an online Instagram web viewer
  • syuhada_abubakar88
    syuhada abu bakar
    @syuhada_abubakar88

Images by syuhada_abubakar88

Si bujang kesayangan ❀
Si bujang kesayangan ❀
Yeayyy dapat ikut ummi pergi pos barang πŸ˜†πŸ˜† haha.. Gigih balik sekolah x tido pon nak teman ummi kenn.. Selalu balik sekolah je terus cari bantal sbb dah kena bangun awal pagi kan πŸ˜‰ .

Simple makeup today ~ cc cream & gel lipstick mauve moment saja πŸ’‹
Yeayyy dapat ikut ummi pergi pos barang πŸ˜†πŸ˜† haha.. Gigih balik sekolah x tido pon nak teman ummi kenn.. Selalu balik sekolah je terus cari bantal sbb dah kena bangun awal pagi kan πŸ˜‰ . Simple makeup today ~ cc cream & gel lipstick mauve moment saja πŸ’‹
Rindu ayah 😒 Antara pendorong kuat utk kaklang sambung belajar... Walaupon ayah tak sempat tengok kaklang ambil ijazah PhD tapi ayah sempat tengok dua org cucu... Mmg itu antara impian ayah juga.. alhamdulillah Allah itu sebaik2 perancang.. Semoga ayah tenang di sana.. Alfatihah ❀
.

In shaa Allah I will finish my PhD very soon.. Doakan ya semua πŸ’ͺ
Rindu ayah 😒 Antara pendorong kuat utk kaklang sambung belajar... Walaupon ayah tak sempat tengok kaklang ambil ijazah PhD tapi ayah sempat tengok dua org cucu... Mmg itu antara impian ayah juga.. alhamdulillah Allah itu sebaik2 perancang.. Semoga ayah tenang di sana.. Alfatihah ❀ . In shaa Allah I will finish my PhD very soon.. Doakan ya semua πŸ’ͺ
Cantik 😍 skrg ni ter'minat' pula nak mengumpul koleksi πŸ’•
Cantik 😍 skrg ni ter'minat' pula nak mengumpul koleksi πŸ’•
Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat2  saya 😍 semoga urusan dipermudahkan dan dilancarkan rezeki utk kita semua hari ini ❀ 
Balik dari hantar kakak syahidah pergi sekolah terus ke pos laju ~ setelkan urusan pengeposan barang2 customer dan gift for my beauty consultant yg jauh di mata dekat di hati πŸ˜˜πŸ’•
Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat2 saya 😍 semoga urusan dipermudahkan dan dilancarkan rezeki utk kita semua hari ini ❀ Balik dari hantar kakak syahidah pergi sekolah terus ke pos laju ~ setelkan urusan pengeposan barang2 customer dan gift for my beauty consultant yg jauh di mata dekat di hati πŸ˜˜πŸ’•
Dah sampai ❀❀ sooo cantik 😍😍 TQ Mary Kay πŸ’–
Dah sampai ❀❀ sooo cantik 😍😍 TQ Mary Kay πŸ’–
Alhamdulillah ~ happy tengok anak2 sihat dan ceria 😘 dah 4 hari syauqi demam... Mmg ummi sentiasa diffuse essential oil dan lumur baby rub je.. Semalam ambil darah syukur semuanya ok.. Pagi ni dah boleh main2 dan belajar... Semoga anak2 ummi sihat dan ceria selalu πŸ’•
Alhamdulillah ~ happy tengok anak2 sihat dan ceria 😘 dah 4 hari syauqi demam... Mmg ummi sentiasa diffuse essential oil dan lumur baby rub je.. Semalam ambil darah syukur semuanya ok.. Pagi ni dah boleh main2 dan belajar... Semoga anak2 ummi sihat dan ceria selalu πŸ’•
Alhamdulillah ~ nak kata sedap sgt xdelah tapi kalau makan in shaa Allah bertambah.. Hihi πŸ˜†
.

Ayam masak kicap merah sedap lalalala ~
.

#cookwithheart
Alhamdulillah ~ nak kata sedap sgt xdelah tapi kalau makan in shaa Allah bertambah.. Hihi πŸ˜† . Ayam masak kicap merah sedap lalalala ~ . #cookwithheart 
Less is more 😍 hanya cc cream dan true dimesion lipstick flamenco red πŸ’‹ bila kulit dah sihat makeup simple pon dah ok kan πŸ˜‰
.

Pagi tadi lepas hantar syahidah pergi sekolah terus pos barang customer dan siapkan kerja2 ummi.. Balik rumah kalau sempat masak dan sambung buat kerja semula bila anak2 tido ❀
Less is more 😍 hanya cc cream dan true dimesion lipstick flamenco red πŸ’‹ bila kulit dah sihat makeup simple pon dah ok kan πŸ˜‰ . Pagi tadi lepas hantar syahidah pergi sekolah terus pos barang customer dan siapkan kerja2 ummi.. Balik rumah kalau sempat masak dan sambung buat kerja semula bila anak2 tido ❀
Bukan Senang 🀣
.

Tanda sokongan ~ hihi.. Kebetulan mmg color baju favoutite dia.. Tq 😘
.

#welovemarykay
Bukan Senang 🀣 . Tanda sokongan ~ hihi.. Kebetulan mmg color baju favoutite dia.. Tq 😘 . #welovemarykay 
Rutin pagi kembali seperti biasa 😍 alhamdulillah kakak happy pergi school dpt jumpa ramai kawan ❀
.

Balik hantar kakak ummi sarapan dan terus sambung buat KERJA.. semoga urusan dipermudahkan utk hari ni dan seterusnya.. In shaa Allah
Rutin pagi kembali seperti biasa 😍 alhamdulillah kakak happy pergi school dpt jumpa ramai kawan ❀ . Balik hantar kakak ummi sarapan dan terus sambung buat KERJA.. semoga urusan dipermudahkan utk hari ni dan seterusnya.. In shaa Allah
❀ Love to the moon and back ❀
❀ Love to the moon and back ❀
Happy Birthday to me yg ke-18 πŸ˜†πŸŽ‰πŸŽŠβ€
.

Alhamdulillah ~ TQ @nasuhaabubakar 😘
Happy Birthday to me yg ke-18 πŸ˜†πŸŽ‰πŸŽŠβ€ . Alhamdulillah ~ TQ @nasuhaabubakar 😘
Sampai je rumah laju2 dia peluk ummi... Rindu lettew πŸ˜†
Sampai je rumah laju2 dia peluk ummi... Rindu lettew πŸ˜†
Wajib ada dlm hand bag 😍 senang nak tanggalkan mekap mata dan bibir... Love it πŸ’‹
.

#hanyamarykay
Wajib ada dlm hand bag 😍 senang nak tanggalkan mekap mata dan bibir... Love it πŸ’‹ . #hanyamarykay 
January Baby 😍 TQ Mary Kay ❀
January Baby 😍 TQ Mary Kay ❀
Ready for GALA DINNER ~ tema Princess πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
Ready for GALA DINNER ~ tema Princess πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
The BEST eye make up remover 😍 wajib bersihkan make up duhulu sebelum mencuci muka ~ tips kulit sihat dan awet muda πŸ’–
The BEST eye make up remover 😍 wajib bersihkan make up duhulu sebelum mencuci muka ~ tips kulit sihat dan awet muda πŸ’–