an online Instagram web viewer
  • halimah55
    Seri Wangi malaysia Blogger
    @halimah55

Images by halimah55

Pagi-pagi dah bersin, hidung gatal-gatal, Mata berair pulak, jangan risau sis dah jumpa cara hendak mengatasinya. Kawan dah bagi sis pakai THYMOS penawar resdung, Anti-Sinus/Nasal Allergies Spray. Pagi2 sis just spray jer xsusah nk guna pun, mujarab sangat, nk tidur mlm spray kat bantal, gerenti lena tidur.
#ThymosSprayShield
#ThymosAllDayPotection
#AntiSinusSpray
#ThymosVirusDefense
#ThymosAirShield
#ThymosSelfSanitizer
#ThymosMalaysia
#EnapakMarketing
Selfie with Sue Melati at makeup class + Kaio Studio with  @sue_melati at Hybrid Nutrilab, TSB Sg Buloh.
#suemelatibeauty
#productreview
#makeupclass
#kaiostudio #malaysianblogger #lifestyleblogger 
#travelblogger 
#beautyblogger
#bloggerpantaitimor
Satu family sukakan Kit bayi Balm Tasneem Naturel merupakan kit bayi semulajadi dan mempunyai bahan kombinasi minyak pati bermutu tnggi (essential  oil) yg memberi manfaat kpd ibubapa yg mempunyai bayi atau anak kecik dan juga orang dewasa. Jgn risau Balm Tasneem Naturel sangat selamat digunakan, tak panas, tak melekit dan  tak pedih. Ianya dpt melegakan selsema,batuk, kembung perut, menenangkan baby utk tidur lebih lena dan lain2. Baby Amin pun suka bila ibunya sapukan Balm Sleep Time sebelum tidur kerana blh menenangkan bayi tidur dgn lena dan Tummy Time dpt membuang  angin dlm perut serta membantu melegakan perut sebu dan kembung.
Nti tggu entri sepenuhnya tentang produk Tasneem Naturel Balm di http://keunggulan-wanita.blogspot.my
Layari website: www.tasneemnaturel.com
#tasneemnaturel
#tasneembabyproducts
#tasneembabybalm
#farahtasneem
#babyhealth
#babyproducts
#momblogger
#beautyblogger
#health blogger
#lifestyleblogger
#bloggerpantaitimur
Satu family sukakan Kit bayi Balm Tasneem Naturel merupakan kit bayi semulajadi dan mempunyai bahan kombinasi minyak pati bermutu tnggi (essential oil) yg memberi manfaat kpd ibubapa yg mempunyai bayi atau anak kecik dan juga orang dewasa. Jgn risau Balm Tasneem Naturel sangat selamat digunakan, tak panas, tak melekit dan tak pedih. Ianya dpt melegakan selsema,batuk, kembung perut, menenangkan baby utk tidur lebih lena dan lain2. Baby Amin pun suka bila ibunya sapukan Balm Sleep Time sebelum tidur kerana blh menenangkan bayi tidur dgn lena dan Tummy Time dpt membuang angin dlm perut serta membantu melegakan perut sebu dan kembung. Nti tggu entri sepenuhnya tentang produk Tasneem Naturel Balm di http://keunggulan-wanita.blogspot.my Layari website: www.tasneemnaturel.com #tasneemnaturel  #tasneembabyproducts  #tasneembabybalm  #farahtasneem  #babyhealth  #babyproducts  #momblogger  #beautyblogger  #health  blogger #lifestyleblogger  #bloggerpantaitimur 
Foto with bloggers at makeup class with  Sue Melati @sue_melati at Hybrid Nutrilab, TSB Sg Buloh.
#suemelatibeauty
#productreview
#makeupclass #malaysianblogger #lifestyleblogger 
#travelblogger 
#beautyblogger
#bloggerpantaitimor
Makeup time... makeup class with  Sue Melati @sue_melati at Hybrid Nutrilab, TSB Sg Buloh.
#suemelatibeauty
#productreview
#makeupclass #malaysianblogger #lifestyleblogger 
#travelblogger 
#beautyblogger
#bloggerpantaitimor
Tatacara mekup model oleh Sue Melati @sue_melati di Hybrid Nutrilab, TSB Sg Buloh.
#suemelatibeauty
#productreview
#makeupclass #malaysianblogger #lifestyleblogger 
#travelblogger 
#beautyblogger
#bloggerpantaitimor
Woohoo! Can’t wait to meet “Taiwan’s most beautiful obasan” celebrity host Mei Feng in Penang this coming weekend! There’ll be lots of fun activities too! See you guys there! 😊😊 Celebrating Asia with Us
Date: 12th – 14th January 2018 (Friday to Sunday)
Time: 10am - 10pm
Venue: Gurney Paragon Mall

#adatewithmeifeng #sharemomentwithdimsum #dimsummy and tag @dimsum.my on your photo.
Woohoo! Can’t wait to meet “Taiwan’s most beautiful obasan” celebrity host Mei Feng in Penang this coming weekend! There’ll be lots of fun activities too! See you guys there! 😊😊 Celebrating Asia with Us Date: 12th – 14th January 2018 (Friday to Sunday) Time: 10am - 10pm Venue: Gurney Paragon Mall #adatewithmeifeng  #sharemomentwithdimsum  #dimsummy  and tag @dimsum.my on your photo.
Boulangerie etc Cafe - Good food for good soul! Check out @lepontboulangerie new menu, they serve more varieties of main & signature beverages now, oh do not forget to try their desserts too! It's so yumms <3. Le Pont Boulangerie s located at the heart of Sri Petaling
Checkout their FB: https://www.facebook.com/LePontSriPetaling

#lepontsripetaling #lepontnewmenu2018
Boulangerie etc Cafe - Good food for good soul! Check out @lepontboulangerie new menu, they serve more varieties of main & signature beverages now, oh do not forget to try their desserts too! It's so yumms <3. Le Pont Boulangerie s located at the heart of Sri Petaling Checkout their FB: https://www.facebook.com/LePontSriPetaling #lepontsripetaling  #lepontnewmenu2018 
Cara guna Balm Tasneem Naturel Produk pada baby, jgn risau balm Tasneem sangat selamat digunakan pada baby dan juga utk org dewasa. Tasneem Naturel baby balm tak panas, tak melekit dan  tak pedih, mempunyai 100% pati minyak (essential oil) asli. Ianya dpt melegakan selsema,batuk, kembung perut, menenangkan baby utk tidur lebih lena.
www.tasneemnaturel.com
#tasneemnaturel
#tasneembabyproducts
#tasneembabybalm
#farahtasneem
#babyhealth
#babyproducts
#momblogger
#beautyblogger
#health blogger
#lifestyleblogger
#bpt
#bloggerpantaitimur
Cara guna Balm Tasneem Naturel Produk pada baby, jgn risau balm Tasneem sangat selamat digunakan pada baby dan juga utk org dewasa. Tasneem Naturel baby balm tak panas, tak melekit dan tak pedih, mempunyai 100% pati minyak (essential oil) asli. Ianya dpt melegakan selsema,batuk, kembung perut, menenangkan baby utk tidur lebih lena. www.tasneemnaturel.com #tasneemnaturel  #tasneembabyproducts  #tasneembabybalm  #farahtasneem  #babyhealth  #babyproducts  #momblogger  #beautyblogger  #health  blogger #lifestyleblogger  #bpt  #bloggerpantaitimur 
SWISDERM SKINCARE

Terdapat 4 Produk penjagaan wajah dari Switzerland yang selamat digunakan,menggunakan bahan2 natural dan ada kelulusan dari KKM.

1⃣Swisderm Hydrating Toning Lotion ➡ Menegangkan  kulit muka ➡ Melembabkan kulit
➡ Mengecilkan liang pori
➡ Cerah berseri
➡ V - Shape 
Dan bagusnya ia boleh dipakai di seluruh badan ➡ terbaik utk hilangkan sakit sendi, lutut,eczema,resdung,sunblock dgn hanya Spray ditempat yg bermasalah.

2⃣ Swiswhite Bio White Cream - ➡Merawat kulit dgn levih cepat dan berkesan
➡Membuat kulit lebih cerah, gebu serta berseri
➡ Menghilangkan bekas jerawat dan jeragat

3⃣ Swisderm 3S Capsule- ➡ Menghilangkan garis-garis kedutan
➡Mengaturkan kadar minyak dimuka
➡Mengurangkan pigmentasi
➡Mengecilkan liang pori

4⃣ Swispremium B Cream- ➡ Seumpama kesan botox. Tak perlu suntikan. ➡ Menghilangkan garis-garis wajah yg berkedut
➡Mengangkat pipi yg kendur supaya tampak tegang dan muda
➡Memperbaiki sel kulit yg rosak
➡Contour firming ➡ Melembapkan kulit kering

Jika berminat.. boleh hubungi terus di link whatsapp http://bisnesmamaaisy.wasap.my untuk order 
#swisdermskincare
#swisdermbeautyproducts
#beautyproducts 
#beautycare
#beautyblogger
#healthblogger
#malaysiablogger
SWISDERM SKINCARE Terdapat 4 Produk penjagaan wajah dari Switzerland yang selamat digunakan,menggunakan bahan2 natural dan ada kelulusan dari KKM. 1⃣Swisderm Hydrating Toning Lotion ➡ Menegangkan kulit muka ➡ Melembabkan kulit ➡ Mengecilkan liang pori ➡ Cerah berseri ➡ V - Shape Dan bagusnya ia boleh dipakai di seluruh badan ➡ terbaik utk hilangkan sakit sendi, lutut,eczema,resdung,sunblock dgn hanya Spray ditempat yg bermasalah. 2⃣ Swiswhite Bio White Cream - ➡Merawat kulit dgn levih cepat dan berkesan ➡Membuat kulit lebih cerah, gebu serta berseri ➡ Menghilangkan bekas jerawat dan jeragat 3⃣ Swisderm 3S Capsule- ➡ Menghilangkan garis-garis kedutan ➡Mengaturkan kadar minyak dimuka ➡Mengurangkan pigmentasi ➡Mengecilkan liang pori 4⃣ Swispremium B Cream- ➡ Seumpama kesan botox. Tak perlu suntikan. ➡ Menghilangkan garis-garis wajah yg berkedut ➡Mengangkat pipi yg kendur supaya tampak tegang dan muda ➡Memperbaiki sel kulit yg rosak ➡Contour firming ➡ Melembapkan kulit kering Jika berminat.. boleh hubungi terus di link whatsapp http://bisnesmamaaisy.wasap.my untuk order #swisdermskincare  #swisdermbeautyproducts  #beautyproducts  #beautycare  #beautyblogger  #healthblogger  #malaysiablogger 
Nenek cakap lepas habis mandi sakan dlm kolam renang, sapu dulu Balm TASNEEM Naturel yg sangat mujarab kat hidung, dada dan belakang. Lana suka pakai Balm TASNEEM Naturel sbb balm dia bau wangi, tak panas dan tak pedih.
#tasneemnaturel 
#tasneemnaturelbalm
#farahtasneem
#balm
#cfrub  #frub 
#sleeptime  #calmtime
#kidtalent
#kidmodel
#malaysiablogger
#healthblogger
#beautyblogger
#bpt
Fun time with my family at Desa Green Apartment, Taman Desa Kuala Lumpur...Mandi sakan dia org.
Fun time with my family at Desa Green Apartment, Taman Desa Kuala Lumpur...Mandi sakan dia org.
Review Restoran Sajian d-Hidang at Pusat Dagangan UMNO Bhg Shah Alam, Persiaran Damai, Seksyen 11, Shah Alam. Promotion 50% - Nasi Dalai (Daging Salai masak lemak)  start tomorrow from 8,9,10 Jan 2018.
For details: WhatsApp: 018-2534773
#sajiandhidang
#restoransajiandhidang 
#nasidalai
#dagingsalaimasaklemak
#kampungfood
#malaysiafood
#foodrivew2018 
#malaysiablogger
Masjid Jamek Kuala Lumpur yang dah siap sepenuhnya, luas Dan cantik.
#masjidjamekkl
#cuticutimalaysia 
#travelblogger 
#malaysiablogger
#bpt
Throwback my trip at Bukit Malawati Kuala Selangor. Org sebelah mcm kenal jer..
#cuticutimalaysia 
#bukitmalawati
#travelblogger 
#malaysiatravel
#malaysiablogger
#marou
#bpt
Lunch time tray new menu Nasi DALAI (Nasi masak lemak daging salai) Set Nasi DALAI dgn kombinasi Kerabu Sayur,Ikan Masin Berlada & sambal Belacan + Teh 'O' Ais. Promosi Bermula 3 hari dari 8,9,10 Jan 2018. Jom singgah makan masakan kampung di Restoran Sajian d-Hidang,
Bangunan Pusat Perdagangan UMNO, Seksyen 11 Shah Alam.
#nasidalai
#sajiandhidang
#masaklemakdagingsalai
#foodreview
#foodblogger 
#lifestyleblogger 
#foodmalaysia 
#travelblogger
#malaysiafood
#masakankpg
Today First Food Review 2018 - Nasi DALAI (Nasi masak lemak daging salai) Set Nasi DALAI dgn kombinasi Kerabu Sayur,Ikan Masin Berlada & sambal Belacan + Teh 'O' Ais. Promosi Bermuda 3 hari dari 8-10 Jan 2018. Tempat di Restoran
Sajian D-Hidang, Bangunan Pusat Perdagangan UMNO, Seksyen 11 Shah Alam.
#nasidalai
#masaklemakdagingsalai
#sajiandhidang
#foodrivew2018
#foodblogger 
#lifestyleblogger 
#foodmalaysia 
#travelblogger
Today First Food Review 2018 - Nasi DALAI (Nasi masak lemak daging salai)at Restoran Sajian D-Hidang
Bangunan Pusat Perdagangan UMNO, Seksyen 11 Shah Alam.
#nasidalai
#sajiandhidang
#masaklemakdagingsalai
#foodrivew2018
#foodblogger 
#lifestyleblogger 
#foodmalaysia 
#travelblogger