an online Instagram web viewer
  • syuhada_abubakar88
    syuhada abu bakar
    @syuhada_abubakar88

Images by syuhada_abubakar88

Panas2 lagi ni πŸ˜†πŸ˜† inilah yg akan sy pos kan pada my friends yg teringin nak cuba product mary kay ❀
. 🎁 The look
🎁 Sampel skin care & makeup
🎁 Flyers 🎁 Beg comel x dilupakan 😊
.

Siapa teringin juga cer bagi like sikit.. Tq πŸ’‹
.

#makepeoplefeelimportant 
#ilovemycareer 
#ilovemymarykay
Panas2 lagi ni πŸ˜†πŸ˜† inilah yg akan sy pos kan pada my friends yg teringin nak cuba product mary kay ❀ . 🎁 The look 🎁 Sampel skin care & makeup 🎁 Flyers 🎁 Beg comel x dilupakan 😊 . Siapa teringin juga cer bagi like sikit.. Tq πŸ’‹ . #makepeoplefeelimportant  #ilovemycareer  #ilovemymarykay 
Sampai lagi sekotak 😘 ada org tu suka sgt 'enterframe'... Hihi... Xpelah dik... ummi buat semuanya ni pon utk anak2 ummi juga 😍
.

#enrichingwomenslives
Sampai lagi sekotak 😘 ada org tu suka sgt 'enterframe'... Hihi... Xpelah dik... ummi buat semuanya ni pon utk anak2 ummi juga 😍 . #enrichingwomenslives 
Jelesss.. X payah pakai mascara dah πŸ˜πŸ˜† hihi.. Tp xpe.. Kita ada lash building serum mary kay tau πŸ˜πŸ˜‰
.

Pukul 1 pagi ber'charcoal' mask ~ best kan @shukri_samin πŸ˜™
Jelesss.. X payah pakai mascara dah πŸ˜πŸ˜† hihi.. Tp xpe.. Kita ada lash building serum mary kay tau πŸ˜πŸ˜‰ . Pukul 1 pagi ber'charcoal' mask ~ best kan @shukri_samin πŸ˜™
TIPS CANTIK & SIHAT 😘
.

80% penjagaan dalaman (melalui pengambilan makanan yg sihat dan suplemen tambahan mengikut keperluan) dan hanya 20% melalui penjagaan luaran (bijak memilih skin care yg bersesuaian dgn kulit) 😍
.

#cantiksihat 
#beautywithbrain
TIPS CANTIK & SIHAT 😘 . 80% penjagaan dalaman (melalui pengambilan makanan yg sihat dan suplemen tambahan mengikut keperluan) dan hanya 20% melalui penjagaan luaran (bijak memilih skin care yg bersesuaian dgn kulit) 😍 . #cantiksihat  #beautywithbrain 
Mauve Moment for today πŸ’‹πŸ’„ color lipstick yg sentiasa ada dlm my handbag 😘
.

#myfavorite
#semimattelipstick 
#mauvemoment
Teringin πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Teringin πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
My favorite food ~ sambal tumis πŸ˜‹ hari2 makan sambal tumis pon xpe.. Hihi.. Dap2
My favorite food ~ sambal tumis πŸ˜‹ hari2 makan sambal tumis pon xpe.. Hihi.. Dap2
Layan anak2 main, makan dan main lagi πŸ˜‹πŸ˜‹ ummi pon dah πŸ’€πŸ˜΄πŸ’€ dpt rehat kejap best ni 😘
Layan anak2 main, makan dan main lagi πŸ˜‹πŸ˜‹ ummi pon dah πŸ’€πŸ˜΄πŸ’€ dpt rehat kejap best ni 😘
Most 'expensive' & most 'advanced' cosmetic brand in the WORLD ~~ 😍 .

Kenapa mahal?? Sbb banyak wang dilaburkan utk bahan2 berkualiti dan proses R&D menggunakan teknologi terkini.. mmg tak perlu risau ttg produk.. Jaminan kualiti terbaik πŸ‘ .

Alhamdulillah berada bersama company yg hebat... Yes.. MK mengajar kak syu jadi hebat... Bukan saja product yg sgt bagus malah culture dan sisterhood pon sgt2 kuat.. Love it πŸ’‹β€
.

#ilovemycareer 
#ilovemymarykay
Most 'expensive' & most 'advanced' cosmetic brand in the WORLD ~~ 😍 . Kenapa mahal?? Sbb banyak wang dilaburkan utk bahan2 berkualiti dan proses R&D menggunakan teknologi terkini.. mmg tak perlu risau ttg produk.. Jaminan kualiti terbaik πŸ‘ . Alhamdulillah berada bersama company yg hebat... Yes.. MK mengajar kak syu jadi hebat... Bukan saja product yg sgt bagus malah culture dan sisterhood pon sgt2 kuat.. Love it πŸ’‹β€ . #ilovemycareer  #ilovemymarykay 
Tak boleh kalau tak ada 😘 pelembap sgt penting ~ ❀
Tak boleh kalau tak ada 😘 pelembap sgt penting ~ ❀
Positive πŸ”₯
Positive πŸ”₯
Sedapnya minum petang ~~ biskut cecah teh tarik πŸ˜‹πŸ˜‹
Sedapnya minum petang ~~ biskut cecah teh tarik πŸ˜‹πŸ˜‹
My favorite 😍 .

Kenapa nama dia deep-cleansing charcoal mask? Sebab fungsi mask ni membersih sehingga ke lapisan kulit paling dalam utk menarik kotoran yg menjadi punca jerawat 😊 hasilnya kulit bersih sihat.. Jgn lupa step penjagaan kulit yg lain 😘
.

Dann sebab tu juga kak syu mmg tak risau kalau kulit muda remaja ku ini naik seketul dua jerawat.. Dah standby solution dia !!! Hihi.. Cuma kena cari masa utk ber'ME' time ~~~ 😝
.

#ilovemymarykay
My favorite 😍 . Kenapa nama dia deep-cleansing charcoal mask? Sebab fungsi mask ni membersih sehingga ke lapisan kulit paling dalam utk menarik kotoran yg menjadi punca jerawat 😊 hasilnya kulit bersih sihat.. Jgn lupa step penjagaan kulit yg lain 😘 . Dann sebab tu juga kak syu mmg tak risau kalau kulit muda remaja ku ini naik seketul dua jerawat.. Dah standby solution dia !!! Hihi.. Cuma kena cari masa utk ber'ME' time ~~~ 😝 . #ilovemymarykay 
Assalamualaikum & great morning everyone 😍
Assalamualaikum & great morning everyone 😍
Lama x jumpa my junior 😍 last jumpa lebih kurang 12 thn lepas... Dah jadi doktor skrg... Alhamdulillah
.

Mary Kay menjadi asbab kita berjumpa.. Akak doakan siti terus success πŸ˜‰ terima kasih kerana mencuba mary kay 😘
Lama x jumpa my junior 😍 last jumpa lebih kurang 12 thn lepas... Dah jadi doktor skrg... Alhamdulillah . Mary Kay menjadi asbab kita berjumpa.. Akak doakan siti terus success πŸ˜‰ terima kasih kerana mencuba mary kay 😘
Pos & COD jomm 😍 .

Simple look saja ptg2 ni... cc cream very light, pressed powder ivory 2 & my favorite gel semi-matte lipstick mauve moment 😘 let's go πŸ˜‹
Pos & COD jomm 😍 . Simple look saja ptg2 ni... cc cream very light, pressed powder ivory 2 & my favorite gel semi-matte lipstick mauve moment 😘 let's go πŸ˜‹
Khas buat cikgu @azf_5060 😍 cikgu add math sy ni.. Terima kasih kerana memilih mary kay 😘
.

#makepeoplefeelimportant
#marykayforall
Alhamdulillah rezeki hari ini 😍 Dua bakal di pos dan satu akan COD petang ni πŸ˜‹
.

Sy x kata mary kay sesuai utk semua tapi sy yakin mereka yg pernah mencuba pasti gembira.. Jaminan product selama 90 hari dan sekiranya tidak sesuai boleh ditukar ganti.. Ada ke syarikat kosmetik yg sebegitu? Hanya mary kay πŸ˜‰
.

Perundingan peribadi secara profesional dr sy... In shaa Allah sy berikan yg terbaik.. Yg penting mesti jawab whatsapp ya.. Jgn baca saja.. Make people feel important.. soOo in love !!!
.

#ilovemycareer 
#ilovemymarykay
Alhamdulillah rezeki hari ini 😍 Dua bakal di pos dan satu akan COD petang ni πŸ˜‹ . Sy x kata mary kay sesuai utk semua tapi sy yakin mereka yg pernah mencuba pasti gembira.. Jaminan product selama 90 hari dan sekiranya tidak sesuai boleh ditukar ganti.. Ada ke syarikat kosmetik yg sebegitu? Hanya mary kay πŸ˜‰ . Perundingan peribadi secara profesional dr sy... In shaa Allah sy berikan yg terbaik.. Yg penting mesti jawab whatsapp ya.. Jgn baca saja.. Make people feel important.. soOo in love !!! . #ilovemycareer  #ilovemymarykay