh print sticker untuk plaque damedal anda... So sape2 yang jadi ajk untuk cenderahati event2 sekolah/ipta/pejabat boleh la roger2 kami.. X payah pening2 pegi sana sini compare utk harga yang terbaik Kami jamin kualiti yang terbaik... Klik link di bio kami untuk tempahan... #medal  #plaque  #bangkitbersama  #sukansea  #kl2017  #goldmedal  #silvermedal  #uitm  #uia  #um  #usm  #unitar  #unikl  #mbi  #kptm  #printingmedal  #printingmurah  #ipohprinting  #kitasamahero 
Betul kak , Menjadi kulit kayu manis ni 
5 KELEBIHAN KULIT KAYU MANIS 
1. Mengurangi Kerutan >>
pada usia awal 30an , kulit kita akan menampakan kesan gari2 halus yang mane ianya adalah garis2 penuaan .

2. Untuk Mencegah Tanda-Tanda Penuaan >>
Seiring bertambahnya usia, tingkat kolagen pada kulit akan terus mengalami penurunan. Secara tidak langsung penurunan kolagen akan dilihat pada kulit, sehingga membuat kulit tampak menjadi kusam dan kendur . Didalam kayu manis terkandung zat yang bernama cinnamaldehyde yang boleh membuat kadar kolagen dalam tubuh meningkat. 
3. Membantu Pengelupasan Sel Kulit Mati >>
Sel kulit yang mati bisa menyebabkan kulit menjadi tampak lebih tua dan kering , oleh itu kita gunakan kulit kayu manis untuk membuang sel kulit mati :) 4. Untuk merawat Jerawat dan parut >>
jika diamalkan sekerap mungkin , jerawat/ parut pasti akan dapat diubati dgn mudah dalam masa yang singkat .

5. Untuk Memperbaiki Kulit >>
Kayu manis memiliki sifat antibakteri serta anti jamur yang berguna dalam membuat kulit kembali cerah. 
sekarang kmi sudah FORMULAKAN stu produk yang diyakini NATURAL ( semulajadi ) untuk maslah kulit muka berasaskan kulit kayu manis . xperlu asah kulit kayu manis , xperlu campur2 dgn madu atau bedak sejuk lagi .

semudah ABC . just pm kmi :) Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - +601132963648
"PEWIIT " KE - +601132963648
"PEWIIT " KE - +601132963648

Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
Betul kak , Menjadi kulit kayu manis ni 5 KELEBIHAN KULIT KAYU MANIS 1. Mengurangi Kerutan >> pada usia awal 30an , kulit kita akan menampakan kesan gari2 halus yang mane ianya adalah garis2 penuaan . 2. Untuk Mencegah Tanda-Tanda Penuaan >> Seiring bertambahnya usia, tingkat kolagen pada kulit akan terus mengalami penurunan. Secara tidak langsung penurunan kolagen akan dilihat pada kulit, sehingga membuat kulit tampak menjadi kusam dan kendur . Didalam kayu manis terkandung zat yang bernama cinnamaldehyde yang boleh membuat kadar kolagen dalam tubuh meningkat. 3. Membantu Pengelupasan Sel Kulit Mati >> Sel kulit yang mati bisa menyebabkan kulit menjadi tampak lebih tua dan kering , oleh itu kita gunakan kulit kayu manis untuk membuang sel kulit mati :) 4. Untuk merawat Jerawat dan parut >> jika diamalkan sekerap mungkin , jerawat/ parut pasti akan dapat diubati dgn mudah dalam masa yang singkat . 5. Untuk Memperbaiki Kulit >> Kayu manis memiliki sifat antibakteri serta anti jamur yang berguna dalam membuat kulit kembali cerah. sekarang kmi sudah FORMULAKAN stu produk yang diyakini NATURAL ( semulajadi ) untuk maslah kulit muka berasaskan kulit kayu manis . xperlu asah kulit kayu manis , xperlu campur2 dgn madu atau bedak sejuk lagi . semudah ABC . just pm kmi :) Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - +601132963648 "PEWIIT " KE - +601132963648 "PEWIIT " KE - +601132963648 Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #wardasayapunya  #pengantin  #poslaju  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #igshopmalaysia  #malaysian  #malaywedding 
📣 SALES MERDEKA 📣 . 
SALES MERDEKA 📣 .

SALES MERDEKA 📣 .

Sepasang baju kurung " RM 49 " !!! .

RM 49 sahaja guys !! .

Jom grab sebelum terlambat .

Pelbagai baju kurung & warna awak boleh pilih ❤ .

#bajukurungmurah
#bajukurungplainmurah
#bajukurungfreesize #blousemurah #jubahmurah #jeansmurah #palazomurah #kemejamurah #kebayamurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #um #uitm #unisza #unisel #unikl #ipg #kpm #usim #uia #readystock #sayajualmurah #sayajualbaju #roscyclothing
📣 SALES MERDEKA 📣 . SALES MERDEKA 📣 . SALES MERDEKA 📣 . Sepasang baju kurung " RM 49 " !!! . RM 49 sahaja guys !! . Jom grab sebelum terlambat . Pelbagai baju kurung & warna awak boleh pilih ❤ . #bajukurungmurah  #bajukurungplainmurah  #bajukurungfreesize  #blousemurah  #jubahmurah  #jeansmurah  #palazomurah  #kemejamurah  #kebayamurah  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #um  #uitm  #unisza  #unisel  #unikl  #ipg  #kpm  #usim  #uia  #readystock  #sayajualmurah  #sayajualbaju  #roscyclothing 
[ READY STOCK]

1 SET FOR 2 PCS
RM 10

EXCLUDING POSTAGE

Free 1 gift for each purchase

Postage
SM RM 7
SS RM 10

ETA 3 TO 5 WORKING DAYS

To order:
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72

#dokohkebaya #pinkebaya #pin #dramasangat #syjualdokohpin #syjual #bazarpaknil #um #uum #uitm #unikl #upsi #matrikulasi #puasa #kerongsang #carousellmy #syjualdokoh #surihatimrpilot #dokohbudak #raya #syukurselalu #kerongsang #rantai #syjualmurah #dokohkebayabudak #pengantin #murah #pengantinmalaysia#bajuraya #catalogpinattic #fattzura
[ READY STOCK] 1 SET FOR 2 PCS RM 10 EXCLUDING POSTAGE Free 1 gift for each purchase Postage SM RM 7 SS RM 10 ETA 3 TO 5 WORKING DAYS To order: 💌Whatsapp 018 385 67 72 💌Whatsapp 018 385 67 72 💌Whatsapp 018 385 67 72 #dokohkebaya  #pinkebaya  #pin  #dramasangat  #syjualdokohpin  #syjual  #bazarpaknil  #um  #uum  #uitm  #unikl  #upsi  #matrikulasi  #puasa  #kerongsang  #carousellmy  #syjualdokoh  #surihatimrpilot  #dokohbudak  #raya  #syukurselalu  #kerongsang  #rantai  #syjualmurah  #dokohkebayabudak  #pengantin  #murah  #pengantinmalaysia #bajuraya  #catalogpinattic  #fattzura 
#VBB_AVAILABLE 
Lignal By MGP Incabloc
•Made In Swiss
•Manual Movement
•17 Jewels
•Diameter 35mm
•Tali Aftermarket
*RM210  FREE POSTAGE (Shipping Dari Mesir)
•
Detail/Booking Whatsapp Terus 013-9454543
• 
#jamvintage #vintagewatch #rado #omega #zizanrazak #bundle #adilover #adiporn #adidasmalaysia #bundleonline  #barangbundle #jualbelionline #igers #instabundle #kualalumpur #shoponline #usim #usm #uitm #unikl #ump #uum #unisza #johorean #kelantanese #vsco #runningman #sneakers
#VBB_AVAILABLE  Lignal By MGP Incabloc •Made In Swiss •Manual Movement •17 Jewels •Diameter 35mm •Tali Aftermarket *RM210 FREE POSTAGE (Shipping Dari Mesir) • Detail/Booking Whatsapp Terus 013-9454543 • #jamvintage  #vintagewatch  #rado  #omega  #zizanrazak  #bundle  #adilover  #adiporn  #adidasmalaysia  #bundleonline  #barangbundle  #jualbelionline  #igers  #instabundle  #kualalumpur  #shoponline  #usim  #usm  #uitm  #unikl  #ump  #uum  #unisza  #johorean  #kelantanese  #vsco  #runningman  #sneakers 
#FeedbackDYXYCosmetic , dengan dyxy semua benda dia tutup. Jangan risau uolls pakai dyxy confirm nampak flawless macam retia gitteww 🌸 girls grab yours now cepat cepat ws or dm for order k? Tipulah kalau tak nak nampak cantik masa raya nanti kan? Haaa tunggu apa lagi meh pm saya meh ❤

#dyxykualalumpur #dyxyportdickson #dyxymalaysia #dyxycosmetic #dyxyoriginal #dyxyviral #dyxy #beauty #beautyproduct #uitm #politeknik #unikl #uniszapastitahu #sayajualdyxy #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxymurah #fattahamin #fazura #aaronaziz #syatilamelvin #teamsyamimi #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia
#FeedbackDYXYCosmetic  , dengan dyxy semua benda dia tutup. Jangan risau uolls pakai dyxy confirm nampak flawless macam retia gitteww 🌸 girls grab yours now cepat cepat ws or dm for order k? Tipulah kalau tak nak nampak cantik masa raya nanti kan? Haaa tunggu apa lagi meh pm saya meh ❤ #dyxykualalumpur  #dyxyportdickson  #dyxymalaysia  #dyxycosmetic  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxy  #beauty  #beautyproduct  #uitm  #politeknik  #unikl  #uniszapastitahu  #sayajualdyxy  #sayajualdyxyoriginal  #sayajualdyxymurah  #fattahamin  #fazura  #aaronaziz  #syatilamelvin  #teamsyamimi  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia 
SALE MERDEKA

KURUNG BELL

Harga: rm40
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON SPANDEX
..
FREE SIZE (XS-xL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 18"
SLEEVE 23"
LENGTH 30"
..
SKIRT
WAIST 34"
HIP 42"
LENGTH 40

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #personalshoppermalaysia #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja
SALE MERDEKA KURUNG BELL Harga: rm40 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL : COTTON SPANDEX .. FREE SIZE (XS-xL) .. MEASUREMENT (INCH) .. TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 18" SLEEVE 23" LENGTH 30" .. SKIRT WAIST 34" HIP 42" LENGTH 40 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #personalshoppermalaysia  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #kurung  #jeans  #palazo  #skirt  #kemeja 
Chelsea Away 17/18

Gred : Copy Ori
Saiz : S,M,L,XL
Harga : 🎉RM55🎉.
Promosi 3 helai: 🔥RM150🔥 .
Ws: 0143417607. . *POSTAGE FREE FOR SEMENANJUNG,SABAH SARAWAK ADD RM5.
. -----------
#jersi #jersionline #jersibola #bolasepak #abangbola #jersimurah #igshopmalaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #terengganu #kelantan #johor #sabah #sarawak #malaysia
#kl  #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap
Chelsea Away 17/18 Gred : Copy Ori Saiz : S,M,L,XL Harga : 🎉RM55🎉. Promosi 3 helai: 🔥RM150🔥 . Ws: 0143417607. . *POSTAGE FREE FOR SEMENANJUNG,SABAH SARAWAK ADD RM5. . ----------- #jersi  #jersionline  #jersibola  #bolasepak  #abangbola  #jersimurah  #igshopmalaysia  #perlis  #kedah  #pulaupinang  #perak  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia  #kl  #uitm  #upm  #uum  #unikl  #usm  #ukm  #unimap 
✨ BERUS KABUKI ONLY FOR RM20 ✨ murah tau berus ni. Cantik pula tu. Nanti pakai makeup pun cantik 🌸 📲 0187875148

#makeupmurah #makeupmalaysia #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #brushmurah #berusmurah #trustedseller #uitm #kktm #borongmurah #unikl #uthm
Betul kak , Menjadi kulit kayu manis ni 
5 KELEBIHAN KULIT KAYU MANIS 
1. Mengurangi Kerutan >>
pada usia awal 30an , kulit kita akan menampakan kesan gari2 halus yang mane ianya adalah garis2 penuaan .

2. Untuk Mencegah Tanda-Tanda Penuaan >>
Seiring bertambahnya usia, tingkat kolagen pada kulit akan terus mengalami penurunan. Secara tidak langsung penurunan kolagen akan dilihat pada kulit, sehingga membuat kulit tampak menjadi kusam dan kendur . Didalam kayu manis terkandung zat yang bernama cinnamaldehyde yang boleh membuat kadar kolagen dalam tubuh meningkat. 
3. Membantu Pengelupasan Sel Kulit Mati >>
Sel kulit yang mati bisa menyebabkan kulit menjadi tampak lebih tua dan kering , oleh itu kita gunakan kulit kayu manis untuk membuang sel kulit mati :) 4. Untuk merawat Jerawat dan parut >>
jika diamalkan sekerap mungkin , jerawat/ parut pasti akan dapat diubati dgn mudah dalam masa yang singkat .

5. Untuk Memperbaiki Kulit >>
Kayu manis memiliki sifat antibakteri serta anti jamur yang berguna dalam membuat kulit kembali cerah. 
sekarang kmi sudah FORMULAKAN stu produk yang diyakini NATURAL ( semulajadi ) untuk maslah kulit muka berasaskan kulit kayu manis . xperlu asah kulit kayu manis , xperlu campur2 dgn madu atau bedak sejuk lagi .

semudah ABC . just pm kmi :) Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - +601132963648
"PEWIIT " KE - +601132963648
"PEWIIT " KE - +601132963648

Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
Betul kak , Menjadi kulit kayu manis ni 5 KELEBIHAN KULIT KAYU MANIS 1. Mengurangi Kerutan >> pada usia awal 30an , kulit kita akan menampakan kesan gari2 halus yang mane ianya adalah garis2 penuaan . 2. Untuk Mencegah Tanda-Tanda Penuaan >> Seiring bertambahnya usia, tingkat kolagen pada kulit akan terus mengalami penurunan. Secara tidak langsung penurunan kolagen akan dilihat pada kulit, sehingga membuat kulit tampak menjadi kusam dan kendur . Didalam kayu manis terkandung zat yang bernama cinnamaldehyde yang boleh membuat kadar kolagen dalam tubuh meningkat. 3. Membantu Pengelupasan Sel Kulit Mati >> Sel kulit yang mati bisa menyebabkan kulit menjadi tampak lebih tua dan kering , oleh itu kita gunakan kulit kayu manis untuk membuang sel kulit mati :) 4. Untuk merawat Jerawat dan parut >> jika diamalkan sekerap mungkin , jerawat/ parut pasti akan dapat diubati dgn mudah dalam masa yang singkat . 5. Untuk Memperbaiki Kulit >> Kayu manis memiliki sifat antibakteri serta anti jamur yang berguna dalam membuat kulit kembali cerah. sekarang kmi sudah FORMULAKAN stu produk yang diyakini NATURAL ( semulajadi ) untuk maslah kulit muka berasaskan kulit kayu manis . xperlu asah kulit kayu manis , xperlu campur2 dgn madu atau bedak sejuk lagi . semudah ABC . just pm kmi :) Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - +601132963648 "PEWIIT " KE - +601132963648 "PEWIIT " KE - +601132963648 Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #wardasayapunya  #pengantin  #poslaju  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #igshopmalaysia  #malaysian  #malaywedding 
Hii korg.  Mesti semua tengah tunggu design baru untuk sackbag kan?  Ni sis bawak masuk design baru.  Gempak weyh. 😎😎😎 And paling Best sackbag ni turun harga RM 5 tau untuk MERDEKA DAY SPECIAL. So cepat grab.  Nnti melepas pula. 😱😱
.
BLACK AND WHITE SACKBAG 🎒🎒🎒 (slide for more) .
🔹Harga : Rm23 (MERDEKA DAY SPECIAL ONLY) exclude postage
🔹Material: Cotton Canvas 💯
🔹Size: 40x35cm
🔹READY STOCK ITEM
🔹POSTAGE 7 SM/ 10 SS
🔹WS : 0173789086

#kptmbangi #unikl #UKM #barangbaik #hangat #uitm #unisel #sayajualmurah #hargaterbaik ##kasut #clutchmurah #kptm #gmi #uitmshahalam #uptownshahalam #trustedonlineshop #uptownjalanreko #sackbagmurah #drawstringbagmalaysia #streetwear #suprememalaysia #skatewear #underarmormalaysia #skateeverydaydamnday #hipster #instashop
Hii korg. Mesti semua tengah tunggu design baru untuk sackbag kan? Ni sis bawak masuk design baru. Gempak weyh. 😎😎😎 And paling Best sackbag ni turun harga RM 5 tau untuk MERDEKA DAY SPECIAL. So cepat grab. Nnti melepas pula. 😱😱 . BLACK AND WHITE SACKBAG 🎒🎒🎒 (slide for more) . 🔹Harga : Rm23 (MERDEKA DAY SPECIAL ONLY) exclude postage 🔹Material: Cotton Canvas 💯 🔹Size: 40x35cm 🔹READY STOCK ITEM 🔹POSTAGE 7 SM/ 10 SS 🔹WS : 0173789086 #kptmbangi  #unikl  #UKM  #barangbaik  #hangat  #uitm  #unisel  #sayajualmurah  #hargaterbaik  ##kasut  #clutchmurah  #kptm  #gmi  #uitmshahalam  #uptownshahalam  #trustedonlineshop  #uptownjalanreko  #sackbagmurah  #drawstringbagmalaysia  #streetwear  #suprememalaysia  #skatewear  #underarmormalaysia  #skateeverydaydamnday  #hipster  #instashop 
Why...why...why... Semua ladies jangan nangis ok, walaupun bawal habis stock shawl fatsmorgana still ada tp kena laju2 tkut out of stock jugak ok 😜😜 #shawlemma #shawlfatamorgana #bawalfatamorgana #emmamaembong #emmavangers #emmartw #bawal #shawl #terapiinstagram #meletops #viral #viralatasinstagram #kerinchi #pantaidalam #wangsamaju #pj #ppum #um #unikl #bangsar #bangsarsouth
📣SALE MERDEKA📣

KURUNG BELLINA

Harga RM 49
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON SPANDEX
..
FREE SIZE (XS-xL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 18"
SLEEVE 23"
LENGTH 30"
..
SKIRT
WAIST 34"
HIP 42"
LENGTH 40 .

SLIDE KE KIRI UNTUK MELIHAT PILIHAN WARNA .

#bajukurungmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungfreesize #kurungbellinamurah #salesmerdeka #blousemurah #jeansmurah #palazomurah #jubahmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #um #uitm #ukm #upm #unisza #unisel #unikl #ipg #kpm #usim #uia #sayajualmurah #sayajualbaju #readystock #roscyclothing
📣SALE MERDEKA📣 KURUNG BELLINA Harga RM 49 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL : COTTON SPANDEX .. FREE SIZE (XS-xL) .. MEASUREMENT (INCH) .. TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 18" SLEEVE 23" LENGTH 30" .. SKIRT WAIST 34" HIP 42" LENGTH 40 . SLIDE KE KIRI UNTUK MELIHAT PILIHAN WARNA . #bajukurungmurah  #bajukurungplainmurah  #bajukurungfreesize  #kurungbellinamurah  #salesmerdeka  #blousemurah  #jeansmurah  #palazomurah  #jubahmurah  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #um  #uitm  #ukm  #upm  #unisza  #unisel  #unikl  #ipg  #kpm  #usim  #uia  #sayajualmurah  #sayajualbaju  #readystock  #roscyclothing 
Assalamualaikum & good morning uolsss..
Selamat bekerja dengan penuh semangat..😀😀😀
Our promotion STILL ON..
Conventional braces low deposit RM800..
Whitening in office Rm699..
Lets grab our promotion now..
Book ur slot..
☎03 - 89201093
📱019 - 2432010
'Smile With Us'
#dentist
#dentistinbangi
#klinikgigi
#drsmilebangi
#gengbraces
#bandarbarubangi
#bandarsriputra
#kajang2
#kajang
#bangigateway 
#ukm
#upm
#gmi
#unikl
Selain printing kami juga membekal plaque dan medal... Kami juga boleh print sticker untuk plaque damedal anda... So sape2 yang jadi ajk untuk cenderahati event2 sekolah/ipta/pejabat boleh la roger2 kami.. X payah pening2 pegi sana sini compare utk harga yang terbaik

Kami jamin kualiti yang terbaik... Klik link di bio kami untuk tempahan... #medal #plaque #bangkitbersama #sukansea #kl2017 #goldmedal #silvermedal #uitm #uia #um #usm #unitar #unikl #mbi #kptm #printingmedal #printingmurah #ipohprinting #kitasamahero
Selain printing kami juga membekal plaque dan medal... Kami juga boleh print sticker untuk plaque damedal anda... So sape2 yang jadi ajk untuk cenderahati event2 sekolah/ipta/pejabat boleh la roger2 kami.. X payah pening2 pegi sana sini compare utk harga yang terbaik Kami jamin kualiti yang terbaik... Klik link di bio kami untuk tempahan... #medal  #plaque  #bangkitbersama  #sukansea  #kl2017  #goldmedal  #silvermedal  #uitm  #uia  #um  #usm  #unitar  #unikl  #mbi  #kptm  #printingmedal  #printingmurah  #ipohprinting  #kitasamahero 
Selain printing kami juga membekal plaque dan medal... Kami juga boleh print sticker untuk plaque damedal anda... So sape2 yang jadi ajk untuk cenderahati event2 sekolah/ipta/pejabat boleh la roger2 kami.. X payah pening2 pegi sana sini compare utk harga yang terbaik

Kami jamin kualiti yang terbaik... Klik link di bio kami untuk tempahan... #medal #plaque #bangkitbersama #sukansea #kl2017 #goldmedal #silvermedal #uitm #uia #um #usm #unitar #unikl #mbi #kptm #printingmedal #printingmurah #ipohprinting #kitasamahero
Selain printing kami juga membekal plaque dan medal... Kami juga boleh print sticker untuk plaque damedal anda... So sape2 yang jadi ajk untuk cenderahati event2 sekolah/ipta/pejabat boleh la roger2 kami.. X payah pening2 pegi sana sini compare utk harga yang terbaik Kami jamin kualiti yang terbaik... Klik link di bio kami untuk tempahan... #medal  #plaque  #bangkitbersama  #sukansea  #kl2017  #goldmedal  #silvermedal  #uitm  #uia  #um  #usm  #unitar  #unikl  #mbi  #kptm  #printingmedal  #printingmurah  #ipohprinting  #kitasamahero 
📣SALE MERDEKA 📣

KURUNG

Harga RM 49
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON SPANDEX
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 36"
ARMPIT 16"
SLEEVE 22"
LENGTH 27"
..
SKIRT
WAIST 24"
HIP 36"
LENGTH 39" .

#bajukurungmurah #bajukurungplainmurah #salesmerdeka #bajukurungfreesize #blousemurah #palazomurah #jeansmurah #jubahmurah #um #uitm #unisza #unikl #unisel #ipg #kpm #ukm #usim #uia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #sayajualbaju #readystock #roscyclothing
📣SALE MERDEKA 📣 KURUNG Harga RM 49 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL : COTTON SPANDEX .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) .. TOP SHOULDER 15" BUST 36" ARMPIT 16" SLEEVE 22" LENGTH 27" .. SKIRT WAIST 24" HIP 36" LENGTH 39" . #bajukurungmurah  #bajukurungplainmurah  #salesmerdeka  #bajukurungfreesize  #blousemurah  #palazomurah  #jeansmurah  #jubahmurah  #um  #uitm  #unisza  #unikl  #unisel  #ipg  #kpm  #ukm  #usim  #uia  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #sayajualmurah  #sayajualbaju  #readystock  #roscyclothing 
Seiring berjalannya waktu, waktu mengajarkan kita banyak hal
.
.
.
.

#taiping #perak #taipingperak #lumut #explorer #malaysia #unikl #mimet #merine #engineering #flf #wonderfulmalaysia
Wednesday packaging 📦
.
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta kuala berang
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Wednesday packaging 📦 . Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm  #sbp  #ipta  kuala berang Jom Follow 🐨 Jom Order 🐨 Jom Like 🐨 ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge . ☎ 0186640883 . #buttonbadgemalaysia  #buttonbadge  #sayajual  #doorgift  #gift  #event  #kakiviral  #upm  #ukm  #um  #gmi  #uitm  #unikl  #malaysia  #indonesia  #brunei  #thailand  #buttonbadgemurah  #glossy  #matte  #kerajaan  #persatuan  #club  #society 
Wednesday packaging 📦
.
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta kuala berang
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Wednesday packaging 📦 . Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm  #sbp  #ipta  kuala berang Jom Follow 🐨 Jom Order 🐨 Jom Like 🐨 ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge . ☎ 0186640883 . #buttonbadgemalaysia  #buttonbadge  #sayajual  #doorgift  #gift  #event  #kakiviral  #upm  #ukm  #um  #gmi  #uitm  #unikl  #malaysia  #indonesia  #brunei  #thailand  #buttonbadgemurah  #glossy  #matte  #kerajaan  #persatuan  #club  #society 
Wednesday packaging 📦
.
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta kuala berang
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Wednesday packaging 📦 . Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm  #sbp  #ipta  kuala berang Jom Follow 🐨 Jom Order 🐨 Jom Like 🐨 ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge ➡@blufar.badge . ☎ 0186640883 . #buttonbadgemalaysia  #buttonbadge  #sayajual  #doorgift  #gift  #event  #kakiviral  #upm  #ukm  #um  #gmi  #uitm  #unikl  #malaysia  #indonesia  #brunei  #thailand  #buttonbadgemurah  #glossy  #matte  #kerajaan  #persatuan  #club  #society 
JOM BELI COMBO DYXY LIMITED LADY SEBAB DALAM COMBO NI ANDA AKAN DAPAT FACE MIST + BCCREAM + BRUSH + LIPSTICK DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH!!!! BERBALOI SANGAT UOLS SUPER JIMAT!👍 JOM JOM CEPAT WS ATAU DM UTK ORDER. NAK LAWA? GUNALAH DYXY CONFIRM MELETOPS MACAM RETIS GITTEW .

FREE POSTAGE TO SM 
Terus WHATSAPP untuk grab produk dyxy bc cream before stok habis 😱 ☎ : 017-682 7871 
#teamsyamimi #dyxy #dyxybccream #facemist #bccreamkorea #foundationraya #viral #bazaarpaknil #barangviral #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #beauty #beautyproduct #dyxymalaysia #ikasharafey #neelofa #haniszalikha #syadaamzah #uitm #unikl #utm #umt #uniszapastitahu #uniten #msumalaysia #dyxymua #dyxycosmetics #dyxymeletops
JOM BELI COMBO DYXY LIMITED LADY SEBAB DALAM COMBO NI ANDA AKAN DAPAT FACE MIST + BCCREAM + BRUSH + LIPSTICK DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH!!!! BERBALOI SANGAT UOLS SUPER JIMAT!👍 JOM JOM CEPAT WS ATAU DM UTK ORDER. NAK LAWA? GUNALAH DYXY CONFIRM MELETOPS MACAM RETIS GITTEW . FREE POSTAGE TO SM Terus WHATSAPP untuk grab produk dyxy bc cream before stok habis 😱 ☎ : 017-682 7871 #teamsyamimi  #dyxy  #dyxybccream  #facemist  #bccreamkorea  #foundationraya  #viral  #bazaarpaknil  #barangviral  #sayajualdyxy  #sayajualdyxymurah  #beauty  #beautyproduct  #dyxymalaysia  #ikasharafey  #neelofa  #haniszalikha  #syadaamzah  #uitm  #unikl  #utm  #umt  #uniszapastitahu  #uniten  #msumalaysia  #dyxymua  #dyxycosmetics  #dyxymeletops 
Hi Selamat pagi 🙋 
Pre order Eltiger masih berjalan jom ramai ramai order baju malaysia memandangkan sukan sea tahun ni malaysia ranking no1 😍 admin bagi promotion kat korang. whatsapp 011-11432985 / 011-11646230 untuk order. .
✴Admin rase nak bagi jersey eltiger percuma la kat sesapa yang bertuah😋 spe nak angkat tangan🙋🙋🙋 #jerseymalaysia #jerseysukansea #sukansea2017 #seagames2017 #seagames #jerseymurah #uitm #unikl #uum #usm #uia #ilp #politeknik #kpm #kptm #unirazak #upm
Hi Selamat pagi 🙋 Pre order Eltiger masih berjalan jom ramai ramai order baju malaysia memandangkan sukan sea tahun ni malaysia ranking no1 😍 admin bagi promotion kat korang. whatsapp 011-11432985 / 011-11646230 untuk order. . ✴Admin rase nak bagi jersey eltiger percuma la kat sesapa yang bertuah😋 spe nak angkat tangan🙋🙋🙋 #jerseymalaysia  #jerseysukansea  #sukansea2017  #seagames2017  #seagames  #jerseymurah  #uitm  #unikl  #uum  #usm  #uia  #ilp  #politeknik  #kpm  #kptm  #unirazak  #upm 
Hii korg.  Mesti semua tengah tunggu design baru untuk sackbag kan?  Ni sis bawak masuk design baru.  Gempak weyh. 😎😎😎 And paling Best sackbag ni turun harga RM 5 tau untuk MERDEKA DAY SPECIAL. So cepat grab.  Nnti melepas pula. 😱😱
.
BLACK AND WHITE SACKBAG 🎒🎒🎒 (slide for more) .
🔹Harga : Rm23 (MERDEKA DAY SPECIAL ONLY) exclude postage
🔹Material: Cotton Canvas 💯
🔹Size: 40x35cm
🔹READY STOCK ITEM
🔹POSTAGE 7 SM/ 10 SS
🔹WS : 0173789086

#kptmbangi #unikl #UKM #barangbaik #hangat #uitm #unisel #sayajualmurah #hargaterbaik ##kasut #clutchmurah #kptm #gmi #uitmshahalam #uptownshahalam #trustedonlineshop #uptownjalanreko #sackbagmurah #drawstringbagmalaysia #streetwear #suprememalaysia #skatewear #underarmormalaysia #skateeverydaydamnday #hipster #instashop
Hii korg. Mesti semua tengah tunggu design baru untuk sackbag kan? Ni sis bawak masuk design baru. Gempak weyh. 😎😎😎 And paling Best sackbag ni turun harga RM 5 tau untuk MERDEKA DAY SPECIAL. So cepat grab. Nnti melepas pula. 😱😱 . BLACK AND WHITE SACKBAG 🎒🎒🎒 (slide for more) . 🔹Harga : Rm23 (MERDEKA DAY SPECIAL ONLY) exclude postage 🔹Material: Cotton Canvas 💯 🔹Size: 40x35cm 🔹READY STOCK ITEM 🔹POSTAGE 7 SM/ 10 SS 🔹WS : 0173789086 #kptmbangi  #unikl  #UKM  #barangbaik  #hangat  #uitm  #unisel  #sayajualmurah  #hargaterbaik  ##kasut  #clutchmurah  #kptm  #gmi  #uitmshahalam  #uptownshahalam  #trustedonlineshop  #uptownjalanreko  #sackbagmurah  #drawstringbagmalaysia  #streetwear  #suprememalaysia  #skatewear  #underarmormalaysia  #skateeverydaydamnday  #hipster  #instashop 
Hii korg.  Mesti semua tengah tunggu design baru untuk sackbag kan?  Ni sis bawak masuk design baru.  Gempak weyh. 😎😎😎 And paling Best sackbag ni turun harga RM 5 tau untuk MERDEKA DAY SPECIAL. So cepat grab.  Nnti melepas pula. 😱😱
.
BLACK AND WHITE SACKBAG 🎒🎒🎒 (slide for more) .
🔹Harga : Rm23 (MERDEKA DAY SPECIAL ONLY) exclude postage
🔹Material: Cotton Canvas 💯
🔹Size: 40x35cm
🔹READY STOCK ITEM
🔹POSTAGE 7 SM/ 10 SS
🔹WS : 0173789086

#kptmbangi #unikl #UKM #barangbaik #hangat #uitm #unisel #sayajualmurah #hargaterbaik ##kasut #clutchmurah #kptm #gmi #uitmshahalam #uptownshahalam #trustedonlineshop #uptownjalanreko #sackbagmurah #drawstringbagmalaysia #streetwear #suprememalaysia #skatewear #underarmormalaysia #skateeverydaydamnday #hipster #instashop
Hii korg. Mesti semua tengah tunggu design baru untuk sackbag kan? Ni sis bawak masuk design baru. Gempak weyh. 😎😎😎 And paling Best sackbag ni turun harga RM 5 tau untuk MERDEKA DAY SPECIAL. So cepat grab. Nnti melepas pula. 😱😱 . BLACK AND WHITE SACKBAG 🎒🎒🎒 (slide for more) . 🔹Harga : Rm23 (MERDEKA DAY SPECIAL ONLY) exclude postage 🔹Material: Cotton Canvas 💯 🔹Size: 40x35cm 🔹READY STOCK ITEM 🔹POSTAGE 7 SM/ 10 SS 🔹WS : 0173789086 #kptmbangi  #unikl  #UKM  #barangbaik  #hangat  #uitm  #unisel  #sayajualmurah  #hargaterbaik  ##kasut  #clutchmurah  #kptm  #gmi  #uitmshahalam  #uptownshahalam  #trustedonlineshop  #uptownjalanreko  #sackbagmurah  #drawstringbagmalaysia  #streetwear  #suprememalaysia  #skatewear  #underarmormalaysia  #skateeverydaydamnday  #hipster  #instashop 
.
✅Quechua Backpack
.
✅Ready Stock
.
🔸💯 Actual Photo
🔸Material: Kalis Air
🔶Size : 10L
🔸Rm 30
🔸Free Postage
🔸Screenshots to Order
🔸Whatsapp 0166460994 for details
.
#utp #politeknik #politeknikmerlimau #puo #ungkuomar #uitmalorgajah #uitmshahalam #brogahill #upsi #politekniknilai #politeknikkotabharu #uitmseremban3 #uitmpuncakalam #palam #hiking #printtshirt #uitmseriiskandar #utm #unikl #unisel
.
✅Quechua Backpack
.
✅Ready Stock
.
🔸💯 Actual Photo
🔸Material: Kalis Air
🔶Size : 10L
🔸Rm 30
🔸Free Postage
🔸Screenshots to Order
🔸Whatsapp 0166460994 for details
.
#utp #politeknik #politeknikmerlimau #puo #ungkuomar #uitmalorgajah #uitmshahalam #brogahill #upsi #politekniknilai #politeknikkotabharu #uitmseremban3 #uitmpuncakalam #palam #hiking #printtshirt #uitmseriiskandar #utm #unikl #unisel
Bawal chiffon.
.
✅Bidang 45 SAHAJA
✅ Material heavy chiffon *mcm shawl tuu*
✅ Senang dibentuk
.
💵 RM10 exc postage
🚛 +RM8 SM/ +RM11 SS
.
Kepada yang berminat boleh dm terus. Nak lagi cepat, boleh terus ws 01131322306 atau klik shj link di bio kami.

Ps; *colour slightly different due to lighting*

#bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalbidang47 #bawalbidang48 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #scarves #heavychiffon #tudungbawal #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #igersmalaya #igersmalaysia #malaysiaigers #vsco #psas #upsi #uitm #unikl #uia #upm #uum #vscomalaysia
Bawal chiffon. . ✅Bidang 45 SAHAJA ✅ Material heavy chiffon *mcm shawl tuu* ✅ Senang dibentuk . 💵 RM10 exc postage 🚛 +RM8 SM/ +RM11 SS . Kepada yang berminat boleh dm terus. Nak lagi cepat, boleh terus ws 01131322306 atau klik shj link di bio kami. Ps; *colour slightly different due to lighting* #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawalbidang47  #bawalbidang48  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawalbidang60  #scarves  #heavychiffon  #tudungbawal  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #igersmalaya  #igersmalaysia  #malaysiaigers  #vsco  #psas  #upsi  #uitm  #unikl  #uia  #upm  #uum  #vscomalaysia 
BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT 😍😍
. 
Alhamdulillah 😊 Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕
. 
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni . Sekarang tengah sale gila gila .
.
.
 Jom dapatkan satu set sekarang 😘😘
.
.
ORDER NOW 💨💨
📲019 7809602
📲019 7809602
📲019 7809602
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba
BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT 😍😍 . Alhamdulillah 😊 Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕 . Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics  ni . Sekarang tengah sale gila gila . . . Jom dapatkan satu set sekarang 😘😘 . . ORDER NOW 💨💨 📲019 7809602 📲019 7809602 📲019 7809602 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #klcc  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamayu  #sayapakaisayajual  #uitm  #um  #unikl  #iukl  #ppum  #ipgkbm  #ipgkba 
BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT 😍😍
. 
Alhamdulillah 😊 Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕
. 
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni . Sekarang tengah sale gila gila .
.
.
 Jom dapatkan satu set sekarang 😘😘
.
.
ORDER NOW 💨💨
📲019 7809602
📲019 7809602
📲019 7809602
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba
BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT 😍😍 . Alhamdulillah 😊 Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕 . Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics  ni . Sekarang tengah sale gila gila . . . Jom dapatkan satu set sekarang 😘😘 . . ORDER NOW 💨💨 📲019 7809602 📲019 7809602 📲019 7809602 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #klcc  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamayu  #sayapakaisayajual  #uitm  #um  #unikl  #iukl  #ppum  #ipgkbm  #ipgkba 
BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT 😍😍
. 
Alhamdulillah 😊 Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕
. 
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni . Sekarang tengah sale gila gila .
.
.
 Jom dapatkan satu set sekarang 😘😘
.
.
ORDER NOW 💨💨
📲019 7809602
📲019 7809602
📲019 7809602
.
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#klcc
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamayu
#sayapakaisayajual
#uitm
#um
#unikl
#iukl
#ppum
#ipgkbm
#ipgkba
BEST SANGAT , MUDAH & CEPAT 😍😍 . Alhamdulillah 😊 Positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕 . Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics  ni . Sekarang tengah sale gila gila . . . Jom dapatkan satu set sekarang 😘😘 . . ORDER NOW 💨💨 📲019 7809602 📲019 7809602 📲019 7809602 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #klcc  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #teamayu  #sayapakaisayajual  #uitm  #um  #unikl  #iukl  #ppum  #ipgkbm  #ipgkba 
Korang tau tak masalah kulit muka berjerawat, bjeragat, kulit kering, kulit kusam dan sunburn tu sebenarnya senang jer nak diatasi..?
.
Firstly, semestinya korang kena konsisten guna pencuci muka yg sesuai dgn kulit muka korang tu..
.
Selain pencuci muka, korang kena lar guna toner ker, moisturizer ker, krim siang dan krim mlm..
.
Tapi klu nk lg best korang guna SERUM..!!
.
utk pengetahuan korang semua..serum ni antara "makanan" muka yg paling baik & bkesan jika dibandingkn dgn toner, krim siang, krim mlm atau pun moisturizer..sebab molekul serum adlh jauh lebih kecil & senang meresap masuk jauh ke dlm lapisan epidermis kulit muka bbanding dgn skincare yg disebutkan td..namun, jika digunakn semua sekali iaitu sabun pun kita guna, toner pun guna,krim siang,krim mlm,moisturizer & SERUM pun kita pakai..Perghh ini adalah adunan terbaik utk merawati kulit wajah kita yg bmasalah tu dan semestinya akhirnya kita akan dpt kulit muka yg kita idam2kan selama ini.. 😍
.
Tp klu korang malas nak tepek suma skincare tu kat muka korang,takpe korang guna sabun pencuci muka dan SERUM jer dulu pun dah ok dah..
.
Ok..dipendekkan citer,baim nak sarankan antara serum terbaik yg korang boleh guna adalah semestinya NATURE WHITE SERUM..!!! Harga nature white serum pun AMAT BERPATUTAN DENGAN KUALITI SERUM YG DIHASILKAN tau..! Trust me..! Gerenti korang tak kan menyesal bila dah cuba NATURE WHITE SERUM..!
.
Kat bawah ni antara kelebihan NW Serum:
.
🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)
.
Aisshh.. ckp panjang2 pun tak guna.. korang cubalah sendiri..!
.
Ok.. BERITA BAIK! skrg ada PROMO GOJES MERDEKA.. 1 botol serum HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. POS PCUMA.. normal price adlh rm99..
.
Order skrg.. Lambat.. Melepasss 😉😊
.
KELULUSAN KKM : NOT161104047K
.
✳ dm atau whatsapp 0173401483
Korang tau tak masalah kulit muka berjerawat, bjeragat, kulit kering, kulit kusam dan sunburn tu sebenarnya senang jer nak diatasi..? . Firstly, semestinya korang kena konsisten guna pencuci muka yg sesuai dgn kulit muka korang tu.. . Selain pencuci muka, korang kena lar guna toner ker, moisturizer ker, krim siang dan krim mlm.. . Tapi klu nk lg best korang guna SERUM..!! . utk pengetahuan korang semua..serum ni antara "makanan" muka yg paling baik & bkesan jika dibandingkn dgn toner, krim siang, krim mlm atau pun moisturizer..sebab molekul serum adlh jauh lebih kecil & senang meresap masuk jauh ke dlm lapisan epidermis kulit muka bbanding dgn skincare yg disebutkan td..namun, jika digunakn semua sekali iaitu sabun pun kita guna, toner pun guna,krim siang,krim mlm,moisturizer & SERUM pun kita pakai..Perghh ini adalah adunan terbaik utk merawati kulit wajah kita yg bmasalah tu dan semestinya akhirnya kita akan dpt kulit muka yg kita idam2kan selama ini.. 😍 . Tp klu korang malas nak tepek suma skincare tu kat muka korang,takpe korang guna sabun pencuci muka dan SERUM jer dulu pun dah ok dah.. . Ok..dipendekkan citer,baim nak sarankan antara serum terbaik yg korang boleh guna adalah semestinya NATURE WHITE SERUM..!!! Harga nature white serum pun AMAT BERPATUTAN DENGAN KUALITI SERUM YG DIHASILKAN tau..! Trust me..! Gerenti korang tak kan menyesal bila dah cuba NATURE WHITE SERUM..! . Kat bawah ni antara kelebihan NW Serum: . 🌺 Mengecilkan pori wajah 🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat 🌺 Mengekalkan kelembapan kulit 🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat 🌺 Kulit wajah jadi glowing 🌺 Mengurangkan kulit berminyak 🌺 Tona kulit wajah lebih sekata 🌺 Melambatkan proses penuaan 🌺 Tanpa pengelupasan 🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus 🌺 Mencerahkan kulit 🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit) . Aisshh.. ckp panjang2 pun tak guna.. korang cubalah sendiri..! . Ok.. BERITA BAIK! skrg ada PROMO GOJES MERDEKA.. 1 botol serum HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. POS PCUMA.. normal price adlh rm99.. . Order skrg.. Lambat.. Melepasss 😉😊 . KELULUSAN KKM : NOT161104047K . ✳ dm atau whatsapp 0173401483
.
✅Quechua Backpack
.
✅Ready Stock
.
🔸💯 Actual Photo
🔸Material: Kalis Air
🔶Size : 10L
🔸Rm 30
🔸Free Postage
🔸Screenshots to Order
🔸Whatsapp 0166460994 for details
.
#utp #politeknik #politeknikmerlimau #puo #ungkuomar #uitmalorgajah #uitmshahalam #brogahill #upsi #politekniknilai #politeknikkotabharu #uitmseremban3 #uitmpuncakalam #palam #hiking #printtshirt #uitmseriiskandar #utm #unikl #unisel
Beras Dan Yogut
Beras dan yogut pastinya sentiasa ada dalam dapur kita bukan? Dua bahan ini antara bahan yang pantas dalam mencerahkan kulit wajah. Caranya mudah sahaja. Selepas beras di basuh bersih, kisarkan bersama yogut asli hingga sebati. Kemudian sapukan ke wajah membentuk masker selama 30 minit. Biarkan hingga kering. Apabila kering, sentallah kulit dengan lembut seperti scrub muka. Selain menanggalkan sel kulit mati, masker ini juga dapat melembutkan kulit wajah. Mekna selalu amalkan setiap malam, uols mesti cuba ya! 😘 .
#TheJunniTips #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil
Beras Dan Yogut Beras dan yogut pastinya sentiasa ada dalam dapur kita bukan? Dua bahan ini antara bahan yang pantas dalam mencerahkan kulit wajah. Caranya mudah sahaja. Selepas beras di basuh bersih, kisarkan bersama yogut asli hingga sebati. Kemudian sapukan ke wajah membentuk masker selama 30 minit. Biarkan hingga kering. Apabila kering, sentallah kulit dengan lembut seperti scrub muka. Selain menanggalkan sel kulit mati, masker ini juga dapat melembutkan kulit wajah. Mekna selalu amalkan setiap malam, uols mesti cuba ya! 😘 . #TheJunniTips  #thejunni  #casingmurah  #asianboys  #asiangirl  #kptmkl  #kuptmkl  #unikl  #ipb  #uitm  #msu  #mahsa  #vitaminC  #glutax  #whitening  #skincare  #murah  #ikea  #scm  #klcc  #pavillion  #tudung  #shawl  #zara  #coach  #model  #thejunni  #thejunnipinkishwhite  #bazarpaknil 
💕PRETTY SLING BAG😍
💸RM29.00 ONLY!😱
✅BERZIP/TALI ADJUSTABLE✔
💠KAIN CANVAS💞
👉FOR STUDENT IF NK SUMBAT LAPTOP, TELEKUNG PON MUAT😁 
COME AND GRAB IT!! Whatsapp 0173322543 for order😊 #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagmurah #bagstudent #prettybag #bag #murahje #sisjual #uitm #uitmpp #uitmpuncakperdana #uitmpg #uitmseriiskandar #uitmjengka #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmpermatangpauh #utm #upm #ukm #ump #unikl #unimas #unisel #unisza #uum
💕PRETTY SLING BAG😍 💸RM29.00 ONLY!😱 ✅BERZIP/TALI ADJUSTABLE✔ 💠KAIN CANVAS💞 👉FOR STUDENT IF NK SUMBAT LAPTOP, TELEKUNG PON MUAT😁 COME AND GRAB IT!! Whatsapp 0173322543 for order😊 #slingbag  #slingbagmalaysia  #slingbagmurah  #bagstudent  #prettybag  #bag  #murahje  #sisjual  #uitm  #uitmpp  #uitmpuncakperdana  #uitmpg  #uitmseriiskandar  #uitmjengka  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmpermatangpauh  #utm  #upm  #ukm  #ump  #unikl  #unimas  #unisel  #unisza  #uum 
Betul kak , Menjadi kulit kayu manis ni 
5 KELEBIHAN KULIT KAYU MANIS 
1. Mengurangi Kerutan >>
pada usia awal 30an , kulit kita akan menampakan kesan gari2 halus yang mane ianya adalah garis2 penuaan .

2. Untuk Mencegah Tanda-Tanda Penuaan >>
Seiring bertambahnya usia, tingkat kolagen pada kulit akan terus mengalami penurunan. Secara tidak langsung penurunan kolagen akan dilihat pada kulit, sehingga membuat kulit tampak menjadi kusam dan kendur . Didalam kayu manis terkandung zat yang bernama cinnamaldehyde yang boleh membuat kadar kolagen dalam tubuh meningkat. 
3. Membantu Pengelupasan Sel Kulit Mati >>
Sel kulit yang mati bisa menyebabkan kulit menjadi tampak lebih tua dan kering , oleh itu kita gunakan kulit kayu manis untuk membuang sel kulit mati :) 4. Untuk merawat Jerawat dan parut >>
jika diamalkan sekerap mungkin , jerawat/ parut pasti akan dapat diubati dgn mudah dalam masa yang singkat .

5. Untuk Memperbaiki Kulit >>
Kayu manis memiliki sifat antibakteri serta anti jamur yang berguna dalam membuat kulit kembali cerah. 
sekarang kmi sudah FORMULAKAN stu produk yang diyakini NATURAL ( semulajadi ) untuk maslah kulit muka berasaskan kulit kayu manis . xperlu asah kulit kayu manis , xperlu campur2 dgn madu atau bedak sejuk lagi .

semudah ABC . just pm kmi :) Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - +601132963648
"PEWIIT " KE - +601132963648
"PEWIIT " KE - +601132963648

Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
Betul kak , Menjadi kulit kayu manis ni 5 KELEBIHAN KULIT KAYU MANIS 1. Mengurangi Kerutan >> pada usia awal 30an , kulit kita akan menampakan kesan gari2 halus yang mane ianya adalah garis2 penuaan . 2. Untuk Mencegah Tanda-Tanda Penuaan >> Seiring bertambahnya usia, tingkat kolagen pada kulit akan terus mengalami penurunan. Secara tidak langsung penurunan kolagen akan dilihat pada kulit, sehingga membuat kulit tampak menjadi kusam dan kendur . Didalam kayu manis terkandung zat yang bernama cinnamaldehyde yang boleh membuat kadar kolagen dalam tubuh meningkat. 3. Membantu Pengelupasan Sel Kulit Mati >> Sel kulit yang mati bisa menyebabkan kulit menjadi tampak lebih tua dan kering , oleh itu kita gunakan kulit kayu manis untuk membuang sel kulit mati :) 4. Untuk merawat Jerawat dan parut >> jika diamalkan sekerap mungkin , jerawat/ parut pasti akan dapat diubati dgn mudah dalam masa yang singkat . 5. Untuk Memperbaiki Kulit >> Kayu manis memiliki sifat antibakteri serta anti jamur yang berguna dalam membuat kulit kembali cerah. sekarang kmi sudah FORMULAKAN stu produk yang diyakini NATURAL ( semulajadi ) untuk maslah kulit muka berasaskan kulit kayu manis . xperlu asah kulit kayu manis , xperlu campur2 dgn madu atau bedak sejuk lagi . semudah ABC . just pm kmi :) Wassap "pewiit "SEGERA taip : "PEWIIT " KE - +601132963648 "PEWIIT " KE - +601132963648 "PEWIIT " KE - +601132963648 Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #wardasayapunya  #pengantin  #poslaju  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #igshopmalaysia  #malaysian  #malaywedding 
Hari2 Bersenam. Hari2 Jogging. Susahnya nak turun berat badan!! TAK SUSAH dengan FATBURNERMEGA 3.0 NI!!. CUMA MINUM SETIAP PAGI  dan tingkatkan BAKAR LEMAK anda! Misi 5kg .. 10kg.. kacang je.. "Salam bro..lepas seminggu minum #fatburnermega 3.0 #tko ni , badan saya ringan bro ..rasa lengan dan peha saya mengecil" Najwa - Johor.

#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa MIX BERRIES )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Harga Asal Rm200. Harga promosi boleh terus whatsapp ye. 📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181

#sarawak 
#sabah 
#kedaionline 
#bazaaronline 
#bazarpaknil 
#bazaarpaknil 
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam
Hari2 Bersenam. Hari2 Jogging. Susahnya nak turun berat badan!! TAK SUSAH dengan FATBURNERMEGA 3.0 NI!!. CUMA MINUM SETIAP PAGI dan tingkatkan BAKAR LEMAK anda! Misi 5kg .. 10kg.. kacang je.. "Salam bro..lepas seminggu minum #fatburnermega  3.0 #tko  ni , badan saya ringan bro ..rasa lengan dan peha saya mengecil" Najwa - Johor. #fatburnermegamalaysia  TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi ✘ Berat tak naik balik lepas stop guna ✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa MIX BERRIES ) ✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas Harga Asal Rm200. Harga promosi boleh terus whatsapp ye. 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 #sarawak  #sabah  #kedaionline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #umt  #unisza  #ump  #polisas  #shahputra  #uitmjengka  #uia  #um  #utmkl  #ukm  #upm  #usim  #unikl  #unimap  #uum  #utm  #uitm  #uitmshahalam 
SALE?? MERDEKA SALE?? 😱😱😱 Dengan pembelian 3 shawl ke atas anda boleh mendapat tawaran dengan harga istimewa. Beli banyak. Jimat pun banyak. 
Anda tidak perlu membazir masa dan bersesak untuk mendapatkan shawl yang ingin anda miliki
💰RM10/pcs (tidak termasuk postage)
💰RM8 SM / RM12 SS (tambah untuk POSTAGE)

COD area Ampang, KL and KPTM Bangi sahaja! 🌸

Berminat? 
Taip NAK untuk mendapatkan harga istimewa. 
Fast reply 👉 http://www.wasap.my/+601123278906

Grab yours now! We'll help you to always be pretty for sure! 🌸

#shawlchiffon #shawlchiffonviral #mizsashahijab
#kptmbangi #unikl #murahmurahaje #beautiful #tudungmurah  #bantuanakmuda
#bestforthebest
SALE?? MERDEKA SALE?? 😱😱😱 Dengan pembelian 3 shawl ke atas anda boleh mendapat tawaran dengan harga istimewa. Beli banyak. Jimat pun banyak. Anda tidak perlu membazir masa dan bersesak untuk mendapatkan shawl yang ingin anda miliki 💰RM10/pcs (tidak termasuk postage) 💰RM8 SM / RM12 SS (tambah untuk POSTAGE) COD area Ampang, KL and KPTM Bangi sahaja! 🌸 Berminat? Taip NAK untuk mendapatkan harga istimewa. Fast reply 👉 http://www.wasap.my/+601123278906 Grab yours now! We'll help you to always be pretty for sure! 🌸 #shawlchiffon  #shawlchiffonviral  #mizsashahijab  #kptmbangi  #unikl  #murahmurahaje  #beautiful  #tudungmurah  #bantuanakmuda  #bestforthebest 
MONTBELL
-Windbreaker/Waterproof-

Size:XL(24x29)
Condition:9.3/10
Made in Thailand 
RM40 including postage
++RM10 for Sabah/Sarawak

#bundle #bundlemalaysia #sayajual #qedot #kulim #kedah #ptsb #unikl #msi #uitm #boyfriendshirt #flannel #upm #jdt #uia #bundlemalaya #bundlemalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #uniqlobundle #bundletopi #merdekasales #ayuhmalaysiaku #kitasamahero #montbell #hikingmalaysia
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta 
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta 
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
⛰
.
Tinggi tinggi gunung kinabalu,
Tinggi lagi sayang sama kamu..
Biru biru hujung kinabalu
Tengok dari jauh
Hati saya rindu ❤️ .
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
⛰ . Tinggi tinggi gunung kinabalu, Tinggi lagi sayang sama kamu.. Biru biru hujung kinabalu Tengok dari jauh Hati saya rindu ❤️ . . Business purpose: Farahyusof 📱013 829 2624 📱013 829 2624 📱013 829 2624 . . #verveinstituteofentrepreneurship  #spiritandstyle  #verve  #ilovevie  #viefans  #bisnesduniamoden  #bisnesanakmuda  #modalkeciluntungbesar  #SyukurSelalu  #RezekiAllahBagi  #businessacademy360  #EarnWhileYouLearn  #locaneslife  #ProjekUsahawanOnline16 |17 #RoadtoTFMF  #UiTM  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #sarawak  #poli  #uitmsarawak  #unimas 
ASICS
-Tracktop/Vintage-

Size:M(19.5x25)
Condition:9.5/10
Made in Japan 
RM40 including postage
++RM10 for Sabah/Sarawak

#bundle #bundlemalaysia #sayajual #qedot #kulim #kedah #ptsb #unikl #msi #uitm #boyfriendshirt #flannel #upm #jdt #uia #bundlemalaya #bundlemalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #uniqlobundle #bundletopi #merdekasales #ayuhmalaysiaku #kitasamahero #asics
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta 
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta 
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta 
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta #ipts
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta #ipts
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta #ipts
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta #ipts
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
Button Badge (RM1 for 1000pcs) #mrsm #sbp #ipta #ipts
Jom Follow 🐨
Jom Order 🐨
Jom Like 🐨
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
➡@blufar.badge
.
☎ 0186640883
.
#buttonbadgemalaysia #buttonbadge #sayajual #doorgift #gift #event #kakiviral #upm #ukm #um #gmi #uitm #unikl #malaysia #indonesia #brunei #thailand #buttonbadgemurah #glossy #matte #kerajaan #persatuan #club #society
H&M
-Long Sleeve-

Size:S(19x28)
Condition:9.4/10
Made in Bangladesh 
RM40 including postage
++RM10 for Sabah/Sarawak

#bundle #bundlemalaysia #sayajual #qedot #kulim #kedah #ptsb #unikl #msi #uitm #boyfriendshirt #flannel #upm #jdt #uia #bundlemalaya #bundlemalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #uniqlobundle #bundletopi #merdekasales #ayuhmalaysiaku #kitasamahero
Harini akak nak buat sale Mini Celine plak. HARGA OFFER RM35 SAHAJA FREE POSTAGE. 
DM atau whatsapp +601127875290/+60196664281

#kuis #ukm #usim #uitm #handbagmurah #unikl #kptm #bazaarpaknil
Nak juga macam ni?? Haaaa.. tunggu apa lagi..... 👉 Whatsapp cepat-cepat. 🚫DM ya.... Tempahan boleh campur tau pin, keychain, mirror keychain, magnet & arcylic keychain. Lagi banyak order, lagi murah!! 😀😀
. 
CARA TEMPAHAN, WHATSAPP BUTIRAN  BERIKUT KE NO. 0173228042 ⬇️⬇️⬇️
.
NAMA : _____________________________________ 
ALAMAT : ____________________________________________________________________________________________
NO. TEL : ___________________________________
.

PIN : ____ pcs 
MAGNET : ____ pcs 
KEYCHAIN : ____ pcs 
MIRROR KEYCHAIN : ____ pcs 
ARCYLIC KEYCHAIN : ____ pcs
POSTER (a4) : ____ pcs
POLAROID (kecil) : ____ pcs
POLAROID (besar) : ____ pcs
+ BACKGROUND : ____ pcs
+ TULISAN : ____ pcs
PERKHIDMATAN DESIGNER : YA / TIDAK
.
> Emailkan artwork ke dongak_langit@yahoo.com

P/S : HANTAR GAMBAR SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT, SEKIRANYA TEMPAHAN DIBUAT MELALUI WHATSAPP. (UNTUK BADGE BERGAMBAR & POLAROID) 😊 . 
#SAYAJUALMURAH #BUTTONBADGE #MIRRORKEYCHAIN #MAGNET
#BUTTONBADGEMURAH #KEYCHAINBADGE  #MAGNETBADGE #FRIDGEMAGNET #BUTTONBADGERM1 #KERJAKAHWIN #KEMPEN #SEKOLAH #PROGRAM #KOLEJ #UNIVERSITI #SEMINAR #DOORGIFT #INSTASHOP #JUALONLINE #JUALMURAH #UITMSHAHALAM #UITMPUNCAKALAM #HELPUNIVERSITY #UNIVERSITIMALAYA #UNIKL #USM #MSU
Nak juga macam ni?? Haaaa.. tunggu apa lagi..... 👉 Whatsapp cepat-cepat. 🚫DM ya.... Tempahan boleh campur tau pin, keychain, mirror keychain, magnet & arcylic keychain. Lagi banyak order, lagi murah!! 😀😀 . CARA TEMPAHAN, WHATSAPP BUTIRAN BERIKUT KE NO. 0173228042 ⬇️⬇️⬇️ . NAMA : _____________________________________ ALAMAT : ____________________________________________________________________________________________ NO. TEL : ___________________________________ . PIN : ____ pcs MAGNET : ____ pcs KEYCHAIN : ____ pcs MIRROR KEYCHAIN : ____ pcs ARCYLIC KEYCHAIN : ____ pcs POSTER (a4) : ____ pcs POLAROID (kecil) : ____ pcs POLAROID (besar) : ____ pcs + BACKGROUND : ____ pcs + TULISAN : ____ pcs PERKHIDMATAN DESIGNER : YA / TIDAK . > Emailkan artwork ke dongak_langit@yahoo.com P/S : HANTAR GAMBAR SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT, SEKIRANYA TEMPAHAN DIBUAT MELALUI WHATSAPP. (UNTUK BADGE BERGAMBAR & POLAROID) 😊 . #SAYAJUALMURAH  #BUTTONBADGE  #MIRRORKEYCHAIN  #MAGNET  #BUTTONBADGEMURAH  #KEYCHAINBADGE  #MAGNETBADGE  #FRIDGEMAGNET  #BUTTONBADGERM1  #KERJAKAHWIN  #KEMPEN  #SEKOLAH  #PROGRAM  #KOLEJ  #UNIVERSITI  #SEMINAR  #DOORGIFT  #INSTASHOP  #JUALONLINE  #JUALMURAH  #UITMSHAHALAM  #UITMPUNCAKALAM  #HELPUNIVERSITY  #UNIVERSITIMALAYA  #UNIKL  #USM  #MSU 
Good morning everyone 🌸
.
Jom beli milo stick dgn sis . Murahh gilaaa wehh . Kami buang harga kaw kaw sempena merdeka sale ni. .
MILO STICK ONLY FOR RM1 !
.
🛵cod area aeon taman maluri (minimum purchases 5 sticks)
📮postage add Rm7 .
.
Dm/ws 0195005760 to place your order.
#ktac #uitm #studentlife #milostickmurah #milostickmalaysiamurah #kuptmkl #unikl #upsi #viralposts #support
TARIKH PENTING ZULHIJJAH 🌟
...
.
 Sabda Rasulullah S.A.W.: “Apabila kamu telah melihat anak bulan Zulhijjah dan salah seorang dari kamu hendak berkorban, maka hendaklah dia menahan dirinya dari memotong rambut dan kukunya”. .
[Hadits Riwayat Imam Muslim, Hadith dari Ummu Salamah]
.
#Jubahmurah#kurtamoden#kurtamurah#kurtacouple#kurtastyle#setcouplemurah#kurtafit#jubahmoden#kurtaraya#jubahfamily#jubahcouple#jubahraya#igersmalaysia#kurtacouple#kurtadewasa#jubahraya#usim#uum#unisza#unikl#unimas#uitm#unimap#uiam#umt#um#kuisas#kuin#ukm#kuis#igersmalaysia#igersmalaya#kurtadewasa#malaysianism
TARIKH PENTING ZULHIJJAH 🌟 ... . Sabda Rasulullah S.A.W.: “Apabila kamu telah melihat anak bulan Zulhijjah dan salah seorang dari kamu hendak berkorban, maka hendaklah dia menahan dirinya dari memotong rambut dan kukunya”. . [Hadits Riwayat Imam Muslim, Hadith dari Ummu Salamah] . #Jubahmurah #kurtamoden #kurtamurah #kurtacouple #kurtastyle #setcouplemurah #kurtafit #jubahmoden #kurtaraya #jubahfamily #jubahcouple #jubahraya #igersmalaysia #kurtacouple #kurtadewasa #jubahraya #usim #uum #unisza #unikl #unimas #uitm #unimap #uiam #umt #um #kuisas #kuin #ukm #kuis #igersmalaysia #igersmalaya #kurtadewasa #malaysianism 
Yay! Sis dah release new design for totebag! QUOTE & DESIGN SEMUA GEMPAK GEMPAK MEH SELIT ORDER SEBAB QUALITY TOTEBAG NI CENGGINI! You won't regret!
.
.
◾BLACK&WHITE TOTEBAG 🔸💯 Actual Photo
🔸 Ready stock
🔸 Harga RM25
🔸 Material: Cotton Canvas
🔸 Size: 40 × 35cm
🔸 Postage add RM7/ssRM10
🔸 Screenshot to order 🔸 WhatsApps +60198170247
.
.
#kptm #kptmbangi #ukm #unikl #selangor #baju #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirt #hipster #totebag #sackbag #clutch #hipster #padu #canon #nikon #black #white #barangbaik #hargabaik #padubeb #handbags #bag #slingbagmurah #bags #bagtangan #bagtanganmurah #bagtangancantik #selangor #transparent #plaintotebag #totebag
Yay! Sis dah release new design for totebag! QUOTE & DESIGN SEMUA GEMPAK GEMPAK MEH SELIT ORDER SEBAB QUALITY TOTEBAG NI CENGGINI! You won't regret! . . ◾BLACK&WHITE TOTEBAG 🔸💯 Actual Photo 🔸 Ready stock 🔸 Harga RM25 🔸 Material: Cotton Canvas 🔸 Size: 40 × 35cm 🔸 Postage add RM7/ssRM10 🔸 Screenshot to order 🔸 WhatsApps +60198170247 . . #kptm  #kptmbangi  #ukm  #unikl  #selangor  #baju  #tshirtmurah  #tshirtdesign  #tshirt  #hipster  #totebag  #sackbag  #clutch  #hipster  #padu  #canon  #nikon  #black  #white  #barangbaik  #hargabaik  #padubeb  #handbags  #bag  #slingbagmurah  #bags  #bagtangan  #bagtanganmurah  #bagtangancantik  #selangor  #transparent  #plaintotebag  #totebag 
Adidas Stan Smith Pink🌷
.
#wearablesshoes
Tq to all, Alhamdullillah,  Lucyna batch 1 preorder sale kita dh tutup. 
Second batch open on 29 Aug 2017.

Please please please, pilih sesiap warna ape yg nak, size ape nak, open je order, kita terus grab utk awk ok dearie? 👌

#jubahcantik #tudunglabuh #khimar #tudunginstant  #khimarraya #bazarpaknil #um #uum #uitm #utm #unikl #upsi#matrikulasi #coway#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy
#Bccreambydyana
#cikgu
Tq to all, Alhamdullillah, Lucyna batch 1 preorder sale kita dh tutup. Second batch open on 29 Aug 2017. Please please please, pilih sesiap warna ape yg nak, size ape nak, open je order, kita terus grab utk awk ok dearie? 👌 #jubahcantik  #tudunglabuh  #khimar  #tudunginstant  #khimarraya  #bazarpaknil  #um  #uum  #uitm  #utm  #unikl  #upsi #matrikulasi  #coway #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #teamdyxy  #Bccreambydyana  #cikgu 
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 TERKEJUT TENGOK TESTIMONI NI.. MACAM tak percaya pun ada.. DARI BERAT BADAN 65Kg sekarang dah TURUN 57Kg.. Dengan hanya MINUM APPLE FIBER DETOX BY QM🍏🍏je tau..
Tak mustahil akak ni boleh turun. Tak kan laa korang tak boleh juge kan ?? Hanya amalkan 4 sachet... NAK KURUS JUGAK ??? Tekan link di bio instagram sis sekarang!
.
#queenofmutiara #caranakkurus #kurus #slime #kemerdekaan #onlineshopping #unikl #uitm #utm
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 TERKEJUT TENGOK TESTIMONI NI.. MACAM tak percaya pun ada.. DARI BERAT BADAN 65Kg sekarang dah TURUN 57Kg.. Dengan hanya MINUM APPLE FIBER DETOX BY QM🍏🍏je tau.. Tak mustahil akak ni boleh turun. Tak kan laa korang tak boleh juge kan ?? Hanya amalkan 4 sachet... NAK KURUS JUGAK ??? Tekan link di bio instagram sis sekarang! . #queenofmutiara  #caranakkurus  #kurus  #slime  #kemerdekaan  #onlineshopping  #unikl  #uitm  #utm