an online Instagram web viewer

#unimap medias

Photos

RAYA HAJI SALE..!!!! 🕋🕋
READY STOCK..!!!!
RM 160 FREE POSTAGE 🚚 
PRICE LIMITED TIME ONLY..!!!! GRAB IT NOW!❤️💛💙💚
.
🎀JUBAH PLATINUM SPECIAL🎀
- Size Available (XS / S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Material tangan High Quality Cotton Linen
- Whudu' Friendly
- BF Friendly
- ironless
- Kain sejuk dipakai
- Flowy (tak melekap pada body)
- Pocket sebelah kanan .
- Good Quality and Trendy
- Tak jarang
- A cut
.
.
🎀KURTA GENTLEMAN SPECIAL🎀
- Size Available (S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL)
- Material High Quality Cotton Linen
- Exclusive CUFFLINK with magic button
- ironless
- Comfortable colar with magic button .
- Kain sejuk dipakai
- Pocket sebelah kanan (hidden zip)
- pocket sebelah kiri
- pocket di dada
- Good Quality and Trendy
.
For order, Kindly whatsapp me
📲017 574 8041
📲017 574 8041 
ATAU klik sahaja pada link di profile 😉.
.
#Jubahmurah#kurtamoden#kurtamurah#kurtacouple#kurtastyle#setcouplemurah#kurtafit#jubahmoden#kurtaraya#jubahfamily#jubahcouple#jubahraya#igersmalaysia#kurtacouple#kurtadewasa#jubahraya#usim#uum#unisza#unikl#unimas#uitm#unimap#uiam#umt#um#kuisas#kuin#ukm#kuis#igersmalaysia#igersmalaya#kurtadewasa#malaysianism
RAYA HAJI SALE..!!!! 🕋🕋 READY STOCK..!!!! RM 160 FREE POSTAGE 🚚 PRICE LIMITED TIME ONLY..!!!! GRAB IT NOW!❤️💛💙💚 . 🎀JUBAH PLATINUM SPECIAL🎀 - Size Available (XS / S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL) - Material High Quality Peach Koshibo - Material tangan High Quality Cotton Linen - Whudu' Friendly - BF Friendly - ironless - Kain sejuk dipakai - Flowy (tak melekap pada body) - Pocket sebelah kanan . - Good Quality and Trendy - Tak jarang - A cut . . 🎀KURTA GENTLEMAN SPECIAL🎀 - Size Available (S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL) - Material High Quality Cotton Linen - Exclusive CUFFLINK with magic button - ironless - Comfortable colar with magic button . - Kain sejuk dipakai - Pocket sebelah kanan (hidden zip) - pocket sebelah kiri - pocket di dada - Good Quality and Trendy . For order, Kindly whatsapp me 📲017 574 8041 📲017 574 8041 ATAU klik sahaja pada link di profile 😉. . #Jubahmurah #kurtamoden #kurtamurah #kurtacouple #kurtastyle #setcouplemurah #kurtafit #jubahmoden #kurtaraya #jubahfamily #jubahcouple #jubahraya #igersmalaysia #kurtacouple #kurtadewasa #jubahraya #usim #uum #unisza #unikl #unimas #uitm #unimap #uiam #umt #um #kuisas #kuin #ukm #kuis #igersmalaysia #igersmalaya #kurtadewasa #malaysianism 
Apa bahan terdapat dalam seribella? .
Crystal tomato mampu milik pertama di Malaysia ‼️
.
Tak percaya ? 
Cuba google harga crystal tomato yang sebenar berapa 😳
.
Memang terbeliak biji mata korang tau
300% kali ganda harga dia
.
🌸LULUS KKM (rujuk gambar)
.
💰Seribella cuma Rm60 sahaja
.
✔️Free gift
💢Free cod melaka dan seremban
📞0196526913
.
#utm #uitm #utem #utp #uthm #unimap #senawang #bellaammara #sugarbelle #seribellapower #produkislam #seribellabeauty #seribellasuperstar
Apa bahan terdapat dalam seribella? . Crystal tomato mampu milik pertama di Malaysia ‼️ . Tak percaya ? Cuba google harga crystal tomato yang sebenar berapa 😳 . Memang terbeliak biji mata korang tau 300% kali ganda harga dia . 🌸LULUS KKM (rujuk gambar) . 💰Seribella cuma Rm60 sahaja . ✔️Free gift 💢Free cod melaka dan seremban 📞0196526913 . #utm  #uitm  #utem  #utp  #uthm  #unimap  #senawang  #bellaammara  #sugarbelle  #seribellapower  #produkislam  #seribellabeauty  #seribellasuperstar 
Apa bahan yang terdapat dalam seribella? 🍅
.
Crystal tomato mampu milik pertama di Malaysia ‼️
.
Tak percaya ? 
Cuba google harga crystal tomato yang sebenar berapa 😳
.
Memang terbeliak biji mata korang tau
300% kali ganda harga dia
.
🌸LULUS KKM (rujuk gambar)
.
💰Seribella cuma Rm60 sahaja
.
✔️Free gift
💢Free cod melaka dan seremban
📞0196526913
.
#utm #uitm #utem #utp #uthm #unimap #senawang #bellaammara #sugarbelle #seribellapower #produkislam #seribellabeauty #seribellasuperstar
Apa bahan yang terdapat dalam seribella? 🍅 . Crystal tomato mampu milik pertama di Malaysia ‼️ . Tak percaya ? Cuba google harga crystal tomato yang sebenar berapa 😳 . Memang terbeliak biji mata korang tau 300% kali ganda harga dia . 🌸LULUS KKM (rujuk gambar) . 💰Seribella cuma Rm60 sahaja . ✔️Free gift 💢Free cod melaka dan seremban 📞0196526913 . #utm  #uitm  #utem  #utp  #uthm  #unimap  #senawang  #bellaammara  #sugarbelle  #seribellapower  #produkislam  #seribellabeauty  #seribellasuperstar 
Crystal tomato mampu milik pertama di Malaysia ‼️
.
Tak percaya ? 
Cuba google harga crystal tomato yang sebenar berapa 😳
.
Memang terbeliak biji mata korang tau
300% kali ganda harga dia
.
🌸LULUS KKM (rujuk gambar)
.
💰Seribella cuma Rm60 sahaja
.
✔️Free gift
💢Free cod melaka dan seremban
📞0196526913
.
#utm #uitm #utem #utp #uthm #unimap #senawang #bellaammara #sugarbelle #seribellapower #produkislam #seribellabeauty #seribellasuperstar
🎄MINI SLINGBEG👝👝 KeNapA Cute2 je Abg tgk beg2 nie...😍😍 Rambang mata tengok, semua cantik2...
.
Comeyy jee kalau awak guna slingkorea pocket ni tauu ke mana saja awak nak .
Jangan ke hati abang sudah ler😝

Meh Pm Abg, nak bagi harga cute2 je..😉😘 RM25 expostage 
WHATSAP 0135800971 /0195901284
.
#slingkorea#bag#beg#totebag#totebagcotton#totebagmalaysia#uitm#uum#ukm#utm#uthm#upsi#ump#unimap#kolejkomuniti#bagmurah
🎄MINI SLINGBEG👝👝 KeNapA Cute2 je Abg tgk beg2 nie...😍😍 Rambang mata tengok, semua cantik2...
.
Comeyy jee kalau awak guna slingkorea pocket ni tauu ke mana saja awak nak .
Jangan ke hati abang sudah ler😝

Meh Pm Abg, nak bagi harga cute2 je..😉😘 RM25 expostage 
WHATSAP 0135800971 /0195901284
.
#slingkorea#bag#beg#totebag#totebagcotton#totebagmalaysia#uitm#uum#ukm#utm#uthm#upsi#ump#unimap#kolejkomuniti#bagmurah
AMOURA COSMETICS FIRST EVER MERDEKA RAYA SALE IS HERE! ⠀
⠀
VALID FOR PURCHASE FROM 23rd August 2017 - 31st August 2017 ONLY⠀
⠀
COMBO B ⠀
Amoura Lip Matter 2 pcs + Ombretto Palette 1 pcs : FREE POS⠀
⠀
Biasa kita kasi 5 items free postage kan? So untuk SALE MERDEKARAYA kita kasi chan 3 items free postage, special for uolls⠀
⠀
Free gift included 🎁🎁⠀
⠀
👉 0183214760 to order⠀
⠀
#amouralovers #amourameletop #mattelipstick #raya2017 #muamalaysia #bazaronline #kedaionline #vendormalaysia #muautara #foundation #loffatah #dropshipwanted #fattzura #wudhufriendly #amouralipstick #amouraperlis #sayajualamoura #promosiraya2017 #hudabeautymalaysia #nyxmalaysia #ptss #uitmarau #uum #kuip #kolejkomuniti #unimap #perlis
AMOURA COSMETICS FIRST EVER MERDEKA RAYA SALE IS HERE! ⠀ ⠀ VALID FOR PURCHASE FROM 23rd August 2017 - 31st August 2017 ONLY⠀ ⠀ COMBO B ⠀ Amoura Lip Matter 2 pcs + Ombretto Palette 1 pcs : FREE POS⠀ ⠀ Biasa kita kasi 5 items free postage kan? So untuk SALE MERDEKARAYA kita kasi chan 3 items free postage, special for uolls⠀ ⠀ Free gift included 🎁🎁⠀ ⠀ 👉 0183214760 to order⠀ ⠀ #amouralovers  #amourameletop  #mattelipstick  #raya2017  #muamalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #vendormalaysia  #muautara  #foundation  #loffatah  #dropshipwanted  #fattzura  #wudhufriendly  #amouralipstick  #amouraperlis  #sayajualamoura  #promosiraya2017  #hudabeautymalaysia  #nyxmalaysia  #ptss  #uitmarau  #uum  #kuip  #kolejkomuniti  #unimap  #perlis 
Sehelai Rm8(exclude postage) 
self-pickup available
1. Batu caves
2. Perlis(kangar/unimap) 
3. Shah alam (msu) .
#shawlmurahmalaysia 
#shawlkeknis
#shawl
#shawlpastelcolour
#bazarpaknilmurah 
#jualonlinemurah 
#onlineshoppingmalaysia 
#unimap
#msu
#shahalam
#jualanhariraya
#ootd 
#onlineshopping 
#instashop 
#visitmyig
AMOURA COSMETICS FIRST EVER MERDEKARAYA SALE IS HERE! ⠀
⠀
VALID FOR PURCHASE FROM 23rd August 2017 - 31st August 2017 ONLY⠀
⠀
COMBO B ⠀
Amoura Lip Matter 2 pcs + Ombretto Palette 1 pcs : FREE POS⠀
⠀
Biasa kita kasi 5 items free postage kan? So untuk SALE MERDEKARAYA kita kasi chan 3 items free postage, special for uolls⠀
⠀
Free gift included 🎁🎁⠀
⠀
👉 0183214760 to order⠀
⠀
#amouralovers #amourameletop #mattelipstick #raya2017 #muamalaysia #bazaronline #kedaionline #vendormalaysia #muautara #foundation #loffatah #dropshipwanted #fattzura #wudhufriendly #amouralipstick #amouraperlis #sayajualamoura #promosiraya2017 #hudabeautymalaysia #nyxmalaysia #ptss #uitmarau #uum #kuip #kolejkomuniti #unimap #perlis
AMOURA COSMETICS FIRST EVER MERDEKARAYA SALE IS HERE! ⠀ ⠀ VALID FOR PURCHASE FROM 23rd August 2017 - 31st August 2017 ONLY⠀ ⠀ COMBO B ⠀ Amoura Lip Matter 2 pcs + Ombretto Palette 1 pcs : FREE POS⠀ ⠀ Biasa kita kasi 5 items free postage kan? So untuk SALE MERDEKARAYA kita kasi chan 3 items free postage, special for uolls⠀ ⠀ Free gift included 🎁🎁⠀ ⠀ 👉 0183214760 to order⠀ ⠀ #amouralovers  #amourameletop  #mattelipstick  #raya2017  #muamalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #vendormalaysia  #muautara  #foundation  #loffatah  #dropshipwanted  #fattzura  #wudhufriendly  #amouralipstick  #amouraperlis  #sayajualamoura  #promosiraya2017  #hudabeautymalaysia  #nyxmalaysia  #ptss  #uitmarau  #uum  #kuip  #kolejkomuniti  #unimap  #perlis 
Orang cakap berdua tu lebih baik! Betul ka? 🤔🤔
.
.
.
.
Betul la tu. Macam Beauty Water by Hawwabeauty dan Moisturizer Gel by Ulfabeauty. Saling melengkapi fungsinya. Kalau pakai satu dah rasa bagus tapi kalau pakai dua-dua lagi bagus. Kalau tak ada dua-dua tak lengkap seharian rasanya! 😍😍
.
 Berminat Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #moisturizergel #moisturizergelbyulfabeauty #pelembab #moisturizer #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #makeupsetting #makeupfixing #spraymakeup #spraymuka
Orang cakap berdua tu lebih baik! Betul ka? 🤔🤔 . . . . Betul la tu. Macam Beauty Water by Hawwabeauty dan Moisturizer Gel by Ulfabeauty. Saling melengkapi fungsinya. Kalau pakai satu dah rasa bagus tapi kalau pakai dua-dua lagi bagus. Kalau tak ada dua-dua tak lengkap seharian rasanya! 😍😍 . Berminat Whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN . #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #moisturizergel  #moisturizergelbyulfabeauty  #pelembab  #moisturizer  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #makeupsetting  #makeupfixing  #spraymakeup  #spraymuka 
Nice experience and lot of information that gt frm it...👓🎓
#unimap
#cimos
Nice experience and lot of information that gt frm it...👓🎓 #unimap  #cimos 
SALE MERDEKA

KURUNG BELL

Harga: rm40
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL : COTTON SPANDEX
..
FREE SIZE (XS-xL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 18"
SLEEVE 23"
LENGTH 30"
..
SKIRT
WAIST 34"
HIP 42"
LENGTH 40

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #personalshoppermalaysia #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja
SALE MERDEKA KURUNG BELL Harga: rm40 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL : COTTON SPANDEX .. FREE SIZE (XS-xL) .. MEASUREMENT (INCH) .. TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 18" SLEEVE 23" LENGTH 30" .. SKIRT WAIST 34" HIP 42" LENGTH 40 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #personalshoppermalaysia  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #kurung  #jeans  #palazo  #skirt  #kemeja 
.
Dua produk yang sangat sesuai digunakan untuk mereka yang tiada masa nak belai muka.  Bila lupa nak pakai pagi boleh pakai tengahari, petang atau malam
.
Sambil-sambil buat kerja pun sempat lagi nak spray Beauty Water dan tempek Moisturizer Gel. Kejap sangat. Yang penting lepas tu kulit dah tak kusam, bekas jerawat dah makin pulih, jerawat pun jarang-jarang nak naik dan paling penting lembab je muka tu 😍
.
Jom la cuba. Memang best! Bebas bahan kimia berbahaya. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang sensetif ❤
.
Berminat Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #moisturizergel #moisturizergelbyulfabeauty #pelembab #moisturizer #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #makeup #makeupfixing #spraymakeup #spraymuka
. Dua produk yang sangat sesuai digunakan untuk mereka yang tiada masa nak belai muka. Bila lupa nak pakai pagi boleh pakai tengahari, petang atau malam . Sambil-sambil buat kerja pun sempat lagi nak spray Beauty Water dan tempek Moisturizer Gel. Kejap sangat. Yang penting lepas tu kulit dah tak kusam, bekas jerawat dah makin pulih, jerawat pun jarang-jarang nak naik dan paling penting lembab je muka tu 😍 . Jom la cuba. Memang best! Bebas bahan kimia berbahaya. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang sensetif ❤ . Berminat Whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN . #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #moisturizergel  #moisturizergelbyulfabeauty  #pelembab  #moisturizer  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #makeup  #makeupfixing  #spraymakeup  #spraymuka 
Chelsea Away 17/18

Gred : Copy Ori
Saiz : S,M,L,XL
Harga : 🎉RM55🎉.
Promosi 3 helai: 🔥RM150🔥 .
Ws: 0143417607. . *POSTAGE FREE FOR SEMENANJUNG,SABAH SARAWAK ADD RM5.
. -----------
#jersi #jersionline #jersibola #bolasepak #abangbola #jersimurah #igshopmalaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #terengganu #kelantan #johor #sabah #sarawak #malaysia
#kl  #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap
Chelsea Away 17/18 Gred : Copy Ori Saiz : S,M,L,XL Harga : 🎉RM55🎉. Promosi 3 helai: 🔥RM150🔥 . Ws: 0143417607. . *POSTAGE FREE FOR SEMENANJUNG,SABAH SARAWAK ADD RM5. . ----------- #jersi  #jersionline  #jersibola  #bolasepak  #abangbola  #jersimurah  #igshopmalaysia  #perlis  #kedah  #pulaupinang  #perak  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia  #kl  #uitm  #upm  #uum  #unikl  #usm  #ukm  #unimap 
TIMBERLAND LIGHT BROWN STRAP! 😍😍😍
.
LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK!
.
MERDEKASALES RM75(NP:RM80) + FREE POSTAGE + TIMBERBOXBOX
.
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam.
TIMBERLAND LIGHT BROWN STRAP! 😍😍😍 . LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! . MERDEKASALES RM75(NP:RM80) + FREE POSTAGE + TIMBERBOXBOX . WHATSAPP admin skranggg : ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 - #sayajual  #sayajualjam  #bazaarig  #bazaarpaknil  #instabazaar  #isell  #isellwatch  #igersganu  #igersmalaysia  #visitmyig  #jam  #jammurah  #ukm  #uia  #uitm  #uthm #unimas #ums #um #umt #ump #unimap  #unisza #uum  #terengganu  #perak  #perak  #kelantan  #johor  #projekjam .
.
.
Good morning geng. Ada yg minat Oreo ni tak? Dah lah murah. Kualiti tip top. Naisss pulak tu. Harga admin bg siap postage dh...
.
Rosherun Black Oreo😎
.
HARGA: RM75sm / RM80ss
.
GRED: AAA
.
SAIZ: 36-45
. #iphone#iphone7#iphone7plus#iphone6#iphone6plus#iphone6s#iphone6splus#iphone5#iphone5s#iphonese#um#uitm#uthm#uum#unimap#unisza#malaysia#murah#free#topup#review#shaklee#red#rosegold#black#blackgold#silver#jetblack#matteblack
Good morning semuaaaa 🎈🎈🎈🎈
Mahukan sesuatu yang lain daripada yang lain untuk jadikan kenangan bersama kawan2 ?? Geng sekola ?? Hadiah hari lahir ?? Hari guru ?? Hari ibu ?? Hari bapa ?? Hari hari ?? 📢📢TIDAK PERLU FIKIR LAGI !! 📢📢
Tempahlah sekarang ! Customized botebook only for the special one! 
ORDER NOW!!
🌈RM 35.00 ONLY
🌈No charge for design
🌈No minimum quantity

Whatsapp 📲 018-3237709

#customizenotebook #giftideas #customnotebook #booklover  #planneraddictedmalaysia #sayajual #umk #unimas #ukm #uthm #umt #uitm #ums #uia #upnm #ups #uum #um #utem #uniten #unimap #ump #usm #usim #kmpp #kmph #kmk #kmns #kms #kmp
Good morning semuaaaa 🎈🎈🎈🎈 Mahukan sesuatu yang lain daripada yang lain untuk jadikan kenangan bersama kawan2 ?? Geng sekola ?? Hadiah hari lahir ?? Hari guru ?? Hari ibu ?? Hari bapa ?? Hari hari ?? 📢📢TIDAK PERLU FIKIR LAGI !! 📢📢 Tempahlah sekarang ! Customized botebook only for the special one! ORDER NOW!! 🌈RM 35.00 ONLY 🌈No charge for design 🌈No minimum quantity Whatsapp 📲 018-3237709 #customizenotebook  #giftideas  #customnotebook  #booklover  #planneraddictedmalaysia  #sayajual  #umk  #unimas  #ukm  #uthm  #umt  #uitm  #ums  #uia  #upnm  #ups  #uum  #um  #utem  #uniten  #unimap  #ump  #usm  #usim  #kmpp  #kmph  #kmk  #kmns  #kms  #kmp 
.
DRAWSTRING BAG 2IN1
.
✅ Material cotton
✅ Tahan lasak dan berat
✅ 47 height x 34 width (cm)
✅ RM27 *add postage RM8 sm / RM12 ss

To purchase, kindly 
Whatsap 📲 018-3145668
Whatsap 📲 018-3145668
Whatsap 📲 018-3145668
.
💨🏃Grab yours now ! Sure you'll love it 💕
.
#drawstringbag #drawstringbagmalaysia #drawstringbeg #drawstringbegmalaysia #drawstringbegmurah #beggalasbelakang #beggalas #beggalasmurah #begbelakang #sackbagmurah #begmalaysia #sayajualbeg #begmurah #begmalaysia #begmurahmalaysia #totebegmalaysia #totebegmurahmalaysia #totebegmurah #onlineshopmurah #onlinemurah #igmurah #igmurahmalaysia #uum #usm #uitm #uia #unimap #um #usim #ump #ukm
. DRAWSTRING BAG 2IN1 . ✅ Material cotton ✅ Tahan lasak dan berat ✅ 47 height x 34 width (cm) ✅ RM27 *add postage RM8 sm / RM12 ss To purchase, kindly Whatsap 📲 018-3145668 Whatsap 📲 018-3145668 Whatsap 📲 018-3145668 . 💨🏃Grab yours now ! Sure you'll love it 💕 . #drawstringbag  #drawstringbagmalaysia  #drawstringbeg  #drawstringbegmalaysia  #drawstringbegmurah  #beggalasbelakang  #beggalas  #beggalasmurah  #begbelakang  #sackbagmurah  #begmalaysia  #sayajualbeg  #begmurah  #begmalaysia  #begmurahmalaysia  #totebegmalaysia  #totebegmurahmalaysia  #totebegmurah  #onlineshopmurah  #onlinemurah  #igmurah  #igmurahmalaysia  #uum  #usm  #uitm  #uia  #unimap  #um  #usim  #ump  #ukm 
.
Kod : MD 28
=========================
🌹CUSTOMER TESTIMONIALS 🌹
=========================
.
Baju Kurung Moden menjadi pilihan ramai :
👗 Untuk semua peringkat umur.
👗 Sesuai dipakai untuk ke office, sekolah, menghadiri kenduri dan pakaian harian.
👗 Cantik, simple & sopan.
.
➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat
➡️ Material : English Cotton
➡️ Senang digosok / iron
➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh
➡️ Fabrik tidak jarang
➡️ Fabrik lembut dan sejuk
➡️ Kain selisih depan (Kain pakai)
➡️ Size : XS, S, M, L, XL
.
Harga : RM 65
Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS)
.
Untuk pembelian WA : 019-6960164
.
Jom buat baju matching dengan anak (custom made)
Visit our sister IG : @lynazpetals_baby
.
#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya #bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajukurungmurah #cottonmurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bazarpaknil #ump #uitm #uitmjengka #uiam #usim #kmpp #kmph #ipg #upsi #politeknik #polisas #utm #unimap #umk #usm #upm
.
#testimonidhiacotton
. Kod : MD 28 ========================= 🌹CUSTOMER TESTIMONIALS 🌹 ========================= . Baju Kurung Moden menjadi pilihan ramai : 👗 Untuk semua peringkat umur. 👗 Sesuai dipakai untuk ke office, sekolah, menghadiri kenduri dan pakaian harian. 👗 Cantik, simple & sopan. . ➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat ➡️ Material : English Cotton ➡️ Senang digosok / iron ➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh ➡️ Fabrik tidak jarang ➡️ Fabrik lembut dan sejuk ➡️ Kain selisih depan (Kain pakai) ➡️ Size : XS, S, M, L, XL . Harga : RM 65 Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS) . Untuk pembelian WA : 019-6960164 . Jom buat baju matching dengan anak (custom made) Visit our sister IG : @lynazpetals_baby . #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajukurung2017  #bajukurungmurah  #cottonmurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bazarpaknil  #ump  #uitm  #uitmjengka  #uiam  #usim  #kmpp  #kmph  #ipg  #upsi  #politeknik  #polisas  #utm  #unimap  #umk  #usm  #upm  . #testimonidhiacotton 
Awak dah amek suplemen ke pagi ni? 😊
.
Nak menyiapkan makanan sihat di tengah-tengah kesibukan seharian kita ni memang sukar.
.
Maka dari itu, mengambil suplemen yang mengandungi Multivitamin dan Multimineral sangat penting.
.
Suplemen boleh membantu menggantikan nutrisi yang hilang atau tidak terpenuhi melalui makanan, dan juga mengoptimumkan tenaga dan kesihatan.
.
Multivitamin Vitalea lengkap dengan 28 jenis mineral dan zat penting untuk tubuh badan 😊
.
Nak cuba?
Nazra
Pakar Shaklee Anda
0194320059
Awak dah amek suplemen ke pagi ni? 😊 . Nak menyiapkan makanan sihat di tengah-tengah kesibukan seharian kita ni memang sukar. . Maka dari itu, mengambil suplemen yang mengandungi Multivitamin dan Multimineral sangat penting. . Suplemen boleh membantu menggantikan nutrisi yang hilang atau tidak terpenuhi melalui makanan, dan juga mengoptimumkan tenaga dan kesihatan. . Multivitamin Vitalea lengkap dengan 28 jenis mineral dan zat penting untuk tubuh badan 😊 . Nak cuba? Nazra Pakar Shaklee Anda 0194320059
.
DRAWSTRING BAG 2IN1
.
✅ Material cotton
✅ Tahan lasak dan berat
✅ 47 height x 34 width (cm)
✅ RM27 *add postage RM8 sm / RM12 ss

To purchase, kindly 
Whatsap 📲 018-3145668
Whatsap 📲 018-3145668
Whatsap 📲 018-3145668
.
💨🏃Grab yours now ! Sure you'll love it 💕
.
#drawstringbag #drawstringbagmalaysia #drawstringbeg #drawstringbegmalaysia #drawstringbegmurah #beggalasbelakang #beggalas #beggalasmurah #begbelakang #sackbagmurah #begmalaysia #sayajualbeg #begmurah #begmalaysia #begmurahmalaysia #totebegmalaysia #totebegmurahmalaysia #totebegmurah #onlineshopmurah #onlinemurah #igmurah #igmurahmalaysia #uum #usm #uitm #uia #unimap #um #usim #ump #ukm
. DRAWSTRING BAG 2IN1 . ✅ Material cotton ✅ Tahan lasak dan berat ✅ 47 height x 34 width (cm) ✅ RM27 *add postage RM8 sm / RM12 ss To purchase, kindly Whatsap 📲 018-3145668 Whatsap 📲 018-3145668 Whatsap 📲 018-3145668 . 💨🏃Grab yours now ! Sure you'll love it 💕 . #drawstringbag  #drawstringbagmalaysia  #drawstringbeg  #drawstringbegmalaysia  #drawstringbegmurah  #beggalasbelakang  #beggalas  #beggalasmurah  #begbelakang  #sackbagmurah  #begmalaysia  #sayajualbeg  #begmurah  #begmalaysia  #begmurahmalaysia  #totebegmalaysia  #totebegmurahmalaysia  #totebegmurah  #onlineshopmurah  #onlinemurah  #igmurah  #igmurahmalaysia  #uum  #usm  #uitm  #uia  #unimap  #um  #usim  #ump  #ukm 
.
Kod : MD 39
=========================
🌹CUSTOMER TESTIMONIALS 🌹
=========================
.
Baju Kurung Moden menjadi pilihan ramai :
👗 Untuk semua peringkat umur.
👗 Sesuai dipakai untuk ke office, sekolah, menghadiri kenduri dan pakaian harian.
👗 Cantik, simple & sopan.
.
➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat
➡️ Material : English Cotton
➡️ Senang digosok / iron
➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh
➡️ Fabrik tidak jarang
➡️ Fabrik lembut dan sejuk
➡️ Kain selisih depan (Kain pakai)
➡️ Size : XS, S, M, L, XL
.
Harga : RM 65
Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS)
.
Untuk pembelian WA : 019-6960164
.
Jom buat baju matching dengan anak (custom made)
Visit our sister IG : @lynazpetals_baby
.
#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya #bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajukurungmurah #cottonmurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bazarpaknil #ump #uitm #uitmjengka #uiam #usim #kmpp #kmph #ipg #upsi #politeknik #polisas #utm #unimap #umk #usm #upm
.
#testimonidhiacotton
. Kod : MD 39 ========================= 🌹CUSTOMER TESTIMONIALS 🌹 ========================= . Baju Kurung Moden menjadi pilihan ramai : 👗 Untuk semua peringkat umur. 👗 Sesuai dipakai untuk ke office, sekolah, menghadiri kenduri dan pakaian harian. 👗 Cantik, simple & sopan. . ➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat ➡️ Material : English Cotton ➡️ Senang digosok / iron ➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh ➡️ Fabrik tidak jarang ➡️ Fabrik lembut dan sejuk ➡️ Kain selisih depan (Kain pakai) ➡️ Size : XS, S, M, L, XL . Harga : RM 65 Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS) . Untuk pembelian WA : 019-6960164 . Jom buat baju matching dengan anak (custom made) Visit our sister IG : @lynazpetals_baby . #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajukurung2017  #bajukurungmurah  #cottonmurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bazarpaknil  #ump  #uitm  #uitmjengka  #uiam  #usim  #kmpp  #kmph  #ipg  #upsi  #politeknik  #polisas  #utm  #unimap  #umk  #usm  #upm  . #testimonidhiacotton 
.
Kod : MD 30
=========================
🌹CUSTOMER TESTIMONIALS 🌹
=========================
.
Baju Kurung Moden menjadi pilihan ramai :
👗 Untuk semua peringkat umur.
👗 Sesuai dipakai untuk ke office, sekolah, menghadiri kenduri dan pakaian harian.
👗 Cantik, simple & sopan.
.
➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat
➡️ Material : English Cotton
➡️ Senang digosok / iron
➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh
➡️ Fabrik tidak jarang
➡️ Fabrik lembut dan sejuk
➡️ Kain selisih depan (Kain pakai)
➡️ Size : XS, S, M, L, XL
.
Harga : RM 65
Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS)
.
Untuk pembelian WA : 019-6960164
.
Jom buat baju matching dengan anak (custom made)
Visit our sister IG : @lynazpetals_baby
.
#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya #bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajukurungmurah #cottonmurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bazarpaknil #ump #uitm #uitmjengka #uiam #usim #kmpp #kmph #ipg #upsi #politeknik #polisas #utm #unimap #umk #usm #upm
.
#testimonidhiacotton
. Kod : MD 30 ========================= 🌹CUSTOMER TESTIMONIALS 🌹 ========================= . Baju Kurung Moden menjadi pilihan ramai : 👗 Untuk semua peringkat umur. 👗 Sesuai dipakai untuk ke office, sekolah, menghadiri kenduri dan pakaian harian. 👗 Cantik, simple & sopan. . ➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat ➡️ Material : English Cotton ➡️ Senang digosok / iron ➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh ➡️ Fabrik tidak jarang ➡️ Fabrik lembut dan sejuk ➡️ Kain selisih depan (Kain pakai) ➡️ Size : XS, S, M, L, XL . Harga : RM 65 Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS) . Untuk pembelian WA : 019-6960164 . Jom buat baju matching dengan anak (custom made) Visit our sister IG : @lynazpetals_baby . #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajukurung2017  #bajukurungmurah  #cottonmurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bazarpaknil  #ump  #uitm  #uitmjengka  #uiam  #usim  #kmpp  #kmph  #ipg  #upsi  #politeknik  #polisas  #utm  #unimap  #umk  #usm  #upm  . #testimonidhiacotton 
#UPDATEDLIST KUTU IPHONE 7 128GB WARNA BOLEH REQUEST 😇
.
⏰ Payment bulanan setiap 25hb-10hb (TIME DPT GAJI)
💵 Bulanan RM370 SAHAJA!
.
Syarat2 utk join:
‼️ Berumur 18tahun dan ke atas sahaja dan sudah bekerja
‼️ Deposit RM100 sahaja dan akan ditolak semasa tiba nom giliran
✅ Jujur dan amanah dan boleh berikan komitmen sepenuhnya
📢 JANGAN JOIN KALAU URGENT NAK PAKAI IPHONE 💁🏼
✅ Boleh pilih warna
✅ Boleh upgrade gb
❌ Deposit atau apa2 pembayaran tidak akan dipulangkan kalau nk tarik diri melainkan kalau berjaya mencari PENGGANTI.
.
WhatsApp utk join:
📞 018-660-2408
📞 018-660-2408
📞 018-660-2408
.
#kutuiphone #kutuiphonehere #kutuiphone6 #kutuiphonehere #kutuiphone6s #kutuiphone7 #uitmpahang #fattzura #loffatah #laraalana #dropship #uitmshahalam #uitmpretty #uitmkacak #shahalamresident #shahalambusiness #shahalamresidentbusiness #shahalamcity #shahalam #uniten #unimap #unisza #unitar #unimas
#UPDATEDLIST  KUTU IPHONE 7 128GB WARNA BOLEH REQUEST 😇 . ⏰ Payment bulanan setiap 25hb-10hb (TIME DPT GAJI) 💵 Bulanan RM370 SAHAJA! . Syarat2 utk join: ‼️ Berumur 18tahun dan ke atas sahaja dan sudah bekerja ‼️ Deposit RM100 sahaja dan akan ditolak semasa tiba nom giliran ✅ Jujur dan amanah dan boleh berikan komitmen sepenuhnya 📢 JANGAN JOIN KALAU URGENT NAK PAKAI IPHONE 💁🏼 ✅ Boleh pilih warna ✅ Boleh upgrade gb ❌ Deposit atau apa2 pembayaran tidak akan dipulangkan kalau nk tarik diri melainkan kalau berjaya mencari PENGGANTI. . WhatsApp utk join: 📞 018-660-2408 📞 018-660-2408 📞 018-660-2408 . #kutuiphone  #kutuiphonehere  #kutuiphone6  #kutuiphonehere  #kutuiphone6s  #kutuiphone7  #uitmpahang  #fattzura  #loffatah  #laraalana  #dropship  #uitmshahalam  #uitmpretty  #uitmkacak  #shahalamresident  #shahalambusiness  #shahalamresidentbusiness  #shahalamcity  #shahalam  #uniten  #unimap  #unisza  #unitar  #unimas 
Inner bungkus kod Nelydia Senrose ❤.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Nelydia Senrose ❤. . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Wawa Zainal ❤.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Wawa Zainal ❤. . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Thank you 😊😊 #customerfeedbackmadeinparit
▫
Nak buat tempahan / pertanyaan berkenaan BUTTON BADGE / KEYCHAIN / FRIDGE MAGNET boleh whatsapp terus
📲 0174059334 ( Wawa )
▫
Jemput Follow IG
@madeinparit @madeinparit @madeinparit @madeinparit
▫
Inshaa Allah kami akan cuba beri servis yang terbaik pada harga yang terbaik..!!
▫
#sayajualsticker #labelsticker #ipoh #sayajual #buttonbadgemurah #classbuttonbadge #sayajualbuttonbadge #buttonbadgeipoh #manjoi #instagramjualbuttonbadge #kendurikahwin #majlis #usim  #ruangrezekihanania #unisza #unimap #malaywedding #uiam #mmu #kolejmatrikulasijohor #politeknik #buttonbadgerm1 #unimas #doorgiftmurah #uitm #cenderahatimurah #maktab  #weddingbuttonbadge #keychainbadge
Thank you 😊😊 #customerfeedbackmadeinparit  ▫ Nak buat tempahan / pertanyaan berkenaan BUTTON BADGE / KEYCHAIN / FRIDGE MAGNET boleh whatsapp terus 📲 0174059334 ( Wawa ) ▫ Jemput Follow IG @madeinparit @madeinparit @madeinparit @madeinparit ▫ Inshaa Allah kami akan cuba beri servis yang terbaik pada harga yang terbaik..!! ▫ #sayajualsticker  #labelsticker  #ipoh  #sayajual  #buttonbadgemurah  #classbuttonbadge  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgeipoh  #manjoi  #instagramjualbuttonbadge  #kendurikahwin  #majlis  #usim  #ruangrezekihanania  #unisza  #unimap  #malaywedding  #uiam  #mmu  #kolejmatrikulasijohor  #politeknik  #buttonbadgerm1  #unimas  #doorgiftmurah  #uitm  #cenderahatimurah  #maktab  #weddingbuttonbadge  #keychainbadge 
2 hari saja lagi! Temui Amalhadiey di booth C3 #StylelistaFestival Eidul Adha di Dewan Wawasan, Kangar, Perlis bermula Jumaat hingga Ahad, 25-27 August 2017 ya #AmalSisters. – Kak Ina.
.
.
#Kurung #BajuKurung #BajuKurungPahang #KurungPahang #BajuKurungPesakGantung #KurungPesakGantung #BajuKurungCotton #KurungCotton #KurungCottonAmalhadiey #amalhadiey #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik #AmalhadieyBooth
2 hari saja lagi! Temui Amalhadiey di booth C3 #StylelistaFestival  Eidul Adha di Dewan Wawasan, Kangar, Perlis bermula Jumaat hingga Ahad, 25-27 August 2017 ya #AmalSisters . – Kak Ina. . . #Kurung  #BajuKurung  #BajuKurungPahang  #KurungPahang  #BajuKurungPesakGantung  #KurungPesakGantung  #BajuKurungCotton  #KurungCotton  #KurungCottonAmalhadiey  #amalhadiey  #KolejMatrikulasi  #uitm  #uum  #usm  #uia  #upm  #uiam  #ukm  #um  #unimap  #unimas  #upsi  #cikgucikgi  #gurumalaysia  #matriks  #politeknik  #AmalhadieyBooth 
USB Power Adapter dan Lightning to USB Cable (Untuk Iphone)

Che'gu Gadget
No.34 Tingkat Bawah, Jalan 5
Pekan Changlun, Changlun.
#chegugadget #changlun #bukitkayuhitam #uum #unimap #kolejpertanianmalaysia #kolejmatrikulasichanglun #hijaukuning #kedah #kedahan #photooftheday #cirittembak
Hydrocor Marine Aqua by Molicon Signature (14.2mm) for RM26 only 🌸
.
.
#lensmurah #tgmalim #melaka #perak #johor #kelantan #pahang #terengganu #selangor #lensmurahgila #bazaarpaknil #sapotlokal #upsi #uitm #ums #umk #umt #utem #utm #uthm #unimas #unisel #mmu #uniten #unimap #ump #contactlens #makeup #eyemakeup #local
Dah tinggal sikit je guys!
Ask for discounts! 😈😈😈
.
.
💢READY STOCK! 😊
💢💯Authentic
💢Finest Quality 👍👍👍
💰RM90.00 including postage (WM)
📦EM: RM10.00
🚚 COD: Equine Park / Putrajaya / Bangi
.
.
☎️012 2988721 / 012 799 9086
📸FB: strikeback_streetwear
💸Carousell: strikeback_streetwear
.
.
🌀Follow IG : @strikebackstreetwear
🌀Follow IG : @strikebackstreetwear
🌀Follow IG : @strikebackstreetwear
.
.
#herschelmurah #herschelmurahmalaysia #walletmurah #walletherschelmurah #sayajual #jualmurah #streetwear #streetwearmurah #StrikeBackStreetwear #FamilyOfColours #ukm #uitm #upm #uum #uum #uitm #ukm #unimap #usm #universitimalaya #uia #um #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #kolejkomuniti #malaysia #trendingmalaysia #hipstermalaysia #hipstermalaya
Dah tinggal sikit je guys! Ask for discounts! 😈😈😈 . . 💢READY STOCK! 😊 💢💯Authentic 💢Finest Quality 👍👍👍 💰RM90.00 including postage (WM) 📦EM: RM10.00 🚚 COD: Equine Park / Putrajaya / Bangi . . ☎️012 2988721 / 012 799 9086 📸FB: strikeback_streetwear 💸Carousell: strikeback_streetwear . . 🌀Follow IG : @strikebackstreetwear 🌀Follow IG : @strikebackstreetwear 🌀Follow IG : @strikebackstreetwear . . #herschelmurah  #herschelmurahmalaysia  #walletmurah  #walletherschelmurah  #sayajual  #jualmurah  #streetwear  #streetwearmurah  #StrikeBackStreetwear  #FamilyOfColours  #ukm  #uitm  #upm  #uum  #uum  #uitm  #ukm  #unimap  #usm  #universitimalaya  #uia  #um  #uitmshahalam  #uitmpuncakperdana  #kolejkomuniti  #malaysia  #trendingmalaysia  #hipstermalaysia  #hipstermalaya 
IPHONE 7/7PLUS ORIGINAL IMPORT SET ARE NOW AVAILABLE!
======================================
.
.
✅All items are ready stock! ✨
📲Original US SET📲  1 Years Warranty (Supplier)
.
Iphone 7 32gb
Jet Black- RM2750
Matte Black- RM2750
Gold- RM2750
Rose Gold- RM2750
Red- RM2790 🔥
.
Iphone 7 128gb
Jet Black- RM3050
Matte Black- RM3050
Gold- RM3050
Rose Gold- RM3050
Red- RM3090 🔥
.
Iphone 7 256gb
Jet Black- RM3150
Matte Black- RM3150
Gold- RM3150
Rose Gold- RM3150
Red- RM3190 🔥
.
iPhone 7 Plus 32gb
Jet Black- RM3400
Matte Black- RM3400
Gold- RM3400
Rose Gold- RM3400
Red- RM3440 🔥
.
iPhone 7 Plus 128gb
Jet Black- RM3750
Matte Black- RM3750
Gold- RM3750
Rose Gold- RM3750
Red- RM3790 🔥
.
iPhone 7 Plus 256gb
Jet Black- RM3850
Matte Black- RM3850
Gold- RM3850
Rose Gold- RM3850
Red- RM3890 🔥
.
🎁 Freegift Casing + Tempered Glass
🚚 Postage excluded : RM10/RM15 (Poslaju)
❌ No cash on delivery
✅ Full payment needed
.
WhatsApp us now at
📞 018-660-2408
📞 018-660-2408
.
#iphonereadystockGadgetRepublic #iphoneredseries #iphone7plus #iphone7 #shahalam #iphoneimportset #iphoneori #uitmshahalam #uitmpretty #uitmkacak #trustedselleriphonemalaysia #trustedsellershahalam #laraalana #iphoneredseries #iphonemalaysia #lokalah #bazarpaknil #iphoneography #unimas #unimap #mppuitm #uitm #gpmsuitmshahalam #matrikulasi
IPHONE 7/7PLUS ORIGINAL IMPORT SET ARE NOW AVAILABLE! ====================================== . . ✅All items are ready stock! ✨ 📲Original US SET📲 1 Years Warranty (Supplier) . Iphone 7 32gb Jet Black- RM2750 Matte Black- RM2750 Gold- RM2750 Rose Gold- RM2750 Red- RM2790 🔥 . Iphone 7 128gb Jet Black- RM3050 Matte Black- RM3050 Gold- RM3050 Rose Gold- RM3050 Red- RM3090 🔥 . Iphone 7 256gb Jet Black- RM3150 Matte Black- RM3150 Gold- RM3150 Rose Gold- RM3150 Red- RM3190 🔥 . iPhone 7 Plus 32gb Jet Black- RM3400 Matte Black- RM3400 Gold- RM3400 Rose Gold- RM3400 Red- RM3440 🔥 . iPhone 7 Plus 128gb Jet Black- RM3750 Matte Black- RM3750 Gold- RM3750 Rose Gold- RM3750 Red- RM3790 🔥 . iPhone 7 Plus 256gb Jet Black- RM3850 Matte Black- RM3850 Gold- RM3850 Rose Gold- RM3850 Red- RM3890 🔥 . 🎁 Freegift Casing + Tempered Glass 🚚 Postage excluded : RM10/RM15 (Poslaju) ❌ No cash on delivery ✅ Full payment needed . WhatsApp us now at 📞 018-660-2408 📞 018-660-2408 . #iphonereadystockGadgetRepublic  #iphoneredseries  #iphone7plus  #iphone7  #shahalam  #iphoneimportset  #iphoneori  #uitmshahalam  #uitmpretty  #uitmkacak  #trustedselleriphonemalaysia  #trustedsellershahalam  #laraalana  #iphoneredseries  #iphonemalaysia  #lokalah  #bazarpaknil  #iphoneography  #unimas  #unimap  #mppuitm  #uitm  #gpmsuitmshahalam  #matrikulasi 
Hari2 Bersenam. Hari2 Jogging. Susahnya nak turun berat badan!! TAK SUSAH dengan FATBURNERMEGA 3.0 NI!!. CUMA MINUM SETIAP PAGI  dan tingkatkan BAKAR LEMAK anda! Misi 5kg .. 10kg.. kacang je.. "Salam bro..lepas seminggu minum #fatburnermega 3.0 #tko ni , badan saya ringan bro ..rasa lengan dan peha saya mengecil" Najwa - Johor.

#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa MIX BERRIES )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Harga Asal Rm200. Harga promosi boleh terus whatsapp ye. 📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181

#sarawak 
#sabah 
#kedaionline 
#bazaaronline 
#bazarpaknil 
#bazaarpaknil 
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam
Hari2 Bersenam. Hari2 Jogging. Susahnya nak turun berat badan!! TAK SUSAH dengan FATBURNERMEGA 3.0 NI!!. CUMA MINUM SETIAP PAGI dan tingkatkan BAKAR LEMAK anda! Misi 5kg .. 10kg.. kacang je.. "Salam bro..lepas seminggu minum #fatburnermega  3.0 #tko  ni , badan saya ringan bro ..rasa lengan dan peha saya mengecil" Najwa - Johor. #fatburnermegamalaysia  TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi ✘ Berat tak naik balik lepas stop guna ✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa MIX BERRIES ) ✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas Harga Asal Rm200. Harga promosi boleh terus whatsapp ye. 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 #sarawak  #sabah  #kedaionline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #umt  #unisza  #ump  #polisas  #shahputra  #uitmjengka  #uia  #um  #utmkl  #ukm  #upm  #usim  #unikl  #unimap  #uum  #utm  #uitm  #uitmshahalam 
TGDI MAGIC NEEDLE

Alat kecantikan yang menggabungkan teknologi rangsangan kolagen dan juga teknologi penghantaran serum terus kedalam kulit PERTAMA di Malaysia

Kesan penyembuhan lebih pantas.Tidak perlu lagi ke spa untuk rawatan injection/filler..Buat sendiri dirumah.Kesan dapat dilihat serta merta kerana serum dihantar terus ke dalam kulit.

Jarum magic needle diperbuat drpd emas dan mempunyai ketebalan yang lebih halus drpd rambut menjadikan rawatan ini tidak sakit dan ia juga memastikan pemulihan struktur kulit tanpa melibatkan parut tambahan.Kesan juga lebih pantas!

#voodoothai #voodoomalaysia  #voodooamezoncream #jb #skudai #codskudai #unimap #usm #utm #dermarollermalaysia #babiesblink #tatiskincare #taticosmetic #dermarollermurah #kulitflawless #janna #jannanickers #laraalana #jbstokist #ephyra #jamusedapmalam #sendayutinggi #sabunpontinamurah #sabunpewiit #sabunephyra #collavitemalaysia #collavitemurah #collaviteoriginal #collavite
TGDI MAGIC NEEDLE Alat kecantikan yang menggabungkan teknologi rangsangan kolagen dan juga teknologi penghantaran serum terus kedalam kulit PERTAMA di Malaysia Kesan penyembuhan lebih pantas.Tidak perlu lagi ke spa untuk rawatan injection/filler..Buat sendiri dirumah.Kesan dapat dilihat serta merta kerana serum dihantar terus ke dalam kulit. Jarum magic needle diperbuat drpd emas dan mempunyai ketebalan yang lebih halus drpd rambut menjadikan rawatan ini tidak sakit dan ia juga memastikan pemulihan struktur kulit tanpa melibatkan parut tambahan.Kesan juga lebih pantas! #voodoothai  #voodoomalaysia  #voodooamezoncream  #jb  #skudai  #codskudai  #unimap  #usm  #utm  #dermarollermalaysia  #babiesblink  #tatiskincare  #taticosmetic  #dermarollermurah  #kulitflawless  #janna  #jannanickers  #laraalana  #jbstokist  #ephyra  #jamusedapmalam  #sendayutinggi  #sabunpontinamurah  #sabunpewiit  #sabunephyra  #collavitemalaysia  #collavitemurah  #collaviteoriginal  #collavite 
Waterproof edition code Wild Rose 😍💄⠀
PROMO MERDEKA RAYA 🔛
Get extra free gift 🎁 from us ⠀
.⠀
Whatsapp ira to order 0183214760⠀
.⠀
#amouracosmetics #amouralovers #amouramattelipstick #amourameletop #mattelipstick #Ombrettopalette #muamalaysia #bazaronline #kedaionline #vendormalaysia #muautara #foundation #dropshipwanted #jemyaira #wudhufriendly #sayajualamoura #hudabeautymalaysia #nyxmalaysia #ptss #uitmarau #uum #kuip #kolejkomuniti #unimap
Waterproof edition code Wild Rose 😍💄⠀ PROMO MERDEKA RAYA 🔛 Get extra free gift 🎁 from us ⠀ .⠀ Whatsapp ira to order 0183214760⠀ .⠀ #amouracosmetics  #amouralovers  #amouramattelipstick  #amourameletop  #mattelipstick  #Ombrettopalette  #muamalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #vendormalaysia  #muautara  #foundation  #dropshipwanted  #jemyaira  #wudhufriendly  #sayajualamoura  #hudabeautymalaysia  #nyxmalaysia  #ptss  #uitmarau  #uum  #kuip  #kolejkomuniti  #unimap 
DENGAN 2SUDU SEHARI MATA KABUR DH PULIH !!! Mudah jew.. hanya dgn 2sudu sehari dh blh sembuh yang paling penting konsisten..In shaa Allah ada kesembuhan. Jom atasi masalah mata yg anda hadapi dgn Trigold Eyecare.. kami ada penawarnya dan kami bantu anda..
.
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai TRIGOAL EYECARE boleh click link 
http://trigoaleyecare.com/pulihkan-masalah-mata/

Atau

Ada sebarang pertanyaan  boleh click- http://wasap.my//601126017518/trigoal *PERHATIAN* utk yg wasap sy sahaja akan dapat harga promosi , free postage & free gift* ‼ in shaa allah kami akan respond secepat mungkin☺
.
.
#shahalam #sabah #boutique #klang #kotakinabalu #shawl #uitm #Brunei #hijab #uum #Singapore #hijrah #unimap #terapiinstagram #trigoldeyecare #putrajaya #pulapol #pakarmata #mata #usm #tudung #penawarrabun #unisza #profdrmuhaya #ubatmata #busnesonline #sport #onlineshopping #sarawak
DENGAN 2SUDU SEHARI MATA KABUR DH PULIH !!! Mudah jew.. hanya dgn 2sudu sehari dh blh sembuh yang paling penting konsisten..In shaa Allah ada kesembuhan. Jom atasi masalah mata yg anda hadapi dgn Trigold Eyecare.. kami ada penawarnya dan kami bantu anda.. . . Nak tahu lebih lanjut mengenai TRIGOAL EYECARE boleh click link http://trigoaleyecare.com/pulihkan-masalah-mata/ Atau Ada sebarang pertanyaan boleh click- http://wasap.my//601126017518/trigoal *PERHATIAN* utk yg wasap sy sahaja akan dapat harga promosi , free postage & free gift* ‼ in shaa allah kami akan respond secepat mungkin☺ . . #shahalam  #sabah  #boutique  #klang  #kotakinabalu  #shawl  #uitm  #Brunei  #hijab  #uum  #Singapore  #hijrah  #unimap  #terapiinstagram  #trigoldeyecare  #putrajaya  #pulapol  #pakarmata  #mata  #usm  #tudung  #penawarrabun  #unisza  #profdrmuhaya  #ubatmata  #busnesonline  #sport  #onlineshopping  #sarawak 
Anda mempunyai masalah2 seperti dibawah:
⚠️ Jerawat ⚠️ Jeragat
⚠️ kulit kusam ⚠️ tona tak sekata
⚠️ parut jerawat

DAN, kekalkan kelembapan dan lindungi dari sinar UV dgn Day cream SPF35!

JOM cuba ROYAL EXPERT WHITE ✅ Set percubaan MURAH. ✅ TAHAN LAMA. Set penuh untuk penggunaan purata 3-4 bulan.
✅ Pencerahan SEMULAJADI, bukan pucat,dan TIADA PENGELUPASAN
✅ Produk dari PAKISTAN
⚠️ Pastikan anda beli dari Authorised dealer utk mengelakkan dari produk tiruan.

BERMINAT UTK MENCUBA???
PM atau whatsapp saya di 📱 013 282 0678

#bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah #trend #tabita #royalexpert #royalexpertmurah #royalexpertwhite #shahalam #sale #uthm #utm #ump #ums #unimas #unimap #um #ump #upm #ukm #usm #sayagunasayajual #antijeragat #antijerawat #penjagaanwajah #alahmembelimenangmemakai #penjagaankulit #royalexperttrialmurah
Anda mempunyai masalah2 seperti dibawah: ⚠️ Jerawat ⚠️ Jeragat ⚠️ kulit kusam ⚠️ tona tak sekata ⚠️ parut jerawat DAN, kekalkan kelembapan dan lindungi dari sinar UV dgn Day cream SPF35! JOM cuba ROYAL EXPERT WHITE ✅ Set percubaan MURAH. ✅ TAHAN LAMA. Set penuh untuk penggunaan purata 3-4 bulan. ✅ Pencerahan SEMULAJADI, bukan pucat,dan TIADA PENGELUPASAN ✅ Produk dari PAKISTAN ⚠️ Pastikan anda beli dari Authorised dealer utk mengelakkan dari produk tiruan. BERMINAT UTK MENCUBA??? PM atau whatsapp saya di 📱 013 282 0678 #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #barangmurah  #trend  #tabita  #royalexpert  #royalexpertmurah  #royalexpertwhite  #shahalam  #sale  #uthm  #utm  #ump  #ums  #unimas  #unimap  #um  #ump  #upm  #ukm  #usm  #sayagunasayajual  #antijeragat  #antijerawat  #penjagaanwajah  #alahmembelimenangmemakai  #penjagaankulit  #royalexperttrialmurah 
TARIKH PENTING ZULHIJJAH 🌟
...
.
 Sabda Rasulullah S.A.W.: “Apabila kamu telah melihat anak bulan Zulhijjah dan salah seorang dari kamu hendak berkorban, maka hendaklah dia menahan dirinya dari memotong rambut dan kukunya”. .
[Hadits Riwayat Imam Muslim, Hadith dari Ummu Salamah]
.
#Jubahmurah#kurtamoden#kurtamurah#kurtacouple#kurtastyle#setcouplemurah#kurtafit#jubahmoden#kurtaraya#jubahfamily#jubahcouple#jubahraya#igersmalaysia#kurtacouple#kurtadewasa#jubahraya#usim#uum#unisza#unikl#unimas#uitm#unimap#uiam#umt#um#kuisas#kuin#ukm#kuis#igersmalaysia#igersmalaya#kurtadewasa#malaysianism
TARIKH PENTING ZULHIJJAH 🌟 ... . Sabda Rasulullah S.A.W.: “Apabila kamu telah melihat anak bulan Zulhijjah dan salah seorang dari kamu hendak berkorban, maka hendaklah dia menahan dirinya dari memotong rambut dan kukunya”. . [Hadits Riwayat Imam Muslim, Hadith dari Ummu Salamah] . #Jubahmurah #kurtamoden #kurtamurah #kurtacouple #kurtastyle #setcouplemurah #kurtafit #jubahmoden #kurtaraya #jubahfamily #jubahcouple #jubahraya #igersmalaysia #kurtacouple #kurtadewasa #jubahraya #usim #uum #unisza #unikl #unimas #uitm #unimap #uiam #umt #um #kuisas #kuin #ukm #kuis #igersmalaysia #igersmalaya #kurtadewasa #malaysianism 
GUCCI ELEGANCE 😍
.
SUPERLIMITEDSTOCK!
.
MERDEKASALES RM80(NP:RM85) + FREE POSTAGE + BOX
.
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam
PARUT PUDAR, MUKA BERSIH 😀
.
Sape ada masalah kulit?🙋
📌Kulit kusam & Kering?
📌Kulit berminyak?
📌Jerawat & parut jerawat?
📌Jeragat?
📌Tona kulit tak sekata?
📌Blackhead?
📌Sunburn?
.
Yaya ada penyelesaiannya.Cubalah Seribella Lycopene Tomato. Ramai yang telah berjaya, anda tunggu apa lagi. Jom wasap Yaya cepat-cepat:
📲011 11615960
📲011 11615960
📲011 11615960
.
🎁FREE GIFT to all customers
💳Price RM60
👍Free consultation
🍒READY STOCK SERIBELLA
PARUT PUDAR, MUKA BERSIH 😀 . Sape ada masalah kulit?🙋 📌Kulit kusam & Kering? 📌Kulit berminyak? 📌Jerawat & parut jerawat? 📌Jeragat? 📌Tona kulit tak sekata? 📌Blackhead? 📌Sunburn? . Yaya ada penyelesaiannya.Cubalah Seribella Lycopene Tomato. Ramai yang telah berjaya, anda tunggu apa lagi. Jom wasap Yaya cepat-cepat: 📲011 11615960 📲011 11615960 📲011 11615960 . 🎁FREE GIFT to all customers 💳Price RM60 👍Free consultation 🍒READY STOCK SERIBELLA
Adidas Stan Smith Pink🌷
.
#wearablesshoes
Jom berseribella pagi ni sebelom start keje. Boleh cantik dan bertenaga 😍😍😍 _
Jom whatsapp 011 11615960 sementara stok masih ada. Dah macam pisang goreng panas. Alhamdulillah 🔥
Jom berseribella pagi ni sebelom start keje. Boleh cantik dan bertenaga 😍😍😍 _ Jom whatsapp 011 11615960 sementara stok masih ada. Dah macam pisang goreng panas. Alhamdulillah 🔥
Assalamualaikum...selamat pagi semua😊
-

FEEDBACK CUSTOMER: LEPAS CONSUME SERIBELLA SELAMA SEBULAN!😍
.
Alhamdulillah..banyak feedback positif dari customer seribella.
Dengan gabungan khasiat tomato, madu, daun olive, strawberi, L-cysteine dan yis ceramide insyaallah dapat membantu masalah kulit anda😊
.
Whatsapp Yaya untuk pertanyaan.
📱011 11615960
🎁free gift n consultation
Assalamualaikum...selamat pagi semua😊 - FEEDBACK CUSTOMER: LEPAS CONSUME SERIBELLA SELAMA SEBULAN!😍 . Alhamdulillah..banyak feedback positif dari customer seribella. Dengan gabungan khasiat tomato, madu, daun olive, strawberi, L-cysteine dan yis ceramide insyaallah dapat membantu masalah kulit anda😊 . Whatsapp Yaya untuk pertanyaan. 📱011 11615960 🎁free gift n consultation
PROMOSI BULAN INI..CEPAT SEBELUM TERLAMBAT..POTONGAN HARGA KAW-KAW.. !!! Anda memiliki masalah seperti di bawah?? -Takut melakukan pembedahan, laser ataupun lasik??
-Risau risiko semasa melakukan pembedahan??
-Kos perbelanjaan yang tinggi untuk merawat mata?? **rawat mata anda sebelum terlewat.. **Kini tidak lagi!! Dapatkan dengan segera stok Trigold Eyecare anda!! Untuk DISKAUN HEBAT inbox / whatsapp ke 011-26017518
.
.
#shahalam #sabah #boutique #klang #kotakinabalu #shawl #uitm #Brunei #hijab #uum #Singapore #hijrah #unimap #terapiinstagram #trigoldeyecare #putrajaya #pulapol #pakarmata #mata #usm #tudung #penawarrabun #unisza #profdrmuhaya #ubatmata #busnesonline #sport #onlineshopping #sarawak
PROMOSI BULAN INI..CEPAT SEBELUM TERLAMBAT..POTONGAN HARGA KAW-KAW.. !!! Anda memiliki masalah seperti di bawah?? -Takut melakukan pembedahan, laser ataupun lasik?? -Risau risiko semasa melakukan pembedahan?? -Kos perbelanjaan yang tinggi untuk merawat mata?? **rawat mata anda sebelum terlewat.. **Kini tidak lagi!! Dapatkan dengan segera stok Trigold Eyecare anda!! Untuk DISKAUN HEBAT inbox / whatsapp ke 011-26017518 . . #shahalam  #sabah  #boutique  #klang  #kotakinabalu  #shawl  #uitm  #Brunei  #hijab  #uum  #Singapore  #hijrah  #unimap  #terapiinstagram  #trigoldeyecare  #putrajaya  #pulapol  #pakarmata  #mata  #usm  #tudung  #penawarrabun  #unisza  #profdrmuhaya  #ubatmata  #busnesonline  #sport  #onlineshopping  #sarawak 
Inner bungkus kod Hanis Zalikha
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Hanis Zalikha . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Janna Nick
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Janna Nick . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Amyra Rosli
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Amyra Rosli . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Nelydia Senrose
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Nelydia Senrose . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Wani Hasrita
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Wani Hasrita . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Ayda Jebat
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Ayda Jebat . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Anzalna Nasir
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Anzalna Nasir . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Kila Fairy
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Kila Fairy . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Izara Aishah
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Izara Aishah . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Wawa Zainal
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Wawa Zainal . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Che Ta
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Che Ta . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Inner bungkus kod Nora Danish
.
.
Ciri2 inner bungkus 🎗
🌸SEJUK SELESA
🌸MATERIAL COTTON LYCRA
🌸MELEKAP ELOK DI DAHI
🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH
🌸PELBAGAI WARNA MENARIK
🌸TAK SAKIT TELINGA .
.
💰RM 10
📲whatsapp 014-5344087

#InnerBungkus #innerNeelofa #innerWarda #innersnowcapNeelofa #innerbungkuspasirmas #innersnowcapselesa #innersnowcaplembut #innersnowcapsejuk #innersnowcappasirmas #innersnowcapkelantan #innerbungkusviral #innerbungkusHaydaScarf #um #ukm #usm #upm #uitm #utm #uthm #ums #unimas #unimap
Inner bungkus kod Nora Danish . . Ciri2 inner bungkus 🎗 🌸SEJUK SELESA 🌸MATERIAL COTTON LYCRA 🌸MELEKAP ELOK DI DAHI 🌸TIDAK KEMBANG ATAU KECUT LEPAS BASUH 🌸PELBAGAI WARNA MENARIK 🌸TAK SAKIT TELINGA . . 💰RM 10 📲whatsapp 014-5344087 #InnerBungkus  #innerNeelofa  #innerWarda  #innersnowcapNeelofa  #innerbungkuspasirmas  #innersnowcapselesa  #innersnowcaplembut  #innersnowcapsejuk  #innersnowcappasirmas  #innersnowcapkelantan  #innerbungkusviral  #innerbungkusHaydaScarf  #um  #ukm  #usm  #upm  #uitm  #utm  #uthm  #ums  #unimas  #unimap 
Kembalikan penglihatan yg lebih jelas dgn Trigold Eyecare... Wassap segera ke +601126017518
.
.
#shahalam #sabah #boutique #klang #kotakinabalu #shawl #uitm #Brunei #hijab #uum #Singapore #hijrah #unimap #terapiinstagram #trigoldeyecare #putrajaya #pulapol #pakarmata #mata #usm #tudung #penawarrabun #unisza #profdrmuhaya #ubatmata #busnesonline #sport #onlineshopping #sarawak