an online Instagram web viewer
  • bazaar.nuz_hidayah
    RESDUNG | MIGRAINE | JERAWAT
    @bazaar.nuz_hidayah

Images by bazaar.nuz_hidayah

Alhamdulillah.
.
.
Parut dan kesan2 hitam kat badan makin pudar. .
.
Selalu ramai yang fokus kat muka saja kan.
Kulit badan terbiar tak ramai yang nak ambil berat sangat.
.
Darina all in one membantu mencerahkan, buang daki, buang selulit, hilangkan parut dan kesan2 hitam pada badan.
Mesti cuba.
.
Meh Wasap
☎01126000344
☎01126000344
☎01126000344
Alhamdulillah. . . Parut dan kesan2 hitam kat badan makin pudar. . . Selalu ramai yang fokus kat muka saja kan. Kulit badan terbiar tak ramai yang nak ambil berat sangat. . Darina all in one membantu mencerahkan, buang daki, buang selulit, hilangkan parut dan kesan2 hitam pada badan. Mesti cuba. . Meh Wasap ☎01126000344 ☎01126000344 ☎01126000344
Ni nak pesan, eh ! .
Bukan², kakak just NAK BAGITAU sikit, sikit jela kan. Tolong luang masa seminit baca je. Tayah like dan komen pun tape.
.
Tau dak hampa ? yang lapisan kulit mati kalau tak segera dibuang boleh menimbulkan pelbagai masalah kecantikan tau. 😌
.
Kenapa kena bagitau jugak eh,
.
Sebabnya, daripada kulit kering dan kusam sehinggalah pengelupasan kulit secara tidak sihat akan berlaku jika tidak dirawat yang akhirnya boleh menimbulkan INFEKSI 😣
.
Untuk itu, hampa perlulah melakukan eksfoliasi dengan scrub secara rutin untuk merawat kulit badan ni. Bukan muka je tau perlukan perhatian tapi badan pun sama. .
Kan nak pakai lama. .
Dah tu pulak kalau orang sentuh kalaulah nak terasa lembut beralun kensss ,rajin-rajinlah berlulur. .
Kalau malas ? Guna je mandian yang dicampur sekali dengan lulur seperti darina ni. Senang !
.
Okay itu haje nak pesan. Maseh baca. 😌
.
Yang benar, 
Kakak yang Baik 😄
Ni nak pesan, eh ! . Bukan², kakak just NAK BAGITAU sikit, sikit jela kan. Tolong luang masa seminit baca je. Tayah like dan komen pun tape. . Tau dak hampa ? yang lapisan kulit mati kalau tak segera dibuang boleh menimbulkan pelbagai masalah kecantikan tau. 😌 . Kenapa kena bagitau jugak eh, . Sebabnya, daripada kulit kering dan kusam sehinggalah pengelupasan kulit secara tidak sihat akan berlaku jika tidak dirawat yang akhirnya boleh menimbulkan INFEKSI 😣 . Untuk itu, hampa perlulah melakukan eksfoliasi dengan scrub secara rutin untuk merawat kulit badan ni. Bukan muka je tau perlukan perhatian tapi badan pun sama. . Kan nak pakai lama. . Dah tu pulak kalau orang sentuh kalaulah nak terasa lembut beralun kensss ,rajin-rajinlah berlulur. . Kalau malas ? Guna je mandian yang dicampur sekali dengan lulur seperti darina ni. Senang ! . Okay itu haje nak pesan. Maseh baca. 😌 . Yang benar, Kakak yang Baik 😄
KELEBIHAN JOIN EJEN DARINA . ✅ Group support whatsapp dan telegram untuk perkongsian ilmu dan testimoni
✅ Teknik close sale dan follow up yang UPDATED, mudah dan berkesan
✅ Kelas marketing anjuran HQ TOUR seluruh malaysia ✅ Free Personal Coaching marketing instagram --Teknik bisnes menggunakan Instagram
✅ Membina blog percuma ✅ Membina fan pages dan iklan di group-group iklan tanpa fbads ✅marketing instagram - .
.
*cara membina followers lebih 10ribu dengan betul. Targetted followers bukan fake .
.
*teknik menyusun gambar yang menarik di instagram
.
.
✅Reward bulanan di berikan untuk yang capai target jualan dari leader team 💍💎🛫⌚👜💵 #pleasefollowmyig #womenmusthavesitem #politeknikkotabharu #codketereh #codkoklanas #ejendarina #codbukitchina #darina #bazaarnurhidayah #bazaarmalaysia #kolejmatrikulasikelantan #kolejkomunitikoklanas #nowtrending #darinashowerscrub #bukitchina #aac2 #treatmentscrub #bazaarpaknil #whiteningscrub #yes17 #sideincome #scrubpenanggaldaki #ajimaura #fattzura #prilaga #dropshipdiperlukansegera #scrubbadan #yearendsale
KELEBIHAN JOIN EJEN DARINA . ✅ Group support whatsapp dan telegram untuk perkongsian ilmu dan testimoni ✅ Teknik close sale dan follow up yang UPDATED, mudah dan berkesan ✅ Kelas marketing anjuran HQ TOUR seluruh malaysia ✅ Free Personal Coaching marketing instagram --Teknik bisnes menggunakan Instagram ✅ Membina blog percuma ✅ Membina fan pages dan iklan di group-group iklan tanpa fbads ✅marketing instagram - . . *cara membina followers lebih 10ribu dengan betul. Targetted followers bukan fake . . *teknik menyusun gambar yang menarik di instagram . . ✅Reward bulanan di berikan untuk yang capai target jualan dari leader team 💍💎🛫⌚👜💵 #pleasefollowmyig  #womenmusthavesitem  #politeknikkotabharu  #codketereh  #codkoklanas  #ejendarina  #codbukitchina  #darina  #bazaarnurhidayah  #bazaarmalaysia  #kolejmatrikulasikelantan  #kolejkomunitikoklanas  #nowtrending  #darinashowerscrub  #bukitchina  #aac2  #treatmentscrub  #bazaarpaknil  #whiteningscrub  #yes17  #sideincome  #scrubpenanggaldaki  #ajimaura  #fattzura  #prilaga  #dropshipdiperlukansegera  #scrubbadan  #yearendsale 
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️
..
..
masih ragu2 lagi tuu nk guna  darina.
jangan was2 lagii syg2 ..
darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikomersialkan dan dijual kpd org ramai yaa ..
so apa tunggu lagii ??
jom ramai2 guna  tnpe ragu2 lagi 🤗
..
..
Sental2 putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
..
..
Wasap
☎01126000344
☎01126000344
#pleasefollowmyig #womenmusthavesitem #politeknikkotabharu #codketereh #codkoklanas #ejendarina #codbukitchina #darina #bazaarnurhidayah #bazaarmalaysia #kolejmatrikulasikelantan #kolejkomunitikoklanas #nowtrending #darinashowerscrub #bukitchina #aac2 #treatmentscrub #bazaarpaknil #whiteningscrub #yes17 #sideincome #scrubpenanggaldaki #ajimaura #fattzura #prilaga #dropshipdiperlukansegera #scrubbadan #yearendsale
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️ .. .. masih ragu2 lagi tuu nk guna darina. jangan was2 lagii syg2 .. darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikomersialkan dan dijual kpd org ramai yaa .. so apa tunggu lagii ?? jom ramai2 guna tnpe ragu2 lagi 🤗 .. .. Sental2 putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 .. .. Wasap ☎01126000344 ☎01126000344 #pleasefollowmyig  #womenmusthavesitem  #politeknikkotabharu  #codketereh  #codkoklanas  #ejendarina  #codbukitchina  #darina  #bazaarnurhidayah  #bazaarmalaysia  #kolejmatrikulasikelantan  #kolejkomunitikoklanas  #nowtrending  #darinashowerscrub  #bukitchina  #aac2  #treatmentscrub  #bazaarpaknil  #whiteningscrub  #yes17  #sideincome  #scrubpenanggaldaki  #ajimaura  #fattzura  #prilaga  #dropshipdiperlukansegera  #scrubbadan  #yearendsale 
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️
..
..
masih ragu2 lagi tuu nk guna  darina.
jangan was2 lagii syg2 ..
darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikomersialkan dan dijual kpd org ramai yaa ..
so apa tunggu lagii ??
jom ramai2 guna  tnpe ragu2 lagi 🤗
..
..
Sental2 putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
..
..
Wasap
☎01126000344
☎01126000344
☎01126000344

#pleasefollowmyig #womenmusthavesitem #politeknikkotabharu #codketereh #codkoklanas #ejendarina #codbukitchina #darina #bazaarnurhidayah #bazaarmalaysia #kolejmatrikulasikelantan #kolejkomunitikoklanas #nowtrending #darinashowerscrub #bukitchina #aac2 #treatmentscrub #bazaarpaknil #whiteningscrub #yes17 #sideincome #scrubpenanggaldaki #ajimaura #fattzura #prilaga #dropshipdiperlukansegera #scrubbadan #yearendsale
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️ .. .. masih ragu2 lagi tuu nk guna darina. jangan was2 lagii syg2 .. darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikomersialkan dan dijual kpd org ramai yaa .. so apa tunggu lagii ?? jom ramai2 guna tnpe ragu2 lagi 🤗 .. .. Sental2 putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 .. .. Wasap ☎01126000344 ☎01126000344 ☎01126000344 #pleasefollowmyig  #womenmusthavesitem  #politeknikkotabharu  #codketereh  #codkoklanas  #ejendarina  #codbukitchina  #darina  #bazaarnurhidayah  #bazaarmalaysia  #kolejmatrikulasikelantan  #kolejkomunitikoklanas  #nowtrending  #darinashowerscrub  #bukitchina  #aac2  #treatmentscrub  #bazaarpaknil  #whiteningscrub  #yes17  #sideincome  #scrubpenanggaldaki  #ajimaura  #fattzura  #prilaga  #dropshipdiperlukansegera  #scrubbadan  #yearendsale 
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️
..
..
masih ragu2 lagi tuu nk guna  darina.
jangan was2 lagii syg2 ..
darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikormesialkn dan dijual kpd org ramai yaa ..
so apa tunggu lagii ??
jom ramai2 guna  tnpe ragu2 lagi 🤗
..
..
Sental2 putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
..
..
Wasap
☎01126000344
☎01126000344
☎01126000344
#pleasefollowmyig #womenmusthavesitem #politeknikkotabharu #codketereh #codkoklanas #ejendarina #codbukitchina #darina #bazaarnurhidayah #bazaarmalaysia #kolejmatrikulasikelantan #kolejkomunitikoklanas #nowtrending #darinashowerscrub #bukitchina #aac2 #treatmentscrub #bazaarpaknil #whiteningscrub #yes17 #sideincome #scrubpenanggaldaki #ajimaura #fattzura #prilaga #dropshipdiperlukansegera #scrubbadan #yearendsale
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️ .. .. masih ragu2 lagi tuu nk guna darina. jangan was2 lagii syg2 .. darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikormesialkn dan dijual kpd org ramai yaa .. so apa tunggu lagii ?? jom ramai2 guna tnpe ragu2 lagi 🤗 .. .. Sental2 putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 .. .. Wasap ☎01126000344 ☎01126000344 ☎01126000344 #pleasefollowmyig  #womenmusthavesitem  #politeknikkotabharu  #codketereh  #codkoklanas  #ejendarina  #codbukitchina  #darina  #bazaarnurhidayah  #bazaarmalaysia  #kolejmatrikulasikelantan  #kolejkomunitikoklanas  #nowtrending  #darinashowerscrub  #bukitchina  #aac2  #treatmentscrub  #bazaarpaknil  #whiteningscrub  #yes17  #sideincome  #scrubpenanggaldaki  #ajimaura  #fattzura  #prilaga  #dropshipdiperlukansegera  #scrubbadan  #yearendsale 
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️
..
..
masih ragu2 lagi tuu nk guna  darina.
jangan was2 lagii syg2 ..
darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikormesialkn dan dijual kpd org ramai yaa ..
so apa tunggu lagii ??
jom ramai2 guna  tnpe ragu2 lagi 🤗
..
..
Sental2 putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
..
..
Wasap
☎01126000344
☎01126000344
☎01126000344
#pleasefollowmyig #womenmusthavesitem #politeknikkotabharu #codketereh #codkoklanas #ejendarina #darina #codbukitchina #bazaarnurhidayah #bazaarmalaysia #kolejmatrikulasikelantan #kolejkomunitikoklanas #nowtrending #darinashowerscrub #bukitchina #aac2 #treatmentscrub #bazaarpaknil #whiteningscrub #yes17 #sideincome #scrubpenanggaldaki #ajimaura #fattzura #prilaga #dropshipdiperlukansegera #scrubbadan #yearendsale
DARINA SHOWER SCRUB MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ‼️ .. .. masih ragu2 lagi tuu nk guna darina. jangan was2 lagii syg2 .. darina ini lagilah dah dpt kelulusan kkm yaa sblum dikormesialkn dan dijual kpd org ramai yaa .. so apa tunggu lagii ?? jom ramai2 guna tnpe ragu2 lagi 🤗 .. .. Sental2 putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 .. .. Wasap ☎01126000344 ☎01126000344 ☎01126000344 #pleasefollowmyig  #womenmusthavesitem  #politeknikkotabharu  #codketereh  #codkoklanas  #ejendarina  #darina  #codbukitchina  #bazaarnurhidayah  #bazaarmalaysia  #kolejmatrikulasikelantan  #kolejkomunitikoklanas  #nowtrending  #darinashowerscrub  #bukitchina  #aac2  #treatmentscrub  #bazaarpaknil  #whiteningscrub  #yes17  #sideincome  #scrubpenanggaldaki  #ajimaura  #fattzura  #prilaga  #dropshipdiperlukansegera  #scrubbadan  #yearendsale