an online Instagram web viewer

#viral medias

Photos

😇 KOPI ANGGUN PESONA VS KOPI PACAK POWER😉
.

KOPI ANGGUN PESONA (KAP) memang lain daripada KOPI biasa...
Banyak KEBAIKAN dalam satu sachet :-
☕ Minum kopi badan jadi ringan.
☕ Minum kopi badan jadi bertenaga.
☕ Minum kopi perut lawas mengempis.
☕ Minum kopi aset depan belakang up & mantap.
☕ Minum kopi keputihan hilang.
.

Memang berbaloi minum KOPI ANGGUN PESONA ni.. "milkbooster" tau sesuai sangat utk ibu yg menyusu ..
.

KOPI PACAK POWER ni pulak memang power untuk orang lelaki...
Dengar nama je mcm dah power... kesan dia lagi la power 💪
.

KOPI PACAK POWER JSD:-
👨 Memberi tenaga yang berpanjangan.
👨 Memanaskan badan.
👨 Melancarkan peredaran darah.
👨 Menyegar dan menyihatkan badan.
👨 Menyembuhkan luka dengan cepat.
👨 Merawat masalah kulit seperti kurap, kayap dan panau.
.

Cara penggunaan:
🌸 koyakkan satu sachet KAP/KPP ke dalam secawan air panas (100-150ml).
🌸 kacau hingga larut.
🌸 sedia untuk diminum
.

Apa tunggu lagi??
Nikmati kesedapan dan kehebatan yang ada dalam KOPI² ni.
.

Jom order  Sarah ☎ 0102762069

KOPI PACAK POWER - RM57.90
KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90
.

#jamususukdara 
#jsd 
#kopipacakpower 
#kopianggunpesona
#kopilelaki 
#kopiwanita
#kopijsd 
#sayajual 
#sayajualjsd 
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#bisnesonline 
#onlineseller 
#viral 
#testimoni 
#ukwahti 
#eusahawan 
#erezeki 
#youcanduit 
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil 
#sabah 
#sarawak
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
😇 KOPI ANGGUN PESONA VS KOPI PACAK POWER😉 . KOPI ANGGUN PESONA (KAP) memang lain daripada KOPI biasa... Banyak KEBAIKAN dalam satu sachet :- ☕ Minum kopi badan jadi ringan. ☕ Minum kopi badan jadi bertenaga. ☕ Minum kopi perut lawas mengempis. ☕ Minum kopi aset depan belakang up & mantap. ☕ Minum kopi keputihan hilang. . Memang berbaloi minum KOPI ANGGUN PESONA ni.. "milkbooster" tau sesuai sangat utk ibu yg menyusu .. . KOPI PACAK POWER ni pulak memang power untuk orang lelaki... Dengar nama je mcm dah power... kesan dia lagi la power 💪 . KOPI PACAK POWER JSD:- 👨 Memberi tenaga yang berpanjangan. 👨 Memanaskan badan. 👨 Melancarkan peredaran darah. 👨 Menyegar dan menyihatkan badan. 👨 Menyembuhkan luka dengan cepat. 👨 Merawat masalah kulit seperti kurap, kayap dan panau. . Cara penggunaan: 🌸 koyakkan satu sachet KAP/KPP ke dalam secawan air panas (100-150ml). 🌸 kacau hingga larut. 🌸 sedia untuk diminum . Apa tunggu lagi?? Nikmati kesedapan dan kehebatan yang ada dalam KOPI² ni. . Jom order Sarah ☎ 0102762069 KOPI PACAK POWER - RM57.90 KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 . #jamususukdara  #jsd  #kopipacakpower  #kopianggunpesona  #kopilelaki  #kopiwanita  #kopijsd  #sayajual  #sayajualjsd  #agenjsdselangor  #jsdselangor  #igers  #bisnesonline  #onlineseller  #viral  #testimoni  #ukwahti  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #freereview  #like4like  #follow4follow  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #shahalam  #teamjsdiman  #empireaurafidarich 
Perfume Paradise ni buat org confuse je tiap pagi nk pakai bau yg mana! Semua wangi! Wangi gilaaa 😍😍
.

Tau tak trial RM10 je 😱Klau beli yang ori, memang nangis tgok hrgaaa. Kalau jenis yang memg addicted perfume, mungkin ok kott.

Tapi kalau jenis yang sayang duit, tapi nk wangi, nak bergaya, haaa meh la tryyy perfume paradise 💃🏻Kompom tak nyesal! RM10 saje tau. Ye, RM10 je! 😘
.

Whatsapp +601133888191 untuk detail dan order ☺
.

#perfumeparadise #penperfume #perfume #wangian #perfumeparadiseexclusive #minyakwangimurah #penperfumemurah #feedbackperfumeparadise #penperfumemalaysia #inspiredperfumes #muabellaz #makeupbybellaz #thebestperfume #feedbackperfumeparadiseexclusive #perfumefavouritemuabellaz #thebestinspiredperfume #perfumemalaysia #perfumeviralmuabellaz #perfumeviralmalaysia #viral #thebestpenperfume #kualititerbaik
Perfume Paradise ni buat org confuse je tiap pagi nk pakai bau yg mana! Semua wangi! Wangi gilaaa 😍😍 . Tau tak trial RM10 je 😱Klau beli yang ori, memang nangis tgok hrgaaa. Kalau jenis yang memg addicted perfume, mungkin ok kott. Tapi kalau jenis yang sayang duit, tapi nk wangi, nak bergaya, haaa meh la tryyy perfume paradise 💃🏻Kompom tak nyesal! RM10 saje tau. Ye, RM10 je! 😘 . Whatsapp +601133888191 untuk detail dan order ☺ . #perfumeparadise  #penperfume  #perfume  #wangian  #perfumeparadiseexclusive  #minyakwangimurah  #penperfumemurah  #feedbackperfumeparadise  #penperfumemalaysia  #inspiredperfumes  #muabellaz  #makeupbybellaz  #thebestperfume  #feedbackperfumeparadiseexclusive  #perfumefavouritemuabellaz  #thebestinspiredperfume  #perfumemalaysia  #perfumeviralmuabellaz  #perfumeviralmalaysia  #viral  #thebestpenperfume  #kualititerbaik 
🌸TREATMENT SERUM🌸
RM39
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP 01126223595 😚❤️
.
KELEBIHAN :
.
✔ Bertindak sebagai anti septik & anti mikrobik
✔ Untuk melindungi kulit dari masalah jerawat
✔ Menjadikan kulit berseri & kelihatan mulus
.
CARA PENGGUNAAN :
.
➡ Picit & sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar
➡ Digunakan pada waktu siang & malam .
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 RO Water, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin Carbopor
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan) .
BERAT : 30ml
NO KKM : NOT160902953K
.
 #nurraysa #nurraysamurah #produkmesrawuduk #produkmesrawudukmurah #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #produkmesrasolat #produkmesrasolatmurah #nurraysapromosi #produkmesrawudukoriginal #nurraysaoriginal #nurraysaonline #nurraysaonlinemurah #makeupmurah #muamurah #makeupnurraysa #muanurraysa #nurraysahq #sabunkolagenmurah #lipsticknurraysa #jerawat #produkjerawat #skincarenurraysa #skincarenurraysamurah #nurraysaborong #bisnesonline #bisnesnurraysa #viral #sayajual #murah
🌸TREATMENT SERUM🌸 RM39 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP 01126223595 😚❤️ . KELEBIHAN : . ✔ Bertindak sebagai anti septik & anti mikrobik ✔ Untuk melindungi kulit dari masalah jerawat ✔ Menjadikan kulit berseri & kelihatan mulus . CARA PENGGUNAAN : . ➡ Picit & sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar ➡ Digunakan pada waktu siang & malam . KANDUNGAN BAHAN : 👉🏻 RO Water, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin Carbopor . 👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan) . BERAT : 30ml NO KKM : NOT160902953K . #nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
My little sister got mad at me and @jademartin6 for getting on her bed 😂😂😭😭 omggg but when I tell her to get out of my room or bed my little sister always has something smart to say all the time...SMH 😂😭 #clout #explorepage #exposed #dance #fight #followforfollow #glossy #goviral #viral #spam follow @clitorispharmacy for more posts 🖤😍
Before and after DYXYcosmetic.. cantik kan cantik kan..
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Jom Grab Promo dan dapat Free Gift menarik untuk TERAWAL SAHAJA TAU
.
psst!! Nak harga promo? promo bulan nov panas2 ni. discount sehingg RM40 tau😘
.
kalau nak order boleh dm or whatsapp 01126223595 ❤️😻
.
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#cosmeticmalaysia #makeup #dyxycombo #dyxyagent #dyxymurah #dyxyhq #dyxylover #mua #foundation #mascara #lipstick #eyeliner #viral #sayajual #murah
Before and after DYXYcosmetic.. cantik kan cantik kan.. . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . Jom Grab Promo dan dapat Free Gift menarik untuk TERAWAL SAHAJA TAU . psst!! Nak harga promo? promo bulan nov panas2 ni. discount sehingg RM40 tau😘 . kalau nak order boleh dm or whatsapp 01126223595 ❤️😻 . #dyxybccream  #teamfl  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxyteam  #dyxyteamfl  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial #cosmeticmalaysia  #makeup  #dyxycombo  #dyxyagent  #dyxymurah  #dyxyhq  #dyxylover  #mua  #foundation  #mascara  #lipstick  #eyeliner  #viral  #sayajual  #murah 
Kalau mau makan temen 
Pakai nasi dong 
Biar kenyang 😊😊😊
. . 
follow: sing.tenang 👍
tag temen, pacar, mantan *ups, gebetan kamu ✌️
. . 
@sing.tenang #kidzjamannow #generasimicin #abg #kekinian #anakmuda #micin #viral #instagram #quotes #galau #hits #jomblo #jones #galau #sedih #sendiri #temen #sahabat #pacar #gebetan #mantan #baper #moveon #gws #lucu #sindiran #curhatan #ngakak #enjoy
Thank you for choosing our services💐😘
.
Customer request
.
DATE 💐 19/11/2017
PROVIDER 💐 
RECEIVER💐 
LOCATION💐 SELF PICKUP
.
Whatapp for any enquiries  012-5014782
. #suprisedeliveryipoh#suprisebajetmurah#flowersbouquet#flowers#flowersbouquet50ringgit#suprisemurahipoh#delivery#suprisechocolate#ipoh#instafamous#hotitem#ipoh#dinnerplanner#perak#suprisegift#supriseparty#bouquetofflowers#bouquet #saupriseplanner#freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh#lovebouquetflowers#trending#viral
Thank you for choosing our services💐😘 . Customer request . DATE 💐 19/11/2017 PROVIDER 💐 RECEIVER💐 LOCATION💐 SELF PICKUP . Whatapp for any enquiries 012-5014782 . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #ipoh #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet  #saupriseplanner #freshflowersbouquet  #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #viral 
Double tap your side!! Can we hit 50 likes? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
{👤} Follow
{❤️} Like
{💬} Comment
{🔔} Turn on post notifications {♻️} Repost
{🚫} No hate or will get blocked
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
{Follow✔️ my partner}
{👥} Partner ( 10/10) [⭐] @betaclashing
[⭐] @chief_lucky
[⭐] @chief_kral
[⭐] @_special_gamer
[⭐] @cr.zino
[⭐] @clash_nooob
[⭐] @angry_clash
[⭐] @clash_army__
[⭐] @game_cclash
[⭐] @siux60
➖➖➖➖❌IgnoreHashtags❌➖➖➖➖
#clashroyale #instaclasher #clasher #dailyclashing #epiccards #legendarycards #clashroyalehype #exited #newcards #releasingsoon #chestopenings #newdecks #tips #latestdecks #newestupdate #latestupdate #epicchest #legendarychest #worldrecord #hype #clashdaily #dailyclashing #climbingarena #trophyrecord #clanchest #evolvedkingdom4life #malaysianclasher #viral #likeaboss
Double tap your side!! Can we hit 50 likes? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ {👤} Follow {❤️} Like {💬} Comment {🔔} Turn on post notifications {♻️} Repost {🚫} No hate or will get blocked ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ {Follow✔️ my partner} {👥} Partner ( 10/10) [⭐] @betaclashing [⭐] @chief_lucky [⭐] @chief_kral [⭐] @_special_gamer [⭐] @cr.zino [⭐] @clash_nooob [⭐] @angry_clash [⭐] @clash_army__ [⭐] @game_cclash [⭐] @siux60 ➖➖➖➖❌IgnoreHashtags❌➖➖➖➖ #clashroyale  #instaclasher  #clasher  #dailyclashing  #epiccards  #legendarycards  #clashroyalehype  #exited  #newcards  #releasingsoon  #chestopenings  #newdecks  #tips  #latestdecks  #newestupdate  #latestupdate  #epicchest  #legendarychest  #worldrecord  #hype  #clashdaily  #dailyclashing  #climbingarena  #trophyrecord  #clanchest  #evolvedkingdom4life  #malaysianclasher  #viral  #likeaboss 
For real ! 😂💀 ( if viewing follow @_.shefr0mig._ ) ! @repost #repost 💜 #views  #viral #views | Tag friends ! | 😌 #explorepage #explore ••••••••••••••••••••••••• #shelit  #challenge #explorepage #explore #views #viral ‼️🔥 #funnymemes #funnyvideos #funny
Every single night 🙄😴
Via: @ladbible
------------
Follow us for daily posts
@youreveryday.post
@youreveryday.post
@youreveryday.post
Every single night 🙄😴 Via: @ladbible ------------ Follow us for daily posts @youreveryday.post @youreveryday.post @youreveryday.post
Yay or Nay : Makeup Separuh, Tren yang Lagi Rame Nih di Instagram. Berani coba ???
.
Cukup menantang juga ya tren ini. Merias wajah tapi hanya satu sisi wajah tampaknya bukan hal yang mudah. Membiarkan satu sisi tetap polos sementara fokus hanya pada riasan sisi yang lainnya jadi sesuatu yang menarik juga untuk dilakukan.
.
Kalau kamu sendiri bagaimana, ladies? Lebih sering pakai makeup atau tampil dengan wajah polos? Atau mungkin kamu punya alat-alat makeup dan produk kosmetik andalan untuk dipakai sehari-hari? Yang penting memang kecantikan dan kesehatan kulit wajah perlu dijaga dengan baik.
.
#makeup
#makeuptutorial
#halffacemakeup
#halffacechallenge
#instagood 
#mua 
#diy
#trend
#viral
#viralmakeup
#instagram
#tampilcantik
#gayahidup
#lifestyle
#kidsjamannow
#suppliersalon
#suppliersaloninfo
Yay or Nay : Makeup Separuh, Tren yang Lagi Rame Nih di Instagram. Berani coba ??? . Cukup menantang juga ya tren ini. Merias wajah tapi hanya satu sisi wajah tampaknya bukan hal yang mudah. Membiarkan satu sisi tetap polos sementara fokus hanya pada riasan sisi yang lainnya jadi sesuatu yang menarik juga untuk dilakukan. . Kalau kamu sendiri bagaimana, ladies? Lebih sering pakai makeup atau tampil dengan wajah polos? Atau mungkin kamu punya alat-alat makeup dan produk kosmetik andalan untuk dipakai sehari-hari? Yang penting memang kecantikan dan kesehatan kulit wajah perlu dijaga dengan baik. . #makeup  #makeuptutorial  #halffacemakeup  #halffacechallenge  #instagood  #mua  #diy  #trend  #viral  #viralmakeup  #instagram  #tampilcantik  #gayahidup  #lifestyle  #kidsjamannow  #suppliersalon  #suppliersaloninfo 
Thank you for choosing our services💐😘
.
Customer request
.
DATE 💐 19/11/2017
PROVIDER 💐 
RECEIVER💐 
LOCATION💐 SELF PICKUP
.
Whatapp for any enquiries  012-5014782
. #suprisedeliveryipoh#suprisebajetmurah#flowersbouquet#flowers#flowersbouquet50ringgit#suprisemurahipoh#delivery#suprisechocolate#ipoh#instafamous#hotitem#ipoh#dinnerplanner#perak#suprisegift#supriseparty#bouquetofflowers#bouquet #saupriseplanner#freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh#lovebouquetflowers#trending#viral
Thank you for choosing our services💐😘 . Customer request . DATE 💐 19/11/2017 PROVIDER 💐 RECEIVER💐 LOCATION💐 SELF PICKUP . Whatapp for any enquiries 012-5014782 . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #ipoh #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet  #saupriseplanner #freshflowersbouquet  #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #viral 
TSHIRT KICKDENIM ORIGINAL
Idr  130.000

CATALOUGE LAIN CEK DI
↪ @nomistorebekasi ↩
========================
💈ORDER ONLINE💈
☢ PIN D75F8274
♻️WA : 08999978315
⚔LINE : SHERIFF315DISTRO
========================
⚠️ATENTION !!⚠️
JANGAN RAGU KAMI AUTHORIZED DEALER RESMI BLACKID KICKDENIM NOMITRADEMARK ORIGINAL
🌍LOKASI STORE🌍

SHERIFF 315 DISTRO METLAND TAMBUN
🚨JL RUBI XIII BLOK P3 NO 10 TAMBUN BEKASI

SHERIFF 315 DISTRO CIKARANG
🚨JL.INDUSTRI RAYA PASIR GOMBONG CIKARANG UTARA (SAMPING SMK AL AMIN)

NO KW NO TIPU TIPU
Jaminan Barang Original /ASLI 💯%
👇CEK TESTIMONI KAMI👇
FOLLOW @sheriff315distro.testimonial

#tshirt #kaos #longsleeve #kaosdistro #bajudistro #kickdenim #blackidclothing #nomitrademark #distrobandung #distrobekasi #clothing #viral #distrojakarta #olshop #kiddrockoriginal #likeforlike #kiddrock # #clothing #lucu #kiddrockindonesia #clothingonline  #infojakarta #localbrand #unik #infobekasi #tambun #bogor #bekasi #cibitung #cikarang
TSHIRT KICKDENIM ORIGINAL Idr  130.000 CATALOUGE LAIN CEK DI ↪ @nomistorebekasi ↩ ======================== 💈ORDER ONLINE💈 ☢ PIN D75F8274 ♻️WA : 08999978315 ⚔LINE : SHERIFF315DISTRO ======================== ⚠️ATENTION !!⚠️ JANGAN RAGU KAMI AUTHORIZED DEALER RESMI BLACKID KICKDENIM NOMITRADEMARK ORIGINAL 🌍LOKASI STORE🌍 SHERIFF 315 DISTRO METLAND TAMBUN 🚨JL RUBI XIII BLOK P3 NO 10 TAMBUN BEKASI SHERIFF 315 DISTRO CIKARANG 🚨JL.INDUSTRI RAYA PASIR GOMBONG CIKARANG UTARA (SAMPING SMK AL AMIN) NO KW NO TIPU TIPU Jaminan Barang Original /ASLI 💯% 👇CEK TESTIMONI KAMI👇 FOLLOW @sheriff315distro.testimonial #tshirt  #kaos  #longsleeve  #kaosdistro  #bajudistro  #kickdenim  #blackidclothing  #nomitrademark  #distrobandung  #distrobekasi  #clothing  #viral  #distrojakarta  #olshop  #kiddrockoriginal  #likeforlike  #kiddrock  # #clothing  #lucu  #kiddrockindonesia  #clothingonline   #infojakarta  #localbrand  #unik  #infobekasi  #tambun  #bogor  #bekasi  #cibitung  #cikarang 
Yay or Nay : Makeup Separuh, Tren yang Lagi Rame Nih di Instagram. Berani coba ???
.
Cukup menantang juga ya tren ini. Merias wajah tapi hanya satu sisi wajah tampaknya bukan hal yang mudah. Membiarkan satu sisi tetap polos sementara fokus hanya pada riasan sisi yang lainnya jadi sesuatu yang menarik juga untuk dilakukan.
.
Kalau kamu sendiri bagaimana, ladies? Lebih sering pakai makeup atau tampil dengan wajah polos? Atau mungkin kamu punya alat-alat makeup dan produk kosmetik andalan untuk dipakai sehari-hari? Yang penting memang kecantikan dan kesehatan kulit wajah perlu dijaga dengan baik.
.
#makeup
#makeuptutorial
#halffacemakeup
#halffacechallenge
#instagood 
#mua 
#diy
#trend
#viral
#viralmakeup
#instagram
#tampilcantik
#gayahidup
#lifestyle
#kidsjamannow
#suppliersalon
#suppliersaloninfo
Yay or Nay : Makeup Separuh, Tren yang Lagi Rame Nih di Instagram. Berani coba ??? . Cukup menantang juga ya tren ini. Merias wajah tapi hanya satu sisi wajah tampaknya bukan hal yang mudah. Membiarkan satu sisi tetap polos sementara fokus hanya pada riasan sisi yang lainnya jadi sesuatu yang menarik juga untuk dilakukan. . Kalau kamu sendiri bagaimana, ladies? Lebih sering pakai makeup atau tampil dengan wajah polos? Atau mungkin kamu punya alat-alat makeup dan produk kosmetik andalan untuk dipakai sehari-hari? Yang penting memang kecantikan dan kesehatan kulit wajah perlu dijaga dengan baik. . #makeup  #makeuptutorial  #halffacemakeup  #halffacechallenge  #instagood  #mua  #diy  #trend  #viral  #viralmakeup  #instagram  #tampilcantik  #gayahidup  #lifestyle  #kidsjamannow  #suppliersalon  #suppliersaloninfo 
“Chocolate orange pudding parfait”
Details
Shutter Frame proudly present :
OUR 
Photographer : 
@aldriansuherman 
Food stylish 🔪:
@aldriansuherman 
Videographer :
@dikotakinsaja 📸: @dessypermatasari9 @pamelfelita .
.
.
.
.
.
#photography #photoshoot #photographer #production #canonphoto #foodporn #food #foodie #chef #jakarta #photo #cuisine #culinary #productphotography #foodlover #foodblogger #vsco #snapseed #indonesia #vscocam #foodstagram #viral  #garnish  #jakarta #jakartabarat #tangerang #foto
“Chocolate orange pudding parfait” Details Shutter Frame proudly present : OUR Photographer : @aldriansuherman Food stylish 🔪: @aldriansuherman Videographer : @dikotakinsaja 📸: @dessypermatasari9 @pamelfelita . . . . . . #photography  #photoshoot  #photographer  #production  #canonphoto  #foodporn  #food  #foodie  #chef  #jakarta  #photo  #cuisine  #culinary  #productphotography  #foodlover  #foodblogger  #vsco  #snapseed  #indonesia  #vscocam  #foodstagram  #viral  #garnish  #jakarta  #jakartabarat  #tangerang  #foto 
RESTOCK SEPATU BASKET MURAH MERIAH
#BIGSALE

SEPATU BASKET ADIDAS CLOUDFOAM ILATION MID
Kode ART/SKU : AQ1362

BARANG DIJAMIN ORIGINAL 100% NEW DAN BNIB

SIZE 
42 2/3
43 1/3
44

DISKON 2X CUMA JADI 699.000
DISKON JADI 750.000 
Diskon dari 1.199.000

KONTAK :
Koleksi lain di Instagram : @altari_sports
Wa : 085729718141
BBM : 5282D58E
Line. : @bcx2950n ( pakai @ )

COD : YOGYAKARTA

#nikefoampositepro #nikefoamposite #yogyakarta #indonesia #bigsale #diskonbesar #sepatudiskon #sepatujogja #nikemurah #basketindonesia #istindonesia #pumaoriginal #pumaindonesia #pumabravery #pumabravery2 #runningpuma #pumamurah #PEBASKETINDONESIA #sepatubasket #nikeindonesia #viral #viralabis #palingviral #langsungviral
RESTOCK SEPATU BASKET MURAH MERIAH #BIGSALE  SEPATU BASKET ADIDAS CLOUDFOAM ILATION MID Kode ART/SKU : AQ1362 BARANG DIJAMIN ORIGINAL 100% NEW DAN BNIB SIZE 42 2/3 43 1/3 44 DISKON 2X CUMA JADI 699.000 DISKON JADI 750.000 Diskon dari 1.199.000 KONTAK : Koleksi lain di Instagram : @altari_sports Wa : 085729718141 BBM : 5282D58E Line. : @bcx2950n ( pakai @ ) COD : YOGYAKARTA #nikefoampositepro  #nikefoamposite  #yogyakarta  #indonesia  #bigsale  #diskonbesar  #sepatudiskon  #sepatujogja  #nikemurah  #basketindonesia  #istindonesia  #pumaoriginal  #pumaindonesia  #pumabravery  #pumabravery2  #runningpuma  #pumamurah  #PEBASKETINDONESIA  #sepatubasket  #nikeindonesia  #viral  #viralabis  #palingviral  #langsungviral 
Cake Unik Ini Terbuat dari Daging Sapi Segar, Berani Coba?
-----
Follow @IDNTimes - The Voice of Millennials and Gen Z
-----
Meat cake pertama kali dibuat untuk premiere show "At Home with Amy Sedaris", sebuah program TV show aktris Amy Sedaris yang menampilkan kreasi-kreasi unik seputar rumah tangga. Rupanya meat cake ini menarik perhatian penonton di Australia yang kemudian berbondong-bondong menirunya.
-----
Daging sapi salami menjadi yang paling banyak digunakan sebagai bahan meat cake. Tetapi, orang-orang Jepang lebih menyukai meat cake dari tumpukan irisan daging sapi mentah yang kemudian dimasak lagi menjadi sashimi atau dipanggang. -----
Mungkin terlihat menjijikkan bagi mereka yang tidak menyukai daging atau tidak terbiasa melihat daging mentah ditumpuk. Tetapi percayalah, setumpuk meat cake ini lebih mahal daripada menara cake dengan frosting gula yang melimpah. (#IDNTimesCommunity / Sophia Marie)
-----
Temukan info UNIK lainnya:
@IDNTimes.Community | @Popbela_com | @Popbela.Beauty | @IDN.TV | @IDNTV.Yummy | @IDNTV.NOW
-----
#IDNTimes #SuaraMillennial #entertainment #indonesia #wowfakta #kamuharustahu #faktadanmitos #jakarta #bandung #surabaya #jogjakarta #bali #balikpapan #medan #regional #balibible #viral
Cake Unik Ini Terbuat dari Daging Sapi Segar, Berani Coba? ----- Follow @IDNTimes - The Voice of Millennials and Gen Z ----- Meat cake pertama kali dibuat untuk premiere show "At Home with Amy Sedaris", sebuah program TV show aktris Amy Sedaris yang menampilkan kreasi-kreasi unik seputar rumah tangga. Rupanya meat cake ini menarik perhatian penonton di Australia yang kemudian berbondong-bondong menirunya. ----- Daging sapi salami menjadi yang paling banyak digunakan sebagai bahan meat cake. Tetapi, orang-orang Jepang lebih menyukai meat cake dari tumpukan irisan daging sapi mentah yang kemudian dimasak lagi menjadi sashimi atau dipanggang. ----- Mungkin terlihat menjijikkan bagi mereka yang tidak menyukai daging atau tidak terbiasa melihat daging mentah ditumpuk. Tetapi percayalah, setumpuk meat cake ini lebih mahal daripada menara cake dengan frosting gula yang melimpah. (#IDNTimesCommunity  / Sophia Marie) ----- Temukan info UNIK lainnya: @IDNTimes.Community | @Popbela_com | @Popbela.Beauty | @IDN.TV | @IDNTV.Yummy | @IDNTV.NOW ----- #IDNTimes  #SuaraMillennial  #entertainment  #indonesia  #wowfakta  #kamuharustahu  #faktadanmitos  #jakarta  #bandung  #surabaya  #jogjakarta  #bali  #balikpapan  #medan  #regional  #balibible  #viral 
Would you slap me for 1,000$?🤔I would
Follow me @real.od for more✅
Like fast and tag friends below😱
Would you slap me for 1,000$?🤔I would Follow me @real.od for more✅ Like fast and tag friends below😱
Tricker Dari Manado 
@toarpolii 
_________________________

@Regranned from @toarpolii -  Friday! ❌
#DCZ #CFKFORLYFE 🔻
🔻
🔻
#vapecapitol #vapers #vapeindo #vapeporn #instavape #vapetricks #vapemodels #vapefamous #viral #photography #clouds #dragoncloudz - #regrann
.
Hai Assalamualaikum lovelies💗.
Bersempena dengan birthday leader kami, Kak Ain, pada bulan November ni, Team FL ada buat peraduan Buy And Win!!! Pemenang bertuah akan mendapat rantai emas uolls😱🎆.
📛Tarikh tutup: 30/11/2017📛
.
☑Awak cuma kena beli salah satu daripada set Dyxy bulan November ni sama ada :
🔅 hot crazy famous
🔅 hot crazy wanted
🔅 basic lady dyxy
🔅 perfect lady
🔅 beauty lady
🔅 complete lady
☑Usai pembelian, nama awak akan automatically tersenarai dalam cabutan bertuah Team FL! Ya Allah peluang sekali seumur hidup ni! Jangan lepaskan peluang untuk join ya lovelies😘. Stay pretty with DYXY COSMETICS 💐💗🌼.
.
#dyxy_bynurfarizah #dyxymalaysia #dyxyviral #dyxymascara #dyxymurah #hot #crazy #famous #girls #wanted #viral #girls #dyxyorimurah #dyxyoriginalhq #dyxyviral #brushmurah #bccream #teamfl #teamaien #teamcantik #staypretty #igshoponline #igshopmalaysia #igshopmurah #sayajualmurah #trustedseller #trending #sangatberbaloi #geraipaknil #produkmalaysia #kosmetikhalal #kosmetikkorea
. Hai Assalamualaikum lovelies💗. Bersempena dengan birthday leader kami, Kak Ain, pada bulan November ni, Team FL ada buat peraduan Buy And Win!!! Pemenang bertuah akan mendapat rantai emas uolls😱🎆. 📛Tarikh tutup: 30/11/2017📛 . ☑Awak cuma kena beli salah satu daripada set Dyxy bulan November ni sama ada : 🔅 hot crazy famous 🔅 hot crazy wanted 🔅 basic lady dyxy 🔅 perfect lady 🔅 beauty lady 🔅 complete lady ☑Usai pembelian, nama awak akan automatically tersenarai dalam cabutan bertuah Team FL! Ya Allah peluang sekali seumur hidup ni! Jangan lepaskan peluang untuk join ya lovelies😘. Stay pretty with DYXY COSMETICS 💐💗🌼. . #dyxy_bynurfarizah  #dyxymalaysia  #dyxyviral  #dyxymascara  #dyxymurah  #hot  #crazy  #famous  #girls  #wanted  #viral  #girls  #dyxyorimurah  #dyxyoriginalhq  #dyxyviral  #brushmurah  #bccream  #teamfl  #teamaien  #teamcantik  #staypretty  #igshoponline  #igshopmalaysia  #igshopmurah  #sayajualmurah  #trustedseller  #trending  #sangatberbaloi  #geraipaknil  #produkmalaysia  #kosmetikhalal  #kosmetikkorea 
Yay or Nay : Makeup Separuh, Tren yang Lagi Rame Nih di Instagram. Berani coba ???
.
Cukup menantang juga ya tren ini. Merias wajah tapi hanya satu sisi wajah tampaknya bukan hal yang mudah. Membiarkan satu sisi tetap polos sementara fokus hanya pada riasan sisi yang lainnya jadi sesuatu yang menarik juga untuk dilakukan.
.
Kalau kamu sendiri bagaimana, ladies? Lebih sering pakai makeup atau tampil dengan wajah polos? Atau mungkin kamu punya alat-alat makeup dan produk kosmetik andalan untuk dipakai sehari-hari? Yang penting memang kecantikan dan kesehatan kulit wajah perlu dijaga dengan baik.
.
#makeup
#makeuptutorial
#halffacemakeup
#halffacechallenge
#instagood 
#mua 
#diy
#trend
#viral
#viralmakeup
#instagram
#tampilcantik
#gayahidup
#lifestyle
#kidsjamannow
#suppliersalon
#suppliersaloninfo
Yay or Nay : Makeup Separuh, Tren yang Lagi Rame Nih di Instagram. Berani coba ??? . Cukup menantang juga ya tren ini. Merias wajah tapi hanya satu sisi wajah tampaknya bukan hal yang mudah. Membiarkan satu sisi tetap polos sementara fokus hanya pada riasan sisi yang lainnya jadi sesuatu yang menarik juga untuk dilakukan. . Kalau kamu sendiri bagaimana, ladies? Lebih sering pakai makeup atau tampil dengan wajah polos? Atau mungkin kamu punya alat-alat makeup dan produk kosmetik andalan untuk dipakai sehari-hari? Yang penting memang kecantikan dan kesehatan kulit wajah perlu dijaga dengan baik. . #makeup  #makeuptutorial  #halffacemakeup  #halffacechallenge  #instagood  #mua  #diy  #trend  #viral  #viralmakeup  #instagram  #tampilcantik  #gayahidup  #lifestyle  #kidsjamannow  #suppliersalon  #suppliersaloninfo 
NEW DANCE 😂‼️ #hitthechoppa #newdance #dancing #viral #explore #trend
Shorty what u want😄👅 spam the comments 😘#viral
Shorty what u want😄👅 spam the comments 😘#viral 
Just for lauch. FOLLOW US Don’t forget to tag your friends ➖➖➖➖➖➖➖➖ DM me for partnership #girl #prank #beautiful #lol #instagram #funny #like #lmao #funnymemes #fun #friends #tag #comedy #cute #rihanna #gucci #london #usa #vibes #twerk #hot #instagood #sexy #cardib #migos #viral #wow #followme #mood #meekmill
Bismillah..
Assalamualaikum ukthi 
MOSLEAMWEAR ORIGINAL

Alya Dress by INJI
Mat. Denim kombi kaos rayon stripe
All size ld.107 cm pj.140 cm
Kancing depan Busui frendly
IDR.270.00/pcs

Minat?serius order⤵
Nama:
Alamat:
No Hp:
Orderan(warna):
Kirim ke WA 📲 0813 1978 1745

#naladress#zananadress#bilqiasyari
#productoriginal#oribygagil#d'lovera
#moesleamwear#fashionmuslim
#jualprodukori#annora#newzebia
#alyabyinji#sahwasyari#anayabygagil
#dress#jambi#hijabersmedan#jualonline
#bundasosialita#momykece#pns#cpns
#viral#jualbajuori#sonyadress#
Bismillah.. Assalamualaikum ukthi MOSLEAMWEAR ORIGINAL Alya Dress by INJI Mat. Denim kombi kaos rayon stripe All size ld.107 cm pj.140 cm Kancing depan Busui frendly IDR.270.00/pcs Minat?serius order⤵ Nama: Alamat: No Hp: Orderan(warna): Kirim ke WA 📲 0813 1978 1745 #naladress #zananadress #bilqiasyari  #productoriginal #oribygagil #d 'lovera #moesleamwear #fashionmuslim  #jualprodukori #annora #newzebia  #alyabyinji #sahwasyari #anayabygagil  #dress #jambi #hijabersmedan #jualonline  #bundasosialita #momykece #pns #cpns  #viral #jualbajuori #sonyadress #
One density is too basic for Classic lashes 💁🏼 That's why I used 5 different densities, 3 different curls, 8 different lengths, and 1 amazing adhesive 😏 😘

#eyelashextensions #russianvolumefans #brazilianwax  #teethwhitening #permanentmakeupartist #microblading #lashes #mua #makeup #sonomacounty #esthetician #esthetics #extensions #bellalash  #eyelashes #turlock  #makeupartistsworldwide #makeupaddict  #facials #modesto #bayarea #centralvalley #la #southerncalifornia #tracy #patterson #manteca #merced #viral
One density is too basic for Classic lashes 💁🏼 That's why I used 5 different densities, 3 different curls, 8 different lengths, and 1 amazing adhesive 😏 😘 #eyelashextensions  #russianvolumefans  #brazilianwax  #teethwhitening  #permanentmakeupartist  #microblading  #lashes  #mua  #makeup  #sonomacounty  #esthetician  #esthetics  #extensions  #bellalash  #eyelashes  #turlock  #makeupartistsworldwide  #makeupaddict  #facials  #modesto  #bayarea  #centralvalley  #la  #southerncalifornia  #tracy  #patterson  #manteca  #merced  #viral 
POLOSHIRT NOMITRADEMARK  ORIGINAL
Idr  130.000

CATALOUGE LAIN CEK DI
↪@kiddrock_bekasi↩
↪@nomistorebekasi↩
========================
💈ORDER ONLINE💈
☢ PIN D75F8274
♻️WA : 08999978315
⚔LINE : SHERIFF315DISTRO
========================
⚠️ATENTION !!⚠️
JANGAN RAGU KAMI AUTHORIZED DEALER RESMI BLACKID KICKDENIM NOMITRADEMARK KIDDROCK HARMONIC AWESOME ORIGINAL 🌍LOKASI STORE🌍
SHERIFF 315 DISTRO METLAND TAMBUN
🚨JL RUBI XIII BLOK P3 NO 10 TAMBUN BEKASI

SHERIFF 315 DISTRO CIKARANG
🚨JL.INDUSTRI RAYA PASIR GOMBONG CIKARANG UTARA (SAMPING SMK AL AMIN)

NO KW NO TIPU TIPU
Jaminan Barang Original /ASLI 💯%
👇CEK TESTIMONI KAMI👇
FOLLOW @sheriff315distro.testimonial

#kaos #kaoskerah #poloshirt #lacoste #kickdenim #blackidclothing #nomitrademark #distrobandung #distrobekasi #clothing #viral #distrojakarta #olshop #kiddrockoriginal #likeforlike #kiddrock # #clothing #lucu #kiddrockindonesia #clothingonline  #kemejakotakkotak #localbrand #unik #infobekasi #tambun #bogor #bekasi #cibitung #cikarang
POLOSHIRT NOMITRADEMARK ORIGINAL Idr  130.000 CATALOUGE LAIN CEK DI ↪@kiddrock_bekasi↩ ↪@nomistorebekasi↩ ======================== 💈ORDER ONLINE💈 ☢ PIN D75F8274 ♻️WA : 08999978315 ⚔LINE : SHERIFF315DISTRO ======================== ⚠️ATENTION !!⚠️ JANGAN RAGU KAMI AUTHORIZED DEALER RESMI BLACKID KICKDENIM NOMITRADEMARK KIDDROCK HARMONIC AWESOME ORIGINAL 🌍LOKASI STORE🌍 SHERIFF 315 DISTRO METLAND TAMBUN 🚨JL RUBI XIII BLOK P3 NO 10 TAMBUN BEKASI SHERIFF 315 DISTRO CIKARANG 🚨JL.INDUSTRI RAYA PASIR GOMBONG CIKARANG UTARA (SAMPING SMK AL AMIN) NO KW NO TIPU TIPU Jaminan Barang Original /ASLI 💯% 👇CEK TESTIMONI KAMI👇 FOLLOW @sheriff315distro.testimonial #kaos  #kaoskerah  #poloshirt  #lacoste  #kickdenim  #blackidclothing  #nomitrademark  #distrobandung  #distrobekasi  #clothing  #viral  #distrojakarta  #olshop  #kiddrockoriginal  #likeforlike  #kiddrock  # #clothing  #lucu  #kiddrockindonesia  #clothingonline   #kemejakotakkotak  #localbrand  #unik  #infobekasi  #tambun  #bogor  #bekasi  #cibitung  #cikarang 
Gedung Lawang Sewu erletak di Kota Semarang, Indonesia, menempati peringkat ke 2 tempat angker sedunia. Gedung ini dibangun pemerintah Belanda saat menjajah Indonesia pada 1904. Sesuai namanya, Lawang Sewu mempunyai banyak pintu menghubungkan setiap ruangan.
Awalnya bangunan tsb didirikan utk digunakan sbg Het Hoofdkantoor van de Nederlansch Indische Spoorweg Maatscappij (NIS) atau Kantor Pusat Perusahan Kereta Api Swasta NIS.
Masyarakat percaya gedung itu jd saksi bisu pembantaian beberapa tentara Belanda dan oleh pasukan Jepang. Warga sekitar kerap mendengar suara" aneh dr dalam bangunan. Selain itu, sering terjadi penampakan kuntilanak.
Bangunan kuno dan megah berlantai 2 ini setelah kemerdekaan dipakai sbg kantor Djawatan Kereta Api Repoeblik Indonesia (DKARI) atau skrg PT Kereta Api Indonesia. 
Pada masa perjuangan gedung ini memiliki catatan sejarah tersendiri yaitu ketika berlangsung peristiwa Pertempuran 5 hari di Semarang (14 Oktober – 19 Oktober 1945) yang menyebabkan banyak korban tewas dari kedua pihak.
Gedung tua ini jg menjadi saksi bisu lokasi pertempuran yg hebat antara pemuda AMKA atau Angkatan Muda Kereta Api melawan Kempetai dan Kidobutai, Jepang. Selain itu Lawang Sewu jg sempat pula dijadikan rumah tahanan oleh pihak Jepang dan telah melakukan banyak eksekusi" di gedung tersebut.
Tak heran jika gedung tua yg memiliki banyak ruangan namun telah lama tak digunakan ini terkesan angker. Ruangan" tsb memenuhi gedung dr atas hingga bawah tanahnya yg lembab dan kadang tergenang air, gelap dan sunyi.
.
.
.
#instagram #bundariaa #viral #Semarang #Lawangsewu #explore
Gedung Lawang Sewu erletak di Kota Semarang, Indonesia, menempati peringkat ke 2 tempat angker sedunia. Gedung ini dibangun pemerintah Belanda saat menjajah Indonesia pada 1904. Sesuai namanya, Lawang Sewu mempunyai banyak pintu menghubungkan setiap ruangan. Awalnya bangunan tsb didirikan utk digunakan sbg Het Hoofdkantoor van de Nederlansch Indische Spoorweg Maatscappij (NIS) atau Kantor Pusat Perusahan Kereta Api Swasta NIS. Masyarakat percaya gedung itu jd saksi bisu pembantaian beberapa tentara Belanda dan oleh pasukan Jepang. Warga sekitar kerap mendengar suara" aneh dr dalam bangunan. Selain itu, sering terjadi penampakan kuntilanak. Bangunan kuno dan megah berlantai 2 ini setelah kemerdekaan dipakai sbg kantor Djawatan Kereta Api Repoeblik Indonesia (DKARI) atau skrg PT Kereta Api Indonesia. Pada masa perjuangan gedung ini memiliki catatan sejarah tersendiri yaitu ketika berlangsung peristiwa Pertempuran 5 hari di Semarang (14 Oktober – 19 Oktober 1945) yang menyebabkan banyak korban tewas dari kedua pihak. Gedung tua ini jg menjadi saksi bisu lokasi pertempuran yg hebat antara pemuda AMKA atau Angkatan Muda Kereta Api melawan Kempetai dan Kidobutai, Jepang. Selain itu Lawang Sewu jg sempat pula dijadikan rumah tahanan oleh pihak Jepang dan telah melakukan banyak eksekusi" di gedung tersebut. Tak heran jika gedung tua yg memiliki banyak ruangan namun telah lama tak digunakan ini terkesan angker. Ruangan" tsb memenuhi gedung dr atas hingga bawah tanahnya yg lembab dan kadang tergenang air, gelap dan sunyi. . . . #instagram  #bundariaa  #viral  #Semarang  #Lawangsewu  #explore 
Follow @cloutstaa 😂😂 tag ya niggas and tuck them in at night. On no gay shit tho 🌵. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #followme #follow #funnymemes #funny #jokes #lol #comic #comedy #haha #joke #petty #savage #famous #love #funnyvideo #funnypictures #instafunny #memez  #hahaha #funnyvideos #viral #hilarious #promo #advertising #advertise #promote #nochill #lmao #memes #ps4
DUDE! This is gonna be so rad!
#Repost @danger_zonee
・・・
OUCHHH! That had to hurt! LOL TAG! 😱😱😈😈
_

_ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 #Dangerzonee #Dangerous #Danger #Viralvideos #Crazyvideo #Crazyvine #Crazyaccidents #Fails #Carfails #Caraccident #Bikelife #Bikecrash #Bikefail #Funnyfails #Funnyvideos #Video #Videos #Viral #Viralvideos #Ford #Pickup #lamborghini #Quad #Atv #Atvcrash #Dog #Cat #Trending #Funny #Trump
DUDE! This is gonna be so rad! #Repost  @danger_zonee ・・・ OUCHHH! That had to hurt! LOL TAG! 😱😱😈😈 _ _ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 #Dangerzonee  #Dangerous  #Danger  #Viralvideos  #Crazyvideo  #Crazyvine  #Crazyaccidents  #Fails  #Carfails  #Caraccident  #Bikelife  #Bikecrash  #Bikefail  #Funnyfails  #Funnyvideos  #Video  #Videos  #Viral  #Viralvideos  #Ford  #Pickup  #lamborghini  #Quad  #Atv  #Atvcrash  #Dog  #Cat  #Trending  #Funny  #Trump 
Get Him To 16K & I’ll Leak Nachai’s Disstrack🙇‍♂️
-
#dancer #viral #dance #2icy #youtube #youtuber #youtubechannel #youtubers #nba #basketball #ballislife #2k #nba2k18
Who remembers this game when @stefondiggs man handled the Lions D his self?! Predict his Thursday night stats against them in the comments!🔥
Who remembers this game when @stefondiggs man handled the Lions D his self?! Predict his Thursday night stats against them in the comments!🔥
Thank you for choosing our services💐😘
.
Customer request
.
DATE 💐 18/11/2017
PROVIDER 💐 MIE
RECEIVER💐 SURI
LOCATION💐 PEJABAT POS
.
Whatapp for any enquiries  012-5014782
. #suprisedeliveryipoh#suprisebajetmurah#flowersbouquet#flowers#flowersbouquet50ringgit#suprisemurahipoh#delivery#suprisechocolate#ipoh#instafamous#hotitem#ipoh#dinnerplanner#perak#suprisegift#supriseparty#bouquetofflowers#bouquet #saupriseplanner#freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh#lovebouquetflowers#trending#viral
Thank you for choosing our services💐😘 . Customer request . DATE 💐 18/11/2017 PROVIDER 💐 MIE RECEIVER💐 SURI LOCATION💐 PEJABAT POS . Whatapp for any enquiries 012-5014782 . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #ipoh #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet  #saupriseplanner #freshflowersbouquet  #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #viral 
If you can relate comment below 🙂 Comment "GLOBAL" letter by letter 
For a story shoutout 3 , 2 , 1 , 😆✨ [ follow @globalquotez for more 🌍 ]
. . Heartbroken . . .🤕
. I'm Numb . . .☹
. . Depressed . . .🤐 ~ > @globalquotez ~~~~~~~~~~~~
#globalgang #globalquotez #explorepage #viral #onsumrealshit #fuckfakes #quotes #realshit #gain #fucklove #realonly #friends #heartbreak#deppression #realshit #facts #realtalk #deep #lonley #fakes #tumblr #love #mood #feels #feelings #relatable #realniggashit #realquotes #deepshit #views
If you can relate comment below 🙂 Comment "GLOBAL" letter by letter For a story shoutout 3 , 2 , 1 , 😆✨ [ follow @globalquotez for more 🌍 ] . . Heartbroken . . .🤕 . I'm Numb . . .☹ . . Depressed . . .🤐 ~ > @globalquotez ~~~~~~~~~~~~ #globalgang  #globalquotez  #explorepage  #viral  #onsumrealshit  #fuckfakes  #quotes  #realshit  #gain  #fucklove  #realonly  #friends  #heartbreak #deppression  #realshit  #facts  #realtalk  #deep  #lonley  #fakes  #tumblr  #love  #mood  #feels  #feelings  #relatable  #realniggashit  #realquotes  #deepshit  #views 
#COPAS

Hati-hati ya dear😢😢 "BE AWARE DEAR...!!!" KOMPAS.com – Akhir-akhir ini, semua orang di media sosial sedang tergila-gila dengan masker wajah yang berwarna hitam atau charcoal face mask.

Masker yang tidak dicuci, tetapi dikupas dari wajah ini dipercaya dapat membersihkan pori-pori wajah secara mendalam.

Namun, para ahli perawatan kulit ingin memperingatkan Anda bahwa masker tersebut dapat merusak kulit Anda.

Andy Millward, seorang facialist memperingatkan bahwa penggunaan masker ini dapat merobek lapisan permukaan kulit. “Masker ini terlihat sangat merusak kulit. Pada dasarnya, masker ini merusak lapisan teratas permukaan kulit, jadi tentu akan terasa lembut dan halus di bawahnya,” kata Millward.

Dia melanjutkan, memang masker ini bertujuan untuk menarik komedo yang ada di kulit, tetapi pengupasan tersebut juga menarik sebagian besar minyak baik yang ada pada kulit. Akibatnya, kulit menjadi kekurangan minyak dan iritasi.

Pernyataan Millward ini disetujui oleh Dr Yannis Alexandrides. Dermatolog tersebut juga khawatir dengan penggunaan masker tersebut. “Pada dasarnya masker ini mengambil lapisan kulit teratas sehingga kulit terasa halus setelah menggunakannya. Namun, lapisan teratas sebenarnya memiliki fungsi untuk menjaga kulit dan mencegah masuknya bakteri,” kata Dr Yannis.

Kemudian, seorang Dermatolog asal California, Christine Choi Kim, juga bersuara. Dia menjelaskan bahwa campuran arang dan lem bisa menyumbat pori-pori. “Tipe kulit sensitif dapat mengelupas dan mengalami ruam karena hilangnya lapisan pelindung pada kulit,” kata Christine.

Penulis: Anggita Muslimah Maulidya Prahara Senja
Editor: Shierine Wangsa Wibawa
Sumber: Dailymail, ©2017 PT. Kompas Cyber Media

Akses berita terlengkap 
dan kredibel melalui aplikasi 
KOMPAS.com #kompas #berita #viral
#COPAS  Hati-hati ya dear😢😢 "BE AWARE DEAR...!!!" KOMPAS.com – Akhir-akhir ini, semua orang di media sosial sedang tergila-gila dengan masker wajah yang berwarna hitam atau charcoal face mask. Masker yang tidak dicuci, tetapi dikupas dari wajah ini dipercaya dapat membersihkan pori-pori wajah secara mendalam. Namun, para ahli perawatan kulit ingin memperingatkan Anda bahwa masker tersebut dapat merusak kulit Anda. Andy Millward, seorang facialist memperingatkan bahwa penggunaan masker ini dapat merobek lapisan permukaan kulit. “Masker ini terlihat sangat merusak kulit. Pada dasarnya, masker ini merusak lapisan teratas permukaan kulit, jadi tentu akan terasa lembut dan halus di bawahnya,” kata Millward. Dia melanjutkan, memang masker ini bertujuan untuk menarik komedo yang ada di kulit, tetapi pengupasan tersebut juga menarik sebagian besar minyak baik yang ada pada kulit. Akibatnya, kulit menjadi kekurangan minyak dan iritasi. Pernyataan Millward ini disetujui oleh Dr Yannis Alexandrides. Dermatolog tersebut juga khawatir dengan penggunaan masker tersebut. “Pada dasarnya masker ini mengambil lapisan kulit teratas sehingga kulit terasa halus setelah menggunakannya. Namun, lapisan teratas sebenarnya memiliki fungsi untuk menjaga kulit dan mencegah masuknya bakteri,” kata Dr Yannis. Kemudian, seorang Dermatolog asal California, Christine Choi Kim, juga bersuara. Dia menjelaskan bahwa campuran arang dan lem bisa menyumbat pori-pori. “Tipe kulit sensitif dapat mengelupas dan mengalami ruam karena hilangnya lapisan pelindung pada kulit,” kata Christine. Penulis: Anggita Muslimah Maulidya Prahara Senja Editor: Shierine Wangsa Wibawa Sumber: Dailymail, ©2017 PT. Kompas Cyber Media Akses berita terlengkap dan kredibel melalui aplikasi KOMPAS.com #kompas  #berita  #viral 
New video gone #viral #ninjaman smh🤕🤕🤕🤕 very sad my prayers go with him 🙏🙏🙏🙏🙏 true legend #pressplay #balleralert #repost #bountykilla @footahypemusic @kingmixup @worldstar #worldstar #hiphop #shaderoom #dancehallshaderoom #vybzkartel #getoutchallenge #dancehalldaily #jamaican #jamaica #usainbolt #reggae #reggaesunfest #jamrock #jamaicatourismboard #jamaicagovernment
Top 3 craziest memes ive seen today😂😂 follow ( @shane._aye ) if i make the explore page #repost #viral #explorepage
Top 3 craziest memes ive seen today😂😂 follow ( @shane._aye ) if i make the explore page #repost  #viral  #explorepage 
Yang sayang sama ibu, angkat tangan🕺🕺
.
Semoga kita dan orang tua bisa bersama lagi di surgaNya nanti ..aamiin...
.
.
Klik  Like ❤ & TAG 3 orang temanmu @..
.

Follow 💕@sahabatsurga
.
@sumber.ilmu
.

___________
.
.
.
.
.
.
.
.
#ceramah #tausiyah #hijrah #motivasi #inspirasi #parenting #jilbab #bestseller #hidayah #bunda #muslimah #paytren #hijab #dakwah #kekinian #endorse #jomblo #baper #cinta #viral @sahabatsurga #tutorialhijab  #nasihat #ppmurah #paidpromote #unik  #sahabatsurga #pp
Yang sayang sama ibu, angkat tangan🕺🕺 . Semoga kita dan orang tua bisa bersama lagi di surgaNya nanti ..aamiin... . . Klik Like ❤ & TAG 3 orang temanmu @.. . Follow 💕@sahabatsurga . @sumber.ilmu . ___________ . . . . . . . . #ceramah  #tausiyah  #hijrah  #motivasi  #inspirasi  #parenting  #jilbab  #bestseller  #hidayah  #bunda  #muslimah  #paytren  #hijab  #dakwah  #kekinian  #endorse  #jomblo  #baper  #cinta  #viral  @sahabatsurga #tutorialhijab  #nasihat  #ppmurah  #paidpromote  #unik  #sahabatsurga  #pp 
Rels B llega una vez más a nuestra ciudad, para regalarnos una vez más, uno de sus increíbles shows llenos de energía y trap. 
Los boletos para el evento de las 21:00 hrs, está agotado. Sin embargo, aún quedan algunos otros para el de las 6:30 pm. ¿Se lo van a perder? •
•
•
•
•
•
•
•
#trap #SALA #Corona #RelsB #itchybucosounds #cdmx #zepedabros #zepedabrospresenta #instagood #picoftheday #feelingood #concert #rap #enjoy #viral #music #lifestyle #swag #nights #december #2017
Rels B llega una vez más a nuestra ciudad, para regalarnos una vez más, uno de sus increíbles shows llenos de energía y trap. Los boletos para el evento de las 21:00 hrs, está agotado. Sin embargo, aún quedan algunos otros para el de las 6:30 pm. ¿Se lo van a perder? • • • • • • • • #trap  #SALA  #Corona  #RelsB  #itchybucosounds  #cdmx  #zepedabros  #zepedabrospresenta  #instagood  #picoftheday  #feelingood  #concert  #rap  #enjoy  #viral  #music  #lifestyle  #swag  #nights  #december  #2017 
Lu yang mana ?

#mimin = D. Menanti Mukjizat 😂 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#savetianglistrik #meme #generasimicin #kekinian #micin #jomblo #viral #hits #tianglistrik #lucu #ngakak #dagelan
#memeindonesia #haha #hits #mimiperi #mimiperirafunzel #spongebob #mandi #Indonesia #vangke.id #vangke
Jajajaj qué hdp!!!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
▶️Cuenta personal: @antodechert
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👉Donaciones: http://paypal.me/anthonydechert
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
❌HASHTAGS (IGNORAR)❌ #humor#memes#viral#memes#momos#meme#momo#argentina#funny#reir#hot#likexlike#like4like#gracioso#risas#chistes#seguime#coment#comenta#chistoso#antodechert#jajaja#xd#top#memesespañol#momosespañol#memenuevo#fotonueva#nuevovideo#hashtags
Jajajaj qué hdp!!! ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ ▶️Cuenta personal: @antodechert ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉Donaciones: http://paypal.me/anthonydechert ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❌HASHTAGS (IGNORAR)❌ #humor #memes #viral #memes #momos #meme #momo #argentina #funny #reir #hot #likexlike #like4like #gracioso #risas #chistes #seguime #coment #comenta #chistoso #antodechert #jajaja #xd #top #memesespañol #momosespañol #memenuevo #fotonueva #nuevovideo #hashtags 
OUCHHH! That had to hurt! LOL TAG! 😱😱😈😈
_

_ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 #Dangerzonee #Dangerous #Danger #Viralvideos #Crazyvideo #Crazyvine #Crazyaccidents #Fails #Carfails #Caraccident #Bikelife #Bikecrash #Bikefail #Funnyfails #Funnyvideos #Video #Videos #Viral #Viralvideos #Ford #Pickup #lamborghini #Quad #Atv #Atvcrash #Dog #Cat #Trending #Funny #Trump
Thank you for choosing our services💐😘
.
Customer request
.
DATE 💐 18/11/2017
PROVIDER 💐 MIE
RECEIVER💐 SURI
LOCATION💐 PEJABAT POS
.
Whatapp for any enquiries  012-5014782
. #suprisedeliveryipoh#suprisebajetmurah#flowersbouquet#flowers#flowersbouquet50ringgit#suprisemurahipoh#delivery#suprisechocolate#ipoh#instafamous#hotitem#ipoh#dinnerplanner#perak#suprisegift#supriseparty#bouquetofflowers#bouquet #saupriseplanner#freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh#lovebouquetflowers#trending#viral
Thank you for choosing our services💐😘 . Customer request . DATE 💐 18/11/2017 PROVIDER 💐 MIE RECEIVER💐 SURI LOCATION💐 PEJABAT POS . Whatapp for any enquiries 012-5014782 . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #ipoh #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet  #saupriseplanner #freshflowersbouquet  #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #viral 
Have you ever met a shawty like me? Bet you won't say shit ...go click the link in my bio tho 🔪🌹🔥
Have you ever met a shawty like me? Bet you won't say shit ...go click the link in my bio tho 🔪🌹🔥
karya kreatif, cover lagu @tikapagraky "sube ngelah pengganti" versi Rock (ne mare musik).. di arangement oleh gitaris berbakat dari Munduk buleleng @bolo_munduk
munduk basecamp dari @703_sweetrockbaliofficial di buleleng.. pokokne bangga ajak karya ne, sukses selalu my bro.. edisi kangen desa munduk dan arak GGH nya 😂😂 . . 
#gitar #gitaris #guitarist #kreativ #kreatif #coverguitar #guitarcover #tikapagraky #bengelahpengganti #musisibali #munduk #buleleng #viral #video #melodi #cadas #rock #version
karya kreatif, cover lagu @tikapagraky "sube ngelah pengganti" versi Rock (ne mare musik).. di arangement oleh gitaris berbakat dari Munduk buleleng @bolo_munduk munduk basecamp dari @703_sweetrockbaliofficial di buleleng.. pokokne bangga ajak karya ne, sukses selalu my bro.. edisi kangen desa munduk dan arak GGH nya 😂😂 . . #gitar  #gitaris  #guitarist  #kreativ  #kreatif  #coverguitar  #guitarcover  #tikapagraky  #bengelahpengganti  #musisibali  #munduk  #buleleng  #viral  #video  #melodi  #cadas  #rock  #version 
Thank you for choosing our services💐😘
.
Customer request
.
DATE 💐 18/11/2017
PROVIDER 💐 MIE
RECEIVER💐 SURI
LOCATION💐 PEJABAT POS
.
Whatapp for any enquiries  012-5014782
. #suprisedeliveryipoh#suprisebajetmurah#flowersbouquet#flowers#flowersbouquet50ringgit#suprisemurahipoh#delivery#suprisechocolate#ipoh#instafamous#hotitem#ipoh#dinnerplanner#perak#suprisegift#supriseparty#bouquetofflowers#bouquet #saupriseplanner#freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh#lovebouquetflowers#trending#viral
Thank you for choosing our services💐😘 . Customer request . DATE 💐 18/11/2017 PROVIDER 💐 MIE RECEIVER💐 SURI LOCATION💐 PEJABAT POS . Whatapp for any enquiries 012-5014782 . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #ipoh #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet  #saupriseplanner #freshflowersbouquet  #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #viral 
Deep conversation
Deep conversation
DROP DEAD GORGEOUS
Comment 3 words that describe black 😍🖤✨#blackisbeautiful #melanin #darkskingirls #darkskinned #darkskinboys #melaninpoppin #beautiful #gorgeous #amazing #viral  #allskinswin#blackisnotatrend
بسم الله الرحمن الرحيم
COMBO LARIS MELETOP 💕
.
Sape yang dah try tu mesti FALL IN LOVE GILER dgn set combo ni. Siapa belum try, korang semua boleh order skrg jugak SEBAB HARGA STILL PROMO 🎉
.
DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari-cari yang lain dah. HANYA DENGAN SEKALI CALIT JE BOLEH FLAWLESS & SKIN AKAN NAMPAK SMOOTH LICIN ☺️
.
nak tahu lebih kene pm 😉 
#produkviral #viral #foundationviral #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea
#dyxycosmetic
#dyxybccream
#dyxycosmeticoriginal
بسم الله الرحمن الرحيم COMBO LARIS MELETOP 💕 . Sape yang dah try tu mesti FALL IN LOVE GILER dgn set combo ni. Siapa belum try, korang semua boleh order skrg jugak SEBAB HARGA STILL PROMO 🎉 . DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari-cari yang lain dah. HANYA DENGAN SEKALI CALIT JE BOLEH FLAWLESS & SKIN AKAN NAMPAK SMOOTH LICIN ☺️ . nak tahu lebih kene pm 😉 #produkviral  #viral  #foundationviral  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistgreentea  #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxycosmeticoriginal 
🤙🏾🤤#MakhYLa #viral
Bismillah..
Assalamualaikum ukthi 
MOSLEAMWEAR ORIGINAL

Sonya Dress by d'lovera
Mat. Linen garment
All size ld.102 cm pj.140 cm
Kancing depan Busui frendly
IDR.265.000/pcs

Minat?serius order⤵
Nama:
Alamat:
No Hp:
Orderan(warna):
Kirim ke WA 📲 0813 1978 1745

#naladress#zananadress#bilqiasyari
#productoriginal#oribygagil#d'lovera
#moesleamwear#fashionmuslim
#jualprodukori#annora#newzebia
#alyabyinji#sahwasyari#anayabygagil
#dress#jambi#hijabersmedan#jualonline
#bundasosialita#momykece#pns#cpns
#viral#jualbajuori#sonyadress#
Bismillah.. Assalamualaikum ukthi MOSLEAMWEAR ORIGINAL Sonya Dress by d'lovera Mat. Linen garment All size ld.102 cm pj.140 cm Kancing depan Busui frendly IDR.265.000/pcs Minat?serius order⤵ Nama: Alamat: No Hp: Orderan(warna): Kirim ke WA 📲 0813 1978 1745 #naladress #zananadress #bilqiasyari  #productoriginal #oribygagil #d 'lovera #moesleamwear #fashionmuslim  #jualprodukori #annora #newzebia  #alyabyinji #sahwasyari #anayabygagil  #dress #jambi #hijabersmedan #jualonline  #bundasosialita #momykece #pns #cpns  #viral #jualbajuori #sonyadress #
I give props to the boy, she beat both of they asses🤪 how y’all feel about this fight? -follow @hecticfight.s for more🎭
I give props to the boy, she beat both of they asses🤪 how y’all feel about this fight? -follow @hecticfight.s for more🎭
Good morning, pagi-pagi dah busy @neelofa 😘 Dapatkan barang yang lawa-lawa di @lakumallofficial #lakumall #setiapmasabernilai #tvhomeshopping #shopping #malaysia #trending #viral #2017 #terbaik #kitaOk
This is what y’all want 🤔 more heat!!!🔥🔥🔥 be ready miss the Bros @therealzayybzo @daydayclark 🤘🏽❗️ TAG: @6ix9ine_  and keep showing love for more we gone keep making bangers 🤘🏽❗️❗️❗️ #viral #explorepage #teamtomster #ayoandteo #worldstar @worldstar IM UP NEXT 🔥🤞🏽
This is what y’all want 🤔 more heat!!!🔥🔥🔥 be ready miss the Bros @therealzayybzo @daydayclark 🤘🏽❗️ TAG: @6ix9ine_ and keep showing love for more we gone keep making bangers 🤘🏽❗️❗️❗️ #viral  #explorepage  #teamtomster  #ayoandteo  #worldstar  @worldstar IM UP NEXT 🔥🤞🏽
بسم الله الرحمن الرحيم
COMBO LARIS MELETOP 💕
.
Sape yang dah try tu mesti FALL IN LOVE GILER dgn set combo ni. Siapa belum try, korang semua boleh order skrg jugak SEBAB HARGA STILL PROMO 🎉
.
DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari-cari yang lain dah. HANYA DENGAN SEKALI CALIT JE BOLEH FLAWLESS & SKIN AKAN NAMPAK SMOOTH LICIN ☺️
.
nak tahu lebih kene pm 😉 
#produkviral #viral #foundationviral #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea
#dyxycosmetic
#dyxybccream
#dyxycosmeticoriginal
بسم الله الرحمن الرحيم COMBO LARIS MELETOP 💕 . Sape yang dah try tu mesti FALL IN LOVE GILER dgn set combo ni. Siapa belum try, korang semua boleh order skrg jugak SEBAB HARGA STILL PROMO 🎉 . DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari-cari yang lain dah. HANYA DENGAN SEKALI CALIT JE BOLEH FLAWLESS & SKIN AKAN NAMPAK SMOOTH LICIN ☺️ . nak tahu lebih kene pm 😉 #produkviral  #viral  #foundationviral  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistgreentea  #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxycosmeticoriginal 
😍01133323455😍
#NEW BABIES SKIN VIRAL
.
.
RM18
POS RM8/11
.
.
#Babyskin #babiesskin #viral #makeup #makeupmurah #putihgebu #cantik #enchanted
Official Video now playing on The $cottsdale Segment 🖥 • follow @doughboyslim • link in HIS BIO 💲🔥
.
.
.
.
.
#newyork #texas #new #music #tacotuesday #thanksgiving #g2g #rap #hiphop #pop #akademiks #florida #xxl #youtube #soundcloud #twitter #facebook #viral #trump
What the meaning of love?🥀🍃🌩
(If viewing follow @goat.quote and @melancholy.effect for more)❤️🌑
💯
⚡️
#lovequotes #brokenheart #lilpeep #lilpump #lilyachty #drake #cardib #kodakblack #explorepage #explore #edit #viral #purppfamily #russ #arianagrande #god #quotes #guccigang #guccimane
Kihdkazu: #CartierJWaterCover
🥞 @cartierjofficial🥞
Like this one tho
🔥🔥@Kihdkazu🔥🔥THIS COVER IS LITT!!🔥🔥it is Sum for now,  I got sum better wait!! Bet yhu wont Hype this upppp!!!! Press the link in the description and Subscribe to my channel 🔥🔥KazuYTV
@cartierjofficial
🔴🔴🔴🔴🔴Ak!yama Klan 🔴🔴🔴🔴🔴
#CartierJwatercover
#CartierJ #PatekWater #Soundcloud #viral #trending #Kihdkazu #Emoji  @squadvg @picplaypost @youtube @dancez @hitthatbitforthegram #worldstar #Music
#Repost #Kingimprint
 #Newchallenge #Repost @Silentspeed03 #Youtube #Nike #Reverse #Lavado #Worldstar #supergaintrain #newchallenge #tagfriends #kihdkazu #UnghettoMathieu #pickplaypost
 #kingimprint #iamkandireign
 #Trendingtopic #Followme #日本語 @worldstar @Soundcloud
Kihdkazu: #CartierJWaterCover  🥞 @cartierjofficial🥞 Like this one tho 🔥🔥@Kihdkazu🔥🔥THIS COVER IS LITT!!🔥🔥it is Sum for now, I got sum better wait!! Bet yhu wont Hype this upppp!!!! Press the link in the description and Subscribe to my channel 🔥🔥KazuYTV @cartierjofficial 🔴🔴🔴🔴🔴Ak!yama Klan 🔴🔴🔴🔴🔴 #CartierJwatercover  #CartierJ  #PatekWater  #Soundcloud  #viral  #trending  #Kihdkazu  #Emoji  @squadvg @picplaypost @youtube @dancez @hitthatbitforthegram #worldstar  #Music  #Repost  #Kingimprint  #Newchallenge  #Repost  @Silentspeed03 #Youtube  #Nike  #Reverse  #Lavado  #Worldstar  #supergaintrain  #newchallenge  #tagfriends  #kihdkazu  #UnghettoMathieu  #pickplaypost  #kingimprint  #iamkandireign  #Trendingtopic  #Followme  #日本語  @worldstar @Soundcloud
MOOD BECAUSE BIRTHDAY TOMMOROW!!!😍😘#Viral
MOOD BECAUSE BIRTHDAY TOMMOROW!!!😍😘#Viral 
Y A M A G U C H I #TEAM5000 #newteam5000 #YamaguchiChallenge #Day1 #Day2wice
@morris_management

DÂÑĆÉR ‘// @day2wice__ 🦋🔥 SPAM WITH COMMENTS ‼️Also TAG THEM ➡️ @outtatown_day1 & @laflare1017 #viral #explore
hi!! i know i havent been keeping up with the edits, but i have thanksgiving break after tmrw so ill hopefully be posting some more edits then!
@itsmarioselman @itsmariowho #marioselman #omgpage
hi!! i know i havent been keeping up with the edits, but i have thanksgiving break after tmrw so ill hopefully be posting some more edits then! @itsmarioselman @itsmariowho #marioselman  #omgpage 
DAH MULA SERASI WALAUPUN MAKAN 1 KOTAK
.
.
.
ha..tadaaa..cepat nau kesan dia lepas makan #penawarbuasirpakngah 1 kotak jee
.
.
moh le cuba dulu
.
rm60 sahaja / 45 biji / 1 biji pagi,2 biji malam selepas makan
tak payah bancuh ! cuma telan 
free pos semenanjung,rm5 cas bagi sabah sarawak
order wasap 0125632385

#ubatbuasircarakampung 
#ubatbuasir
#ubatbuasirmurah
#ubatbuasirpalingmujarab
#buasir
#buasirberdarah
#buasirterkeluar
#ubatbuasirpakngah
#penawarbuasir
#herbabuasir
#ubatbuasirtraditional
#rawatbuasir
#ubatrawatbuasir
#ubatbuasirviral
#viral
DAH MULA SERASI WALAUPUN MAKAN 1 KOTAK . . . ha..tadaaa..cepat nau kesan dia lepas makan #penawarbuasirpakngah  1 kotak jee . . moh le cuba dulu . rm60 sahaja / 45 biji / 1 biji pagi,2 biji malam selepas makan tak payah bancuh ! cuma telan free pos semenanjung,rm5 cas bagi sabah sarawak order wasap 0125632385 #ubatbuasircarakampung  #ubatbuasir  #ubatbuasirmurah  #ubatbuasirpalingmujarab  #buasir  #buasirberdarah  #buasirterkeluar  #ubatbuasirpakngah  #penawarbuasir  #herbabuasir  #ubatbuasirtraditional  #rawatbuasir  #ubatrawatbuasir  #ubatbuasirviral  #viral